karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 11/5/2021.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


Η διοίκηση Γερόλυμπου του 2018 ανατράπηκε με την τιμωρία των Οκτώ από την ΕΦΙΠΗΔ (και ΑΣΕΑΔ) και ανέλαβε η προσωρινή διοίκηση 6-5 των Γερόλυμπου-ΚΙΜΕ, από την οποία παραιτήθηκαν οι 6 του Γερόλυμπου και έμειναν οι 5 του ΚΙΜΕ! Δημιουργήθηκε νέα προσωρινή 5-6 των Γερόλυμπου-ΚΙΜΕ, που επίσης παραιτήθηκαν οι 5 του Γερόλυμπου αφήνοντας στη διοίκηση τους 6 του ΚΙΜΕ, ενώ προστέθηκε και η τσόντα του άσχετου Νεκτάριου Βιδάκη κατά εγκληματική παρέμβαση του αδίστακτου Αυγενάκη στο αυτοδιοίκητο της ΕΛΟΚ μαζί με τις "δικτατορικές επιθυμίες" του Αντόνιο Εσπίνος της Παγκόσμιας από την 4/11/2020!!!

 

Ολέ, ολέ, ολέ, ολέεε, Διοίκηση Μπουρδλέεε! Ολέ, ολέ, ολέ, ολέεε Παπάρια Εκλογέεε!

 

 Αλλά με την αναστολή στη συνέχεια της τιμωρίας των Οκτώ από το Διοικητικό Εφετείο, το Δικαστήριο έδωσε τη διοίκηση στην παλιά εκλεγμένη του Γερόλυμπου, με θρασύτατα ψέματα του ΚΙΜΕ ότι δήθεν αυτό δεν ίσχυε μια και τους "ήθελαν" και ο Αυγενάκης και ο Εσπίνος, αλλά τελικά προφανώς και ίσχυε αφού το ΚΙΜΕ έδωσε τα κλειδιά των γραφείων και τους κωδικούς του σάιτ, ενώ έκαναν νέο δικαστήριο, για να ανατρέψουν την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, το οποίο ... κέρδισαν και ακυρώθηκε η αναστολή της τιμωρίας των Οκτώ με αποτέλεσμα να διοικεί πλέον το ΚΙΜΕ, αλλά έξω από την ΕΛΟΚ (με έδρα το ... τσαντήρι του γραμματέα Μητρόπουλου!) και χωρίς το επίσημο επικοινωνιακό μέσο www.elok.gr της ΕΛΟΚ, αφού αυτό ανήκει στον Γερόλυμπο!!!

 

Αφήστε τα μίση,

η ΠΟΠΚ είναι η λύση!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


 Κύριε Πρωθυπουργέ, με τις επεμβάσεις σας στα εσωτερικά των αυτόνομων αθλητικών ομοσπονδιών κάτι κάνατε στο Σύνταγμα της Ελλάδας! Ξέρετε τι λέει ο Λαός ότι του κάνατε???

 

"Πρόσεχε!"

Γερόλυμπος, Κούβελος, Μητσοτάκης, Αυγενάκης, Μαυρωτάς, Βιδάκης, ... 

 Νέα Δημο-Μαφία: από το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" στο "Σύνδρομο του Αυγενάκη"!

Κύριε Πρωθυπουργέ! Με πρόφαση την εξόντωση των σωματείων-μαϊμούδων δια του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων ήδη έχετε ατυχήσει, διότι η πανδημία του Covid-19 σας μετέτρεψε μοιραία το Μητρώο αυτό των δήθεν Νόμιμων Σωματείων σε Μητρώο Πραγματικών Μαϊμούδων Σωματείων χωρίς αθλητές, χωρίς προπονητές, χωρίς χώρους άθλησης, χωρίς αγώνες τοπικούς, πανελλήνιους και διεθνείς εξωτερικού, που είναι τα θεμελιώδη στοιχεία του αθλητισμού και προφανέστατα η πραγματική φυσική ύπαρξή τους και η απρόσκοπτη λειτουργία τους ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για ένα σωματείο, ώστε αυτό να μπορεί να ονομαστεί ετυμολογικά "αθλητικό"!!!

 Νέο φρούτο Αυγενάκη: Όλα τα σωματεία να ξανα-υποβάλουν όλα τα δικαιολογητικά τους για το 2021!!!

 Τελικά τι πίνει και δεν μας δίνει και εμάς???

 Ψηφιακή λύση στο απόλυτο αδιέξοδο των εκλογών στις ομοσπονδίες! (με κλικ)

ή "Ή Κατίγκω από το Κατωχώρι και τα e-κουκιά του Αυγενάκη!"


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


Η ΕΛΟΚ πρέπει να κλείσει,

 διότι από το 1995, με ευθύνη και της ΓΓΑ, είναι βουτηγμένη στις παρανομίες επί 25 χρόνια με συμμετοχή όλων των φυσικών προσώπων της και όλων των συλλόγων-μελών της σε τρόπο που κανένας δεν είναι "καθαρός", ώστε να ισχυριστεί ότι θα διοικήσει με εντιμότητα και διαφάνεια, εφόσον 1) ο δικτάτορας Γερόλυμπος διοικούσε παρανομώντας και κλέβοντας από το 1995 μέχρι τον Ιούνιο του 2015 και 2) όλοι ανεξαιρέτως συμμετείχαν και ψηφίζανε τις πράξεις του είτε σαν μέλη των κατά καιρούς ΔΣ είτε σαν σύλλογοι-μέλη είτε σαν "δάσκαλοι", διαιτητές, προπονητές, μέλη όλων των Επιτροπών ή ακόμα και ... καθαρίστριες! Όλα είναι όπως έχουν περιγραφεί ήδη στα επόμενα:

 

 ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

 

Από τον Ιούνιο του 2015, που εμφανίστηκε το ΚΙΜΕ ως αντιπολίτευση με τη "μάσκα" της εντιμότητας και της διαφάνειας και πάλι τίποτα δεν έχει αλλάξει, διότι και το ΚΙΜΕ εμφανίζεται να υιοθετεί και εφαρμόζει παράνομες μεθόδους, στις οποίες ακόμα και αν παρουσιάζονται νέα πρόσωπα εκτός καράτε με λεφτά που "αγόρασαν το ΚΙΜΕ" ή/και κατά εντολή, ανάμειξη, επιθυμία και "εμφύτευση" του κορυφαίου βιαστή του Συντάγματος, ακόμα και τότε, δηλαδή σήμερα (!), το ΚΙΜΕ ως παλιός "φανατικός συνεργάτης του Γερόλυμπου" ψεύδεται, εξαπατά, εκμεταλλεύεται κτλ. για να διοικήσει, αλλά παρ' όλα αυτά αποδεικνείεται ανίκανο και άχρηστο να τα καταφέρει!!!

Επομένως, το ηθικό πλεονέκτημα, που είχατε κάνει σημαία, αποδεικνύεται μηδενικό!!!

Όλοι ανεξαιρέτως είσαστε αισχροί αθλητικοί εγκληματίες του χειρίστου είδους και αν μερικοί εμφανίζεστε ως "νέοι και ανήξεροι" με τον καιρό αποδεικνύεστε ψεύτες και εκβιαστές προς τους συλλόγους, διαστρεβλωτές και παραβάτες αποφάσεων δικαστηρίων, κλέφτες δικαιωμάτων και απατεώνες του χειρίστου είδους!!!

Απόδειξη? Εσείς οι ίδιοι καταγγέλετε τα τελευταία 5 χρόνια και κατηγορείτε όλα όσα εσείς οι ίδιοι πράττατε και ψηφίζατε τα προηγούμενα 20 χρόνια! Δηλαδή, καταγγέλετε και κατηγορείτε τους ίδιους σας τους εαυτούς, ηλίθιοι!!!


 15/5/21-8:00 π.μ.-Αυτό είναι το επίσημο σάιτ της ΕΛΟΚ και άρα ακυρώνονται οι εκλογές!

 Και όχι ό,τι λένε τα "γύφτικα τσαντίρια" χωρίς να δημοσιεύουν ολόκληρες τις αποφάσεις των δικαστηρίων!

 

Η παράταξη Βιδάκη-Σιετή ανήρτησε την Παρασκευή 14/5/2021 στις 19:00 στο Hellenic Karate News και την ίδια μέρα και μια ώρα αργότερα (???)στο "ελοκ karate" το φερόμενο ως όργανο της Προσωρινής Διοίκησης μια καλογραμμένη Ανακοίνωση -προπαγάνδα για να πείσει- ισχυριζόμενη ότι είναι η νόμιμη διοίκηση της ΕΛΟΚ και ότι οι εκλογές της 29/5/2021 είναι οι μόνες νόμιμες! Η Ανακοίνωση, όμως, περιλαμβάνει την παράγραφο:

"Σήμερα δημοσιεύθηκαν οι δύο αποφάσεις του Μ.Π.Α., οι οποίες δικαίωσαν πλήρως τις προσπάθειες της Ελληνικής Πολιτείας δια του Υφυπουργού Αθλητισμού κου Λευτέρη Αυγενάκη, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε και προσωπικώς του Προέδρου της Αντόνιο Εσπίνος για την εδραίωση της χρηστής διοικήσεως και στην οικογένεια του Ελληνικού Καράτε."

ενώ η Ανακοίνωση υπογράφεται με τις λέξεις "Ο Πρόεδρος, Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, Ο Γ.Γ., Ο Ταμίας, Ο Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής, Το μέλος" χωρίς να περιλαμβάνονται τα πραγματικά ονόματα και οι πραγματικές υπογραφές αυτών των ατόμων!

Οι αποφάσεις που αναφέρονται δεν δίνονται στη δημοσιότητα και με βεβαρυμένο το παρελθόν της παράταξης αυτής στη διαστρέβλωση των αποφάσεων των δικαστηρίων είναι υπέρ-βέβαιο ότι και οι ανωτέρω αναφερόμενες διαστρεβλώνονται! Αφετέρου, το Hellenic Karate News δεν είναι ούτε το επίσημο σάιτ της ΕΛΟΚ, ώστε οι ανακοινώσεις του να θεωρούνται "επίσημες" της ΕΛΟΚ! Συνεπώς, παπάρια-μάντολες, όπως θα έλεγε και ο φιλόσοφος ... Αλέφαντος!!!

(Λευτέρης Αυγενάκης, Νεκτάριος Βιδάκης, Θεόδωρος Σιετής, Γιώργος Γερόλυμπος, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Γιάννης Γιαννέλης, Παναγιώτης Περράκης)

 

Η παράταξη Βιδάκη-Σιετή ανήρτησε το Σάββατο 15/5/2021 στις 8:00 πρώτα στο λογαριασμό του ΚΙΜΕ και μετά στο Hellenic Karate News νέα Ανακοίνωση με διευκρινίσεις, αλλά και απειλές κατά των υποστηρικτών Γερόλυμπου, με το ίδιο περίπου περιεχόμενο δίνοντας τώρα και αποσπάσματα από τις δύο αποφάσεις, που ισχυρίζεται ότι κέρδισε (φωτό), αλλά και πάλι χωρίς να μας δώσει ολόκληρο το δικόγραφο της αίτησης:

Τι κρύβουν οι έτσι κι αλλιώς αναξιόπιστοι οπαδοί των Βιδάκη-Σιετή? Γιατί δεν υπογράφουν με τα ονόματά τους???

Το πιθανότερο είναι να κρύβουν τα δικόγραφα, διότι θέλουν να κρύψουν ότι σε όλα τους τα δικαστήρια έχουν δώσει σαν υποστηρικτικά έγγραφα τις δύο επόμενες Αποφάσεις Εφετείου και Αρείου Πάγου με τις οποίες νίκησε η ΠΟΠΚ την ΕΛΟΚ στη σύγκρουση για το παραδοσιακό καράτε, τις οποίες εγώ ο ίδιος ο Θύμιος Περσίδης τους είχα δώσε προ μηνών για να ενισχύσουν τον ισχυρισμό τους ότι θίγονται τα συμφέροντα της Παγκόσμιας και για αυτό το λόγο έχει δικαίωμα να υποστηρίξει μια παράταξη, ώστε να γίνουν οι εκλογές!

Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ εναντίον ΕΛΟΚ

Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ εναντίον ΕΛΟΚ

Αν δεν πέφτω έξω και αν πραγματικά το αγορασμένο από τον Σιετή πλέον ΚΙΜΕ χρησιμοποιεί ήδη τη δική μου βοήθεια ενώ ταυτόχρονα δίνει αβέρτα Νταν (τα δικά του παπάρια-Νταν βέβαια) θίγοντας άμεσα και βάναυσα τα συμφέροντα του ανθρώπου, που τους βοηθάει, τότε πέρα από κάθε αμφιβολία πρόκειται για καθάρματα του χειρίστου είδους και όλοι τους δεν έχουν καμιά θέση στο καράτε!!!

Εξακολουθεί πάντα καθ' όλο αυτό το διάστημα το επί 20 χρόνια επίσημο σάιτ της ΕΛΟΚ να παραμένει στα χέρια του Γερόλυμπου! Γιατί αυτό δεν μας εξηγούν!


 7 Μάρτιος 2020, Αποφάσεις ΚΙΜΕ στο Ελοκ karate του ΚΙΜΕ!

 

Το ΚΙΜΕ εμφανίζει από την 7/3/2020 νέο μέιλ, νέα ιστοσελίδα, νέο λογαριασμό στο Facebook και δίνει για δικό του το τηλέφωνο του υποτιθέμενου γραμματέα της ΕΛΟΚ Κώστα Μητρόπουλου 

Παπάρια! Αυτό είναι ψέμα με σκοπό την εξαπάτηση των συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ, διότι όπως βλέπουμε κατωτέρω στην καταχώριση της διαδικτυακή εταιρείας www.papaki.gr (παρόχου του domain και του σάιτ στο ΚΙΜΕ) το σάιτ του ΚΙΜΕ με όνομα www.ELOK-karate.com δηλώθηκε την 6/4/2021 και όχι την 7/3/2020!

Επομένως, οι άνθρωποι του ΚΙΜΕ είναι ψεύτες!!!

 

Domain Name: ELOK-KARATE.COM

Registry Domain ID: 2603170384_DOMAIN_COM-VRSN

Registrar WHOIS Server: whois.papaki.gr

Registrar URL: http://www.papaki.gr

Updated Date: 2021-04-28T06:31:32

Creation Date: 2021-04-06T12:29:24

Registrar Registration Expiration Date: 2022-04-06T12:29:24

Registrar: Papaki Ltd

Registrar IANA ID: 1727

Reseller: Enartia S.A.

Registrant State/Province: Kifissia

Registrant Postal Code: REDACTED FOR PRIVACY

Registry Admin ID:

Admin Name: REDACTED FOR PRIVACY

Admin Organization: REDACTED FOR PRIVACY

Admin Street: REDACTED FOR PRIVACY

Admin City: REDACTED FOR PRIVACY

Admin State/Province: REDACTED FOR PRIVACY

Admin Postal Code: REDACTED FOR PRIVACY

Admin Country: REDACTED FOR PRIVACY

Admin Phone: REDACTED FOR PRIVACY

Admin Phone Ext:

"For more information on Whois status codes, please visit https://icann.org/epp"

 

Άλλωστε, στις 6-4-2021 ενεργοποιήθηκε και το Ελοκ-karate/FB με την Έκτακτη Είδηση του γεμάτου ευτυχία ανίκανου και άχρηστου ΚΙΜΕ άνω δεξιά!


 1/4/2021 -  Η Απόφαση του Προέδρου Πρωτοδικών κου Χατζίκου, που δικαίωσε τον Γερόλυμπο!

 

 

 Αυτό το θέμα το αναλύσαμε διεξοδικά στο προηγούμενο άρθρο μας;

 

18/4/21-Καραμπινάτο και Ατελείωτο Αυτοσέξ (!!!) στο Μπουρδέλο που λέγεται Ελληνική Ομοσπονδία Καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ), επιχορηγούμενο δημιούργημα μιας διεφθαρμένης ΓΓΑ!!!

 

Κατά την ανάλυσή μας, αρχικά υποστηρίξαμε το ΚΙΜΕ παρασυρμένοι από τη δικονομική διατύπωση της απόφασης από τον Κ. Πρόεδρο, αλλά μετά από προσεκτική ανάγνωση και ερμηνεία είδαμε ότι ο Πρόεδρπς είχε δώσει τη διοίκηση στη παράταξη Γερόλυμπου, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από την παράδωσει των κλειδιών των γραφείων της ΕΛΟΚ και των κωδικών των λογαριασμών της από το απερχόμενο ΚΙΜΕ στον εισερχόμενο Γερόλυμπο!

Μετά από 6-8 ώρες, όμως, το ΚΙΜΕ ανάστρεψε ... πρύμνη (!) (μην ξαφνιάζεστε, αυτοί πάνε με την ... όπισθεν) και άρχισε να παριστάνει την "νόμιμη διοίκηση" προφανώς βασιζόμενοι στην υποστήριξη του Αυγενάκη και του Εσπίνος και παραβαίνοντας την απόφαση του Δικαστή!!!

Αυτό είναι το απόλυτο χαρακτηριστικό ότι είναι ψεύτες και απατεώνες!

Με τη υποστήριξη, μάλιστα, που έχουν παίρνουν αποφάσεις, στέλνουν ομάδα στο εξωτερικό και προκηρύσουν εκλογές!!!

Όλα αυτά, όμως, δεν τους απαλλάσσει από τις παρανομίες τους και το κυριότερο: από την άνεση με την οποία τις κάνουν!

Μαζί, μάλιστα, με τις αποφάσεις τους του παρελθόντος για ενέργειες για τις οποίες δεν τους έδωσε αρμοδιότητα το Δικαστήριο, όπως τον έλεγχο των οικονομικών, τις εγγραφές νέων συλλόγων, τις απονομές Νταν και άλλα, μας διογκώνουν το ατράνταχτο συμπέρασμα ότι είναι ικανοί για όλα, ακριβώς όπως και ο Γερόλυμπος!!!

Οι ψεύτες, λοιπόν, και απατεώνες του ΚΙΜΕ έδωσαν μεν τα κλειδιά και τους κωδικούς της ΕΛΟΚ στην παράταξη Γερόλυμπου υπακούοντας στην Απόφαση Χατζίκου, αλλά με την (σωστή) εκτίμηση ότι θα την ανατρέψουν και κρυφό στόχο να συνεχίσουν να διοικούν και να παίρνουν αποφάσεις άρχισαν να παριστάνουν ότι εξακολουθούν να είναι η διοίκηση της ΕΛΟΚ γνωρίζοντας και οι ίδιοι ότι ΔΕΝ ήταν!!!


 8 Απρίλιος στις 14:21. Ελοκ karate (ΚΙΜΕ), ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΤΗΣ 06.04.2021

 

1. Μετά την αναβολή των εκλογών της 28.3.2021 λόγω της από 24.3.2021 Προσωρινής Διαταγής του κ. Κασίμη που δημοσιεύθηκε την 26.3.2021, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις προθεσμίες που προβλέπονται από τον νόμο και σε συνεννόηση με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε, αποφασίστηκε να προκηρυχθούν οι εκλογές της Ομοσπονδίας το Σάββατο 29 Μαΐου 2021.

 

Και τα λοιπά, όπως στο:

18/4/21-Καραμπινάτο και Ατελείωτο Αυτοσέξ (!!!) στο Μπουρδέλο που λέγεται Ελληνική Ομοσπονδία Καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ), επιχορηγούμενο δημιούργημα μιας διεφθαρμένης ΓΓΑ!!!

 

Σχόλια: Στις ως άνω βλακείες που μας αναπτύσσει το ΚΙΜΕ ήδη έχουμε απαντήσει με το ανωτέρω άρθρο μας λεπτομερώς!

 

Φυσικά με προσωπικούς εχθρούς του Γερόλυμπου τους Αυγενάκη και Εσπίνος, ο Γερόλυμπος δεν είχε καμιά απολύτως ελπίδα! (Όλοι έτσι νομίζουν! Αλλά για σκεφθείτε τι θα γινόταν αν "υπό ειδικές συνθήκες" είχε στα χέρια του την ... ΠΟΠΚ με καμιά τριανταριά συλλόγους ...!!!)

Από την άλλη μεριά, όμως, το ΚΙΜΕ αποδεικνύεται πανέτοιμο για καραμπινάτες παρανομίες, όπως οι επόμενοι ισχυρισμοί του στο προηγούμενο άρθρο μας είναι αισχρά ψέματα, και θα πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας!!! Διαστρεβλώνουν την Απόφαση Χατζίκου!

 

Αφήστε τα μίση, η ΠΟΠΚ είναι η λύση!

{ Λίγες ημέρες μετά, εκδόθηκε η από 1.4.2021 Προσωρινή Διαταγή του κ. Χατζίκου, με την οποία η μεν αίτηση των μελών του τελευταίου ΔΣ για παράταση της θητείας των απορρίφθηκε ως μη νόμιμη (θεωρώντας ότι είχε παραταθεί εκ του νόμου), το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με την ίδια Προσωρινή Διαταγή η Παρέμβαση που είχε ασκήσει στην παραπάνω δίκη η παρούσα διοίκηση απορρίφθηκε λόγω έλλειψης εννόμου συμφέροντος. Και τούτο διότι, όπως εξηγείται και στην ίδια την Προσωρινή Διαταγή, η προσωρινή διοίκηση που ορίζεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του αθλήματος υποκαθιστά εκ του νόμου (άρθρο 5 του ν. 4431/2016) κάθε καταστατικό όργανο διοίκησης (εν προκειμένω το ΔΣ της ΕΛΟΚ), χωρίς να χρειάζεται να μεσολαβήσει καμιά δικαστική απόφαση.

Επομένως, επειδή ακριβώς δεν απαιτείται η έκδοση δικαστικής απόφασης αφού ούτως ή άλλως εμείς είμαστε εκ του νόμου η νόμιμη διοίκηση της ΕΛΟΚ, ως όργανο διοίκησης ορισθέν από την WKF, την 4.11.2020, υποκαθιστώντας αυτοδικαίως το καταστατικό όργανο διοίκησης (ΔΣ), ανεξαρτήτως του αν έχει παραταθεί η θητεία του, γι αυτό δεν έχουμε κανέναν λόγο (:έννομο συμφέρον) να ζητάμε την έκδοση δικαστικής απόφασης.

Για τα ανωτέρω ενημερώσαμε σχετικώς την Παγκόσμια Ομοσπονδία αλλά και την Ελληνική Πολιτεία (ΓΓΑ), με τις οποίες πλέον είμαστε σε διαρκή συνεργασία και οι οποίες αναγνωρίζουν τη διοίκησή μας και μόνον αυτή.

Δυστυχώς, τα τιμωρηθέντα μέλη του τελευταίου ΔΣ, παριστάνοντας ότι δεν γνωρίζουν την ρητή επιταγή του νόμου και παραβλέποντας την Προσωρινή Διαταγή του κ. Χατζίκου, εξακολουθούν να παραμένουν στα γραφεία της ΕΛΟΚ, έχοντας πρακτικά κάνει κατάληψη σε αυτά, χρησιμοποιούν τους διάφορους κωδικούς της ΕΛΟΚ και εξακολουθούν να αποστέλλουν επιστολές φερόμενοι ως διοίκηση της ΕΛΟΚ, παρότι έχουν λάβει απάντηση στους ισχυρισμούς των κι ενώ τους έχει γνωστοποιηθεί η Προσωρινή Διαταγή του κ. Χατζίκου. }

 

Η Αλήθεια είναι ότι κανένα Δικαστήριο δεν κήρυξε εαυτόν αναρμόδιο ενώπιον της απόφασης της Παγκόσμιας και ας λέει το ΚΙΜΕ ότι μαλακίες θέλει!!! Αυτός είναι και ο λόγος, που τα δικαστήρια συνεχίστηκαν.

 


 8 Απρίλιος στις 16:33 μ.μ. - Η Πρόσκληση για Αρχαιρεσίες της Ελοκ karate (ΚΙΜΕ) την 29/5/2021

 

Την 8/4/2021 το ΚΙΜΕ, όντας εκτός διοίκησης (!), εκτός γραφείων και εκτός ίντερνετ, δημοσιοποιεί και την Πρόσκληση για τις εκλογές της 29/5/2021 (με κλικ εδώ), η οποία αποδεικνύει πόσο "παιδάκια με το δάχτυλο στο στόμα" είναι, διότι μόνο από την πρόσκληση και πριν διενεργηθούν οι εκλογές εγείρονται λόγοι ακύρωσης των εκλογών, όπως:

1 - Η Απόφαση του κου Χατζίκου της 1/4/2021 έδωσε τη διοίκηση στην παλιά εκλεγμένη διοίκηση και όχι στο ΚΙΜΕ, πράγμα που σημαίνει ότι η ανακοίνωση για εκλογές του ΚΙΜΕ δεν μπορούσε να ληφθεί από το ΚΙΜΕ και αν πάλι αναγεννηθεί ακόμα και τότε το νόμιμο χρονικό διάστημα από την ανακοίνωση μέχρι τις εκλογές δεν θα πληρούται και άρα οι εκλογές θα είναι παράνομες!

2 - Υπάρχει σαφέστατη διαρχία, που δεν διορθώνεται με τις παρεμβάσεις των Αυγενάκη και Εσπίνος, εφόσον μάλιστα αυτές αντιβαίνουν στις αποφάσεις του Δικαστηρίου, και άρα οι σύλλογοι-μέλοι της ΕΛΟΚ δεν ξέρουν ποιόν να πιστέψουν. Συνεπώς, μπορούν 40 σύλλογοι να ισχυριστούν εκ των υστέρων ότι δεν ψήφισαν λόγω της σύνχυσης, που επικρατούσε στο τοπίο και να ακυρωθούν οι εκλογές!

3 - Ο Τραπεζικός λογαριασμός δεν λειτουργεί αν δεν περάσει εξάμηνο από τις εκλογές, ώστε να δωθεί πιστοποιητικό μη προσβολής των εκλογών στην Τράπεζα και άρα η ΕΛΟΚ θα λειτουργεί παράνομα, όπως παράνομα λειτουργούσε και στο παρελθόν όταν είχε μπλοκαριστεί ο λογαριασμός!

 

Για να μας πείσουν τα παιδάκια ότι έχουν την υποστήριξη της ΓΓΑ μας γράφουν:

Για τους άπιστους Θωμάδες!!

Και μας δίνουν μια επιστολή της ΓΓΑ μόνο προς αυτούς και όχι προς την παράταξη του Γερόλυμπου, που κάθεται όμως στα γραφεία της ΕΛΟΚ με δικαστική απόφαση! Το μόνο που αποδεικνύεται είναι το ότι παρά την καραμπινάτη υποστήριξη του Αυγενάκη και του Εσπίνος είναι τελείως ανίκανοι και άχρηστοι, αφού ακόμα δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τη διοίκηση της ΕΛΟΚ! Τι να σκεφθεί, όμως, κανείς για τον άχρηστο υφυπουργό, που διαφημίζει ανερυθρίαστα τις επεμβάσεις του στις αθλητικές ομοσπονδίες κουρελιάζοντας το Σύνταγμα της Ελλάδας??? Αλλά θα του βγούνε όλα όταν πάει στο χωριό του!!!


 16 Απρίλιος στις 12:29 μ.μ.: ΓΓΑ προς Ομοσπονδίες από την Ελοκ karate του ΚΙΜΕ

 

ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 2021: ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ & ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

 

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με έγγραφό της, ζητάει από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, στοιχεία των σωματείων που ανήκουν στη δύναμή της, στο πλαίσιο λειτουργίας του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων για το έτος 2021.

Ως εκ τούτου, καλούνται τα σωματεία-μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, να αποστείλουν στην επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση της Ομοσπονδίας karate.elok@gmail.com μέχρι την 23η Απριλίου 2021 στην ΕΛ.Ο.Κ., τις συμβάσεις των προπονητών που απασχολούν για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, καθώς επίσης και πιθανή τροποποίηση στο καταστατικό των σωματείων, που ν` αφορά σε αλλαγή επωνυμίας.

Το διαβιβαστικό θα πρέπει να φέρει την σφραγίδα του σωματείου και τις υπογραφές του προέδρου και του γενικού γραμματέα αυτού.

 

Σχόλιο:

Παρατηρούμε, λοιπόν, μια βρωμερή πλάγια επέμβαση-υποστήριξη από τη ΓΓΑ και τον αδίστακτο Αυγενάκη προς το ΚΙΜΕ, που παριστάνει τη διοίκηση, για να δηλώσουν οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ πλήρη υποταγή στο ΚΙΜΕ! Ο στυγνός εκβιασμός είναι σήμα κατατεθέν του Αυγενάκη, ακριβώς όπως έγινε και με το Μητρώο Μαϊμούδων, όπου για να εξαναγκάσει τους συλλόγους να εγγραφούν σε αυτό και να το περάσει ως δήθεν επιτυχία του τους έκοψε τις επιδοτήσεις Covid ενοικίων και προπονητών, τους έκοψε το 2020 τη διάθεση των εθνικών και δημοτικών σταδίων κτλ. Αλλά και πάλι, το 2021, τους βάζει να ξανα-υποβάλουν όλα τα δικαιολογητικά εγγραφής στο Μητρώο από την αρχή!!!

Θυμίζουμε εδώ ότι από τα 13.000 προ Αυγενάκη αθλητικά σωματεία απέμειναν μόνο 4.000 στην μετά Αυγενάκη εποχή! Αντί αυτός ο ανίκανος υφυπουργός εξυγειάνει το χώρο του αθλητισμού, έριξε μια ... βόμβα και ... καθάρισε 9.000 σωματεία! Πού θα πάνε οι χιλιάδες αθλητές των σωματείων που κλείσανε?


18/4/2021- Και βρισκόμαστε μάρτυρες μιας διελκυνστίδας μεταξύ ΚΙΜΕ και παράταξης Γερόλυμπου

επειδή ο Χριστιανός δεν έγραψε στην απόφασή του "Αυτοί διοικούν" και "Αυτοί ΔΕΝ διοικούν"!!!

 

  

Το επί 25 χρόνια επίσημο σάιτ της ΕΛΟΚ να γράφει το αριστερό διοικητικό συμβούλιο των "τιμωρημένων" και το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο του ΚΙΜΕ δεξιά να μας γράφει νέα φρούτα για σάιτ, η-μέιλ κτλ!!!

Και είναι φυσικό οι σύλλογοι να τρελαίνονται!!!

Το αποτέλεσμα είναι να διοχετεύονται αντικρουόμενες ανακοινώσεις, να διογκώνονται αυτές από τους φανατικούς και από τους βλάκες, να ορίζονται εκλογές και να προγραμματίζουν όλοι τις δουλειές τους, να υπάρχουν διεθνείς αγώνες και να προγραμματίζονται δύο διαφορετικές ομάδες για το εξωτερικό, και γενικά να δημιουργείται ένα τεράστιο μπάχαλο χωρίς συγκεκριμένη λήξη και διευθέτηση!

Κατά την άποψή μου, ένα τέτοιο μπάχαλο αποτελεί αξιοσημείωτο λόγο ακύρωσης των εκλογών σε μελλοντική προσβολή, όποιος και αν κάνει τις εκλογές!

Αλλά ακόμα και η ακύρωση των εκλογών με τηλεδιάσκεψη και η διενέργειά τους με φυσική παρουσία, όταν σήμερα (10/5/20210) πάνε σχολείο και τα παιδάκια του δημοτικού είναι ένας λόγος ακύρωσης των εκλογών!!!

 

Τέλος, για να μην μπορεί το ΚΙΜΕ να πάρει τα γραφεία και τους κωδικούς την 18/4/2021 σημαίνει ότι ΔΕΝ έχει την κατάλληλη δικαστική απόφαση, ενώ οι επιθυμίες του Αυγενάκη και του Εσπίνος είναι για τα μπάζα!!!


21 Απριλίου 2021 και το ΚΙΜΕ παίρνει την Απόφαση 147/21.4.2021 του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών,

η οποία ακυρώνει την προηγούμενη του ίδιου δικαστηρίου! Και τι έγινε?  

 

Και πάλι τίποτα δεν βλέπουμε να άλλαξε: το σάιτ της ΕΛΟΚ βρίκεται στα χέρια του Γερόλυμπου, ενώ το ΚΙΜΕ διοικεί από το ... πεζοδρόμιο! Διότι η τηλεδιάσκεψη δεν αποτελεί "γραφείο της ΕΛΟΚ" αλλά αποτελεί "τσαντίρι στο πεζοδρόμιο"!!!

Πρώτη παρατήρηση είναι ότι, εφόσον το ΚΙΜΕ επιδίωξε να κερδίσει την Απόφαση 147/21.4.2021 του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, αυτό σημαίνει ότι η προηγούμενη Απόφαση του ίδιου δικαστηρίου μαζί με την Προσωρινή Διαταγή του κου Χατζίκου, που έδωσε τη διοίκηση στην παράταξη Γερόλυμπου, είχαν απομακρύνει καραμπινάτα το ΚΙΜΕ από τη διοίκηση της ΕΛΟΚ από την 1/4/2021 μέχρι την 21/4/2021!!!

 

Και αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι κάθε προηγούμενη της 21/4/2021 απόφαση του ΚΙΜΕ στη διοίκηση της ΕΛΟΚ ήταν άκυρη ακόμα και αυτή της προκήρυξης των εκλογών!!! Συνεπώς, οι εκλογές της 29/5/2021 είναι στον αέρα και αφήστε τους Αυγενάκη και Εσπίνος να κοιμούνται όρθιοι! Όταν δικαστούν οι προσβολές των εκλογών αυτών, ο Αυγενάκης θα ταΐζει ... κότες στο χωριό του και ο Εσπίνος θα πίνει σαμπάνιες στο Χόνγκ-Κονγκ (μαζί με τον Κινγκ-Κονγκ)!!!

Φυσικά για όποιο λάθος σε αυτούς τους συλλογισμούς υπεύθυνες είναι οι δύο παρατάξεις, διότι και οι δύο κρύβουν συστηματικά από τη δημοσιότητα όλα τα δικαστικά έγγραφα με σκοπό να τα διαστρεβλώνουν και να μας παραπληροφορούν ότι δήθεν ... εξολοθρεύουν τον αντίπαλο!!!


 24/4/2021 - Αδυναμία του ΚΙΜΕ και εκβιασμοί Δρακόπουλου από το Hellenic Karate News!!!

 

Στο μεταξύ δημοσιεύονται σωρεία από βρώμικα προπαγανδιστικά του Δρακόπουλου (αντιπρόσωπου του ΚΙΜΕ!) και άλλων στο Facebook αναμειγμένα με στυγνούς εκβιασμούς, όπως το επόμενο:

 

Σχόλια:

Τι μας λέει ο κοινός και στυγνός εκβιαστής και μαζί με αυτόν ολόκληρη η παράταξη του ΚΙΜΕ ως εκφραστής της?

Αρχίζει με αμπελοφιλοσοφίες ο τέως έμπιστος κωλοτούμπας του Γερόλυμπου, που ... είδε το φως το αληθινό και μετανόησε!

Στο (1) υπόσχεται να "διαγράψει" τα σωματεία που ακολούθησαν τον Γερόλυμπο!

Στο (2) υπόσχεται ότι η υπό το ΚΙΜΕ ΕΛΟΚ δεν θα βοηθήσει τα σωματεία, που υποστηρίζουνΓερόλυμπο να συμπληρώψσουν τα δικαιολογητικά τους κατά τον νέο εκβιασμό Αυγενάκη, που ιδρύεται για να εξοντώσει και τους τελευταίους εναπομείναντες "αρνητές του"!!!

Στο (3) θα κόψει η ΕΛΟΚ του ΚΙΜΕ τους αθλητές των οποίων τα σωματεία ακολουθούν Γερόλυμπο!

Στο (4) απειλεί να φύγουν (εκ των πραγμάτων) οι αθλητές από τα σωματεία που υποστηρίζουν Γερόλυμπο και να πάνε αλλού!

Στο (5) απειλεί ότι η Παγκόσμια θα τιμωρεί τους αθλητές των σωματείων, που ακολουθούν Γερόλυμπο! Μάλιστα ο Δρακόπουλος θα δώσει στην Παγκόσμια και το ... δικόγραφο με τα ονόματα των σωματείων!!! (Θεός φυλάξει!)

Στο (6) Απειλεί με διαγραφές αθλητών και σωματείων, που θα τολμήσουν να πάρουν μέρος στις εκλογές Γερόλυμπου

Στο (7) σκέφτεται πώς να προφυλάξει τους γονείς, αθλητές, προπονητές από τα παράκεντρα εξουσίας, τα οποία ο ίδιος εξυπηρετούσε επί χρόνια πηγαίνοντας 4-5 άτομα να ψηφίσουν με λευκές βεβαιώσεις και τον ίδιο του τον εαυτό να αναλαμβάνει τη νευραλγική θέση του μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής του Γερόλυμπου!!! Τόσο κολλητός και εμπιστοσύνης!!!

Τέλος, πλέκει και ένα ... μπλουζάκι του Σιετή, που του πέφτει κομματάκι κοντό, και αναφέρει ότι τον ενδιαφέρουν οι άνθρωποι και όχι τα λεφτά, αφού τα λεφτά τα έχει και ... αγοράζει τους ανθρώπους! Και μάλιστα, ο Πεφωτισμένος Σιετής (Illuminati ?), βλέπει το μέλλον του καράτε σε ... οράματα!!!

Και μετά το τέλος, προσγειώσου: η υστεροφημία του Γερόλυμπου δεν είναι στο να "ΦΥΓΕΙ" αλλά στο να "ΜΕΙΝΕΙ", ηλίθιε!!!


 25 Απρίλιος στις 13:12 -  Από την  Ελοκ karate του ΚΙΜΕ

 

ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

Σύμφωνα με το ΑΔΑ: 66Ζ04653Π4-8ΜΖ που εκδόθηκε στις 23/04/2021 εγκρίθηκε από τη Γ.Γ.Α. η μετάβαση της Εθνικής Ομάδας στο Porec της Κροατίας για το 52ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε.

Ιστότοπος Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας να τον κλαίνε και οι ... ρέγγες!!! Με κλικ!

Μετά και την από 147/2021 του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών όσο κι αν κάποιοι δεν θέλουν να αναγνωρίσουν αφενός το Νόμο, αφετέρου τη Νόμιμη Διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ., δυνάμει του από 4.11.2020 ορισμού της από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε(W.K.F.), η εν λόγω απόφαση δεν αφήνει πλέον ουδένα περιθώριο αμφισβήτησης, παρανόησης ή παράφρασης.

Επειδή, υφίσταται πλέον η τιμωρία από την ΕΦΙΠΗΔ, είναι αδιανόητο να ισχυρίζεται κανείς ότι μπορεί ν΄ αποτελεί μέλος διοίκησης αθλητικής Ομοσπονδίας όταν στερείται -αναμφίβολα πια - τη φίλαθλη ιδιότητα.

Η ΕΛ.Ο.Κ. έχει νόμιμη Διοίκηση και καλούνται τα σωματεία-μέλη να λαμβάνουν υπόψη τους ΜΟΝΟ τις ανακοινώσεις της στις σελίδες :

https://elok-karate.com/ και

https://www.facebook.com/%CE%95%CE%BB%CE%BF%CE%BA-karate-109689063978428/

 Η επικοινωνία με τα σωματεία γίνεται ΜΟΝΟ μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

karate.elok@gmail.com και του τηλεφώνου 6944 262573.

 

Σχόλιο:

Θα παρατηρείτε πιστεύω ότι η 23η Απριλίου είναι μετά την 21 Απριλίου, που κέρδισε το ΚΙΜΕ τη δεύτερη απόφαση 147/21.4.2021 του Διοικητικού Εφετείου, πράγμα που σημαίνει ότι ούτε η ΓΓΑ τους έδινε τέτοια έγκριση πριν κερδίσουν αυτό το δικαστήριο!!!

Και αυτό με τη σειρά του επιβεβαιώνει ότι το διάστημα από 1/4/2021 μέχρι 21/4/2021 η ΕΛΟΚ διοικούνταν από την παλιά εκλεγμένη διοίκηση του Γερόλυμπου και όχι από το ΚΙΜΕ με συνέπεια η αποφάσεις του ΚΙΜΕ, μαζί με την πρόσκληση στις εκλογές της 29/5/2021, να έχουν πλήρως ακυρωθεί!!!


 25 Απρίλιος στις 18:36 - Από την Ελοκ karate του ΚΙΜΕ!

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. της 24.04.2021

 

Συνεδρίασε το Σάββατο 24.04.2021 και ώρα 18:00 η Προσωρινή Διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ. και λήφθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

1. Έγινε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις και έλεγχος των γραφείων μας, μετά από την κατάληψή τους για αρκετές ημέρες από τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης. Αποφασίστηκε να γίνουν οι δέουσες ενέργειες προς κάθε κατεύθυνση και να υπάρξει ενημέρωση περί της νόμιμης διοίκησης της ΕΛΟΚ, σύμφωνα και με την απόφαση 147/2021 του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, η οποία ξεκαθάρισε τα πράγματα, αναγνώρισε την ορισθείσα από την WKF νόμιμη διοίκηση της Ομοσπονδίας μας και επανέφερε την τιμωρία των 8 μελών του προηγούμενου ΔΣ και, μάλιστα, «για επιτακτικούς λόγους δημοσίου συμφέροντος», θέτοντάς τα πάλι εκτός αθλητικού γίγνεσθαι.

2. Ως προς τις εκλογές, επαναβεβαιώθηκε η διενέργειά τους την 29.5.2021, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί. Οι διαδικασίες για την πραγματοποίησή τους προχωρούν κανονικά, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΓΓΑ, με συνεχή ενημέρωση και της WKF. Οποιαδήποτε άλλη απόφαση διενέργειας εκλογών, είτε για την 22.5.2021 είτε για οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία πλην της 29.5, είναι ανίσχυρη, δεν αναγνωρίζεται και σε κάθε περίπτωση, για να μην υπάρχει και η παραμικρή αμφιβολία, ρητά ανακαλείται. Εφιστάται η προσοχή των σωματείων να αποκρούουν ψευδείς πληροφορίες και προσκλήσεις σε εκλογικές διαδικασίες-παρωδία που κάποιοι επιχειρούν να πραγματοποιήσουν.

Προς ενημέρωση όλων ανακοινώνεται ξανά ότι η ΓΓΑ ενέκρινε τον Πίνακα των σωματείων που δικαιούνται να συμμετάσχουν στις εκλογές της 29.5.2021, ενώ επέστρεψε ως απαράδεκτο τον πίνακα που είχαν αποστείλει τα τιμωρηθέντα μέλη του προηγούμενου ΔΣ για τη δήθεν εκλογική διαδικασία της 22.5. Για το θέμα αυτό θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες ανακοινώσεις για τις συνέπειες εις βάρος κάθε σχετιζομένου καθ΄οιονδήποτε τρόπο, με τέτοιες ανυπόστατες διαδικασίες.

 

 Η σημερινή Προσωρινή Διοίκηση της ΕΛΟΚ με μόνο μέλη του ΚΙΜΕ και την τσόντα του Αυγενάκη!

 

Νεκτάριος Βιδάκης,

Πρόεδρος-1η γλάστρα

 φυτευτός του Αυγενάκη

Θεόδωρος Σιετής,  

Αναπληρωτής Πρόεδρος

 Εξωγήινος χρηματοδότης

των δικαστηρίων

ή

 

Και πάντα μαζί τους ο Σπύρος Δρακόπουλος ή Εβελίνα Τσαρούχα!

 

Κώστας Μητρόπουλος,

 Γεωπόνος

Γενικ. Γραμματ.,

Σχετικός

Θανάσης Φυλακτός

Οικονομολόγος

 Ταμίας

Σχετικός

Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής

Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής,

Ημι-Σχετικός

Παναγιώτης Περάκης, Δικηγόρος,

Μέλος-2η γλάστρα

 Εξωγήινος

 

3. Έγινε μία πρώτη συζήτηση για τον τρόπο αξιοποίησης της επιχορήγησης των 25.000 ευρώ που για πρώτη φορά έλαβε η Ομοσπονδία μας από το Υπουργείο Αθλητισμού, χάρις στην υποβολή από την παρούσα διοίκηση, για πρώτη φορά, οικονομικού απολογισμού. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για το θέμα αυτό.

4. Έγινε ενημέρωση για την αποστολή της εθνικής μας ομάδας στο επικείμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κροατίας. Η μετάβαση της αποστολής μας υπό τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Σιετή εγκρίθηκε σύμφωνα, με τον νόμο, από την ΓΓΑ, με το υπ΄αρ. πρωτ. 169866/23.4.2021 έγγραφό της.

5. Χορηγήθηκε εξουσιοδότηση στο μέλος της Προσωρινής Διοίκησης δικηγόρο κ. Παναγιώτη Περάκη να εκπροσωπήσει την ΕΛΟΚ σε διάφορες δικαστικές διαδικασίες χωρίς καμία αμοιβή.

 

Σχόλια:

1 - Μας παραμυθιάζουν οι ψεύτες του ΚΙΜΕ για δήθεν "κατάληψη" την 1/4/2021, ενώ η εγκατάσταση της παράταξης Γερόλυμπου στα γραφεία της ΕΛΟΚ ήταν νόμιμη και εκδιώχθηκαν από την δεύτερη Απόφαση του Διοικητικού Εφετείου την 21/4/2021, η οποία ΔΕΝ αναγνώρισε την διοίκηση που επέβαλε η Παγκόσμια, διότι τότε δεν θα χρειαζόταν κανένα Ελληνικό Δικαστήριο, αλλά απλά την έλαβε υπόψη!

2 - Επιβεβαιώθηκε η διενέργεια των εκλογών την 29/5/2021! Αλλά οι εκλογές είχαν προκηρυχθεί την 8/4/2021 από το ΚΙΜΕ, όταν αυτό ΔΕΝ ήταν διοίκηση!!! Συνεπώς, η Πρόσκληση αυτή είναι άκυρη! Επίσης, ο πίνακας των 110 σωματείων με δικαίωμα ψήφου είναι αναξιόπιστος, διότι συντάχθηκε με τα κριτήρια του αρχιμάγειρα των εκλογών σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες αφενός και με τις μετρήσεις των συμμετοχών σε αγώνες των αθλητών των συλλόγων-μελών από ανθρώπους ΜΟΝΟ του ΚΙΜΕ εντός της ΕΛΟΚ, που κάθε άλλο παρά αξιόπιστοι είναι!!!

3 - Απόδειξη ότι η Πρόσκληση των εκλογών από το ΚΙΜΕ είναι άκυρη αποτελεί και η ΝΕΑ αναζήτηση έγκρισης του Πίνακα των σωματείων από την ΓΓΑ!

4 - 25.000 €?  Σιγά τα λεφτά!

5 - Στο συνέδριο των αντιπροσώπων θα μας εκπροσωπήσει ο "Αγοραστής της ΕΛΟΚ"!!!

6 - Ποιές άλλες δικαστικές διαδικασίες υπάρχουν, αν είσαστε μια ομαλά λειτουργούσα αθλητική ομοσπονδία χωρίς κινδύνους να αλλάζετε κάθε τόσο διοικήσεις???


28 Απρίλιος στις 20:00 -  Από το Ελοκ karate του ΚΙΜΕ!

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

 

Η Κεντρική επιτροπή Διαιτησίας της ΕΛ.Ο.Κ., διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο αποκλειστικά για υποψηφίους που επιθυμούν να μπουν στο σώμα της διαιτησίας, το Σάββατο 08/05/21 και ώρα 20:30.

Προϋποθέσεις των νέων διαιτητών:

α) Να είναι τουλάχιστον 18 ετών .

β) Να είναι κάτοχοι του 1ου κρατικού dan ΕΛΟΚ.

γ) Εφόσον μπουν στο σώμα της διαιτησίας, δεν θα μπορούν να είναι αθλητές και να συμμετέχουν σε αγώνες.

Όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο, θα έχουν επιπλέον μοριοδότηση σε προσέχεις εξετάσεις διαιτησίας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως και την Παρασκευή 07/05/21, στον γραμματέα της Κ.Ε.Δ., κύριο Γεώργιο Σιγάλα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 492900.

 

Σχόλια: Το Webinar σας μάρανε!  .

Ιστότοπος Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας να τον κλαίνε και οι ... ρέγγες!!! Με κλικ!

Με την Προσωρινή Διοίκηση της ΕΛΟΚ με μέλη του ΚΙΜΕ να συνεδριάζει σε "τσαντίρι" εκτός ΕΛΟΚ κάθε απόφαση είναι φτερό στον άνεμο!

α) Ποιός 18οκτάχρονος έχει την επμπειρία των τεχνικών του καράτε, των κανονισμών της διαιτησίας και της ωριμότητας της κρίσης σε κλάσμα του δευτερολέπτου, ώστε να αναλάβει διαιτητικό έργο χωρίς να δημιουργήσει θύματα??? ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

β) Το είπατε και το γράψατε πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά τώρα το γράφετε θρασύτατα και ανερυθρίαστα: Ποιά είναι τα Κρατικά Νταν που υπαινίσσεστε? Τι είναι τα Κρατικά Νταν και από πότε η ΕΛΟΚ δίνει Κρατικά Νταν για να το μάθουμε και εμείς που δεν το ξέρουμε???

Όπως όλος ο κόσμος του καράτε, παραδοσιακού και αγωνιστικού γνωρίζει, Νταν έχουν μόνο τα από το 1800 παραδοσιακά στυλ καράτε και όχι το από το 1975 αγωνιστικό καράτε της ΕΛΟΚ και της WKF, της οποίας μέλος είναι η ΕΛΟΚ!

Διαβάστε με προσοχή το σχετικό άρθρο: 1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF) για να καταλάβετε πόσα χρόνια εξαπατάτε όλο τον κόσμο του καράτε!!!

γ) Λαμπρή σταδιοδρομία ως διαιτητής του καράτε στην ΕΛΟΚ! Αυτή κι αν είναι φιλοδοξία!!!

 

 

Το περίμενα να το γράψετε σαφώς αυτό για τα Νταν, ώστε να σας αποκαλέσω κατάμουτρα ψεύτες προς τον κόσμο του καράτε, κλέφτες των δικαιωμάτων της ΠΟΠΚ και απατεώνες με συγκεκριμένες απατηλές υποσχέσεις για να κερδίσετε τις εκλογές στην ΕΛΟΚ!

Έχετε χάσει όλα τα δικαστήρια με την ΠΟΠΚ με αυτό το αντικείμενο, αλλά αποδεικνύεστε και εσείς στυγνοί παραβάτες των Δικαστικών Αποφάσεων!!! Διαβάστε με προσοχή το σχετικό άρθρο: 1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF) για να καταλάβετε πόσα χρόνια εξαπατάτε όλο τον κόσμο του καράτε!!! Αυτό είναι το ηθικό σας πλεονέκτημα???

 

Νεκτάριος Βιδάκης,

Πρόεδρος-1η γλάστρα

 φυτευτός του Αυγενάκη

Θεόδωρος Σιετής,  

Αναπληρωτής Πρόεδρος

 Εξωγήινος χρηματοδότης

των δικαστηρίων

ή

 

Και πάντα μαζί τους ο Σπύρος Δρακόπουλος ή Εβελίνα Τσαρούχα!

3-Κώστας Μητρόπουλος,

 Γεωπόνος

Γενικ. Γραμματ.,

Σχετικός

4-Θανάσης Φυλακτός

Οικονομολόγος

 Ταμίας

Σχετικός

5-Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής

Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής,

Ημι-Σχετικός

Παναγιώτης Περάκης, Δικηγόρος,

Μέλος-2η γλάστρα

 Εξωγήινος

 

Η ΕΛΟΚ πρέπει να κλείσει,

 διότι από το 1995, με ευθύνη και της ΓΓΑ, είναι βουτηγμένη στις παρανομίες επί 25 χρόνια με συμμετοχή όλων των φυσικών προσώπων της και όλων των συλλόγων-μελών της σε τρόπο που κανένας δεν είναι "καθαρός, ώστε να ισχυριστεί ότι θα διοικήσει με εντιμότητα και διαφάνεια, εφόσον 1) ο δικτάτορας Γερόλυμπος διοικούσε παρανομώντας και κλέβοντας από το 1995 μέχρι τον Ιούνιο του 2015 και 2) όλοι ανεξαιρέτως συμμετείχαν και ψηφίζανε τις πράξεις του είτε σαν μέλη των κατά καιρούς ΔΣ είτε σαν σύλλογοι-μέλη είτε σαν "δάσκαλοι", διαιτητές, προπονητές, μέλη όλων των Επιτροπών ή ακόμα και ... καθαρίστριες!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 5 Μάιος στις 12:59 -  Ώπα, νάτο και το Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε του Γερόλυμπου!

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Με απόφαση των Ελληνικών Δικαστηρίων, που επιδόθηκε νομίμως στα γραφεία της ΕΛΟΚ στο Ολυμπιακό Κέντρο Ανω Λιοσίων σήμερα το πρωί, υπάρχει νέα διοίκηση στην ΕΛΟΚ, μετά την ανάκληση της αναστολής που εξεδόθη απο το Διοικητικό Εφετείο.

Η νέα νόμιμη διοίκηση ανέλαβε τα καθήκοντα της απο την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης.

Την επίδοση της απόφασης παρέλαβαν μέλη της νέας διοίκησης της ΕΛΟΚ, σύμφωνα με την σύνθεση της που αναφέρεται στην εν λόγω δικαστική απόφαση και έγινε παρουσία της Αστυνομίας και του δικαστικού επιμελητή, κατά την διαδικασία επίδοσης δε βρέθηκαν τα γραφεία κλειστά και διαπιστώθηκε ότι έχουν παραβιαστεί οι πόρτες των γραφείων και έχουν αλλαχθεί οι κλειδαριές!

Ενεφανίσθη και μέλος της αυτοπροσδιοριζόμενης ως “διοίκησης του εξωτερικού” και σε σχετικό αίτημα δεν παρέδωσε τα νέα κλειδιά που κατείχε απο τις αλλαγμένες κλειδαριές και πλέον θα ακολουθηθούν τα νόμιμα!

Είναι ηλίου φαεινότερον οτι οι εκλογές θα γίνουν στις 22/5/2021, όπως αυτές έχουν νόμιμα προκηρυχθεί απο νόμιμη διοίκηση και έχουν τηρηθεί όλες οι σχετικές διατάξεις του νόμου.

 

Σχόλιο: Μόνος του αιτείται, μόνος του δικάζει, μόνος του αποφασίζει μόνος του επιδίδει, μόνος του μπαίνει-βγαίνει στα γραφεία της ΕΛΟΚ!!! Έτσι ήταν πάντα: ακόμα και σεξ μόνος του έκανε!!!


 

 

5/5/2021 - Ρε ΚΙΜΕ κάποιος πρέπει επιτέλους να σου πει ότι η μαλακία να δίνει ο Δρακόπουλος ένα κείμενο στον δημοσιογράφο του ΑΜΝΑ, αυτός να το δημοσιεύει στο ΑΜΝΑ και μετά να μας το φέρνετε από εκεί δήθεν σαν αξιόπιστη πηγή έχει καταντήσει αηδία πλέον!

Σταματήστε το επιτέλους!!! Είναι αρκετή η αξιοπιστία της ... Εβελίνας Τσαρούχα!!! 

 

 


7/5/2021 -  Σχόλιο του Θανάση Φυλακτού στο λογαριασμό του Σπύρου Δρακόπουλου (ή του Σπύρου Χρήστου, το ίδιο είναι!)

 

Η ανάρτηση του Φυλακτού σαφώς γράφει:

 

"Αυτό που πρέπει να κατανοήσουν όλοι αυτοί που έχουν αποφασίσει να συμμετέχουν σε αυτό το δικαστικό φτου ξελεφτερία για όλους είναι ότι υπάρχει ένα ισπανικό σωματείο που δεν χαμπαριάζει από τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων και θα κάνει αυτό που θεωρεί ότι μπορεί να κάνει!

Ας μην ξεχνάμε ότι και ο Γιώργος σε αυτό το ισπανικό σωματείο μαθήτευσε ..."

 

 

Σχόλιο:

Αγαπητό ΚΙΜΕ και αγαπητέ Φυλακτέ:

Αν πάει ο Γερόλυμπος αυτό το σχόλιο στο Δικαστήριο, δεν βλέπετε διοίκηση ούτε στον αιώνα τον άπαντα!!! Αλλά ακόμα και αν δεν το πάει, έχετε ήδη χάσει την εκτίμηση και των μισών δικών σας, διότι τέτοιες παραδοχές στο μυαλό του Έλληνα ξεσήκωσαν τις επαναστάσεις της ιστορίας μας!!!

 


7-5-2021 – 13:00 - Σε γραφεία εθνικής αθλητικής ομοσπονδίας ή σε "γύφτικο τσαντίρι ... με πρίζες" κορδώνεται ο γενικός γραμματέας της ΕΛΟΚ! Βοηθείστε με να καταλάβω!


7/5/2021 – 20:00 - Από την Ελοκ karate του ΚΙΜΕ! 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ. συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της σύμφωνα με το Νόμο.

Αιτήθηκε την μετάβαση των αθλητών, προπονητών και διαιτητών στο Porec της Κροατίας στη Γ.Γ.Α. και το αίτημά της έγινε δεκτό.

Δηλώθηκαν οι συμμετέχοντες στην αγωνιστική πλατφόρμα της Spordata και ήδη έχουν ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής της Εθνικής ομάδας.

Ανάρτησε στον προβλεπόμενο χρόνο, στη νέα ιστοσελίδα της ΕΛ.Ο.Κ., την πρόσκληση των αρχαιρεσιών που θα διεξαχθούν κανονικά στις 29 Μαΐου.

Κοινοποίησε τον κατάλογο των 110 σωματείων με δικαίωμα ψήφου στη Γ.Γ.Α. ο οποίος και ενεκρίθη.

Έστειλε εκ νέου αίτημα στο Δικηγορικό σύλλογο Αθηνών για την τριμελή εφορευτική επιτροπή και ο Δ.Σ.Α. ανταποκρίθηκε αμέσως. Ήδη έχει αποσταλεί στην επιτροπή ο κατάλογος των σωματείων με δικαίωμα ψήφου.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στα σωματεία ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αντιπροσώπων τους είναι η 17η Μαΐου και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η 19η Μαΐου. Τα παραπάνω έγγραφα θα πρέπει να σταλούν με ηλεκτρονικό τρόπο στο νέο e-mail της Ομοσπονδίας: karate.elok@gmail.com

Μετά τη σημερινή δήλωση του υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη περί επανεκκινήσεως του ερασιτεχνικού αθλητισμού αναμένουμε την διευκρινιστική Κ.Υ.Α. την οποία και θα σας κοινοποιήσουμε.

 

Σχόλιο: Όλα είναι στον αέρα!!! Είναι υπέρ-βέβαιο ότι οι εκλογές αυτές θα προσβληθούν, ο τραπεζικός λογαριασμός θα μπλοκαριστεί, η ζωή σας θα συνεχιστεί να γίνεται πατίνι! Μόνη ελπίδα σας είναι να φωνάξετε τον ... Τσακ Νόρις για να τον δαγκώσει η ... King Cobra Γερόλυμπος!!!


7/5/2021 – 20:00 - Και λίγα από τον Σπύρο Δρακόπουλο για την παράνοια του Γερόλυμπου!

 

 


 9/5/2021 - 14:58 - Ας δούμε, όμως, τι λέει και η πλευρά του Γερόλυμπου στο FB/karate.gr χωρίς σχόλια!

 


Σήμερα 10/5/2021 - Δευτέρα βράδυ, στις ώρες που γράφεται αυτό το άρθρο:

Έμαθα ότι σήμερα είχαν πάλι δικαστήριο, αλλά αυτό το βλέπω και χωρίς να μου το πει κανείς στα επόμενα:

 

Οι εικόνες δείχνουν την αναγνωσιμότητα του www.karate.gr και παρατηρείται αυξημένη (σκούρο πράσινο) πάντα στις παραμονές των δικών ΚΙΜΕ εναντίον Γερόλυμπου, διότι μπαίνουν οι δικηγόροι να παίρνουν στοιχεία και να ... μορφώνονται!!!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


11/5/2021, μεσημέρι - Το ΚΙΜΕ σε σχιζοφρενικό πανικό!!!

 

Στο καπάκι με την ανάρτηση του παρόντος άρθρου και το μεσημέρι της 11ης/5/2021 το Hellenic Karate News ανήρτησε ένα άρθρο του ΑΠΕ-ΜΠΕ προφανώς κατασκευασμένο από τη νοσηρή σκέψη του Σπύρου Δρακόπουλου!

Ο Θεός του Παγκόσμιου καράτε ... Αντόνιο Εσπίνος "μίλησε" για πολλοστή φορά και έδωσε το επόμενο υλικό για τη δημοσίευση! Πρώτα η ανάρτηση του Hellenic Karate News! Τώρα, που βρίσκει τόσες βολικές για το ΚΙΜΕ λεπτομέρειες η Παγκόσμια Γάτα του Καράτε δεν το ξέρω, αλλά δείχνει να έχει κάμερες και μικρόφωνα ακόμα και ... στα γραφεία συζήτησης των Προσωρινών Διαταγών!!!

 

5/5/2021 - Ρε ΚΙΜΕ κάποιος πρέπει επιτέλους να σου πει ότι η μαλακία να δίνει ο Δρακόπουλος ένα κείμενο στον δημοσιογράφο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αυτός να το δημοσιεύει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και μετά να μας το φέρνετε από εκεί δήθεν σαν αξιόπιστη πηγή έχει καταντήσει αηδία πλέον! Σταματήστε το επιτέλους!!! Είναι αρκετή η αξιοπιστία της ... Εβελίνας Τσαρούχα!!!

 

 

Έχει ανέβει σε τόσο ψηλά επίπεδα η κατασκευή εγγράφων από τον Δρακόπουλο και το ΚΙΜΕ, ώστε δεν μπορούμε πλέον να τους παρακολουθήσουμε! Προφανώς αυτό το έγγραφο του Εσπίνος προορίζετε για την αυριανή δίκη του ΚΙΜΕ με την παράταξη Γερόλυμπου!

Η ανωτέρω ανάρτηση, όμως, έχει μερικά περίεργα για τον κόσμο του καράτε:

1 - Η Παγκόσμια δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει σε όλο τον κόσμο και παρακολουθεί "τον ορυμαγδό των δικαστικών εξελίξεων" στην Ελλάδα!!! Γεμίζουμε από εθνική υπερηφάνεια!!! Το ίδιο θα έκανε η Παγκόσμια και για τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Κίνα, τη Ρωσία, την Αμερική και κάθε άλλη χώρα-μπάχαλο στον κόσμο!!!

2 - Την εμπιστευτική αυτή επιστολή μεταξύ Παγκόσμιας και ... Βιδάκη την εξασφάλισε ο Μανταίος του ΑΠΕ-ΜΠΕ!!! Πού πας ρε Καραμήτρο?Θυμίζει κάποιον με λαγούς από το καπέλο!!!

3 - Η επιστολή περιόρισε τα μέλη της προηγούμενης επιστολής της 4/11/2020 στους έξι του ΚΙΜΕ!!! Ω, πόσο βολικό!!!

4 - Ο Εσπίνος επικαλείται στην επιστολή του αυτή το αυτοδιοίκητο των αθλητικών ομοσπονδιών και βάσει αυτού μας πιάνει και τον κ---  (σουτ, δεν το είπα!)!!! Πριν κοιμηθείτε το βράδυ με τη γυναίκα σας κοιτάξτε για καλό και για κακό κάτω από το κρεβάτι!!!

5 - Ο Εσπίνος γνωρίζει λεπτομερώς κάθε δικόγραφο της σύγκρουσης μεταξύ ΚΙΜΕ και παράταξης Γερόλυμπου!!!

6 - Τέλος, ο Εσπίνος έδωσε την επιστολή του στον Μανταίο να μας ανοίξει τα μάτια από τις ... τσίμπλες και τα αυτιά από τα ... μπαμπάκια!!!

7 - Αλλά και το Hellenic Karate News κατάντησε δυστυχώς ... λασποσελίδα της κακιάς συμφοράς!!! Αυτό είναι το σύγχρονο καράτε κύριοι!!! Είναι φανερό ότι για να μην κατηγορηθεί το Hellenic Karate News για την κατασκευασμένη επιστολή, την έδωσαν πρώτα να την δημοσιεύσει ο Μανταίος και μετά δήθεν την πήραν από δήθεν αξιόπιστη πηγή για να μας την σερβίρουν σαν δήθεν ... γνήσια, ειλικρινή και αυθόρμητη!!!

 

Ανάμεσα στην επιστολή του Εσπίνος και στην ανάρτηση του Hellenic Karate News  έγινε η κάτωθι δημοσίευση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η οποία περιέργως περιλαμβάνει τη φωτογραφία του Αντόνιο Εσπίνος με τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν είναι κανένα από τα έξι μέλη της Προσωρινής Διοίκησης, που καλείται να φέρει σε πέρας τις εκλογές της ΕΛΟΚ πράγμα που αποδεικνύει πόσο άσχετος είναι ο Μανταίος για τα περί το καράτε πράγματα!!! Φαίνεται ότι τη φωτογραφία την έβαλε ο Μανταίος χωρίς να ρωτήσει τον Δρακόπουλο και ο άνθρωπος δεν είχε ενημερωθεί (ή δεν θυμόταν!) ότι ο Παπαδόπουλος είχε φάει πέντε φορές πόρτα από τις προσωρινές διοικήσεις!!! Κανονικά έπρεπε να μπει η φωτό του ... Νεκτάριου Βιδάκη ή έστω κάποιας ... γλάστρας με ... μαϊντανό κατά προτίμηση!!!

 

Τελικά ο ζουρλομανδύας είναι το ρούχο που πάει σε όλους σας!!!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .