karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα 

Πρώτη δημοσίευση 20/6/2005.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα .


 

 


Μέρος Πρώτο (Μέρος Δεύτερο, Μέρος Τρίτο)


Μικρή εισαγωγή:

Μην περιμένετε να ψαρώσω μπροστά στη λέξη "υπουργός", διότι θα σας έλεγα ότι έχουμε χάσει με τον καιρό την ακριβολογία και την αυθεντικότητα των λέξεων και των εννοιών! Υπουργός σημαίνει "υπηρέτης του λαού"! Αυτό υπόσχεται προεκλογικά στον ελληνικό λαό για να τον ψηφίσει βουλευτή, αυτό υπόσχεται ολόκληρο το κόμμα του για να βγει κυβέρνηση, αυτό ορκίζεται όταν αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, για αυτό ελέγχεται η κάθε πράξη του και η κάθε παράληψή του και τέλος για αυτό πληρώνεται από τον ελληνικό λαό (άρα και από εμένα) και ζει πλουσιοπάροχα με Μερσεντές, λαμέ κουστούμι και κινητά αυτός και οικογένειά του! Αυτό πρέπει να υλοποιεί και να αποδεικνύει κάθε στιγμή με τη συμπεριφορά του!

Αν, λοιπόν, παρά τις υποσχέσεις, τους όρκους και τον έλεγχο από τους πολίτες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τη Βουλή, αυτός βάζει στόχο να εξαπατά τον ελληνικό λαό, να παραβαίνει τους νόμους και τις αποφάσεις των δικαστηρίων, να ευνοεί άμεσα ή έμμεσα ειδικές ομάδες ψηφοφόρων του ή συνεργατών του, να απομυζά άμεσα ή έμμεσα το δημόσιο χρήμα για τον εαυτό του, τους συνεργάτες του ή το κόμμα του και να μην αντιμετωπίζει με ίσους όρους όλους του έλληνες που έρχονται σε επαφή με τον τομέα διοίκησης που ανέλαβε, τότε δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι είναι ψεύτης, απατεώνας, κλέφτης, γκάνγκστερ και κάθαρμα!!!

Και μη σας κάνει εντύπωση το φαινόμενο της "ιπποποταμίασης" ή "χοντροπετσιάς" κάθε υπουργού ή υφυπουργού κατά το οποίο του τα λένε κατάμουτρα και δεν καταλαβαίνει, τον φτύνουνε και λέει "Α, βρέχει!", τον ρεζιλεύουνε και σκέφτεται "Για κάποιον άλλο λένε! Α, το … μαλάκα τι κάνει!!!" Είναι ένα φυσικό φαινόμενο το οποίο στη σημερινή κοινωνία έρχεται σε διάδοση αμέσως μετά το φαινόμενο της … βαρύτητας και έχει … καθιερωθεί ως τέτοιο, καλυπτόμενο μάλιστα από τους παράνομους νόμους περί ασυλίας βουλευτών!


 

Στο θέμα μας τώρα:

Το Ολυμπιακό Ιδεώδες είναι μια ιερή πολιτιστική κληρονομιά των Ελλήνων και απολαμβάνει το σεβασμό, την εκτίμηση και την αναγνώριση της παγκόσμιας κοινότητας. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι η ανώτατη αθλητική αρχή στην οποία έχουμε εμπιστευθεί τη διαχείριση του Ολυμπιακού Ιδεώδους. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή διοικείται από τους αντιπροσώπους των ελληνικών αθλητικών ομοσπονδιών των ολυμπιακών αθλημάτων. Συνεπώς οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να είναι υποδείγματα αθλητικής και κοινωνικής συμπεριφοράς με εμπειρία περί τα αθλητικά και με αθλητική διαδρομή απόλυτα διάφανη, μη επιδεχόμενη ούτε την παραμικρή σκιά παράνομης, αντικοινωνικής  ή αντιαθλητικής συμπεριφοράς. Επειδή, όμως, οι έννοιες δεν είναι αέρας κοπανιστός, αλλά υλοποιούνται και συγκεκριμενοποιούνται από τις πράξεις των εμπλεκομένων ανθρώπων, κάθε εμπλεκόμενος στη διατήρηση της αγνότητας και της αυθεντικότητας του Ολυμπιακού Ιδεώδους, του οποίου η ζωή και οι συμπεριφορές δεν ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις της αποστολής του, θα πρέπει να απομακρύνεται άμεσα!

Η σύνθεση της σημερινής Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής περιλαμβάνει πολλά "βρώμικα στοιχεία"! Ενώ θα έπρεπε να αποτελείται από ανθρώπους που αγαπάνε τον αθλητισμό, με πολυετή και διάφανη πορεία προσφοράς σε αυτόν, δίνει την εντύπωση ότι αποτελείται από μια συμμορία καρεκλοκένταυρων αθλητοπατέρων, τυχοδιωκτών επιχειρηματιών και διαπλεκόμενων πολιτικών με ύποπτες διαδρομές στον αθλητισμό και στις ομοσπονδίες, με εμπορικό αλισβερίσι για αποκομιδή παράνομων προσωπικών κερδών, με διαχειριστικές ανωμαλίες στη διαχείριση των επιχορηγήσεων των ομοσπονδιών τους και με βάσιμες κατηγορίες για νοθεύσεις εκλογών και παράνομες πολιτικές μεθοδεύσεις με σκοπό την άλωση της ΕΟΕ!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η χρόνια πάλη των δύο μεγάλων κομμάτων έχει γεμίσει με "ακαθαρσίες" την ΕΟΕ!!! Το κακό είναι ότι η κάθε "ακαθαρσία" πιστεύει ακράδαντα ότι ΔΕΝ λερώνει με την παρουσία της την ΕΟΕ, αλλά ότι και μόνο εκ της παρουσίας της στην ΕΟΕ έπαψε η ίδια να αποτελεί "ακαθαρσία"! Έχει γίνει πλέον συνήθεια της αθλητικής ζωής του τόπου και πάγια τακτική των κομμάτων το βρωμερό αλισβερίσι και το μαλλιοτράβηγμα "της Κατίνας" στις εκλογές των ομοσπονδιών για τα διοικητικά τους συμβούλια πρώτα και για τους αντιπροσώπους τους στην ΕΟΕ μετά με στόχο να ελέγχεται κομματικά η ΕΟΕ. Το τελικό αποτέλεσμα είναι άνθρωποι πραγματικής αξίας να έχουν στρέψει την πλάτη προς τα δρώμενα στον αθλητισμό (ακριβώς όπως και στην πολιτική!) και να εμφανίζονται ... "ανθυπογκαγκστερίσκοι" ως τελικοί διαχειριστές του Ολυμπιακού Ιδεώδους των Ελλήνων και κατά συνέπεια των μεγάλων ποσών από την περιουσία του Ελληνικού Λαού, τα οποία διαθέτονται για αυτό!!!

Και όχι μόνο αυτό αλλά για ηθικούς και δεοντολογικούς λόγους τα μέλη της ΕΟΕ δεν θα πρέπει:

1 - Να μπορούν να επηρεάζουν ή να ελέγχουν άλλα μέλη της ΕΟΕ.

2 - Να πληρώνονται για υπηρεσίες που προσφέρουν σε κάποια δημόσια θέση και αντί αυτών να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στον Αθλητισμό.

3 - Να είναι, έστω και έμμεσα ή και μέσω τρίτων, επιχειρηματίες στο χώρο του αθλητισμού.

4 - Να είναι πολιτικοί εγκάθετοι κομμάτων ... (καλά τώρα!)!

5 - Να είναι: ψεύτες, κλέφτες, λωποδύτες, απατεώνες, εκβιαστές, πλαστογράφοι, προωθητές ή υποκινητές χρήσης αναβολικών ή και συνεργάτες άμεσα ή έμμεσα με πράξεις ή παραλήψεις τους ανθρώπων με παρόμοιες δραστηριότητες!


 Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

 

Μελετώντας τους αντιπροσώπους στην ΕΟΕ των ομοσπονδιών που πήραν αυξήσεις στους προϋπολογισμούς τους από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Ορφανό (δηλαδή "τους δικούς του" ανθρώπους), διαπιστώνουμε εύκολα ότι μια ομάδα νεοδημοκρατών επαγγελματιών καρεκλοκένταυρων, υπό την αρχηγία του Γιώργου Ορφανού και με τη συναίνεση του υπουργού πολιτισμού Κώστα Καραμανλή, έχουν πιάσει κύρια πόστα στον τομέα του αθλητισμού της χώρας μας, στον οποίο διαθέτονται τεράστια οικονομικά κονδύλια από την περιουσία του ελληνικού λαού. Δεδομένου δε ότι πολλοί από αυτούς είναι σε δύο ή τρεις ή και τέσσερις θέσεις εκ των οποίων μία ή περισσότερες πληρώνονται φανερά και έμμισθα από το δημόσιο χρήμα, γίνεται ενοχλητικά πιεστική η υποψία ότι βρισκόμαστε μπροστά και σε μια θρασύτατη αφαίμαξη του δημόσιου χρήματος από τη συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων.

Ας πάρουμε τις πρώτες γραμμές του πίνακα επιχορηγήσεων προς τις αθλητικές ομοσπονδίες για το 2005, που είναι οι επόμενες και ας μελετήσουμε έναν-έναν τους αντιπροσώπους των ομοσπονδιών αυτών στην ΕΟΕ, η άλωση της οποίας ήταν και ο αντικειμενικός σκοπός του Γιώργου Ορφανού.

Πριν από αυτό όμως ας αναρωτηθούμε γιατί θέλει τόσο πολύ ο Γιώργος Ορφανός, ο Κώστας Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία να αλώσουν την ΕΟΕ??? Δεν το ξέρω, αλλά το "μυρίζομαι"! Η Ευρωπαϊκή Ένωση πιέζει να μην χρηματοδοτεί το κράτος από τον εθνικό προϋπολογισμό τις αθλητικές ομοσπονδίες. Η κυβέρνηση θέλει να τις χρηματοδοτεί κρυφά, ώστε να τις ελέγχει. Οι ομοσπονδίες .. το θέλουν επίσης! Το "κρυφά" λέγεται … Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή! Ακούστηκε τελευταία, άλλωστε, ως επιθυμία, ιδανικό ή όραμα του προέδρου της ΕΟΕ Μίνωα Κυριακού, η ΕΟΕ να διανέμει τις επιχορηγήσεις στις ομοσπονδίες! Θυμίζουμε ότι ο Μίνωας Κυριακού ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ να γίνουν αρχαιρεσίες στην πρώτη συνεδρίαση αρχαιρεσιών της ΕΟΕ το Φεβρουάριο 2005, όταν απείχαν οι Πασοκικές ομοσπονδίες, διότι ΔΕΝ ήθελε να εκλεγεί ο ίδιος προσωπικά από το 10% του ελληνικού αθλητισμού", όπως είπε! ΔΕΧΘΗΚΕ ΟΜΩΣ να στελεχωθούν όλες οι κύριες επιτροπές της ΕΟΕ από αυτό το 10% του ελληνικού αθλητισμού, απόντων των αντιπροσώπων των Πασοκικών ομοσπονδιών!!! Συνεπώς, να αναμένουμε ότι κάποιες εξελίξεις θα αναβαθμίσουν την ΕΟΕ, αφού πρώτα διασφαλιστεί κάποιος εγγυημένος μακροχρόνιος  έλεγχος της ΕΟΕ από τη Νέα Δημοκρατία!

Ας δούμε όμως τον πίνακα επιχορηγήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών για το 2005 από τη ΓΓΑ, που πήραν αυξήσεις έναντι του 2003:

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Αντιπρόσωπος
/ ΚΟΜΜΑ

2003

2005

ΑΥΞ

ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΩΝ                      1

Χατζηαθανασίου-ΝΔ

59.000???

280.000

370%

ΓΚΟΛΦ                                     2

 #

118.000

220.000

83%

ΤΑΕΚWONDO – 1 (ΟΛΥ)        3

Φυσεντζίδης-ΝΔ

675.000

1.100.000

63%

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ                            4

 #

500.000

680.000

36%

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ                        5

 #

180.000

120.000

33%

ΤΖΟΥΝΤΟ                                6

Σουφλέρης-ΝΔ

558.000

800.000

30%

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ                             7

Μεντεσίδης-ΝΔ

1.262.000

1.510.000

20%

ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗ                         8

Κόντος-ΠΑΣΟΚ

411,000

490.000

20%

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ                          9

Βασιλειάδης-ΝΔ

1.424.000

1.700.000

19%

ΞΙΦΑΣΚΙΑ                               10

Κατσιαδάκης-ΝΔ

587.000

700.000

19%

ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ                  11

Νικολόπουλος-ΝΔ

738.000

870.000

18%

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ                       12

Καρράς-ΝΔ

1.000.000

1.170.000

17%

TAEKWONDO - 2 (ΜΗ ΟΛΥ) 13

 #

103.000

120.000

16%

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ                       14

Κανελλάκης-ΝΔ

910.000

1.050.000

15%

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ                          15

Ραζής-ΝΔ

353.000

400.000

14%

ΚΑΡΑΤΕ                                 16

- # - Γερόλυμπος

455.000

500.000

10%

ΣΟΦΤ ΜΠΩΛ                         36

Γερόλυμπος-ΠΑΣΟΚ !!!

323.000

250.000

 

 

Α - Όπου ως αντιπρόσωπος εμφανίζεται το σημείο # σημαίνει ότι η ομοσπονδία καλλιεργεί μη ολυμπιακό άθλημα και άρα δεν έχει αντιπρόσωπο στην ΕΟΕ.


Β - Ο κ. Χρήστος Χατζηαθανασίου, ή κ. … Χατζημαϊμούς, όπως τον λέω … χαϊδευτικά εγώ λόγω της δημιουργίας τεσσάρων νέων ομοσπονδιών-μαϊμούδων από την ομοσπονδία των Παγοδρομιών, είναι από τους ορκισμένους εχθρούς του ΠΑΣΟΚ, διότι οι πασοκικοί αθλητικοί ηγέτες του κατέστρεψαν την επιχείρηση του παγοδρόμιου που είχε και στο οποίο γυμνάζονταν, πληρώνοντας βέβαια, οι αθλητές και οι σύλλογοι της ομοσπονδίας του (εμποράκλα ο μικρός!). Ο Ορφανός τον χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει από την ομοσπονδία του άλλες τέσσερις και "ρίξει" παράνομα στις εκλογές της ΕΟΕ ως αντιπροσώπους τους Θεσσαλονικιούς συνεργάτες του Μήχα, Δεληγιάννη και Νικολάκη, άσχετους φυσικά με τα αθλήματα που θα αντιπροσώπευαν. Οι τέσσερις ομοσπονδίες του … πάγου δεν έγιναν δεκτές στην ΕΟΕ, αλλά ο εμποράκλας κύριος Χατζημαϊμούς, εγκέφαλος και εκτελεστής της αθλητικής παρανομίας, βρίσκεται σήμερα θεματοφύλακας του Φιλάθλου Πνεύματος των Ελλήνων, ως πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος εντός της ΕΟΕ!

Αυτή την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έχετε δημιουργήσει!!!


Γ - Το Ταεκβοντό αντιπροσωπεύεται στην ΕΟΕ από τον κ. Φυσεντζίδη και έχει πρόεδρο τον κ. Μανώλη. Είναι γνωστές οι επί χρόνια καταγγελίες του κ. Φυσεντζίδη και πολλών παραγόντων του αθλήματος κατά του τέως προέδρου του Ταεκβοντό Θανάση Πραγαλού (πρώην προέδρου της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος!!!) για οικονομικές ατασθαλίες και για συλλόγους σφραγίδες, που εισέπρατταν επιχορηγήσεις από τη ΓΓΑ, όντες ανύπαρκτοι. Πριν τους Ολυμπιακούς της Αθήνας ο Ορφανός προσπάθησε να ανατρέψει τον Πραγαλό με καθυστερήσεις των επιχορηγήσεων της ομοσπονδίας αδιαφορώντας αν αυτό θα δυσκόλευε φοβερά την ολυμπιακή προετοιμασία του αθλήματος και δεν το κατάφερε. Οι ελπίδες του για ανατροπή του Πραγαλού μετατοπίστηκαν στις εκλογές της ομοσπονδίας ταεκβοντό μετά τους Ολυμπιακούς. Και πάλι … έφαγε χώμα!!! Τότε ξαμόλησε το μεγάλο του ατού: τον Μεντεσίδη με το Ελεγκτικό Συμβούλιο της ΓΓΑ. Ο έλεγχος απέδωσε και ο Πραγαλός καθαιρέθηκε από πρόεδρος με προεκτάσεις στα ποινικά δικαστήρια. Ο νέος πρόεδρος του Ταεκβοντό κ. Μανώλης ενισχύθηκε άμεσα από τον υφυπουργό με θαυμαστή αύξηση κατά 63% της επιχορήγησης για να … κερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων συλλόγων και να μειώσει και τις δυνατότητες υπεράσπισης του Πραγαλού στα δικαστήρια! Δηλαδή, η παράταξη Ορφανός, Μανώλης, Φυσεντζίδης χρησιμοποιούν το Ελεγκτικό Συμβούλιο της ΓΓΑ και το δημόσιο χρήμα για να καταδικάσουν στα δικαστήρια τον αθλητικο-πολιτικό τους αντίπαλο, όταν ταυτόχρονα χρησιμοποιούν το ίδιο Ελεγκτικό Συμβούλιο για να ελέγξουν εικονικά και να αθωώσουν σε δικαστήρια τον κατηγορούμενο και συνεργάτη τους Γιώργο Γερόλυμπο και την ομοσπονδία του Καράτε, κατηγορούμενους για υπεξάιρεση 47.000.000 δρχ..

Του … Βορείου Πόλου Ελεγκτικό Συμβούλιο έχετε φτιάξει εκεί μέσα!


Δ - Το Τζούντο αντιπροσωπεύεται στην ΕΟΕ από τον πρόεδρό του κ. Βαγγέλη Σουφλέρη. Ο Σουφλέρης "εναλλάσσεται" στην προεδρία του τζούντο, όπως ο ίδιος λέει, με τον … κουμπάρο του Νίκο Βασιλάκο! Γυμναστές και οι δύο έφεραν την "ευτυχία" και τις διεθνείς επιτυχίες στο Τζούντο από το 2000 που ανέλαβαν. Όλα θα ήταν ωραία και καλά αν δεν υπήρχαν βάσιμες κατηγορίες για τη διοίκηση του Τζούντο ότι "αγόρασε" συλλόγους για να επικρατήσει στις εκλογές του 2000 και ότι ελληνοποίησε και προώθησε Γεωργιανούς αθλητές σε βάρος Ελλήνων αθλητών, ώστε να εμφανίσει επιτυχίες. Σήμερα ο Βαγγέλης Σουφλέρης είναι Αναπληρωτής Διευθυντής του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ, ιδιοκτησίας της ΓΓΑ) και ταυτόχρονα πρόεδρος της ομοσπονδίας τζούντο ΕΟΦΤ και μέλος της ΕΟΕ! Μετέφερε μάλιστα τα γραφεία της ΕΟΦΤ στο ΣΕΦ, ώστε να τα έχει όλα "δίπλα"! Αυτά, όμως, όλα είναι απαράδεκτα, διότι ο Σουφλέρης, εκ της τρισυπόστατης θέσεώς του πλέον, επηρεάζει τη διαχείρηση του ΣΕΦ έναντι των ομοσπονδιών, πληρώνεται για να διαχειρίζεται το ΣΕΦ και στον ίδιο χρόνο διοικεί την ΕΟΦΤ, ενώ πλεονεκτεί εκλογικά έναντι των άλλων αντιπροσώπων των συλλόγων εσωτερικά στην ΕΟΦΤ.

Κατά τα άλλα το προεδρικό διάταγμα 129/Φ113Α/6-4-2000 για τη λειτουργία της ΕΟΕ καθορίζει στο Άρθρο 5, παράγραφος 2 ότι:

"Ως μέλη της ΕΟΕ δεν μπορούν να εκλεγούν πρόσωπα που εμπορεύονται αθλητικά είδη και όργανα ή αντλούν οικονομικά οφέλη από τον αθλητισμό ή διατηρούν, τα ίδια ή οι σύζυγοί τους ή τα τέκνα τους, πρακτορεία προγνωστικών για κάθε είδους αγώνες."

Με βάσει αυτό το άρθρο, ο Σουφλέρης έπρεπε να μην είχε βάλει υποψηφιότητα για μέλος της ΕΟΕ ή να εκπέσει αυτοδικαίως από τη θέση του στην ΕΟΕ, διότι οι έμμισθες υπηρεσίες του στο ΣΕΦ αποτελούν "οικονομικά οφέλη", που πληρώνονται από κονδύλια για τον αθλητισμό.


Ε - Ο Θωμάς Μεντεσίδης είναι ο εκπρόσωπος της Ποδηλατικής Ομοσπονδίας στην ΕΟΕ. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συμβουλίου της ΓΓΑ. Τυπικά, δηλαδή, τα καθήκοντά του είναι να ορίζει επιτροπές ελέγχου των οικονομικών και διοικητικών των αθλητικών ομοσπονδιών και να εποπτεύει αυτών καθώς και των αποτελεσμάτων των ελέγχων. Οι αρμοδιότητές του αυτές καθαυτές αποτελούν το απόλυτο στοιχείο βάσει του οποίου δεν θα έπρεπε με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο να είναι μέλος διοικητικού συμβουλίου αθλητικής ομοσπονδίας και να βρίσκεται σήμερα μεταξύ των μελών της ΕΟΕ! Και αυτό διότι και μόνο εκ της θέσεώς του ως ανώτατου ελεγκτή των ομοσπονδιών, εξυπακούεται ότι:

1 - Στη δική του ομοσπονδία εκλέγεται και μόνο εκ της ιδιότητας του στη ΓΓΑ και η ομοσπονδία του ποτέ δεν θα υποστεί αντικειμενικό έλεγχο!

2 - Κάθε ομοσπονδία με διοίκηση που ο Μεντεσίδης δεν χωνεύει, θα ξεσκίζεται στους ελέγχους!

3 - Κάθε ομοσπονδία με διοίκηση φιλική στον Μεντεσίδη, θα περνάει στο ντούκου τους ελέγχους!

4 - Ο Μεντεσίδης είναι το κλειδί κάθε είδους εκβιασμό, διωγμό ή εύνοια για τους εχθρούς και τους φίλους του Ορφανού, ο οποίος μπορεί να τον χρησιμοποιεί χωρίς να εκτίθεται (υποτίθεται) ο ίδιος, ώστε να τον έχει σαν δεύτερο πιστόλι στον κρόταφο των διοικήσεων ομοσπονδιών!!! (Το πρώτο είναι οι επιχορηγήσεις!)

5 - Και άλλα παρόμοια!

 

Ας σημειωθεί ότι όλα αυτά ήδη έχουν επιβεβαιωθεί:

1 - Όταν έγιναν έλεγχοι οικονομικών σε 17 ομοσπονδίες, κυρίως με διοικήσεις αντίθετες με το "πνεύμα" Ορφανού,

2 - Όταν οι έλεγχοι στην ομοσπονδία καράτε βγάζουν τον Γερόλυμπο αθώο,

3 - Όταν οι έλεγχοι στην ομοσπονδία ταεκβοντό βγάζουν τον Πραγαλό ένοχο,

4 - Όταν οι έλεγχοι στην ομοσπονδία σόφτμπολ βρίσκουν ατασθαλίες αρκετές για το κλείσιμο της ομοσπονδίας αλλά αντί αυτού της "φυτεύουν" ως αντιπρόσωπο στην ΕΟΕ τον Γερόλυμπο, και

5 - Όταν οι Ζαννιάς (τένις) και Σερπιέρης (μοντέρνο πένταθλο) αποκαλούν ευθέως το Μεντεσίδη "εκβιαστή" ο ένας και "αρχιεκβιαστή" (ένα … γαλόνι παραπάνω!) ο άλλος μέσα σε … συνεδρίαση της ΕΟΕ, διότι εκβίαζε τις εκλογές αντιπροσώπου στην ΕΟΕ στις ομοσπονδίες τους, ώστε να μην εκλεγούν αυτοί, αλλά οι Θεσσαλονικείς συνεργάτες του Ορφανού!!!

Ο Μεντεσίδης, λοιπόν, πρέπει να φύγει από την ΕΟΕ και από κάθε ομοσπονδία και ο Ορφανός να αφήσει το γκαγκστεριλίκι της "ρωσικής ρουλέτας" κατά μέρος!


Συνέχεια


Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση

 

Θύμιος Περσίδης
www.karate.gr    

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα .