karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 23/11/2019.  Ενημέρωση και διορθώσεις 26/11/2019 και 30/11/2019.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 6-8-2020

 έχουμε ακόμα 247 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα

 με ευθύνη και της διοίκησής του, αλλά και της αντιπολίτευσης!!!

 

Οι Πειρατές της Καρα(τ)ιβικής:

ΕΛΟΚ και ΚΙΜΕ σερφάααρουν

στον Ωκεανό της Βλακείας!

 

 ΕΛΟΚ: μια καταδικασμένη ομοσπονδία και από την διοίκησή της

και από την αντιπολίτευση, αλλά κυρίως από μια ανίκανη και άχρηστη ΓΓΑ!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


Πριν διαβάσετε το φοβερό αυτό άρθρο κάνετε ένα ζεσταματάκι

με το παλιό, αλλά πάντα επίκαιρο βίντεο!

 


Ως συνήθως, η ΕΛΟΚ παραποιεί την αλήθεια με ψευδείς ή/και αναληθείς αναρτήσεις της στο FB για να καλύψει τις παρανομίες της!

Εσκεμμένες ανακρίβειες: (1) Η Εισαγγελική Διάταξη με την οποία πήγε στο αρχείο η μηνυτήρια αναφορά του Κοσμίδη κατά της ΕΛΟΚ με διαβιβαστικό έναν ογκώδη φάκελο από τον Σταύρο Κοντονή ... μπάζει νερά από όλες τις πάντες και δεν αποκλείεται να ακυρωθεί από το ΚΙΜΕ και η δίκη τους να γίνει!, (2) Τη μήνυση της απελπισίας (την δεύτερη) δεν την έκαναν όλα τα μέλη της Δοίκησης της ΕΛΟΚ, αλλά μόνο τρία από αυτά και το Επίτιμο Αρχι-Καρα-Λαμόγιο! Το ότι τα άλλα όκτώ μέλη της διοίκησης (συν ακόμα 10 παρατρεχάμενοι) δεν συμμετείχαν στη μήνυση σημαίνει ότι "η τιμή τους και η υπόληψή τους δεν προσεβλήθησαν" και άρα είχαν αποδεχτεί τις καταγγελίες ως αληθείς!, (3) Στην αναβολή της δεύτερης δίκης δεν έπαιξαν ρόλο μόνο οι απουσίες του δικηγόρου και του ενός κατηγορούμενου, αλλά και οι απουσίες της προέδρου της ΕΛΟΚ Εμμανουέλας Ποντίδα-Γερολύμπου και του ταμία Γρηγόρη Βόβλα από τους μηνυτές, η παρουσία των οποίων είναι απαραίτητη για να γίνει η δίκη, άλλως λογικά ακυρώνεται!!! (4) Τέλος, τις δηλώσεις της Διοίκησης της ΕΛΟΚ και του Γερόλυμπου και κυρίως τις απειλές τους εγώ προσωπικά τις έχω γραμμένες, ενώ η τιμή και η υπόληψή τους βρίσκονται ... στο τρίτο υπόγειο, όπως αποδεικνύεται στο τέλος του παρόντος άρθρου!!!


Αλλά το γνωστό και μη εξαιρετέο … Καρα-λαμόγιο από Κούνια του διαδικτύου χτύπησε για πολλοστή φορά και από το ανώνυμο σάιτ του με το κλεμμένο όνομα (ό,τι είναι ανίκανος να αποκτήσει μόνος του βάζει δικηγόρους να το πάρουν γι’ αυτόν και αν και αυτό αποτύχει, τότε το κλέβει!) προσβάλοντας ακόμα και τη νοημοσύνη των ανεγκέφαλων οπαδών του (τους έκατσε το … σανό στο λαιμό από το σοκ!) με την επόμενη ανάρτηση! Θυμίζω ότι μόνο βρωμιάρηδες κουκουλοφόροι βρίζουν από το διαδίκτυο χωρίς να αναλαμβάνουν την ευθύνη των κειμένων τους με το όνομά τους!

Την πεζοδρομιακή ανάρτησή του την είδα καθυστερημένα, αφού καμιά του ανάρτηση δεν έχει κάτι ενδιαφέρον να διαβάσω, την δίνω πιο κάτω με αριθμημένες ενότητες και σημειώνω την αλήθεια συνοδευόμενη από δικά μου σχόλια! Οι φωτό δικές μου!


 Facebook/karate.gr,   18 Οκτωβρίου ·   Δικαστικό ρεπορτάζ τού από … Κούνια!

 

 1 - Δικάζονταν χθές ο σιχάμν (εννοεί τον Γιώργο Κοσμίδη), ο σουβλατζής (εννοεί τον Σπύρο Δρακόπουλο), ο κουμπάρος (εννοεί τον Τάσο Πανουσόπουλο), ο μαϊντανός (εννοεί τον Θοδωρή Αθανασόπουλο) και ο ψευτοθύμιος (εννοεί τον Θύμιο Περσίδη, δηλαδή εμένα).

Είχαν καλέσει πανστρατιά για να σωθούν. Όλοι ανταποκρίθηκαν. Ήταν εκεί ο Άρης Αχαρνών (εννοεί τον Άρη Κραββαρίτη) και η Αφύλακτη Διάβαση (εννοεί τον Θανάση Φυλακτό) για υπεράσπιση. Μιλάμε για κοσμοσυρροή! Αυτοί έχουν μείνει! 100% ανταπόκριση στο κάλεσμα!!

Αλλά πήραν αναβολή τα καλόπαιδα για τον Ιανουάριο του 2020, επειδή «κτύπησε» ένα καλόπαιδο (εννοεί τον Θοδωρή Αθανασόπουλο) και δεν μπορούσε να δικαστεί! Ή δεν μπορούσε να το σηκώσει αυτό που έρχεται και την έκανε στο νοσοκομείο... Περαστικά στον μαϊντανό! Να βγει με το καλό και να κάνει κανένα σχολιάκι στα social media μόλις αποθεραπευθεί…

Και ζήτησε ο εκπρόσωπος του σιχάμν άλλη ημερομηνία από αυτή που πρότεινε ο εισαγγελέας για αναβολή γιατί δεν μπορούσε είπε... και ο εισαγγελέας του πρότεινε πιο πριν, τα Χριστούγεννα!! Και έγινε άσπρος ο εκπρόσωπος και έκανε ανάποδη κυβίστηση και δέχθηκε την πρώτη ημερομηνία που δεν μπορούσε!! Να προλάβει να κάνει Χριστούγεννα ο σιχάμν. Ακόμη γελάνε στην Ευελπίδων και τα τσιμέντα!!!

2 - Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΔΥΝΗΡΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.

Μέχρι τότε θα είναι υπόδικοι για πολύ σοβαρά αδικήματα:

Ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμιση, όλα κατά συρροή και επιπλέον ηθική αυτουργία πάλι κατά συρροή στα προηγούμενα αδικήματα!!

(Εννοεί ότι … προήχθη σε Εισαγγελέα και Δήμιο ταυτόχρονα! … Λαμόγιο από Κούνια! Τι άλλο?)

 3 - Το χειρότερο για τα καλόπαιδα είναι ότι βγήκε και η διάταξη του εισαγγελέα που θέτει τις ψεύτο μηνύσεις τους στο αρχείο και πλέον έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει. Η διάταξη του εισαγγελέα είναι καταπέλτης! (Θυμίζουμε ότι αφορά όλες αυτές τις άθλιες συκοφαντίες που διακινούσαν τα καλόπαιδα στα social media για συνενωμένες δικογραφίες και προεξοφλούσαν την καταδίκη της διοίκησης της ομοσπονδίας!! Τώρα η ομοσπονδία και η διοίκηση της βγήκαν για άλλη μια φορά απόλυτα καθαροί και τα καλόπαιδα θα πάθουν αυτό που διαλαλούσαν για τους άλλους. Θα πάνε μια βόλτα μέχρι τον δήμο Κορυδαλλού για προφιτερόλ. Μάθαμε επίσης ότι υπάρχουν και κάποια χαρτιά που όταν βγουν στην δίκη θα γίνει το έλα να δείς!!! Θα φάει ο ένας τον άλλο!!!

 4 - Θυμόμαστε ότι αυτά τα καλόπαιδα διαλαλούσαν ότι θα βάλουν φυλακή όλο το ΔΣ. Τι στράβωσε καλόπαιδα? Μήπως μας είχατε φλομώσει στο ψέμα? μήπως μαζευτήκατε σε ομαδούλα και τα προσυμφωνήσατε αυτά μεταξύ σας και τα κατασκευάσατε για να ασκηθεί δίωξη εναντίον του ΔΣ και να πάρετε την διοίκηση και ένας σοβαρός εισαγγελέας τα κατάλαβε όλα και σας έστειλε αδιάβαστους? Μήπως έχει γίνει κάτι τέτοιο? Πώς την λένε αυτή την ομαδούλα στην ποινική δικονομία??? Μήπως προκύψει και τέτοια κατηγορία? μήπως προκύψουν και μερικές άλλες? Μήπως έλθουν και αγωγές τώρα σε όλους ανεξαιρέτως?

 5 - Με ένα γρήγορο υπολογισμό έχουμε και λέμε (εάν υποθέσουμε ότι θα καταδικαστούν). Λέμε τώρα, στην απευκταία αυτή κακή συγκυρία που καταδικαστούν, τα νούμερα έχουν ως εξής:

Έξι κατηγορούμενοι χ 2 χρόνια μέσο όρο ποινής, θα πρέπει να περιμένουν από 12 χρόνια και πάνω φυλακή συνολικά. Αυτό μας είπε ένας σοβαρός Δικηγόρος ότι πέφτει συνήθως κατά συγχώνευση στα αδικήματα αυτά...  Άντε τώρα να δούμε το πιθανό ποσό των αγωγών. Τα 6 καλόπαιδα κατηγόρησαν στο σύνολο 23 αθώους ανθρώπους. Αθωώθηκαν όλοι! Άντε οι 15 από αυτούς να τους φυσήξουν μια αγωγούλα των 20.000 και να επιδικάσει ας πούμε το δικαστήριο 10.000 στον καθένα = 150.000 το κάθε καλόπαιδο επί 6 καλόπαιδα=900.000 περίπου. Οκ! Σιγά τα αυγά! Έχουν χρηματοδότη!  😂

 6 - Και σε αυτά να προσθέσετε τις αγωγές στο ΔΣ του συλλόγου του σιχάμν! Εκεί δεν θα είναι 20000 το κεφάλι. Θα βάλουν κάτι τις παραπάνω γιατί είναι εκτός Αττικής και έχει διόδια! Ε ρε γλέντια!!

Μπερδευτήκαμε όμως με τους πολλαπλασιασμούς, μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος μην κάνουμε κανένα λάθος και εκτεθούμε?

Όπως ακούσαμε όμως, αυτή η υπόθεση θα μοιάζει με παιδική χαρά μπροστά σε αυτά που έρχονται!! Τι μπορεί να είναι μεγαλύτερο??? Ακούσαμε ότι μόνον οι επιδώσεις θα στοιχίσουν κανα δεκαχίλιαρο!!! Το project θα το χρηματοδοτήσει ο Geronimo όπως ακούγεται. Θα ανοίξει επιχείρηση Airbnb μετά!   😂

Σας τελείωσε όλους ο σουβλατζής και σας βουλιάζει ακόμη περισσότερο στον βάλτο που είχατε φτιάξει για τους άλλους… Καλή τύχη καλόπαιδα... όσοι έχετε απομείνει!  😋

 


Τι μας λέει, λοιπόν, το σούργελο!

 

"Σούργελο" εξ ορισμού είναι το άτομο που αυτοεξευτελίζεται 24 ώρες το 24ωρο!!!

 

1 – Αναφέρεται (όπως και εμείς στο προηγούμενο άρθρο μας) στη δίκη της 17/10/2019 (δεύτερη υπόθεση) με μηνυτές τους Μπουλούμπαση, Γερόλυμπο, Ποντίδα-Γερολύμπου, Βόβλα, Χονδροματίδη, μάρτυρες τους Σκοπελίτη και Κανέλλη και κατηγορούμενους τους Κοσμίδη, Πανουσόπουλο Γιάννη, Πανουσόπουλο Τάσο, Αθανασόπουλο, Περσίδη και Δρακόπουλο για δήθεν ψευδομαρτυρία και συκοφαντική δυσφήμηση στις ένορκες καταθέσεις τους στο πλαίσιο των μηνυτήριων αναφορών (πρώτη υπόθεση) για τις παρανομίες και τα ποινικά αδικήματα, που διαπράχθηκαν κατά τη λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε του 2014.

Όπως είναι γνωστό και έχω ξαναγράψει, η δεύτερη υπόθεση πρόκυψε ως δήθεν «αυθόρμητη», αλλά στην πραγματικότητα ως απελπισμένη, άμυνα των κατηγορουμένων στην πρώτη υπόθεση ! Η δεύτερη υπόθεση είχε ήδη πάρει τρεις αναβολές, ενώ η πρώτη δεν είχε φτάσει ακόμα στο ακροατήριο. Για να δικαστεί η δεύτερη έπρεπε κατά την δικονομία να τελεσιδικίσει αμετάκλητα η πρώτη (δηλ. και Άρειο Πάγο).

 

Πριν από την τρέχουσα δίκη πληροφορηθήκαμε ότι η πρώτη υπόθεση είχε μπει στο αρχείο χωρίς να δικαστεί μετά από μια προκλητική, παράνομη και απόλυτα αναιτιολόγητη Εισαγγελική Διάταξη με αυθαίρετα, έωλα και αστήρικτα συμπεράσματα! Πλήρης απογοήτευση και αγανάκτηση, διότι στους Εισαγγελείς και τους Δικαστές πάμε την τελευταία μας ελπίδα να διορθώσουν τις στρεβλώσεις της δημόσιας ζωής των Ελλήνων Πολιτών με τη «σοφία τους» και τη «νομική τους γνώση» και αυτοί μερικές φορές βγάζουν αθώες περιστερές τους καραμπινάτα αθλητικούς εγκληματίες στρεβλώνοντας δέκα φορές περισσότερο τα ήδη στρεβλωμένα στην καθημερινή μας ζωή!!! Μήπως να γίνουμε και εμείς απατεώνες???

 

Όπως, λοιπόν, στη δίκη του Τριάθλου, όπου αθωώθηκαν οι καραμπινάτοι αθλητικοί εγκληματίες, έτσι και εδώ (και χειρότερα διότι η υπόθεση δεν έφτασε ούτε καν στο ακροατήριο) ο Αθλητικός Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Σωτήρης Μπουγιούκος με την με κλικ εδώ Εισαγγελική του Διάταξη έστειλε στο αρχείο τελείως αυθαίρετα και αναιτιολόγητα την υπόθεση της Σχολής Προπονητών Καράτε, προσβάλλοντας καίρια το περί δικαίου αίσθημα 10.000 Ελλήνων Πολιτών, που παρακολουθούσαν επί δύο χρόνια την υπόθεση (σύλλογοι, αθλητές, γονείς αθλητών, κτλ. σε όλη την Ελλάδα) και με οργή και αγανάκτηση συνειδητοποιούν ότι τους φέρονται σαν να είναι ζώα και ηλίθιοι!!! Την Εισαγγελική Διάταξη του κ. Μπουγιούκου προσυπογράφει και η κα. Μαρία Αυγήτα, Αντεισαγγελέας Εφετών! Και ο φάκελος πήγε στο αρχείο!

 

Με την πρώτη υπόθεση στο αρχείο, έρχεται τώρα ο Γερόλυμπος να κομπάζει ότι «αθωώθηκε» η ομάδα του και η ΕΛΟΚ, να κραδαίνει την «εισαγγελική διάταξη … καταπέλτη!», που είναι γραμμένη καλύτερα από ότι θα την γράφανε οι δικηγόροι του (!), να κυνηγάει δικαστικά τους ειλικρινείς μάρτυρες, που κατέθεσαν την αλήθεια για τις παρανομίες της Σχολής και της ΕΛΟΚ, και να ειρωνεύεται με τις γνωστές του παπαριές τη δήθεν αναμενόμενη καταδίκη τους! Από εκεί και πέρα διαστρεβλώνει την πραγματικότητα ακόμα και για τη δεύτερη δίκη, ενώ η αλήθεια είναι ότι:

Το δικαστήριο εκείνης της ημέρας (της δεύτερης δίκης) είχε μια πολύ επιεική σύνθεση, που δίκαζε υποθέσεις για οφειλές στο ΙΚΑ και άλλα Ταμεία. Είχαμε το τελευταίο νούμερο (24) στο πινάκιο. Η κα Πρόεδρος εκφώνησε τα ονόματα των μηνυτών και έλειπαν οι Ποντίδα και ο Βόβλας! Η σουπιά, ο συνήγορός τους, Δημήτρης Μπαλασόπουλος προσπάθησε να τα μπαλώσει λέγοντας ότι της Ποντίδα αρρώστησε η … γάτα της και ο Βόβλας είχε εγκεφαλικό, ενώ η Ποντίδα δεν έχει … γάτα και ο Βόβλας το εγκεφαλικό το είχε πάθει το 2013(?)! Η κα Πρόεδρος προχώρησε στην εκφώνηση των ονομάτων των κατηγορουμένων και έλειπαν οι Γιάννης Πανουσόπουλος, Αθανασόπουλος και Κοσμίδης.

Ο Τάσος Πανουσόπουλος είχε φέρει αποδεικτικά ότι ο κοινός με τον γιό του δικηγόρος δίκαζε την ίδια μέρα στη Νάξο και γι’ αυτό το λόγο ζητούσε αναβολή στο πρόσωπο του δικηγόρου του (νόμιμο), ο Αθανασόπουλος είχε στείλει δικαιολογητικό νοσοκομείου ότι είχε μπει για εγχείρηση (νόμιμο) και ο Κοσμίδης είχε στείλει πληρεξούσιο δικηγόρο (νόμιμο). Με βάση όλα αυτά η αναβολή ήταν υποχρεωτική για το δικαστήριο και έτσι δόθηκε για την 27-1-2020.

Το πρώτο περίεργο ήταν η σιγουριά του Γερόλυμπου για την αναβολή της Δίκης, ώστε να μη φέρει τη γυναίκα του, αλλά ούτε και κάποιο δικαιολογητικό για την απουσία της!!! Ούτε για τον Βόβλα! Τα λόγια του Μπαλασόπουλου ΔΕΝ είναι αρκετά για αποδεχθούν τις απουσίες αυτές των μηνυτών οι κατηγορούμενοι, αλλά ούτε και το δικαστήριο! Το ήξερε ο Γερόλυμπος από πριν ότι θα έπαιρνε αναβολή η Δίκη?

Από όλα αυτά προκύπτουν τα εξής θέματα:

Αν δεν έρθουν οι Ποντίδα-Γερολύμπου και ο Γρηγόρης Βόβλας στην επόμενη δίκη να τους ξεσκίσω στις ερωτήσεις, διότι εγώ πηγαίνω χωρίς δικηγόρο για να απολαύσω το πανηγύρι, τότε η δίκη δεν μπορεί να γίνει, διότι οι καίριες ερωτήσεις, που θα κάνω σε αυτούς τους δύο, αποτελούν βάση για την απόδειξη της αθωότητάς μου! Ούτε μπορούν να εκπροσωπηθούν από τους δικηγόρους τους! Συνεπώς, χωρίς Ποντίδα και Βόβλα η δίκη δεν γίνεται κατά δικαιωματική απαίτηση των κατηγορουμένων!

Αν έρθει ο Μπαλασόπουλος ως συνήγορος της ομάδας των μηνυτών, θα βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή που το αποφάσισε, διότι έχω πολλά ράμματα για τη γούνα του ως συνεργάτη του Γερόλυμπου στις απάτες του επί 25 χρόνια!

Από το ότι γνωρίζω ή/και έμαθα, οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι έχουν πολύ καλούς δικηγόρους, ενώ την επόμενη φορά θα έρθει και ο Κοσμίδης! Ας ελπίσουμε να έρθει και το ΚΙΜΕ σύσσωμο!

Πραγματικά, στο ακροατήριο ήταν οι Κραββαρίτης και Φυλακτός, αλλά … ποιώντες την ... "νήσσαν την αλλοδαπήν"! Δεν ήρθαν για να βοηθήσουν, αλλά για το … show time! Αγύριστα κεφάλια είσαστε!

 

2 - Συνεπώς, μεγάλε, άσε τις προβλέψεις και τις ονειρώξεις σου για τα βράδια του χειμώνα, μάζεψε τη μήνυση και κάνε τη … μασούρι, γιατί δεν σας βλέπω να έρχεστε για δίκη στο δικαστήριο! Αυτό θα ήταν και το πιο φρόνιμο, διότι έτσι κι αλλιώς θα την χάσετε χωρίς να φέρετε κανένα αποτέλεσμα!

Στη χειρότερη των χειροτέρων περίπτωση θα αρπάξουμε από τρία τυπικά μηνάκια, τα οποία θα παραγραφούν ως ... μικρόβια! Αντίθετα, θα τα ακούσετε για τα καλά και μάλιστα τα δικά μου θα ζητώ να γράφονται στα πρακτικά, ώστε να τα δημοσιεύσω και να μείνουν στην αιωνιότητα!!! Το ωραίο για μένα είναι ότι θα είσαι μάρτυρας κατηγορίας και δεν θα κρυφτείς ως συνήθως κάτω από τα φουστάνια της γυναίκας σου, η οποία σου υπόσχομαι και αυτή δεν θα ξέρει πού να κρυφτεί!

 

3 – Η προκλητική, παράνομη και απόλυτα αναιτιολόγητη Εισαγγελική Διάταξη (με κλικ εδώ) με αυθαίρετα, έωλα και αστήρικτα συμπεράσματα έστειλε στο αρχείο τις μηνυτήριες αναφορές του Κοσμίδη και τον ογκώδη φάκελο του Κοντονή για τη λειτουργία της ΕΛΟΚ και την γκανγκστερική λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε 2014 των ΓΓΑ και ΕΛΟΚ, θα παρατηρήσετε ότι δέχεται όλα όσα ισχυρίζεται η ΕΛΟΚ χωρίς την παραμικρή αιτιολογία, δεν αναφέρει τίποτα για τις εγκληματικές πράξεις και παραλήψεις και της ΕΛΟΚ και της ΓΓΑ και αδιαφορεί εγκληματικά για τις ένορκες καταθέσεις των μελών του ΔΣ της ΕΛΟΚ, των μελών της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών και τις καταγγελίες του www.karate.gr, που επί ένα χρόνο κατήγγειλαν τις παρανομίες με χίλιους-δυό τρόπους! Είναι κάπως αφύσικο ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Σωτήρης Μπουγιούκος, ως αντιπρόσωπος της Πολιτείας στις ποινικές δίκες, να έχει παρεξηγήσει το καθήκον του νομίζοντας ότι αυτό είναι να κρύβει κάτω από το χαλί τις παρανομίες των διαπιστευμένων αθλητικών εγκληματιών, που αποτελούν κατεστημένο στον αθλητισμό, καθώς και των Δημόσιων Υπηρεσιών, όπως η ΓΓΑ, και να βγάζει «λάδι» τις ηγεσίες τους αφήνοντας «κόκκαλο» τους Έλληνες Πολίτες μπροστά στην ανθεκτικότητα του γκανγκστερισμού της απάτης έναντι της Αλήθειας και της Δικαιοσύνης! Είχε απόλυτη υποχρέωση να στείλει την υπόθεση στο ακροατήριο, ώστε να ακουστούν όλες οι λεπτομέρειες, όλες οι απόψεις και να κρίνουν και αποφασίσουν οι Δικαστές! ΟΧΙ να αποδίδει Δικαιοσύνη μόνος του!!! Σαν να το έχετε παρακάνει νομίζω!


Δίνω στη συνέχεια μερικά αποσπάσματα από την "εισαγγελική διάταξη καταπέλτη" του κου. Μπουγιούκου, που αθωώνει τους αθλητικούς εγκληματίες προκαλώντας το κοινό αίσθημα περί δικαίου των Ελλήνων Πολιτών, και θα αποδείξω επί τόπου ότι διέπραξε καραμπινάστη παράβαση καθήκοντος, όταν κατέληξε στο απαράδεκτο συμπέρασμα ότι πολύ καλώς ΠΗΡΑΝ δίπλωμα προπονητή καράτε 50 άχρηστοι πλαστογράφοι και πολύ καλώς ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ δίπλωμα άλλοι 30, που το άξιζαν, ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΝ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟ, ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ:


Τα αποσπάσματα και τα σχόλιά τους:

Ανωτέρω η αρχή της Εισαγγελικής Διάταξης! Και στη συνέχεια:

Αρχικά δίνεται η Απόφαση Ίδρυσης της Σχολής Προπονητών Καράτε από τη ΓΓΑ, που ορίζει πενταμελή Επιτροπή Διοίκησης με έδρα την ΓΓΑ. Στις 15-10-2014 σε συνεδρίαση της Επιτροπής Διοίκησης συζητήθηκαν ως ανωτέρω  οι καταγγελίες, οι οποίες έγιναν από το ΔΥΝΑΜΙΚΟ www.karate.gr, γιατί μόνο αυτό κατήγγειλε δημόσια το μπάχαλο των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ, για τις παρανομίες κατά την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών, και έγινε δεκτό με πλειοψηφία 4 προς 1 να αναβληθούν οι εξετάσεις, ώστε να ελεγχθούν τα δικαιολογητικά των σπουδαστών.

Αλλά οι εξετάσεις,  κατά παράβαση της απόφασης της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών, που λειτουργούσε ως όργανο διοίκησης ανεξάρτητο από την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ, πραγματοποιήθηκαν πραξικοπηματικά και παράνομα από την ΕΛΟΚ, τον πρόεδρό της και Διεθυντή της Σχολής Προπονητών Χρήστο Μπουλούμπαση και την αντιπρόεδρο τότε και πρόεδρο σήμερα της ΕΛΟΚ Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, η οποία δεν είχε καμιά αρμοδιότητα στις αποφάσεις λειτουργίας της Σχολής, και επικυρώθηκαν επίσης πραξικοπηματικά και παράνομα από τον απερχόμενο σε δύο ημέρες (τότε) υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό την 23-1-2015. Την 25-1-2015 είχαμε εκλογές και ο ηλίθιος Ανδριανός μας άδειασε τη γωνιά, αφού έκανε το καραμπινάτα παράνομο ρουσφετάκι του! Στη συνέχεια και ενώ η Επιτροπή Διοίκησης τις είχε υπό ακύρωση, επικυρώθηκαν επίσης πραξικοπηματικά από τον ανίδεο και άσχετο ΣΥΡΙΖΑΙΟ Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό για να δώσει ο ίδιος τα διπλώματα και να εισπράξει το κομματικό του όφελος, ενώ πάντα στο παρελθόν τα διπλώματα τα απένειμε στους σπουδαστές ο Πρόεδρος της Σχολής!

Ο κ. Μπουγιούκος τα βρήκε πολύ φυσιολογικά το "έγινε δεκτό το πόρισμα 4 προς 1" και το  αντίθετό του "πραγματοποιήθηκαν και επικυρώθηκαν"!

Τα υπόλοιπα περί "εθελοντικά" και "αμισθί" έπρεπε να αποδειχθούν στο δικαστήριο κε. Μπουγιούκο! Γιατί μένουν, λέτε, επί 20, 30 και 40 χρόνια οι πρόεδροι στις αθλητικές ομοσπονδίες! "Εθελοντικά" και "αμισθί"? Έχει τρανταχτεί ο τόπος από τις αντισυνταγματικές διατάξεις του ολόφρεσκου νέου αθλητικού νόμου (4639/2019) για τους ηλικιακούς περιορισμούς και τους περιορισμούς στις θητείες προέδρων και άλλων στα ΔΣ των αθλητικών Ομοσπονδιών! Είσαστε πραγματικά "αθλητικός εισαγγελέας" και περνάνε από τα χέρια σας παρανομίες των μελών των ΔΣ των αθλητικών ομοσπονδιών ή όχι??? Γιατί άραγε κάνουν αυτές τις παρανομίες???Και αν είχατε ασχοληθεί έστω και λίγο με την καυτή αυτή υπόθεση απόλυτης διαφθοράς θα βλέπατε ότι η Σχολή Προπονητών Καράτε λειτούργησε σε τέσσερα τμήματα επί 200 ώρες το καθένα μας κάνουν 800 διδακτικές ώρες! Επί 16 € την ώρα, που πληρώθηκαν, από πληροφορίες, οι διδάσκοντες μας κάνουν 12.800 € αμοιβές διδασκόντων! Η ΕΛΟΚ εισέπραξε 240 υποψήφιοι Χ 250 € = 60.000 € και εμφάνισε στον απολογισμό της συνολική δαπάνη για τη Σχολή περίπου 48.000 €, οπότε της έμεινε υπόλοιπο στο Ταμείο της 12.000 €, τα οποία κράτησε παρανόμως ακόμα και με τις ευλογίες σας! ΑΛΛΑ, από τα 12.800 €, που πήραν οι διδάσκοντες, μέχρι τα 48.000 € του απολογισμού, τα υπόλοιπα 35.200 €, επί πλέον των 12.000 €, γνωρίζετε εσείς που πήγαν, γιατί εμείς ΔΕΝ γνωρίζουμε και δεν γνωρίζει κανένας άλλος! Αποδεικνύεται, λοιπόν, ότι αποτελέσατε και εσείς ένα ακόμα γρανάζι στη μηχανή απομύζησης της ΕΛΟΚ, των συλλόγων και των αθλητών τους, που έχει στήσει και εκμεταλλέυεται ο Γερόλυμπος!!!

Αναπτύσσει αερολογίες περί Επιστημονικού Προσωπικού και άλλων ο κ. Μπουγιούκος, αλλά αποκρύπτει ότι τα θέματα των εξετάσεων ΔΕΝ τα έδωσαν, όπως έπρεπε, οι καθηγητές στους εξεταζόμενους την ημέρα των εξετάσεων, αλλά τα είχαν στείλει με email 2-3 μέρες νωρίτερα στο Γενικό Γραμματέα της ΕΛΟΚΜανώλη Δημητριάδη, που ήταν ταυτόχρονα και σπουδαστής της Σχολής, και αυτός προφανώς στον πρόεδρο της ΕΛΟΚ και Διευθυντή της Σχολής Χρήστο Μπουλούμπαση, του οποίου ο γιός ήταν επίσης μαθητής της Σχολής, στον αρχηγό Γερόλυμπο, ο οποίος είχε προωθήσει όλους τους πλαστογράφους για να τους πάρει τα 250άρια, και σε όλο το ΔΣ, τα μέλη του οποίου οπωσδήποτε τα έδωσαν σε όσους γνωστούς είχαν μεταξύ των εξεταζόμενων!Έτσι πήραν τα διπλώματα προπονητή άνετα και όσοι πλαστογράφησαν τα δικαιολογητικά τους με υπογραφή της ΕΛΟΚ! Έτσι στήθηκε το ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΡΑΤΕ από τον Γερόλυμπο και την ΕΛΟΚ!!!Είμαι σε απόλυτη θέση να γνωρίζω τις διαδικασίες λειτουργίας της Σχολής Προπονητών, διότι ήμουν ο Διευθυντής της πρώτης Σχολής Προπονητών της ΕΛΟΚ το 1992, όταν ακόμα όλοι είχαν ... τσίμπλες στα μάτια τους!!!

Τα προηγούμενα, άλλωστε, τα κατέθεσαν ενόρκως οι λόγω ειδικών θέσεων γνωρίζοντες την αλήθεια μάρτυρες! Ο κ. Μπουγιούκος περιέργως ή/και υπόπτως τα αποσιώπησε όλα αυτά! Έτσι παράγεται το εισαγγελικό έργο?

Είναι ... ιαπωνικό ιδεόγραμμα για τον κ. Μπουγιούκο το "ανταποδοτικά"? Για αυτόν σημαίνει ότι "τα λεφτά των σπουδαστών της Σχολής πάνε στο Ταμείο της ΕΛΟΚ"! Δηλαδή, όταν ο νόμος με το "ανταποδοτικά" εννοεί ότι "πληρώνονται τα έξοδα της Σχολής και τα ρέστα επιστρέφονται στους σπουδαστές" και αντί να γίνει αυτό μαζεύονται ο ... Αλή Μπαμπάς και οι Σαράντα Κλέφτες και τα βάζουν στην τσέπη τους, αυτό δεν αποτελεί παράβαση του νόμου και υπεξαίρεση των χρημάτων των σπουδαστών "επειδή δεν εκφράστηκε καμιά αντίρρηση ή ένσταση σχετικά"! Με τη θηλιά στο λαιμό για το αν θα πάρει το δίπλωμα προπονητή, ποιός σπουδαστής θα ζητούσε τα ρέστα του των 50 €??? Με το καθεστώς δικτατορίας στην ΕΛΟΚ υπό τον Γερόλυμπο, ποιος από τους υποτελείς συλλόγους θα έλεγε "δωστε τα ρέστα στους σπουδαστές"? Δεν πάει για όλους εμάς το "ανταποδοτικά" να σημαίνει ότι "πληρώνονται τα έξοδα της Σχολής και τα ρέστα επιστρέφονται στους σπουδαστές": Εμείς είμαστε ζώα και ηλίθιοι!

Αφετέρου οι κατά τις πεποιθήσεις του κ. Μπουγιούκου "παρέχοντες τις υπηρεσίες τους αμισθί", μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ,  στην πραγματικότητα ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ για την παράνομη διδασκαλία τους στη Σχολή Προπονητών! Και ήταν σύσσωμο σχεδόν το ΔΣ/ΕΛΟΚ: Μπουλούμπασης, Βόβλας, Κοσμίδης, Χονδροματίδης και Πάσης!  Πράγμα που αποδεικνύει ότι επί 20ετία ήταν παράνομα και μέλη του ΔΣ και προπονητές! Αμάν κε. Μπουγιούκο! Καργάραμε στα ατοπήματα!!!

Μιλάμε για κλασική περίπτωση κουκουλώματος υπόθεσης που έπρεπε να παραπεμφθεί στο ακροατήριο!!! Ακόμα και απο τη Διάταξη του κ. Μπουγιούκου γίνεται φανερό ότι κυκλοφορεί ένας ... Ελέφαντας μέσα στην ΕΛΟΚ χωρίς κανένας να μιλάει γι' αυτόν! Δηλαδή, "ένας Επίτιμος Πρόεδρος χωρίς τυπικές αρμοδιότητες, αλλά που τα ρυθμίζει όλα, αποφασίζει για όλα, διατάζει για όλα και εξοντώνει τους αντιρρησίες" και κανένας δεν αναφέρει ούτε το όνομά του! Το ίδιο έγινε και στη Δίκη του Τριάθλου! Λέγεται Δικαιοσύνη αυτό???

 Απεφάνθη ο Υπέρ-Ανώτατος Δικαστής ότι η ΕΛΟΚ με τζίρο 300.000 € το χρόνο μόνο από τα λεφτά των αθλητών δεν έχει κάνει παρά μόνο μια παράβαση των 100 €! Αλλά δημόσιος υπάλληλος δεν είναι! Πού ξέρει από Εφορίες και ελέγχους! Κε. Μπουγιούκο, δεν υπάρχει επιχείρηση σε όλη την επικράτεια (ακόμα και περίπτερο σε χωριό), που να μην τρέμει για πρόστιμα, όταν περνάει το κατόφλι της ο Έλεγχος της Εφορίας! Ο λόγος είναι πασίγνωστος και προφανής: Είναι τόσο πολύπλοκος και ανεφάρμοστος ο φορολογικός νόμος, που με το που ανοίγει κανείς το πρωί την επιχείρησή του, ήδη έχει κάνει φορολογική παράβαση! 45 χρόνια επιχειρηματίες είμασταν και το ξέρουμε αυτό πολύ καλά! Και ταυτόχρονα δεν έχετε κανένα στοιχείο ότι μόνο αυτός ο έλεγχος έχει γίνει στην ΕΛΟΚ και κανένα στοιχείο ποιοί έλεγχοι έχουν γίνει στα 25 χρόνια λειτουργίας της ΕΛΟΚ και ακόμα αν υπάρχουν σε εξέλιξη οικονομικοί έλεγχοι στην Οικονομική Εισαγγελία!!! Όποιοι σας είπαν το αντίθετο, σας κοροϊδέψανε!!! Η υπόθεση έπρεπε να πάει στο ακροατήριο να δικαστεί από τους Δικαστές και όχι να καταχωνιαστεί στο αρχείο!!!

Επαναλαμβάνετε και εσείς κε. Μπουγιούκο την ηλιθιότητα, που αναμασάνε ο Γερόλυμπος και οι δικηγόροι του και δεν μπορούν να την αντικρούσουν η αντιπολίτευση, η ΓΓΑ και οι Δικαστές, ότι δήθεν ην ΕΛΟΚ "έχει σταματήσει να επιχορηγείται από το ελληνικό κράτος από το έτος 2012. Οι αποστολές των εθνικών ομάδων στο εξωτερικό χρηματοδοτούνται από το ταμείο της ομοσπονδίας, είτε από τους συμμετέχοντες αθλητές, προπονητές και συνοδούς."!!! Βρισκόσαστε σε άλλο πλανήτη κε. Μπουγιούκο, διότι:

(1) Αφενός η ΕΛΟΚ έπαιρνε επιχορηγήσεις από το 1990 έως το 2012, δηλαδή επί 23 χρόνια, και όταν κόπηκαν λόγω της οικονομικής κρίσης οι επιχορηγήσεις σε όλες τις μικρές ομοσπονδίες, τότε πέταξε στο δρόμο εσκεμμένα τους πέντε υπαλλήλους της, των οποίων τους μισθούς επιχορηγούσε η ΓΓΑ, ώστε με το πρόσχημα ότι δεν επιχορηγείται πλέον να ισχυρίζεται ότι δεν υποχρεούται και σε οικονομικούς ελέγχους της ΓΓΑ! Αυτό πού το βρήκανε γραμμένο? Δηλαδή, με 23ετή χρημαροδότηση του Δημοσίου φτιάχτηκε μια τεράστια επιχείρηση με πανελλήνια αποκλειστικότητα σε ένα άθλημα  με την ειδική αθλητική αναγνώριση, εκμεταλλευόμενη 150 συλλόγους και 10.000 αθλητές, με τζίρο 300.000 € ετησίως και χαρίστηκε στον Γερόλυμπο, ο οποίος απολαμβάνει νομικής ασυλίας, μη οικονομικών ελέγχων και οικονομικού αφορολόγητου? Πολύ κουβαρντάς είσαστε με τα λεφτά του Ελληνικού Λαού! Αφετέρου τα προνόμια των δωρεάν σταδίων για τους αγώνες της ΕΛΟΚ, των επαγγελματικών διπλωμάτων των Σχολών Προπονητών, των μοριοδοτήσεων των πρώτων αθλητών, των κατά προτίμηση διορισμών των καλών αθλητών στο δημόσιο, Αστυνομία, Λιμενικό και άλλα πολλά ωφελήματα, για τα οποία όλοι πληρώνουν στον Γερόλυμπο, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ μορφή "επιχορηγήσεων" από την Πολιτεία? Γνωρίζετε και άλλες ιδιωτικές επιχειρήσεις να απολαμβάνουν τέτοιων τρομακτικών προνομίων???????

(2) Στη συνέχεια, τι παραμύθι είναι αυτό που υιοθετείτε, επειδή το ισχυρίζεται η ΕΛΟΚ, ότι δήθεν οι αποστολές του εξωτερικού χρηματοδοτούνται από το ταμείο της ΕΛΟΚ? Η αλήθεια είναι ότι πληρώνουν οι αθλητές και οι γονείς τους υπέρογκα ποσά για τα δικά τους έξοδα καθώς και τα έξοδα όλων των επισήμων προπονητών και συνοδών της ΕΛΟΚ και μένει κέρδος και στο Ταμείο της ΕΛΟΚ! Η ΕΛΟΚ βγάζει κέρδος εις βάρος των αθλητών και των γονέων τους, όπως έχει αποδειχθεί από τις τιμές των εισιτηρίων και των ξενοδοχείων, όταν γονείς πηγαίνουν ανεξάρτητα στις αποστολές! Θέλετε απόδειξη? Μπείτε τρεις Εισαγγελείς στην ΕΛΟΚ, πάρτε τους τα κλειδιά, βγάλτε τους έξω και ελέγξτε τα οικονομικά τους!!! Πρέπει ... να σπάσετε αυγά για να κάνετε ομελέτα! Απο το γραφείο δεν γίνεται τίποτα απολύτως!!!

(3) Άλλωστε το περίφημο Ταμείο από ποίων τα χρήματα μαζεύεται? Από των αθλητών και των γονιών στους εγχώριους αγώνες φυσικά! Άλλωστε, όταν το κράτος κόβει τις επιχορηγήσεις στις μικρές ομοσπονδίες, το κάνει γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι Έλληνες Πολίτες θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους για να κάνουν τα παιδιά τους αθλητισμό (και όχι αλητεία) και η ΓΓΑ θα παριστάνει τον ... νταβατζή αυτού του αθλητισμού για να βγάζουν οι υφυπουργοί φωτογραφίες με τους πρωταθλητές για τους οποίους το κράτος δεν έχει ξοδέψει δεκάρα!!!!!!

(4) Για τις εκθέσεις πεπραγμένων της ΕΛΟΚ προς την ΓΓΑ και τους ελέγχους της τελευταίας καλύτερα να μην εκφραστώ, γιατί θα μου ξεφύγει τίποτα!!!!!!!!!!!!

(5) Η υπόθεση έπρεπε να πάει στο ακροατήριο να δικαστεί από τους Δικαστές και όχι να καταχωνιαστεί στο αρχείο!!!

Αυτό το παραμύθι, που το βρήκατε πάλι? Συζητήθηκε με τους μάρτυρες κατηγορίας? ΟΧΙ! Τρεις μάρτυρες κατηγορίας ήταν διαιτητές και καταθέτουν ότι δίνονταν διαταγές από τον ... Ελέφαντα, που δεν βλέπετε, για αλλοίωση των αποτελεσμάτων αγώνων! Δεν υπάρχει πιο σιχαμερό πράγμα από το να κλέβεις τη νίκη από τον αθλητή, που την αξίζει, και να την δίνεις στον αθλητή, που ο πατέρας του είναι αντιπρόσωπος συλλόγου και θα σου δίνει τυφλά την ψήφο του σε κάθε Γενική Συνέλευση, όπου εγκρίνεται ο ετήσιος οικονομικός απολογισμός των 250.000 - 300.000 € ή γίνονται εκλογές ή και τα δύο!

Γι' αυτό το λόγο υπάρχει και το Ακροατήριο με τους Δικαστές, ειδάλλως θα δικάζατε εσείς οι Εισαγγελείς!!!

Σχετικά με το "τυχαία αυτοματοποιημένο πρόγραμμα συμμετοχών και κληρώσεων των αγώνων της Sportdata" του Πέτρου Σκοπελίτη, ο οποίος κολυμπούσε στην παρανομία όντας ταυτόχρονα προμηθευτής της ΕΛΟΚ και όλων των συλλόγων της, αφού εισέπραττε από όλους για τη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του, αντιπρόεδρος στο σύλλογο του προέδρου της ΕΛΟΚ και κατά καιρούς εικονικός αντιπρόσωπος διαφόρων συλλόγων στις γενικές συνελεύσεις. Και μόνο από αυτά ο Πέτρος Σκοπελίτης αποδεικνύεται "άνθρωπος του Γερόλυμπου"!

Μάλλον κε Μπουγιούκο, επειδή εσείς χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή μόνο σαν γραφομηχανή με οθόνη, δεν γνωρίζετε ότι ΔΕΝ υπάρχει λογισμικό στον κόσμο, που να μην προσαρμόζεται στις επιθυμίες του αγοραστή! Γιατί??? Απλούστατα διότι δεν θα πουλιόταν ούτε σε ένα αντίτυπο!!! Αν δεν μπορεί να βάλει χέρι στους αγώνες ο χρήστης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, δηλαδή η ΕΛΟΚ, δηλαδή ο Γερόλυμπος για να βγάζει τους δικούς του νικητές από το ... καπέλο, τι να το κάνει το πρόγραμμα αγώνων?

Δεν υπάρχει άθλημα, που να μην έχει "κλέφτες"! Κλέβουν στη συμμετοχή, κλέβουν στη ζύγιση, κλέβουν στην κλήρωση, κλέβουν με αναβολικά, κλέβουν ακόμα και με ... προσευχές!!! Η ίδια η περιγραφή της λειτουργίας του προγράμματος από την ΕΛΟΚ και τον διαχειριστή του (με ανυπόγραφη επιστολή παρακαλώ του γιού Σκοπελίτη, που δεν είχε καμιά σχέση με το εν λόγω λογισμικό εκείνη την εποχή για να μην αναλάβει τις ευθύνες του, ο γελοίος γι' αυτό πατέρας Σκοπελίτης!) αποδεικνύει τις υπαρκτές δυνατότητες λαμογιάς στις κληρώσεις και εσείς δεν το βλέπετε, διότι δεν έχετε τις απαιτούμενες γνώσεις, κοινώς έχετε μεσάνυχτα από υπολογιστές, software και αγώνες καράτε!

Εγώ διδάχθηκα ηλεκτρονικούς υπολογιστές από το 1967 στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ως ηλ/γος-μηχ/γος, ήμουν εκδότης πανεπιστημιακών συγγραμμάτων από το 1976 (που δίνονται ακόμα και σήμερα σε πολυτεχνεία και πανεπιστήμια!) με την παραδοσιακή τυπογραφία και από το 1980 μέχρι σήμερα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλες μου τις δουλειές (αθλητικό κατάστημα, γυμναστήριο και κατασκευές) χρησιμοποιούσα ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σήμερα ως συνταξιούχος έχω έξι υπολογιστές στο σπίτι μου! Ακόμα και το ... τηγανητό αυγό με ... υπολογιστή το τηγανίζω!

Αγοράζετε εσείς μαχαίρι, που να μην κόβει, μόνο και μόνο επειδή από μακρυά έχει το σχήμα του μαχαιριού? Ο Διαχειριστής ενός προγράμματος αγώνων εξ ορισμού μπαίνει στο πρόγραμμα και του αλλάζει ... τα φώτα βάζοντας όποιον αθλητή θέλει, να παίζει με όποιον άλλο αθλητή θέλει! Και όταν δεν τους βγαίνει το αποτέλεσμα, τότε αναλαμβάνει ο αισχρός διαιτητής να το βγάλει! Αν έχετε πλήρη άγνοια τότε να στέλνετε την υπόθεση στους Δικαστές να την δικάζουν και όχι άντε ... στο αρχείο!!!

 

Εδώ πλέον τα συμπεράσματά σας είναι τραγικά! Η ΕΛΟΚ και οι δικηγόροι της σας έχουν εξαπατήσει με αποτέλεσμα να χειραγωγούν την Δικαιοσύνη, διότι αθωώσατε τους αθλητικούς εγκληματίες! Η ΕΛΟΚ δεν είχε κανένα νόμιμο Εσωτερικό Κανονισμό  (βλέπε με κλικ Σχετικό Ένα και Σχετικό Δύο) την εποχή της ίδρυσης και λειτουργίας της Σχολής Προπονητών το 2014-2015 (και δεν έχει ούτε και σήμερα)! Ο Εσωτερικός της Κανονισμός αφενός είχε απορριφθεί από τη ΓΓΑ, αφετέρου ήταν για τα μπάζα και αφε-τρίτου είναι παράνομος ακόμα και σήμερα, διότι παραβαίνει υπάρχουσα νομολογία, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτει την εκτροπή της ΕΛΟΚ από τον Σκόπό για τον οποίο πήρε το 1990 την αθλητική της αναγνώριση από την ΓΓΑ, την οποία αθλητική αναγνώριση παρεμπιπτόντως την είχα πάρει ΕΓΩ ως γενικός της γραμματέας τότε μαζί με τον μακαρίτη τον τότε πρόεδρό της Τάκη Μακρή!!! (Τα πρώτα πέντε χρόνια απο την ίδρυσή της η ΕΛΟΚ είχε έδρα το δικό μου γραφείο ΔΩΡΕΑΝ!)

Φιλική σύσταση: Η υπόθεση πρέπει να ανασυρθεί από εσάς τον ίδιο από το αρχείο και να σταλεί στο Ακροατήριο να δικαστεί από τους Δικαστές, διότι θα αποτελεί το πιο μελανό στοιχείο στην καριέρα σας!!!

 

Στη συνέχεια μέχρι το τέλος της Διάταξης ο κ. Μπουγιούκος αναφέρει ονομαστικά δεκατέσσερεις περιπτώσεις πλαστογραφιών, ψευδών δηλώσεων σε δημόσια αρχή (ΓΓΑ) και καραμπινάτης απάτης και τις αθωώνει όλες συλλήβδην φορτώνοντας τις εξηγήσεις τους σε έναν προπονητή, που δεν θα διαμαρτυρηθεί ποτέ επειδή είναι μακαρίτης, και μόνον σε αυτόν από τους διακόσιους που υπάρχουν! Και μόνον αυτό αποδεικνύει ότι οι περιπτώσεις αυτές είναι αληθινές, όπως καταγγέλθηκαν, και τα Λαμόγια της ΕΛΟΚ τις φόρτωσαν στον μακαρίτη για να μην εκθέσουν κανέναν δικό τους αν αποδεικνύονταν όπως καταγγέλθηκαν στο δικαστήριο!!!

 

Και δεν παράβηκε ο κ. Μπουγιούκος μόνο το καθήκον του, που ήταν να στείλει την υπόθεση στο Δικαστήριο να κριθεί στο ακροατήριο από τους Δικαστές, αφήνοντας υποψίες για τις προθέσεις του και τις ενέργειές του με αυτή την αρχειοθέτηση μιας υπόθεσης, που συντάραξε τον κόσμο του καράτε, πάνω από 10.000 άτομα σε συλλόγους, αθλητές, γονείς αθλητών, φιλάθλους και άλλους, επί δύο χρόνια, αλλά αφήνει και έκθετους σε αντιμήνυση των αθλητικών εγκληματιών της ΕΛΟΚ τους ειλικρινείς μάρτυρες, που προχώρησαν στο νόμιμο καθήκον τους να καταγγείλουν τις παρανομίες, στέλνοντας (ο κ. Μπουγιούκος!) το μήνυμα στον Έλληνα Πολίτη: «Κοίταξε, μην κουνιέσαι και πολύ στο κατεστημένο, γιατί θα βρεθείς και στη φυλακή!» Και ας είναι το κατεστημένο καραμπινάτη απάτη!

Αν έχετε αντιρρήσεις κε. Μπουγιούκο φέρτε την υπόθεση να δικαστεί στο ακροατήριο και μην καταφύγετε σε εισαγγελικά τεχνάσματα, όπως αυτό που μου είπε συνάδελφός σας σε δίκη μου: «δεν θα σε καταδικάσω για αυτό, που είναι επουσιώδες, αλλά θα βρω κάτι άλλο να σε καταδικάσω!»

Είναι φανερό, όμως τώρα, ότι και οι κατηγορούμενοι της δεύτερης δίκης θα αθωωθούν «για να κλείσει το θέμα» αναίμακτα και να ξεχαστεί! Οι Έλληνες Πολίτες, όμως, δεν έχουν … Αλτσχάιμερ! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ σαν τα χρυσόψαρα, αλλά ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ σαν τους ... ελέφαντες!!!


 

4 – 5 – και 6 – Σε όλα αυτά Γερόλυμπε γράφεις βλακείες και είναι ανάξια απάντησης, ενώ με προβληματίζει αν τα γράφεις μόνος σου ή/και με τη γυναίκα σου! Διότι έχουν και ... τακτ ψηλομύτικο βλέπεις!

Το μόνο σωστό που γράφεις είναι το:

"Σας τελείωσε όλους ο σουβλατζής και σας βουλιάζει ακόμη περισσότερο στον βάλτο που είχατε φτιάξει για τους άλλους… Καλή τύχη καλόπαιδα... όσοι έχετε απομείνει!"

 

 Και θυμίζω στο ΚΙΜΕ ότι αυτό το "βούλιαγμα" το είχα προβλέψει ένα μήνα πριν από τις εκλογές του 2016, όταν είδα τη σύνθεση του προτεινόμενου ΔΣ από το ΚΙΜΕ, και κατάλαβα ότι αποτελείται από άτομα, που δεν έχουν ... προσόντα, ενώ ταυτόχρονα ο Δρακόπουλος σας είχε αποκόψει όλους από τις αποφάσεις για τα δικαστήριά σας και τα νομικά τους στοιχεία! Το πιάσατε το υπονοούμενο να μμμ' ούμε! Ο χρόνος είναι υπέρ του Γερόλυμπου και όσο τον χάνετε είναι εις βάρος σας! Ήδη έχετε βουλιάξει και αναπνέετε με ... καλαμάκι!

Και αμέσως μετά τις εκλογές σας υπέδειξα 15 λόγους ακύρωσης των εκλογών και μόνο από το Πρακτικό των Αρχαιρεσιών, όπου η κα. Ειρηνοδίκης δικαστική αντιπρόσωπος από πλήρη άγνοια περί εκλογικής διαδικασίας, αλλά και από εξαπάτηση του Γερόλυμπου, δέχθηκε καραμπινάτες παρανομίες κατά την διαδικασία. Θα είχατε ακυρώσει τις εκλογές με Ασφαλιστικά Μέτρα, αλλά ακούσατε τον δικολάβο Δρακόπουλο ! Τώρα ήδη σας έχουν φύγει οι πρώτοι και βουλιάζετε κατακόρυφα!


Οι μηνυτήριες αναφορές για τη Λειτουργία της ΕΛΟΚ και για τη Σχολή Προπονητών μπήκαν στο αρχείο ως μη έχουσες αρκετά αποδεικτικά στοιχεία με βάση το άρθρο 43 του Ποινικού Κώδικα! Ανασύρονται και δικάζονται αν κατατεθούν νέα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου! Το παρόν δημοσίευμα αναλυτικά αποδεικνύει αφενός ότι τα υπάρχοντα αποδεικτικά στοιχεία ΔΕΝ εκτιμήθηκαν ορθώς και αφετέρου προσθέτει και πολλά άλλα τα οποία δεν είχαν κατατεθεί μαζί με τα αρχικά! Συνεπώς, αποτελεί λόγο που επιβάλει να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο και να δικαστεί! Η Εισαγγελική Διάταξη, που κουκουλώνει την υπόθεση και την στέλνει ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ στο αρχείο αποτελεί από μόνη της καραμπινάτο αποδεικτικό στοιχείο ΜΗ ΔΙΚΑΙΗΣ ΔΙΚΗΣ και μπορεί να γίνει προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο! Θέλετε να ξεφτιλιστούμε και στην Ευρώπη?


 

Τι κάνει το ΚΙΜΕ της Αντιπολίτευσης εν προκειμένω?

 

Θα επιδιώξει την ανάσυρση της υπόθεσης από το αρχείο ή όχι???

Ο «Αρχηγός Μπίκας» (χωρίς ... προσόντα!) είναι εξαφανισμένος από όλα τα τεκταινόμενα! Αφού τα δύο παιδιά του πήραν δίπλωμα προπονητή (από τον Γερόλυμπο!) στη συγκεκριμένη Σχολή Προπονητών και μάλιστα κατά τις δικές μου βάσιμες υποψίες μετά από ανταλλαγή των διπλωμάτων αυτών με την απόσυρση της αγωγής Μπίκα-Σανιώτη του 2013 ή/και άλλων αμοιβαίων υπόγειων εξυπηρετήσεων με τον κανόνα «μία σου - μία μου», και με την αποδεδειγμένη πλήρη αδιαφορία του για την ταλαιπωρία και εξόντωση από τον Γερόλυμπο των 32 μαθητών της Σχολής, που κόπηκαν στα Πρακτικά με διαταγή Γερόλυμπου στους εξεταστές, λόγω του ότι ήταν αθλητές σε συλλόγους της αντιπολίτευσης, ο «Αρχηγός Μπίκας» δεν έχει κανένα λόγο να επιδιώκει την ανάσυρση της υπόθεσης από το αρχείο!

Συμβουλή προς τους συλλόγους του ΚΙΜΕ: Βρείτε αρχηγό με … προσόντα! Ο Μπίκας δεν έχει … προσόντα! Η καρέκλα, μεγάλε, πήγε ... σε άλλον Γαλαξία πλέον!!!

 

Ενώ είχα προσκαλέσει μάρτυρες από το ΚΙΜΕ να μας ενισχύσουν στη δίκη, ο Μπίκας δεν παρέστη ούτε ως ακροατής! Αναρωτιέμαι αν έχει ισχύουσα συμφωνία με τον Γερόλυμπο?

Ο Κοσμίδης του ΚΙΜΕ, δεν παρέστη ούτε αυτός παρόλο που η μαρτυρία του είναι ουσιωδέστατη! Άρα αδιαφορεί και αυτός! Ναι μεν μένει στο Βόλο, αλλά όλοι μας στη δική του μηνυτήρια αναφορά πήγαμε και καταθέσαμε! Αν αδιαφορούσε να μας το έλεγε να μην καταθέταμε!

Οι Υπαρχηγοί Κραββαρίτης και Φυλακτός ήρθαν ως θεατές-ακροατές! Άλλωστε τι να πει και ο καϋμένος ο Κραββαρίτης, που ήταν και "διδάσκων" στη Σχολή Προπονητών? Να πει ότι αυτός έκοψε τους 32 στα Πρακτικά κατ' εντολή Γερόλυμπου? Λέγονται αυτά???

Τι να σας κάνουμε εμείς θεατές? Εμείς θέλουμε μάρτυρες! Αλλά και για τους κατηγορούμενους να μην έρθετε, σας συμφέρει να έρθετε για τους δικαστικούς αγώνες του ΚΙΜΕ, διότι βρισκόσαστε σε ΠΟΛΕΜΟ και πρέπει να πηγαίνετε όλοι μάρτυρες στις δίκες όλων κατά του Γερόλυμπου! Αυτό σημαίνει ΠΟΛΕΜΟΣ! Τι περιμένετε? Να κερδίσετε τα δικαστήρια από την … καφετέρια? Ή να τα κερδίσει για εσάς ο δικολάβος Δρακόπουλος? Ακόμα και αυτά που κερδίζετε, όπως την ακύρωση των εκλογών του 2016, με καθυστέρηση τριών χρόνων είναι το ίδιο σαν να τα έχετε χάσει στην ουσία και να έχει κερδίσει τρία ακόμα χρόνια ο Γερόλυμπος! Ειδικά για την ακύρωση των εκλογών του 2016, σας το είχα τονίσει από τον Σεπτέμβριο 2016 ότι μπορούσατε να την κερδίσετε με ασφαλιστικά μέτρα μέσα σε δύο μήνες και εσείς ακολουθήσατε τον «δρόμο του δικολάβου» (... dikolavos way vlakate-do!) (δεν μου βγαίνει και η κατάλληλη λέξη!)κερδίζοντας μετά από τρία χρόνια ένα ... παπάρι! Συγχαρητήρια!!!

 

Και όμως ο Γιώργος Κοσμίδης ήταν ο πρώτος, που ανέλαβε την ευθύνη και ομολόγησε ότι επί είκοσι χρόνια ήταν ταυτόχρονα και προπονητής και μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ, όπως και όλα τα άλλα μέλη του, ενώ κανένας δεν το έχει κάνει αυτό μέχρι σήμερα!

Αλλά και ο εδώ κατηγορούμενος Σπύρος Δρακόπουλος παληκαρίσια (!) κατέθεσε ενόρκως ότι στις εκλογές του 2012 έφερε τέσσερα άτομα για εικονικούς αντιπροσώπους συλλόγων, οι οποίοι σύλλογοι είχαν δώσει λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπων στον Γερόλυμπο για να βάλει αυτός δικά του άτομα, πράγμα που αποδεικνύει τις διαχρονικά νοθευμένες εκλογές της ΕΛΟΚ κύριε Μπουγιούκο!!! (Τα γνωρίζετε αυτά καλύτερα από εμάς που τα ζούμε 25 χρόνια κε. Μπουγιούκο?) Αυτό έκανε πάντα ο Γερόλυμπος: κάθε απάτη την έκανε με μερικούς άλλους μπροστά, ώστε να τους εκβιάζει με τη συνενοχή τους και να μην στραφούν ποτέ εναντίον του!

 

Όλοι του ΚΙΜΕ πρέπει να καταθέσετε τη συνενοχή σας στις επί μέρους παράνομες πράξεις και να αναλάβετε τις ευθύνες σας υποδεικνύοντας πάντα τον ενορχηστρωτή τους! Ο Οργανοπαίχτης και οι ... μαϊμούδες! Να το δω κι ας πεθάνω!!! Είναι ο μόνος τρόπος να τον διαλύσετε σε μια δίκη και μόνο!!! Αλλά δεν έχετε τα ... προσόντα!

 

Κανένας άλλος του ΚΙΜΕ από τους λαλίστατους "πετεινούς" (διάβαζε κότες) της πλάκας, που γράφουν τις μαγκιές στο Facebook δεν φάνηκε στο δικαστήριο! Δεν πειράζει αν αναβλήθηκε η δίκη, ούτε αν φαινόταν από πριν ότι θα αναβληθεί! Τι μαθαίνετε στο καράτε, που ποτέ δεν μάθατε παρά μόνο κουνάτε τον πισινό σας: μια ισχυρή τεχνική άμυνας θα κάνει τον αντίπαλο να σκεφθεί «ρε, με ποιόν πάω να τα βάλω!» Αν ο Γερόλυμπος έβλεπε δέκα άτομα για μάρτυρες θα σκεφτόταν «Ρε, πού πάω ξεβράκωτος?» και θα απέσυρε τη μήνυση!!! Και το ίδιο θα έκανε σε όλες τις δικαστικές διαμάχες μαζί σας! Ούτε στο δικαστήριο δεν θα πηγαίνατε!

Μέσω μελών του ΚΙΜΕ διαμήνυσα στο ΚΙΜΕ το ερώτημα: «Τι σκοπό έχετε? Θα κάνετε κάτι για να ανασύρετε από το αρχείο τις μηνυτήριες αναφορές ή ΟΧΙ?»

Και εκείνοι δεν απάντησαν!!! Και ούτε θα απαντήσουν! Δεν έχει … προσόντα το ΚΙΜΕ παντελώς!!!


Οι μηνυτήριες αναφορές για τη Λειτουργία της ΕΛΟΚ και για τη Σχολή Προπονητών μπήκαν στο αρχείο ως μη έχουσες αρκετά αποδεικτικά στοιχεία με βάση το άρθρο 43 του Ποινικού Κώδικα! Ανασύρονται και δικάζονται αν κατατεθούν νέα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου! Όλες οι Αποφάσεις Δικαστηρίων, που κέρδισε το ΚΙΜΕ (νοθευμένες εκλογές, αλλοιώσεις γενικών συνελεύσεων κτλ.) και έχουν σχέση με τα μη αρκετά αποδεικτικά στοιχεία στην εν λόγω υπόθεση μπορούν να αποτελέσουν λόγο που επιβάλει την ανάσυρση της υπόθεσης από το αρχείο για να δικαστεί! Η Εισαγγελική Διάταξη, που κουκουλώνει την υπόθεση και την στέλνει ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ στο αρχείο αποτελεί από μόνη της καραμπινάτο αποδεικτικό στοιχείο ΜΗ ΔΙΚΑΙΗΣ ΔΙΚΗΣ και μπορεί να γίνει προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο! Θέλετε να ξεφτιλιστούμε και στην Ευρώπη?


 

 Την 19η ΔΕΚ 2019 η δίκη μελών ΔΣ/ΕΛΟΚ κατά Περσίδη

 

Την 19-12-2019 δικάζεται η αφεντιά μου με μηνυτές τους Μπουλούμπαση, Ποντίδα-Γερολύμπου, Δημητριάδη και Χονδροματίδη και μάρτυρά τους την Πριοβόλου, όπως περίγραψα στο με κλικ εδώ άρθρο μου!

Δικάζομαι για κείμενα στα επόμενα τρία άρθρα μου:

 

16-10-2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε: Άγριο Όργιο Παρανομιών από την ΕΛληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία! - ΜΕΡΟΣ Α΄.

 

17-10-2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε: Άγριο Όργιο Παρανομιών από την ΕΛληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία! - ΜΕΡΟΣ Β΄.

 

27/11/2014 - Καταρρέουν οι απάτες του Εγκληματικού Αθλητικού Απατεώνα και "Μάγου του Αθλητισμού" Γιώργου Γερόλυμπου και του ΔΣ της ΕΛΟΚ! (Το μωβάκι είναι για το πένθος!)  Βίντεο 2!

 

Μεταξύ των δύο πρώτων και του τρίτου άρθρου μου παρεμβάλλονται ημερομηνιακά 40 ημέρες και πέντε άρθρα μου για τα ίδια θέματα πράγμα που αποτελεί ισχυρότατο διαχωριστικό στοιχείο και διαχωρίζει τις δύο δημοσιεύσεις σε δύο τελείως διαφορετικά γεγονότα με αποτέλεσμα η έγκληση της 4-3-2015 για το πρώτο γεγονός των δύο άρθρων μου να αποδεικνύεται εκπρόθεσμη!

 

Πρόκειται για έγκληση, που κατατέθηκε στην Εισαγγελία την 4-3-2015 και άρα για τα δύο πρώτα άρθρα ήδη είναι εκπρόθεσμη, αφού είχε περάσει η τρίμηνη προθεσμία, ενώ για το τρίτο άρθρο μου, όσα γράφω σε αυτό ήταν ήδη γραμμένα σε πολλά προηγούμενα καθώς και στα δύο πρώτα με αποτέλεσμα και για αυτό η έγκληση να είναι εκπρόθεσμη. Για να μην σας ζαλίζω με λεπτομέρειες όλη η έγκληση είναι για τα μπάζα για πολλούς λόγους ακύρωσης!

 

Αλλά ας υποθέσουμε προς στιγμή ότι η έγκληση αυτή, ή κάποια άλλη στο μέλλον, φθάνει να δικαστεί στο ακροατήριο! Θα αποδείξω ότι είμαι πλέον άτρωτος σε κάθε μήνυση-έγκληση του Γερόλυμπου και των υποτακτικών του και να μην μπαίνουνε στον κόπο, διότι:

 

ΠΡΩΤΟΝ: είμαι άτρωτος στις εγκλήσεις και μηνύσεις σας, διότι όλα όσα σας καταμαρτυρώ τα έχω γράψει ως παρανομίες της ΕΛΟΚ και του Γ. Γερόλυμπου σε 150 άρθρα των 15 έως 30 σελίδων Α4 του www.karate.gr κατά την πορεία του χρόνου από το 1995 μέχρι σήμερα στα Περιεχόμενα του Κεφαλαίου «ΕΛΟΚ – WKF» (και άλλων Κεφαλαίων) του ιστότοπου www.karate.gr.  Και αυτά χωρίς καμιά έγκληση από εσάς! Άρα τα έχετε αποδεχθεί ως αληθή!

Γερόλυμπε και ΕΛΟΚ: τις τέσσερεις αγωγές, του Γερόλυμπου, της ΕΛΟΚ, του Τσόγκα και του Παπαδημητρόπουλου, του 1995 τις χάσατε! Τις δύο εγκλήσεις που έκανε ο Γερόλυμπος το 2005 και το 2007 τις έχασε, διότι ήταν ψιλολόγια και τις παρέγραψε ο νόμος! Οι τωρινές δύο εγκλήσεις "της παρέας Γερόλυμπου" (2015 και 2016) είναι πιο επικίνδυνες για εσάς παρά για εμένα και δεν θα έρθετε ούτε στο δικαστήριο! Αν τολμήσετε, θα σας ξεσκίσω!

 

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: είμαι άτρωτος στις εγκλήσεις και μηνύσεις σας, διότι όλα όσα σας καταμαρτυρώ τα έχω γράψει ως παρανομίες της ΕΛΟΚ και του Γερόλυμπου στις επόμενες ειδικές διαδικτυακές εκδόσεις σε pdf συγκεντρωτικά-χρονολογικά και κατά αντικείμενο! Και αυτά χωρίς καμιά έγκληση από εσάς! Άρα τα έχετε αποδεχθεί ως αληθή!

[Τα επόμενα αποτελούν δικτυακές εκδόσεις, όπου με κλικ στα εξώφυλλα κατεβάζετε το κάθε PDF στον υπολογιστή σας και με σύνδεση στο δίκτυο το διαβάζετε ανοίγοντας πάλι με κλικ (από το δίκτυο) το κάθε σχετικό έγγραφο, που θα συναντάτε στο κείμενο.]

 

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται

 


Οι μηνυτήριες αναφορές για τη Λειτουργία της ΕΛΟΚ και για τη Σχολή Προπονητών μπήκαν στο αρχείο ως μη έχουσες αρκετά αποδεικτικά στοιχεία με βάση το άρθρο 43 του Ποινικού Κώδικα! Ανασύρονται και δικάζονται αν κατατεθούν νέα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου! Οι ανωτέρω δημοσιεύσεις σε PDF έγιναν από την αρχή του 2016 και περιέχουν αναλυτικά αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία δεν είχαν κατατεθεί μαζί με τα αρχικά στην εν λόγω υπόθεση! Συνεπώς, αποτελούν λόγο που επιβάλει να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο και να δικαστεί! Η Εισαγγελική Διάταξη, που κουκουλώνει την υπόθεση και την στέλνει ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ στο αρχείο αποτελεί από μόνη της καραμπινάτο αποδεικτικό στοιχείο ΜΗ ΔΙΚΑΙΗΣ ΔΙΚΗΣ και μπορεί να γίνει προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο! Θέλετε να ξεφτιλιστούμε και στην Ευρώπη?


 

ΤΡΙΤΟΝ: είμαι άτρωτος στις εγκλήσεις και μηνύσεις σας, διότι όλα όσα σας καταμαρτυρώ τα έχω γράψει ως παρανομίες της ΕΛΟΚ και του Γερόλυμπου στις επόμενες ειδικές διαδικτυακές εκδόσεις σε pdf, σε εννέα Κεφάλαια με περισσότερες από 600 σελίδες και με Συνδέσεις (Links) μέσω διαδικτύου με περισσότερα από 550 Σχετικά Αποδεικτικά Έγγραφα για δικαστική χρήση!  Και αυτά χωρίς καμιά έγκληση από εσάς! Άρα τα έχετε αποδεχθεί ως αληθή!

[Τα επόμενα αποτελούν δικτυακές εκδόσεις, όπου με κλικ στα εξώφυλλα κατεβάζετε το κάθε PDF στον υπολογιστή σας και με σύνδεση στο δίκτυο το διαβάζετε ανοίγοντας πάλι με κλικ (από το δίκτυο) το κάθε σχετικό έγγραφο, που θα συναντάτε στο κείμενο.]

 


Οι μηνυτήριες αναφορές για τη Λειτουργία της ΕΛΟΚ και για τη Σχολή Προπονητών μπήκαν στο αρχείο, ως δήθεν μη έχουσες αρκετά αποδεικτικά στοιχεία, με βάση το άρθρο 43 του Ποινικού Κώδικα! Ανασύρονται και δικάζονται αν κατατεθούν νέα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου! Οι ανωτέρω δημοσιεύσεις σε PDF ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ έγιναν κατά το τέλος του 2018 και περιέχουν αναλυτικά σχετικά αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία δεν είχαν κατατεθεί μαζί με τα αρχικά! Συνεπώς, οι ανωτέρω δημοσιεύσεις αποτελούν ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΛΟΓΟ για να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο και να δικαστεί! Η Εισαγγελική Διάταξη, που κουκουλώνει την υπόθεση και την στέλνει ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ στο αρχείο αποτελεί από μόνη της καραμπινάτο αποδεικτικό στοιχείο ΜΗ ΔΙΚΑΙΗΣ ΔΙΚΗΣ και μπορεί να γίνει προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο! Θέλετε να ξεφτιλιστούμε και στην Ευρώπη?


Όλα τα ανωτέρω έχουν πλέον ενσωματωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων Πολιτών επί δεκαπέντε χρόνια και κανένα δικαστήριο δεν θα τα δεχθεί σαν κάτι καινούριο, που προσβάλει την τιμή και την υπόληψή σας, αλλά με την πρώτη ματιά και μόνο από την μακροχρόνια αποδοχή σας θα πεισθεί ότι όλα είναι αλήθεια και ότι ακριβώς αυτή είναι η τιμή και η υπόληψή σας: δέκα μέτρα κάτω από το χώμα!!! Κάτω και από τους ... πεθαμένους!!! Και τα πακέτα με τους ανωτέρω Τόμους τα έχω έτοιμα για κατάθεση στο κάθε μελλοντικό δικαστήριό μας!

Φιλάκια!!!  Ελάτε στον Παππού!!!


Και κάτι τελευταίο αρκετά πιθανό, ώστε να πρέπει να ελεγχθεί!

 

1 - Για την τύχη των μηνυτήριων αναφορών σχετικά με την Σχολή Προπονητών Καράτε είχε υποβάλει επερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων ο ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος για να απαντήσει ο τέως αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και τότε υφυπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος (επί υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, ο οποίος πριν από αυτή τη θέση ήταν υφυπουργός αθλητισμού και είχε στείλει τη μία από τις δύο μηνυτήριες αναφορές στην Εισαγγελία Πρωτοδικών με ογκώδη φάκελο) με την επόμενη επιστολή, που καταχωρήθηκε στα Πρακτικά της Βουλής, όπου οι "συνενωμένες δικογραφίες" στην παράγραφο 3 είναι η υπόθεση της Σχολής Προπονητών και η υπόθεση της παράνομης λειτουργίας της ΕΛΟΚ! (Την άλλη μηνυτήρια αναφορά την είχε υποβάλει στην Εισαγγελέα τη Αρείου Πάγου ο Γιώργος Κοσμίδης.)

2 - Αλλά ένας από τους υπόλογους για την αποδοχή των πλαστών εγγράφων πολλών σπουδαστών της Σχολής Προπονητών ήταν και ο τότε Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, διακεκριμένο μέλος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και κολλητός φίλος του Σταύρου Κοντονή, ο οποίος έδωσε εντολή "να κλείσει" όπως-όπως η Σχολή Προπονητών, και θα έπρεπε να καθήσει στο σκαμνί για παράβαση καθήκοντος αν οι κατηγορίες για αποδοχή των πλαστών δικαιολογητικών των σπουδαστών της Σχολής και γενικά για το μπάχαλο παρανομιών στη Σχολή ευσταθούν!!!

3 - Αφετέρου, έχει τρανταχτεί ο τόπος για την πιθανή ανάμιξη του τέως αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τότε υφυπουργού Δικαιοσύνης  κ. Παπαγγελόπουλου, χαϊδευτικά "Ρασπούτιν" από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στην πλεκτάνη της υπόθεσης NOVARTIS με στόχο την σπίλωση πολιτικών προσώπων, ώστε να ελέγχεται σήμερα ο κ. Παπαγγελόπουλος από Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή και μάλιστα σε επίπεδο, που να αλληλοκατηγορούνται ακόμα και Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου για ανάρμοστες πρακτικές !!!!!!!!!!!!!!!

4 - Με το ... γεωμετρικό τρίγωνο Κοντονής-Παπαγγελόπουλος-Συναδινός να βγάζει μάτι, τι πιο πιθανό και σύνηθες για τον κ. Παπαγγελόπουλο να συμφώνησε ή/και να απαίτησε με επέμβασή του από τον κ. Μπουγιούκο ή μέσω τρίτου να σταλεί η υπόθεση της Σχολής Προπονητών Καράτε στο αρχείο για να προστατευθεί ο κομματικός του σύντροφος Ιούλιος Συναδινός??? Εγώ σαν Έλληνας Πολίτης θα ήθελα πολύ αυτό να το διαλευκάνω! Εσείς???


Οι μηνυτήριες αναφορές για τη Λειτουργία της ΕΛΟΚ και για τη Σχολή Προπονητών μπήκαν στο αρχείο, ως δήθεν μη έχουσες αρκετά αποδεικτικά στοιχεία, με βάση το άρθρο 43 του Ποινικού Κώδικα! Ανασύρονται και δικάζονται αν κατατεθούν νέα σχετικά αποδεικτικά στοιχείαστον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου! Η ανωτέρω στρεβλή πολιτικο-εισαγγελική κατάσταση έλαβε χώρα κατά τα έτη 2018-2019 και περιέχει σαφείς αμφοβολίες για την "υγειή" λειτουργία των Εισαγγελικών Αρχών! Συνεπώς, ακόμα και αυτός ο λόγος αποτελεί βασικότατη αιτία για να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο και να δικαστεί! Η Εισαγγελική Διάταξη, που κουκουλώνει την υπόθεση και την στέλνει ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ στο αρχείο αποτελεί από μόνη της καραμπινάτο αποδεικτικό στοιχείο ΜΗ ΔΙΚΑΙΗΣ ΔΙΚΗΣ και μπορεί να γίνει προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο! Θέλετε να ξεφτιλιστούμε και στην Ευρώπη?


Κύριοι Εισαγγελείς, καθαρίστε "το σπίτι σας" και στείλετε την υπόθεση στο ακροατήριο να δικαστεί από Δικαστές σε όλες της τις λεπτομέρειες, διότι ο Έλληνας Πολίτης σας κοιτάζει με καχυποψία, που κατατρώγει τα θεμέλια της Δικαιοσύνης!

Άσχετο: το www.karate.gr έχει 10.000 αναγνώστες!!!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .