karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 10/10/2021.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Ανίερες συμμαχίες, παράνομο ΔΣ/ΕΛΟΚ, άκυρες αποφάσεις, άκυροι αγώνες, ψέματα για τις εθνικές αποστολές, δικτατορία Σιετή, εκβιασμοί μελών ΔΣ, αμαρτωλή διαιτησία, ψευδής πληροφόρηση, εργασιακή παρανομία, αγώνες μαϊμούδες, σωματεία μαϊμούδες, Μητρώο-Μαϊμού!

Βαριά πρόστιμα του ΣΕΠΕ στους Αθλητικούς Εγκληματίες της ΕΛΟΚ, που υποθάλπει ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης!!!


Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Α - Γιατί είναι παράνομες οι εκλογές της 29/5/2021?

 Β - Γιατί είναι "διαρκείς" Αθλητικοί Εγκληματίες η παράταξη Σιετή?

Γ - Γιατί τους υποθάλπει ο "Master Chef" Αυγενάκης?

Δ - Ποιές αποφάσεις του ΔΣ είναι άκυρες?

Ε - Οι αγώνες του εσωτερικού και τα πρόστιμα του ΣΕΠΕ!

 

27 Νταν!!!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!

((Νεότερα: Ήδη έχει υποβληθεί Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών από 26/11/2021))


 Α - Γιατί είναι παράνομες οι εκλογές της 29/5/2021?    (Ενότητες)

 

 Τις εκλογές της ΕΛΟΚ της 29/5/2021 τις οργάνωσε με εντολή δικαστηρίου η προσωρινή διοίκηση των Βιδάκη-Σιετή-Μητρόπουλου-Φυλακτού-Γιαννέλη-Περράκη (φωτό), όπου ο άσχετος με το καράτε Νεκτάριος Βιδάκης, Μηχανολόγος Καθηγητής του Μεσογειακού Πανεπιστημίου και οικογενειακός φίλος του Υφυπουργού "φυτεύτηκε" στην προσωρινή διοίκηση ης ΕΛΟΚ από τον "Master Chef" Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος "έβαλε χέρι" στις εκλογές της ΕΛΟΚ για να βγουν οι ευννοούμενοί του:

 

Η προσωρινή αυτή διοίκηση της ΕΛΟΚ κατά την αποδοχή και ανακοίνωση των υποψηφίων των εκλογών, όπως έχουμε ήδη γράψει, απέκρυψε εσκεμμένα και με δόλο (καραμπινάτος λόγος ακύρωσης των εκλογών, που ήδη επιβεβαιώνεται εκ των πραγμάτων) τους συλλόγους από τους οποίους προέρχεται κάθε υποψήφιος με σκοπό να αποκρύψει τα κωλύματα υποψηφιότητας και εκλογιμότητας για τους δικούς της! Αυτά τα κωλύματα θα τα δούμε στους εκλεγμένους πλέον στο ΔΣ/ΕΛΟΚ, στους οποίους συγκαταλέγονται και οι τέσσερεις μεσαίοι των παραπάνω φερόντων την ευθύνη των μαϊμού εκλογών, πράγμα που σημαίνει ότι αυτοί οι τέσσερεις εκπίπτουν και μόνο από την παρανομία που διέπραξαν δεχόμενοι τους έχοντες κωλύματα ως υποψήφιους!

Επί πλέον, όμως, αυτών των παρανομιών, η ανωτέρω Προσωρινή Διοίκηση της ΕΛΟΚ, ενώ διορίστηκε από το δικαστήριο αποκλειστικά και μόνο για να διενεργήσει τις εκλογές και να αντιμετωπίσει τα υπερεπείγοντα θέματα της ΕΛΟΚ, αντί αυτού και μόνο και με γνώμονα την ψηφοθηρία και μόνο ανέπτυξε δραστηριότητες στο να ελέγχει τις προηγούμενες διοικήσεις οικονομικά και διαχειριστικά χωρίς να έχει τέτοιο δικαίωμα (καραμπινάτος λόγος ακύρωσης των εκλογών) και να προβαίνει σε αποφάσεις εξυπηρέτησης συλλόγων και ατόμων έξω από τα καθήκοντά της με σκοπό την ψηφοθηρία στο σώμα των εκλογέων (καραμπινάτος λόγος ακύρωσης των εκλογών).

Ακόμα και οι προϋποθέσεις 1) μη ύπαρξης κωλυμάτων για τους υποψήφιους (για τις οποίες υπογράφηκαν υπεύθυνες δηλώσεις από αυτούς) και 2) δικαιώματος ψήφου για τους εκλογείς με τα κριτήρια των συμμετοχών αθλητών τους κατά τα έτη 2018, 2019 και 2020 καθώς και της εγγραφής τους στο Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ είναι αμφισβητήσιμες, διότι:

1) οι αθλητές μετρήθηκαν από την καραμπινάτα αναξιόπιστη προσωρινή διοίκηση σε παράνομους αγώνες χωρίς έλεγχοκαι από την αντιπολίτευση, και

2) τα σωματεία τους θεωρήθηκαν εγγραφέντα στο Μητρώο από την καραμπινάτα αναξιόπιστη ΓΓΑ του Υφυπουργού χωρίς έλεγχο από τις παρατάξεις των υποψηφίων!

Από τις παράνομες αυτές εκλογές της ΕΛΟΚ της 29/5/2021 πρόκυψε Διοικητικό Συμβούλιο με πλειοψηφία της παράταξης του Θεόδωρου Σιετή τους επόμενους έντεκα:

(Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήσατου, Γιώργος Κελάλης, Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Γιάννης Γιαννέλης, Περικλής Κανέλλης, Παρασκευάς Ανδρεανίδης, Νίκος Ζάχος)

 

Η ανωτέρω "Συμμορία των Έξι" της Προσωρινής Διοίκησης" δέχθηκε ως νόμιμους υποψήφιους την ανωτέρω "Συμμορία των Ένδεκα" διαπράττοντας της εξής παρανομίες για τις οποίες έχει υποβληθεί Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών από 26/11/2021:

1 - Οι Σιετής - Κελάλης - Σαλιάρης και Ζάχος (υπό έλεγχο ο τελευταίος) ανήκουν στον ίδιο σύλλογο "Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Η Δόξα Γαλατσίου" του Δημήτρη Τριανταφύλλη, ο οποίος ενώ υπηρετεί στα Σώματα Ασφαλείας έχει βρεθεί ευνοούμενος από το πουθενά και εθνικός προπονητής της ΕΛΟΚ.

Η συμμετοχή περισσοτέρων ατόμων από τον ίδιο σύλλογο ως υποψηφίων στις εκλογές και πολύ περισσότερο η εκλογή τους στο ΔΣ παραβαίνουν άρθρο του καταστατικού της ΕΛΟΚ, που απαγορεύει περισσότερα από ένα άτομο στο ΔΣ από τον ίδιο σύλλογο. Συνεπώς η αποδοχή τους ως υποψηφίων οδηγεί τους ίδιους τους υποψήφιους, αλλά και αυτούς που τους αποδέχθηκαν, σε υποχρεωτική έκπτωση από το ΔΣ! Συνεπώς, οι τέσσερεις ανωτέρω είναι έκπτωτοι.

2 - Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και για τους Χρήστου και Ανδρεανίδη, οι οποίοι ανήκουν στο σύλλογο "Αθλητικό Κέντρο Νέου Φαλήρου", ενώ ο Ηλίας Χρήστου κατά τον χρόνο της υποψηφιότητάς του ήταν ακόμα διαιτητής, και άρα θα πρέπει και αυτοί να εκπέσουν από τη διοίκηση της ΕΛΟΚ. Συνεπώς, και αυτοί είναι έκπτωτοι!

3 - Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους Φυλακτό και Γιαννέλη, οι οποίοι ανήκουν στον "Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Shokukan" του Άρη Κραββαρίτη, παλαιού προπονητή του Δημήτρη Τριανταφύλλη. Συνεπώς, και αυτοί είναι έκπτωτοι! Βλέπετε ότι η "συμμορία" άλωσης της ΕΛΟΚ αρχίζει και δένει σιγά-σιγά.

4 - Ο Σταύρος Σταυριανίδης έχει τον σύλλογο "Λέσχη Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών Καατερίνης", που διατηρεί μαζί με τα δύο παιδιά του και είναι από το 1985 επαγγελματίας "δάσκαλος καράτε" με διεθνείς διασυνδέσεις για διαδικτυακά μαθήματα καράτε εντός και εκτός Ελλάδας και άρα δεν μπορεί να θεωρηθεί "όχι προπονητής" για να θέσει υποψηφιότητα σαν μέλος του ΔΣ και να εκλεγεί! Συνεπώς, είναι και αυτός έκπτωτος!

5 - Σε αυτά ας προστεθεί ότι οι Χρήστου και Σταυριανίδης έχουν δίπλωμα προπονητή από τη ΓΓΑ και κατά το χρόνο της υποψηφιότητάς ττους δεν είχε εξασφαλιστεί η κατάθεση του διπλώματος αυτού στην εκδούσα αρχή με βέβαιη ημερομηνία. Συνεπώς, για ακόμα ένα λόγο αυτοί είναι έκπτωτοι!

6 - Μαζί με τον Κώστα Μητρόπουλο, κολλητό συνεργάτη με τον Ηλία Χρήστου, όλοι οι προηγούμενοι έχουν καταλάβει καίριες θέσεις στο ΔΣ/ΕΛΟΚ με αποτέλεσμα πέντε σύλλογοι διοικούν την ΕΛΟΚ των 250 συλλόγων προφανέστατα για τα συμφέροντα τα δικά τους και των παιδιών τους, που θα τους διαδεχθούν στους συλλόγους τους!!!

7 - Ο Περικλής Κανέλλης κατά τον χρόνο της υποψηφιότητάς του είχε καραμπινάτο κώλυμα, διότι με αποφάσεις του ΔΣ ο πατέρας του Γιάννης Κανέλλης είχε προσληφθεί πανηγυρικά ως ομοσπονδιακός προπονητής στην ΕΛΟΚ και είχε συνοδέψει την εθνική ομάδα στο εξωτερικό βάσει του εγγράφου 513/26-5-2021 και με τη βούλα της ΓΓΑ με ημερομηνία 3/6/2021 (με κλικ στην εικόνα βλέπετε ολόκληρο το έγγραφο)! Συνεπώς, και αυτός είναι έκπτωτος!

8 - Ένας από τους ανωτέρω Έντεκα κατά το χρόνο της υποψήφιότητάς του ήταν ήδη μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο άλλης αθλητικής ομοσπονδίας και άρα δεν είχε δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για το ΔΣ της ΕΛΟΚ και υπέγραψε και υπεύθυνη δήλωση για αυτό με αποδεδειγμένο δόλο (ποινικό)!

9 - Ένας από τους ανωτέρω Έντεκα έχει καταδικαστεί για πλαστογραφία ή παραποίηση εγγράφου, αδίκημα που βάσει του αθλητικού νόμου απαγορεύει την συμμετοχή του σε ΔΣ ομοσπονδίας (αυτό υπό έλεγχο!).

10 - Τέλος, επειδή τις παράνομες υποψηφιότητες των ανωτέρω δέχθηκαν ως προσωρινή διοίκηση οι Σιετής - Μητρόπουλος - Φυλακτός και Γιαννέλης ακριβώς και με δεύτερο αυτό το λόγο αυτοί οι τέσσερεις εκπίπτουν αυτοδίκαια από το σημερινό ΔΣ της ΕΛΟΚ!

Τα μισά από τα ανωτέρω ήδη έχουν καταγγελθεί στο ΔΣ της ΕΛΟΚ με Εξώδικο με ημερομηνία 15/7/2021 από τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ και ο νόμος λέει ότι το ΔΣ/ΕΛΟΚ έπρεπε να επιβάλει την έκπτωση των παρανόμων μέσα σε 15 ημέρες ειδάλλως έπρεπε να την επιβάλει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στην οποία οπωσδήποτε θα έχει κοινοποιηθεί το Εξώδικο!!!

Όλα αυτά, όμως, καταγγέλονται δημόσια με τις δημοσιεύσεις και τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο του www.karate.gr, ώστε ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης όσο και να θέλει να κρύψει τις παρανομίες των προστατευομένων του δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι "δεν έπεσαν στην αντίληψή του" και τόσο περισσότερο γίνεται συνένοχος και συνεργάτης στις παρανομίες τους!

Άλλωστε μόλις συμπληρωθεί αυτό το άρθρο θα πάει ηλεκτρονικά στο μέιλ κάθε βουλευτή της Βουλής των Ελλήνων για να πληροφορηθούν όλοι τις πραξεις και παραλήψεις του κυρίου Αυγενάκη!!!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!

((Νεότερα: Ήδη έχει υποβληθεί Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών από 26/11/2021))


 Β - Γιατί είναι "διαρκείς" Αθλητικοί Εγκληματίες η παράταξη Σιετή?    (Ενότητες)

 

Όλη η πορεία της παράταξης Σιετή τα τελευταία χρόνια αποδεικνύει την ποιότητα των ανθρώπων της! Από την αλητεία στις ανώνυμες και επώνυμες αναρτήσεις στο Facebook κατά τους χρόνους των δικαστικών αντιπαραθέσεων μέχρι τον αυταπόδεικτο δόλο με τον οποίο διαχειρίστηκαν την προσωρινή διοίκηση που κέρδισαν για την οργάνωση των εκλογών, τις ίδιες τις εκλογές, αλλά και την διοίκηση των τριών τελευταίων μηνών της ΕΛΟΚ κατά την οποία κατασπατάλησαν όλα τα λεφτά του Ταμείου της ΕΛΟΚ, το ότι αθετούν όλες τις προεκλογικές τους υποσχέσεις, υπεξαιρούν συστηματικά τα νόμιμα δικαιώματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ), "κλέβουν" με τους γνωστούς αλητήριους διαιτητές στους αγώνες τις νίκες από τα παιδάκια για να τις δίνουν στους δικούς τους ώστε να τους βάζουν στις εθνικές ομάδες και άλλα τόσο σιχαμερά όσο και ηλίθια, όπως ήδη έχω αναπτύξει σε προηγούμενα άρθρα μου στο www.karate.gr!

Σιετής, Δρακόπουλος, Μπίκας, Κραββαρίτης, Χρήστου, Μητρόπουλος, Φυλακτός, Παπαδόπουλος, Γκουβούσης, Κανέλλης, Σταυριανίδης, Κοσμίδης!

Όλη αυτή η παραβατική και παράνομη συμπεριφορά ήδη απέδειξε ότι η παράταξη Σιετή αποτελείται από "διαρκείς αθλητικούς εγκληματίες", οι οποίοι βάζοντας μπροστά ένα κορόιδο με προσωρινά καθαρό πρόσωπο και εκτός καράτε, που πλήρωνε αρχικά τα δικαστήρια για να πιάσει τη Δόξα από τα μαλλιά, τον Θεόδωρο-Μαργαρίτη Σιετή, και πέντε γλάστρες δίπλα του, νόμισαν ότι κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κόσμου του καράτε και πίστεψαν ότι τους άνοιξε ο δρόμος για να κληρονομήσουν την εκμετάλλευση της ομοσπονδίας, που είχε ξεζουμίσει επί 25 χρόνια ο Γερόλυμπος!!!

Και όμως αυτοί οι ηλίθιοι, διότι περί ηλιθίων πρόκειται, δεν μπόρεσαν να κρύψουν την ανικανότητά τους, την παραβατικότητά τους, την ανεπάρκειά τους και την απληστία τους! Με τρεις σκληροπυρηνικούς μέσα στο ΔΣ, που λύνουν και δένουν, και δέκα απ' έξω στη διαιτησία και στους συλλόγους, αλλά και έναν δικολάβο-νταβατζή, που πλησιάζει τους συλλόγους και τους λέει "Ό,τι θέλετε, εδώ σε μένα!" οδηγούν την ομοσπονδία στην καταστροφή με παράνομο Καταστατικό, παράνομο Εσωτερικό Κανονισμό, παράνομη διοίκηση και βουτηγμένη στη βλακεία κάθε απόφαση που παίρνουν!!!

Ήδη, έχουν ομολογήσει οι ίδιοι, και έχει επιβεβαιωθεί από τα γεγονότα, την ανικανότητά τους, την ανεπάρκειά τους, την ηλιθιότητά τους και την αποδοχή της έκπτωσής τους με τα επόμενα και άλλα:

1 - Από 18/7/2021 τροποποίησαν το ήδη εκτός Σκοπού Καταστατικό της  ΕΛΟΚ, για τον οποίο έχει λάβει η ΕΛΟΚ την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση (ΕΑΑ) από την ΓΓΑ, με ένα Νέο επίσης εκτός Σκοπού!!! Απόδειξη ανικανότητας!

2 - Από 18/7/2021 τροποποίησαν τον παράνομο Εσωτερικό Κανονισμό της ΕΛΟΚ με έναν Νέο επίσης παράνομο, τον οποίο έστειλαν στη ΓΓΑ για έγκριση και ο οποίος ΔΕΝ έχει εγκριθεί ακόμα ακριβώς επειδή η ΓΓΑ έχει λάβει το Εξώδικο περί παράνομων εκλογών και έκπτωσης μελών του ΔΣ! Απόδειξη ανικανότητας, την οποία διαβλέπει και η ΓΓΑ και αποφεύγει να εκτεθεί!

3 - Μόλις αναλύθηκαν σε άρθρα του www.karate.gr οι επιπτώσεις από το Εξώδικο και την έκπτωσή τους, αμέσως εξαφάνισαν όλες τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής και του ΔΣ, που είχαν δημοσιευμένες! Απόδειξη παραδοχής της πλήρους γνώσης των παρανομιών τους και της κατά κράτος αναμενόμενης ήττας τους!

4 - Με αφορμή την παραβατική συμπεριφορά ης Εκτελεστικής Επιτροπής στη λειτουργία του ΔΣ/ΕΛΟΚ ένα μέλος του ΔΣ παραιτήθηκε και ένα δεύτερο απηύθυνε επιστολή διαμαρτυρίας-καταγγελίας προς την ΓΓΑ! Αυτό το δεύτερο μέλος το εκβιάσανε καραμπινάτα για να την αποσύρει και την απέσυρε ένα μήνα αργότερα με απόλυτη αποτυχία, διότι τα καταγγελλόμενα ΔΕΝ αποσύρονται!

 

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή, που αποφασίζει και οι υπόλοιποι υπογράφουν μόνο!

 

5 - Από 25/6/021 προέβησαν σε απονομές βαθμών Καταλληλότητας Νταν χωρίς αυτό να ανήκει στις αρμοδιότητες και δραστηριότητες της ομσπονδίας, χωρίς να τηρείται κανένας Εσωτερικός Κανονισμός, χωρίς να υπάρχει Μητρώο Νταν και χωρίς εξετάσεις για βαθμίδες, από 1ο μέχρι 7ο μαζεμένα Νταν και όσα πληρώνει ο καθένας, πράγματα ανήκουστα, και μόνο με πληρωμή αντίστοιχων ποσών για κάθε Νταν ή αθροιστικά για όσα θέλει ο καθένας μόνο για εισπρακτικούς και ψηφοθηρικούς σκοπούς! Απόδειξη ευρύτατης απάτης, ανικανότητας και ηλιθιότητας μαζί!

6 - Ενώ κατά ομολογία τους στην αρχή του χρόνου παρέλαβαν Ταμείο 140.000 ευρώ, επίσης κατά ομολογία τους στο τέλος του χρόνου θα έχουν Ταμείο 10.000 ευρώ! Απόδειξη ανικανότητας!

7 - Ενώ η προεκλογική τους καμπάνια βασίστηκε στις υποσχέσεις "δεν θα ξαναπληρώσουν οι αθλητές τα έξοδά τους στις εθνικές ομάδες εξωτερικού" το ξέχασαν αυτό και πληρώνουν μόνο οι αθλητές αυτά τα έξοδα σήμερα! Απόδειξη ανικανότητας και ηλιθιότητας μαζί!  Καλά τώρα! Το ότι δεν θα ξαναπληρώσουν οι αθλητές το είχαν πει και για τους αγώνες του εσωτερικού!!!

8 - Ενώ οι εθνικές αποστολές σε αγώνες του εξωτερικού είναι ο κατ' εξοχήν σκοπός της εθνικής ομοσπονδίας, αυτοί ρίχνουν τις ευθύνες και τις δαπάνες των αποστολών πλέον στους συλλόγους και άρα στους αθλητές, αφού οι σύλλογοι δεν αντέχουν τέτοια έξοδα!!! Εξ αυτού έπεται ότι και δεν έχουν λεφτά να στείλουν εθνικές ομάδες έξω και η ΓΓΑ δεν τους εγκρίνει τις αποστολές, διότι τους θεωρεί από μια κλωστή κρεμάμενους, αλλά και ότι δεν πληρούν τον βασικό σκοπό της έννοιας "|αθλητική ομοσπονδία"!! ! Απόδειξη ανικανότητας, ανυπαρξίας και ηλιθιότητας μαζί!

 

9 - Τέλος, με την με οποιοδήποτε τρόπο έκπτωσή τους, είτε φύγουν μόνοι τους, είτε τους διώξει η ΓΓΑ, είτε τους διώξει απόφαση Δικαστηρίου, οι αποφάσεις που έχει πάρει αυτό το ΔΣ από την ημέρα που εκλέχθηκε είναι όλες άκυρες: κάθε έγγραφο που έβγαλε για άτομα ή συλλόγους είναι άκυρο, κάθε Νταν που έδωσε είναι άκυρο, κάθε αγώνας που διενήργησε είναι άκυρος, κάθε αγώνας εσωτερικού ή αποστολή εξωτερικού που οργάνωσε είναι άκυρη! Φανταστείτε τι χάος θα προκαλέσει μια τέτοια απόφαση Δικαστηρίου ακόμα και αν ο Αυγενάκης θέλει να τους κρατήσει στις θέσεις τους!

10 - Και άλλα!


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!

((Νεότερα: Ήδη έχει υποβληθεί Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών από 26/11/2021))


 Γ - Γιατί τους υποθάλπει ο "Master Chef" Αυγενάκης?    (Ενότητες)

 

Ο Αυγενάκης βάζει ευνοούμενες από αυτόν διοικήσεις ομοσπονδιών με τη απαίτηση να του "παράγουν" αγώνες για να "επιδεικνύει αθλητισμό"! Αλλά αθλητισμός δεν μπορεί να επιδειχθεί εν μέσω πανδημίας, διότι ακριβώς λόγω πανδημίας σε όλους τους πανελλήνιους αγώνες όλων των αθλημάτων ΔΕΝ κατεβαίνει το 100% των Ελλήνων αθλητών παρά ένα μικρό ποσοστό γύρω στο 30-35% αυτών. Συνεπώς όλοι οι δήθεν "πανελλήνιοι αγώνες" μόνο "πανελλήνιοι" δεν είναι!!!

 

Οι δικαστικές συγκρούσεις μεταξύ της παλιάς διοίκησης Γερόλυμπου και της αντιπολίτευσης του ΚΙΜΕ άρχισε από το 2016 επί ΣΥΡΙΖΑ και βρισκόταν στο φόρτε της όταν ανέβηκε η Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση. Ο Μητσοτάκης ήταν ενήμερος για τις δραστηριότητες του Γερόλυμπου από όταν ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης επί Νέας Δημοκρατίας πριν από τον ΣΥΡΙΖΑ και λάμβανε τα μέιλ του www.karate.gr με τις δραστηριότητες του Γερόλυμπου και την λειτουργία της ΕΛΟΚ. Όταν ανέλαβε, λοιπόν, την διακυβέρνηση της χώρας, το τερατούργημα Γερόλυμπος της Νέας Δημοκρατίας είχε αποφασισθεί να ταφεί εν τόπω χλοερώ! Και ετάφει! Αλλά με όχι και τόσο ηθικό τρόπο!

Ο Μητσοτάκης ξαμόλυσε τον Αυγενάκη να καθαρίσει τον αθλητισμό και γνωρίζουμε τις απαράδεκτες αλλαγές που εφαρμόστηκαν μέσω του αθλητικού νόμου και με στρέβλωση του Συντάγματος προκειμένου να εξαφανιστούν οι "δεινόσαυροι" των αθλητικών ομοσπονδιών και της Ολυμπιακής Επιτροπής!

Στο χώρο του καράτε οι προσκολλημένοι στην παλιά διοίκηση του Γερόλυμπου και εκείνοι της "νέας εποχής του ΚΙΜΕ" κονταροχρυπιόνταν σε πόλεμο αλλεπάλληλων δικών στα δικαστήρια, όπου για πρώτη φορά βλέπαμε κάθε εβδομάδα δίκες με προσωρινές διαταγές που να "τροποποιεί" η μιά την άλλη ως προς τα άτομα, που προτείνονταν και που εξαιρούνταν! Στη συνέχεια, "μας τελείωσαν τα λεφτά του ρεφενέ" στους συλλόγους του ΚΙΜΕ και εμφανίστηκε ο "λεφτάς-σωτήρας" Θεόδωρος Σιετής, που άρχισε να πληρώνει τόυς δικηγόρους και ο πόλεμος συνεχιζόταν, αλλά χωρίς νικητή ακόμα! Έτσι, ο Σιετής αγόρασε το ΚΙΜΕ και οι δικηγόρι έκαναν χρυσές δουλειές! Μαζί τους και ο αφιλοκερδής δικολάβος της παράταξης!

Στον πόλεμο αυτό ο Σιετής έκανε επαφή με τους "πρωταθλητές" και τον Αυγενάκη και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης άπλωσε το μακρύ του χέρι και κόλλησε μια "χλαπάτσα εύνοιας" τελείως άσχετη με το καράτε στην ομάδα του ΚΙΜΕ: τον προσωπικό του φίλο Νεκτάριο Βιδάκη, τον οποίο είχε τοποθετήσει και πρόεδρο στο ΟΑΚΑ. Μαζί με αυτή τη χλαπάτσα ήρθε και η "χλαπάτσα εύνοιας" του προέδρου της Παγκόσμιας του καράτε Αντόνιο Εσπίνος, ο οποίος μας έγραφε "η παράταξη Βιδάκη μου αρέσει περισσότερο!" και με αυτές τις δύο χλαπάτσες, τελείως άσχετες με τη δημοκρατική λύση του προβλήματος της ΕΛΟΚ, το ΚΙΜΕ κατάφερε να πάρει την προσωρινή διοίκηση, που θα έκανε τις εκλογές, και άρα το πάνω χέρι στο μαγείρεμα των εκλογών!!!

Από εκεί και πέρα ο Αυγενάκης ήταν σε online σύνδεση και προστάτης της διοίκησης Σιετή εξυπηρετώντας την σε κάθε βήμα της στο ίδιο φασιστικό στιλ "αποφασίζω και διατάσσω"! Όλες οι εξυπηρετήσεις σε έγγραφα υποστήριξης, εγκρίσεις αιτημάτων και εγκρίσεις αποστολών ανοίχτηκαν στα πόδια της ΕΛΟΚ από τη ΓΓΑ και πριν από τις εκλογές και κυρίως μετά την εκλογή της "χαϊδεμένης παράταξης Σιετή" την 29/5/2021! Και οι βοήθειες ήταν πολλές και ανεξέλεγκτες στις λεπτομέρειες με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα μόλις εμφανίστηκε το Εξώδικο για έκπτωση των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ, που αποκάλυπτε την προχωρημένου σταδίου ηλιθιότητα, που δέρνει την παράταξη Σιετή στην ΕΛΟΚ!

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή, που αποφασίζει και οι υπόλοιποι υπογράφουν μόνο!

 

Τα λεφτά της ΕΛΟΚ τα τελείωσαν οι ηλίθιοι, το Εξώδικο για έκπτωση των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ έπρεπε να βρει την εφαρμογή του νόμου από τη ΓΓΑ, οι αποστολές εξωτερικού δεν είχαν λεφτά, αλλά και δεν μπορούσαν να πάρουν την έγκριση της Γραμματείας, διότι τα μέλη του ΔΣ έπρεπε πραγματικά να εκπέσουν και πλέον θα δημιουργούσαν πρόβλημα ηλίθιας και προβληματικής χώρας στο διεθνές στερέωμα του καράτε, αφού όλες τους οι αποφάσεις μαζί με αυτές της συγκρότησης κάθε εθνικής αποστολής για αγώνες θα ήταν άκυρες! Σε αυτά προστέθηκαν και τα άρθρα του www.karate.gr που αποδεικνύουν ότι η ΕΛΟΚ ήδη έχει εκτραπεί από τον Σκοπό για τον οποίο είχε πάρει το 1990 την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από τη ΓΓΑ και εκτρέπεται ακόμα περισσότερο με το νέο της καταστατικό και τον νέο της εσωτερικό κανονισμό!

Και τα σημεία των καιρών, που αποδεικνύουν την παγωμάρα και των δύο μερών, ΕΛΟΚ και ΓΓΑ, είναι η μη έγκριση του Εσωτερικού Κανονισμού της ΕΛΟΚ από τη ΓΓΑ, η έλλειψη αιτήσεων της ΕΛΟΚ για τις εγκρίσεις αποστολών σε αγώνες του εξωτερικού (Βαλκανικούς, Μεσογειακούς κτλ.) με αποτέλεσμα να οργανώνονται δήθεν από τους συλλόγους και να πληρώνονται από τους αθλητές και τους γονείς τους, και άλλα!

Και πού είναι κύριε Αυγενάκη η ύπαρξη της διοίκησης της εθνικής ομοσπονδίας, που φασιστικά εσύ φόρεσες στην ΕΛΟΚ, όταν τις αποστολές για Βαλκανικούς και Μεσογειακούς καράτε δεν τις οργανώνει συγκροτημένα η εθνική ομοσπονδία της χώρας! Ποιός τις οργανώνει? Η Μαρία η Πενταγιώτισσα? Πού είναι η εποπτεία της ανίκανης και άχρηστης ΓΓΑ σε αυτή τη στρέβλωση του κοινού εθνικού αισθήματος? Πού είναι το επίσημο Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ για την ομοσπονδία και, αλήθεια, πού στο διάλο βρίσκεσαι εσύ σαν Υφυπουργός, όταν ένα άθλημα στέλνει τυχάρπαστα αθλητές σε Βαλκανικούς και Μεσογειακούς αγώνες???

Και το σαΐνι Λευτέρης Αυγενάκης ανίκανος να καταλάβει τα τεράστια λάθη του, αλλά και ηδονισμένος από την εξουσία του αυταρχισμού του, αποφάσισε να περιμένει τις εξελίξεις αφήνοντας εις βάρος των συλλόγων, των αθλητών και του αθλήματος, επί έξι μήνες μέχρι την αγωγή μετά το Εξώδικο και όσους μήνες χρειαστούν μέχρι την απόφαση, να λειτουργεί μια εθνική ομοσπονδία με παράνομη διοίκηση μέχρι να την βάλει σε τάξη μια δικαστική απόφαση, η οποία όταν έρθει οι ζημίες ήδη θα είναι τεράστιες!

Αυτή η τακτική αποτελεί την απόδειξη του πόσο ανίκανος να σταθμίσει τις κρίσιμες για τον αθλητισμό καταστάσεις και πόσο άχρηστος είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού! Σε όλο το διάστημα μέχρι να ομαλοποιηθεί η λειτουργία της ΕΛΟΚ, αν αυτό γίνει ποτέ, όλες οι αποφάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ, όλοι οι αγώνες της, όλα τα έγγραφά της προς κάθε κατεύθυνση και όλες οι θέσεις συλλόγων και ατόμων εντός της ΕΛΟΚ θα είναι στη σφαίρα της αμφισβήτησης! Πιο ηλίθια αντιμετώπιση της διοικητικής κρίσης της ΕΛΟΚ δεν θα μπορούσε να υπάρξει με εξιλαστήρια θύματα πάντα τους μικρούς και μεγάλους αθλητές!!!

Και όλα αυτά για ένα αγύριστο αυγενάκιο κεφάλι, που δεν μπορεί να καταλάβει ότι οι προστατευόμενοί του είναι απλά ανεγκέφαλοι με στάθμη πνευματικού επιπέδου αυτή του πάγκου της λαϊκής αγοράς: διαλιέχτε, διαλιέχτεεε!!!


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!

((Νεότερα: Ήδη έχει υποβληθεί Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών από 26/11/2021))


 Δ - Ποιές αποφάσεις του ΔΣ είναι άκυρες?    (Ενότητες)

 

Ξεφυλλίζω τις αποφάσεις του ΔΣ της ΕΛΟΚ από την ημέρα των εκλογών 29/5/2021 μέχρι σήμερα και αναφέρω ομαδικά τις άκυρες αποφάσεις. Παρατηρώ ότι αγωνιωδώς διοργανώνουν αγώνες για να δημιουργήσουν τετελεσμένα στην δίκη, που θα τους ξηλώσει! Θυμίζω επίσης ότι ήδη έχουν εξαφανίσει όλες τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής και του ΔΣ αμέσως μετά την πρώτη αυθόρμητη επιστολή Κανέλλη, που διαμαρτυρόταν ότι δεν συμμετείχε στις αποφάσεις και δεν υπέγραφαν πρακτικά, και τις αντίστοιχες δημοσιεύσεις του www.karate.gr! Αλλά ας δούμε αυτό το περιστατικό για να εντοπίσουμε τον αυταπόδεικτο εκβιασμό, που υπέστη ο Περικλής Κανέλλης για να υπαναχωρήσει σε όσα έγραφε στην επιστολή διαμαρτυρίας του, η οποία περιέγραφε την πραγματική λειτουργία του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Η πρώτη επιστολή Κανέλλη ήταν η επόμενη:

Είναι προφανέστατο ότι όλα όσα ισχυρίζεται ο Κανέλλης την 2/8/2021 δεν μπορεί να είναι στη φαντασία του, αλλά είναι πραγματικά γεγονότα, που τα έζησε και μπορεί να τα περιγράψει αλάνθαστα και ένα μικρό παιδάκι χωρίς μετά να ισχυριστεί ότι τα έζησε στη ... φαντασία του!!! Και είναι εμφανής ο αυτονόητος πανταχόθεν εκβιασμός, που θα υπέστη ο Κανέλλης, ώστε να ανατρέψει τα λεγόμενά του με δεύτερη επιστολή, τα οποία όμως είναι αδύνατον να διατύπωσε ευρισκόμενος σε σύγχυση!!!

Και όμως, την 2/9/2021, ένα μήνα μετά (!!!), στο λογαριασμό του ΚΙΜΕ στο Facebook αναρτήθηκε η επόμενη δήθεν γραμμένη από τον Κανέλλη αντίστροφη δεύτερη επιστολή, που ακυρώνει την πρώτη! Βρωμάει φυσικά εκβιασμό από όλες τις πάντες! Αλλά βρωμάει και "συγγραφέα" Δρακόπουλο!!!

Με δυό λογια ο Κανέλλης εδώ μας λέει 1) ότι είναι βλάκας και δεν καταλάβαινε τι του γινόταν, 2) αν έχει στο καθημερινό λεξιλόγιό του τις έννοιες των λέξεων "αγαστά" και "θυμικό" τότε εγώ είμαι καρδινάλιος στο Βατικανό (!), 3) παρεκτράπει επειδή του την "έδωσε η πικρία", 4) είναι μέτοχος στην "ανάταξη" του καράτε και ότι το "προϊόν πικρίας" έκανε ... ένα μήνα να γλυκάνει, και 5) αναιρεί όλα όσα έγραψε στην πρώτη επιστολή και ... τα Πρακτικά είχαν γραφεί και τα είχε υπογράψει το χέρι του χωρίς ... να το καταλάβει το κεφάλι του!!!

Αλλά όσα γράφηκαν στην πρώτη επιστολή είναι πραγματικά γεγονότα και κανείς δεν τα γράφει αν δεν συνέβησαν πραγματικά!

Την ίδια δεύτερη επιστολή ανήρτησε και η ΕΛΟΚ στο λογαριασμό της (κάτω) 10 μέρες μετά την ανάρτηση του ΚΙΜΕ και όταν είδε ότι ο Περσίδης και οι άλλοι κριτικοί δεν τους πήραν στην κοροϊδία με τις βλακείες τους και τους εκβιασμούς τους!!! Γιατί να προηγηθεί η ανάρτηση του εκτός διοίκησης ΚΙΜΕ στο Facebook, όταν η επίσημνη ΕΛΟΚ έχει δικό της λογαριασμό στο Facebook? Και γιατί να κάνει ένα μήνα ο Κανέλλης να ... "γλυκάνει" την πικρία του?

Είναι αναντίρρητο γεγονός ότι τα πραγματικά περιστατικά, για τα οποία διαμαρτυρήθηκε ο Κανέλλης στην πρώτη του επιστολή δεν μπορούν να παρερμηνευθούν από την πραγματική τους υπόσταση! Συνεπώς, η δεύτερη επιστολή (επόμενη εικόνα) και μάλιστα ένα μήνα μετά από την πρώτη, ήταν προϊόν στυγνού εκβιασμού από τους σκληροπυρηνικούς του ΔΣ/ΕΛΟΚ και τους περί αυτούς!!!

 

Αλλά ας γυρίσουμε στις αποφάσεις του ΔΣ της ΕΛΟΚ! Απόδειξη των εξαφανισμένων αποφάσεων είναι η επόμενη επίσημη ανάρτησή τους στο site της ΕΛΟΚ την 7/10/2021:

Στον ανωτέρω πίνακα αποφάσεων του ΔΣ της ΕΛΟΚ φαίνεται ότι μετά την απόφαση της 24ης/6/2021 η επόμενη απόφαση λήφθηκε μετά δύο μήνες και 21 ημέρες την 15η/9/2021 και αυτή δεν είναι παρά η κατωτέρω! Δηλαδή, παρατηρούμε ότι παρεμβάλεται το διάστημα που ήταν ενεργή η επιστολή Κανέλλη, αλλά και μας εντυπωσιάζει το μεγάλο διάστημα των δύο μηνών και είκοσι μιάς ημερών, που το ΔΣ της ΕΛΟΚ δεν πήρε καμιά απόφαση! Αυτό, λογικά, αποτελεί απόδειξη ότι η νομιμότητά του αμφισβητείται από τη ΓΓΑ!!!

 

Σχόλια στις ανωτέρω αποφάσεις της 15/9/2021! Μάλλον κουτσομπολιό, διότι ως αποφάσεις είναι απόλυτα άκυρες!!!

Πρώτα-πρώτα όλη η απόφαση αυτή είναι απόλυτα αδιαφανής, διότι δεν γράφει ονομαστικά τους παρόντες!

Στο (1) η απόφαση για Γενική Συνέλευση την 31/10/2021 είναι άκυρη, διότι λήφθηκε από παράνομο ΔΣ. Παρατηρούμε ότι η ημερομηνία της ΓΣ επιλέχτηκε μέσα στους 6 μήνες μετά από την 29/5/2021, ημέρα των αμφισβητούμενων εκλογών. Με την από 22/9/2021 η ΓΓΑ εγκρίνει κατάλογο με δικαίωμα ψήφου για αυτή τη ΓΣ και άρα συνεχίζει να υποθάλπει τους αθλητικούς εγκληματίες.

Στο (2) ομολογείται ότι κατά τις 25.6.21, 15.7.21 και 31.7.21 πραγματικά λήφθηκαν αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής, που πραγματικά διοικεί την ΕΛΟΚ, και αυτές υλοποιήθηκαν χωρίς να γνωστοποιηθούν μέχρι την 15.9.2021 στο ΔΣ! Επομένως, αυτό αποτελεί απόδειξη ότι ο Κανέλλης έγραφε την αλήθεια στην πρώτη του επιστολή και η δεύτερη ήταν προϊόν καθαρού εκβιασμού! Συστηματικά, όμως, ο ανωτέρω πίνακας δεν γράφει ποιές αποφάσεις λήφθηκαν και άρα εξακολουθεί να αποτελεί παράνομη απόκρυψη στοιχείων, που οι σύλλογοι έχουν δικαίωμα να μάθουν!

Στο (3), τώρα θυμήθηκαν να ακυρώσουν τις παλιές αποφάσεις του ΔΣ και της Εκτελεστικής Επιτροπής των 13.5.19, 13.4.19 και της 372/7.5.18, διότι η ισχύς τους ακύρωνε δικές τους ενέργειες και τους καθιστούσε και για άλλους λόγους παράνομους!

Στα (4α και 4β) καταρρέει ο "στρατηγικός επενδυτής" Θεόδωρος Σιετής και όλοι οι καρα-γλύφτες του, που ήθελε να πιάσει τη δόξα από τα μαλλιά με το περίφημο "Δεν θα ξαναπληρώσουν έξοδα αποστολών εξωτερικού οι αθλητές!"! Το τελευταίο έγινε "Θα πληρώνουν για πάντα οι αθλητές τα έξοδά τους"!

((Ήδη έχει υποβληθεί Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών από 26/11/2021))

Δυστυχώς η αντιπολίτευση δεν έχει τσαγανό και γράφει μεν τις λογικές αντιρρήσεις της, μερικές από τις οποίες είναι οι επόμενες, αλλά ανώνυμα και χαμένη στο διάστημα:

QUIZ: Ποιος θα πληρώνει τις αποστολές? Αντί για τη δωρεάν αποστολή των αθλητών το γύρισαν στη δωρεάν αποστολή διαιτητών?

Πήραν απόφαση στο ΔΣ, Βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων και ανδρών στο Πόρετς, Η διαχείριση και πληρωμή των εξόδων της αποστολής των αθλητών και των συνοδών τους θα πραγματοποιηθεί από τους συλλόγους!

Kαι για το Βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων-νέων και U21 στη Ριέκα και στο Μεσογειακό πρωτάθλημα εφήβων-νέων, U21 και ανδρών στην Κύπρο: η διοργάνωση της αποστολής θα υλοποιηθεί από την ΕΛΟΚ και τα έξοδα της αποστολής των αθλητών και των συνοδών τους θα πραγματοποιηθούν από τους συλλόγους.

Μας δουλεύουν ? Τα έξοδα που θα κάλυπτε η ΕΛΟΚ τώρα ρίχνουν το μπαλάκι στους συλλόγους? Θα πληρώνουν οι σύλλογοι τα έξοδα της εθνικής αποστολής? Ή μήπως θα πληρώνουν πάλι οι αθλητές από τη τσέπη τους?

Λογιστικά πως θα γίνει ?Ας μας εξηγήσει ο ταμίας της ΕΛΟΚ... Αφού δεν πληρώνει η ΕΛΟΚ γιατί θα έχει τη διοργάνωση της αποστολής? Θα γίνει διαγωνισμός ή όπως παλιά? Δράκουλας και πωλήσεις μπλουζάκια από τσαρλατανο ? (ΣΣ: Ποιούς εννοεί εδώ?)

Θα γίνει διαγωνισμός? Οι σύλλογοι τι είναι τουριστικά γραφεία? Αυτός είναι ο σκοπός τους? Οι αποδείξεις?

Ανευθυνότητα ? Ή δεν μπορούν να το διαχειριστούν?

Αυτή είναι η ανάπτυξη? Αυτή είναι η προεκλογική δέσμευση? Ντροπή! Αντί για τους αθλητές θα στέλνετε δωρεάν διαιτητές?

Μήπως οι άντρες τιμούν τις υποσχέσεις τους? Ή μήπως μας ξεγέλασαν? (ΣΣ: και δεν είναι άντρες?) Λέμε , Μήπως?

 

Στο (6) ξεμπέρδεψαν τουλάχιστον την επάρκεια των παιδιών της Σουμπασάκη ως πρωταθλητών από την επάρκεια της ίδιας ως ομοσπονδιακής προπονήτριας! Αλλά στο καπάκι προσέλαβαν τον Σπύρο Μαργαριτόπουλο ως ομοσπονδιακό προπονητή!

Σε αυτό έχω αντίθετη άποψη! Ο Σπύρος Μαργαριτόπουλος είναι υπάλληλος της ΓΓΑ και άρα είναι το μάτι του Αυγενάκη στην ΕΛΟΚ και της ΕΛΟΚ στην ΓΓΑ! Ταυτόχρονα, όμως, έχει και δικό του γυμναστήριο, που είναι δεύτερη δουλειά. Επιτρέποντα αυτά από τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα? Ταυτόχρονα, επίσης, προσλαμβάνεται και ως ομοσπονδιακός προπονητής στην ΕΛΟΚ!

Πρώτη παρατήρηση είναι: πόσες ώρες έχει για αυτόν η ημέρα? Κάνει σωστά και τις τρεις αυτές δουλειές με δεδομένο ότι είναι γεμάτες ευθύνες και απαιτήσεις? Δεύτερη παρατήρηση: και όλα αυτά σε εποχή ανεργίας, που άλλοι δεν έχουν ούτε μία δουλειά? Δηλαδή, κάθε μεσημέρι ο Μαργαριτόπουλος ... τρώει από τρία πιάτα, ενώ άλλοι δεν εχουν ούτε μισό πιάτο μπροστά τους???

Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Τριανταφύλλη και για τον Κώστα Παπαδόπουλο! Και για τους τρεις αυτούς κυρίους η ομοσπονδία λειτουργεί επίσης και διαφημιστικά για τα γυμναστήριά-επιχειρήσεις τους! Εκτός από τις εύνοιες του Διοικητικού Συμβουλίου προς αυτούς! Το έχουν παρατραβήξει αυτοί οι δήθεν πρωταθλητές! Βάλτε τους και στη ... Βουλή χωρίς εκλογές!!!

Επίσης, επ' ουδενί λόγω δεν επιτρέπεται να διαφημίζεται ιδιωτικό γυμναστήριο μέσω της ομοσπονδίας, όπως γίνεται με την παρακάτω ανάρτηση την 7/10/2021 της ΕΛΟΚ στο λογαριασμό της στο Facebook (καθώς και άλλες άλλοτε!) για προπονήσεις εθνικών ομάδων στο ιδιωτικό γυμναστήριο του Δημήτρη Τριανταφύλλη, απ[ό το οποίο προέρχονται τέσσερα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ (!) και φυσικά με την υλοποίηση αυτής της ανακοίνωσης! Τα παραμύθια ότι ο σύλλογος σάς κάνει χάρη αφήστε τα στην άκρη! Έχετε υποχρέωση να έχει χώρους η ομοσπονδία! Αν δεν έχετε χώρο για τις προπονήσεις των εθνικών ομάδων, τότε κλείστε το!!!

Στο (7) το ΔΣ των ηλιθίων δίνει παράνομα άχρηστα Νταν εκτός Εσωτερικού Κανονισμού, χωρίς Μητρώο Νταν, χωρίς καμιά προϋπόθεση, σε όποιους θέλει, χωρίς κανένα κανόνα και χωρίς κανένα αιτιολογικό! Βρε ηλίθιοι, και μόνο ότι υπάρχει κάποιος που επί 20 χρόνια σας γράφει δημοσίως κατάμουτρα ότι τα διπλώματα Νταν, που δίνετε, είναι ... κωλόχαρτα χωρίς να του έχετε φέρει καμιά νομική αντίρρηση ολόκληρη ομοσπονδία των 250 συλλόγων και επί 10 διοικητικά συμβούλια, και μόνον αυτό καθιστά τα διπλώματα που δίνετε πραγματικά ... κωλόχαρτα!!! Αν έγραφα για την Ιατρική ή τη Νομική στη Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ότι τα διπλώματα, που δίνει στους γιατρούς ή στους δικηγόρους είναι ... κωλόχαρτα, το ίδιο αδιάφοροι θα ήταν? Συνεπώς, τα δικά σας είναι πραγματικά ... κωλόχαρτα, επειδή γνωρίζετε και οι ίδιοι ότι παρανομείτε και γι' αυτό δεν διαμαρτύρεστε!!!

((Νεότερα: Ήδη έχει υποβληθεί Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών από 26/11/2021))

Και οι υπόλοιπες αποφάσεις ακολουθούν τη μοίρα τους της ακυρότητας.

 

Καλά, για τα Νταν εκτός των άλλων σας τα έψαλε και ο "θεσμικά δικός σας" Σπύρος Δρακόπουλος!!!

 

Και σχετικά με τις άλλες άκυρες αποφάσεις του ΔΣ:

Οι αποφάσεις της 7/6/21 αφορούν στις:

1 - Παράδοση-παραλαβή από την Προσωρινή Διοίκηση, που είναι άκυρη!

2 - Πρόσκληση σε Γ.Σ. ( Αλλαγή καταστατικού, επικαιροποίηση κανονισμών, προσθήκη 4 κανονισμών, απολογισμός 2020), που είναι όλα άκυρα!

3 - Ορισμός Επιτροπών:

α) Τεχνικής β) Διαιτησίας, γ) Οργανωτικής-Αγώνων και δ) Ανάπτυξης

Ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο κατόπιν των εισηγήσεων των ειδικών συμβούλων με γνώμονα την:

1. Ανανέωση δια της αξιοποίησης νέων πρόσωπων-φορέων, νέων ιδεών

2. Γεωγραφική εκπροσώπηση κατά το δυνατόν περισσότερων περιφερειακών σωματείων

3. Αντικειμενικότητα δια της μελέτης και αξιολόγησης Βιογραφικών σημειωμάτων.

4. Εκπροσώπηση όλων των στυλ (ποιών στυλ βρε βλάκες?).

Όλα τα περί επιτροπών είναι άκυρα, αλλά από το τελευταίο (4) αποδεικνύεται και η εκτροπή της ΕΛΟΚ από τον Σκοπό της!

Ορίστηκαν Επιτροπές και τεχνικοί, που είναι όλες και όλοι άκυροι!

Ορίστηκαν οι αρμοδιότητες της Εκτελεστικής Επιτροπής, που είναι όλες άκυρες και άρα είναι άκυρες και οι αποφάσεις του ΔΣ, που επικυρώνουν τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής!!! (Πολύ γέλιο έχετε!)

Λήφθηκαν αποφάσεις σχετικά με τη ΓΓΑ και τους αγώνες εξωτερικού, που είναι όλες άκυρες!

 

Οι αποφάσεις της 25/6/21 αφορούν σε τροποποίηση του καταστατικού και των κανονισμών και άλλα επουσιώδη θέματα και είναι όλες άκυρες με συνέπεια και τις τροποποιήσεις που αποφασίστηκαν να είναι και αυτές άκυρες!

Επίσης άκυρες είναι και όλες οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής φυσικά! Με τα ανωτέρω έχουμε εξαντλήσει όλες τις αποφάσεις του ΔΣ της ΕΛΟΚ από την εκλογή του την 29/5/2021 μέχρι σήμερα που έχουμε 10/10/2021!

Αλλά ΟΧΙ, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα, διότι όλοι αυτοί οι κύριοι αποδεικνύονται να κάνουν πολλαπλές παρανομίες για τους επόμενους λόγους:

Από όλα τα ανωτέρω πρακτικά του ΔΣ και από τα στιγμιότυπα, που έχω κρατήσει από το site της ΕΛΟΚ, στη θέση ΕΛΟΚ>Αποφάσεις ΕΛΟΚ λείπει το πρώτο και κυριότερο Πρακτικό, το άμεσα αναγκαίο μετά τις εκλογές, το οποίο δεν συντάχθηκε ποτέ στην ώρα του, δεν αναφέρεται πουθενά ανάμεσα στα άλλα και το οποίο υποτίθεται ότι το συντάξανε την 30/5/2021, αλλά τελικά το ανεβάσανε αναγκαστικά στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 6/9/2021, δηλαδή τρεις μήνες και έξι ημέρες αργότερα! Λέμε "υποτίθεται", διότι μπορεί και να μην γράφανε τα Πρακτικά όλο αυτό το διάστημα και να το γράψανε την 6/9/2021 με παλιά ημερομηνία, πράγμα που είναι και το πιθανότερο, διότι αν γράφανε τα Πρακτικά θα είχαν ζητήσει και την υπογραφή του Περικλή Κανέλλη! Θα το δούμε βέβαια άμεσα, αλλά αν όλα τα Πρακτικά τους είναι υποχρεωμένοι να τα ανεβάζουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, διότι χωρίς αυτό δεν έχουν ισχύ (βλέπε εικόνα), τότε εκτός από ηλίθιοι είναι και πολλαπλά αθλητικοί εγκληματίες!

Αυτό, Γερόλυμπε, σημαίνει ότι μια μαρτυρία του Κανέλλη τους "ρίχνει"!

Αυγενάκη, ακούουουουςςς???

Ξέχασαν, λοιπόν, οι ηλίθιοι να καταγράψουν άμεσα στα Πρακτικά και να ανεβάσουν άμεσα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το πρώτο και βασικό Πρακτικό τους, στο οποίο η νέα διοίκηση συγκροτείται σε σώμα, και το οποίο διαβάζετε με κλικ εδώ!

Αυτή και μόνο η παράλειψη αποδεικνύει ή καραμπινάτη πλαστογραφία ή/και καραμπινάτο μπάχαλο, διότι το Πρακτικό αυτό φέρει ημερομηνία πραγματικής σύνταξης την 30/5/2021, αλλά αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 6/9/2021, όπως αποδεικνύεται στην κάτω εικόνα!

και σε μεγέθυνση η ημερομηνία ανάρτησης είναι Date: 2021.09.06 17:28:16!

Αυτό σημαίνει ότι:

1 - Αν είχαν γράψει και αυτό το Πρακτικό στην ημερομηνία του στο Βιβλίο Πρακτικών χωρίς να το αναρτήσουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, τότε και μόνο η καθυστέρηση της ανάρτησης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ακυρώνει όλες τις αποφάσεις όλων των ενδιάμεσων Πρακτικών, πράγμα που σημαίνει καραμπινάτο μπάχαλο!

2 - Αν είχαν ξεχάσει να γράψουν αυτό το Πρακτικό στο Βιβλίο Πρακτικών, τότε "μαγείρεψαν" το Βιβλίο Πρακτικών και το καταχώρησαν την 6/9/2021 με ημερομηνία 30/5/2021.

3 - Και στις δύο περιπτώσεις αποδεικνύεται ότι δεν τηρείται απαρέγκλητα η εγγραφή των Πρακτικών στο Βιβλίο και η ταυτόχρονη ανάρτησή τους στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

 

Για να μη μακρηγορούμε, λοιπόν, και με ίδιους συλλογισμούς όλες οι αποφάσεις όλων των ειδών και για κάθε αντικείμενο αυτού του ΔΣ-μαϊμού είναι άκυρες ως προς τα αποτελέσματα! Και μέσα στα αποτελέσματα αυτά είναι και όλοι οι αγώνες, όλα τα Νταν, όλες οι εισπράξεις και όλες οι δαπάνες, όπου τα δύο τελευταία έχουν την ιδιαιτερότητα οι εισπράξεις θα πρέπει να επιστραφούν από την περιουσία των μελών του ΔΣ και οι δαπάνες να μην αφαιρεθούν από το Ταμείο της ΕΛΟΚ, αλλά να πληρωθούν από την περιουσία των μελών του ΔΣ! (... Φαγκριά και τσίπουρα στα μπαλκόνια τέλος μάγκες!)

Τέλος, ανάμεσα στις μέχρι σήμερα αποφάσεις είναι και αυτή για τη σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης-παρωδίας μέσω ZOOM την 31/10/2021 την οποία θα την δούμε στην ώρα της!

Και για όλες αυτές τις απόψεις μου μην κάνετε τις ... Πυθίες και μην ρωτάτε ξερόλες δικηγόρους γιατί θα ακούσετε διάφορες απόψεις! Οι απόψεις που εφαρμόζονται στην πράξη είναι οι αποφάσεις των Δικαστών! Και εκεί έχω πλέον κάποια ειδικότητα!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!


Ε - Οι αγώνες του εσωτερικού και τα πρόστιμα του ΣΕΠΕ!   (Ενότητες)

 

Ο Αυγενάκης βάζει ευνοούμενες από αυτόν διοικήσεις ομοσπονδιών με τη απαίτηση να του "παράγουν" αγώνες για να "επιδεικνύει αθλητισμό"! Αλλά αθλητισμός δεν μπορεί να επιδειχθεί εν μέσω πανδημίας, διότι ακριβώς λόγω πανδημίας σε όλους τους πανελλήνιους αγώνες όλων των αθλημάτων ΔΕΝ κατεβαίνει το 100% των Ελλήνων αθλητών παρά ένα μικρό ποσοστό γύρω στο 30-35% αυτών. Συνεπώς όλοι οι δήθεν "πανελλήνιοι αγώνες" μόνο "πανελλήνιοι" δεν είναι!!!

 

Την 25/9/2021 έλαβε χώρα στο στάδιο της Πετρούπολης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών της ΕΛΟΚ και τις επόμενες μέρες όλοι της ΕΛΟΚ πανηγυρίζανε στο site της ΕΛΟΚ και στο Facebook για τη μεγάλη τους επιτυχία! Για να δούμε όμως με αριθμούς πόσο επιτυχία ήταν αυτή!

Δεν ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στο κέντρο της πανδημίας με ένα χρονικό διάστημα 20 μηνών με κλειστά τα γυμναστήρια, των οποίων το ενοίκιο και τους μισθούς των προπονητών τα πληρώνει η κυβέρνηση! Ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι αθλητές κάνουν μόνο φυσική κατάσταση και ... τάβλι χωρίς να εξασκούνται σε τεχνικές με αντιπάλους και χωρίς να συμμετέχουν σε αγώνες!

Σας δίνουμε από την Sportdata τους πίνακες των συλλόγων και αθλητών, που συμμετείχαν σε αυτούς τους αγώνες, που η ΕΛΟΚ και ο ... "Θεός" Αυγενάκης θέλουν να τους ονομάζουν "Πανελλήνιους"!

Αριστερά, βλέπετε τις συμμετοχές των αθλητών και των συλλόγων ανά κατηγορία του αθλήματος!

Έχουμε 12 κατηγορίες, στις οποίες δύο είναι με τρεις συμμετοχές και άρα δεν γίνεται κατηγορία, αφού και ο ξαπλωμένος στον πάγκο ... παίρνει το χάλκινο μετάλλιο, πέντε είναι με 5-7 συμμετοχές μαζί και μία με 9 συμμετοχές ως φαιδρές περιπτώσεις για πανελλήνιο πρωτάθλημα ομοσπονδίας με 250 ενεργούς συλλόγους και 180 γραμμένους στο Μητρώο Σωμματείων της ΓΓΑ, και τέλος μόνο τρεις κατηγορίες στο Κούμιτε έχουν άνω των 10 συμμετοχών! Οι συνολικές συμμετοχές ανδρών και γυναικών είναι 104 από 51 συλλόγους και το πργαγματικό πλήθος των αθλητών λιγότερο από το 104, γιατί μερικοί πήραν μέρος σε δύο αγωνίσματα!

 

Οι διοικούντες, λοιπόν, την ΕΛΟΚ, και ο Αυγενάκης μαζί τους, παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι δήθεν έβαλαν την ομοσπονδία να λειτουργεί εν μέσω πανδημίας, διότι από μια ομοσπονδία η οποία:

1) Έχει ένα ιστορικό λειτουργίας 37 ετών από το 1986!

2) Έχει απομυζήσει από τα δημόσια ταμεία 10 χρόνια επί 100.000.000 δρχ το χρόνο, 10 χρόνια επί 400.000 ευρώ το χρόνο κατά μέσο όρο και άλλα 10 χρόνια από 300.000 ευρώ το χρόνο από συλλόγους, προπονητές και αθλητές!

 

είναι παραμύθιασμα το να μας παρουσιάζουν Πανελλήνιους Αγώνες, στους οποίους:

 

1) Από 250 ενεργούς συλλόγους, με τους 180 από αυτούς γραμμένους στο Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ και τους 110 να ψηφίζουν, στους πανελλήνιους ανδρών-γυναικών παίρνουν μέρος μόνο 51 σύλλογοι στους αγώνες!

2) Από 500 συμμετοχές σε προ πανδημίας ίδιους αγώνες εδώ έχουμε μόνο 104, δηλαδή ούτε το 1/5!

3) Οι 12 κατηγορίες δεν συμπληρώνονται όλες, ενώ ουσιαστικά κατηγορίες επιπέδου πανελλήνιων είναι μόνο τρεις!!!

4) Αναντίρρητα, οι αθλητές βρίσκονται κάτω από το 50% της πραγματικής τους απόδοσης λόγω περιορισμένων προπονήσεων λόγω πανδημίας!

5) Και τέλος οι "φτωχοί συγγενείς-σύλλογοι", που λιμοκτονούν, με ελάχιστους αθλητές οι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Σωματείων του ανεκδιήγητου και αποτυχημένου Αυγενάκη και στους καταλόγους ψηφοφόρων του Α-Σιετή φαίνονται στον τραγικό επόμενο πίνακα συμμετοχών αθλητών ανά σύλλογο:

Ο πίνακας δείχνει την σκληρή πραγματικότητα ότι εκτός από έναν σύλλογο, που έχει 12 αθλητές, όλοι οι υπόλοιποι 50 είναι έτοιμοι να κλείσουν, διότι δεν μπορούν να συντηρηθούν από τις μηνιαίες συνδρομές των αθλητών τους!!!

 

Αποδεικνύεται, λοιπόν, περίτρανα ότι το Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ είναι στην ουσία Μητρώο Σωματείων-Μαϊμούδων! Διότι μη μας πεις κύριε Αυγενάκη ότι τα σωματεία, που κατεβάζουν 1-2-3 αθλητές όλους-όλους σε 12 κατηγορίες πανελλήνιων αγώνων δεν είναι Μαϊμούδες!!!

Μαϊμούδες σύλλογοι σημαίνει Μαϊμού ομοσπονδία, Μαϊμού ΓΓΑ, Μαϊμού Υφυπουργός!

 

Μετά από τη μετριότατη διοργάνωση:

Το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΕΛΟΚ- Πανελλήνιο Ανδρών Γυναικών

Δημοσιεύθηκε : 26 Σεπτεμβρίου 2021

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (25/9) στην Πετρούπολη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών Γυναικών. Συμμετείχαν όλα τα «δυνατά» ονόματα του αθλήματος, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Ντουμπάι, το Νοέμβριο (11-16/11).

«Το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό. Tα πράγματα ήταν καλύτερα απ΄ ότι περιμέναμε και γενικά παρακολουθήσαμε πολύ δυνατούς αγώνες» δήλωσαν οι εθνικοί προπονητές, Σπύρος Μαργαριτόπουλος και Δημήτρης Τριανταφυλλης.

 

Μα είναι αθλητισμός, ομοσπονδία και Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αυτά όλα βρε ηλίθιοι, όταν σε πανελλήνιους αγώνες με δώδεκα κατηγορίες εμφανίζονται μόνο τέσσερεις σύλλογοι με πάνω από πέντε αθλητές??? Και αν υποστηρίζοντας το αντίθετο θεωρείτε εμάς ηλίθιους, τότε σας απαντάμε ότι ηλίθιοι είσαστε και φαίνεστε!!!

 

Και περνάμε στους Πανελλήνιους Παίδων-Κορασίδων στη Χαλκίδα στις 2-3/10/2021 (με κλικ εδώ η προκήρυξη)!

Και με το που δημοσιεύεται η Άδεια των Αγώνων αρχίζει και η κριτική από τον Γερόλυμπο:

Οι αγώνες αυτοί αρχισαν και κύλησαν με πολλά οργανωτικά, φοροτεχνικά και διαιτητικά παρατράγουδα! Όταν λέμε "διαιτητικά" δεν εννοούμε "διαίτης", αλλά "διαιτητών"! Και μάλλον οι αγώνες για τα παιδάκια εξελίχθηκαν σε αγώνες κακοήθειας διαιτητών, διότι οι γνωστοί από το παρελθόν αλητήριοι, αλλά και νέα φιντάνια, βδελύγματα που με την εσκεμμένα ανήθικη διαιτησία τους κλέβουν τη νίκη από ένα μικρό παιδάκι για να τη δώσουν στον γιο αυτού, που τους ψηφίζει, ή σε ανταλλαγή εξυπηρετήσεων με άλλους διαιτητές, έδρασαν κανονικά με την ανοχή και της Επιτροπής Διαιτησίας και της Διοίκησης της ΕΛΟΚ! Πιο σιχαμερό πράγμα από το να λέγεσαι κορυφαίος προπονητής και να κλέβεις στη διαιτησία (σε σένα το λέω μαλάκα) τη νίκη που αξίζει το μικρό παιδάκι των 10-13 χρόνων και να τη δίνεις στο γιο ή την κόρη του "γλύφτη" σου δεν υπάρχει! Και η Διοίκηση στο ρόλο του νταβατζή με τον Ηλία Χρήστου να λέει "Τι να κάνουμε, το προσπαθούμε."!!!

Περιέργως την ίδια άποψη με μένα διατύπωσε και ο Σπύρος Δρακόπουλος σε ανταλλαγές απόψεων στο Facebook!

Είναι απαράδεκτο οι διαιτητές να είναι και προπονητές συλλόγων και έπρεπε τόσα χρόνια να είχε ιδρυθεί ξεχωριστό σώμα διαιτητών και όχι ο κάθε πατσαβούρας να βγάζει πρωταθλητή τον αθλητή τού απέναντι για να βγάλει και εκείνος πρώτο τον αθλητή τον δικό του!!!

Ας αρχίσουμε από τα φοροτεχνικά, που είναι νέο φρούτο και δείγμα υπέρτατης βλακείας!

Το λοιπόν και κατά πληροφορίες, την Κυριακή κατά τις 11:00 σκάσανε μύτη στο Στάδιο οι ... "Τρεις Σωματοφύλακες" του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) και έκαναν έλεγχο για τους αδήλωτους εργαζόμενους της ΕΛΟΚ στο χώρο του Σταδίου! Και βρήκαν μαργαριτάρια για το ... ΣΕΠΕ, αφού οι διαιτητές των αγώνων ήταν αδήλωτοι για την εργασία τους!!! Τα ευρώ του πρόστιμου είναι 10.500 το κεφάλι και αν δεν τους τα ρίξουνε, τότε θα ξεσηκωθούν όλοι οι επιχειρηματίες που τα πληρώνουν! Τώρα πόσοι ήταν οι προστιματζήδες, δηλαδή οι αδήλωτοι διαιτητές! Άλλοι λένε 10 και άλλοι λένε 30!

Με τέσσερα τατάμι (αγωνιστικούς χώρους δεξιά) και οκτώ διαιτητές ανά τατάμι θέλουμε 32 διαιτητές! Τους είχαν όλους αδήλωτους ή λιγότερους? Το πιθανότερο όλους γιατί έχουν φάει όλα τα λεφτά του Ταμείου και οι εισπράξεις από τους αγώνες είναι πολύ πεσμένες πλέον! Αν είναι έτσι, τότε 10.500 Χ 32 = 336.000 ευρώ στο κεφάλι της ΕΛΟΚ, δηλαδή του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Καλά εσείς, που "τη βρίσκετε με τη διοίκηση" το φχαριστιόσαστε! Στις πέντε γλάστρες, που σας έδωσαν τα ονόματά τους, πώς θα τους το πείτε ότι χρωστάνε καμιά πενηνταριά χιλιάρικα όταν βγει ο τελικός λογαριασμός?

Και για το πρόστιμο υπάρχουν βέβαια τρόποι αντιμετώπισης! Π.χ. να βάλουν τον Αυγενάκη να γλύψει τον Χατζηδάκη να τους σβήσει το πρόστιμο! Αλλά θα μαθευτεί και καιροφυλακτούν οι επιχειρηματίες που πληρώνουν τέτοια εξοντωτικά πρόστιμα! Να μειώσουν τα άτομα της παράβασης! Το βλέπω χλωμό! Να διατυπωσουν αντίρρηση, οπότε πάνε στα δικαστήρια που κάνουν και τρία χρόνια να δικαστούν! Το πιθανότερο.

Αλλά, υπάρχουν και τα αλλά! Αν πέσει αυτή η διοίκηση, τότε το πρόστιμο βαραίνει κατευθείαν τα κεφάλιατων μελών της χωρίς εκπτώσεις και χωρίς δικαστήρια, διότι ήδη βρίσκονται παράνομα στη θέση της διοίκησης! Και το πιθανότερο τα πληρώνει η πλειοψηφία, που παίρνει αποφάσεις εν αγνοία της μειοψηφίας, η οποία πολλές δεν τις υπογράφει!!! Και άλλες πολλές σκέψεις! Λέτε να σας αφήσει ο Γερόλυμπος να τη γλυτώσετε?

Και μια τελευταία: αν πραγματικά συμβαίνουν όλα αυτά τα περί προστίμων, τότε θα πρέπει να εξαφανιστεί ο επαγγελματίας λογιστής με μεγάλο λογιστικό γραφείο Θανάσης Φυλακτός, ο οποίος δεν φύλαξε την ΕΛΟΚ από μια τέτοια ... πατάτα (το πιάσατε το υπονοούμενο)!

 

Ξεπερνάμε τα άσχημα και ερχόμαστε στα ψέματα των δήθεν "πανελληνίων"! Και πάλι από τα στοιχεία της Sportdata παίρνουμε τους πίνακες:

Από τον ανωτέρω πίνακα έχουμε συνολικά 6 κατηγορίες Κάτα και 32 κατηγορίες Κούμιτε, σύνολο 38 κατηγορίες αγώνων! Αυτά τα γράφω για τους άχρηστους της ΓΓΑ, στους οποίους λένε "μεγάλη επιτυχία στους αγώνες μας" και αυτοί το χάβουνε γιατί είναι άσχετοι και δεν καταλαβαίνουν την μεγάλη αποτυχία! Για να δούμε και τις συμμετοχές των συλλόγων και αθλητών στα επόμενα:

Ο πίνακας δείχνει την σκληρή πραγματικότητα ότι εκτός από τους πρώτους δέκα συλλόγους, που έχουν πάνω από 10 αθλητές, όλοι οι υπόλοιποι 71 είναι έτοιμοι να κλείσουν, διότι δεν μπορούν να συντηρηθούν από τις μηνιαίες συνδρομές των αθλητών τους!!!

 

Μέχρι και την Τετάρτη 13/10/2021 κανένα Δελτίο Τύπου δεν είχε εκδοθεί από την ΕΛΟΚ για αυτούς τους αγώνες!

 

Από τον πίνακα συμμετοχών έχουμε 81 συμμετοχές συλλόγων και 441 συμμετοχές αθλητών, όπου οι αθλητές να είναι πραγματικά 376, γιατί μερικοί παίρνουν μέρος και στο Κάτα και στο Κούμιτε, έναντι περί τους 1500 αθλητές σε ίδιους αγώνες πριν από την πανδημία! Έχω ταξινομήσει τους συλλόγους κατά φθίνουσα σειρά συμμετοχών, ώστε να φαίνεται η δυναμική του αθλήματος! Αν βάλουμε, λοιπόν, για μια ομοσπονδία με λειτουργία 37 ετών, 250 συλλόγων, εκ των οποίων οι 180 είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ και οι 110 ψηφίζουν, και τεράστιων ποσών που ξόδεψε όλα αυτά τα χρόνια, αν βάλουμε ως ένα επιεικές όριο τους απαραίτητα 8 αθλητές για κάθε σύλλογο για τις 38 κατηγορίες αγώνων, τότε οι 17 σύλλογοι είναι αποδεκτοί επιεικώς και οι υπόλοιποι 64 είναι για τα ... μπάζα μαζί με την ομοσπονδία, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα τατάμι, τα έπιπλα, την ΓΓΑ και τον ... Υφυπουργό μαζί!!! Και είναι επίσης προφανές ότι κάθε άλλο παρά "πανελλήνιοι" ήταν και αυτοί οι αγώνες, αφού λόγω πανδημίας έλαβε μέρος κοντά στο ένα τέταρτο του αθλητικού δυναμικού της χώρας πριν από την πανδημία!!!

((Ήδη έχει υποβληθεί Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών από 26/11/2021))

 

Αποδεικνύεται, λοιπόν, για άλλη μια φορά περίτρανα ότι το Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ είναι στην ουσία Μητρώο Σωματείων-Μαϊμούδων! Διότι μη μας πεις κύριε Αυγενάκη ότι τα 64 σωματεία, που κατεβάζουν κάτω από 6 αθλητές σε πανελλήνιους αγώνες 38 κατηγοριών δεν είναι Μαϊμούδες!!!

Μα δεν ντρέπεσαι ρε Αυγενάκη να μας παραμυθιάζεις ότι σωματεία με έναν αθλητή σε πανελλήνιους αγώνες των 38 κατηγοριών είναι εγγεγραμένα στο "ΠΕΡΗΦΑΝΟ" Μητρώο σου των Σωματείων??? Μαϊμούδες σύλλογοι σημαίνει Μαϊμού ομοσπονδία, Μαϊμού Μητρώο, Μαϊμού ΓΓΑ, Μαϊμού Υφυπουργός!

 

Στον ανωτέρω πίνακα φαίνονται οι συμμετοχές ανά κατηγορία. Ο πίνακας αυτός μας δείχνει τις αδύνατες κατηγορίες με κάτω από 6 αθλητές ή όποιο άλλο όριο κρίνεται πιο κατάλληλο! Αυτές είναι περί τις 14-16 και θεωρούνται πολλές! Ποτέ δεν έχω δει στην ΕΛΟΚ να γίνονται τέτοιες και πιο λεπτομερείς μελέτες και να διοχετεύονται στους συλλόγους για μια εκτεταμένη στρατηγικά ανάπτυξη! Αλλά αυτοί έχουν το μυαλό τους στην εξουσία! Το λίγο μυαλό, βέβαια, για όσους το κεφάλι τους δεν είναι ... τελείως ακατοίκητο!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!

((Νεότερα: Ήδη έχει υποβληθεί Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών από 26/11/2021))


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .