karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα  

Πρώτη δημοσίευση 18/5/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα   .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!)

 Φτάνει πια η διαφθορά και η διαπλοκή στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!


 Εξιχνίαση του αθλητικού εγκλήματος και εντοπισμός των αθλητικών εγκληματιών στην ΕΛΟΚ και στη ΓΓΑ!!!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Στην υπηρεσία της εξάρθρωσης του ειδεχθούς και οργανωμένου

αθλητικού και οικονομικού εγκλήματος!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!


 Αγκαλιά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή στον αθλητισμό τα παιδάκια παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις

του πρωθυπουργού τους και ενώ η χώρα οδηγείται στα βράχια με μαθηματική ακρίβεια!

 

Ο πρωθυπουργός

της "Κυβέρνησης των Βράχων"

Αλέξης Τσίπρας

Ο Υπουργός Πολιτισμού & Παιδείας της "Κυβέρνησης των Βράχων" Αριστείδης Μπαλτάς

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού της "Κυβέρνησης των Βράχων"

Σταύρος Κοντονής


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της  "Κυβέρνησης των Βράχων"

Ιούλιος Συναδινός


Σχετικά πολιτικά άρθρα


10/5/15 - Η Πορεία της Ελλάδας προς την Καταστροφή με Οδηγό μια Ανίκανη Κυβέρνηση!

 Μάιος 2015! 2ο Δεκαήμερο.

 Μάιος 2015! 1ο Δεκαήμερο.

 Απρίλιος 2015!

 Μάρτιος 2015!!!

 Φεβρουάριος 2015!

 

 Η ΓΓΑ και η Πολιτική Ηγεσία της υποθάλπουν συστηματικά και με πλήρη συνείδηση τα αθλητικά εγκλήματα του Γιώργου Γερόλυμπου στην ΕΛΟ Καράτε και στις ομοσπονδίες που κατά καιρούς αρπάζει με συλλόγους καράτε (Τρίαθλο!)!!! Περιμένουμε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και από το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό να εφαρμόσουν επιτέλους τον Αθλητικό Νόμο, να κυρήξουν έκπτωτο το ΔΣ/ΕΛΟΚ και να πάψουν να κάνουν ... την πάπια Πεκίνου!!!

 Σε κάθε άλλη περίπτωση αποδεικνύονται αμφότεροι παράνομοι, επίορκοι και πολιτικά λαμόγια και βρίσκονται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τους απατεώνες της ΕΛΟΚ!!!


Ακόμα να δούμε την οποιαδήποτε επέμβαση της ΓΓΑ στην ξέφρενα παράνομη πορεία της ΕΛΟΚ!

Υπενθυμίζω και πάλι τα άρθρα του karate.gr:

14/4/2015 - Julius Συναδινέ: είσαι υποχρεωμένος από το νόμο εντός 15 ημερών από την καταγγελία να κηρύξεις έκπτωτο το καραμπινάτα παράνομο ΔΣ/ΕΛΟΚ!!!

27/4/2015 - "Εις το διηνεκές" το αθλητικό έγκλημα στον Οίκο της Μεγάλης Ανοχής!!!

.... αλλά και όλα τα προηγούμενα, που αναφέρονται στην παράνομη λειτουργία της ΕΛΟΚ και στην παράνομη ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε!

Το τελευταίο κατόρθωμα της ΕΛΟΚ είναι η διοργάνωση Κυπέλλου Σίτο-ρύου 9-10/5/2015 και Κυπέλλου Σότοκαν 16-17/5/2015 υπό την επίβλεψη και την ασυλία της ΓΓΑ.


 Η ΕΛΟΚ και η Σχολή Προπονητών Καράτε κολυμπάνε στις παρανομίες!!!

 Όχι μόνο ΔΕΝ τις γνωρίζετε, αλλά δεν γνωρίζετε και πώς να τις βρείτε!


 Γιάννης Δρίβας, ο νέος "μοχλός" του Γερόλυμπου στη ΓΓΑ!!!

Εξ ού και το αρχαίο: "Δώς μοί πάν στώ και ... ομοσπονδίαν κινασώ!"

Έγινε ο Δρίβας Νεοδημοκράτης ή έγινε ο Γερόλυμπος Συριζαίος???

Τίποτα από τα δύο: Ο καθένας για την πάρτη του!

 

Διαβάζω μέσα στο μυαλό σας ακόμα και αυτά που "ΘΑ" κάνετε πριν συνειδητοποιήσετε ότι θα τα κάνετε! Όπως είχα προφητεύσει την εξέλιξη με τον δικηγόρο που ανέλαβε ΚΑΤΑ του Γερόλυμπου, αλλά κάπου "τον χάσαμε", έτσι και τώρα με τον Γιάννη Δρίβα! Και εξηγούμαι:

Είχα δημοσιεύσει στο άρθρο μου με κλικ εδώ σε διαδοχικά βήματα τις εξελίξεις στους τομείς:

Παρανομίες στην ΕΛΟΚ!

Παρανομίες στα

Χόκεϊ, Κέρλινγκ, Τρίαθλο!

Παρανομίες των υπαλλήλων της ΓΓΑ Παρανομίες της Πολιτικής Ηγεσίας!

Ιδιαίτερα στον τομέα της ΓΓΑ είχα διατυπώσει την άποψη ότι ο πονηρός Γερόλυμπος είχε από 2-3 χρόνια πριν εντοπίσει "επαφή με τον ΣΥΡΙΖΑ" μεταξύ των εξαρτώμενων από την παντοδυναμία του! Και αυτός ήταν ο Γιάννης Δρίβας, πατέρας αθλητή του καράτε και ταυτόχρονα μέλος της επιτροπής αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ! Η σκέψη εμπλοκής του Δρίβα ανήκει στη σφαίρα της "ενστικτώδους" αντίδρασης του Γερόλυμπου και δεν αποτελούσε κίνηση που προγραμμάτισε μετά από ... κουραστική σκέψη! Δημοσίευσα, λοιπόν, τα επόμενα σχετικά καρτελάκια του επόμενου πίνακα, που ενόχλησαν τον κύριο Δρίβα, όπως ήταν φυσικό, και διαμαρτυρήθηκε, διότι, όπως θεώρησε, ενέπλεκα το παιδί του! Για να διευκρινίσω στον ίδιο αλλά ακόμα και στον εαυτό μου αν πραγματικά έθιξα ή όχι το παιδί του δέχθηκα ένα ραντεβού ελεύθερης συζήτησης με τον κ. Δρίβα για να διερευνήσουμε ο ένας τον άλλον καθώς και το αν υπήρξε παρεξήγηση στην αντίληψή μου επί των πραγμάτων!

Το ραντεβού έγινε! Το πρώτο που εξήγησα στον κ. Δρίβα ήταν ότι οι δημοσιεύσεις μου έχουν αντικείμενο τον ίδιο και ποτέ δεν στράφηκα κατά του γιού του, όπως δεν στρέφομαι εκ πεποιθήσεως εναντίον κανενός παιδιού. Του εξήγησα επίσης ότι η ειδική μεταχείριση του παιδιού του από τον Γερόλυμπο με τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα που πήγε στο Μπακού χωρίς να το δικαιούται ήταν γνωστή και χαρακτηριστική κίνηση του Γερόλυμπου της μορφής "σου δίνω τώρα για να πάρω περισσότερα αργότερα".

Ο Γιάννης Δρίβας μου είπε πως δεν είχε καμιά πρόσβαση ούτε πριν ούτε τώρα σε αποφάσεις υψηλού επιπέδου της ΓΓΑ παρά μόνο υπήρξε και είναι ακόμα μέλος της αθλητικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και ενώ τότε είχε συνεργασία με το σημερινό ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό, σήμερα δεν έχει καμιά πρόσβαση ή θέση στη ΓΓΑ. Μου εξήγησε ότι το παιδί του δεν είχε πάρει καμιά αξιόλογη θέση το 2011, ώστε να επιλεγεί για το Μπακού το 2012, αλλά είχε "παρακαταθήκη" πρωτιές από το 2010! Ο ίδιος είχε κάνει ένσταση στους προκριματικούς του 2012 για ΄παράτυπη διαιτησία και τον είχε πάρει ο Γερόλυμπος από την ... Κίνα και του είπε "Θα το διορθώσουμε!"

Μου απέδωσε έντονα την κατηγορία ότι η συμπεριφορά μου προς όλους κατευθύνεται από την προσωπική μου εμπάθεια κατά του Γερόλυμπου. Του απάντησα ότι αν αυτά καταλαβαίνει από τα δημοσιεύματά μου, τότε δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει! Μου τόνισε έντονα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει "πρόγραμμα" για τον αθλητισμό που θα αποτυπώσει στο "νέο αθλητικό νόμο"! Άντε, του είπα κι εσείς νέο νόμο! Έχουμε πήξει στους νόμους χωρίς κανένα αποτέλεσμα! Μου είπε ότι ο νέος αυτός νόμος θα κλείσει τα "μαγαζιά" των εικονικών συλλόγων και του απάντησα ότι ζει εκτός πραγματικότητας, αν νομίζει ότι μαζεύονται εύκολα 20 άτομα για να φτιάξεις ένα σύλλογο, αν δεν υπάρχει ο πυρήνας γένεσης του συλλόγου που είναι ο προπονητής με φροντίδα και έξοδα του οποίου στήνεται ο κάθε σύλλογος! Μου είπε "οι σύλλογοι είναι μαγαζιά" και του απάντησα "βλέπεις τα μαγαζιά των συλλόγων και δεν βλέπεις το μαγαζί του Γερόλυμπου?"

Απέφυγε να θίξει οποιοδήποτε κακώς κείμενο στην ΕΛΟΚ και να αναφερθεί σε οποιοδήποτε όνομα! Τον άφησα να οδηγεί τη συζήτηση, γιατί οι θέσεις του προβάλλονται εξίσου ξεκάθαρες από αυτά που λέει και από αυτά που ΔΕΝ λέει! Απέδωσα στους πολιτικούς προϊσταμένους της ΓΓΑ ότι δεν έχουν κάνει τίποτα ακόμα για οποιαδήποτε ομοσπονδία οποιουδήποτε αθλήματος μέχρι σήμερα και μου απάντησε "μόνο τρεις μήνες είμαστε κυβέρνηση!" Και τελικά κλείσαμε σε πολιτισμένο κλίμα με την δήλωσή του ότι δεν έχει καμιά σχέση με τη ΓΓΑ και την επιθυμία του πριν δημοσιεύω κάτι γι' αυτόν πρώτα να του το λέω για να μου λέει την άποψή του! Το πρώτο το κράτησα και στο δεύτερο του απάντησα "Τρελός θα 'σαι!"

 

Η συζήτηση μιάμισης ώρας με τον Γιάννη Δρίβα γενικά δεν μου έκανε καλή εντύπωση! Είχε πολύ τα χαρακτηριστικά του ... ΣΥΡΙΖΑ! Πρώτα μου μίλησε με έντονο ύφος για τα επιχειρήματά μου, που δεν μπορούσε να τα δεχθεί με τίποτα, μετά έθιξε επιλεκτικά θέματα αποφεύγοντας άλλα, στη συνέχεια θέλησε να μου επιβάλει τις δικές του αναπόδεικτες απόψεις και διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν τις δεχόμουν, και τέλος διαστρέβλωσε την πραγματικότητα λέγοντας ότι δεν έχω επιχειρήματα ενώ αυτός έχει επιχειρήματα, που εγώ κακόπιστα δεν τα δέχομαι! Πετάει η ομάδα! Βέβαια σε μια συζήτηση χωρίς χαρτί και μολύβι χάνεται κανείς στις λεπτομέρειες και στα παρακλάδια της, αλλά υπάρχουν και μερικά συγκεκριμένα μέρη που μπορούν να αποτελέσουν βασικά στοιχεία της αλήθειας και του ψέματος!

Θέλοντας, λοιπόν, να ξεκαθαρίσω αν ο Γιάννης Δρίβας είναι "μοχλός κάλυψης και ασυλίας" του Γερόλυμπου και της ΕΛΟΚ μέσα στη ΓΓΑ και ακριβώς στο πλευρό του Συναδικού και του Κοντονή, αναζήτησα στο δίκτυο το ιστορικό του κ. Γιάννη Δρίβα και βρήκα τα επόμενα!

Σε πρώτη φάση βρήκα τη δεξιά δημοσίευση που επιβεβαιώνει ότι τον Ιούλιο του 2014 ο Γιάννης Δρίβας ήταν ΜΑΖΙ με τους Ιούλιο Συναδινό, Γιώργο Κατραχούρα και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Πάντζα και Ελένη Αυλωνίτου ΜΕΣΑ στη Βουλή, όπου υποδέχθηκαν αντιπροσωπεία των εργαζομένων στον Άγιο Κοσμά (βοήθειά μας, διότι μόνο αν κατέβουν οι Άγιοι θα σωθούμε από τη διαφθορά και τη διαπλοκή!) για να συζητήσουν το μέλλον του σταδίου!

 

Σε δεύτερη φάση βρήκα από το μαγικό δίκτυο ότι τον Νοέμβριο του 2014 ότι η Επιτροπή Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γιάννη Δρίβα σε αυτήν επισκέφθηκε την Ημαθία για να μιλήσει Στα προηγούμενα πρόσωπα Ιούλιο Συναδινό, Γιάννη Δρίβα και Γιώργο Κατραχούρα προστέθηκε και ο Τάσος Πανταζίδης! Είναι φανερό ότι η ανωτέρω επιτροπή αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ γύριζε πόλεις και χωριά για να διαδώσει και επεξηγήσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αθλητισμό! Δεν είναι κακό αυτό, αλλά αποδεικνύει ότι ο Γιάννης Δρίβας αποτελεί βασικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στον αθλητισμό!

 

Και τέλος για να μην σας ζαλίζω κιόλας, βρήκα και την επόμενη δημοσίευση, η οποία με λύπη μου διπλή αποδεικνύει ψεύτη τον κ. Δρίβα! Διπλή λύπη, διότι πρώτον αποκαλύφθηκε το ψέμα και όταν κάποιος λέει ένα ψέμα, τότε λέει και άλλα πολλά, και δεύτερον ο Γερόλυμπος έχει ήδη διαβρώσει ακόμα ένα κόμμα, αποδεικνύοντας και τον ΣΥΡΙΖΑ ηλίθιους και διεφθαρμένους!!! Να γιατί τον λέω διαφθορέα συνειδήσεων!!!

 

Σε όλες αυτές τις συγκεντρώσεις ανά  τις πόλεις και τα χωριά παρουσιάζατε το κόμμα σας σαν "ελευθερωτές προστάτες του ελληνικού λαού"!!! Εγώ προσωπικά δεν σας ψήφισα, γιατί ποτέ δεν σας πίστεψα! Σας ψήφισαν άλλοι και με γειά σας με χαρά σας βγήκατε κυβέρνηση με βάση το εκλογικό μας σύστημα! Αν αφήσουμε στην άκρη τα γενικά πολιτικά και οικονομικά θέματα και μείνουμε αυστηρά στα αθλητικά, τώρα είσαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων ισότιμα!!! Εκτός αν ήρθατε για να αρπάξετε ό,τι προλάβετε! Ως κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, όμως, και με τις υποσχέσεις (εκτός των άλλων) "μηδενική ανοχή στη διαφθορά και τη διαπλοκή" και άλλα παραμύθια, εμείς έχουμε την απαίτηση αυτά που υποσχεθήκατε να τα κάνετε και να μη μας πουλάτε παραμύθι γιατί δεν μασάμε! Αλλά ιδού το παραμύθι:

 

Η επόμενη δημοσίευση τους ήρθε από την Γ΄ Ένωση Αντισφαίρισης Μακεδονίας, η οποία είχε επισκεφθεί την ΓΓΑ στις 26/4/2015, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν σε πλήρη δράση (δηλαδή πλήρη ύπνο!) στον τομέα του αθλητισμού!

 

Τι μας λέει, λοιπόν, η κατωτέρω ανάρτηση στον ιστότοπο της αντισφαίρισης Μακεδονίας? Μας λέει ότι:

"Την Παρασκευή 24 Απριλίου ο Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ και ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας Γιάννης Σηφάκης και ο πρόεδρός του της Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας και πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Τσαρκνιάς είχαν συνάντηση με τους συμβούλους του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, τους κους Γιάννη Δρίβα και Γιώργο Κατραχούρα, με τους οποίους συζήτησαν!"

 

Μου επιτρέπεις κ. Δρίβα τις εξής αυθόρμητες σκέψεις:

Η συνάντηση έγινε μάσα στη ΓΓΑ! (συγνώμη, "μέσα" πήγα να γράψω και μου βγήκε "μάσα"! Μας πήρε πρέφα και το ... πληκτρολόγιο!)

Δεν πάει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΓΑ να ζητήσει ρουσφέτι και τον στέλνουμε σε παρακατιανούς! Τον στέλνουμε σε "πιασάτους" συνεργάτες και άρα το λιγότερο σε "Συμβούλους"!

Το γραφείο αυτό των "Συμβούλων" από ότι είδα βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού και συνεπώς δεσπόζει του ορόφου και έχει άμεση πρόσβαση στον Συναδινό (απέναντι από το δικό του)!

Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι αρκετά σοβαρά, ώστε να τα συζητάνε άσχετοι με τη Γραμματεία και άρα οι "Σύμβουλοι" παίζουν βαρύνοντα ρόλο εντός αυτής της υπηρεσίας!

Αν οι "Σύμβουλοι" βρίσκονται επτά ώρες την ημέρα στη Γραμματεία, τότε οπωσδήποτε πληρώνονται, διότι δεν υπάρχει άνθρωπος να δουλεύει τσάμπα! Και πληρώνονται έμμεσα εν γνώσει των υπαλλήλων της ΓΓΑ, που κάνουν το .. παγώνι, εφόσον και οι πολιτικοί προϊστάμενοι κάνουν επίσης το ... παγώνι για διευκολύνσεις των υπαλλήλων! Νάτη η διαφθορά υπό μορφή ανταλλαγής εξυπηρετήσεων!!!

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα ίδια έκαναν και τα προηγούμενα κόμματα, όταν κέρδιζαν στις εκλογές! Και αυτοί βόλευαν με τον ίδιο τρόπο τα κομματικά τους στελέχη μόνο που τα βάφτιζαν ... "Διευθυντές"! Γι' αυτό λέω τη ΓΓΑ "Οίκο της Μεγάλης Ανοχής"! Και για αυτό βέβαια μαζί με άλλα!!!

Αριστερά στη φωτό ο Σύμβουλος Κατραχούρας και δεξιά ο Σύμβουλος Δρίβας, και οι δύο πρώην μέλη της Επιτροπής Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ!

Επιπρόσθετα και ενισχυτικά των ανωτέρω, όταν άνθρωποι του καράτε επισκέφθηκαν μετά από ραντεβού τον κ. Κοντονή, παραπέμφθηκαν στον κ. Κατραχούρα, ενώ ο κ. Δρίβας, που βρισκόταν ... τυχαία εκεί, κατέβηκε για καφέ στο κυλικείο! Ο δε κ. Κατραχούρας τους διαβεβαίωσε πως ό,τι συζητήσουν θα τεθεί υπόψη του κ. Συναδινού!

Δεν είναι κακά όλα αυτά, αλλά παρατηρείται μια εσκεμμένη απόκρυψη της αλήθειας, πράγμα που μας πείθει άμεσα ότι υπάρχουν και άλλα ψέματα που κρύβουν λαδιές εις βάρος μας! Και όταν βλέπουμε ότι η ΓΓΑ ακόμα και τώρα, ακόμα και μετά από συγκεκριμένες καταγγελίες κατά της ΕΛΟΚ, αδιαφορεί με τις παρανομίες της ΕΛΟΚ και του Γερόλυμπου, τότε το πιο φυσικό είναι να σκεφθούμε ότι έχετε γίνει ένα με αυτόν, ότι είσαστε και εσείς πουλημένοι στη διαφθορά και τη διαπλοκή παρά τις διαβεβαιώσεις του κόμματός σας και του πρωθυπουργού σας!!!

Και επειδή εγώ, σαν παλιός στο κουρμπέτι, γνωρίζω πολύ καλά από πού σας πιάνει όλους τους πολιτικούς (ή τους δήθεν πολιτικούς) ο Γερόλυμπος, σας το λέω κατάμουτρα: από τα μόρια για τις ανώτατες σχολές και από την δήθεν υποστήριξή του στην Ολυμπιακή Επιτροπή με την ψήφο του Τρίαθλου (γι' αυτό τον ψάχνετε και δεν τον βρίσκετε)! Και υποκύπτετε σαν κότες όλοι!

Τώρα, λοιπόν, που γνωριστήκαμε πιο καλά Σύντροφε ... Σύμβουλε, μπορώ να σου πω με ειλικρίνεια: 1) Στα ψέματα δεν μασάω, δεν κολλάει να μου αρνείσαι το "Σύμβουλος" και να συζητάς με αθλητικές ενώσεις ως "Σύμβουλος", 2) Αυτό αποδεικνύει ότι ετοιμάζεις προμελετημένο έγκλημα στο καράτε σε συνεργασία με τον Γερόλυμπο, 3) Καθαρίστε το καράτε από τους παράνομους και τις παρανομίες τους, 4) Θα σας πάμε έναν-έναν στα δικαστήρια, 5) Από την άλλη μεριά καταστρέφετε το κόμμα σας για προσωπικά συμφέροντα! 6) Μη μου διαμαρτυρηθείς, διότι στο μέλλον συζητώ μαζί σου μόνο δημόσια με γραπτά κείμενα, ώστε να μη μου τα αλλάζεις κατά πως φυσάει ο άνεμος κάθε στιγμή!

Και ένα τελευταίο: όταν σκέπτεσαι ότι "έχεις παιδιά!" να σκέπτεσαι ότι και εκείνοι που τους έκλεισαν τα σπίτια τα παλιοκαθάρματα διαγράφοντας τους συλλόγους τους έχουν παιδιά, ότι και αυτοί που τους έκοψαν από τη Σχολή Προπονητών ή τους εμπόδισαν να συμμετάσχουν σε αυτήν έχουν παιδιά ή είναι οι ίδιοι παιδιά!!!


Όσον αφορά στον Αρχι-Καραλαμογιόκοτα (!!!) δικτάτορα της ΕΛΟΚ, θυμίζουμε πάντα το:

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version


 Η λειτουργία της ΕΛΟΚ είναι απλή: Διοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!!

 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

  Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!! Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα   .