karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 22/3/2021.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Υποψήφιοι και Ψηφίζοντες από την ΕΛΟΚ!

 Απόλυτη αδιαφάνεια στις επιλογές των Υποψηφίων και των Ψηφιζόντων!

 

Πάπαλααα οι εκλογές στην ΕΛΟΚ! "Κουνέλι" από τον Γερόλυμπο! Πλερέζες στο ΚΙΜΕ!

 Ο Φασισμός των εκβιαστικών Ψηφιακών Εκλογών ΔΕΝ θα περάσει στη Γενέτειρα της Δημοκρατίας!

 

 Πολλοστή κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος στο χώρο του αθλητισμού από τον Αυγενάκη!

Με απόφαση δικαστηρίου αναβλήθηκαν οι εκλογές στο μπάσκετ για 23 Μαΐου!

 Όλες οι e-εκλογές όλων των ομοσπονδιών είναι άμεσα ευάλωτες στα δικαστήρια για πληθώρα παραβάσεων!

 

Μία λύση υπάρχει:

η ΠΟΠΚ!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


Κύριε Πρωθυπουργέ, σε άλλα πάμε καλά, αλλά σε άλλα πάμε ... πολύ κακά!!!

Δεν ξεχνάμε, βέβαια, ότι ο "Δικτάτορας-Απατεώνας" του καράτε είναι γέννημα-θρέμμα της ΝουΔού!!!

 

"Πρόσεχε!"

Γερόλυμπος, Κούβελος, Μητσοτάκης, Αυγενάκης, Μαυρωτάς, Βιδάκης,

 Νέα Δημο-Μαφία: από το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" στο "Σύνδρομο του Αυγενάκη"!

Κύριε Πρωθυπουργέ! Με πρόφαση την εξόντωση των σωματείων-μαϊμούδων δια του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων ήδη έχετε ατυχήσει, διότι η πανδημία του Covid-19 σας μετέτρεψε μοιραία το Μητρώο αυτό των δήθεν Νόμιμων Σωματείων σε Μητρώο Πραγματικών Μαϊμούδων Σωματείων χωρίς αθλητές, χωρίς προπονητές, χωρίς χώρους άθλησης, χωρίς αγώνες τοπικούς, πανελλήνιους και διεθνείς εξωτερικού, που είναι τα θεμελιώδη στοιχεία του αθλητισμού και προφανέστατα η πραγματική φυσική ύπαρξή τους και η απρόσκοπτη λειτουργία τους ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για ένα σωματείο, ώστε αυτό να μπορεί να ονομαστεί ετυμολογικά "αθλητικό"!!!

Ακόμα και πριν τις εκλογές, προβλέπω αιτήσεις ακυρώσεων!!!

 Ψηφιακή λύση στο απόλυτο αδιέξοδο των εκλογών στις ομοσπονδίες! (με κλικ)

ή "Ή Κατίγκω από το Κατωχώρι και τα e-κουκιά του Αυγενάκη!"


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρια άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 15/3/2021 - Από το FB της ΕΛΟΚ: Αποφάσεις του ΔΣ!

 

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΤΗΣ 13.03.2021

Με την από 30/1/2021 απόφαση η προσωρινή Διοίκηση της ΕΛΟΚ, σύμφωνα με τα άρθρα 10 παρ. 9 και 16 παρ. 5 του καταστατικού της ΕΛΟΚ, ανέθεσε σε εταιρεία ανεξάρτητων ορκωτών ελεγκτών και, συγκεκριμένα, στην KSi Greece Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές και Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΙΚΕ, τον διαχειριστικό έλεγχο του οικονομικού έτους 2019 προκειμένου να προχωρήσει σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό στην έγκριση και, στη συνέχεια, στην υποβολή τους στην εποπτεύουσα Αρχή.

Σημειώνεται ότι αυτό γίνεται με καθυστέρηση ενός χρόνου περίπου καθώς η προβλεπόμενη από τον Νόμο ημερομηνία υποβολής των εξέπνευσε την 31η Μαρτίου 2020 και η προηγούμενη διοίκηση αδράνησε πλήρως ως προς αυτό το ζήτημα, όπως άλλωστε και στην οφειλόμενη υποβολή του προϋπολογισμού, η οποία επίσης έλαβε χώρα από την παρούσα προσωρινή διοίκηση, παρότι η υποβολή αυτή αποτελεί εκ του νόμου υποχρέωση και προϋπόθεση νομιμότητας όλων των δαπανών της ΕΛΟΚ.

 (Νεκτάριος Βιδάκης, Θεόδωρος Σιετής, Σπύρος Δρακόπουλος, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Γιάννης Γιαννέλης, Παναγιώτης Περράκης)

 

Σημειώνεται επίσης ότι και κατά το παρελθόν, από τις προηγούμενες διοικήσεις της ΕΛΟΚ, έχει ακολουθηθεί η πρακτική ανάθεσης σε Ορκωτούς Λογιστές, πλην όμως αντί της ανάθεσης του ελέγχου της διαχείρισης συνολικά, ανατίθετο μόνο ο έλεγχος του ταμείου, με αποτέλεσμα στην πραγματικότητα η όλη διαχείριση -και, ιδίως, η νομιμότητά της- να μην ελέγχεται ποτέ και να μην τίθεται ποτέ υπ΄ όψιν των σωματείων, κατά παραβίαση ουσιαστικά της σχετικής υποχρέωσης που προβλέπει το καταστατικό και της αρχής της λογοδοσίας.

Περαιτέρω, δεδομένου του γεγονότος ότι οι αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων για την έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων και την απαλλαγή του ΔΣ από κάθε ευθύνη, έχουν υποκατασταθεί με αντίστοιχη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, δυνάμει του αρ.58 του Ν.4753/2020 στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας, η σχετική αρμοδιότητα βαρύνει την προσωρινή διοίκηση.

Ενόψει των παραπάνω, η προσωρινή Διοίκηση της ΕΛΟΚ αφού έλαβε υπόψη της

1. Την έκθεση ειδικού Έλεγχου κίνησης και συμφωνίας των Διαθεσίμων που διενεργήθηκε από την εταιρεία ορκωτών ελεγκτών SOL CROWE και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2019

2. Την Έκθεση του Διαχειριστικού Ελέγχου που πραγματοποίησε η εταιρεία ορκωτών ελεγκτών KSi Greece Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές και Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΙΚΕ επί των Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης 2019

ομόφωνα και παμψηφεί, αποφασίζει την έγκριση και υποβολή προς την ΓΓΑ των Οικονομικών Καταστάσεων δηλαδή τον Ισολογισμό και τα Αποτελέσματα Χρήσης, τον Οικονομικό Απολογισμό 2019 καθώς και επί αυτών Εκθέσεων των Ελεγκτών, όπως αυτές υποβλήθηκαν, υιοθετώντας πλήρως τα ευρήματα, διαπιστώσεις και επιφυλάξεις που αποτυπώνονται σε αυτές, θεωρώντας τες αναπόσπαστο μέρος των οικονομικών καταστάσεων 2019 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Σύντομα θ΄ ακολουθήσει και η ολοκλήρωση της ίδιας διαδικασίας για τον έλεγχο της διαχείρισης του έτους 2020.

 

Σχόλια:

Παρά τις προσπάθειες αιτιολόγησης του ελέγχου των οικονομικών της ΕΛΟΚ από την προσωρινή διοίκηση, εξακολουθώ να τάσσομαι υπέρ του παρανόμου αυτής της πράξεως, διότι το Προσωρινό ΔΣ δεν έλαβε από το Δικαστήριο, που το όρισε, τέτοια εντολή. Οι έλεγχοι αυτοί εμπίπτουν προφανώς στις αρμοδιότητες μιας εκλεγμένης διοίκησης, και όχι μιας απλής επιτροπής με μοναδική εντολή τη διενέργεια των εκλογών, καθώς και στις αρμοδιότητες μιας Ελεγκτικής Επιτροπής και όχι σε ορκωτούς λογιστές δημιουργώντας αυθαίρετα προηγούμενα.!

Αφετέρου, οι πράξεις ελέγχου και τυχόν συμπερασμάτων ενοχών των προηγουμένων διοικήσεων και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο από τα μέλη της μιας εκ των δύο παρατάξεων, που έντεχνα αλλά και από βλακεία των αντιπάλων βρέθηκε στη διοίκηση, έχουν ως προφανή σκοπό την προεκλογική προπαγάνδα, την αμαύρωση των αντιπάλων και την επικράτηση στις εκλογές και όχι τον πραγματικό έλεγχο της ΕΛΟΚ, ο οποίος θα πρέπει να εμβαθύνει σε βάθος 25ετίας με συμμετέχοντες στην κακοδιοίκηση προφανέστα ακόμα και τους σημερινούς δήθεν εξυγιαντές! Καμιά βιασύνη δεν υπήρχε για το 70% των ενεργειών και πράξεων της Προσωρινής Διοίκησης!

Κατσαράκης - Αυγενάκης - Βιδάκης - ... Συνεταιράκης για το ΟΑΚΑ!!!

 

Τέλος, η αναφορά της σύμφωνης γνώμης της ΓΓΑ δεν αποτελεί ούτε άλλοθι, ούτε άρση του παρανόμου, κυρίως όταν ήδη γνωρίζουμε την καραμπινάτα παράνομη ανάμειξη του Αυγενάκη στα εσωτερικά των αθλητικών ομοσπονδιών με σκοπό να τις υποτάξει κομματικά, την φιλική του αντιμετώπιση προς τον προαλειφόμενο πρόεδρο Θεόδωρο Σιετή, αλλά κυρίως τον "δανεισμό" στην αντίθετη του Γερόλυμπου παράταξη του Ηρακλειώτη φίλου του πανεπιστημιακού Νεκτάριου Βιδάκη, διευθυντή του ΟΑΚΑ, για την επικράτηση στα δικαστήρια της σημερινής προσωρινής διοίκησης στην ΕΛΟΚ! 


 19/3/2021 - Από το FB της ΕΛΟΚ: Αποφάσεις του ΔΣ!

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΤΗΣ 18/03/2021

Πραγματοποιήθηκε χθες 18/3/21 συνεδρίαση της Προσωρινής Διοίκησης με τη συμμετοχή και των έξι μελών της. Αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1. Εγκρίθηκε σύμφωνα με τον νόμο ο κατάλογος των σωματείων με δικαίωμα ψήφου και των αντιπροσώπων τους. Θα ακολουθήσει κατά τα προβλεπόμενα η θυροκόλληση αλλά και ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ και στον λογαριασμό της στο fb του αναλυτικού σχετικού Πίνακα (5 πλήρεις ημέρες πριν τις εκλογές, ήτοι έως και τη Δευτέρα 22.3.2021).

2. Ανακηρύχθηκαν οι υποψήφιοι για τις αρχαιρεσίες της 28/03/21. Θα ακολουθήσει κατά τα προβλεπόμενα η θυροκόλληση αλλά και ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ και στον λογαριασμό της στο fb του αναλυτικού σχετικού αναλυτική Πίνακα (5 πλήρεις ημέρες πριν τις εκλογές, ήτοι έως και τη Δευτέρα 22.3.2021).

3. Εγκρίθηκε η αμοιβή των δικηγόρων της εφορευτικής επιτροπής, οι οποίοι ορίσθηκαν από τον Δ.Σ.Α.

4. Εγκρίθηκε η πληρωμή των ορκωτών λογιστών-ελεγκτών για τον οικονομικό έλεγχο της οικονομικής χρονιάς 2019.

5. Εγκρίθηκε η εγγραφή των παρακάτω σωματείων στη δύναμη της ΕΛ.Ο.Κ. (διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με το καταστατικό μας, δεν δικαιούνται βεβαίως να συμμετάσχουν στις εκλογές):

α) Α.Σ. Λυκάβας

β) Α.Σ. Λέοντες Κρήτης

γ) Α.Σ κορεάτικου Καράτε Αγίου Δημητρίου «Αυτοάμυνα και Άμιλλα»

 

Σχόλια:

1 - Πρόκειται για έκρηξη αδιαφάνειας, διότι δεν προσκλήθηκαν μέλη της αντίθετης παράταξης, ώστε να επιβλέψουν την ορθή τήρηση των κανόνων όσον αφορά στα κριτήρια με τα οποία δίνεται το δικαίωμα ψήφου στους συλλόγους! Δεν αιτιολογήθηκε επαρκώς και δημοσίως (αυτό θα πει διαφάνεια) το κριτήριο της συμμετοχής σε αγώνες με 8 αθλητές κατά τα έτη 2018 - 2019 - 2020. Παρατηρούμε, λοιπόν, ότι από τα 253 σωματεία, που είναι γραμμένα στην ΕΛΟΚ, βάσει του Μητρώου-Μαϊμούδων του Αυγενάκη ψηφίζουν μόνο τα 185 και με τον υπολογισμό από την παρούσα προσωρινή διοίκηση των συμμετοχών στους απαιτούμενους αγώνες αυτά πέφτουν στα 110!!! Αν, όμως, γίνονται λάθη εσκεμμένα ή όχι, ο Γερόλυμπος, με την εμπειρία των 25 χρόνων σε εκλογές τριών ελληνικών ομοσπονδιών και 18 χρόνων στις εκλογές τεσσάρων διεθνών ομοσπονδιών, τα μαζεύει κάθε λεπτό και σε τρεις μέρες από την ανακήρυξη των αποτελεσμάτων θα σας την σφυρίξει της αίτηση ακύρωσης!

5 - Πάλι γράφετε συλλόγους, πράγμα που δεν επιτρέπεται από την απόφαση που σας διόρισε και είναι λόγος ακύρωσης της ΓΣ των εκλογών, διότι εκμεταλλευόμενοι την προσωρινή σας θέση δημιουργείτε περιβάλλον παροχών διευκολύνσεων προς συλλόγους σε προεκλογική περίοδο άσχετα αν ψηφίζουν σε αυτές τις εκλογές οι σύλλογοι αυτοί! Αν εγγραφούν, όταν λήξει η καραντίνα στον αθλητισμό δεν θα αλλάξει τίποτα για αυτούς τους νέους συλλόγους!


  Θεούς και δαίμονες απειλεί ο Γερόλυμπος:

20/3/2021 - Δελτίο Τύπου στο Karateka News/FB του Γερόλυμπου!

 

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021

Ολική επαναφορά στην ΕΛΟΚ

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών με απόφαση του που εξεδόθη λίγες ημέρες πριν, ανέστειλε την πειθαρχική ποινή που είχε επιβληθεί αδίκως, με μεθόδευση και κατά παράβαση κάθε νομιμότητας, εναντίον της νόμιμα εκλεγμένης Διοίκησης της ΕΛΟΚ.

Με την απόφαση αυτή του Διοικητικού Εφετείου η έλλειψη νόμιμης Διοίκησης στην ΕΛΟΚ δεν υφίσταται πλέον και λήγει η ανάγκη ύπαρξης Προσωρινής Διοίκησης.

Σήμερα το Πρωτοδικείο Αθηνών όρισε δικάσιμο για τις 24/3 σχετικά με το αίτημα της νόμιμης Διοίκησης για επαναφορά της μετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου.

Η ΕΛΟΚ σύντομα επανέρχεται στην κανονικότητα και όλοι όσοι ενεπλάκησαν άμεσα η έμμεσα σε αυτή την άθλια σκευωρία, σύντομα θα λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Οι αποφάσεις της προσωρινής διοίκησης των έξι μελών ελέγχονται και θέτουν εκτός απο νομικά και ηθικά ζήτηματα με τους παράνομους αποκλεισμούς υποψηφίων και συλλόγων απο την εκλογική διαδικασία, με τερτίπια και δήθεν τυπολατρείες εκπρόθεσμης εξόφλησης ανύπαρκτων οικονομικών υποχρεώσεων, με αποκλεισμό εκπροσώπων σωματείων και με αντικαταστατικές διαδικασίες προσπαθούν να υφαρπάξουν την διοίκηση της ομοσπονδίας. Η δικαίωση των μελών της εκλεγμένης διοίκησης είναι η απάντηση στην λάσπη, στο ψέμα, στη χυδαιότητα και στις απειλές. Η αποκατάσταση της διοίκησης θα είναι νίκη όχι μόνο της αλήθειας και του δικαίου αλλά και λύτρωση της ομοσπονδίας από τους τυχοδιώκτες και τους άσχετους με το άθλημα που προσπαθούν να τρυπώσουν και να την αλώσουν.

 

Ελληνικό Σοτοκαν - Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε

 

Σχόλια: Κανένα! Αναμένουμε!


  21/3/2021 - Από το FB της ΕΛΟΚ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

  

Με αφορμή διάφορες πληροφορίες που διακινούνται προκειμένου να αποτρέψουμε την επιχειρούμενη παραπλάνηση των μελών μας, διευκρινίζουμε τα εξής:

1. Η σημερινή προσωρινή διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ έχει ορισθεί με την από 4.11.2020 απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε και επανειλημμένες έκτοτε αντίστοιχες αποφάσεις των αρμοδίων Αστικών Δικαστηρίων (εν προκειμένω του Πρωτοδικείου Αθηνών).

2. Η απόφαση 27/2020 της ΕΦΙΠΗΔ, με την οποία τιμωρήθηκαν με 18μηνη στέρηση της φιλάθλου ιδιότητας μέλη της τελευταίας εκλεγμένης διοίκησης συνεχίζει να παραμένει σε πλήρη ισχύ, όπως και η τιμωρία τους. Ουδέποτε ακυρώθηκε ή ανακλήθηκε μέχρι και σήμερα. Το ίδιο και η απόφαση 81/2020 του ΑΣΕΑΔ που την επικύρωσε.

3. Χωρίς να έχουμε ενημερωθεί, όπως κανονικά ο νόμος προβλέπει, πληροφορηθήκαμε τη Παρασκευή 19.03.21 ότι έχει εκδοθεί ερήμην μας απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, η οποία αναστέλλει την περαιτέρω εκτέλεση (όχι την ισχύ) της παραπάνω απόφασης της ΕΦΙΠΗΔ. Αντίθετα με όσα εντέχνως διασπείρονται, πρόκειται για μια προσωρινή απόφαση που απλώς αποτρέπει τη διενέργεια νέων πράξεων εκτέλεσης εις βάρος των εν λόγω προσώπων, κάτι βεβαίως που δεν είναι στις προθέσεις και προτεραιότητες της παρούσας διοίκησης. Η νομιμότητα της απόφασης της ΕΦΙΠΗΔ θα κριθεί μετά από πολλούς μήνες ή, σωστότερα, χρόνια, όταν δικαστεί τελεσιδίκως η αίτηση ακυρώσεως των αιτούντων.

4. Με λίγα λόγια, η συγκεκριμένη απόφαση αναστολής δεν επαναφέρει τα πράγματα στην προτέρα κατάσταση: ούτε τους «αθωώνει» ούτε καταργεί την τιμωρία τους ούτε ακυρώνει την ισχύ της 27/2020 απόφασης της ΕΦΙΠΗΔ. Κυρίως όμως, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από την απλή ανάγνωση του διατακτικού της που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, δεν επαναφέρει τα πρόσωπα αυτά στη διοίκηση της ΕΛΟΚ. Αυτό προσπάθησαν να το πετύχουν (πάλι κρυφίως) την Παρασκευή μέσω των αστικών δικαστηρίων, αλλά δεν τα κατάφεραν.

5. Ήταν αναμενόμενο ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή τα πρόσωπα που είναι ταυτισμένα με την παράνομη και αδιαφανή οικονομική διαχείριση της ΕΛ.Ο.Κ θα χρησιμοποιούσαν κάθε μέσο προκειμένου να αποτρέψουν την ανάδειξη νέας διοίκησης μέσα από την επικείμενη διενέργεια ελεύθερων και δημοκρατικών εκλογών. Τώρα πλέον είναι αργά.

Ας είναι σε όλους ξεκάθαρο: η ΕΛΟΚ θα προχωρήσει μπροστά, αφήνοντας πίσω της πρόσωπα και πρακτικές του παρελθόντος.

 

Σχόλια, επειδή είμαι από χωριό:

Όταν η Απόφαση στα μπλε λέει "Αναστέλλει την εκτέλεση" τι εννοεί?

Αν δεν σημαίνει τίποτα αυτό, γιατί πάτε πάλι σε δικαστήριο να το αναθεωρήσει, ανασκευάσει, ανατρέψει?

Αν λέτε ότι ο στόχος σας είναι οι "ελεύθερες και δημοκρατικές εκλογές" τι θέλετε και ανακατεύετε το μακρύ τους χέρι στα οικονομικά?

Αν "Τώρα πλέον είναι αργά", γιατί σκίζεστε να προλάβετε, αφού είναι αργά για αυτούς?


22/3/21 - Η ΕΛΟΚ δημοσίευσε τον Πίνακα Υποψηφίων και τον Πίνακα Ψηφοφόρων ως κάτωθι:

 

Πίνακας Υποψηφίων με σημειωμένες τις παρατάξεις, που ανήκουν

(κατά προσέγγιση λόγω μη συμμετοχής μου στα τεκταινόμενα από μέσα!)

 

Οι πράσινοι είναι του ΚΙΜΕ και οι κόκκινοι είναι του Γερόλυμπου!


22/3/21 - Από όλες τις απόψεις θλιβερή η κατάσταση των υποψηφίων για τη διοίκηση της ΕΛΟΚ 35 χρόνια μετά την ίδρυσή της το 1986!

 

Κανονικά οι ανωτέρω υποψήφιοι και οι δύο παρατάξεις τους θα έπρεπε να μας δώσουν ένα μικρό βιογραφικό τους με τη μόρφωσή τους και την εμπειρία τους στη διοίκηση ομοσπονδίας μαζί με τις προθέσεις τους για το τι πρόκειται να κάνουν στις θέσεις ευθύνης, που θα αναλάβουν στη διοίκηση της ΕΛΟΚ! Αλλά δεν είδαμε τίποτα απολύτως ούτε από τους ίδιους ούτε τίποτα οργανωμένο από τις δύο συγκρουόμενες παρατάξεις! Δυό-τρεις μόνο έννιωσαν την ανάγκη να "συστηθούν" στους ψηφοφόρους συλλόγους! Οι άλλοι θεωρούν τους εαυτούς τους "ντίβες"!

Για αυτούς τους λόγους, που αποτελούν περιφρόνηση προς τα μέσα ενημέρωσης και τους συλλόγους, οι ίδιοι οι σύλλογοι θα έπρεπε να απέχουν από την ψηφοφορία, διότι καλούνται να ψηφίσουν ένα τσούρμο άγνωστους για να διοικήσουν τη δική τους ομοσπονδία! Αλλά βρισκόμαστε στο χώρο των ηλιθίων του καράτε και ας μην έχουμε απαιτήσεις!

Θα προσπαθήσουμε κατωτέρω να κλείσουμε όπως-όπως αυτό το μεγάλο κενό με δικές μας απόψεις και έρευνες!

 

 Το παρόν και το μέλλον του ... παρελθόντος!!! "Γνώθι σαυτόν" ή αλλιώς "Πού πας ρε Καραμήτρο?"

 

Για Πρόεδροι:

Μάνος Αρβανίτης με δυό λόγια δικά του (κλικ): Τα βλέπετε με κλικ εδώ. Ο Μάνος Αρβανίτις είχε προσληφθεί στη Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ και είχε καταδικάσει κατά παραγγελία Γερόλυμπου συλλόγους και άτομα.

Επειδή, όμως, είμαι από χωριό και δεν τα καταλαβαίνω όλα με τη μία, εξηγήστε μου, παρακαλώ, κύριοι ανεγκέφαλοι Γερόλυμπε και Αρβανίτη πώς και βάζετε επικεφαλής της παράταξής σας ένα πρόσωπο "καμμένο χαρτί" από τις δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο και μάλιστα στο λογαριασμό του Σπύρου Δρακόπουλου στη διεύθυνση https://www.facebook.com/profile.php?id=100060805670226 από τις 21/2/2021 με τις επόμενες δημοσιευμένες καταγγελίες σε Κείμενο και Φωτογρφίες ενώ ως γνωστό έχετε φακελώσει κάθε εναντίον σας δημοσίευμα και άρα όλα είναι σε γνώση σας???

 

 Κείμενο

 Φωτογραφία

 

Θεόδωρος-Μαργαρίτης Σιετής με δυό λόγια δικά του (κλικ) και εδώ δικά μας: Αντιπρόσωπος του συλλόγου "Δόξα" (26) του Τριανταφύλλη! Βρέθηκε να γυμνάζεται στο καράτε με τα παιδιά του στο γυμναστήριο του Τριανταφύλλη στο Γαλάτσι. Συμπάθησε το χώρο και το άθλημα και τον Τριανταφύλλη, τον οποίο στήριξε οικονομικά (κατά ομολογία του Τριανταφύλλη). Στη συνέχεια συμπάθησε και το ΚΙΜΕ και προσφέρθηκε να συνδράμει οικονομικά, όταν τους τελείωσαν τα λεφτά για τους δικηγόρους (κι αυτό έγινε πολύ νωρίς) εναντίον του Γερόλυμπου! Με δεδομένα τα τεράστια έξοδα των δικαστηρίων κατά του Γερόλυμπου (ο ίδιος ο δικηγόρος του ΚΙΜΕ Σπύρος Κλαδάς σε συνέντευξη στους πρωταθλητές είχε πει ότι υπολογίζει ο Γερόλυμπος να έχει ξοδέψει περί τις 150.000 € στα δικαστήρια και συνεπώς περίπου τα ίδια και η πλευρά του ΚΙΜΕ, εκτός αν εσκεμμένα μας παραμυθιάζουν!), δεν θα ήταν εκτός πραγματικότητας αν τον ονομάζαμε χαϊδευτικά "Ο Λεφτάς"! Συνεπώς, προκύπτει το αναμφίβολο συμπέρασμα ότι ο Λεφτάς ήδη έχει αγοράσει ολόκληρο το ΚΙΜΕ με τα ... σώβρακα μαζί! Συνεπώς, παρ' όλο Α-Σιετής με το καράτε τον πάμε για πρόεδρο και μέλος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για κανένα εξάμηνο, δηλαδή όσο θα "παίζει" το καράτε στρους Ολυμπιακούς!!!


Αν θέλετε να γράψετε εσείς οι ίδιοι τα βιογραφικά σας για να σας γνωρίσει ο κόσμος του καράτε, να τα στείλετε στο e.persidis@karate.gr και θα τα δημοσιεύσω, όπως θα τα στείλετε!


Για μέλη:

Μανόλης Αντωνόπουλος με δυό λόγια εδώ δικά μας: Αντιπρόσωπος του συλλόγου "Περικλής" (81) του Περικλή Κανέλλη, ο οποίος Κανέλλης έκανε την ταρζανιά να βρεθεί αντιπρόσωπος του συλλόγου "Οδυσσέας" (57), γιατί άραγε και για ποιόν δουλεύει? Άγνωστος μεταξύ αγνώστων!

Κατερίνα Βαγγελάκου με δυό λόγια εδώ δικά μας: Αντιπρόσωπος του συλλόγου του Γιάννη Πανουσόπουλου, ο οποίος ΔΕΝ έχει δικαίωμα ψήφου! Και όμως βγαίνει στα σίγουρα λόγω της ποσόστωσης των γυναικών!

Νικόλαος Ζάχος με δυό λόγια εδώ δικά μας: Δικηγόρος, αντιπρόσωπος του συλλόγου του Δημήτρη Τσακατάνη (???) (15) χωρίς καμιά παρουσία στην ΕΛΟΚ μέχρι σήμερα!

Περικλής Κανέλλης με δυό λόγια δικά του (κλικ) και μερικά εδώ δικά μας: Αντιπρόσωπος του συλλόγου "Οδυσσέας" (57) και όχι του δικού του "Ο Περικλής" (81). Με κλικ βλέπετε το βιογραφικό και προεκλογικό μήνυμα. Η ταρζανιά να βρεθεί αντιπρόσωπος άλλου συλλόγου (του 57) και όχι του δικού του (του 81), ενώ ταυτόχρονα μέσα στο βιογραφικό του δηλώνει προπονητής που παρακολουθεί από κοντά τις ομάδες στο εξωτερικό κάπως αλλοπρόσαλλα! Αν είναι προπονητής με δίπλωμα της ΓΓΑ, τότε πρέπει να το έχει καταθέσει στην ΕΛΟΚ με βέβαιη ημερομηνία κατάθεσης και αν δεν είναι προπονητής, τότε είναι ψεύτης! Παρ' όλα αυτά και αν μοιάζει στον πατέρα του, θα αλλάζει στρατόπεδο κάθε δυό χρόνια! Από την άλλη, αν δεν έχει τις γνώσεις να καταλαβαίνει τις ευθύνες των μελών του ΔΣ απέναντι στους νόμους, τότε πολύ γρήγορα θα πάει από εκεί που ήρθε εκτός αν τον προστατεύει ο ... Γερόλυμπος, ο οποίος δεν έχει πλέον χρόνο να προστατέψει άλλον από τον εαυτό του!

Γιώργος Κελάλης με δυό λόγια δικά μας: Γιατρός, αντιπρόσωπος του συλλόγου "Δόξα" (26) του Τριανταφύλλη! Άγνωστος μεταξύ αγνώστων στο καράτε και δεν μας δηλώνει από πού προκύπτει το ενδιαφέρον του! Το πιθανότερο να είναι άνθρωπος του Α-Σιετή, που τον παίρνει ο "εν δυνάμει" πρόεδρος για δεκανίκι στο ΔΣ! Δεν γνωρίζουμε επίσης αν ήταν από ετών στον σύλλογο ή η συνδρομή του μαγειρεύτηκε τελευταία για να πληροί την προϋπόθεση του μέλους του ΔΣ κάποιου συλλόγου!

Παναγιώτης Λάμιας με δυο λόγια εδώ δικά μας: Άντιπρόσωπος ποίου? Καλά δεν έβαλε μυαλό από την περιπέτειά του σε κάποια ενδιάμεση προσωρινή διοίκηση? Οι άλλοι έβαλαν! Αν ο΄σύλλογός του δεν έχει δικαίωμα ψήφου, πώς ζητάει να διοικήσει την ΕΛΟΚ?

Δημήτρης Μακρής με δυό λόγια εδώ δικά μας: Άντιπρόσωπος ποίου? Καλά δεν έβαλε μυαλό από την περιπέτειά του σε κάποια ενδιάμεση προσωρινή διοίκηση? Οι άλλοι έβαλαν! Αν ο σύλλογός του δεν έχει δικαίωμα ψήφου, πώς ζητάει να διοικήσει την ΕΛΟΚ?

Κώστας Μητρόπουλος με δυό λόγια εδώ δικά μας: Γεωπόνος και με μεράκι επί χρόνια διοικητικός στον σύλλογο  Λέοντες Νέας Σμύρνης. Αλλά πώς είναι υποψήφιος να διοικήσει την ΕΛΟΚ, αφού δεν κατάφερε να έχει δικαίωμα ψήφου ο δικός του σύλλογος?

Μιλτιάδης Παπαδημητρίου με δυό λόγια εδώ δικά μας: Ο πρώην υπάλληλος της ΕΛΟΚ και απόλυτο τσιράκι του Γερόλυμπου στηρίζοντας και συμμετέχοντας σε όλες τις απάτες του! Η πραγματική απόδειξη της απελπισίας του Γερόλυμπου!!!

 

Γιώργος Σαλιάρης-Φέσσας ή Mr. Google (κλικ), οκονομολόγος, όπως θα δείτε σε κάποιο μικρό βιογραφικό που βρήκα με κλικ εδώ! Από τον σύλλογο μάλλον του Τριανταφύλλη (26) ή με ταρζανιά απο άλλον σύλλογο λόγω κολλητός του Α-Σιετή??? Και το λέω αυτό διότι πήρε το μάτι μου τρυπάκι στις αποφάσεις της Προσωρινής για το στεγνό κόψιμο των συλλόγων από τους 183 της ΓΓΑ στους 110 της ΕΛΟΚ λόγω πλαστών  ημερολογίων αγώνων της ΕΛΟΚ για τα έτη 2018 και 2019 με πλαστές συμμετοχές των κολλητών του Γερόλυμπου!!! Κάτι τέτοιο μόνο κάποιος "ειδικός" μπορεί να ψάξει στην "βαθιά Google" και να βρει τις δικτυακές πλαστογραφίες στα Καλενδάρια! Και αυτό αποδεικνύεται βέβαια, αφού ως γνωστό η Google μας έχει στο ... βρακί της και μας κάνει ό,τι θέλει, ενώ ταυτόχρονα έχει μπει και στο ... βρακί το δικό μας και μας κάνει και εκεί ό,τι θέλει!!! (Πετάξτε υπολογιστές και ... βρακιά από το παράθυρο και φορέστε ... κελεμπίες!)

Κυριάκος Σερεμετάκης, αστυνομικός, από τους πιστούς του Γερόλυμπου, αντιπρόσωπος του συλλόγου "ΔΙΑΛΛΟΣ" (97).

Μάριος Σιταράς, επιχειρηματίας, αντιπρόσωπος του συλλόγου (2) του Χρήστου Μπουλούμπαση (πού είσαι εσύ? σε χάσαμε!)

Σταύρος Σταυριανίδης ή "δάσκαλος" κατά την Εβελίνα Τσαρούχα, με δυό λόγια εδώ δικά του (κλικ)! Αντιπρόσωπος του συλλόγου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών Κατερίνης (10)!

Θανάσης Φυλακτός, με δυό λόγια εδώ δικά μας! Αντιπρόσωπος του συλλόγου του Άρη Κραββαρίτη (7). Από μικρό παιδί αθλητής του καράτε και πολύ καλός μάλιστα! Γνώστης και του τεχνικού και του διοικητικού αντικειμένου του καράτε, με δίπλωμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου και δικό του λογιστικό γραφείο είναι η αιχμή του δόρατος στα "βρώμικα" οικονομικά της ΕΛΟΚ!!!

Ηλίας Χρήστου, με δυό λόγια εδώ δικά του (κλικ)!  Δημόσιος υπάλληλος, παλιός αθλητής, προπονητής, διαιτητής, διοικητικός στην ΕΟΕΚ από το 1986 και πάλι διαιτητής και μάλιστα διεθνής με αναγνώριση και εκτίμηση από όλους τους συναδέλφους του στην Παγκόσμια!

 

Για την ΕΟΕ:

 

Μιλτιάδης Παπαδημητρίου με δυό λόγια εδώ δικά μας: Ο πρώην υπάλληλος της ΕΛΟΚ και απόλυτο τσιράκι του Γερόλυμπου στηρίζοντας και συμμετέχοντας σε όλες τις απάτες του! Η πραγματική απόδειξη της απελπισίας του Γερόλυμπου!!!

 

Θεόδωρος-Μαργαρίτης Σιετής με δυό λόγια δικά του (κλικ) και εδώ δικά μας: Άλλοι πιάνουν τη δόξα πρώτα απ' τα μαλλιά και μετά κάνουν λεφτά! Εδώ έγινε ανάποδα και ο κ. Α-Σιετής με την αγορά της ΕΛΟΚ παίρνει και μια θέση στην ΕΟΕ ... ασορτί με τη ... γραβάτα του!

 

Για την Εξελεκτική Επιτροπή:

Κώστας Ευσταθόπουλος: Σχετικός!

Θεοδωρακοπούλου Ευτυχία, από τον σύλλογο (57) "Ο Οδυσσέας"! Και βγαίνει στα σίγουρα λόγω της ποσόστωσης των γυναικών!

Μάνος Ιπποκράτης, αντιπρόσωπος του Τσακατάνη, σύλλογος (15)!

Αναστάσιος Κασίμης, αντιπρόσωπος ???

Ισμήνη Παπαγεωργίου, αντιπρόσωπος του συλλόγου ???

Πέτρος Σταυροπιερράκος, Σχετικός και αντιπρόσωπος του συλλόγου (1) του Τετσούο Οτάκε.


Αν θέλετε να γράψετε εσείς οι ίδιοι τα βιογραφικά σας για να σας γνωρίσει ο κόσμος του καράτε, να τα στείλετε στο e.persidis@karate.gr και θα τα δημοσιεύσω, όπως θα τα στείλετε!


Τραγική η κατάσταση, διότι σε μια ομοσπονδία 35 χρόνων με 250 συλλόγους, πάνω από 2.500 ενεργούς αθλητές και 500 (όταν επιχορηγείτο) έως 300 χιλιάδες ευρώ τζίρο το χρόνο σήμερα, δεν υπάρχουν έντιμοι και άξιοι άνθρωποι να την διοικήσουν, αλλά έχουμε το φαινόμενο να μπαίνουν στη διοίκηση τρεις από έναν σύλλογο, δύο από άλλον σύλλογο και 5-6 αντιπρόσωποι από συλλόγους, που δεν έχουν καν δικαίωμα ψήφου, αλλά και κυρίως ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ του Γερόλυμπου ή Κωλοτούμπες Ανεξάρτητοι ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ! Αυτά τα φαινόμενα, όταν δεν τα μετράει και επισημαίνει η διοργανώνουσα τις εκλογές αρχή, δηλ. το προσωρινό ΔΣ, εκτός από ανικανότητα αποτελούν ταυτόχρονα και αδιαφάνεια, διότι δεχόμενη τα ελαττώματα των άλλων κρύβει και τα δικά της!!!

 

Ποιούς χάσαμε!

Χάσαμε με λύπη μας τους: Γερόλυμπο, Ποντίδα, Μπουλούμπαση, Βόβλα, Χανικιάν, Καζακέα Ηλία, Λουίζο, Τζανάκο, Τσέλιο, Μπαλασόπουλο, Χονδροματίδη, Καρβούνη, Δημητριάδη, Ράλλη, Καραπλιάγκο, Τσαρτσιταλίδη, Σκοπελίτη, Γκάζη, Σιούφα, Κουλουρίδη, Σιαψάλη, Γιακουμίδη, Ζυμάρη, Γκουρλιά, Σαγιά και άλλους!!!

Αλλά και τους: Βιδάκη, Περράκη, Μπίκα (εραστή της ... Καρέκλας!), Παπαδόπουλο (εραστή της ... ΕΟΕ!), Κοσμίδη (εραστή των ... παραδοσιακών στιλ!), ... (γερνάω και τους ξεχνάω τους ... εραστές!)

Αλλά και έναν πολύ παλιό: τον ... εραστή της "τέχνης του καράτε" Γιώργο Τσόγκα, που ακόμα πληρώνει το ... Χόκεϊ!!!

Αλήθεια, πού είναι ο ... Βάγκνερ, πού είναι ο ... Πουτσίνι, πού είναι άραγε Όλοι Εκείνοι???

 

Τελικά, πολλά ευάλλωτα σημεία έχουν οι εκλογές της ΕΛΟΚ! Τόσα πολλά, που ακόμα και η ΠΟΠΚ μπορεί να τις προσβάλλει ως άκυρες αν θίγονται τα συμφέροντά της! Και ήδη άρχισε να έχει φαγούρα το ... πληκτρολόγιό μου!


Πάρτε μια ανάσα και ... συνεχίζετε!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρια άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


22/3/21 - Οι Πίνακες των δικαιουμένων ψήφου συλλόγων και των αντιπροσώπων τους (με κλικ μεγαλώνουν):

Οι ανωτέρω Πίνακες πρόκυψαν από τον επίσημο εγκεκριμένο αντίστοιχο Πίνακα της ΓΓΑ (με κλικ εδώ) για τον οποίο, όμως, ποτέ δεν διευκρινίστηκε τι σημαίνουν οι εντός παρενθέσεως παρατηρήσεις "Βεβαίωση", "Λογίζεται", "Απόφαση" και ποιά από αυτές σημαίνει "Ρουσφέτι"! Καραμπινάτη αδιαφάνεια των ενεργειών της Προσωρινής! Δηλαδή, εδώ βοηθάει ο ... "Ρουσφετάκης"! Το δε Πολιτικό Ρουσφέτι είναι γνωστό ότι έχει τη μορφή της ελαστικής ή αυστηρής εφαρμογής των νόμων ανάλογα αν ο ... Ρουσφετούμενος είναι "δικός μας" ή "αντίπαλος"! Και επειδή μεταξύ Ρουσφετάκη και Προσωρινής Διοίκησης ΕΛΟΚ έχουμε αποδεδειγμένη ιδιαίτερη συμπάθεια, η διαφορά από τα 185 σωματεία του Μητρώου της ΓΓΑ μέχρι τα 110, που ψηφίζουν τελικά, η διαφορά είναι τεράστια (εσκεμμένα???) και η αφαίρεση των 75 σωματείων είναι εις βάρος του μη υποστηριζόμενου από τον Ρουσφετάκη Γερόλυμπου!

Και πάντα θυμόμαστε τις αναρίθμητες υποσχέσεις ... επανεκκίνησης του αθλητισμού, που ακόμα δεν έχουμε δει ούτε βλέπουμε μέχρι τον Οκτώβριο!

 

Οι σύλλογοι 27 - 41 - 55 - 62 και 85 δεν συμμετέχουν με αντιπρόσωπο και μένουν 105!! Αυτό αποδεικνύει αδιαφορία ή κατάρρευση του συλλόγου??? Ούτε υπολογιστή δεν έχουν για ψηφιακή ψηφοφορία??? Αυτοί οι σύλλογοι είναι γραμμένοι στο Μητρώο-Μαϊμούδων, έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους στην ΕΛΟΚ και έχουν τους απαιτούμενους αθλητές στα τρία προηγούμενα χρόνια! Γιατί δεν συμμετέχουν στις εκλογές?

 

Τα βλέπεις Αυγενάκηηηηηη??? Κερνάμε ... χουρμάδες αριστερά για τις μαϊμούδες σου!

Ταυτόχρονα, 185-110 = 75 σύλλογοι δεν συμμετέχουν στις εκλογές, διότι έκλεψαν στις συμμετοχές αθλητών και γράφηκαν στο Μητρώο-Μαϊμούδων με πλαστούς αγώνες ή στην πραγματικότητα τους έκλεψαν το δικαίωμα οι προσωρινά διοικούντες, πράγμα που ήδη είναι αντικείμενο δικαστικής υπόθεσης! Τα βλέπεις Αυγενάκηηηη??? Έτσι νοικοκυρεύεις τον αθλητισμό!!!

Θα περάσεις στην ιστορία του αθλητισμού ως ο Εξολοθρευτής των 13.000 - 4.000 = 9.000 αθλητικών σωματείων! Και από τα 4.000 του Μητρώου μερικά θα έχουν κλατάρει μέχρι τον Οκτώβριο!

Αλλά ακόμα και στην ΕΛΟΚ όλα θα ανατραπούν αν το απαιτήσει η απόφαση της ανωτέρω δικαστικής υπόθεσης, που αναμένεται την 26/3/2021!

Και η ... παραπονιάρικη αντίδραση του ΚΙΜΕ:

και με πρόσθετη παρέμβαση 47 συλλόγων του Γερόλυμπου παρακαλώ!!!


 26/3/21 - "Κουνέλι" από τον Γερόλυμπο! - Πλερέζες στο ΚΙΜΕ - "Μούγγα" ο δικολάβος!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΜΕ στο FB:

Με δύο Προσωρινές Διαταγές που εξέδωσε σήμερα 26.3.3021 ο Πρόεδρος Πρωτοδικών του Πρωτοδικείου Αθηνών κ. Κασσίμης, δύο ημέρες πριν από τις εκλογές που θα επέτρεπαν την ελεύθερη και δημοκρατική έκφραση των ίδιων των σωματείων, αναβάλλονται οι εκλογές και επιστρέφουν προσωρινά στην διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ. τα μέλη της προηγούμενης διοίκησής της, που έχουν τιμωρηθεί με την γνωστή απόφαση της ΕΦΙΠΗΔ, η οποία έχει επικυρωθεί ομόφωνα από το ΑΣΕΑΔ, για συγκεκριμένες πράξεις τους οι οποίες έχει κριθεί ότι είναι ασύμβατες με το φίλαθλο πνεύμα.

Δεδομένου ότι οι αποφάσεις της ΕΦΙΠΗΔ και του ΑΣΕΑΔ, των οποίων μόνο η εκτέλεση έχει προσωρινά ανασταλεί, εξακολουθούν να ισχύουν και να θεωρούνται απολύτως νόμιμες, η επάνοδος στη διοίκηση της ΕΛΟΚ προσώπων τα οποία ακόμη στερούνται την φίλαθλη ιδιότητα (και τα οποία κανονικά δεν μπορούν να είναι ούτε καν μέλη αθλητικού σωματείου!) αποτελεί ένα σημαντικό, ουσιαστικό αλλά και νομικό πρόβλημα για τη θεσμική εκπροσώπηση του αθλήματος στη χώρα μας.

Πρόβλημα που προστίθεται στα γνωστά σοβαρά ζητήματα που αφορούν στην παραβίαση βασικών νομικών υποχρεώσεων της ΕΛΟΚ σχετικά με την οικονομική της διαχείριση, αλλά και στις σχέσεις της με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε.

Μία λύση υπάρχει:

η ΠΟΠΚ!

Δεν κρίνουμε σκόπιμο με αυτήν την ανακοίνωση ν’ αναφερθούμε σε νομικές λεπτομέρειες, δικαστικά λάθη, μεθοδεύσεις κλπ που έλαβαν χώρα, ούτε να προκαταλάβουμε επικείμενες ενέργειες κανενός.

Θέλουμε μόνο να διαβεβαιώσουμε όλους ότι η σημερινή εξέλιξη και η μη διενέργεια μεθαύριο των εκλογών, τις οποίες κάποιοι έκαναν τα πάντα για να τις αποφύγουν, απλώς αναβάλλει για λίγο, για πολύ λίγο, την επανεκκίνηση του ελληνικού Καράτε από υγιείς βάσεις, μακριά από πρόσωπα και τακτικές του παρελθόντος.

Η κίνησή μας για ένα καλύτερο Καράτε στην υπηρεσία του αθλητή και του αθλούμενου δημιουργήθηκε για να πετύχει και θα πετύχει. Εμπόδια (αναμενόμενα άλλωστε) και προσωρινές ανασχέσεις δεν μας πτοούν κατ΄ ελάχιστον. Θα τα ξεπεράσουμε, γιατί βάση της ανάμειξής μας στα θέματα της Ομοσπονδίας και στην οργάνωση του αθλήματος είναι η αγάπη μας για τον αθλητισμό και τίποτε άλλο.

Η Δευτέρα θα είναι μία νέα ημέρα οργανωμένης προσπάθειας στην ίδια πάντα κατεύθυνση, με τον ίδιο πάντα στόχο, την πρόοδο του αθλήματος, την επικράτηση της αθλητικής ιδέας και την οργάνωση του αθλήματος σε νέες, υγιείς, βάσεις. Αυτό άλλωστε αποτελεί και την αναμφισβήτητη βούληση της πλειοψηφίας.

ΣΙΕΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣΖΑΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΚΑΝΕΛΛΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣΚΕΛΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΣΑΛΙΑΡΗΣ-ΦΑΣΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣΦΥΛΑΚΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ

 

 27/3/2021 - Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η απελπισμένη αυτή κίνηση του Γερόλυμπου θα γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον του μέσα στην εβδομάδα με αποτέλεσμα να του φύγουν και οι τελευταίοι σύλλογοι, που του έχουν απομείνει!

 


 Και το Καράτε ακολουθεί κατά πόδας το Τζούντο?

 http://sportsfeed.gr/i-eisaggeles-protodikon-stelnei-ti-dioikisi-tis-omospondias-judo-sto-efetio-kakourgimaton/


Και να σου πω και ένα μυστικό, Ρουσφετάκη, που το ξέρουν όλοι εκτός από εσένα!

Το ότι μας κόλλησες το πιστόλι στον κρόταφο με τους νόμους σου της πλάκας θα αποδειχθεί από τις ακυρώσεις των εκλογών μέσω δικαστικών αποφάσεων, τις μεταχρονισμένες εκλογές με αποφάσεις των ΔΣ ομοσπονδιών και τις αιτήσεις ακύρωσης ψηφιακών εκλογών σε πολλές ομοσπονδίες μετά από την πραγματοποίησή τους!

Το γιατί δεν το ξέρεις! Διότι οι κομματικοί νόμοι, που ψηφίζετε στη Βουλή κρίνονται τελικά στα Δικαστήρια!

Και ως απόδειξη ενδεικτικά σου δίνω τις εκλογές στην ΕΛΟΚ άνω και στην ΕΟΚ στο επόμενο:

 

Εδώ σαν PDF και κάτω σαν εικόνα:


22/3/2021 - Φορτωμένες οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου με ηλεκτρονικές εκλογές σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες!

Όπως πρόκυψαν περίπου μετά από έρευνα στο δίκτυο οι ομοσπονδίες είχαν ανακοινώσει τις εκλογές τους δια ζώσης ή ηλεκτρονικές ως κατωτέρω:

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είχει δώσει από την 22/2/2021 Οδηγίες σε Βήματα για τη διαδικασία διενέργειας των ηλεκτρονικών εκλογών ως κατωτέρω:

ΟΔΗΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

 

και επ' αυτού του Οδηγού σημειώνω τα σημεία, που κατά τη δική μου εκτίμηση θα δημιουργηθούν παρατράγουδα κατά τη διάρκεια ή/και μετά τις εκλογές με αιτήσεις ακύρωσης ως κατωτέρω:

ΟΔΗΓΟΣ-Με παρατράγουδα

 

Μέχρι τότε όλοι όσοι έχετε μαϊμούδες Νταν καράτε από μαϊμμούδες ομοσπονδίες διαβάστε τα επόμενα:

 

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)



  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .