karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 31/10/2021.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 

 Ανίερες συμμαχίες, παράνομο ΔΣ/ΕΛΟΚ, άκυρες αποφάσεις, άκυροι αγώνες, ψέματα για τις εθνικές αποστολές, δικτατορία Σιετή, εκβιασμοί μελών ΔΣ, αμαρτωλή διαιτησία, ψευδής πληροφόρηση, εργασιακή παρανομία, μηδαμινές επιτυχίες, Βαλκανικοί Μαϊμού, αγώνες μαϊμούδες, σωματεία μαϊμούδες, Μητρώο-Μαϊμού!

 

ΕΛΟΚ με Διοίκηση της Κακιάς Συμφοράς! Βαλκανικοί-Μεσογειακοί: οι αθλητές πληρώνουν τα έξοδα! Εγκληματική ανοχή από τον Αυγενάκη και τη ΓΓΑ!

 

Υποθάλπει συστηματικά τις παρανομίες της ΕΛΟΚ ο Αυγενάκης! Με τις ευλογίες του η παράνομη και ανίκανη διοίκηση της ΕΛΟΚ συνεχίζει το καταστροφικό της έργο! Παράνομη η αδιαφορία του Αυγενάκη στο Εξώδικο έκπτωσης μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ! Έρχεται και η Αγωγή Ακύρωσης των εκλογών!


Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Α - ΕΛΟΚ, μια ομοσπονδία Συμμοριών και Ηλιθίων χωρίς Ιστορία!

 Β - 15-17/9/2021 - Οι Βαλκανικοί στο Πόρεκ της Κροατίας,

23οι Seniors, 4οι Veterans, 25οι Children.

Πρώτη καραμπινάτη απόδειξη ανικανότητας του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Την εθνική αποστολή την οργανώνουν οι σύλλογοι και την πληρώνουν οι αθλητές!

 Γ - 27/10/2021 - Νέοι Κανονισμοί και Γενική Συνέλευση την 31/10/2021!

Δ - 22-24/10/2021 - Η Ελλάδα στους Μεσογειακούς της Κύπρου!

Δεύτερη καραμπινάτη απόδειξη ανικανότητας του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Την εθνική αποστολή την οργανώνουν οι σύλλογοι και την πληρώνουν οι αθλητές!

 Ε - 30-31/10/2021 - Αγώνες Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών στη Βέροια!

 

27 Νταν!!!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!

((Νεότερα: Ήδη έχει υποβληθεί Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών από 26/11/2021))


Α - ΕΛΟΚ, μια ομοσπονδία Συμμοριών και Ηλιθίων χωρίς Ιστορία!    (Ενότητες)

 

2 και 3 Οκτωβρίου 2021 έγιναν σε στάδιο της Χαλκίδας οι Αγώνες Παίδων-Κορασίδων της ΕΛΟΚ, όπως γράψαμε στο προηγούμενο άρθρο μας, και άμεσα πέρασαν και αυτοί στο πεδίο της λήθης, όπως και κάθε άλλη εκδήλωση της ΕΛΟΚ του νοσηρού παρελθόντος και του ηλιθίου παρόντος!

Το νοσηρό παρελθόν, που άκουγε στο όνομα Γερόλυμπος έθαβε συστηματικά κάθε εκδήλωση είτε με επιτυχία είτε με αποτυχία της ομοσπονδίας και των συλλόγων, των προπονητών και των αθλητών της ΕΛΟΚ με πραγματικό κίνητρο το μηδενισμό των πάντων και την εξάρτηση όλων από τον μοναδικό δικτάτορα της ΕΛΟΚ. Και αυτό το είχε επιτύχει ο Γερόλυμπος με συνεργάτη είτε τον λήθαργο όλων είτε την ενσυνείδητη φαύλη συμμετοχή τους!

Σήμερα, όμως, που το ηλίθιο παρόν, που ακούει στο όνομα Α-Σιετής, μας παραμυθιάζει ότι όλα άλλαξαν προς το δημοκρατικότερον και το εξυπνότερον ποιό είναι το αίτιο για τη μηδενική δημοσιότητα των δραστηριοτήτων της ΕΛΟΚ? Γράψανε πέντε λόγια στο σιτε της ΕΛΟΚ ή/και στο κατινίστικο Facebook και αυτό ήτανε? Πού είναι η λεπτομερής περιγραφή κάθε εκδήλωσης της ΕΛΟΚ σε ιδιαίτερες σελίδες στο site της στο διαδίκτυο, το οποίο είναι και δωρεάν σήμερα???

Θυμηθείτε τις φωτογραφίες δημοσιότητας (κάτω) των εθνικών ομάδων με τους αθλητές να φοράνε μάσκες με αποτέλεσμα να μην τους γνωρίζουν ούτε οι μανάδες τους και διανοηθείτε το μέγεθος της βλακείας των ιθυνόντων!

Από το 1977 μέχρι το 1994 το περιοδικό "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" του Θύμιου Περσίδη (που το πλήρωνε με το αίμα του κάνοντας άλλες δουλειές για να βγάζει τη ζημία που του προκαλούσε!) περνούσε στην ιστορία όλες τις εκδηλώσεις του τζούντο και του καράτε 17 χρόνων με φωτογραφίες και αποτελέσματα αγώνων, προπονήσεις, σεμινάρια και νέα από συλλόγους και σχολές εκείνης της εποχής!

Οι σημερινοί διευθύνοντες την ΕΛΟΚ τίποτα δεν εκτιμούν από τις προσπάθειες αθλητών και συλλόγων, ώστε να τις περάσουν στην ιστορία γράφοντας πέντε πράγματα για αυτές τις εκδηλώσεις, που είναι μοναδικές για όλους τους αθλητές? Σε ποιά φωτογραφία και σε ποιά κείμενα περασμένα στην ιστορία θα βρει ο σημερινός αθλητής τις συμμετοχές του σε αγώνες μετά από 5 ή 10 ή περισσότερα χρόνια για να θυμηθεί τα νιάτα που έφαγε στο καράτε???

Το karate.gr παρέχει όλα τα 97 παλιά τεύχη του "ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ" ΔΩΡΕΑΝ στο διαδίκτυο, τα οποία ακόμα και σήμερα διαβάζονται από όλο τον πλανήτη και κυρίως από την Αμερική, όπου ζουν χιλιάδες Έλληνες, αφού μόνο αυτοί διαβάζουν ελληνικά και ξεφυλλίζουν τα τεύχη του!!!

Η Ομοσπονδία αυτή, λοιπόν, χωρίς καμιά ιστορία εξακολουθεί να επιχειρεί να υφαρπάξει τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ επί του παραδοσιακού καράτε μοιράζοντας κουρελόχαρτα για "Νταν/ΕΛΟΚ", ενώ τα Νταν δεν έχουν κανένα νόημα για την χρονικά ρηχή ιστορία του καράτε της ΕΛΟΚ και της WKF πράγμα, που αποδεικνύεται και από τα πρόσφατα κατωτέρω Ημερολόγια Αγώνων της ΕΛΟΚ, όπου φαίνεται η παντελής έλλειψη αγώνων παραδοσιακών στιλ καράτε:

Στο ανωτέρω Αγωνιστικό Ημερολόγιο 2019 της ΕΛΟΚ οι θεσμικοί αγώνες εσωτερικού (αυτοί που έχει δικαίωμα και υποχρέωση να διοργανώνει και μοριοδοτούνται από την Πολιτεία) της ΕΛΟΚ, δηλαδή τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών της, είναι χρωματισμένοι με μπλε! Τα κίτρινα είναι αγώνες "απάτη" για εισπρακτικούς και μόνο λόγους και τα ροζ είναι αγώνες "παραμύθια" και αυτοί για εισπρακτικούς λόγους! Τα 4-5 κύπελα στη χρονιά είναι προφανώς αγώνες εισπρακτικοί! Στο τέλος, Δεκέμβριος, λαμβάνει χώρα και η μεγαλύτερη απάτη της ΕΛΟΚ: εξετάσεις για Νταν/Σκουπίδια, όπου εξαπατά όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους συλλόγους και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, διότι η ΕΛΟΚ ΔΕΝ καλύπτει τα παραδοσιακά στιλ καράτε, τα οποία καλύπτει αποκλειστικά η ΠΟΠΚ και τα οποία μόνον έχουν τους βαθμούς Νταν ως τεχνική αξιολόγηση των αθλητών και προπονητών της!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


Στο ανωτέρω Αγωνιστικό Ημερολόγιο 2020 της ΕΛΟΚ οι θεσμικοί αγώνες εσωτερικού (αυτοί που έχει δικαίωμα και υποχρέωση να διοργανώνει και μοριοδοτούνται από την Πολιτεία) της ΕΛΟΚ, δηλαδή τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών της, είναι χρωματισμένοι με μπλε! Τα κίτρινα είναι αγώνες "απάτη" για εισπρακτικούς και μόνο λόγους! Τα 4-5 κύπελα στη χρονιά είναι προφανώς αγώνες εισπρακτικοί! Στο τέλος, Δεκέμβριος, λαμβάνει χώρα και η μεγαλύτερη απάτη της ΕΛΟΚ: εξετάσεις για Νταν/Σκουπίδια, όπου εξαπατά όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους συλλόγους και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αφού η ΕΛΟΚ ΔΕΝ καλύπτει τα παραδοσιακά στιλ καράτε, τα οποία καλύπτει αποκλειστικά η ΠΟΠΚ και τα οποία μόνον έχουν τους βαθμούς Νταν ως τεχνική αξιολόγηση των αθλητών και προπονητών της!

Στο ανωτέρω Αγωνιστικό Ημερολόγιο 2021 της ΕΛΟΚ οι θεσμικοί αγώνες εσωτερικού (αυτοί που έχει δικαίωμα και υποχρέωση να διοργανώνει και μοριοδοτούνται από την Πολιτεία) της ΕΛΟΚ, δηλαδή τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών της, είναι χρωματισμένοι με μπλε! Τα κίτρινα είναι αγώνες "απάτη" για εισπρακτικούς και μόνο λόγους! Τα 4-5 κύπελα στη χρονιά είναι προφανώς αγώνες εισπρακτικοί! Εδώ απουσιάζει η μεγαλύτερη απάτη της ΕΛΟΚ: εξετάσεις για Νταν/Σκουπίδια, όπου εξαπατά όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους συλλόγους και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αφού η ΕΛΟΚ ΔΕΝ καλύπτει τα παραδοσιακά στιλ καράτε, τα οποία καλύπτει αποκλειστικά η ΠΟΠΚ και τα οποία μόνον έχουν τους βαθμούς Νταν ως τεχνική αξιολόγηση των αθλητών και προπονητών της! Η Απάτη αυτή απουσιάζει από το ημερολόγιο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη Διοίκηση Α-Σιετή να δώσει Νταν/Σκουπίδια επί πληρωμή για εισπρακτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους τον Ιούλιο του 2021!!! Οι άνθρωποι αυτοί είναι το ίδιο αδίστακτοι όσο και ο Γερόλυμπος απλά δεν τους ενδιαφέρει η αρπαχτή, αλλά τους ενδιαφέρει η εξουσία!!!

Τέλος, στο ανωτέρω Αγωνιστικό Ημερολόγιο 2022 της ΕΛΟΚ οι θεσμικοί αγώνες εσωτερικού (αυτοί που έχει δικαίωμα και υποχρέωση να διοργανώνει και μοριοδοτούνται από την Πολιτεία) της ΕΛΟΚ, δηλαδή τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών της, είναι χρωματισμένοι με μπλε! Τα κίτρινα είναι αγώνες "απάτη" για εισπρακτικούς και μόνο λόγους! Τα 4-5 κύπελα στη χρονιά είναι προφανώς αγώνες εισπρακτικοί! Και εδώ απουσιάζει η μεγαλύτερη απάτη της ΕΛΟΚ: εξετάσεις για Νταν/Σκουπίδια, όπου εξαπατά όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους συλλόγους και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αφού η ΕΛΟΚ ΔΕΝ καλύπτει τα παραδοσιακά στιλ καράτε, τα οποία καλύπτει αποκλειστικά η ΠΟΠΚ και τα οποία μόνον έχουν τους βαθμούς Νταν ως τεχνική αξιολόγηση των αθλητών και προπονητών της! Η Απάτη αυτή απουσιάζει από το ημερολόγιο, αλλά δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι κάτι σχετικό θα σκαρφιστούν! Οι άνθρωποι αυτοί είναι το ίδιο αδίστακτοι όσο και ο Γερόλυμπος απλά δεν τους ενδιαφέρει η αρπαχτή, αλλά τους ενδιαφέρει η εξουσία!!!

 

Στο Πρακτικό του ΔΣ (παράνομα χωρίς αριθμό) της 15/10/2021 αποφασίστηκε να βγει ο Ηλίας Χρήστου από την Εκτελεστική Επιτροπή και η πέμπτη θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή να δοθεί στις "γλάστρες" κ. Νίκο Ζάχο με αναπληρωτή τον Παρασκευά Ανδρεανίδη!

Μια από τις μεγάλες αποτυχίες του σημερινού ΔΣ της ΕΛΟΚ, άνω, είναι η ανικανότητα να περάσει αθλητή ή αθλήτρια στην αξιολόγηση για τις συμμετοχές στους Ολυμπιακούς του Τόκιο! Είναι φανερό ότι ο μεγάλος παράγοντας της αποτυχίας αυτής είναι η έλλειψη έγκαιρης και ουσιαστικής οικονομικής και αγωνιστικής βοήθειας των πρώτων αθλητών μας από τη διοίκηση της ομοσπονδίας! Αλλά τι να πρωτοκάνουν οι καϋμένοι?

Οι τέσσερις της μειοψηφίας ήταν καθηλωμένοι εκτός διοίκησης!

Οι έξι της πλειοψηφίας ήταν γλάστρες με ... μαϊντανό!

Και οι πέντε της Εκτελεστικής Επιτροπής (με κόκκινο ήταν οι εξής τρεις ... με πράσινο!!!

Διοικείται έτσι ομοσπονδία με 250 συλλόγους??? Όχι βέβαια!!!

Αλλά το όραμα του Γιώργου Μπίκα ή αλλιώς ο "Έρωτας της Πολυθρόνας" είχε ήδη κυριαρχήσει και τι κι αν τον έκοψε αυτόν ο Αυγενάκης λόγω ηλικίας, υπάρχουν πολλοί άλλοι να τον διαδεχθούν!!!

Με τον Γερόλυμπο να καιροφυλακτεί και τους ... νεοσύλλεκτους χαμένους στο λιβάδι, που βόσκουνε τα πρόβατα των εκλογών, τι να σου κάνουν καλύτερο? Οι αγώνες τους ξεφύγανε, τα ταμειακά τους ξεφύγανε, οι συνεδριάσεις του ΔΣ τους ξεφύγανε, οι ΓΣ τους ξεφύγανε, τα Νταν τους ξεφύγανε, όλα τους ξεφύγανε μπροστά στη φροντίδα να μην τους ξεφύγουνε τα πρόβατα από το μαντρί!!!

Αλλά και η τύχη τους πρόδωσε κατά κάποιο τρόπο, διότι από την ανάρτηση του ΔΣ στην ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ, η τελευταία σειρά με τον Α-Σιετή αντιπρόσωπο της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ κάπως δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια μια και το καράτε αναβόσβησε σαν πυγολαμπίδα στους Ολυμιακούς και χάθηκε στο σκοτάδι! Όσο και αν πονάει θα πρέπει να βγάλετε τον Α-Σιετή από τον πίνακα!

Θυμίζω εδώ ότι η αποτυχία του να μείνει το καράτε στους Ολυμπιακούς οφείλεται στο ότι κατά παγκόσμια εκτίμηση η ΔΟΕ έχει αποδεχθεί ότι υπάρχει ένα το λιγότερο 30% των ασχολουμένων με το καράτε, που δεν ανήκει στην WKF, αλλά ανήκουν σε παραδοσιακά στιλ και άρα η WKF δεν αντιπροσωπεύει το παγκόσμιο καράτε!!!

 

Και επειδή πολλές φορές οι φανατικοί υποστηρικτές της σημερινής διοίκησης ή/και του Α-Σιετή ειδικότερα κάνουν εκτεταμένες πλύσεις εγκεφάλου για το πόση ... ευτυχία έχει καλύψει το χώρο του καράτε υπό την αρχηγία του Α-Σιετή, καλό θα ήταν να αποφεύγετε καταστάσεις εκτεταμένης εύνοιας του συλλόγου του προέδρου και του προπονητή του Δημήτρη Τριανταφύλλη με διοργανώσεις προπονήσεων ή και άλλων εκδηλώσεων της μορφής της δεξιά εικόνας (από το Facebook της ΕΛΟΚ! Επίσης, θα πρέπει όλα τα νέα της ΕΛΟΚ να δημοσιεύονται κατά πρώτον από το site της και όχι πρώτα από το Facebook του Αναπληρωτή Προέδρόυ κ. Ηλία Χρήστου! Όπως επίσης διευκρινίσεις για τις αποφάσεις και την εξέλιξη της ΕΛΟΚ θα πρέπει να δίνονται πάντα από το site  της ΕΛΟΚ από τον πρόεδρο ή τον γραμματέα και όχι από το Facebook του Σπύρου Δρακόπουλου και μόνον από αυτό! Όλοι θα σκέπτονται ότι ο Σπύρος Δρακόπουλος είναι ο "σκιώδης παράγοντας της ΕΛΟΚ"! Εκτός και αν πραγματικά είναι βέβαια!!!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!

((Νεότερα: Ήδη έχει υποβληθεί Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών από 26/11/2021))


 Β - 15-17/9/2021 - Οι Βαλκανικοί στο Πόρεκ της Κροατίας.   (Ενότητες)

23οι Seniors, 4οι Veterans, 25οι Children.

Πρώτη καραμπινάτη απόδειξη ανικανότητας του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Την εθνική αποστολή την οργανώνουν οι σύλλογοι και την πληρώνουν οι αθλητές!

 

Στην επόμενη φωτό βλέπετε στιγμιότυπο από τη τελετή έναρξης των Βαλκανικών Αγώνων. Πρώτη φορά η Ελλάδα μετά από σχεδόν δέκα χρόνια ξαναγύρισε στους Βαλκανικούς αγώνες καράτε της WKF! Θυμίζουμε ότι πριν από αυτή την μακρόχρονη απουσία η Ελλάδα ήταν η προεδρεύουσα χώρα των Βαλκανίων με πρόεδρο τον Γιώργο Γερόλυμπο, αλλά μετά από τoν χαρακτηρισμό-κατραπακιά του "Persona non Grata" από τον πρόεδρο της Παγκόσμιας μαζί με 107 αντιπροσώπους εθνικών ομοσπονδιών στο κεφάλι του Γερόλυμπου στο Κογκρέσο της Βρέμης το 2013 οι Βαλκάνιοι για να τον ξεφορτωθούν αποσύρθηκαν από την υπάρχουσα τότε Balkan Karate Federation και ίδρυσαν σε χρόνο ρεκόρ την νέα Karate Federation of Balkan!!! Και έτσι ξεφορτώθηκαν και τον Γερόλυμπο και την Ελλάδα μαζί!

Θυμίζω επίσης ότι, σε αντίποινα ο Γερόλυμπος με το γνωστό του χάρισμα, ... όταν δαγκώνει τάληρο να το δαγκώνει όπως τα σαγόνια του κροκό-δειλου, που δεν ανοίγουν με τίποτα, όντας πρόεδρος τότε της Βαλκανικής είχε στα χέρια του το Ταμείο της Βαλκανικής, διότι ως "διορατικό αρπακτικό" ως προς τα μελλούμενα τους έπαιρνε τις εισπράξεις από τους Βαλκανικούς Αγώνες (!), και έτσι ως αντίποινα τους ... τσέπωσε το Ταμείο!!!

Οι αφελείς Βαλκάνιοι επί χρόνια ζητούσαν το Ταμείο, που πήρε ο Γερόλυμπος, από την ΕΛΟΚ και από την ΕΟΕ και πήραν ... να μην πω τι πήραν καλύτερα!!!

Αλλά γιατί να κατηγορούμε τον Γερόλυμπο για αυτή την πράξη του, αφού όλοι μας έχουμε ένα μικρό Γερόλυμπο μέσα μας, πράγμα που αποδεικνύεται από το ότι η υπεξαίρεση του Ταμείου της Βαλκανικής από τον Γερόλυμπο παρά τις συνεχείς καταγγελίες δεν ενόχλησε ούτε την ΓΓΑ, ούτε την ΕΟΕ, ούτε την Κυβέρνηση, ούτε τους Εισαγγελείς, ούτε τους Δικαστές, που π.χ. δικάζουν σχετικές υποθέσεις με εμένα κατηγορούμενο χωρίς να δίνουν καμιά σημασία στις αρπαχτές του Γερόλυμπου!!!

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΛΟΚ Γιώργος Γερόλυμπος κυκλοφορεί ανενόχλητος σε όλες τις δημόσιες αθλητικές υπηρεσίες και μηνύει όλους όσους τον καταγγέλουν εμφανιζόμενος θρασύτατα ενώπιον των Δικαστών και ισχυριζόμενος ότι ... ως Επίτιμος ποτέ δεν είχε καμιά σχέση με την διοίκηση της ΕΛΟΚ!

Με κλικ στο "Balkan Championships 2021 of Senior, Veterans, Children, Porec, Croatia" βλέπετε την μπροσούρα των αγώνων!

Στη συνέχεια δίνουμε την από 17/9/2021 ανακοίνωση των αγώνων από μια ταλαιπωρημένη αθλητική ομοσπονδία με ανίκανη διοίκηση, διότι πόσο ικανή είναι μια διοίκηση όταν δεν μπορεί να αναλάβει ούτε την στοιχειώδη υποχρέωσή της να διεκπεραιώσει οργανωτικά, διοικητικά και οικονομικά την πρώτιστη υποχρέωσή της, που είναι να διοργανώσει τς αποστολές εθνικών ομάδων στους αγώνες εξωτερικού???

Διαβάζουμε, λοιπόν, στην ανακοίνωση της ΕΛΟΚ τις καταληκτικές ημερομηνίες για τις δηλώσεις των συμμετοχών και το κλείσιμο των ξενοδοχείων!

Διαβάζουμε την ομολογία της για την αδυναμία της να αναλάβει την οργάνωση της αποστολής της εθνικής ομάδας! Διαβάζουμε την ψευτοδικαιολογία της για αυτή της την αδυναμία, όταν η αλήθεια είναι άλλη και δεν την ομολογεί για σώσουν οι διοικούντες την αξιοπιστία τους που έφτασε στο ... χώμα!!!

Παριστάνει τον ευεργέτη των αθλητών επιτρέποντάς τους να ταξιδέψουν ... ιδιωτικά για να πάρουν μέρος σε αγώνες, που η ίδια είχε υποχρέωση να τους εξασφαλίσει τη συμμετοχή!

Μας παρουσιάζει έναν ήδη αποτυχημένο Πρόεδρο, έναν ήδη αποτυχημένο Αντιπρόεδρο και ένα ήδη αποτυχημένο Διοικητικό Συμβούλιο σαν ... Αγίους Ευεργέτες, που κατάφεραν να γίνουν δεκτοί οι αθλητές εκτός προθεσμιών δηλώσεων και να πληρωθούν τα ξενοδοχεία ιδιωτικά!!!

Αναλαμβάνει, η Διοίκηση, να κάνει την χαμαλοδουλειά της συμπλήρωσης των στοιχείων των αθλητών στην πλατφόρμα της Sportdata, ενώ τονίζει ότι οι σύλλογοι (τι δουλειά έχουν οι σύλλογοι?) είναι υπεύθυνοι για τις πληρωμές των εξόδων των αθλητών!!!

Και υπενθυμίζει και μερικές άλλες προϋποθέσεις των αγώνων!

 

Είναι Διοίκηση αυτό το μπάχαλο? Μερικές πρόχειρες απαντήσεις στα ψέματά τους είναι και οι εξής!

Γιατί δεν οργανώνει? Διότι η Γενική Γραμματεία δεν τους εγκρίνει την αποστολή μετά τις βάσιμες καταγγελίες του από 15/7/2021 Εξώδικου του Γερόλυμπου!

Γιατί δεν πληρώνει? Διότι ήδη έφαγαν το χρήμα του Ταμείου σε έξοδα χωρίς αντίστοιχα έσοδα και επίσης η Τράπεζα δεν τους αφήνει να διαχειριστούν ελεύθερα το Ταμείο τους, αφού οι δικηγόροι των Τραπεζών ζητούν οπωσδήποτε Πιστοποιητικό Μη Προσβολής των Εκλογών μετά από κάθε Αρχαιρεσίες, πράγμα που πρέπει να περάσει ένα εξάμηνο από τις Αρχαιρεσίες (της 29/5/2021 εδώ) για να το πάρει κανείς! Μετά το εξώδικο δε και την επερχόμενη Αγωτγή Ακύρωσης των εκλογών θα αργήσουν πολύ να το πάρουν, αν το πάρουν ποτέ!!!

Γιατί εμφανίζεται ως δήθεν οργανωτής της εθνικής μας αποστολής στην Βαλκανική? Νταβατζιλίκι! Διότι θέλει να πλασσάρει τον Α-Σιετή για μια θέση Αντιπροέδρου στην Βαλκανική! Και παραγματικά οι Βαλκάνιοι έδωσαν στον Α-Σιετή μια θέση αντιπροέδρου στην Βαλκανική! Τσάμπα είναι!

Το νέο το ανήρτησε και ο Χρήστου στο Facebook ως ανάρτηση του εαυτού του!

Όπως ανακοινώνεται σε αυτή την ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΕΛΟΚ και σε επόμενη της ίδιας της ΕΛΟΚ, η ΕΛΟΚ ανέλαβε την οργάνωση του επόμενου Βαλκανικού Πρωταθλήματος στην Αθήνα (γι' αυτό και έδωσαν οι Βαλκάνιοι τη θέση του Αντιπροέδρου στον Α-Σιετή)!!! Αλλά πού πάτε ρε Καραμήτροι? Με το μπάχαλο στα οικονομικά της ΕΛΟΚ, το Εξώδικο έκπτωσης μελών του ΔΣ και την Αγωγή Ακύρωσης των εκλογών της 29/5/2021, που έρχεται, με τι λεφτά θα κάνετε το Βαλκανικό και με ποιά ομοσπονδία???

 

Μετά από αυτό το μπάχαλο ανικανότητας της Διοίκησης Α-Σιετή έρχεται η δημοσίευση του "σκιώδη παράγοντα της ΕΛΟΚ" Σπύρου Δρακόπουλου στον λογαριασμό του στο Facebook σε μια προσπάθεια να μετατρέψει την ανικανότητα της Διοίκησης σε ηρωισμό του Προέδρου και να μας πείσει ότι όλα γίνονται καλώς και με θυσίες του Προέδρου, του οποίου αποδεικνύεται συστηματικός κλακαδόρος (να δούμε μέχρι πότε!)! Η επόμενη:

Δεν πειράζει, όμως, χρειάζονται και αυτά για να μαθαίνουμε τα πρόσωπα, που κατευθύνουν το καράτε!

 

Οι αγώνες γίνονται και τα αποτελέσματα δημοσιεύονται στην πλατφόρμα της Sportdata, από τις στατιστικές της οποίας παίρνουμε ατα στοιχεία, τα μετατρέπουμε σε αναγνώσιμα, γιατί όπως τα δημοσιεύουν δεν διαβάζονται, και σας τα δίνουμε κατωτέρω:

 

Στο επόμενο pdf βλέπετε τις Συμμετοχές των Αθλητών από κάθε χώρα και με κλικ στο εικονίδιο δίπλα στο όνομα κάθε αθλητή βλέπετε το κριτήριο αξιολόγησής του από την παγκόσμια WKF, όπως δημοσιεύεται στην Sportdata! Πήραν μέρος 10 χώρες με 832 αθλητές σε 884 συμμετοχές!

 

Στο επόμενο pdf βλέπετε τις Συμμετοχές των Αθλητών ανά Κατηγορία! Οι 884 συμμετοχές χωρίστηκαν σε 81 κατηγορίες!!!

 

Στις επόμενες εικόνες βλέπετε τις Συνολικές Συμμετοχές των Χωρών καθώς και τα Μετάλλια που πήραν οι αθλητές τους:

Σερβία, Βοσνία, Μαυροβούνι και Κροατία σκίζουνε! Η Τουρκία απογοητεύει με τις λίγες συμμετοχές της, αλλά έχει το μεγαλύτερο ποσοστό μεταλλίων σε σχέση με τις συμμετοχές! Η Ελλάδα φτωχή σε μετάλλια ανάλογα με τις συμμετοχές της! Και ακολουθούν οι φτωχοί συγγενείς!

 

Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην αναφέραμε και τους διθυράμβους της ΕΛΟΚ (απόλυτη επιτυχία!) για την ανικανότητά της κρυπτόμενη πίσω από τις επιτυχίες των αθλητών μας και με παιδαριώδεις συγκρίσεις!!!

Ας μην ξεχνάμε ότι τα 10 μετάλλια που έφεραν οι Έλληνες αθλητές ήταν έναντι 81 κατηγοριών επί τρία μετάλλια η καθεμία μας κάνουν 243 μετάλλια, από τα οποία πήραμε τα 10, πράγμα που τα καθιστά μηδαμινά!!!


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!

((Νεότερα: Ήδη έχει υποβληθεί Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών από 26/11/2021))


 Γ - 27/10/2021 - Νέοι Κανονισμοί και Γενική Συνέλευση την 31/10/2021!    (Ενότητες)

 

Από ανάρτηση του Αντιπροέδρου της ΕΛΟΚ Ηλία Χρήστου στον λογαριασμό του Hellenic Karate News πληροφορούμαστε για τους νέους Κανονισμούς της ΕΛΟΚ και στη με κλικ εδώ βλέπετε την Προκήρυξη της Γενικής Συνέλευσης της 31/10/2021!


 Δ - 22-24/10/2021 - Η Ελλάδα στους Μεσογειακούς της Κύπρου!      (Ενότητες)

 Δεύτερη καραμπινάτη απόδειξη ανικανότητας του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Την εθνική αποστολή την οργανώνουν οι σύλλογοι και την πληρώνουν οι αθλητές!

 

Η ανακοίνωση της ΕΛΟΚ για τους Μεσογειακούς Αγώνες (με κλικ εδώ η μπροσούρα), όπου φορτώνει τα πάντα (οργάνωση και έξοδα) στους συλλόγους και τους αθλητές!

Το μόνο που κάνει η ΕΛΟΚ είναι να δίνει έναν Πίνακα με 122 αθλητές με κλικ εδώ, που κατά την άποψή της έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στους Μεσογειακούς! Δηλαδή χωρίζει τους αθλητές σε δύο κατηγορίες: εκείνους που έχουν να πληρώσουν και εκείνους που δεν έχουν να πληρώσουν ακολουθώντας την διχαστική πολιτική μηδενισμού του αθλητισμού του Μάστερ Σεφ Αυγενάκη και του Μαϊμουδένιου Αθλητισμού που έχει πλέον εγκαθιδρύσει!

Στις κατωτέρω εικόνες βλέπετε τις κατηγορίες των αγώνων και τα μετάλλια ανά χώρα και τις στατιστικές τους!

Η Ελλάδα έρχεται τρίτη σε πλήθος μεταλλίων και έβδομη σε ποσοστό μεταλλίων ανάλογα με τους αθλητές της! Μια ωραία παρατήρηση είναι ακόμα το ότι από τους 122 αθλητές που είχαν δικαίωμα να πάρουν μέρος στους αγώνες, τελικά πήραν μέρος 109, οι οποίοι πλήρωσαν τα έξοδά τους! Καλά τα έλεγε, λοιπόν, ο Θεός της πολιτικής ότι ... "Λεφτά Υπάρχουν"!!!

Και τέλος η Sportdata μας παρέχει και τη ΛΊΣΤΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΉΜΩΝ!


 Ε - 30-31/10/2021 - Αγώνες Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών στη Βέροια!    (Ενότητες)

 

Τι θα σημαίνει "Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών"? Είναι πολύ απλό: σημαίνει: όλοι οι αθλητές όλων των επιπέδων για να τους πάρουμε από ένα εικοσάρικο! Είναι γνωστότατο ότι αυτοί οι αγώνες δεν έχουν καμιά βαρύτητα και δεν μετράνε πουθενά! Οι οργανωτές τους ισχυρίζονται ότι γίνονται για να αποκτήσουν πείρα τα παιδιά, αλλά αυτή η καραμέλα έχει πλέον λιώσει! Τι πείρα να αποκτήσουν με το πολύ τρεις αγώνες του ενός λεπτού? Καμιά πείρα δεν αποκτούν, ιδίως όταν και οι ίδιοι και οι αντίπαλοί τους βρίσκονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο στο καράτε, τόσο χαμηλό, ώστε στους αγώνες κούμιτε διατρέχουν κίνδυνο να χτυπήσουν! Συνεπώς, οι αγώνες αυτοί γίνονταν στο παρελθόν για να εισπράξει τα παράβολα ο Γερόλυμπος και στο παρόν για να βάλουν λεφτά στο άδειο Ταμείο οι σημερινοί, γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τους υπαλλήλους!

Από την Προκήρυξη των Αγώνων βλέπουμε ότι τα παράβολα συμμετοχής των 20 ή 25 ευρώ κατατίθενται στην Τράπεζα, στην οποία δεν μπορούν να πάρουν από το λογαριασμό της ΕΛΟΚ, αλλά έχουν υποχρεώσεις να πληρώνουν (μισθούς, ασφαλιστικά κτλ.)!!! Επίσης βλέπουμε "συνδιοργάνωση" πολλών παραγόντων για να γίνουν οι αγώνες! Αυτό ενισχύει την άποψη ότι η ΕΛΟΚ ΔΕΝ μπορεί να πάρει άδεια από τη ΓΓΑ για να διοργανώσει μόνη της αγώνες λόγω του ήδη υπάρχοντος Εξώδικου για παράνομο ΔΑ στην ΓΓΑ και κατά συνέπεια του μπλοκαρισμένου Ταμείου! Ο συνδυασμός αυτών των δύο αναγκάζει την ΕΛΟΚ 1) να διοργανώνει τις εκδηλώσεις της μέσω τρίτων δεήθεν "υπό την αιγίδα της", 2) να πληρώνει αναγκαστικά τις αναμφισβήτητες υποχρεώσεις της μέσω του τραπεζικού της λογαριασμού και 3) επίσης αναγκαστικά να εισπράττει με μικτό τρόπο, δηλαδή με μετρητά (βλέπε και μαύρες ζώνες Ιουνίου) και μέσω Τραπέζης, πράγμα παράνομο!

Από την άλλη μεριά, έχει έγχρωμες και μαύρες ζώνες η ΕΛΟΚ στις κατηγορίες της? Δηλαδή Κίου και Νταν? Μήπως έχει η παγκόσμια WKF και δεν το ξέρουμε???

'Ηδη έχουμε αποδείξει ότι η ΕΛΟΚ δεν έχει καμιά σχέση με τις μαύρες ζώνες των Νταν και δεν έχει καμιά σχέση με τις έγχρωμες ζώνες των Κίου! Επομένως, οι αγώνες αυτοί είναι παράνομοι και η διοργάνωσή τους από την ΕΛΟΚ αποδεικνύει περίτρανα ότι η ΕΛΟΚ συντηρεί συστηματικά την Εκτροπή της από τον Σκοπό για τον οποίο έχει πάρει την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!

Αυτό ακριβώς ομολογείται και από την επιμονή της να διοργανώνει τους αγώνες αυτούς μέσω τρίτων και όχι ή ίδια! Αλλά αυτό δεν την απενοχοποιεί ούτε κατ' ελάχιστον! Η ΓΓΑ θα πρέπει να της αφαιρέσει την ειδική αθλητική αναγνώριση και όχι να κάνει ο Αυγενάκης το παγώνι!

 

Στις εικόνες βλέπετε τις πολύ φτωχές συμμετοχές των συλλόγων σε αυτούς τους αγώνες κατά αλφαβητική σειρά και κατά αριθμητικό πλήθος αθλητών ...

... καθώς και την κατανομή των μεταλλίων των αγώνων! Οι συμμετοχές κατά κατηγορίες ήταν απογοητευτικές, όταν βλέπαμε κατηγορίες με δύο-τρεις αθλητές και να γίνονται, αφού τα παιδάκια είχαν πάει στο στάδιο από μακρινές περιοχές!!!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!

((Νεότερα: Ήδη έχει υποβληθεί Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών από 26/11/2021))


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .