karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 28/3/2021.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Πόλεμος μεταξύ τέως Εκλεγμένης Διοίκησης, που επανήλθε,

 και τέως Προσωρινής Διοίκησης, που παρήλθε, παραμονές εκλογών!

 

 Εκλογές-Παπάρια στο Κοτέτσι της ΕΛΟΚ!

 

 Με απόφαση δικαστηρίου παύθηκε η Προσωρινή Διοίκηση και επαναφέρθηκε η παλιά εκλεγμένη!

 Εικάζεται ως τραβηγμένη από τα μαλλιά η Απόφαση! Προμηνύεται "Hot Week"!

 

Μία λύση υπάρχει:

η ΠΟΠΚ!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


Κύριε Πρωθυπουργέ, σε άλλα πάμε καλά, αλλά σε άλλα πάμε ... πολύ κακά!!!

Δεν ξεχνάμε, βέβαια, ότι ο "Δικτάτορας-Απατεώνας" του καράτε είναι γέννημα-θρέμμα της ΝουΔού!!!

 

"Πρόσεχε!"

Γερόλυμπος, Κούβελος, Μητσοτάκης, Αυγενάκης, Μαυρωτάς, Βιδάκης,

 Νέα Δημο-Μαφία: από το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" στο "Σύνδρομο του Αυγενάκη"!

Κύριε Πρωθυπουργέ! Με πρόφαση την εξόντωση των σωματείων-μαϊμούδων δια του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων ήδη έχετε ατυχήσει, διότι η πανδημία του Covid-19 σας μετέτρεψε μοιραία το Μητρώο αυτό των δήθεν Νόμιμων Σωματείων σε Μητρώο Πραγματικών Μαϊμούδων Σωματείων χωρίς αθλητές, χωρίς προπονητές, χωρίς χώρους άθλησης, χωρίς αγώνες τοπικούς, πανελλήνιους και διεθνείς εξωτερικού, που είναι τα θεμελιώδη στοιχεία του αθλητισμού και προφανέστατα η πραγματική φυσική ύπαρξή τους και η απρόσκοπτη λειτουργία τους ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για ένα σωματείο, ώστε αυτό να μπορεί να ονομαστεί ετυμολογικά "αθλητικό"!!!

Ακόμα και πριν τις εκλογές, προβλέπω αιτήσεις ακυρώσεων!!!

 Ψηφιακή λύση στο απόλυτο αδιέξοδο των εκλογών στις ομοσπονδίες! (με κλικ)

ή "Ή Κατίγκω από το Κατωχώρι και τα e-κουκιά του Αυγενάκη!"


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 26/3/2021 - Από το site της ΕΛΟΚ, Αποφάσεις του επανελθόντος παλαιού εκλεγμένου ΔΣ:

 

Με Απόφαση ΣΟΚ επανήλθε το παλαιο-εκλεγμένο και τιμωρημένο ΔΣ στη διοίκηση της ΕΛΟΚ (!)

Οι επόμενοι με την τιμωρία αφαίρεσης της φίλαθλης ιδιότητας από την ΕΦΙΠΗΔ την 30-1-2020 πέτυχαν "ημερομηνία λήξης" στην είσοδό τους σε αθλητικούς χώρους και θα επανέλθουν μετά από 18 μήνες! Sayonara! Auf Wiedersehen! さようなら! Hasta la vista, baby! Καλά Κρασιά!!!

 Η Απόφαση της ΕΦΙΠΗΔ επικυρώθηκε εφετειακά και από το ΑΣΕΑΔ την 2/10/2020!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

Επώδυνη

Ανατροπή του "μαγαζάτορα"!

 

 καταργουμένου του Προσωρινού ΔΣ, που οργάνωνε τις εκλογές για την 28/3/2021:

 (Νεκτάριος Βιδάκης, Θεόδωρος Σιετής, Σπύρος Δρακόπουλος, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Γιάννης Γιαννέλης, Παναγιώτης Περράκης)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΟΚ (26/3/2021)

 

Με σημερινές προσωρινές διαταγές ο αρμόδιος Δικαστής του Πρωτοδικείου Αθηνών όρισε τα εξής:

(i) ανέστειλε τις εκλογές της 28-03-2021 δεχόμενος ότι η προηγούμενη προσωρινή διοίκηση παραβίασε

α) τον αθλητικό νόμο προκηρύσσοντας εκλογές για την ανάδειξη εντεκαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου αντί του νόμιμου δεκαπενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και

β) κακώς αποκλείστηκαν επτά (7) σύλλογοι από τον κατάλογο σωματείων με δικαίωμα ψήφου.

(ii) επανάφερε την από 21-04-2018 νόμιμη εκλεγμένη διοίκηση και κατήργησε την προσωρινή Διοίκηση, δεχόμενος την υπ’ αριθ. 89/2021 απόφαση του Διοικητικού Ακυρωτικού Εφετείου Αθηνών, η οποία ανέστειλε την ισχύ της υπ’ αριθ. 81/2020 απόφασης του ΑΣΕΑΔ και της υπ’ αριθ. 27/2020 απόφασης της ΕΦΙΠΗΔ.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, έχει ως εξής:

 

Ποντίδα Εμμανουέλα, Πρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος, Γενικός Γραμματέας

Μπαλασόπουλος Δημήτριος, Αναπληρωτής Πρόεδρος

Καραπλιάγγος Αθανάσιος, Ταμίας

Χονδροματίδης Παναγιώτης, Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής

Τσαρτσιταλίδης Κίμων, Αντιπρόεδρος

Σιαψάλης Νικόλαος, Ειδικός Γραμματέας

Γιακουμίδης Ιάκωβος, Έφορος Υλικού

Μπουλούμπασης Χρήστος, Μέλος

Γκούρλιας Νικόλαος, Μέλος

Ζύμαρη Θέκλα, Μέλος


 Ακολούθησαν ραγδαίες ανακοινώσεις στο Facebook και από τα δύο μέρη:


  27/3/2021, 15:00 από το Hellenic Karate News

 

Άρθρο του Κώστα Μητρόπουλου, Γενικού Γραμματέα της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΛΟΚ:

 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

 

Την Παρασκευή 26/3/2021 εκδόθηκαν δύο προσωρινές διαταγές σχετικά με την ΕΛ.Ο.Κ., οι οποίες φυσικά, ανεξάρτητα της ορθότητάς τους ή μη, είναι σεβαστές, χωρίς φυσικά να αφαιρούν το δικαίωμα της καλόπιστης κριτικής.

Επτά σύλλογοι –μέλη της Ομοσπονδίας την Παρασκευή 19/3/2021 προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών εναντίον της απόφασης της Προσωρινής Διοίκησης να αποκλείσει τα σωματεία τους από την εκλογική διαδικασία.

Κατ αρχάς είναι απορίας άξιον το ότι προσέφυγαν στα δικαστήρια μετά από ένα μήνα καθώς ο κατάλογος των σωματείων με δικαίωμα ψήφου έχει δημοσιευτεί στα social media της ΕΛ.Ο.Κ. από τις 19/2/2021.

Οι σύλλογοι αυτοί ισχυρίζονται ότι έχουν δικαίωμα ψήφου καθώς τα έτη 2018 & 2019 συμπλήρωσαν τις απαιτούμενες από το Νόμο 8 μοναδικές συμμετοχές αθλητών. Από τους πίνακες για κάθε σωματείο που αναγράφονται στο δικόγραφο παρατηρούμε ότι τις απαραίτητες 8 συμμετοχές ανά έτος τις συμπληρώνουν προσθέτοντας τα διασυλλογικά κύπελλα Shito, Shotokan & Knockdown. Συγκεκριμένα:

Α) Α.Σ. Κέντρο Καράτε Σότοκαν Αμπελοκήπων : 2019-23 συμμετοχές στο κύπελλο Shotokan

Β) Α.Σ. Κέντρο Καράτε Σότοκαν Ιλισσίων : 2018-27 συμμετοχές & 2019-40 συμμετοχές στο κύπελλο Shotokan

Γ) Α.Σ. Κρόνος Νίκαιας : 2019-7 συμμετοχές στο κύπελλο Shito Ryu

Δ) Α.Γ.Σ. Πολεμικών Τεχνών Μέγας 2018-27 :2018-11 συμμετοχές & 2019-16 συμμετοχές στο κύπελλο Shotokan

Ε) Α.Σ. ΑΘΛΗΣΙΣ: 2018-10 συμμετοχές & 2019-9 συμμετοχές στο κύπελλο Knockdown

ΣΤ) Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΙΛΙΟΥ : 2019-10 συμμετοχές στο κύπελλο Shito Ryu και

Ζ) Α.Σ. ΟΙ ΚΟΝΔΟΡΕΣ : 2019-7 συμμετοχές στο κύπελλο Shotokan

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου 2725/1999 παρ. 2 δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση σωματεία που έχουν συμμετάσχει σε επίσημες αθλητικές οργανώσεις. Για τις ανάγκες του παρόντος νόμου επίσημες αθλητικές οργανώσεις είναι όσες:

α) περιλαμβάνονται στο επίσημο αγωνιστικό ημερολόγιο (ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ σύμφωνα με το ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Δ.Σ. που φέρει μάλιστα τις υπογραφές της νυν διοίκησης) και

β) ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ που διοργανώνονται από σωματεία υπό την έγκριση της Ομοσπονδίας. (ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ δεν είναι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ).

Οι παραπάνω σύλλογοι λοιπόν δεν πληρούν τα δύο αυτά κριτήρια που θέτει ο Νόμος. Ορθώς λοιπόν η Προσωρινή Διοίκηση αποφάσισε τον αποκλεισμό αυτών των σωματείων από την εκλογική διαδικασία.

Στις 14/2/2021, ημέρα που προκηρύχτηκαν οι εκλογές, τα εγγεγραμμένα σωματεία μέλη της ήταν ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ. Ορθώς λοιπόν επελέγη 11μελές Δ.Σ. Σύμφωνα με τον Αθλητικό νόμο εάν μεταβληθεί ο αριθμός των σωματείων μετά την ημέρα προκήρυξης των εκλογών η μεταβολή αυτή δεν επιφέρει αλλαγή στην σύνθεσή του. Σήμερα τα εγγεγραμμένα σωματεία στο μητρώο της ΕΛ.Ο.Κ. είναι 253.

Εναντίον της Προσωρινής Διοίκησης στράφηκαν με αποστολή εξωδίκων και οι κύριοι Χονδοματίδης, Τσαρτσιταλίδης και Μπαλασόπουλος καθώς ισχυρίζονται ότι παράνομα αποκλείστηκαν από τον κατάλογο υποψηφίων.

Θυμίζουμε ότι οι αποφάσεις για την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων πάρθηκαν στο Δ.Σ. την 18/3/2021 όπως έχει δημοσιευτεί στα social media της ΕΛ.Ο.Κ.

Οι τρεις ανωτέρω υποψήφιοι αποκλείστηκαν καθώς είχαν τιμωρηθεί με την απόφαση 27/2020 της ΕΦΙΠΗΔ που την επικύρωσε η απόφαση 81/2020 του ΑΣΕΑΔ με 18μηνη στέρηση της αθλητικής ιδιότητας.

Στα πρόσωπα των κυρίων Χονδροματίδη και Τσαρτσιταλίδη υπήρχε και δεύτερο κώλυμα. Αφ ενός τον κύριο Χονδροματίδη τον πρότεινε το σωματείο Κρόνος Νίκαιας το οποίο δεν είχε δικαίωμα ψήφου στις εκλογές, άρα ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ δεν μπορούσε να προτείνει υποψηφίους μέλη του και αφ ετέρου τον κύριο Τσαρτσιταλίδη τον πρότεινε το σωματείο Παγκράτιον Φλώρινας που απώλεσε το δικαίωμα ψήφου καθώς απέστειλε εκπρόθεσμα τα νομιμοποιητικά έγγραφα στην ΕΛ.Ο.Κ.

Ορθώς λοιπόν η Προσωρινή Διοίκηση αποφάσισε τον αποκλεισμό αυτών των υποψηφίων σωματείων από την εκλογική διαδικασία.

Οι τρεις ανωτέρω υποψήφιοι κοινοποίησαν την Πέμπτη 25/3/2021 την απόφαση 89/2021-11/3/21 του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών που αναστέλλει την ΕΚΤΕΛΕΣΗ των αποφάσεων της ΕΦΙΠΗΔ και του ΑΣΕΑΔ. Παράλληλα κοινοποίησαν την παραπάνω απόφαση και στη ΓΓΑ την Τετάρτη 24/3/2021 διαμαρτυρόμενοι για τον αποκλεισμό τους.

Είναι απορίας άξιον γιατί ενώ γνώριζαν την απόφαση από τις 11/3/2021 δεν την κοινοποίησαν στην Προσωρινή Διοίκηση για να την λάβει υπόψη της!!

Τέλος κάποιοι ανώνυμοι ψέγουν την προσωρινή διοίκηση στα social media ότι ΔΗΘΕΝ προστέθηκαν στον εκλογικό κατάλογο παράνομα δύο σωματεία. Τους θυμίζουμε απλώς ξανά το άρθρο 14 του νόμου 2725/1999 παρ. 2: « Αθλητικό σωματείο που είναι μέλος αθλητικής ένωσης και αποβλήθηκε, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Γενικής Συνέλευσης της ένωσης, θεωρείται ότι πληροί την, κατά τους όρους της παρούσας, προϋπόθεση συμμετοχής σε αθλητικές διοργανώσεις, αν προσέφυγε, σύμφωνα με τα άρθρα 88 ή 101 Α.Κ., κατά της περί αποβολής του απόφασης και το σχετικό ένδικο βοήθημα έχει γίνει τελεσιδίκως δεκτό, έως και την οριστική σύνταξη του καταλόγου της παρ. 3.»

Ευχαριστώ πολύ

Κώστας Μητρόπουλος

 

Σχόλιο:

Οι ανωτέρω πληροφορίες αποδεικνύουν ότι η προσωρινή διοίκηση ενήργησε σωστά, η ομάδα Γερόλυμπου ενήργησε μεθοδευμένα εκ του πονηρού και η δικαστική απόφαση ήταν λανθασμένη!


 27/3/2021, 16:00 - Ακολούθησε "μπάσιμο" του Κίμωνα Τσαρτσιταλίδη, μέλους της επανελθούσας διοίκησης:

 

Kimon Tsartsitalidis, 27/3/2021,  16:00   (Facebook)

 

κ. Μητρόπουλε Γεν. Γραμματέα της κατηργημένης προσωρινής διοίκησης της ΕΛΟΚ που αντικαταστάθηκε από την ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ από την 21/04/2018 διοίκηση. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η αλήθεια δεν αποκαθίσταται κρύβοντάς την. Θα μιλήσω ΜΟΝΟ για τον σύλλογό μου και για το άτομό μου. Παραθέτω το mail αποστολής των εγγράφων ....από: aspagrationflorinas aspagrationflorinas <syllogos231@gmail.com>

προς: info@elok.gr

ημερομηνία: 14 Μαρ 2021, 12:45 μ.μ.

θέμα: Έγγραφα για τις εκλογές της ΕΛΟΚ

(εδώ το www.karate.gr δεν βρήκε πουθενά το μέιλ του Τσαρτσιταλίδι!)

εστάλη από: gmail.com .....με καταληκτική ημερομηνία 16/3/21.... ας κρίνει ο κόσμος λοιπόν. Όσο για την υποψηφιότητά μου κ. Μητρόπουλε στα έγγραφα, τα οποία σας έστειλα, είχε και μια υπεύθυνη δήλωση όπου εν γνώση των συνεπειών του νόμου, σας δήλωνα ότι ΔΕΝ έχω κωλύματα του νόμου ..... το ψάξατε κ. Μητρόπουλε επικοινωνήσατε μαζί μου ή ας με στέλνατε στην δικαιοσύνη για ψευδή δήλωση... Για άλλα κόπτεστε κύριε Μητρόπουλε.


 27/3/2021, 17:00 - Απάντηση του Κώστα Μητρόπουλου στην ανάρτηση του Kίμωνα Τσαρτσιταλίδη στο Hellenic Karate News:

 

ΤΟ ΨΈΜΑ ΈΧΕΙ ΚΟΝΤΆ ΠΟΔΆΡΙΑ!!!

 

 

Σπυρος Χρηστου

Ποιό άσχετος πεθαίνεις !! Με βάση την απάντηση του κ. #Τσαρτσιταλίδη στον κ. #Μητρόπουλο πέρα από το θράσος και ημιμάθεια που χαρακτηρίζει τον γνωστό σε όλους μας #Κίμωνα, περίτρανα αποδεικνύεται αφενός ότι ο συγκεκριμένος υπερφίαλος και ξερόλας τύπος δίκαια τιμωρήθηκε από το ΑΣΕΑΔ και αφετέρου άδικα του χορηγήθηκε αναστολή από το Διοικητικό Εφετείο.

Ας καταλάβει όμως ο τιμωρημένος και κακώς σε αναστολή τελών "κύριος" ότι σύντομα ο χώρος διοίκησης την ΕΛΟΚ θα είναι για αυτόν μια ανάμνηση.

 

Σχόλιο:

Τα αποδεικτικά στοιχεία του Κώστα Μητρόπουλου είναι αποστομωτικά για τον Κίμωνα Τσαρτσιταλίδη, ο οποίος έγραψε ασυναρτησίες!


 27/3/2021,  20:00 - Live μετάδοση από το δίδυμο Μαργαριτόπουλος-Τριανταφύλλης στο Karate Live Podcast Season 2!

 

Το κομμάτι που αξίζει είναι οι νομικές διευκρινήσεις του δικηγόρου του ΚΙΜΕ Σπύρου Κλαδά σχετικά με την τελευταία Απόφαση ΣΟΚ, την αντιμετώπισή της και τη γενική συνέχεια της πορείας των δικαστηρίων από το ΚΙΜΕ. Το κομμάτι αυτό το απομονώσαμε σε 16 λεπτά (από τα 68 λεπτά της ολικής διάρκειας) και σας το δίνουμε εδώ, διότι λύνει όλες τις απορίες σας:

 


Πάρτε μια ανάσα και ... συνεχίζετε!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 27/3/2021,   24:00 - Από το site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε υπό την πρώην εκπεσούσα και νυν επανελθούσα Εκλεγμένη Διοίκηση!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΤΗΣ 26.03.2021

Συνήλθε σε συνεδρίαση χθες, Παρασκευή 26/3/2021, το Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ με την νόμιμη σύνθεση, σε εφαρμογή της απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών, κι αφού υπήρξε η απαιτούμενη απαρτία αποφασίστηκαν τα εξής :

1. Προκηρύσσονται άμεσα αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης της Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα για την εκλογή 15-μελούς ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και του εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η εκλογική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο χρονικό διάστημα που ορίζει ο νόμος και συγκεκριμένα στις 22 Μαΐου 2021 και η επαναληπτική συνεδρίαση, σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, στις 23 Μαΐου 2021. Η σχετική πρόσκληση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ για την ενημέρωση των σωματείων μελών.

2. Εγκρίθηκε ο κατάλογος των συλλόγων που θεμελιώνουν το δικαίωμα ψήφου στη Γ.Σ. και θα υποβληθεί για επικύρωση από τη Γ.Γ.Α. με την προσθήκη των 7 συλλόγων που είχαν αποκλειστεί και αναγνωρίστηκε το δικαίωμα συμμετοχής τους στις αρχαιρεσίες με την από 26.3.2021 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών και συγκεκριμένα των :

α) Α. Σ. ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΤΕ ΣΟΤΟΚΑΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, β) Α. Σ. ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΤΕ ΣΟΤΟΚΑΝ ΙΛΙΣΙΩΝ, γ) ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, δ) Α. Γ. Σ. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΓΑΣ, ε) ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΣΙΣ, στ) ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΗΣ ΙΛΙΟΥ και ζ) ΟΙ ΚΟΝΔΟΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.

3. Προχωράει σε νόμιμες ενέργειες εναντίον της καταργηθείσας με δικαστική απόφαση προσωρινής διοίκησης επειδή αρνήθηκαν να παραδώσουν άμεσα, όπως ρητά ορίζει η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, τα βιβλία, το ταμείο, τα στοιχεία, τα κλειδιά, τους κωδικούς κλπ. Ειδικότερα, η μη παράδοση του ταμείου της ομοσπονδίας, εκτός από τις νομικές ευθύνες που δημιουργεί σ’ όσους παραβιάζουν την ως άνω δικαστική απόφαση, θέτει σε άμεσο κίνδυνο την αποστολή της Εθνικής Ομάδας της ΕΛΟΚ στο Porec, και ιδιαιτέρως των αθλητριών και αθλητών που διεκδικούν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

4. Προχωράει σε νόμιμες ενέργειες εναντίον της εταιρείας ορκωτών λογιστών KSi την έκθεση και το περιεχόμενο της οποίας δεν αποδέχεται και αναστέλλει κάθε έγκριση της έκθεσης αυτής από την καταργηθείσα προσωρινή διοίκηση, καθώς επίσης δεν αναγνωρίζει καμία οικονομική υποχρέωση απέναντι στην εταιρεία αυτή, δεδομένου ότι η έκθεσή αυτή είναι πλήρης αναληθών καταχωρήσεων και συμπερασμάτων, και οι ευθύνες θα αναζητηθούν στα αρμόδια Ελληνικά Δικαστήρια κατά των νόμιμων εκπροσώπων της, του διενεργήσαντος τον έλεγχο και εναντίον κάθε εμπλεκομένου που απέκρυψε με δόλο στοιχεία κατά την διαδικασία του ελέγχου. Η απαράδεκτη εργαλειοποίηση εκθέσεων με αναληθείς και ανακριβείς αναφορές για ψηφοθηρικούς λόγους, αλλά και η αποστολή της έκθεσης στα e-mail των συλλόγων μια ημέρα πριν την διεξαγωγή εκλογών εκτός των προβλεπόμενων καταστατικών διαδικασιών, θίγει εκτός από τα μέλη της διοίκησης στα οποία αναφέρεται και την ίδια την ομοσπονδία και το κύρος του αθλήματος. Να σημειωθεί ότι για την περίοδο του οικ. έτους 2019 υπάρχει αντίστοιχη έκθεση του ΣΟΛ (Σώμα Ορκωτών Λογιστών) που είχε προηγηθεί και ολοκληρωθεί τον Αύγουστο 2020 και δεν είχε εντοπίσει κανένα θέμα!

Τέλος, η απελθούσα προσωρινή διοίκηση δεν παρήγγειλε την διεξαγωγή ελέγχου των πεπραγμένων της δικής της χρήσης η οποία βεβαίως θα ελεγχθεί από την νόμιμη εκλεγμένη διοίκηση για να διαπιστωθούν τυχόν παραλείψεις και παρατυπίες και θα τεθεί υπόψη των σωματείων – μελών σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπει το Καταστατικό.

 

Και η ΕΛΟΚ δίνει τη νέα Πρόσκληση Αρχαιρεσιών για την 22/5/2021 (με κλικ εδώ)!

 

Σχόλιο:

Μπαίνει ο Γερόλυμπος στη σκηνή με το εμβατήριο: "Η Εκδίκηση είναι Δική μου!"

Αλλά τώρα όλοι έχουμε καταλάβει τι έχει συμβεί! Πήγε στο Διοικητικό Εφετείο με αντίδικο την ΓΓΑ επιδίδοντας, όμως, την κλήση στο προϊστάμενο αυτής Υπουργείο Πολιτισμού και στη διεύθυνση της οδού Μπουμπουλίνας (πίσω από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πατησίων), ώστε να μην το μάθει η ΓΓΑ και να μην παραστεί! Έτσι δίκασε ερήμην του αντιδίκου και πήρε ευνοϊκή απόφαση γι' αυτόν. Με τη απόφαση αυτή πήγε στο Πρωτοδικείο της Ευελπίδων με αντίδικο την ΕΛΟΚ υπό την προσωρινή διοίκηση και παρέσυρε τον Δικαστή σε λανθασμένη απόφαση, την οποία και εκμεταλλεύεται τώρα!

Το κόλπο αυτό το είχε κάνει και σε μένα πριν από 12-13 χρόνια! Με είχε δικάσει ερήμην επιδίδοντας σε "λάθος" διεύθυνση και μου είχε ρίξει 12 ή 14 μήνες! Αποδεικνύοντας ότι γνώριζε τη διεύθυνσή μου και ότι δεν είχα πάρει την κλήση ακύρωσα την απόφαση!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και η τωρινή απόφαση υπέρ των τιμωρημένων του Γερόλυμπου θα ακυρωθεί!

Ποιά είναι τα αποτελέσματα αυτής της εγκληματικής κακοήθειας?

Οι εκλογές χάθηκαν, οι εργασίες τριών μηνών της ΕΛΟΚ μηδενίστηκαν και άρα την γύρισε πίσω κατά τρεις μήνες! Το ΚΙΜΕ συσπειρώθηκε κατά 300%! Οι οπαδοί του Γερόλυμπου, όσοι έχουν λίγο μυαλό, καταλαβαίνουν τις ματσαραγκιές και τη ζημία, που υφίσταται η ομοσπονδία και άρα οι σύλλογοι, και εγκαταλείπουν τον Γερόλυμπο! Και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι οι εκλογές να είναι περίπατος για το ΚΙΜΕ!

Μαζί με αυτά έρχεται και πακέτο υποσχέσεων του ΚΙΜΕ για ... χιονοστιβάδα διαχειριστικών ελέγχων και ποινικών!

Ούτε ψύλλος στον κόρφο του!

Με τη νέα Προκήρυξη ζητούνται και εξαρχής νέα δικαιολογητικά και όταν αλλάξει πάλι η διοίκηση με το καλό και οριστεί νέα ημερομηνία για τις εκλογές θα ζητηθούν και πάλι νέα δικαιολογητικά!!! Καλά ... Χριστούγεννα!!!


Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα!

 

Αυτό είσαστε ακριβώς όλοι στο καράτε! Ένα άθλημα, όπου τα χτυπήματα ΔΕΝ δίνονται και όλοι νομίζουν ότι είναι πρωταθλητές!

Ένα άθλημα όπου οι "μεγάλοι Δάσκαλοι" κατέχουν τα "μεγάλα Νταν", τα οποία τα έχουν πάρει όχι με την πραγματική τους αξία, αλλά ή από μόνοι τους ή τα έχουν δώσει ο ένας στον άλλον ή τα έχουν αγοράσει πληρώνοντας ομοσπονδίες του εξωτερικού ή τους τα έχει δώσει η ... ΕΛΟΚ, που δεν έχει Νταν, ή η Παγκόσμια, που επίσης δεν έχει Νταν!

Οι "μεγάλοι Δάσκαλοι, που "γεννάνε" δικά τους στυλ, που δεν εφαρμόζουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων, που αν τους βάλεις να κάνουν σκληρή προπόνηση θα τους βγει η ... καρδιά από το στόμα απο το λαχάνιασμα!

Εσείς είσαστε η αιτία της απόλυτα παράνομης πορείας της ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι σήμερα: Ο Γερόλυμπος ήταν απλά ο "ευκαιριατζής"!

Είσαστε ένα πλήθος απατεώνων, που παραμυθιάζει τα παιδάκια, παρασύροντάς τα σε ένα άθλημα του οποίου δεν είσαστε αντάξιοι!

Πόσοι από εσάς έχετε δημοσιεύσει τα διπλώματά σας? ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Κότες!

Πόσοι από εσάς είχατε υποταχθεί στον Γερόλυμπο? ΟΛΟΙ!!! Κότες!

Πότε αναφώνησαν οι "γενναίοι" από εσάς "απεταξάμην τον Γερόλυμπο"? Τον Μάιο του 2015! Από το 1995 και μέχρι τότε όλοι συνεταιράκια!!! Κότες!

Πόσοι από εσάς κάνετε παραδοσιακό καράτε? ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Κότες! Διότι όλοι σας κάνετε το καράτε του συλλόγου, που ανήκετε, ο οποίος κάνει το καράτε της ομοσπονδίας ΕΛΟΚ, που ανήκει!!! Και αυτό δεν είναι το παραδοσιακό! Συνεπώς, είσαστε κοινοί κλέφτες των δικαιωμάτων της ΠΟΠΚ!

Πόσοι από εσάς λέτε ψέματα στα παιδάκια ότι κάνετε παραδοσιακό καράτε? ΟΛΟΙ!!! Κότες!

Πόσοι από εσάς παραμυθιάζετε τα παιδάκια με 6-7-8 Νταν? ΟΛΟΙ! Κότες!

Αλλά το καράτε της ΕΛΟΚ, που κάνετε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΑΝ!!! Κότες!

Πόσοι από εσάς τάσσονται φανερά υπέρ του ΚΙΜΕ? Ελάχιστοι!

Πόσοι από εσας τάσσονται φανερά υπέρ του Γερολυμπου? Ελάχιστοι!

Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία δεν δείχνει με το μέρος ποιανού είναι? Διότι είσαστε Κότες και προστατεύετε τον ... πισινό σας από τον Κόκορα!

Παραμονές των εκλογών και η δύο παρατάξεις έλεγαν ότι θα "σκίσουνε τον αντίπαλο"! Εκλογές δεν έγιναν και η ομοσπονδία και το άθλημα σέρνονται στα δικαστήρια από το Σεπτέμβριο του 2016 και θα σέρνονται άγνωστο για πόσο ακόμα διάστημα! Ποιοί φταίνει για αυτό?

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΦΤΑΙΤΕ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ!

Τέτοιες Κότες είσατε ώστε κρύβεστε πίσω από τον κορωνοϊό για να κρύψετε τη δειλία σας!

Αν δεν υπήρχε η πανδημία, λόγω των δικαστικών διενέξεων θα βλέπατε κάθε μέρα να μειώνονται οι μαθητές σας από την γενική αστάθεια σε όλες τις λειτουργίες της ΕΛΟΚ. Πάλι θα ρίχνατε τις ευθύνες στη διοίκηση, αλλά τότε θα ήταν ορατή η δική σας ευθύνη! Τώρα κρύβεστε πίσω από την πανδημία! Και όμως ακόμα και τώρα η ευθύνες είναι δικές σας! Για τους οποιουσδήποτε δικούς σας λόγους έχετε ταχθεί σιωπηρά υπέρ της μιας πλευράς ή της άλλης! Δηλώστε ευθαρσώς ποια πλευρά θα στηρίξετε με την ψήφο σας για να σταματήσει άμεσα το γαϊτανάκι των δικαστηρίων! Δεν μπορεί η κάθε πλευρά να διαδίδει ψευδώς: "παίρνουμε 70 εμείς και 35 οι άλλοι"!

Αν με κάποιο τρόπο "εξωεκλογικό" γινόταν φανερό ότι η μια πλευρά υπερτερεί κατά πολύ της άλλης, τότε οι χαμένοι θα εγκατέλειπαν τα άσκοπα δικαστήρια και η ΕΛΟΚ θα γύριζε στην ομαλή της λειτουργία! Αλλά το είπαμε: είσαστε Κότες!!!

Άμα θέλετε Γερόλυμπο, τότε φάτε στα μούτρα Γερόλυμπο, οπότε οι άλλοι θα σκύψουν το κεφάλι ή θα φύγουν!

Αν θέλετε Σιετή, πάρτε Σιετή για να γίνει το αντίστροφο!

Διαλέξτε ποιόν προτιμάτε και δηλώστε το δημόσια!

Διότι όταν ο παραμυθάς Αυγενάκης επανεκκινήσει κάποτε τον αθλητισμό, ακριβώς σε αυτό το ίδιο δίλλημα μπροστά θα βρεθείτε!

Τα δικαστήρια θα πάνε δύο χρόνια ακόμα και είναι φανερό ότι η πλευρά Γερόλυμπου θα πάνε φυλακή ή θα πληρώσουν τεράστια πρόστιμα ή και τα δύο, είτε κερδίσουν είτε χάσουν στις εκλογές!

Από την άλλη μεριά, τους Ολυμπιακούς ξεχάστε τους μαζί με τα οφέλη τους για το καράτε! Ότι κάνετε μόνοι σας μέσα στην Ελλάδα για το άθλημα και τους συλλόγους σας! Πάρτε το, λοιπόν, απόφαση και δηλώστε τη συμμετοχή σας δημόσια στη μια πλευρά ή στην άλλη για να τελειώσουν τα δικαστήρια!

Είναι δυνατόν μια ομοσπονδία με 250 συλλόγους να βάζει στο Μητρώο μόνο 185, δηλ. 65 λιγότερους από όσους έχει, και από αυτούς να ψηφίζουν μόνο 105, δηλ. 80 λιγότεροι από όσους είναι γραμμένοι στο Μητρώο και 145 λιγότερους από όσους έχει??? Δηλαδή τις τύχες μιας ομοσπονδίας 250 συλλόγων να τις κρίνουν οι ψήφοι των 105, δηλ. του 42%???

 

Και μετράνε τα ξουράφια οι διοικήσεις της ΕΛΟΚ (παλιά και προσωρινή) τους αθλητές στο καλενδάρι του 2018 και 2019 από αγώνες στα στυλ! Είναι προφανές ότι αυτοί οι αγώνες δεν μετράνε, αφού τα στυλ δεν ανήκουν στην ΕΛΟΚ, αλλά δεν γνωρίζουν και οι δύο πλευρές το σωστό αποδεικτικό στοιχείο, που είναι γραμμένο σε ΦΕΚ!!!

Εκτός αυτών, όμως, υπάρχουν και άλλοι αγώνες, που δεν μετράνε, και οι οποίοι τινάζουν τις εκλογές στον αέρα όποτε κι αν γίνουν αυτές!!!

Θα τα πούμε τότε!!!


 Και κλείνουμε με τα γνωστά μας:

Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα!

 

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται

 ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .