karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 30/11/2021.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 

 Συρρίκνωση των αθλητικών ομοσπονδιών! Απόλυτος έλεγχος από τη ΓΓΑ! Υπερβολικές υποχρεώσεις των συλλόγων για πενιχρές ανταποδόσεις! Θα εξαφανιστούν με τον καιρό όλοι οι προσφέροντες εθελοντικά στον αθλητισμό!

 

Υπεράνω των νόμων ο Αυγενάκης! Μαγείρεμα μεταγραφών και Πρακτικών! Πενιχρά αποτελέσματα διεθνών αγώνων! Αγωγή ακύρωσης των εκλογών!

 

Υποθάλπει συστηματικά τις παρανομίες της ΕΛΟΚ ο Αυγενάκης! Καμιά αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των αγώνων! Στα τυφλά υποστήριξη και χρηματοδότηση της ΕΛΟΚ!


Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

 Α - Η ΕΛΟΚ και τα μέλη της εξαπατούν με τα δήθεν παραδοσιακά στιλ καράτε!

 Β - Οι μεταγραφές ζημιώνουν και ευνοούν! Κατευθύνονται?

 Γ - Κατασκευάζονται τεχνιέντως τα Πρακτικά σε μέλλοντα χρόνο!

 Δ - 18/11/2021 - Σχολή Προπονητών: κούφια και ενέντιμη, ψηφοθηρική υπόσχεση?

 Ε - 14-22/11/2021 - Παγκόσμιοι στο Ντουμπάι και αποτελέσματα!

 Ζ - Βαλκανικοί: Αεριτζίδικη Ανάληψη του 2022 και Ανδρών-Γυναικών στη Ριέκα!

 Η - Και, τέλος, η συνέχεια του Εξώδικου προς τη Γραμματεία για την ΕΛΟΚ

 πήρε τη μορφή Αγωγής Ακύρωσης των Εκλογών της 29/5/2021!

 

27 Νταν!!!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


 Α - Η ΕΛΟΚ και τα μέλη της εξαπατούν με τα δήθεν παραδοσιακά στιλ καράτε!  (Ενότητες)

 

Στο τέλος του 2021 οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ σχημάτιζαν αυτόν τον Πίνακα Μητρώου Μελών της ΕΛΟΚ με κλικ στον τίτλο ή στην εικόνα:

Τμήμα του ανωτέρω pdf σας δίνουμε εδώ για επεξήγηση των στηλών και των χρωμάτων:

1 - Στην πρώτη στήλη γράφεται ο αύξων αριθμός του συλλόγου στον πίνακα,

2 - Στη δεύτερη ο αύξων αριθμός του συλλόγου στο Μητρώο της ΕΛΟΚ,

3 - Στην τρίτη τα "λάδια-ξύδια" κτλ. ο κωδικός του συλλόγου στη ΓΓΑ!

4 - Η πρώτη στήλη ΟΧΙ-ΝΑΙ είναι η απάντηση για την αίτηση εγγραφής στο Μητρώο της ΓΓΑ!

5 - Η δεύτερη στήλη ΟΧΙ-ΝΑΙ η απάντηση για την απόκτηση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης (ΕΑΑ)!

6 - Με κίτρινο είναι οι 110 σύλλογοι, που ήταν γραμμένοι στο Μητρώο της ΓΓΑ και είχαν μέχρι το τέλος του 2021 την ΕΑΑ!

7 - Με το ροζάκι είναι  οι 62 σύλλογοι, που φέρουν στην επωνυμία τους την ονομασία "παραδοσιακό καράτε"΄, που ανήκει στην ΠΟΠΚ, ή μια ονομασία από τα τέσσερα παραδοσιακά στιλ καράτε, που ανήκουν και αυτά στην ΠΟΠΚ! Αλλά όλοι οι σύλλογοι εξαπατούν τους μαθητές τους ότι κάνουν παραδοσιακό καράτε! Είναι ψεύτες, κλέφτες και ηλίθιοι, διότι είναι προφανές ότι κάνουν το καράτε της ομοσπονδίας ΕΛΟΚ στην οποία ανήκουν και κανένας από αυτούς δεν ανήκει στην ΠΟΠΚ! Και η ΕΛΟΚ κάνει το καράτε της παγκόσμιας στην οποία ανήκει δηλαδή της World Karate Federation και τίποτα παραπάνω!

 

578 σύλλογοι ενεγράφησαν στην ΕΛΟΚ από την ίδρυσή της μέχρι το τέλος του 2021,

266 είναι ενεργά εγγεγραμμένοι στο τέλος του 2021,

110 είχαν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 29/5/2021 με απόφαση της ΓΓΑ της 7/1/2021!

69 θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 27/2/2022 με απόφαση της ΓΓΑ της 11/2/2022!

 

Στα δικαστήρια συνεχώς από το 2016 οι δύο παρατάξεις της ΕΛΟΚ και η ομοσπονδία φθίνει με μαθηματική ακρίβεια! Βάλε και τον κορωνοϊό!!! Λέτε να παραιτηθεί ποτέ από τα δικαστήρια ο Γερόλυμπος? Ούτε με πυρηνικό πόλεμο! Κατσαρίδα!!!

Με μπλοκαρισμένο το Ταμείο της ΕΛΟΚ από την τράπεζα λόγω ανασφαλούς διοίκησης, πληρώνει με παράνομες ταρζανιές τις υποχρεώσεις της με κρεμασμένες τις ευθύνες πάνω από τα κεφάλια των διοικούντων!

Όλοι οι σύλλογοι της ΕΛΟΚ και η ίδια η ΕΛΟΚ κλέβουν τα δικαιώματα των παραδοσιακών στιλ καράτε από την ΠΟΠΚ! Πολλοί μιλάνε περί "Εύ Αγωνίζεσθαι", αλλά εννοούν την πάση θυσία και με κάθε τρόπο αρπαχτή των εισπράξεων και της οικειοποίησης των Νταν του παραδοσιακού καράτε! Για την ομοσπονδία βέβαια, αλλά δεν παύει να είναι αρπαχτή!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


Β - Οι μεταγραφές ζημιώνουν και ευνοούν! Κατευθύνονται? (Ενότητες)

 

Στα μέσα Σεπτεμβρίου οριστικοποιήθηκαν οι Μεταγραφές των αθλητών από σύλλογο σε σύλλογο για λόγους, που φαίνονται στον Πίνακα Μεταγραφών. Αυτό είναι ένα θέμα που κανένας δεν το προσέχει αν γίνεται σύννομα. Δίνουμε τον Πίνακα Μεταγραφών της ΕΛΟΚ με κλικ εδώ, από τον πίνακα αυτόν κρατάμε μόνο τις τρεις στήλες αύξοντα αρίθμού, συλλόγου προέλευσης και συλλόγου κατάληξης. Κατωτέρω δίνουμε σε δύο πίνακες τους αθλητές που μεταγράφηκαν: τον ένα ταξινομημένο κατά τους συλλόγους, που έχασαν αθλητές και τον άλλο ταξινομημένο κατά τους συλλόγους που απέκτησαν νέους αθλητές από τους μεταγραφέντες για να μελετήσετε στον πρώτο ποιοί έχασαν και κυρίως στον δεύτερο ποιοί κέρδισαν!!!

Ανωτέρω βλέπετε από ποιούς συλλόγους εφυγαν αθλητές! Τώρα ποιά είναι η πραγματική αιτία θέλει ψάξιμο!

Τα ονόματα των συλλόγων θα τα βρείτε από τους αριθμούς μητρώου τους  στον Πίνακα Μητρώου Μελών της ΕΛΟΚ! Αυτοί με τις περισσότερες αποχωρήσεις αθλητών είναι οι επόμενοι:

 

ΕΛΟΚ ΓΓΑ ΕΠΩΝΥΜΙΑ

49

ΞΖ05

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ

127

ΞΛ45

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

231

ΞΝ74

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

442

ΦΞ10

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

448

ΦΞ50

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ

476

ΦΣ41

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΒΟΧΑΣ

544

ΧΓ64

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΜΙΛΛΑ

 

Από αυτό τον πρόχειρο πίνακα βγάζουμε αβίαστα τα συμπεράσματα για το τι συμβαίνει πραγματικά μεταξύ των παλαιών υποστηρικτών του Γερόλυμπου και της σημερινής διοίκησης Α-Σιετή! Οι πρώτοι πληρώνουν τα αμαρτήματά τους και οι δεύτεροι, οι οποίοι προεκλογικά απέκλειαν τον ρεβανσισμό, επιδεικτικά τους κλείνουν τα σπίτια!!! Αυτό αποδεικνύει συνομωσιακή πολιτική και οπωσδήποτε απόλυτη έλλειψη διαφάνειας! Μήπως υποκρύπτει δόλο?

 

Ανωτέρω βλέπετε σε ποιούς συλλόγους πήγαν νέοι αθλητές! Τώρα ποιά είναι η πραγματική αιτία θέλει επίσης ψάξιμο!

Τα ονόματα των συλλόγων από τους αριθμούς μητρώου τους  στον Πίνακα Μητρώου Μελών της ΕΛΟΚ! Αυτοί με τις περισσότερες προσελεύσεις νέων αθλητών είναι οι επόμενοι:

ΕΛΟΚ ΓΓΑ ΕΠΩΝΥΜΙΑ

64

ΞΛ72

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

135

ΞΜ85

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ Η ΔΟΞΑ

307

ΟΑ02

ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

501

ΦΥ30

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΑΜΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ- ΒΟΧΑΣ

530

ΧΒ14

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

550

ΧΛ19

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΡΑΦΗΝΑΣ

552

ΧΛ27

ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ

556

ΧΗ17

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΧΙΟΥ

561

ΧΜ41

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ “ΔΙΑΓΟΡΑΣ” ΚΟΡΙΝΘΟΥ

562

ΦΥ74

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ

563

ΞΚ31

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΤΟΣ ΚΩ

 

Και από αυτό τον πρόχειρο πίνακα βγάζουμε αβίαστα τα συμπεράσματα για το τι συμβαίνει πραγματικά μεταξύ των παλαιών υποστηρικτών του Γερόλυμπου και της σημερινής διοίκησης Α-Σιετή! Οι πρώτοι πληρώνουν τα αμαρτήματά τους και οι δεύτεροι, οι οποίοι προεκλογικά απέκλειαν τον ρεβανσισμό, επιδεικτικά τους κλείνουν τα σπίτια!!! Αυτό αποδεικνύει συνομωσιακή πολιτική και οπωσδήποτε απόλυτη έλλειψη διαφάνειας!  Μήπως υποκρύπτει δόλο?


 Γ - Κατασκευάζονται και "επισκευάζονται" τεχνιέντως τα Πρακτικά σε μεταγενέστερο χρόνο!  (Ενότητες)

 

Γενικά, πάντως, μπαίνει μια τάξη στην ομοσπονδία! Πρώτη μέριμνα να κλείσουνε τις τρύπες που σήκωναν γιουχάρισμα, δηλαδή να ξαναγράψουν τα Πρακτικά πιο σωστά και πιο μαζεμένα και κυρίως να τα ανεβάσουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

Δεν θα επιμείνω. Απλά θα δώσω μια σύγκριση μεταξύ του Πρακτικού της 15/9/2021, όπως αυτό δημοσιεύτηκε άμεσα μετά τη συνεδρίαση και του επίσημου Πρακτικού της 15/9/2021, όπως αυτό δημοσιεύτηκε κατά τρεις μήνες καθυστερημένα με ημερομηνία 21/12/2021 στη Διαύγεια και να θυμίσω ότι βάσει του νόμου περί Διαύγειας καμιά απολύτως πράξη ή απόφαση ή ό,τι άλλο δεν ισχύει πριν δημοσιευτεί στη Διαύγεια! Σκεφθείτε τι έχουν κάνει και από πόσες μεριές είναι ανοιχτοί!

Το Πρακτικό της 15/9/2021 όπως αυτό δημοσιεύτηκε και εφαρμόστηκε άμεσα χωρίς οι αποφάσεις του να έχουν ισχύ αφού δεν είχε ανέβει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

Το ανωτέρω Πρακτικό της 15/9/2021 με κλικ εδώ, όπως αυτό δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια την 21/12/2021, δηλαδή τρεις μήνες και πέντε ημέρες μετά την πραγματική συνεδρίαση. Και η αρχή του Πρακτικού αυτού:

 

Όλα τα μέχρι σήμερα Πρακτικά της ΕΛΟΚ από το site της χωρίς να έχουν γραμμένη πάνω τους την ημερομηνία ανάρτησης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

 

ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΟΚ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ_30_05_2021 -- ΠΡΑΚΤΙΚΑ_24_06_2021 -- ΠΡΑΚΤΙΚΑ_09_07_2021 -- ΠΡΑΚΤΙΚΑ_30_08_2021 -- ΠΡΑΚΤΙΚΑ_02_09_2021 -- ΠΡΑΚΤΙΚΑ_15_09_2021 -- ΠΡΑΚΤΙΚΑ_15_10_2021 -- ΠΡΑΚΤΙΚΑ_24_10_2021 -- ΠΡΑΚΤΙΚΑ_27_10_2021 -- ΠΡΑΚΤΙΚΑ_30_11_2021 -- ΠΡΑΚΤΙΚΑ_16_12_2021 -- ΠΡΑΚΤΙΚΑ_31_12_2021

 

ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΟΚ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ) – 29/5/2021

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ – 18/7/2021

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ – 18/7/2021

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ – 31/10/2021

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ – 31/10/2021

 

Σας δίνουμε επιπλέον με κλικ εδώ όλα τα έγγραφα, που έχει αναρτήσει η ΕΛΟΚ μέχρι σήμερα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με γραμμένη πάνω τους την ημερομηνία ανάρτησης και θυμίζουμε ότι ισχύουν από τη δημοσίευσή τους στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και μετά! Ή είμαστε Κράτος ή είμαστε ... Κράτος!


 Δ - 18/11/2021 - Σχολή Προπονητών: κούφια και ενέντιμη, ψηφοθηρική υπόσχεση?  (Ενότητες)

 

Στις 18/11/2021 έσκασε μύτη μια δήθεν "αναγγελία αναγγελίας" ίδρυσης Σχολής Προπονητών! Ακούστηκε ότι ο Αυγενάκης προσανατολίζεται να τα δώσει όλα στους πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ και τους μη πτυχιούχους να τους κάνει "βοηθούς" και είπαν στο ΔΣ/ΕΛΟΚ να δώσουν μια αεριτζίδικη υπόσχεση για Σχολή Προπονητών, όπου θα "αναβαθμιστούν" όλοι! Αλλά αυτά δεν γίνονται ιδίως από μια διίκηση, που κρέμεται από μια κλωστή, και η υπόσχεση αποδείχθηκε μια ακόμα προσπάθεια άσκησης εξουσίας και δημιουργίας εξάρτησης!

 

Η "πατάτα" του Α-Σιετή, ως εκπροσώπου της ΕΛΟΚ άρχισε με την επόμενη ανακοίνωση:

και έκλεισε με την αίτηση της "ελπίδας και της απάτης" σε δύο σελίδες (τα ελληνικά σας μου αρέσουν: δηλαδή "αιτούμαι να εκδηλώσω ενδιαφέρον"? Πού πας ρε Καραμήτρο!):

Παρατηρήσεις του τύπου: "Πού πας ρε Καραμήτρο!"

 

Ακόμα και αν αυτό ήταν αληθινό στο ανωτέρω έντυπο:

1 - Βλέπετε να ζητείται πουθενα το στιλ που εξασκεί ο υποψήφιος για τη σχολή προπονητών? Πώς θα αποδειχθούν οι γνώσεις στα παραδοσιακά στιλ που δίνει Νταν η ΕΛΟΚ?

2 - Γνωρίζετε να δίνει διπλώματα προπονητών του καράτε της ΕΛΟΚ η ΓΓΑ στα στιλ παραδοσιακού καράτε?

3 - Έχει ζητήσει γνώσεις στα παραδοσιακά στιλ η ΕΛΟΚ σε όλες τις παρελθούσες Σχολές Προπονητών, που έχουν τρέξει από το 1992, που έγινε η πρώτη Σχολή με διευθυντή τον Θύμιο Περσίδη?

4 - Έχει δώσει σε όλες αυτές τις παρελθούσες Σχολές η ΓΓΑ διπλώματα προπονητών σε παραδοσιακά στιλ???

5 - Από το 1990, που αναγνωρίστηκε η ΕΛΟΚ, έχει αναγραφεί σε έγγραφο της ΓΓΑ η λέξη "ΝΤΑΝ"???

6 - Διδάσκει ή όχι ένας προπονητής αυτά, που έχει δικαίωμα από το πτυχίο του να διδάσκει και μόνο?

7 - Αν οι προπονητές της ΕΛΟΚ δεν έχουν διπλώματα παραδοσιακών στιλ, τότε από πού μαθαίνουν οι αθλητές (και οι ίδιοι βέβαια οι προπονητές!) τα παραδοσιακά στιλ και παίρνουν τα αντίστοιχα Νταν???

8 - Και άλλες πολλές παρατηρήσεις!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

 

Πώς λοιπόν, δίνουν δήθεν "Νταν από καρέκλας" οι "κύριοι" του ΔΣ της ΕΛΟΚ προς κάθε κατεύθυνση!!!

Αποτελεί αυτό καραμπινάτη απάτη προς αθλητές, προπονητές και φιλάθλοιυς ή όχι???

Και όχι μόνο καραμπινάτη απάτη, αλλά και καραμπινάτη βλακεία!!!

Πώς λέμε με μια λέξη τους ταυτόχρονα και απατεώνες και ηλίθιους???

(Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Γιώργος Κελάλης, Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Γιάννης Γιαννέλης, Περικλής Κανέλλης, Παρασκευάς Ανδρεανίδης, Νίκος Ζάχος)

Στο Πρακτικό του ΔΣ (παράνομα χωρίς αριθμό) της 15/10/2021 αποφασίστηκε να βγει ο Ηλίας Χρήστου από την Εκτελεστική Επιτροπή και η πέμπτη θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή να δοθεί στις "γλάστρες" κ. Νίκο Ζάχο με αναπληρωτή τον Παρασκευά Ανδρεανίδη!


 Ε - 14-22/11/2021 - Παγκόσμιοι στο Ντουμπάι και αποτελέσματα!  (Ενότητες)

 

Η έγκριση της εθνικής αποστολής από τη ΓΓΑ σε τρεις εικόνες (και με κλικ εδώ), όπου φαίνονται οι συμμετοχές και οι παράγοντες:

Οι ευνοούμενοι του Αυγενάκη: και καθυστερημένα έκαναν την αίτηση και τα πήραν όλα! Μέχρι να τους καταλάβει!

Αρχηγός αποστολής ο Ηλίας Χρήστου λόγω της προσωπικής γνωριμίας με τον Πρόεδρο Αντόνιο Εσπίνος (?)! Αλλά ο Εσπίνος αυτή τη φορά τον περιφρόνησε! Ούτε μια φωτογραφία δεν του ... αφιέρωσε! Μόνο μία έβγαλε ο Ηλίας με τον γραμματέα της Παγκόσμιας Toshihisa Nagura σε κάποιο διάδρομο του ξενοδοχείου, που τον πέτυχε, για να δικαιολογήσει το "Αρχηγός Αποστολής"!!! Η ΓΓΑ ζητάει συμβάσεις των προπονητών με τα σωματεία! Η ίδια έλεγξε αν έχουν συμβάσεις οι τρεις προπονητές με την ομοσπονδία, που επιχορηγεί? Τέλος, 28.000 ευρόπουλα? Δικαολογούνται τα λεφτά από τα αποτελέσματα ή ήταν τουριστικό το ταξίδι, κύριε Καραστάθη???

Από την αναχώρηση της αποστολής:

 

Και στη συνέχεια περνάμε στους αγώνες. Σας δίνουμε τις συμμετοχές ανά κατηγορία και για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης σας δίνουμε και τις συμμετοχές ανά κατηγορία στους Παγκόσμιους του 2018!

 

 Κατωτέρω βλέπετε τις συμμετοχές των χωρών με τους αθλητές τους:

Και τέλος τον πίνακα της κατανομής των μεταλλίων, όπου η πτωχή Ελλάς φαίνεται ... κάτω από το τέλος της οθόνης σας! Πολύ κάτω!

 

Πάντως πέμπτοι στον κόσμο αυτοανακηρυχθήκαμε!!! Ας δούμε και μια επιτυχία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, που τόσα πολλά έχει κοστίσει στους Έλληνες Πολίτες μια και πληρώνουν από την τσέπη τους από το 1990 μέχρι σήμερα εκατομμύρια ευρώ τον κάθε άχρηστο, που την διοικεί από μαϊντανό της διοίκησης της ΕΛΟΚ μέχρι κλητήρα και Υφυπουργό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού! Διότι από καιρού εις καιρόν θα πρέπει να σκεπτόμαστε και το πόσο μας κοστίζει το ιδανικό του αθλητικού καράτε μπας και είναι στην ουσία του ένα ψεύτικο ιδανικό!!!


 Ζ - Βαλκανικοί: Αεριτζίδικη Ανάληψη του 2022 και Ανδρών-Γυναικών στη Ριέκα!  (Ενότητες)

 

Ανακοίνωση της ΕΛΟΚ: Στην Ελλάδα το Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2022

2 Νοεμβρίου, 2021 

 

Δώδεκα χρόνια μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2010, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει ξανά μία διεθνή διοργάνωση καράτε. Η βαλκανική ομοσπονδία του αθλήματος (BKF) ανακοίνωσε ότι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών 2022 ανατέθηκε στην χώρα μας και θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάρτιο.

Ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ, Θεόδωρος Σιετής, που εξελέγη πρόσφατα αντιπρόεδρος της BKF, επισκέφτηκε και ενημέρωσε σχετικά τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του που συνεχίζεται η ανάπτυξη των τελευταίων ετών στον ελληνικό αθλητισμό, με την Ελλάδα να φιλοξενεί ακόμα ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Παράλληλα χαιρέτισε την επιστροφή του ελληνικού καράτε στην ανάληψη σημαντικών διεθνών διοργανώσεων.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών Γυναικών 2022 θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Μαρτίου και η έδρα των αγώνων θα ανακοινωθεί προσεχώς.

 

 Αυτά διατυμπάνιζαν και άλλα μας σερβίρανε τελικά! ΑΚΥΡΟΝ οι αγώνες! Κρίμα τα κουστούμια, τις γραβάτες τις επισκέψεις στον Αυγενάκη και την ικανοποίηση που εξέφρασε αυτός!!!

 

Και για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στη Ριέκα:


 Η - Και, τέλος, η συνέχεια του Εξώδικου προς τη Γραμματεία για την ΕΛΟΚ  (Ενότητες)

 πήρε τη μορφή Αγωγής Ακύρωσης των Εκλογών της 29/5/2021!

 

Την 16/6/2021 4 μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ κάλεσαν Έκτακτη συνεδρίαση σύμφωνα με το άρθρο 14.3 του καταστατικού της ΕΛΟΚ με αφορμή εξώδικη πρόσκληση που επιδόθηκε από αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ την προηγούμενη μέρα στην ομοσπονδία και με την οποία ζητούσαν την εφαρμογή του νόμου και την έκδοση διαπιστωτικής πράξης έκπτωσης κατά 6 μελών της σημερινής Διοίκησης.

Σύμφωνα με το εξώδικο, που βλέπετε με κλικ εδώ, προκύπτει η ύπαρξη μίας σειράς κωλυμάτων και ασυμβιβάστων που συντρέχουν στα πρόσωπα κάποιων εκ των μελών του ΔΣ, τα οποία επισύρουν την εφαρμογή των άρθρων 3§9 και 14§6 Ν. 2725/1999.

Το Εξώδικο αυτό κατατέθηκε και στη ΓΓΑ, αλλά οι Αυγενάκης και Μαυρωτάς ουδέν έπραξαν! Είναι γνωστο βέβαια ότι οι νόμοι είναι το μεγάλο όπλο των πολιτικών! Τους εφαρμόζουν επιλεκτικά υπέρ ή κατά των "δικών τους" ή των αντιπάλων ανάλογα πώς τους βολεύει!

Κύλησαν μήνες, αλλά όχι και η προθεσμία για την ακύρωση των εκλογών της 29/5/2021, που ήταν η 29/11/2021 και στις 26/11/2021 έσκασε η Αγωγή Ακύρωσης των εκλογών της ΕΛΟΚ από την πλευρά του Γερόλυμπου. Πλήρως αποδυναμωμένος πλέον και με ελάχιστους έως μηδενικούς συλλόγους, οι οποίοι φθίνουν ακόμα περισσότερο με το χρόνο, ο Γερόλυμπος καταλήγει στην αυτοικανοποίηση να προκαλεί πλέον ζημιά στην ΕΛΟΚ χωρίς να προσδοκά πραγματικό όφελος! Παρ' όλα αυτά η Αγωγή Ακύρωσης, έστω και κακογραμμένη, έχει βάσιμα στοιχεία, τα οποία μπορεί να αποδώσουν μια πραγματική ακύρωση των εκλογών, αλλά ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ!

Από πληροφορίες έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η αγωγή αυτή υπεβλήθει για την ακύρωση:

1 - Της προκήρυξης της ΓΣ των εκλογών της 29/5/2021, των αποφάσεων της ΓΣ της 29/5/2021 και της Εφορευτικής Επιτροπής και των αποτελεσμάτων των εκλογών.

2 - Της Απόφασης της 6/2/2021 του Προσωρινού ΔΣ από Προσωρινή Διαταγή για τη σύγκλιση ΓΣ εκλογών,

3 - Της Πράξης Εκτέλεσης της 8/4/2021 του Πρόεδρου (του Προσωρινού ΔΣ) της προαναφερόμενης απόφασης με σκοπό τη σύγκλιση ΓΣ και εκλογές.

 

Στη συνέχεια της Αγωγής προβάλονται οι επόμενοι λόγοι ακύρωσης.

Α - Πρώτος λόγος ακύρωσης των εκλογών:

1 - Οι Γιάννης Γιαννέλης και Θανάσης Φυλακτός υπήρξαν υποψήφιοι των εκλογών (και εκλέχθηκαν) προερχόμενοι από τον ίδιο σύλλογο Α.Γ.Σ. ΣΟΚΟΥΚΑΝ (του Άρη Κραββαρίτη), ενώ το καταστατικό της ΕΛΟΚ απαγορεύει να προέρχονται περισσότεροι του ενός υποψήφιοι από τον ίδιο σύλλογο βάσει του:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται είτε από αντιπροσώπους μέλη των σωματείων, που υπάγονται στην ΕΛ.Ο.Κ. είτε και από φιλάθλους που ενδιαφέρονται για την πρόοδο και εξύψωση του αγωνίσματος του Καράτε, που είναι, όμως, τακτικά μέλη των σωματείων - μελών της ΕΛ.Ο.Κ. και όχι περισσότερους του ενός από κάθε σωματείο. (…)»

 

2 - Οι Παρασκευάς Ανδρεανίδης και Ηλίας Χρήστου υπήρξαν υποψήφιοι των εκλογών (και εκλέχθηκαν) προερχόμενοι από τον ίδιο σύλλογο "Αθλητικό Κέντρο Νέου Φαλήρου", ενώ το καταστατικό της ΕΛΟΚ απαγορεύει να προέρχονται περισσότεροι του ενός υποψήφιοι από τον ίδιο σύλλογο.

 

3 - Οι Θεόδωρος Σιετής, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός και Γιάννης Γιαννέλης ως προσωρινή διοίκηση, που οργάνωσε τις εκλογές, επέτρεψαν εν γνώσει τους στους Δύο και Δύο ανωτέρω να πάρουν μέρος παράνομα στις εκλογές, ενώ είχαν κώλυμα. Συνεπώς, οι Σιετής-Μητρόπουλος-Φυλακτός-Γιανέλλης πρέπει να εκπέσουν από τις θέσεις που κατέλαβαν με τις εκλογές οι ίδιοι στο νέο ΔΣ βάσει του:

«Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου αθλητικής ένωσης που, κατά παράβαση του νόμου ή του οικείου καταστατικού, επιτρέπουν σε αθλητικό σωματείο να συμμετέχει με δικαίωμα ψήφου σε Γενική Συνέλευση, διά της εγγραφής του στον κατάλογο της παρ. 3 ή σε φυσικό πρόσωπο να είναι υποψήφιος σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη καταστατικών οργάνων, εκπίπτουν του αξιώματός τους κατ' ανάλογη εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 3. Αν πρόκειται για Γενική Συνέλευση αρχαιρεσιών, εκπίπτουν, κατά τα προβλεπόμενα στο πρώτο εδάφιο, όσα μέλη του απελθόντος Διοικητικού Συμβουλίου επανεξελέγησαν σε καταστατικό όργανο της ένωσης».

 

4 - Ο Ηλίας Χρήστου ήταν πάντα διαιτητής και ποτέ δεν παραιτήθηκε από διαιτητής και είναι γνωστό ότι οι διαιτητές απαγορεύεται να είναι υποψήφιοι για μέλη του ΔΣ. Τα τέσσερα μέλη της Προσωρινής Διοίκησης Σιετής-Μητρόπουλος-Φυλακτός-Γιανέλλης το γνώριζαν αυτό, διότι τον ενεργοποίησαν στο ρόλο του διαιτητή μετά τις εκλογές, και παράνομα τον δέχθηκαν ως υποψήφιο των εκλογών, ενώ είχε κώλυμα.

Συνεπώς, οι Σιετής-Μητρόπουλος-Φυλακτός-Γιανέλλης πρέπει να εκπέσουν από τις θέσεις που κατέλαβαν με τις εκλογές οι ίδιοι στο νέο ΔΣ! Επί πλέον, ο Ηλίας Χρήστου εξελέγη μέλος στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και κατά παράβαση απευθείας άρθρου του αθλητικού νόμου, που απαγορεύει σε διαιτητές να είναι μέλη ΔΣ.

 

«Οι εν ενεργεία και μη εν ενεργεία διαιτητές, κριτές και όσοι άλλοι συμμετέχουν σε διαιτητικό έργο του καράτε, μέλη των οικείων συνδέσμων, δεν επιτρέπεται να είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου ή της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΛ.Ο.Κ.»

 

5 - Ο Περικλής Κανέλλης παράνομα έγινε δεκτός ως υποψήφιος στις εκλογές, διότι ο πατέρας του Γιάννης Κανέλλης ήταν ακριβώς εκείνο το χρονικό διάστημα έμμισθος ομοσπονδιακός προπονητής της ΕΛΟΚ και απαγορεύεται από τον αθλητικό νόμο συγγενικό πρόσωπο του δεύτερου να θέσει υποψηφιότητα. Την επομένη μάλιστα ημέρα των εκλογών ο Γιάννης Κανέλλης παραιτήθηκε για να εξαλειφθεί το ελάττωμα του κωλύματος, αλλά μετά από λίγες ημέρες ... επαναπροσελήφθει για να συνοδεύσει εθνική ομάδα σε αγώνες εξωτερικού. Αφετέρου, ο Περικλής Κανέλλης εξακολουθεί να εκτελεί χρέη προπονητή στο σύλλογό του και σε σεμινάρια που διαφημίζει, ενώ ταυτόχρονα είναι μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ.

«Απαγορεύεται στο Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου να συνάπτει συμβάσεις εργασίας, ανεξαρτήτων υπηρεσιών, έργου, προμηθειών ή οποιεσδήποτε άλλες συμβάσεις με οικονομικό αντάλλαγμα, με μέλη του Δ.Σ., με τις συζύγους, τα τέκνα, τους γονείς και τα αδέλφια τους ή με νομικά πρόσωπα στα οποία μετέχουν τα προαναφερόμενα πρόσωπα Η παράβαση της διάταξης αυτής συνεπάγεται την έκπτωση των μελών του Δ.Σ. που έλαβαν τη σχετική απόφαση. Η έκπτωση ενεργείται με απόφαση του αρμόδιου δικαστηρίου».

 

\

Σημειώνονται οι πέντε της Εκτελεστικής Επιτροπής και οι πραγματικά τρεις διοικούντες την ΕΛΟΚ!

Δεν απεικονίζεται το ...καλάμι!!!

 

Β - Δεύτερος λόγος ακύρωσης των εκλογών:

1 - Η πρόσκληση για ΓΣ και εκλογές έγινε από μη νόμιμη διοίκηση από δικαστήριο, αλλά από την υποτιθέμενη διορισθείσα από την Παγκόσμια, πράγμα που εξαρτάται από νομική ερμηνεία ενδιάμεσης προσωρινής διαταγής.

2 - Η πρόσκληση αναρτήθηκε στις 43 ημέρες από τις εκλογές αντί στις 45, που λέει ο νόμος, ενώ ταυτόχρονα η διορισμένη διοίκηση από την Παγκόσμια είχε ορίσει εκλογές για 11 μέλη ΔΣ, όταν το σωστό ήταν ια 15 μέλη ΔΣ.

3 - Αποκλείστηκαν 7 σύλλογοι, που είχαν δικαίωμα ψήφου, ενώ παρουσιάστηκαν μερικές ανύπαρκτες συνεδριάσεις ΔΣ της Προσωρινής Διοίκησης.

4 - Δεν ειδοποιήθηκαν νόμιμα οι σύλλογοι για την ακριβή ημερομηνία των εκλογών.

 

Γ - Τρίτος λόγος ακύρωσης των εκλογών:

Η μη αποδοχή με δικαίωμα ψήφου στις εκλογές 7 συλλόγων της παράταξης του Ελληνικού Καράτε.

Σε αυτόν τον τρίτο λόγο ακύρωσης των εκλογών, η αγωγή αναφέρει εκτεταμένα επτά συλλόγους και τις συμμετοχές τους σε αγώνες της ΕΛΟΚ, ώστε να συγκεντρώσουν τους απαιτούμενους αθλητές για τα έτη 2018-2019-2020 και να έχουν δικαίωμα ψήφου. Οι συμμετοχές τους, όμως, είναι σε αγώνες με πρόσκληση και όχι ανοιχτούς για όλους ή σε αγώνες που δεν έγιναν ποτέ, αλλά προστέθηκαν στα χαρτιά, όπως λέει η άλλη παράταξη, ή σε αγώνες, που δεν έχει δικαίωμα να διεξάγει η ΕΛΟΚ, όπως λέω εγώ!!!

 

Στο τέλος του δικόγραφου βέβαια ζητείται η απόφαση να κηρυχθεί προσωρινά εκτελεστή!!!

 

Γενικά η αγωγή είναι κακογραμμένη και ελλειπής, ενώ της λείπουν στοιχεία που διέφυγαν του Γερόλυμπου και τώρα είναι αργά για να τα προσθέσει! Τα μέρη του Πρώτου Λόγου ακύρωσης είναι όλα σωστά και θα μπορούσαν να προστεθούν και τα επόμενα:

1 - Η πρόσκληση για τις εκλογές της 29/5/2021 έχει μερικά εμφανή νομικά ελαττώματα, ας τα βρουν οι δικηγόροι αυτά!

2 - Οι Σιετής-Κελάλης-Σαλιάρης οπωσδήποτε και ίσως και Ζάχος προέρχονται από τον ίδιο σύλλογο "Α.Σ.Καράτε Η ΔΟΞΑ" του Δημήτρη Τριανταφύλλη, πράγμα που αποδεικνύεται εύκολα από τις συμμετοχές αθλητών, δηλαδή των παιδιών τους, στην Sportdata. Επομένως, δεν έπρεπε να γίνουν δεκτοί όλοι ως υποψήφιοι. Και αυτό εν γνώσει των Σιετή-Μητρόπουλου-Φυλακτού-Γιανέλλη και συνεπώς εκπίπτουν και αυτοί! Τέτοιες πράξεις αποδεικνύουν ΔΟΛΟ ιδίως όταν γίνονται συστηματικά!

3 - Οι Παρασκευάς Ανδρεανίδης και Ηλίας Χρήστου, κουμπάροι και συνεργάτες για πολλά χρόνια στο ίδιο γυμναστήριο, εκτός των ανωτέρω αναφερομένων κωλυμάτων, έχουν και άλλα δύο καραμπινάτα κωλύματα.

Ευρισκόμενος σε φιλική σχέση επί πολλά χρόνια και με τους δύο συζητούσα επί χρόνια με τον Ηλία Χρήστου την εγγραφή του συλλόγου του "Αθλητικό Κέντρο Νέου Φαλήρου" στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) και στις προηγούμενες εκλογές της ομοσπονδίας μου ο Ηλίας Χρήστου μου είχε δώσει τον Παρασκευά Ανδρεανίδη για μέλος στο ΔΣ της ΠΟΠΚ, όπου και πραγματικά εξελέγει! Στις εκλογές της ΕΛΟΚ της 21/4/2018 ο Ανδρεανίδης έβαλε υποψηφιότητα για το ΔΣ/ΕΛΟΚ χωρίς να παραιτηθεί από το ΔΣ της ΠΟΠΚ. Όταν τους είπα τότε ότι πρέπει να μου δώσει επιστολή παραίτησης πριν τις εκλογές της ΕΛΟΚ, ώστε να είναι νόμιμος, μου είπε ο Χρήστου "Κάτσε να δούμε αν θα βγει στην ΕΛΟΚ". Ο Ανδρεανίδης δεν βγήκε τότε στην ΕΛΟΚ και το θέμα έκλεισε.

Στις εκλογές της ΕΛΟΚ της 29/5/2021 επαναλήφθηκε το ίδιο πράγμα. Ο Ανδρεανίδης πήρε μέρος χωρίς πρώτα να παραιτηθεί από το ΔΣ της ΠΟΠΚ, όπως είχε από το νόμο υποχρέωση, και ο Χρήστου μου είπε ακριβώς την ίδια φράση "Κάτσε να δούμε αν θα βγει στην ΕΛΟΚ". Συνεπώς, εν γνώσει και των δύο, πράγμα που αποδεικνύει καραμπινάτιο ΔΟΛΟ, ο Ανδρεανίδης πήρε παράνομα μέρος στις εκλογές της ΕΛΟΚ της 29/5/2021 εν γνώσει του Χρήστου, ενώ πιθανόν το απέκρυψαν και από τους άλλους υποψήφιους θέτοντας σε κίνδυνο όλη την παράταξη στις εκλογές. Φυσικά μετά την εκλογή του στο ΔΣ/ΕΛΟΚ, το ΔΣ/ΠΟΠΚ τον κήρυξε έκπτωτο!

Το άφησα αυτό να το γράψω μετά από τη λήξη της προθεσμίας για την αγωγή ακύρωσης για να μην το εκμεταλλευτεί ο Γερόλυμπος, αλλά δεν μπορούσα και να μην το γράψω, διότι ο δόλος και η αχαριστία είναι διάχυτοι γύρω μας και είναι οι απόλυτοι εχθροί μου!!!

Ο ενυπάρχον διάχυτος δόλος των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ για να υφαρπάξουν τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ αποδείχθηκε άμεσα με "τα από καρέκλας πληρωμένα Νταν", που έδωσε η ΕΛΟΚ στα μέσα Ιουνίου με την Ειδική Επιτροπή με αρχηγό τον Ηλία Χρήστου, τα οποία Νταν είναι δικαίωμα και αποκλειστικότητα της ΠΟΠΚ. Η ενέργεια αυτή οπωσδήποτε ήταν ιδέα των Χρήστου-Μητρόπουλου-Φυλακτού για έσοδα και ψηφοθηρία, διότι ο ένας από τους Πέντε της Εκτελεστικής δεν γνωρίζει και ο άλλος δεν σκέπτεται!

Επιπρόσθετα, ο Χρήστου έχει ακόμα ένα κώλυμα, που γνωρίζει ο Γερόλυμπος, αλλά δεν ξέρει το νομικό τρόπο να το χρησιμοποιήσει!!! Αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει!

 

Με βάση όλα τα προηγούμενα βγαίνει το συμπέρασμα ότι η σημερινή διοίκηση της ΕΛΟΚ κινδυνεύει να εκπέσει και αν δεν εκπέσει αυτή τη φορά ο Γερόλυμπος θα συνεχίσει και με άλλες δικαστικές ενέργειες (ήδη δρομολογούνται!), αν όχι για να επανέλθει, πράγμα απίθανο, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τις προσωπικές του εμμονές κάνοντάς τους τη ζωή πολύ-πολύ δύσκολη!!! Είναι το DNA του τέτοιο!

Κατά συνέπεια η ΕΛΟΚ θα βρίσκεται μονίμως σε συναγερμό πολέμου, πράγμα που αποδεικνύεται και από τα συνεχή δήθεν ανώνυμα δημοσιεύματά του Γερόλυμπου, εκ των οποίων τελευταία με απέκλεισε από αναγνώστη, διότι του την έσκασα!!!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .