karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 24/5/2021. Τελευταία ανημέρωση 27/5/2021.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Υπέρμετρος ενθουσιασμός από το ΚΙΜΕ για τις επιτυχίες (?) των αθλητών στο Πανευρωπαϊκό

προφανώς για να κρύψει την δική του ανικανότητα και τις δικές του παρανομίες στην προσωρινή διοίκηση!

 

Επιτυχίες της Εθνικής! Ποιάς Εθνικής? Στον αέρα οι εκλογές! Κι αν γίνουν θα ακυρωθούν!

 

 Επιτυχίες των πρωταθλητών μας στο Πανευρωπαϊκό, αλλά ποιών πρωταθλητών? Προφανώς αυτών που οφείλουν την εξέλιξή τους στις προηγούμενες διοικήσεις και στους σωματειακούς προπονητές!!!

 

Αφήστε τα μίση,

η ΠΟΠΚ είναι η λύση!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


 Κύριε Πρωθυπουργέ, με τις επεμβάσεις σας στα εσωτερικά των αυτόνομων αθλητικών ομοσπονδιών κάτι κάνατε στο Σύνταγμα της Ελλάδας! Ξέρετε τι λέει ο Λαός ότι του κάνατε???

 

"Πρόσεχε!"

Γερόλυμπος, Κούβελος, Μητσοτάκης, Αυγενάκης, Μαυρωτάς, Βιδάκης, ...

 Νέα Δημο-Μαφία: από το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" στο "Σύνδρομο του Αυγενάκη"!

Κύριε Πρωθυπουργέ! Με πρόφαση την εξόντωση των σωματείων-μαϊμούδων δια του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων ήδη έχετε ατυχήσει, διότι η πανδημία του Covid-19 σας μετέτρεψε μοιραία το Μητρώο αυτό των δήθεν Νόμιμων Σωματείων σε Μητρώο Πραγματικών Μαϊμούδων Σωματείων χωρίς αθλητές, χωρίς προπονητές, χωρίς χώρους άθλησης, χωρίς αγώνες τοπικούς, πανελλήνιους και διεθνείς εξωτερικού, που είναι τα θεμελιώδη στοιχεία του αθλητισμού και προφανέστατα η πραγματική φυσική ύπαρξή τους και η απρόσκοπτη λειτουργία τους ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για ένα σωματείο, ώστε αυτό να μπορεί να ονομαστεί ετυμολογικά "αθλητικό"!!!


 27/5/2021 - Το τερμάτισε ο Αυγενάκης!!!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Θυμίζουμε ότι από την 1/4/21 (που είχε δικαιωθεί η παράταξη Γερόλυμπου) μέχρι την 15η/5/21-8:00 π.μ αυτό ήταν το επίσημο σάιτ της ΕΛΟΚ!

 Και όχι ό,τι έλεγαν τα "γύφτικα τσαντίρια" χωρίς να δημοσιεύουν ολόκληρες τις αποφάσεις των δικαστηρίων!

 

Η παράταξη Βιδάκη-Σιετή ανήρτησε την Παρασκευή 14/5/2021 στις 19:00 στο Hellenic Karate News και την ίδια μέρα και μια ώρα αργότερα (???)στο "ελοκ karate" το φερόμενο ως όργανο της Προσωρινής Διοίκησης μια καλογραμμένη Ανακοίνωση -προπαγάνδα για να πείσει- ισχυριζόμενη ότι είναι η νόμιμη διοίκηση της ΕΛΟΚ και ότι οι εκλογές της 29/5/2021 είναι οι μόνες νόμιμες! Η Ανακοίνωση, όμως, περιλαμβάνει την παράγραφο:

 

"Σήμερα δημοσιεύθηκαν οι δύο αποφάσεις του Μ.Π.Α., οι οποίες δικαίωσαν πλήρως τις προσπάθειες της Ελληνικής Πολιτείας δια του Υφυπουργού Αθλητισμού κου Λευτέρη Αυγενάκη, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε και προσωπικώς του Προέδρου της Αντόνιο Εσπίνος για την εδραίωση της χρηστής διοικήσεως και στην οικογένεια του Ελληνικού Καράτε."

 

ενώ η Ανακοίνωση υπογράφεται με τις λέξεις "Ο Πρόεδρος, Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, Ο Γ.Γ., Ο Ταμίας, Ο Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής, Το μέλος" χωρίς να περιλαμβάνονται τα πραγματικά ονόματα και οι πραγματικές υπογραφές αυτών των ατόμων!

 

(Λευτέρης Αυγενάκης, Νεκτάριος Βιδάκης, Θεόδωρος Σιετής, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Γιάννης Γιαννέλης, Παναγιώτης Περράκης)

 

Η παράταξη Βιδάκη-Σιετή ανήρτησε το Σάββατο 15/5/2021 στις 8:00 πρώτα στο λογαριασμό του ΚΙΜΕ και μετά στο Hellenic Karate News νέα Ανακοίνωση με διευκρινίσεις, αλλά και απειλές κατά των υποστηρικτών Γερόλυμπου, με το ίδιο περίπου περιεχόμενο δίνοντας τώρα και αποσπάσματα από τις δύο αποφάσεις, που ισχυρίζεται ότι κέρδισε (φωτό), αλλά και πάλι χωρίς να μας δώσει ολόκληρο το δικόγραφο της αίτησης:

Από την πρώτη απόφαση φαίνεται ότι: 1) από την 13η/5/21 προσωρινή διοίκηση της ΕΛΟΚ είναι πλέον οι Βιδάκης, Σιετής, Μητρόπουλος, Φυλακτός, Γιαννέλης και Περράκης! Είναι προφανές ότι για να επιδιώξουν αυτή την απόφαση οι εν λόγω κύριοι ακόμα και οι ίδιοι δέχονταν ότι μέχρι αυτή την ημέρα την 13η/5/21 ΔΕΝ ήταν αυτοί προσωρινή διοίκηση ή έστω ΔΕΝ ήταν ξεκαθαρισμένο ότι ήταν αυτοί προσωρινή διοίκηση και άρα παραμύθιαζαν τους πάντες ότι δήθεν ήταν προσωρινή διοίκηση και ότι δήθεν η παράταξη Γερόλυμπου ήταν καταληψίας των γραφείων της ΕΛΟΚ.

Αλλά στο διάστημα που ΔΕΝ ήταν το ΚΙΜΕ προσωρινή διοίκηση της ΕΛΟΚ είχε βγάλει, χωρίς να έχει τέτοια αρμοδιότητα, την προκήρυξη των εκλογών! Συναπώς αυτό αποτελεί λόγο ακύρωσης των εκλογών!


17/5/2021 - Από το FB της ΕΛΟΚ υπό την προσωρινή διοίκηση του ΚΙΜΕ.

 

Από το FB της ΕΛΟΚ υπό την προσωρινή διοίκηση του ΚΙΜΕ και με την αγωνιώδη επαναλαμβανόμενη ανάρτηση του τύπου "εμείς είμαστε η νόμιμη διοίκηση" το ΚΙΜΕ δημοσιεύει συνεχώς στον δικό του λογαριασμό, αλλά και σε κάθε φιλικο προς αυτό, τα "επίσημα" στοιχεία επικοινωνίας, αλλά και στο παλιό FB της ΕΛΟΚ την ανακοίνωση ότι το "επίσημο" σάιτ της ΕΛΟΚ μέχρι τις εκλογές είναι η γύφτικη ιστοσελίδα της συμφοράς elok-karate.com!!!

 

Φυσικά το domain name ELOK-KARATE.COM, όπως αποδεικνύεται από το "who is" των domains είναι το επόμενο με βεβαία ημερομηνία κατοχύρωσης την 6/4/2021 και καμιά άλλη νωρίτερη!!!

Στη συνέχεια της 17/5/21 το ΚΙΜΕ ως προσωρινή διοίκηση αναγγέλει την αναχώρηση της εθνικής ομάδας για τους πανευρωπαϊκούς στο Πόρεκ της Κροατίας και μας δίνει την πιο ηλίθια, που έχω δει, φωτογραφία της εθνικής ομάδας στο αεροδρόμιο!!!

 

Όπως αρέσκεται και ο γερολιμπίσκος, εκφραστής του ΚΙΜΕ, και του Α-Σιετή, Σπύρος Δρακόπουλος να επαναλαμβάνει: μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις!!! Και η ανωτέρω εικόνα αποδεικνύει ότι το ΚΙΜΕ αποτελείται από ανεγκέφαλους στο τετράγωνο, διότι στην ανωτέρω φωτό τους αθλητές και τους συνοδούς της εθνικής Ελλάδος δεν τους αναγνωρίζουν ούτε οι μανάδες τους έτσι όπως είναι με τις μάσκες!!! Σε κανέναν δεν έκοψε η γκλάβα του να αφήσουν τις αγκαλιές, να πιάσουν με τα δυό τα χέρια τις μάσκες, να τις κατεβάσουν για δέκα δευτερόλεπτα, να κρατήσουν και την αναπνοή τους να μην τους ... γράψει ο Χαρδαλιάς, να τους τραβήξει τρεις φωτό ο φωτογράφος και να ξαναφορέσουν αμέσως τις μάσκες!!! Πείτε μου εσείς ποιός από τους Έλληνες ή ξένους αναγνώστες αυτής της φωτό "βλέπει" τους αθλητές! Έχουμε, λοιπόν, μια άχρηστη φωτογραφία και ένα ΚΙΜΕ αποτελούμενο από χοντροκέφαλους να θέλει να διοικήσει μια εθνική αθλητική ομοσπονδία!!! Τώρα ο Δρακόπουλος θα τα ρίξει στον "γέρο με την άνοια"!!! Έτσι περιμένει να κρύψει και τη δική του βλακεία, διότι ήταν και αυτός παρών στη φωτογράφηση!!!


23/5/2021 - Φοβερή επιτυχία της ελληνικής ομάδας και αυτό οφείλεται στο ΚΙΜΕ???

 

Το "χορό" των μεταλλίων τον άνοιξε η Έλενα Χατζηλιάδου! Με προπονητή τον πατέρα της και ολόκληρο το γυμναστήριο του συλλόγου του στη διάθεσή της είναι φανερό ότι το lockdown της δεν της στέρησε καθόλου την προπόνηση παρά μόνο επίσημους αγώνες!

Συνέχισε ο Γιώργος Τζάνος και αυτός με δικό του γυμναστήριο δεν στερήθηκε τις προπονήσεις παρά μόνο επίσημους αγώνες!

Και οι δύο αυτοί αθλητές προπονούνταν συστηματικά από τους προπονητές τους καθ' όλη τη διάρκεια του lockdown!

Τα συγχαρητήρια, λοιπόν, προφανώς αξίζουν στους ίδιους και στους προπονητές τους, αλλά όχι και στη διοίκηση της ΕΛΟΚ, διότι αυτή δεν τους πρόσφερε τίποτα απολύτως! Και κυρίως ήταν έξυπνη η κίνηση να πάρουν μέρος σε διεθνείς αγώνες στους οποίους θα είχαν δυσκολίες να πάρουν μέρος οι αντίπαλοί τους από άλλες χώρες! (Το κόλπο  αυτό το είχα εφαρμόσει και εγώ το 1986 στο μπόντυ-μπίλντιν με αποτέλεσμα να φέρω ελληνίδα αθλήτρια πέμπτη στον κόσμο!)

Μία από τα ίδια και για τη Βίκη Πανετσίδου! Με προπονητή τον πατέρα της και γυμναστήριο αυτό του συλλόγου τους μπόρεσε να κρατηθεί στη φόρμα των διεθνών αγώνων με αποτέλεσμα την 2η θέση στην κατηγορία της.

Ξανά-μία από τα ίδια και στους Στέφανο (άνω) και Διονύση (κάτω) Ξένο! Με προπονητές τους γονείς τους και δύο γυμναστήρια στη διάθεσή τους κατά τη διάρκεια του lockdown δεν στερήθηκαν τίποτα άλλο παρά μονο τους επίσημους αγώνες με διαφορετικούς αντιπάλους!

Εδώ μαθαίνουμε ότι οι δύο Ξένοι γυμνάζονταν και με τον Δημήτρη Τριανταφύλλη, που έχει και αυτός δικό του γυμναστήριο! Από την άλλη μεριά, η προσωπικότητα του πρωταθλητή είναι ιδιόμορφη! Δεν αρκείται σε αυτά που του δίνει μια κοινή προπόνηση, αλλά κυνηγάει το "πολύ περισσότερο"! Αυτός είναι ο λόγος που βγαίνει και πρωταθλητής!!! Όλα, λοιπόν, αυτά τα παιδιά, που πήραν μετάλλια, κρατήθηκαν μόνα τους σε φόρμα 15 μήνες, που όλα τα γυμναστήρια ήταν κλειστά και οι προπονήσεις απαγορεύονταν! Συνεπώς, αποτελεί μεγάλη ηλιθιότητα για την προσωρινή διοίκηση να θέλει να καπηλευτεί τις επιτυχίες τους και να βάλει το όνομά της σε αυτές για να παίρνει έστω και ψίχουλα από τα εύσημα των πρωταθλητών, όπως ήδη κάνει! Από την άλλη μεριά, όλα αυτά τα παιδιά είναι δημιούργημα της παλιάς διοίκησης της ΕΛΟΚ, όπως και όλοι οι εν ενεργεία σήμερα αθλητές!!! Ακόμα το ΚΙΜΕ δεν έχει διοικήσει και δεν έχει παράξει έργο στον τεχνικό τομέα του καράτε! Η μετάβαση των αθλητών στους αγώνες είναι υποχρέωση της διοίκησης χωρίς να της δίνει ούτε 1% μερίδιο στις επιτυχίες των αθλητών!  Και ας δούμε και τον πίνακα μεταλλίων:

Τον Πίνακα Μεταλλίων τον δημοσίευσε το Hellenic Karate News και μας βγάζει την Ελλάδα 4η σε μετάλλια! Αν, όμως, θελήσουμε να δούμε τον πίνακα αυτό σε σύγκριση με εκείνον του 2019, που ακολουθεί, τότε στον δεύτερο θα βρούμε την Ελλάδα στην 13η θέση με ένα χάλκινο μετάλλιο μόνο!!! Γιατί αυτό? Η απάντηση φαίνεται στους δύο πίνακες και είναι απλή: οι "δυνατές" χώρες δεν κατέβασαν αθλητές λόγω της πανδημίας, πράγμα που σημαίνει ... μάπα το καρπούζι των πανευρωπαϊκών, ενώ εμείς είμασταν τυχεροί λόγω του ότι οι πρωταθλητές μας είχαν προπονητή και γυμναστήριο στο ... τσεπάκι τους!!! Εκτός αν στους αγώνες έβαλε το χεράκι του και ο ... Θεός Εσπίνος!!!

Τον πίνακα του Hellenic Karate News τον ακολούθησαν οι επόμενες αναρτήσεις του Δρακόπουλου και της παρέας του:

 

Σπύρος Δρακόπουλος

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους !! Η απουσία του Γιώργου Γερόλυμπου και της άβουλης "παρέας" του είναι ίσως ο βασικότερος λόγος της επιτυχίας !! Αθλητές με ταλέντο και προσόντα είχε πάντα το Ελληνικό Καράτε που θα μπορούσαν να μεγαλουργήσουν !! Απλά κάποιοι φρόντιζαν να χάνονται !! Δυστυχώς για αυτούς υπήρχε ο διαχρονικός και ιδιοτελής εκπρόσωπος της παθογένειας που καταδυνάστευε το Ελληνικό Καράτε και εξαφάνιζε οποιονδήποτε είχε αξία αλλά δεν υπέκυπτε στις ορέξεις του !!

Σχόλιο: Εδώ ο ... Καραμήτρος Σπύρος Δρακόπουλος, γράφοντας με το όνομά του, μας λέει ότι οι αθλητές μας έφεραν μετάλλια επειδή ... έλειπε ο Γερόλυμπος από την διοίκηση της ΕΛΟΚ! Δηλαδή, δεν διστάζει να προσβάλει τη νοημοσύνη ακόμα και των ... βλήτων, αρκεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά τα γεγονότα!

 

Bob Oraiopoulos

Σπύρος Δρακόπουλος θα συμφωνήσω στην απουσία του Γερολυμπου και να συμπληρώσω στην παρουσία του ΚΙΜΕ του άξιου εκπροσώπου του στη θέση του Προέδρου κ. Θεοδώρου Σιετή στις επικείμενες εκλογές και στον αδιάκοπο αγώνα στελεχών που θα τον πλαισιώσουν και άλλων που στηρίζουν τον συλλογικό αυτό αγώνα αφ' ενός για την εξυγίανση από καιροσκόπους και την επανεκκίνηση του Καράτε για την υλοποίηση των στόχων. Κι εσύ κατέχεις μια περίοπτη θέση στον αγώνα αυτό και σου οφείλουμε να σου αποδώσουμε τα εύσημα και να σε ευχαριστήσουμε δεόντως!!!

Σχόλιο: Εδώ ο ... Καραμήτρος Σπύρος Δρακόπουλος, γράφοντας με το όνομα Bob Oraiopoulos πλέον, συμφωνεί ότι οι επιτυχίες οφείλονται στην απουσία Γερόλυμπου μεν, αλλά και στην "στην παρουσία στο ΚΙΜΕ του άξιου εκπροσώπου του στη θέση του Προέδρου κ. Θεοδώρου Σιετή και της παρέας του στις επικείμενες εκλογές"!!!

Τώρα, πώς οι μελλοντικές εκλογές ... έβγαλαν πρωταθλητές στους παρελθόντες πανευρωπαϊκούς (?) το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω!!! Καλά, το ότι ως Bob Oraiopoulos (Δρακόπουλος) δίνει συγχαρητήρια στον Σπύρο Δρακόπουλος (τον εαυτό του!) για τη συμβολή του (!) από την περίοπτη θέση που κατέχει (!), έ αυτό ... υπερίπταται σε άλλα επίπεδα, που είναι για λίγους και όχι "για γέρους με άνοια"!!!

 

Σπύρος Δρακόπουλος

Bob Oraiopoulos ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !! Θα ήθελα όμως να επισημάνω ότι πάντα στην ζωή μου αφενός προτιμούσα να είμαι χρήσιμος παρά αρεστός και αφετέρου να υπάρχει συνέπεια λόγων και πράξεων μου !! Όταν κάποτε λοιπόν τα είχα πει στον Γερόλυμπο ο βλαξ δεν κατάλαβε ότι τα εννοούσα !! Τώρα βέβαια το κατάλαβε και τραβάει τα μαλλιά του..

Σχόλιο: "Σχολείο Ταπεινής Μετριοφροσύνης" είναι ο ... Φιλόσοφος! Ευχαριστεί τον ... εαυτό του για τα καλά του λόγια στον ... εαυτό του και μοιράζεται μαζί μας απλόχερα τη ... μαντεψιά ότι ο Γερόλυμπος θα μείνει "φαλακρός" από το τράβηγμα των μαλλιών του επειδή δεν άκουγε τον Δρακόπουλο!!! Είναι δε τόσο πειστικός, ώστε ο Γερόλυμπος άρχισε να ψάχνει για ... περούκες!!!

 

Bob Oraiopoulos

Σπύρος Δρακόπουλος δεν είναι μόνο βλάκας είναι πανύβλακας όσο για τα μαλλιά του μακάρι να μην του πέσουν για να τα τραβάει. Πάντως για την ώρα είναι πρωταθλητής τίτλων με αποκορύφωμα το Persona Non Grata ...!

Σχόλιο: Τετριμμένος ... μονόλογος!

 

Kostas Papadopoulos

Συγνώμη κύριοι για τι πράγμα μιλάμε ακριβώς ...???? ....για τον Ξένο που δεν τον ήθελαν στην ομάδα γιατί δεν είχε παίξει πανελλήνιο...??? Για τον Τζάνο που τον θεωρούσαν τελειωμένο και τον καταδίκαζαν συνεχώς?????............Για την Πανετσίδου που την θεωρούσαν ξοφλημένη ...........?????? Η απάντηση ήρθε από τους ίδιους τους αθλητές που μας έδωσαν μαθήματα θάρρους και αυταπάρνησης. Το καράτε θα πάει μπροστά . Η Ελλάδα συγκαταλέγεται ήδη στις μεγάλες δυνάμεις τις Ευρώπης σε αντίθεση με την βούληση κάποιων . Όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά θα στηρίξουμε αυτά τα παιδιά στην Ολυμπιακή τους πορεία....στο τουρνουά του Παρισιού. Μην γελιέστε....από αύριο για τους αθλητές μας και τους συνεργάτες μου τελειώνουν τα πανηγύρια και δουλεύουμε μέρα νύχτα για να τους προσφέρουμε το δικαίωμα στο όνειρο.

Σχόλιο: Κύριε Πρωταθλητά ... Κόσμου, ιδού κατωτέρω οι δύο ομάδες των δύο παρατάξεων, οι οποίες διαφέρουν κατά δύο αθλητές! Τα τρία ονόματα που μας φέρνεις για παράδειγμα είναι και στις δύο μέσα! Τι παραμύθια μας λες, λοιπόν???

 

Παράταξη Γερόλυμπου

Παράταξη Σιετή

ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΥΔΩΝΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΛΙΤΟΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ

ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΞΕΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΞΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΕΤΣΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΣΕΡΕΜΕΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΣΤΟΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΤΖΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ειρήνη Χριστίνα

ΚΑΨΑΛΗΣ Παναγιώτης

ΚΟΥΚΟΥΡΙΤΑΚΗΣ Αθανάσιος

ΚΥΔΩΝΑΚΗ Κυριακή

ΛΙΤΟΣ Κλέαρχος

ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Κωνσταντίνος

ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος

ΞΕΝΟΣ Διονύσιος

ΞΕΝΟΣ Χρήστος Στέφανος

ΞΕΝΟΥ Γεωργία Αρχοντία

ΠΑΝΕΤΣΙΔΟΥ Βασιλική

ΣΤΟΛΗ Μαρία  

ΤΖΑΝΟΣ Γεώργιος Male

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ Ελένη

 

Stavros Stavrianidis

Μια ομοσπονδία, μόνον έναν σκοπό έχει...να δημιουργεί τις απαραίτητες συνθήκες, ώστε το άθλημα να αναπτύσσετε και οι αθλητές να μεγαλουργούν.

Αυτή η διοίκηση ( αν και προσωρινή) απέδειξε ότι μπορεί να το κάνει με τον καλύτερο τρόπο.

Έδωσε εξετάσεις και πέτυχε με άριστα!!!

Αυτή την στιγμή, όλο το Ελληνικό καράτε πανηγυρίζει για τις επιτυχίες των αθλητών μας, γνωρίζοντας ότι την "πόρτα" που άνοιξε, δεν μπορεί πλέον να την κλείσει κανένας καιροσκόπος, ιδιοτελής και κακεντρεχής παραγοντίσκος του παρελθόντος.

Ιδού, τα παλιά παρήλθαν!!!

 

Σχόλιο: Τέτοιες ηλιθιότητες δεν πιστεύω να τις έγραψε ο Σταυριανίδης!!!

Για άλλη μια φορά ο γνωστός ... Καραμήτρος στο Καράτε παριστάνει τον ειδικό της συμφοράς!!! Εδώ γράφοντας με το όνομα του Σταύρου Σταυριανίδη (εκτός κι αν θέλει αυτός να διεκδικήσει τις βλακείες που γράφονται!) θεωρεί ότι η Προσωρινή Διοίκηση, που δεν διοίκησε ΠΟΤΈ στον τεχνικό τομέα την ΕΛΟΚ αλλά βρήκε τους αθλητές "έτοιμους" από την προηγούμενη διοίκηση και από τα σωματεία τους και τις οικογένειές τους, είναι αυτή στην οποία οφείλονται οι όποιες επιτυχίες των αθλητών μας!!! Και συμπεραίνει:

Συμπέρασμα: Η Προσωρινή Διοίκηση έδωσε εξετάσεις και πέτυχε και όλοι πανηγυρίζουμε που έχουμε την Προσωρινή Διοίκηση με αρχηγό τον Θόδωρο Α-Σιετή, την οποία και θα ψηφίσουμε ... μονοκούκι στις εκλογές, που αμφιβάλλω αν θα γίνουν!!!


 27/5/2021 - Το τερμάτισε ο Αυγενάκης!!!


 Κυριακή, 23/5/2021 - Η Προσωρινή της ΕΛΟΚ δημοσιεύει τους πίνακες ψηφοφόρων και υποψηφίων για τις εκλογές!

 

Δημοσιεύτηκαν εχθές οι ονομαστικοί Πίνακες Ψηφοφόρων (με κλικ εδώ) και Υποψηφίων (με κλικ εδώ) για τις εκλογές της ΕΛΟΚ την 29/5/2021!

Γεγονός είναι, όμως, ότι κανένα άλλο στοιχείο των υποψηφίων τους δεν έχουν δώσει και οι δύο παρατάξεις προς πλήρη περιφρόνηση των ψηφοφόρων! Και η έγκαιρη γνώση των υποψηφίων με τα ονόματά τους, τους συλλόγους που ανήκουν, το επάγγελμά τους και ένα μικρό βιογραφικό με δυό λόγια για την προσφορά τους στο καράτε θεωρούνται απόλυτα απαραίτητα για εκλογές τέτοιου είδους! Δηλαδή, θα έρθουν η κυρά-Κατίγκω και η κυρά-Σουλπικία να διοικήσουν την ΕΛΟΚ από το πουθενά λόγω ποσόστωσης??? Εκλογές με έλλειψη των απαραίτητων βιογραφικών ενός εκάστου υποψηφίου είναι απαράδεκτες και καταλήγουν σε καταδικασμένες ψηφοφορίες "μονοκούκι" και "κατά εντολή"!

Αναγκαστικά, λοιπον, θα επιχειρήσουμε ΕΔΩ ένα μικρό "βιογραφικό στο καράτε" για τον καθένα και ... όποιον πάρει ο χάρος!!!

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η ΕΛΟΚ θα ταλανίζεται στα δικαστήρια τα επόμενα δύο χρόνια με απόλυτη ζημία των συλλόγων και των αθλητών, ενώ η λύση του προβλήματος είναι τρομακτικά απλή και την έχει η ΠΟΠΚ!!!

Δίνουμε στη συνέχεια τη Λίστα των Υποψηφίων με σημείωση πράσινο για το ΚΙΜΕ και κόκκινο για την παράταξη του Γερόλυμπου (ενημερώνεται κατά την εξέλιξη):

Ακολουθούν τα βιογραφικά των υποψηφίων, κατά πληροφορίες και κατά τη γνώμη μας!


24/5/2021 - Από όλες τις απόψεις θλιβερή η κατάσταση των υποψηφίων για τη διοίκηση της ΕΛΟΚ 35 χρόνια μετά την ίδρυσή της το 1986!

 

 Το παρόν και το μέλλον του ... παρελθόντος!!! "Γνώθι σαυτόν" ή αλλιώς "Πού πας ρε ... Καραμήτρο?"

 

Οι υποψήφιοι για Πρόεδροι:

 

1 - Μάνος Αρβανίτης με δυό λόγια δικά του υπό τύπον συνέντευξης (με κλικ εδώ)!

 

2 - Θεόδωρος-Μαργαρίτης Σιετής με δυό λόγια δικά του (κλικ) και εδώ δικά μας: Αντιπρόσωπος του συλλόγου "Δόξα" (26) του Τριανταφύλλη! Βρέθηκε να γυμνάζεται στο καράτε με τα παιδιά του στο γυμναστήριο του Τριανταφύλλη στο Γαλάτσι. Συμπάθησε το χώρο και το άθλημα και τον Τριανταφύλλη, τον οποίο στήριξε οικονομικά (κατά ομολογία του Τριανταφύλλη). Στη συνέχεια συμπάθησε και το ΚΙΜΕ και προσφέρθηκε να συνδράμει οικονομικά, όταν τους τελείωσαν τα λεφτά για τους δικηγόρους (κι αυτό έγινε πολύ νωρίς) εναντίον του Γερόλυμπου! Με δεδομένα τα τεράστια έξοδα των δικαστηρίων κατά του Γερόλυμπου (ο ίδιος ο δικηγόρος του ΚΙΜΕ Σπύρος Κλαδάς σε συνέντευξη στους πρωταθλητές είχε πει ότι υπολογίζει ο Γερόλυμπος να έχει ξοδέψει περί τις 150.000 € στα δικαστήρια και συνεπώς περίπου τα ίδια και η πλευρά του ΚΙΜΕ, εκτός αν εσκεμμένα μας παραμυθιάζουν!), δεν θα ήταν εκτός πραγματικότητας αν τον ονομάζαμε χαϊδευτικά "Ο Λεφτάς"! Συνεπώς, προκύπτει το αναμφίβολο συμπέρασμα ότι "ο Λεφτάς" ήδη έχει αγοράσει ολόκληρο το ΚΙΜΕ με τα ... σώβρακα μαζί! Συνεπώς, παρ' όλο Α-Σιετής με το καράτε τον πάμε για πρόεδρο και μέλος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για κανένα εξάμηνο, δηλαδή όσο να "παίζει" το καράτε στρους Ολυμπιακούς!!!

Από την άλλη μεριά ο Α-Σιετής παίζει ήδη ρόλο προέδρου στην προσωρινή διοίκηση και ελπίζει να συνεχίσει στον ίδιο ρόλο και μετά τις εκλογές! Αλλά ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί στο περιβάλλον! Ήδη με τις θέσεις του προέδρου και των μελών του ΔΣ πάνε πακέτο και όλες οι ιστορικές αμαρτίες της ΕΛΟΚ! Και ας αφήσουμε τις αμαρτίες για αργότερα πιάνοντας τώρα ένα από τα πιο ισχυρά ιστορικά της ατοπήματα! Είναι αυτό που διεκδίκησε το 1995 να πάρει το παραδοσιακό καράτε από την ΠΟΠΚ και έχασε πανηγυρικά από τον Θύμιο Περσίδη!

Αλλά ο κύριος Α-Σιετής αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του ότι στον τομέα αυτόν θα συνεχίσει τις απάτες του Γερόλυμπου, δηλαδή με την βοήθεια των άλλων του ΔΣ θα εξακολουθήσει να μην εφαρμόζει τις αποφάσεις των δικαστηρίων, που δικαίωσαν την ΠΟΠΚ! Απόδειξη αυτής της τάσης του απατεώνα δείχνουν τα ψεύτικα Νταν, που δίνει ή αναγνωρίζει υπό τον Α-Σιετή προσωρινή διοίκηση στους αθλητές, τα σεμινάρια διαιτησίας με προϋποθέσεις κάποιων Νταν, αλλά και οι προθέσεις του να αλλάξει το καταστατικό τον εσωτερικό κανονισμό της ΕΛΟΚ, όπως έχει δηλώσει, με στόχο φυσικά την επέκταση των δικαιωμάτων της ΕΛΟΚ! Καθεμιά από αυτές τις πράξεις αποτελεί και μια καραμπινάτη παράβαση δικαστικών αποφάσεων!

Επί πλέον των δεκάδων υπερβάσεων των προσωρινών διαταγών που όριζαν κατά καιρούς το ΚΙΜΕ ως προσωρινή διοίκηση, ο κ. Α-Σιετής νομίζει ότι επειδή αγόρασε το ΚΙΜΕ και ίσως και την ΕΛΟΚ σε τιμή ευκαιρίας, το ίδιο θα πετύχει και με την ΠΟΠΚ και τα δικαιώματά της! Αλλά τον βρήκαν μικρό και τον γελάσανε! Στο ΚΑΡΑΤΕ τις ανεμογεννήτριες τις έχουμε για να μας κάνουν ... αέρα!!!

Άν ο κύριος Α-Σιετής θέλει να φορέσει το μανδύα, που φορούσε και ο απατεώνας Γερόλυμπος, εγώ θα είμαι πάντα εδώ! Και να μην πιστεύει αφελώς ότι θα καταφέρει κάτι περισσότερο από τον Γερόλυμπο κάνοντας ότι δεν ξέρει τίποτα για την μεγάλη απάτη των άχρηστων Νταν, που πούλαγε ο Γερόλυμπος, με σκοπό να την συνεχίσει και ο ίδιος!

 

Οι χαμένες δίκες για το παραδοσιακό καράτε αποτελούν κληρονομιά της ΕΛΟΚ για κάθε νέο πρόεδρο και κάθε νέο διοικητικό συμβούλιο! Οι σχετικές πολυετείς δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο το ίδιο! Αλλά και τα σύγχρονα προ μηνών δικά μου σχόλια στις ίδιες τις ιστοσελίδες της ΕΛΟΚ, όπως η επόμενη, επίσης αποδεικνύουν τη γνώση της απάτης από τον Α-Σιετή και την επιλογή του να την συνεχίσει!

Δεν μπορεί, λοιπόν, να μας πει "δεν ήξερα"! Και την ξέρει την απάτη και την διαπράττει αποδεικνύοντας ότι πίσω από το αγαθό χαμόγελο είναι και αυτός ικανός για όλα! Αυτή την φιλοσοφία του άρπαγα έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία να την διακρίνω από χιλιόμετρα! 

Το ανωτέρω στιγμιότυπο δείχνει τις αναρτήσεις μου στο λογαριασμό της ΕΛΟΚ στο Facebook, οι οποίες αποδεικνύουν ότι ο Α-Σιετής γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια για το παραδοσιακό καράτε και την ΠΟΠΚ γι' αυτό και τις κατέβασαν άμεσα οι ... Κιμέριοι!!! Το στιγμιότυπο τα λέει όλα!!!

 

Οι υποψήφιοι για μέλη του ΔΣ:

(ένα-ένα όλα τα επόμενα άτομα θα πρέπει να ελεγχθούν αν πραγματικά και νόμιμα είναι μέλη των ΔΣ των συλλόγων, που δηλώνουν, πράγμα που δεν το πιστεύω):

 

Παρασκευάς Ανδρεανίδης: Είναι γυμναστής, καθηγητής Λυκείου, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, πρόεδρος του συλλόγου του Ηλία Χρήστου και πολλά χρόνια στη διοίκηση του συλλόγου του και αντιπρόσωπος στις γενικές συνελεύσης της ΕΛΟΚ. Γνώστης της κατάστασης στην ΕΛΟΚ, έντιμος και αντικειμενικός στις κρίσεις του.

Διονυσία Άτσλι :  Άγνωστη.

Κατερίνα Βαγγελάκου: Αντιπρόσωπος του συλλόγου του Γιάννη Πανουσόπουλου, ο οποίος ΔΕΝ έχει δικαίωμα ψήφου! Και όμως βγαίνει στα σίγουρα λόγω της ποσόστωσης των γυναικών!

Ιωάννης Γιαννέλης: Καθηγητής Λυκείου (?), γραμματέας του συλλόγου του Άρη Κραββαρίτη και ήδη μέλος της προσωρινής διοίκησης.

Νικόλαος Ζάχος: Δικηγόρος, αντιπρόσωπος του συλλόγου του Δημήτρη Τσακατάνη (? μπάαα) (15) χωρίς καμιά παρουσία στην ΕΛΟΚ μέχρι σήμερα!

Ευτυχία Θεοδωρακοπούλου: Μέλος του συλλόγου "Ο Οδυσσέας" των Σουμπασάκη-Ξένου με πρόεδρο τον Περικλή Κανέλλη! Και βγαίνει στα σίγουρα λόγω της ποσόστωσης των γυναικών!

Περικλής Κανέλλης με δυό λόγια δικά του (κλικ) και μερικά εδώ δικά μας: Αντιπρόσωπος του συλλόγου "Οδυσσέας" (57) και όχι του δικού του "Ο Περικλής" (81). Με κλικ βλέπετε το βιογραφικό και προεκλογικό μήνυμα. Η ταρζανιά να βρεθεί αντιπρόσωπος άλλου συλλόγου (του 57) και όχι του δικού του (του 81), ενώ ταυτόχρονα μέσα στο βιογραφικό του δηλώνει προπονητής που παρακαλουθεί από κοντά τις ομάδες στο εξωτερικό κάπως αλλοπρόσαλλα! Αν είναι προπονητής με δίπλωμα της ΓΓΑ, τότε πρέπει να το έχει καταθέσει στην ΕΛΟΚ με βέβαιη ημερομηνία κατάθεσης και αν δεν είναι προπονητής, τότε είναι ψεύτης! Παρ' όλα αυτά και αν μοιάζει στον πατέρα του, θα αλλάζει στρατόπεδο κάθε δυό χρόνια! Από την άλλη, αν δεν έχει τις γνώσεις να καταλαβαίνει τις ευθύνες των μελών του ΔΣ απέναντι στους νόμους, τότε πολύ γρήγορα θα πάει από εκεί που ήρθε.

Αναστάσιος Κασίμης: Άγνωστος.

Γιώργος Κελάλης: Γιατρός, αντιπρόεδρος του συλλόγου "Η Δόξα" (26) του Τριανταφύλλη! Άγνωστος μεταξύ αγνώστων στο καράτε και δεν μας δηλώνει από πού προκύπτει το ενδιαφέρον του! Το πιθανότερο να είναι άνθρωπος του Α-Σιετή, που τον παίρνει ο "εν δυνάμει" πρόεδρος για δεκανίκι στο ΔΣ! Δεν γνωρίζουμε επίσης αν ήταν από ετών στον σύλλογο ή η συνδρομή του μαγειρεύτηκε τελευταία για να πληροί την προϋπόθεση του μέλους του ΔΣ κάποιου συλλόγου!

Νίκος Κορομπίλης: Άγνωστος.

Παναγιώτης Λάμιας: Άντιπρόσωπος ποίου? Καλά δεν έβαλε μυαλό από την περιπέτειά του σε κάποια ενδιάμεση προσωρινή διοίκηση?

Δημήτρης Μακρής: Άντιπρόσωπος ποίου? Καλά δεν έβαλε μυαλό από την περιπέτειά του σε κάποια ενδιάμεση προσωρινή διοίκηση?

Κώστας Μητρόπουλος: Γεωπόνος και με μεράκι επί χρόνια διοικητικός στον σύλλογο  "Λέοντες Νέας Σμύρνης". Αλλά πώς είναι υποψήφιος να διοικήσει την ΕΛΟΚ, αφού δεν κατάφερε να έχει δικαίωμα ψήφου ο δικός του σύλλογος?

Μιλτιάδης Παπαδημητρίου: Ο πρώην υπάλληλος της ΕΛΟΚ και απόλυτο τσιράκι του Γερόλυμπου στηρίζοντας και συμμετέχοντας σε όλες τις απάτες του! Η πραγματική απόδειξη της απελπισίας του Γερόλυμπου!!!

Γιάννης Ραπτάκης: Άγνωστος!

Γιώργος Σαλιάρης-Φέσσας ή Mr. Google (κλικ): οκονομολόγος, όπως θα δείτε σε κάποιο μικρό βιογραφικό που βρήκα με κλικ εδώ! Από τον σύλλογο μάλλον του Τριανταφύλλη (26) ή με ταρζανιά απο άλλον σύλλογο λόγω κολλητός του Α-Σιετή??? Και το λέω αυτό διότι πήρε το μάτι μου τρυπάκι στις αποφάσεις της Προσωρινής για το στεγνό κόψιμο των συλλόγων από τους 183 της ΓΓΑ στους 110 της ΕΛΟΚ λόγω πλαστών  ημερολογίων αγώνων της ΕΛΟΚ για τα έτη 2018 και 2019 με πλαστές συμμετοχές των κολλητών του Γερόλυμπου!!! Κάτι τέτοιο μόνο κάποιος "ειδικός" μπορεί να ψάξει στην "βαθιά Google" και να βρει τις δικτυακές πλαστογραφίες στα Καλενδάρια! Και αυτό αποδεικνύεται βέβαια, αφού ως γνωστό η Google μας έχει στο ... βρακί της και μας κάνει ό,τι θέλει, ενώ ταυτόχρονα έχει μπει και στο ... βρακί το δικό μας και μας κάνει και εκεί ό,τι θέλει!!! (Πετάξτε υπολογιστές και ... βρακιά από το παράθυρο και φορέστε ... κελεμπίες!) Αυτό ακριβώς είναι και το αντικείμενο της αυριανής δίκης της 25/5/2021 για το δικαίωμα ψήφου των 6-7 συλλόγων του Γερόλυμπου!

 

Νίκος Σιαψάλης: Άντιπρόσωπος ποίου? Καλά δεν έβαλε μυαλό από την περιπέτειά του σε κάποια ενδιάμεση προσωρινή διοίκηση?

Μάριος Σιταράς, επιχειρηματίας, αντιπρόσωπος του συλλόγου (2) του Χρήστου Μπουλούμπαση (πού είσαι εσύ? σε χάσαμε!)

Σταύρος Σταυριανίδης ή "δάσκαλος" κατά την Εβελίνα Τσαρούχα, (με κλικ εδώ)! Αντιπρόσωπος του συλλόγου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών Κατερίνης (10)!

Θανάσης Φυλακτός: Πρόεδρος του συλλόγου του Άρη Κραββαρίτη (7). Από μικρό παιδί αθλητής του καράτε και πολύ καλός μάλιστα! Γνώστης και του τεχνικού και του διοικητικού αντικειμένου του καράτε, με δίπλωμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου και δικό του λογιστικό γραφείο είναι η αιχμή του δόρατος στα "βρώμικα" οικονομικά της ΕΛΟΚ!!!

Ηλίας Χρήστου (με κλικ εδώ)!  Δημόσιος υπάλληλος, παλιός αθλητής, προπονητής, διαιτητής, διοικητικός στην ΕΟΕΚ από το 1986 και πάλι διαιτητής και μάλιστα διεθνής με αναγνώριση και εκτίμηση από όλους τους συναδέλφους του στην Παγκόσμια και την Πανευρωπαϊκή!

 

Οι υποψήφιοι για την Εξελεκτική Επιτροπή:

 

Λάμπρος Αντωνόπουλος: Αντιπρόεδρος του συλλόγου "Ο Περικλής" του Περικλή Κανέλλη!

Κώστας Ευσταθόπουλος: Σχετικός!

Μάνος Ιπποκράτης: αντιπρόσωπος του Τσακατάνη, σύλλογος (15)!

Σπύρος Πάγκαλης: Πρόεδρος του συλλόγου Αγίου Ματθαίου Κέρκυρας.

Ισμήνη Παπαγεωργίου: αντιπρόσωπος του συλλόγου ???

Πέτρος Σταυροπιερράκος: Σχετικός και αντιπρόσωπος του συλλόγου (1) του Τετσούο Οτάκε.

 

Οι υποψήφιοι για την ΕΟΕ:

 

Δημήτρης Μακρής: Άντιπρόσωπος ποίου? Καλά δεν έβαλε μυαλό από την περιπέτειά του σε κάποια ενδιάμεση προσωρινή διοίκηση?

Μιλτιάδης Παπαδημητρίου: Ο πρώην υπάλληλος της ΕΛΟΚ και απόλυτο τσιράκι του Γερόλυμπου στηρίζοντας και συμμετέχοντας σε όλες τις απάτες του! Η πραγματική απόδειξη της απελπισίας του Γερόλυμπου!!!

 

Θεόδωρος-Μαργαρίτης Σιετής (με κλικ εδώ): Άλλοι πιάνουν τη δόξα πρώτα απ' τα μαλλιά και μετά κάνουν λεφτά! Εδώ έγινε ανάποδα και ο κ. Α-Σιετής με την αγορά της ΕΛΟΚ παίρνει και μια θέση στην ΕΟΕ ... ασορτί με τη ... γραβάτα του!

Θανάσης Φυλακτός: Πρόεδρος του συλλόγου του Άρη Κραββαρίτη (7). Από μικρό παιδί αθλητής του καράτε και πολύ καλός μάλιστα! Γνώστης και του τεχνικού και του διοικητικού αντικειμένου του καράτε, με δίπλωμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου και δικό του λογιστικό γραφείο είναι η αιχμή του δόρατος στα "βρώμικα" οικονομικά της ΕΛΟΚ!!!


Αν θέλετε να γράψετε εσείς οι ίδιοι τα βιογραφικά σας για να σας γνωρίσει ο κόσμος του καράτε, να τα στείλετε στο e.persidis@karate.gr και θα τα δημοσιεύσω, όπως θα τα στείλετε!

 

Προγραμματικές δηλώσεις του Ελληνικού Ολυμπιακού Καράτε και του Ελληνικού Σότοκαν!

 

 


Τραγική η κατάσταση, διότι σε μια ομοσπονδία 35 χρόνων με 250 συλλόγους, πάνω από 2.500 ενεργούς αθλητές και 500 (όταν επιχορηγείτο) έως 300 χιλιάδες ευρώ τζίρο το χρόνο σήμερα, δεν υπάρχουν έντιμοι και άξιοι άνθρωποι να την διοικήσουν, αλλά έχουμε το φαινόμενο να μπαίνουν στη διοίκηση τρεις από έναν σύλλογο, δύο από άλλον σύλλογο και 5-6 αντιπρόσωποι από συλλόγους, που δεν έχουν καν δικαίωμα ψήφου, αλλά και κυρίως ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ του Γερόλυμπου ή Κωλοτούμπες Ανεξάρτητοι ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ! Αυτά τα φαινόμενα, όταν δεν τα μετράει και επισημαίνει η διοργανώνουσα τις εκλογές αρχή, δηλ. το προσωρινό ΔΣ, εκτός από ανικανότητα αποτελούν ταυτόχρονα και αδιαφάνεια, διότι δεχόμενη τα ελαττώματα των άλλων κρύβει και τα δικά της!!!

 

Ποιούς χάσαμε!

Χάσαμε με λύπη μας τους: Γερόλυμπο, Ποντίδα, Μπουλούμπαση, Βόβλα, Καζακέα Ηλία, Λουίζο, Τζανάκο, Τσέλιο, Μπαλασόπουλο, Χονδροματίδη, Καρβούνη, Δημητριάδη, Ράλλη, Καραπλιάγκο, Τσαρτσιταλίδη, Σκοπελίτη, Γκάζη, Σιούφα, Κουλουρίδη, Γιακουμίδη, Ζυμάρη, Γκουρλιά, Σαγιά και άλλους!!!

Αλλά και τους: Βιδάκη, Περράκη, Μπίκα (εραστή της ... Καρέκλας!), Παπαδόπουλο (εραστή της ... ΕΟΕ!), Κοσμίδη (εραστή των ... παραδοσιακών στιλ!), ... (γερνάω και ξεχνάω τους ... εραστές!)

Αλλά και έναν πολύ παλιό: τον ... εραστή της "τέχνης του καράτε" Γιώργο Τσόγκα, που ακόμα πληρώνει το ... Χόκεϊ, όπως θα πληρώνουν μέχρι τα βαθιά τους γεράματα οι κολλητοί του Γερόλυμπου τα 2.400.000 ευρουλάκια, που τους καταλογίζονται!!!

 

Περιμένουμε τη δίκη της Τρίτης και την απόφαση!


 27/5/2021 - Το τερμάτισε ο Αυγενάκης!!!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρια άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

 

Τελικά, πολλά ευάλλωτα σημεία έχουν οι εκλογές της ΕΛΟΚ! Τόσα πολλά, που ακόμα και η ΠΟΠΚ μπορεί να τις προσβάλλει ως άκυρες αν θίγονται τα συμφέροντά της! Και ήδη άρχισε να έχει φαγούρα το ... πληκτρολόγιό μου!


 Τρίτη, 25/5/2021 - Και πάλι στα Δικαστήρια ο Έκπτωτος και το Γύφτικο Τσαντήρι!

 

Νέο Δικαστήριο πληροφορούμαστε ότι θα εκτυλιχθεί την Τρίτη 25/5/2021 στην Ευελπίδων μεταξύ της Παράταξης του Γερόλυμπου και της Προσωρινής Διοίκησης του ΚΙΜΕ! Αντικείμενο οι 6-7 σύλλογοι των πρώτων και το δικαίωμά τους ή όχι στην ψήφο των εκλογών! Η Παράταξη Γερόλυμπου λέει ότι έχουν δικαίωμα ψήφου και η Προσωρινή δεν μέτρησε σωστά τους αγώνες των 2018 και 2019, ενώ η Προσωρινή λέει ότι στο μικρό διάστημα που διοίκησε η Παράταξη Γερόλυμπου είχε πλαστογραφήσει αγώνες που δεν υπήρχαν στα ανωτέρω δύο έτη μόνο και μόνο για να πάρουν δικαίωμα ψήφου οι 6-7 σύλλογοι!

Γεγονός είναι ότι και οι δύο πλευρές σκίζονται να πετύχουν δικαστικά τη συμμετοχή ή όχι των 6-7 συλλόγων, ενώ και  οι δύο πλευρές μας παραμυθιάζουν ότι δήθεν έχουν τις εκλογές στο τσεπάκι τους! Συνεπώς, οι εκλογές παίζονται στο 50-50%!!!

Αν ο Γερόλυμπος πετύχει να έχουν δικαίωμα ψήφου οι 6-7 σύλλογοί του, τότε είναι φανερό ότι αυτοί οι σύλλογοι αυτόματα αποκτούν και δικαίωμα να υποβάλουν υποψηφίους με συνέπεια οι εκλογές να αναβληθούν!!! Αν ο Γερόλυμπος ήταν πάντα δικτάτορας και δεν έδινε σε κανένας καμιά πληροφορία, είναι και το ΚΙΜΕ και ο Α-Σιετής μια απο τα ίδια ανάλογοι δικτάτορες και δεν δίνουν επίσης καμιά πληροφορία!

25/5/2021 - Η Δίκη έγινε και η παράταξη Γερόλυμπου ηττήθηκε με τους 6-7 συλλόγους να μην έχουν τελικά δικαίωμα ψήφου!


Ανελέητος, όμως, πόλεμος χαρακωμάτων (ίδιος με αυτόν της ΕΛΟΚ) γίνεται και μεταξύ Αυγενάκη και Βασιλακόπουλου, όπως αποδεικνύεται από τις πρωτοφανείς καταγγελίες του "Κουρελιαστή του Ελληνικού Συντάγματος" Λευτέρη Αυγενάκη προς τις διοικήσεις των Ελληνικών Δικαστηρίων και τον Υπουργό Δικαιοσύνης (με κλικ εδώ)!!!

 

Πέρα από κάθε όριο εκτείνεται η παράνομη παρέμβαση του Αυγενάκη στα εσωτερικά των ομοσπονδιών! Ακριβώς επειδή δεν γίνεται η δική του διαστροφή της ανάρμοστης παρέμβασης στην ομοσπονδία του μπάσκετ, απευθύνει καταγγελίες προς την Δικαιοσύνη σε όλα τα επίπεδα παρεμβαίνοντας φασιστικά και απροκάλυπτα ακόμα και στο δικό της έργο!!!

 

26/05/2021, 15:26 Πρώτο Θέμα:

Η απάντηση της ΕΟΚ ήταν εξίσου σφοδρή χαρακτηρίζοντας κίνδυνο για τη δημοκρατία, καθώς όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της:

 «Καλούμε την κυβέρνηση, τα κόμματα και όλους του δημοκρατικούς φορείς να καταδικάσουν απερίφραστα την προκλητική, υβριστική και συκοφαντική δήλωση του Υπουργού κ. Αυγενάκη, που στρέφεται πρωτίστως κατά των συνταγματικώς ανεξάρτητων δικαστικών λειτουργών και των δικαστικών αποφάσεων τους. Ο κ. Υπουργός καθίσταται πλέον επικίνδυνος όχι μόνον για τον αθλητισμό αλλά και για την ίδια τη δημοκρατία.»

Χθες (25/5) θέση πήρε στο όλο θέμα και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές με φυσική παρουσία εκλεκτόρων έκανε λόγο για «αυθαίρετη και εκτός υγειονομικού πλαισίου συνάθροιση που εγκυμονεί εξαιρετικά σημαντικούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία και δεν επιτρέπεται».

 

(σημείωση karate.gr: ο Χαρδαλιάς ως φερέφωνο πλέον του Αυγενάκη! Μια Κυβέρνηση με τη θλιβερή εικόνα να στρεβλώνει την εντολή του Ελληνικού Λαού για τήρηση του Συντάγματος και ισότιμη μεταχείριση των Πολιτών σε κομματική επικράτηση και ισχυροποίηση!)

 

Για την ΕΟΚ όμως ούτε η τοποθέτηση του κ. Χαρδαλιά άλλαξε κάτι και η σχετική ενημέρωση ανέφερε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά την Κυριακή, ωστόσο σήμερα είχαμε και νέες εξελίξεις.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με επιστολή του προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την ΕΛ.ΑΣ. και τις αρμόδιες ειαγγελικές αρχές την παρέμβαση τους προκειμένου να μη διεξαχθούν οι εκλογές καθώς ουδέποτε έχει ζητηθεί η σχετική άδεια από τις αρμόδιες αρχές και δεν έχει κατατεθεί προς έγκριση κανένα υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η απάντηση της ΕΟΚ ήρθε με ανάλογη επιστολή (προς τους ίδιους παραλήπτες) όπου η προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας αναφέρει ότι στην τελευταία ΚΥΑ για τα μέτρα αντιμετώπισης του COVID 19 δεν υπάρχει καμία ρητή απαγόρευση για την τέλεση γενικών συνελεύσεων και ως εκ τούτου θα υλοποιήσει κανονικά την απόφαση που πήρε η προσωρινή διοίκηση για εκλογές με φυσική παρουσία στις 30 Μαΐου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Αυτήν την ώρα πάντως βρίσκεται σε εξέλιξη διοικητικό συμβούλιο (της προσωρινής διοίκησης) της ΕΟΚ και οι όποιες αποφάσεις αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.


 27/5/2021 - Το τερμάτισε ο Αυγενάκης!!!


(Αντόνιο Εσπίνος, Λευτέρης Αυγενάκης, Νεκτάριος Βιδάκης, Θεόδωρος Σιετής, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Γιάννης Γιαννέλης, Παναγιώτης Περράκης)

 

Δεν μπορούμε, όμως, να μην παρατηρήσουμε ότι από τις εκλογές του 2016, που όρθωσε το ανάστημά του το ΚΙΜΕ με αιχμή του δόρατος (!) τον ... Δικολάβο Δρακόπουλο, όλες οι ενέργειές του είναι της κακιάς συμφοράς αναποτελεσματικές και παρά την υποστήριξη του Προέδρου της Παγκόσμιας Αντόνιο Εσπίνος, που έχει ορκιστεί να εξαφανίσει τον Γερόλυμπο, του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, που έχει ορκιστεί να εξαφανίσει τη διαφθορά και τη διαπλοκή και έχει βάλει και την τσόντα-Βιδάκη, του εξαιρετικού δικηγορικού γραφείου του Σπύρου Κλαδά, που έχει δώσει μέχρι και τρεις δικηγόρους στις προσωρινές διοικήσεις (!), του ... κουβαρντά χρηματοδότη Θόδωρου Σιετή, που έριξε χρήμα και αγόρασε στην κυριολεξία (!) το ΚΙΜΕ και τη μέλουσα προεδρία στην ΕΛΟΚ (αν του βγει!) ... 

Παρ' όλα αυτά τα ωραία και αναντίρρητα, το ΚΙΜΕ αποδεικνύεται ανίκανο και άχρηστο στο να νικήσει τον Γερόλυμπο, ο οποίος και ... πεθαμένος (να είναι πάντα καλά ο άνθρωπος!) θα τους σέρνει στα δικαστήρια έτσι για ... μηνιαία μνημόσυνα!!!

Πέρα από όλα τα προηγούμενα, πάντα τη λύση την έχουν ο Θύμιος Περσίδης και η ΠΟΠΚ, αλλά οι ξερόλες, οι εγωιστές, οι ανεγκέφαλοι και οι κυριευμένοι από το ... όραμα της καρέκλας (σαν τον Μπίκα καλή ώρα!) ποτέ δεν θα την καταλάβουν! (Αλήθεια, τι γίνεται αυτή η ψυχή!)

 

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

 

Τελικά ο ζουρλομανδύας είναι το ρούχο που πάει σε όλους σας!!!


 27/5/2021 - Το τερμάτισε ο Αυγενάκης!!!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .