karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 14/12/2016. 

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 6-8-2020

 έχουμε ακόμα 1321 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα!!!

 

 Ο Κοντονής ... μετώκησεν! Ζήτω ο Βασιλειάδης! (Για πόσο?)

 Ντίγκι-Νταν πάει η Απάτη στην ΕΛΟΚ, κε Βασιλειάδη!

 Ο Κοντονής μηδέν, ο Συναδινός συνένοχος! Εσύ τι κάνεις?

 ΕΛΟΚ: μια καταδικασμένη ομοσπονδία και από την διοίκησή της

 και από την αντιπολίτευση και από την ΓΓΑ, τις οποίες όλες κυβερνά το "Σιωπηλό Βαθύ Παρακράτος των Απατεώνων"!


Το Σύμπαν και η Βλακεία των Ανθρώπων δεν έχουν όρια, αλλά για το πρώτο δεν είμαι βέβαιος!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 ΓΓΑ: Υπάλληλοι, Διευθυντάδες και Πολιτικοί Προϊστάμενοι "έθρεψαν" με επιχορηγήσεις την Απάτη στην ΕΛΟΚ!

 Και ο Γιώργος Βασιλειάδης συνεχίζει την ... παράδοση!

    Την 4/11/2016 ο εμπνευσμένος μας Πρωθυπουργός (τυχερέ Λαέ!) έκανε ανασχηματισμό της κυβέρνησης και στο υφυπουργείο αθλητισμού, που μας ενδιαφέρει, τοποθέτησε τον δικηγόρο Γιώργο Βασιλειάδη στη θέση του Σταύρου Κοντονή, τον οποίο έστειλε να "νουθετήσει" το Υπουργείο Δικαιοσύνης μετά από την "επιτυχία" του στο υφυπουργείο αθλητισμού, στο οποίο είχε εφαρμόσει το σοφό "πονάει χέρι, κόβει χέρι", "πονάει πόδι, κόβει πόδι" στο ποδόσφαιρο και είχε κάνει μπάχαλο το δικό μας καράτε, ο ανεπίδεκτος οιασδήποτε μάθησης!

Την 5/11/2016 ο νέος υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έβγαλε το επόμενο πρόωρο φιρμάνι (επόμενη φωτό) για να δείξει ... τα δόντια του στην "παράγκα" του ποδοσφαίρου!

Από τότε έχει περάσει ενάμισης μήνας και ακόμα δεν έχουμε δει κανένα αποτέλεσμα από τον διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο της ΕΛΟΚ από "συνεργείο" της ΓΓΑ! Από την αρχή του Σεπτεμβρίου, που άρχισε ο υποτιθέμενος έλεγχος, έχουν περάσει τρεισήμισι μήνες και μια καραμπινάτα παράνομη Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών και ακόμα οι φωστήρες του Ελεγκτικού Συμβουλίου δεν έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα? Ή μήπως, όπως κάθε παρανομία σε αυτή τη χώρα, έτσι και αυτή έχει γίνει "εμπορεύσιμο προϊόν" και παζαρεύεται η ανταλλαγή με κάτι "πολιτικής ή και οικονομικής αξίας"???

Υφυπουργέ Γιώργο Βασιλειάδη σε θέτω απόλυτα υπεύθυνο της περαιτέρω πορείας της ΕΛΟΚ!

Ας μην ξεχνάμε ότι ο "πετυχημένος" Σταύρος Κοντονής, ο οποίος τώρα τοποθετήθηκε "προϊστάμενος" των δικηγόρων και των δικαστών (τρομάρα του), πέντε μέρες πριν από την μετατόπισή του ανήρτησε στο διαδίκτυο (επόμενη φωτό) τον περίφημο "νέο αθλητικό νόμο" ως αποτέλεσμα της σχεδόν δύο ετών προεργασίας των "σοφών" της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του (25 μέλη? πληρωμένα από τους φορολογούμενους) για να δείξει ότι εκτός από τις ατάκες και τα πυροτεχνήματα περί το ποδόσφαιρο έκανε και κάτι γενικού ενδιαφέροντος στον αθλητισμό!

Αλλά, επίσης ας μην ξεχνάμε ότι τον ... ίδιο αθλητικό νόμο μας είχε σερβίρει στο διαδίκτυο για διαβούλευση και το προηγούμενο λαμόγιο, ο Γιάννης Ανδριανός (φωτό κάτω), πάλι μελετημένο για πάνω από δυό χρόνια από τους δικούς του "σοφούς", της δικής του νομοπαρασκευαστικής επιτροπής πάλι με περί τα 25? μέλη και πάλι πληρωμένους από τους φορολογούμενους!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι "προικισμένοι πολιτικοί" του τόπου μας έχουν ως επάγγελμα το "δούλεμα σε ψιλό γαζί" του Έλληνα Πολίτη!

Επομένως, να μην περιμένουμε κάτι διαφορετικό από το "στραβάδι" στον αθλητισμό Γιώργο Βασιλειάδη!

Και κυρίως να μην περιμένουμε τίποτα καινούριο και καλό για το καράτε!

(Αυτός ο νέος αθλητικός νόμος με το διαδίκτυο θυμίζουν το ανέκδοτο με τον ... πίθηκο, που ανεβοκατέβαινε την ... καμηλοπάρδαλη και πέθανε από την εξάντληση!)


Φυσικά, ό,τι γράφω για την ΕΛΟΚ και κάθε επίδοξη διοίκησή της αφορά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη!

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε και συνεχίζεται!

Με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας!

 Η Διαχρονική Απάτη των Νταν στο Καράτε! Της ΕΛΟΚ και άλλων!

 

Επαναλαμβάνω από προηγούμενο άρθρο μου το "1 - Η Δομή του αθλήματος του Καράτε! (περιληπτικά)"!

Πολλά αθλήματα (τρέξιμο, ακόντιο, ξιφασκία, σκοποβολή, κτλ.) προέρχονται από αρχαίες ή νεότερες μαχητικές τέχνες. Το Καράτε είναι ένα από αυτά.

Γεννήθηκε κατά τον Μεσαίωνα στην Κίνα, μελετήθηκε περί το 1800-1900 στην Οκινάουα, μεταφέρθηκε και αναπτύχθηκε μετά το 1920 περίπου στην Ιαπωνία και από εκεί διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο μετά το 1950.

"Kara-te" σημαίνει "άδειο χέρι" και έχει το νόημα "άοπλο χέρι", δηλαδή χέρι χωρίς όπλο, με τη μεταφορική έννοια της σύγκρουσης μεταξύ δύο ή περισσοτέρων αντιπάλων, που δεν κρατούν κανένα όπλο!

Όλες οι "μαχητικές τέχνες" στην Ιαπωνία λέγονταν "bu-jutsu" και ο στόχος τους ήταν, φυσικά, η εξόντωση του αντιπάλου. Για παράδειγμα, "ju-jutsu" είναι η τέχνη του να νικάς υποχωρώντας στη δύναμη του αντίπαλου, "ken-jutsu" είναι η τέχνη του ραβδιού, "bo-jutsu" είναι η τέχνη του κονταριού, "iai-jutsu" είναι η τέχνη του σπαθιού, "karate-jutsu" είναι η τέχνη σε σύγκρουση χωρίς όπλα, κτλ.

Μετά την εξάπλωση των πυροβόλων όπλων και την απαγόρευση όλων των άλλων όπλων στους πολίτες, οι μαχητικές τέχνες μετατράπηκαν σε "μαχητικές πειθαρχίες" ή "bu-do" και κατ' αναλογία οι προηγούμενα αναφερόμενες μετατράπηκαν σε "ju-do", "ken-do", "bo-do", "iai-do", "karate-do", κτλ. και διαδόθηκαν σε όλο τον κόσμο ως πολιτιστική κληρονομιά της Ιαπωνίας. Στις μαχητικές αυτές πειθαρχίες τηρούνταν όλα τα στοιχεία εκπαίδευσης και αγώνων, που τηρούνται και στις μαχητικές τέχνες, τα οποία είναι η προπόνηση με τις χιλιάδες επαναλήψεις των τεχνικών και των συνδυασμών τους με κανονισμούς, που προσομοιάζουν με τις συνθήκες πραγματικής συμπλοκής ζωής ή θανάτου, αλλά και οι σκληροί αγώνες, όπου υποτίθεται ότι ο κάθε αγωνιζόμενος αγωνίζεται στην ουσία για τη ζωή του! Με αυτό τον τρόπο η φιλοσοφία της έντιμης και ηρωικής μάχης σώμα με σώμα των "bu-jutsu" μεταφέρθηκε δια μέσου των τεχνικών και της απαιτητικής πολυετούς εκπαίδευσης στα σημερινά "bu-do"!

Όταν το Καράτε διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο, τότε όλοι διαπίστωσαν ότι δεν είναι σαν το τρέξιμο ή το κολύμπι ή όποιο άλλο άθλημα, στο οποίο μπορούν να εξασκηθούν όλοι σε αυτό! Ο κύριος λόγος ήταν η μακροχρόνια και σκληρή προπόνηση, η οποία αποτυπωνόταν στην πορεία του κάθε "μαθητή-αθλητή" με την αξιολόγηση των Νταν (βαθμών) όσον αφορά στο επίπεδο της τεχνικής του κατάρτισης. Τα παραδοσιακά στυλ καράτε, που προέρχονται από την Ιαπωνία, διατήρησαν τους αυστηρούς κανόνες της μαχητικής τέχνης, αλλά πολλά στυλ-μαϊμού σε όλο τον κόσμο κατέβασαν τo το επίπεδο της απαιτητικής και σκληρής προπόνησης και των αγώνων για να προσελκύσουν μεγαλύτερα πλήθη ενδιαφερομένων στοχεύοντας στην οικονομική εκμετάλλευση του καράτε. Έτσι, δημιουργήθηκαν περί το 1975 οι δύο παγκόσμιες ομοσπονδίες, η ITKF (International Traditional Karate Federation με προσήλωση στο πραγματικό παραδοσιακό καράτε) και η WUKO (World Union of Karate Organizations, σήμερα WKF = World Karate Federation με ανοχή σε όλα τα γνήσια αλλά και στα μαϊμού στυλ μοντέρνου καράτε) με την επιθυμία να αναγνωριστούν από την ΔΟΕ (Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή) και να αναγνωρίσουν το καράτε τους ως Ολυμπιακό Άθλημα!

Η ΔΟΕ αναγνώρισε το 1993 σε σύνοδό της την ITKF ως την παγκόσμια ομοσπονδία που καλύπτει το "παραδοσιακό καράτε" και την WKF ως την παγκόσμια ομοσπονδία που καλύπτει το "μοντέρνο καράτε"! Η ITKF, όμως, ήταν συνέχεια των παραδοσιακών στυλ καράτε και διατήρησε την αξιολόγηση της τεχνικής κατάρτισης των ασχολουμένων με βάση τις μαύρες ζώνες (Νταν), ενώ η WKF γεννήθηκε στην ουσία το 1975 και δεν είχε καμιά παράδοση αξιολόγησης μαύρων ζωνών (Νταν), δηλαδή δεν είχε Νταν, όπως δεν έχει και σήμερα. Η ITKF τα είχε όλα για την δομή του αθλήματος, αφού αναφερόταν στο καράτε από τις πηγές του μέχρι σήμερα! Η WKF τα έκλεψε όλα από το παραδοσιακό καράτε, τα διαστρέβλωσε κατά τις επιθυμίες των πολλών μαϊμούδων και λειτούργησε απευθυνόμενη φυσικά σε μεγαλύτερο πλήθος ενδιαφερομένων!

 

 

Εδώ ας αναφέρουμε ότι οι δύο πλέον παγκόσμιες ομοσπονδίες συμφώνησαν υπό την καθοδήγηση της ΔΟΕ το 1993 να συνενωθούν σε μία, οπότε το καράτε να γινόταν δεκτό στους Ολυμπιακούς του 2004 στην Αθήνα ως άθλημα επίδειξης. Αλλά η WKF έκλεψε και εδώ! Η ιστορία είναι μεγάλη και όλα αποδεικνύονται από το ανωτέρω ιστορικό βίντεο της συμφωνίας και τα αντίστοιχα άρθρα του www.karate.gr , την οποία παρέβη πάλι η WKF! Ίσως όλα αυτά να μην είχαν μεγάλη σημασία για τους Έλληνες αν ο κύριος μοχλός της απάτης δεν ήταν το κάθαρμα που λέγεται Γιώργος Γερόλυμπος, ο οποίος ήταν και ο κύριος παράγοντας όλων των παραβάσεων της συμφωνίας από την WKF, που οδήγησαν στην μη αποδοχή του καράτε στους Ολυμπιακούς από το 2004!!!

 

Με τις απάτες, λοιπόν, επιβλήθηκε η WKF ως Παγκόσμια Ομοσπονδία στο Καράτε.

Η παγκόσμια WKF, πλέον, ως αρμόδια για το μοντέρνο καράτε ή "σπορ-καράτε" δεν έχει αξιολόγηση μαύρων ζωνών (Νταν), πράγμα που αποδεικνύεται και από τη ανυπαρξία σχετικών κανονισμών διδασκόμενης ύλης και εξετάσεων, και συνεπώς η ελεγχόμενη ΕΛΟΚ ως μέλος της WKF επίσης δεν έχει τεχνική αξιολόγηση μαύρων ζωνών (Νταν)!

Αυτό το γεγονός είχε εντοπιστεί και κατανοηθεί από τα διοικητικά συμβούλια της ΕΛΟΚ του 1990 (μέλος των οποίων ήμουν και εγώ) και είχαμε αποφασίσει σε βάθος χρόνου 2 ετών να αποσυνδέσουμε το καράτε της ΕΛΟΚ (τότε ΕΟΕΚ) από τα παραδοσιακά στυλ. Με την επικράτηση, όμως, του Γερόλυμπου στην ΕΟΕΚ από το 1994 η προηγούμενή μας απόφαση περί αποσύνδεσης του καράτε της ΕΟΕΚ από τα νταν αντιστράφηκε και εφαρμόστηκε ακριβώς το αντίθετο, μόνο που, ελλείψει της έννοιας των νταν στους κανονισμούς της παγκόσμιας, δημιουργήθηκαν "εικονικές ψευδο-ομοσπονδίες" δήθεν "ψευδο-παραδοσιακών στυλ", οι οποίες με δικές τους πλέον ανύπαρκτες νομικά και φορολογικά, και άρα παράνομες, οργανώσεις έβαλαν σε εφαρμογή την αξιολόγηση των καρατέκα με ψευδο-ντάν. Ο Γερόλυμπος, λοιπόν, εγκαθίδρυσε την "Πυραμίδα της Απάτης των Νταν" δια μέσου των επόμενων Ψευδο-ομοσπονδιών:

1 - KOI = Kobe Osaka International = με επικεφαλής τους Γιώργο Τσόγκα και Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο.

2 - SKIF-Hellas = Shotokan Karate International - Hellas = με επικεφαλής τους Νικήτα Ζαρουχλιώτη και Κέιβαν Γκάζι.

3 - Άλλο Shotokan = με επικεφαλής τους Γιώργο Σανιώτη, Γιώργο Μπίκα και Άρη Κραββαρίτη,

4 - Wado-ryu = με επικεφαλής τους Χρήστο Μπουλούμπαση και Γρηγόρη Βόβλα.

5 - Goju-ryu = με επικεφαλής τον Πέτρο Πάση.

6 - Shito-ryu = με επικεφαλής αρχικά τους Γιώργο Τσόγκα και Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο και στη συνέχεια τον Παναγιώτη Χονδροματίδη.

7 - Kyokushinkai - με επικεφαλής τον Γιώργο Κοσμίδη.

8 - ISSO = International Shito-ryu Shotokan Organization = προσωπική ομοσπονδία του Γερόλυμπου με επικεφαλής τον Κέιβαν Γκάζι στην Ελλάδα και τον γιό του Ντάριο Γκάζι στην Αγγλία.

Παρατήρηση: Από ότι γνωρίζουμε, κάθε μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ ήταν αρχηγός και σε μια δική του ψευδο-ομοσπονδία, σήμα κατατεθέν της "Δομής και Ιεραρχίας της Εγκληματικής Οργάνωσης" για την εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ και του Καράτε!!!

Με αυτό τον τρόπο η ΕΛΟΚ έχει εγκαθιδρύσει την "Πυραμίδα της Απάτης των Νταν" δια μέσου των Ψευδο-ομοσπονδιών, δηλαδή της "τεχνικής αξιολόγησης" δια μέσου δήθεν των παραδοσιακών στυλ καράτε, και άρα την ανάγκη για τους αθλητές, τους προπονητές και τους διαιτητές να αξιολογούνται τεχνικά πρώτα από τις ψευδο-ομοσπονδίες, με στόχο την οικονομική τους απομύζηση από αυτούς που διαχειρίζονται την κάθε ψευδο-ομοσπονδία και την ταυτόχρονη χειραγώγηση των τεχνικών, των συλλόγων, της ΕΛΟΚ και του αθλήματος. Αυτό αποτελεί την μακροχρόνια βασική και καραμπινάτη απάτη του Γερόλυμπου και του Συρφετού που διοικεί την ΕΛΟΚ από το 1995, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί αναμφίβολη εκτροπή της ΕΛΟΚ από τον σκοπό του αρχικού καταστατικού της, με το οποίο πήρε την ειδική αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ!

Υφυπουργέ Γιώργο Βασιλειάδη σε θέτω απόλυτα υπεύθυνο της περαιτέρω πορείας της ΕΛΟΚ!


Βλέπε Βασιλειάδη σε τι απάτες συμμετέχεις ως προϊστάμενος της υπηρεσίας, που εποπτεύει την ΕΛΟΚ, τρομάρα σας!

 Ενδεικτική εφαρμογή και έκταση της Απάτης των Νταν για αθλητές και συλλόγους!

Διπλώματα Νταν της ISSO και της ΕΛΟΚ με θύματα τους αθλητές και τους γονείς!

 

Από το site:

http://dinataathlitika.gr/k%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%85/

 

Ακολουθούν φωτογραφίες "ευτυχισμένων" γονιών και μικρών αθλητών και ακόμα πιο ευτυχισμένων λαμόγιων που για άλλη μια φορά απομύζησαν οικονομικά γονείς και αθλητές!!! Σε εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συλλόγου! Το χρήμα έχει φυσικά προπληρωθεί!

Ανδρεσάκης - αθλητής - Χονδροματίδης

Σήμα κατατεθέν της εικοσαετούς πανελλήνιας απάτης ο διαφθορέας συνειδήσεων και αθλητικός εγκληματίας κύριος Γιώργος Γερόλυμπος!

Μέχρι τώρα τα διπλώματα ήταν της ανύπαρκτης ISSO, ιδιοκτησίας Γερόλυμπου με μαϊμού δάσκαλο τον Χονδροματίδη, και τα επόμενα διπλώματα είναι της ΕΛΟΚ, ιδιοκτησίας Γερόλυμπου και συνεργαζόμενους απατεώνες από όλα τα στυλ καράτε!!!

Και η ... σύζυξ Γερολύμπου φυσικά στις απονομές ως συνεργάτης, συνένοχος, συνεταίρος και ότι άλλο θέλει κανείς!

Αριστερά και εδώ το ... μασαζάκι για να πληρώνουν ευχάριστα τα κορόιδα!

Αριστερά η απόλυτη ευτυχία, όπου οι γονείς-κορόιδα πλήρωσαν 100 με 150 ευρώ τη μαύρη ζώνη της ανύπαρκτης ISSO, ώστε να έχουν δικαίωμα τα παιδιά τους να δώσουν εξετάσεις και θα πληρώσουν άλλα 100 με 150 ευρώ για τη μαύρη ζώνη της κρατικής ΕΛΟΚ!!!

Δεξιά η Πυραμίδα της Απάτης που έχει στήσει ο Γερόλυμπος στην ΕΛΟΚ εδώ και είκοσι χρόνια!

Η συμμετοχή του Γιώργου Βασιλειάδη στην Απάτη θα διαμορφώσει την Πυραμίδα στη νέα της μορφή πιο κάτω!!!

 

   Κατωτέρω βλέπετε τα διπλώματα της ISSO και της ΕΛΟΚ, που δόθηκαν στα παιδιά! Της ISSO είναι γραμμένα στα αγγλικά γιa εφέ ότι δήθεν πρόκειται για "international federation", φθάνουν σε αριθμό ... "κορόιδων" το 750 για τα πρώτα νταν (επί 100 με 150 ευρώ το ένα, λεφτά είναι αυτά, και υπάρχουν φυσικά και 2α, 3α, 4α κτλ. νταν), ενώ της ΕΛΟΚ είναι στα ελληνικά και ξεπερνούν σε αριθμό τα 2700 κορόιδα για τα πρώτα νταν πάλι (και υπάρχουν φυσικά και 2α, 3α, 4α κτλ. νταν) επί περί τα 80 με 100 ευρώ το ένα (?)!!!

Γιώργο Βασιλειάδη είσαι απόλυτα υπεύθυνος για όλες αυτές τις απάτες, διότι ο Τζούλιος Συναδινός είναι ο κορυφαίος βλάκας στη Γραμματεία και δεν χαμπαριάζει από τίποτα, αφού αποδέχθηκε όλες τις πλαστογραφίες της ΕΛΟΚ στη Σχολή Προπονητών και παντού αλλού!!!

Τα διπλώματα της ISSO δίνονται από μαϊμού (ανύπαρκτη) ομοσπονδία, η οποία δίνει αυθαίρετα, και άρα πλαστά, διπλώματα σε ένα στυλ καράτε που δεν το εκπροσωπεί, αφού ο εκπρόσωπός του στην Ελλάδα είναι άλλος και κρατείται συστηματικά και παράνομα εκτός ΕΛΟΚ! Τα διπλώματα της ISSO υπογράφονται από μαϊμού-National Examiner και καρα-μαϊμού-National Chief Instructor!!!

Τα διπλώματα της ΕΛΟΚ δίνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, η οποία είναι η ελληνική ομοσπονδία του μοντέρνου καράτε και ως μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας του μοντέρνου καράτε World Karate Federation ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΝΤΑΝ σε στυλ παραδοσιακού καράτε, διότι το δικαίωμα αντιπροσώπευσης, κάλυψης και ανάπτυξης του Παραδοσιακού Καράτε στη Ελλάδα ανήκει με αποφάσεις του Πρωτοδικείου, του Εφετείου και του Αρείου Πάγου μόνο και αποκλειστικά στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε! Περαιτέρω, τα διπλώματα της ΕΛΟΚ, και ακριβώς για να προστατευθεί η ΕΛΟΚ από δικαστικές αγωγές της ΠΟΠΚ για παραποίηση αρχής, ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ στυλ καράτε, δηλαδή ΔΕΝ αναγράφουν αν "την μαύρη ζώνη πρώτου νταν" την πήρε ο/η επιτυχ-ών/ούσα σε κάποιο συγκεκριμένο "στυλ καράτε" ή στη ... "μαγειρική του καράτε", και υπογράφονται από τον πρόεδρο και την γραμματέα της ΕΛΟΚ και όχι από τεχνικούς εξεταστές!

 

 

Τα επόμενα διπλώματα-μαϊμού

για νταν-μαϊμού με κλικ μεγαλώνουν!

Η ανωτέρω φωτογραφία δείχνει την έκταση της απάτης! Αυτοί οι μικροί αθλητές και οι γονείς τους είναι οι σημερινοί και οι μελλοντικοί εξαπατώμενοι "πελάτες" από τον Γερόλυμπο και την Συμμορία του!

Και πρόκειται για έναν μόνο σύλλογο και για μια περίοδο εξετάσεων! Αλλά στην ΕΛΟΚ έχουμε κατά καιρούς 400 συλλόγους και δύο περιόδους εξετάσεων για μαύρες ζώνες και πολλές μαύρες ζώνες (1ου, 2ου, 3ου κτλ. νταν) και όλα αυτά επί είκοσι χρόνια!!!

Παρεμπιπτόντως θυμίζουμε ότι η ISSO έχει στηθεί από τον Γερόλυμπο και από το "εργαλείο του" για όλες τις δουλειές "κύριο" Κέιβαν Γκάζι. Η ISSO υποτίθεται ότι έχει έδρα εκτός Ελλάδος, ώστε να μην ελέγχεται, χρησιμοποιεί έναν Ιάπωνα Toshio Yamada για να δένει η απάτη και δεν έχει δηλωμένη ούτε νομική ούτε φορολογική υπόσταση!

Μιλάμε για απατεώνες που τους αξίζουν χοντρά κάγκελα!!! Και όμως αυτοί οι απατεώνες έχουν μετατρέψει την κρατική ομοσπονδία ΕΛΟΚ σε ιδιωτική τους επιχείρηση και μάλιστα με θυγατρικά παραμάγαζα! Εν γνώσει του πάντα κοιμώμενου Υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη!

Κάτω μερικά από τα παραμάγαζα!!!

Η Απάτη των Μαύρων Ζωνών είναι χρόνια ...

... και συνεχίζεται μέχρι σήμερα!

   Υφυπουργέ Γιώργο Βασιλειάδη σε θέτω απόλυτα υπεύθυνο της περαιτέρω πορείας της ΕΛΟΚ!


 Εγκληματικά Παράνομοι προπονητές στο Καράτε με ευθύνη και συνδρομή του Συναδινού!

Αλλά οι μαύρες ζώνες του καράτε δεν είναι μόνο ένα ψεύτικο ιδανικό για τους καρατέκα που τις αξίζουν ή όχι! Αποτελούν και το πρώτο βήμα για μια επαγγελματική κατοχύρωση, διότι αποτελούν το πρώτο και απαραίτητο προσόν για να συμμετέχει κανείς σε μια Σχολή Προπονητών της ΓΓΑ για το άθλημα του καράτε και να πάρει και από εκεί, όπως πήρε και τη μαύρη ζώνη, ένα δίπλωμα προπονητή σαν το τυχαίο επόμενο, που αποτελεί δήθεν επαγγελματική αποκατάσταση!!!

Ο Συναδινός, η Χριστοδούλου και η ... Μπάρμπι! Καλά, δεν ήξερες! Δεν ρώταγες? Έδωσες διπλώματα σε αυτούς που δεν έπρεπε και δεν έδωσες σε αυτούς που έπρεπε! Ταυτόχρονα, την Χριστοδούλου την έστειλες στον  Εισαγγελέα για το Τρίαθλο με αδιάσειστα στοιχεία και την ... Μπάρμπι την ετοιμάζεις στο φάκελο του καράτε!!!

Το ανωτέρω δίπλωμα είναι ένα από τα πολλά που δόθηκαν στη Σχολή Προπονητών 2014. Τη Σχολή την άρχισε ο βλάκας Γιάννης Ανδριανός με παράνομες προϋποθέσεις στην παράνομη απόφαση ίδρυσής της, μπέρδεψε στη συνέχεια τα πόδια του κατά την παράνομη λειτουργία της και, παρά τις δεκάδες παρανομίες της και τις παράνομες εξετάσεις της Σχολής, έδωσε εντολή να "κλείσει" το θέμα της Σχολής δύο μέρες πριν μας αδειάσει τη γωνιά από το υφυπουργείο αθλητισμού! Στη συνέχεια την παρέλαβε ο Κοντονής  και άφησε την καυτή πατάτα στον βλάκα τον Συναδινό (αριστερά), ο οποίος άσχετος, ανίκανος και άχρηστος περί καράτε και μην ξέροντας τι να κάνει, αλλά και έχοντας ως "σύμβουλο" τον κολλητό του Γιάννη Δρίβα, ο οποίος δήθεν ως γονέας αθλητή "είχε αποκτήσει την απαιτούμενη πείρα" να διαχειριστεί κρίσιμες καταστάσεις στο καράτε, έδωσε την λύση της απελπισίας "να γίνει ό,τι θέλει ο Γερόλυμπος" για να ξεμπερδέψει!

Όλα περιγράφονται εκτενώς σε σχετικά άρθρα που θα βρείτε στο "karate.gr:14-Περιεχόμενα ΕΛΟΚ/WKF-ChickenClub", όπου αποδεικνύεται περίτρανα ότι τελικά στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο ένας βλάκας διαδέχεται με πανηγυρισμούς τον άλλο βλάκα και είναι όλοι ... ευτυχεσμένοι!!!

Ειδικότερα ο Συναδινός έμεινε αδρανής για μικρό διάστημα και μετά την έκανε!!! Πρόσθεσε και τη δική του καταστροφική πινελιά στο "έργο" της ΕΛΟΚ!

Πάνω που ακόμα, έστω και καθυστερημένα, ελέγχονταν τα δικαιολογητικά των συμμετεχόντων στη Σχολή και είχαν αποδειχθεί από την Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής δεκάδες πλαστογραφίες με συμμετοχή αθλητών, συλλόγων και ΔΣ/ΕΛΟΚ, ο Συναδινός, ενώ έπρεπε να αναθεωρήσει όλες τις συμμετοχές των υποψηφίων και τις εξετάσεις, αυτός έδωσε εντολή να "κλείσει" όπως-όπως το θέμα της Σχολής και μάλιστα, ως κορυφαίος βλάκας, πήγε και έδωσε ο ίδιος σε ειδική τελετή, και όχι όπως συνηθίζεται ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής, τα διπλώματα στους "επιτυχόντες" μέλλοντες προπονητές καράτε για να πάρει τη δόξα! Με αυτό τον τρόπο, και ως Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, αποδέχθηκε σωρεία πλαστογραφιών, έγινε εργαλείο του Αρχι-απατεώνα Γερόλυμπου και της γυναίκας του, γέμισε το καράτε με άχρηστους και ανίκανους προπονητές και ταυτόχρονα άφησε εκτός του επαγγέλματος του προπονητή αθλητές που το αξίζουν και τους "έκοψε" ο Γερόλυμπος γιατί ανήκαν σε συλλόγους της αντιπολίτευσης!!!

Αν δεν είναι αυτός ο ορισμός του "μαλάκα" τότε ποιός είναι???

Η επόμενη φωτό (Λάρισα) είναι από τις εποχές που ο ΣΥΡΙΖΑ γύριζε πόλεις και χωριά για να αναπτύξει το υποτιθέμενο πρόγραμμά του για τον αθλητισμό! Υπεύθυνος τομεάρχης για τον αθλητισμό ήταν ο Τζούλιος Συναδινός (δεύτερος από αριστερά, σήμερα Γ.Γ. Αθλητισμού) και βοηθός του ο Γιάννης Δρίβας (δεξιά, σήμερα Διευθυντής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας)! Εσείς βολευτήκατε αλλά καταστρέψατε και οι δύο το καράτε!

Στο (1) ο Τζούλιος Συναδινός, Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ, στο (2) ο Γιάννης Δρίβας, Διευθυντής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πάλι από τον ΣΥΡΙΖΑ, και στο (3) ο Τάσος Πανταζίδης, δημοσιογράφος στην Αυγή και στο ράδιο "Βαθύ Κόκκινο", και από λίαν πρόσφατα ... πρόεδρος στο Πένταθλο (με κλικ εδώ) και πάλι από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού "καθάρισαν" τον προηγούμενο πρόεδρο Γιώργο Αλικάκο και "έκλεισαν" τις ομοσπονδίες Ράγκμπυ και Τρίαθλου, τις οποίες ενέταξαν στο ... Πένταθλο, με αποτέλεσμα το Πένταθλο του Πανταζίδη πλέον (δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ!) να στέλνει τρεις αντιπροσώπους ολυμπιακών αθλημάτων στην Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία κάνει εκλογές στις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου!

ΣΥΡΙΖΑ και πάσης ... Απάτης, που λένε!

 

Μοιραία, όμως, οι ευθύνες του κάθε βλάκα της ΓΓΑ πέφτουν στους ώμους του υφυπουργού αθλητισμού, ο οποίος είναι υπεύθυνος για κάθε τι που συμβαίνει στην υπηρεσία που του εμπιστεύτηκε ο Πρωθυπουργός και κατ' επέκταση ο Ελληνικός Λαός, αν αυτό το συναισθάνονται, πράγμα που το αποκλείω!

Συνεπώς, ο νέος υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης είναι υπεύθυνος για κάθε βλάκα της ΓΓΑ και κάθε λαμόγιο της ΓΓΑ, αλλά και κάθε λαμόγιο κάθε αθλητικής ομοσπονδίας που εποπτεύεται από την ΓΓΑ, τους οποίους παραλαμβάνει μαζί με την καρέκλα του Υφυπουργού! Παρατηρείτε βέβαια ότι δεν λέω "και κάθε βλάκα κάθε ομοσπονδίας", διότι οι αθλητικές ομοσπονδίες ΔΕΝ έχουν βλάκες, αλλά έχουν μόνο λαμόγια!!!

 

Συνεπώς, συγκεκριμενοποιώντας τις ευθύνες του Γιώργου Βασιλειάδη για την Ομοσπονδία Καράτε, που την λένε ΕΛΟΚ, η οποία είναι μαγαζί του Γερόλυμπου και της γυναίκας του, αλλά και όλης της Συμμορίας τους, όπως περιγράφεται στο www.karate.gr, μοιραία ο Γιώργος Βασιλειάδης μαζί με τον Τζούλιο Συναδινό αποτελούν την κορυφή της Πυραμίδας της Απάτης στην ΕΛΟΚ και στο ελληνικό καράτε, διότι μένουν απαθείς και αμέτοχοι στην παράνομη λειτουργία της ΕΛΟΚ, όπου αθλητές, γονείς και σύλλογοι απομυζούνται οικονομικά από τη Συμμορία των Αθλητικών Απατεώνων, ενώ παράλληλα όσοι ανήκουν στην αντιπολίτευση κατατρέχονται, τιμωρούνται, αδικούνται, διαγράφονται, σύρονται στα δικαστήρια με εικονικές Δικαστικές Επιτροπές και αποκλείονται από τη διοίκηση της ΕΛΟΚ με απίστευτα παράνομες εκλογές!!!

 

Στην κορυφή, λοιπόν, της Πυραμίδας της Απάτης της ΕΛΟΚ βρίσκεται σήμερα ο Γιώργος Βασιλειάδης τέως γενικός γραμματέας της αρχής για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Έχετε δει εσείς να έχει ... καταπολεμηθεί η Διαφθορά? Εγώ δεν είδα τίποτα τέτοιο! Και μάλιστα για τον Γιώργο Βασιλειάδη έχω βρει άλλες πληροφορίες, που θα δημοσιεύσω σε άλλο άρθρο μου!

Επομένως εσείς όλοι εκεί στη ΓΓΑ έχετε αποδείξει μέχρι σήμερα ότι:

1) ΔΕΝ είσαστε σε θέση σήμερα να διαχειριστείτε τις ιδιαιτερότητες του καράτε!

2) ΔΕΝ έχετε κανέναν ειδικό στο θέμα του καράτε εδώ και είκοσι χρόνια!

3) ΔΕΝ έχετε επιδείξει ούτε στο ελάχιστο το παραμικρό ενδιαφέρον για την ομαλή και νόμιμη λειτουργία της ΕΛΟΚ!

4) ΔΕΝ έχετε κάνει κανένα διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο στην ΕΛΟΚ εδώ και είκοσι χρόνια!

5) ΔΕΝ παρακολουθείτε αν λειτουργεί με νόμιμο εσωτερικό κανονισμό, αν υποβάλει, όπως έχει υποχρέωση προϋπολογισμούς και απολογισμούς, αν υποβάλει καταστάσεις προπονητών εν ενεργεία και εκτός, αν τα δικαιολογητικά που προσκομίζουν οι υποψήφιοι προπονητές για να παρακολουθήσουν Σχολές Προπονητών είναι νόμιμα ή πλαστά!

6) ΔΕΝ παρακολουθείτε τα μέλη του ΔΣ αυτής αν είναι νόμιμα και αν πληρούν τις απαιτήσεις του αθλητικού νόμου!

7) ΔΕΝ παρακολουθείτε τις εκλογές της ΕΛΟΚ αν γίνονται νόμιμα ή όχι!

8) ΔΕΝ ενδιαφέρεστε ακόμα και σήμερα αν μέσα στην ΕΛΟΚ έχει στηθεί μια εγκληματική οργάνωση εκμετάλλευσης των κρατικών παροχών Αναγνώρισης, Επιχορηγήσεων, Προσλήψεων Αθλητών στο Δημόσιο, Μοριοδοτήσεων Αθλητών, Εκμετάλλευση των Κρατικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων από Ιδιώτες και άλλα πολλά!

9) Και δεκάδες άλλες !!!

 

Είσαστε απόλυτα υπεύθυνοι για παράβαση καθήκοντος, γιατί έχετε καταντήσει την ΕΛΟΚ και το Καράτε ένα απέραντο Μπάχαλο και φυσικά την ΓΓΑ ένα Δημόσιο Μπουρδέλο!!!

Υφυπουργέ Γιώργο Βασιλειάδη σε θέτω απόλυτα υπεύθυνο της περαιτέρω πορείας της ΕΛΟΚ!


Οι παράνομες εκλογές και η Μεγάλη Απάτη!

 

Αλλά πώς μετατρέπεται σε χρήμα η απάτη των μαύρων ζωνών της ΕΛΟΚ από τον Γερόλυμπο και τη Συμμορία του?

Γράφω και ξαναγράφω τα ίδια και τα ίδια ελπίζοντας να πέσουν στα χέρια κάποιου ευσυνείδητου Εισαγγελέα, γιατί αν περιμένουμε από τους εξ ορισμού, συνηθείας, πεποιθήσεων και ιδανικών διεφθαρμένους πολιτικούς, που έριξαν τη χώρα στα βράχια, τότε την έχουμε βαμμένη!

Η μηχανή είναι απλή και αποδεικνύεται από τις πρόσφατες εκλογές της ΕΛΟΚ!

Σε πρώτη φάση σας δίνω ενδεικτικά για τι ποσά μιλάμε:

Στο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών 2016 της ΕΛΟΚ (κάτω φωτό από το site της ΕΛΟΚ) πήραν μέρος κατά την επόμενη ανακοίνωση της ΕΛΟΚ 1800 "μικροί και μεγάλοι καρατέκα" από 122 συλλόγους από 20 ευρώ η ελάχιστη συμμετοχή για τον καθένα μας κάνουν 36.000 ευρώ μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο σε εγκαταστάσεις που παρέχει στην ΕΛΟΚ η ΓΓΑ!

Δεν θα πω ότι τα λεφτά τα φάγανε ο Γερόλυμπος, ο Μπουλούμπασης, οι υπόλοιποι του ΔΣ/ΕΛΟΚ και οι απ' έξω συνεργάτες τους, αλλά θα τονίσω ότι ποτέ για είκοσι χρόνια και για κανένα οικονομικό έτος δεν έχει δοθεί πλήρης απολογισμός για τα οικονομικά της ΕΛΟΚ σε καμιά Γενική Συνέλευση! Στην ΕΛΟΚ επί είκοσι χρόνια τα οικονομικά "πνίγονται" ενώ παράλληλα η ΓΓΑ "πνίγει" αντιστοίχως το ... κουνέλι!!! Μήπως αυτό αποτελεί μια ισχυρή ένδειξη-απόδειξη ότι τα λεφτά πάνε στις τσέπες των διοικούντων ή όχι???

 

Και θα μου πείτε: πώς μπορεί να συμβαίνουν αυτά? Δεν υπάρχουν αντιδρώντες, δεν υπάρχει αντιπολίτευση?

Η απάντηση έχει ήδη δοθεί πιο πάνω και συμπληρώνεται εδώ:

Με την εύνοια των παρα-ομοσπονδιών και των μαϊμού μαύρων ζωνών ο Γερόλυμπος έχει καταφέρει να διαφθείρει ακόμα και τις συνειδήσεις των αντιπολιτευομένων! Δημιουργώντας ένα στρατό άχρηστων, αλλά επιδοτούμενων με τίτλους και οφίτσια και ευνοούμενων από αυτόν, είχε καταφέρει αρχικά να χειραγωγεί όλους τους συλλόγους και στη συνέχεια να διαγράφει τους επικίνδυνους αντιπολιτευόμενους συλλόγους με αποτέλεσμα να υπερτερεί κατά πολύ σε ψήφους έναντι της αντιπολίτευσης με όπλο κάθε εργαλείο που του παρέχει η διοίκηση και οι παρανομίες που διαπράττει μέσω αυτής!

Βλέπε Βασιλειάδη σε τι απάτες συμμετέχεις ως προϊστάμενος της υπηρεσίας, που εποπτεύει την ΕΛΟΚ, τρομάρα σας!

Έτσι, η εκμετάλλευση των αθλητών και γονιών στο θέμα των μαύρων ζωνών από τους ίδιους τους εκπαιδευτές τους (παίρνουν τα λεφτά της εξέτασης στα στυλ) και από τον ίδιο τον Γερόλυμπο (παίρνει τα λεφτά από τις εξετάσεις στην ΕΛΟΚ) δημιουργεί πειθήνιους "συνένοχους με το αζημίωτο"! Αυτό μεταφράζεται σε υπάκουους αντιπροσώπους συλλόγων στις Γενικές Συνελεύσεις, είτε έρθουν οι ίδιοι είτε δώσουν λευκό χαρτί αντιπροσώπευσης! Αυτό εξασφαλίζει ψήφιση κάθε λαμογιάς στις Γενικές Συνελεύσεις χωρίς πολλές ερωτήσεις και με συνοπτικές διαδικασίες!

Ταυτόχρονα και παρά τις πολυετείς καταγγελίες, δικές μου και άλλων, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, οι υπάλληλοί της, οι Διευθυντές της και οι Πολιτικοί της Προϊστάμενοι, ... δυσκολεύομαι να το πω, αλλά ... !!!

Με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι που έπρεπε να βλέπουν τον κόσμο ... "ριγέ" πίσω από τα κάγγελα παραμένουν να κάνουν καριέρα στον αθλητισμό παροτρύνοντας και άλλους να κάνουν καριέρα με τον ίδιο τρόπο σε εποχές μάλιστα που όλοι οι άλλοι τρόποι έχουν εξαλειφθεί με υπεύθυνα όλα τα κόμματα και ιδίως τον ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει τον ανήξερο!!!

Οι αποδείξεις της Μεγάλης Απάτης στην ΕΛΟΚ βρίσκονται στα επόμενα άρθρα και αναμένονται να εντοπιστούν από το Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συμβουλίου που έλεγξε την ΕΛΟΚ:

21/3/2016 - ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ - "Γερόλυμπος Ε.Ο.Δ.Ι.-Α.Ε." - Συμμορία με Δομή και Ιεραρχία! ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

31/3/2016 - ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ-"Γερόλυμπος Ε.Ο.Δ.Ι.-Α.Ε." - Συμμορία με Δομή και Ιεραρχία! ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

Οι αποδείξεις για χρόνια παράνομες εκλογές βρίσκονται αντιπροσωπευτικά στα επόμενα άρθρα για τις πρόσφατες και αποδεικνύουν ότι η διοίκηση της ΕΛΟΚ αποτελείται από διεφθαρμένους Απατεώνες, ενώ η Αντιπολίτευση από ... "αγνούς" Ηλίθιους!!! Εξ ού και το ΕΛΟΚ-ΑπΗλ!

26/9/2016 - Εκλογές ΕΛΟΚ-ΑπΗλ: Το χρονικό ενός πολυ-αναμενόμενου εγκλήματος!

30/9/2016 - Εκλογές ΕΛΟΚ-ΑπΗλ: Κέρδη και Ζημίες, Ευσεβείς Πόθοι και Βλακείες, Βαριές Αποφάσεις και ... (δεν το λέω!)

Αλλά και η Αντιπολίτευση των διοικούντων την ΕΛΟΚ δεν είναι καλύτεροι, όπως θα δούμε πιο κάτω!

Τέλος, να μην κρατάμε μεγάλο καλάθι για τα αποτελέσματα, διότι κάθε διεφθαρμένη κυβέρνηση αυτο-διατυμπανίζεται από τη θέση της Αντιπολίτευσης ως κυνηγός της Διαφθοράς μόνο και μόνο για να την ... τρομάξει ώστε να έρθει εκείνη πρώτη να συναλλαγεί μαζί της, όταν θα γίνει Κυβέρνηση!!! Έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ!


 Τα Νταν του προέδρου Μπουλούμπαση και της WKF!

 

Όλα τα χρόνια που είναι μέλος ο Χρήστος Μπουλούμπασης στο ΔΣ της ΕΛΟΚ μετά από την ισχύ του αθλητικού νόμου 2725/1999, είναι ταυτόχρονα και παράνομο μέλος, αλλά καραμπινάτα παράνομο μέλος είναι από το 2008, που έγινε πρόεδρος, αν θυμάμαι καλά! Και αυτό διότι είναι ταυτόχρονα και προπονητής! Τώρα το τι κάνει η ΓΓΑ, η οποία δεν χαμπαριάζει από τις αναρίθμητες καταγγελίες, μία μόνο απάντηση χωράει στο μυαλό του κάθε λογικού ανθρώπου: !!!

Βλέπε Βασιλειάδη σε τι απάτες συμμετέχεις ως προϊστάμενος της υπηρε-σίας, που εποπτεύει την ΕΛΟΚ, τρομάρα σας!

Πραγματικά, όλα αυτά τα χρόνια ο Μπουλούμπασης είναι και προπονητής στο σύλλογό του και αρχηγός του στυλ Γουάντο-ρύου και εξεταστής μαύρων ζωνών και προπονητής άλλων συλλόγων και δάσκαλος εκπαιδευτών της ΕΛΟΚ και μάστερ σεμιναρίων και ανεβαίνει σε νταν και χρησιμοποιεί όλα αυτά τα νταν αλλά και τη θέση του στο ΔΣ και στην καρέκλα του προέδρου και στις εκλογές και ... και ... και ... και τέλος τρώει με δέκα μασέλες παράνομο χρήμα από την ΕΛΟΚ!!!

 

Βλέπετε πιο πάνω ότι ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ Χρήστος Μπουλούμπασης, ως πρόεδρος της αθλητικής ομοσπονδίας ΕΛΟΚ, έχει οκτώ νταν (!!!) και διαφημίζεται να "διδάσκει" σε προαναγγελλόμενο σεμινάριο "OPEN KARATE SEMINAR" την 18-5-2013 στο στάδιο, που έχει παραχωρήσει η Πολιτεία στην ΕΛΟΚ για τις ανάγκες μόνο της ΕΛΟΚ, και χρησιμοποιώντας την διαδικτυακή πλατφόρμα, που πληρώνει η ΕΛΟΚ για τις προσωπικές του εισπράξεις από το προσωπικό του σεμινάριο!

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν "Δίπλωμα Συμμετοχής από την International Wado Karate Union (ποιά είναι αυτή?)! Ποιά είναι η έδρα της, ποιό είναι το καταστατικό της???

Όλες αυτές οι παρανομίες λαμβάνουν χώρα στο χώρο του καράτε εν γνώσει της "εποπτεύουσας τις αθλητικές ομοσπονδίες" Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πρόσφατα επί εποχής ευθύνης Γιάννη Ανδριανού, που μετακυλύεται στους Σταύρο Κοντονή και Τζούλιους Συναδινό, που μετακυλίεται στους Γιώργο Βασιλειάδη και Τζούλιους Συναδινό, διότι αυτές οι παράνομες πράξεις συνεχίζονται χωρίς σταματημό από το 1995 μέχρι σήμερα! Συνεπώς, το τι κάνει η ΓΓΑ, η οποία δεν χαμπαριάζει από τις αναρίθμητες καταγγελίες, μία μόνο απάντηση χωράει στο μυαλό του κάθε λογικού ανθρώπου: !!!

Για να ελέγξουμε τα 8 Νταν του ... "Χρηστάκη" θα πρέπει να ελέγξουμε όλα του τα Νταν από το πρώτο μέχρι το όγδοο, αλλά έτσι στα πρόχειρα ας δούμε σε γενικές γραμμές τα περίφημα ΟΚΤΩ ΝΤΑΝ του φαινόμενου του καράτε και μεγαλο-δάσκαλου Χρήστου Μπουλούμπαση!!! Στην αναφορά τους σε αυτά η αφίσα γράφει "8 dan W.K.F.", πράγμα που σημαίνει ότι τα πήρε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία!

Και μπαίνουμε στο site της Παγκόσμιας στα επόμενα για μελέτη και εξαγωγή συμπερασμάτων:

 

Στο site της Παγκόσμιας και στο μενού Structure (αριστερά) βρίσκουμε στο κεφάλαιο Commission Rules τους κανονισμούς "WKF Dan Grade Regulations", όπως τους βλέπετε με κλικ εδώ! 

Το κύριο σημείο που μας ενδιαφέρει είναι το επόμενο, το οποίο λέει αναλυτικά ότι:

1.2 Οι εθνικές ομοσπονδίες μόνο μπορούν να δώσουν ή να πιστοποιήσουν βαθμούς Νταν για τα δικά τους μέλη.

Οι βαθμοί Νταν από 1ο μέχρι και το 7ο δίνονται από τις Εθνικές Ομοσπονδίες. Αυτοί μπορούν να αναγνωριστούν από την Παγκόσμια μετά από αίτηση της Εθνικής Ομοσπονδίας, όπου στο πιστοποιητικό αναγνώρισης θα υπογράφει ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας και θα προσυπογράφει και ο πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας.

Βαθμοί Νταν από τον 8ο και πάνω ΔΕΝ πιστοποιούνται από την Παγκόσμια παρά μόνο δίδονται από την Εθνική Ομοσπονδία.

Τι σημαίνουν όλα αυτά?

Σημαίνουν ότι ο Απατεώνας Μπουλούμπασης με τα 3-4 (?) νταν στο Γουάντο-ρύου από τον δάσκαλό του Τατσούο Σουζούκι πήρε το 5ο νταν από την ΕΛΟΚ, δηλαδή από τον Γερόλυμπο, και έστειλε αίτηση στην Παγκόσμια και του το αναγνώρισαν με μια τυπική υπογραφή των 100 €, πράγμα που δεν έχει στην ουσία καμιά αξία! Μετά από 6 χρόνια (αν πέρασαν τόσα) ως μέλος στο ΔΣ/ΕΛΟΚ έκανε αίτηση μαϊμού ως εξελισσόμενος τεχνικός καράτε, ενώ απαγορευόταν να είναι τεχνικός από τον αθλητικό νόμο, και με τον ίδιο τρόπο πήρε το 6ο Νταν για τη "διδασκαλία και διάδοση του καράτε" ενώ μετά από 7 χρόνια (αν πέρασαν τόσα) με την ίδια λαμογιά πήρε το 7ο Νταν, χωρίς ποτέ να περάσει καμιά αξιολόγηση παρά μόνο με την πάροδο των ετών. Τέλος, το 8ο Νταν το έχει μόνο από την ΕΛΟΚ και όχι από την Παγκόσμια, όπως ψευδώς ισχυρίζεται!!! Όλα αυτά με την προώθηση του Γερόλυμπου και την υποταγή του σε αυτόν ως πειθήνιο εργαλείο κάθε απάτης στην ΕΛΟΚ!

Συνεπώς, τα μόνα 8 Νταν που έχει είναι στην Απάτη και αυτά τα έχει καραμπινάτα! Και με το αζημίωτο! Στο καράτε έχει ... παπάρια!

 

Και δυστυχώς οι άχρηστοι στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έχοντας μαύρα μεσάνυχτα από καράτε δεν παίρνουν ποτέ χαμπάρι τις απάτες των αθλητικών απατεώνων στην ΕΛΟΚ, αλλά χώνουν το κεφάλι στην ... άμμο, εισπράττουν το μισθό τους κάθε μήνα τεμπελιάζοντας, τους επιχορηγούν, τους δίνουν στάδια του δημοσίου για να τα εκμεταλλεύονται επιχειρηματικά, τους δίνουν διπλώματα προπονητών, θέσεις στο δημόσιο και μοριοδοτήσεις στις ανώτερες και ανώτατες σχολές και άλλα!!!

Όλα αυτά αποτελούν τρανταχτές αποδείξεις ότι οι απασχολούμενοι 600 (?) τότε 400 σήμερα (?) υπάλληλοι στη ΓΓΑ, όταν πρωτο-άκουσαν περί καράτε, τάεκβοντο και κουνγκ-φού νόμισαν ότι πρόκειται αντίστοιχα για γιαπωνέζικα, κορεάτικα και κινέζικα ... ποδήλατα μη έχοντας καμιά εμπειρία από τις μαχητικές τέχνες και αθλήματα! Πόσο μάλλον γνώριζαν να εκτιμήσουν διπλώματα, στυλ, προελεύσεις και άλλες λεπτομέρειες αυτών των αθλημάτων! Αλλά και οι ... γιδοβοσκοί πολιτικοί τους προϊστάμενοι, παρ' όλο που είδαν ότι η γκάμα των μοντέρνων αθλημάτων διευρύνεται διεθνώς ποτέ δεν αναζήτησαν ειδικούς σε αυτά, ώστε ο Εποπτεύων Δημόσιος Φορέας του αθλητισμού της χώρας έστω να παίρνει είδηση του τι γίνεται στα μαχητικά αθλήματα! Μιλάμε για αποδεδειγμένους ... κάφρους της Πολιτικής, που συνεχίζουν μέχρι σήμερα!

Με αυτό τον τρόπο φθάσανε στο σημείο στη ΓΓΑ να αναγνωρίζουν το ... Παγκράτιο πέντε απατεώνων και να μην αναγνωρίζουν το Παραδοσιακό Καράτε, που εξασκείται σε όλες τις χώρες του κόσμου! Να μας λένε "πηγαίνετε στην ομοσπονδία του ... κουνγκ-φού, καράτε είναι και αυτό"! Όταν μου το είπε αυτό ο μαλάκας ο Διευθυντής του Αγωνιστικού Αθλητισμού Γιώργος Τσιτρούλης το 2003 (?) μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και έφυγα αμέσως να μην τον πλακώσω στις μπουνιές μέσα στο γραφείο του!!!

Έτσι ακόμα και σήμερα ΔΕΝ υπάρχει υπάλληλος στη ΓΓΑ, που να γνωρίζει τι είναι το κάθε ένα από τα επόμενα διπλώματα καράτε, ποιά είναι η ομοσπονδία, που το έχει εκδώσει, αν είναι μαϊμού ή όχι, αλλά και αν είναι μαϊμού κάτω από τη μύτη τους τα διπλώματα που δίνει η ΕΛΟΚ για να παρουσιάζει τη σαβούρα των "δασκάλων", που χρησιμοποιεί ο Γερόλυμπος στο "μαγαζί", σαν κορυφαίους του αθλήματος!!!

Ακόμα και σήμερα ΔΕΝ υπάρχει υπάλληλος στη ΓΓΑ, που να γνωρίζει τι είναι το κάθε ένα από τα επόμενα διπλώματα καράτε, ποιά είναι η ομοσπονδία, που το έχει εκδώσει, αν είναι μαϊμού ή όχι, αλλά και αν είναι μαϊμού τα διπλώματα που δίνει η ΕΛΟΚ κάτω από τη μύτη τους για να παρουσιάζει τη σαβούρα των "δασκάλων", που χρησιμοποιεί ο Γερόλυμπος στο "μαγαζί" του, σαν κορυφαίους του αθλήματος!!!

 

 

 

(με κλικ στις εικόνες μεγαλώνουν!)

 


 Οι Προπονητές στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και η "Ηθική" της Αντιπολίτευσης του ΚΙΜΕ!!

 

Ας έρθουμε και λίγο στη ΕΛΟΚ ως "αυτοδιοίκητο σωματείο δευτέρου βαθμού" με συμμετέχοντες έστω και λίγους "ηθικούς παράγοντες"!

Θυμίζουμε ότι ένα δίπλωμα καράτε σε στυλ καράτε εκδίδεται από συγκεκριμένο οργανισμό με νομική και φορολογική οντότητα, δίνεται με συγκεκριμένους κανόνες από συγκεκριμένους εξεταστές βάσει απαράβατων εσωτερικών κανονισμών και καταγράφεται σε συγκεκριμένο μητρώο του οργανισμού που το εξέδωσε!

Κανένα δίπλωμα από όλα όσα έχουν δώσει στους μαθητές τους όλοι αυτοί οι αυτο-ονομαζόμενοι "δάσκαλοι" στα στυλ καράτε είκοσι χρόνια τώρα δεν είναι τυπικά γνήσιο και αποδεκτό! Και δεν είναι τυπικά γνήσιο και αποδεκτό διότι:

1) δεν υπάρχουν οι νόμιμες ομοσπονδίες-οργανισμοί με όνομα, έδρα, οργάνωση, καταστατικό, φορολογική υπόσταση κτλ., που να δίνουν νόμιμα αυτά τα διπλώματα, 

2) δεν έχουν καμιά δικαιοδοσία και από κανένα οι υποτιθέμενοι "δάσκαλοι" να παριστάνουν τους "εξεταστές" και να δίνουν τέτοια διπλώματα, 

3) δεν υπάρχουν δηλωμένα μητρώα τέτοιων διπλωμάτων από νόμιμους οργανισμούς,

4) τα 150 ευρώ που εισπράττονται για αυτά τα διπλώματα είναι "κατάμαυρα" και πάνε σε τσέπες χωρίς να δικαιολογούνται πουθενά, αφού αυτές οι ψευδο-ομοσπονδίες είναι φορολογικά ανύπαρκτες, και

5) οι ίδιοι οι αυτο-αποκαλούμενοι "εξεταστές" δεν έχουν από καμιά αξιόπιστη πηγή τα διπλώματα, που ισχυρίζονται σήμερα ότι έχουν!

Το τι κάνει η ΓΓΑ, η οποία δεν χαμπαριάζει από τις αναρίθμητες καταγγελίες, μία μόνο απάντηση χωράει στο μυαλό του κάθε λογικού ανθρώπου: !!!

 

Με τα ανωτέρω σαν εισαγωγή ας δούμε τις πρόσφατες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ εκλογές της ΕΛΟΚ:

Τους απατεώνες της ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ διοίκησης, που ξαναβγήκαν, τους έχουμε γνωρίσει αρκετά καλά! Ας δούμε και την αντιπολίτευση τώρα. Της δώσανε το πιασάρικο όνομα "ΚΙΜΕ" (μόνο ΚΙΜΕ δεν είναι!) που σημαίνει "Καράτε-Ισχυρό-Μαχητικό-Ελεύθερο"! Καλά "Καράτε" είναι, "Ισχυρό" με ένα άτομο στο ΔΣ/ΕΛΟΚ προφανώς δεν είναι, "Μαχητικό" με τον λαπά Αρχηγό Μπίκα προφανώς δεν είναι και, τέλος, "Ελεύθερο" ΔΕΝ είναι ούτε από τον Γερόλυμπο ούτε από το δικό του διεφθαρμένο παρελθόν και παρόν!

Και εξηγούμαι:

Η επόμενες φωτό είναι από Σεμινάριο της Ελληνικής Ένωσης Καράτε! Ποιά είναι αυτή? Πού είναι η έδρα της? Ποιό είναι το καταστατικό της? Ποιά είναι η φορολογική της οντότητα? Ποιό είναι το Διοικητικό της Συμβούλιο! Όλα αυτά είναι αδήλωτα στο ευρύ κοινό και άρα αυτή η "Ένωση" ΔΕΝ είναι νόμιμη! Συνεπώς ΔΕΝ μπορεί να διοργανώνει σεμινάρια, ΔΕΝ μπορεί να διοργανώνει αγώνες, ΔΕΝ μπορεί να δίνει μαύρες ζώνες, και λοιπά άλλα "ΔΕΝ μπορεί"! Γιατί ΔΕΝ την κλείνει ο Γερόλυμπος αφού ενεργεί αντίθετα προς τα συμφέροντά του? Διότι απλούστατα έχει γίνει σιωπηρή συμφωνία να αποδέχεται ο Γερόλυμπος την "Ένωση Σότοκαν" και τα λαμόγια της Ένωσης Σότοκαν να αποδέχονται τις μαϊμούδες-καράτε του Γερόλυμπου Παπαδημητρόπουλο, KOBE OSAKA, Χονδροματίδη, Κέιβαν Γκάζι, ISSO και άλλες μαϊμούδες ... του κερατά!!!

Αποδεικνύεται, λοιπόν, ότι ακλόνητα μεταξύ διοικούντων την ΕΛΟΚ και Αντιπολίτευσης υπάρχει μια διαχρονική συμφωνία μοιρασιάς με στόχο ό,τι αρπάξει ο καθένας από τους αθλητές και τους γονείς τους!

Ο σκληρός πυρήνας της Ένωσης Σότοκαν είναι οι "κύριοι" Γιώργος Μπίκας, Άρης Κραββαρίτης και Κώστας Γκουβούσης με τον Γιώργο Μπίκα να ηγείται του συνδυασμού της Αντιπολίτευσης με το εμπνευσμένο όνομα ΚΙΜΕ! Αλλά ο υποψήφιος για ... πρόεδρος (τρομάρα του) Γιώργος Μπίκας είναι καραμπινάτος προπονητής από ότι αποδεικνύεται από το επόμενο δημοσίευμα και το ακόμα πιο κάτω, ενώ ταυτόχρονα διεκδίκησε θέση στο ΔΣ/ΕΛΟΚ κατά τις πρόσφατες εκλογές και εξελέγει φυσικά παράνομα! Αλλά δεν μιλάει για αυτό σε αντάλλαγμα το ότι αποδέχεται και τους προπονητές-μέλη του ΔΣ της πλευράς του Γερόλυμπου!

 

Με τέτοια εξόφθαλμη και εγκληματική διαφθορά κε Βασιλειάδη πρέπει να βάλεις τον άσχετο και άβουλο Συναδινό να αφαιρέσει την αθλητική αναγνώριση από την ΕΛΟΚ!!!

 

30-4-2016 - Σεμινάριο της Ελληνικής Ένωσης Shotokan Καράτε στο Βέλλο Κορινθίας

από τους Μπίκα - Κραββαρίτη - Γκουβούση: ο Μπίκας είναι προπονητής!

 

 Υφυπουργέ Γιώργο Βασιλειάδη σε θέτω απόλυτα υπεύθυνο της περαιτέρω πορείας της ΕΛΟΚ!

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα γραμμένη από τον κορυφαίο

ειδικό στο Καράτε!

 

Βλέπε Βασιλειάδη σε τι απάτες συμμετέχεις ως προϊστάμενος της υπηρεσίας, που εποπτεύει την ΕΛΟΚ, τρομάρα σας!

Επίσης, το Σότοκαν της Αντιπολίτευσης, όπως διαφημιζόταν για παράδειγμα το 2004 ως "ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΕΛΛΑΔΟΣ (JKA) με κλικ εδώ, ποτέ δεν ΥΠΗΡΞΕ ΝΟΜΙΜΟ "ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΕΛΛΑΔΟΣ" και ποτέ δεν είχε την έγκριση της J.K.A.! Το ίδιο ισχύει και για όλα τα άλλα στυλ Γουάντο-ρύου, Σίτο-ρύου, Γκότζου-ρύου και Κυόκουσιν-κάι! Συνεπώς, όλοι οι μεγάλοι "δάσκαλοί σας" είναι κοινοί απατεώνες και σας παίρνουν τα 150 ευρώ για διπλώματα μαύρων ζωνών σε ανύπαρκτα στυλ και τα βάζουν στην τσέπη τους!

Για αυτό και μόνο το λόγο η ΓΓΑ θα πρέπει να αφαιρέσει την αθλητική αναγνώριση από την ΕΛΟΚ!

Και εδώ έρχεται η δεύτερη απάτη να συμπληρώσει την πρώτη: η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΥΡΕΣ ΖΩΝΕΣ και παρ' όλα αυτά ο Γερόλυμπος για να τους βγάζει χαρτζιλίκι και να έχει στο τσεπάκι του τους "μεγαλο-δασκάλους" έχει εγκαθιδρύσει στην ΕΛΟΚ ένα παράνομο σύστημα εξετάσεων για μαύρες ζώνες (ακόμα και με παράνομους εσωτερικούς κανονισμούς) κατά το οποίο προ-απαιτείται η κτήση μιας ζώνης από κάποιο στυλ για να πάρει κανείς ισότιμη ζώνη από την ΕΛΟΚ! Και φυσικά ξαναπληρώνει ο κάθε αθλητής 150 ευρώ για τη ζώνη της ΕΛΟΚ, τα οποία αυτά δεύτερα 150 ευρώ για τον ίδιο λόγο πάνε όλα στην τσέπη του Γερόλυμπου! Δηλαδή, αν 10 "μεγαλο-δάσκαλοι" παίρνουν από 20Χ150=3000 ευρώ το χρόνο για τις μαύρες ζώνες στα στυλ τους, ο Γερόλυμπος παίρνει 10Χ3000=30.000 ευρώ το χρόνο για τις μαύρες ζώνες, που δίνει η ΕΛΟΚ, μέσω βέβαια του ταμείου της ΕΛΟΚ, που κρατάει ο ίδιος, πράγμα που εγκρίνεται με τον ετήσιο απολογισμό της ΕΛΟΚ, που φυσικά ψηφίζουν οι "μεγαλο-δάσκαλοι" και οι μαθητές τους, που και αυτοί οι τελευταίοι φιλοδοξούν να γίνουν κάποτε ... "μεγαλο-δάσκαλοι"!!!

Το τι κάνει η ΓΓΑ, η οποία δεν χαμπαριάζει από τις αναρίθμητες καταγγελίες, μία μόνο απάντηση χωράει στο μυαλό του κάθε λογικού ανθρώπου: !!!

Είκοσι χρόνια τώρα γίνεται αυτό το αλισβερίσι στο οποίο συμμετέχει και ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης ΚΙΜΕ "κυνηγός της διαφθοράς" Γιώργος Μπίκας!

Και για αυτόν, επίσης, τον λόγο η ΓΓΑ θα πρέπει να αφαιρέσει την αθλητική αναγνώριση από την ΕΛΟΚ!


 "Το ... Όραμα του Γιώργου Μπίκα"!

 

Οι εκλογές στην ΕΛΟΚ έγιναν την 11/9/2016 και απέδωσαν οικτρή αποτυχία στο συνδυασμό του ΚΙΜΕ, την οποία δεν έχει χωνέψει ακόμα. Παρ' όλο που οι εκλογές είχαν τριακόσιες (!) παρανομίες το ΚΙΜΕ δεν έκανε καμιά δικαστική κίνηση να τις ακυρώσει! Ο Αρχηγός Μπίκας και ο Δικολάβος Δρακόπουλος ήταν και οι δύο ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα! Τι κρύβει αυτή η αφύσικη συμπεριφορά? Ο Μπίκας ΔΕΝ έχει δει ούτε μία συνεδρίαση ΔΣ και ο Δρακόπουλος κυνηγάει να βγάλει τον Γερόλυμπο και να βάλει τον Παπαδόπουλο στην ΕΟΕ! Η ανωμαλία στα ... χάι της!!! Τα site του Karate News και του ΚΙΜΕ έχουν παγώσει για αυτό το θέμα και έχουν δώσει τα κλειδιά στον Δρακόπουλο να γράφει με τα ονόματά τους τις δικές του μαλακίες!

Ας δούμε τι γράφει:

 

18/11/2016 (αριστερά) = 68 ημέρες μετά τις εκλογές!

Στο λογαριασμό του Karate News ο Σπύρος Δρακόπουλος μας παρουσιάζει "Το Όραμα του Γιώργου Μπίκα" (συγκίνηση!) Αλλά αυτά τα σκεφτόμασταν πριν από είκοσι χρόνια και όταν τα διαβάζουμε τώρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ή τα έγραψε κάποιος καινούριος στο χώρο του καράτε ή ότι ο Μπίκας έμεινε ... "καθυστερημένος"!

 

 

24/11/2016 (άνω) = 74 ημέρες μετά τις εκλογές!

Στο λογαριασμό του ΚΙΜΕ πάλι ο Σπύρος Δρακόπουλος μας πληροφορεί ότι η Φωτάκου παραιτήθηκε "για προσωπικούς λόγους" και ανέλαβε καθήκοντα στο ΔΣ/ΕΛΟΚ ο Κώστας Παπαδόπουλος, αφού έχει φωτογραφηθεί και με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας!!! Αλλά μέχρι σήμερα 14 Δεκεμβρίου (είκοσι μέρες μετά την αλλαγή) η ΕΛΟΚ δεν έχει ανακοινώσει στο site της αυτή την αλλαγή, πράγμα που σημαίνει ότι ο Γερόλυμπος στριμώχνει το ΚΙΜΕ να την ζητήσει δικαστικά και αν την πετύχει μετά από ένα χρόνο! Χά, χα, χαααα!!!

25/11/2016 (κάτω) = 75 ημέρες μετά τις εκλογές!

Ο Σπύρος Δρακόπουλος γράφει ως Κώστας Γκουβούσης στο Karate News ... ύμνους δήθεν του Γκουβούση για τον Παπαδόπουλο στην προσπάθειά του να τον επιβάλει στις συνειδήσεις των αναγνωστών!

Μαλακίες! Αν ο Γκουβούσης, ο οποίος στο δικό του Facebook γράφει όλες-όλες τρεις γραμμές την εβδομάδα σε greekleech, γράψει ένα κείμενο σαν το παρακάτω, τότε θα κάτσει ... δέκα μέρες στην ... εντατική διασωληνωμένος!


 Συνεπώς, ο Σπύρος Δρακόπουλος παίζει κάποιο ρόλο, που μένει να αποκωδικοποιήσουμε!

27/11/2016 (κάτω) = 77 ημέρες μετά τις εκλογές!

Στην κάτω δημοσίευση του Karate News γράφει πάλι ο Σπύρος Δρακόπουλος γράφει ως Δημήτρης Τριανταφυλλίδης αυτή τη φορά και πλέκει το εγκώμιο του Κώστα Γκουβούση, ενώ ...

... ενώ από κάτω και μετά τα συγχαρητήρια του Κοσμίδη συμπληρώνει ως αβανταδόρος της δικής του ανάρτησης με το όνομα "Σπύρος Χρήστου" για να γινόμαστε και πολλοί!

Θα σε πάρουν με τα λεμόνια στο τέλος!!!


Συνεπώς, ο Σπύρος Δρακόπουλος παίζει κάποιο ρόλο, που μένει να αποκωδικοποιήσουμε!

5/12/2016 (αριστερά) = 85 ημέρες μετά τις εκλογές!

Τέλος και βαρέθηκα, αριστερά πάλι ο Σπύρος Δρακόπουλος στο Karate News, αφού πρώτα έδωσε τα στοιχεία στο "Κουτί της Πανδώρας" για να γράψει το αντίστοιχο άρθρο του, που βλέπετε με κλικ εδώ, εκθειάζει και παρουσιάζει το "έγκριτο site", που ασχολείται μόλις για δεύτερη φορά στη ζωή του για θέματα καράτε!

Πρόκειται για μια κομματική προβολή του ΓΓΑ Τζούλιου Συναδινού με οράματα, που δεν ολοκληρώνονται, με αντιγραφές κλεμμένες από το www.karate.gr και με καραμπινάτες ανακρίβειες!

 

 

Το μόνο που καταφέρνει αυτό το άρθρο είναι να παρουσιάζει τον Συναδινό σαν φαφλατά με ανεφάρμοστες ιδέες, που είχε όλο το χρόνο να τις εφαρμόσει, αλλά όποτε το επιχείρησε του βγήκε το ... αντίθετο λόγω βλακείας!!!

Η πλάκα με τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ είναι ότι φωνάζουνε δυό χρόνια "τέλος οι ρεμούλες των άλλων", αλλά μέχρι σήμερα καμιά ρεμούλα των άλλων δεν τελείωσε, ενώ η φρίκη είναι ότι στις ήδη υπάρχουσες ρεμούλες των άλλων προστέθηκαν και οι ρεμούλες των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ!!!

 

Ας σημειώσουμε, επίσης, εδώ ότι ο Σπύρος Δρακόπουλος σε όλα τα δικαστήρια με τον Γερόλυμπο και την ΕΛΟΚ κατήγγειλε ως αδυσώπητος μάρτυρας την παρανομία των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ για την διπλή τους και παράνομη υπόσταση ως μέλη του ΔΣ και ως επαγγελματίες προπονητές! Αφ' ότου ενσωματώθηκε στο ΚΙΜΕ το προπονητιλίκι του Μπίκα και του Παπαδόπουλου το έκανε ... γαργάρα!!!

 

Εδώ ακριβώς και μετά τις εκλογές της 11-9-2016, στις οποίες ο Αρχηγός του ΚΙΜΕ Γιώργος Μπίκας εξελέγει μέλος στο ΔΣ της ΕΛΟΚ αξίζει να δώσουμε κατωτέρω και την πρόσφατη (5-11-2016) "Ανοιχτή Προπόνηση" σε σύλλογο Σότοκαν από τον Γιώργο Μπίκα, όπου ο Μπίκας ενεργεί ως προπονητής παρά του ότι είναι ταυτόχρονα μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Συνεπώς και το ΚΙΜΕ είναι για τα ... μπάζα μαζί με τον αρχηγό του, αφού υπόσχονται κάθαρση του ... Βόλου!

(Μην μας πεις ότι δεν πληρώθηκες, γιατί τα λεφτά τα πήρες "μαύρα"! Αλλά ακόμα και αν δεν πληρώθηκες πραγματικά, ακόμα και τότε απαγορεύεται να προπονείς, διότι ελέγχεις και χειραγωγείς τον σύλλογο υπέρ εσού στις εκλογές και όπου αλλού! Αυτό το νόημα έχει ο νόμος όταν το απαγορεύει! Γκέγκε?)

        

 

Με βάση όλα τα ανωτέρω τώρα γίνεται πλέον ορατό και σε εμάς ποιό είναι το "Όραμα του Γιώργου Μπίκα" σχετικά με την ΕΛΟΚ!

Είναι το ίδιο με το Όραμα της ... Αθανασίας του Αιγάλεω σχετικά με την καρέκλα της ... "Αγίας"!!!

 


 Η J.K.A. W.F. HELLAS

 

Ακόμα μια ανύπαρκτη οργάνωση εμφανίστηκε και ισχυρίζεται συνεργασία με την Japan Karate Association: είναι η J.K.A. World Federation Hellas! Όλο ιδέες κατεβάζουμε και όλο οργανώσεις-μαϊμούδες ιδρύουμε! Έδρα, ΔΣ, καταστατικό, φορολογικά, πού είναι όλα αυτά? Αν δεν υπάρχουν νόμιμα, τότε τίποτα δεν είναι νόμιμο!

Το καλό είναι ότι ήρθαν Ιάπωνες δάσκαλοι, οι οποίοι είχαν ξεχάσει την Ελλάδα, και δίδαξαν σε σεμινάρια εκπαιδευτών, διαιτητών και γενικό, όπου έδωσαν νταν και πιστοποιήσεις! Επί τέλους το ελληνικό καράτε έπιασε επαφή πάλι με τις πηγές του καράτε, γιατί τα γυμναστήρια έχουν καταντήσει ... νηπιαγωγεία! Όλοι οι παλιοί καρατέκα έχουν αποσυρθεί απογοητευμένοι από τα σαΐνια τους έλληνες εκπαιδευτές, που προτίμησαν να δίνουν μεταξύ τους τα νταν από το να διατηρήσουν επαφή με τις ιαπωνικές ομοσπονδίες!

Κατωτέρω δίνονται η αφίσα του σεμιναρίου και οι επιτυχόντες, αλλά γενικότερα η προβολή του γεγονότος και η οργάνωση ήταν προσβλητικά, βλακώδη και μυστικιστικά, αφού πίσω τους κρυβόταν ο οργανωτής Σπύρος Δρακόπουλος, ο οποίος ως νέος Γερολυμπίσκος τα κρατάει όλα για τον εαυτό του!

Πάντως, ίσως επειδή είμαι εκ φύσεως δύσπιστος, αμφιβάλω ότι δόθηκαν νόμιμα τα κατωτέρω διπλώματα, διότι για να πάρεις δίπλωμα νταν από την JKA θα πρέπει να έχεις όλα τα προηγούμενα από αυτήν και να έχεις τηρήσει τα δικά της μεσοδιαστήματα, πράγμα λίγο δύσκολο για τους Έλληνες που είχαν κόψει κάθε επαφή με την JKA!!! Ή η JKA-WF/HELLAS μας παραμυθιάζει ή οι Ιάπωνες!!!

Πληροφοριακά σας ενημερώνω και για την ύλη των εξετάσεων για νταν της JKA από τον ιστότοπό της με κλικ εδώ.

 

      


 Ο Πόλεμος των Νταν:  Στην αντεπίθεση η Ελληνική Ένωση Shotokan Καράτε!

 

Από 8 έως 10 Δεκεμβρίου έγιναν οι προπονήσεις και εξετάσεις των Γιαπωνέζων δασκάλων της JKA, για τις 18 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε νέο σεμινάριο ανοιχτής προπόνησης (δεξιά) η Ελληνική Ένωση Shotokan Καράτε απο τους Οτάκε, Μπίκα, Κραββαρίτη και Γκουβούση!

Και το ανακοίνωσε την 11/12/2016! Και δεν έχει δικό της site (ως αέρας κοπανιστός!), αλλά το ανακοίνωσε στο Karate News!!!

Ο Πόλεμος των Νταν είχε αρχίσει!

Από 80 έως 100 ευρώ το κεφάλι πήρε ο Δρακόπουλος για συμμετοχή στο σεμινάριο με τους Ιάπωνες, ΔΩΡΕΑΝ η συμμετοχή στο σεμινάριο της ΕΕSΚ.

Τώρα, τι πλήρωσαν για τα διπλώματα των Γιαπωνέζων στον Δρακόπουλο και τι θα πληρώσουν για τα ελληνικά διπλώματα στην ανύπαρκτη ΕΕSΚ οι αθλητές, ουδέν γνωρίζω!

Πάντως, καλό είναι για τους αθλητές να υπάρχει και λίγος ανταγωνισμός που να ... ρίχνει τις τιμές! Αλλά το γεγονός ότι ξαναδίνουν και ξαναπληρώνουν οι αθλητές για τα διπλώματα ίδιου νταν της ΕΛΟΚ εξακολουθεί να υπάρχει αποδεκτό από όλους και με θύματα τους αθλητές και τους γονείς πάντα!

Ακόμα ένα πρόβλημα που θα παρουσιαστεί είναι ότι η JKA-WF-Hellas θα πρέπει να γίνει ομοσπονδία για να χρησιμοποιήσει σε αγώνες της τους διαιτητές, ενώ οι νέοι της εκπαιδευτές δεν μπορούν να εργαστούν χωρίς πτυχίο από την ΓΓΑ, αλλά και αφού κάθε εξέτασή τους μέχρι σήμερα έχει γίνει από ανύπαρκτους φορείς για τα ελληνικά δεδομένα!

Και μην ξεχνάμε ότι κάπου πίσω από όλα αυτά καραδοκεί η ΕΛΟΚ με τον Γερόλυμπο, που ακύρωσε και την ΕΛΟΑΜΠΕ του Κοσμίδη! Θα έχει ενδιαφέρον το πράγμα!

Εκείνο που με ανησυχεί είναι ότι αυτός ο ... φουκαριάρης ο ... Τίγρης του Καράτε δεξιά έχει μεταλλαχθεί από τους αυτόκλητους μεγαλο-δασκάλους του αθλήματος σε ... Γάτα με Πέταλα της Λαμογιάς!!!


 Αυτή η διαχρονική φωτό μου αρέσει πολύ και την ξαναβάζω!!!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .