karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 31/12/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


Γκανγκστεριλίκι-1: Με τις ευλογίες πάντα του Αρχι-μαφιόζου ... Αλφόνσο Καπόνε του Αθλητισμού!

 Το "Τέρας των παρανομιών Γερόλυμπου" καταστέλλεται μόνο από το "Τέρας των παρανομιών Αυγενάκη"!

 

 Η απόλυτη ξεφτίλα του 11μελούς ΔΣ/ΕΛΟΚ: Τρεις Σχετικοί, δύο Γλάστρες, ένας Κατάσκοπος και ο Επίτιμος πάντα μέσα!

 

 Γκανγκστεριλίκι-2: Κλειδώνω, αμπαρώνω κι ο Κλέφτης είναι μέσα!!!

Πληρωμένοι δικηγόροι, φυτευτοί κατάσκοποι, εντοιχισμένες κάμερες και δίκες κρυφά από τους αντίδικους!!!

 

Μία λύση υπάρχει:

η ΠΟΠΚ!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


Υπό την "εποπτεία" πάντα της ΓΓΑ, που δεν της ξεφεύγει τίποτα (!), και με άνθρωπο του Αυγενάκη μάλιστα μέσα!

 

"Πρόσεχε!"

Γερόλυμπος, Κούβελος, Μητσοτάκης, Αυγενάκης, Μαυρωτάς, Βιδάκης ...

 Νέα Δημο-Μαφία: από το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" στο "Σύνδρομο του Αυγενάκη"!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Με βάση την παρουσίαση της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΛΟΚ στα προηγούμενα άρθρα μας μετά από σειρά Προσωρινών Διαταγών και παραιτήσεων, δίνουμε κάτω πιο ρεαλιστικά τα απομεινάρια της με τις αντίστοιχες ιδιότητες των μελών της ως προς το καράτε! Συνολικά σήμερα η ΕΛΟΚ διοικείται από Διόμιση Σχετικούς, έναν Εξωγήινο, δύο Γλάστρες και μάλλον έναν Κατάσκοπο!

1-Νεκτάριος Βιδάκης,

Πρόεδρος-γλάστρα

 φυτευτός του Αυγενάκη

2-Θεόδωρος Σιετής,  

Αναπληρωτής Πρόεδρος

 Εξωγήινος χρηματοδότης

των δικαστηρίων

 

3-Κώστας Μητρόπουλος,

 Γεωπόνος

Γενικ. Γραμματέας,

Σχετικός

4-Θανάσης Φυλακτός

Οικονομολόγος

 Ταμίας

Σχετικός

5-Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής

Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής,

Ημι-Σχετικός

6-Παναγιώτης Περάκης, Δικηγόρος,

Μέλος-γλάστρα

 Εξωγήινος

7-Φυτευτός κατάσκοπος

ή "αλλαξοπίστησε"

 

όπου στα ανωτέρω "Εξωγήινος" σημαίνει "αυτός  που δεν γνωρίζει τίποτα από καράτε και διοίκηση του καράτε", "κατάσκοπος του Γερόλυμπου" όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει, "Σχετικός" σημαίνει "αυτός που γνωρίζει από διοίκηση του καράτε και θα βγάλει πραγματική δουλειά", Γλάστρα είναι το κάτι υποκειμενικά διακοσμητικό και "Γερόλυμπος" δεν χρειάζεται να σας εξηγήσω!  Το "γιατί" σε όλα αυτά θα το δείτε στα επόμενα, όπου θα αναλύσουμε τα "Νέα του Καράτε της ΕΛΟΚ"!


 13/12/2020 - Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΤΗΣ 12/12/2020

 

Το Δ.Σ. συνεδρίασε με συμμετοχή επτά μελών και ομόφωνα πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

1. Ένταξη νέων σωματείων στη δύναμη της Ομοσπονδίας.

Μετά από έλεγχο των δικαιολογητικών που έχουν αποστείλει τα σωματεία στην ΕΛ.Ο.Κ. εγγράφονται τα κάτωθι σωματεία: • Α.Ε.Κ. • Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ • Α.Σ.Γ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ • Α.Σ.Κ. ΜΑΧΗΤΕΣ ΗΛΕΙΑΣ

2. Σύσταση Τεχνικής Επιτροπή, αποτελούμενη από τους:

• Αντιπρόεδρος: Κραββαρίτης Άρης • Αιχμαλωτίδης Γεώργιος • Σουμπασάκη Μαρίζα • Τσακατάνης Δημήτριος • Κοσμίδης Γεώργιος • Στεφάνου Ιωάννης • Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος και • Σταυριανίδης Θωμάς

3. Σύσταση Επιτροπής Διαιτησίας, αποτελούμενη από τους:

• Πρόεδρος: Χρήστου Ηλίας • Στυλιανόπουλος Ιωάννης • Σιγάλας Γεώργιος • Αναστασιάδης Δημήτριος • Καραχάλιος Πλάτων • Πανετσίδης Νικόλαος και • Τσαβδάρης Σοφοκλής.

4. Υποβολή αιτήματος συνάντησης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία και κυρίως εκείνα των επιχορηγήσεων.

5. Μετά από την απαντητική επιστολή της Γ.Γ.Α. προχωράμε σε άμεση ανάθεση στο Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ) του διαχειριστικού ελέγχου του οικονομικού έτους 2019 . Στη συνέχεια θα υποβάλουμε άμεσα στη Γ.Γ.Α. τον απολογισμό του 2019 και τον προϋπολογισμό του 2021.

6. Άμεση συμπλήρωση και υποβολή στη Γ.Γ.Α. του εντύπου του προγράμματος ΧΙΛΩΝ.

7. Εξίσωση βαθμού 3ου DAN W.K.F. με αντίστοιχο της ΕΛ.Ο.Κ., του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Γιώργου Τζάνου.

 

Σχόλια:

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1 - Το ΔΣ συνεδρίασε με τη συμμετοχή επτά μελών του!!! Αυτό θα το δούμε τελευταίο λόγω του ιδιατέρου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει!

2, 3 - Κουραμπιέδες και μελομακάρονα σε στελέχη της αντίπαλης παράταξης για να τους γλυκάνουμε!!! Για ποιά τεχνικά θέματα και ποιούς αγώνες, αφού οι επιτροπές ακυρώνονται με τις εκλογές και επαναλειτουργούν μετά τις εκλογές με άτομα, που αποφασίζει η εκλεγμένη διοίκηση! Άλλωστε οι αγώνες θα γίνουν πολύ μετά τις εκλογές.

4 - Τρίχες!

5 - Όλο αυτό εκτός από προσχηματικό είναι και λανθασμένο, διότι οι Ορκωτοί δεν έχουν τις αρμοδιότητες μιας Ελεγκτικής Επιτροπής! Καλά η ΓΓΑ κολυμπάει στην παρανομία!!!

7 - Απατεώνες, οι ΕΛΟΚ και WKF δεν έχουν Νταν!!!

 

1 - Και γυρνάμε πίσω στο (1):  Το ΔΣ συνεδρίασε με τη συμμετοχή επτά μελών του!!!

Η δήλωση αυτή σε συνδυασμό με την επόμενη δημοσιευση του Facebook/karate.gr του Γερόλυμπου αποδεικνύει ότι από τους πέντε του Γερόλυμπου παραιτήθηκαν οι τέσσερις και έμεινε ένας μέσα στο ΔΣ/ΕΛΟΚ,  ο οποίος θα "ταίριαξε" με τις απόψεις των υπολοίπων του ΚΙΜΕ, γι' αυτό και έμεινε! Χωρίς αυτό να είναι απόλυτα διευκρινισμένο με ονόματα και από τις δύο πλευρές, το δεχόμαστε ως αληθές και αφήνουμε το μυαλό μας να σκεφθεί έξυπνα με τα δεδομένα των ατόμων της μελέτης και τις τεχνολογικές μας γνώσεις! Δηλαδή:

Ο Γερόλυμπος από το 1994 εξαγόραζε τους δικηγόρους των αντιπάλων του!

Ο Γερόλυμπος έβαζε δικηγόρους στη Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ αρχικά δικούς του (μέλη της ΕΛΟΚ) και τους υπαγόρευε τις αποφάσεις τους, ενώ στη συνέχεια "πληρωμένους εξωτερικούς" και πάλι τους υπαγόρευε τις αποφάσεις τους!

Ο Γερόλυμπος μού φύτεψε ως δήθεν μάρτυρα υπέρ εμού τον Σπύρο Δρακόπουλο στις δίκες μας, ο οποίος με πούλησε φυσικά την ημέρα της δίκης!

Ο Γερόλυμπος είχε τον Σπύρο Δρακόπουλο γενικό δερβέναγα στις εκλογές του 2012 της ΕΛΟΚ (ο οποίος του πήγε και τέσσερα άτομα να του γεμίσουν τις λευκές εξουσιοδοτήσεις), ενώ στη συνέχεια έγιναν δήθεν άσπονδοι εχθροί πριν τις εκλογές του 2016!

Ο Σπύρος Δρακόπουλος γύρισε σε εμένα ως "μετανιωμένος", διότι "πάλι τον εξαπάτησε" ο Γερόλυμπος, και συνεργαζόμασταν εναντίον του μέχρις ότου εμφανίστηκαν οι πολλές δίκες του ΚΙΜΕ με τον Γερόλυμπο, οπότε και ο Δρακόπουλος ανέλαβε να τις χειρίζετε και συστηματικά με απέκλεισε από κάθε πληροφορία! Κατά την ταπεινή μου άποψη αυτό έγινε κατά διαταγή του Γερόλυμπου στον δικό του "κατάσκοπο" Σπύρο Δρακόπουλο (ή με πρωτοβουλία δική του, οπότε γιατί?)! Καμιά άλλη εξήγηση δεν χωράει για αυτό, διότι κανένας άλλος λόγος δεν έχει πιθανότητα να υπήρχε!!!

Ο Σπύρος Δρακόπουλος, ως κατάσκοπος του Γερόλυμπου, ενώ είχε κάνει μηνυτήρια αναφορά για το Τρίαθλο κατά του Γερόλυμπου και επί ενάμιση χρόνο δήθεν "δίκαζε, καταδίκαζε και φυλάκιζε" και "φυσιολογικά" και "χυδαία" τον Γερόλυμπο και τη γυναίκα του στο Facebook, όταν ήρθε η μέρα της δίκης "κυριολεκτικά του΄"έδωσε" τη δίκη και τον "αθώωσε στο δικαστήριο"!

Ο Γερόλυμπος επί 5 χρόνια μου φύτευε κατασκόπους για να βρει πού είχα την αποθήκη για κάποια όργανα γυμναστηρίων, που πούλαγα, με προφανή σκοπό να με καρφώσει στην εφορία, αλλά και αυτό να γινόταν άδικα θα γινόταν γιατί όλα ήταν νόμιμα!

Ο Γερόλυμπος στα τελευταία δικαστήρια με το ΚΙΜΕ για τις προσωρινές διοικήσεις της ΕΛΟΚ προσπαθούσε εναγωνίως να δικάσει χωρίς να ειδοποιηθούν οι αντίδικοί του για να κερδίσει τις δίκες, αλλά πήρε ... παπάρια! Παπάρια είχε πάρει και όταν προσπάθησε το 2009 να δικάσει και εμένα ερήμην σε ποινική δίκη δίνοντας εσκεμμένα σαν διεύθυνσή μου τον ίδιο δρόμο αλλά δύο νούμερα πιο κάτω! Η δίκη έγινε ερήμην μου, η πρόεδρος μού έριξε 14 μήνες φυλακή και ο μάρτυρας του Γερόλυμπου Γιώργος Μπίκας με πήρε τηλέφωνο την επομένη για να μου πει με "φιλικό ενδιαφέρον": "Ρε Θύμιο, πού ήσουνα εχθές? Δικάστηκες και καταδικάστηκες! Είσαι καλά?"

Αλλά η Γάτα-Θύμιος τα ήξερε όλα αυτά και ακύρωσε την Απόφαση λόγω μη κλήσης στη σωστή διεύθυνση! Και φτου κι απ' την αρχή!

Ο Δρακόπουλος μπορούσε να βάλει το ΚΙΜΕ να κάνει ασφαλιστικά μέτρα ακύρωσης των εκλογών αμέσως μετά τις εκλογές του 2016, γιατί ήταν γεμάτες παρανομίες από μια κυρία Ειρηνοδίκη, που είχε μεσάνυχτα από εκλογές, αλλά ως κατάσκοπος του Γερόλυμπου το τρενάρησε στα άκρα το όλο θέμα μέχρι το τέλος της εξάμηνης προθεσμίας για να πάρει δήθεν απαντήσεις από τη ΓΓΑ για τις αθλητικές αναγνωρίσεις συλλόγων, που είχαν πάρει μέρος στις εκλογές! Μεγάλη μπαρούφα αυτό, διότι μπορούσε να κάνει ασφαλιστικά για ακύρρωση των εκλογών με δέκα συλλόγους για τους πρώτους λόγους και αν δεν του έβγαινε, μπορούσε να ξανακάνει για τους πρώτους συν τους επόμενους λόγους με όσους συλλόγους ήθελε!

Αν το ΚΙΜΕ είχε κερδίσει τα πρώτα ασφαλιστικά σε δυό μήνες από τις εκλογές του 2016, όλα τα διοικητικά της ΕΛΟΚ θα είχαν γίνει και τελειώσει τρία χρόνια νωρίτερα! Δούλευε ή όχι για τον Γερόλυμπο?

Ο Γερόλυμπος, κατά την άποψή μου πάντα, είχε φυτέψει τον Δρακόπουλο σαν κατάσκοπο στο ΚΙΜΕ, αλλά

1) ή δεν του έδωσε όσα υποσχέθηκε,

2) ή εγώ πήρα στο κυνήγι τον Δρακόπουλο και τρόμαξε την ξεφτίλα,

3) ή και τα δύο,

με τελικό αποτέλεσμα τη μανία πλέον και των δύο στις μεταξύ τους συγκρούσεις, οι οποίες δικαιολογούνται για τον Γερόλυμπο, αλλά δεν δικαιολογούνται με τίποτα για έναν "απλό γονιό" από τους χιλιάδες γονιούς αθλητών!!!

Ο Γερόλυμπος είχε φυτέψει στα ταβάνια των γραφείων της ΕΛΟΚ κρυφές κάμερες για να βλέπει από το σπίτι του ποιός μπαίνει, ποιός βγαίνει, τι λένε και τι γίνεται μέσα στην ΕΛΟΚ!

 

Όλα αυτά τα αναφέρω για να αποδείξω ότι ο Γερόλυμπος ταυτίζεται με την "απόλυτη συνωμοσία των μηχανοραφιών", KGB-FSB-CIA-STASI τέσσερα σε ένα (!), και άρα το έβδομο άτομο (του Γερόλυμπου) στο ΔΣ/ΕΛΟΚ δεν "αυτομόλησε" στο ΚΙΜΕ και δεν είναι "δοσίλογος", όπως δήθεν τον χαρακτηρίζει ο Γερόλυμπος στην επόμενη ανάρτησή του (έτσι βρίζονταν και με τον ... σουβλατζή), αλλά είναι καραμπινάτος κατάσκοπος του Γερόλυμπου μέσα στο ΔΣ/ΕΛΟΚ!!!

Συνεπώς το ΔΣ/ΕΛΟΚ έχει ουσιαστικά την επόμενη σύνθεση:

 

1-Νεκτάριος Βιδάκης,

Πρόεδρος-γλάστρα

 φυτευτός του Αυγενάκη

2-Θεόδωρος Σιετής,  

Αναπληρωτής Πρόεδρος

 Εξωγήινος χρηματοδότης

των δικαστηρίων

 

3-Κώστας Μητρόπουλος,

 Γεωπόνος

Γενικ. Γραμματέας,

Σχετικός

4-Θανάσης Φυλακτός

Οικονομολόγος

 Ταμίας

Σχετικός

5-Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής

Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής,

Ημι-Σχετικός

6-Παναγιώτης Περάκης, Δικηγόρος,

Μέλος-γλάστρα

 Εξωγήινος

7-Φυτευτός κατάσκοπος

του "μαγαζάτορα"

 

Με δεδομένο πλέον τον Κατάσκοπο του Γερόλυμπου στο ΔΣ/ΕΛΟΚ (ποτέ δεν θα άφηνε τους άλλους χωρίς να παρακολουθεί τι λένε!) η κατάσταση των τηλεδιασκέψεων του ΔΣ/ΕΛΟΚ διαμορφώνεται ως εξής:

Κάθονται τα παιδάκια ένα-ένα στους υπολογιστές τους στα γραφεία ή στα σπίτια τους, επικοινωνούν με ένα πρόγραμμα τηλεδιάσκεψης με το οποίο βλέπουν τις φάτσες τους όλοι όλων, αναλύουν κάθε θέμα της διοίκησης, αλλάζουν απόψεις και αποφασίζουν! Μπράβοοοο!!!

Αλλά, υπάρχει και ένα μεγάλο ΑΛΛΑ!

Αν, όπως το σκέπτομαι και προφανώς είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει, ο έβδομος είναι κατάσκοπος του Γερόλυμπου, τότε σε κάθε τηλεδιάσκεψη παίρνει μέρος και ο ... Γερόλυμπος μέσω του Κατάσκοπου! Τους ακούει, τους παρακολουθεί, δεν μιλάει μεν, αλλά δίνει εντολές στον Κατάσκοπο από κινητό και μιλάει εκείνος για τον "αφεντικό"!

Αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει με δεκάδες δωρεάν προγράμματα με τα οποία δύο απομακρυσμένοι υπολογιστές μπορούν να συνεργάζονται παρέχοντας ο ένας πρόσβαση στον άλλον! Έτσι παίζουν εδώ και χρόνια τα παιδάκια ιντερνετικά παιχνίδια και είναι κάτι που κάνω χρόνια για δουλειές με συνεργάτες μου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Άλλωστε το κάνουν και οι επιχειρήσεις που πουλάνε εγκατάσταση και σέρβις software από την έδρα τους στο σπίτι κάθε πελάτη τους χωρίς να μετακινούνται.

Με τα προγράμματα αυτά μπορείς να ανοίγεις απομακρυσμένο υπολογιστή, που σου έχει επιτρέψει την πρόσβαση, να παίρνεις ή να δίνεις αρχεία και να χρησιμοποιείς τα προγράμματά του με interface (ενδιάμεση πλατφόρμα) την δική του οθόνη, την οποία κατεβάζεις στον δικό σου υπολογιστή χωρίς εκείνος να βλέπει τη δική σου οθόνη! Αυτό σημαίνει ότι αν ο Κατάσκοπος παρέχει πρόσβαση στην οθόνη του από τον Γερόλυμπο και μετά μπαίνει στην τηλεδιάσκεψη, στην οποία οι επτά βλέπουν και ακούν τους επτά, τότε αυτούς τους επτά τους βλέπει και τους ακούει και ο όγδοος Γερόλυμπος μέσω της οθόνης του Κατάσκοπου χωρίς όμως εκείνοι να το ξέρουν, να τον βλέπουν και να τον ακούν! Φυσικά, ο Κατάσκοπος μιλάει από το κινητό με τον Γερόλυμπο και παίρνει οδηγίες τι να λέει!!!

Συνεπώς, τα μέλη της τηλεδιάσκεψης διαμορφώνονται ως εξής:

 

1-Νεκτάριος Βιδάκης,

Πρόεδρος-γλάστρα

 φυτευτός του Αυγενάκη

2-Θεόδωρος Σιετής,  

Αναπληρωτής Πρόεδρος

 Εξωγήινος χρηματοδότης

των δικαστηρίων

8-Ο ανατραπείς "μαγαζάτορας"

σε αόρατη επίβλεψη της λειτουργίας του "μαγαζιού του"!

 

3-Κώστας Μητρόπουλος,

 Γεωπόνος

Γενικ. Γραμματέας,

Σχετικός

4-Θανάσης Φυλακτός

Οικονομολόγος

 Ταμίας

Σχετικός

5-Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής

Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής,

Ημι-Σχετικός

6-Παναγιώτης Περάκης, Δικηγόρος,

Μέλος-γλάστρα

 Εξωγήινος

7-Φυτευτός κατάσκοπος

του "μαγαζάτορα"

Και επομένως οι οθόνες, που θα βλέπουν τα τηλε-διασκεπτόμενα κορόιδα (!!!), θα είναι κάπως σαν την επόμενη, όπου ο εκτός οθόνης Γερόλυμπος "βλέπει και ακούει χωρίς να φαίνεται" δίνοντας οδηγίες στον "Κατάσκοπο", που το παίζει "Παρθένα" στους άλλους!!!

Φιλάκια και να μη ξεχνάτε: 1) να ... ποτίζετε τις γλάστρες με τους μαϊντανούς, και 2) να μη σας φύγει ο ... Alien με κανένα διαστημόπλοιο!


14/12/2020 - Από το Facebook/karate.gr του λογοκλέφτη Γερόλυμπου!

 

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ

 

Γελάνε και τα τσιμέντα με την σύνθεση των παράνομων επιτροπών που ανακοίνωσε η προσωρινή των 6 + 1 δοσίλογου. Οι λίγοι κωλοτούμπες προβάριζαν τα κοστουμάκια τους για θέσεις και τελικά εμφανίστηκαν οι ίδιοι απο παλιά και τους άφησαν με τα παντελόνια κατεβασμένα... Η απόλυτη ξεφτίλα!! Απο την άλλη και οι "δικοί" τους έμειναν εκτός για να μπουν οι κωλοτούμπες και σκούζουν τώρα και αυτοί... Δύσκολη η ισσοροπία καλόπαιδα και η διοίκηση ακόμη δυσκολότερη... ειδικά όταν δεν ξέρεις την τύφλα σου...

Όπως σας είχαμε πληροφορήσει οι εκβιασμοί και το bulling στους συλλόγους έχει πάει στις αρμόδιες αρχές και οι αυτουργοί θα κληθούν πολύ σύντομα για τα σχετικά...Με πρώτο τον βγήκα και το κέντρο συκοφαντίας και παραπληροφόρησης στην αχαρνων. Καλή τύχη καλόπαιδα.

Όλοι είναι "ενθουσιασμένοι" απο τις πρώτες 10 ημέρες της προσωρινής των 6+1 δοσίλογου. "Διαφάνεια" παντού, νέοι σύλλογοι ημέτερων χωρίς χαρτιά και χωρίς προπονητές, ΝΤΑΝ απο το πρώτο στο τέταρτο απευθείας χωρίς εξετάσεις με προσωρινή απόφαση στα δικά τους παιδιά, μετακύλιση εκλογών όσο μπορούν μακρύτερα κλπ.

Είναι πολύ καλά όλα αυτά για να καταλάβουν ακόμη και αυτοί που δεν καταλάβαιναν τη "διαφάνεια" του ΚΗΜΕ και των αλητών και εκβιαστών που τους πλαισιώνουν.

Ας τα απολαύσουν όλα αυτά μέχρι να ακυρωθούν όλες οι παράνομες αυτές αποφάσεις.

 

Σχόλια:

Μόνο ένα: ... πέρδεται ο πεθαμένος? (Εδώ το "Μπούχαχααα ..." του Κυρλόγλου!)


16/12/2020 - Από το KIME και από το Hellenic Karate News  

Λύνει και δένει πλέον ο «Δικολάβος» Σπύρος Δρακόπουλος μέσα στην προσωρινή διοίκηση της ΕΛΟΚ!

 

Ο χρήστης Σπύρος Χρήστου αισθάνεται σκανταλιάρης στην τοποθεσία Gerakas City

 

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..

Σοκ έπαθα διαβάζοντας το τελευταίο δικόγραφο που κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών στις 07.12.2020 σαράντα (40) σύλλογοι, δια του υπογράφοντος δικηγόρου-συγγραφέα Γεωργίου Παναγόπουλου !! Η ως άνω αίτηση των 40 προσδιορίστηκε να εκδικαστεί στις 14.12.2020, αλλά ως γνωστόν ματαιώθηκε η εκδίκαση της με ευθύνη των αιτούντων, όταν ο γνωστός μας κλεφτοκοτάς αντιλήφθηκε ότι τον πήρανε χαμπάρι, όπως αναλυτικά περιγράφω στην από 14.12.2020 ανάρτηση μου με τίτλο “ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΙ”

Σε πρώτη ανάγνωση με λύπη μου διαπίστωσα, αφενός πως το περιεχόμενο του εν λόγω δικογράφου ήταν χειρότερο από όλα τα προηγούμενα του ιδίου υπογράφοντος, τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε σύνταξη και εμφάνιση εγγράφου, αφετέρου πως ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση είχε με την πραγματικότητα, την αλήθεια και την κοινή λογική !!

 

Άθλιο.. σκέτη απελπισία.. και είναι περιττό να δώσουμε περισσότερη σημασία στο περιεχόμενο..

Σε δεύτερη όμως ανάγνωση έσκασα στα γέλια διαπιστώνοντας ότι :

Οι αιτούντες είναι 40 εκ των οποίων οι 15 δεν έχουν δικαίωμα ψήφου (αυτοί ξέρουν !!)

(ΘΥΜΙΖΩ ότι στο πρώτο δικόγραφο ο υπογράφων δήλωνε ότι εκπροσωπούσε 117 συλλόγους.. στο επόμενο 107.. στο μεθεπόμενο 100.. και στο περί ου ο λόγος στην ουσία 25)

Στη νέα version δεν συμμετέχει ο Γιώργος Γερόλυμπος !!

Οι αιτούντες ζητούσαν να αντικατασταθούν οι νυν διοικούντες από τους :

❶ Χατζηδάκη Διονύσιο.. Βουλευτής Νοτίου Τ. Αθηνών, με αναπληρωματικό του τον Σταύρο Δουβή, πρώην Γενικός Γραμματέα Αθλητισμού και πρώην διαιτητή Μπάσκετ

❷ Γκούρλια Νικόλαο.. Εκλεγμένο μέλος Δ.Σ. (αρχαιρεσίες 2018-συμμετείχε στην έκπτωτη πρώην διοίκηση)

❸ Σιαψάλη Νικόλαο.. Εκλεγμένο μέλος Δ.Σ. (αρχαιρεσίες 2018- συμμετείχε στην έκπτωτη πρώην διοίκηση)

❹ Σερεματάκη Κυριάκος.. Εκλεγμένο αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. (αρχαιρεσίες 2018-αναπληρωματικό μέλος της έκπτωτης πρώην διοίκησης)

❺ Λεκάκο Νικόλαος.. Επιχειρηματία

❻ Βουζέκη Παναγιώτη.. ιδιωτικό υπάλληλο

❼ Λάμια Παναγιώτη.. Πυραγό Πυροσβεστικού Σώματος

❽ Χονδροματίδη Νικόλαο.. Ιδιωτικό υπάλληλο

❾ Κασίμη Αναστάσιο.. Επιχειρηματία

❿ Κουλουρίδης Ιωάννης.. Ιδιωτικό υπάλληλο

11-Δημητράκη Πηνελόπη.. ιδιωτική υπάλληλο

12-Γιαννέλης Ιωάννης.. Δημόσιο υπάλληλο

Τώρα πως γίνεται να προτείνονται 12 για 11μελές ΔΣ., όταν το μάθω θα σας το πω !! Μάλλον ο ήδη συμμετέχων στη νυν διοίκηση Ιωάννης Γιαννέλης τους μπέρδεψε και έχασαν το μέτρημα !!

ΣΗΜ : Στην φωτό αναφέρονται οι 40 αιτούντες. Όποιος όμως θέλει ολόκληρο το δικόγραφο παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου στο messenger για να του το στείλω. Έχω κρατήσει το συγκεκριμένο αρχείο καθότι αποτελεί ανεπανάληπτο μνημείο βλακείας, προχειρότητας και καιροσκοπισμού.

 

Για Πηγή των ανωτέρω δίνεται ο προσωπικός λογαριασμός του Δρακόπουλου στο Facebook:

https://www.facebook.com/100006560851432/posts/2815574295337905/

 

Σχόλια:

Δεν αξίζει να σχολιάσω το στρεβλωμένο περιεχόμενο της ανάρτησης, αλλά θα σταθώ σε πέντε θεματάκια:

Πρώτο, κανένας άλλος από την παράταξη του ΚΙΜΕ δεν αναφέρεται στις δίκες με την παράταξη του Γερόλυμπου με επιλεκτικά εσωτερικά στοιχεία των δικογραφιών !

Δεύτερο, Τα στοιχεία των δικογράφων και επιλεκτικά είναι (και όχι ολόκληρα τα δικόγραφα) και διαστρεβλώνονται από τον Δρακόπουλο με βάση τη νοσηρή του προπαγάνδα!

Τρίτο, ο Δρακόπουλος δημοσιεύει τα νέα της ΕΛΟΚ ΝΩΡΙΤΕΡΑ από το site της ΕΛΟΚ! Για παράδειγμα και με κλικ στη φωτό δεξιά βλέπετε ότι στις 29/11/2020 ο Δρακόπουλος δημοσιεύει στο Hellenic Karate News τις αποφάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ της 28/11/2020, όταν την ίδια μέρα και ώρα το site της ΕΛΟΚ βρίσκεται ακόμα στην 27η/11/2020! (Ταυτόχρονη φωτό και των δύο sites!)

Τέταρτο, ο Δρακόπουλος δημοσιεύει τις απόψεις του στο λογαριασμό του στο Facebook και ταυτόχρονα στο Hellenic Karate News παραθέτοντας στο τέλος τη διεύθυνση του δικού του λογαριασμού. Με αυτό τον πονηρό τρόπο κλέβει αναγνώστες και γνωστοποιεί τον λογαριασμό του!

Πέμπτο, ο Δρακόπουλος είναι ήδη (συν-)διαχειριστής του Hellenic Karate News, διότι ήδη μου έχει αφαιρέσει σχόλιο (άσχετο με αυτόν), που ανήρτησα σε αυτό το site! Κακώς!!!

 

Συμπέρασμα: Ο Δρακόπουλος ελέγχει από μέσα την παράταξη του ΚΙΜΕ και φροντίζει να μην του ξεφύγει ο έλεγχος!


 23/12/2020 - Αποφάσεις του ΔΣ της ΕΛΟΚ!

 

Τα επτά μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν ομόφωνα τα παρακάτω:


1. Έγκριση σύναψης σύμβασης παροχής υπηρεσιών για τη συμμόρφωση με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων κόστους 2.000€ εφάπαξ και έγκριση σύναψης σύμβασης παροχής υπηρεσιών Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) κόστους 300€ ανά μήνα για τους τρεις πρώτους μήνες. (Οι συμβάσεις αυτές είναι υποχρεωτικές για την Ομοσπονδία και έγιναν με την μέθοδο της συμφερότερης από τις τρεις προσφορές).
2. Έγκριση του αγωνιστικού ημερολογίου και κατάθεσή του στη Γ.Γ.Α.
3. Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2021 και κατάθεσή του στη Γ.Γ.Α.
4. Έγκριση πληρωμών ύψους 3.780€ που αφορούσαν μισθοδοσία υπαλλήλων, Φ.Μ.Υ., υλικών αναβάθμισης υπολογιστών, αναλωσίμων γραφείου και λογαριασμούς κινητών και σταθερών τηλεφώνων.
5. Έγκριση σύναψης σύμβασης με τον διαπιστευμένο συνεργάτη στην Ελλάδα της Sportdata.

6. Έγκριση εγγραφής στα μητρώα της ΕΛ.Ο.Κ. των συλλόγων:

α) Α.Γ.Σ. Αττικής «Λακεδαιμόνιοι»

β) Α.Σ. Κόκκινος Δράκος

γ) Α.Σ. Σότοκαν Καράτε Μεσσαπίων

δ) Α.Σ. Σότοκαν Καράτε «Διαγόρας» Κορίνθου

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

ε) Α.Σ. Σότοκαν Καράτε Ρόδου (επανεγγραφή )

στ) Αχίλλειος Ακαδημία Μαχητ. Αθλημάτων (επανεγγραφή )
7. Έγκριση τέλεσης διαδικτυακών σεμιναρίων καράτε από Παγκόσμιους Πρωταθλητές μετά από πρόταση της Τεχνικής Επιτροπής (αχρεωστήτως).
8. Ενημέρωση για τις δικαστικές εκκρεμότητες της Ομοσπονδίας και έγκριση διερεύνησης της δυνατότητας αποδέσμευσης του τραπεζικού λογαριασμού της.

 

Σχόλια:

Πάλι "τα επτά μέλη"!

Επαναλαμβάνετε συστηματικά τα ίδια τραγικά λάθη, που θα δώσουν βάση σε ατελείωτες δικαστικές διαμάχες!

Για τα (1), (2), (3), (5), (6), και (7) δεν έχετε καμιά αρμοδιότητα από το δικαστήριο για να αποφασίζετε!

Για το 2 ιδιαίτερα εκτός από έλλειψη αρμοδιότητας ούτε καν εκλογές δεν θα έχετε κάνει μέχρι την 27/2/2021! Επί πλέον αυτού παραβαίνετε και αποφάσεις δικαστηρίων, ενώ εξαπατάτε ενσυνείδητα πλέον τους συλλόγους και τους αθλητές παρουσιάζοντας την ΕΛΟΚ ως έχουσα δικαίωμα να χωρίζει τους αθλητές σε "έγχρωμες ζώνες" και "μαύρες ζώνες" και να κάνει αγώνες με αυτούς τους διαχωρισμούς! Οι αγώνες που σημειώνω στο καλενδάρι είναι παράνομοι και αποτελούν στυγνή εξαπάτηση αθλητών, συλλόγων και Πολιτείας! Αυτούς τους αγώνες ΔΕΝ έχετε δικαίωμα να τους κάνετε! Εξακολουθείτε τις εισπρακτικές μεθόδους απάτης του Γερόλυμπου στο όνομα της "εξυγίανσης", πράγμα που σας χαρακτηρίζει και εσάς απατεώνες!

Σας προειδοποιώ εδώ και χρόνια ότι έχετε ποινικές και αστικές ευθύνες για κάθε φορά, που οικειοποιείστε τα δικαιώματα του Παραδοσιακού Καράτε και της ΠΟΠΚ, αφού είναι γνωστότατο σε όλους ότι από το 1995, που η ΠΟΠΚ κέρδισε την ΕΛΟΚ στα δικαστήρια για το Παραδοσιακό Καράτε, η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΟΥ ΚΑΙ ΝΤΑΝ (αλλά και από την ένταξή της το 1986 στην WKF δεν είχε!) και άρα δεν έχει έγχρωμες και μαύρες ζώνες! Είσαστε καραμπινάτοι απατεώνες και εξαπατάτε την ΓΓΑ, τους αθλητές και τους συλλόγους παραμυθιάζοντάς τους με τις ζώνες, τα Κύου και τα Νταν!

Για το (3) είναι καραμπινάτη η παράβαση της απόφασης του δικαστηρίου, που σας διόρισε!

Το ίδιο και τα (5), (6) και (7)!

Ταυτόχρονα το (7) αποτελεί ευθεία προσβολή στα πρόσωπα καθώς και των συμφερόντων όλων των πτυχιούχων προπονητών της ΕΛΟΚ! Δεν το καταλαβαίνετε αυτό?

Άσε που έρχεστε ουραγοί στις ιδέες περί "επενεκκίνησης του καράτε", διότι όλα αυτά έχουν ήδη γραφεί και γίνονται από άλλους πολύ πριν από εσάς, βλέπε:

22/5/2020 - Οι προπονήσεις σταμάτησαν! Ευκαιρία περισυλλογής στο θέμα: Έγκυρα Κύου και Νταν στο Παραδοσιακό Καράτε! Επανεκκίνηση!


24/12/2020 - Μια ανάρτηση του Σπύρου Δρακόπουλου στο δικό του λογαριασμό του Facebook!

 

Ο χρήστης Σπυρος Χρηστου  αισθάνεται ενοχλημένος στην τοποθεσία Gerakas City

 

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ IPHONE XS.. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ;;

 

Στις 03.12.2018 ο πρώην (νυν έκπτωτος) ταμίας της ΕΛΟΚ Αθανάσιος Καραπλιάγγος με χρήματα της Ομοσπονδίας αγόρασε ένα κινητό τηλέφωνο IPHONE XS αξίας 1.291, 48 Ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ) !! Για την αγορά του κατέβαλε (μέσω τραπέζης) από τον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΟΚ, το ποσόν των 718,48 Ευρώ, εκμεταλλευόμενος επιδότηση 573 Ευρώ που είχε η Ομοσπονδία από υπέρογκα συμβόλαια τεσσάρων κινητών που είχε συνάψει με την COSMOTE !!

Πληροφορήθηκα πως η συγκεκριμένη συσκευή αν και πληρώθηκε από τον πρώην (νυν έκπτωτο) ταμία Καραπλιάγγο με λεφτά της Ομοσπονδίας, δηλαδή των συλλόγων μελών της, άρα και αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ΕΛΟΚ της οποίας ο σύλλογος μου τυγχάνει μέλος της, μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε στην Ομοσπονδία !! Το περίεργο επίσης είναι πως ούτε απόφαση του ΔΣ που να εγκρίνει την δαπάνη για την αγορά του συγκεκριμένου IPHONE XS βρέθηκε, όπως έμαθα !!

Μήπως ο πρώην (νυν έκπτωτος) ταμίας Αθανάσιος Καραπλιάγγος, η πρώην (νυν έκπτωτη) πρόεδρος Εμμανουέλα Ποντίδα- Γερολύμπου ή το τότε μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ Μάριος Σιταράς μπορούν να μας διαφωτίσουν που βρίσκεται και ποιος έχει στην κατοχή του την εν λόγω συσκευή (IPHONE XS με Σ/Ν 357218090846160) μέχρι και σήμερα ;;

Ρωτάω γιατί ανεπιβεβαίωτες φήμες, που αδυνατώ φυσικά να πιστέψω, αναφέρουν ότι η εν λόγω (ακριβή) συσκευή είχε διατεθεί στον επίτιμο, που προφανώς να το έχει ξεχάσει !!

Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ να μας διαφωτίσει..

Συνιστώ δε, σε όποιον έχει στην κατοχή του το συγκεκριμένο IPHONE XS, ΑΜΕΣΑ να το επιστρέψει στην ΕΛΟΚ, διότι κινδυνεύει να κατηγορηθεί για υπεξαίρεση.. χρονιάρες μέρες !!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους με υγεία και κάθε καλό !!

 

Δίνονται: Το τιμολόγιο πώλησης από την Cosmote προς την ΕΛΟΚ

Η απόδειξη πληρωμής της ΕΛΟΚ στην Cosmote με υπογραφή Καραπλιάγγου!

Η μεταφορά των χρημάτων από τον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΟΚ στην Cosmote

με υπογραφή Καραπλιάγγου!

 

Σχόλια:

Από τέτοια είναι γεμάτη η ΕΛΟΚ! Τι να μας κάνει μόνο το ένα? Αλλά!

Αλλά δεν είναι θέμα κατινίστικο πεζοδρομίου να αναφέρεται από έναν προσωπικό εχθρό πλέον του Γερόλυμπου και μάλιστα δήθεν εκτός διοίκησης! Αποτελεί θέμα της Διοίκησης της ΕΛΟΚ το τι θα δώσει στην δημοσιότητα ή στις αρμόδιες αρχές!

Αποδεικνύει, όμως, ότι ο Δρακόπουλος χώνετε ό,τι και όση ώρα θέλει στα συρτάρια, τα ντουλάπια, τους φακέλους, τα ταμεία, τα λογιστικά βιβλία, τα παραστατικά και ό,τι άλλο θέλει της ΕΛΟΚ!

Και αν προσθέσουμε και την απόλυτη πρόσβαση στα δικαστικά έγγραφα και τις υποθέσεις της ΕΛΟΚ, αποδεικνύεται ότι ο Σπύρος Δρακόπουλος παίζει ρόλο Σκιώδους Μέλους του ΔΣ της ΕΛΟΚ!

Συνεπώς, το Προσωρινό ΔΣ της ΕΛΟΚ έχει πλέον εκ των πραγμάτων την κατωτέρω πραγματική σύσταση:

 

 

1-Νεκτάριος Βιδάκης,

Πρόεδρος-γλάστρα

 φυτευτός του Αυγενάκη

2-Θεόδωρος Σιετής,  

Αναπληρωτής Πρόεδρος

 Εξωγήινος χρηματοδότης

των δικαστηρίων

8-Ο ανατραπείς "μαγαζάτορας"

σε αόρατη επίβλεψη

του "μαγαζιού του"!

 

3-Κώστας Μητρόπουλος,

 Γεωπόνος

Γενικ. Γραμματ.,

Σχετικός

4-Θανάσης Φυλακτός

Οικονομολόγος

 Ταμίας

Σχετικός

5-Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής

Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής,

Ημι-Σχετικός

6-Παναγιώτης Περάκης, Δικηγόρος,

Μέλος-γλάστρα

 Εξωγήινος

7-Φυτευτός κατάσκοπος

του "μαγαζάτορα"

9-Σκιώδες Μέλος, πρώην κατάσκοπος

του "μαγαζάτορα"


29/12/20 – Ηγετική ανάρτηση «ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΟΥ 2020» του Σπύρου Δρακόπουλου στο δικό του λογαριασμό Facebook, κάτι που δεν έκανε κανένας άλλος από το ΚΙΜΕ ή από την προσωρινή διοίκηση της ΕΛΟΚ!

Το παίζει «Ηγήτορας» ή μου φαίνεται? Τα Σχόλια πλέον είναι και ένθετα!

Facebook: Ο χρήστης Σπύρος Χρήστου αισθάνεται ελπίδα με το χρήστη Αναστάσιος Μάνεσης και 9 ακόμη στην τοποθεσία Gerakas City!

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ 2020

Σταθμό στην ιστορίας του Ελληνικού Καράτε αποτέλεσαν τα όσα συνέβησαν το 2020. Πέρα από την πανδημία του Κορωνοϊού που έπληξε ολόκληρη την υφήλιο, αξίζει να αναφερθούμε επιγραμματικά σε ορισμένα σημαντικά γεγονότα, τα οποία απέτρεψαν την καταστροφική πορεία της Ομοσπονδίας μας, που είχε χαράξει η διαχρονική παθογένεια που την ταλάνιζε.

1 - Απόφαση από την ΕΦΙΠΗΔ που επέβαλε 18μηνη στέρηση φιλάθλου ιδιότητας σε εννέα (9) από τα έντεκα (11) μέλη της πρώην διοίκησης της ΕΛΟΚ και την ως εκ τούτου έκπτωση τους από το αξίωμα του μέλους ΔΣ !!

Αυτή η Απόφαση σας έσωσε, όταν με όλα τα άλλα δικαστήρια δεν είχατε κάνει τίποτα!

 

2 - Επικύρωση της παραπάνω απόφασης από το ΑΣΕΑΔ και απόρριψη των προσθέτων παρεμβάσεων των Γεώργιου Γερόλυμπου και Ισίδωρου Κούβελου υπέρ των τιμωρημένων, από την ΕΦΙΠΗΔ, μελών του ΔΣ της ΕΛΟΚ !!

Και αυτή η Απόφαση σας έσωσε, όταν με όλα τα άλλα δικαστήρια δεν είχατε κάνει τίποτα!

 

3 - Τρείς αποτυχημένες δικαστικές προσπάθειες εισόδου του Γεωργίου Γερόλυμπου στην προσωρινή διοίκηση !!

Ήταν πλέον καταδικασμένες!

 

4 - Δύο δικαστικές αποτυχίες ελέγχου της πλειοψηφίας της προσωρινής διοίκησης, από τον Γιώργο Γερόλυμπο και τους υποστηρικτές του !!

Ήταν πλέον καταδικασμένες!

 

5 - Απόφαση της WKF για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΛΟΚ !!

Αυτό είναι παραμύθι της Χαλιμάς και είναι αφέλεια και ντροπή σας που παραμυθιάζετε τους συλλόγους της ΕΛΟΚ! Αν η WKF είχε τη δύναμη να αλλάξει το ΔΣ της ΕΛΟΚ, γιατί δεν το έκανε από το 2013 όταν πέταξαν τον Γερόλυμπο έξω από την Παγκόσμια ως Persona non Grata την εποχή των Μπίκα, Σανιώτη και Χρήστου και όταν ο τελευταίος ήταν μάλιστα και προσωπικός ευνοούμενος του Προέδρου Εσπίνος? Άντε ρε ψεύτες!!! Δεν έχουμε εδώ νόμους? Δεν έχουμε Δικαστές?   

 

6 - Τελική απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που διόριζε προσωρινή διοίκηση στην ΕΛΟΚ με προεδρο τον Νεκτάριο Βιδάκη, η οποία ταυτιζόταν με την επιλογή των προσώπων από την WKF !!

Αυτή ήταν και η κυριαρχούσα απόφαση στο διορισμό της προσωρινής, η οποία απόφαση ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ με την επιλογή των προσώπων από την WKF (αν είχε τόσο μεγάλη βαρύτητα αυτό, τότε τί τα θέλατε τα δικαστήρια?), αλλά στην απόφαση του Δικαστή συνυπολογίστηκε σαν τρίτης κατηγορίας στοιχείο και η πρόταση της Παγκόσμιας!

 

7 - Νέα αποτυχημένη δικαστική απόπειρα μεταρρύθμισης της ως άνω απόφασης !!

Ηττοπαθείς πλέον προσπάθειες από τον Γερόλυμπο!

 

8 - Ματαίωση και ετέρας δικαστικής απόπειρας μεταρρύθμισης της ως άνω απόφασης από είκοσι πέντε (25), στην ουσία, συλλόγους !!

Ηττοπαθείς πλέον προσπάθειες από τον Γερόλυμπο, αλλά οι σύλλογοι είναι 40 και όχι 25!

 

9 - Αποκατάσταση, απο την προσωρινή διοίκηση, χρόνιων αδικιών και επίλυση εσκεμμένως λιμναζόντων εκκρεμοτήτων, όπως έκδοση βεβαιώσεων για την εγγραφή συλλόγων στο Μητρώο της ΓΓΑ, απόδοση σε αθλητές DAN που δικαιούνταν, εγγραφή νέων συλλόγων στην Ομοσπονδία, επαναφορά παρανόμως διαγραφέντων εξεταστών από το σχετικό πίνακα κ.λπ. !!

Εδώ καβαλήσατε την καλαμιά, διότι έχετε διαπράξει υπέρβαση των αρμοδιοτήτων, που σας έδωσε το δικαστήριο, μαζί με τις παρανομίες για τα Νταν, και δίνετε πλέον στοιχεία στον Γερόλυμπο να σας καθαιρέσει!

 

10 - Προετοιμασία (συλλογή στοιχείων) για υποβολή στην ΓΓΑ προϋπολογισμού 2021 και απολογισμού 2019 !!

Και εδώ καβαλήσατε την καλαμιά, διότι έχετε διαπράξει υπέρβαση των αρμοδιοτήτων που σας έδωσε το δικαστήριο, και δίνετε πλέον στοιχεία στον Γερόλυμπο να σας καθαιρέσει! Είναι προφανέστατο ότι απολογισμούς συντάσσει η Διοίκηση, που διοικούσε κατα το χρονικό διάστημα των απολογισμών και προϋπολογισμούς συντάσσει μια εκλεγμένη διοίκηση και όχι μια ευκαιριακή με ανεμομαζέματα, όπως είσαστε εσείς!

 

11 - Τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων της ΕΛΟΚ προς το δημόσιο που αδικαιολογήτως παρέμεναν σε εκκρεμότητα !!

Το μόνο σωστό, που έχετε κάνει!

 

12 - Λήψη Οικονομικών μέτρων ανακούφισης των συλλόγων λόγω πανδημίας !!

Και εδώ καβαλήσατε την καλαμιά, διότι έχετε διαπράξει υπέρβαση των αρμοδιοτήτων που σας έδωσε το δικαστήριο, και δίνετε πλέον στοιχεία στον Γερόλυμπο να σας καθαιρέσει! Κάνετε μνημόσυνο με ξένα κόλυβα!

 

13 - Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ αρχίζει να εφαρμόζεται στην ΕΛΟΚ από 13.11.2020 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα !! Ευελπιστούμε να συνεχιστεί και μετά τις αρχαιρεσίες.. όποτε νομίμως αυτές διεξαχθούν !!

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ - ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ?  Μπάααα, δεν νομίζω! Ίδιοι απατεώνες είσαστε και εσείς! Και μιλάει για αυτές τις έννοιες ο εκπρόσωπός σας κατ' εξοχήν σκοταδιστής, κρυψίνους, εικοσα-πρόσωπος, κωλοτούμπας και πεζοδρομιακός προπαγανδιστής Σπύρος Δρακόπουλος!

 

Φίλοι μου, αυτή η χρονιά μάς δίδαξε πολλά για τους εαυτούς μας, για τον χώρο μας, για τους προηγούμενους.. Μιλάμε για λάθη παραλήψεις, ανικανότητες, σκοπιμότητες.. κατακρίνουμε συμπεριφορές.. και καλά κάνουμε !!

Οφείλουμε όμως να επιλέξουμε τους καλλίτερους να μας διοικήσουν.. να διορθώσουμε πορεία.. και να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τη δύσκολη πραγματικότητα. Είμαστε στο πιο δύσκολο σημείο..

Παρά τις σπασμωδικές συμπεριφορές ορισμένων και την επιπολαιότητα κάποιων άλλων, αποφασίσαμε όλοι μαζί, με μπροστάρηδες τους ικανότερους, να προσπαθήσουμε για το καλλίτερο.. για το αυτονόητο.. για αυτό που αξίζει στους αθλητές και τους συλλόγους μας.. για αυτό που αρμόζει στην Ομοσπονδία ΜΑΣ !!

Δυστυχώς όμως, ακόμα και τώρα, βλέπουμε ελάχιστους αδαείς κήνσορες του διαδικτύου, να κουνάνε το δάκτυλο, να υπόσχονται αυτά που απέτυχαν επί σειρά ετών να προσφέρουν και να προσπαθούν να βρουν λάθη και παραλήψεις στους νυν διοικούντες.

Κάποιοι διεκδικούν το τιμόνι της ΕΛΟΚ !! Φαντάζεται κανείς από τους επίδοξους "σωτήρες" των social media τι απίστευτη πίεση, άγχος, ευθύνη, κούραση ζουν όσοι είναι σήμερα επιφορτισμένοι να αποκαταστήσουν το χάος που έχει δημιουργήσει η ανευθυνότητα και η ανεπάρκεια των πρώην διοικούντων ;; Έχουν άραγε την ικανότητα και τα προσόντα να τους διαδεχτούν ή θα μας ταξιδέψουν στο παρελθόν ;;

Δεν χρειάζεται πλέον φίλοι μου να πάθουμε για να μάθουμε, γιατί απλά μάθαμε.. αφού πάθαμε !!

(Τέλος)

 

Τι μας κάνει εδώ ο Δρακόπουλος? Απολογισμό πεπραγμένων της γενναίας παράταξης?

Και μόνο ότι σε κάθε εκδίκαση δικαστηρίου το ΚΙΜΕ πήγαινε με στοιχεία από το www.karate.gr αυτό φτάνει! Όλα είναι κλεμένα! Αντιγράφει όσα έχω αναρτήσει στο www.karate.gr και τα παρουσιάζει για δικά του στους δικηγόρους και στα δικαστήρια!

Ανεξάρτητα από τον Δρακόπουλο, είμαι περίεργος, ποιοί έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να διοικήσουν ανώδυνα το μπουρδέλο, που λέγετε ΕΛΟΚ, με φορτωμένα στην πλάτη τους όχι μόνο μια κληρονομιά 25 χρόνων παρανομιών, αλλά και ένα βουνό απαιτήσεων όλων των "προπονητών-δασκάλων", ώστε αυτές οι παρανομίες να συνεχιστούν λόγω των προσωπικών τους συμφερόντων???

Το θέμα (5) αποτελεί την αποθέωση της πλεκτάνης για την εξαπάτηση των Δικαστών! Βασίζεται στην επόμενη επιστολή του Προέδρου της Παγκόσμιας Αντόνιο Εσπίνος για την οποία γεννιώνται τα ερωτήματα:

Από πού τους γνωρίζει όλους όσους αναφέρει στην επιστολή του ο Εσπίνος και τους υποστηρίζει ως το "ιδανικό" προσωρινό ΔΣ΅ΕΛΟΚ?

Δηλαδή, γνωρίζει και τους ... Γερολυμπικούς και τους υποστηρίζει? Θα μας κουφάνετε!

Και με πρώτον τον Κουλουρίδη, ρε παιδιά?

Εμένα γιατί με ξέχασε???

 

 

Επί πλέον των ανωτέρω, από το 1995, κάθε απόφαση του ΔΣ/ΕΛΟΚ αποτελεί και παρανομία, κάθε μέλος του ΔΣ και παρανομία, οι μισοί αγώνες της ΕΛΟΚ ήταν παράνομοι, κάθε εξέταση Νταν και παρανομία, κάθε δίπλωμα και παρανομία, κάθε Σχολή Προπονητών και παρανομίες, κάθε προϋπολογισμός και παρανομίες, κάθε απολογισμός και παρανομίες, κάθε παραστατικό και παρανομία, κάθε Βιβλίο και στοιχείο της ΕΛΟΚ και παρανομίες, και πάει λέγοντας!!! Μια επί 25 χρόνια παρά φύσην ομοσπονδία ποτέ δεν μπορεί να μεταμορφωθεί σε φυσιολογική!

Ο Γερόλυμπος έχει αναμφίβολα κατακλέψει την ΕΛΟΚ, αλλά και μόνο ότι οι σημερινοί δήθεν "εξυγιαντές" συμμετείχαν ενσυνείδητα και απόλυτα σε όλες αυτές τις παρανομίες του Γερόλυμπου και της ΕΛΟΚ, πράγμα που σημαίνει ότι "όλοι μαζί τα φάγανε", είναι αρκετό! Τους άφηνε να κλέβουν για τον αφήνουν να κλέβει! Θέλετε γρήγορες αποδείξεις?

 

Δείτε στη συνέχεια τα ΔΣ παρελθόντων ετών και θυμηθείτε την απόλυτη συνεργασία όλων των "επαναστατών του ΚΙΜΕ" με τον Γερόλυμπο από το 1995 μέχρι και τη Σχολή Προπονητών 2014 (είκοσι χρόνια!), όπου πήραν διπλώματα προπονητή τα παιδιά των Μπίκα και Γκουβούση και δεν πήρε η κόρη του Κοσμίδη επειδή ήταν έγκυος (!), θυμηθείτε τους κομμένους στα Πρακτικά της Σχολής από τους διδάσκοντες κατά διαταγή Γερόλυμπου, αλλά και τον Γκουβούση ως "εθνικό και ομοσπονδιακό" προπονητή από το 1995 μέχρι το 2014 (επί 20 χρόνια) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή από τη ΓΓΑ (άλλο μπουρδέλο αυτό!)! Και χιλιάδες άλλες περιπτώσεις παρανομιών!

 

ELOK.DS-1994-0204 ELOK.DS-1995-0301 ELOK.DS-1995-1012 ELOK.DS-1996-0108
ELOK.DS-1999-0906 ELOK.DS-1999-1202 ELOK.DS-2001-0330 ELOK.DS-2003-0225
ELOK.DS-2008-1006 ELOK.DS-2012-1105 ELOK.DS-2014-0713 ELOK.DS-2018-0421

 

Η ΕΛΟΚ έχει καταστραφεί από τον Γερόλυμπο, από τους "δασκάλους" και από τους "άχρηστους" από το 1995! Είναι ευάλωτη σε κάθε δικαστική ενέργεια εναντίον της, διότι είναι φορτωμένη με ένα αμαρτωλό διοικητικό και οικονομικό παρελθόν! Με αυτή την κληρονομιά στην πλάτη αποτελούν φρούδες ελπίδες οι όποιες ελπίδες διάσωσής της!

Η ΕΛΟΚ δεν έχει Κύου και Νταν! Αν αυτά αφαιρεθούν από την ΕΛΟΚ, η ΕΛΟΚ κατέρρευσε, διότι ήδη έχει στηθεί λανθασμένα από την αρχή! Το καράτε της είναι αγωνιστικό και όχι παραδοσιακό και η απάτη των Κύου-Νταν θα στοιχειώσει την κάθε διοίκηση όποιοι ηλίθιοι και αν την αναλάβουν!!!

Όποιοι αναλάβουν τη διοίκησή της και όσο τίμιοι και να είναι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ!

Εδώ είμαστε και θα το δούμε αυτό! Η ΕΛΟΚ πρέπει να κλείσει, να τεθεί σε εκκαθάριση και να ανοίξει άλλη στη θέση της!

 

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται


Αν το επόμενο, που πήρα copy-paste από το λογαριασμό του Σπύρου Δρακόπουλου στο Facebook,

δεν είναι «δημόσιος αυνανισμός», τότε τι είναι???

 

Και εδώ τα Σχόλια είναι ένθετα!

 

Spiros Achristou (με άλλο ψευδώνυμο ο Σπύρος Δρακόπουλος ειρωνεύεται τον Κέιβαν Γκάζη!)

ΝΤΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΝΤΕΒΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΓΚΙΩΡΓΟ. ΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΟΛΟΥΣ ΠΕΡΣΙΑ , ΝΑ ΝΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΩ.

 

Spiros Achristou (ο Σπύρος Δρακόπουλος εξυβρίζει χυδαία τον Κέιβαν Γκάζη!)

Α ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΕΥΒΑΝ, ΤΟΝ ΠΟΥΛΛΟ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΥΡΙΕ ΓΚΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΝΤΙΚΕΟ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΚΣΕΧΑΣΩ, ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΝΙΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΓΚΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙ ΝΤΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΛΚΙΤΡΟ. ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ

 

Εβελίνα Τσαρούχα (με άλλο ψευδώνυμο ο Σπύρος Δρακόπουλος ειρωνεύεται τον Κέιβαν Γκάζη!)

Εγκώ πάρω Περσία κύριο γκιοργκο. Και τα κάνουμε νέες μπίζνες. Ντεν σας έκουμε ανάγκη.

Κύριο γκιοργκο τα γίνει πρόεδρος Ιράν καράτε.

Θα το δείτε. Γιατί κ. Γκιόργκο πάντα είναι σωστό.

 

Σπυρος Χρηστου (με το κύριο ψευδώνυμό του ο Σπύρος Δρακόπουλος απευθύνεται στο άλλο του ψευδώνυμο Εβελίνα Τσαρούχα!)

Εβελίνα Τσαρούχα αν είναι να πάνε στο Ιράν και να τους ξεφορτωθούμε.. με τις ευχές μας !!

 

Randori Efstathopoulos

Eγκο πάει φέρει καράβι μέχρι Κόρινθο

 

Spiros Achristou προς τον Randori Efstathopoulos (με χυδαία έκφραση!)

ΝΤΕΝ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΡΑΒΙ , ΤΟ ΣΕΡΝΕΙ Η ΝΙΝΑ

 

Randori Efstathopoulos

Μέχρι Κόρινθο έρτι.μετα πιάσει εμένα Παπαντοπουλο ψηλό.

 

Spiros Achristou  (ο Σπύρος Δρακόπουλος ειρωνεύεται πάλι τον Κέιβαν Γκάζη!)

ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ, ΑΛΑΝΤΙΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΕΦΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ.

 


 22/12/2020 - "Ευχαριστούμε Αυγενάκη" από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε

 

Ευχαριστήρια επιστολή Καράτε στον Αυγενάκη

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες για την υλοποίηση της απόφασής του Υφυπουργού Κου Αυγενάκη, για την οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων όλων των αθλημάτων της χώρας μας και, φυσικά, των δεκάδων συλλόγων-μελών μας.

Ευχαριστούμε τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και όλη την Κυβέρνηση για την εκπεφρασμένη πολιτική έμπρακτης στήριξης του ελληνικού αθλητισμού, και τον Υφυπουργό Κο Αυγενάκη, όχι μόνο για την οικονομική ενίσχυση αλλά και για τις στοχευμένες ενέργειες υπέρ των αθλητών, των σωματείων και εν γένει της ερασιτεχνικής αθλητικής κοινότητας, μέσω της νομιμότητας, της διαφάνειας και της ισονομίας.

Η συνεχής στήριξη του Κου Αυγενάκη στις δύσκολες οικονομικό-κοινωνικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας συμβάλει στην επίλυση διαχρονικών προβλημάτων του αθλητισμού, καθώς και σοβαρών οικονομικών θεμάτων των συλλόγων.

Διαπιστώνουμε καθημερινά δια μέσου των πρωτοβουλιών που λαμβάνονται την προσπάθεια για την άμεση επίλυση των προβλημάτων του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ιδιαίτερα του δημοφιλούς αθλήματος του καράτε.

 

Σχόλιο:

Ο Αυγενάκης παρέλαβε αθλητισμό με 13.000 σωματεία και τον κατέβασε στα 3.408, που πήραν τις επιχορηγήσεις! Αυτό λέτε ότι είναι επιτυχία ή μήπως είναι επιτυχία το ότι διώχνει τον Γερόλυμπο και ανεβάζει εσάς, ώστε να τον δοξάζετε, όπως στην φωτό δεξιά???

Εδώ θα βρείτε με κλικ τον Πίνακα των 3408 σωματείων, που "ευλογήθηκαν" με οικονομικές ενισχύσεις το 2020 από τον ... Θεό του αθλητισμού! Τα έχω κατά αλφαβητική σειρά για εύκολη ανίχνευση βάσει του ονόματος και όχι όπως τα πετάνε οι άσχετοι της Γραμματείας στο σωρό.

Με κλικ εδώ βα βρείτε τα 170 ΝΑΙ + 16 ΟΧΙ στις εγκρίσεις των αιτήσεων στο Μητρώο Μαϊμούδων Αυγενάκη για τους συλλόγους καράτε!

Με κλικ εδώ θα βρείτε τα 159 σωματεία του καράτε της ΕΛΟΚ (τόσα τα βρήκα εγώ) κατά αφαβητική σειρά, που παίρνουν χρήμα.

Και με κλικ εδώ θα βρείτε τα 24, που δεν παίρνουν χρήμα, και το γιατί ας το αναζητήσουν μόνα τους!


 Κάτι τελευταίο για το καμάρι μας, τον Υφυπουργό μας, που παρέλαβε 13.000 αθλητικά σωματεία και ως καλός Εξολοθρευτής τα έκανε 3.408 μαϊμούδες και ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τη θητεία του!

 

Το περίεργο είναι ότι σε όμοια με τα δικά μου συμπεράσματα περί Αυγενάκη καταλήγουν και άρθρα έγκριτων εφημερίδων και site, όπως βλέπετε στα επόμενα άρθρα και με κλικ στην φωτό δεξιά:

9/12/2020 - Sportime: Ο Αυγενάκης θα ματαιώνει τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ μέχρι να τον «ματαιώσει» ο Μητσοτάκης

12/12/2020 - Sport-FM: Η κυνική ομολογία Αυγενάκη ότι συμμετέχει σε παρασκηνιακά εκλογο-μαγειρέματα στην ΕΠΟ!

27/12/2020 - ΓΓΑ-Λ. Αυγενάκης: «Ευχαριστούμε τα σωματεία για τα επαινετικά σχόλια και τη στήριξη στην καθημερινή μας προσπάθεια, συνεχίζουμε μαζί τη μεταρρύθμιση που τόσο έχει ανάγκη ο αθλητισμός στη χώρα μας»

30/12/2020 - Sportime: Λευτέρης Αυγενάκης: Ο Υφυπουργός που «αυγενοποιεί» και κρατά δέσμιο τον ελληνικό αθλητισμό.

30/12/2020 - Sportime: Πατατράκ Αυγενάκη με τις εκλογές στον ΣΕΓΑΣ! 150 σωματεία υπέρ της Σακοράφα!

30/12/2020 - Documento: Η Ακρίτα σχολιάζει τους εμβολιασμούς: (Πάλι) άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο σύριζας!

30/12/2020 - news247: Τέλος στον "προνομιακό" εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών μετά την κατακραυγή

30/12/2020 - Πρώτο Θέμα: Ηλιόπουλος: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετατρέπει το εμβόλιο από δικαίωμα σε προνόμιο»

 Αναμνηστική φωτό από το Μητρώο Μαϊμούδων Αυγενάκη!


 Και κλείνουμε με το ανεκδοτάκι μας!

 

Ο Αυγενάκης πιλοτάρει το αεροπλάνο της ΓΓΑ πάνω από τα αθλητικά σωματεία πριν από τις εκλογές των ομοσπονδιών και εξηγεί στον Μαυρωτά, που ρίχνει τις κούτες με τις οικονομικές ενισχύσεις και τα Νέα Λαμόγια στα σωματεία με αλεξίπτωτα:

Αυγενάκης: "Ο νέος αθλητικός νόμος φτιάχτηκε για να διώξει τα Λαμόγια από τις ομοσπονδίες! Μια νέα εποχή διαφάνειας και αξιοκρατίας ανατέλει για τον αθλητισμό της χώρας μας! κτλ. κτλ. Ρίξε λεφτά στον αθλητισμό!"

Μαυρωτάς μετά από λίγο: "ΟΚ, αφεντικό, τελειώσαμε με τις ενισχύσεις στα σωματεία!

Αυγενάκης: "Τώρα πετάμε πάνω από τις ομοσπονδίες και να ρίχνεις τις κούτες με τα Νέα Λαμόγια όπως σου λέω!"

Μαυρωτάς: "ΟΚ! Είμαστε πάνω από την ΕΠΟ. Πόσα να ρίξω?"

Αυγενάκης: "Ρίξε καμιά πενηνταριά Νέα Λαμόγια να στελεχωθεί καλά η ΕΠΟ!"

Μαυρωτάς: "Υπουργέ, είμαστε πάνω από τον ΣΕΓΑΣ. Τι ρίχνω εδώ?"

Αυγενάκης: "Ρίξε καμιά τριανταριά Νέα Λαμόγια! Φτάνουνε!"

Μαυρωτάς: "Πετάμε πάνω από την ΕΛΟΚ! Τι να ρίξω σ' αυτούς?"

Αυγενάκης: " Ρίξε καμιά εικοσαριά! Αυτοί έχουν και δική τους παραγωγή σε θερμοκήπια!"

Μαυρωτάς: "Υπουργέ, τώρα εδώ στη στροφή περνάμε πάνω από τη Νέα Δημοκρατία! Μήπως θέλεις να ρίξω και εδώ καμιά κούτα με Νέα Λαμόγια?"

Αυγενάκης: "Μη λέμε μαλακίες τώρα! Αφού από εδώ τα ... φορτώνουμε!"


ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .