karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 2/6/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Στείλετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν τα τελευταία άρθρα του!!!)

Κώστας Γκουβούσης: Η Σκοτεινή Πλευρά της Σελήνης!

 Η Σελήνη εκ φύσεως μας δείχνει την όμορφη και ειδυλλιακή πλευρά της! Στην πραγματικότητα, όμως, δεν βλέπουμε τι κρύβεται πίσω της! Αυτό ισχύει και για τον κάθε άνθρωπο: μας δείχνει επιτηδευμένα μια φροντισμένα όμορφη εικόνα του, ενώ κρύβει προσεκτικά κάθε άσχημο χαρακτηριστικό του! Ο Κώστας Γκουβούσης δείχνει έναν ηθικό,  σεμνό και ικανό αθλητή και προπονητή χαμηλού προφίλ για μεγάλο χρονικό διάστημα! Είναι έτσι ή δεν είναι? Θα το εξετάσουμε!

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


Η Κυβέρνηση και ο Υπουργός της "Θεωρίας του Τζόγου" εφαρμόζουν την πολιτική

της Ρώσικης Ρουλέτας για την ανάκαμψη της Χώρας!!!

Ο πρωθυπουργός

της Κωλοτούμπας

Αλέξης Τσίπρας

Ο Υπουργός

Πολιτισμού & Παιδείας της Κωλοτούμπας Αριστείδης Μπαλτάς

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Κωλοτούμπας

Σταύρος Κοντονής


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της  Κωλοτούμπας

Ιούλιος Συναδινός

"Το χρέος που περπατάει" αποτελεί την αιχμή του ... δόρατος της χώρας μας!!!

 Νομιμότητα ή "ψηφαλάκια"???

Όλες τις παρανομίες της ΕΛΟΚ τις έχουν οι επίορκοι πολιτικοί προϊστάμενοι και οι επίορκοι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στα συρτάρια και στα ντουλάπια τους εδώ και είκοσι χρόνια, κλείνουν εσκεμμένα μάτια και αυτιά στις καταγγελίες επιδεικνύοντας έτσι εγκληματική αδιαφορία και απόλυτη συνενοχή!!!

 Απάτες - Πλαστογραφίες μετά χρήσεως - Πλεκτάνες και Συνομωσίες - Αθλητικά και Οικονομικά Εγγκλήματα

 από τους παλιούς και τους νέους στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!

 Οι Σταύρος Κοντονής και Ιούλιος Συναδινός κοιμούνται ή/και συμμετέχουν με τα ... τσαρούχια

 και κρύβουν συστηματικά όλες τις καταγγελόμενες απάτες της ΕΛΟΚ κάτω από το χαλί!!!


 Συγκοινωνούντα ... Μπουρδέλα ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!

Ο Κώστας Γκουβούσης για τον οποίο έγραψα στο προηγούμενο άρθρο μου (με κλικ εδώ) ότι ΔΕΝ έχει ΠΤΥΧΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΓΑ, δημοσίευσε το ... δίπλωμά του στην ιστοσελίδα του στο facebook με σχόλια για μένα! Το δίπλωμα "παίζει" να είναι αληθινό, αλλά "παίζει" να είναι ακόμα ένα ... κουνέλι από το καπέλο του Γιώργου Γερόλυμπου!!!

Θα αποτελεί μαύρη σελίδα για τον αθλητισμό μας αν η ΓΓΑ και η σημερινή της πολιτική ηγεσία δεν πάρει θέση και ερευνήσει τη γνησιότητα αυτού του διπλώματος του Κώστα Γκουβούση, του οποίου η σταδιοδρομία αποτελεί μια καραμπινάτη απάτη της ΕΛΟΚ και της ΓΓΑ, που πάει κατευθείαν εισαγγελέα, διότι είτε το δίπλωμα είναι αληθινό και ήταν θαμμένο στο σεντούκι είτε είναι πλαστό και στις δύο περιπτώσεις ο "επί είκοσι χρόνια εθνικός προπονητής" της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ήταν παράνομος, προπονούσε τις εθνικές ομάδες παράνομα, συνόδευε τις εθνικές ομάδες παράνομα και πληρωνόταν παράνομα από το δημόσιο χρήμα, που έδινε η ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ!!!

Αν η ΓΓΑ δεν επιληφθεί του θέματος, τότε οι Σταύρος Κοντονής και Ιούλιος Συναδινός αποδεικνύονται άχρηστοι, ανίκανοι και λαμόγια που κρύβουν τις παρανομίες της ΓΓΑ και της ΕΛΟΚ κάτω από το χαλί, αφού όλοι ξέρουμε ότι ο κολλητός του Γερόλυμπου ... σύντροφος Γιάννης Δρίβας διαβάζει αυτή την ιστοσελίδα και τους μεταφέρει ότι γράφεται!!!


 Απαντήσεις και προβληματισμοί στις δημοσιεύσεις του Γκουβούση και των "φίλων" του!

Δίνω πιο κάτω σε δύο κομμάτια τις πρώτες δημοσιεύσεις (και φτάνουν αυτές) του Γκουβούση στην ιστοσελίδα του και απαντώ στις "εύστοχες" παρατηρήσεις του. Αφετηρία είναι το περίφημο Δίπλωμα Προπονητή της ΓΓΑ! Φαρδύ-πλατύ με ωραία γράμματα και βαρβάτες υπογραφές.

Γεγονός: Πραγματικά είναι ένα δίπλωμα που εκδόθηκε την 20/10/1997 και δείχνει να είναι γνήσιο!

Παρατηρήσεις-Ερωτήματα: Πού το βρήκε αυτό το δίπλωμα ο Γκουβούσης?

Γιατί είναι φωτογραφημένο πάνω στο τατάμι και όχι στον τοίχο του συλλόγου του?

Με ποιά άδεια προπονητή λειτουργεί ο σύλλογός του από το 1999, που ο αθλητικός νόμος ορίζει ότι πρέπει να έχει προπονητή με σύμβαση κατατεθειμένη στην εφορία?

Γιατί ο Γκουβούσης δεν το εμφάνιζε ποτέ και πουθενά και δεν το ανέφερε ποτέ στο βιογραφικό του και σε καμιά ανάρτηση ή συνέντευξή του μέχρι σήμερα (φωτό κάτω)?

Γιατί ο Γκουβούσης δεν έβγαλε ποτέ άδεια άσκησης επαγγέλματος από το 1997, ενώ για όλους είναι το πρώτο πράγμα που κάνουν, αφού ήταν και είναι επαγγελματίας προπονητής στη σχολή του, αλλά και είκοσι χρόνια εθνικός προπονητής στην ΕΛΟΚ?

Πώς η ΕΛΟΚ τον είχε δεχθεί παράνομα και του έδινε τις εθνικές ομάδες για προπόνηση και τον πλήρωνε για αυτό και γιατί τον έστελνε στις αποστολές εξωτερικού, αλλά και στις διοργανώσεις του εσωτερικού, πληρώνοντάς τον πάντα, αφού ήξερε ότι ακόμα και αν είχε το δίπλωμα του προπονητή, ΔΕΝ είχε την άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή?

Η επί είκοσι χρόνια πληρωμή χωρίς αποδείξεις του Γκουβούση αποτελεί καραμπινάτη φοροδιαφυγή για τον ίδιο, αλλά και τινάζει στον αέρα όλους τους οικονομικούς απολογισμούς της ΕΛΟΚ! Ποιοί είναι οι παράνομοι που εγκατέστησαν μια τέτοιας έκτασης παρανομία???

Πώς η ΓΓΑ ενέκρινε τις εθνικές αποστολές της ΕΛΟΚ με εθνικό προπονητή τον Γκουβούση και πλήρωνε για αυτόν με δημόσιο χρήμα ενώ γνώριζε από τα αρχεία της ότι ΔΕΝ είχε άδεια άσκησης επαγγέλματος, αφού ακόμα και με τα στοιχεία της ΓΓΑ την πήρε τώρα την 2/10/2014 (φωτό κάτω)!

Γιατί ακόμα και τώρα ο Γκουβούσης για να βγάλει την άδεια στη ΓΓΑ δεν επικαλέστηκε το ήδη υπάρχον δίπλωμα, αλλά την πήρε με ψεύτικα χαρτιά και πλάγιο και παράνομο τρόπο?

Επίσης, γιατί το δίπλωμα εμφανίζεται τώρα, αμέσως μετά από δικά μου άρθρα που εντοπίζουν την παρανομία και γιατί άργησαν να μου κάνουν μήνυση, πράγμα ύποπτο αφού ο Γερόλυμπος συνηθίζει να κατασκευάζει τα αποδεικτικά του στοιχεία και δεδομένου ότι στον Γκουβούση είχα αναφερθεί και σε περασμένα χρόνια, αλλά στα τελευταία μου άρθρα είχα αναφερθεί εννέα μήνες πριν στο από 8/9/2014 "100 Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε από την ΕΛληνική Ομοσπονδία ... καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ) και τη Γενική Γραμματεία ... Αρμεχτής (ΓΓΑ)!" (περίληψη κάτω)

 !

Πιθανότερη εκδοχή: Το δίπλωμα είναι πλαστό και βγήκε τώρα ή είχε ετοιμαστεί από τότε για παν ενδεχόμενο! Και το θεωρώ πλαστό, διότι αυτοί που το υπογράφουν είναι αποδεδειγμένα αναξιόπιστοι, όπως και η ΕΛΟΚπου το υποστήριξε, όπως και η ΓΓΑ που το δέχθηκε! Το αναντίρρητο γεγονός πάντως είναι ότι είτε είναι πλαστό είτε είναι γνήσιο οι ΕΛΟΚ και ΓΓΑ κολυμπάνε στην παρανομία και καλύπτει η μια την άλλη, αφού επί είκοσι χρόνια χρησιμοποιούσαν και πλήρωναν έναν εθνικό προπονητή χωρίς άδεια άσκησης επαγγέλματος: δηλαδή είναι ... Συγκοινωνούντα Μπουρδέλα και ας μου κάνουν μήνυση αν θίγονται! Επί πλέον, η ύπαρξη του "χαρτιού" ΔΕΝ αποδεικνύει τίποτα! Ας μας αποδείξουν τη συμμετοχή του Κώστα Γκουβούση στη Σχολή Προπονητών του 1997 με τρόπο ακλόνητο, ας βγάλουν στο τραπέζι όλο το ιστορικό αρχείο της Σχολής Προπονητών του 1997!


 Και ερχόμαστε στις επί μέρους καταχωρήσεις στο facebook:

Απάντηση στον Kostas Gouvousis: Εγώ είμαι ο "μισότρελος, κοντός, γεροσυκοφάντης"? Δεν συνάδουν με το επιδεικνυόμενο δήθεν ήθος σου αυτοί οι χαρακτηρισμοί καθώς και ότι δεν απαντάς ευθέως με αποδεικτικά στοιχεία στο karate.gr, αλλά αερολογείς "κρυμμένος" πίσω από το κλειδωμένο facebook! Για να δούμε τι θα βγει?

Ακολουθούν οι Λέκκας, Μερμυγκούσης, Kksa, που δεν λένε τίποτα εκτός από τον Μοσχόβα με το φαρμακερό χαμόγελο, που φιλοσοφεί! Πλάκα έχει αυτός!

Και συνεχίζει ο Kostas Gouvousis σε έκρηξη σεμνότητας!!!: "Φίλε Γιάννη δεν νιώθω μεγάλος δάσκαλος δηλώνω μόνιμος μαθητής του καράτε και του μπούντο γενικότερα αλλά κάποτε πρέπει να απαντάμε στους διάφορους κακοήθεις, όσο γιατί δεν δηλώνω στα σεμινάριά μου προπονητής της Γενικής Γραμματείας είναι γιατί το θεωρώ ήσσονος σημασίας. Δηλώνω όμως πάντα μαθητής του σενσέι Οοτάκε και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό."

Θεωρείς ήσσονος σημασίας το απαραίτητο έγγραφο που σου επιτρέπει την θέση του προπονητή? Μας κούφανες!

Η απάντησή μου είναι ότι ο Κώστας Γκουβούσης δεν θα πρέπει να νιώθει περήφανος μόνο για αυτό, αλλά και για τα επόμενα πιο κάτω χαρακτηριστικά της διαδρομής του!

Και η Μπόμπα έρχεται από τον Bob Tsiflidis, που γράφει στον Γκουβούση: "ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΛΕΠΩ ...."

Όπα εδώ! Πώς είναι "σειρά του" και το βλέπει τώρα? Δεν το ήξερε, και του κάνει εντύπωση τώρα ώστε να το γράψει? Δεν τον είχε δει τότε αφού ήταν μαζί συμμαθητές για όλη τη διάρκεια της Σχολής και τώρα το συνειδητοποίησε? Αν τον έβλεπε δίπλα του για όλη τη διάρκεια της Σχολής και δώσανε μαζί και εξετάσεις, θα του έγραφε π.χ. "Σειράκλααα, τι λέει ο κοντός ρέε?" Θυμίζω πώς ο Μπομπ προβάλει το δικό του δίπλωμα Σχολής Προπονητών στις δικές του αναρτήσεις:

Αλλά και ο κύριος Μπομπ Τσιφλίδης έχει δίπλωμα προπονητή της ΓΓΑ? Διότι τώρα πρέπει να ψαχνόμαστε! Αν έχει να το δημοσιεύσει να το δούμε!!!


Η διαδρομή του Κώστα Γκουβούση και του Συλλόγου του:

"Φιλαθλητικός Σύλλογος Σκάλας"

Το κύριο και αρκετό που έκανε ο Κώστας Γκουβούσης, ώστε να απολαμβάνει για πάντα την ειδική μεταχείριση από την ΕΛΟΚ του Γερόλυμπου, ήταν να του ... δώσει τον σύλλογό του! Πραγματικά από το 1990, που εμφανίστηκε ο Γερόλυμπος στα διοικητικά της ΕΛΟΚ, εμφανίστηκε ως αντιπρόσωπος του "Φιλαθλητικού Συλλόγου Σκάλας", συλλόγου του Γκουβούση, και έμεινε αντιπρόσωπος αυτού του συλλόγου περισσότερο από 15 χρόνια! Σε 'όλα αυτά τα χρόνια και στα επόμενά τους ο Γερ΄΄ολυμπος χρησιμοποιούσε τον σύλλογο του Γκουβούση σαν να ήταν δικός του με το αζημίωτο βέβαια για τον Γκουβούση! Ακόμα και τον γιο του έδωσε ο Γκουβούσης για μέλος στο ΔΣ/ΕΛΟΚ παρά τις δυσκολίες και απουσίες από τις συνεδριάσεις λόγω απόστασης! Και ορίστε μερικά παραδείγματα από τη χρήση του "Φιλαθλητικού" από τον Γερόλυμπο με τα απαραίτητα μπόνους πάντα για τον Γκουβούση:

 

Ο Φιλαθλητικός υπήρξε αρχικά μέλος (και διεγράφη μετά) της αμαρτωλής ομοσπονδίας Χόκεϊ, που ιδρύθηκε από συλλόγους καράτε, αρχικά είχε τον Γερόλυμπο ως αντιπρόσωπο στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, και της οποίας η αθλητική αναγνώριση ανεκλήθη πρόσφατα (βλέπε και εδώ με κλικ).

 

Ο "Φιλαθλητικός" ήταν βασικό στέλεχος της ομοσπονδίας-μαϊμούς του κέρλινγκ, που έφτιαξε ο Γερόλυμπος για να μπει αντιπρόσωπός της στην ΕΟΕ, όταν τον έδιωξαν από το χόκεϋ, και της οποίας η αθλητική αναγνώριση ανεκλήθη πρόσφατα.

Έγγραφο πρώτο:

Ανάκληση της αθλητικής αναγνώρισης από συλλόγους κέρλινγκ!

 

Μεταξύ των συλλόγων-υποτακτικών του Γερόλυμπου για τη δημιουργία της ομοσπονδίας-μαϊμούς του κέρλινγκ και ο "Φιλαθλητικός Σύλλογος Σκάλας" (10)! Μαζί βέβαια πάντα και ο σύλλογος της "όπου γάμος και χορός, η Βασίλω πρώτη! (7).

 

Ο "Φιλαθλητικός" μπήκε και στο Τρίαθλο, όπου πρόεδρος και αντιπρόσωπός του στην ΕΟΕ είναι ο Γερόλυμπος, όπως είδαμε και πιο πάνω! Κατά πληροφορίες, για την αθλητική δραστηριότητα των συλλόγων του Τριάθλου είχε δώσει εντολή ο Ανδριανός να γίνει έρευνα από τη Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού και ο Διευθυντής Πρόδρομος Τσολακίδης το ... κωλοβαράει από τον Αύγουστο του 2014!!!

Ταυτόχρονα με όλα αυτά ο "Φιλαθλητικός" ΔΕΝ έχει την απαιτούμενη αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ, αλλά απλά έχει υποβάλει αίτημα στη ΓΓΑ για να την πάρει! Το επόμενο κομμάτι είναι από το σημερινό πίνακα των συλλόγων της ΓΓΑ, που "έχουν υποβάλει αίτηση για επανεξέταση της αναγνώρισής τους"! Δηλαδή ο σύλλογος του Γκουβούση ΔΕΝ έχει ακόμα εξασφαλίσει τη "διατήρηση της αθλητικής αναγνώρισης" και συνεπώς ΔΕΝ έπρεπε να ψηφίζει και ΔΕΝ έπρεπε να έχει αντιπρόσωπό του (τον Ηλία Γκουβούση) στο ΔΣ/ΕΛΟΚ!

 

Για την ιστορία και μόνο για κάποια φεγγάρια ο Γερόλυμπος ήταν αντιπρόσωπος του μπέιζμπολ (αντισφαίριση βάσης!) στην ΕΟΕ και μετά του σόφτμπολ (μαλακοσφαίριση!). Ο ... Φρόυδ θα έλεγε ότι ... ψάχνει πού ταιριάζει!


 Κοντονή και Συναδινέ: υποθάλπετε εγκληματίες στη ΓΓΑ και την ΕΛΟΚ! Είσαστε ίδιοι με αυτούς?

 Όλος ο κόσμος του καράτε αναρωτιέται αν σας έχει ... χεσμένους ο Γερόλυμπος???


Συμμετοχή του Κώστα Γκουβούση σε οικονομικά αποδοτικά σεμινάρια υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ! Και η ... Βασίλω πάντα μαζί!

Συμμετοχή του Κώστα Γκουβούση σε πρωταθλήματα-μαϊμού της ΕΛΟΚ!

 

Και τα παραπάνω παράνομα μπόνους στον Κώστα Γκουβούση από τον Γερόλυμπο συνεχίζονται, όπως φαίνεται και από τα επόμενα:

15/1/2013 - Συνέντευξη Γκουβούση ως Ομοσπονδιακού Προπονητή ... χωρίς άδεια άσκησης επαγγέλματος!!!

30/6/2013 - Συνοδού εθνικού προπονητή σε αγώνες του εξωτερικού ... χωρίς άδεια άσκησης επαγγέλματος!!!

30/10/2014 - Συνοδού εθνικού προπονητή σε αγώνες του εξωτερικού ... χωρίς άδεια άσκησης επαγγέλματος!!!

και δεκάδες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, όπου πληρώνεται είτε επίσημα είτε με το κόλπο των "οδοιπορικών" είτε στα τελείως "μαύρα"!!!

Βάλτε και τη διδασκαλία στη Σχολή Προπονητών 2015 από τον Κώστα Γκουβούση χωρίς να έχει άδεια προπονητή από τη ΓΓΑ!

Επί τη ευκαιρία, εδώ διαπράττεται από τις ΕΛΟΚ και ΓΓΑ η παρανομία να "πνίγουν" τον απολογισμό της Σχολής μέσα στα οικονομικά της ΕΛΟΚ, ώστε να εξαφανίσουν το πού πήγαν τα λεφτά των μαθητών της Σχολής, αντί να δώσουν στη δημοσιότητα ισοσκελισμένο οικονομικό απολογισμό της λειτουργίας της Σχολής, όπως ορίζει ο νόμος, ο οποίος λέει ότι τα 250 ευρώ ανά μαθητή καταβάλλονται "ανταποδοτικά", που σημαίνει μόνο για τα έξοδα της Σχολής και για τίποτα άλλο! Θέλετε και απόδειξη: οι θρασύτατοι απατεώνες της ΕΛΟΚ περιέλαβαν τα οικονομικά της Σχολής στον απολογισμό της ομοσπονδίας του 2014, η λειτουργία της Σχολής έχει τελειώσει και η ΓΓΑ κάνει το παγώνι!!! (αναλυτικά με κλικ εδώ και περιληπτικά κάτω!) Μιλάμε για τέτοια μπουρδέλα!!!

 

Έσοδα Σχολής Προπονητών 59.000 ευρώ μείον Έξοδα Σχολής Προπονητών 48.229 ευρώ μας μένουν 10.771 ευρώ για τις τσέπες των λαμόγιων! Και πάλι έλεγχος ΔΕΝ γίνεται στα ποσά των εσόδων και εξόδων!!! Και η Γραμματεία το "παίζει"! ... Μέγαρο Μουσικής γίνατε εκεί μέσα!!!

Και μόνο η έγκριση αυτού του απολογισμού από τη Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ αποδεικνύει ότι οι σύλλογοι δίνουν λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπων στον Γερόλυμπο και αυτός τα παίρνει όλα!!!


 Κοντονή και Συναδινέ: υποθάλπετε εγκληματίες στη ΓΓΑ και την ΕΛΟΚ! Είσαστε ίδιοι με αυτούς?

 Όλος ο κόσμος του καράτε αναρωτιέται αν σας έχει ... χεσμένους ο Γερόλυμπος???


Δεν μπορεί να καταγγέλονται τέτοια συγκλονιστικά γεγονότα για αθλητική ομοσπονδία και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει, όταν μάλιστα ο στενός συνεργάτης και "σύμβουλος" του σημερινού Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού έχει τα παιδιά του στο καράτε!!!


Όλα τα ανωτέρω αποδεικνύουν ότι ο μεγαλοαπατεώνας του καράτε Γιώργος Γερόλυμπος (δεξιά) είχε εγκαθιδρύσει για τον Κώστα Γκουβούση μια τελείως παράνομη αυτοκρατορία παντοδυναμίας και υπεροχής στο χώρο της ΕΛΟΚ παρά τις μακροχρόνιες καταγγελίες στο πρόσωπό του με προφανή κυρίαρχο σκοπό να αποδείξει ότι δεν υπάρχει κανείς και τίποτα να του αντισταθεί και να του φέρει έστω και την παραμικρή αντίρρηση στις αποφάσεις του! Είναι φανερή η "αλαζονική έπαρση: έτσι γουστάρω" του Γερόλυμπου απόλυτης επιβολής του Γκουβούση ως εθνικού προπονητή χωρίς κανένα δίπλωμα προπονητή παρά τις σχετικές καταγγελίες, αλλά και αυτή της επιβολής του ως "διδάσκοντα" στην πρόσφατη Σχολή Προπονητών της ΓΓΑ (αριστερά) και πάλι χωρίς κανένα δίπλωμα προπονητή, πράγμα που αποτελεί και αυτό μαζί με τα άλλα αιτία ακύρωσης της Σχολής Προπονητών, διότι δεν μπορούμε να λέμε στο κάθε λαμόγιο "Έλα να διδάξεις τους υποψήφιους προπονητές καράτε να γίνουν απατεώνες σαν και σένα!"!


Όλα τα ανωτέρω αποδεικνύουν ότι το ΔΣ/ΕΛΟΚ αποτελείται από απατεώνες και άρα πρέπει να εκπέσει, αλλά και η Σχολή Προπονητών είχε μέσα στη διοίκησή της απατεώνες και άρα πρέπει να ακυρωθεί, διότι αυτοί κατηύθυναν τα δικαιολογητικά, τη λειτουργία και τα αποτελέσματα!!!


 Κοντονή και Συναδινέ: υποθάλπετε εγκληματίες στη ΓΓΑ και την ΕΛΟΚ! Είσαστε ίδιοι με αυτούς?

 Όλος ο κόσμος του καράτε αναρωτιέται αν σας έχει ... χεσμένους ο Γερόλυμπος???


 Συμπέρασμα:

Ο Κώστας Γκουβούσης είναι μακροχρόνια στενός συνεργάτης του Γερόλυμπου, του έχει δώσει τον σύλλογό του να τον κάνει ότι θέλει ο Γερόλυμπος και σε αντάλλαγμα παίρνει χωρίς να γίνεται στόχος τα δικά του οικονομικά και τεχνικά οφέλη σε βάρος των άλλων συλλόγων και ατόμων μελών της ΕΛΟΚ! Συνεπώς, είναι απόλυτα συνένοχος για τις απάτες του Γερόλυμπου, διότι τις στηρίζει με την ψήφο του, με την παρουσία του και με τη συμμετοχή του! Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια έχει ενδώσει ακόμα περισσότερο στις απάτες το Αρχι-καραλαμόγιου με το να δώσει ακόμα και τον γιό του Ηλία Γκουβούση ως μέλος στο ΔΣ/ΕΛΟΚ, ο οποίος υπογράφει και στηρίζει κάθε απόφαση του ΔΣ/ΕΛΟΚ με την ψήφο του και δεν διστάζει να ψηφίζει διαγραφές ατόμων και συλλόγων από την ΕΛΟΚ κλείνοντας σχολές και σπίτια!

 

 Και όταν εσύ Κώστα Γκουβούση με λες δημοσίως "μισότρελο, κοντό, γεροσυκοφάντη", εγώ σου αποδεικνύω με στοιχεία: "τέτοιο καθίκι είσαι" και την τρέλα περί καράτε και μπούντο πούλησέ την αλλού!


 Όσον αφορά στην Αρχι-Καραλαμογιόκοτα (!!!) δικτάτορα της ΕΛΟΚ, θυμίζουμε πάντα το:

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version


 Η λειτουργία της ΕΛΟΚ είναι απλή: Διοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!!

 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

  Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!! Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .