karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 16/10/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από το "Κινέζικο Μαρτύριο της Σταγόνας" στο "Ελληνικό Μαρτύριο του ... Κουβά" για τον Γερόλυμπο!

 

 Οι εξελίξεις στην ΕΛΟΚ, Ελεύθερη Πτώση του Γερόλυμπου και πιθανοί καταλογισμοί δαπανών της ΕΛΟΚ στα μέλη των ΔΣ!!!

 

 Απανωτές δικαστικές ήττες του Γερόλυμπου, νέο προσωρινό ΔΣ για διενέργεια εκλογών, Εκθέσεις και Οικονομικά Πορίσματα!

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης!

 Συλλυπητήρια! - Ελαφρύ το χώμα, που τον σκεπάζει!

 Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!!!

 Πριν το ξεχάσω! Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!


"Εγώ καλά σου τάλεγα!"

Γερόλυμπος, Κούβελος, Μητσοτάκης, Αυγενάκης, Μαυρωτάς, ...

 Η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζεται από το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου"!

 

16/10/2020 - Πέντε μέλη η κάθε παράταξη με πρόεδρο τον Πρόεδρο του ΔΣΑ Δ. Βερβεσό


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


20/1/2020 - Πριν το ξεχάσουμε ας αναφέρουμε και την πολυετή απάτη του Γερόλυμπου και της ΕΛΟΚ με τα μέχρι τώρα σεμινάρια δήθεν "Εκπαιδευτών-Μαϊμού", τους οποίους έπειθε ότι μπορούν να παριστάνουν τους "Προπονητές-Μαϊμού" και εισέπραττε 150 € το κεφάλι!

 

Με προσθήκες

Μετά από καταγγελίες στη ΓΓΑ, η οποία τους έκοψε το βήχα, η ΕΛΟΚ αναγκάστηκε να κάνει το "παγώνι" και να πάρει πίσω τα πτυχία "Εκπαιδευτών" μετατρέποντάς τα σε πτυχία "Βοηθών/Συνοδών αθλητών στους αγώνες", όπως εξομολογείται στην από 20/1/2020 επιστολή της η ΕΛΟΚ με κλικ εδώ προς τη ΓΓΑ.

Στο έγγραφο αυτό θα δείτε να αποδεικνύονται περίτρανα οι καταγγελίες του Κώστα Μητρόπουλου προς την ΓΓΑ και κατά της ΕΛΟΚ, οι οποίες γίνεται προσπάθεια να αντικρουσθούν από τον Γερόλυμπο (γιατί δεν υπάρχει άλλος τον οποίο θα άφηνε να τις αντικρούσει, ο γελοίος!) και μάλιστα αποδεικνύονται από αυτές τις ίδιες τις αντικρούσεις!

Αποδεικνύεται, λοιπόν, ότι:

1 - Με τον τίτλο του "εκπαιδευτή" κοροϊδεύει τον κόσμο ότι δήθεν αντικαθιστά "εντός ΕΛΟΚ" τον τίτλο του "προπονητή"!

2 - Παραποιεί και νοθεύει την αλληλογραφία!

3 - Οι αναπόδεικτες και αόριστες καταγγελίες του Κώστα Μητρόπουλου, που απαξιώνει ο Γερόλυμπος, ήδη είχαν τύχει υψηλής αξιολόγησης από τη ΓΓΑ, ώστε να ασχοληθεί με το θέμα!

4 - Οι άλλες ομοσπονδίες μαχητικών αθλημάτων αποδέχονται τους "βοηθούς αθλητών" κατά τους αγώνες με απλή δήλωση των σωματείων και όχι με σεμινάρια των 150 € και άλλα παραμύθια!

5 - Έχει στήσει ο απατεώνας εισπρακτική μηχανή των 150 € για κάθε "μόρφωση" και κάθε "επιμόρφωση" των "δήθεν εκπαιδευτών" με παραπλανητική διδασκαλία και εξετάσεις βάζοντας ταυτόχρονα προσκόματα στους εκπαιδευτές των αντιπολιτευτικών συλλόγων για να δυσκολεύει τη συμμετοχή των παιδιών τους! Πάντα χτυπάει στα παιδιά ο αχρείος!!

6 - Και τέλος, δυσανασχετεί και για άλλες καταγγελίες του Κώστα Μητρόπουλου, που τον έχουν πονέσει (στα νεφρά?)!


 12/7/2020 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΟΛΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ .. ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΑΔ

 

ΚΙΜΕ,   12-7-2020

Την αποκατάσταση του τρωθέντος κύρους και της ηθικής βλάβης που υπέστησαν, τόσο οι ίδιοι όσο και οι σύλλογοι τους, ζητούν με επιστολή που απέστειλαν σήμερα 12.07.2020, προς τον πρόεδρο Κουλουρίδη και τα μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΕΛΟΚ, οι δικαιωθέντες με την υπ αριθμό 50/04.06.2020 απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η οποία ΑΚΥΡΩΣΕ την υπ’ αριθμόν 376/13.4.2019 απόφαση του Δ.Σ. της ΕΛΟΚ, που επικύρωσε την υπ’ αριθμ. 1/2019 απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, οι υπογράφοντες την προαναφερόμενη επιστολή ΑΙΤΟΥΝΤΑΙ από τον πρόεδρο Κουλουρίδη και τα μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΕΛΟΚ, όπως εντός 24 ωρών ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ αυτούσια την με αριθμό 50/04.06.2020 απόφαση του ΑΣΕΑΔ (φωτό), που τους δικαιώνει και που ΗΔΗ έχει κοινοποιηθεί στην ΕΛΟΚ !! Επισημαίνουν δε, πως ΑΛΛΩΣ θα προβούν στην άσκηση των ένδικων δικαιωμάτων τους, ώστε αφού πληροφορηθούν τον διαχειριστή και χρήστη της ιστοσελίδας, κατόπιν αυτός και τα μέλη του Δ.Σ. που παραλείπουν την αποκατάσταση τους να λογοδοτήσουν, όπου δει.

Θυμίζουμε ότι στις 25.04.2019 αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛ.Ο.Κ. τόσο η υπ’ αριθμόν 1/2019 απόφαση της δικαστικής επιτροπής της ΕΛ.Ο.Κ. όσο και δυσφημιστικοί χαρακτηρισμοί για τα φυσικά πρόσωπα των

1) Σπυρίδωνα Δρακόπουλο,

2) Αναστάσιο Μάνεση,

3) Αθανάσιο Φυλακτό,

4) Σταύρο Σταυριανίδη,

5) Ντιάνα - Ελισάβετ Τσόντου,

6) Αλεξάνδρα Κολοβού,

7) Κωνσταντίνο Μητρόπουλο και

8) Παρασκευά Ανδρεανίδη

καθώς και για τα αθλητικά σωματεία

1) Αθλ. Σύλλογος Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ,

2) Φιλαθλητικός Σύλλογος Σκάλας,

3) Αθλ. Γυμναστικός Σύλλογος ΣΟ ΚΟΥ ΚΑΝ

4) Λέσχη Παραδοσιακών Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών Κατερίνης,

5) Αθλητικός Σύλλογος Σότοκαν Καράτε ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ,

6) Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Άνω Νέας Σμύρνης,

7) Αθλητικός Σύλλογος Καράτε “Οι Λέοντες” Νέας Σμύρνη και

8) Αθλητικό Κέντρο Νέου Φαλήρου, των οποίων ετύγχαναν εκπρόσωποι.

 

Το ΚΙΜΕ συνιστά στον πρόεδρο Κουλουρίδη (αριστερά) και τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ όπως ΑΜΕΣΑ, ως οφείλουν, να αναρτήσουν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ αυτούσια την με αριθμό 50/04.06.2020, ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΗ για εκπροσώπους και συλλόγους, απόφαση του ΑΣΕΑΔ, όπως εξ άλλου είχε αναρτηθεί στις 25.04.2019 η υπ’ αριθμόν 1/2019 ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ, για τους ίδιους εκπροσώπους και συλλόγους, απόφαση της δικαστικής επιτροπής της ΕΛ.Ο.Κ.

Δηλώνει τέλος πως θα συνδράμει οποιαδήποτε νομική ενέργεια που θα αποσκοπεί στην αποκατάσταση του τρωθέντος κύρους και της ηθικής βλάβης που υπέστησαν όσοι ΑΔΙΚΩΣ τιμωρήθηκαν από την Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ !!


 21/7/2020 - ΕΚΤΑΚΤΟ-ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΡΑΤΕ !

ΚΙΜΕ, 21 Ιουλίου 2020

Προκαταρκτική εξέταση διετάχθη από τις Δικαστικές Αρχές, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας, προκειμένου να διερευνηθεί η νόμιμη ή μη, διεξαγωγή των αγώνων καράτε που έλαβαν χώρα την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Αμαλιάδος, τους οποίους μάλιστα, σύμφωνα με το ΑΔΑ: 6ΨΛΙΩΡΘ-4ΟΗ, επιχορήγησε ο Δήμος Ήλιδας.

Θυμίζουμε πως τους εν λόγω αγώνες είχε διοργανώσει και διεξαγάγει η ΕΛ.Ο.Κ. και η Τοπική Επιτροπή Νοτίου Ελλάδος, σύμφωνα με την υπ αριθμ. 775/11-11-2019 προκήρυξη (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ/ΑΜΑΛΙΑΔΑ) !!

Όπως μαθαίνουμε, οι Δικαστικές Αρχές διερευνούν αν οι προαναφερόμενοι αγώνες διεξήχθησαν σύμφωνα με τα άρθρα 56Β, 56Δ και 56Ε του Αθλητικού Νόμου όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Ήδη στάλθηκαν οι πρώτες κλήσεις στους εμπλεκομένους, οι οποίοι και άρχισαν να καταθέτουν σχετικά !!

Επισημαίνουμε πως :

● το άρθρο 56Β ορίζει πως «για τη λειτουργία οποιουδήποτε αγωνιστικού χώρου ή χώρου άθλησης όλων των εθνικών, ολυμπιακών, περιφερειακών, δημοτικών, κοινοτικών ή σωματειακών γυμναστηρίων όλων των κέντρων άθλησης ή χώρων αθλοπαιδιών και εν γένει των αθλητικών εγκαταστάσεων ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ άδεια για τη συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές !!

● το άρθρο 56Δ ορίζει πως «αθλητική συνάντηση δεν διεξάγεται αν ο χρήστης της αθλητικής εγκατάστασης δεν έχει εξασφαλίσει άδεια διεξαγωγής της» !!

● το άρθρο 56Ε ορίζει πως «Με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή τουλάχιστον πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ τιμωρείται ο ιδιοκτήτης ή ο χρήστης αθλητικής εγκατάστασης που στερείται άδειας λειτουργίας και παραχωρεί ή επιτρέπει την διενέργεια σε αυτή αθλητικής εκδήλωσης» !!

 

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάται ο πρόεδρος Κουλουρίδης (δεξιά) και το ΔΣ της ΕΛ.Ο.Κ. αν γνωρίζουν σχετικά με την συγκεκριμένη διαταχθείσα Δικαστική Προκαταρκτική Εξέταση !!

Στην συνέχεια αναρωτιόμαστε αν ο παράνομος τρόπος διεξαγωγής των αγώνων ήταν σε γνώση της διοίκησης της ΕΛ.Ο.Κ, η οποία όπως αποκαλύφθηκε ξόδευε χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο για νομικές υπηρεσίες που θα μπορούσαν να έχουν υποδείξει την ορθή διαχείριση του θέματος.

Αυτό που μένει όμως είναι μια επιπλέον πικρή διαπίστωση. Η εκπεσούσα διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ ακόμη και τους αγώνες που αποτελούν τον κύριο λόγο ύπαρξης της ομοσπονδίας δεν ήταν σε θέση να τους κάνει σωστά..!!

Σε κάθε περίπτωση το ΚΙΜΕ δηλώνει ότι θα παρακολουθήσει με εξαιρετικό ενδιαφέρον την πορεία της υπόθεσης και θα ενημερώσει ΕΓΚΥΡΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ κάθε ενδιαφερόμενο για τις εξελίξεις !!


 2/10/2020 - ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

 

ΚΙΜΕ,  2 Οκτωβρίου, 2020

 

Δεν φαίνεται να έχουν τέλος τα σκαμπίλια για τον Γιώργο Γερόλυμπο, καθώς το ΑΣΕΑΔ με την 81/2.10.2020 απόφαση του, απέρριψε την προσφυγή της τιμωρημένης πρώην διοίκησης της ΕΛΟΚ, κατά της απόφασης 27/2020 της ΕΦΙΠΗΔ, με την οποία τιμωρήθηκαν με ποινή 18μηνης στέρησης της αθλητικής τους ιδιότητας οι Χονδροματίδης Παναγιώτης, Λαζαρίδης Στέφανος, Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, Καραπλιάγγος Αθανάσιος, Μπαλασσόπουλος Δημήτριος, Σαγιάς Γεώργιος Ζυμάρη Θέκλα Τσαρτσιταλίδης Κίμωνας και Μπουλούμπασης Χρήστος, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της με δόλο, κατά συρροή και κατ εξακολούθηση παρεμπόδισης και αποκλεισμού αθλητών και σωματείων από το δικαίωμα της άθλησης.

Οι επόμενοι με την τιμωρία αφαίρεσης της φίλαθλης ιδιότητας από την ΕΦΙΠΗΔ την 30-1-2020 πέτυχαν "ημερομηνία λήξης" στην είσοδό τους σε αθλητικούς χώρους και θα επανέλθουν μετά από 18 μήνες! Sayonara!!!

 Η Απόφαση της ΕΦΙΠΗΔ επικυρώθηκε εφετειακά και από το ΑΣΕΑΔ την 2/10/2020!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

Επώδυνη

Ανατροπή του "μαγαζάτορα"!

Στα πλαίσια της απόφασης του αυτής, το ΑΣΕΑΔ απέρριψε και τις κατά της απόφασης της ΕΦΙΠΗΔ, πρόσθετες παρεμβάσεις των Γεωργίου Γερόλυμπου και Ισίδωρου Κούβελου αμφοτέρων ενεργών μελών της Ολυμπιακής επιτροπής (!!!), δίνοντας με τον τρόπο αυτό ένα ηχηρότατο μάθημα για τον τρόπο, που θα πρέπει να αντιλαμβάνονται και να διαχειρίζονται τις θεσμικές τους θέσεις όλοι όσοι τις κατέχουν.

Το ΚΙΜΕ υποδέχεται την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, όχι μόνο ως επικύρωση του δίκαιου της από 2/4/2018 καταγγελίας των μελών του, αλλά και ως ιδιαιτέρως καταλυτική για τις περαιτέρω εξελίξεις στο άθλημα του καράτε, αφού πρακτικά βάζει οριστική ταφόπλακα σε κάθε προοπτική επαναβίωσης της τιμωρημένης διοίκησης και αποξενώνει ακόμη περισσότερο, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, τον Γιώργο Γερόλυμπο από συνεργάτες! Δίκαιο και Αλήθεια!!!

Συνιστούμε σε όλους εκείνους που πεισματικά συνεχίζουν να περιφρονούν την αλήθεια και να αγνοούν τα γεγονότα, να κατανοήσουν επιτέλους ότι η πολιτική διαγραφών, τραμπουκισμών και εκβιασμών που χρόνια βίωνε ο κόσμος του καράτε, είναι, όπως κατ' επανάληψη έχουμε δηλώσει, εκτεθειμένη σε όλα τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας και σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των επιλογών τους.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι ενώπιον της ΕΦΙΠΗΔ εκκρεμούν σήμερα

η από 29.3.2018 καταγγελία εις βάρος του Γεωργίου Γερολύμπου και μελών ΔΣ

• η από 19.4.2018 καταγγελία εις βάρος Πάση, Ποντίδα, Ράλλη Χονδροματίδη

• η από 7.3.2019 καταγγελία εις βάρος των μελών του ΔΣ

• η από 20.6.2020 καταγγελία εις βάρος τιμωρηθέντων για παραβίαση της 27/2020 απόφασης και υποτροπή.

 

Εκκρεμούν επίσης, αποζημιωτικές αγωγές αρκετών χιλιάδων ευρώ εις βάρος μελών του ΔΣ, αλλά και της Δικαστικής Επιτροπής, για την συκοφαντική δυσφήμιση των δήθεν προπηλακιστών της Γενικής Συνέλευσης του Νοεμβρίου του 2018, δια της παραγγελθείσης ετυμηγορίας, καθώς και αποζημιωτικές αγωγές κατά της πλειοψηφίας της προσωρινής Διοίκησης, για την άρνηση της αποκατάστασης του κύρους των μελών μας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΛΟΚ.

Το νομικό επιτελείο του ΚΙΜΕ, αξιολογεί και αξιοποιεί το τεράστιο δυσφημιστικό και συκοφαντικό υλικό, που ανακτήθηκε από ηλεκτρονικό αρχείο της ΕΛΟΚ, κατά την περίοδο της διοίκησης ΣΙΕΤΗ, το οποίο εμπλέκει εκτός των ηθικών αυτουργών και τους φροντιστές αυτών.

Παρακολουθούμε στενά το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, σε στενή συνεργασία με την νομική υπηρεσία της ΓΓΑ, για τον καταλογισμό των παρανόμων δαπανών της περιόδου 2014-2018, καθώς και την πιθανή εμπλοκή διεφθαρμένων δημοσίων λειτουργών σε αυτές.

Ενημερώνουμε την παγκόσμια Ομοσπονδία σε εβδομαδιαία βάση για την πρόοδο στην προσπάθεια της οριστικής εξυγίανσης του αθλήματος.

Πριν από ενάμιση χρόνο, ο Γιώργος Γερόλυμπος καλούσε τα υγιή στοιχεία του καράτε να απομονώσουν τους ηλίθιους του ΚΙΜΕ και να ανέβουν μαζί του στο τραίνο της ΕΛΟΚ.

Σήμερα, που το τραίνο της ΕΛΟΚ, με τον Ιωάννη Κουλουρίδη στο τιμόνι, βρίσκεται εκτροχιασμένο, σε πορεία προς το γκρεμό, o Γιώργος Γερόλυμπος προσπαθεί να πείσει τους συνεργάτες, που του πλήρωσαν ακριβά το ταξίδι της ολυμπιακής του εμμονής, να μην κατέβουν από αυτό.

Καθώς το «όχι εμένα, ... αυτούς», του Γερόλυμπου προς τους αστυνομικούς που παίρνουν στο Αυτόφωρο τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ, καθιερώνεται ως η πλέον αξιόπιστη ανταμοιβή τους. Καλούμε άλλη μια φορά, τα υγιή στοιχεία του καράτε να επανεξετάσουν τις προοπτικές τους.

Η συνέχεια είναι μπροστά..


 8/10/2020 - ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ !!

 

ΚΙΜΕ, 8 Οκτωβρίου

Πραγματικά ντρεπόμαστε για λογαριασμό σου πρόεδρε Κουλουρίδη.

Διορίσθηκες αφού προτάθηκες ως μαριονέτα στο κουκλοθέατρο του Γιώργου Γερόλυμπου και ως τέτοια παριστάνεις ότι διοικείς.

Καλό θα ήταν όταν αναφέρεσαι γραπτώς σε νόμους άρθρα και δικαστικές αποφάσεις τουλάχιστον να τις γνωρίζεις, γιατί ακόμη και μια μαριονέτα οφείλει να μαθαίνει σωστά τον ρόλο της, πράγμα για το οποίο δεν φαίνεσαι να είσαι ικανός.

Συλλαμβάνεσαι για μια ακόμη φορά αδιάβαστος καθώς δεν γνωρίζεις την δικαστική απόφαση με την οποία βρίσκεστε διορισμένοι, η οποία πουθενά δεν αναφέρεται σε απόφαση του ΑΣΕΑΔ και για του λόγου μας το αληθές ιδού η απόφαση:

Με το από 04.10.2020 και με Αριθ.Πρωτ. 721.β έγγραφο που υπέγραψες και έστειλες με mail στα μέλη της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΛ.Ο.Κ. την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020 11:36 μμ, στα πλαίσια της Κατεπείγουσας Πρόσκλησης Σύγκλησης Διοικητικού Συμβουλίου, που συγκάλεσες με το από 04.10.2020 και με Αριθ. Πρωτ.: 721.α έγγραφο που επίσης υπέγραψες, στο

ΘΕΜΑ 2ον “… Λήψη απόφασης για την προκήρυξη αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.”

Στην εισήγηση σου αναφέρεις επί λέξει ..

 

"Σύμφωνα με την από 9.3.2020 απόφαση της προέδρου Πρωτοδικών Μ. Σκάρπου η οποία μεταρρυθμίζει εν μέρει την από 14/2 προσωρινή διαταγή της προέδρου Πρωτοδικών Μ. Δριβελέγκα και την από 27/2 προσωρινή διαταγή της προέδρου Πρωτοδικών Ο. Φλεριανού και σύμφωνα με την οποία διορίστηκε προσωρινή διοίκηση στην ΕΛΟΚ προκειμένου να επιληφθεί των κατεπειγουσών και ανεπίδεκτων αναβολής θεμάτων και, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΕΑΔ, να συγκαλέσει άμεσα Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής….”

 

Σε ποιο σημείο της η από 9.3.2020 απόφαση της προέδρου Πρωτοδικών Μ. Σκάρπου αναφέρει βρε απίθανε τύπε “ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΕΑΔ, να ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ” ;; Που το είδες γραμμένο ;; Ποιος διεστραμμένος νους τροφοδότησε την άγνοιά σου με τέτοια ερμηνεία ;;

Άσε πρόεδρε το σενάριο το ζήσαμε στις 21 Απριλίου του 2018.

Πόσο σοβαρός και έντιμος μπορεί να θεωρηθεί ένας πρόεδρος που επιχειρεί με αυτόν τον τρόπο να εξαπατήσει τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ προκειμένου να εκμαιεύσει την συναίνεση τους για διεξαγωγή εκλογών σε ημερομηνία που επέλεξε ο άνθρωπος, που τον χειρίζεται, και μάλιστα πριν την συζήτηση και των αιτήσεων έτσι όπως πραγματικά ορίζει η από 9.3.2020 απόφαση της προέδρου Πρωτοδικών Μ. Σκάρπου. Εσύ δεν ήσουν πρόεδρε Κουλουρίδη μαζί με τον Γερόλυμπο στο δικαστήριο στις 05.10.2020 και ζήτησες αναβολή για την εκδίκαση της δική σας αίτησης ;; Δεν γνωρίζεις πως ανεβλήθη για τις 12.10.2020 προκειμένου να συνδικαστεί με αυτήν των αντιπάλων σου ;;

Οφείλεις φυσικά να εξηγήσεις γραπτά σε όλα τα μέλη γιατί καταστρατηγείς το καταστατικό της ομοσπονδίας μας και την εποχή που δεν υπήρχαν περιορισμοί συνάθροισης ατόμων και δεν υπήρχαν οι δικαιολογίες για τη λήψη αποφάσεων δια περιφοράς δηλαδή από τις 5/6/2020 έως και τις 15/9/2020 ενώ έπρεπε να έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον ένα Δ.Σ. εσύ δεν έκανες κανένα.

Οφείλεις επίσης να μας εξηγήσεις γιατί αγνοείς επιδεικτικά την εναλλακτική λύση της τηλεδιάσκεψης, την οποία δεν αρνείσαι στον πρόεδρο Espinos ή την αθλητική ηγεσία.

Αν θεωρείς παρανομία το να πληρώνεις τις υποχρεώσεις σου ακόμα και όταν οι τιμωρημένη διοίκηση πήρε το Ταμείο και εξαφανίστηκε για μια εβδομάδα, οφείλεις να το καταγγείλεις. Σου ζητήθηκαν μήπως τα χρήματα που πλήρωσε ο κ. Σιετής από την τσέπη του;

 

Εμείς έχουμε καταγγείλει και εξακολουθούμε να καταγγέλλουμε κάθε παράνομη πράξη σας, στις αρμόδιες αρχές, με τις γνωστές για τους παραβάτες συνέπειες. Αφού λοιπόν θεωρείς ότι η δική μας διοίκηση έχει με κάποιο τρόπο παρανομήσει, αναρωτιέμαι πρόεδρε γιατί η δική σου νόμιμη διοίκηση δεν έχει προβεί μέχρι σήμερα σε καμία αντίστοιχη καταγγελία εις βάρος μας;

Αιδώς πρόεδρε.. Ο ρόλος σου είναι να προεδρεύεις ενός ΔΣ και όχι να ικανοποιείς της απαιτήσεις εξωθεσμικού παράγοντα που λειτουργεί εις βάρος της νομιμότητας και υπέρ των ίδιων συμφερόντων του. Μην ξεχνιέσαι πρόεδρε, δεν είσαι εκλεγμένος, είσαι διορισμένος.. Τίμησε λοιπόν τον διορισμό σου, σεβάσου την απόφαση της προέδρου Πρωτοδικών κ. Μ. Σκάρπου που σε διόρισε και ΚΥΡΙΩΣ μην την παρερμηνεύεις γιατί θα βρεθείς προ εκπλήξεων..


 12/10/2020 - Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

 

Οι καταιγιστικές εξελίξεις στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε συνεχίζονται και οι ισορροπίες διαφοροποιούνται για ακόμα μία φορά. Η πλευρά της μέχρι τώρα μειοψηφίας του ΔΣ κάνει λόγο για μεγαλειώδη νίκη, αναφερόμενη στην απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που σήμερα εκδίκασε τις προσωρινές διαταγές. Κι αυτό γιατί έγινε αποδεκτή η πρόταση του δικηγόρου και μέλους της μειοψηφίας των πέντε, Παναγιώτη Περάκη, για ίση κατανομή θέσεων στο ΔΣ και ορισμό προέδρου κοινής αποδοχής. Η θέση αυτή, μάλιστα, θα προταθεί στον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο και σε περίπτωση που δεν την αποδεχτεί, στον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσό.  

Μέχρι σήμερα στο ενδεκαμελές διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΟΚ υπήρχε οριακή πλειοψηφική γραμμή έξι εναντίον πέντε. Μετά από την απόφαση του Πρωτοδικείου στο νέο ΔΣ η ισορροπία θα είναι απόλυτη και ο πρόεδρος θα είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά.  

Από τα μέλη της πρώην πλειοψηφίας στο Συμβούλιο παραμένουν ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Κουλουρίδης, ο ταμίας Στέλιος Σκούφιας, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Μακρής και ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής Μάριος Σιταράς, ενώ νέο μέλος θα είναι η Μαρία Χαραλάμπους.

Από τους πέντε της πρώην μειοψηφίας οι τέσσερις παραμένουν οι Θεόδωρος Μαργαρίτης-Σιετής, Γιάννης Γιαννέλης, Παναγιώτης Περάκης, Κώστας Μητρόπουλος ενώ αποχώρησε ο Μανώλης Βαλάσης και στη θέση του τοποθετήθηκε ο Αθανάσιος Φυλακτός.  

Επόμενο βήμα ο ορισμός προέδρου, καθώς οι άνθρωποι της ΕΛΟΚ θα επικοινωνήσουν άμεσα με τον Σπύρο Καπράλο για να πληροφορηθούν τις προθέσεις του. 

Γ. Μανταίος

 

Σχόλιο karate.gr: Τελικά τη θέση του προέδρου του προσωρινού ΔΣ/ΕΛΟΚ τη δέχθηκε ο Δημήτρης Βερβεσός!


 13/10/2020 - ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΗΡΥΞΕ ΑΚΥΡΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Γ.Σ.

 ΚΙΜΕ 13 Οκτωβρίου, 2020 

Αποκρύπτουν ΝΕΑ νομική ήττα του Γερόλυμπου ..

Κατόπιν αυτού μπορεί κανείς μετά βεβαιότητας να ισχυριστεί ότι τα “προβλήματα” για τον επίτιμο και οι αποκαλύψεις για την παθογένεια του χώρου έχουν πλέον πάρει την μορφή χιονοστιβάδας !!

Συγκεκριμένα :

Με την υπ αριθμ. 12417/2020 Απόφαση του, που δημοσιεύτηκε στην Αθήνα την 07.09.2020, το ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ:

 

ΚΗΡΥΞΕ ΑΚΥΡΗ την εκλογή του Γεωργίου Γερόλυμπου ως Πρόεδρου της από 11.11.2018 Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΟΚ, με ψηφοφορία που διενεργήθηκε δια βοής, παρά την καταστατική απαγόρευση.

ΚΗΡΥΞΕ ΑΚΥΡΗ την απόφαση της ΓΣ για άσκηση πειθαρχικών διαδικασιών για τους εκπροσώπους και τα σωματεία τους που εμπίπτουν σε παραβάσεις του Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΛΟΚ.

 

Αθλητικός νόμος.. αποκαλύψεις στην Βουλή.. ΕΦΙΠΔ.. ΑΣΕΑΔ.. πόρισμα Αρχής διαφάνειας.. Δικαστικές αποφάσεις.. και όσα άλλα αναμένονται δείχνουν αδιαμφισβήτητα το ΤΕΛΟΣ της εποχής Γερόλυμπου. Το Ελληνικό Καράτε, παρά τις λυσσαλέες περί του αντιθέτου προσπάθειές του, θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ από τις στάχτες που αυτός δημιούργησε.

Όλοι το αντιλαμβάνονται πλην του ιδίου που εμμένει σε προβλέψεις-προφητείες και στην προσφιλή για αυτόν τακτική του “διαίρει και βασίλευε” !!

Ματαιοπονεί ο κ. Γερόλυμπος !!

Πέρα του ότι έσπασε η γυάλινη σφαίρα που προέβλεπε το μέλλον, το οποίο ο ίδιος φρόντιζε να δημιουργεί για τους αντιπάλους του, οι τελευταίες του προβλέψεις, διαψεύστηκαν παταγωδώς. Τα γεγονότα τον ξεπέρασαν και αυτός δεν εννοεί να καταλάβει ότι αυτά που ήξερε πρέπει να τα ξεχάσει. Εφεξής η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ θα επικρατήσουν !!

Η συσχετισμοί δυνάμεων στο ΔΣ άλλαξαν και την πλειοψηφούσα διαφορά καλούνται να την κάνουν έντιμοι άνθρωποι. Οι εκλογές θα γίνουν, ΟΧΙ όπως αυτός ονειρεύεται αλλά σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο και εφ όσον πληρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις για μια δημοκρατική και αχειραγώγητη εκλογική αναμέτρηση !!


 

14/10/2020 - ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΕΡΓΟ ΕΝΟΣ ΑΓΝΟΥ ΓΟΝΕΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΟΚ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ..!!


 Προσθήκη: 16/10/2020 - Και ακόμα μία ήττα του Γερόλυμπου και της Παλιάς ΕΛΟΚ!

 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΛΟΚ ΥΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.. Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ..

 

Από το Hellenic Karate News:

Την Πεμπτη 15.10.2020 το ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ εξέδωσε προσωρινή διαταγή διά της οποίας ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ, μέχρι το Φεβρουάριο του 2022 η "απόφαση" του πρώην ΔΣ της ΕΛΟΚ, που υπό την προεδρία της Εμμανουέλας Ποντίδας-Γερόλυμπου, είχε "αναστείλει" την ιδιότητα μέλους των συλλόγων :

● Α. Σ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΟΥΚΑ; (ΑΣΕΔ)

● ΛΕΣΧΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

● ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΧΙΟΥ

● Α.Σ. SHOTOKAN ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ :

Στις 13.05.2019 με απόφαση της εκτελεστικής Επιτροπής, που επικυρώθηκε από το σύνολο των τιμωρημένων μελών του έκπτωτου ΔΣ της ΕΛΟΚ, είχε "ανασταλεί" η ιδιότητα μέλους της ΕΛΟΚ, των ως άνω τεσσάρων (4) αθλητικών συλλόγων Καράτε με την αιτιολογία ότι δήθεν δεν είχαν επικαιροποίηση τα στοιχεία τους..

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : Θυμίζουμε πως οι τέσσερις (4) ως άνω σύλλογοι είχαν αποστείλει ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΩΣ, με δικαστικό επιμελητή, ΟΛΑ τα υπό της ΕΛΟΚ αιτούμενα στοιχεία !!

Η πρώην έκπτωτη διοίκηση (Ποντίδα κ.λπ.), ως όφειλε, έπρεπε ΑΜΕΣΑ να ανακαλέσει την απόφαση της. ΟΥΔΕΠΟΤΕ το έπραξε !! Προτίμησε αντ' αυτού να να συνεχίσει ένα άδικο, χρονοβόρο και δαπανηρό δικαστικό αγώνα, με σκοπό την ηθική και οικονομική "εξόντωση" των εν λόγω αντιπολιτευόμενων συλλόγων και τον αποκλεισμό αυτών και των αθλητών τους από όλες τις αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές δραστηριότητες της Ομοσπονδίας !!

Εξ εγγράφων απεδείχθη πως την ίδια πρακτική ήταν "αποφασισμένος" ή κατά το ορθότερο "διατεταγμένος" να ακολουθήσει, ως γνήσιος συνεχιστής του αντιαθλητικού έργου των τιμωρημένων πρώην διοικούντων και ο κατά δήλωσή του εκφραστής του ΓΟΝΕΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ (τρομάρα του!).. ΤΕΩΣ πρόεδρος ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ !!

Τον "πρόλαβε" όμως η απόφαση της από 15.10.2020 εκούσιας, που όρισε ΝΕΑ Διοίκηση στην ΕΛΟΚ !! Τους κατωτέρω:

Δημήτρης Βερβεσός, πρόεδρος ΕΛΟΚ,

(πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών)

Θεόδωρος Σιετής, Επιχειρηματίας,

Α΄ Αντιπρόεδρος

Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής

Β΄ Αντιπρόεδρος

Κώστας Μητρόπουλος, Γεωπόνος

Γενικός Γραμματέας

Θανάσης Φυλακτός

Οικονομολόγος

Έφορος Υλικού

Παναγιώτης Περάκης, Δικηγόρος,

Μέλος

Ιωάννης Κουλουρίδης,

Αναπληρωτής Πρόεδρος

Δημήτρης Μακρής,

Ειδικός Γραμματέας

Στυλιανός Σκούφιας

Ταμίας

Μάριος Σιταράς

Επιχειρηματίας

Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής

Μαρία Χαραλάμπους

Μέλος

Μόλις οριστικοποιηθούν οι θέσεις θα τις γράψω!

 

Ως εκ τούτου ο ΤΕΩΣ πρόεδρος ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ πέρα του ότι απώλεσε τον "προεδρικό θώκο", απώλεσε και την πλειοψηφία στο ΔΣ, με φυσικό επακόλουθο να στερηθεί του δικαιώματος νομιμοποίησης νομικού εκπροσώπου της ΕΛΟΚ, στο ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Συνέπεια αυτού ήταν να ΑΙΤΗΘΕΙ αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης. Το αιτημα αναβολής έγινε ΔΕΚΤΟ και η εκδίκαση της κυρίας Δίκης ΟΡΙΣΤΗΚΕ για τον Φεβρουάριο του 2022 !!

Παράλληλα το ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, έκανε ΔΕΚΤΟ αίτημα του συνηγόρου των "τεσσάρων" κ. Σπύρου Κλαδά, για έκδοση προσωρινής διαταγής που θα τους παρείχε δικαστική προστασία ΜΕΧΡΙ την συζήτηση της εφέσεως το 2022.

Και αυτό το αίτημα έγινε ΔΕΚΤΟ !!

Έτσι με την από 15.10.2020 απόφαση του, το ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ την "απόφαση αναστολής" της ιδιότητας μέλους των ως άνω συλλόγων που παρανόμως τους είχε επιβάλει η έκπτωτη πρώην διοίκηση Ποντίδας και λοιπών τιμωρημένων μελών, ΜΕΧΡΙ την συζήτηση της αναβληθείσας υπόθεσης το Φεβρουάριο του 2022!!

Κατόπιν όλων αυτών και μέχρι τη συζήτηση της υπόθεσης, το Φεβρουάριο 2022, οι τέσσερις (4) ως άνω σύλλογοι τυγχάνουν ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ προστασίας με αποτέλεσμα :

● να δύνανται να συμμετάσχουν σε όλες τις αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές δραστηριότητες της ΕΛΟΚ,

● να δύνανται να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο Μητρώο σωματείων της ΓΓΑ και

● να έχουν δικαίωμα ψήφου ως μέλη της ΕΛΟΚ όταν ΝΟΜΙΜΩΣ με απόφαση της ΝΕΑΣ προσωρινής διοίκησης και σύμφωνα με Ν. 4726/2020 διεξαχθούν αρχαιρεσίες ή οποιαδήποτε άλλη Γενική Συνέλευση !!

Είναι πλέον καιρός να σταματήσουν οι δικαστικές διαμάχες που εντέχνως και πέραν πάσης λογικής και αθλητικής δεοντολογίας μεθόδευσαν με αποκλειστική ευθύνη τους οι πρώην έκπτωτοι διοικούντες και ο διοικών αυτούς Γιώργος Γερόλυμπος.


20/10/2020 - Νέες Προσθήκες:  Πού βρίσκονται, όμως, οι προϋποθέσεις για τις εκλογές στην ΕΛΟΚ!

 

Η βασική προϋπόθεση για τις εκλογές στην ΕΛΟΚ είναι να υπάρχουν αθλητικοί σύλλογοι με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, που να κάνουν καράτε ΤΏΡΑ και ΟΧΙ πέρυσι! Και τέτοιοι σύλλογοι ΔΕΝ υπάρχουν λόγω Covid-19!

Τώρα, τι κάνει ο Αυγενάκης για να ζωντανέψει τον πεθαμένο αθλητισμό είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο! Το να εγγραφείς στο Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ με περυσινά στοιχεία ΔΕΝ σημαίνει ότι είσαι και υπαρκτός και ενεργός σύλλογος εφέτος!!!

Παρεμπιπτόντως, κατατέθηκε στην ΕΦΙΠΗΔ καταγγελία κατά του Αυγενάκη από την Παναγιώτα Δελαγραμμάτικα, όπως την βλέπετε με κλικ εδώ!

 

Στα δικά μας πάλι:

Παρά την ανυπαρξία εν ενεργεία πραγματικών αθλητικών συλλόγων με αθλητές, προπονητές, προπονήσεις και αγώνες στις ομοσπονδίες τους και στο εξωτερικό, η ΓΓΑ παρουσιάζει τους μαϊμουδένιους συλλόγους του Μητρώου του Αυγενάκη (15/10/2020) για το καράτε στον Πίνακα με κλικ εδώ!

Τον Πίνακα τον μετασχηματίζουμε προς το καλύτερο και τον βλέπετε με κλικ στο επόμενο:

Kατά σειρά εγγραφής τους στο Μητρώο από το karate.gr:

15/10/2020 - Τα Σωματεία της ΕΛΟΚ με Εγγραφή στο Μητρώο της ΓΓΑ κατά σειρά εγγραφής.

Καμία απολύτως αίτηση δεν έχει ελεγχθεί ακόμα!

Ή κατά αλφαβητική σειρά από το karate.gr στον Πίνακα: 15/10/2020 - Τα Σωματεία της ΕΛΟΚ με Εγγραφή στο Μητρώο της ΓΓΑ κατά αλφαβητική σειρά.

Καμία απολύτως αίτηση δεν έχει ελεγχθεί ακόμα!

Ή κατά ημερομηνία ολοκλήρωσης της αίτησης από το karate.gr: 15/10/2020 - Τα Σωματεία της ΕΛΟΚ με Εγγραφή στο Μητρώο της ΓΓΑ κατά ημερομηνία ολοκλήρωσης της αίτησής τους.

Καμία απολύτως αίτηση δεν έχει ελεγχθεί ακόμα!

Και με τις 45 μέρες που πρέπει να προηγηθεί η προκήρυξη των εκλογών πάμε για Φεβρουάριο του 2021!

Αλλά οι 45 μέρες θα πρέπει να μετράνε ΜΕΤΆ από τον έλεγχο από τους υπαλλήλους της ΓΓΑ και την οριστικοποίηση των εχόντων δικαίωμα ψήφου συλλόγων με την Εδική Αθλητική Αναγνώριση (!!!) και επομένως πάμε για ... Φεβρουάριο του 2022, εκτός αν παρανομήσει κατά συνήθεια για πολλοστή φορά ο Αυγενάκης!!!

 

Κατά τα άλλα υπάρχουν αθλητικοί σύλλογοι, αθλητικές ομοσπονδίες, αθλητικοί αγώνες και πρωταθλήματα!

Πού πας ρε Καραμήτρο!!!


 Στο μεταξύ έχουν ήδη βγει ενδιαφέρουσα Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για την ΕΛΟΚ καθώς και Οικονομικά Πορίσματα από τα λογιστικά της βιβλία! Θα τα δούμε όλα εν καιρώ!

www.karate.gr: Για να τελειώνουμε: Ladies First!!!

Και πού 'σαι Καραγκιοζοπαίχτη! Πάρε και τους Καραγκιόζηδες μαζί σου!


 Και κλείνουμε με τα γνωστά μας:

 

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται

 ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .