karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 08/03/2016. Τελευταία ενημέρωση 12/3/2016.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 


  Εννέα επίκαιρα γεγονότα που αποδεικνύουν την ΕΛΟΚ

 ως "Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία ...

 

 "Γερόλυμπος Ε.Ο.Δ.Ι. Α.Ε." και Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!

 

 ... με σκοπό τον προσπορισμό και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες"!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.

Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Ευχαρίστως, με κλικ εδώ!


Πρώτο γεγονός: Η παράνομη Δομή και Ιεραρχία της ΕΛΟΚ!

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "ιδιοκτήτης" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν.Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, προπονητής, αστυνομικός!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  προπονητής!

 

Ράλλης

Ειδικός Γραμματέας


Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!

και Σουπιά!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Ο ... Πουπουλιάρης!

 

Η ΕΛΟΚ από το τέλος του 2012 διοικείται από το ως άνω διοικητικό συμβούλιο.

Ο Γιώργος Γερόλυμπος είναι ο "δικτάτορας και ιδιοκτήτης" της ΕΛΟΚ από τη θέση του δήθεν "Επίτιμου Προέδρου", ενώ ταυτόχρονα είναι και Εξεταστής βαθμών Νταν (πίνακας δεξιά), πράγμα παράνομο. Ο ... "Νονός της Ημέρας" διοικεί αυθαίρετα τους πάντες και τα πάντα χωρίς η υπογραφή του να φαίνεται πουθενά!

Η γυναίκα του Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου είναι συνέταιρος, συνεργός και συνένοχος 1000% σε ότι κάνει ο άνδρας της! Αρχικά ήταν Α΄ Αντιπρόεδρος και σήμερα Γενική Γραμματέας της ΕΛΟΚ, μετά από την καρατόμηση Δημητριάδη από τη θέση του ΓΓ, ενώ έχει εν ενεργεία δίπλωμα προπονητή και είναι και Εξεταστής βαθμών Νταν, πράγμα παράνομο.

Οι Μπουλούμπασης, Χονδροματίδης, Πάσης, Βόβλας, Καρβούνης είναι μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ, ενώ ταυτόχρονα είναι προπονητές με εν ενεργεία διπλώματα, πράγμα παράνομο, και οι τέσσερεις πρώτοι είναι και εξεταστές Νταν πράγμα επίσης παράνομο. Είναι καραμπινάτα παράνομοι, διότι ως μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ έδιναν ταυτόχρονα σεμινάρια προπονητικής "υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ" από τα οποία εισέπρατταν χρήματα, όπως βέβαια εισπράττουν χρήματα και από τις εξετάσεις Νταν! Για αυτή και μόνο την εξόφθαλμη παρανομία το ΔΣ της ΕΛΟΚ έπρεπε να κηρυχθεί έκπτωτο από τον ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό, αλλά αυτός είναι άσχετος!

Οι Γκουβούσης, Δημητριάδης, είναι μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ ενώ πρόσφατα απέκτησαν διπλώματα προπονητή από τη ΓΓΑ, πράγμα παράνομο, διότι ενώ ήταν μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ αυτόματα δεν μπορούσαν να θεωρηθούν "αθλητές", ώστε να παρακολουθήσουν τη Σχολή Προπονητών, και στη συνέχεια, όταν την παρακολούθησαν παράνομα και την "τελείωσαν" αυτόματα πάλι δεν μπορούσαν να είναι μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Ειδικότερα ο Ταμίας Γρηγόρης Βόβλας δεν είχε ποτέ τις απαραίτητες γνώσεις για τη θέση του ταμία, δεδομένου ότι απαιτούνται πανεπιστημιακές γνώσεις λογιστικής, αφού η ΕΛΟΚ κρατάει βιβλία Γ΄ Κατηγορίας, αλλά επίσης από τον Ιούνιο 2014 (?) έπρεπε να είχε αντικατασταθεί, διότι υπέστη σφοδρό εγκεφαλικό επεισόδιο και άρα δεν ήταν σε θέση να ασκεί τα καθήκοντά του με ακρίβεια και υπευθυνότητα! Ποιός υπέγραφε τα ταμειακά όλο αυτό το διάστημα?

Ο Γρηγόρης Χανικιάν δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του ως μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ, διότι έχει υποστεί από καιρό διπλό εγκεφαλικό, αλλά συντηρείται εσκεμμένα στη διοίκηση της ΕΛΟΚ από τον Γερόλυμπο ως ... "τυφλή υπογραφή"!

Ο Εγκέφαλος της ανωτέρω Συμμορίας Αθλητικός Εγκληματίας Γιώργος Γερόλυμπος ήδη είχε αρπάξει από το 2006 την Ομοσπονδία του Τριάθλου, όπως έχουμε ξαναγράψει στο [Καράτε και Τρίαθλο: Το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" και ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής!], την οποία "εκπόρθησε" και διατηρούσε και απομυζούσε επί δέκα χρόνια με συλλόγους καράτε χωρίς δραστηριότητα στο Τρίαθλο, ώστε να είναι μέλος στην ΕΟΕ υπό την κάλυψη των υπευθύνων υπαλλήλων και πολιτικών προϊσταμένων της ΓΓΑ! Επαναλαμβάνω κατωτέρω τον πίνακα εκλεγμένων στο ΔΣ και την ΕΕ στο Τρίαθλο κατά τις εκλογές του 2012, όπου με (Κ) σημειώνονται τα άτομα της Συμμορίας Γερόλυμπου από το Καράτε.

Για το ΔΣ Για την ΕΕ
Τακτικοί Αναπληρωματικοί Τακτικοί Αναπληρωματικοί
Γερόλυμπος (Κ) Χριστοδούλου Θεοφ. (Κ) Χριστοδούλου Οδυσσέας (Κ) Γκάζι Παύλος Ντάριο (Κ)
Γκάζι Κέιβαν (Κ) Γκούμας Αλέξανδρος (?) Καβακοπούλου Μαρία (Κ)  
Γαρεφαλάκης Εμ. (Κ) Κόλια Ιωάννα (?) Παπαδημητρίου Βάιος (Κ)  
Βαξεβάνης Χρήστος (?) Παπαδημητρίου Ελ. (Κ)    
Ξανθόπουλος Ιωσ. (Κ-Γκάζι) Γκάζι Αθηνά-Σοράγια (Κ)    
Προβατάς Ανδρέας (Κ-Γκάζι)      
Κασάπη Μαρούλα (Κ)      
Λιακόπουλος Μάρ. (Κ)      
Λιοντή Ιουλία (Κ-Γκάζι)      
Μπαλωμένος Γιώρ. (Κ-Γκάζι)      
Πετρίδης Ιωάννης (?)      

Εκ των ανωτέρω γίνεται προφανές ότι η ΕΛΟΚ λειτουργεί όχι μόνο έξω από κάθε αθλητική δεοντολογία, αλλά υπό τις εντολές, τις κατευθύνσεις και τα συμφέροντα του εξωθεσμικού Γιώργου Γερολύμπου με τη συνέργια της συζύγου του Εμμανουέλας Γερολύμπου αφήνοντας επίσης κατευθυνόμενες οικονομικές απολαβές για τους "συνεργάτες-μέλη της Συμμορίας", που εκτελούν τις εντολές αναντίρρητα!

Αυτός ακριβώς είναι και ο ορισμός της "Εγκληματικής Οργάνωσης με Δομή και Ιεραρχία με σκοπό το παράνομο κέρδος και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος"!


Δεύτερο γεγονός: Ο θρασύς Γιώργος Καρβούνης ως μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Ειδικότερα ο θρασύτατος αστυνομικός Γιώργος Καρβούνης απεδείχθη ότι όντας μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ εισέπραττε χρήματα από το Ελληνικό Δημόσιο (ΓΓΑ) ως ... προπονητής αθλητή, που διακρίθηκε σε αγώνες καράτε!

 

Δηλαδή ο άνθρωπος αυτός, αν και αστυνομικός, έδωσε ψευδή υπεύθυνη δήλωση κατά τις εκλογές του 2012 ότι δεν κωλύεται από κανένα από τα κωλύματα του αθλητικού νόμου ως υποψήφιος για το ΔΣ/ΕΛΟΚ, ενώ ταυτόχρονα όλοι το προηγούμενο και το επόμενο ΔΣ/ΕΛΟΚ των εκλογών του 2012 αποδέχθηκαν εν γνώσει τους την ψευδή του δήλωση! Αποθρασυνόμενος και πωρωμένος από την "επιτυχία του" αυτή διέπραττε πλέον άνετα όλες τις παρανομίες που του υπαγόρευε ο ... Γέρο-Κορλεόνε, από παράνομες αποφάσεις του ΔΣ έως και την παρουσία του ως "προστάτη" του Μπουλούμπαση σε διένεξη με μαθητή της Σχολής Προπονητών στο Αστυνομικό Τμήμα των Άνω Λιοσίων.

"Θρασύτατος" διότι επί όλα αυτά τα χρόνια που είναι μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ αυτοδιαφημίζεται ταυτόχρονα ως "μεγάλος προπονητής", όπως αποδεικνύεται και από το επόμενο διαφημιστικό της Σχολής του (και με κλικ εδώ)! Αν ζούμε σε κράτος δικαίου, έστω και κατά ... 5%, τότε ο Καρβούνης έχει ήδη πάρει την άγουσα προς τον Εισαγγελέα!

 

Η σθεναρή παρουσία του Καρβούνη στο ΔΣ/ΕΛΟΚ, ας μην ξεχνάμε ότι έπαιζε τον ρόλο ... "Εισαγγελέα-μαϊμού" στην "Δικαστική Επιτροπή-μαϊμού" σχετικά με τις διαγραφές συλλόγων κατά παραγγελία του Γερο-Κορλεόνε, αποτελεί ακόμα μια απόδειξη της εκμετάλλευσης της ΕΛΟΚ και του καράτε από την συγκεκριμένη Εγκληματική Οργάνωση, αφού η απάτη του Καρβούνη προς την ΓΓΑ να εισπράξει χρήματα του δημοσίου ως "προπονητής καράτε" ενώ ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΟΚ ήταν γνωστή σε όλους από τη στιγμή που έβαλε υποψηφιότητα για μέλος του ΔΣ, μια και ο σύλλογος του Καρβούνη λαμβάνει μέρος στους αγώνες της ΕΛΟΚ, ενώ ο Καρβούνης δηλώνεται ακόμα και ως προπονητής-συνοδός σε αγώνες του εξωτερικού.

Αυτό αποδεικνύεται και από την αριστερή φωτογραφία από τα δεδομένα της SPORTDATA στο International Marmara Cup, όπου αυτοδηλώνεται ως προπονητής του συλλόγου του όντας μέλος του ΔΑ/ΕΛΟΚ! Ας σημειωθεί ότι το περιεχόμενο της καταχώρησης της SPORTDATA μετά από καταγγελία του γεγονότος στην ΕΛΟΚ και τη ΓΓΑ άλλαξε περιέργως από κάποιο "μαγικό χέρι" που έχει πρόσβαση με κωδικούς σε εσωτερικές αλλαγές στοιχείων της SPORTDATA! "Μαγικό χέρι" του κερατά! Εγώ θα έλεγα "γνωστή φάτσα"!

Προκύπτει, λοιπόν, ότι ο "Νονός της Ημέρας" Γιώργος Γερόλυμπος ευνοεί τον Γιώργο Καρβούνη να αποκομίζει παράνομο χρήμα από παράνομες δραστηριότητες εντός της ΕΛΟΚ και αυτός με τη σειρά του εξυπηρετεί όλα τα συμφέροντα του Γερόλυμπου!

Ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο για όλους τους αχυράνθρωπους του ... Ντον Κορλεόνε με σκοπό το παράνομο αμοιβαίο κέρδος από την ομοσπονδία και το άθλημα!!!

Αυτός είναι και ο ορισμός της "Εγκληματικής Οργάνωσης με Δομή και Ιεραρχία με σκοπό το παράνομο κέρδος και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος"!


 Τρίτο γεγονός: Η αναδιάρθρωση του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Το ανωτέρω διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΟΚ παρά τα δύο εγκεφαλικά Βόβλα και Χανικιάν και παρά την παραίτηση του Κοσμίδη παρέμενε με τα ως άνω (8 + 2?) μέλη, αλλά μετά από το σοκ που υπέστη η ... ΓΓΑ, όταν έμαθε από το karate.gr ότι πλήρωνε τον απατεώνα-μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ Γιώργο Καρβούνη ως προπονητή "ειδικού αθλητή", την μοιραία έκπτωσή του, αλλά και την παραίτηση του απατεώνα Ηλία Γκουβούση, αναδιαμορφώθηκε ως κατωτέρω με την ένταξη στη Συμμορία και των τριών διαθέσιμων αχυράνθρωπων εκ των αναπληρωματικών των εκλογών:

 

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "ιδιοκτήτης" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν.Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!

 

Ράλλης

Ειδικός Γραμματέας

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!

και Σουπιά μαζί!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Νέο Μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Νέο Μέλος

Χαρίσης Ιωάννης

Νέο Μέλος

(κρατηθείτε: από το σύλλογο του Καρβούνη!?!?)

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, προπονητής, αστυνομικός!

Έκπτωτος!


Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

Παραιτήθηκε?

Όσοι παρανόμησαν παραμένουν για να πληρώσουν!    

Ο ... Πουπουλιάρης!

Εκ των ανωτέρω προκύπτει ότι δεν έγινε καμιά ουσιαστική αλλαγή στη διοίκηση της ΕΛΟΚ, διότι τα δύο από τα τρία νέα μέλη είναι ήδη αχυράνθρωποι του Γερόλυμπου έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά του, αφού ο έμπειρος διαφθορέας συνειδήσεων έχει προνοήσει βάσει της πάγιας στρατηγικής του να έχουν ήδη πάρει διπλώματα προπονητών οι δύο κόρες του Καραπλιάγκου, να έχει μπει στην εθνική ομάδα ο γιός του Τσαρτσιταλίδη και το τρίτο νέο μέλος να είναι από το σύλλογο του Καρβούνη ο "ψημένος" Χαρίσης (το τελευταίο υπό έλεγχο)!

Ο Μαέστρος της Διαφθοράς "παίζει" με τα θύματά του, αυτά παριστάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν, αλλά καταλαβαίνουν πολύ καλά και ενδίδουν ενσυνείδητα και η εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ και του καράτε πάει σύννεφο!

Συνεπώς, συνεχίζεται και με το "νέο" ΔΣ/ΕΛΟΚ να πληρούται ο ορισμός της "Εγκληματικής Οργάνωσης με Δομή και Ιεραρχία με σκοπό το παράνομο κέρδος και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος"!


 Τέταρτο γεγονός: Τα Μητρώα Εκπαιδευτών της ΕΛΟΚ και Εξεταστών για Νταν της ΕΛΟΚ!

 

Το 2014 πραγματοποιήθηκε η περίφημη παράνομη, της πλάκας, της ασυδοσίας, της κατακραυγής, του άσχετου Ανδριανού, της άσχετης Επιτροπής Διοίκησης, του πανάσχετου Συναδινού, του ... της... (βαρέθηκα να τα φωνάζω σε ένα καταδικασμένο διεφθαρμένο  κράτος λαμόγιων και ηλιθίων) ... Σχολή Προπονητών!

Ο Συναδινός, η Χριστοδούλου και η ... Μπάρμπι!

Καλά, δεν ήξερες! Δεν ρώταγες?

Έδωσες διπλώματα σε αυτούς που δεν έπρεπε και δεν έδωσες σε αυτούς που έπρεπε!

Τον Ιανουάριο 2016 η ΕΛΟΚ οργάνωσε σεμινάριο και εξετάσεις ... "Εξεταστών"! Κατά γενική παραδοχή ήταν μια ακόμα φαρσοκωμωδία του Φασιστόμουτρου Γερο-Κορλεόνε, ώστε να καβαλήσει σε ακόμα ένα ... σαμάρι στις πλάτες των προβατογαϊδουριών του (2 σε 1)!

Θυμίζω ότι στη Σχολή Προπονητών η Επιτροπή Διοίκησης της ΓΓΑ είχε αναβάλει τις εξετάσεις! Η Εμμανουέλα Ποντίδα, όμως, και πίσω από αυτήν ο Αρχιμαφιόζος Γερόλυμπος, αποδεικνύοντας ότι "έχει γραμμένη" τη ΓΓΑ κάνει με τη ΕΛΟΚ παράνομες εξετάσεις στις οποίες τα αποτελέσματα τα βγάζει η ΕΛΟΚ και όχι η ΓΓΑ.

Η ΕΛΟΚ, λοιπόν, "κόβει" 37 μαθητές της Σχολής από απουσίες (αναντίρρητο πλην ενός) και 32 στα Πρακτικά Μαθήματα (άδικο και απαράδεκτο). Παρά την υπουργική, όμως, απόφαση, ο έλεγχος των δικαιολογητικών των υποψηφίων προπονητών δεν είχε τελειώσει, διότι πολλοί από αυτούς είχαν υποβάλει απλώς ψευδή ή καραμπινάτα πλαστά δικαιολογητικά με τη συμμετοχή και την καθοδήγηση της ΕΛΟΚ φυσικά (ποινικό αδίκημα)! Μετά έστω από χονδρικό και πλημμελή έλεγχο αυτών των δικαιολογητικών "κόβονται" ακόμα 37 υποψήφιοι λόγω ψευδών και πλαστών δικαιολογητικών!

Ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος μπαίνει στη ΓΓΑ και αν δει τη σκιά του στον τοίχο παθαίνει ... οξύ τραμπάκουλο (!)  σε μια παραζάλη αντικρουόμενων πιέσεων της ΕΛΟΚ από τη μια και της Αλήθειας και του Δικαίου από την άλλη και υπό την επήρεια της παντελούς ασχετοσύνης του "έδωσε" τα διπλώματα στους υπόλοιπους ρίχνοντας κάτω από το χαλί όλα τα πλαστά τους δικαιολογητικά! Δεξιά τον βλέπουμε περήφανο και ευτυχισμένο να ποζάρει με την "επιτυχούσα" Ελπίδα Χριστοδούλου, η οποία τον δουλεύει ψιλό γαζί εφόσον είναι μέλος της Συμμορίας του Γερόλυμπου, αφού α) συμμετέχει 100% με συγγενείς της στη άλωση της ομοσπονδίας του Τριάθλου, β) συμμετέχει στις νοθείες των εκλογών της ΕΛΟΚ, γ) είναι ιδιοκτήτρια του πρακτορείου "Elpida Tours", που παίρνει ταξίδια των εθνικών ομάδων της ΕΛΟΚ χωρίς να έχει άλλους πελάτες, ενός πρακτορείου του οποίου τα κέρδη εκτιμώ ότι θα πηγαίνουν στον Γερόλυμπο φυσικά!

Από καιρό έχει εμφανίσει ο Γερόλυμπος την έννοια του "εκπαιδευτή"! Τι φρούτο είναι αυτό πάλι? Όπως είναι γνωστό μόνον η ΓΓΑ έχει νόμιμο δικαίωμα να ιδρύει Σχολές Προπονητών και να δίνει στους επιτυχόντες μαθητές τους αναγνωρισμένα από το κράτος διπλώματα προπονητή! Το φρούτο "εκπαιδευτής" τι είναι κύριε Συναδινέ? Και μη μου λες πως δεν το έχεις ακούσει, διότι ο κολλητός σου Γιάννης Δρίβας που έχει τα παιδιά του στο καράτε τα παρακολουθεί όλα και στα λέει όλα! Γιατί το αφήνεις να περνάει έτσι?

Τελευταία εμφανίστηκε στο site της ΕΛΟΚ η επόμενη ανακοίνωση:

Πρέπει να είναι πολύ μαλάκας κανείς, ώστε να μην καταλαβαίνει ότι η κάθε φράση αυτής της ανακοίνωσης αποτελεί έγγραφη και καραμπινάτη απόδειξη του ότι ο Γερόλυμπος, η Γερολύμπου, ο Μπουλούμπασης και όλο το ΔΣ της ΕΛΟΚ γράφουν δημοσίως εκεί που δεν πιάνει η μελάνη και τον ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό και τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον Αθλητικό Νόμο! Διότι:

Η έννοια "εκπαιδευτής" δεν υπάρχει και άρα και το "Μητρώο Εκπαιδευτών" δεν πρέπει να υπάρχει! Συνεπώς τα σεμινάρια "εκπαιδευτών" και ο τίτλος "εκπαιδευτής" αποτελούν ευθεία και παράνομη παράκαμψη του αθλητικού νόμου, αλλά και μοχλό παράνομης εξάρτησης των συλλόγων και των αθλητών από την Συμμορία του Γερόλυμπου και από τον ίδιο!

Στο παράνομο αυτό "Μητρώο Εκπαιδευτών" (με κλικ εδώ) κύριε Συναδινέ σου τρίβουνε στη μούρη "με απόφαση του ΔΣ" τους 37, που κόπηκαν από τη Σχολή Προπονητών λόγω πλαστών δικαιολογητικών, για τους οποίους, αντί να τους στείλεις εσύ πακέτο στον Εισαγγελέα, ο Γερόλυμπος και η ΕΛΟΚ με τη δική σου εγκληματική ανοχή τους δίνουν πτυχίο "εκπαιδευτή" και σε λίγο θα σε πιέσουν να τους δώσεις και δίπλωμα προπονητή! Να χέσω το ... Ηθικό Πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κύριε Συναδινέ!

Και τέλος σου εξηγούν στην ανακοίνωση ότι, ό,τι και να κάνει η Γραμματεία, η ΕΛΟΚ αυτούς τους θεωρεί ισότιμους με τους προπονητές με δίπλωμα της ΓΓΑ και τα σωματεία μπορούν να τους χρησιμοποιούν ως "προπονητές"!

Αν ήμουν εγώ Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιε όλοι αυτοί του ΔΣ/ΕΛΟΚ θα κυκλοφορούσαν τελείως ... άκωλοι, διότι θα τους τον είχα ήδη κόψει τον ... κώλο! Πήγαινε πάλι στο Γυμνάσιο γυμναστής! Δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά!

 

Παράλληλα με την προηγούμενη ανακοίνωση η ΕΛΟΚ εμφάνισε και την επόμενη:

Το φρούτο εδώ είναι οι "Εξεταστές"! Αυτό είναι πολυετές φρούτο. Πρόκειται για εξεταστές για μαύρες ζώνες και την εξήγηση είναι πολύ δύσκολο να την καταλάβετε, διότι όλοι στη ΓΓΑ από τον πάτο ως την κορυφή έχετε μεσάνυχτα από την ιστορία, την παγκόσμια δομή και την κατάσταση του καράτε! Ας το εξηγήσω περιληπτικά για τους 2-3 που μπορεί να καταλάβουν!

 

Πρώτη σειρά συλλογισμών: Το καράτε άρχισε σαν μαχητική τέχνη στην Ιαπωνία. Διδασκόταν από δάσκαλο σε μαθητή. Οι μαθητές πληθαίνανε, οι δάσκαλοι πληθαίνανε, δημιουργήθηκαν τα λεγόμενα "στυλ του καράτε", εκ των οποίων τα επικρατέστερα ήταν τέσσερα, δημιουργήθηκε η ανάγκη αξιολόγησης της τεχνικής κατάρτισης δασκάλων και μαθητών, όχι μόνο για να έχει σημείο αναφοράς η τεχνική τους κατάρτιση, αλλά και από άποψη σεβασμού, που είναι βασικό στοιχείο του καράτε, προς τους αρχαιότερους και τεχνικά ανώτερους.

Δημιουργήθηκε έτσι η "ιεραρχία των βαθμών (νταν)" για κάθε στυλ και ο κάθε ασκούμενος μετά από προπονήσεις και εξετάσεις έπαιρνε και το νταν που άξιζε. Η διδασκαλία για περισσότερα από 100 χρόνια (από το 1850 και μετά χονδρικά) από δάσκαλο σε μαθητή έδωσε, και ορθότατα, τον χαρακτηρισμό "παραδοσιακά" για τα τέσσερα επικρατέστερα στυλ καράτε. Το καράτε βγήκε μετά το 1950 περίπου από την Ιαπωνία και διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο.

Το σύστημα ιεραρχίας δασκάλων και μαθητών διατηρήθηκε για κάθε στυλ. Τα τέσσερα επικρατέστερα στυλ δημιούργησαν δική τους το καθένα οργάνωση. Ήταν μοιραίο κατά την διάδοση σε παγκόσμιο επίπεδο του καράτε άλλοι από τους μη Ιάπωνες σε όλο τον κόσμο να παραμείνουν πιστοί στην παραδοσιακή διδασκαλία του καράτε και άλλοι όχι. Έτσι παράλληλα με τα τέσσερα παραδοσιακά στυλ, που εξαπλώνονταν σε όλο τον κόσμο, ξεφύτρωσαν και εκατοντάδες ... "παραφυάδες" τους από μπρατσαδόρους ψευτόμαγκες που το έπαιζαν "καρατέκα".

Με τα χρόνια έγινε αντιληπτό ότι το καράτε έπαψε να έλκει σαν μαχητική τέχνη τους πολλούς, διότι είχε ιδιαίτερα σκληρή προπόνηση και ήταν για τους πολύ λίγους. Υπό αυτή τη διαπίστωση και με την παγκοσμιοποίηση του αθλητικού κινήματος δημιουργήθηκαν περί το 1975 δύο μεγάλες παγκόσμιες ομοσπονδίες: η ITKF και η WUKO (σημερινή WKF, μέλος της οποίας και η ΕΛΟΚ). Η μία περιλάμβανε "μόνο τα παραδοσιακά στυλ" με την "φιλοσοφία της μαχητικής τέχνης" και η άλλη "κάθε καρυδιάς καρύδι: παραδοσιακά και παραφυάδες" και με τη φιλοσοφία του αθλήματος-σπορ".

Τονίζω εδώ ότι η φιλοσοφία της "μαχητικής τέχνης" αντιμετωπίζει την εκπαίδευση και τους αγώνες με τη φιλοσοφία του ότι από τη σύγκρουση δύο αντιπάλων "ο ένας πεθαίνει και ο άλλος φεύγει ζωντανός", ενώ υπό τη φιλοσοφία των αθλημάτων-σπορ ο αθλητής προπονείται και αγωνίζεται με "ευγενή άμιλλα κι αν δεν νικήσει σήμερα θα νικήσει κάποια άλλη φορά"! Είναι φανερό, λοιπόν, ότι οι μαχητικές τέχνες βγάζουν "πολεμιστές", ενώ τα αθλήματα βγάζουν ... "λουλούδες του καναπέ"! Όσοι, λοιπόν, δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με το καράτε θα πρέπει να ξέρουν ότι το "σπορ-καράτε" είναι χονδρικά το ένα δέκατο της "μαχητικής τέχνης καράτε"!

Μέλη αυτών των δύο παγκόσμιων ομοσπονδιών έγιναν κατ' επιλογή τους εθνικές ομοσπονδίες από όλες τις χώρες του κόσμου. Περί το 1990 οι δύο αυτές μεγάλες παγκόσμιες ομοσπονδίες ζήτησαν αναγνώριση από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή η καθεμιά για το "καράτε της"! Τότε η ΔΟΕ τις ρώτησε "τι καράτε κάνετε?" και αυτοί απάντησαν η μεν ITKF "παραδοσιακό καράτε", η δε WKF "όλα τα άλλα καράτε" με σκοπό να γίνει αυτόματα πολυπληθέστερη! Ξεκαθαρίστηκε, λοιπόν, το 1993 με αυτό τον απλό τρόπο το καράτε της κάθε παγκόσμιας ομοσπονδίας, και με απόφαση της ολομέλειας της ΔΟΕ (101η Σύνοδος στο Μόντε Κάρλο) αποφασίστηκε 1) για την ITKF ότι ήταν το "παραδοσιακό καράτε" και για την WUKO ότι ήταν το "μοντέρνο καράτε", και 2) να αναγνωριστεί το καράτε σαν Ολυμπιακό Άθλημα μόνο αν οι δύο παγκόσμιες ομοσπονδίες γίνονταν μία με ισότιμη συμμετοχή τους.

Όλα αυτά αποδεικνύονται αληθινά από τις αποφάσεις των Ελληνικών Δικαστηρίων στην από το 1995 προσπάθεια της ΕΛΟΚ και του Γερόλυμπου να υφαρπάξουν τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε), με σημερινό πρόεδρο εμένα τον Θύμιο Περσίδη, στο "παραδοσιακό καράτε" και έφαγαν τα μούτρα τους και η ΕΛΟΚ και ο Γερόλυμπος! Διαβάστε όσοι γνωρίζετε ανάγνωση και βγάλτε τις τσίμπλες από τα μάτια σας τις αποφάσεις: Απόφαση 72/1996 Πρωτοδικείου, Απόφαση 3914/2000 Εφετείου και Απόφαση 110/2003 Αρείου Πάγου μετά την οποία το παραδοσιακό καράτε με ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ είναι επίσημο άθλημα στην Ελλάδα και δεν ανήκει στην ΕΛΟΚ, αλλά ανήκει μόνο στην ΠΟΠΚ και σε καμιά άλλη ψευδο-ομοσπονδία!

 

Δεύτερη σειρά συλλογισμών: Με βάση όλα τα ανωτέρω έχουμε ότι η WKF και άρα οι εθνικές ομοσπονδίες-μέλη της, και άρα και η ΕΛΟΚ, εξασκούν "όλα τα άλλα καράτε πλην του παραδοσιακού". Συνεπώς, η WKF και οι εθνικές ομοσπονδίες-μέλη της ήταν αδύνατο να ελέγξουν και να ταυτίσουν τις εκατοντάδες διαφορετικές (και τρελές!) αξιολογήσεις τεχνικής κατάρτισης σε μία και να ιδρύσουν μια ενιαία ιεραρχία. Παράλληλα, από το γεγονός ότι η ITKF το 1975 (που γεννήθηκε περίπου) αποδέχθηκε μια ιεραρχία που ήταν η συνέχεια της ήδη υπάρχουσας, από 50 χρόνια πριν, ιεραρχίας των τεσσάρων παραδοσιακών στυλ καράτε, ενώ η WKF το 1975 (που γεννήθηκε περίπου) ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, διότι γεννήθηκε εκ του μηδενός, και δεν δημιούργησε ούτε τότε, ώστε να γίνει αυτόματα πολυπληθέστερη από την ITKF, προκύπτει ότι η WKF, και άρα κάθε μέλος της, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΝΤΑΝ!!! Και αυτό είναι αυταπόδεικτο από το καταστατικό και τον Εσωτερικό Κανονισμό της WKF. Πουθενά δεν αναφέρεται η ύλη για τις αξιολογήσεις σε νταν και πουθενά δεν αναφέρονται εξετάσεις για νταν ούτε σε κανονισμούς της παγκόσμιας ούτε εκ μεταφράσεως αυτών σε κανονισμούς της ΕΛΟΚ.

 

Από την άλλη μεριά κάθε αθλητική ομοσπονδία περιγράφει και αναπτύσσει το άθλημά της με βάση την τεχνική του και τους κανονισμούς των αγώνων του. Δηλαδή το κάθε άθλημα αναπτύσσει την τεχνική του και οι αθλητές του αγωνίζονται να φθάσουν ή να περάσουν κάποια στάνταρντ επιδεξιότητας-αντοχής-δύναμης ή να υπερνικήσουν άλλους αθλητές στην επίδειξη των ικανοτήτων τους υπό τους κανονισμούς πάντα του συγκεκριμένου αθλήματος. Σε κανένα άθλημα δεν απαιτούνται προηγούμενα στάνταρντ εκτός αγώνων. Πάντα και παντού οι αγώνες είναι το καθοριστικό κριτήριο για την ανάδειξη των αθλητών σε ψηλότερες θέσεις. Δεν υπάρχουν "μαύρες ζώνες" ούτε στο τρέξιμο, ούτε στην κολύμβηση, ούτε στην ποδηλασία!

Ποιός είναι, λοιπόν, ο σκοπός ύπαρξης των "μαύρων ζωνών" στο καράτε ως άθλημα? ΚΑΝΕΝΑΣ!

Και εδώ διαφέρουν σε άκρα αντίθετα οι δύο παγκόσμιες ομοσπονδίες: η ITKF διατήρησε τους κανονισμούς του ιαπωνικού παραδοσιακού καράτε, ενώ η WKF τους έχει αλλάξει εκ βάθρων παρ' όλο που έχει "κλέψει" στοιχεία από το παραδοσιακό ως παράγωγο αυτού! Αυτός είναι και ο λόγος που το καράτε της WKF ονομάζεται και "σπορ καράτε", ακριβώς επειδή μόνον ο αγώνας είναι ο αποφασιστικός και τελεσίδικος παράγοντας για την άνοδο των αθλητών, όπως και σε όλα τα άλλα αθλήματα, και ακριβώς επειδή δεν υπάρχει ιεραρχία νταν! Άλλωστε για ποιά ιεραρχία να μιλήσει η WKF, αφού "γεννήθηκε" εκ του μηδενός το 1975 και δεν έχει καμιά απολύτως προηγούμενη ιστορία και εφόσον Ιεραρχία προϋποθέτει Ιστορία σε βάθος χρόνου!!!

 

Στην Ελληνική πραγματικότητα τώρα: Στην Ελλάδα η ΕΛΟΚ ιδρύθηκε το 1986 (τότε ΕΟΕΚ) και αναγνωρίστηκε από τη ΓΓΑ το 1990. Εγώ, ο Θύμιος Περσίδης, γενικός της γραμματέας τότε είχα γράψει το καταστατικό της το 1986 και μαζί με τον τότε πρόεδρο Τάκη Μακρή είχαμε ετοιμάσει τον φάκελό της για την αναγνώριση από τη ΓΓΑ. Όταν το 1990 αναγνωρίστηκε η ΕΟΕΚ, ήδη ήταν από το 1986 μέλος της WUKO (προηγούμενη ονομασία της σημερινής WKF). Συνεπώς, το 1990, που η ΓΓΑ αναγνώρισε την ΕΟΕΚ, την αναγνώρισε με πρώτο βασικό δεδομένο το ιδρυτικό της καταστατικό (και άρα τον σκοπό της όπως τότε τον έγραφε σε εκείνο το καταστατικό) και δεύτερο βασικό δεδομένο τη συμμετοχή της ως μέλος στην παγκόσμια WUKO με τους τότε κανονισμούς αυτής.

Είναι προφανέστατο, και όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι ευτυχής διότι είναι δική του η ... Βασιλεία των Ουρανών αφού είναι πανίβλακας, ότι κάθε αλλαγή ή/και τροποποίηση ή/και προσθήκη άλλου αθλήματος ή/και διαστρέβλωση ή/και αναδιατύπωση των ήδη διατυπωμένων από το 1986 τόσο στο καταστατικό της ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ όσο και εκ πλαγίου στον Εσωτερικό Κανονισμό της αποτελούν καραμπινάτη εκτροπή εκ του καταστατικού της με το οποίο της είχε δώσει την αρχική της αναγνώριση η ΓΓΑ! Τα περί άλλων αθλημάτων, που κατασκευάζει ο Γερόλυμπος (βάζει και το ... Σούμο, ο βλάκας!) για να κερδίζει δικαστήρια, τα περί μαύρων ζωών, περί εξεταστών και περί εκπαιδευτών αποτελούν καραμπινάτες απάτες του Γερόλυμπου και των "υψηλόβαθμων" λαμόγιων της ΕΛΟΚ για να εξαπατούν δικαστές (τον πάτε μέσα για εξαπάτηση δικαστηρίου ή/και για απόπειρα εξαπάτησης δικαστηρίου!), για να "στραγγίζουν" οικονομικά τους αθλητές και τους συλλόγους!

 

Για να έχουν μάλιστα σιωπηρούς συνεργούς και τους ιδιοκτήτες-προπονητές των συλλόγων αφήνουν και σε αυτούς κάποιο παράνομο κέρδος κρατώντας φυσικά τη μερίδα του λέοντος για τον εαυτό τους! Και η απάτη εις βάρος των αθλητών και των γονιών τους διπλασιάζεται, διότι με τον παράνομο εκβιασμό της ΕΛΟΚ για να πάρει κάποιος μαύρη ζώνη από την ΕΛΟΚ πρέπει πρώτα να έχει πάρει την ίδια μαύρη ζώνη από το "στυλ" καράτε που κάνει και με αυτήν να ξαναδώσει στην ΕΛΟΚ! Δηλαδή όλοι πληρώνουν ΔΙΠΛΑ το κάθε νταν που παίρνουν: μια φορά στο ανύπαρκτο στυλ και μια φορά στην αναρμόδια για νταν ΕΛΟΚ! Φυσικά, όλοι όσοι συνειδητοποιούν την εκμετάλλευση αυτή σιχαίνονται το καράτε και τους προπονητές τους! (Μην βλέπετε που δεν σας το λένε κατάμουτρα! Σας έχουν όλους στο ... φτύσιμο!)

Τελικό συμπέρασμα: η ΕΛΟΚ δεν μπορεί και δεν πρέπει να δίνει νταν και άρα η ΕΛΟΚ δεν πρέπει να ορίζει εξεταστές, ούτε να τους κάνει σεμινάρια ούτε να πληρώνεται για αυτά! ΟΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ!

Όλα τα ανωτέρω επιβεβαιώνονται από τους ... δύο "πίνακες εξεταστών", που δημοσιεύει η ΕΛΟΚ στο site της: ο ένας περιλαμβάνει τους ... "εξασφαλισμένους και ορκισμένους κωλογλύφτες" του Γερόλυμπου, αριστερά "Α Κατηγορία: για πάντα εξεταστές" και ο άλλος τους ... "ασταθείς και υπό έλεγχο και παρακολούθηση κωλογλύφτες", δεξιά "Β Κατηγορία: μόνο για 2016-2017"!!! Οι πρώτοι είναι οι Κότες που στήριξαν το τέρας της διαφθοράς-διαπλοκής Γιώργο Γερόλυμπο κατά τα πρώτα του βήματα και κατά την άνοδό του και ισχυροποίησή του μέχρι να γίνει τέρας ανίκητο, ενώ οι δεύτεροι είναι τα "Κοτόπουλα κάτω από τις ... λάμπες", που μόλις βγήκαν από το τσόφλι και πασχίζουν να στεριώσουν την παρουσία τους στο σύστημα της διαφθοράς συνειδήσεων που έχει στήσει η Ο.Κ. Γιώργος Γερόλυμπος!!!

Εκ των ανωτέρω όλων είναι φανερές και οι παρανομίες και ο τρόπος και η εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, του καράτε, των συλλόγων και των αθλητών!

Και φυσικά αποδεικνύεται η σατανική και καραμπινάτη "Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία" με σκοπό τον προσπορισμό και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες!


 Πέμπτο γεγονός: Ο Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΛΟΚ!

Το Σάββατο, 6-2-2016, η ΕΛΟΚ έκανε δύο Γενικές Συνελεύσεις. Πρώτα μια Έκτακτη για να διαγράψει 4 συλλόγους και αμέσως μετά μια Τακτική για να περάσει τον απολογισμό του 2015 και τροποποιήσεις στον Εσωτερικό Κανονισμό της. Και οι δύο αυτές γενικές συνελεύσεις είναι παράνομες, αλλά πλέον παύει να έχει νόημα να το φωνάζω από εδώ, αφού οι δικηγόροι των ενδιαφερομένων έχουν βρει πλέον όλα τα αδύνατα σημεία και κυριολεκτικά ... ξεσκίζουν την ΕΛΟΚ στα δικαστήρια! Συνεπώς, και οι δύο γενικές συνελεύσεις θα ακυρωθούν από το δικαστήριο, όπως και εκείνη της 14-3-2015, που διέγραψε συλλόγους χωρίς λόγο, και η ΕΛΟΚ θα ξαναγυρίσει πίσω σε νέες γενικές συνελεύσεις για να επικυρωθούν διοικητικά και οικονομικά από την αρχή! Αλλά μέχρι τότε τον Γερόλυμπο και τη Συμμορία του θα τους έχουν προλάβει οι εξελίξεις!

Σχετικά με τον Εσωτερικό Κανονισμό τώρα! Προφανώς και θα ακυρωθεί αφού θα ακυρωθεί η ΓΣ που τον ενέκρινε, αλλά και πριν από αυτό πιστεύω ότι θα κολλήσει στη ΓΓΑ, διότι οι προσθήκες του, παλιότερες και νεότερες, θα βρουν άλλο πολιτικό σύστημα υπαλλήλων και πολιτικών προϊσταμένων τουλάχιστον όχι τόσο διεφθαρμένο όσο των ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, με τα οποία ο Γερόλυμπος πέρναγε ό,τι ήθελε!

Η ΕΛΟΚ περιλαμβάνει στον ιστότοπό της το νέο Εσωτερικό Κανονισμό και έχει το θράσος να απαιτεί την εφαρμογή του από συλλόγους και αθλητές, ενώ θα τον προβάλλει ως σημαία σε κάθε δικαστήριό της με αντιπάλους τους διαγραφέντες συλλόγους. Προφανώς αυτό είναι παράνομο και φυσικά δεν ισχύει αφού ο Κανονισμός περιμένει την έγκριση της ΓΓΑ για να ισχύσει! Και όχι μόνο "περιμένει" αυτή την έγκριση, αλλά και αν η ΓΓΑ βρει παράνομες διατυπώσεις και σε παρελθούσες εκδόσεις του Εσωτερικού Κανονισμού, τότε διατηρεί το δικαίωμα να τον αναπέμψει στην ΕΛΟΚ για διόρθωση, η οποία μέχρι να γίνει και να εγκριθεί εκ νέου θα κρατάει ανίσχυρο τον Κανονισμό! Άλλωστε αυτό γράφει και το ακροτελεύτιο άρθρο του Κανονισμού κατωτέρω:

Δεν έχει νόημα να εντρυφήσουμε στα τρελά του Γερόλυμπου στον Εσωτερικό Κανονισμό τώρα! Θα το κάνουμε αν και όταν οι αρμόδιοι της Γραμματείας τον περάσουν στο ντούκου! Για να δούμε πόσο άσχετοι είναι και οι καινούργιοι εκεί! Για παραδείγματα μόνο εντοπίζουμε κατά τη γνώμη μας στον τελικό Εσωτερικό Κανονισμό (με κλικ εδώ) μερικά σημεία αντισυνταγματικά, παράνομα ή/και ασύμβατα με τον αθλητισμό, με το άθλημα του καράτε ή/και με την αρχική και μη μεταβαλλόμενη αθλητική αναγνώριση της ΕΛΟΚ από την ΓΓΑ για όσους ενδιαφέρονται να τα δουν! Το κυριότερο, που έχει και πλάκα, στον Εσωτερικό αυτόν Κανονισμό είναι ότι λείπει παντελώς η ονομασία της WKF μέλος της οποίας είναι η ΕΛΟΚ, ενώ έχουν προστεθεί νέα αθλήματα (!!!), πράγμα που αποτελεί καραμπινάτη απόδειξη απόκλισης της ΕΛΟΚ από τον σκοπό της για τον οποίο πήρε την αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ και άρα η ΓΓΑ υποχρεούται πλέον να της αφαιρέσει αυτήν την αθλητική αναγνώριση!

Με συγχωρείς Γερόλυμπε για την οικειότητα: μήπως είσαι πολύ μαλάκας???

 

Σε κάθε περίπτωση πάντως η όλη φιλοσοφία των αλλαγών στον Εσωτερικό Κανονισμό αποτελεί καραμπινάτη απόδειξη ακόμα περαιτέρω εκμετάλλευσης της ομοσπονδίας και του αθλήματος από την "Συμμορία Γεωργίου και Εμμανουέλας Γερολύμπου και Συν-Συμμοριτών Α.Ε."!!! Και άρα συνεχίζεται και με το νέο Κανονισμό να πληρούται ο ορισμός της "Εγκληματικής Οργάνωσης με Δομή και Ιεραρχία με σκοπό το παράνομο κέρδος και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος"!


 Έκτο γεγονός: Το θέμα "Macedonia"!

Προσφιλές παιχνίδι του Γερόλυμπου αποτελούσε πάντα η "πατριδοκαπηλία" στο θέμα της ονομασίας της εθνικής ομάδας των Σκοπίων στους εκάστοτε διεθνείς αγώνες! Ήταν ένα θέμα που το πρόβαλε όποτε θεωρούσε σκόπιμο να παραστήσει τον υπερευαίσθητο και ανυποχώρητο εθνικόφρονα! Το "πούλαγε" και στους έξω και στους μέσα, αλλά στην πραγματικότητα αυτή καθαυτή την ονομασία των Σκοπίων την είχε γραμμένη εκεί που δεν πιάνει η μελάνη! "Πούλαγε" εθνικοφροσύνη προς το Υπουργείο Εξωτερικών, προς τη ΓΓΑ προς τους ευαίσθητους Βορειοελλαδίτες (άλλοι αυτοί! το έπιαναν και το έκαναν καραμέλα υπέρ του Γερόλυμπου, ενώ ψωνίζουν και βάζουν βενζίνη από τα ... Σκόπια!), κτλ. Μεταξύ όλων των άλλων το χρησιμοποίησε και για να δικαιολογήσει τον επί τρία χρόνια αποκλεισμό της Ελλάδας από τη Βαλκανική Ομοσπονδία, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι τους έχει βουτήξει το Ταμείο και του ζητάνε τα λεφτά, ο Καρα-Κλέφτης! Το χρησιμοποίησε επίσης για να δικαιολογήσει και τις διαγραφές των συλλόγων στο δικαστήριο, το καθίκι, εξαπατώντας και τους δικαστές: Ότι δήθεν οι αθλητές που πήγαν μόνοι τους σε Βαλκανικούς δεν προστάτεψαν τα διπλωματικά συμφέροντα της Ελλάδας!

Συμπέρασμα: η Συμμορία δεν διστάζει να χρησιμοποιεί και τα πιο αισχρά επιχειρήματα ακόμα και εις βάρος της πατρίδας μας για να συνεχίζει το άρμεγμα της αγελάδας που λέγεται ΕΛΟΚ!  Αντί για απάντηση σε όλους αυτούς τους ισχυρισμούς του "Γερόλυμπου και Συμμορίας" επαναλαμβάνουμε και εδώ τις επόμενες φωτογραφίες, όπου την ευθύνη για το "Macedonia" την φέρει ακέραια η ΕΛΟΚ και στη δεύτερη μάλιστα από τους προ μηνός Πανευρωπαϊκούς στην Κύπρο παρά την έντονη προειδοποίηση της ΓΓΑ προς όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες:

Το θέμα δεν είναι επουσιώδες και το διογκώνουμε εμείς του καράτε για να κατηγορήσουμε τον Γερόλυμπο, αλλά είναι σημαντικό και διεθνούς επιπέδου διπλωματικό, όπως αποδεικνύεται και από τις θέσεις του Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου κ. Μάρτιν Σουλτς (με κλικ εδώ)!

 

Ειδικότερα στη δεύτερη περίπτωση της Κύπρου συνέβησαν τα εξής τραγελαφικά:

Αφού πρώτα είχε επιστήσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού τον κίνδυνο της παραποίησης της ονομασίας των Σκοπίων, ήρθαν μετά οι Πανευρωπαϊκοί στην Κύπρο και παρέλασαν το Σάββατο 6-2-2016 τα Σκόπια με την απαράδεκτη για την Ελλάδα ονομασία, όπως βλέπετε στην φωτό. Οι Έλληνες συνοδοί της αποστολής κοιμόντουσαν όρθιοι, ενώ από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΟΚ δεν συνόδευε την ομάδα κανένας υπεύθυνος! Προσπαθούν να φορέσουν την ευθύνη του αρχηγού αποστολής και υπεύθυνου στον Γκορέζη, αλλά από την ανακοίνωση της ΕΛΟΚ για την συμμετοχή της Ελλάδας στους Πανευρωπαϊκούς (με κλικ εδώ) και όπως στην επόμενη φωτό κάτι τέτοιο δεν προκύπτει:

Στη συνέχεια ο Γερόλυμπος, όταν είδε ότι την πάτησε παταγωδώς, αφού ήθελε να κρατήσει όλους του ΔΣ στην Αθήνα ώστε την ίδια μέρα (6-2-2016) να περάσει τις δύο παράνομες Γενικές Συνελεύσεις, απασχολημένος να διαγράψει συλλόγους και να περάσει Απολογισμό και Εσωτερικό Κανονισμό, σκέφθηκε πώς να μπαλώσει την υπόθεση και, τι άλλο, βρήκε τον Big Vlaka να υπογράψει μια εκ των υστέρων επιστολή διαμαρτυρίας (με κλικ εδώ) απευθυνόμενη στην Κυπριακή Ομοσπονδία και στην Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων με κοινοποίηση στην Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Καράτε, την Ελληνική Πρεσβεία στη Λευκωσία, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τη ΓΓΑ, αλλά το γεγονός είχε ήδη συμβεί! Τώρα ποιόν Big Vlaka εννοώ θα το καταλάβατε, διότι ένας είναι ο κορυφαίος Βλάκας! Ο αναλώσιμος Πρόεδρος της ΕΛΟΚ Χρήστος Μπουλούμπασης! Απόδειξη και γι' αυτό: Ενώ κάθε εξερχόμενο έγγραφο της ΕΛΟΚ υπογράφεται από πρόεδρο και γραμματέα και μπαίνει η σφραγίδα της ΕΛΟΚ, η εν λόγω "επικίνδυνη επιστολή" υπογράφεται μόνο από τον Μπουλούμπαση και όχι από την γραμματέα της ΕΛΟΚ Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου! Και, επειδή μου αρέσει να αναλύω καταστάσεις, δύο τινά συμβαίνουν: ή 1) ο Γερόλυμπος από μόνος του προστατεύει τη γυναίκα του από τις κακοτοπιές και έβαλε μόνο τον Βλάκα να υπογράψει, ή 2) ήταν η Ποντίδα που του είπε "τέτοιες μαλακίες εγώ δεν υπογράφω"!!!

Γεγονός είναι ότι έγινε φιλότιμη προσπάθεια να διατηρηθεί η πατριδοκαπηλία ακόμα και μετά το φιάσκο "Macedonia" πράγμα που επίσης αποδεικνύει την προσπάθεια διατήρησης του ορισμού της "Εγκληματικής Οργάνωσης με Δομή και Ιεραρχία με σκοπό το παράνομο κέρδος και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος"!


 Έβδομο γεγονός: Η Δικαστική Απόφαση υπέρ των πρώτων διαγραμμένων συλλόγων!

Η είδηση αντιγράφεται από το Karate News και θα αναλυθεί αργότερα στο Δικονομικό Ιστορικό:

«Την 14/03/2015 η Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ διέγραψε τέσσερις Συλλόγους (Κοσμίδη, Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Μυτιλήνης, Γαλατσίου). Την 31/08/2015 η εν λόγω διαγραφή κρίθηκε ΑΚΥΡΗ με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Η ΕΛΟΚ όμως άσκησε έφεση στην εν λόγω απόφαση, καθιστώντας την, τρόπον τινά, ανεφάρμοστη (μέχρι την εκδίκαση της έφεσης). Οι τέσσερις σύλλογοι με προσωρινές αποφάσεις εξασφάλιζαν την συμμετοχή των αθλητών τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις της ΕΛΟΚ για το 2015. Παράλληλα όμως κατέθεσαν,

α) αγωγή προκειμένου να πετύχουν ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης που διεξήχθη 14/03/2015 και

β) αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να ανασταλεί η απόφαση διαγραφής των μέχρι την έκδοση τελεσίδικης αποφάσεως επί της ως άνω αγωγής των.

Την 23/02/2016 εξεδόθη η υπ αριθ. 1111/2016 Απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών (με κλικ εδώ), η οποία:

1ον) ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ την εκτέλεση της από 14/03/2015 απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΟΚ περί διαγραφής των αιτούντων τεσσάρων Συλλόγων μέχρι να εκδοθεί ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ απόφαση (εκδίκαση σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό) της ΑΓΩΓΗΣ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ της Γενικής Συνέλευσης και των ληφθεισών αποφάσεων της

2ον) ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ τα δικαιώματα των αιτούντων (Συλλόγων και αθλητών τους) ως ισότιμα μέλη της ΕΛΟΚ. Μπορούν δηλαδή ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ να συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας με αδιαμφισβήτητο δικαίωμα συμμετοχής, λόγου και ψήφου σε αυτές (Αγώνες, Συνελεύσεις, Εκλογές κλπ).

3ον) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ εις βάρος της ΕΛΟΚ και των ΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΩΝ (18+16=34 Συλλόγων) την δικαστική δαπάνη των αιτούντων (τεσσάρων Συλλόγων)

Επισημαίνεται ότι η υπ αριθ. 1111/2016 απόφαση ΔΕΝ ΕΦΕΣΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.
Επίσης χρήσιμο είναι να κατανοήσουμε ότι οι αποφάσεις των ασφαλιστικών μέτρων ΔΕΝ αθωώνουν και ΔΕΝ καταδικάζουν. ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΥΝ, ΔΕΧΟΝΤΑΙ ή ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ αιτήσεις προσφευγόντων στην διαδικασία και ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΝ την εκτέλεση αποφάσεων (εάν γίνουν δεκτές όπως εν προκειμένω) έως ότου αυτές κριθούν τελεσίδικα ως προς την ακυρότητα τους.

Μεγάλη νίκη των συλλόγων και μεγάλη ήττα της ΕΛΟΚ, ενώ η προσπάθεια φίμωσης των αντιφρονούντων δια της διαγραφής συλλόγων και των εξ αυτής απειλών του ΔΣ/ΕΛΟΚ κατά όλων των άλλων συλλόγων έπεσε στο κενό και η απόφαση αυτή αποτελεί μια ισχυρή δικαστική επιβεβαίωση της άποψης ότι μπροστά μας έχουμε μια  "Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία με σκοπό το παράνομο κέρδος και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος"!


 Όγδοο γεγονός: Η δια νόμου επαναπρόσληψη των παρανόμως απολυμένων υπαλλήλων της ΕΛΟΚ!

Ως γνωστόν ο Γερόλυμπος είχε απολύσει από την ΕΛΟΚ τους πέντε υπαλλήλους της, ώστε να μην επιχορηγείται η ΕΛΟΚ με τους μισθούς της από την ΓΓΑ, να μην υπερβαίνει η επιχορήγηση το 50% των εξόδων της ΕΛΟΚ και άρα να μην ελέγχεται οικονομικά η ΕΛΟΚ από τη ΓΓΑ! Η προφανής σκέψη ήταν ότι χωρίς ελέγχους θα μπορούσε η Συμμορία να ξέφευγε από το στοιχειώδες και βασικό ... "δάχτυλο στο μέλι" και θα άνοιγε τους ορίζοντές της για κάτι πιο ... αξιοπρεπές!!!

Οι υπάλληλοι είχαν καταφύγει στο δικαστήριο για να ακυρώσουν τις απολύσεις τους. Το δικαστήριο σε πρώτη φάση το είχαν κερδίσει και τους επιδικάστηκε κάποια αποζημίωση έναντι μισθών περί τις 80.000 € μαζί με ένα τμήμα του ΟΑΕΔ (?) νομίζω. Οι υπάλληλοι ζήτησαν το δικαίωμά τους αυτό από την ΕΛΟΚ, η οποία δεν τους πλήρωνε και κατέφυγαν σε κατάσχεση του λογαριασμού της ΕΛΟΚ! Η ΕΛΟΚ είχε στο μεταξύ στραγγίξει τον τραπεζικό της λογαριασμό, ώστε να μην βρουν λεφτά οι υπάλληλοι και πραγματικά, ενώ ο ισολογισμός έδειχνε ταμείο περί τις 32.000 €, αν θυμάμαι καλά, στον λογαριασμό βρέθηκαν μόνο 4.700 € και αυτά ήταν η επιδότηση για τον Τζάνο που είχε βάλει μέσα η Ολυμπιακή Επιτροπή! Ξεφτίλα του κερατά!!!

Στη συνέχεια έγιναν αγώνες της ΕΛΟΚ και τα λεφτά των συμμετοχών των αθλητών μαζεύονταν χέρι-χέρι, ώστε να μην μπουν στον λογαριασμό της ΕΛΟΚ και δεσμευτούν αυτόματα!

Δυστυχώς αυτά τα βλήματα οι απολυμένοι υπάλληλοι δεν στέλνουν έναν δικαστικό επιμελητή να σηκώσει τα στρώματα των αγώνων ένα Σάββατο αγώνων, να δεις για πότε θα πλήρωνε ο Γερόλυμπος! Βέβαια, πάντα μπορούν να πάρουν την ... προίκα του προέδρου Μπουλούμπαση και να τον αφήσουν με το ... μουστάκι και το στριγκάκι !

Αχ ρε άδικε Θεέ να μην ήμουν εγώ στη θέση των υπαλλήλων!!!

Εκτός, όμως, των ανωτέρω δημιουργείται και συνεχώς διογκώνεται η καραμπινάτη παράβαση να μην μπαίνουν συστηματικά και απαρέγκλιτα οι εισπράξεις της ΕΛΟΚ στον τραπεζικό της λογαριασμό, όπως διατάσσει ο νόμος, με υπεύθυνους τον πρόεδρο, την γραμματέα, τον ταμία και τον λογιστή!!!

Σε αυτή ακριβώς τη δύσκολη στιγμή, πόσο τους ... συμπονώ (!), είχαμε και μια νέα σφαλιάρα για την ΕΛΟΚ και τους Συμμορίτες της! Ήρθε και χτύπησε ... κομήτης τον Αρχιμαφιόζο και την παρέα του!

Ο Κομήτης είναι ο νόμος 4369/2016, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Α33/27-2-2016 (με κλικ εδώ), και στο άρθρο του 39 (δεξιά), το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ επιτάσσει στην ΕΛΟΚ την επαναπρόσληψη των αδίκως απολυμένων υπαλλήλων της.

Εδώ γεννώνται πολλά ερωτήματα πλέον:

1 - Ποιοί και γιατί ευθύνονται για την βεβιασμένη, αδικαιολόγητη και άδικη απόλυση των υπαλλήλων με δεδομένο ότι τους πλήρωνε η ΓΓΑ? Προφανώς η Μαφιόζικη Συμμορία για να μην έχει τους "γνωρίζοντες" την διοίκηση της ΕΛΟΚ ανάμεσα στα πόδια της, ώστε να "κλέβει" ανενόχλητη!

2 - Ποιοί θα πληρώσουν μισθούς και αποζημιώσεις των πέντε υπαλλήλων? Προφανώς το ΔΣ που τους απέλυσε και οι σύλλογοι που επικύρωσαν τις αποφάσεις του ΔΣ, που τους απέλυσε! Αυτονομία δεν θέλατε? Αυτό οφείλει να επιδιώξει η ΓΓΑ! Εκτός αν οι αντίστοιχες ΓΣ κηρυχθούν άκυρες από τα δικαστήρια, οπότε μόνοι υπεύθυνοι μένουν για πάντα τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ!!! Μεγάλε Μπουλούμπαση πάει η προίκα! Θα μείνεις με ... μουστάκι και στριγκάκι!!!

3 - Εκτός των δικαστηρίων για τα "μιστά" των υπαλλήλων, ποιοί ευθύνονται για την κακή διαχείριση έναντι της Γραμματείας? (Καλύτερα να φεύγετε για την ... Αυστραλία!)

4 - Ποιοί θα αποζημιώσουν τους δύο νέους υπαλλήλους που έχει προσλάβει η ΕΛΟΚ, έναν νόμιμα και άλλον "μαύρα" (τον Μίλτο Παπαδημητρίου, αριστερά!)? Και μόλις σκάσει το "μαύρα" θα σας πηδήξει και το τέρας που το λένε ΙΚΑ με κάτι πρόστιμα σαν αγγούρια καλυβιώτικα, τα οποία καταλογίζονται στα μέλη του ΔΣ!!! (Προτείνω να δέσετε τα μάτια σας!)

5 - Και αν κατά τύχη, διάβαζε "στα σίγουρα", ακυρωθούν μια-δυό-τρεις γενικές συνελεύσεις, τότε θα γυρίσει ο διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος είκοσι χρόνια πίσω Γερόλυμπε και θα πρέπει να εξηγήσεις πώς απέκτησες το ... "Σπίτι στο Ακρωτήρι" στην Πάχη των Μεγάρων!!!

6 - Δεν γράφω άλλα γιατί θα πάθει ζημιά και τον θέλω υγιή και ακέραιο, ώστε να δώσει πίσω τα εκατομμύρια, που έχει φάει!!!

Προφανώς και η αυθαίρετη απόλυση των πέντε υπαλλήλων αποτελεί απόδειξη της συστηματικής προσπάθειας απόκρυψης των παράνομων ενεργειών της Συμμορίας και ακόμα μια επιβεβαίωση της άποψης ότι έχουμε να κάνουμε με μια  μακροχρόνια λειτουργούσα "Εγκληματική Οργάνωση με Δομή, Ιεραρχία και Στρατηγική με σκοπό το παράνομο κέρδος και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος"!


 Ένατο γεγονός: Το Κύπελλο Σότοκαν!

Η ΕΛΟΚ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή αγώνων Κυπέλλου Σότοκαν για γυναίκες την 12-3-2016 και για άνδρες την 9-4-2016 (η προκήρυξη με κλικ εδώ)!

Ας δείξουμε σε αυτή τη διοργάνωση της ΕΛΟΚ μια πληθώρα καραμπινάτων παρανομιών, που διαπράττει η "Εγκληματική Οργάνωση με Δομή, Ιεραρχία και Στρατηγική με σκοπό το παράνομο κέρδος και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος"!

 

Πρώτη καραμπινάτη παρανομία η ίδια η διοργάνωση!

Όπως περιγράψαμε διεξοδικά στο ανωτέρω "Τέταρτο Γεγονός", η διοργάνωση από την ΕΛΟΚ αγώνων άλλων από διασυλλογικούς και πανελλήνιους με τους κανονισμούς της παγκόσμιας WKF της οποίας είναι μέλος αποτελεί αυταπόδεικτη εκτροπή από τον σκοπό για τον οποίο πήρε την αθλητική της αναγνώριση το 1990 και άρα η ΓΓΑ οφείλει να κηρύξει έκπτωτο το ΔΣ αυτής!

Ειδικότερα, ο σκοπός ίδρυσης της ΕΛΟΚ, όπως δηλώθηκε στο ιδρυτικό της καταστατικό ήταν "η συμμετοχή της ως μέλους στις υπερκείμενες ομοειδείς ομοσπονδίες Βαλκανική, Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια", ενώ στην υποβολή του φακέλου της για αναγνώριση από τη ΓΓΑ το 1986 δηλώθηκε ότι "είναι μέλος της παγκόσμιας WKF". Αυτά τα δύο σημαίνουν ότι έχει λάβει την αθλητική της αναγνώριση το 1990 μόνο και μόνο για να διοργανώνει αγώνες εντός της Ελλάδας, μόνο και μόνο μεταξύ αθλητών συλλόγων-μελών της και μόνο με τους κανονισμούς της WKF. Είναι δε αυτονόητο ότι δεν μπορεί να διοργανώνει αγώνες με άλλους κανονισμούς από αυτούς της WKF, ούτε για άλλα είδη καράτε, ούτε 2-3 πρωταθλήματα, ούτε 2-3 κύπελλα, κτλ., κτλ. Συνεπώς η διοργάνωση αγώνων Σότοκαν δεν εμπίπτει στους σκοπούς της και φυσικά δεν μπορεί να γίνεται ούτε "υπό την αιγίδα της", διότι και αυτό αποτελεί εκ του πλαγίου εκτροπή από τους σκοπούς της.

Συνεπώς, η διοργάνωση του Κυπέλλου Σότοκαν αποτελεί αυταπόδεικτη και καραμπινάτη εκτροπή από τον σκοπό για τον οποίο πήρε την αθλητική της αναγνώριση το 1990 και άρα η ΓΓΑ οφείλει να κηρύξει έκπτωτο το ΔΣ αυτής!

 

Δεύτερη καραμπινάτη παρανομία το παράβολο ζύγισης!

Ο αθλητικός νόμος ορίζει σαφέστατα ότι "οι αθλητές δεν πληρώνουν για να παίρνουν μέρος στους αγώνες"! Αυτό σημαίνει ότι αν μια αθλητική ομοσπονδία επιχορηγείται, τότε δεν χρεώνει τους αθλητές για τη συμμετοχή τους στους αγώνες, αν δεν επιχορηγείται τότε θα πρέπει να αναζητά έσοδα από χορηγούς και όχι να χρεώνει τους αθλητές, και αν τέλος δεν έχει ούτε χορηγούς, τότε να πληρώνουν τα έξοδα της διοργάνωσης οι σύλλογοι και όχι οι αθλητές! Εδώ και αρκετά χρόνια η ΕΛΟΚ βάζει τους αθλητές και τους γονείς τους να πληρώνουν "παράβολο ζύγισης" κατά την συμμετοχή τους στους αγώνες και κόβει αποδείξεις, αν κόβει, στους συλλόγους τους! Αυτό είναι παράνομο!

 

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "ιδιοκτήτης" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν.Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Τρίτη καραμπινάτη παρανομία: "Το παράβολο αγώνων-ζύγισης θα αποδίδεται από τον υπεύθυνο του συλλόγου αποκλειστικά την ημέρα των αγώνων!

Η ΕΛΟΚ εισπράττει χρήματα την ημέρα των αγώνων! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη φορολογική παρανομία, διότι εδώ κινείται χρήμα όχι μαύρο αλλά κατάμαυρο!

Έχει νόμιμη ταμειακή μηχανή? ΟΧΙ! Με χειρόγραφες αποδείξεις στο όνομα των συλλόγων δεν καλύπτεται φορολογικά!

Έχει δηλώσει στην Εφορία ότι θα εισπράττει χρήματα στο στάδιο και έχει πάρει άδεια για αυτό? ΟΧΙ! Εισπράττει από μόνη της παράνομα!

Μπορεί από το καταστατικό της να εισπράττει χρήματα από αθλητές? ΟΧΙ!

Μπορεί από το καταστατικό της να εισπράττει αναγκαστικά χρήματα άλλα από την ετήσια συνδρομή από τους συλλόγους-μέλη της? ΟΧΙ!

Μπορεί να εισπράττει χρήματα "στο χέρι" και όχι στον τραπεζικό της λογαριασμό? ΟΧΙ!

Μπορεί να εισπράττει χρήματα και να τα αποθηκεύει έξω από τον τραπεζικό της λογαριασμό? ΟΧΙ! Και αυτό διότι το ΔΣ/ΕΛΟΚ έχει αναλάβει την ΝΟΜΙΜΗ διαχείριση των οικονομικών της και δεν είναι ιδιωτική επιχείρηση να αποκρύπτει το ταμείο της από τους δικαιούχους αποζημιώσεων υπαλλήλους της, αλλά Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και κάθε απόκρυψη κάθε δυνατότητας να αποπληρώσει τα χρέη της αποτελεί ποινικό αδίκημα και όχι μόνο του προέδρου, της γραμματέας, του ταμία και του λογιστή, αλλά και όλων των μελών του ΔΣ!

Πιστεύω ότι ξέρετε τι σημαίνει στον αθλητισμό "ξαφνικός θάνατος"! Σημαίνει ότι ξαφνικά βρισκόσαστε δεμένοι χειροπόδαρα στην "ψειρού" χωρίς να καταλάβετε το γιατί!

 

Τέταρτη καραμπινάτη παρανομία:

Στη δεύτερη σελίδα της προκήρυξης των αγώνων έχουν τυπωθεί τρία σήματα, όπως βλέπετε δεξιά.

Το πρώτο είναι το σήμα του Shotokan Karate το οποίο οικειοποιείται η ΕΛΟΚ χωρίς να έχει τέτοιο δικαίωμα.

Το μεσαίο είναι το σήμα της ψεύτικης και παράνομης χωρίς νόμιμο καταστατικό και φορολογική οντότητα ISSO (International Shotokan, Shito-ryu Organization), μιας εικονικής και παράνομης αεριτζίδικης ιδιωτικής οργάνωσης με ιδρυτές τον Γερόλυμπο και τον Κέιβαν Γκάζι (αριστερά) και συμμετέχοντες τον γιό του Γκάζι Ντάριο Γκάζι (Αγγλία), τον γνωστό μας απατεώνα Γιώργο Καρβούνη, τη γνωστή μας απατεώνισσα Ελπίδα Χριστοδούλου και τον γνωστό μας κρυφο-απατεώνα Νικήτα Ζαρουχλιώτη! Η ISSO είναι εκκολαπτόμενο κατασκεύασμα των Γερόλυμπου και Γκάζι, στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι υπό τον Νικήτα Ζαρουχλιώτη ανήκοντες στην ιδιωτική ομοσπονδία SKIF-Hellas μέλος της ιδιωτικής ομοσπονδίας SKIF (Shotokan Karate International Federation) του Χιροκάζου Καναζάβα.

Ας θυμίσουμε εδώ ότι η ISSO προσπάθησε να οργανώσει διεθνείς αγώνες στην Ελλάδα πέρυσι ή πρόπερσι (?) υπό την αιγίδα της WKF και ο πρόεδρος της WKF τους πέταξε έξω από τις αναγνωριζόμενες ομοσπονδίες μαζί με τον Γερόλυμπο με αποτέλεσμα οι αγώνες να ακυρωθούν! Άλλωστε τι αγώνες να διοργανώσει? Δέκα σύλλογοι από τρία κράτη συμμετέχουν σε αυτήν! Απλά προσπαθεί να αρπάξει υπό την ομπρέλα της και τους άλλους συλλόγους Σότοκαν των Μπίκα-Κραββαρίτη-Οοτάκε-Σανιώτη!

Η SKIF-HELLAS έχει τον επόμενο ιστότοπο www.skif.gr :

Σε αυτόν τον ιστότοπο όλα αποδεικνύονται παράνομα: η διεθνής SKIF του Καναζάβα αποδεικνύεται ιδιωτική και άρα καμιά της μαύρη ζώνη δεν είναι αναγνωρίσιμη, το καταστατικό της SKIF-HELLAS είναι ανίσχυρο και παράνομο, διότι η μόνη ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε είναι με νομολογία η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) και καμιά άλλη, ο Κέιβαν Γκάζι (ιδρυτής της SKIF-HELLAS) είναι καραμπινάτα παράνομος σε όλες τις "εκφάνσεις" του και τέλος οι Γιώργος Καρβούνης και Ελπίδα Χριστοδούλου έχουν τις δικές τους γνωστές μας ποινικές ιστορίες!

Εκείνος ο οποίος εντυπωσιάζει είναι ο Νικήτας Ζαρουχλιώτης, ο οποίος χωρίς να γίνεται εμφανής στόχος τορπιλίzει επί χρόνια σαν την σουπιά όλους του συναδέλφους τους στο Σότοκαν Καράτε και συμμετέχει στην παρούσα διοργάνωση των ΕΛΟΚ-ISSO, όταν η ΕΛΟΚ απαγορεύει να συμμετέχουν όλοι οι άλλοι σύλλογοι, που εξασκούνται στο Σότοκαν Καράτε και δεν ανήκουν στην SKIF-HELLAS! Άλλος ένας εκβιασμός των "Γερόλυμπου-Γκάζι-Ζαρουχλιώτη και Συμμορίας" να αλλοτριώσουν την δομή του καράτε στην Ελλάδα!

Απόδειξη όλων των ανωτέρω αποτελεί η αντίστοιχη διοργάνωση της ΕΛΟΚ-ISSO για το 2015, όπως μας την περιγράφει ο άλλος απατεώνας του καράτε, ο Πέτρος Σκοπελίτης, με την απάτη της SPORTDATA! Μη με ρωτάτε γιατί απατεώνας! Διότι παρά του ότι είναι "προμηθευτής" της ΕΛΟΚ και όλων των συλλόγων, αφού η επιχείρησή του εισπράττει από όλους για τις υπηρεσίες της, είναι ταυτόχρονα και αντιπρόεδρος του συλλόγου του Μπουλούμπαση, εμφανίζεται να ψηφίζει για άλλους συλλόγους, παρεμβάλλει την SPORTDATA για παράνομες εισπράξεις παράνομων διοργανώσεων, "σβήνει" δεδομένα από την πλατφόρμα της SPORTDATA κατ' εντολή του Γερόλυμπου, βάζει παράνομη φραγή σε συμμετοχές αθλητών αντιφρονούντων συλλόγων προς την διοίκηση της ΕΛΟΚ και άλλα ... "χέσε μέσα πριγκηπέσα"!!! 

 

Πέμπτη καραμπινάτη παρανομία: πληρώνει η ΕΛΟΚ και καρπούται ο Γερόλυμπος!!!

Από την αντίστοιχη διοργάνωση των ΕΛΟΚ-ISSO το 2015 βρήκαμε την επόμενη καταχώρηση στο site του συλλόγου της Ελπίδας Χριστοδούλου στην οποία και για την οικονομία του χώρου μεταφέραμε λίγο τις πιο χρήσιμες για τα συμπεράσματά μας φωτογραφίες! Στην συγκεντρωτική αυτή φωτογραφία παρατηρείστε:

1) Πρώτα την διεύθυνση ττης ιστοσελίδας: http://www.karate-ilisia.gr/index.php/features-mainmenu-47/shotokan-isso-2015

2) Δεύτερο τον τίτλο της σχολής καράτε: YAMADA KAN, ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΤΕ SHOTOKAN ΙΛΙΣΙΩΝ

3) Τρίτο, στην πρώτη φωτό στις απονομές ομαδικού κάτα απονέμει ο Ζαρουχλιώτης.

4) Τέταρτο, στη δεύτερη φωτό και σε άλλες απονομές απονέμει τα μετάλλια ο Καρβούνης.

5) Πέμπτο, στην τρίτη φωτό η Ελπίδα Χριστοδούλου με δύο νικητές αγώνων, οι οποίοι φέρουν μετάλλια και κρατούν διπλώματα νίκης στην κατηγορία τους.

6) Έκτο, τρίφτε τα μάτια σας όλοι οι μαλάκες όλων των άλλων συλλόγων της ΕΛΟΚ, διότι στις τρεις κάτω φωτογραφίες από τις έξι φαίνονται ξεκάθαρα ότι στους νικητές αυτών των αγώνων της ISSO, και αυτοί είναι πολλοί, διότι οι αγώνες αυτοί αποτελούν ουσιαστικά προωθητική διαφήμιση των ISSO και SKIF, απονέμονται μετάλλια και διπλώματα της ΕΛΟΚ και όχι των ISSO και SKIF πληρωμένα από την ΕΛΟΚ και από τα χρήματα που βάζει εσάς να ζητάτε να πληρώσουν οι δικοί σας αθλητές, κόπανοι!!!

7) Έβδομο, και αυτή η καραμπινάτη παρανομία και εκμετάλλευση με θύματα όλους τους αθλητές όλων των συλλόγων του καράτε είναι χρόνια γνωστή, στημένη και αποδεκτή από τους Γκάζι-Ζαρουχλιώτη-Καρβούνη-Χριστοδούλου και όλους τους άλλους του SKIF-HELLAS, τρομάρα σας!!!

 

8) Θα νομίζετε ότι τελείωσα, αλλά δεν τελείωσα! Θα τελειώσω, όταν εγώ πω "τελείωσα!

Και τέλος, Όγδοο: Οι συμμετοχές για τους παράνομους αγώνες "Κύπελλο Shotokan" για τους οποίους μιλάμε γίνονται μέσω της πλατφόρμας της SPORTDATA, όπως ανακοινώνεται στη σελίδα της SPORTDATA ανωτέρω και από την ίδια την εταιρεία του Σκοπελίτη στο διαδίκτυο, η οποία εταιρεία ως υποτίθεται εξωτερικός προμηθευτής της ΕΛΟΚ θα έπρεπε να είχε υπογράψει συγκεκριμένο συμβόλαιο με την ΕΛΟΚ με τελείως ουδέτερη στάση έναντι των συλλόγων και χωρίς καμιά ανάμειξη στις "πολιτικές αντιπαραθέσεις" εντός της ΕΛΟΚ.

Αλλά η SPORTDATA του Σκοπελίτη προφανώς χρησιμοποιείται σαν εργαλείο "ξεπλύματος μαύρου χρήματος", όταν εισπράττει τις συμμετοχές των αθλητών, σαν "εργαλείο καταστολής και τιμωρίας" των αντιφρονούντων, όταν εμποδίζει τις συμμετοχές συλλόγων σε αγώνες, ή/και σαν εργαλείο προώθησης των προσωπικών συμφερόντων του Γερόλυμπου, όταν πληρώνεται από την ΕΛΟΚ και διοργανώνει αγώνες προσωπικής ομοσπονδίας του Γερόλυμπου!

Αυτό αποδεικνύεται αν παρατηρήσουμε στο κάτω μέρος της φωτό αριστερά της πλατφόρμας υποδοχής των Αιτήσεων Συμμετοχής: ζητείται "Άδεια εισόδου"!

Κάτσε γιατί αυτός ο μαλάκας ο Γερόλυμπος θα μας τρελάνει!

Δηλαδή για τους αγώνες της ανύπαρκτης ISSO ο εξωθεσμικός παράγοντας Γιώργος Γερόλυμπος, διότι είναι απλά Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΛΟΚ και τίποτα άλλο, χρησιμοποιεί την εθνική ομοσπονδία ΕΛΟΚ, δίνει διπλώματα και μετάλλια που έχει πληρώσει η ΕΛΟΚ (βάζω στοίχημα ότι τα πληρώνεται από την SKIF-HELLAS και βάζει τα λεφτά στην τσέπη του!), χρησιμοποιεί την SPORTDATA, που πληρώνει οπωσδήποτε η ΕΛΟΚ, αφού οι σύλλογοι πληρώνουν επί τόπου, (βάζω στοίχημα ότι το έξοδο της SPORTDATA πληρώνεται από την ΕΛΟΚ και η SKIF-HELLAS το πληρώνει στον ... Γερόλυμπο!), με εντολή του η SPORTDATA δεν δίνει "Άδεια Εισόδου" στους άλλους συλλόγους Σότοκαν να πάρουν μέρος στους αγώνες Σότοκαν, και τέλος ο Γερόλυμπος χρησιμοποιεί το Στάδιο, που παραχωρεί η Πολιτεία για τις διοργανώσεις της ΕΛΟΚ, για να διοργανώσει πρωτάθλημα μιας δικής του προσωπικής ομοσπονδίας με ανύπαρκτη νομική, αθλητική και φορολογική υπόσταση εξαπατώντας την Πολιτεία, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και κυρίως όλους τους μαλάκες του καράτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Ο ξακουστός ξιφομάχος Σιρανό ντε Μπερζεράκ σε κάθε του μονομαχία απήγγειλε ποιήματα και πριν δώσει το τελικό χτύπημα στον αντίπαλό του έλεγε το περίφημο: "Και μόλις τελειώνω το ρεφραίν μου σε ρίχνω κάτω!" Αυτό σε ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσε σήμερα να γίνει: "Δεν πιστεύω να έμεινε κανένας μαλάκας που να μην έχει πειστεί ότι έχουμε να κάνουμε με Εγκληματική Οργάνωση με Δομή, Ιεραρχία και Στρατηγική με σκοπό το παράνομο κέρδος και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος"!


Αυτό το τέρας γεννήσατε, ταΐζετε επί είκοσι χρόνια και συντηρείτε ακόμα και σήμερα, κόπανοι!!!

 

Τώρα τελείωσα!!!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .