karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 30/9/2021.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Δολοφόνησαν για άλλη μια φορά το καράτε οι γνωστοί ύποπτοι της ΕΛΟΚ με τα πληρωμένα Νταν, που μοίρασαν για εισπρακτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους σε άχρηστους και ανίκανους να διδάξουν καράτε!!! Aλλά και ομολόγησαν ταυτόχρονα ότι όλα τα στιλ καράτε, που εξασκεί η ΕΛΟΚ, είναι ... μόνον ένα: το "Takataka Karate-do"!!!

 

Το πολύ το Takataka, κάνει το παιδί ... Danista !!! Τους δολοφόνους του καράτε υποθάλπει ο Υφυπουργός της Συμφοράς!!!

 Και πώς να μην το έκαναν, ακόμα και ως παράνομη διοίκηση, αφού τους προστατεύει ο αθλητικός εγκληματίας και ευεργέτης τους, που καταστρέφει το άθλημα και γενικότερα τον αθλητισμό, Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης???

 

27 Νταν!!!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!


 Καταιγίδα Νταν στην ΕΛΟΚ στο γνωστό σύστημά της "Takataka Karate-do" από το Διοικητικό της Συμβούλιο:

 

(Βλέπετε και το προηγούμενο άρθρο μας με κλικ εδώ!)

 

το οποίο την 25/6/2021 διόρισε την επόμενη Ειδική Επιτροπή Απονομής Νταν εκ των:

 

 η οποία Επιτροπή μετά από πραγματικές οδύνες τοκετού ... με εισπρακτικά παράβολα (!)

γέννησε 1) χωρίς κανένα Εσωτερικό Κανονισμό, 2) χωρίς Μητρώο Νταν, και 3) χωρίς καμιά εξέταση έως 200 Νέα Νταν από το μηδέν μέχρι και το έβδομο (όσα πλήρωνε ο καθένας, τόσα έπαιρνε!) πάντα στο "Takataka Karate-do", το οποίο είναι και το στιλ που ειδικεύονται τα μέλη και του ΔΣ και της Ειδικής Επιτροπής, δηλαδή πρόσθεσε στο σύστημα των παράνομωψν Νταν τους επόμενους ... Ντανίστες!


 Τώρα που όλοι οι άχρηστοι και ανίκανοι (σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τα έδιναν) έδωσαν Νταν στους υπόλοιπους άχρηστους και ανίκανους (σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τα έπαιρναν) με αποτέλεσμα να χαθεί διά παντός η αξία των Νταν της ΕΛΟΚ, ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται πιο έντονη και πιο επιτακτική η πιστοποίηση από την ΠΟΠΚ των πραγματικών Νταν παραδοσιακού καράτε παραδοσιακών στιλ από παραδοσιακές ομοσπονδίες! Οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνήστε στο popk@popk.gr.

 

 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!

((Νεότερα: Ήδη έχει υποβληθεί Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών από 26/11/2021))


 Το Μητρώο των "Takataka Dan" της ΕΛΟΚ – Συγχαρητήρια σε όλους!

 

(Τελικά είχα δίκιο όταν από 15ετίας σας έλεγα "δασκάλες του μπαλέτου"!)

 

Φυσικά δεν ξεχνάμε το μεγάλο και αυτοδημιούργητο "δάσκαλο όλων των δασκάλων" της ΕΛΟΚ στα "Takataka Dan" Μάστερ Μπιλ Ζαχόπουλο, 12 Νταν, κεφαλή του ... οικοσυστήματος, ο οποίος κάθε χρόνο έδινε στον εαυτό του και ένα μεγαλύτερο Νταν! Να είναι καλά εκεί που είναι, να μας βλέπει και να γελάει! Τουλάχιστον αυτός δεν ήταν ψεύτης! Από αυτόν διδάχθηκαν τα Τάκατάκα-Νταν οι Ηλίας Χρήστου, Θανάσης Φυλακτός, Κώστας Μητρόπουλος, Άρης Κραββαρίτης, Γιώργος Μπίκας, Γιώργος Σανιώτης, Τετσούο Οοτάκε, Σταύρος Σταυριανίδης, Χρήστος Μπουλούμπασης, Πέτρος Πάσης και άλλοι!

Το “Takataka Karate-do” είναι το στιλ καράτε, στο οποίο παίρνεις Νταν μόνος σου ή το πολύ-πολύ τα πληρώνεις και ... στα δίνουν άλλοι, κι αν δεν έχεις να τα πληρώσεις, τότε ... τα παίρνεις μεν αλλά τα χρωστάς! Προς Θεού μη μιλάτε για .. εξετάσεις! Η κεντρική ιδέα, που "απογείωσε" το καράτε της ΕΛΟΚ, ήταν της Εκτελεστικής Επιτροπής αποτελούμενης από τους:

 

 με σκληροπυρηνικούς τους τρεις μεσαίους, η οποία εγκρίθηκε και από το εμπνευσμένο ΔΣ/ΕΛΟΚ στη συνέχεια, δηλαδή από τους

 

Νταν από την Καμπάνα ... ... για κάθε πικραμένο!!!

 και συνίστατο στο να παίρνουν όλοι Νταν από την ... Καμπάνα!!! Πας και κάθεσαι κάτω από την "Καμπάνα του Αγίου Τάκατάκα" (ΕΛΟΚ) και όσα Νταν χτυπάει η Καμπάνα (δηλαδή όσα πλήρωσες με το παράβολο), ... τόσα Νταν παίρνεις!!! Αυτό είναι το Καράτε της ΕΛΟΚ!

Με απόφαση όλων, λοιπόν, σε συνεδρίασή τους (8/7/21 και 14/7/21) μοίρασαν Νταν Τάκατάκα Καράτε/ΕΛΟΚ σε προσιτές τιμές για να φάνε και οι κότες! Οι επόμενοι, λοιπόν, πλήρωσαν αθροιστικά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο Νταν, που πήραν, με τιμές 50-100-150-200-250-300-350 ευρώ αντίστοιχα για τα 1ο-2ο-3ο-4ο-5ο-6ο- και 7ο Νταν στο Takataka Karate-do και πήραν μεχρι το τελευταίο και όσο το δυνατόν … μακρύτερο! Δηλαδή για το 5ο πλήρωσαν 750 €, για το 7ο 1400 € κτλ.

Η επιχείρηση αυτή απέδωσε κατά πληροφορίες περισσότερες από 65.000 ευρώ, πάνω που είχαν ρημάξει το Ταμείο της ΕΛΟΚ από τις 140.000 ευρώ, που βρήκαν σ' αυτό στο τέλος του 2020 στις 10.000 ευρώ, που υπολογίζουν να αφήσουν στο τέλος του 2021, όπως ομολογούν και οι ίδιοι στον προϋπολογισμό τους.

 

 Και ήδη το Μητρώο των Takataka Dan της ΕΛΟΚ διαμορφώνεται πλέον ως εξής:

 

 Συγχαρητήρια σε όλους! Όσοι νομίζετε ότι ξευτιλίζεστε με το όνομά σας σε αυτό το Μητρώο, να αποποιηθείτε το Νταν που πήρατε γραπτώς με email στο popk@popk.gr για να σας αφαιρέσουμε από το Μητρώο! Ειδάλλως ... συμφωνείτε ότι δεν ξευτιλίζεστε και το αξίζετε!  

 

Το Δωδέκατο Νταν κατείχε και κατέχει πάντα ο:

Μάστερ Μπιλ Ζαχόπουλος, αρχηγός όλων έστω και μετά θάνατον!

 

Το Δέκατο Νταν στο "Takataka Karate-do" της ΕΛΟΚ απονέμεται τιμής ένεκεν στον ευεργέτη-ρουσφετάκια της σημερινής διοίκησης της ΕΛΟΚ Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη και μην πείτε ότι δεν το αξίζει, αφού μείωσε τα αθλητικά σωματεία στο Τάκατάκα από τα 13.000 στα 4.500:

((Νεότερα: Ήδη έχει υποβληθεί Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών από 26/11/2021))

Το Όγδοο Νταν στο "Takataka Karate-do" της ΕΛΟΚ κατείχε ο:

ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ μόνον (αριστερά)!

     

και με την πρόσφατη ταρζανιά της ΕΛΟΚ "κατέκτησαν με την αξία τους" και οι δεξιά:

ΟΟΤΑΚΕ ΤΕΤΣΟΥΟ, ΠΑΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΣΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (γνωστός και με το ψευδώνυμο "τραβάτε με κι ας κλαίω"!)

(Όλα τα κορόιδα πληρώσατε! Αυτοί οι τρεις αποκλείεται να πλήρωσαν! Με μαύρα γράμματα τονίζονται αυτοί που πρόδωσαν το παραδοσιακό καράτε!)

 

Τα Έβδομα Νταν στο "Takataka Karate-do" της ΕΛΟΚ "κατέκτησαν πρόσφατα με την αξία τους" οι:

ΖΑΡΟΥΧΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ, ΜΠΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ (η γνωστή σουπιά!), ΓΚΑΖΙ  ΜΟΧΑΜΑΝ ΚΕΙΒΑΝ, ΚΑΖΑΚΕΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΛΙΒΑΝΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ  ΜΑΞΙΜΟΣ,

 

Τα Έκτα Νταν στο "Takataka Karate-do" της ΕΛΟΚ κατείχαν οι:

ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΟΝΤΙΔΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ και ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΒΟΥΣΗΣ, αν δεν απατώμαι!

(Τελικά είχα δίκιο όταν από 15ετίας σας έλεγα "δασκάλες του μπαλέτου"!)

 

ενώ τα Έκτα Νταν στο "Takataka Karate-do" της ΕΛΟΚ "κατέκτησαν πρόσφατα με την αξία τους" οι:

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ  ΜΑΡΚΟΣ, ΓΙΔΑΚΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΚΟΛΙΑΣ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΔΑΦΝΗΣ-ΠΙΠΙΝΗΣ  ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ  ΤΙΜΟΛΕΩΝ, ΚΟΥΦΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ, ΛΑΜΠΙΡΗ  ΕΛΕΝΗ, ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ  ΠΕΤΡΟΣ, ΜΑΣΤΡΑΠΠΑΣ  ΣΑΒΒΑΣ, ΜΠΕΣΣΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΞΗΡΟΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΠΑΝΕΤΣΙΔΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΕΛΕΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΙΓΑΛΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΙΕΡΡΑΚΟΣ  ΠΕΤΡΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ  ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΚΑΤΑΝΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΣΑΤΣΟΣ  ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΧΑΣΙΩΤΟΥ  ΕΙΡΗΝΗ.

 

Τα Πέμπτα Νταν στο "Takataka Karate-do" της ΕΛΟΚ "κατέκτησαν πρόσφατα με την αξία τους" οι:

ΑΘΑΝΑΣΟΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΑΝΔΡΕΣΑΚΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ  ΕΥΘΑΛΙΑ, ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ  ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΒΑΡΕΛΗΣ  ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΒΟΥΖΕΚΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΚΗΣ  ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΓΙΑΠΙΤΖΑΚΗΣ  ΖΑΧΑΡΙΑΣ, ΓΚΑΤΖΙΑ  ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ, ΓΚΟΡΓΚΑΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΕΛΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΔΕΡΒΙΣΗΣ  ΘΩΜΑΣ, ΔΗΜΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΔΟΥΚΛΙΑ  ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΔΟΥΜΠΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΖΑΓΓΑΝΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΖΑΓΓΕΛΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΖΑΜΠΛΑΚΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΑΚΟΤΑΡΙΤΗΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΑ  ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΑΠΕΛΛΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΡΑΒΙΝΟΣ  ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ  ΜΑΡΙΑ, ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΡΛΑΤΗΡΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΤΡΟΥΛΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΕΒΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΕΡΑΣΙΔΟΥ  ΜΑΡΙΑ, ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΡΕΒΕΤΖΑΚΗΣ  ΠΑΥΛΟΣ, ΛΙΟΝΤΗ  ΙΟΥΛΙΑ, ΛΙΟΥΛΙΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΕΛΕΤΣΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΕΡΜΥΓΚΟΥΣΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ, ΜΟΥΣΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΠΟΚΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ  ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΩΣΗΦ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΕΡΔΙΚΟΜΑΤΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ  ΜΑΡΚΟΣ, ΡΙΖΟΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ-ΡΩΜΑΝΟΣ, ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗ  ΜΑΡΙΑ-ΖΑΜΠΙΑ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ  ΣΑΒΒΑΣ, ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΤΑΝΟΥΡΗΣ  ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΤΑΣΙΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΖΑΦΕΡΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΟΥ  ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ, ΤΣΙΛΙΓΓΕΡΙΔΟΥ  ΜΑΡΙΑ, ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗ  ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΣΙΤΣΙΓΚΡΩΝΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΦΟΥΡΛΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΧΟΥΡΔΑΚΗ  ΑΝΝΑ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ  ΕΛΠΙΔΑ, ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ, ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ.

 

(Τελικά είχα δίκιο όταν από 15ετίας σας έλεγα "δασκάλες του μπαλέτου"!)

Υπογράφουν διπλώματα οι ηλίθιοι χωρίς να καταλαβαίνουν τι είναι αυτά που υπογράφουν!!!

 

 Τα Τέταρτα Νταν στο "Takataka Karate-do" της ΕΛΟΚ "κατέκτησαν πρόσφατα με την αξία τους" οι:

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΒΑΤΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΒΟΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΗΛΙΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ, ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΤΣΙΑΒΑΡΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, ΚΑΤΣΙΜΠΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΙΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΚΟΤΤΑΣ ΕΥΡΙΒΙΑΔΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΚΡΟΥΣΤΑΛΟΥΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΛΕΚΑΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ, ΛΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΑΡΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΑΣΟΥΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΜΠΕΡΕΤΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΜΠΙΜΠΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΠΟΥΡΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ, ΝΙΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΝΑ, ΣΑΠΧΑΤΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΜΑΡΓΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΟΥΜΑΝΑΡΙΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΤΕΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΡΕΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ, ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ.

 

Τα Τρίτα Νταν στο "Takataka Karate-do" της ΕΛΟΚ "κατέκτησαν πρόσφατα με την αξία τους" οι:

ΑΛΕΥΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΑΛΜΠΑΝ ΑΣΛΑΝΙ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΑΠΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΟΝΑΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΔΕΡΜΑΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΖΑΝΚΟΒΙΤΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΑΪΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΚΑΛΛΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΙΑ, ΚΙΟΣΟΓΛΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΚΟΚΟΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΤΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΚΟΥΖΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ, ΚΡΟΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΣ, ΛΙΩΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΜΑΝΖΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΧΡΥΣΗ, ΜΠΑΛΑΝΙΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΟΡΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΠΑΝΕΤΣΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΠΑΝΕΤΣΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ, ΠΑΠΑΜΗΤΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΣΥΦΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ, ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΡΕΓΚΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΣΚΕΝΔΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΟΣ-ΖΗΣΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΦΡΑΝΖΕΣΚΑ, ΤΡΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ.

 

 Οι Υπόλοιποι έχετε να φάτε σανό για πολύ καιρό ακόμα!!!

 

Να μην ξεχάσω ότι ήταν ακόμα ένας (το Spiros Achristou είναι ένα από τα ψευδώνυμά του!), που περίμενε αντί για Νταν να πάρει τα ... "ταξίδια", αλλά τελικά πήρε τα ... ίδια!!!


 Τώρα που όλοι οι άχρηστοι και ανίκανοι (σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τα έδιναν) έδωσαν Νταν στους υπόλοιπους άχρηστους και ανίκανους (σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τα έπαιρναν) με αποτέλεσμα να χαθεί διά παντός η αξία των Νταν της ΕΛΟΚ, ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται πιο έντονη και πιο επιτακτική η πιστοποίηση από την ΠΟΠΚ των πραγματικών Νταν παραδοσιακού καράτε παραδοσιακών στιλ από παραδοσιακές ομοσπονδίες! Οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνήστε στο popk@popk.gr.

 

 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!

((Νεότερα: Ήδη έχει υποβληθεί Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών από 26/11/2021))


Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους για τις επιτυχίες σας και μη δίνετε καμιά σημασία στις κακογλωσιές ότι είσαστε ηλίθιοι και τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και τα μέλη της Ειδικής Επιτροπής, αλλά και όλοι όσοι πληρώσατε και πήρατε Νταν, επειδή βρέθηκαν μερικοί που ισχυρίζονται ότι:

 

Υποθάλπει τους απατεώνες της ΕΛΟΚ ο Αυγενάκης!

1 - Τα Νταν αυτά δόθηκαν κατά παράβαση του ισχύοντος Εσωτερικού Κανονισμού της ΕΛΟΚ, όπως είχε εγκριθεί από τη ΓΓΑ από την 13/12/2017, και άρα είναι όλα άκυρα!

2 - Τα Νταν αυτά δόθηκαν κατά παράβαση ακόμα και του τελευταία ψηφισμένου κατά την Γενική Συνέλευση της 18/7/2021 Εσωτερικού Κανονισμού, που εστάλει στη ΓΓΑ για έγκριση και δεν έχει εγκριθεί ακόμα μέχρι σήμερα 30/9/2021 και άρα είναι άκυρα, εφόσον ο Εσωτερικός Κανονισμός βάσει νόμου ισχύει μετά από την έγκριση από τη ΓΓΑ.

3 - Τα Νταν αυτά δόθηκαν κατά παράβαση του Σκοπού της ΕΛΟΚ, που προκύπτει από το Καταστατικό της ΕΛΟΚ και από την έγκρισης της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης (ΕΑΑ) της ΕΛΟΚ, που της έχει δώσει η ΓΓΑ και άρα την οδηγούν στην αφαίρεση της ΕΑΑ, δηλαδή την κλείνουν!!! Βάσει αυτών και σε συνδυασμό με το (4) η ΓΓΑ οφείλει να της αφαιρέσει την ΕΑΑ, αλλά επειδή είναι μια απόλυτα διεφθαρμένη δημόσια υπηρεσία δεν θα το κάνει αυτό!

4 - Η ΕΛΟΚ δεν έχει Νταν, διότι κάνει μοντέρνο καράτε, που δεν έχει Νταν, μια και οι βαθμοί των Νταν ανήκουν μόνο και αποκλειστικά στο παραδοσιακό καράτε και την ΠΟΠΚ, που το καλύπτει, και άρα τα Νταν που έδωσε η ΕΛΟΚ είναι εκ βάσεως άκυρα!!!

5 - Η ΕΛΟΚ ως ομοσπονδία και ένα-ένα τα μέλη του ΔΣ αυτής αντιποιούνται των αρμοδιοτήτων της ΠΟΠΚ και ευρίσκονται σε εν δυνάμει θέση υπόλογης ομοσπονδίας και υπόλογων ατόμων προς ικανοποίηση αποζημίωσης έναντι της ΠΟΠΚ για τη ζημιά που της προκαλούν, πράγμα που επίσης υποδεικνύει την ακυρότητα όλων των Νταν/ΕΛΟΚ.

6 - Τα Νταν αυτά μέχρι σήμερα 30/9/2021 δεν έχουν δοθεί ακόμα με επίσημη απόφαση του ΔΣ, όπως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το επίσημο Μητρώο Νταν της ΕΛΟΚ με όλα τα προηγούμενα Νταν συν τα πρόσφατα "αγορασθέντα" με αποτέλεσμα όλα τα πριν και τα πρόσφατα να μην έχουν καμιά απολύτως αξία και να μην ισχύουν (μόλις δοθούν με απόφαση του ΔΣ ή βγει το Μητρώο θα τους περιλάβει η ΠΟΠΚ!), διότι μετά από την εξαφάνιση των αποφάσεων του ΔΣ/ΕΛΟΚ λόγω του εξώδικου Γερόλυμπου για τις παράνομες εκλογές, η μόνη απόφαση του ΔΣ μετά από την ταρζανιά των Νταν στις 8 & 14/7/2021 φαίνεται να είναι αυτή της 15/9/2021 (δύο μήνες αργότερα) από τον κάτω πίνακα αποφάσεων ΔΣ/ΕΛΟΚ και με θέματα τα με κλικ εδώ:

7 - Τα Νταν αυτά είναι άκυρα, όπως και όλες οι αποφάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ, αφού δεν έχουν αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (νόμος περί Διαύγειας) και εφόσον βάσει του νόμου περί διαφάνειας ισχύουν από την ανάρτησή τους και μετά:

8 - Για πολλούς λόγους, που βρίσκονται σε εξέλιξη, το ΔΣ/ΕΛΟΚ βρίσκεται υπό βέβαιη καθαίρεση με τελική προθεσμία προσβολής των εκλογών την 29/11/2021 και άρα τα Νταν που έδωσε είναι άκυρα! Θα αφήσει ο Γερόλυμπος να του φύγει η προθεσμία ή την αφήνει να πλησιάσει για να τους προκαλέσει τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά, ώστε να φύγουν μια για πάντα??? ((Ήδη έχει υποβληθεί Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών από 26/11/2021))

9 - Απόδειξη του τελευταίου είναι ότι ακόμα και η ΓΓΑ, παρ' ότι τους υποστηρίζει, στην πραγματικότητα περιμένει την δικαστική καθαίρεση του ΔΣ/ΕΛΟΚ και για αυτό το λόγο δεν τους έχει εγκρίνει ακόμα τον Εσωτερικό τους Κανονισμό δυόμιση μήνες μετά την υποβολή του στη ΓΓΑ!!!

10 - Δεύτερη απόδειξη του τελευταίου είναι επίσης ότι τις αποστολές των εθνικών ομάδων για τους Βαλκανικούς Αγώνες και τους Μεσογειακούς δεν τους οργανώνει η ΕΛΟΚ, αλλά έριξε το μπαλάκι στους συλλόγους να στείλουν τους άθλητές, πράγμα που γεννάει πολλά ερωτηματικά! Και αυτό γίνεται μεν για να πληρώσουν οι αθλητές τα έξοδά τους κατά αθέτηση των μεγαλο-υποσχέσεων της παράταξης Σιετή ότι οι αθλητές δεν θα ξαναπληρώσουν (μάζεψε τα λεφτά σου ρε Καραμήτρο, που με κλακαδόρους τον Δρακόπουλο και τους άλλους άχρηστους κοροϊδέψατε τους συλλόγους και τους υφαρπάξατε τις ψήφους για να βγεις πρόεδρος!!!), αλλά και διότι όταν καταρρεύσει η σημερινή διοίκηση της ΕΛΟΚ και ακυρωθούν όλες οι αποφάσεις της συμπεριλαμβανομένων των αποφάσεων συγκρότησης και αποστολής εθνικών ομάδων, τότε το πρόβλημα στις διεθνείς ομοσπονδίες θα είναι τόσο μεγάλο, που θα διαγράψουν την Ελλάδα για τα επόμενα 20 χρόνια, ενώ όλα τα έξοδα των εθνικών ομάδων θα πρέπει να πληρωθούν από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου!

Όλα αυτά τα κρύβουν οι απατεώνες, ενώ ταυτόχρονα δεν τα αναδεικνύουν οι ηλίθιοι της αντιπολίτευσης!!! Πού ακούστηκε να βγαίνουν εθνικές ομάδες ενός αθλήματος στο εξωτερικό και οργανωτής να είναι οι σύλλογοι και όχι η εθνική ομοσπονδία??? Ποιός είναι τότε ο ρόλος της εθνικής ομοσπονδίας? Ποιός είναι ο ρόλος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που την εποπτεύει? Ανίκανοι και άχρηστοι είσαστε όλοι σας!!!

Υπογράφουν διπλώματα οι ηλίθιοι χωρίς να καταλαβαίνουν τι είναι αυτά που υπογράφουν!!!

 

Υποθάλπει τους απατεώνες της ΕΛΟΚ ο Αυγενάκης!

11 - Το ΔΣ/ΕΛΟΚ αποτελείται από άτομα, που είναι κοινοί απατεώνες, διότι δίνουν Νταν (άνω διπλώματα) χωρίς να υπάρχει Μητρώο Νταν της ΕΛΟΚ, όπως όφειλε να υπάρχει από το 1986 που ιδρύθηκε, ειδάλλως θα το εμφάνιζαν, όπως άλλωστε υποσχέθηκαν, αλλά δεν έκαναν! Όπως αποδεικνύεται από την ανωτέρω εικόνα ο απατεώνας Θεόδωρος-Μαργαρίτης Σιετής, πρόεδρος της ΕΛΟΚ, και ο απατεώνας Κώστας Μητρόπουλος, Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΚ υπογράφουν παράνομα και άκυρα διπλώματα πρώτου Νταν με ημερομηνία Ιανουάριος 2021 (το ίδιο ισχύει και για όλα τα πρόσφατα παράνομα και άκυρα διπλώμαατα των μεγάλων Νταν), τα οποία απονεμήθηκαν ως "Νταν ΕΛΟΚ" σε μαθητές του απατεώνα Γιώργου Κοσμίδη χωρίς να γράφουν για πιο στιλ καράτε απονέμονται, ενώ ο Γιώργος Κοσμίδης διδάσκει Κυόκουσιν Καράτε, δηλαδή καράτε πλήρους επαφής!!! Επίσης, τα διπλώματα πρώτου Νταν φέρουν αύξοντες αριθμούς "Α3800", πράγμα που σημαίνει ότι μόνο για πρώτα Νταν η ΕΛΟΚ έχει εξαπατήσει 3.800 παιδάκια και τους γονείς τους! Βάλτε και τα 2α, τα 3α, τα 4α, τα 5α κτλ. Και μέχρι σήμερα ατα Νταν δεν είχαν τιμές από 50 € μέχρι 350 €, αλλά από 100 € μέχρι 600 €!!! 

((Νεότερα: Ήδη έχει υποβληθεί Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών από 26/11/2021))

Και μόνο η μη ύπαρξη Μητρώου Νταν αποδεικνύει ότι όλοι οι απατεώνες της ΕΛΟΚ από το 1986 πουλούσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ Διπλώματα Νταν δεξιά-αριστερά και εισέπρατταν "μαύρο χρήμα" χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και το ίδιο συνεχίζουν να κάνουν και οι σημερινοί διοικούντες με την υποστήριξη του Αυγενάκη στις παρανομίες τους!!! Και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κοιμόταν πάντα με τα τσαρουχια!!!

12 - Και άλλα πολλά !!!  (Τελικά είχα δίκιο όταν από 15ετίας σας έλεγα "δασκάλες του μπαλέτου"!)

 

Σας ξαναλέω, μη δίνετε καμιά σημασία στις παραπάνω δικές μου κακογλωσιές, διότι τα Νταν που δώσατε οι ... Ελοκίστες και πήρατε οι ... Ντανίστες ολοκληρώνουν την προσωπικότητα και των μεν και των δε ως "Προσωπικότητες Τάκατάκα" στο αθλητικό στερέωμα του καράτε!!!


 Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, παίρνουν φόρα και για τα επόμενα Νταν ορίζοντας Επιτροπές Εξεταστών!!!

 

Πρώτα Σχόλια:

1 - Μα καλά, οι προηγούμενοι εξεταστές των πινάκων με κλικ εδώ τι γίνανε? Ισχύουν ή τους ... απολύσατε?

2 - Να μας δείξουν οι Εξεταστές τα διπλώματά τους ένα-ένα, πότε και από πού τα πήραν! Το πολύ να έχουν μέχρι τέταρτο Νταν από παραδοσιακά στιλ!

3 - Παρατηρώ ότι συμμετέχουν και οι Γιώργος Σανιώτης και Τετσούο Οοτάκε, οι οποίοι είχαν δηλώσει ότι είχαν αποτραβηχτεί από την ενεργό συμμετοχή στην ΕΛΟΚ! Συνεπώς, είναι συνυπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει και θα υποστούν την ανάλογη κριτική!

4 - Οι συνομώτες Χρήστου-Μητρόπουλος-Φυλακτός είναι υπεύθυνοι για τη συμφορά, που χτύπησε την ΕΛΟΚ! Στη μανία τους να αποδυναμώσουν τον Γερόλυμπο δήθεν παίρνουν με το μέρος τους τούς Ζαρουχλιώτη, Καραϊσκάκη, Μπουλούμπαση, Νικολούδη, Πάση, Σταθόπουλο, Τσακατάνη, Χονδροματίδη!

 

Δεν κάνετε τίποτα! Αυτοί είναι οι μόνιμοι κωλοτούμπες του καράτε και θα γυρίσουν στον Γερόλυμπο!!!

5 - Ο Σταυριανίδης είναι αμελητέα ποσότητα!

6 - Τέλος, ο Ηλίας Χρήστου εμφανίζει για πολλοστή φορά ιδιαίτερα ύπουλο δόλο στις επιδιώξεις του καταλαμβάνοντας παράνομα εκτός από τη διοικητική θέση στο ΔΣ και τεχνική θέση ως εξεταστής, ώστε να συγκεντρώνει αυξημένη εξουσία!!!


 Τώρα που όλοι οι άχρηστοι και ανίκανοι (σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τα έδιναν) έδωσαν Νταν στους υπόλοιπους άχρηστους και ανίκανους (σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τα έπαιρναν) με αποτέλεσμα να χαθεί διά παντός η αξία των Νταν της ΕΛΟΚ, ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται πιο έντονη και πιο επιτακτική η πιστοποίηση από την ΠΟΠΚ των πραγματικών Νταν παραδοσιακού καράτε παραδοσιακών στιλ από παραδοσιακές ομοσπονδίες! Οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνήστε στο popk@popk.gr.

 

 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!

((Νεότερα: Ήδη έχει υποβληθεί Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών από 26/11/2021))


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .