karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 2/12/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 16/11/2020 - Το ΚΙΜΕ με 6 ψήφους προς 5 στη Διοίκηση της ΕΛΟΚ!

 

 Στις πρώτες του συνεδριάσεις προς τις εκλογές το ΚΙΜΕ μετά από τον πόλεμο των δικαστηρίων! Δεν μπορώ να πω ότι "πετάει"!

 

 Οι πρώτες αποφάσεις, οι πρώτες ενέργειες και οι πρώτες "πατάτες" των "γήινων" και των "εξωγήινων!

 

Μία λύση υπάρχει:

η ΠΟΠΚ!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


Υπό την "εποπτεία" πάντα της ΓΓΑ, που δεν της ξεφεύγει τίποτα (!), και με άνθρωπο του Αυγενάκη μάλιστα μέσα!

 

"Πρόσεχε!"

Γερόλυμπος, Κούβελος, Μητσοτάκης, Αυγενάκης, Μαυρωτάς, Βιδάκης, ...

 Η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζεται από το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου"!


Σε σύνδεση με τα προηγούμενα δίνεται εδώ πάλι το αντίγραφο του βίντεο της εκπομπής των Μαργαριτόπουλου και Τρανταφύλλη της 22-11-2020 με καλεσμένους τον δικηγόρο του ΚΙΜΕ Σπύρο Κλαδά και τον προπονητή Άρη Κραββαρίτη, στο οποίο αξίζει να παρακολουθήσουν με προσοχή όλοι οι σύλλογοι της ΕΛΟΚ τις αναλυτικές εξηγήσεις, που δίνει ο δικηγόρος του ΚΙΜΕ για τις πρόσφατες δικαστικές διαμάχες της παλιάς διοίκησης των Γερόλυμπου-Κουλουρίδη με την Αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ, αλλά και τις θέσεις του Κραββαρίτη σχετικά με τον Γερόλυμπο και τα Νταν!!!

Η εκπομπή είχε διάρκεια δύο ωρών από τις οποίες αφαιρέθηκαν τα άνευ σημασίας τμήματα και περιορίστηκε στη μία ώρα!!!

 


 Ακολουθούν τα "καυτά" Σχόλιά μας στα λεγόμενα σε αυτό το βίντεο κατά min:sec!

 

35:00 - Κλαδάς: Θέλει χρόνο για να ομαλοποιηθεί το σύστημα στις αιτήσεις εγγραφής συλλόγων στην ΕΛΟΚ και στο Μητρώο.

36:00 - Κλαδάς: Σε δύο ημέρες θα συνεδριάσει το ΔΣ και θα επιληφθεί των επειγόντων θεμάτων, μεταξύ των οποίων και η αποκατάσταση των πληγέντων! (Και εννοεί από τον Γερόλυμπο και όχι από τον ... κορωνοϊό! Για το τελευταίο στον ... Αυγενάκη!)

36:45 - Κραββαρίτης: Όταν ήμουν ακόμα μέσα, μου ζήτησε η κα Ποντίδα να πάω για συμπαράσταση σε δικαστήριο. Μετά το δικαστήριο (απόλυτη ομολογία ότι συμπαραστεκόταν στον Γερόλυμπο!) ρώτησα τον Γερόλυμπο γιατί τους διαγράφει, αφού τελικά θα δικαιωθούν! Η απάντηση ήταν ότι "Όταν δικαιωθούν, θα τους ξαναδιαγράψω"! (Και αυτό γινόταν όλα τα χρόνια από το 1995 μέχρι το 2015 από τον κ. Κραββαρίτη!)

Το ίδιο έκανε και σε μένα και άντεξα επειδή είχα τη βοήθεια του κ. Κλαδά και του κ. Σιετή. Αν δεν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος, και εγώ θα είχα γονατίσει!

38:45 - Τριανταφύλλης: Σε τι ποσό ανέρχονται κατ' εκτίμηση τα έξοδα της ΕΛΟΚ στα δικαστήρια?

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

Κλαδάς: Εκτιμώ πανω από 150.000 € στα δύο-τρία τελευταία χρόνια και πληρώνονταν από το ταμείο της. (Βάλε και τα λεφτά που πήρε ο Μουρνιανάκης για το CAS, που φαίνονται μέσα στις Συγκεντρωτικές της ΕΛΟΚ, βάλε και όσα δεν φαίνονται πουθενά!)

Μαργαριτόπουλος: Δηλαδή πληρώνανε οι ίδιοι οι σύλλογοι για τις διαγραφές τους!

40:22 - Τριανταφύλλης: Μπορούν να τιμωρηθούν οι δικηγόροι των Δικαστικών Επιτροπών?

43:00 - Κλαδάς: Σχετικά με τη λειτουργία του ΔΣ και των Δικαστικών Επιτροπών.

45:10 - Κλαδάς: Ο Σιετής είναι αναγκαιότητα για την ΕΛΟΚ.

47:00 - Τριανταφύλλης: Περί Εκπαιδευτών, εξεταστών και Νταν. (Πρόσεχε, πατάς σε νάρκες αναπήδησης κατά προσωπικού!)

Κραββαρίτης: Το τιμωρημένο ΔΣ βγάλανε από εξεταστή τον δάσκαλό μου και δάσκαλό του! (Εννοεί του Γερόλυμπου!) (Τώρα το είδες Κραββαρίτη? Το ίδιο έκανες και εσύ το από το 1994 και μετά, όταν συμφώνησες με τους Γερόλυμπο και Τσόγκα για ακύρωση των εξετάσεων των Οτάκε και Μπίκα σε μαθητές του Ζαχόπουλου στην Κατερίνη και μάλιστα ενώ ήσουνα μέλος της ίδιας Επιτροπής Εξεταστών και όταν ο Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΟΕΚ, τότε, σαφέστατα απέκλειε την ανάμιξη του ΔΣ στις αποφάσεις των Εξεταστικών Επιτροπών! Αλλά ξέχασα, τώρα βγάλανε και εσένα!) (Ακολουθεί λογίδριο ανεγκέφαλης και παράνομης εισήγησης περί τα Νταν του Κραββαρίτη.)

49:55 - Κραββαρίτης: Οι προπονητές των συλλόγων θα έπρεπε να δίνουν τα πρώτα Νταν. Εμένα δεν με συμφέρει βέβαια, θα ήθελα να ήμουνα μοναδικός εξεταστής! (Τα Νταν Άφησέ τα, Κραββαρίτη, γιατί πέρνω ανάποδες! Τα Νταν ανήκουν στο Παραδοσιακό Καράτε, το οποίο ανήκει στην ΠΟΠΚ. Η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΑΝ και αυτό το ξέρεις πολύ καλά, όπως και όλοι σας! Είσαστε κοινοί κλέφτες των δικαιωμάτων της ΠΟΠΚ και απατεώνες, που πουλάτε στα παιδιά κάτι που δεν έχετε, δεν είναι δικό σας σε χαρτιά για τα σκουπίδια!)  Πρώτη δήλωση-ενέργεια κατά της ΠΟΠΚ!

50:10 - Τριανταφύλλης: Συγκεκριμένα άτομα κάνουν απονομές Νταν χωρίς να έχουν τα προσόντα. (Εννοεί "εξετάσεις Νταν"!) (Αυτά μικρέ τα λένε "Μπάζα-Νταν" επειδή είναι για τα ... μπάζα και μην κάνεις τον ανήξερο! Αυτά που έχεις είναι άκυρα και αυτά που δίνεις είναι απάτη!)

50:25 - Κραββαρίτης: Πολλοί κάνουν εξετάσεις και δίνουν Νταν, ενώ οι ίδιοι ποτέ δεν έδωσαν εξετάσεις! [Ανεγκέφαλος του Facebook (Πιθανότατα ο Σπύρος Δρακόπουλος) παρεμβαίνει: "Μπράβο δάσκαλε, πολύ σωστή τοποθέτηση"!]

Κραββαρίτης: Εγώ για το Έκτο Νταν έδωσα εξετάσεις! (Σε ποιούς έδωσες εξετάσεις? Στον Οτάκε, τον Μπίκα και τον Γκουβούση της δικής σας εταιρείας ΠΕΦΣΚ? Μια ομάδα τεσσάρων συνεταίρων, που δίνατε εκ περιτροπής ο καθένας εξετάσεις στους άλλους τρεις? Ο ... Ντ' Αρτανιάν ποιός ήτανε είμαι περίεργος?)

52:30 - Κραββαρίτης: Να μη μιλήσω και για τη Σχολή Προπονητών, που άλλα αποτελέσματα δώσαμε και άλλα βγήκανε τελικά! [Ώρες είναι να μιλήσεις και για τη Σχολή Προπονητών, που κόψατε 32 παιδάκια κατά διαταγή Γερόλυμπου! Αν είσασταν άντρες και όχι κότες έπρεπε να βγείτε και να απαιτήσετε να ακυρωθεί η Σχολή αν δεν περνούσαν όλοι, όταν ο Γερόλυμπος πέρασε 100 δικούς του με πλαστά πιστοποιητικά! Και μη μου πείτε κουβέντα για το αν έχω δίκιο, διότι εκτός από τα πλαστά πιστοποιητικά ο Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΛΟΚ καθορίζει το δεύτερο Νταν ως προϋπόθεση για τους υποψήφιους Σχολών Προπονητών (και αυτό αλλάζει μόνο με απόφαση Γενικής Συνέλευσης) και εσείς δεχθήκατε τα πρώτα Νταν! Όλοι τα ξέρατε, γελοίοι, όλοι συμμετείχατε να γίνει η ΕΛΟΚ μπουρδέλο και τώρα κάνετε τις παρθένες!]

Κραββαρίτης: Άνθρωποι που τους είχαμε περάσει, βρέθηκαν κομμένοι! ... και συνεχίζει περί Σχολής Προπονητών! (Γιατί δεν μιλήσατε τότε οι καθηγητές-εξεταστές της Σχολής Προπονητών? Μήπως έχεις και εσύ το "Σύνδρομο του Μπόμπου" που άφηνε την ... πορδή και έλεγε στη δασκάλα "Όχι εγώ κυρία, ο πισινός μου!", δηλαδή ήσουν "Μέτοχος" σε όλες τις απάτες του Γερόλυμπου και τώρα παριστάνεις τον "Αμέτοχο"?)

56:10 - Κραββαρίτης: Αυτοί που είναι φοβισμένοι τώρα θα πρέπει να καταλάβουν πως πνέει ένας άνεμος ελευθερίας! (Αυτό το λογίδριο αποδεικνύει προπαγάνδα και ότι οι σύλλογοι οι αντίθετοι στο ΚΙΜΕ είναι περισσότεροι από αυτούς του ΚΙΜΕ. Δυστυχώς, όμως, έχουν μείνει χωρίς αρχηγό, γιατί ο Γερόλυμπος είναι καμμένο χαρτί!)

56:40 - Κλαδάς: Κλείνει την εκπομπή με ένα προσγειωμένο μήνυμα νομικής βοήθειας προς όλους τους συλλόγους! Ξανακούστε το!

(Και εις άλλα με υγεία!)


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Και ερχόμαστε στην επόμενη σημερινή Νέα Διοίκηση της πολύπαθης ΕΛΟΚ

 με τις αντίστοιχες ιδιότητες των μελών του ως προς το καράτε!

 

Νεκτάριος Βιδάκης,

Μηχανολόγος Μηχανικός, τακτικός Καθηγητής Μηχανολόγων Μηχανικών

του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, Εξωγήινος

ότι και αν είναι στη δουλειά του, με το καράτε είναι Άσχετος!

Θεόδωρος Σιετής, Επιχειρηματίας,

Αναπληρωτής Πρόεδρος

 Εξωγήινος

Στυλιαν. Σκούφιας

Α΄ Αντιπρόεδρος

 Εξωγήινος, με την έννοια του ακατάλληλου

για ΔΣ,

πιόνι Γερόλυμπου

Μαρία Χαραλάμπους

Β΄ Αντιπρόεδρος

 Εξωγήινη,  με την έννοια του ακατάλ-ληλου για ΔΣ, πιόνι Γερόλυμπου

Κώστας Μητρόπουλος,

 Γεωπόνος

Γενικ. Γραμματέας,

Σχετικός

Δημήτρης Μακρής,

Ειδικός Γραμματέας

 Εξωγήινος,  με την έννοια του ακατάλληλου για ΔΣ,

πιόνι Γερόλυμπου

Θανάσης Φυλακτός

Οικονομολόγος

 Ταμίας

Σχετικός

Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής

Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής,

Ημι-Σχετικός

Παναγιώτης Περάκης, Δικηγόρος,

Μέλος,

 Εξωγήινος

Μάριος Σιταράς

Επιχειρηματίας

 Μέλος, Εξωγήινος

με την έννοια του ακατάλληλου για ΔΣ,

πιόνι Γερόλυμπου

Ιωάννης Κουλουρίδης,

 Μέλος, Εξωγήινος

με την έννοια του ακατάλληλου για ΔΣ,

πιόνι Γερόλυμπου

 

όπου στα ανωτέρω "Εξωγήινος" σημαίνει "αυτός  που δεν γνωρίζει τίποτα από διοίκηση του καράτε", "πιόνι του Γερόλυμπου" όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει, "Σχετικός" σημαίνει "αυτός που γνωρίζει από διοίκηση του καράτε και θα βγάλει πραγματική δουλειά", και "ακατάλληλος για ΔΣ" σημαίνει "αυτός που έδειξε ήδη ένα βουνό ανικανότητας στη διοίκηση της ΕΛΟΚ"!


 27/11/2020 - Δελτίο Τύπου ΕΛΟΚ: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 26-11-2020

Με τα αντίστοιχα Σχόλια φυσικά!

 

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ.Σ.


Μετά από συζήτηση τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν ομόφωνα τα ακόλουθα:

1. Δημοσίευση αποφάσεων του Δ.Σ. και των οικονομικών στοιχειών στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.
2. Δημοσίευση καταλόγου των Σωματείων - Μελών με Ε.Α.Α.
3. Δημοσίευση αποτελεσμάτων αγώνων.
4. Δημοσίευση τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων.

 

Σχόλιο: Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε!

 

ΜΗΤΡΩΟ ΕΞΕΤΑΣΤΩΝ

Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε με 6 θετικές ψήφους καθώς τα υπόλοιπα 5 μέλη του Δ.Σ. διαφώνησαν με την αιτιολογία ότι αυτό το θέμα δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων της συγκεκριμένης προσωρινής διοίκησης

1. Επικαιροποίηση μητρώου εξεταστών Α΄ κατηγορίας

2. Επικαιροποίηση μητρώου εξεταστών Β΄ κατηγορίας

 

Σχόλιο Πρώτο: Θα συμφωνήσω με τα πέντε μέλη, που διαφώνησαν, διότι αυτό το θέμα είναι καθαρά ρεβανσιστικό και ψηφοθηρικό! Και εξηγούμαι:

Τα Μητρώα Εξεταστών Α΄ και Β΄ Κατηγορίας της ΕΛΟΚ είναι τα επόμενα:

 

Και με κλικ εδώ οι Β΄ Κατηγορίας πρώτα κατά στυλ και όνομα μετά!

 

Στους ανωτέρω δύο πίνακες δεν έχετε κανένα δικαίωμα να επέμβετε, διότι αυτό δεν θεωρείται "υπερεπείγον" θέμα, αφού εξετάσεις δεν έχει κανένα δικαίωμα να αποφασίσει η προσωρινή διοίκηση, και άρα το θέμα μπορεί να περιμένει για μετά τις εκλογές, ώστε να αποφασίσει η εκλεγμένη από όλους τους συλλόγους διοίκηση, στην οποία σήμερα δεν γνωρίζετε αν θα είσαστε μέσα!

Το μόνο που έχετε υποχρέωση να κάνετε σε εφαρμογή αποφάσεων δικαστηρίων είναι να εξαιρέσετε από τους Εξεταστές τους τιμωρημένους από την ΕΦΙΠΗΔ Μπουλούμπαση, Χονδροματίδη και Ποντίδα καθώς και τον τιμωρημένο από την Παγκόσμια Γιώργο Γερόλυμπο, αλλά και σε εφαρμογή της τιμωρίας του από την Παγκόσμια να τον αποσύρετε επίσης και από αντιπρόσωπο της ΕΛΟΚ στην Ολυμπιακή Επιτροπή! (Πολύ απλά, πείτε στην ΕΟΕ ότι δεν σας εκπροσωπεί και αφήστε τον να πηγαίνει και να τον διώξουν εκείνοι μόνοι τους!) Οι άλλοι πρέπει να μείνουν όπως είναι μέχρι τις αποφάσεις της εκλεγμένης διοίκησης! Αλλά πιάσαμε τον παπά της ενορίας από ... τα γένια, βλέπω

 

Οι επόμενοι με την τιμωρία αφαίρεσης της φίλαθλης ιδιότητας από την ΕΦΙΠΗΔ την 30-1-2020 πέτυχαν "ημερομηνία λήξης" στην είσοδό τους σε αθλητικούς χώρους και θα επανέλθουν μετά από 18 μήνες! Sayonara! Auf Wiedersehen! さようなら! Hasta la vista, baby! Καλά Κρασιά!!!

 Η Απόφαση της ΕΦΙΠΗΔ επικυρώθηκε εφετειακά και από το ΑΣΕΑΔ την 2/10/2020!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

Επώδυνη

Ανατροπή του "μαγαζάτορα"!

 

Σχόλιο Δεύτερο: Παρατηρώ και εδώ ό,τι παρατήρησα και στα λεγόμενα του Κραββαρίτη στο ανωτέρω βίντεο: Έχετε βάλει πλώρη να συνεχίσετε την απάτη του Γερόλυμπου με τα ανύπαρκτα Νταν της ΕΛΟΚ, όπως φυσικά συμπλέατε μέχρι τώρα μαζί του και στο παρελθόν! Εδώ συγκρουόμαστε κύριοι!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

Το Παραδοσιακό Καράτε ανήκει στην ΠΟΠΚ! Η ΕΛΟΚ δεν έχει Νταν, δεν δίνει Νταν, δεν έχει εξεταστές Νταν, και όλα αυτά με δικαστικές αποφάσεις και των τριών βαθμίδων των Ελληνικών Δικαστηρίων, τις οποίες παραβαίνετε εν ψυχρώ!

Όσοι μιλάτε για Νταν και εξεταστές Νταν μέσα στην ΕΛΟΚ είσαστε απατεώνες, διότι κλέβετε τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ παραβιάζοντας δικαστικές αποφάσεις και ταυτόχρονα αξαπατάτε τους αθλητές σας!

Και σε αυτή την απάτη παρασύρετε να συμμετέχουν και οι καινούριοι αξιόλογοι άνθρωποι, που σας πλαισιώνουν για να σας βοηθήσουν, στους οποίους δηλώνω ότι από σήμερα θεωρώ ότι είναι ενήμεροι αυτής της απάτης και συμμετέχουν σε αυτήν!  Δεύτερη ενέργεια κατά της ΠΟΠΚ!

Πείτε, λοιπόν, σε αυτούς τους δύο αξιόλογους Θεόδωρο Σιετή και Νεκτάριο Βιδάκη ότι μόλις μπήκανε στο στόχαστρο του www.karate.gr ως οι νέοι απατεώνες της ΕΛΟΚ για να δούμε αν τους αρέσει ο νέος τους τίτλος! Πείτε τους να διαβάσουν αυτά τα δύο άρθρα του πλαισίου δεξιά και αν αποφασίσουν να παραμείνουν στις ίδιες απόψεις με εσάς, να ξέρουν ότι τότε θα νιώσουν και αυτοί τη ... γκλίτσα του Τσοπάνη! Ο ... Τσοπάνης δεν καλαμπουρίζει από ό,τι θα έχετε καταλάβει!

 

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΛΟΚ

Αποφασίστηκε ομόφωνα να ακυρωθεί η Γενική Συνέλευση της 10/1/2020 (σιγά να μην γινότανε με το μπούρδα τον Αυγενάκη, που μπλέξαμε!) για διεξαγωγή εκλογών και οι αρχαιρεσίες να διεξαχθούν την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 εφόσον επιτρέψουν οι συνθήκες που έχει προκαλέσει η πανδημία COVID-19 καθώς και οι συνεχείς παρατάσεις της διαδικασίας εισαγωγής και ελέγχου συλλόγων στο μητρώο της ΓΓΑ. Οι σύλλογοι θα ενημερωθούν με την δημοσίευση της προκήρυξης.

 

ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Με ομόφωνη απόφαση ανατέθηκε στον πρόεδρο της Τεχνικής επιτροπής κ. Ιωάννη Γιαννέλη και στο μέλος του Δ.Σ. Κο Μάριο Σιταρά να καταθέσουν πρόταση τεσσάρων μελών κοινής αποδοχής για την στελέχωση της Τεχνικής επιτροπής.

 

ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να ανανεωθεί η σύμβαση του Εθνικού προπονητή Κου Ιωάννη Κανέλλη.

 

ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να διακοπούν οι μη απαραίτητες για την λειτουργεία της ΕΛΟΚ τηλεφωνικές συνδέσεις κινητών.

 

Σχόλιο: Απόφαση να καταθέσετε ... στεφάνι στον τάφο του μακαρίτη δεν βλέπω!!!


 27-11-2020,  Από το Hellenic Karate News

Με τα αντίστοιχα Σχόλια φυσικά!

 

  · 

"ΠΟΥΤ ΔΕ ΚΟΤ ΝΤΑΟΥΝ ΣΛΟΟΥΛΙ"    (του Σπύρου Δρακόπουλου)

Για άλλη μια φορά ο γνωστός "κλεφτοκοτάς" του Ελληνικού Καράτε συνελήφθη να προσπαθεί να κλέψει.. κότες, με σκοπό εσκεμμένα να οδηγήσει την ΕΛΟΚ σε νέες περιπέτειες..

Για άλλη μια φορά γελοιοποιήθηκε, καθόσον συνελήφθη με τα "κλοπιμαία" στα χέρια !!

Συγκεκριμένα :

Για λογαριασμό του εν λόγω "κλεφτοκοτά" ο θλιβερός "συγγραφέας" (δεν λέω δικηγόρο καθότι ο συγκεκριμένος έχει καταφέρει να απαξιώσει το λειτούργημα και να υποτιμήσει τη νοημοσύνη μας) την Τετάρτη 25.11.2020 ΚΡΥΦΙΩΣ κατέθεσε ΝΕΑ αίτηση, 100 συλλόγων (!!), κατά δήλωσή του, και ζητάει την μεταρρύθμιση της από 13.11.2020 προσωρινής απόφασης που είχε ορίσει ως πρόεδρο τον Νεκτάριο Βιδάκη και ΑΝΤΙ αυτού να ορίσει τον Δ. Χατζηδάκη και σε περίπτωση κωλύματος του, τον.. Γιώργο Γερόλυμπο !!

 

Επισημαίνω πως, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, την προετοιμασία του "εγχειρήματος" ο συγκεκριμένος "κλεφτοκοτάς" ανέθεσε αυτή την φορά στον εκ Περσίας ορμώμενο.. ΚΕΥΒΑΝ ΓΚΑΖΙ.

Σήμερα λοιπόν 27.11.2020, (δώδεκα το μεσημέρι) πήγε ΚΡΥΦΙΩΣ, επαναλαμβάνω ΚΡΥΦΙΩΣ, να εκδικάσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ της νόμιμης διοίκησης της ΕΛΟΚ, την αίτηση ελπίζοντας να "υφαρπάξει" για δεύτερη φορά ΔΟΛΙΩΣ μια νέα δικαστική απόφαση προκειμένου να εξυπηρετήσει τα δόλια, ιδιοτελή και καταστροφικά για την ΕΛΟΚ σχέδια του..

Φανταστείτε όμως την έκπληξη του όταν είδε να τον περιμένει ο Δικηγόρος ΣΠΥΡΟΣ ΚΛΑΔΑΣ και να του χαλάει τα σχέδια ζητώντας από τον πρόεδρο την αναβολή της εκδίκασης για λίγες ημέρες, προκειμένου αφενός να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ η νόμιμη διοίκηση της ΕΛΟΚ για το περιεχόμενο της κατατεθείσας αίτησης και αφετέρου να ΠΑΡΑΣΤΕΙ και να την ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ !!

Το αίτημα του κ. Κλαδά έγινε ΑΜΕΣΩΣ δεκτό .. η εκδίκαση αναβλήθηκε.. και ορίστηκε να συζητηθεί παρουσία και της νόμιμης διοίκησης της ΕΛΟΚ την Πέμπτη 03.12.2020 (ώρα 12 μεσημβρινή) !!

ΤΟΜΠΟΛΑ.. ο "συγγραφέας" και ο "κλεφτοκοτάς" !!

Καλή αντάμωση λοιπόν την Πέμπτη ανόητε Γιώργο..

Το γεγονός Γιώργο ότι τρελάθηκες και οδηγείς σε κατήφορο με σπασμένα φρένα, ειναι ΒΕΒΑΙΟ, ότι εσύ και η "παρέα" σου σύντομα θα καταλήξετε στο γκρεμό..

Οι άλλοι όμως που "παίρνεις" μαζί σου.. τι σου φταίνε βρε αχρείε.. Η ΕΛΟΚ τι σου φταίει βρε ανόητε κλεφτοκοτά ;;

 

Φιλάκια!

Εβελίνα Τσαρούχα!

Πηγή:https://www.facebook.com/100006560851432/posts/2800951926800142/


Μικρή παρένθεση: κάπου στο λογαριασμό του Σπύρου Δρακόπουλου στο Facebook πήρε το μάτι μου το επόμενο και γι' αυτό πότε-πότε θα τον θυμάμαι κι εγώ! (με κλικ στο επόμενο) Ας μη με παίρνει στα σοβαρά!!!

 


 28-11-2020, Hellenic Karate News -  Λεονταρισμοί του νέου ΔΣ της ΕΛΟΚ

Με τα αντίστοιχα Σχόλια φυσικά!

 

 Ενάμιση χρόνο μετά.....

Μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα και ενοχλήσεις...

Μετά από δικαστικές διαμάχες...

Μετά απο την 18μηνη στέρηση της Φίλαθλου Ιδιότητας στα μέλη στης εκπεσουσας διοίκησης (που δυστυχώς ήταν μέλος και Χιώτικο όνομα)...

Μετά απο μία και μόνο ημέρα εργασιών της Νόμιμα πλέον διορισμένης Διοίκησης της ΕΛ.Ο.Κ, έγινε το τόσο απλό - νόμιμο - αυτονόητο....

Εκδόθηκαν επιτέλους τα DAN των παιδιών μας.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω την ομοσπονδία μας να λειτουργεί και να εξυπηρετεί όλα τα νόμιμα αιτήματα των συλλόγων της.

Εύχομαι να συνεχίσει έτσι...αν και είμαι σίγουρος, γνωρίζοντας και προσωπικά μερικά απο τα μέλη που κάνουν αυτή την διαφορά!

P.S: Εγώ Χιώτης όπως έχω ακούσει πολλές φορές δεν θα γίνω ποτέ....

Απλά σκεφτείτε και αναλογιστείτε κάποια στιγμή οτι ένας Αμοργιανός μπορεί να βγάζει τον καρκίνο για τα παιδιά σας, ενώ συντοπίτες σας σκάβουν τον λάκο τους.

 

Σχόλιο:

1 - Τα διπλώματα για τα "Μπάζα-Νταν" της φωτό φέρουν ημερομηνία 16/12/2019 και υπογραφές Ποντίδας και Λαζαρίδη! (Περήφανοι είναι τα παιδιά και οι γονείς, που έχουν τις υπογραφές δύο αθλητικών εγκληματιών τιμωρημένων από την ΕΦΙΠΗΔ στα διπλώματά τους!!!) Επομένως, δεν εκδόθηκαν από τη σημερινή διοίκηση, αλλά "είχαν εκδοθεί" και δεν είχαν αποσταλεί! Δεν είναι, λοιπόν, "ήρωες" οι τωρινοί, που τα "εκδώσανε"! Βεβαίως, τα διπλώματα αυτά δεν παύουν να είναι για τα σκουπίδια! Βλέπω, επίσης, αριθμό πρώτων Νταν το 3600 κτλ.! Και να προσθέσουμε σε αυτά τα "Μπάζα-Νταν" ενηλίκων και τα 2α, 3α, κτλ. Νταν! Τόσα παιδάκια έχετε κοροϊδέψει βρε αχαΐρευτοι??? Και τα έχουν πληρώσει και διπλά: μια στο στυλ και μια στην ΕΛΟΚ, ρε απατεώνες???

2 - Ποιός φωτογραφίζει τα διπλώματα μέσα στα γραφεία της ΕΛΟΚ και βγάζει ειδήσεις στο Hellenic Karate News? Δεν υπάρχει άλλος από τον Σπύρο Δρακόπουλο, που να κάνει τέτοιες δουλειές! Εκεί μέσα τον έχετε? Και περιμένετε να σας εμπιστευθούν οι 107 του Γερόλυμπου? Παπάρια!

3 - Το Παραδοσιακό Καράτε ανήκει στην ΠΟΠΚ! Η ΕΛΟΚ δεν έχει Νταν, δεν δίνει Νταν, δεν έχει εξεταστές Νταν, δεν έχει διπλώματα Νταν, και όλα αυτά με δικαστικές αποφάσεις και των τριών βαθμίδων των Ελληνικών Δικαστηρίων υπέρ της ΠΟΠΚ! Όσοι μιλάτε για Νταν, εξεταστές Νταν και διπλώματα Νταν μέσα στην ΕΛΟΚ είσαστε απατεώνες, διότι κλέβετε τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ και ταυτόχρονα αξαπατάτε τους αθλητές σας! Αλλά έχετε συνηθίσει να είσαστε απατεώνες!!!   Τρίτη ενέργεια κατά της ΠΟΠΚ!

 

Ο Κορυφαίος θαυμαστής

Σπυρος Χρηστου, είπε:

Συγχαρητήρια, στη ΝΕΑ προσωρινή διοίκηση της ΕΛΟΚ που έκανε αυτό που τόσο οι τιμωρημένοι πρώην διοικούντες όσο και οι συνεχιστές τους.. Κουλουρίδης και Σια.. αρνήθηκαν να κάνουν.. το ΔΙΚΑΙΟ και το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ για του αθλητές.. Δεν θα συγχωρήσω φυσικά τους έκπτωτους Ποντίδα και λοιπούς, αλλά δεν ξεχάσω και την "φιλότιμη" προσπάθεια των Κουλουρίδη, Σιταρά, Μακρή και λοιπών, που βάλθηκαν να συνεχίσουν το απεχθές, για τους ΑΘΛΗΤΕΣ, έργο των τιμωρημένων προκατόχων τους !! Αλλά τι να πει κανείς για τα γνήσια πνευματικά τέκνα του "ψευτοεπίτιμου" αθλητικού βδελύγματος ;; Μόνο μια λέξη τους ταιριάζει.. ΝΤΡΟΠΗ !! 

 

Σχόλιο: Ο μόνιμα θρασύς διαστρεβλωτής της πραγματικότητας Σπύρος Χρήστου ή Εβελίνα Τσαρούχα ή, ή, ή, ή, ... δεν χάνει ευκαιρία να καθυβρίζει τους αντιπάλους του σε μια προσπάθεια στρεβλής προπαγάνδας για όσους ... υποστηρίζει! Από την αποστολή και μόνο των ήδη υπογραμμένων διπλωμάτων δεν προκύπτει καμία απολύτως επαινετική πράξη για την σημερινή διοίκηση!

 

Κάπου στον λογαριασμό του Σπύρου Χρήστου έγραψε ο Κώστας Παπαδόπουλος:

Kostas Papadopoulos

Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει ζητήσει η παγκόσμια ομοσπονδία την λίστα με τους διαφωνούντες συλλόγους ............καλά το πάνε ..... ας συνεχίσουν να πορεύονται με τον καλλιτέχνη συγγραφέα και με τον πρωταγωνιστή του θεάτρου σκιών (καραγκιόζη της Ευελπίδων).

* Επική ειρωνεία*.....κατά την Ομήρου Οδύσσεια, όταν ο αναγνώστης γνωρίζει την εξέλιξη της υπόθεσης σε αντίθεση με τους πρωταγωνιστές (υπογράφοντες) που δεν έχουν ιδέα για αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν.

 

Σχόλιο: Αυτό κι αν είναι ψευδής, θρασύτατη και εκβιαστική απειλή!!!

 

Σπυρος Χρηστου

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ..

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ αν οι σύλλογοι οι οποίοι "φέρονται" να αιτούνται στις 25.11.2020 διά του συγγραφέα-δικηγόρου Γιώργου Παναγόπουλου την αντικατάσταση του κ. Βιδάκη.. από τον κ. Χατζηδάκη και σε περίπτωση κωλύματος του.. από τον Γιώργο Γερόλυμπο, έχουν γνώση του περιεχομένου της αιτήσεως τους (δικόγραφο) !!

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ επίσης αν καταλαβαίνουν ότι με την αίτηση τους στην ουσία ΔΕΝ αποδέχονται και αντιτάσσονται στην απόφαση της WKF σχετικά με τον διορισμό διοίκησης στην ΕΛΟΚ, όπως άλλωστε αυτή επικυρώθηκε από προσωρινή απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών στις 13.11.2020 !!

ΓΝΩΡΙΖΩ όμως τι προβλέπει το καταστατικό και ο πειθαρχικός κανονισμός της WKF σε ανάλογες περιπτώσεις αφενός, και αφετέρου ότι οι σύλλογοι και οι αθλητές τους θεωρούνται μέλη της WKF μέσω της Εθνικής Ομοσπονδίας τους !!

(σ.σ. είναι αναρτημένα όλα στην επίσημη ιστοσελίδα της WKF.. Δείτε τα)

Ως εκ των ανωτέρω,

Σφόδρα πιθανολογώ πως θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες για συμπεριφορές που στρέφονται κατά απόφασης της Ανώτατης, σε παγκόσμιο επίπεδο, Αρχής του αθλήματος !!

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ :

Η ΓΝΩΣΗ και η ΣΥΝΕΣΗ προστατεύουν.. Η ΑΓΝΟΙΑ και η ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ βλάπτουν..

 

Σχόλιο: Και αυτό είναι ψευδής, θρασύτατη και εκβιαστική απειλή!!!


29/11/2020 - Hellenic Karate News – ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ Δ.Σ. ΕΛ.Ο.Κ (28/11/2010)

Με τα αντίστοιχα Σχόλια φυσικά!

 

1. Αποφασίζεται ομόφωνα η άμεση πληρωμή, τη Δευτέρα 30/11/20, των υπαλλήλων και των υποχρεώσεων της Ομοσπονδίας προς το δημόσιο.

2. Αποφασίζεται ομόφωνα να γίνουν όλες οι ενδεικνυόμενες ενέργειες και να τηρηθεί η νομιμότητα εκ μέρους της ΕΛΟΚ σε σχέση με την κατάρτιση του απολογισμού του 2019 και του προϋπολογισμού του 2021. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίζεται ομόφωνα να αποσταλεί άμεσα στην Γ.Γ.Α. (εποπτεύουσα Αρχή της ΕΛ.Ο.Κ.), αίτημα με το οποίο να ζητείται η παράταση της προβλεπόμενης προθεσμίας, καθώς και ερώτημα με το οποίο να ζητείται να μας διευκρινισθεί εάν η εν λόγω αρμοδιότητα αφορά και τις προσωρινές διοικήσεις, όπως η δική μας.

3. Αποφασίζεται η εκχώρηση αρμοδιοτήτων στην Εκτελεστική Επιτροπή με έξι θετικές ψήφους.

4. Αποφασίζεται, με έξι θετικούς ψήφους, η εκπροσώπηση του Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ. από το μέλος μας δικηγόρο κύριο Π. Περάκη στη συζήτηση αυτοτελούς ανάκλησης της προσωρινής διοίκησης που αφορά το διορισμό του κυρίου Χατζηδάκη με αναπληρωτή του τον κύριο Γερόλυμπο στη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας κυρίου Βιδάκη που διορίστηκε από W.K.F. και επικυρώθηκε από την Ελληνική Διοίκηση. Η συζήτηση θα διεξαχθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών την Πέμπτη 3/12/20 και ώρα 12:00μ.μ.

5. Αποφασίζεται ειδικώς η επικύρωση της απόφασης της Επιτροπής Μετεγγραφών ανεξαρτήτως εάν έχει επικυρωθεί και από προηγούμενο Δ.Σ. δια περιφοράς με έξι θετικές ψήφους.

6. Αποφασίζεται ομόφωνα να γίνουν όλες οι ενδεικνυόμενες ενέργειες για της είσπραξη της επιχορήγησης των 21.000€ από τη Γ.Γ.Α.

7. Αποφασίζεται ομόφωνα η ανάγκη αγοράς 2 ηλεκτρονικών υπολογιστών για τον εκσυγχρονισμό της Ομοσπονδίας.

 

Σχόλια:

1 - Αυτονόητο!

2 - Ο Απολογισμός του 2019 είναι προφανέστατα δουλειά και υποχρέωση της διοίκησης του 2019! Ο Προϋπολογισμός του 2021 είναι προφανώς δουλειά της διοίκησης που θα εκλεγεί! Εσείς έχετε υποχρέωση να κάνετε το συντομότερο εκλογές και μόνον αυτό! Αφήστε τα κόλπα για να αλλοιώσετε τις αναλογίες των συλλόγων!

3 - Ακολουθώντας τα βήματα του Γερόλυμπου ορίζετε και εσείς Εκτελεστική Επιτροπή των 6 της πλειοψηφίας! Ένα ΔΣ των 11 μελών ΔΕΝ δικαιολογείται να εχει Εκτελεστική Επιτροπή, ιδίως τώρα με τον κορωνοϊό!

4 - Αυτονόητο!

5 - Αυτό τι το πιάνετε αφού ήταν έτοιμο?

6 - Αυτονόητο!

7 - Αυτονόητο!

8 - Με κλικ στην φωτό για να μεγαλώσει, ώστε να δούμε τις ημερομηνίες στις καρτέλες έχουμε μια θλιβερή παρατήρηση: Όταν η παρούσα συνεδρίαση του ΔΣ/ΕΛΟΚ δημοσιεύεται στο Hellenic Karate News την 29/11/2020, η ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ βρίσκεται ακόμα στην 27/11/2020! Δηλαδή, οι σύλλογοι της ΕΛΟΚ μαθαίνουν τα Νέα του ΔΣ της Ομοσπονδίας τους από την ιστοσελίδα του Hellenic Karate News και όχι από τον επίσημο ιστότοπο της ΕΛΟΚ και και μάλιστα 2-3 ημέρες νωρίτερα και μάλιστα γραμμένα από τον Σπύρο Δρακόπουλο!!! Έτσι θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους? Με την ... Εβελίνα Τσαρούχα ... νέο "σκιώδη πρόεδρο"???


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .