karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 26/5/2022. Συνεχίζεται ..... !

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Συνεχίζεται η Διοίκηση της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό ... "Μοντέλο" Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"! Το ότι 1) διοικούν την ΕΛΟΚ μόνο ΤΡΙΑ άτομα της Εκτελεστικής Επιτροπής, 2) Δεν γράφεται στα Πρακτικά κάθε συζήτηση στις συνεδριάσεις του ΔΣ, και 3) Η μετά παρέλευση μηνών ανάρτηση των Πρακτικών στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, καθιστούν αίολες τις αποφάσεις! Τα "πρόβατα" των Γενικών Συνελεύσεων δεν ... μιλάνε καθόλου στα Πρακτικά των ΓΣ! Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

Αυθαιρεσίες Αυγενάκη, Μαϊμούδες οι σύλλογοι της ΕΛΟΚ, Εκτελεστική επιτροπή Δικτάτορας και Αγώνες Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων-Νέων-U21!

Στο κάθε Πρακτικό του ΔΣ ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν, ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε γνώμες, απόψεις και ιδέες των συμβούλων υπάρχουν, όπως βέβαια όφειλαν πάντα να υπάρχουν! Επομένως το κάθε Πρακτικό ΔΣ είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!!! Στον κάθε λογαριασμό που αποδίδεται για τα οικονομικά, όλα καταγράφονται εσκεμμένα συνολικά, ακαταλαβίστικα, συγκεχυμένα και μη επιδεχόμενα άμεσου ελέγχου από τους απλούς ανθρώπους, και όχι αναλυτικά, κατανοητά και ελέγξιμα! Απάτη είναι η Παραπλάνηση προς ίδιον όφελος!


 

27 Νταν ΕΛΟΚ

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

 

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!


Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Α – Μαϊμούδες σύλλογοι στην ΕΛΟΚ-Μαϊμού των Α-Σιετή και Αυγενάκη!

Β – Κριτική για ένα προς ένα τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ ένα χρόνο μετά την εκλογή τους.

Γ – Σιετής, Μητρόπουλος, Φυλακτός, Σταυριανίδης, Χρήστου και Ζάχος:

Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και οι κρυφές τους αποφάσεις!

Δ – Οι γνωστοί μας Μητρόπουλος – Φυλακτός – και Χρήστου με σκιώδεις τους Κραββαρίτη και Μπίκα!

Τελικά σε αυτή τη ζωή δεν αλλάζει τίποτα, αλλά συνεχίζουμε πάντα από εκεί που είχαμε μείνει!

Ε - 30/3/2022 – Το Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ και Παρατηρήσεις!

Ζ – 10/4/22 - Οι Αγώνες Παίδων – Κορασίδων της ΕΛΟΚ.

Η – 17/4/22 - Οι Αγώνες Εφήβων – Νέων - U21 της ΕΛΟΚ.

Θ – 30/4/22 – Το Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ και Παρατηρήσεις!

ΙΚάποιοι Αγώνες στο Λίντο της Κρήτης!

 Κ - Συγκεντρωτικά οι αυταπόδεικτες διαχρονικές παρανομίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε από τη μελέτη των Εκθέσεων των Ορκωτών Λογιστών παλαιότερων και πρόσφατων!

 Λ - Ο Τυχάρπαστος Υφυπουργός και η Υπόθαλψη των Αθλητικών Εγκληματιών από τη ΓΓΑ!

 M A K I W A R A .


 Απ' τα Ψηλά στα Χαμηλά και από εκεί πιο Κάτω!!!


Α – Μαϊμούδες σύλλογοι στην ΕΛΟΚ-Μαϊμού των Α-Σιετή και Αυγενάκη!  (Ενότητες)

 

Όπως μας λέει η Ιστορία, ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε τον κολλητό του Νεκτάριο Βιδάκη ως προσωρινό πρόεδρο στους δικαστικούς αγώνες της παράταξης του ΚΙΜΕ κατά των παρατάξεων Γερόλυμπου, ώστε μαζί με το "σπρώξιμο" του Εσπίνος, τον δικολάβο Δρακόπουλο και τον χρηματοδότη Σιετή να νικήσουν τον Γερόλυμπο! Και έτσι και έγινε με αποτέλεσμα ο σημερινός πρόεδρος Σιετής να "αγοράσει " την ΕΛΟΚ!

Ταυτόχρονα, η επιδημία του Covid μαζί με τις παρεμβάσεις του Αυγενάκη στον Αθλητισμό με αλλαγές στον αθλητικό νόμο και τα Μητρώα Σωματείων, οι οποίες συρρίκνωσαν τα 13.000 αθλητικά σωματεία σε 4.500 παρά τις αλλεπάλληλες μειώσεις στις προϋποθέσεις και τις αλλεπάλληλες χρονικές παρατάσεις, έχει οδηγήσει το άθλητικό σύστημα στην πλέον ασταθή δομή του!

Το σημερινό αποτέλεσμα για την ΕΛΟΚ είναι να μετράει ότι δήθεν έχει περί τα 260 σωματεία, όταν για τις εκλογές της 29/5/2021 άδεια δικαιώματος ψήφου πήραν μόνο τα 110 από τη ΓΓΑ, τα οποία μπορούσαν να πάρουν μέρος και στη ΓΣ της 30/10/2021!

Για την Απολογιστική, όμως, συνέλευση της 27/2/2022 ο ζωνάρι έσφιξε ακόμα λόγω μη ενημέρωσης για το 2022 των δικαιολογητικών των σωματείων με αποτέλεσμα από τα 110 της προηγούμενης χρονιάς δικαίωμα ψήφου να πάρουν από τη ΓΓΑ μόνο τα 69 σωματεία!!!

Τα δικαιολογητικά, όμως, των προϋποθέσεων έχουν ημερομηνία λήξης, ενώ και οι προϋποθέσεις γίνονται αυστηρότερες, με αποτέλεσμα μετά το Πάσχα να έχουν φίλαθλη αθλητική αναγνώριση και άρα δικαίωμα ψήφου κάτω από 20 σωματεία της ΕΛΟΚ κατά πληροφορίες!

Στο μεταξύ στον αθλητικό νόμο όλο και δίνονται παρατάσεις σε όλες τις διατάξεις, που δημιουργούν δυσκολίες στα σωματεία να λειτουργήσουν.

Ή έχει Υφυπουργό ο Αθλητισμός ή δεν έχει!!!

Το καράτε βέβαια τον έχει για Θεό του, αφού άπλωσε το μακρύ του χέρι και μαγείρεψε και τις αποφάσεις των δικαστηρίων με τον Βιδάκη, αλλά και τις εκλογές με την διατυμπανιζόμενη στήριξη προς την παράταξη του Σιετή! Και η στήριξη συνεχίστηκε με την επιχορήγηση των 25.000 €, που οι κλακαδόροι τα έκαναν δήθεν εκατομμύρια! Η ΕΛΟΚ ξοδεύει 500.000 € το χρόνο και ο Αυγενάκης παριστάνει τον ευεργέτη με 25.000 €? Και όμως το γλύψιμο της ΕΛΟΚ για διαφήμιση του Αυγενάκη δεν παρέλειψε να δημοσιευτεί! Τώρα σωθήκατε!

Αλλά τι θράσος και αυτό του ... Ανθυποηλίθιου Υφυπουργού να δίνει σε μια αθλητική ομοσπονδία 25.000 € σαν ετήσια επιχορήγηση, όταν τα ετήσια έξοδά της είναι 500.000 € και να κομπάζει κιόλας για αυτό! Και όχι μόνο κομπάζει για την "οικονομική ενίσχυση", αλλά, όπως θα δούμε και στα πρωταθλήματα εξωτερικού, κομπάζει και για τις θέσεις που πήραν οι Έλληνες αθλητές λες και έβαλε το παραμικρό λιθαράκι στις προσπάθειές τους, όταν ολόκληρες οι προετοιμασίες τους και ολόκληρα τα ταξίδια τους στους αγώνες του εξωτερικού χρηματοδοτούνται από τους γονείς των παιδιών!

 

Αλλά και ποιόν αθλητισμό κομπάζει ότι έβαλε σε τάξη ο Αυγενάκης, ο Θεός και η ψυχή του! Ο πραγματικός αθλητισμός των τελευταίων ετών με την πανδημία, το Μητρώο Σωματείων και τις νέες διατάξεις του αθλητικού νόμου σε άδεια γυμναστήρια και άδεια στάδια δίνεται από τις εικόνες των κάτωθι φωτογραφιών με τις άδειες κερκίδες να φωνάζουν: "Πούουου πας ρε ... Καραμήτροοοο???

 

Παρ' όλα αυτά, οι προϋποθέσεις για τη νόμιμη λειτουργία των σωματείων συνεχίζουν να αυξάνονται, όπως βλέπετε και στο μέιλ της ΕΛΟΚ προς τα σωματεία-μέλη της!


 Β – Κριτική για ένα προς ένα τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ ένα χρόνο μετά την εκλογή τους. (Ενότητες)

 

Υπενθυμίζουμε τα μέλη της πλειοψηφίας, που διοικεί την ΕΛΟΚ!

Με κόκκινη τελεία σημειώνεται η Εκτελεστική Επιτροπή και με το τσεκάρισμα σημειώνονται οι τρεις "σκληροπυρηνικοί"!

Ο Θεόδωρος Σιετής είναι ο Άσχετος Πρόεδρος, που δεν ασχολείται με τίποτα απολύτως παρά μόνο διευθύνει από το σπίτι του κάθε 15-30 ημέρες τις συζητήσεις του ΔΣ στην πλατφόρμα του ΖΟΟΜ με έτοιμα θέματα και έτοιμες αποφάσεις από τους "σκληροπυρηνικούς"! Δεν ξέρει τίποτα από καράτε και κάνει γκάφες τη μια μετά την άλλη!

Οι Ηλίας Χρήστου, Κώστας Μητρόπουλος και Θανάσης Φυλακτός είναι οι τρεις "σκληροπυρηνικοί" και ρίχνουν την πραγματική δουλειά στην ομοσπονδία από τη θέση του ο καθένας! Ο Χρήστου σαν τεχνικός, ο Μητρόπουλος σαν γραμματέαςκαι ο Φυλακτός σαν Οικονομολόγος! Και οι τρεις τους, όμως, έχουν διενεργήσει και διενεργούν συνεχώς πληθώρα νομικών, οικονομικών, οργανωτικών και ηθικών παραβάσεων στις οποίες παρασύρουν και όλους τους άλλους΄του ΔΣ, οι οποίοι τους έχουν τυφλή εμπιστοσύνη!

Ο Γιάννης Γιαννέλης πιστεύω ότι εργάζεται για την ΕΛΟΚ πιό συγκρατημένα από τους άλλους και χωρίς να φαίνεται πολύ.

Ο Σταύρος Σταυριανίδης είναι ... Σιχάν παίρνοντας τελευταία μαζεμένα 7 Νταν/ΕΛΟΚ και οι ... Σιχάν, όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν δουλεύουν παρά μόνο κοιτάζουν τον ορίζοντα με απλανές βλέμμα, όπως και ο Σιχάν Παπαδημητρόπουλος! Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι ο τελευταίος ήταν αποδεκτός ως ... Σιχάν από τους ... Σιχάν Σανιώτη, Μπίκα, Οτάκε και λοιπούς για να μην κουραζόμαστε!

Θα μου πείτε ότι και ο Ηλίας Χρήστου έγινε τελευταία και αυτός Σιχάν παίρνοντας μαζεμένα 7 Νταν/ΕΛΟΚ! Έτσι δείχνει το πράγμα, αλλά στην ουσία ο Σταυριανίδης είναι πιο πολύ ... Σιχάν από τον Χρήστου! Τρομάρα σας!

Οι Γιώργος Κελάλης, Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, Περικλής Κανέλλης, Παρασκευάς Ανδρεανίδης και Νίκος Ζάχος είναι ... κωφάλαλοι ή κατ' άλλους ... γλάστρες, διότι δεν κάνουν τίποτα απολύτως.

Τέλος, ολόκληρη η αντιπολίτευση μαζί με τον εκπρόσωπο των αθλητών Γιώργο Τζάνο είναι και αυτοί ... κωφάλαλοι ή κατ' άλλους ... γλάστρες, διότι και αυτοί δεν κάνουν τίποτα απολύτως.

Μας μένουν οι εξωθεσμικοί Άρης Κραββαρίτης, Γιώργος Μπίκας, Κώστας Γκουβούσης, Σπύρος Δρακόπουλος και μερικά .. ψιλά! Οι τρεις πρώτοι παίζουν ενεργό συνωμοτικό πάντα ρόλο και ο τελευταίος έχει πλέον αποστασιοποιηθεί λόγω λήξεως των δικαστηρίων με τον Γερόλυμπο! Η αλήθεια είναι ότι, παρά τις ανορθόδοξες μεθόδους του δικολάβου Δρακόπουλου στις δικαστικές υποθέσεις ΚΙΜΕ κατά Γερόλυμπου, το ΚΙΜΕ του οφείλει πολλά!


 Γ – Σιετής, Μητρόπουλος, Φυλακτός, Σταυριανίδης, Χρήστου και Ζάχος:

Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και οι κρυφές τους αποφάσεις!  (Ενότητες)

 

Στο Πρακτικό του ΔΣ (παράνομα χωρίς αριθμό) της 30/5/2021 (στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021) το ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα.

Με βάση το από το 2009 καταστατικό της ΕΛΟΚ, η συγκρότηση της Εκτελεστικής Επιτροπής γινόταν ως κάτωθι:

Με βάση, λοιπόν, το παλιό καταστατικό, η Εκτελεστική Επιτροπή ήταν αυτομάτως καθορισμένη από το καταστατικό και αποτελείτο από τους Σιετή, Χρήστου, Μητρόπουλο, Φυλακτό και Σταυριανίδη, όπως εξακριβώνεται και από την φωτό!

Στο Πρακτικό του ΔΣ (παράνομα χωρίς αριθμό) της 7/6/2021 (στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021) το ΔΣ εκχώρησε αρμοδιότητες στην Εκτελεστική Επιτροπή, οι οποίες είναι οι επόμενες:

Από ότι βλέπουμε, οι αρμοδιότητες, που παραχώρησε το ΔΣ στην ΕκτΕπ είναι ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΣ (Θέμα 7 στο Πρακτικό της 7/6/2021)!

Αλλά από την 4/10/2022, οπότε γράφηκε η νέα τροποποίηση του καταστατικού στα Βιβλία Ομοσπονδιών του Πρωτοδικείου Αθηνών, για την συγκρότηση της ΕκτΕπ ισχύει το επόμενο άρθρο του νέου καταστατικού:

 

Τέλος, στο Πρακτικό του ΔΣ (παράνομα χωρίς αριθμό) της 15/10/2021 αποφασίστηκε να βγει ο Ηλίας Χρήστου και η πέμπτη θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή να δοθεί στις "γλάστρες" κ. Νίκο Ζάχο με αναπληρωτή τον Παρασκευά Ανδρεανίδη!

Μπορεί, λοιπόν, να εκλέχθηκε ο Ζάχος με αναπληρωματικό τον Ανδριανίδη, για πέμπτο μέλος της ΕκτΕπ, αλλά είναι προφανές και χωρίς καμιά αμφιβολία το ότι ο Χρήστου διοικεί στη θέση του άσχετου Ζάχου! Επομένως, η ΕκτΕπ των Πέντε που διοικούν την ΕΛΟΚ αποτελείται από τους εξής Τέσσερις:  Χρήστου-Μητρόπουλος-Φυλακτός!!!

Από πάντα, όμως, και όταν λέω "πάντα" εννοώ ΠΑΝΤΑ, δηλαδή από την αρχή της εποχής Γερόλυμπου, η Εκτελεστική Επιτροπή ήταν η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του ΕΝΟΣ τότε και των ΤΡΙΩΝ τώρα! Δηλαδή η ΕκτΕπ έπαιρνε μόνη της και από πάντα μέχρι και σήμερα όλες τις αποφάσεις για τη λειτουργία της ΕΛΟΚ! Τότε ο Γερόλυμπος και σήμερα οι Χρήστου, Μητρόπουλος και Φυλακτός!

Επίσης, αν παρατηρήσετε, όλα τα Πρακτικά του ΔΣ από την εποχή της ... Μεταπολίτευσης (29/5/2021) μέχρι σήμερα θα δείτε ότι φασίστες διοικούσαν πριν και φασίστες διοικούν και σήμερα! Εντοπίζοντας, λοιπόν, τις παρανομίες στους φασίστες, που διοικούν σήμερα, παρατηρούμε τις επόμενες:

1 - Ο Νόμος ορίζει τρία όργανα για την αθλητική ομοσπονδία: τη Γενική Συνέλευση, το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή και κανένα άλλο!

2 - Αν μια ομοσπονδία έχει ανάγκη από ΕκτΕπ, τότε αυτή θα είχε τις αρμοδιότητες μόνο της εκτέλεσης των εντολών του ΔΣ και ποτέ τις λήψης αποφάσεων σε κύρια θέματα διοίκησης!

3 - Οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ έδωσαν με τις εκλογές την εντολή σε δεκαπέντε άτομα (15) και όχι σε ΤΡΙΑ (3) άτομα να διοικούν την ομοσπονδία, όπου στις συνεδριάσεις του ΔΣ να συμμετέχουν ΌΛΑ αυτά τα άτομα

4 - Η δημιουργία ΕκτΕπ αποτελεί καταστρατήγιση του νόμου και εξαπάτηση των συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ από τους απατεώνες της πλειοψηφίας του ΔΣ! Τους βλέπετε ανωτέρω ποιοί είναι αυτοί!

5 - Η δημιουργία μιας Εκτελεστικής Επιτροπής για δήθεν "πιο ευέλικτη διοίκηση" της ΕΛΟΚ αποτελεί πρόφαση για την απόλυτη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ από τους επιτήδειους, όπου οι επιτήδειοι είναι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις.

6 - Οι αρμοδιότητες, που παραχώρησε το ΔΣ στην ΕκτΕπ είναι ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΣ (Θέμα 7 στο Πρακτικό της 7/6/2021)!

7 - "Κανείς δεν ξέρει πότε και πού" συνεδριάζει η ΕκτΕπ, "κανείς δεν ξέρει αν τηρούνται πρακτικά" και ποτέ δεν παίρνουν μέρος ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ προφανώς! Τα Πρακτικά της ΕκτΕπ δεν δημοσιεύονται πουθενά, ενώ όλα υπογράφονται χωρίς να αναφέρονται τα θέματά τους και χωρίς να συζητούνται από όλα τα μέλη του ΔΣ (τέτοιοι ηλίθιοι είσαστε εσείς οι σύλλογοι-μέλη!).

8 - Σε όλα τα Πρακτικά συνεδριάσεων του ΔΣ/ΕΛΟΚ γράφεται το ρεφραίν: "Μετά από διαλογική συζήτηση εγκρίνονται και υπογράφονται όλα τα θέματα που προτείνει η ΕκτΕπ"! Κανένα από αυτά τα θέματα δεν γράφεται στο Πρακτικό του ΔΣ -- ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ -- και ποτέ κανένας δεν πληροφορείται ποιά ήταν αυτά τα θέματα!

9 - Κατά συνέπεια, ήδη έχουν ληφθεί αποφάσεις του ΔΣ, οι οποίες δεν είναι γραμμένες στα πρακτικά του, ως εγκρίσεις αποφάσεων της ΕκτΕπ, με συνέπεια να μην έχουν αναρτηθεί αυτές οι αποφάσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και άρα τα Πρακτικά του ΔΣ/ΕΛΟΚ να είναι άκυρα!!!

10 - Συνεπώς, οι απατεώνες Α-Σιετής, Χρήστου, Μητρόπουλος, Φυλακτός, Σταυριανίδης και Ζάχος εξαπατούν ασύστολα και εν ψυχρώ ένα χρόνο τώρα όλους τους συλλόγους, τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς τους, την Ωραία Κοιμωμένη Λευτέρη Αυγενάκη, την επίσης Ωραία Κοιμωμένη Δημήτρη Καραστάθη καθώς και ολόκληρη τη ΓΓΑ!

11 - Μιλάμε για καταιγίδα ποινικών αδικημάτων, που κανένα δικαστήριο δεν θα σας συγχωρήσει!!! ΔΙΟΤΙ:

12 - Απάτη είναι η Παραπλάνηση προς ίδιον όφελος!

13 - Αλλά, Ηλίθιοι, έχετε διαλύσει το ΔΣ, έχετε διαλύσει την ΕΛΟΚ, που σας εμπιστεύτηκαν οι σύλλογοι, έχετε χωθεί μέχρι το λαιμό στην παρανομία και μην ξεχνάτε ότι όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο φαίνεται ο ... πισινός της!!!


Δ – Οι γνωστοί μας Μητρόπουλος – Φυλακτός – και Χρήστου με σκιώδεις τους Κραββαρίτη και Μπίκα!

Τελικά σε αυτή τη ζωή δεν αλλάζει τίποτα, αλλά συνεχίζουμε πάντα από εκεί που είχαμε μείνει! (Ενότητες)

 

Αλλά αυτά ήταν όλα αναμενόμενα όταν γνωρίζεις πώς να κρίνεις τους ανθρώπους από τις αντιδράσεις τους σε καθημερινά θέματα!

Θυμίζω τις ρυπαρές αναρτήσεις των εν λόγω κυρίων στο παρελθόν εναντίον μου ανώνυμα και επώνυμα:

όπου στα ανωτέρω Mlgk είναι ο Θανάσης Φυλακτός! Και συνεχίζω:

Και συνεχίζω με τον "Τάσο Καραγιάννη", ένα άχρηστο προφίλ, όπου πίσω του κρυβόταν επί χρόνια ο Κώστας Μητρόπουλος, απόδειξη των εν κρυπτώ δσραστηριοτήτων του, ώστε να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες των γραπτών του και να μην κατακρίνεται το όνομά του:

Μην τα λες αυτά σε μένα, Μητρόπουλε! Πήγαινε να τα πεις στους 1000 γονείς, τους οποίους εξαπατήσατε πριν τις εκλογές ότι δήθεν οι αθλητές-παιδιά τους δεν θα ξαναπλήρωναν έξοδα αγώνων εξωτερικού, αλλά θα τα πλήρωνε όλα η ΕΛΟΚ! Με αυτές τις παπαριές πήρατε τις εκλογές ψευταράδες! Και σε αυτές τις απάτες προσθέτετε σήμερα και τις εισπράξεις από τα μαϊμού-Νταν, που κλέβετε από την ΠΟΠΚ και πουλάτε σαν "ευυπόληπτοι" ... παπατζήδες στους ίδιους αθλητές και στα ίδια τα παιδιά των συλλόγων σας! Νταν τα οποία είναι για τα σκουπίδια και το ξέρετε πολύ καλά αυτό! Όταν όλα αυτά ακυρωθούν, τότε θα σας πνίξει το τσουνάμι!!!

Όσον αφορά στον Ηλία Χρήστου, και μόνο το ότι μου είχε δώσει, ο απατεώνας, τον κουμπάρο του Παρασκευά Ανδρεανίδη για το ΔΣ της ΠΟΠΚ, ενώ σήμερα πουλάει τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ στα Νταν μέσα από την ΕΛΟΚ, αυτό είναι αρκετό για να περιγράψει το ποιόν του!

 

Φυσικά τα μέλη της ΕκτΕπ, που διοικεί την ΕΛΟΚ, υποστηρίζονται από εξωθεσμικούς παράγοντες, όπως είναι οι ... άγνωστοι στο καράτε Κελάλης, Σαλιάρης-Φασσέας και Ζάχος ως γλάστρες του Σιετή μέσα στο ΔΣ από το σύλλογο του Τριανταφύλλη, οι "σιωπηλοί δικοί τους Γιαννέλης και Ανδριανίδης,  και οι "στρατηγοί-δάσκαλοι" Κραββαρίτης (ή ... "Βασίλω"!), Μπίκας (ή ... "καρέκλας"!), Γκουβούσης, Οτάκε και λοιποί συνεργάτες τους ή ελεγχόμενοι από την ΕκτΕπ! Υπό αυτό το καθεστώς λειτουργεί σήμερα η ΕΛΟΚ με την οφθαλμοφανή προσπάθεια μέσω φανερής και κρυφής διοίκησης να τους ευχαριστούν όλους και να κρύβουν τις παράνομες αποφάσεις τους και τα προβλήματα κάτω από το χαλί!


 Ε - 30/3/2022 – Το Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ και Παρατηρήσεις!  (Ενότητες)

 

Το Πρακτικό αυτό (με κλικ εδώ) πρόκυψε από τη συνεδρίαση της 30/3/2022, αλλά αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ παράνομα αργότερα, την 23/5/2022 και άρα ισχύει από αυτή την ημερομηνία!

 

Πρώτο-πρώτο το φρούτο: Έγκριση αποφάσεων της ΕκτΕπ! Βλέπετε πουθενά τις αποφάσεις αυτές? Αποτελεί αυτό εξαπάτηση των συλλόγων-μελών, της Γραμματείας, του Αυγενάκη και όσων εργάζονται στη Γραμματεία για την ΕΛΟΚ! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Αποτελεί αυτό παράβαση του νόμου περί διαφάνειας στη δημόσια διοίκηση για τον οποίο κομπάζει η κάθε κυβέρνηση ότι έχει εξασφαλίσει στον Ελληνικό Λαό? ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Επομένως: Α-Σιετής και με τη βούλα της Αγορανομίας!

 

"Μας δουλεύουν" (?), λάθος, όχι εμένα! Εσάς, σας δουλεύουν ψιλό γαζί κιόλας γράφοντας πιο κάτω και κατά τη συζήτηση τως θεμάτων της ΕκτΕπ ότι κάνουν και διορθώσεις σε δύο λέξεις χωρίς να γράφουν καθόλου όλο το κείμενο!!! Ρε τι μασκαράδες είναι αυτοί!!! Και όλα από το χέρι του Αρχιμάγειρα Γενικού Γραμματέα Κώστα Μητρόπουλου! Και κλείνουν το θέμα με "διαλογική συζήτηση" όπου δεν φαίνεται ούτε τι θέμα συζητήθηκε ούτε τι είπε ο καθένας!

 

Στα επόμενα δεν αναφέρεται τίποτα από τις προτάσεις των τοπικών επιτροπών για τους συγκεκριμένους αγώνες, ενώ δεν έγινε καμιά απολύτως συζήτηση! Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι θα πει διοίκηση και τι θα πει συνεδρίαση διοικητικού συμβουλίου!

 

Η διαλογική συζήτηση εν δράσει! Τι συζητήθηκε δεν φαίνεται πουθενά! Όλα τα Πρακτικά είναι για τα μπάζα!!! Κάποτε θα βρεθούμε σε δικαστήριο!

 

Μεταξύ των ηλιθίων και ο Θανάσης Φυλακτός: παίρνει εγκρίσεις οικονομικών θεμάτων με απόφαση της ΕκτΕπ χωρίς να συζητούνται στο ΔΣ και χωρίς να αναγράφονται λεπτομερώς στο Πρακτικό του ΔΣ! Αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι για όλα τα θέματα ενεργούν στα κρυφά χωρίς να καταγράφεται τίποτα από τις ενέργειές τους ούτε στα διοικητικά ούτε στα οικοονομικά!!!


 Ζ – 10/4/22 - Οι Αγώνες Παίδων – Κορασίδων της ΕΛΟΚ.  (Ενότητες)

 

12 και 13 Μαρτίου έγιναν οι αγώνες-απάτη εγχρώμων και μαύρων ζωνών της ΕΛΟΚ, οι οποίοι δεν έχουν καμιά αξία, αλλά μόνο εισπρακτικό χαρακτήρα! Επι πλέον είναι και παράνομοι διότι με αυτούς η ΕΛΟΚ εκτρέπεται από τον Σκοπό για τον οποίο ιδρύθηκε, ο οποίος είναι το αγωνιστικό καράτε που ΔΕΝ έχει διαχωρισμό σε ζώνες, κύου και νταν!

Ακολούθησε το Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων (10/4/2022) για το οποίο δίνουμε στον επόμενο Πίνακα τις συμμετοχές των συλλόγων και την κατανομή των μεταλλίων! Ο Πίνακας έχει ταξινομηθεί κατά σειρά κατάκτησης μεταλλίων! Μαζί δίνουμε και όσους προπονητές συλλόγων γνωρίζουμε! Νομίω ότι η ΕΛΟΚ δεν διαθέτει την φαιά ουσία και δεν κάνει τον κόπο να σας δώσει τέτοιους Πίνακες!


 Η – 17/4/22 - Οι Αγώνες Εφήβων – Νέων - U21 της ΕΛΟΚ.  (Ενότητες)

 

Ακολούθησε το Πρωτάθλημα Εφήων-Νέων-Νεανίδων-U21 με τις συμμετοχές να δίνονται στον επόμενο Πίνακα κατά σειρά κατάκτησης μεταλλίων!

Συγχαρητήρια στους συλλόγους Α-Β-Γ-Δ-Θ-Ι-Κ-Λ-Μ-Ξ-Ο-Σ-Τ, οι οποίοι κατέβασαν πολλούς αθλητές!

Συγχαρητήρια στους συλλόγους Ε-Ζ-Η, οι οποίοι με λίγους αθλητές έφεραν καλά αποτελέσματα!

Όσοι σύλλογοι πήραν πολλές πρώτες θέσεις τα συγχαρητήρια τα παίρνουν μόνοι τους!

Τέλος, οι υπόλοιποι θα πρέπει να κάνουν περισσότερη δουλειά για επόμενες προσπάθειες!

Ακολουθούν δύο στιγμιότυπα από κάτα και απονομές!

 


 Θ – 30/4/22 – Το Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ και Παρατηρήσεις!  (Ενότητες)

 

Το Πρακτικό (με κλικ εδώ) αυτό αφορά στη συνεδρίαση της 30/4/2022 και αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ παρανόμως καθυστερημένα την 23/5/2022 και άρα βάσει του νόμου περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ισχύει από αυτή την ημερομηνία!

 

Πρώτο-πρώτο το φρούτο: Έγκριση αποφάσεων της ΕκτΕπ! Βλέπετε πουθενά τις αποφάσεις αυτές? Αποτελεί αυτό εξαπάτηση των συλλόγων-μελών, της Γραμματείας, του Αυγενάκη και όσων εργάζονται στη Γραμματεία για την ΕΛΟΚ! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Αποτελεί αυτό παράβαση του νόμου περί διαφάνειας στη δημόσια διοίκηση για τον οποίο κομπάζει η κάθε κυβέρνηση ότι έχει εξασφαλίσει στον Ελληνικό Λαό? ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Επομένως: Α-Σιετής και με τη βούλα της Αγορανομίας!

 

"Μας δουλεύουν" (?), λάθος, όχι εμένα! Εσάς, σας δουλεύουν ψιλό γαζί κιόλας γράφοντας πιο κάτω και κατά τη συζήτηση τως θεμάτων της ΕκτΕπ ότι κάνουν και διορθώσεις σε δύο λέξεις χωρίς να γράφουν καθόλου όλο το κείμενο!!! Ρε τι μασκαράδες είναι αυτοί!!! Και όλα από το χέρι του Αρχιμάγειρα Γενικού Γραμματέα Κώστα Μητρόπουλου! Και κλείνουν το θέμα με "διαλογική συζήτηση" όπου δεν φαίνεται ούτε τι θέμα συζητήθηκε ούτε τι είπε ο καθένας!

 

Και μάλιστα "ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ" ... ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ!!! Και με την περίφημη "Διαλογική Συζήτηση", όπου κανένας δεν μαθαίνει ούτε το θέμα ούτε τις απόψεις σ' αυτό!

 

Ώπα! Εδώ έχουμε πολύ φαΐ!!! Ο Ταμίας Θανάσης Φυλακτός περνάει από την έγκριση του ΔΣ όλα τα οικονομικά θέματα του μηνός για να "φυλαχτεί" ο ίδιος! Επομένως, η όλη κίνηση είναι εκ του πονηρού και έχει να κρύψει πολλά! Ο Φυλακτός υποβάλει ένα Πίνακα πέντε πυκνογραμμένων σελίδων με ποσά, που δίνονται σε συλλόγους, επιχειρήσεις και άτομα χωρίς επαρκή αιτιολογικά! Τον Πίνακα τον βλέπετε στο Πρακτικό με κλικ εδώ και στον Πίνακα αυτόν έχω σημειώσει όλες τις κατά τηγνώμη μου περιπτώσεις για τις οποίες η αιτιολογία πληρωμής είναι ανεπαρκής!

Για παράδειγμα: το αιτιολογικό "Νομικές Υπηρεσίες" για τις πληρωμές στο Δικηγορικό Γραφείο "Κλαδάς & Συνεργάτες" είναι τελείως ανεπαρκές, διότι κάθε φορά θα πρέπει να εξειδικεύεται η κάθε νομική υπηρεσία (είναι δικαστήριο, είναι συμβουλές και για πιο θέμα, είναι Δρακόπουλος, είναι καταστατικό, είναι Εσωτερικός Κανονισμός???). Επίσης, οι ενισχύσεις των συλλόγων με ποιά κριτήρια δίνονται? Επίσης, γιατί προσλαμβάνεται πάντα η COSMORAMA? Έχει γίνει διαγωνισμός προσφορών από την Επιτροπή Προμηθειών? Και άλλα τέτοια!!! Τον Πίνακα τον βλέπετε στο Πρακτικό με κλικ εδώ.

 

Και πάλι η έγκριση των δαπανών γίνεται με διαλογική συζήτηση χωρίς να αναγράφονται οι απόψεις ενός εκάστου των μελών της συνεδρίασης και ιδίως αυτές των μελών της Αντιπολίτευσης! Η εκάστοτε εγγραφή του Πονηρού Γραμματέα για τους πόσους ψήφισαν υπέρ και πόσους κατά ή λευκό δεν είναι νομικά αρκετή!

 

Ακολουθεί η έγκριση της Εθνικής Ομάδας! Οι εθελοντές προπονητές δεν καταλαβαίνω τι ρόλο παίζουν! Η έγκριση δόθηκε μετά τι άλλο από μια "διαλογική συζήτηση"!


 ΙΚάποιοι Αγώνες στο Λίντο της Κρήτης!  (Ενότητες)

 

800 συμμετοχές στην Κρήτη!!! Σαν πολλές δεν είναι!

 

"Όπου γάμος και χορός η ... Βασίλω Πρώτη"!!!

Ο Άρης Κραββαρίτης από την πρώτη μέρα του Πραξικοπήματος Γερόλυμπου-Τσόγκα μέσα στην ΕΟΕΚ τον Ιούνιο του 1994, το οποίο πραξικόπημα άρχισε με σύγκρουση του Γερόλυμπου με τους Οτάκε και Μπίκα, πρόδωσε τον ίδιο του το Δάσκαλο Τετσούο Οτάκε  και πήγε με τον Γερόλυμπο και τον Τσόγκα! Από την πρώτη μέρα της Δικτατορίας του Γερόλυμπου έγινε το δεξί του χέρι! Θα το δούμε αυτό και στο επόμενο άρθρο να το ομολογεί και ο Γερόλυμπος! Ήταν το πρώτο του "εργαλείο" στις επεμβάσεις στις διαιτησίες των αγώνων! Ο σύλλογός του με πρόεδρο τον Θανάση Φυλακτό ήταν από τους πρώτους, που πήραν μέρος στην άλωση της ομοσπονδίας του Χόκεϊ, την ίδρυση της ομοσπονδίας του Κέρλινγκ και την αρπαγή της ομοσπονδίας του Τριάθλου! Κραββαρίτης και Φυλακτός κολλητοί επί 21 χρόνια με τον Γερόλυμπο από το 1994 μέχρι το 2015, όπου στη Σχολή Προπονητών ο Κραββαρίτης μαζί με άλλους "διδάσκοντες" τα Πρακτικά Μαθήματα στους μαθητές της Σχολής ΕΚΟΨΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ (32) μαθητές της Σχολής από αντιφρονούντες συλλόγους κατ' εντολή του Γερόλυμπου, αφού είχαν παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα της Σχολής! Μιλάμε για καθάρματα!!! Προσέχετε τι κάνετε στη ζωή σας, διότι ό,τι κάνετε σας ακολουθεί για πάντα!

 

Οι πρώτες και τελευταίες καταχωρήσεις στην πλατφόρμα της Sportdata για τους αγώνες στο Λίντο: προφανώς οι αθλητές είναι 459 και οι συνολικές συμμετοχές τους στα διάφορα αγωνίσματα είναι 776 !!! Όχι 800 αθλητές!


 Κ - Συγκεντρωτικά οι αυταπόδεικτες διαχρονικές παρανομίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε από τη μελέτη των Εκθέσεων των Ορκωτών Λογιστών παλαιότερων και πρόσφατων!  (Ενότητες)

 

Οι Έλεγχοι των Ορκωτών Λογιστών, που ορίστηκαν και από τις δύο παρατάξεις, ήταν  «Φιλικές Συμβουλευτικές Εκθέσεις» ευρημάτων για διορθώσεις στον τρόπο λειτουργίας της ΕΛΟΚ και «ΟΧΙ Ελεγκτικές Εποπτείες» από Αρμόδιες Αρχές Επιτήρησης με τιμωρίες και πρόστιμα!

Αποδεδειγμένα Ευρήματα των Ορκωτών Λογιστών κατά Κατηγορίες κατά την 25ετή λειτουργία της αμαρτωλής ΕΛΟΚ με τις Παλιές, αλλά και τη Νέα Διοίκηση φυσικά λόγω κληρονομιάς, συνήθειας και ροπής προς την με κάθε μέσο ιερή εξουσία!

α/α

Από παραβάσεις των Παλαιών Διοικήσεων …

… σε πιθανές μόνιμες και διαχρονικές Παρανομίες:

Α

Από εσκεμμένες λογιστικές Παραβάσεις …

… σε προγραμματισμένες Παρανομίες!

1

Κρατούσαν παράνομο δεύτερο "πρόχειρο βιβλίο"

Η πράξη αυτή αποτελεί το απόλυτο αποδεικτικό για την απόκρυψη οικονομικών μεγεθών για την Εφορία και στις εμπορικές επιχειρήσεις τιμωρείται με το λεγόμενο «ρίξιμο των βιβλίων» και μεγάλα πρόστιμα!

2

Παρανόμως οι παλιές διοικήσεις δεν τηρούσαν Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων. Δεν απεικονίζονται η αξία κτήσης και οι αποσβέσεις του πάγιου εξοπλισμού της ΕΛΟΚ! Το Βιβλίο αυτό συμπληρώθηκε ελλιπέστατα και προσεγγιστικά στο τέλος του 2021 από τη Νέα Διοίκηση της ΕΛΟΚ.

 

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί με λεφτά της ΕΛΟΚ οι Παλιές Διοικήσεις να αγόραζαν αντικείμενα για το σπίτι τους ή τα γυμναστήριά τους!

3

Κρατούνταν ανεπίτρεπτα μεγάλα ποσά εκτός τραπεζικού λογαριασμού και στο χρηματοκιβώτιο ποιου?

Αυτά τα ποσά ήταν μετρητά από εισπράξεις χέρι με χέρι μετά από την κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού, τα οποία μόνο στα χέρια του Ενός και Μοναδικού Αφεντικού της ΕΛΟΚ θα κρατιόνταν!

4

Έκαναν συνεχείς παράνομες συναλλαγές με ποσά άνω των 500 € εκτός τραπεζικού συστήματος

Αυτό αποτελεί καραμπινάτη οικονομική παράβαση!

5

Τα μπλοκ εισπράξεων και πληρωμών δεν καταχωρίζονταν ως έντυπα αξιών.

Αυτό αποτελεί καραμπινάτη λογιστική παράβαση!

6

Τα παραστατικά εισπράξεων και πληρωμών ήταν αθεώρητα από την Περιφέρεια.

Αυτό σημαίνει ότι έδιναν δήθεν επίσημες αποδείξεις είσπραξης χρημάτων, οι οποίες τελικά ήταν μαϊμού και δεν καταχωρίζονταν πουθενά! Μαύρο χρήμα!!!

7

Η ΕΛΟΚ έχει έδρα στο Μαρούσι, ενώ η Γραμματεία της, που αποτελεί την πραγματική της έδρα, βρίσκεται στα Άνω Λιόσια!

Η έδρα της ΕΛΟΚ βρίσκεται εκεί που βρίσκεται η Γραμματεία της και τα Βιβλία της! Καραμπινάτη παράβαση, που συνεχίζει και η Νέα Διοίκηση!

8

Πληρώνονταν δαπάνες εκτός του Σκοπού βάσει του καταστατικού.

Η παράβαση αυτή έχει σαν συνέπεια την αφαίρεση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης!

9

Εφαρμόζονταν λανθασμένες λογιστικές πρακτικές στα Έσοδα από συνδρομές, ταυτότητες, Κύου, Νταν, Σχολές Προπονητών και άλλα.

Όλα αυτά τα έσοδα είναι παράνομα και νομικά και λογιστικά και ταμειακά και με βάση τον Σκοπό για τον οποίο η ΕΛΟΚ αναγνωρίστηκε από την ΓΓΑ!

10

Παρανόμως υπάρχουν προ-εκτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου-Ταμία-Γραμματέα στα μπλοκ εισπράξεων

Καραμπινάτη παρανομία δια της οποίας εισέπραττε μόνον το Αφεντικό δια των υπαλλήλων του, ενώ οι κατά νόμο αρμόδιοι δεν έπαιρναν είδηση τι γινόταν!

11

Δεν υπέβαλλε η ΕΛΟΚ τις τρίμηνες καταστάσεις συμφωνητικών στην Εφορία!

Φορολογική παράβαση, η οποία ενοχοποιεί και κάποιους στην Εφορία Νέας Ιωνίας, οι οποίοι κάποτε είχαν λάβει λεπτομερή καταγγελία για τις παρανομίες της ΕΛΟΚ και την είχαν καλύψει με ένα πρόστιμο των 100 € λόγω μη δήλωσης της αλλαγής της έδρας, την οποία αλλαγή ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει!!!

12

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τους αγώνες και τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!!

Πολυετείς καραμπινάτες μικτές παραβάσεις κατά τις οποίες προπονητές και ταυτόχρονα μέλη του ΔΣ (απαγορεύεται) έκαναν αγώνες σε στιλ και σεμινάρια «υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ» (απαγορεύεται) σε στάδια του Δημοσίου (απαγορεύεται) και μέσω της Sportdata (απαγορεύεται) με τα έσοδα να εξαφανίζονται!!!

13

Δεν δίνονται τα μέλη των ΔΣ από τον Λογιστή των Παλαιών Διοικήσεων, ενώ δίνονται τα μέλη των ΔΣ της ΕΛΟΚ από τον Λογιστή της Νέας Διοίκησης.

Στις τέσσερις εκθέσεις του Λογιστή του Γερόλυμπου τα αρμόδια ΔΣ δεν αναφέρονται εσκεμμένα, ενώ στις τρεις εκθέσεις του Λογιστή της Νέας Διοίκησης αναφέρονται! Απόδειξη ότι όλες οι εκθέσεις συντάχθηκαν κατά παραγγελία!!!

 

Οι Πρόεδροι και οι Αναπληρωτές των ΔΣ/ΕΛΟΚ φέρουν τη μέγιστη ευθύνη για τις παρανομίες της ΕΛΟΚ:

Γερόλυμπος, Σανιώτης, Παπαδημητρόπουλος, Μπουλούμπασης, Ποντίδα-Γερολύμπου, Μπαλασόπουλος, Σιετής, Χρήστου!!!

 

Β

Νομικές Παραβάσεις

 Παλαιές και Σύγχρονες

14

Ενώ η κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού ήταν μόνο για 61.752 €, με αφορμή αυτή την κατάσχεση οι Παλιές Διοικήσεις είχαν παροπλίσει τον τραπεζικό λογαριασμό και έκαναν συναλλαγές 380.000 € το χρόνο με μετρητά!!!

 Η προφανής λύση για τον προβληματικό τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΟΚ, που αποδεικνύει την καραμπινάτη παρανομία να αποκλειστεί η χρήση του, ήταν να απομονωθεί το ονομαστικό ποσό κατάσχεσης!

15

Εντοπίστηκαν πολλές φοροτεχνικές παραβάσεις και λογιστικά λάθη Παλαιών και Νέας Διοικήσεων.

Κάθε ομάδα από αυτές τις φοροτεχνικές παραβάσεις αποτελεί και μια ομάδα παρανομιών!

16

Η ΕΛΟΚ έχει έδρα στο Μαρούσι, ενώ η Γραμματεία της, που αποτελεί την πραγματική της έδρα, βρίσκεται στα Άνω Λιόσια!

Η έδρα της ΕΛΟΚ πρέπει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται η Γραμματεία της και τα Βιβλία της! Καραμπινάτη παράβαση!

17

Δεν αναφέρονται τα υπεύθυνα μέλη των ΔΣ κατά τις περιόδους των ελέγχων.

Δεν αναφέρονται, ενώ πρέπει να αναφέρονται για τον καταλογισμό των ευθυνών!

18

Γίνονταν εισπράξεις και πληρώνονταν δαπάνες εκτός Σκοπού βάσει του καταστατικού.

Παρανομία, που στερεί την ειδική αθλητική αναγνώριση της ΕΛΟΚ από την ΓΓΑ!

19

Εφαρμόζονταν λανθασμένες λογιστικές πρακτικές στα Έσοδα από συνδρομές, ταυτότητες, Κύου, Νταν, Σχολές Προπονητών και άλλα.

Όλα αυτά τα έσοδα είναι παράνομα και νομικά και λογιστικά και ταμειακά και με βάση τον Σκοπό για τον οποίο η ΕΛΟΚ αναγνωρίστηκε από την ΓΓΑ!

20

Οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί δικηγόροι ήταν χωρίς συμβάσεις με την ΕΛΟΚ, που να είχαν κατατεθεί στη Εφορία.

Παρανομία, που έδινε τη δυνατότητα στα μέλη του ΔΣ και τον Επίτιμο Γιώργο Γερόλυμπο να πληρώνουν τους δικηγόρους της ΕΛΟΚ μέσω της ΕΛΟΚ για προσωπικές τους υποθέσεις, όπως π.χ. τον Ι. Μουρνιανάκη για τις υποθέσεις του Γερόλυμπου εναντίον του Αντόνιο Εσπίνος στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ!

21

Παρανόμως πληρώνονταν αμοιβές σε μέλη των Δικαστικών Επιτροπών

Τα μέλη των Δικαστικών Επιτροπών της ΕΛΟΚ παράνομα ήταν εξωτερικοί της ΕΛΟΚ δικηγόροι και όχι μέλη των συλλόγων της! Αυτό έχει σαν συνέπεια τις «κατά παραγγελία» αποφάσεις εναντίον των αντιπάλων της Διοίκησης!

22

Τα νομικά έξοδα ήταν εξόφθαλμα τεράστια και εκτός κάθε πραγματικότητας!

Διότι οι δικαστικές υποθέσεις προς εξόντωση των αντιπάλων ήταν πολλές και ταυτόχρονα οι υποθέσεις του Γερόλυμπου στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ ήταν πανάκριβες!

23

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!!

Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ!

 

Προφανώς, μεγάλη επίσης ευθύνη φέρουν και όλα τα μέλη των κατά καιρούς ΔΣ της ΕΛΟΚ:

Γερόλυμπος, Μπουλούμπασης, Δημητριάδης, Μπίκας, Βόβλας, Κοσμίδης, Χονδροματίδης, Καρβούνης, Γκουβούσης, Πάσης, Ράλλης, Χανικιάν, Ποντίδα-Γερολύμπου!

 

Γ

Ταμειακές Παραβάσεις

 Μιλάμε για ένα Ταμείο ... Μπάχαλο!

24

Κατά τους ετήσιους ελέγχους η μέτρηση του Ταμείου γινόταν μόνο μια φορά και εκτός του χρονικού διαστήματος του ελέγχου.

Ποια αξιοπιστία έχει μία μόνο μέτρηση στο διάστημα μιας ετήσιας λειτουργίας του Ταμείου και μάλιστα εκτός αυτού του διαστήματος? Καμιά!!!

25

Πληρώνονταν παράνομα τα οδοιπορικά μελών του ΔΣ και άλλων χωρίς επαρκή δικαιολογητικά

Κλασική στρατηγική υποκλοπής μικροποσών, που δεν θα αναζητιόνταν οι αποδείξεις, από λιγούρηδες! Τι να πει κανείς!!!

26

Οι επί τέσσερα χρόνια ίδιες υποδείξεις από τους Ορκωτούς Λογιστές δεν εισακούστηκαν!

Ακόμα και σήμερα πολλές από αυτές δεν έχουν εισακουστεί!

27

Κατά τις Παλιές Διοικήσεις κινούσαν μεγάλα ποσά σε δαπάνες χωρίς επαρκή δικαιολογητικά.

Καραμπινάτη παρανομία, συνέπεια του ότι τις αποφάσεις τις έπαιρνε ένα άτομο και τις εφάρμοζε άμεσα!

28

Υπάρχουν εσκεμμένες αοριστίες στα έσοδα και στις δαπάνες. Εισπράττονταν τεράστια ποσά για διπλώματα Κύου και Νταν από αθλητές-προπονητές με την ψευδή αιτιολογία "έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τους σκοπούς της ΕΛΟΚ"!

Εσκεμμένη μέθοδος δημιουργία μιας χαοτικής κατάστασης, όπου ο «λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται»!

Το δίπλωμα εκδίδεται ως αντικείμενο στο όνομα ιδιώτη και άρα η πώλησή του παίρνει ΦΠΑ και φορολογείται!

29

Υπάρχουν ασάφειες στις ετήσιες οφειλές συνδρομών των συλλόγων-μελών.

Δεν υπάρχει βιβλίο συνδρομών των μελών???

30

Παρανόμως υπάρχουν προ-εκτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου-Ταμία-Γραμματέα στα μπλοκ εισπράξεων

Καραμπινάτη παρανομία δια της οποίας εισέπραττε μόνον το Αφεντικό δια των υπαλλήλων του και οι κατά νόμο αρμόδιοι δεν έπαιρναν είδηση τι γινόταν!

31

Πληρώνονταν σχετικά μεγάλα ποσά για καφέδες και γεύματα, που δεν προβλέπονται από το καταστατικό.

Είχαν βρει το μήνα που τρέφει τους έντεκα και του έδωσαν να καταλάβει!

32

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!!

Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ!

 

 

Το βάρος των ευθυνών όλων των παραβάσεων βαραίνει πλέον και τις πλάτες ολόκληρου του σημερινού ΔΣ λόγω κληρονομιάς και αδιάφορης συνέχισης!

Νεκτάριος Βιδάκης, Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Γιάννης Γιαννέλης, Σταύρος Σταυριανίδης, Γιώργος Κελάλης, Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, Παρασκευάς Ανδρεανίδης, Περικλής Κανέλλης, Νίκος Ζάχος!

 

Δ

Παραβάσεις έναντι της ΓΓΑ!

 Καλά εκεί κοιμούνται με τα τσαρούχια!

33

Παρανόμως δεν υπέβαλλαν προϋπολογισμούς και απολογισμούς στη ΓΓΑ και έχαναν επιχορηγήσεις

Μια καραμπινάτη παρανομία, που αποδεικνύει τον βαθύ λήθαργο στον οποίο είναι βυθισμένη η ΓΓΑ! Επί δέκα χρόνια δεν είδε τις παρανομίες της ΕΛΟΚ, αφού απουσίαζε από τα γραφεία των αρμοδίων της κάθε υποχρέωσή της???

34

Δεν εφαρμόστηκαν ποτέ οι συνέπειες της μη κανονικής λειτουργίας της ΕΛΟΚ, που έχουν σαν αποτέλεσμα την απώλεια προνομίων από τη ΓΓΑ.

Αυτό αποδεικνύει ότι η ΓΓΑ έβλεπε σαν «οικονομία» για το δικό της Ταμείο όλες τις παράνομες εισπράξεις της ΕΛΟΚ από τα μέλη της!

35

Δεν ενημέρωναν την ΓΓΑ για το αθλητικό δυναμικό της ΕΛΟΚ.

Γνωστή καραμπινάτη παράβαση με συνέπεια την αφαίρεση της αθλητικής αναγνώρισης, που ποτέ δεν έγινε.

36

Δεν ενημέρωναν την ΓΓΑ για την αξιολόγηση των συλλόγων!

Γνωστή καραμπινάτη παράβαση με συνέπεια την αφαίρεση της αθλητικής αναγνώρισης, που ποτέ δεν έγινε.

39

Γίνεται αναφορά στην Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, η οποία για την παράβαση της απουσίας των εγκρίσεων των Προϋπολογισμών για τα έτη 2014-2015-2016-2017-2018 πρότεινε τον καταλογισμό των δαπανών της ΕΛΟΚ στα μέλη των ΔΣ αυτών των περιόδων!

Ακούγεται ότι στη ΓΓΑ δουλεύουν για να καταλογίσουν τα ποσά από τους μη εγκεκριμένους προϋπολογισμούς της ΕΛΟΚ, αλλά αυτοί εκεί μέσα κοιμούνται με τα τσαρούχια και ακόμα και αυτό να γίνει, θα γίνει το … 2058!!!

40

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!!

Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ, πράγμα που συνεπάγεται την αφαίρεση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης!

 

Ιδιαίτερα, όμως, το βάρος των αδιαλήπτως συνεχιζόμενων και πολλαπλασιαζόμενων παραβάσεων βαραίνει ένα-ένα και όλους μαζί τα μέλη της λεγόμενης Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίοι παίρνουν τις αποφάσεις λειτουργίας της ΕΛΟΚ στο ακέραιο, του Διοικητικού Συμβουλίου "παίζοντος" τον ρόλο της ... γλάστρας μαϊντανού!!!

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος!

 

Ε

Διοικητικές Παρανομίες

 Συνεχίζονται από τη Νέα Διοίκηση!

41

Οι δαπάνες παρανόμως δεν προ-εγκρίνονταν και δεν εγκρίνονταν στα Πρακτικά του ΔΣ

Παρανομία που συνεχίζει και η Νέα Διοίκηση!

42

Δεν επιβεβαιώνονταν οι οφειλές της ΕΛΟΚ από τους προμηθευτές (εσκεμμένα?)

Ειδοποιημένοι να μην συνεργαστούν με τον Λογιστή οι εξωτερικοί προμηθευτές της ΕΛΟΚ!

43

Υπάρχουν οφειλές της ΕΛΟΚ χωρίς δικαιολογητικά. Από τη Νέα Διοίκηση μηδενίστηκαν οφειλές της τάξεως των 48.000 €!!!

Πιθανότατα για δουλειές ή προμήθειες που ποτέ δεν έγιναν!!!

44

Δεν υπάρχουν συμβάσεις με τους προμηθευτές κατατεθειμένες στην Εφορία.

Καραμπινάτη παρανομία, διότι έδιναν την κάθε δουλειά σε όποιον ήθελαν από όπου θα έπαιρνανενδεχομένως και τη δική τους προμήθεια!!!

 

Τους ξαναγράφω μπας και δεν τους καταλάβατε!

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος!

 

Ζ

Τι ΔΕΝ βρήκαν οι Ορκωτοί Λογιστές …

… αλλά έχει αποδειχθεί ότι ενδεχομένως  υπάρχουν!

45

Δεν έγινε λεπτομερής έλεγχος της Sportdata του Σκοπελίτη κατά το ενδεχόμενο να αποτελεί κατά ποσοστό ή καθ’ ολοκληρία υποκρυπτόμενη ιδιοκτησία του Γερόλυμπου πράγμα, που αποδεικνύεται και από την πληρωμή οδοιπορικών στον Άλκη Σκοπελίτη, τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη της Sportdata.

Από πάντα η ύπαρξη της Sportdata του Σκοπελίτη, ο οποίος ήταν άνθρωπος των Γερόλυμπου-Μπουλούμπαση, ήταν ύποπτη να είναι κρυφή επιχείρηση του Γερόλυμπου με βάση τον συλλογισμό ότι την βρήκε ο Γερόλυμπος με τις επαφές του εξωτερικού που είχε και ποτέ δεν θα άφηνε τα σίγουρα ποσά που παίρνει κάθε χρόνο  η Sportdata να τα παίρνει άλλος από τον ίδιο!

46

Δεν έγινε λεπτομερής έλεγχος της εταιρίας «Elpida Tours”, που έπαιρνε τις αποστολές εξωτερικού και την φιλοξενία-ξενάγηση των ξένων αποστολών των διεθνών αγώνων στην Ελλάδα!

Έπρεπε να ελεγχθούν όλες οι πληρωμές της από την ΕΛΟΚ για κάθε συνεργασία τους, αλλά και οι συμμετοχές της στις τρεις προσφορές για την επιλογή του εκάστοτε προμηθευτή.

47

Δεν τονίστηκε αρκετά ότι στους απολογισμούς προς τους συλλόγους στις Γενικές Συνελεύσεις τα έσοδα-έξοδα θα πρέπει να γράφονται ανά εκμετάλλευση/ δραστηριότητα και όχι συγκεντρωτικά, ώστε να γίνονται κατανοητά από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις οικονομολόγων!

Το χάος των προϋπολογισμών και απολογισμών της ΕΛΟΚ προς τους συλλόγους ακολουθεί και η Νέα Διοίκηση, διότι ο σκοπός της είναι να μην τα καταλαβαίνουν όλοι όλα! Μερικά τα θέλουν να μένουν ασαφή για το μέλλον!

48

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις για τα έσοδα από 1) Κύου-Νταν, 2) Ταυτότητες-Δελτία αθλητών, 3) Αγώνες των στιλ σε κρατικά στάδια με χρήση της Sortdata, 4) Σεμινάρια σε κρατικά στάδια με χρήση της Sportdata, όταν η ΕΛΟΚ δεν έχει τα παραδοσιακά στιλ και άρα έχει ήδη εκφύγει από τον Σκοπό για τον οποίο πήρε την αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ!

Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες (εξαπάτηση), των σταδίων του Κράτους (εξαπάτηση) και της ΓΓΑ (εξαπάτηση) για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ «των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ»!


 Λ - Ο Τυχάρπαστος Υφυπουργός και η Υπόθαλψη των Αθλητικών Εγκληματιών από τη ΓΓΑ!  (Ενότητες)

 από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!

 

Η

Και η Πολιτική άποψη επί του πρακτέου!

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: Ο Μεγάλος Παράνομος!!!

49

Τέλος, αυτά τα σαΐνια οι Ορκωτοί Λογιστές, για το μπάχαλο που επικρατεί στα λογιστικά της ΕΛΟΚ επί 10 χρόνια, ΔΕΝ αναρωτιούνται σε κανένα σημείο των Εκθέσεών τους, πού στο διάβολο βρίσκεται αυτή η ανίκανη και άχρηστη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που υποτίθεται ότι εποπτεύει τις αθλητικές ομοσπονδίες και προστατεύει τον κόσμο του αθλητισμού από τους αδίστακτους απατεώνες των διοικήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών???

50 Όταν το 2014 και κατά την εξέλιξη της Σχολής Προπονητών Καράτε "βομβάρδιζα" τα Υπουργεία με emails (κλικ εδώ) για τις παρανομίες του Γερόλυμπου σε τρεις αθλητικές ομοσπονδίες και την αδιαφορία της ΓΓΑ για αυτές τις παρανομίες (τα emails έφθαναν και στα χέρια του σημερινού Πρωθυπουργού!), η τότε κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έδωσε εντολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό να "καθαρίσει" τις ομοσπονδίες-μαϊμούδες με αποτέλεσμα μετά από ενδελεχείς έρευνες να αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση από εννέα ομοσπονδίες (κλικ εδώ)! Αυτό δεν είχε γίνει ποτέ πριν και δεν έγινε ποτέ μετά, αλλά έγινε μόνο μια φορά στο τέλος του 2014 και αιτία ήταν οι έρευνες και δημοσιεύσεις του www.karate.gr!

 

 Θα πρέπει να καταλογιστούν με απόλυτη διαφάνεια οι οικονομικές παρανομίες στους επί 25 χρόνια Αθλητικούς Εγκληματίες των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΛΟΚ!

 

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα!

Και μάλιστα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

 

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

 

Στο τέλος του 2021 οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ σχημάτιζαν αυτόν τον Πίνακα Μητρώου Μελών της ΕΛΟΚ με κλικ στον τίτλο ή στην εικόνα:

 

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

Επομένως, η Νέα Διοίκηση της ΕΛΟΚ εξαπατά ασύστολα αθλητές και προπονητές (έναντι χρηματικών ποσών) με βαθμούς Νταν-μαϊμού διευρύνοντας την πυραμίδα της απάτης των Νταν-μαϊμού των Παλαιών Διοικήσεων! Η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει κανένα από τους βαθμούς Νταν-μαϊμού της ΕΛΟΚ, οι οποίοι δεν έχουν άλλωστε καμιά πραγματική υπόσταση, διότι το καράτε της ΕΛΟΚ είναι ΜΟΝΟ αγωνιστικό και ΟΧΙ παραδοσιακό, εκτός από την εξαπάτηση των αθλητών και των γονέων τους!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .