karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 5/10/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Μια παλιά σοφή παροιμία λέει: "μη ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη"!

 

 Πάλι Σπύρος Δρακόπουλος και στο βάθος ο κλακαδόρος Αναστάσιος Μάνεσης!

 

 Η Ιστορία έχει ήδη γραφεί! Όσοι τρέχουν να βάλουν μέσα το ασήμαντο όνομά τους και τις ασήμαντες πράξεις τους ματαιοπονούν, γιατί το τρένο έχει ήδη φύγει!

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης!

 "Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι"!

 Και επαυξάνω:

 όσο πιο φτωχοί, τόσο πιο μακάριοι!


 Ένα στα γρήγορα!

 

Το επόμενο κείμενο δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ημέρες στο "έγκυρο και έγκαιρο" Facebook/Hellenic Karate News και απόδειξη για αυτό αποτελούν τα; στιγμιότυπα (με κλικ) Εικόνα-1 & Εικόνα-2 & Εικόνα-3:

 

Hellenic Karate News,  2/10/2020, 11:07 π.μ.

ΤΟ ΑΣΕΑΔ .. ΜΙΛΗΣΕ !!

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ με την 81/02-10-2020 απόφαση του ΑΣΕΑΔ η προσφυγή των τιμωρημένων από την ΕΦΙΠΗΔ, μελών του ΠΡΩΗΝ Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ, καθώς και οι πρόσθετες υπέρ αυτών παρεμβάσεις των Γεωργίου Γερόλυμπου και Ισίδωρου Κούβελου..

Ως εκ τούτου η 18μηνη στέρηση της Φιλάθλου Ιδιότητας της ομάδας Ποντίδα, Μπουλούμπαση και λοιπών, επικυρώθηκε και από το ΑΣΕΑΔ..

Ο Οκτώβριος ξεκίνησε άσχημα για την παθογένεια του Ελληνικού Καράτε και ως γνωστόν "ενός κακού μύρια έπονται"

..και τα χειρότερα πραγματικά έπονται.. Πιστέψτε με..

Σπυρος Χρηστου,  2/10/20

Εγώ πάντως σαν "πράκτορας" του Γερόλυμπου μέσα στο ΚΙΜΕ .. (που έγραφε κάποια ψυχή του "παραδοσιακού") οφείλω να παραδεχτώ πως απέτυχα στην "αποστολή" που μου είχε αναθέσει ο, κατά τους ισχυρισμούς της ως άνω "ψυχής", εντολέας μου Γερόλυμπος.. να "διαλύσω" το ΚΙΜΕ 

Ευθύμιος Περσίδης,  2/10/2020, 2:00 μμ

Καραμπινάτος πράκτορας, ο οποίος εξαναγκάστηκε να αλλαξοπιστήσει από το δικό μου απόλυτο ξεμπρόστιασμα!

Και ας μην ξεχνάει την Εφορευτική Επιτροπή του 2012 και τις τέσσερις ψήφους μαϊμού που έφερε στον Γερόλυμπο η γνωστή ... Εβελίνα!

Σπυρος Χρηστου, κορυφαίος θαυμαστής,  2/10/20

Επίσης ως "καραμπινάτος πράκτορας" οφείλω να παραδεχτώ ότι το γήρας ενίοτε συνοδεύεται από άνοια και έλλειψη μνήμης. Θα ξεχάσουμε άλλωστε πως ο γηραιός επικριτής των πάντων διετέλεσε πρόεδρος της ΕΛΟΚ .. με την "στήριξη" και της "ευλογίες" του Γερόλυμπου.. και όταν ο τελευταίος τον "άδειασε" έγινε ο προσωπικός επικριτής του ;; Και μνήμη υπάρχει σε ορισμένους και έγγραφα στην κατοχή τους.. Ήρεμα λοιπόν.. Δεν είναι ώρα για αναμοχλεύσεις του παρελθόντος.. Είπαμε, ατενίζουμε με αισιοδοξία και ενωμένοι το μέλλον.. Η σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ δεν είναι καν η αρχή του τέλους της παθογένειας.. Είναι το προκαταρκτικό στάδιο.. για την αρχή του τέλους.. Υπομονή έρχεται και ο λογαριασμός..

Αναστάσιος Μάνεσης,  κορυφαίος θαυμαστής, 4/10/20

Ευθύμιος Περσίδης , θα μας επιτρέψεις να έχουμε καλύτερη και πιο άμεση άποψη από την δική σου για το ποιος είναι καραμπινάτος πράκτορας. Παραδείγματα από το 2012 είναι άνευ σημασίας γιατί δεν υπήρχε αντιπολίτευση στην ΕΛΟΚ. Το πόσο έχει συμβάλλει ο Δρακόπουλος στην επιτυχή έκβαση του αγώνα μας το γνωρίζουμε καλύτερα εμείς. Οι απόψεις περί "επικίνδυνου" και "πονηρού" Δρακόπουλου που διακινούνται από κάποια κέντρα και από εσένα είναι απόψεις που εξυπηρετούν τον Γερόλυμπο. Σκέψου ότι με την ίδια ευκολία θα μπορούσαν κάποιοι να κατηγορήσουν κι εσένα ότι τα βρήκες με τον Γερόλυμπο με σκοπό να προκληθούν ρήγματα στο ΚΙΜΕ. Ο Δρακόπουλος είναι από τα πιο σημαντικά στελέχη του ΚΙΜΕ και όσοι σκέφτονται ότι το ΚΙΜΕ θα μπορούσε να τον "αδειάσει" κάνουν λάθος. Τέτοιες συμπεριφορές είναι ανέντιμες και ανήθικες και δεν αντιπροσωπεύουν το ΚΙΜΕ.


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


Παρ' όλο που η Ιστορία του Καράτε έχει ήδη γραφεί, δεν μπορώ να αφήνω επαγγελματίες κακοήθεις (εκτός από ψευδομάρτυρες και άλλα κουσούρια, που έχουν!), ούτε ανύπαρκτους ηλίθιους να την διαστρεβλώνουν και αισθάνομαι υποχρεωμένος να απαντώ σε όσες κακοήθειες πέφτουν στην αντίληψή μου!

 

Η πρώτη είδηση περί απόρριψης της έφεσης των εννέα τιμωρημένων του ΔΣ της ΕΛΟΚ είναι πολλή καλή! Οριστικοποιήθηκε η τιμωρία των Εννέα του Γερόλυμπου με την απόρριψη της έφεσής τους κατά της Απόφασης της ΕΦΙΠΗΔ από το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ) και μας μένουν ως "αθλητικοί εγκληματίες", άλλοι για το παιδί τους και άλλοι για το ... μπαγιόκο, τα παιδάκια:

 

Οι επόμενοι με την τιμωρία αφαίρεσης της φίλαθλης ιδιότητας από την ΕΦΙΠΗΔ την 30-1-2020 πέτυχαν "ημερομηνία λήξης" στην είσοδό τους σε αθλητικούς χώρους και θα επανέλθουν μετά από 18 μήνες! Sayonara!!!

 Η Απόφαση της ΕΦΙΠΗΔ επικυρώθηκε εφετειακά και από το ΑΣΕΑΔ την 2/10/2020!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

 

 

Εντάξει αυτό! Τα άλλα περί πρακτόρων τι τα θέλατε? Έχουν θέση στην παρούσα φάση? Αλλά μιας και τα θίξατε, ας τα δούμε και αυτά ένα-ένα:

 

Γράφει ο Σπύρος Δρακόπουλος:

"Εγώ πάντως σαν "πράκτορας" του Γερόλυμπου μέσα στο ΚΙΜΕ .. (που έγραφε κάποια ψυχή του "παραδοσιακού" 🤔) οφείλω να παραδεχτώ πως απέτυχα στην "αποστολή" που μου είχε αναθέσει ο, κατά τους ισχυρισμούς της ως άνω "ψυχής", εντολέας μου Γερόλυμπος.. να "διαλύσω" το ΚΙΜΕ"

 

Πραγματικά, εγώ έχω χαρακτηρίσει "πράκτορα του Γερόλυμπου" τον Σπύρο Δρακόπουλο και το έχω αιτιολογήσει επαρκέστατα στο άρθρο μου: "31/5/20-Αν εσείς στο ΚΙΜΕ με θέλετε εχθρό σας, τότε εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα! Εσείς το έχετε!", στο οποίο δεν είδα κανένα παράπονο και καμιά απολύτως διάψευση από κανένα από την 31/5/2020 μέχρι σήμερα!!!

Έγραψα αναλυτικά όλες τις αιτιάσεις σε εκείνο το άρθρο (διαβάστε το) για τον Αρχι-Κωλοτούμπα Σπύρο Δρακόπουλο και την αυξημένη πιθανότητα να υπηρετεί σκοπούς του Γερόλυμπου εντός του ΚΙΜΕ ή, σε άλλη πιθανότατη περίπτωση, να εξυπηρετεί δικούς του σκοπούς για προσωπικό αλισβερίσι ανταλλαγής εξυπηρετήσεων με οποιαδήποτε πλευρά τον συνέφερε και ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση!

Για να προστατεύσω το ΚΙΜΕ από αυτά τα ενδεχόμενα εξέθεσα όλα τα στοιχεία (και είναι πολλά!), που εκθέτουν τον Δρακόπουλο σε αυτές τις δύο πιθανολογήσεις με αποτέλεσμα όλοι του ΚΙΜΕ (και οι πέριξ του ΚΙΜΕ) να τον έχουν στο στόχαστρο για όποια στραβή κάνει και να τον απομακρύνουν έγκαιρα ως "επονείδιστο πράκτορα"! Φυσικά, υπό τα βλέματα όλων, βρισκόταν υπό πίεση και πρόσεχε να μην κάνει καμιά στραβή, φανερή τουλάχιστον! Αυτή, όμως, η προσεκτική συμπεριφορά του δεν το απάλλαξε από την προηγούμενη συμπεριφορά του κατά την οποία:

1) Επιδίωξε την από κοντά "κολλητή γνωριμία με τον Γερόλυμπο" από τότε, που εμφανίστηκε στο καράτε, στον οποίο και εκδήλωσε την "εκτίμησή του για την προσωπική του αξία",

2) Ήταν καραμπινάτος πράκτορας του Γερόλυμπου, όταν με ευθεία κωλοτούμπα (!) δήθεν προσφέρθηκε από το πουθενά ως εθελοντής μάρτυρας υπέρ εμού το 2011 στη δίκη μου με μηνυτή τον Γερόλυμπο, με πρόφαση την "εκτίμησή του για την δική μου προσωπική αξία",

Χάριν ευγενείας ας ονομάσουμε για το παρόν άρθρο την ανωτέρω πράξη ως  "εκτίμηση προσωπικής αξίας"!

3) Αφού ξεσκεπάστηκε χωρίς να πει τίποτα στη δίκη και επανήλθε με ανάποδη κωλοτούμπα (!) στο προηγούμενο αφεντικό για να συνεχίσει να "εκτιμά απεριόριστα την προσωπική του αξία", ήταν το δεξί χέρι του Γερόλυμπου στην επίλεκτη και κομβική αποστολή του επικεφαλής της Εφορευτικής Επιτροπής στις εκλογές της ΕΛΟΚ του 2012 και του είχε φέρει και τέσσερις γυναίκες (τη γυναίκα του, την αδελφή της κτλ.) ως εικονικές αντιπροσώπους για να τις βάλει ο Γερόλυμπος σε συλλόγους με λευκές εξουσιοδοτήσεις,

4) Μετά την τιμωρία και αποπομπή του Γερόλυμπου από την Παγκόσμια το 2013 ... με ευθεία κωλοτούμπα (!) ξαναγύρισε σε εμένα, ζητώντας συγνώμη γιατί δήθεν είχε εξαπατηθεί από τον Γερόλυμπο (στην πραγματικότητα τον διέγνωσε πλέον ως "καμμένο χαρτί" και τον εγκατέλειψε !), και την αντιπολίτευση του Μπίκα και των συλλόγων του! Όταν εγώ, ως άνθρωπος που δίνει πάντα δεύτερες ευκαιρίες, τον αποδέχθηκα ως ειλικρινή, ο Μπίκας με κοίταζε και μου έλεγε στου Βενέτη της Λεωφ Αλεξάνδρας: "Μα καλά, τον Δρακόπουλο, ρε Θύμιο?"

Και όμως, είχαμε τέτοια συνεργασία, που με έπαιρνε Κυριακές τηλέφωνο για να μου δώσει αναφορά για τι κινήσεις είχε κάνει στη διάρκεια της εβδομάδας!!!

5) Ως "αγανακτισμένος γονιός" αθλητή του καράτε, έκλεψε πνευματική ιδιοκτησία δική μου, που είναι οι έρευνές μου και τα άρθρα μου για το Τρίαθλο, και την παρουσίασε δήθεν ως δική του, ο λογοκλόπος, σε δικές του καταγγελίες για το Τρίαθλο στη ΓΓΑ,

6) Ενώ συνεργαζόμασταν κατά του Γερόλυμπο, ξαφνικά το Σεπτέμβριο του 2016 (?) ... με πιρουέτες κωλοτούμπας (!) έκανε παζάρι ως αρχηγός του ΚΙΜΕ για να πάρει το ΚΙΜΕ την ΠΟΠΚ (ενώπιον πέντε μαρτύρων) και όταν πήρε ... παπάρια, απόκοψε με επιμονή και σχέδιο την επαφή τη δική μου με το ΚΙΜΕ, ώστε να μην πληροφορούμαι τις εξελίξεις των δικαστηρίων,  με στόχο να τις διαχειρίζεται μόνος του και χωρίς έλεγχο, με αποτέλεσμα να τραβιέται και να πληρώνει το ΚΙΜΕ δέκα δικηγόρους σε μεγάλο πλήθος δικών στα δικαστήρια εδώ και έξι χρόνια χωρίς ακόμα το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η διοίκηση της ΕΛΟΚ, το οποίο αποτέλεσμα κανείς δεν ξέρει αν θα έρθει και πότε θα έρθει!

7) Αναλάμβανε επί μονίμου βάσεως, ως δικολάβος, τη μελέτη, παρακολούθηση και διακίνηση όλων των δικογραφιών όλων των εμπλεκομένων δικαστικά με τον Γερόλυμπο και την ΕΛΟΚ ατόμων και συλλόγων! Ποιό μεγαλύτερο προσόν θέλει σε έναν κορυφαίο πράκτορά του ο Γερόλυμπος? Ή άλλως, ποιό άλλο προϊόν είναι επικερδέστερα εμπορεύσιμο σε τέτοια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη από τη γνώση των δικαστικών κινήσεων και την παρότρυνση σε ελεγχόμενες κατευθύνσεις?

Αν ήταν πάντα "καθαρός", τότε σε τι τον εμπόδιζε η παρουσία και η γνώμη η δική μου???

8) Κατά καιρούς και με εκτεταμένες ... πλάγιες κωλοτούμπες προς τον ισχυρότερο κάθε φορά, "εκτίμησε την προσωπική αξία" των Ηλία Χρήστου, Γιώργου Μπίκα, Γιώργου Σανιώτη, πολλών συλλόγων, ΌΛΩΝ των "δασκάλων" και ΌΛΩΝ των Πρωταθλητών (.... νάααα κάτι φουσκάλες έβγαλε η γλώσσα του!), άγνωστο πόσων και ποίων στη ΓΓΑ και αλλού, και τελευταία των νέων αρχηγών του ΚΙΜΕ!!!

9) "Έδωσε εν ψυχρώ" στον Γερόλυμπο και με ... κωλοτουμπάρα πλέον τη δίκη του Τριάθλου, όπου εμφανίστηκε ως μάρτυρας κατηγορίας, ενώ επί ενάμιση χρόνο έγραφε στο Facebook ότι θα τον στείλει φυλακή αυτόν και τη γυναίκα του! Δεν μπορεί, κάτι πήρε για αυτό!!! Ακόμα και η μη καταδίκη της Ποντίδα είναι κέρδος για τον Δρακόπουλο, διότι παρατείνει τα δικαστήρια!

10) Καθυστέρησε τρομακτικά τα δικαστήρια για την ακύρωση των εξόφθαλμα και καραμπινάτα άκυρων εκλογών του 2016, ώστε αντί να έχει θετική απόφαση το ΚΙΜΕ σε 2-3 μήνες από την ημέρα των εκλογών, να την έχει μετά από δύο χρόνια, που του ήταν άχρηστη!!!

11) Παρουσιάζεται από το 2013 (?) συνεχώς μέχρι σήμερα και γράφει με ... διαδικτυακές κωλοτούμπες (!) στα κοινωνικά δίκτυα με είκοσι (20) διαφορετικά ονόματα, δικά του ή άλλων που του έχουν δώσει τους κωδικούς τους, σε είκοσι διαφορετικούς λογαριασμούς δημιουργώντας έτσι ένα κλίμα χειραγώγησης της κοινής γνώμης με χρήση εκτεταμένης κακοήθειας μεταξύ όλων των ασχολούμενων με το καράτε!

12) Και άλλα πολλά που δεν έχουν τελειωμό!!!

 

Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω εγώ είναι: πώς το ΚΙΜΕ δεν καταλαβαίνει ότι ο Σπύρος Δρακόπουλος και οι συμπεριφορές του, που αποτελούν πλέον συμπεριφορές της παράταξης, έχουν γίνει κόκκινο πανί για τους 100 συλλόγους του Γερόλυμπου και τους απωθούν από το ΚΙΜΕ!!!

 

Στην προηγούμενη ανάρτηση του Δρακόπουλου στο Karate News απάντησα εγώ με το πλήρως αιτιολογημένο, από το προηγούμενο άρθρο μου, επόμενο κείμενο:

Ευθύμιος Περσίδης,  2/10/2020, 2:00 μμ

Καραμπινάτος πράκτορας, ο οποίος εξαναγκάστηκε να αλλαξοπιστήσει από το δικό μου απόλυτο ξεμπρόστιασμα!

Και ας μην ξεχνάει την Εφορευτική Επιτροπή του 2012 και τις τέσσερις ψήφους μαϊμού που έφερε στον Γερόλυμπο η γνωστή ... Εβελίνα!

(Σημείωση: η Εβελίνα, δεξιά, είναι μια έκφανση από την πολυσχιδή προσωπικότητα του Δρακόπουλου κατά δήλωση του ιδίου!)

 

Ανταπάντησε ο "Σπύρος Δρακόπουλος του Χρήστου" με την ανάρτηση:

Σπυρος Χρηστου, κορυφαίος θαυμαστής,  2/10/20

Επίσης ως "καραμπινάτος πράκτορας" οφείλω να παραδεχτώ ότι το γήρας ενίοτε συνοδεύεται από άνοια και έλλειψη μνήμης. Θα ξεχάσουμε άλλωστε πως ο γηραιός επικριτής των πάντων διετέλεσε πρόεδρος της ΕΛΟΚ .. με την "στήριξη" και της "ευλογίες" του Γερόλυμπου.. και όταν ο τελευταίος τον "άδειασε" έγινε ο προσωπικός επικριτής του ;; Και μνήμη υπάρχει σε ορισμένους και έγγραφα στην κατοχή τους.. Ήρεμα λοιπόν.. Δεν είναι ώρα για αναμοχλεύσεις του παρελθόντος.. Είπαμε, ατενίζουμε με αισιοδοξία και ενωμένοι το μέλλον.. Η σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ δεν είναι καν η αρχή του τέλους της παθογένειας.. Είναι το προκαταρκτικό στάδιο.. για την αρχή του τέλους.. Υπομονή έρχεται και ο λογαριασμός..

 

Με την παρατήρηση ότι το θέμα συζήτησης είναι αυτός και όχι εγώ και άρα ξαφνικά αλλάζει θέμα, απορώ εγώ:

 

Ποιό "γήρας", αφού όταν πήγαμε μαζί να πάρουμε μια απόφαση από το δεύτερο όρφο του Κτιρίου 8 (ή 12?) στην Ευελπίδων, εγώ ανέβαινα δύο-δύο τα σκαλοπάτια και εσύ ... σούρνοντας, αφού με το τσιγάρο που σβήνεις ανάβεις το επόμενο? Να δούμε ποιός θα δει πρώτος τα ... ραδίκια ανάποδα!

Ποιά "άνοια και έλλειψη μνήμης", όταν δημιουργώ και συντηρώ μόνος μου ένα site 45.000 σελίδων Α4 επί 16 χρόνια? Ποιός άλλος έχει κάνει κάτι τέτοιο?

Ποιά "στήριξη" και ποιές "ευλογίες του Γερόλυμπου", όταν πρόεδρος της ΕΛΟΚ εκλέχθηκα το 1991 και τότε ο Γερόλυμπος ήταν νέο μέλος του ΔΣ δεύτερης κατηγορίας?

Ποιό "τον άδειασε ο Γερόλυμπος" και "γιατί", όταν πρώτος εγώ και με δική μου επιλογή συγκρούστηκα με τον Γερόλυμπο για τις παρανομίες του στην ΕΛΟΚ στο τέλος του 1994 με την τότε αντιπολίτευση, η οποία αυτή ακριβώς με΄"άδειασε" και με άφησε τελείως μόνο μου προσχωρώντας ολόκληρη στις ορέξεις του Γερόλυμπου?

Ποιός μαλάκας έχει έγγραφα και μνήμες για όλα αυτά? Ας τα βγάλει και ας βγει και ο ίδιος να τον δούμε!!! Γιατί προφανώς Δρακόπουλε δεν είσαι εσύ, διότι τότε ήσουν ανύπαρκτος!!!

Και κατά την προσφιλή σου μέθοδο, αφού πετάς την κακοήθεια της συκοφαντίας σου, στη συνέχεια πετάς τη μπάλα στην εξέδρα παριστάνοντας "τον ειρηνοποιό, που δεν αναμοχλεύει το παρελθόν, αλλά ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον" και τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ!!!

Παρατηρούμε, όμως, εδώ την καραμπινάτη "ΜΗ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΠΟΔΟΧΗ" από μέρους σου όλων για τα οποία σε κατηγόρησα στο άνω αναφερόμενο άρθρο μου της 31/5/2020, αλλά την επάνοδό σου σήμερα και κατά πολύ μεταγενέστερα για να περισώσεις ό,τι πλέον δεν περισώνεται! Και όχι μόνο αυτό, αλλά σήμερα δεν δικαιολογείς τις δικές σου πράξεις, πράγμα που σημαίνει ότι τις αποδέχεσαι ως αληθινές, αλλά προσπαθείς απεγνωσμένα να αμαυρώσεις αυτόν που σε κατηγορεί!!! Λάθος στρατηγική!

Αλλά στην τελική, ακόμα και στη χειρότερη περίπτωση για μένα να έγιναν όλα όπως ανωτέρω αναφέρεις, τότε, απορώ, τι μεμπτό προκύπτει σήμερα εναντίον μου, όταν όλα αυτά έγιναν μέσα σε 20 μέρες το 1994 και μέχρι σήμερα έχουν περάσει 26 χρόνια με σταθερή θέση δική μου ενάντια στον Γερόλυμπο, κατά τα οποία 26 χρόνια τον Γερόλυμπο τον βλέπω μόνο στις δικαστικές αίθουσες και μόνο ως αντίδικο??? Το μόνο που προκύπτει είναι ότι είσαι συκοφάντης και μάλιστα "βλάκας συκοφάντης" γιατί δεν ξέρεις ούτε να συκοφαντήσεις!!!

 

Στη συζήτηση αναμιγνύεται και ο Αναστάσιος Μάνεσης, "κορυφαίος κολλητός του Δρακόπουλου" ως κάτωθι:

Αναστάσιος Μάνεσης,  κορυφαίος θαυμαστής, 4/10/20

Ευθύμιος Περσίδης, θα μας επιτρέψεις να έχουμε καλύτερη και πιο άμεση άποψη από την δική σου για το ποιος είναι καραμπινάτος πράκτορας. Παραδείγματα από το 2012 είναι άνευ σημασίας γιατί δεν υπήρχε αντιπολίτευση στην ΕΛΟΚ. Το πόσο έχει συμβάλλει ο Δρακόπουλος στην επιτυχή έκβαση του αγώνα μας το γνωρίζουμε καλύτερα εμείς. Οι απόψεις περί "επικίνδυνου" και "πονηρού" Δρακόπουλου που διακινούνται από κάποια κέντρα και από εσένα είναι απόψεις που εξυπηρετούν τον Γερόλυμπο. Σκέψου ότι με την ίδια ευκολία θα μπορούσαν κάποιοι να κατηγορήσουν κι εσένα ότι τα βρήκες με τον Γερόλυμπο με σκοπό να προκληθούν ρήγματα στο ΚΙΜΕ. Ο Δρακόπουλος είναι από τα πιο σημαντικά στελέχη του ΚΙΜΕ και όσοι σκέφτονται ότι το ΚΙΜΕ θα μπορούσε να τον "αδειάσει" κάνουν λάθος. Τέτοιες συμπεριφορές είναι ανέντιμες και ανήθικες και δεν αντιπροσωπεύουν το ΚΙΜΕ.

 

Πρώτον, κύριε Μάνεση μην μιλάς στον πληθυντικό! Αντιπροσωπεύεις μονο τον εαυτό σου και κανέναν άλλο και δεν με ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη σου για τον Δρακόπουλο! Να τον χαίρεσαι!

Δεύτερον, η αντίθεση στο λόγο σου: "έχουμε καλύτερη και πιο άμεση άποψη από την δική σου για το ποιος είναι καραμπινάτος πράκτορας", προφανώς εξυπονοεί ότι "καραμπινάτος πράκτορας δεν είναι ο Δρακόπουλος, αλλά είναι ο Περσίδης" πράγμα που το ξαναλές πιο κάτω και θα απαντήσω εκεί.

Τρίτον, το 2012 αντιπολίτευση υπήρχε (Μπίκας και Σανιώτης) και υπολογίσιμη μάλιστα (από το 2008 υπήρχε) σε τρόπο που ο Γερόλυμπος να τους αποκλείσει ως υποψηφίους για το ΔΣ με το κόλπο της Δικαστικής Επιτροπής και να αποκλείσει και μερικούς συλλόγους τους από τις εκλογές! Εσύ δεν υπήρχες! (Βλέπε: "19/2/2014 - Η πειθαρχική δίωξη και καταδίκη των Γ. Σανιώτη και Γ. Μπίκα απο τη ΔΕ/ΕΛΟΚ και η πανηγυρική τους αθώωση από το ΑΣΕΑΔ.")

Τέταρτο, αν, ΑΝ λέμε:

α) το ότι ο Δρακόπουλος ήταν ο "κορυφαίος έμπιστος" του Γερόλυμπου στις εκλογές του 2012, ώστε να του αναθέσει τη διεξαγωγή των εκλογών στην Εφορευτική Επιτροπή,

β) το να του ζητήσει ο Γερόλυμπος την εξυπηρέτηση των τεσσάρων εικονικών αντιπροσώπων συλλόγων, που του έφερε στις εκλογές ο Δρακόπουλος, και

γ) το να του ζητήσει την αλλοίωση του αποτελέσματος των εκλογών στο μέτρημα των ψήφων, αν η αντιπολίτευση έπαιρνε ικανούς ψήφους για να βάλει μέλη στο ΔΣ/ΕΛΟΚ (όπως δηλώνει ενόρκως σε κατάθεσή του ο Δρακόπουλος),

δ) αν όλα αυτά δεν σε ενδιαφέρουν εσένα, τότε:

ε) δεν μας ενδιαφέρει αν σε ενδιαφέρουν!

ζ) Ενδιαφέρουν όλους τους άλλους που μας διαβάζουν!

η) Και αν το ΚΙΜΕ αδιαφορεί για τις καραμπινάτες κωλοτούμπες του Δρακόπουλου, τότε από τους 100 συλλόγους του Γερόλυμπου θα πάρει μόνο ... παπάρια!!!

Πέμπτο, ο Δρακόπουλος συμβάλλει στον αγώνα σας, διότι εσείς ούτε χρόνο έχετε να συμβάλλετε ούτε γνώσεις και αυτή σας την απόλυτη αδυναμία την καλύπτετε με την ανοχή του προβληματικού Δρακόπουλου, η οποία ανοχή έχει καταλήξει να του δίνει απόλυτη άμεση και έμεση κυριάρχηση σε όλα!

Έκτο, "Οι απόψεις περί "επικίνδυνου" και "πονηρού" Δρακόπουλου που διακινούνται από κάποια κέντρα και από εσένα είναι απόψεις που εξυπηρετούν τον Γερόλυμπο."

Οι απόψεις αυτές, οι οποίες δεν "διακινούνται" μόνο, αλλά τεκμηριώνονται κιόλας από εμένα τουλάχιστον και δεν ακτικρούονται ούτε από τον Δρακόπουλο ούτε από Εσένα, πραγματικά εξυπηρετούν τον Γερόλυμπο, αλλά αυτή την "εξυπηρέτηση" του την κάνετε εσείς και όχι εγώ προφανώς!

Έβδομο, και το ξαναλές εδώ διατυπώνοντας τη σκέψη: "Σκέψου ότι με την ίδια ευκολία θα μπορούσαν κάποιοι να κατηγορήσουν κι εσένα ότι τα βρήκες με τον Γερόλυμπο με σκοπό να προκληθούν ρήγματα στο ΚΙΜΕ."

 

Σου απαντώ με τα πασίγνωστα (τι να βρω βρε ζώον?):

1) Με την απόλυτη διακοπή των σχέσεών μου με τον Γερόλυμπο από το τέλος του 1994, με τις μόνες μας επαφές να είναι για 26 χρόνια (!!!) μόνο οι συναντήσεις μας στις αίθουσες των δικαστηρίων για 4 δικές του αγωγές του 1995, μια δική του μήνυση του 1999, μια δική του προσφυγή στην ΕΕΤΤ για να μου πάρει το karate.gr το 2004, δύο δικές του μηνύσεις το 2005 και το 2007, που τις έχει χάσει όλες, και άλλες δύο δικές του μηνύσεις μέσω τρίτων και του ίδιου το 2015 και το 2016 σε εξέλιξη, τότε πρέπει να είναι πολύ μαλάκας όποιος διατυπώνει ακόμα και τη σκέψη "ότι εξυπηρετώ τον Γερόλυμπο"! Τι λες? Δεν συμφωνείς?

2) Με 20.000 σελίδεςες Α4 από εμένα στο www.karate.gr κατά του Γερόλυμπου με τρόπο που κανένας δεν έχει γράψει για κανέναν σε όλη την Ιστορία της Χώρας μας (!), τότε πρέπει να είναι πολύ μαλάκας όποιος διατυπώνει ακόμα και τη σκέψη "ότι εξυπηρετώ τον Γερόλυμπο"! Τι λες? Δεν συμφωνείς?

3) Με τις μοναδικές διαδικτυακές εκδόσεις μου "Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα" (1740 σελίδες και 300 σχετικά έγγραφα) και "Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!" (650 σελίδες και 550 σχετικά έγγραφα), πρέπει να είναι πολύ μαλάκας όποιος διατυπώνει ακόμα και τη σκέψη "ότι εξυπηρετώ τον Γερόλυμπο"! Τι λες? Δεν συμφωνείς?

4) Και για να μη σε κουράζω, γνωρίζω ότι ο Δρακόπουλος και η παρέα του (και εσύ μαζί) το διακινείτε αυτό μπας και τον ξελασπώσει έστω και κατά μερικά γραμμάρια ... "αυτολάσπης", που έχει συσσωρεύσει ο ίδιος πάνω του, αλλά δεν σας βγαίνει με τίποτα!

 

Και κλείνεις με το: "Ο Δρακόπουλος είναι από τα πιο σημαντικά στελέχη του ΚΙΜΕ και όσοι σκέφτονται ότι το ΚΙΜΕ θα μπορούσε να τον "αδειάσει" κάνουν λάθος. Τέτοιες συμπεριφορές είναι ανέντιμες και ανήθικες και δεν αντιπροσωπεύουν το ΚΙΜΕ."

 

Αυτό το τελευταίο σας το χαρίζω ολόκληρο δικό σας!

Αδιαφορώ απόλυτα! Αλλά η μονιμότητα του Δρακόπουλου στο ΚΙΜΕ μπαίνει και στην κρίση των αντιπάλων σας, που τώρα πλέον δεν είναι ο "αυθεντικός Γερόλυμπος και τα πιόνια του", γιατί μετά το ΑΣΕΑΔ και την Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας αυτοί τα έχουν χάσει όλα (και το έδαφος κάτω από τα πόδια τους!), αλλά ο "έμπειρος Γερόλυμπος ως σύμβουλος 100 συλλόγων", που δεν σας θέλουν όσο και αν τους γλύφετε, με τελείως νέα πρόσωπα και νέα πλειοψηφία συλλόγων στην ΕΛΟΚ για να περισώσει ό,τι μπορεί δικό του και μόνο!

Όσο για το "ανέντιμες και ανήθικες συμπεριφορές" ναι το καταλαβαίνω ότι δεν αντιπροσωπεύουν το ΚΙΜΕ! Σας αντιπροσωπεύει η συκοφαντία, η απειλή και το διαδικτυακό βρισίδι του Δρακόπουλου, τα δικά σου και μερικών υπολοίπων! Και αυτά να τα χαίρεστε!

 

Τελικά, είσαι κλασικός κλακαδόρος του Δρακόπουλου! Κατά τη συνήθη τακτική του σε έβαλε να γράψεις για ενίσχυση! Δεν είναι τυχαίο, που τη συζήτηση την άρχισε ο Δρακόπουλος και δεν αναμίχθηκε κανένας άλλος σε αυτήν! Εσάς δεν συμφέρουν οι εντάσεις στο ΚΙΜΕ τώρα που πάει καλά επιτέλους! Παρατηρήσεις, επομένως, στον Δρακόπουλο και όχι σε εμένα και μάλιστα από βρέφη που πιπιλάνε ακόμα το δάχτυλο του ποδιού τους!

 

 Σκεφθήκατε ποτέ τι θα σας έκανε ο Γερόλυμπος αν είχε στα χέρια του την ΠΟΠΚ???

(Τρεις λεξούλες είναι!)


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται


 ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .