karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 31/5/2021. Τελευταία ενημέρωση 5/6/2021.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 "Λευκός Καπνός" από την Ελληνική Ομοσπονδία Κωλοτουμπαίων με απόλυτη "επιτυχία" στις "δημοκρατικές" εκλογές της!

 

Ο "Βασιλιάς" α-ψόφησε! Ζήτω ο ... "Βασιλιάς"!!! - Οι αρχικοί και βασικοί υποστηρικτές του Γερόλυμπου παριστάνουν σήμερα την εκλεγμένη αντιπολίτευση!

 

 Οι "πυρκαγιές" θα ακολουθήσουν και θα διαρκέρσουν επ' αόριστον όσο ο Γερόλυμπος ζει και βασιλεύει ακόμα και στο παρακράτος της ΕΛΟΚ!

 

Αφήστε τα μίση,

η ΠΟΠΚ είναι η λύση!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


 Περίληψη της ανοδικής πορείας του δικτάτορα και της πτώσης του σε χαρακτηριστικές χρονικές στιγμές:

Η Κοκκινοστριγγίτσα (ΕΛΟΚ) και ο Κακός Γερόλυκος σε εικόνες

 

Μιά φορά κι ένα καιρό ήταν μια τολμηρούτσικη Κοκκινοστριγγίτσα (ΕΛΟΚ = Ελληνική Ομοσπονδία Κωλοτουμπαίων) διαθέσιμη για όλα τα γούστα και ένα ανερχόμενο Διοικητικό Αστέρι (Man of the Year!), όπως μας έγραφαν και τα έγκυρα περιοδικά της εποχής των ετών 1994 - 1995!

 

 

 

"Γιαγιά γιατί έχεις τόσο μεγάλα δόντια?" - "Για να ... μασάω καλύτεραααα!"

"Γιαγιά γιατί κολλάς από δίπλα στον Εσπίνος?" - "Για να σας δουλεύω καλύτεραααα!"

"Γιαγιά γιατί ... κωλογλύφεις του πολιτικούς της ΓΓΑ?" - "Για να με καλύπτουν καλύτεραααα!"

 

 

"Γιαγιά γιατί δικτατορίζεις την ομοσπονδία μας?" - "Γιατί το μαστίγιο και το καρότο κρατάνε τις ισορροπίες!"

"Γιαγιά γιατί εξοντώνεις συλλόγους και αθλητές?" - "Για να υπακούνε όλοι τυφλά στον Μαγαζάτορα!"

"Και γιατί Γιαγιά πρέπει να υπακούνε όλοι τυφλά στον Μαγαζάτορα?" - "Γιατί το Μαγαζί είναι ένα Μεγάλο Κόκκαλο που δεν το αφήνω με τίποταααα!"

 

"Γιαγιά πώς τα καταφέρνεις τόσα χρόνια και επιβάλλεσαι?" - "Γιατί ξέρω και διαλέγω καλούς Γκανγκστερο-συνεργάτες!"

"Αλλά Γιαγιά ακόμα και οι καλοί Γκανγκστερο-συνεργάτες κάποτε τελειώνουν!" - "Ακόμα και όταν τελειώνουν, βγάζω καινούργιους από το Μαγικό Καπέλο!"

"Και, Γιαγιά, πώς καταφέρνεις και τους κρατάς τόσα χρόνια υπάκουους να σε υπηρετούν?" - "Τους δίνω να γλείφουν λίγο από το Μεγάλο Κόκκαλο! Τα υπόλοιπα τα γλείφουν οικειοθελώς από τη φύση τους!!!"

 

"Και, Γιαγιά, πώς και σε πήρε η κάτω βόλτα τελευταία?" - "Αυτή η ... Κλώσσα ο Εσπίνος με έβγαλε ... γραμματόσημο!"

"Καλά, αυτό στο εξωτερικό, αλλά εδώ στην Ελλάδα?" - "Αυτό το karate.gr με πασάλειψε ... Πίσσα και Πούπουλα από το 2004!"

"Ναι, αλλά Γιαγιά εδώ σε είχαν κάνει άγαλμα!" - "Και τα αγάλματα κάποτε τα ρίχνουνε, παιδί μου, και τα κάνουνε ... χαλίκι! Αφού ακόμα και οι μισοί Γκάνγκστερο-συνεργάτες μου, που με ψηφίζανε 20 χρόνια, τώρα στράφηκαν εναντίον μου!"

"Και από την ένδοξη πορεία σου εσύ τι κέρδισες Γιαγιά?" - "Οι ίδιοι οι συνεργάτες μου μού απένειμαν τιμητικά το ... Πράσινο Αγγούρι και πήρα και δυό Μπουκέτα ... Ορχιδέες! (Για λεφτά ας μη μιλάμε!!!)"

 

 

"Καλά, Γιαγιά, άλλοι δεν είχαν τα δικά σου όνειρα να σταδιοδρομήσουν σαν και σένα?" - "Ναι, παιδί μου, πολλοί οραματίζονταν τις καρέκλες που μόνο εγώ κάθισα, αλλά μείνανε στα οράματα χωρίς να πάρουν ούτε ... ένα πόδι!"

"Και με το μπαγιόκο, Γιαγιά, τί έγινε με το μπαγιόκο?" - "Αυτό έχουμε χρόνια μπροστά μας να το δούμε! Ας είναι καλά η πατέντα μου ... ο διπλός πάτος στην πισίνα!"

"Και η Έμμα, Γιαγιά, τι θα γίνει με την Έμμα?" - "Η Έμμα θα είναι πιστή σύντροφος μέχρι το τέλος: Αυτή μέσα, εγώ έξω!!!"

 

"Γιαγιά να προσέχεις γιατί σε παρακολουθούν πού βάζεις τα λεφτά!" - "Μη φοβάσαι! Εκεί που τα βάζω δεν θα τα βρει κανένας!"

"Γιαγιά, σε πήρανε, όμως, χαμπάρι και οι Οικονομικοί Εισαγγελείς και η Αρχή Διαφάνειας!" - "Μη φοβάσαι: Όλους αυτούς τους έχω για πασατέμπο! Μοιράζω την περιουσία μου εκεί που δεν θα την βρούνε! Τον ... Αφύλαχτο μόνο φοβάμαι!"

 

"Τη δουλειά με τους Καταλογισμούς αυτός ο Αφύλαχτος σου την έστησε ή ο karate.gr, Γιαγιά? Και ακόμα: στις εκλογές ποιός σε πούλησε, Γιαγιά, και πήρες από τα ... τρία το μακρύτερο?"

"Μη μου μιλάς για αυτά γιατί μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι! Ο Πρώτος μου έστησε τους Καταλογισμούς, αλλά ο Δεύτερος τους είχε προφητεύσει εδώ και χρόνια! Στις εκλογές με πούλησε ο πλέον ευεργετηθείς από εμένα: η Μαϊμού του Καράτε! Και ξέρω και ποιός Σουβλατζής τον έπεισε να με προδώσει, αλλά δεν τελειώσαμε ακόμα!"

 


Το προεκλογικό τσιρκάκι του ΚΙΜΕ! Ποίου, όμως, ΚΙΜΕ?

 

Δύο μέρες πριν από τις εκλογές της ΕΛΟΚ στήθηκε ένα πανηγύρι δήθεν προεκλογικών δηλώσεων του υποψήφιου προέδρου της ΕΛΟΚ Θόδωρου Σιετή! Το παρακολούθησα σιωπηρά για να δω και ακούσω από πρώτο χέρι τα λεγόμενά του.

Πήγαμε για προγραμματικές δηλώσεις και ακούσαμε αφορισμούς κατά της προηγούμενης διοίκησης, αποθέωση της προσωρινής διοίκησης και ευχολόγια για την επερχόμενη διοίκηση! Μια ανύπαρκτη οργάνωση ως προς τους ομιλητές και τα θέματα, αλλά και ως προς τον τρόπο και τη σειρά των ομιλητών με τελικές προγραμματικές δηλώσεις ΜΗΔΕΝ! Η όλη φιέστα είχε σαν στόχο το πλασάρισμα του Σιετή στο κοινό και μόνο αυτού, αφού κανένας άλλος υποψήφιος δεν μίλησε! Δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι ο Α-Σιετής εκτός από το ΚΙΜΕ αγόρασε και υπηκόους στην ΕΛΟΚ!

 

Ο υποψήφιος πρόεδρος αποδείχθηκε πραγματικά "Α-Σιετής" περί τα θέματα της ομοσπονδίας και αναλώθηκε στις παρανομίες της προηγούμενης διοίκησης με μόνες υποσχέσεις τις αναθεωρήσεις του καταστατικού και του εσωτερικού κανονισμού χωρίς να γνωρίζει και ο ίδιος σε τι αλλαγές θα προβεί η νέα διοίκηση και γιατί! Ό,τι του πούνε θα τα πλασσάρει για δικά του (όπως ένας παλιός παρόμοιος πρόεδρος!), αφού ο ίδιος έχει μεσάνυχτα από τα ειδικά θέματα του καράτε!

Στην ομήγυρη φάνηκαν και μερικοί υποστηρικτές του Γερόλυμπου, οι οποίοι μόλις τόλμησαν να μιλήσουν προπηλακίστηκαν από τον γνωστό πεζοδρομιακό προπαγανδιστή και "θεωρητικό" των ιδεών του ΚΙΜΕ Σπύρο Δρακόπουλο κατά τον γνωστό χυδαίο τρόπο, που τον χαρακτηρίζει! Γενικά η φιέστα δεν παρουσίασε κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Τέλος, και για τα επόμενα, θυμίζουμε ότι το ΚΙΜΕ των εκλογών του 2016 ήταν το επόμενο για να το συγκρίνουμε με το ΚΙΜΕ των εκλογών του 2021 και να μελετήσουμε τα συμπεράσματα!

 

Το ΚΙΜΕ της ανωτέρω εικόνας του 2016 με 16 υποψήφιους τότε, στις εκλογές του 2021 εμφανίστηκε μόνο με τέσσερεις από τους ανωτέρω δεκαέξι! Τους Μητρόπουλο, Χρήστου, Φυλακτό, Σταυριανίδη! Τους υπόλοιπους τους έφαγε η ... μαρμάγκα!!! Ρε τι έγινε ο πρωταθλητής Παπαδόπουλος, που αν και προπονητής πήγαινε για αντιπρόσωπος στην ΕΟΕ? Μόλις είδε την θέση να την παίρνει ο Σιετής και έμενε μόνο δουλειά χωρίς φανφάρα την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια???


Τα αποτελέσματα των εκλογών και η ανάλυσή τους!

 

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας με το σύστημα ΖΕΥΣ δόθηκαν από την εκλεγμένη πλέον διοίκηση στον αριστερά πίνακα.

 

Πρώτη παρατήρηση σε μια καταστραμένη μεγάλη ομοσπονδία είναι ότι από τα υπέρ των 250 μελών της ψήφισαν μόνο τα 109 μέλη της, δηλαδή το 43%! Αυτό αποτελεί παταγώδη αποτυχία, διότι δεν έχουν εκφραστεί δια της ψήφου τους τα υπόλοιπα άνω των 140 μελών της, δηλαδή το 57%!

Από τις ψήφους των δύο υποψήφιων προέδρων βλέπουμε ότι πήραν 69 ο Σιετής και 39 ο Αρβανίτης και άρα ψήφισαν 69 + 39 = 108 αντιπρόσωποι συλλόγων.

Από το άθροισμα των ψήφων, που είναι 981, για τα μέλη του ΔΣ και με δικαίωμα των αντιπροσώπων να ψηφίσουν 9 υποψήφιους, βλέπουμε ότι ψήφισαν 981/9 = 109 αντιπρόσωποι. Συνεπώς, ένας ψήφος για τον πρόεδρο ακυρώθηκε ή ένας αντιπρόσωπος δεν ψήφισε καθόλου για πρόεδρο.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι κάθε άλλο παρά "δημοκρατικές" ήταν οι εκλογές, αλλά και οι δύο παρατάξεις είχαν αναλωθεί σε πράξεις και ενέργειες επηρεασμού των ψηφοφόρων με τηλεφωνήματα, υποσχέσεις ευνοιών, προπαγανδιστικές δημοσιεύσεις, κινδυνολογίες, απειλές και άλλα παρόμοια, ώστε τα "πακέτα" συλλόγων ανάλογα με τους αρχηγούς τους, όπως είναι:

το "πακέτο" Μπουλούμπαση,

το "πακέτο" Γκάζη-Ζαρουχλιώτη,

το "πακέτο" Κανέλλη,

το "πακέτο" Μπίκα-Κραββαρίτη-Γκουβούση,

το "πακέτο" Πάση,

το "πακέτο" Χονδροματίδη,

και άλλα γνωστά "πακέτα" να εγκλωβιστούν σε μονοκούκια κατά εντολή "αρχηγού πακέτου"!

 

Γνωρίζοντας τα "πακέτα" συλλόγων που θα ψήφιζαν Σιετή και Αρβανίτη βλέπουμε ότι κάποιο μεγάλο "πακέτο" συλλόγων (ή και περισσότερα μικρά) άλλαξε στις τελευταίες ώρες θέση από τη μεριά του Γερόλυμπου στη μεριά του Σιετή! Έτσι δικαιολογούνται και οι 69 του Σιετή έναντι των 39 του Αρβανίτη. Και αυτό έγινε, αφού αυτό το "πακέτο" είχε ήδη διαβεβαιώσει τον Γερόλυμπο ότι ήταν "δικό του"!!! Δεν ξεχνάμε ότι μιλάμε για την Ελληνική Ομοσπονδία του Ολυμπιακού Αθλήματος της Κωλοτούμπας!!!

Από ότι θα έχετε παρατηρήσει, ήδη έχω πάψει να αναφέρω παράταξη ΚΙΜΕ, διότι το ΚΙΜΕ το "αγόρασε" ο Α-Σιετής και ήδη θεωρείται δικό του, αφού και ο ίδιος έχει έντεχνα παρεισφρύσει τρία ακόμα προσωπικά δικά του άτομα στους υποψήφιους, που δεν είχαν καμιά σχέση με το καράτε, αλλά συνστρατεύτηκαν για την ενίσχυση της δικής του θέσης ΜΕΣΑ στο τελικό ΔΣ της ΕΛΟΚ! Στημένη η δουλειά!

Είναι φανερός ο επηρεασμός των αποτελεσμάτων από την προηγηθείσα επαφή της προσωρινής διοίκησης με το "κοινό" των συλλόγων! Είναι προφανές ότι οι συστηματικές αποκαλύψεις από την Προσωρινή Διοίκηση των παρανομιών του Γερόλυμπου στα οικονομικά (γιατί αλλού τις βλέπαμε όλα αυτά τα χρόναι), οι συστηματικές παραβάσεις της προσωρινής διαταγής, που όρισε την προσωρινή διοίκηση, με επεμβάσεις της σε θέματα εκτός της ορισθείσης από το δικαστήριο αρμοδιότητας, όπως και οι ξεκάθαρες εύνοιες προς "φίλα κείμενα" σωματεία και άτομα της Προσωρινής Διοίκησης, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων των εκλογών. Είναι επίσης προφανής η ανάμιξη του Αυγενάκη, αλλά και του Εσπίνος, στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων! Όλα αυτά μαζί με άλλα, που θα βρουν οι δικηγόροι του Γερόλυμπου, θα αποτελέσουν λόγους ακύρωσης των εκλογών και θα ακολουθήσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι δύο παρατάξεις και οι δικηγόροι τους θα στήσουν ... τσαντίρια στην Ευελπίδων για να είναι κοντά στις αίθουσες!!!

Η τρισχαρούμενη νικήτρια παράταξη μας πληροφόρησε από το σάιτ της ΕΛΟΚ και τη συγκρότηση του νέου εκλεγμένου πλέον ΔΣ της ΕΛΟΚ, όπως την βλέπετε δεξιά:

Ας δούμε, λοιπόν, ένα-ένα τα μέλη αυτού του νέου ΔΣ της ΕΛΟΚ:

 

Από την παράταξη Σιετή:

 

Θεόδωρος Σιετής, Πρόεδρος, από τον σύλλογο του Τριανταφύλλη: Τελείως εκτός ΕΛΟΚ, έριξε χρήμα στα έξοδα των δικαστηρίων, αγόρασε το ΚΙΜΕ και μέσω αυτού και των εκλογών αγόρασε στην ουσία την προεδρική καρέκλα της ΕΛΟΚ και τη θέση του αντιπροσώπου στην ΕΟΕ!

Ηλίας Χρήστου, Αναπληρωτής Πρόεδρος, από τον δικό του σύλλογο: Άνθρωπος του καράτε επί πολλά χρόνια, χωρίς αμφιβολία τεχνικός (προπονητής και διαιτητής), ο οποίος θα πρέπει ήδη να έχει καταθέσει το πτυχίο του προπονητή και να απεμπολήσει υποχρεωτικά την ιδιότητα του τεχνικού πλέον για να παραμείνει διοικητικός!

Γιώργος Κελάλης, Α΄ Αντιπρόεδρος και άνθρωπος του προέδρου (1), από τον σύλλογο του Τριανταφύλλη: άγνωστος άσχετος για γέμισμα του ΔΣ προς ενίσχυση του προέδρου μέσα στο ΔΣ.

Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, Β΄ Αντιπρόεδρος και άνθρωπος του προέδρου (2), από τον σύλλογο του Τριανταφύλλη:: άγνωστος άσχετος για γέμισμα του ΔΣ προς ενίσχυση του προέδρου μέσα στο ΔΣ. Αναφέρθηκε ότι κάποτε έκανε καράτε αλλά αυτό δεν αποδεικνύει την πραγματική του επιθυμία να προσφέρει αφιλοκερδώς και εθελοντικά σε μια καταστραμένη και τεράστια ομοσπονδία!

Κώστας Μητρόπουλος, Γενικός Γραμματέας: όχι τεχνικός, μόνο διοικητικός, ακριβώς όπως θα πρέπει να είναι ένας διοικητικός. Και αυτές τις ιδιότητες τις είχε από το σύλλογό του επί πολλά χρόνια!

Θανάσης Φυλακτός, Ταμίας: παλιός προχωρημένος αθλητής του καράτε, που προπονείται εντατικά ακόμα και σήμερα για τον εαυτό του χωρίς να έχει βλέψεις προπονητή ή διαιτητή, χωρίς δική του σχολή καράτε και ταυτόχρονα διοικητικός (πρόεδρος) επί πολλά χρόνια του συλλόγου του Άρη Κραββαρίτη! Αυτές είναι οι ιδανικές ιδιότητες ενός διοικητικού μιας ομοσπονδίας καράτε!

Σταύρος Σταυριανίδης, Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής: καθαρά και επί χρόνια τεχνικός με δική του σχολή και δυό παιδιά επίσης προπονητές καράτε! Ως επαγγελματίας προπονητής επί πολλά χρόνια και για την συμμετοχή του στις εκλογές θα έπρεπε να καταθέσει στη ΓΓΑ (εκδούσα αρχή) το πτυχίο του προπονητή και όχι στην ΕΛΟΚ, διότι αυτή ως αναξιόπιστη, που είναι, πότε τα δείχνει και πότε τα κρύβει! Θα πρέπει επίσης να μην ασχοληθεί με τη διδασκαλία του καράτε στο εξής και να κόψει το περίφημο "δάσκαλος", διότι επέλεξε το "διοικητικός" πλέον. Φυσικά όλα αυτά δεν πρόκειται να γίνουν και ασφαλώς στο γυμναστήριό του θα εξακολουθεί να διδάσκει, πράγμα αντιδεοντολογικό, αλλά και παράνομο!

Γιάννης Γιαννέλης, Ειδικός Γραμματέας, καθηγητής Λυκείου, από το σύλλογο του Άρη Κραββαρίτη και διοικητικός σε αυτόν χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις στο καράτε.

Περικλής Κανέλλης, από το σύλλογο ΟΔΥΣΣΕΑΣ και όχι από τον δικό του (? τι τρίπλα είναι αυτή πάλι?): τεχνικός του καράτε με πτυχίο προπονητή (???)την εγκυρότητα του οποίου αμφισβητούσε έμπρακτα ο Δρακόπουλος την εποχή της Σχολής Προπονητών με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε αν το πήρε ή του το έκοψαν (μάλλον)!!! Τώρα αποφάσισε να κάνει τον διοικητικό! Υποστηρίζεται από τον υπ' αριθμόν ΕΝΑ Κωλοτούμπα πατέρα του Γιάννη Κανέλλη, κολλητό υποτακτικό του Γερόλυμπου, ο οποίος άλλαξε παράταξη μέχρι να ξανα-αλλάξει πάλι!!!

Πάρης Ανδρεανίδης, Μέλος: γυμναστής με μεταπτυχιακό, διοικητικός στο σύλλογο του Ηλία Χρήστου με πολυετή εμπειρία στη διοίκηση του συλλόγου τους.

Νίκος Ζάχος, Μέλος: από ποιόν σύλλογο (μάλλον του Τριανταφύλλη), αλλά κατά πληροφορίες άνθρωπος του προέδρου και αυτός (3)!

 

Από την παράταξη Αρβανίτη:

 

Μάνος Αρβανίτης, Μέλος, από το σύλλογο του Μπουλούμπαση (???): ο άλλος υποψήφιος πρόεδρος, άνθρωπος του Γερόλυμπου, παλιός αθλητής καράτε, παλιό μέλος της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ του Γερόλυμπου και δικηγόρος των μόνιμων και συνεχών δικαστηρίων του Γερόλυμπου κατά της Προσωρινής Διοίκησης και κατά της εκλεγμένη πιθανότατα στο μέλλον!!!

Μάριος Σιταράς, Μέλος, από το σύλλογο του Μπουλούμπαση, διοικητικός καθαρά και φανατικός Γερόλιμπικός!

Δημήτρης Μακρής, Μέλος: άγνωστου συλλόγου!

Μιλτιάδης Παπαδημητρίου, Μέλος, ο τέως υπάλληλος της ΕΛΟΚ, πολυεργαλείο στο μπρελόκ του Γερόλυμπου!

 

 Η "προσωρινά εκλεγμένη" διοίκηση της ΕΛΟΚ!!!

"Νέα πορεία, μακριά από διχαστικές πρακτικές, αποκλεισμούς, ευνοιοκρατία και αυταρχισμό"!

Θεόδωρος Σιετής

Πρόεδρος

Ηλίας Χρήστου

Αναπλ. Πρόεδρος

Γιώργος Κελάλης

Α΄ Αντιπρόεδρος

Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας

Β΄ Αντιπρόεδρος

Κώστας Μητρόπουλος

Γενικός Γραμματέας

Θανάσης Φυλακτός

Ταμίας

Σταύρος Σταυριανίδης

Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής

Γιάννης Γιαννέλης

Ειδικός Γραμματέας

 

Περικλής Κανέλλης

Έφορος Υλικού

Παρασκευάς Ανδρεανίδης

Μέλος

Νίκος Ζάχος

Μέλος

Μάνος Αρβανίτης

Μέλος

Μάριος Σιταράς

Μέλος

Δημήτρης Μακρής

Μέλος

Μίλτος Παπαδημητρίου

Μέλος

 

Παρατηρούμε, λοιπόν, ότι τέσσερα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ προέρχονται από το σύλλογο του Τριανταφύλλη με πρώτο τον Πρόεδρο και άλλα τρία άσχετα με την ομοσπονδία και το καράτε ως υποστηρικτές του μέσα στο ΔΣ!!! Δύο μέλη προέρχονται από το σύλλογο του Ηλία Χρήστου, δύο μέλη προέρχονται από τον σύλλογο του Άρη Κραββαρίτη, δύο μέλη είναι τεχνικοί και τέσσερεις σκληροπυρηνικοί του Γερόλυμπου!!!

Έχουμε, λοιπόν, ένα "αρρωστημένο" ΔΣ που αμφιβάλλω αν θα "περπατήσει" με ομόνια για να λειτουργήσει την ΕΛΟΚ και να λύσει τα προβλήματα των συλλόγων της!

 

Δηλαδή, τελικά η ΕΛΟΚ των 255 συλλόγων διοικείται από μέλη 6-8 συλλόγων! Αυτό αποδεικνύει εκλογές με κορυφαία αποτυχία!

 

Κατά την άποψη τη δική μου η προεκλογική περίοδος υπό την Προσωρινή Διοίκηση ήταν διάτρητη, όπως και η προετοιμασία των εκλογών! Η Προσωρινή Διοίκηση διορίστηκε μόνο και μόνο για να κάνει τις εκλογές και τίποτα άλλο! Παρ' όλα αυτά, συστηματικά έκανε έλεγχο στα πεπραγμένα των προηγουμένων διοικήσεων χωρίς να έχει τέτοιο δικαίωμα και με σκοπό τον μηδενισμό της προσωπικότητας των υποψηφίων της αντίπαλης παράταξης χρησιμοποιώντας παράνομα τον διορισμό της για προπαγανδιστικούς σκοπούς εις βάρος της αντίπαλης παράταξης!

Διάτρητες ήταν επίσης και οι εκλογές κατά την διεξαγωγή τους από την προεκλογική περίοδο μέχρι και τις μετρήσεις των δικαιωμάτων ψήφου των συλλόγων-μελώε της ομοσπονδίας!

Απαράδεκτη θεωρώ, επίσης, την εκδικητική προς τον Γερόλυμπο ανάμιξη του Προέδρου της Παγκόσμιας Αντόνιο Εσπίνος, όπως και την αποδοχή αυτής της ανάμιξης από την Ελληνική Ομοσπονδία, την ΓΓΑ και τα δικαστήρια, αν αυτό το τελευταίο έγινε πραγματικά! Και αν έγινε σε επίπεδο προσωρινών διαταγών Πρωτοδικείου, θεωρώ ότι αν συνεχιστούν οι δίκες, που δεν έχουν τελειώσει ακόμα, θα ανατραπεί σε επίπεδο Εφετείου!

Παράνομη θεωρώ, επίσης, την φασιστική ανάμιξη του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στα εσωτερικά της αθλητικής ομοσπονδίας με τις αλλεπάλληλες εύνοιές του προς την παράταξη του Α-Σιετή!!!

Επί πλέον των ανωτέρω, η παράταξη Α-Σιετή έκανε όλες τις υποχωρήσεις στα δήθεν ιδανικά της περί ηθικής και διαφάνειας δεχόμενη στους κόλπους της όλους τους αρουραίους τέως υπήκοους του Γερόλυμπου, που εγκατέλειψαν πανικόβλητοι το βυθιζόμενο πλοίο, προκειμένου να εκλεγεί! Αυτό δεν είναι ηθική και διαφάνεια, αυτό είναι ρεζιλίκι του κερατά!!! Οι αρουραίοι δεν αλλάζουν, απλά τους έχει στα σωθικά της!!!

Τέλος διάτρητη είναι και η επιλογή των υποψηφίων, όπως και των οριστικών επιλογών των εκλεγμένων, διότι παραβαίνουν τον νόμο και μερικοί ίσως έχουν νομικά κωλύματα!

Προβλέπω, λοιπόν, καυτό καλοκαίρι και πολλές αλλαγές μετά από ένα σκηνικό έντονων αντιπαραθέσεων στα δικαστήρια, που θα πάρει πάνω από ένα χρόνο και θα απογοητεύσει όλο τον κόσμο του καράτε!!!


Μόλις, βέβαια, διαπιστώσω την παραμικρή προσπάθεια να υφαρπάξει η ΕΛΟΚ τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ στα στιλ και στα Νταν, τότε η ΠΟΠΚ θα τους ακυρώσει τις εκλογές!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

 


4/6/2021 - Στο μεταξύ δεν έχει σταματήσει ο πόλεμος Αυγενάκη - ΕΟΚ (μπάσκετ) με τον Υφυπουργό να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και τον Βασιλακόπουλο να τον δουλεύει ψιλό γαζί (με κλικ στην εικόνα)!!!

 


 5/6/2021 - Οι αρχικοί και βασικοί υποστηρικτές του Γερόλυμπου παριστάνουν σήμερα την εκλεγμένη αντιπολίτευση!

 

Ανοίγουν τα στόματα μεν, αλλά να τα πουν όλα και όχι τα μισά δε! Εξέχουσα θέση πήρε την 5/6/2021 η εξομολόγηση της Έλενας Χατζηλιάδου στο OPEN (με κλικ στο βίντεο) με συνέχεια στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με κλικ εδώ σε pdf!

 

 

Βέβαια κανένας δεν μπορεί να φθάσει την τελειότητα του Θύμιου Περσίδη και του karate.gr, που τα καταγγέλλουν όλα αυτά από το 1994 στο περιοδικό "ΔΥΝΑΜΙΚΟ", στο site www.karategreece.(server).com και από το 2004 στο www.karate.gr, αλλά και στα 11-12 δικαστήρια μεταξύ Περσίδη-Γερόλυμπου! Και θυμίζουμε περιληπτικά τα επόμενα (με κλικ στις φωτό):

 

 

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου  από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version

 

27/11/2014 - Καταρρέουν οι απάτες του Εγκληματικού Αθλητικού Απατεώνα και "Μάγου του Αθλητισμού" Γιώργου Γερόλυμπου και του ΔΣ της ΕΛΟΚ! (Το μωβάκι είναι για το πένθος!)  Βίντεο 2!

 

 

 

Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα!

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε Θύμιο Περσίδη!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται

 


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .