karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 24/1/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


 Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ

υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας!

 Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε: Άγριο Όργιο Παρανομιών από την ΕΛληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία!

 Μέρος Α΄, Μέρος Β΄, Μέρος Γ΄

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Ευχαρίστως, με κλικ εδώ!)

 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!)

 Σημεία και Τέρατα κατά την Ίδρυση και Λειτουργία

 της Σχολής Προπονητών Καράτε από τις ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

 

Μαζέψτε τον άχρηστο Υφυπουργό - STOP / Τώρα είναι αργά - Τον μάζεψαν άλλοι - STOP / Κλείστε την αμαρτωλή ΓΓΑ - STOP / Ελέγξτε τους απατεώνες της ΕΛΟΚ - STOP / Διακόψτε την παράνομη Σχολή Προπονητών - OVER

 

Αϊνστάιν: Δύο έννοιες στον κόσμο έχουν απεριόριστες διαστάσεις: Το άπειρο και η βλακεία των ανθρώπων, αλλά για το πρώτο δεν είμαι τόσο βέβαιος!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!


Γνωρίζει ο πρωθυπουργός
αυτά που κάνετε εκεί στην αμαρτωλή ΓΓΑ?

 


Ο Yπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

ΓΓΑ  = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:


Special αφιέρωση σε όσους έπαιξαν ρόλο στη μη αναγνώριση της ΠΟΠΚ!

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

26-Hot Doc vs ΓΓΑ

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!!

 Η  Βασική Καραμπινάτη Παρανομία  είναι το ότι τη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την “τρέχει” ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!!

Επομένως, η … Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ είναι μια κορυφαία και μακροχρόνια διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία, η οποία παράγει καθημερινά τεράστια ηθική και οικονομική ζημία στον Ελληνικό Λαό, και όταν πολλές φορές την αναφέρω ως “Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής” τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως και με μηνύσουν οι απλοί … Οίκοι Ανοχής επειδή τους προσβάλω!!!

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!


Γνωρίζει ο πρωθυπουργός
αυτά που κάνετε εκεί στην αμαρτωλή ΓΓΑ???

 ΕΛΟΚ και ΓΓΑ: Συμμορία Διαφθοράς και Διαπλοκής!!!

 

 Ιδρύσατε μια παράνομη Σχολή Προπονητών Καράτε περίτρανο μνημείο διαφθοράς, διαπλοκής και ηλιθιότητας! Η αρχή της νομιμότητας επιβάλει να την κλείσετε και να την ιδρύσετε εξαρχής! Με τις πράξεις και τις παραλήψεις σας διασύρετε τον πρωθυπουργό και όλους όσους εργάζονται φιλότιμα και έντιμα για το καλό αυτού του τόπου!!!

Είναι περιττό να μου κάνετε μηνύσεις για τις αλήθειες που σας γράφω, διότι ναι μεν ο Κινέζος πρωθυπουργός είπε πως αν ... ξύσεις έναν Έλληνα από κάτω θα βρεις έναν Κινέζο, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι εκεί που με ... ξύνετε  εσείς ΔΕΝ υπάρχει κανένας Κινέζος!!!

 


Οι μέχρι σήμερα καραμπινάτες παρανομίες κατά την ίδρυση και τη λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε διακρίνονται σε έξι κατηγορίες, που αναπτύσσονται στα Μέρη Α΄, Β΄ και Γ΄:

 Μέρος Α΄

Α – Στις παρανομίες πριν από την ίδρυση της Σχολής!

Β – Στις παρανομίες της απόφασης ίδρυσής της!

Μέρος Β΄

Γ – Οι παρανομίες κατά τη λειτουργία της Σχολής!

Γ1 - Οι παρανομίες της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής!

Γ2 - Οι παρανομίες υπέρ των ευνοούμενων υποψηφίων!

Γ3 - Οι παρανομίες κατά των αδικούμενων υποψηφίων!

Γ4 - Οι παρανομίες που διαπράττουν οι διδάσκοντες!

Μέρος Γ΄

Δ - Οι Παρανομίες στα Αποτελέσματα της Σχολής!

Ε - Οι Παρανομίες στον Οικονομικό Απολογισμό της Σχολής!

Ζ - Οι καταγγελίες κατά της Ίδρυσης, Λειτουργίας και Αποτελεσμάτων της Σχολής!

 Μέρος Γ΄

Δ - Οι Παρανομίες στα Αποτελέσματα της Σχολής!

 Σύνδεση με τα προηγούμενα! Μέχρι τώρα έχουμε:

α) την παράνομη ίδρυση μιας Σχολής Προπονητών Καράτε,

β) προς χάρη μιας παράνομης ομοσπονδίας (ΕΛΟΚ) με παράνομα μέλη στο ΔΣ αυτής από παράνομες εκλογές,

γ) με παράνομους εκπροσώπους της ΕΛΟΚ (στην Σχολή),

δ) με παράνομες προϋποθέσεις συμμετοχής, πολλές καλυπτόμενες με ψευδή και πλαστά δικαιολογητικά,

ε) που ήδη λειτούργησε παράνομα χωρίς Επιτροπή Διοίκησης για το μισό της χρονικό διάστημα, από 31-7-2014 μέχρι 8-9-2014,

ζ) με παράνομους διδάσκοντες προπονητικής, δηλαδή των 120 από τις 200 ωρών!!!,

η) με, τελικά, τελείως παράνομη Έπιτροπή Διοίκησης, αφού ο Κοσμίδης ομολόγησε ότι είναι προπονητής και η συμμετοχή του ως μέλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ και εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην Επιτροπή Διοίκησης είναι τελείως παράνομη και άκυρη

Γιώργος Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ"

Ο κορυφαίος ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ !!!

θ) με προκαταβολική είσπραξη ... 60.000 € από τους μαθητές αντί το πολύ 12.000 € κόστους λειτουργίας!!!

ι) που δημιούργησε και δημιουργεί αλυσιδωτές αδικίες και παράνομες καταστάσεις κατά τη λειτουργία της,

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε, αλλά και ειδικότερα η Επιτροπή Διοίκησης που διοικεί τη Σχολή!

 Συνεπώς, ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός είναι ευθέως διαπλεκόμενος με το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Γερόλυμπο!

 Η Δημοσίευση Παρανομιών αποτελεί αυτονόητα Καταγγελία προς κάθε κατεύθυνση και η αρμόδια δημόσια υπηρεσία, εν προκειμένω η ΓΓΑ δια του αρμόδιου τμήματός της, οφείλει να διαλευκάνει τη νομιμότητα ή όχι των καταγγελομένων!

 

Και στη συνέχεια από το Μέρος Β΄ προστίθενται:

49) Ο Αρχιερέας της Διαπλοκής Γιάννης Ανδριανός, ενώ παρίστανε τον "τιμητή της νομιμότητας" σε άλλες ομοσπονδίες, τελικά υπέγραψε την εντολή να αγνοηθούν όλες οι καταγγελίες κατά της παράνομης λειτουργίας της ΕΛΟΚ και της παράνομης ίδρυσης-λειτουργίας-εξετάσεων στη Σχολή Προπονητών Καράτε και να κλείσει όπως-όπως η υπόθεση ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ με τους απατεώνες της ΕΛΟΚ και την παρανομία!!!  

Η παράνομη και ρουσφετολογική πράξη του διαπλεκόμενου, ασυνείδητου, επίορκου και ηλίθιου Γιάννη Ανδριανού, κατά την οποία έδωσε εντολή να γίνουν δεκτά τα αποτελέσματα των παράνομων εξετάσεων της Σχολής Προπονητών, αποδεικνύεται και από την επόμενη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΟΚ, που ανήρτησε στο site της:

Η απόσταση των 66 ημερών από τις εξετάσεις των 18 & 19/10/2014 μέχρι την έγκριση και ανακοίνωση των αποτελεσμάτων την 23/1/2015 αποδεικνύει ότι πραγματικά υπήρχαν παράνομες συμμετοχές υποψηφίων, παράνομα θέματα, παράνομος τρόπος εξετάσεων και παράνομα αποτελέσματα, τα οποία προβλήματα δήθεν "έλυσε" ο ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ, ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ως "γόρδιον δεσμόν" με μια ... "σπαθιά πολλαπλών παρανομιών"!

Η ίδια αυτή απόσταση των 66 ημερών αποδεικνύει ότι οι καταγγελίες για τη Σχολή Προπονητών Καράτε ΔΕΝ ήταν καθόλου ανυπόστατες, αλλά ήταν βάσιμες και οι παρανομίες υπαρκτές και μεγάλες, αφού χρειάστηκαν 66 ημέρες για να εξεταστούν ενδελεχώς από την Επιτροπή Διοίκησης, τα ευρήματα δε ΔΕΝ ήταν "μηδενικά", αλλά ογκώδη και ουσιώδη, ενώ τελικά το σχετικό πόρισμα της Επιτροπής "καταποντίστηκε" για να αντικατασταθεί με ένα "κατά διαταγή" εικονικό πόρισμα, που να υλοποιεί την εντολή του ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ, ΕΠΙΟΡΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ!

Επειδή τα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ, ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ και ΕΠΙΟΡΚΟΣ είναι άμεσα αποδεδειγμένα και κατανοητά, δεν θέλουν δικαιολόγηση, ενώ το ΗΛΙΘΙΟΣ το προσάπτω, διότι αυτός ο "βλάκας πολιτικός" δεν καταλαβαίνει ότι όποια μαλακία κάνει τον ακολουθεί πλέον για ΠΑΝΤΑ στο ... βιογραφικό του!!!

Τέλος, επειδή η "εντολή επικύρωσης" των παράνομων εξετάσεων της Σχολής δόθηκε από τον Υφυπουργό

50) έξω από τη δικαιοδοσία του και

51) κατά παράβαση της απόφασης του ιδίου, η οποία ήδη είχε γίνει νόμος του κράτους με τη δημοσίευσή της στο ΦΕΚ, και

52) κατά παράβαση της "χρηστής δημόσιας διοίκησης"

και μόνο για καθαρά "κομματικούς και ψηφοθηρικούς λόγους" όλοι οι αδικούμενοι θα καταφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια!!!


 53) Εδώ περιλαμβάνονται πολλαπλές παρανομίες

Τα παράνομα "αποτελέσματα" όπως τα δίνει η ΕΛΟΚ!

Η ΕΛΟΚ δημοσίευσε στο site της τον κατά τις "βδελυρές επιθυμίες του Αρρωστημένου" Πίνακα Επιτυχόντων στις εξετάσεις της Σχολής Προπονητών.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ 78 ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ ΚΟΜΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ!!!

Η αρίθμηση είναι εκείνη του Πίνακα Υποψηφίων και τα πιόνια του Γερόλυμπου διδάσκοντες και εξεταστές των πρακτικών ήταν οι Άρης Κραββαρίτης, Κώστας Γκουβούσης, Νικήτας Ζαρουχλιώτης, Κέιβαν Γκάζι, Στέλιος Σκαρόγιαννης, Γρηγόρης Βόβλας, Πέτρος Πάσης και Παναγιώτης Χονδροματίδης!!!

 

6

Αναστασιάδης

Σπυρίδων

Μιχαήλ

 

158

Μπόρου

Σοφία

Πέτρος

7

Αναστοπούλου

Ιωάννα

Παναγιώτης

 

161

Μπούρας

Ιωάννης

Ευθύμιος

11

Απατζής

Θεόδωρος

Αθανάσιος

 

162

Μπούρας

Ευάγγελος

Ευθύμιος

24

Γαλάτης

Αντώνιος

Δημήτριος

 

169

Ντάτσιος

Δημήτριος

Σπυρίδωνα

27

Γατίδης

Παναγιώτης

Γεώργιος

 

170

Ξυδούς

Δημήτριος

Ιωάννης

30

Γεραμπίνης

Ευάγγελος

Ιωάννης

 

173

Πανουσόπουλος

Ιωάννης

Αναστάσιος

33

Γεώργου

Χρήστος

Παναγιώτης

 

174

Πανώλη

Παρασκευή

Ελευθέριος

35

Γιανζίνα

Ελίνα

Αλέξιος

 

175

Παπαγεωργίου

Αντωνία

Ιωάννης

37

Γιαννουκάκου

Ζωή

Αθανάσιος

 

176

Παπαγιαννίδης

Φίλιππος

Ιωάννης

40

Γιομελάκης

Κωνσταντίνος

Ιωάννης

 

177

Παπαδημητρίου

Ειρήνη

Ιωάννης

46

Δέδες

Κωνσταντίνος

Χρήστος

 

178

Παπαδόπουλος

Κωνσταντίνος

Γεώργιος

48

Δευτεραίος

Γεράσιμος

Σπυρίδων

 

179

Παπαμήτρου

Σταύρος

Βασίλειος

52

Δημητρόπουλος

Παναγιώτης

Πτολεμαίος

 

181

Παππάς

Λεωνίδας

Ευάγγελος

58

Δρακουλάκος

Γιώργος

Ιωάννης

 

182

Παππάς

Δημήτριος

Βασίλειος

59

Δρούλια

Σταυρούλα

Γεώργιος

 

184

Παρασκευόπουλος

Ιωάννης

Ευάγγελος

60

Ζαϊμάκης

Γεώργιος

Μιχαήλ

 

189

Πελέκης

Γεώργιος

Ιωάννης

66

Ιωακειμίδης

Κωνσταντίνος

Ευθύμιος

 

190

Πέσιτς

Λιλιάνα

Ραντομίρ

74

Καραγιάννης

Γεώργιος

Παναγιώτης

 

191

Πετσετάκη

Μαρία

Ιωάννης

79

Καρλέτσου

Σοφία

Γεώργιος

 

200

Σάμιος

Δανιήλ

Αλέξανδρος

90

Κεραμίδας

Εμμανουήλ

Θεόδωρος

 

202

Σγουρός

Διονύσιος

Αιμίλιος

99

Κοσμάς

Βασίλειος - Ιωάννης

Ανδρέας

 

208

Σταματόπουλος

Δημήτριος

Γεώργιος

100

Κοσμίδης

Στέφανος

Παναγιώτης

 

211

Σταυριανίδης

Θωμάς

Σταύρος

101

Κοσμίδου

Ευδοξία

Γεώργιος

 

215

Στρατής

Θεόδωρος

Εμμανουήλ

107

Κουμάσης

Χαράλαμπος

Ηρακλής

 

217

Σφήκας

Χρήστος

Αντώνιος

112

Κουτρούμπας

Αθανάσιος

Χρήστος

 

218

Σωτηρόπουλος

Σωτήριος

Ανδρέας

121

Λεμονής

Δημήτριος

Γεώργιος

 

219

Τζαγκαράκη

Αιμιλία

Μανούσος

128

Μαθιός

Διονύσιος

Ιωάννης

 

222

Τρέζος

Γεώργιος

Μάρκος

135

Μανωλαράκης

Ιωάννης

Νικόλαος

 

225

Τσαρούχας

Ιωάννης

Μιχαήλ

136

Μανωλάς

Ιάκωβος

Δημήτριος

 

226

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Ηλίας

137

Μαρακάκης

Ιωάννης

Βασίλειος

 

229

Τσερέπης

Ιωάννης

Γεώργιος

139

Μαστροπαύλος

Ιωάννης

Παναγιώτης

 

231

Τσιούτσιας

Χρήστος

Γρηγόριος

140

Ματθαίου

Αντωνία

Νικόλαος

 

237

Φυτόπουλος

Παναγιώτης

Γεώργιος

143

Μελικιάδης

Αριστοτέλης

Οτάρ

 

238

Χαλβατζόγλου

Πρόδρομος

Κωνσταντίνος

144

Μερμυγκούσης

Κωνσταντίνος

Στυλιανός

 

243

Χρονόπουλος

Κωνσταντίνος

Νικόλαος

146

Μηλιάς

Γεώργιος

Αντώνιος

 

244

Χωριανοπούλου

Μαρία

Γεώργιο

147

Μητσιούλης

Κλεάνθης

Βασίλειος

 

1

Κυψελίδης

Διογένης

Ιωάννης

148

Μιχελάκος

Γεώργιος

Νικόλαος

 

3

Sumanariu

Gabriel

Dumitru

153

Μπαρέλης

Χριστόδουλος

Ευστράτιος

 

4

Κεσίδης

Βιατσεσλάβ

Χαράλαμπος

157

Μπλάνας

Γεώργιος

Δημήτριος

 

5

Ουανής

Αντώνιος

Σαλίμ


Εξώδικο του Γιώργου Κοσμίδη προς τον επίορκο και διαπλεκόμενο υφυπουργό Γιάννη Ανδριανό:

(επιλεκτικά τα πιο ζουμερά σημεία)

Από ό,τι καταλαβαίνετε έχει έτοιμη δουλειά να τον περιμένει ο καινούριος υφυπουργός αθλητισμού, εκτός αν αποδειχθεί και αυτός "πολιτικό καραλαμόγιο" και τα περί "πάταξης της διαφθοράς και της διαπλοκής" του Τσίπρα αφορούν ... "της διαφθοράς και της διαπλοκής" των άλλων και όχι τα δικά του!!!


Όσον αφορά στον Αρχι-Καραλαμογιόκοτα (!!!) δικτάτορα της ΕΛΟΚ, θυμίζουμε πάντα το:

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version


Η Απάντηση είναι απλή: Διοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

 Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!!  Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

 

Είναι αυτονόητο ότι οι ανωτέρω κάτοχοι διπλώματος προπονητή από τη ΓΓΑ, Μπουλούμπασης - Βόβλας - Καρβούνης - Χονδροματίδης - Πάσης - Κοσμίδης, πρέπει να θεωρηθούν "επαγγελματίες προπονητές" μη έχοντες δικαίωμα να είναι αντιπρόσωποι συλλόγων προς την ΕΛΟΚ και να υποβάλουν υποψηφιότητα για θέσεις Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επτροπής, διότι έπρεπε με βεβαία ημερομηνία ΝΑ ΕΙΧΑΝ υποβάλει προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δήλωση αποποίησης της ιδιότητας του προπονητή προκειμένου να θέσουν υποψηφιότητα για τις ανωτέρω διοικητικές θέσεις στην ομοσπονδία! Εφόσον τέτοια δήλωση ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ υποβάλει, τότε τα Καραλαμόγια αυτά αποκρύπτουν την άσκηση του επαγγέλματος του προπονητή και καταλαμβάνουν ταυτόχρονα μια θέση στη διοίκηση της ΕΛΟΚ με αποτέλεσμα να χειραγωγούν το άθλημα και να οδηγούν μια αθλητική ομοσπονδία σε εξ ορισμού συνεχή εξαπάτηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!!! Καμιά βεβαίωση της ΕΛΟΚ για αυτούς δεν πρέπει να γίνει δεκτή από τη ΓΓΑ, διότι προφανώς ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΟΚ!!!  ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΔΣ ΕΚΠΙΠΤΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ!!!!!!!!!!

Περαιτέρω μου φαίνεται πολύ περίεργο πώς η ΓΓΑ δεν κάνει ένα ερώτημα στο ΣΔΟΕ με τα ονόματα και τις διευθύνσεις των ανωτέρω 1 - 3 - 5 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11  "κυρίων" μαζί με τα ονόματα των συλλόγων τους με το ερώτημα αν έχουν σύμβαση προπονητή με τον δικό τους ή άλλο σύλλογο, πράγμα που θα φαίνεται α) στην τοπική εφορία του συλλόγου, ή β) στη φορολογική δήλωση του καθενός από τους ανωτέρω, και γ) αν αυτό δεν φαίνεται πουθενά, τότε να δώσει στο ΣΔΟΕ το άρθρο μου ΕΛΟΚ-ΓΓΑ: Η Πυραμίδα της Απάτης!  Πώς η ΓΓΑ υποθάλπει μια εκτεταμένη φοροδιαφυγή! , όπου αποδεικνύεται ότι κάνουν σεμινάρια καράτε σε όλη την Ελλάδα και άρα παίρνουν τα λεφτά "μαύρα"!!! Είναι προφανές ότι ΔΩΡΕΑΝ παροχή υπηρεσιών διδασκαλίας σε σεμινάρια δεν υπάρχει με βάση τη φορολογική νομοθεσία! Εδώ στο μαγαζί του γιού σου σε βρίσκουνε και σου λένε "Δουλεύεις μαύρα! Πάρε ένα πρόστιμο"!

Θα μπορούσε επίσης να τους ζητήσει από μια υπεύθυνη δήλωση (να την έχει στα χέρια του) πως όσο ήταν και είναι μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ δεν άσκησαν και δεν ασκούν το επάγγελμα του προπονητή. Αυτή η δήλωση ενυπάρχει μέσα στην δήλωσή τους ότι "δεν υφίσταται για αυτούς κανένα από τα κωλύματα του νόμου 2725/1999 και του άρθρου 9 του καταστατικού της ΕΛΟΚ", την οποία έδωσαν στην ΕΛΟΚ όταν πήραν μέρος στις εκλογές ως υποψήφιοι ΔΣ, και επομένως δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να την ξαναδώσουν!!!


Γενικά, αποδεικνύεται ότι η ΓΓΑ αφήνει πλήρη και εν λευκώ δικαιοδοσία στις ομοσπονδίες να διαχειρίζονται το κάθε άθλημα χωρίς κανένα έλεγχο και παρακολούθηση και για αυτό το λόγο ο Ελληνικός αθλητισμός έχει γίνει βορά των επιτήδειων και των απατεώνων της διαπλοκής, μέρος της οποίας γίνονται και οι πολιτικοί προϊστάμενοι της ΓΓΑ, αλλά και αυτοί οι ίδιοι οι υπάλληλοί της, άλλο που δεν ήθελαν και οι μεν και οι δε!!!

Γνωρίζει ο πρωθυπουργός
αυτά που κάνετε εκεί στην αμαρτωλή ΓΓΑ?

 


Ο Yπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

ΓΓΑ = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

26-Hot Doc vs ΓΓΑ

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!!

 Η  Βασική Καραμπινάτη Παρανομία  είναι το ότι την Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την “τρέχει” ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!!

Επομένως, η … Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ είναι μια κορυφαία και μακροχρόνια διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία, η οποία παράγει καθημερινά τεράστια ηθική και οικονομική ζημία στον Ελληνικό Λαό, και όταν πολλές φορές την αναφέρω ως “Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής” τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως και με μηνύσουν οι απλοί … Οίκοι Ανοχής επειδή τους προσβάλω!!!

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!


Μεταξύ των εμπλεκομένων στο τεράστιο αθλητικό και οικονομικό σκάνδαλο, δηλαδή μεταξύ των πολιτικών προϊσταμένων της ΓΓΑ και των κομμάτων τους, των υπαλλήλων της ΓΓΑ και των αθλητικών ομοσπονδιών, έχει πλέον αποκατασταθεί ένα τέλμα απόλυτης συνενοχής, αλληλεξάρτησης και αλληλο-εκβιασμού με αποτέλεσμα η Διαφθορά και η Διαπλοκή να διαιωνίζονται αυτόματα! Δηλαδή, ο καθένας από τους τρεις και μόνο με την παρουσία του εξαναγκάζει και τους άλλους δύο να παρανομούν ακριβώς όπως παρανομούσαν πάντα! Ο ρόλος πλέον της ΓΓΑ έχει καθοριστεί στο να συγκαλύπτει αυτό το τεράστιο αθλητικό και οικονομικό έγκλημα!

Μιλάμε για ογκώδες καρκίνωμα στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας με ανεξέλεγκτες μεταστάσεις!!! Μια κατάσταση που μόνο με έναν τρόπο διορθώνεται: Να κλείσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να μεταταχθούν οι υπάλληλοί της σε άλλες υπηρεσίες!!!  Οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να αυτοσυντηρούνται οικονομικά, ειδάλλως να κλείσουν!!! Δεν μπορούμε να πληρώνουμε με ζωές ανθρώπων, που δεν έχουν να φάνε ή δεν έχουν να πάρουν φάρμακα, την κάψα του καθενός να γυμνάζεται!!!  


 Μέρος Α΄, Μέρος Β΄, Μέρος Γ΄


Θύμιος Περσίδης

Τα καλύτερα ... έρχονται!!!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .