karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 6/2/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 6-8-2020

 έχουμε ακόμα 172 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα

 με ευθύνη και της διοίκησής του, αλλά και της αντιπολίτευσης!!!

 

 Μια Οικονομική Μελέτη για την ΕΛΟΚ από τον Θανάση Φυλακτό με ΔΩΡΕΑΝ από εμένα: "Το εγχειρίδιο του Καλού Κλέφτη"!

 ΕΛΟΚ: μια καταδικασμένη ομοσπονδία και από την διοίκησή της

και από την αντιπολίτευση, αλλά κυρίως από μια ανίκανη και άχρηστη ΓΓΑ!

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."


Ορολογία από το λεξικό της Wiki-πιάτσας:

"Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις νύχτα μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέρα μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ. Πώς "αρμέγεις"? Με το γνωστό τρόπο: δεν κόβεις παραστατικά εσόδων και βάζεις εικονικά παραστατικά εξόδων στο Ταμείο και για την "ισορροπία του ισολογισμού" ξαφρίζεις το μετρητό!!! Γκέγκε?


Εδώ και 2-3 μήνες κυκλοφορεί μια Οικονομική Μελέτη του οικονομολόγου Θανάση Φυλακτού (και Σότοκαν 6ο Νταν της ΠΕΦΣΚ), η οποία έχει, όπως μου είπαν, σταλεί σε αρμόδιες ελεγκτικές αρχές και αναλύει λογιστικά "τα νομίμως" και "τα παρανόμως" της ΕΛΟΚ στον τομέα της οικονομικής διαχείρισης των τεράστιων εσόδων της, που είναι γύρω στις 300.000 ευρώ τα "άσπρα" και άλλες 100.000 ευρώ τα "μαύρα" κατά δικούς μου υπολογισμούς!

Την Οικονομική αυτή Μελέτη την βλέπετε με κλικ εδώ και συνιστάται να την τυπώσετε και να την διαβάσετε, διότι εκτός από τη νόμιμη ή παράνομη λογιστική λειτουργία της ΕΛΟΚ θα βρείτε και συμβουλές για τα λογιστικά των συλλόγων σας, όσοι έχετε συλλόγους!

Παρόμοιες αναλύσεις έχω κάνει και εγώ παλιότερα στα επόμενα άρθρα μου αναφερόμενους στους απολογισμούς της ΕΛΟΚ για τα έτη 2008 έως 2013, ενώ η παρούσα μελέτη από επαγγελματία οικονομολόγο είναι πιο επίκαιρη και αναφέρεται λεπτομερέστερα στα έτη 2013 έως 2018:

6/4/2014 - Είναι πολλά τα λεφτά Γερόλυμπε!!! Οι Ύποπτοι Ετήσιοι  Απολογισμοί της ΕΛΟΚ: 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 και σύγκριση! Αδικαιολόγητα ποσά, πολλές ασάφειες, καμιά διευκρίνηση! - Μέρος Πρώτο

14/4/2014 - Είναι πολλά τα λεφτά Γερόλυμπε!!! Οι Ύποπτοι Ετήσιοι  Απολογισμοί της ΕΛΟΚ: 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 και σύγκριση! Αδικαιολόγητα ποσά, πολλές ασάφειες, καμιά διευκρίνηση! - Μέρος Δεύτερο.

Βεβαίως οι παρανομίες της ΕΛΟΚ και οι ταρζανιές του Γερόλυμπου ήταν γνωστές σε όλους από το 1995, αλλά όλοι είχαν βολευτεί με το "κάτι τις" και για τους ίδιους! Τώρα το παίζουν επαναστάτες! Ας είναι καλά!

Η Οικονομική Μελέτη του Θανάση Φυλακτού έχει, πιστεύω, και άλλες λεπτομέρειες, που ίσως σε πρώτη φάση δεν είναι δημοσιεύσιμες και δεν τις γνωρίζω ούτε εγώ, αλλά πιθανόν να δουν το φως της δημοσιότητας στο εγγύς μέλλον!

Ας επικεντρώσουμε, όμως, κατωτέρω το ενδιαφέρον μας στη μελέτη (Α) των εσόδων ονομαστικά και (Β) των εξόδων στους πίνακες των δύο τελευταίων σελίδων της, όπου αναφέρονται συγκεντρωτικά τα έξοδα της ΕΛΟΚ, όπως δίνονταν στους επίσημους ετήσιους Απολογισμούς προς τους συλλόγους μέλη της!

 

Η δική μου αυτή μελέτη στη συνέχεια έχει σκοπό να αποσαφηνίσει τις "τρύπες" στους Απολογισμούς Εσόδων και Εξόδων από όπου θα μπορούσε ένας "Καλός Κλέφτης", που σέβεται τον εαυτό του, να αντλήσει αξιόλογα ποσά για να ... πάρει αυτοκίνητο, να χτίσει ή ανακαινίσει εξοχικό, να κάνει τα ταξίδια του, να περπατάει στα σαλόνια των πλουσίων, να το παίζει άνετα μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής και να περπατάει με λαμέ ... εσώρουχα στους διαδρόμους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού! Και μην τολμήσει κανένας να μου πει ότι φωτογραφίζω συγκεκριμένα άτομα!!!

 

Α) Μεταξύ πιθανών άλλων, τα έσοδα της ΕΛΟΚ περιλαμβάνουν:

1.     Την κρατική επιχορήγηση από την ΓΓΑ ή την ΕΟΕ (με επίσημα αποδεικτικά)

2.     Τις έκτακτες επιχορηγήσεις από φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης ή την Ολυμπιακή Επιτροπή (με επίσημα αποδεικτικά)

3.     Τις χορηγίες από άλλα ΝΠΙΔ (με επίσημα αποδεικτικά)

4.     Την ετήσια συνδρομή των Σωματείων μελών της που ανέρχονται στα 100 Ευρώ ετησίως ανά Σύλλογο (με αμφίβολα αποδεικτικά)

5.     Τις ετήσιες ανανεώσεις των Δελτίων των ενεργών αθλητών των Συλλόγων μελών της που σήμερα ανέρχονται στα 10 Ευρώ ανά αθλητή (με αμφίβολα αποδεικτικά)

6.     Τα παράβολα ζύγισης για την συμμετοχή των αθλητών σε κάθε διοργάνωση που σήμερα ανέρχεται στα 15-30 Ευρώ ανά αθλητή ανά συμμετοχή σε κάθε διοργάνωση.  (με αμφίβολα αποδεικτικά)

7.     Τα έσοδα από διαπιστεύσεις που εκδίδει για την άδεια εισόδου των προπονητών και των συνοδών ανήλικων αθλητών στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα τα ποσά αυτά ανέρχονται σε 150 ευρώ ανά άτομο.  (με αμφίβολα αποδεικτικά)

8.     Τα έσοδα εγγραφής νέων Σωματείων στην Σωματειακή της βάση, που σήμερα ανέρχονται στα 1.000 Ευρώ ανά Σύλλογο.  (με αμφίβολα αποδεικτικά)

9.     Τα έσοδα από σεμινάρια Διαιτησίας, Εξεταστών, Προπονητών και Εκπαιδευτών, την παρακολούθηση των οποίων υποχρεωτικά επιβάλλει.  (με αμφίβολα αποδεικτικά)

10. Την είσπραξη από τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας της Δαπάνης μετάβασης, παραμονής και συμμετοχής τους στις διεθνείς Οργανώσεις.  (με αμφίβολα αποδεικτικά)

11. Τα Έσοδα από Εξετάσεις απονομής βαθμών Dan που κυμαίνονται από 100 έως 400 Ευρώ κατά περίπτωση και κατ’ άτομο.  (με αμφίβολα αποδεικτικά)

12. Τα έσοδα από προπονητικά σεμινάρια και ημερίδες που οργανώνει.  (με αμφίβολα αποδεικτικά)

Όλα αυτά μπορούν να γίνονται υπό το μόνιμο καθεστώς της έλλειψης κάθε οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου!

 

Στα ανωτέρω και με δεδομένο ότι πολλά από αυτά τα έσοδα εισπράττονται χέρι με χέρι, ιδίως τα τελευταία χρόνια, που ο τραπεζικός λογαριασμός της ΕΛΟΚ ήταν μπλοκαρισμένος:

"Επίσημα αποδεικτικά" είναι εκείνα που "κόβονται" από τον αξιόπιστο συναλλασσόμενο με την ΕΛΟΚ, και

"Αμφίβολα αποδεικτικά" είναι εκείνα που "κόβονται" από την ΕΛΟΚ προς ιδιώτες, τα οποία ο Καλός Κλέφτης δεν τα κόβει όλα!

 

Β) Όσον αφορά στα έξοδα της ΕΛΟΚ:

Με δεδομένη, λοιπόν, την οργανωμένη και συστηματικά απόλυτη αδιαφάνεια στην απόδοση των Απολογισμών της ΕΛΟΚ καθώς και την οφθαλμοφανή ανομοιομορφία των ποσών για περίπου τις ίδιες δαπάνες ανά έτος για τα έτη 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017 - 2018, δύνονται στα επόμενα τα πιθανά σημεία δυνατών υπεξαιρέσεων από το Ταμείο της ΕΛΟΚ για έναν Καλό Κλέφτη με βάση τον επόμενο Πίνακα ΙΙ  (και υπόλοιπους) με γενική την παρατήρηση στις μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των ίδιων κονδυλίων ανά έτος:

Στον Κωδικό 0211 βλέπουμε τεράστιες διαφορές στα ποσά μεταξύ των ετών και ένας Καλός Κλέφτης είναι φανερό ότι θα έβαζε τους υπαλλήλους να υπογράφουν για περισσότερα και να παίρνουν λιγότερα βάζοντας τις διαφορές στην τσέπη!

Στον Κωδικό 0213 βλέπουμε μηδενικά δικαστικά έξοδα από το 2013 μέχρι το 2016 και απότομα μεγάλα για τα 2017 και 2018! Γνωρίζουμε, όμως, ότι:

1) Οι διοικούντες την ΕΛΟΚ είχαν πάντα πληρωμένους δικηγόρους (διάβαζε: "εκτελεστές συλλόγων και ατόμων") για τις Δικαστικές Επιτροπές της ΕΛΟΚ,

2) Ο Γερόλυμπος είχε πανάκριβα δικαστήρια με την Παγκόσμια στο Αθλητικό Δικαστήριο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στη Λωζάνη (?),

3) Τα δικαστήρια με τους συλλόγους και τα άτομα της αντιπολίτευσης χτύπησαν κόκκινο από το 2015 και μετά!

4) Αλλά και οι προσωπικές δίκες του Γερόλυμπου και μελών του ΔΣ χτύπησαν κόκκινο, όπου τα μέλη του ΔΣ δεν είχαν καμιά όρεξη να κάνουν δίκες και να πληρώνουν δικηγόρους, αλλά τους έβαζε μπροστά ο Γερόλυμπος με πληρωμένα έξοδα από την ΕΛΟΚ!

 

Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Καλός Κλέφτης 1) έχει δίκες για τον εαυτό του (και τους δικούς του!) και για την ΕΛΟΚ, 2) παίρνει τρεις δικηγόρους τους ίδιους για τον εαυτό του και την ΕΛΟΚ, 3) κοστίζει 5000 € η δική του δίκη και 600 € η δίκη της ΕΛΟΚ και 4) βάζει να κόβουν οι δικηγόροι 600 € για τον ίδιο και 5000 € για την ΕΛΟΚ! Απλούν!

Όλα αυτά μπορούν να γίνονται υπό το μόνιμο καθεστώς της έλλειψης κάθε οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου!

 

Στα προηγούμενα ας προστεθούν και τα ποσά του Κωδικού 0214 σε ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι στην ουσία είναι ο Λογιστής και οι Δικηγόροι, τα οποία είναι εκτιναγμένα στα ύψη μεν, αλλά και πάλι κατά τη γνώμη μου δεν καλύπτουν τα πραγματικά έξοδα με το συμπέρασμα να έχουν επιβαρυνθεί επικουρικά και άλλα κονδύλια!

Σε όλα αυτά τα έξοδα θα πρέπει να προσθέσουμε το "Δόγμα του Καλού Κλέφτη", που λέει "σε ότι πληρώνει η ΕΛΟΚ ένα ποσοστό περνάει στην τσέπη μου κι ας χτυπιούνται όλοι κάτω" και οδηγούμαστε έτσι στα τεράστια, ανομοιόμορφα ανά έτος και αδικαιολόγητα ποσά των κονδυλίων 0213 και 0214, τα όποία κάποτε, μην ανησυχείτε, θα ελεγχθούν λεπτομερέστατα!

Αυτά τα ποσά τα ψήφιζαν οι "υποταγμένοι" στον Γερόλυμπο στα εκάστοτε ΔΣ και τις εκάστοτε ΓΣ χωρίς κανένα ενδοιασμό, ενώ θα λογοδοτήσουν για αυτά όλα τα μέλη όλων των μέχρι τώρα Διοικητικών Συμβουλίων!

Τέλος, και οι ασφαλιστικές εισφορές στον Κωδικό 0215 παρουσιάζουν μεγάλες και περίεργες αναντιστοιχίες με τους μισθούς!

Σε όλα τα ανωτέρω ας προστεθεί ότι από τη μέση του 2015 μέχρι τη μέση του 2016 (περίπου) ο Ταμίας Γρηγόρης Βόβλας λόγω ασθενείας του δεν μπορούσε να εκπληρώσει τα καθήκοντά του και να παρακολουθεί το Ταμείο στις λεπτομέρειές του, ενώ ποτέ δεν αντικαταστάθηκε για αυτό το λόγο (!). Αφήστε που πάντα δεν ήταν σε θέση να το παρακολουθεί, διότι δεν έχει γνώσεις πτυχιούχου Οικονομικού Πανεπιστημίου που απαιτούνται για την κατανόηση και τήρηση των λογιστικών βιβλίων Γ΄ κατηγορίας της ΕΛΟΚ!!!

 

( Η απλή ερώτηση που θα κάνω στον Βόβλα στο δικαστήριο:

"Έχετε πτυχίο Οικονομικού Πανεπιστημίου κε Βόβλα?"

"ΟΧΙ", θα πει!

"Και τότε πώς αναλάβατε Ταμίας της ΕΛΟΚ, αφού δεν καταλαβαίνετε τις πολύπλοκες εγγραφές στα Γ΄ κατηγορίας λογιστικά της Βιβλία με τζίρο 300.000 € το χρόνο?"

Τί θα πει Γερόλυμπε?

Και στη συνέχεια:

"Ποιός σας έβαλε Ταμία της ΕΛΟΚ, κε Βόβλα?"

Δεν θα το ξεράσει? Θα το ξεράσει: "Ο Γερόλυμπος?"!  πού θα μου πάει, θα το ξεράσει!)

 

Και ας προσθέσουμε ακόμα ότι από το τέλος του 2015 μέχρι το τέλος του 2019 ο τραπεζικός λογαριασμός της ΕΛΟΚ ήταν μπλοκαρισμένος και ένεκα αυτού η ΕΛΟΚ δεν μπορούσε να εισπράξει φανερά και νόμιμα μεγάλα ποσά από αθλητές και συλλόγους (και τα εισέπραττε "μαύρα"!) ούτε να πληρώσει φανερά και νόμιμα επίσης μεγάλα ποσά (και τα πλήρωνε "μαύρα"!) με αποτέλεσμα να λειτουργεί βουτηγμένη ... θα έλεγα πού, αλλά δεν λέω, διότι κλείνω τα μάτια και φαντάζομαι όλο το ΔΣ της ΕΛΟΚ βουτηγμένο ...εκεί!!!  Μπρρρρρρ!!!

 

Και περνάμε στον επόμενο Πίνακα ΙΙΙ με τη γενική παρατήρηση στις μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των ίδιων κονδυλίων ανά έτος:

Στον Κωδικό 0231 βλέπουμε πάλι περίεργα ενοίκια μόνο για το 2017 και 2018!

Στον Κωδικό 0232 βλέπουμε να δίνουν νερό κα ηλεκτρικό σε ολόκληρα τα ... Άνω Λιόσια το 2018!

Στον Κωδικό 0233 τα τηλέφωνα-Fax-Internet έχουν εκτιναχτεί στα ύψη αδικαιλόγητα. Το Internet κοστίζει 10 € το μήνα! Περιλαμβάνουν λογαριασμούς προσωπικών κινητών και αγορές σύγχρονων πανάκριβων συσκευών? Τρομερά ποσά και ανομοιόμορφα ανά έτος! Θέλουν απόλυτο έλεγχο και θα γίνει!

Στον Κωδικό 0234 οι Συνεδριάσεις περιέχουν τεράστια και αδικαιολόγητα ποσά!

 

Στον Κωδικό 0236 η γραφική ύλη τροφοδοτεί και τα ... σπίτια τους οπωσδήποτε!Άφού όλα γίννται σήμερα ηλεκτρονικά, τι αγοράζουν και έχουν τέτοια έξοδα??? Αν αγοράζουν χαρτί για τα έγχρωμα διπλώματα-μαϊμού Κύου και Νταν της ΕΛΟΚ ή/και των μαϊμουδο-ομοσπονδιών τα λεφτά τους τα παίρνουν εκατονταπλάσια, ενώ ποτέ και πουθενά δεν δημοσιεύονται τα Κύου και Νταν των αθλητών της ΕΛΟΚ!

Οπωσδήποτε, βέβαια, τυπώνουν και τα διπλώματα και όλα τα έντυπα των παράνομων στιλ ISO - KOE - ISSO - HKO - WADO - SHITO - KUDO, που φιλοξενεί και εκμεταλλεύεται η ΕΛΟΚ, αλλά και της ιδιωτικής επιχείρησης του Γερόλυμπου του Τριάθλου!

Ας μην την ξεχνάμε και αυτήν! Επί πλέον όλες οι δουλειές γραφικών τεχνών, εκτυπώσεων, διαφημίσεων και προώθησης του Τριάθλου γιατί να μην πληρώνονται από την ΕΛΟΚ! Είναι πολύ απλό να κάνει ο Καλός Κλέφτης μια δουλειά για το δικό του Τρίαθλο και να λέει στον επαγγελματία: "Κόψε μου τιμολόγιο σε αυτό το όνομα!" και να δίνει τα στοιχεία της ΕΛΟΚ!!!

 

Δημόσιες σχέσεις στον Κωδικό 0237 χωρίς καμία ομοιμορφία ανά έτος! Το Τρίαθλο να είναι καλά!

Δημοσιεύσεις στον Κωδικό 0239 ανομοιόμορφες και ύποπτες!!! Και εδώ μυρίζει Τρίαθλο!

Στον Κωδικό 0240 Μηχανοργάνωση παίρνει πολύ νερό με δεδομένο ότι ποτέ δεν τηρήθηκε Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων της ΕΛΟΚ και άαρα μπορούν να παίρνουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές για τα σπίτια τους χωρίς κανένα έλεγχο! Έτσι νομίζουν!!!

Τέλος, στα Αναλώσιμα του Κωδικού 01241, άλλα τεράστια και ανομοιόμορφα ποσά γεμίζουν υποψία κάθε νοήμονα!

Όλα τα ανωτέρω κονδύλια προσφέρονται εσκεμμένα ορθάνοιχτα στον Καλό Κλέφτη να τα "φουσκώσει" κατά τις επιθυμίες του και με ποικίλους τρόπους, ενώ ποτέ δεν δόθηκε αναλυτικός λογαριασμός στους συλλόγους μέλη της ΕΛΟΚ!

 

Και περνάμε στον επόμενο Πίνακα ΙV με τη γενική παρατήρηση στις μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των ίδιων κονδυλίων ανά έτος:

Η ΕΛΟΚ υποχρεούται να έχει και μάλιστα πάντα είχε ομοσπονδιακούς προπονητές για τις εθνικές ομάδες ανδρών - γυναικών - νέων - εφήβων και παίδων! Πώς και από πού πληρώνονταν αυτοί αν δεν πληρώνονταν από τον Κωδικό 0251? Είναι φανερό ότι πληρώνονταν καραμπινάτα μαύρα!!! Ο Καλός Κλέφτης έπαιρνε από το Ταμείο 1000 και τους έδινε 500 κρατώντας τα άλλα 500 για τον εαυτό του!!! Και μάλιστα σε γνώση όλων των μελών του ΔΣ!

Στις επίσημες εκδηλώσεις του εξωτερικού του Κωδικού 0255 έχουμε τεράστια έξοδα για τις εθνικές ομάδες των αθλητών μετάβασης και επιστροφής, διαμονής, σίτησης και συμμετοχής!

Ο Καλός Κλέφτης θα τους πήγαινε με το ... δικό του ταξιδιωτικό ... ELPIDA STAR TOURS, θα έπαιρνε μεγαλύτερες αποδείξεις ξενοδοχείων και εστιατορίων και το κυριότερο θα τους έβαζε να πληρώνουν τα δικά τους έξοδα, τα έξοδα των συνοδών τους και θα έπαιρνε όλες τις αποδείξεις για να τις περάσει ... στα έξοδα της ΕΛΟΚ!!!

Γερόλυμπε Θεέ, πάρε την ... ΠΑΕ!!!

Τέλος, το αθλητικό υλικό του Κωδικού 0258 ο Καλός Κλέφτης θα το αγόραζε με έξοδα της ΕΛΟΚ και θα το έδινε σε "δικά του" γυμναστήρια, αφού το πληρωθεί βέβαια από τους γυμναστηριούχους!!!  Τον βοηθάει σε αυτό η μη ύπαρξη του Βιβλίου Περιουσιακών Στοιχείων της ΕΛΟΚ!!!

Όλα αυτά μπορούν να γίνονται υπό το μόνιμο καθεστώς της έλλειψης κάθε οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου!

 

Και περνάμε στον τελευταίο Πίνακα V με τη γενική παρατήρηση στις μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των ίδιων κονδυλίων ανά έτος:

Εδώ το καλό φαΐιιιιιιιι!!!!! Ο Κωδικός 0272 είναι η ευτυχία του Καλού Κλέφτη!

Εισπράξεις όχι μαύρες, αλλά πίσα-κατράμι! Ο Καλός Κλέφτης έπαιρνε λεφτά από όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους συλλόγους! Διοργάνωνε αγώνες σε δικές του ψευδο-ομοσπονδίες σε στάδια που διέθεται το κράτος στην ΕΛΟΚ με τα έξοδα φορτωμένα στην ΕΛΟΚ και τις εισπράξεις στην τσέπη του!

Έξοδα όχι μαύρα, αλλά ... σουρωτήρι!!! Με μηδαμινά έξοδα για μεταφορές στρωμάτων, διαιτητές και κυλικείο! Διοργανώσεις αγώνων της ΕΛΟΚ απαιτούμενης διάρκειας δύο Σαββατοκύριακων τους διοργάνωνε σε ένα με κίνδυνο υγείας και ζωής αθλητών και γονέων!

Κατά τη γνώμη μου τεράστια ποσά για την Sportdata του Πέτρου Σκοπελίτη, για την οποία εγώ πιστεύω ότι θα εξιχνιαστεί να ανήκει στον Γιώργο Γερόλυμπο βάσει του αλάνθαστου συλλογισμού "κανένας άλλος δεν κονομάει από το μαγαζί το δικό μου εκτός από εμένα"!

Κατά τη γνώμη μου τεράστια έξοδα για αγορές μεταλλίων και επάθλων, τα οποία δεν πάνε μόνο στους αγώνες της ΕΛΟΚ, αλλά πάνε και στους αγώνες των παρα-ομοσπονδιών του Γερόλυμπου των παράνομων στιλ ISO - KOE - ISSO - HKO - WADO - SHITO - KUDO!

Τέλος, η περίφημη Σχολή Προπονητών του 2014 εισέπραξε 48.000 ευρώ και πλήρωσε τι και σε ποιούς? Πλήρωσε τους εξωτερικούς καθηγητές΄με άσπρο χρήμα, αλλά και τα ίδια τα μέλη του ΔΣ, που άσκησαν έργο προπονητή παράνομα και πληρώθηκαν μαύρα και παράνομα!!!

Μιλάμε για εκμετάλλευση που αγγίζει το ... έργο τέχνης!!!

Ζηλεύετε Κιμέριοι!!! Να δούμε εσείς τι Απολογισμούς θα δίνετε!!! Σας παρακολουθώ!


Για όλους τους απολογισμούς της ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι σήμερα, ποτέ δεν έκανε ελέγχους η ανίκανη και άχρηστη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, παρά μόνο έδινε ανέλεγκτα τις επιχορηγήσεις μέχρι το 2012 και από εκεί και πέρα άφησε την κρατική ομοσπονδία υπό στυγνή εκμετάλλευση στον καρεκλοκένταυρο Καλό Κλέφτη μαζί με τις ομοσπονδίες του Κέρλινγκ και του Τριάθλου!!! Ατράνταχτη απόδειξη καραμπινάτης διαπλοκής! Πού είναι η εποπτεία του υποτιθέμενου προϊστάμενου φορέα των αθλητικών ομοσπονδιών???

Αν το ΚΙΜΕ βάλει στο χέρι τις συγκεντρωτικές καταστάσεις της ΕΛΟΚ προς την Εφορία, τότε θα γίνει σύγκριση των δηλωμένων στις συγκεντρωτικές με τα ποσά των απολογισμών και θα βρεθούν οι αποκλίσεις, οπότε κλείστε θέση από τώρα στο ... Πουλί!!!


 Ευθύνονται όλα τα μέλη όλων των ΔΣ της ΕΛΟΚ (και συνεργάτες) και κυρίως των τελευταίων!

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν. Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!

 

Κυριάκος Σερεμετάκης

Αντιπρόεδρος

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας

(σήμερα)

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

 

Ράλλης

Ειδικός Γραμματέας

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, προπονητής, αστυνομικός!

Εξέπεσε!

Χαρίσης Ιωάννης

Νέο Μέλος

(από το σύλλογο του Καρβούνη?) 


Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!

Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


Χριστοδούλου

Η "ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

Όσοι παρανόμησαν παραμένουν για να πληρώσουν!

Ο Πουπουλιάρης!

Με τις εκλογές της 11-9-2016 προστέθηκε στους ανωτέρω και ο Δικηγόρος, τέως Νομικός Σύμβουλος της ΕΛΟΚ, κύριος Δημήτρης Μπαλασόπουλος! Και την έχει πατήσει!


Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται


 ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .