karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 26/3/2018. Ενημέρωση 31/3/18. Ενημέρωση 4/4/2018.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 1-8-2020

 έχουμε ακόμα 855 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε εξακολουθεί να παίζει το ... πουλί του!!!

 

 ΕΛΟΚ-Απατεώνων εναντίον ΚΙΜΕ-Ηλιθίων: Σημειώσατε ... παπάρια! Ανάλυση των δικαστικών αποτελεσμάτων!

  Όταν κάποιος δεν ξέρει την ιστορία του, τότε είναι καταδικασμένος να την επαναλαμβάνει!

 

 Το Καράτε είναι ένα άθλημα υψίστης ηθικής βουτηγμένο είκοσι χρόνια στη λάσπη της διαφθοράς με την απόλυτη συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως (εκτός από όσους διαγράφηκαν από την ΕΛΟΚ ή έφυγαν μόνοι τους ή δεν έγιναν ποτέ δεκτοί), εκ των οποίων κάποιοι τώρα παριστάνουν τις μετανιωμένες Μαγδαληνές!


Στο Κλουβί

με το Λιοντάρι!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


Όσα γράφονται κάτω από την κατωτέρω πράσινη γραμμή έχουν προηγηθεί όσων γράφονται εδώ και πριν από αυτήν.

 4/4/2018-Μαύρη  Ενημέρωση : αναβάθμιση του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων σε ΚΙΜΕ- με την καλή έννοια!!!

Στο λογαριασμό του στο Facebook το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων έγραψε ... με παράπονο το αριστερό κείμενο, το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα ατράνταχτο στοιχείο απόδειξης της ανικανότητάς του και ομολογία απόλυτης αδυναμίας να διαχειριστεί την καυτή ... πατάτα, που λέγεται "διοίκηση της ΕΛΟΚ"! Τα γεγονότα, που περιγράφονται σε αυτό το κείμενο, ... αναβαθμίζουν το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων σε ... ΚΙΜΕ- με την καλή έννοια!!! Τους απευθύνουμε ένα μεγάλο "Και εις Ανώτερα!".

Προσωρινή διοίκηση στην ΕΛΟΚ!

Αλλά ας μελετήσουμε αυτό το κείμενο στις λεπτομέρειές του.

Δικολάβος και Μεγάλος Δάσκαλος, αλλά όχι προπονητής, λένε στο κείμενο: "Η εφεσιβάλουσα Διοίκηση της ΕΛΟΚ, πιεζόμενη από το μάταιο της προσφάτως υποβληθείσης έφεσης, κατά της ακυρωτικής των αρχαιρεσιών απόφασης, που κέρδισε το ΚΙΜΕ, κτλ ..., προχώρησε στον αιφνίδιο διορισμό προσωρινής Διοίκησης, με αποκλειστικό σκοπό την διενέργεια αρχαιρεσιών, κτλ. ..."

Ο Γερολυμπίσκος-Δικολάβος Σπύρος Δρακόπουλος, που συνέταξε αυτό το κείμενο, προσπαθεί συνεχώς να υποβαθμίζει τις "γκάφες" (ας το πω ευγενικά!), που διαπράττει μαζί με τον "Μεγάλο Δάσκαλο, αλλά όχι Προπονητή" Γιώργο Μπίκα! Εκτός του ότι δεν κέρδισαν τίποτα με το σπαθί τους στην ακυρωτική των εκλογών απόφαση, αλλά την έχασε ο Γερόλυμπος από την απληστία του, δεν έχουν καταλάβει επίσης και οι ίδιοι και οι δικηγόροι τους πώς έπρεπε να διαχειριστούν την όλη υπόθεση.

Σε πρώτη φάση, λοιπόν, ο Γερόλυμπος είχε ήδη από πριν έτοιμη την έφεση, την καταθέτει με αποτέλεσμα την αναστολή της εφαρμογής της ακυρωτικής απόφασης και επιλέγει δικαιωματικά δικάσιμη για την 24/1/2019, με την απόφασή της οποίας να αναμένεται 4-6 μήνες αργότερα! Δηλαδή κερδίζει συνολικά 14 με 16 μήνες!

Αλλά ακόμα αντιμετωπίζει το φάσμα της ήττας και στο Εφετείο. Γι' αυτό το λόγο:

Σε δεύτερη φάση είχε ήδη έτοιμη από πριν και καλά οργανωμένη την Αίτηση για προσωρινή διοίκηση, την υποβάλλει κρυφά από το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων με μορφή κατεπείγοντος και ζητάει από τον Δικαστή γρήγορη απόφαση για να παίξει δήθεν η Ελληνική Ομάδα Καράτε από 150 αθλητές στους Αγώνες μεταξύ ... Πλανητών! Η απόφαση φυσικά βγαίνει σε 3-4 ημέρες χωρίς το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων να καταλάβει τι του γίνεται και τους δικηγόρους του να έχουν ... αλληθωρίσει! Μην παριστάνετε, λοιπόν, τον ... καρχαρία! Μια ζωή θα τον ... κυνηγάτε χωρίς να τον πιάνετε!

Ο στόχος για τον Γερόλυμπο είναι 1) να αναστείλει την εφαρμογή της ακυρωτικής των εκλογών απόφασης, πράγμα που το πέτυχε, 2) να πάρει την προσωρινή διοίκηση χωρίς το ΚΙΜΕ στο ΔΣ/ΕΛΟΚ πράγμα που το πέτυχε, 3) να κάνει "νόμιμες εκλογές" κλέβοντας προσεκτικά", πράγμα που μπορεί να το πετύχει, αφού έχει δικό του το προσωρινό ΔΣ, 4) να βγάλει με νέες εκλογές νέα νόμιμη διοίκηση με πλειοψηφία 9 προς 2, η οποία  πάλι θα περνάει ό,τι θέλει στις συνεδριάσεις του ΔΣ πράγμα που μπορεί πάλι να το πετύχει, και 5) να "ξαναξεσκαρτάρει" πάλι το ΔΣ από τους ανεπιθύμητους του ΚΙΜΕ- (με την καλή έννοια) με τρόπο που να μην μπορούν να τον θίξουν, πράγμα ρουτίνας για αυτόν!

Και μόνο με αυτά το ΚΙΜΕ αναβαθμίστηκε σε ΚΙΜΕ- με την καλή έννοια με τα επόμενα απλώς να το επιβεβαιώνουν!

Δικολάβος και Μεγάλος Δάσκαλος, αλλά όχι προπονητής, λένε στο κείμενο: "Εξάλλου δεν θα μπορούσε να είχε διαφύγει από την προσοχή της παρανομούσας Διοίκησης, η πρόθεση του ΚΙΜΕ να διεκδικήσει το ίδιο τον διορισμό προσωρινής διοίκησης, αφού κτλ. ..."

Επαναλαμβάνεται εδώ η "αλαζονεία των Ηλιθίων, δηλαδή η προβολή της βλακείας τους ως εξυπνάδας"! Ακριβώς επειδή θα μπορούσε και το ΚΙΜΕ να ζητήσει προσωρινή διοίκηση, ακριβώς για αυτό το λόγο ενήργησε ταχύτατα ο Γερόλυμπος και ζήτησε πρώτος, ενώ το ΚΙΜΕ κοιμόταν και όρθιο και με τα τσαρούχια! Γιατί δεν έκαναν αυτοί πρώτοι την αίτηση, ώστε και να συμμετέχουν στην προσωρινή διοίκηση και να φέρουν πολύ πιο κοντά την δικάσιμη της έφεσης? Η νοητική τους αυτή αδυναμία αποτελεί επιβεβαίωση της αναβάθμισης σε ΚΙΜΕ- με την καλή έννοια!!!

Δικολάβος και Μεγάλος Δάσκαλος (και ας μην ξεχνάμε ποτέ: και πρώην κολλητοί συνεργάτες-υπήκοοι του Γερόλυμπου !) λένε στο κείμενο: "Η σημερινή προσωρινή Διοίκηση προέκυψε με αθέμιτο τρόπο, που απέκλεισε έκνομα κτλ. ..."

Σας τα είχα πει όλα αυτά πολύ νωρίτερα και δεν κάνατε τίποτα, άχρηστοι!

Ό,τι και να κάνουν για αυτό έχουν πλέον λιγότερες από 50% πιθανότητες να αλλάξουν την κατάσταση, ενώ αν είχαν προηγηθεί θα είχαν το λιγότερο 6 στους 11 στο προσωρινό ΔΣ/ΕΛΟΚ. Σε κάθε περίπτωση σε νέα επιλογή από δικαστήριο νέου προσωρινού ΔΣ θα συγκρουστούν η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τους Μπίκα και Παπαδόπουλο (καθ' ομοιότητα) προπονητές με την απόφαση 2333/2018 της εγκυρότητας του ψηφοδελτίου του ΚΙΜΕ στην οποία απόφαση, όμως, δεν εθίγει το θέμα της ιδιότητας του προπονητή. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο Δικαστής νίπτει τας χείρας του, τους ... βγάζει όλους έξω και βάζει άλλους! Και άλλη επιβεβαίωση της αναβάθμισης σε ΚΙΜΕ- με την καλή έννοια!!!

Τέλος, Δικολάβος και Μεγάλος Δάσκαλος, αλλά όχι προπονητής, λένε στο κείμενο: "Ο αιφνιδιασμός που προσπάθησε η Διοίκηση της ΕΛΟΚ όχι μόνο δεν ξάφνιασε τη νομική ομάδα του ΚΙΜΕ, αλλά επιτάχυνε τις προγραμματισμένες μας ενέργειες, ενώ παράλληλα εγκλώβισε κτλ. ..."!

Αυτό είναι προφανέστατο, διότι δεν ξάφνιασε κανέναν που τα πήρε πάλι όλα ο Γερόλυμπος! Μα είσαστε με τα καλά σας? Άιντε να δούμε πόσες μαλακίες θα μας πείτε ακόμα! Λέτε κατάμουτρα όλους τους συλλόγους ηλίθιους και θέλετε μετά να σας επιλέξουν να διοικήσετε την ΕΛΟΚ? Λέτε πως δεν καταλαβαίνουν ότι αν κάνατε πρώτοι την έφεση θα φέρνατε την δικάσιμη της έφεσης στον Ιούνιο 2018, δηλαδή επτά μήνες νωρίτερα? Λέτε πως δεν καταλαβαίνουν ότι αν κάνατε πρώτοι Αίτηση για προσωρινή διοίκηση, θα είχατε 6 στους 11 στο προσωρινό ΔΣ σήμερα? Και λέτε ότι αυτά το κάνατε από προγραμματισμένη στρατηγική? Και μάλιστα "η νομική ομάδα του ΚΙΜΕ"? Πού πάτε ρε ... Καραμήτροι??? Η νοητική σας αυτή αδυναμία να καταλάβετε ότι όλοι πλέον σας θεωρούν ηλίθιους αποτελεί ακόμα μια επιβεβαίωση της αναβάθμισης σε ΚΙΜΕ- με την καλή έννοια!!! Και εις ανώτερα!

Σε όλα τα προηγούμενα ας προστεθεί και η εσκεμμένα από τους "Δικολάβο" και "Μεγάλο Δάσκαλο" επιλογή της "κουκουλοφόρου" μη ανάρτησης των πρωτότυπων αποφάσεων 2332/2018 και 23333/2018, όπως νομικά και με διαφάνεια όφειλαν, στην ιστοσελίδα του ΚΙΜΕ- με την καλή έννοια, αλλά η επιλεκτική πληκτρολόγησή τους, πράγμα που αποτελεί και παράνομη και φασιστική ενέργεια από το σύνολο των ΚΙΜΕ- με την καλή έννοια, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι από τον φασίστα Γερόλυμπο διεκδικούν την διοίκηση της ΕΛΟΚ μερικοί ανάξιοι λόγου ... φασιστίσκοι!!!

 

Καπάκι στην ανωτέρω ανακοίνωση του ΚΙΜΕ- με την καλή έννοια εμφανίστηκε στο Karate News η αριστερή ανάρτηση γραμμένη από τον Γερολυμπίσκο Δικολάβο χωρίς αυτή να έχει εμφανιστεί στην ιστοσελίδα του ΚΙΜΕ- με την καλή έννοια: Δηλαδή ο Γερολυμπίσκος Δικολάβος χρησιμοποιεί τη θέση, που του έχουν εμπιστευθεί, και παριστάνει τον "αποκλειστικά πληροφορημένο", ώστε να μοιράζεται με τους αναγνώστες, που θεωρεί πρόβατα, μόνον ό,τι αυτός επιλέγει! Πού πας ρε ... Καρα-Δράκο? Εσύ ο ίδιος δεν αισθάνεσαι ότι ενεργείς κατ' εικόνα και ομοίωση του αντίπαλου που υποτίθεται ότι κατηγορείς και κυνηγάς?

Προφανώς στο ΚΙΜΕ- με την καλή έννοια έχουν πλέον στα χέρια τους την απόφαση για τον ορισμό της προσωρινής διοίκησης της ΕΛΟΚ. Δηλαδή το αποδεικτικό της απόλυτης αποτυχίας τους μας το πουλάνε σαν "αποκλειστική είδηση"! Τι λέτε, μας τη σκάσατε για άλλη μια φορά! Μιλάμε για το άκρον άωτον της ... σχιζοφρενικής μανιοκατάθλιψης, λαϊκά ... όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"!!!

 

Τα τελευταία δεδομένα, λοιπόν, είναι το άνω προσωρινό διοικητικό συμβούλιο. Περίπτωση τετριμμένης και γνωστής αντιμετώπισης, αλλά θα σας αφήσω ακόμα μια φορά να φάτε τα μούτρα σας και να μου προκαλείτε αυτό το αναντικατάστατο ιδιαίτερο γέλιο που μακραίνει τη ζωή, ενώ εσείς θα χτυπάτε τα κεφάλια σας στο ... πληκτρολόγιο προσπαθώντας να καταλάβετε το γιατί ... ψοφάν τα πρόβατα, αφού ... με τον ήλιο τα βγάζετε και με τον ήλιο τα βάζετε στο μαντρί!

Και εσείς του Γερόλυμπου μην ξεχνάτε ότι η αίτηση για προσωρινή διοίκηση, που κερδίσατε εν κρυπτώ και με απατηλούς ισχυρισμούς, ενώ οι πραγματικοί λόγοι ήταν άλλοι, αποτελεί εξαπάτηση δικαστηρίου από τους συλλόγους, που την υπέγραψαν, και από τα μέλη της προσωρινής διοίκησης! Έχετε διαπράξει όλοι σας ποινικά αδικήματα, ενώ ο Γερόλυμπος δεν φαίνεται να υπογράφει πουθενά μαλάκες!!!

Τελευταία παράκληση: επιτέλους αφήστε μας να κάνουμε Πάσχα!!!

5/4/2018 - Μόλις είδα ότι ο Γερόλυμπος πήρε το Προσωρινό ΔΣ με Προσωρινή Διαταγή (εκδίκαση του ενός τετάρτου της ώρας και χωρίς αντίλογο!) και έβγαλε Πρόσκληση (με κλικ εδώ) για Γενική Συνέλευση την 21 Απριλίου 2018 ως γνήσιο φασιστόμουτρο!

Αυτό αποδεικνύει ότι ο Γερόλυμπος τερμάτισε όχι μόνο από ανθρώπους αλλά και από ιδέες!

Η Προσωρινή Διαταγή είναι πολύ αδύνατη απόφαση δικαστηρίου και ανατρέπεται οποτεδήποτε εύκολα είτε πριν από τις εκλογές είτε και μετά μαζί με αυτές, ενώ καμιά άλλη απόφαση του Προσωρινού ΔΣ πλην της διενέργειας εκλογών δεν είναι σταθερή και ας το γράφει η Προσωρινή Διαταγή! Την Προσωρινή Διαταγή την ακολουθεί και την επικυρώνει ή όχι δικαστήριο Ασφαλιστικών Μέτρων και αυτό το ακολουθεί και το επικυρώνει ή όχι δικαστήριο τακτικής Αγωγής, από όσα γνωρίζω! Συνεπώς, μην κάνετε τον κόπο της Γενικής Συνέλευσης! Φαίνεται από τώρα ότι θα κηρυχθεί άκυρη!

Αυτό αποδεικνύει ότι ο Γερόλυμπος βρίσκεται σε απόλυτο πανικό!!!

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


26/3/2018 - Αρχή του Άρθρου: Το θέμα των εκλογών στην ΕΛΟΚ τον Σεπτέμβριο του 2016 το είχα αναλύσει διεξοδικά στα άρθρα:

20/9/2016 - Απόλυτα Άκυρη η Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε Απατεώνων-Ηλιθίων! Απατεώνες εναντίον Ηλιθίων: 15 γκολ - 10 αυτογκόλ και μια "Ζαλισμένη Ειρηνοδίκης"!

26/9/2016 - Εκλογές ΕΛΟΚ-ΑπΗλ: Το χρονικό ενός πολυ-αναμενόμενου εγκλήματος!  Βίντεο!

30/9/2016 - Εκλογές ΕΛΟΚ-ΑπΗλ: Κέρδη και Ζημίες, Ευσεβείς Πόθοι και Βλακείες, Βαριές Αποφάσεις και ... (δεν το λέω!)

Και είχα προβλέψει:

Άιντε να πηγαίνουμε για επαναληπτικές! Και μη φοβάστε τίποτα, γιατί έρχονται οι Εισαγγελείς!!!


 Αυτούς του ΔΣ/ΕΛΟΚ τους ξαναγράφω βάσει του αρχαίου "Μέμνησο των ... Γαϊδουραίων"

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν. Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!

 

Ράλλης

Ειδικός Γραμματέας

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Νέο Μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Νέο Μέλος

Χαρίσης Ιωάννης

Νέο Μέλος

(από το σύλλογο του Καρβούνη?)

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, προπονητής, αστυνομικός!

Εξέπεσε!

 


Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!

Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


Χριστοδούλου

Η "ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

Όσοι παρανόμησαν παραμένουν για να πληρώσουν!

Ο Πουπουλιάρης!

Με τις εκλογές της 11-9-2016 προστέθηκε στους ανωτέρω και ο Δικηγόρος, τέως Νομικός Σύμβουλος της ΕΛΟΚ, κύριος Δημήτρης Μπαλασόπουλος! Και την έχει πατήσει!


Μόνο μία περίπτωση υπάρχει για δίκαιες και αμερόληπτες εκλογές: Να τις οργανώσει Προσωρινή Διοίκηση με οπωσδήποτε τον Περσίδη μέσα και να γίνουν με απλή αναλογική!!! Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα εξασφαλιστεί το αδιάβλητο των εκλογών της ΕΛΟΚ και η δίκαιη κατανομή των θέσεων στο ΔΣ!


 Κέρδη και Ζημίες του Γερόλυμπου από τις Εκλογές!

Δέκα εννιά μήνες πριν, η ΕΛΟΚ μας είχε ανακοινώσει περιχαρής τα επόμενα αποτελέσματα:

 

Το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων είχε λάβει μέρος στις εκλογές με το επόμενο ψηφοδέλτιο:

Στη συνέχεια, μετά τη νίκη τους στις εκλογές ο Γερόλυμπος και η ΕΛΟΚ-Απατεώνων άρχισε ένα ανελέητο και γκανγκστερικό κυνηγητό των μελών του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων εντός και εκτός του ΔΣ/ΕΛΟΚ, συλλόγων και ατόμων, αθλητών και προπονητών σε όλα τα επίπεδα. Οι χαρακτηρισμοί, που χρησιμοποιώ, δυστυχώς αποδίδουν την πραγματικότητα, διότι οι πρώτοι χρησιμοποιούν μεθόδους απάτης, απειλής και βίας, ενώ οι δεύτεροι δεν ξέρουν πώς να αμυνθούν και ξύνουν τα ... αυτιά τους!

Κύλισαν δέκα εννιά μήνες με "κανονική" λειτουργία της ΕΛΟΚ-Απατεώνων με αποφάσεις του ΔΣ και των Επιτροπών της για κάθε θέμα διοικητικό, οργανωτικό, αγωνιστικό, δικαστικό και οικονομικό, αλλά και με αυξημένες δικαστικές ενέργειες κατά όλων των μελών και συμπαραστατών του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων και φτάσαμε μέχρι σήμερα την 20-3-2018, όπου η εκλογή του ΔΣ/ΕΛΟΚ στις εκλογές της 11-9-2016 ακυρώθηκε με την δικαστική Απόφαση 2332/2018 του Πρωτοδικείου Αθηνών! Την απόφαση αυτή την βλέπετε και με κλικ εδώ μετά από μορφοποίηση του κειμένου της από νομικό για πιο εύληπτη κατανόηση!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???????


 ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???

Αυτό που έγινε είναι η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ της 11-9-2016.

Αυτό σημαίνει ότι ακυρώθηκαν όλες οι αποφάσεις και όλες οι πράξεις του ΔΣ της ΕΛΟΚ από την 11-9-2016 μέχρι σήμερα!

ΔΗΛΑΔΗ:

1) Ακυρώθηκαν όλες οι Επιτροπές, που όρισε το ΔΣ, Τεχνικές, Διαιτητών κτλ. και όλες οι αποφάσεις και οι πράξεις τους, διότι προκύψαν από αποφάσεις μη νόμιμου ΔΣ. Μεταξύ αυτών ακυρώθηκαν και όλες οι αποφάσεις της Δικαστικής Επιτροπής για τιμωρίες συλλόγων και ατόμων καθώς και όλες οι αποφάσεις του ΔΣ για νομικές ενέργειες κατά συλλόγων και ατόμων. Όλα τα έξοδα δικηγόρων και δικαστηρίων δεν αφορούν την ομοσπονδία και καλούνται τα μέλη του παράνομου ΔΣ να τα επιστρέψουν στο Ταμείο της από τις προσωπικές τους περιουσίες!

2) Ακυρώθηκαν όλοι οι αγώνες και όλα τα αποτελέσματά τους και όλες οι θέσεις, που πήραν οι αθλητές στους αγώνες, και όλα τα μόρια που κέρδισαν όσοι κέρδισαν, διότι προκύψαν από αποφάσεις μη νόμιμου ΔΣ! Αυτό σημαίνει ότι εξαπατήθηκαν όλοι οι αθλητές, που πήραν μέρος στους αγώνες, και όλοι οι γονείς τους με ένα βουνό μηνύσεων και αγωγών εναντίον του ΔΣ/ΕΛΟΚ να καιροφυλακτεί!Όλα τα έξοδα που έγιναν για τους αγώνες, δεν αφορούν την ομοσπονδία, και καλούνται τα μέλη του παράνομου ΔΣ να τα επιστρέψουν στο Ταμείο της από τις προσωπικές τους περιουσίες! Επίσης όλα τα παράβολα που εισπράχθηκαν για συμμετοχές στους παράνομους αγώνες πρέπει να επιστραφούν στους γονείς και τους αθλητές!

3) Ακυρώθηκαν όλες οι αποστολές εξωτερικού και όλα τους τα αποτελέσματα, διότι προκύψαν από αποφάσεις μη νόμιμου ΔΣ! Αυτό σημαίνει ότι εξαπατήθηκαν όλοι οι αθλητές, που πήραν μέρος στους αγώνες εξωτερικού, και όλοι οι γονείς τους με ένα βουνό μηνύσεων και αγωγών εναντίον του ΔΣ/ΕΛΟΚ επίσης να καιροφυλακτεί! Όλα τα έξοδα που έγιναν για τις αποστολές εξωτερικού, δεν αφορούν την ομοσπονδία και καλούνται τα μέλη του παράνομου ΔΣ να τα επιστρέψουν στο Ταμείο της από τις προσωπικές τους περιουσίες! Επίσης όλα τα χρήματα που πήρε η ΕΛΟΚ από γονείς και αθλητές  για συμμετοχή στις αποστολές πρέπει να επιστραφούν στους γονείς και τους αθλητές!

4) Ακυρώθηκαν όλες οι αποφάσεις κάθε είδους εξόδων για αγορές ή υπηρεσίες ή οτιδήποτε άλλο της ΕΛΟΚ! Όλα τα έξοδα αυτά δεν αφορούν την ομοσπονδία και καλούνται τα μέλη του παράνομου ΔΣ να τα επιστρέψουν στο Ταμείο της από τις προσωπικές τους περιουσίες! 

5) Ακυρώθηκαν όλες οι Γενικές Συνελεύσεις και οι αποφάσεις τους, διότι συγκλήθηκαν από παράνομο ΔΣ! Δηλαδή, για όσους δεν το κατάλαβαν, ακυρώθηκαν όλες οι εγκρίσεις όλων των προϋπολογισμών και απολογισμών από 11-9-2016 μέχρι σήμερα! Ούτε ψύλλος στον κόρφο των μελών του ΔΣ!!!

6) Ακυρώθηκε όλη η αλληλογραφία της ΕΛΟΚ προς κάθε κατεύθυνση από τότε μέχρι σήμερα, όλες οι πληρωμές υπαλλήλων, όλα τα περίφημα «κυλικεία» κτλ. κτλ. κάθε αγορά και κάθε πληρωμή! Όλα τα έξοδα που έγιναν, δεν αφορούν την ομοσπονδία, και καλούνται τα μέλη του παράνομου ΔΣ να τα επιστρέψουν στο Ταμείο της από τις προσωπικές τους περιουσίες!

7) Και άλλα πολλά ακυρώθηκαν.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ-1

Δεν με πιστεύετε? Δείτε το και μόνοι σας σε ανάλυση του Αστικού Κώδικα:

 

Το τεράστιο διοικητικό και οικονομικό ΧΑΟΣ που δημιουργήθηκε με αυτή την δεκαεννεάμηνη  ακύρωση της λειτουργίας της ΕΛΟΚ προφανώς βαραίνει τους απατεώνες του ΔΣ της ΕΛΟΚ και τον Αθλητικό Εγκληματία και Δικτάτορα της ΕΛΟΚ Γιώργο Γερόλυμπο προσωπικά. Και ναι μεν για το οικονομικό ΧΑΟΣ καλούνται να επιστρέψουν τα τεράστια ποσά που ξόδεψε η ΕΛΟΚ από τις προσωπικές τους περιουσίες τα μέλη του ΔΣ με το ανάλογο «και κλάμα η κυρία!» καθώς και τα τεράστια ποσά που εισέπραξε η ΕΛΟΚ από αθλητές και γονείς για συμμετοχές στους αγώνες της και στις αποστολές εξωτερικού, αλλά για το διοικητικό ΧΑΟΣ θα βρεθούν πιθανότατα ενώπιον αστικών και ποινικών δικαστηρίων!

Την ευθύνη, βέβαια, για όλα αυτά την φέρουν ακέραια ο Γιώργος Γερόλυμπος, τα μέλη του ΔΣ, οι άμεσοι εξωτερικοί συνεργάτες τους καθώς και οι σύλλογοι που στηρίζουν τον Γερόλυμπο σε ό,τι και αν κάνει! Επαναλαμβάνω ότι για τα οικονομικά μεν θα πληρώσουν τα μέλη του ΔΣ από τις προσωπικές τους περιουσίες, αλλά την ευθύνη για την τεράστια ζημία στην ΕΛΟΚ και στο καράτε σε πολύτιμη προ-ολυμπιακή περίοδο την φέρουν ο Γερόλυμπος, τα μέλη του ΔΣ αλλά και όλοι οι άλλοι συνεργάτες του Γερόλυμπου άτομα και σύλλογοι!!!

Ο πρόεδρος Μπουλούμπασης είπε «Παραιτούμαι» και πάει να ... φύγει! Προσγειώσου Μαλάκα! Κατέστρεψες μια ολόκληρη ομοσπονδία! Δεν διαπράττεις επί είκοσι συνεχή χρόνια ένα τεράστιο αθλητικό έγκλημα και μετά λες «παραιτούμαι από την τιμωρία»! Έγκλημα και Τιμωρία πάνε πακέτο! Μετά από το έγκλημα να περιμένεις τις αποφάσεις των δικαστηρίων, που θα πέσουν στο κεφάλι σου!

Ανεγκέφαλος απέδειξες ότι είσαι! Τώρα σου χρειάζεται και το ... Σιδηροκέφαλος!

 

Αλλά δεν είναι μόνο η ΕΛΟΚ-Απατεώνων που φέρει την ευθύνη για το πολύμηνο ΧΑΟΣ στην ομοσπονδία και την τεράστια ζημιά! Ηθική και "πνευματική" ευθύνη φέρει και το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων, διότι τράβηξε τόσους μήνες την αντίδρασή του με αποτέλεσμα η ζημιά να είναι ανυπολόγιστη!!! Δεν τραβάνε τη διοίκηση μιας μεγάλης αθλητικής ομοσπονδίας τόσους μήνες στα δικαστήρια με αποτέλεσμα να ακυρώνεται η λειτουργία της για δέκα εννιά μήνες!!!

Και όμως όλα αυτά τα είχα προβλέψει στα παραπάνω τρία άρθρα μου μετά τις εκλογές και είχα δώσει μάλιστα και οδηγίες τι να κάνει το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων για να ακυρώσει τις εκλογές και να πάρει την Προσωρινή Διοίκηση σε 3-4 μήνες από τις εκλογές, οπότε η ζημία θα ήταν πολύ μικρότερη! Αλλά με αρχηγούς του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων τα βλήματα τον "Δάσκαλο" Γιώργο Μπίκα και τον Δικολάβο Σπύρο Δρακόπουλο τι να περιμένει κανείς! Αυτό μπορούν, αυτό κάνουν!

Ας δούμε στα επόμενα τι είχα γράψει τότε, τις σημερινές δικαστικές αποφάσεις (δύο τελικά), το τελικό αποτέλεσμα και το τι μέλλει γενέσθαι!


Οι αγωγές ήταν τελικά ΔΥΟ και δεν τις έχω στα χέρια μου κατά πάγια τακτική του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων και κυρίως του Σπύρου Δρακόπουλου να αποκρύπτει τα πραγματικά δικαστικά έγγραφα πλαστογραφώντας την αλήθεια (αφού ακόμα και το ανορθόγραφο κείμενο της Απόφασης δεν είναι αυτό που έγραψε η κα Πρόεδρος!) , αλλά όπως δημοσιεύτηκαν στο λογαριασμό του Facebook του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων: δημοσιεύτηκαν σκαναρισμένες με πρόγραμμα "οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων", δηλαδή ένα πρόγραμμα που "βλέπει" την εικόνα μιας σελίδας και την μετατρέπει σε πληκτρολογημένο κείμενο. Αλλά αυτό το πρόγραμμα αφήνει πολλά ορθογραφικά και άλλα λάθη να περάσουν με αποτέλεσμα όσες διορθώσεις και να γίνουν το τελικό κείμενο να μην είναι απόλυτα αξιόπιστο. Μια δικαστική απόφαση δημοσιεύεται αυτούσια σε φωτογραφία όπως την έγγραψε ο Δικαστής στο χαρτί και χωρίς την οποιαδήποτε παρέμβαση! Η κάθε άλλη δημοσίευση αποτελεί στρέβλωση της απόφασης και δημιουργεί υποψίες πλαστογράφησής της! Με δεδομένα μάλιστα την έλλειψη αξιοπιστίας των Μπίκα-Δρακόπουλου και την ακόμα μεγαλύτερη έλλειψη ... φαιάς ουσίας τι εμπιστοσύνη να έχει ένας απλός αναγνώστης? Τέτοιες ενέργειες αποδυναμώνουν την συνοχή των συλλόγων του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων και συσπειρώνουν τους συλλόγους της ΕΛΟΚ-Απατεώνων! Τα επόμενα σχόλια, λοιπόν, γίνονται επί αυτών των δημοσιευμένων από το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων κειμένων με ευθύνη δική τους.

1) Είχαμε, λοιπόν, μία αγωγή από τους συλλόγους του Οτάκε και του Γκουβούση και προσωπικά τον Γιώργου Μπίκα κατά του κύρους των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης με προσθέτως παρεμβαίνοντες δέκα συλλόγους από τη μεριά του ΚΙΜΕ, στην οποία ζητούσαν την ακύρωση όλων των αποφάσεων της ΓΣ, και

2) Και μία δεύτερη αγωγή από το σύλλογο του Κέιβαν Γκάζι και τον Γιώργο Γερόλυμπο προσωπικά κατά της ΕΛΟΚ, επειδή δέχθηκε ως νόμιμο το ψηφοδέλτιο του ΚΙΜΕ, ενώ δεν έπρεπε να το δεχθεί διότι ήταν άκυρο.

Τις δύο αγωγές τις δίκασε η ίδια Πρόεδρος και έβγαλε τις αποφάσεις κατά σειρά για την πρώτη την Απόφαση 2332/2018 (με κλικ εδώ), κατά την οποία δέχεται εν μέρει την αγωγή και από τις αποφάσεις της ΓΣ ακυρώνει μόνο αυτή του Θέματος που αφορά στις εκλογές ακυρώνοντας στην ουσία τις εκλογές.

Για τη δεύτερη, την Απόφαση 2333/2018 (με κλικ εδώ), κατά την οποία απορρίπτει ολοκληρωτικά την αγωγή και δέχεται ως νόμιμο το ψηφοδέλτιο του ΚΙΜΕ.

Πρόκειται για απλή προσωρινή δικαστική νίκη του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων (και όχι θρίαμβο!) αν δεν υπήρχε αυτό το τεράστιο χρονικό διάστημα των δέκα εννέα μηνών και το ΧΑΟΣ που αφήνει αυτό πίσω του!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ-2:

Τις αποφάσεις αυτές τις βλέπετε και μορφοποιημένες από νομικό για πιο εύληπτη κατανόηση εδώ: Απόφαση 2332/2018 μορφοποιημένη καθώς και Απόφαση 2333/2018 μορφοποιημένη.


 Τι είχα προτείνει στα άρθρα μου εκείνης της εποχής!

Είχα προτείνει από τότε να προχωρήσει άμεσα το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων στην προσβολή των αποφάσεων της ΓΣ με ασφαλιστικά μέτρα και αίτημα για προσωρινή διοίκηση πράγμα το οποίο θα κέρδιζαν στα σίγουρα λόγω των πολλών παρανομιών του ΔΣ-Απατεώνων! Και είχα απαριθμήσει τις παρανομίες ως εξής (με κόκκινο οι 17 Σοβαρές Αιτίες Ακύρωσης με δύο-τρεις από τις οποίες παίρνεις προσωρινή διοίκηση!):

 

   

Α/Α

Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ι Ε Σ     Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Σ

1 Μαζί με την πρόσκληση το ΔΣ ΔΕΝ είχε στείλει στους συλλόγους, όπως όφειλε, τον Αναλυτικό Απολογισμό και την Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής!
2 Βάσει του αθλητικού νόμου η Εφορευτική Επιτροπή αποτελείται από τρία άτομα της ΕΛΟΚ και ένα την Δικαστική Αντιπρόσωπο: σύνολο τέσσερα! Η ΕφΕπ που διενέργησε τις εκλογές αποτελείτο από δύο άτομα από την ΕΛΟΚ και την Δικαστική Αντιπρόσωπο και άρα ήταν παράνομη! Βλέπετε την Απόφαση 3433/2006!
3

Οι εκλογές ήταν διπλές: μία για ΔΣ + ΕξΕλ της ΕΛΟΚ και μία για τον εκπρόσωπο της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ! Το καταστατικό ορίζει ότι ο εκπρόσωπος στην ΕΟΕ είναι μέλος του ΔΣ και συνεπώς πρώτα έπρεπε να οριστικοποιηθεί το ΔΣ και μετά να γίνουν εκλογές για τον εκπρόσωπο στην ΕΟΕ. Αυτό ΔΕΝ έγινε, αλλά οι δύο εκλογές έγιναν ταυτόχρονα!

4 Δεν τηρήθηκε από το ΔΣ/ΕΛΟΚ η διαφανής και προσιτή γνωστοποίηση στους συλλόγους-μέλη της των δικαιουμένων ψήφου συλλόγων και των αντιπροσώπων τους πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές, όπως ορίζουν και ο νόμος και το καταστατικό!
5

Με την απόκρυψη των δικαιουμένων ψήφου συλλόγων και των αντιπροσώπων τους, το ΔΣ/ΕΛΟΚ έφερε στη ΓΣ συλλόγους, οι οποίοι ενδεχομένως: 1) δεν είχαν συμπληρώσει χρόνο από την εγγραφή τους στην ΕΛΟΚ, 2) δεν είχαν πληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις στην ΕΛΟΚ, 3) δεν είχαν δέκα αθλητές σε αγώνες της ΕΛΟΚ την προηγούμενη χρονιά, 4) είχαν δώσει λευκή βεβαίωση για εικονικό αντιπρόσωπό τους στη ΓΣ, 5) ΔΕΝ είχαν την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ! (και άλλα)

Είναι προφανές ότι αν δεν συνέβαινε τίποτα από τα ανωτέρω, τότε δεν είχαν κανένα λόγο να κρύψουν ως κόρη οφθαλμού την κατάσταση συλλόγων-αντιπροσώπων!

 

Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ι Ε Σ   Γ Ε Ν Ι Κ Η Σ   Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Η Σ

6

ΔΕΝ επιτράπηκε η παρουσία του νομικού της συμβούλου της Αντιπολίτευσης, ενώ ταυτόχρονα το ΔΣ και η αντίστοιχή του παράταξη είχαν εξασφαλίσει τη νομική υποστήριξη του "νομικού συμβούλου" της ΕΛΟΚ (και προσωπικού δικηγόρου του Γερόλυμπου), ο οποίος δούλευε για την απερχόμενη διοίκηση, αλλά πληρωνόταν ΚΑΙ από την Αντιπολίτευση! Ντροπή και προς τον δικηγόρο της αντιπολίτευσης, που τον άφησαν απέξω, αλλά κυρίως προς τη νομιμότητα! Ο "πουλημένος νομικός σύμβουλος" της ΕΛΟΚ και προσωπικός δικηγόρος του Γερόλυμπου Ιωάννης Μουρνιανάκης το γνώριζε αυτό πολύ καλά και συμμετείχε στην απάτη αυτή!

7

Πρόεδρος της ΓΣ εξελέγη ο Στέφανος Τσικελούδης, αντιπρόσωπος του συλλόγου (98) του Γιάννη Στεφάνου και δικηγόρος Βόλου! Αλλά ο Στέφανος Τσικελούδης από τα μέσα του 2015 μέχρι και τον Ιούλιο του 2016 ως τοπικός δικηγόρος Βόλου μαζί με τον γνωστό μας νομικό σύμβουλο της ΕΛΟΚ και δικηγόρο Αθηνών Γιάννη Μουρνιανάκη είχαν αναλάβει την Αίτηση για την ακύρωση του καταστατικού της ΕΛΟΑΜΠΕ στο Πρωτοδικείο Βόλου, όπως πιστοποιείται και από την επόμενη ανακοίνωση της ΕΛΟΚ.

Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο ανωτέρω δικηγόροι πληρώθηκαν για τις παραστάσεις τους και τις προτάσεις τους από την ΕΛΟΚ, πράγμα που σημαίνει ότι πληρώθηκαν από το σύνολο των συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ, πράγμα που σημαίνει ότι πληρώθηκαν ΚΑΙ από τον σύλλογο (98) του Γιάννη Στεφάνου, ως αντιπρόσωπος του οποίου μας εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσικελούδης!

Επομένως, με βάση το άρθρο 3 §6 του αθλητικού νόμου, ο δικηγόρος Στέφανος Τσικελούδης ΔΕΝ μπορούσε να είναι μέλος του αθλητικού σωματείου του Γιάννη Στεφάνου, αφού εμμέσως πλην σαφώς παρείχε αμειβόμενες υπηρεσίες προς αυτό μέσω της ΕΛΟΚ, ενώ με βάση το άρθρο 14 §2 ο δικηγόρος Στέφανος Τσικελούδης ΔΕΝ μπορούσε να οριστεί "αντιπρόσωπος" του εν λόγω σωματείου εφόσον ΔΕΝ είναι μέλος του με δικαίωμα να εκλέγει και να εκλέγεται!

Συνεπώς η ΓΣ ήταν καραμπινάτα ΠΑΡΑΝΟΜΗ, αφού ως πρόεδρός της εξελέγη παρανόμως ο Στέφανος Τσικελούδης!!!

Αυτό το ήξεραν και ο Γερόλυμπος και ο Τσικελούδης και ο Μουρνιανάκης!!!

Δηλαδή ο Γιώργος Γερόλυμπος είχε δύο πληρωμένους από αυτόν δικηγόρους μέσα στη ΓΣ, ενώ δεν επέτρεψε στον δικηγόρο του ΚΙΜΕ να μπει μέσα στην αίθουσα!

8

Στην αρχή της συνεδρίασης κατατέθηκε στο Προεδρείο προφορική ένσταση για τη συμμετοχή στις εκλογές και παρουσία στη ΓΣ του Γιώργου Γερόλυμπου, η οποία ήταν παράνομη αφού ο Γερόλυμπος ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Τριάθλου! Ο Γερόλυμπος κούνησε ένα χαρτί λέγοντας ότι παραιτήθηκε από το Τρίαθλο και ο Τσικελούδης έκρυψε το χαρτί αρνούμενος να το δώσει να το δει η Αντιπολίτευση και αρνούμενος να το διαβάσει, αλλά λέγοντας "Θα το πάρετε μαζί με τα Πρακτικά"! Είναι φανερό ότι πληρώθηκε από τον Γερόλυμπο για να "δουλέψει" γι' αυτόν! Η ένσταση απορρίφθηκε από τον πουλημένο Τσικελούδη και η νοθεία των Αρχαιρεσιών άρχισε!

9

Κατά την έναρξη της ΓΣ το Προεδρείο είναι υποχρεωμένο να ελέγξει τους συμμετέχοντες αντιπροσώπους των συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ με βάση μια κατάσταση, που του παρέχει με ευθύνη του το ΔΣ, στην οποία θα αναγράφονται οι συμμετέχοντες σύλλογοι και οι αντιπρόσωποί τους.

Η κατάσταση αυτή θα πρέπει να μένει στα Πρακτικά της ΓΣ, ενώ ένα αντίγραφό της θα πρέπει να χορηγείται και στην Εφορευτική Επιτροπή για να διενεργήσει τις εκλογές, όπως ορίζει το άρθρο 13 §12! Αυτό ΔΕΝ έγινε με ευθύνη του πουλημένου Προεδρείου, αλλά και του "πουλημένου" νομικού συμβούλου, ο οποίος πληρώνεται από την ΕΛΟΚ για να δουλεύει για τον Γερόλυμπο, και η νοθεία των Αρχαιρεσιών συνεχίστηκε!

10 Η δήλωση υποψηφιότητας του Γερόλυμπου για τη θέση του εκπροσώπου στην ΕΟΕ είναι παράνομη, διότι είναι πρόεδρος στην Ομοσπονδία του Τριάθλου!
11 Η συμμετοχή του Γερόλυμπου ως αντιπροσώπου συλλόγου κατά την ημέρα των εκλογών για τη θέση του εκπροσώπου στην ΕΟΕ είναι παράνομη, διότι είναι πρόεδρος στην Ομοσπονδία του Τριάθλου!
12 Κατά την Γενική Συνέλευση και πριν από την έγκριση του απολογισμού του οκταμήνου ζήτησε να μιλήσει ο πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής για να πει ότι η Επιτροπή ΔΕΝ κλήθηκε να ελέγξει τον Απολογισμό και ΔΕΝ έγραψε την αντίστοιχη Έκθεσή της. Το πουλημένο Προεδρείο ΔΕΝ τον άφησε να μιλήσει λέγοντας ότι ο Έλεγχος έγινε από ορκωτούς λογιστές! Τέτοιος έλεγχος: 1) είναι παράνομος, διότι ο θεσμικός ελεγκτής του Απολογισμού είναι η ΕξΕπ, 2) ΔΕΝ στάλθηκε ούτε δόθηκε στους συλλόγους και 3) ΔΕΝ διαβάστηκε στην ΓΣ!
 

Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ι Ε Σ    Α Ρ Χ Α Ι Ρ Ε Σ Ι Ω Ν

13

Πραγματοποιήθηκε η εκλογή δύο τακτικών μελών για την Εφορευτική Επιτροπή, πράγμα παράνομο, διότι ο νόμος και το καταστατικό λένε τρία άτομα για την εφορευτική επιτροπή, των οποίων προεδρεύει ο δικαστικός αντιπρόσωπος! Βλέπετε την Απόφαση 3433/2006!

14 Το Πρακτικό Αρχαιρεσιών ΔΕΝ γράφηκε πρωτότυπα, ούτε σε έντυπο από παλιό παρόμοιο της ΕΛΟΚ, αφού κάνει εκλογές από το 1986 (!), αλλά χρησιμοποιήθηκε έντυπο από εκλογές σωματείου συνδικαλιστικού οργάνου υπαλλήλων κάποιου οργανισμού με αποτέλεσμα να μην καταγραφεί Πρωτόκολλο Ψηφοφορίας των συλλόγων και των αντιπροσώπων τους που ψήφισαν, αλλά μόνο οι αντιπρόσωποι ως άτομα και οι υπογραφές τους! Απάτη στημένη από τον Γερόλυμπο, που έλαβε χώρα με τις ευλογίες απατεώνων και ηλιθίων!!!
15 Πραγματοποιήθηκαν και οι δύο εκλογές για [ΔΣ + ΕξΕπ] και για [Αντιπρ-ΕΟΕ] ταυτόχρονα πράγμα που παραβιάζει το καταστατικό που λέει ότι ο εκπρόσωπος στην ΕΟΕ πρέπει να είναι πρώτα μέλος του ΔΣ και άρα έπρεπε να προηγηθεί και να τελειώσει η εκλογή μελών του ΔΣ και μετά να γίνει η εκλογή του αντιπροσώπου στην ΕΟΕ!
16 Ως Εφορευτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι Σπύρος Κονταλής και Δημήτρης Δήμας χωρίς να αναγράφονται ποίων συλλόγων αντιπρόσωποι είναι! Αυτό δείχνει να μην είναι κάτι σπουδαίο, αλλά είναι πολύ σπουδαίο, διότι αν οι κύριοι αυτοί είναι αντιπρόσωποι συλλόγων που ΔΕΝ έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται στην ΓΣ, τότε όλη η διαδικασία των Αρχαιρεσιών τινάζεται στον αέρα!
17

Στο Πρακτικό Αρχαιρεσιών αναφέρεται ότι η ΕφΕπ "παρέλαβε τις αιτήσεις υποψηφιότητας και έλεγξε το δικαίωμα εκλογιμότητας" πράγμα που είναι ψευδές και δεν τηρήθηκε! Η ΕφΕπ ποτέ δεν παρέλαβε τις υποψηφιότητες και ποτέ δεν τις έλεγξε. Κανένας έλεγχος εκλογιμότητας δεν έγινε από την ΕφΕπ., αφού τα μέλη της έχουν μαύρα μεσάνυχτα για τα σχετικά κωλύματα! Αλλά και μόνο η αναγραφή αυτής της παραγράφου καθιστά υπεύθυνη την ΕφΕπ για τις καραμπινάτα παράνομες υποψηφιότητες, που αυτή δέχτηκε!

18 Στο Πρακτικό Αρχαιρεσιών υπάρχουν πολλά κατάλοιπα του ακατάλληλου και παραπλανητικού εντύπου από άσχετο σωματείο στο οποίο συμπληρώθηκε το Πρακτικό!
19 "Διαπιστώσανε ότι τα μέλη ήταν ταμειακά εντάξει"! Ψευδέστατο! Δεν έγινε κάτι τέτοιο! Ταυτόχρονα ομολογούν ότι οι δύο εκ του καταστατικού ετεροχρονισμένες ψηφοφορίες στην πραγματικότητα έγιναν ταυτόχρονα!
20

Καταμετρώντας τα συνολικά ψηφοδέλτια ομολογούν ακόμα μια φορά ότι οι δύο εκ του καταστατικού προβλεπόμενες ετεροχρονισμένες ψηφοφορίες στην πραγματικότητα έγιναν παρανόμως ταυτόχρονα!

Για το ΔΣ και την ΕξΕπ βρέθηκαν 139 ψηφοδέλτια εκ των οποίων τα 133 έγκυρα, 4 άκυρα και 2 λευκά και για τον Εκπρόσωπο στην ΕΟΕ 139 ψηφοδέλτια με 137 έγκυρα και 2 άκυρα!

21

Και καταγράφει η κυρία Ειρηνοδίκης το σύνολο των ψήφων που πήραν οι τρεις συνδυασμοί: Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε = 71, ΚΙΜΕ = 34 και Ελληνικό Σότοκαν = 72, πράγμα προφανώς λανθασμένο και τραγικό ταυτόχρονα, διότι ΔΕΝ το είδε κανένας και έμεινε γραμμένο στο Πρακτικό δημιουργώντας βαρύτατη αιτία ακυρότητας!

22 Για κανένα συνδυασμό δεν γράφεται στο Πρακτικό Αρχαιρεσιών χωριστά το αποτέλεσμα της καταμέτρησης των ψήφων και χωριστά η σειρά εκλογιμότητας! Πώς και από πού γνωρίζουμε ποιός αναπληρωματικός ακολουθεί όποιον τυχόν παραιτηθεί οποιουδήποτε συνδυασμού?
23

Δεν αιτιολογείται λεπτομερώς η εφαρμογή του άρθρου 13 §18 (ποσόστωση γυναικών) για την εκλογή της Αικατερίνης Φωτάκου!

24 Δεν καταγράφεται η πρωταρχική καταμέτρηση των ψήφων των συνδυασμών για την ΕξΕπ!
25 Ένσταση 1: Μπουλούμπαση κατά Τανούρη επειδή είναι προπονητής! Δεν γράφεται αν έγινε δεκτή ή όχι και γιατί!
26 Ένσταση 2: Μπουλούμπαση κατά Παπαδόπουλου επειδή είναι προπονητής! Δεν γράφεται αν έγινε δεκτή ή όχι και γιατί!
27 Ένσταση 3: Γερόλυμπου κατά Παπαδόπουλου επειδή εξουσιοδότησε τον Μπίκα να κάνει την αίτησή του! Δεν γράφεται αν έγινε δεκτή ή όχι και γιατί!
28 Ένσταση 4: Μπουλούμπαση κατά Ηλία Χρήστου ως εν ενεργεία διαιτητής! Δεν γράφεται αν έγινε δεκτή ή όχι και γιατί!
29

Ένσταση 5: Μπουλούμπαση κατά όλων του ΚΙΜΕ για την μη νόμιμη πρόταση ενός εκάστου υποψηφίου του ΚΙΜΕ από 10 συλλόγους! Δεν γράφεται αν έγινε δεκτή ή όχι και γιατί!

30 Ένσταση 6: ΚΙΜΕ και Παπαδόπουλος κατά του Γερόλυμπου διότι έπρεπε πρώτα μέλος του ΔΣ! Δεν γράφεται αν έγινε δεκτή ή όχι και γιατί!

Με τις προηγούμενες παρανομίες στις εκλογές σωστά υποστηριζόμενες θεωρώ αδύνατο να μην είχε πάρει από τότε την Προσωρινή Διοίκηση το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων!


 Ανάλυση και κριτική των δύο πρόσφατων αποφάσεων του δικαστηρίου!

Η Απόφαση 2333/2018 (με κλικ εδώ) για την εγκυρότητα του ψηφοδελτίου του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων δεν με ενδιαφέρει καθόλου παρά μόνο για ένα της σημείο που θα δούμε πιο κάτω! Και ποιόν ενδιαφέρει?

Με ενδιαφέρει η Απόφαση 2332/2018 (με κλικ εδώ), που ακυρώνει τις εκλογές, και αυτήν θα σχολιάσω στα επόμενα με την επιφύλαξη ότι έχω το κείμενό της με ευθύνη του ΚΙΜΕ και οι παρατηρήσεις θα γίνουν κατά τα τμήματα που φαίνονται περίεργα ή χρήσιμα συμπερασμάτων!

1η Παρατήρηση

Η Απόφαση γράφει:

"Ι. Στην προκειμένη περίπτωση, όπως προκύπτει από τη νόμιμη και εμπρόθεσμη κατάθεση των εγγράφων προτάσεων από τα διάδικα μέρη -εντός προθεσμίας εκατό (100) ημερών από την κατάθεση της από 10.03.2017, με γενικό αριθμό κατάθεσης 515358/13.03.2017 και αριθμό κατάθεσης δικογράφου 2168/2017 αγωγής, κτλ. "

 

Η Αγωγή κατατέθηκε από το ΚΙΜΕ την τελευταία ημέρα της εξάμηνης προθεσμίας, ΠΡΩΤΟ απαράδεκτο λάθος, που βαραίνει το ΚΙΜΕ και ιδιαίτερα τους Μπίκα και Δρακόπουλο προκαλώντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο μέρος από το ΧΑΟΣ διοίκησης, στο οποίο έχει περιέλθει η ΕΛΟΚ.

 

2η Παρατήρηση

Στο ΙΙ η Απόφαση αναγράφει τις περιπτώσεις για τις οποίες κηρύσσεται άκυρη μια απόφαση της ΓΣ.

 

3η Παρατήρηση

Η Απόφαση γράφει (παραλείπω τις νομικές παραπομπές και εστιάζω στα νοήματα):

 

"Με την υπό κρίση αγωγή τους οι ενάγοντες εκθέτουν ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εναγόμενης (στο εξής «ΕΛ.Ο.Κ.») προκήρυξε έκτακτη γενική συνέλευση των σωματείων-μελών του, για την 11.09.2016, με θέματα ημερήσιας διάταξης, μεταξύ άλλων, την εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια αρχαιρεσιών με σκοπό την εκλογή 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής και την ανάδειξη εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ότι κατά τη Γενική Συνέλευση παρέστησαν και μετείχαν στην ψηφοφορία 139 αθλητικά σωματεία-μέλη της εναγόμενης, στις δε αρχαιρεσίες, μετείχαν με ξεχωριστά ψηφοδέλτια οι συνδυασμοί «Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε», «ΚΙΜΕ» και «Ελληνικό Σότοκαν».

Ότι μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και την γενόμενη καταμέτρηση ο συνδυασμός «Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε» έλαβε 71 ψήφους, ο συνδυασμός «ΚΙΜΕ» έλαβε 34 ψήφους και ο συνδυασμός «Ελληνικό Σότοκαν» έλαβε 28 ψήφους και σύμφωνα με το εκλογικό μέτρο, ο πρώτος συνδυασμός εξέλεξε οκτώ (8) τακτικά μέλη στο Δ.Σ. και δύο (2) μέλη στην Εξελεγκτική Επιτροπή, ο δεύτερος συνδυασμός (εξέλεξε) δύο (2) τακτικά μέλη στο Δ.Σ. και ένα (1) μέλος στην Εξελεγκτική Επιτροπή και τέλος, ο τρίτος συνδυασμός ένα (1) τακτικό μέλος στο Δ.Σ.

Ότι ως αντιπρόσωπος της «ΕΛ.Ο.Κ.» (τακτικός και αναπληρωματικός) στην «Ε.Ο.Ε.» εκλέχθηκε υποψήφιος από το συνδυασμό «Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε».

Ότι στη Γενική Συνέλευση συμμετείχε ως αντιπρόσωπος του αθλητικού σωματείου-μέλους με την επωνυμία «Κρόνος Νίκαιας» ο Γεώργιος Γερόλυμπος, ο οποίος κατά τον χρόνο εκείνο ήταν πρόεδρος του Δ.Σ. της αθλητικής ομοσπονδίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ (Ε.Ο.ΤΡΙ.)», καίτοι αυτό αντίκειται στα άρθρα 9, 10 και 11 του καταστατικού της εναγόμενης και στο άρθρο 12 παρ. 2 του ν. 2527/1999.

Ότι από τη συμμετοχή του ως άνω αντιπροσώπου στη Γενική Συνέλευση επήλθε αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος λαμβανομένης υπόψη της οριακής εκλογής του τρίτου, κατά σειρά, υποψηφίου συνδυασμού («ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΤΟΚΑΝ») με αριθμό έγκυρων ψηφοδελτίων 28, ήτοι μία μόλις ψήφου άνω του ποσοστού 20% του συνόλου των έγκυρων ψηφοδελτίων, ίσου με (137X20%=) 27.4 ψηφοδέλτια.

Ότι επίσης στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν τα αναφερόμενα δέκα οκτώ (18) σωματεία-μέλη, χωρίς ωστόσο να έχουν δικαίωμα ψήφου, αφού δεν διέθεταν την προβλεπόμενη από το άρθρο 8 του ν. 2725/1999 ειδική αθλητική αναγνώριση, με συνέπεια να αλλοιώνονται τα αποτελέσματα της εκλογής και ανάδειξης των μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, αφού ο αριθμός των ανωτέρω σωματείων ανέρχεται σε ποσοστό 12,95% του συνόλου των 139 παρισταμένων μελών.

Με βάση αυτό το ιστορικό, οι ενάγοντες, εκ των οποίων το πρώτο και το δεύτερο τυγχάνουν αθλητικά σωματεία-μέλη της εναγόμενης και ο τρίτος, υποψήφιος, κατά τις αρχαιρεσίες, ήδη εκλεγμένο τακτικό μέλος του Δ.Σ. της εναγόμενης, επικαλούμενοι έννομο συμφέρον και μη έχοντας συναινέσει στη λήψη των προσβαλλόμενων αποφάσεων, ζητούν, κατ' εκτίμηση του αιτήματος τους, να ακυρωθούν οι αποφάσεις της από 11.09.2016 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της εναγόμενης που αφορούν:

α) στην εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γ.Σ. της «ΕΛ.Ο.Κ.»,

β) στην εκλογή δύο (2) τακτικών και ενός (1) αναπληρωματικού μέλους της εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών,

γ) στην έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού έως 31.08.2016 και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη και

δ) την εκλογή έντεκα (11) τακτικών μελών και πέντε (5) αναπληρωματικών του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΕΛ.Ο.Κ. «, τριών (3) τακτικών και δυο (2) αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής, οι οποίες ελήφθησαν με την αναφερομένη, για κάθε μία στο δικόγραφο, πλειοψηφία.

Τέλος ζητούν να καταδικαστεί η εναγόμενη στην δικαστική δαπάνη τους και στην αμοιβή του πληρεξουσίου δικηγόρου τους.

Σημειώνεται ότι οι ενάγοντες με τις προτάσεις τους επικαλέστηκαν έναν επιπλέον λόγο ακύρωσης των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης της εναγόμενης, ισχυριζόμενοι ότι η σύνθεση της εφορευτικής επιτροπής ήταν πλημμελής καθώς, κατά παράβαση του άρθρου 24 του Ν. 2725/1999 αυτή αποτελείτο από δύο αντί για τρία μέλη της «ΕΛ.Ο.Κ.».

Ωστόσο, η εν λόγω προσθήκη συνιστά ανεπίτρεπτη μεταβολή της ιστορικής βάσης της αγωγής και δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη, αφού, κατ' άρθρο 224 ΚΠολΔ, ο ενάγων μπορεί να διευκρινίσει και να εξειδικεύσει με τις προτάσεις του τα ουσιώδη γεγονότα που περιλαμβάνονται ανεπαρκώς ή ελλιπώς στην αγωγή του, όχι όμως και ουσιώδη γεγονότα που απουσιάζουν εντελώς από αυτήν."

 

Δίνεται πιο πάνω η βάση των ισχυρισμών του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων, τους οποίους ισχυρισμούς δεν τους έχουμε με τις Προτάσεις τους αφού τους κρύβουν για να κρύψουν τα λάθη τους, και στο κάτω μέρος βλέπετε πώς έχασε εκ των προτέρων το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων, ΔΕΥΤΕΡΟ απαράδεκτο λάθος, έναν λόγο ακύρωσης των εκλογών με την παράλειψή του στην αρχική αγωγή, τον οποίο θα τον είχαν και στο Εφετείο, ΤΡΙΤΟ απαράδεκτο λάθος, και τώρα δεν τον έχουν και τον οποίο είχα τονίσει από τις πρώτες μέρες μετά τις εκλογές! Τον επικαλέστηκαν στις Προτάσεις τους, πράγμα που σημαίνει ότι εκτίμησαν τελικά ότι είχε βαρύτητα, αλλά όχι στην αρχική τους αγωγή και έτσι τον έχασαν!

 

4η Παρατήρηση

Η Απόφαση γράφει:

"Με αυτό το περιεχόμενο και αιτήματα η υπό κρίση αγωγή, η οποία έχει ασκηθεί εντός της προβλεπόμενης από το νόμο εξάμηνης αποσβεστικής προθεσμίας, καθώς οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των οποίων διώκεται η ακύρωση ελήφθησαν την 11.09.2016, η δε η κρινόμενη αγωγή επιδόθηκε στην εναγόμενη την 10.03.2017 (Βλ. την προσκομιζόμενη από τους ενάγοντες υπ' αριθμ. 4430/13.03.2017 έκθεση επίδοσης του δικαστικού επιμελητή του Πρωτοδικείου Αθηνών, Φ. Ντίνου), παραδεκτά εισάγεται ενώπιον του Δικαστηρίου τούτου, το οποίο είναι καθ' ύλη και κατά τόπο αρμόδιο για την εκδίκαση της, με την προκείμενη τακτική διαδικασία, είναι δε ορισμένη περιλαμβάνουσα τα, κατά νόμο, απαιτούμενα στοιχεία για τη νομική θεμελίωση και δικαστική εκτίμηση της, απορριπτόμενου του περί του αντιθέτου ισχυρισμού της εναγόμενης, καθώς, ενόψει του ότι οι λόγοι ακύρωσης εδράζονται σε περιπτώσεις παραβάσεως του νόμου και του καταστατικού (ανεπίτρεπτη συμμετοχή στην ψηφοφορία προσώπων), για τις οποίες απαιτείται η παράβαση να επέδρασε αιτιωδώς στο αποτέλεσμα της ληφθείσας αποφάσεως, εν προκειμένω, οι ενάγοντες αναφέρουν, αναλυτικά και με σαφήνεια ότι τοιαύτη αιτιώδης συνάφεια υφίσταται, υπό την έννοια ότι αν δεν υπήρχε η επικαλούμενη κάθε φορά παράβαση, ήτοι ότι αν δεν συμμετείχαν και δεν ψήφιζαν τα μη δικαιούμενα κατ' αυτούς πρόσωπα, θα διαφοροποιείτο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Περαιτέρω, η αγωγή είναι νόμιμη στηριζόμενη στις διατάξεις των άρθρων 101, 178 ΑΚ, 8, 12,19,20, 21, 24 και 135 του ν. 2725/1999 και 176 ΚΠολΔ. Θα πρέπει επομένως, να εξετασθεί περαιτέρω ως προς την ουσιαστική βασιμότητα της."

 

Δηλαδή την προλάβανε στο τσίμα-τσίμα!

 

5η Παρατήρηση

Η Απόφαση γράφει:

"III. Από τις συνδυασμένες διατάξεις των άρθρων 80, 81 παρ. 1, 215 και 217 ΚΠολΔ συνάγεται, ότι η πρόσθετη παρέμβαση μπορεί να λάβει χώρα μέχρι περατώσεως της δίκης με αμετάκλητη απόφαση, ασκείται δε κατά τις περί αγωγής διατάξεις και κοινοποιείται σε όλους τους διαδίκους, ήτοι με κατάθεση αυτοτελούς δικογράφου στην γραμματεία και κοινοποίηση αυτού σε όλους τους μέχρι την άσκηση της διαδίκους.

Επομένως, εάν αυτή δεν κοινοποιηθεί στους αρχικούς διαδίκους, τότε θεωρείται ως προς άπαντες τους εν λόγω διαδίκους μη ασκηθείσα και εισαγομένη προς συζήτηση της καθίσταται, απορριπτέα, ως απαράδεκτη.

Με την πρόσθετη παρέμβαση, οι παρεμβαίνοντες, οι οποίοι τυγχάνουν μέλη του υπέρ ου εναγόμενου σωματείου, εκθέτουν ότι έχει ασκηθεί η από 10.03.2017 αγωγή (με γενικό αριθμό κατάθεσης 515358/2017 και αριθμό κατάθεσης δικογράφου 2168/2017) των υπέρ ων, με την οποία διώκεται η ακύρωση των αναφερομένων αποφάσεων της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των σωματείων-μελών της εναγόμενης και ζητούν, επικαλούμενοι άμεσο έννομο συμφέρον, την αποδοχή της (αγωγής).

Με το περιεχόμενο αυτό, η πρόσθετη παρέμβαση παραδεκτά καθ' ύλη και κατά τόπον εισάγεται για να συζητηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου αυτού (άρθρο 31 ΚΠολΔ) κατά την προκείμενη τακτική διαδικασία.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από τα έγγραφα της δικογραφίας αυτή (πρόσθετη παρέμβαση) δεν κοινοποιήθηκε σε άπαντες τους αρχικούς διαδίκους, δηλαδή, εν προκειμένω στους ενάγοντες, αλλά μόνο στην εναγόμενη (Βλ. την προσκομιζόμενη από τους προσθέτως παρεμβαίνοντες υπ' αριθμ. 4549/12.05.2017 έκθεση επίδοσης του δικαστικού επιμελητή του Πρωτοδικείου Αθηνών, Φ. Ντίνου).

Συνεπώς, θα πρέπει αυτή, κατόπιν των όσων εκτέθηκαν στη νομική σκέψη που προηγήθηκε ν' απορριφθεί, ως απαράδεκτη, και να καταδικασθούν οι προσθέτως παρεμβαίνοντες, κατ' αποδοχή σχετικού αιτήματος της, στα προκληθέντα δικαστικά έξοδα (μόνον) της εναγόμενης-καθ' ης η πρόσθετη παρέμβαση, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στο διατακτικό."

 

ΤΕΤΑΡΤΟ απαράδεκτο λάθος, του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων! Έχασαν την ισχύ τις παρέμβασης των δέκα συλλόγων τους από τεχνικό λάθος ο Μπίκας με τον Δικολάβο!!!! Και την έχασαν και στο Πρωτοδικείο και στο επερχόμενο Εφετείο! ΠΕΜΠΤΟ απαράδεκτο λάθος!

 

6η Παρατήρηση

Και περνάμε στην ουσία. Η Απόφαση γράφει:

"Την 11.09.2016 προσήλθαν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση αντιπρόσωποι από 140 σωματεία-μέλη της εναγόμενης Ομοσπονδίας και αφού, όπως προκύπτει από τα τηρούμενα πρακτικά, διαπιστώθηκε η ύπαρξη απαρτίας, ξεκίνησαν οι εργασίες της με την εκλογή του προέδρου και Γραμματέα της Γ.Σ. οπότε υπέρ της πρότασης του Χ. Μπουλούμπαση για την εκλογή στην άσκηση των ως άνω καθηκόντων, του Σ. Τσικελούδη και Ν. Σιαψάλη, αντίστοιχα, ψήφισαν 108 αντιπρόσωποι, είκοσι εννέα (29) ψήφισαν λευκό και τρεις (3) απείχαν από την ψηφοφορία.

Ακολούθησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών της εφορευτικής επιτροπής που θα διεξήγαγε, υπό την προεδρία δικαστικού λειτουργού, τις αρχαιρεσίες οπότε υπέρ της πρότασης της Εμμανουέλας Ποντίδα, που πρότεινε για μέλη της, τον Σπυρίδωνα Κόνταλη και τον Δημήτρη Δήμα, επί συνόλου 140 αντιπροσώπων, εκατόν είκοσι πέντε (125) ψήφισαν, δύο (2) ψήφισαν κατά, ένας (1) ψήφισε λευκό, ενώ δώδεκα (12) αντιπρόσωποι απείχαν από την ψηφοφορία.

Στη συνέχεια ακολούθησε ψηφοφορία για την έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού εώς 31.08.2016 και την απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη, οπότε επί συνόλου 140 σωματείων-μελών που παραστάθηκαν, ψήφισαν εκατόν είκοσι οκτώ (128) και απείχαν δώδεκα (12). Υπέρ της έγκρισης του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού της «ΕΛ.Ο.Κ.» ψήφισαν ενενήντα τρία (93) αντιπρόσωποι και τριάντα πέντε (35) ψήφισαν κατά.

Στη συνέχεια και προ της έναρξης της διαδικασίας των αρχαιρεσιών, αποχώρησε από την Γενική Συνέλευση ο εκπρόσωπος του συλλόγου με ΑΜ 487 (Α.Σ.Κ. Λυσίμαχος), οπότε παρόντα στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση απέμειναν οι αντιπρόσωποι 139 σωματείων-μελών.

Η Γενική Συνέλευση προχώρησε στη συνέχεια στο 4° και στο 5° , ως άνω, θέμα της ημερήσιας διάταξης.

Με βάση το τηρούμενο πρωτόκολλο ψηφοφορίας η διαδικασία και των δύο ψηφοφοριών διεξήχθη ταυτόχρονα σε δύο κάλπες, με υπόδειξη της Δικαστικής Αντιπροσώπου και σύμφωνα με όσα προβλέπει ο αθλητικός νόμος 2725/1999 και το π.δ. 130/2000, οπότε:

α) για την εκλογή οργάνων του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής βρέθηκαν 139 ψηφοδέλτια εκ των οποίων 113 έγκυρα, 4 άκυρα και 2 λευκά και

β) για την εκλογή αντιπροσώπων στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή («Ε.Ο.Ε») βρέθηκαν 139 ψηφοδέλτια εκ των οποίων 137 έγκυρα, 2 άκυρα και 0 λευκά.

Από τα αποτελέσματα για την εκλογή οργάνων Διοίκησης και της Εξελεγκτικής Επιτροπής ο συνδυασμός «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΡΑΤΕ» έλαβε 71 ψήφους, ο συνδυασμός «ΚΙΜΕ» έλαβε 34 ψήφους και ο συνδυασμός «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΤΟΚΑΝ» έλαβε 28 ψήφους.

Έτσι, με βάση το εκλογικό μέτρο, σύμφωνα με τις ψήφους που έλαβαν:

α) στο Δ.Σ ο συνδυασμός «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΡΑΤΕ» ανέδειξε οκτώ (8) τακτικά και τρία (3) αναπληρωματικά μέλη, ο συνδυασμός «ΚΙΜΕ» ανέδειξε δύο (2) τακτικά και (ένα) 1 αναπληρωματικό μέλος και ο συνδυασμός «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΤΟΚΑΝ» ανέδειξε ένα (1) τακτικό και ένα (1) αναπληρωματικό μέλος,

β) στην Εξελεγκτική Επιτροπή ο συνδυασμός «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΡΑΤΕ» εξέλεξε δύο (2) τακτικά μέλη και ένα (1) αναπληρωματικό και ο συνδυασμός «ΚΙΜΕ» εξέλεξε ένα (1) τακτικό μέλος και ένα (1) αναπληρωματικό, τέλος

γ) για την εκλογή αντιπροσώπων στην «Ε.Ο.Ε.» ο συνδυασμός «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΡΑΤΕ» έλαβε 100 ψήφους, ο συνδυασμός «ΚΙΜΕ» έλαβε 37 ψήφους και αναδείχθηκαν ως τακτικό και αναπληρωματικό μέλος, υποψήφιοι από τον συνδυασμό «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΡΑΤΕ»."

Ψάχνω να βρω τον Παπαδόπουλο, που μας είχε πρήξει τα ... συκώτια ο Δρακόπουλος με τις φωτογραφίες του (για να μου μπει στη μύτη!) ως φοβερού πρωταθλητή και διδάσκοντα σε σεμινάρια και αγκαζέ με τον πρόεδρο της παγκόσμιας Εσπίνος και ..., και ..., και ..., και βέβαιο μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής ... και δεν τον βλέπω πουθενά! Δεν το είδα ούτε στο ΔΣ/ΕΛΟΚ ούτε στην ... ΕΟΕ, δεν τον βλέπω στην Απόφαση, αλλά δεν τον βλέπω ούτε στις προτάσεις του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων! Τι έγινε?

Βλέπετε πως ερμήνευσε το Πρακτικό των Αρχαιρεσιών η κα Πρόεδρος!

Όπως σας το έλεγα και εγώ αμέσως μετά τις εκλογές και χωρίς κανέναν από αυτούς, που δεν γράφονται στο Πρακτικό!

 

7η Παρατήρηση

Η Απόφαση γράφει:

"Εξ άλλου σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 1 του καταστατικού της ΕΛ.Ο.Κ.:

«Τα όργανα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε είναι κατά περίπτωση τα εξής:

α) οι Γενικές Συνελεύσεις των αντιπροσώπων των σωματείων που είναι εγγεγραμμένα στη δύναμη της, τακτικές κι έκτακτες. Κάθε σωματείο-μέλος αντιπροσωπεύεται με έναν μόνο αντιπρόσωπο.

β) το Διοικητικό Συμβούλιο και η Εκτελεστική Επιτροπή.

γ) Η Δικαστική Επιτροπή.

δ) Η Εξελεγκτική Επιτροπή.

ε) Η Τεχνική Επιτροπή.

στ) Οι τοπικές και λοιπές Επιτροπές», κατά δε την παρ. 2 του καταστατικού «δεν μπορεί να συμμετέχει στα όργανα της ΕΛ.Ο.Κ. όποιος...α,..β.., γ..., δ..., ε) είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου άλλης αθλητικής ένωσης ή ομοσπονδίας κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητας, στ)...»,

ενώ κατά το άρθρο 10 παρ.7 του καταστατικού της ΕΛ.Ο.Κ. « οι αντιπρόσωποι δεν επιτρέπεται να είναι αθλητές εν ενεργεία διαιτητές, υπάλληλοι ή έμμισθοι προπονητές του σωματείου για όσο χρόνο διαρκεί η σύμβαση εργασίας τους και για ένα έτος από τη λήξη αυτής, καθώς και οι συμβαλλόμενοι από το σωματείο για εκτέλεση έργου με αμοιβή για όσο χρόνο διαρκεί η εκτέλεση του έργου και για δύο έτη από την παράδοση αυτού».

Οι ενάγοντες ζητούν την ακύρωση των αποφάσεων που ελήφθησαν κατά την έκτακτη γενική συνέλευση της 11.09.2016 για το λόγο ότι ο αντιπρόσωπος του σωματείου-μέλους της εναγόμενης με την επωνυμία «ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ», Γεώργιος Γερόλυμπος, κατά το χρόνο διορισμού του, ήταν Πρόεδρος του Δ.Σ. της αθλητικής ομοσπονδίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ (Ε.Ο.ΤΡΙ)» και συνεπώς κωλυόταν να συμμετέχει στη Γ.Σ.

Από το συνδυασμό των προαναφερομένων διατάξεων του νόμου 2725/1999 και των άρθρων του καταστατικού προκύπτει ότι η ιδιότητα μέλους διοικητικού συμβουλίου άλλης αθλητικής ένωσης συνιστά κώλυμα για την υποψηφιότητα στα όργανα της εναγόμενης ομοσπονδίας και όχι για τον ορισμό του φέροντος την ιδιότητα αυτή προσώπου, ως αντιπροσώπου στις Γενικές Συνελεύσεις.

Τούτο δε διότι ο αντιπρόσωπος στη Γενική Συνέλευση δεν εκλέγεται, κατόπιν υποβολής υποψηφιότητας και ψηφοφορίας, αλλά ορίζεται με απόφαση του Δ.Σ. ή της Γ.Σ. του σωματείου-μέλους (άρθρο 10 παρ. 3 του καταστατικού).

Συνεπώς ο πρώτος λόγος ακύρωσης των προσβαλλόμενων αποφάσεων θα πρέπει να απορριφθεί ως ουσιαστικά αβάσιμος."

 

Οι τελευταίες τρεις παράγραφοι μου στραβοκάθονται και κάθομαι και σκέπτομαι γιατί μου στραβοκάθονται!

Εδώ να μου επιτρέψει να διαφωνήσω η κυρία Πρόεδρος!

Δανείζομαι το ανωτέρω δικό της κείμενο:

"Εξ άλλου σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 1 του καταστατικού της ΕΛ.Ο.Κ.:

«Τα όργανα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε είναι κατά περίπτωση τα εξής:

α) οι Γενικές Συνελεύσεις των αντιπροσώπων των σωματείων που είναι εγγεγραμμένα στη δύναμη της, τακτικές κι έκτακτες. Κάθε σωματείο-μέλος αντιπροσωπεύεται με έναν μόνο αντιπρόσωπο."

Από αυτό προκύπτει προφανώς ότι η "Γενική Συνέλευση" είναι "όργανο" της ομοσπονδίας!

 

Και επίσης από την απόφαση: "η ιδιότητα μέλους διοικητικού συμβουλίου άλλης αθλητικής ένωσης συνιστά κώλυμα για την υποψηφιότητα στα όργανα της εναγόμενης ομοσπονδίας".

 

Αλλά στην πράξη γίνονται τα εξής:

1) Ο σύλλογος του Γερόλυμπου "ορίζει" τον Γερόλυμπο ως "αντιπρόσωπό" του και υποβάλει αυτή την αντιπροσώπευση στην ομοσπονδία βεβαιώνοντας ότι είναι σύννομη! (Ακόμα και ο "ορισμός", όμως, αποτελεί "μικρή πρόχειρη ψηφοφορία" διότι αν υπάρχουν π.χ. τρεις ενδιαφερόμενοι για αυτή τη θέση η επιλογή τού ενός από τα μέλη του ΔΣ γίνεται με πλειοψηφία των μελών του ΔΣ, πράμα που αποτελεί ψηφοφορία επί υποψηφίων!)

2) Η ιδιότητα, όμως, του "αντιπροσώπου" ενός συλλόγου δεν ορίζεται αυτοτελώς από τον σύλλογο, αλλά ελέγχεται αν είναι σύννομη και από την ομοσπονδία! Τονίζω σε αυτό το σημείο ότι η απαραίτητη προϋπόθεση κατά το πνεύμα του Νόμου για να είναι κάποιος αντιπρόσωπος ενός συλλόγου, πλήρους μέλους, στη Γενική Συνέλευση είναι αυτονόητα να έχει το δικαίωμα να εκλέγει τα μέλη στα όργανα της ομοσπονδίας και να έχει το δικαίωμα να εκλέγεται και ο ίδιος στα όργανα της ομοσπονδίας από τους άλλους συνέδρους, ειδάλλως δεν έχει κανένα νόημα η ύπαρξή του ως αντιπροσώπου συλλόγου, διότι χωρίς και τις δύο ταυτόχρονα ισχύουσες αυτές προϋποθέσεις δεν αντιπροσωπεύεται πλήρως ο σύλλογος στη ΓΣ!!!

3) Αυτεπαγγέλτως η ομοσπονδία πρέπει να ελέγξει (δια του ΔΣ ή δια της ίδιας της ΓΣ), και όχι να δέχεται ασυζητητί τον οποιονδήποτε, αν ο Γερόλυμπος εμπίπτει στα κωλύματα του Νόμου (μπας και την δουλεύει ψιλό γαζί ο σύλλογος του Γερόλυμπου), ώστε να γίνει δεκτός ως "αντιπρόσωπος" του συλλόγου του στο όργανο της ΓΣ! Γι' αυτό το λόγο και οι αντιπροσωπεύσεις ζητούνται από την Πρόσκληση (με κλικ εδώ) δέκα μέρες νωρίτερα, όπως ορίζεται στο επόμενο εδάφιο. Συνεπώς, ο σύλλογος βεβαιώνει τη σύννομη αντιπροσώπευση και η ομοσπονδία επιβεβαιώνει τη βεβαίωση του συλλόγου!

4) Για το διάστημα αυτό του ελέγχου ο Γερόλυμπος είναι "υποψήφιο μέλος του οργάνου της Γενικής Συνέλευσης"!

5) Αν η ομοσπονδία κατά τον έλεγχο διαπιστώσει ότι ο Γερόλυμπος, το Αρχι-καραλαμόγιο, είναι πρόεδρος στο Τρίαθλο, πρέπει εφαρμόζοντας το ΝΟΜΟ να τού απαγορεύσει να λάβει μέρος στο "όργανο της Γενικής Συνέλευσης" ως αντιπρόσωπος του συλλόγου του, όπως έχει απαγορεύσει πολλές φορές και σε άλλους!

6) Αυτά έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν, διότι και ο σύλλογος ανήκει στον Γερόλυμπο και η ΕΛΟΚ ανήκει στον Γερόλυμπο, πράγμα που δεν έθιξε το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων σε κανένα επίπεδο στο δικαστήριο! ΕΚΤΟ απαράδεκτο λάθος του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων!

7) Αλλά στην πραγματικότητα ο σύλλογος του Γερόλυμπου έδωσε ψευδή βεβαίωση (ποινικό αδίκημα) και η ομοσπονδία πάλι του Γερόλυμπου δέχθηκε σαν ορθή την ψευδή βεβαίωση (δεύτερο ποινικό αδίκημα)!

8) Και αντί να τους πάνε μέσα όλους πακέτο, έβγαλαν τον Γερόλυμπο αντιπρόσωπο στην ΕΟΕ.

 

Αλλά τις παρανομίες που έκανε ο σύλλογος, η ΕΛΟΚ και ο Γερόλυμπος έπρεπε να τις δει η κα Πρόεδρος και να απορρίψει την υποψηφιότητα του Γερόλυμπου και δεν τις είδε! Και δεν τις αποκάλυψαν με ορθά επιχειρήματα και οι δικηγόροι του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων, διότι δεν υποστήριξαν σωστά το θέμα! ΕΒΔΟΜΟ απαράδεκτο λάθος!

 

Την έκφραση, λοιπόν, ΚΙΜΕ-Ηλιθίων σας την απευθύνω ... χαϊδευτικά και πρέπει να την αποδεχθείτε μέχρι να ... ενηλικιωθείτε! (Ζήσε Μαύρε μου να φας τριφύλλι! Μέχρι τότε θα έχω πάει στον Άλλο Κόσμο!)

 

Και τέλος, η Απόφαση κατέληγε:

Συνεπώς ο πρώτος λόγος ακύρωσης των προσβαλλόμενων αποφάσεων θα πρέπει να απορριφθεί ως ουσιαστικά αβάσιμος."

Κρίση, την οποία θεωρώ αντίθετη από την πραγματικά σωστή!

 

Σημειώνω εδώ ότι ο νομικός σύμβουλος της ΕΛΟΚ και προσωπικός δικηγόρος του Γερόλυμπου Γιάννης Μουρνιανάκης, ο οποίος σας έχει βρει κορόιδα και ενώ είναι νομικός σύμβουλος της ΕΛΟΚ στρέφεται εναντίον συλλόγων και ατόμων της ΕΛΟΚ, ενώ συμμετέχει έμπρακτα στις στρεβλώσεις των ΓΣ και των Εκλογών (εγώ θα του την είχα σβουρίξει μια γερή καταγγελία στο δικηγορικό σύλλογο με καμιά εικοσαριά μάρτυρες να του στερήσουν την άδεια του για κανένα τρίμηνο!) συνηθίζει να γράφει στα δικόγραφα τις μαλακίες ότι "δεν παίζει κανένα ρόλο που ο Γερόλυμπος είναι πρόεδρος στο Τρίαθλο, διότι έχει αφαιρεθεί η αθλητική αναγνώριση από αυτή την ομοσπονδία"! Είναι προφανώς λάθος αυτό, διότι το καταστατικό του Τριάθλου είναι εναρμονισμένο με το ν. 2725/1999 και άρα πρέπει να υπακούει στο κάθε άρθρο του!

Συμπέρασμα: ο Γερόλυμπος έπρεπε να είχε κηρυχθεί έκπτωτος από μέλος του οργάνου της ΓΣ (και από εκπρόσωπος στην ΕΟΕ, αλλά βρείτε και κάτι εσείς!) Μην κλαίτε, όμως, θα το δουν αμέσως αυτό οι Εφέτες!

 

Κοίτα Δρακόπουλε, να αντιγράψεις τα παραπάνω και να τα παρουσιάσεις για ... δικά σου, όπως συνήθως! (Ή να μην τα αντιγράψεις και να την ... φάτε για ακόμα μια φορά, όπως επίσης συνήθως!)

 

Τέλος, δεν κατάλαβα γιατί το θέσατε αυτό ως Πρώτο Λόγο ακύρωσης των αποφάσεων της ΓΣ? Ακόμα και να έφευγε ο Γερόλυμπος από τη ΓΣ τι θα άλλαζε? Πάλι αντιπρόσωπος στην ΕΟΕ θα έβγαινε! Τελείως αλλιώς πρέπει να τεθεί το όλο θέμα, πράγμα που δεν φτάνει το μυαλό σας να το σκεφθεί! Θα τρώτε συνεχώς τα μούτρα σας και θα γελάω!!!

 

8η Παρατήρηση

Η Απόφαση αναφέρεται στη συνέχεια αναλυτικά στα δέκα οκτώ σωματεία που κατήγγειλε το ΚΙΜΕ ότι πήραν μέρος στην ψηφοφορία παράνομα, διότι δεν είχαν την απαιτούμενη ειδική αθλητική αναγνώριση μετά από βεβαίωση της ΓΓΑ. Εξ αυτών η ΕΛΟΚ κατάφερε να αποδείξει ότι τα τέσσερα από αυτά την είχαν και κακώς τα ανέφερε ως χωρίς αυτήν η ΓΓΑ. ποδεικνύεται ακόμα μια φορά το μπάχαλο στη ΓΓΑ.) Επίσης αποδεικνύεται ότι αυτά 14 υπόλοιπα τα σωματεία έχουν ψηφίσει παράνομα σε όλες τις προηγούμενες Γενικές Συνελεύσεις κάτω από τη μύτη του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων!

Διευκρινίστηκε από την Απόφαση η διαφορά μεταξύ "αθλητικού σωματείου" και "σωματείου με ειδική αθλητική αναγνώριση" και ότι αυτή η διαφορά των 14 παράνομων ψήφων επηρέασε το εκλογικό αποτέλεσμα μεταξύ των συνδυασμών ΚΙΜΕ και "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΤΟΚΑΝ" με τελικό αποτέλεσμα του συλλογισμού:

"Μετά ταύτα αποδεικνύεται ότι κατά τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής της εναγόμενης συμμετείχαν και ψήφισαν αντιπρόσωποι 14 σωματείων-μελών που δεν διέθεταν την ειδική αθλητική αναγνώριση για το άθλημα του καράτε κι επομένως στερούνταν του δικαιώματος ψήφου. Κατά συνέπεια, λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά ψήφων μεταξύ των συνδυασμών ΚΙΜΕ» (34) και «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΤΟΚΑΝ» (28) για την εκλογή των οργάνων Διοίκησης και Εξελεγκτικής Επιτροπής, το Δικαστήριο κρίνει ότι η συμμετοχή των 14 αυτών σωματείων-μελών, ως προς το 4° θέμα της ημερήσιας διάταξης, της από 11.09.2016 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, επηρέασε το εκλογικό αποτέλεσμα. Συνακόλουθα ο δεύτερος λόγος ακύρωσης θα πρέπει να γίνει δεκτός ως ουσιαστικά βάσιμος."

 

Βέβαια το σκεπτικό είναι ατελές, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να ακυρωθεί η απόφαση της ΓΣ για το 4ο Θέμα της ημερήσιας διάταξης, δηλαδή των αρχαιρεσιών, με ένα τεράστιο:

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και οι Αρχαιρεσίες ακυρώθηκαν με εμένα να τρέχω στην ... ACS να στείλω ένα πακέτο ... γαριδάκια στον Γερόλυμπο!

 

Και από τι ακυρώθηκαν? Ακυρώθηκαν από την απληστία και το γκανγκστεριλίκι του Γερόλυμπου, ο οποίος δεν αρκέστηκε στους οκτώ που θα έβαζε στο ΔΣ η παράταξή του, αλλά ήθελε να αρπάξει και έναν από τους υπόλοιπους τρεις, που θα έπαιρνε το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων, και για αυτό το λόγο "κατασκεύασε" τον εικονικό συνδυασμό "ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ"! Για έναν ακόμα σύμβουλο από τους έντεκα! Έτσι, για αυτό το ένα επί πλέον μέλος στο ΔΣ, έχασε ολόκληρες τις εκλογές και βρίσκεται τώρα με το κεφάλι στη λαιμητόμο!!! Και τα κεφάλια όλων του προηγούμενου ΔΣ μαζί του!

Από την άλλη μεριά το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων, με αρχηγούς τον Μπίκα και τον Δρακόπουλο, κέρδισε μια "Πύρρειο Νίκη" επιδεικνύοντας την περίφημη Αλαζονεία των Ηλιθίων (είναι η ακράδαντη πεποίθησή των Ηλιθίων ότι είναι Έξυπνοι!): αντί να κερδίσει στα σίγουρα μια Προσωρινή Διοίκηση σε 3-4 μήνες από τις εκλογές και να πάρει τα κλειδιά της ΕΛΟΚ, όπως ακριβώς έγινε στην ομοσπονδία του Τζούντο, επέλεξε να κάνει αγωγή την τελευταία ημέρα της εξάμηνης προθεσμίας από τις εκλογές με αποτέλεσμα να τραβήξει το πράγμα 19 μήνες μέχρι σήμερα και άλλους 12 μέχρι την απόφαση του Εφετείου μας κάνουν 31 (τρελό!!! πάνω από δυόμιση χρόνια!) με μια ομοσπονδία στο απόλυτο ΧΑΟΣ και τέλος ακόμα και στην απλούστατη παρούσα δίκη να έχει κάνει ΟΚΤΩ απαράδεκτα λάθη και να την έχει κερδίσει τελείως συμπτωματικά μόνο και μόνο από την απληστία και το γκανγκστεριλίκι του Γερόλυμπου! Διότι προφανώς, το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων δεν κέρδισε τη δίκη από εξυπνάδα δική του, αλλά από τις βλακείες του Γερόλυμπου!

Μεγαλύτερη απόδειξη ότι είναι ανίκανοι να διοικήσουν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Και φυσικά εννοώ και οι δύο πλευρές!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ-3:       Ένα αδύνατο σημείο δεν έθιξαν και οι δύο και στις δύο αγωγές!

Ένα αδύνατο σημείο δεν έθιξαν και οι δύο πλευρές και στις δύο υποθέσεις: το ότι ανάμεσα στους υποψηφίους τους υπάρχουν άτομα που κωλύονται από το κώλυμα του "Προπονητή"! Δηλαδή και οι δύο παρατάξεις έχουν ανάμεσά τους άτομα που είναι επαγγελματίες προπονητές και ως τέτοιοι απαγορεύεται να υποβάλλουν υποψηφιότητα ως μέλη ΔΣ της ΕΛΟΚ!

Δηλαδή σε αυτό το σημείο και οι δύο παρατάξεις συμφωνούν να εμπαίζουν συλλόγους, αθλητές και γονείς αθλητών!

Δηλαδή μιλάμε για μια σιωπηρή συμφωνία μεταξύ των ΕΛΟΚ-Απατεώνων και ΚΙΜΕ-Ηλιθίων (και αυτών απατεώνων!), η οποία ανοίγει άλλους ορίζοντες, που δεν πάει το μυαλό σας, και δίνει προεκτάσεις στο θέμα της διοίκησης της ΕΛΟΚ, που επίσης δεν πάει το μυαλό σας!

Ας μην ξεχνάνε ότι η κάθε πλευρά έχει από πέντε επαγγελματίες προπονητές μέσα στη σύνθεση των προτεινόμενων για το ΔΣ της ΕΛΟΚ και ότι ακόμα και αν βγει ΔΣ με μονομερή προσωρινή διοίκηση (ως κατωτέρω), αυτό θα είναι ένα τρωτό σημείο που δεν θα το αφήσει έτσι η άλλη πλευρά, οπότε άντε και φτου κι απ' την αρχή όλα!!! Έχετε μπλέξει πολύ άσχημα!!!


 Και τώρα τι γίνεται? Ρωτείστε το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων, που τα ξέρει όλα!

Διότι αυτοί διέδιδαν "ο Γερόλυμπος θα πάει οπωσδήποτε Εφετείο και το πολύ να μας πάρει ακόμα 3-4 μήνες η υπόθεση μέχρι να τον ρίξουμε!"

Παπάρια θα γίνει έτσι! Το ΧΑΟΣ πάντως το νοιώθετε πάνω από τα κεφάλια σας διότι μεταφέρει συνεχώς την ήδη ανακοινωθείσα ΓΣ για αργότερα και που τελικά ΔΕΝ θα γίνει!

Φυσικά και ο Γερόλυμπος θα έκανε έφεση, διότι αλλιώς θα έπρεπε να εφαρμοστεί η Απόφαση και να φύγει!

Αλλά δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια περιμένοντας το Εφετείο και την απόφασή του την οποία ακόμα και με τα ίδια δεδομένα έχει 70-80% πιθανότητες να χάσει κι ας λέει ότι έχει πρόσθετα στοιχεία για να κερδίσει!

Μην κάνετε φασαρία! Κοιμάται το παιδί!

Ταυτόχρονα έχει χάσει την αξιοπιστία του στους μακρινούς συνεργάτες του συλλόγους, ενώ οι κοντινοί συνεργάτες του άτομα μέσα και γύρω από το ΔΣ έχουν επιεικώς ... χεστεί! Κυρίως ο ... Μπουλούμπασης! Και όλοι οι άλλοι φυσικά! Μην ακούτε τον Πέρση. Αυτός την έχει βαμμένη!

Ταυτόχρονα οι εργασίες του ΔΣ έχουν όλες παγώσει, γιατί κανείς δεν υπογράφει κανένα χαρτί με το κεφάλι του περασμένο στην κρεμάλα πλέον!

Ταυτόχρονα έχουν πέσει οι εισπράξεις του μαγαζιού στο μηδέν! Αυτό πού το βάζεις? Ο Γερόλυμπος γυρίζει σαν τον ... Γιάννη τον Σβούρα στο κρεβάτι του, γιατί κάθε μέρα που περνάει χάνει λεφτά!!!

Το επόμενο, λοιπόν, βήμα του Γερόλυμπου είναι τελείως ρουτινιάρικο για αυτόν, που το έχει κάνει και ο ίδιος και το έκανε και ο Τσόγκας σε εμένα και την έφαγε, και θα είναι αστραπιαίο:

1) Θα πάρει τις παραιτήσεις των μελών του ΔΣ με υπογραφές τους και με ανοιχτή ημερομηνία.

2) Θα πάει στα Δικαστήρια της Ευελπίδων ή σε κάποιο Ειρηνοδικείο με δέκα συλλόγους του και θα δηλώσει ότι παραιτήθηκε το ΔΣ της ΕΛΟΚ, ώστε υπάρχει κενό διοίκησης, και θα αιτηθεί νέα προσωρινή διοίκηση υποβάλλοντας ταυτόχρονα 11 δικά του άτομα για ΔΣ/ΕΛΟΚ, μάλλον τους ήδη υπάρχοντες, οι οποίοι στην απελπισία τους δεν μπορούν να κάνουν και τίποτα άλλο!

3) Θα κοινοποιήσει αυτή την Αίτηση στην ΕΛΟΚ, δηλαδή στον εαυτό του, κρυφά και χωρίς να το μάθει το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων.

4) Θα πάρει κρυφά δικάσιμη και θα πάει να κρυφά να δικάσει.

5) Θα βάλει πρόσθετη παρέμβαση άλλων 20 δικών του συλλόγων για να εξαπατήσει τον Πρόεδρο και να δώσει την εντύπωση ότι η Αίτησή του για προσωρινή διοίκηση έχει μαθευτεί και παίρνουν μέρος στη δίκη όλοι οι ενδιαφερόμενοι! Οι 20 σύλλογοι της παρέμβασης θα συμφωνούν με τα άτομα που υπέβαλλε, γιατί δεν θα βρει και άλλα, αφού όλοι καταλαβαίνουν πλέον ότι παίζουν το κεφάλι τους κορώνα-γράμματα!

6) Έτσι θα κοροϊδέψει το Δικαστήριο και θα εκμαιεύσει μια Απόφαση που θα του δίνει την Προσωρινή Διοίκηση της ΕΛΟΚ με μόνη εντολή να κάνει εκλογές μέσα σε 3-4 μήνες.

7) Θα ξανακάνει κανονικές εκλογές στη συνέχεια προσέχοντας να μην εκτεθεί σε χοντρές παρανομίες και χάσει πάλι την διοίκηση της ΕΛΟΚ! Όχι ότι δεν θα κάνει παρανομίες, αφού το όνομά του είναι συνώνυμο της παρανομίας, αλλά θα προετοιμαστεί καλύτερα και θα προσέξει περισσότερο!

8) Αν το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων βάλει έναν άνθρωπο στην Ευελπίδων και από έναν σε κάθε Ειρηνοδικείο για να μάθει πού θα υποβάλλει την Αίτηση και να πάρει και το ΚΙΜΕ μέρος, κυρίως στο Ειρηνοδικείο της έδρας της ΕΛΟΚ, τότε αυτός θα πάει στο Ειρηνοδικείο ... Κωλοπετινίτσης και θα κάνει το δικό του!

9) Αν εκείνη την ημέρα τελικά δικάσει χωρίς το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων απέναντί του, θα βάλει επί τόπου ημερομηνίες στις παραιτήσεις μια μέρα πριν και θα πάρει προσωρινή διοίκηση!

10) Αν τον προλάβουν το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων και εμφανιστούν στο Δικαστήριο απέναντί του, θα τους δει το πρωί, δεν θα βάλει ημερομηνίες στις παραιτήσεις και θα ... φύγει για να προσπαθήσει σε άλλο Δικαστήριο άλλη μέρα!

11) Μέχρι να βολέψει την κατάσταση δεν θα ... φάτε ψάρι, όπως λέει και το ανέκδοτο, σόρυ, σβήνονται εννιά λέξεις, δεν θα δείτε ούτε Γενική Συνέλευση ούτε εκλογές, ούτε νέο ΔΣ και η ΕΛΟΚ θα βολοδέρνει στο ΧΑΟΣ!

 

Επομένως μέχρι σήμερα το αποτέλεσμα είναι ένα μεγάλο ΜΗΔΕΝΙΚΟ και η ΕΛΟΚ στο ΧΑΟΣ!!!

 

Εξ όλων αυτών η "ΕΛΟΚ/Yerolimpos-Magazaki" ανακοίνωσε ήδη το πρώτο βήμα της κατωτέρω τόσο γρήγορα που αποδεικνύει ότι το είχε έτοιμο από πριν την Απόφαση 2332/2018 με βάση το ρητό του Γερόλυμπου: "το μέλλον ανήκει σε αυτόν που το προετοιμάζει!" Και το ... μιζάρει και το ... απομυζάει θα πρόσθετα εγώ!

Επιγραμματικά:

"Νομικό επιτελείο" = χεστήκαμε!

"υπεβλήθη 21/3/2018 = την είχαν έτοιμη από πριν για την περίπτωση που θα χάσουν!

"πλήρη φάκελο" = παραμύθια δεν έχει τίποτα πιο καλό, οι άλλοι έχουν περισσότερα!

"Εφετείο στις 24/1/2019" = όρισε μόνος του μακρινή ημερομηνία, ώστε το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων να τρέχει πίσω του με τη γλώσσα έξω, όπως πάντα, ενώ έπρεπε μόλις βγήκε η Απόφαση πρώτο το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων να ζητήσουν έφεση με την πιο κοντινή ημερομηνία, που μπορούσαν! Αλλά κοιμούνται με τα τσαρούχια! ΕΝΑΤΟ απαράδεκτο λάθος!

Τέλος δεν μας πληροφορεί η ΕΛΟΚ ποιά είναι η Απόφαση! Σε τι έκανε έφεση και γιατί???

Το πιο ωραίο είναι ότι όλες αυτές τις δικαστικές κινήσεις τις κάνει ο Γερόλυμπος με λεφτά της ΕΛΟΚ! Και επειδή τα λεφτά της ΕΛΟΚ τα θεωρεί (και είναι!) δικά του με μόνη τεχνική δυσκολία το ότι για να τα στείλει στα νησιά ... Καϋμάν θα πρέπει να περάσουν από το Ταμείο της ΕΛΟΚ στην τσέπη του (ενώ στη θέση τους θα βάλει εικονικά τιμολόγια!), και επειδή βλέπετε την ευκολία με την οποία ανοίγει συνεχώς και νέες δικαστικές υποθέσεις, το φαινόμενο αυτό εξηγείται μόνο με το θεωρητικό συμπέρασμα: του παίρνει 500 € ο Μουρνιανάκης για κάποιο δικαστήριο της ΕΛΟΚ και του δίνει απόδειξη για 2000 € με την διαφορά να μπαίνει στην τσέπη του Γερόλυμπου! Γι' αυτό και ο Μουρνιανάκης έχει την περίοπτη θέση του νομικού συμβούλου της ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα του προσωπικού δικηγόρου του Γερόλυμπου και του υπάκουου δικηγόρου για κάθε χρήση στις εκλογές κτλ.!!! Ακριβώς όπως και ο προκάτοχός του Δημήτρης Μπαλασόπουλος, που του εύρισκε και συνεργάτες του δικηγόρους για την Δικαστική Επιτροπή!!! Ίσως και η τωρινή Δικαστική Επιτροπή να οργανώθηκε από τον Μουρνιανάκη!

 

Αν δεν είναι έτσι για τα λεφτά, να χορέψω ... χορό της κοιλιάς μπροστά στον ... Άγνωστο Στρατιώτη!!!


Άιντε να πηγαίνουμε για επαναληπτικές! Και μη φοβάστε τίποτα, γιατί έρχονται οι Εισαγγελείς!!!

 

Μόνο μία περίπτωση υπάρχει για δίκαιες και αμερόληπτες εκλογές: Να τις οργανώσει Προσωρινή Διοίκηση με οπωσδήποτε τον Περσίδη μέσα και να γίνουν με απλή αναλογική!!!  Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα εξασφαλιστεί το αδιάβλητο των εκλογών της ΕΛΟΚ και η δημοκρατική συμμετοχή όλων των πλευρών!


 Το περιεχόμενο του www.karate.ggrrrr σε Θεματικές Ενότητες!

Το www.karate.gr έχει γίνει πλέον τεράστιο και τα άρθρα του έχουν γραφεί όπως έπρεπε ημερομηνιακά. Αυτό, όμως, δεν βολεύει όσους θέλουν να μελετήσουν το περιεχόμενό τους κατά αντικείμενο, όπως π.χ. οι δικαστικοί αντίπαλοι του Γερόλυμπου και οι Δικηγόροι, Εισαγγελείς και Δικαστές! Για αυτό το λόγο τα μετέφερα από τις webpages του site στο Word, τα μορφοποίησα εξαρχής και τα μετέτρεψα σε pdf. Μου πήρε ένα εξάμηνο αυτή η δουλειά, αλλά είμαι περήφανος, διότι αποτελεί ένα ... μπουκέτο από ... ορχιδέες αφιερωμένο στον Γιώργο Γερόλυμπο, ο οποίος με κρατάει ... νέο και ενεργό σε ... όλους τους τομείς!!!

Τα κατωτέρω pdf μπορείτε να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και με σύνδεση στο διαδίκτυο με ένα απλό κλίκ θα έχετε κάθε έγγραφο που συνδέεται με τα περιλαμβανόμενα στα pdf άρθρα του www.karate.gr!!!

Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .