karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα  

Πρώτη δημοσίευση 27/4/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα   .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!)

 Φτάνει πια η διαφθορά και η διαπλοκή στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!


 Εξιχνίαση του αθλητικού εγκλήματος και εντοπισμός των αθλητικών εγκληματιών στην ΕΛΟΚ και στη ΓΓΑ!!!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!


 Αγκαλιά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή στον αθλητισμό τα παιδάκια παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις

 και ενώ η χώρα οδηγείται στα βράχια με μαθηματική ακρίβεια!

 

 

Ο πρωθυπουργός

της "Κυβέρνησης των Βράχων"

Αλέξης Τσίπρας

 

 

Ο Υπουργός Πολιτισμού & Παιδείας της "Κυβέρνησης των Βράχων" Αριστείδης Μπαλτάς

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού της "Κυβέρνησης των Βράχων"

Σταύρος Κοντονής


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της  "Κυβέρνησης των Βράχων"

Ιούλιος Συναδινός

"Το χρέος που περπατάει" αποτελεί

την αιχμή του ... δόρατος της χώρας μας!!!

ΓΓΑ  = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:


Special αφιέρωση σε όσους έπαιξαν ρόλο στη μη αναγνώριση της ΠΟΠΚ!

##############

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

26-Hot Doc vs ΓΓΑ

 

(συνέχεια εδώ)

"Επίορκοι" δεν είναι μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι, που συνελήφθησαν "κλέπτοντες οπώρας", αλλά και οι εξ αυτών καραμπινάτα διαπλεκόμενοι με ιδιώτες, με ομοσπονδίες ή ακόμα και με τους πολιτικούς προϊσταμένους τους προς ανταλλαγή εξυπηρετήσεων προς αυτούς έναντι εικονικών υπερωριών από αυτούς!!!

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!!

 Η  Βασική Καραμπινάτη Παρανομία  είναι το ότι τη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την “τρέχει” ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!!

Επομένως, η … Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ είναι μια κορυφαία και μακροχρόνια διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία, η οποία παράγει καθημερινά τεράστια ηθική και οικονομική ζημία στον Ελληνικό Λαό, και όταν πολλές φορές την αναφέρω ως “Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής” τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως και με μηνύσουν οι απλοί … Οίκοι Ανοχής επειδή τους προσβάλω!!!

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!

 


 Η ΓΓΑ και η Πολιτική Ηγεσία της υποθάλπουν συστηματικά και με πλήρη συνείδηση τα αθλητικά εγκλήματα του Γιώργου Γερόλυμπου στην ΕΛΟ Καράτε και στις ομοσπονδίες που κατά καιρούς αρπάζει με συλλόγους καράτε!!! Με βάση όλα τα κατωτέρω περιμένουμε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και από το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό να εφαρμόσουν επιτέλους τον Αθλητικό Νόμο και να πάψουν να κάνουν τον ... Ντόναλντ Ντακ (κοινώς ... την πάπια Πεκίνου)!!! Σε κάθε άλλη περίπτωση αποδεικνύονται αμφότεροι παράνομοι, επίορκοι και πολιτικά λαμόγια!!!


 T h e   P r o f i l e r   (επανάληψη)

Το κυνήγι του εγκλήματος από τις ειδικές υπηρεσίες κάθε χώρας έχει υιοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια τη μέθοδο της σκιαγράφησης του λεγόμενου "ψυχολογικού προφίλ" του εγκληματία με στόχο τον εντοπισμό του. Η επιστημονική σκιαγράφηση του πορτρέτου ενός εγκληματία (Offender Profiling) είναι μία μέθοδος για να εντοπίζεται ο δράστης ενός εγκλήματος με βάση την ανάλυση όλων των επί μέρους έστω και μηδαμινών στοιχείων της φύσης του εγκλήματος και του τρόπου με τον οποίο αυτό διαπράχθηκε. Μερικές υποκρυπτόμενες διαφορετικές όψεις του εγκληματικού χαρακτήρα καθορίζονται από τις χαρακτηριστικές επιλογές των ενεργειών του πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το έγκλημα. Αυτές οι πληροφορίες συνδυάζονται με άλλες σχετικές λεπτομέρειες και στοιχεία του εγκλήματος, κωδικοποιούνται και ταξινομούνται και κατόπιν συγκρίνονται με τα χαρακτηριστικά γνωστών τύπων ανθρώπινης προσωπικότητας και πνευματικών ή/και ψυχικών ανωμαλιών, ώστε να εξαχθεί μία σκιαγράφηση του ψυχολογικό "προφίλ" του εγκληματία.

Το Profiling εκτός από ερευνητική μέθοδος είναι και δικαστική επιστήμη, η οποία ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια του περασμένου αιώνα. Οι εγκληματολόγοι το θεωρούν ως ένα είδος εφαρμοσμένης ή κλινικής εγκληματολογίας, ενώ στην ποινική δικαιοσύνη ενίοτε, συγχέουν το "πορτρέτο" αυτό με την αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος, αλλά η ταύτιση αυτή είναι λανθασμένη. Τέλος, οι δικηγόροι το θεωρούν ως ένα είδος ερευνητικής ανάλυσης συμπεριφοράς του κατηγορούμενου.

Η μέθοδος του Profiling, μαζί με το αντίστοιχο επάγγελμα, προέκυψε σχεδόν ταυτόχρονα με τον όρο "κατά συρροή δολοφόνος" (serial killer) στις αρχές της δεκαετίας του '70 στην Αμερική, και οδήγησε στην ανάγκη δημιουργίας του ειδικού τμήματος Επιστημονικής Ανάλυσης Συμπεριφοράς του FBI, ώστε να τεθεί σε επίσημη και επιστημονική βάση η επιβολή του νόμου σε πράξεις που επιχειρούνται εξαιτίας συμπεριφορών και αιτιών που ανάγονται στην ψυχολογία του ατόμου. Στην Αμερική, τη χώρα που συμβαίνουν όλα, όταν ένα έγκλημα εικάζεται ότι μπορεί να είναι έργο κατά συρροή δολοφόνου, αναλύεται στα στοιχεία του, ρίχνονται οι παρατηρήσεις σε μια τεράστια βάση δεδομένων και εξετάζονται από ειδικές ομάδες οι ομοιότητες με άλλα εγκλήματα σε όλη τη χώρα των 300 εκατ. κατοίκων.

Για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν επαγγελματίες στο κυνήγι του εγκλήματος: http://www.fbiagentedu.org/careers/intelligence/fbi-profiler/.

Η ανωτέρω μέθοδος και επιστήμη “της σκιαγράφησης του ψυχολογικού προφίλ” δεν μας είναι καθόλου άγνωστη σαν βασική αρχή τουλάχιστον. Έχει εφαρμογή στην καθημερινή μας ζωή, αφορά όλους μας και την εφαρμόζουμε ενστικτωδώς προς κάθε κατεύθυνση σε πρωτόγονη μορφή, όταν προσπαθούμε "να ψυχολογήσουμε" τον διπλανό μας με στόχο να προβλέψουμε τις κινήσεις του. Η προσπάθειά μας αυτή τις περισσότερες φορές είναι αναποτελεσματική, διότι δεν της δίνουμε την ανάλυση που πρέπει ή διότι δεν δίνουμε στα στοιχεία που προκύπτουν τη σημασία που πρέπει. Έτσι, πολλές φορές , όταν πιανόμαστε κορόιδα, λέμε το περίφημο “ρέ γαμώτο, έπρεπε να το είχα καταλάβει!”, αλλά πλέον είναι αργά!

Το πρώτο πράγμα που συγχέει τις σκέψεις μας είναι το ότι τα χρήσιμα στοιχεία, από τα οποία βγαίνουν ζουμερά συμπεράσματα με βαρύτητα, δεν μας προσφέρονται αφειδώς και συγκεντρωμένα, αλλά είναι σχετικά λιγοστά σε σύγκριση με όλα τα στοιχεία που "παράγει" το μελετώμενο άτομο, χρονικά μακριά το ένα από το άλλο και θα πρέπει εμείς να τα ανιχνεύσουμε ανάμεσα από ένα βουνό στοιχείων όχι μόνο ρουτίνας και καθημερινότητας, αλλά και επιτηδευμένης "κάλυψης" από το παρατηρούμενο άτομο. Όταν όμως καταφέρουμε να απομονώσουμε τα πραγματικά στοιχεία τα περιγραφικά της κρυφής προσωπικότητας του παρατηρούμενου ατόμου, τότε βλέπουμε με έκπληξη ένα πολύ απλό συναρμολογημένο παζλ, το οποίο μας αποκαλύπτει τις δήθεν τυχαία, αλλά προφανώς εσκεμμένα καλά κρυμμένες επιδιώξεις του!!!

Η επιστημονική αυτή μέθοδος ανάλυσης του χαρακτήρα και η εξ αυτής πρόβλεψη των επιδιώξεων του παρατηρούμενου ατόμου έχει εφαρμογή και σε μένα που γράφω αυτά τα λόγια και σε σένα που τα διαβάζεις και σε όποιον μπαίνει στο στόχαστρο της παρατήρησης! Εκείνοι, όμως, που δεν πρέπει ... να βγαίνουν ούτε λεπτό από το στόχαστρο της παρατήρησης είναι τα δημόσια πρόσωπα που διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα και τις τύχες μικρών ή μεγάλων ομάδων του Ελληνικού λαού!

Η εναπόθεση στα χέρια των διοικούντων της τύχης δημόσιων οργανισμών και του Ελληνικού λαού αποτελεί Ιερή Αποστολή! Αν αυτοί είναι καλά κρυπτόμενοι κλέφτες, απατεώνες, παράνομοι, δολοπλόκοι, διαπλεκόμενοι, διεφθαρμένοι, δεν πρόκειται ποτέ να το δηλώσουν μπροστά σε δημοσιογράφους ή στις κάμερες, αλλά θα λειτουργούν κρυπτόμενοι. Ποτέ όμως τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν αποδίδονται χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, αλλά και δεν δημιουργούνται στο μυαλό των διοικούμενων χωρίς πραγματική αιτία. Και αιτίες των σχετικών σκέψεων των διοικούμενων αποτελούν οι πράξεις και οι παραλήψεις, τις οποίες εσκεμμένα και υπό επιτηδευμένη κάλυψη διαπράττουν οι διοικούντες κατευθυνόμενοι από τις επιδιώξεις τους!

Αν, λοιπόν, οι αποκαλυπτόμενες επιδιώξεις τους είναι διάφορες από τη χρηστή και ισότιμη διοίκηση των Ελλήνων, τότε οι διοικούντες αυτοί είναι όχι μόνο άχρηστοι, αλλά και επικίνδυνοι!

Εδώ θα ασχοληθούμε με τα "serial Lamoya" εντός και εκτός Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, τα οποία παρανομούν προκλητικά και καραμπινάτα εις βάρος του Έλληνα Πολίτη παραβαίνοντας τον όρκο τους και σαν δημόσιοι υπάλληλοι και σαν πολιτικοί!!!


Στην δική μας προκείμενη περίπτωση, οι Σταύρος Κοντονής, υφυπουργός αθλητισμού, και Ιούλιος Συναδινός, γενικός γραμματέας αθλητισμού, αρνούνται να εφαρμόσουν το νόμο στην παράνομα λειτουργούσα Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και στον "επιχειρηματία" που την "λειτουργεί" για προσωπικά του συμφέροντα Γιώργο Γερόλυμπο, παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες για μακροχρόνιες αλλά και πρόσφατες καραμπινάτες παρανομίες της ΕΛΟΚ!!! Και δια των πράξεών τους αυτών αποδεικνύουν παραμύθια τα λεγόμενα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα (επί πλέον των όσων άλλων λέει!) περί μηδενικής ανοχής στη διαφθορά και τη διαπλοκή! Εκ των πραγμάτων όλοι τους αυτοί οι κύριοι κυκλοφορούν και "οπλοφορούν" εναγκαλισμένοι με την διαφθορά και τη διαπλοκή παραβλέποντας ως επίορκοι τα καθήκοντά τους, όπως οι ίδιοι τα διατυπώνουν στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!!!

Σχετικά άρθρα

28/2/2015 - Η Πορεία της Ελλάδας προς την Καταστροφή με Οδηγό μια Ανίκανη Κυβέρνηση! - Φεβρουάριος 2015!!!

31/3/2015 - Η Πορεία της Ελλάδας προς την Καταστροφή με Οδηγό μια Ανίκανη Κυβέρνηση! - Μάρτιος 2015!!!

30/4/2015 - Η Πορεία της Ελλάδας προς την Καταστροφή με Οδηγό μια Ανίκανη Κυβέρνηση! - Απρίλιος 2015!!!

31/5/2015 - Η Πορεία της Ελλάδας προς την Καταστροφή με Οδηγό μια Ανίκανη Κυβέρνηση! - Μάιος 2015!!!

 


Ακολουθώντας την προσφιλή τεχνική του "τοίχου των εγκληματικών πράξεων και των διασυνδεομένων ενόχων", καταρτίζουμε τον επόμενο πίνακα του εκτεταμένου αθλητικού εγκλήματος και τους τον κολλάμε στα μούτρα!!!

 

Παρανομίες στην ΕΛΟΚ!

Παρανομίες στα

Χόκεϊ, Κέρλινγκ, Τρίαθλο!

Παρανομίες των υπαλλήλων της ΓΓΑ Παρανομίες της Πολιτικής Ηγεσίας!

Πρόδρομος Τσολακίδης:

Ο Διεθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού, που ... έχασε το Τρίαθλο ...

 

Ότι γίνεται στο καράτε, γίνεται σε όλες τις ομοσπονδίες! Αυτή είναι και η δικαιολογία των ενοίκων του Οίκου της Μεγάλης Ανοιχής, ώστε να μην κάνουν τίποτα απολύτως για τον αθλητισμό της χώρας!

Αλλά ο Γερόλυμπος την περίμενε από μπρος και του ήρθε από ... τον Εσπίνος!!!

... ενώ το Τρίαθλο κάνει ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έχει αντιπρόεδρο και στενό συνεργάτη του Γερόλυμπου, που μπαινοβγαίνει στη φυλακή!!! (Βλέπε κάτω!)

Στο σημειωμένο ανωτέρω με μαύρο περίγραμμα καρτελάκι και μετά διαμαρτυρίες διευκρινίστηκε ότι ο αναφερόμενος αθλητής ναι μεν δεν είχε διακρίσεις την προηγούμενη χρονιά, ώστε να συμπεριληφθεί στην εθνική ομάδα, αλλά είχε βγει χρυσός βαλκανιονίκης την προ-προηγούμενη και ήταν πανελλήνιος πρωταθλητής προηγούμενα χρόνια. Καταγράφω εδώ τη διευκρίνηση προσθέτοντας την άποψή μου ότι κυρίαρχο στοιχείο για την επιλογή ενός αθλητή ως μέλους εθνικής ομάδας ΔΕΝ είναι η αγωνιστική του ικανότητα σε παρελθόντα έτη, αλλά ακριβώς την εποχή που θα αγωνιστεί ως μέλος της εθνικής!

Ο παράνομος Γερόλυμπος οργώνει παράνομα τον Αθλητισμό της χώρας και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ... χτενίζονται!!!

Ο παράνομος Γερόλυμπος οργώνει παράνομα τον Αθλητισμό της χώρας και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ... χτενίζονται!!!

Από ιστότοπο του Τριάθλου:

 

"Συνελήφθη το επί χρόνια μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Τριάθλου για εκβίαση και δωροδοκία."

Σύμφωνα με αρκετές έγκυρες δημοσιογραφικές ιστοσελίδες ο Μάριος Λιακόπουλος, που ήταν Α’ αντιπρόεδρος και επί χρόνια μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ομσοπονδίας Τριάθλου συνελήψθη για εκβίαση και δωροδοκία.

Οι αναφορές των ΜΜΕ :

 Να σημειώσουμε ότι εμείς έχουμε κάνει αρκετές αναφορές στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και τον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης αναφορικά με την λειτουργία της Ελληνικής Ομοπονδίας Τριάθλου. Σε συνέχεια αυτών οι κ.κ. Λιακόπουλος, Γερόλυμπος  και ορισμένα ακόμα μέλη του ΔΣ μας έχουν κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.


 Πηγή : www.tanea.gr

Τίτλος :

Προφυλακιστέος ο αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου που συνελήφθη για δωροδοκία και εκβιασμό

Προφυλακιστέος κρίθηκε με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου που συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω για παθητική δωροδοκία και απόπειρα εκβίασης.

Ο αντιδήμαρχος, που αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, συνελήφθη μετά από καταγγελία 52χρονου ιδιοκτήτη καντίνας για ποσό 1.000 ευρώ που απαίτησε εκβιαστικά από τον ίδιο ο κατηγορούμενος ώστε να μην προβεί στη σφράγιση της καντίνας του.

Ο 45χρονος αντιδήμαρχος συνελήφθη αμέσως μετά το ραντεβού που είχε με τον επιχειρηματία, στην καντίνα, όπου, σύμφωνα με την δικογραφία παρέλαβε το επίμαχο ποσό το οποίο ήταν σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν από το όχημα του εκπροσώπου της τοπικής αυτοδιοίκησης τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιδήμαρχος φέρεται να είχε ζητήσει από άλλο ιδιοκτήτη καντίνας ποσό των 5.000 ευρώ για να ανανεώσει την άδεια της καντίνας του, η οποία είχε λήξει στις αρχές του 2013.

Ο κατηγορούμενος πάντως ισχυρίζεται ότι είναι θύμα σκευωρίας που οργανώθηκε για να τον εκδικηθούν επειδή κλείνει καντίνες που δεν πληρούν τις νόμιμες προδιαγραφές.


Αναδημοσίευση από το www.notia.gr & www.zougla.gr

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος – zougla.gr

Τίτλος Αρθρου : Ο αντιδήμαρχος ήταν σκέτη λέρα

«Ήταν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τις άδειες λειτουργίας. Προσέγγιζε τους ιδιοκτήτες καντινών και τους ζητούσε εκβιαστικά χρήματα. Όποιον δεν του έδινε τον απειλούσε ότι θα του στείλει τη δημοτική αστυνομία. Πριν από μερικές ημέρες ζήτησε από έναν πολύτεκνο 5.000 ευρώ.»

Αυτά τα λόγια χρησιμοποιεί, μιλώντας στο zougla.gr, ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., αναφερόμενος στη σύλληψη του αντιδημάρχου Χαϊδαρίου Μάριου Λιακόπουλου, ο οποίος πλέον κατηγορείται για εκβίαση και δωροδοκία.

Έπειτα από επιτυχημένη επιχείρηση των «Αδιάφθορων» της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ο αντιδήμαρχος προσέγγιζε ιδιοκτήτες καντινών που δραστηριοποιούνται στο Χαϊδάρι και τους ζητούσε χρήματα είτε για χορήγηση άδειας είτε για ανανέωση της παλαιάς.

«Αυτοί που προσέγγιζε δεν είχαν άδειες λειτουργίας. Μετά από διαγωνισμό του Δήμου είχαν πάρει την έγκριση του χώρου, δεν είχαν όμως την άδεια. Τους ανάγκαζε να του δίνουν 1.000 ευρώ κάθε δύο μήνες» επισημαίνουν καλά ενημερωμένες πηγές.

Τζίφος και ο τσαμπουκάς Κοντονή προς τις ΕΠΟ και FIFA!!!
 Πριν ...

και Μετά ... Βουλή - 27/4/2015

Όπισθεν Κοντονή στο νομοσχέδιο για να αποφευχθεί το "αθλητικό Grexit"


 Με βάση όλα τα ανωτέρω περιμένουμε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και από το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό να εφαρμόσουν, όπως οφείλουν, τον Αθλητικό Νόμο και να πάψουν να κάνουν  ... την πάπια Πεκίνου!!! Σε κάθε άλλη περίπτωση αποδεικνύονται αμφότεροι παράνομοι, επίορκοι και πολιτικά λαμόγια!!!


 Η ΕΛΟΚ και η Σχολή Προπονητών Καράτε κολυμπάνε στις παρανομίες!!!


Όσον αφορά στον Αρχι-Καραλαμογιόκοτα (!!!) δικτάτορα της ΕΛΟΚ, θυμίζουμε πάντα το:

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version


 Η λειτουργία της ΕΛΟΚ είναι απλή: Διοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!!

 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

  Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!! Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα   .