karate.gr:  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

Δημοσίευση:  31/12/2022.

Αρχική,   Επικαιρότητα  Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Δύο άτομα της Εκτελεστικής Επιτροπής και οι υπόλοιποι του ΔΣ ως "Γλάστρες" διοικούν την ΕΛΟΚ με υπόθαλψη Μεσανυχτάκη! Από 260 συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ στο Μητρώο είναι μερικώς γραμμένοι οι 194, στους αγώνες συμμετέχουν οι 130, στη γενική συνέλευση δικαίωμα ψήφου έχουν οι 70, στις συνεδριάσεις μέσω πλατφόρμας ΖΟΟΜ εμφανίζονται οι 36!

 

 ΔΕΚ22 - Η διαχρονική Απάτη της ΕΛΟΚ με τα Νταν και

 οι εξώφθαλμες Απάτες των Διοικητικών της Συμβουλίων!

 

 Στον Πλανήτη του Μητρώου των Μαϊμούδων του Μεσανυχτάκη οι 13.000 αθλητικοί σύλλογοι όλων των αθλημάτων του 2019 μετά από αλλεπάλληλες καταργήσεις προϋποθέσεων και παρατάσεις προθεσμιών συρρικνώθηκαν σε 6.000 νόμιμους και αυτούς αμφίβολους,!

 

Για τα Νταν των ανεξάρτητων "δασκάλων" και μαϊμού οργανώσεων έχουμε δημοσιεύσει ιδιαίτερο άρθρο με κλικ εδώ!

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Α – Η Διαχρονική Απάτη των ΝΤΑΝ της ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι σήμερα!

Β – Οι Πυραμίδες της Γκίζας με Ογκόλιθους και οι Πυραμίδες των ... Φαραώ Απατεώνων των Νταν/ΕΛΟΚ με ... Τούβλα!!!

 Γ - Οι αυταπόδεικτες διαχρονικές παρανομίες της ΕΛΟΚ από τη μελέτη των Εκθέσεων των Ορκωτών Λογιστών παλαιότερων και πρόσφατων καθώς και τα Πρακτικά των Διοικητικών Συμβουλίων! Μαζί και οι καραμπινάτες παρανομίες της σημερινής Διοίκησης Σιετή!

 M A K I W A R A .

 Α – Η Διαχρονική Απάτη των ΝΤΑΝ της ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι σήμερα!  (Ενότητες)

 

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού που δίνουν, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 ολόκληρα χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

Άλλωστε ποτέ δεν θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε τα ιστορικά και πραγματικά επιχειρήματα, που περιέχονται στα επόμενα επαναλαμβανόμενα επί πολλά χρόνια άρθρα μου:

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!

... καθώς και στα κατά καιρούς επόμενα άρθρα μου με κλικ εδώ σε PDF, ώστε να λειτουργούν τα Links, και στις επόμενες δύο εικόνες, ώστε να τα βλέπετε όλα μαζί:

 Β – Οι Πυραμίδες της Γκίζας με Ογκόλιθους και οι Πυραμίδες των ... Φαραώ Απατεώνων των Νταν/ΕΛΟΚ με ... Τούβλα!!!  (Ενότητες)

 

Οι αιγυπτιακές πυραμίδες

Οι αιγυπτιακές πυραμίδες είναι αρχαίες τεράστιες κατασκευές σε σχήμα πυραμίδας που βρίσκονται στην Αίγυπτο.

Τον Μάρτιο του 2008 οι πηγές αναφέρουν είτε 118 είτε 138 ως τον αριθμό των επιβεβαιωμένων αιγυπτιακών πυραμίδων. Οι περισσότερες χτίστηκαν ως τάφοι για τους Φαραώ και τις συζύγους τους κατά τη διάρκεια του Παλαιού και Μέσου Βασιλείου.

Οι πιο παλιές γνωστές αιγυπτιακές πυραμίδες έχουν βρεθεί στη Σαχάρα, βορειοδυτικά της Μέμφιδος. Η παλιότερη μεταξύ αυτών είναι η Πυραμίδα του Ζοζέρ (κατασκευάστηκε το 2630 –2611 π.Χ.) που κατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια της Τρίτης Δυναστείας. Η πυραμίδα και το περιβάλλον συγκρότημα σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Ιμχοτέπ, και γενικά θεωρείται το παλιότερο μνημείο του κόσμου που κατασκευάστηκε εξωτερικά με χτίσιμο από πέτρα.

Οι πιο γνωστές αιγυπτιακές πυραμίδες είναι αυτές της Γκίζας (αριστερά), στα προάστια του Καΐρου. Κάποιες από τις Πυραμίδες της Γκίζας είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες κατασκευές που έχουν χτιστεί ποτέ. Η Πυραμίδα του Χέοπα (δεξιά) είναι η μεγαλύτερη από τις αιγυπτιακές πυραμίδες.

Η Πυραμίδα του Χέοπα, επίσης γνωστή ως η Μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας ή Μεγάλη Πυραμίδα, είναι η αρχαιότερη και η μεγαλύτερη από τις τρεις πυραμίδες της Νεκρόπολης της Γκίζας, η οποία συνορεύει με τη σύγχρονη πόλη της Γκίζας στην Αίγυπτο. Είναι το αρχαιότερο από τα Επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, και το μόνο που σώζεται στις μέρες μας.

Με βάση μία εγχάραξη σε έναν εσωτερικό θάλαμο της πυραμίδας που ονομάζει μια ομάδα εργασίας, και μία αναφορά στον Φαραώ της 4ης Δυναστείας της αρχαίας Αιγύπτου Χέοπα, οι αιγυπτιολόγοι πιστεύουν ότι η πυραμίδα χτίστηκε σαν τάφος σε διάστημα 10 με 20 χρόνων, και ολοκληρώθηκε περίπου το 2560 π. Χ.

Αρχικά με ύψος 146,5 μέτρα και πλευρά 230,4 μέτρα, ήταν το ψηλότερο κτήριο του κόσμου για πάνω από 3.800 χρόνια. Η μάζα της πυραμίδας εκτιμάται στους 5,9 εκατομμύρια τόνους. Ο δε όγκος της είναι περίπου 2.500.000 κυβικά μέτρα. Βάση αυτών των υπολογισμών, το χτίσιμο της πυραμίδας σε 20 χρόνια θα απαιτούσε την τοποθέτηση 800 τόνων πέτρας κάθε μέρα. Ομοίως, καθώς εκτιμάται ότι η πυραμίδα αποτελείται από περίπου 2,3 εκατομμύρια μονόλιθους, για 20 χρόνια απαιτείται η μετακίνηση 12 μονόλιθων την ώρα, κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο. 

Και λοιπά, και λοιπά! Δηλαδή, κάθε αρχαίος Φαραώ είχε και την Πυραμίδα του!

 

Οι σύγχρονες Απάτες σε μορφή Πυραμίδας!

Την ιδέα των αρχαίων Αιγυπτίων Φαραώ ξεσήκωσαν πολλοί απατεώνες ανά την Υφήλιο σε όλα τα επόμενα χρόνια από τους Φαραώ και σε αμφιλεγόμενες επαγγελματικές τους ασχολίες!

Αλλά Απάτη είναι η παραπλάνηση για ίδιο οφελος!

Η βασική ιδέα της Απάτης υπό μορφή Πυραμίδας ήταν και είναι η δημιουργία ενός συστήματος εκμετάλλευσης των ανθρώπων με στόχο την εξαπάτηση-εκμετάλλευση μιας τεράστιας ομάδας Κορόιδων από μια λίγο μικρότερη και δήθεν «ανώτερη» ομάδα Απατεώνων, ενώ ταυτόχρονα η «ανώτερη» αυτή ομάδα απατεώνων είχε ήδη αποδεχθεί την δική της εξαπάτηση-εκμετάλλευση από μια ακόμα μικρότερη ομάδα «ανώτερων Απατεώνων», οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν ήδη αποδεχθεί την δική τους εξαπάτηση-εκμετάλλευση από μια μικρότερη «ακόμα ανώτερη ομάδα Απατεώνων» και ούτω καθ’ εξής! Όσο δηλαδή ανεβαίνουμε σε επίπεδο της Πυραμίδας, τόσο μεγαλώνει η δύναμη, η επιρροή και φυσικά το κέρδος!

Με δυό λόγια ο καθένας, που ανήκει ή εισέρχεται στο σύστημα:

πιάνεται Κορόιδο από τους αποπάνω και εκμεταλλεύεται τους απο κάτω,

δηλαδή είναι Κορόιδο και Εκμεταλλευτής ταυτόχρονα,

ενώ μπαίνει ενσυνείδητα στην κομπίνα και εργάζεται φιλότιμα, ώστε να συντηρείται το Σύστημα της Απάτης!

 

Οι μετέχοντες στο όλο σύστημα έχουν συμφωνήσει το ένα επίπεδο Κορόιδων-Εκμεταλλευτών να δέχεται να πληρώνει φόρο βλακείας σε ένα ανώτερο επίπεδο Κορόιδων-Εκμεταλλευτών για να του δίνουν τη δυνατότητα να εισπράττει έναν επίσης φόρο βλακείας από ένα κατώτερο επίπεδο Κορόιδων-Εκμεταλλευτών! Όπως είναι φανερό οι κερδισμένοι είναι "τα αφεντικά", που βρίσκονται στο "ανώτατο" επίπεδο, όπου πλέον έχουν αποβάλει την ιδιότητα του Κορόιδου και έχουν μείνει μόνον Εκμεταλλευτές, ενώ οι χαμένοι είναι:

1) όλοι όσοι βρίσκονται στο πρώτο κατώτερο επίπεδο, διότι από κάτω τους δεν έχουν Κορόιδα να πουλήσουν, και

2) όλοι οι ιδεολόγοι, που δεν σκοπεύουν να εισπράττουν από κατώτερο επίπεδο!

Εδώ και εκατονταετίες είναι γνωστές τέτοιες Πυραμίδες, όπου διακρίνονται πωλητές ή επιχειρήσεις προϊόντων κατά επίπεδα με τίτλους εμπειρίας ή και γνώσεων ή και βαθμούς μαφιόζων, στις οποίες όσο ανεβαίνουμε στρώματα, τόσο αυξάνεται η δύναμη, η επιρροή και το κέρδος των «προϊσταμένων» ως προς τους "υφιστάμενους"!

 

Η Απάτη των ... Φαραώ "δασκάλων" με τις Πυραμίδες των Νταν στο Ελληνικό Καράτε της ΕΛΟΚ!

Ας δούμε την εφαρμογή της ανωτέρω δομή της Πυραμίδας στην Απάτη των Νταν του Καράτε της ΕΛΟΚ στην Ελλάδα υπό την γνωστή επεξήγηση ότι ΑΠΑΤΗ είναι η παραπλάνηση για ίδιο όφελος!

Όπως είπαμε τα Μόνο Κορόιδα είναι

1) εκείνοι, που ανήκουν στο κατώτερο επίπεδο της Πυραμίδας, αλλά σκοπεύουν μελλοντικά να ανελιχθούν στο σύστημα, και

2) εκείνοι, που βρίσκονται στο οποιοδήποτε επίπεδο και δεν σκοπεύουν ποτέ να ενταχθούν στο σύστημα!

Οι πρώτοι είναι οι επαγγελματίες του καράτε και κυνηγάνε τα Νταν πληρώνοντας την ΕΛΟΚ, ώστε να φτάσουν στο επίπεδο να εισπράττουν και οι ίδιοι ως προπονητές από εξετάσεις Κύου και Νταν από τους μαθητές τους! Έχει μια λογική το πράγμα, διότι η τωρινή πληρωμή τους είναι "επένδυση" με στόχο τις μελλοντικές εισπράξεις τους!

Όπως είπαμε, επίσης, τα Μονίμως Κορόιδα είναι εκείνοι, που πληρώνουν για κάτι, που δεν έχει για αυτούς καμιά επιστρεφόμενη οικονομική αξία! Οι ίδιοι πιστεύουν ότι έχει ηθική αξία και γι' αυτό επιδιώκουν την απόκτηση γνώσεων και διπλωμάτων Νταν, τα οποία όμως έχουν χάσει ήδη την οποιαδήποτε ηθική αξία τους!

 

Όλους αυτούς τους προτρέπουμε να αναρωτηθούν: έχουν πραγματική αξία τα Κύου και Νταν, που παίρνουν?

Η Απάντηση είναι ότι τα Κύου και Νταν, που παίρνουν οι αθλητές και οι εκπαιδευτές καράτε έχουν πραγματική αξία μόνον όταν εκδίδονται από ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, που έχει νόμιμο δικαίωμα να πιστοποιεί, να εξετάζει και να απονέμει Κύου και Νταν και μόνον όταν έχουν πανελλήνια αναγνώριση και αποδοχή!

Επειδή, λοιπόν, το καράτε, που έχει στη διδασκαλία του βαθμούς Κύου και βαθμούς Νταν είναι μόνο το παραδοσιακό καράτε της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ), που είναι αθλητική ομοσπονδία,

Επειδή το αγωνιστικό καράτε της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) ΔΕΝ έχει Κύου και Νταν,

Επειδή αυτό αποτελεί πλέον νομολογία για τη χώρα μας από το 1995, που η ΕΛΟΚ προσπάθησε να υφαρπάξει τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ επί του παραδοσιακού καράτε και έχασε σε όλα τα δικαστήρια Πρωτοδικείου, Εφετείου και Άρειου Πάγου,

Επειδή, από την ίδρυση της ΠΟΠΚ την 30/1/1995, έπεται ότι όλα τα διπλώματα παραδοσιακών στιλ καράτε, που είχαν απονεμηθεί πριν από αυτή την ημερομηνία, θα έπρεπε να έχουν πιστοποιηθεί από την ΠΟΠΚ,

Επειδή όλα τα διπλώματα παραδοσιακών στιλ καράτε, που έχουν απονεμηθεί μετά από αυτή την ημερομηνία, θα έπρεπε να έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ.

Επειδή σε γενικές γραμμές ΕΛΟΚ, ψευδο-ομοσπονδίες, αστικές εταιρείες και διάφοροι μεμονωμένοι σαλτιμπάνγκοι αεριτζήδες εκμεταλλεύονται συστηματικά και παράνομα τους νέους αθλητές και τους γονείς τους,

 

Για όλους τους παραπάνω λόγους η αποκλειστική ομοσπονδία, που διαχειρίζεται το παραδοσιακό καράτε και τα στιλ του στη χώρα μας, το οποίο είναι το μοναδικό καράτε, που έχει βαθμούς Κύου και βαθμούς Νταν, είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) και καμιά άλλη, ενώ ταυτόχρονα κάθε δίπλωμα Κύου και Νταν, που ΔΕΝ έχει πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ είναι τελείως άχρηστο ...

 

... ενώ όλα τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΛΟΚ, που δίνουν Κύου και Νταν εκτός ΠΟΠΚ είναι κοινοί απατεώνες και εξαπατούν εν γνώσει τους τους αθλητές και τους γονείς τους!

 

Άφησαν, λοιπόν, οι Έλληνες "δάσκαλοι" του καράτε τους αρχαίους Αιγύπτιους να ταλαιπωρούνται για τις Πυραμίδες τους με ογκόλιθους βάρους 2,5 τόνων ο καθένας και αυτοί "έχτισαν" τις δικές τους Πυραμίδες των Νταν με απλά ... "τούβλα"!!!

Ας δούμε, λοιπόν, τα Διοικητικά Συμβούλια, που έχουν στήσει Πυραμίδες Απάτης για Νταν Καράτε και "πουλάνε" ψεύτικα Κύου και Νταν, υποτίθεται της ΕΛΟΚ!


Η σύγκρουση συμφερόντων ανακύπτει όταν δίδεται σε ένα πρόσωπο η ευκαιρία να θέσει σε προτεραιότητα τα ιδιωτικά του συμφέροντα σε βάρος των επαγγελματικών του καθηκόντων.


Από την αρχή της πρώτης περιόδου ανάπτυξης του καράτε στην Ελλάδα από μεμονωμένα άτομα από το 1955, δεν εκδηλώθηκε άμεσα η πρόθεση να δίνουν Νταν έλληνες δάσκαλοι του καράτε, διότι το θράσος τους δεν είχε ξεπεράσει ακόμα την εξάρτησή τους από τους Ιάπωνες και άλλους αλλοδαπούς δασκάλους τους, που κρατούσαν σε υψηλή εκτίμηση και προστασία τον θεσμό των Νταν. Ήταν κοινή για όλους και βαθιά πεποίθηση ότι τα Νταν δεν ήταν αντικείμενο ανταγωνισμού και ψευδούς μαρτυρίας ανύπαρκτων ικανοτήτων και γνώσεων, αλλά ήταν ακόμα αποδεικτικά πραγματικής τεχνικής κατάρτισης και αναγνωρισμένης ιεραρχίας!

Την πρώτη αυτή περίοδο για το Ελληνικό καράτε την διαδέχθηκε μια δεύτερη περίοδος με τον ερχομό του Γιάννη Βερώνη το 1970 από την Ιαπωνία με 3ο Νταν στο Judo και 2ο Νταν στο Shotokan Karate. Η σχολή Budokan τότε του Γιάννη Βερώνη λειτουργούσε υπό την συνεργασία με το αρχηγείο της Japan Karate Association, που είχε αρχηγό-εκπαιδευτή στην Ιαπωνία τον Μασατόσι Νακαγιάμα, και επιβλέποντα εκπαιδευτή για την Ελλάδα τον Κεϊνοσούκε Ενοέντα, 6ο Νταν τότε, με έδρα την Αγγλία! Ταυτόχρονα αναπτυσσόταν και το Wado-ryu Karate στην Ελλάδα υπό την επίβλεψη του Τατσούο Σουζούκι, 6ο Νταν τότε στο Wado-ryu, με έδρα πάλι στην Αγγλία. Από το 1974 και παράλληλα με τη σχολή του Γιάννη Βερώνη ιδρύθηκε και η σχολή του Γιώργου Παναγιωτίδη με δάσκαλο τον Τετσούο Οτάκε, 2ο Νταν τότε στο Σότοκαν.

Η τρίτη περίοδος ήταν όταν το 1980 οι σχολές Σότοκαν καράτε ίδρυσαν την "Αστική Εταιρεία Σότοκαν Καράτε" για να μπορούν να παίρνουν μέρος σαν εθνικός οργανισμός καράτε σε διεθνείς αγώνες και η αστική αυτή εταιρεία έγινε μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Καράτε ή International Amateur Karate Federation (IAKF), η οποία από το 1989 μετονομάστηκε σε International Traditional Karate Federation (ITKF) υπό τον Χιντετάκα Νισιγιάμα.

Η τέταρτη περίοδος ήταν όταν το 1986 τη θέση της αστικής εταιρείας πήρε η Ελληνική Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Καράτε (Ε.Ο.Ε.Κ.) δεχόμενη στους κόλπους της όλα τα στιλ καράτε, η οποία όμως έγινε μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας World Union of Karate-do Organizations (W.U.K.O.) ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΙΛ πράγμα που σημαίνει στην ουσία ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΙΛ και παραμένει σε αυτήν μέχρι σήμερα! Η WUKO μετονομάστηκε το 1992 σε World Karate Federation (W.K.F.) και παραμένει με αυτό το όνομα μέχρι και σήμερα!

Με την ίδρυση της ΕΟΕΚ το 1986 εμφανίστηκαν και εντάχθηκαν σε αυτήν και τα άλλα δύο στιλ Goju-ryu και Shito-ryu στην Ελλάδα.

 

Τη διοίκηση της ΕΟΕΚ εκείνα τα χρόνια την είχαν στα χέρια τους οι παλαιοί "δάσκαλοι" των στιλ του καράτε ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου!

 

Η ιστορία των "ομοσπονδιακών" Νταν άρχισε όταν η ΕΟΕΚ άρχισε να δίνει δικούς της βαθμούς Νταν στα "παραδοσιακά στιλ", σαν συνέχεια των προϋπαρχόντων Νταν στην Ελλάδα απο μεμονωμένες ομοσπονδίες του εξωτερικού, και αυτό παράνομα κατά εκτροπή από τον Σκοπό για τον οποίο αναγνωρίστηκε από την ΓΓΑ, αφού ως μέλος της Παγκόσμιας του μοντέρνου καράτε δεν είχε κανονισμούς για βαθμούς Νταν και δεν είχε καμιά αρμοδιότητα να δίνει βαθμούς Νταν! Απόδειξη των παρανομίών της αποτελεί και το επόμενο τμήμα σελίδας από κάποιον τότε πίνακα Νταν της ΕΛΟΚ:

 

Η αρχή της ιστορίας των "ιδιωτικών" Νταν στήθηκε από τους Γιώργο Σανιώτη, Τετσούο Οτάκε, Γιώργο Μπίκα και Άρη Κραββαρίτη (ίσως και Κώστα Γκουβούση!) από το 1990-1992 (???) με την "Αστική Εταιρεία Σότοκαν Καράτε", η οποία δεν είχε κλείσει ακόμα ως εταιρεία! Όταν αυτή ηεταιρεία έκλεισε, οι Μπίκας, Κραββαρίτης, Γκουβούσης και Οοτάκε, που ήδη είχαν καταλάβει πώς δουλεύει "η μηχανή", ίδρυσαν μια νέα αστική εταιρεία, την Πανελλήνια Εταιρεία Φίλων Σότοκαν Καράτε" (ΠΕΦΣΚ) διαιωνίζοντας την εκμετάλλευση των μαθητών τους προς δικό τους προσωπικό όφελος!

 

Η πέμπτη και τελευταία περίοδος του Ελληνικού καράτε ήταν όταν την 30/1/1995 ιδρύθηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) και γράφηκε μέλος της International Traditional Karate Federation (ITKF),

 

Από την ένταξη της ΕΟΕΚ στην Παγκόσμια του μοντέρνου καράτε WUKO το 1986 ήταν απόλυτα γνωστό στο κάθε ΔΣ της ΕΟΕΚ ότι η Παγκόσμια του παραδοσιακού καράτε υπήρχε και ήταν η International Amateur Karate Federation (IAKF), η οποία από το 1989 μετονομάστηκε σε International Traditional Karate Federation (ITKF), ενώ η αντίστοιχη ελληνική ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε ΠΟΠΚ ιδρύθηκε την 30/1/1995. Το ότι αυτό ήταν απόλυτα γνωστό αποδεικνύεται από το ότι η ΕΟΕΚ έκανε τριτανακοπή στο καταστατικό της ΠΟΠΚ για να την κλείσει και να της πάρει τα δικαιώματα του παραδοσιακού καράτε, την οποία τριτανακοπή την έχασε σε Πρωτοδικείο, Εφετείο και Άρειο Πάγο! Η δικαστική διαμάχη διήρκεσε οκτώ χρόνια (μέχρι το 2003) με μάρτυρα από πλευράς ΕΟΕΚ τον Γιώργο Γερόλυμπο και από πλευράς ΠΟΠΚ τον Θύμιο Περσίδη. Η ΠΟΠΚ νίκησε σε όλα τα δικαστήρια την ΕΟΕΚ και το παραδοσιακό καράτε έμεινε στα χέρια της.

 

Από το 1986, λοιπόν, η αρχικά ΕΟΕΚ και μετέπειτα ΕΛΟΚ έγινε ο κορυφαίος απατεώνας στο χώρο του καράτε και στον τομέα της απονομής Κύου και Νταν, ενώ οι πρώτοι "δάσκαλοι" του παραδοσιακού καράτε στην Ελλάδα εν ψυχρώ πρόδωσαν το παραδοσιακό καράτε, που τους έμαθαν οι δάσκαλοί τους, και εντάχθηκαν στην WUKO και ταυτόχρονα εκμεταλλεύτηκαν εμπορικά πλέον όλους τους επόμενους μαθητές τους, στους οποίους πουλούσαν Νταν χωρίς καμιά αξία και μέσα από την ΕΛΟΚ και ιδιωτικά έξω από αυτήν!!!

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΛΟΚ χαρακτηρίζονται ως "οι κορυφαίοι απατεώνες του καράτε", διότι:

(1) από το 1986 μέχρι το 2003, που βγήκε η απόφαση του Αρείου Πάγου και έγινε αμετάκλητη η απόφαση του Εφετείου, η οποία δικαίωνε την ΠΟΠΚ ως έχουσα τα αποκλειστικά δικαιώματα επί του παραδοσιακού καράτε στην Ελλάδα από την ημέρα της ίδρυσής της την 30/1/1995, όλα τα ενδιάμεσα ΔΣ έδιναν Νταν χωρίς να ανήκουν σε παγκόσμια ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε, ενώ

(2) από το 2003 και μετά όλα τα ΔΣ της ΕΛΟΚ εκτός από τον προηγούμενο λόγο παρέβαιναν ταυτόχρονα και τις αποφάσεις των δικαστηρίων, που δικάιωναν την ΠΟΠΚ από την ίδρυσή της την 30/1/1995!

 

Σε όλο το χρονικό διάστημα ανάπτυξης του καράτε στη χώρα μας αναπτύχθηκαν πολλές Ιδιωτικές Πυραμίδες Απάτης των Νταν Καράτε, πολλοί μικροοργανισμοί νομικά ανύπαρκτοι, οι οποίοι έπειθαν τον κόσμο ότι μπορούσαν να δίνουν Κύου και Νταν στο παραδοσιακό καράτε ή τα παραδοσιακά στιλ καράτε. Άτυπες ενώσεις, άτυπες ομοσπονδίες, αστικές εταιρείες, αεριτζήδικες αντιπροσωπεύσεις ξένων δασκάλων ή ξένων επιχειρήσεων ή αλλοδαπών ομοσπονδιών έδιναν Κύου και Νταν χωρίς καμιά πιστοποίηση από δημόσια αρχή ή από εθνική ομοσπονδία!

 

Τα αποδεικτικά στοιχεία για όλους τους προηγούμενους ισχυρισμούς μου δημοσιεύονται εδώ και 15 χρόνια σε πολλά άρθρα του www.karate.gr με τελευταία τα επόμενα και σε όλα αυτά τα άρθρα μου αναφέρω ως απατεώνες όλους όσους πουλάνε στους αφελείς αθλητές και γονείς Κύου και Νταν, που είναι ψεύτικα και άχρηστα σκουπίδια!

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!

Αναφερόμενοι εδώ μόνο στα ψευδο-Νταν της ΕΛΟΚ, η οποία είναι μέλος της παγκόσμιας WKF (Workd Karate Federation) εντοπίζουμε τρανταχτά και καραμπινάτα στοιχεία ότι όλα αυτά τα διπλώματα Κύου-Νταν/ΕΛΟΚ για εξετάσεις Κύου και Νταν είναι σκουπίδια καθώς και αποδεικτικά παράνομης διακίνησης χρημάτων εφόσον διαπιστώνονται:

1 - Παντελής έλλειψη στην ΕΛΟΚ εγκεκριμένης και δημοσιοποιημένης Εξετεστέας Ύλης για κάθε βαθμό Κύου και Νταν.

2 - Παντελής έλλειψη στην ΕΛΟΚ του απαραίτητου Μητρώου Νταν, όπου να φαίνονται ποιοί έχουν πάρει Νταν, πότε και από ποιούς!

3 - Παντελής έλλειψη αποδείξεων πληρωμής εξετάστρων και έκδοσης διπλωμάτων στους μαθητές του καράτε της ΕΛΟΚ, που δίνουν εξετάσεις και παίρνουν διπλώματα Νταν, πράγμα που σημαίνει ότι όλα αυτά πληρώθηκαν με μαύρο χρήμα, πράγμα που ενισχύεται και από την μη ύπαρξη Μητρώου Νταν, ώστε όλα να κρύβονται!

4 - Παντελής απόκρυψη των διπλωμάτων Νταν, τα οποία σε μια εποχή που δημοσιεύουμε στο διαδίκτυο πολλά προσωπικά μας θέματα, αλλά και διαφημιζόμαστε σε αυτό, η ΕΛΟΚ ποτέ δεν δημοσιεύει ούτε τα διπλώματα, που δίνει, αλλά ούτε και οι αθλη΄τες και οι προπονητές τους δημοσιεύουν τα διπλώματα ΝτανΕΛΟΚ, που αποκτούν!

5 - Παντελής έλλειψη των ονομάτων των στιλ καράτε στα οποία αναφέρονται τα διπλώματα Κύου και Νταν!

6 - Παντελής έλλειψη αγώνων στα στιλ καράτε στα οποία αναφέρονται τα εν λόγω διπλώματα!

7 - Παντελής έλλειψη όλων των ανωτέρω από την υπερκείμενη της ΕΛΟΚ παγκόσμια ομοσπονδία WKF (Workd Karate Federation), της οποίας η ΕΛΟΚ είναι μέλος !!!

8 - Και άλλες πολλές παρατηρήσεις επί του θέματος!

 

Όλα τα προηγούμενα αποδεικνύουν ότι η παράνομη επιχείρηση των Νταν είναι ένας οικονομικός τομέας της ΕΛΟΚ εντός του οποίου κινείται παράνομα ογκώδες "μαύρο χρήμα" εδώ και 35 χρόνια καθιστώντας την ΕΛΟΚ "Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος"!

 

Αρχικά, λοιπόν, την ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ την διοικούσαν οι λεγόμενοι "δάσκαλοι" των στιλ καράτε, οι οποίοι την απομυζούσαν ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΆ ανάλογα με τα δικά τους συμφέροντα έχοντας "νομιμοποιήσει" τα Νταν ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ, τα οποία για να τα πάρει κανείς έπρεπε να είχε πάρει πρώτα Νταν σε κάποιο από τα στιλ, που υποτίθεται ότι αποτελείτο η ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ! Με αυτό τον τρόπο οι αθλητές του καράτε έδινα εξετάσεις δύο φορές για το ίδιο Νταν στην αλητεία των "δασκάλων": μία στο στιλ και μία στην ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ! Φυσικά όλοι αυτοί οι απατεώνες "δάσκαλοι" έκρυβαν από τους μαθητές τους ότι η ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΙΛ!!!

 

Όσον αφορά στους υπεύθυνους των στιλ τότε:

Το Σότοκαν-ρίου ήταν στα χέρια των Σανιώτη, Μπίκα, Κραββαρίτη, Οοτάκε, Γκουβούση, Σταυριανίδη, Ζαρουχλιώτη και Γκάζι!

Το Γουάντο-ρίου ήταν στα χέρια των Μπουλούμπαση, Βόβλα και Κανέλλη!

Το Σίτο-ρίου ήταν στα χέρια των Γερόλυμπου, Τσόγκα, Παπαδημητρόπουλου, Χονδροματίδη και Ποντίδας!

Το Γκότζου-ρίου ήταν στα χέρια των Πάση και Τσακατάνη!

Για τα στιλ Κυόκουσιν, Σίντοκαν, Σέιντοκαν και άλλα παρόμοια ημιεπαφής ή πλήρους επαφής δεν ασχολούμαστε, διότι αυτά τα στιλ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ παραδοσιακά στιλ καράτε άσχετα αν μερικοί συγκεκριμένοι απατεώνες τα παρουσιάζουν από το διαδίκτυο ως παραδοσιακά!!!

 

     

Όλοι οι ανωτέρω "καραγκιόζηδες" και μερικοί βοηθοί τους έλυναν και έδεναν στα άχρηστα Νταν των στιλ ως "εκβιαστικό προθάλαμο" των εξετάσεων για τα επίσης άχρηστα Νταν της ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ!

Όλοι οι ανωτέρω "προδότες" των πρώτων δασκάλων τους των παραδοσιακών στιλ, που τους έμαθαν πώς να "μπουσουλάνε" στο τατάμι, τα πούλησαν όλα όσα έμαθαν στο μαύρο τάλιρο των δραχμών αρχικά και στο μαύρο ευρώπουλο στη συνέχεια χωρίς καμιά ηθική αναστολή!!!

Όλοι οι ανωτέρω (και άλλοι!) έχουν υπογράψει διπλώματα Νταν/στιλ και Νταν/ΕΛΟΚ και έχουν εισπράξει χιλιάδες ευρώ ΜΑΥΡΑ και χωρίς απόδειξη και για αυτό το λόγο δεν δημοσιεύονται τα Νταν τα δικά τους, δεν δημοσιεύονται τα Νταν των μαθητών τους, δεν δημοσιεύονται οι Πίνακες με τα Νταν του κάθε στιλ, ούτε φυσικά και αυτά που έδωσε η ΕΛΟΚ, ούτε αυτά που έδωσε ο κάθε "δάσκαλος"! Διότι απλούστατα όλοι τους είναι "δάσκαλοι της Απάτης των Νταν" και όταν βρεθούν μπροστά σε δικαστήριο και ερωτηθούν "από ποιούς ακριβώς πήραν Νταν και σε ποιούς ακριβώς έχουν δώσει Νταν", τότε θα ... ψάχνονται!!!


Η σύγκρουση συμφερόντων ανακύπτει όταν δίδεται σε ένα πρόσωπο η ευκαιρία να θέσει σε προτεραιότητα τα ιδιωτικά του συμφέροντα σε βάρος των επαγγελματικών του καθηκόντων.


Και εάν όλοι οι άλλοι επιτήδειοι δήθεν "δάσκαλοι", που δίνουν Νταν-Μαϊμού, χαρακτηρίζονται ως ... Φαραώ με τις δικές τους Πυραμίδες Απάτης των Νταν, η ΕΛΟΚ είναι η ... Κλεοπάτρα της Απάτης των Πυραμίδων Νταν-Μαϊμού!!!

 

Ας δούμε, λοιπόν, εδώ την ΕΛΟΚ και τις Πυραμίδες της, και ας αφήσουμε τις άλλες είκοσι παρα-ομοσπονδίες των ... ΦΑΡΑΩ του Καράτε με τις Πυραμίδες Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες για το παράλληλο άρθρο μας στη στήλη του Παραδοσιακού Καράτε! ΕΛΟΚ και παρα-ομοσποδίες αποτελούν καρκίνωμα για το ελληνικό καράτε! Η κάθε μια δίνει τα δικά της Κύου και Νταν χωρίς να αναγνωρίζει τα Κύου και Νταν της άλλης! Ένας κόσμος Ηλιθίων, που έχει καταστρέψει το ελληνικό καράτε!

 

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

 

Πρώτη κατηγορία Πυραμίδων Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες αποτελεί μόνη της η ΕΛΟΚ των ... ΦΑΡΑΩ Γερόλυμπου και Α-Σιετή, όπου μαζί τους εννοούνται και τα μέλη των ΔΣ, που τους ακολούθησαν!

Πρώτη απ' όλες είναι η Εθνική Πυραμίδα Απάτης της ΕΛΟΚ με τους παράνομους διοικούντες να υποθάλπονται από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού (ελπίζω αυτός ο άχρηστος να μας αδειάσει τη γωνιά μετά τις επερχόμενες εκλογές!)

Όλα τα ΔΣ της ΕΛΟΚ ήταν κοινοί απατεώνες, διότι έδιναν παράνομα Νταν γνωρίζοντας ότι δεν έχουν δικαίωμα και αρμοδιότητα να δίνουν Νταν. Η εκμετάλλευση των αθλητών, γονιών, προπονητών και άλλων δεν χωράει στο μυαλό του ανθρώπου. Το ίδιο συνεχίζουν να κάνουν και τα μέλη του σημερινού ΔΣ, οι οποίοι, όμως, το τερμάτισαν!

Από την ίδρυσή της η ΕΛΟΚ έδινε Νταν κατά παράβαση:

1 -  της ένταξής της στην Παγκόσμια αρχικά WUKO και μετά WKF,

2 - των αποφάσεων των δικαστηρίων στην διαμάχη ΠΟΠΚ-ΕΛΟΚ,

3 - του Σκοπού για τον οποίο αναγνωρίστηκε η ΕΛΟΚ από τη ΓΓΑ,

4 - όλων των Εσωτερικών Κανονισμών της ΕΛΟΚ,

5 - της υποχρεωτικής ύπαρξης Μητρώου Νταν (πράγμα που δεν υπάρχει),

6 - της στοιχειώδους λογικής, αφού έδιναν Νταν χωρίς εξετάσεις, σε όποιους θέλουν, όποτε θέλουν, πολλά Νταν μαζεμένα κτλ. Π.χ. από το 1 μέχρι και το 5, από το 1 μέχρι και το 7, χωρίς καμιά εξέταση κτλ., μόνο και μόνο για να πάρουν λεφτά από τα κορόιδα!!!

Μιλάμε για τα Νταν του Τρελοκομείου πλέον!!!

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία οτι αυτοί οι Απατεώνες καταστρέφουν ό,τι άφησε όρθιο ο Γερόλυμπος αρκεί να εισπράξουν λεφτά και αυτά τελείως παράνομα, αφού για να δώσουν οσαδήποτε Νταν μαζεμένα κόβουν εικονικές αποδείξεις για "έκτακτη οικονομική ενίσχυση της ΕΛΟΚ"!

Αυτοί οι Απατεώνες αποτελούν ιδιαίτερη περίπτωση, διότι εκτός από Απατεώνες είναι και Τρελοί και Ηλίθιοι και μ........!!! Και αυτό διότι:

1) επειδή πουλάνε Νταν-Μαϊμού, συνάγεται ότι είναι Απατεώνες,

2) επειδή πουλάνε μαζεμένα Νταν χωρίς εξετάσεις, συνάγεται ότι είναι Τρελοί,

3) επειδή εισπράττουν με εικονικές αποδείξεις, συνάγεται ότι είναι Ηλίθιοι διότι πάνε για τη φυλακή, και

4) επειδή στα διπλώματα ο αξιολύπητος Πρόεδρος Α-Σιετής και ο αναντικατάστατος IQ-Ραδικιού υπογράφουν ότι δώσανε "Νταν/ΕΛΟΚ", συνάγεται ότι είναι μ......!!!

Βρε βλήματα η ΕΛΟΚ δεν ... γεννήθηκε στην Οκινάουα ούτε είναι στιλ καράτε στο οποίο να δίνονται Νταν!!! Όλα τα διπλώματα καράτε σε όλο τον κόσμο γράφουν το στιλ στο οποίο δίνονται! Εσείς πού ... βοσκήσατε "καράτε" και έμεινε το κεφάλι σας ακατοίκητο???

Άιντε να πείσεις τον ... βλάκα ότι είναι ... βλάκας! Θα σε βγάλει τρελό!

Επίσης, κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε, διότι ένα δίπλωμα Νταν πλαστογραφείται πανεύκολα, πράγμα που κάνουν πολλοί για δικά τους διπλώματα και των μαθητών τους, και για αυτό το λόγο δεν αποτελεί αξιόπιστο έγγραφο!

 

Η σχιζοφρενική απονομή Νταν από την "Ειδική Επιτροπή Εξεταστών περιορισμένης θητείας και ειδικού σκοπού" χωρίς καμιά εξέταση και μάλιστα πολλών Νταν μαζί έναντι και μόνο πληρωμής στο Ταμείο της ΕΛΟΚ 50€ για το 1ο, 100€ για το 2ο, 150€ για το 3ο, 200€ για το 4ο, 250€ για το 5ο, 300€ για το 6ο και 350€ για το 7ο και μάλιστα αθροιστικά όσα Νταν ήθελε κανείς αρκεί να πλήρωνε αθροιστικά το αντίτιμό τους (!!!) ανέβασε στο απόγειο την Απάτη μαζί με την Βλακεία των μελών του ανωτέρω διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΟΚ και πιστοποιείται από την ακόλουθη ανακοίνωση της ΕΛΟΚ την 25/6/2022! Φυσικά επόμενο ήταν πολλοί με μικρά Νταν 1ο ή 2ο ή 3ο να έφτασαν σε μια νύχτα τα 6α και 7α Νταν πληρώνοντας και μόνο για τα διπλώματά τους!!! Αυτό έγινε με την επόμενη ανακοίνωση της ΕΛΟΚ της 25/6/2021:

 

Εκτός των ανωτέρω, οι Ερασιτέχνες ως άνω ... Απατεώνες Φαραώ των Πυραμίδων Νταν έκαναν και άλλες ταρζανιές! Σε λίγες ημέρες από την άνω ρεμούλα διπλωμάτων Νταν ανακοίνωσαν πάλι εξετάσεις για Νταν με την επόμενη ανακοίνωση:

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ DAN ΕΛΟΚ 27/3/2022

8 Μαρτίου, 2022  Τελευταία ενημέρωση 30 Μαρτίου, 2022

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Προκειμένου να περιοριστεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του ιού σαν ελάχιστο μέτρο επιδημιολογικής παρακολούθησης όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να προσκομίσουν ένα από τα κάτωθι:

α) Ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού, εκδίδεται από το www.gov.gr

β) Ψηφιακό πιστοποιητικό νόσησης τους τελευταίους 3 μήνες εκδίδεται από το www.gov.gr

γ) Αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού PCR τεστ το οποίο να έχει γίνει 24-72 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων υπογεγραμμένο από τους υποβληθέντες.

δ) Αρνητικό αποτέλεσμα Rapid τεστ το οποίο να έχει γίνει 24-48 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων υπογεγραμμένο από τους υποβληθέντες. (Για τα δύο πρώτα θα πρέπει να έχουν περάσει 14 ημέρες από την τελευταία δόση του εμβολίου ή την ημερομηνία δήλωσης νόσησης.

Εξετάσεις για 4ο έως και 6ο DAN ΕΛΟΚ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Ώρα: 12:00

Λ. Συγγρού 201, Νέα Σμύρνη 17121, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου άθλησης Σότοκαν Καράτε

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ

Α) Δέκα (10) ΚΑΤΑ από τη λίστα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καθώς και BUNKAI

Β) KUMITE καθώς και τεχνικές KUMITE.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (Αποστολή στο info@elok.gr έως την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022)

 

Η 27/3/2022 πέρασε, οι εξετάσεις έγιναν, το χρήμα το εισέπραξε ο Ταμίας Θανάσης Φυλακτός, τα διπλώματα τα υπέγραψαν ο πρόεδρος Α-Σιετής και ο IQ-Ραδικιού, τα παιδάκια και τους "συνοδοιπόρους" απατεώνες τους κοροϊδέψανε. Αλλά αποτελέσματα δεν είδαμε δημοσιευμένα, διπλώματα δεν είδαμε σε φωτό, το πολυ-αναμενόμενο εδώ και ένα χρόνο Μητρώο Νταν, που υποσχέθηκαν, δεν το είδαμε, παρά το μόνο που είδαμε είναι η απάτη, που πάει σύννεφο!!!

Και μάλιστα τα αποτελέσματα δεν τα είδαμε να αναφέρονται ούτε σε Πρακτικό του ΔΣ μέχρι σήμερα 9/12/2022, πράγμα που σημαίνει ότι τα πέρασαν στα μουλωχτά, όπως πλέον περνάνε κάθε θέμα που θέλουν να κρύψουν από τη δημοσιότητα και την κριτική: μουλωχτά δια μέσου της Εκτελεστικής Επιτροπής και με μουλωχτή έγκριση των αποφάσεών της από το Διοικητικό Συμβούλιο χωρίς να καταγράφονται πουθενά ποιές είναι αυτές!!!

 

Άλλά ας δούμε τα καθ' ομολογία Νταν του ερασιτέχνη και υψιλής ηθικής Ντανίστα Θανάση Φυλακτού, Ταμία της ΕΛΟΚ και πουλέν του "εργαλείου του Γερόλυμπου" Άρη Κραββαρίτη, από παλιότερη ανάρτησή του απάντηση σε δικό μου σχόλιό:

Ομολογεί, λοιπόν, ο Οικονομολόγος Ταμίας της ΕΛΟΚ Φυλακτός, ότι έχει 1ο και 2ο από την JKA, 3ο και 4ο από την ΕΛΟΚ, αφού εννοείται του αναγνώρισαν τα 1ο και 2ο, και 5ο και 6ο από την Πανελλήνια Ένωση Φίλων Σότοκαν Καράτε (ΠΕΦΣΚ), αφού εννοείται του αναγνώρισαν τα 1ο, 2ο από την JKA και τα 3ο, και 4ο από την ΕΛΟΚ!

Η Αλήθεια, όμως, είναι ότι:

1 - Τα 1ο και 2ο τα πήρε μετά από εξετάσεις στον Κεϊνοσούκε Ενοέντα ή ισότιμο δάσκαλο της JKA, η οποία είναι η πηγή του Σότοκαν Καράτε στην Ιαπωνία και τον Κόσμο,

2 - Τα 3ο και 4ο τα πήρε από την ΕΛΟΚ, η οποία δεν είχε ποτέ δικαίωμα να δίνει Νταν παραδοσιακών στιλ και άρα είναι σκουπίδια, και

3 - Τα 5ο και 6ο τα πήρε από την Αστική Εταιρεία "Πανελλήνια Ένωση Φίλων Σότοκαν Καράτε" (ΠΕΦΣΚ), δηλαδή από τους αεριτζήδες μετόχους της Οτάκε, Μπίκα, Κραββαρίτη και Γκουβούση, που έφτιαξαν την αστική εταιρία ΠΕΦΣΚ για να αρμέγουν τους μαθητές τους με διπλώματα-μαϊμού, και επομένως είναι και αυτά σκουπίδια!

 

Ο Θανάσης Φυλακτός, λοιπόν, είχε σε μεγάλη εκτίμηση τα 1ο και 2ο Νταν από την JKA, όταν έδωσε εξετάσεις και τα πήρε!

Είχε σε μεγάλη εκτίμηση τα 3ο και 4ο Νταν της ΕΛΟΚ, όταν έδωσε εξετάσεις και τα πήρε και αφού ταυτόχρονα η εκτίμησή του για τα Νταν της JKA είχε ήδη εξανεμιστεί!

Είχε σε μεγάλη εκτίμηση τα 5ο και 6ο Νταν της ΠΕΦΣΚ, όταν έδωσε εξετάσεις και τα πήρε και αφού ταυτόχρονα η εκτίμησή του για τα Νταν της JKA και της ΕΛΟΚ είχε ήδη πέσει στο μηδέν!

Δεν έχει σήμερα σε καμιά εκτίμηση τα Νταν της ΕΛΟΚ, αφού ως μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ ψήφισε και αποφάσισε μαζί με όλους τους άλλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ τη σύσταση της "Ειδικής Επιτροπής Απονομής Νταν" και εφάρμοσαν το περίφημο "ό,τι Νταν πληρώνεις, το παίρνεις χωρίς εξετάσεις"! Επί πλέον δε και παρά την ευκαιρία, ο ίδιος ΔΕΝ πήρε "πληρωμένο Νταν/ΕΛΟΚ!!!

Έχει σήμερα, ταυτόχρονα (???), σε μεγάλη εκτίμηση τα Νταν της ΕΛΟΚ, αφού ως μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ ψήφισε και φρόντισε να πάρουν μεγάλα Νταν οι "δάσκαλοί του" Γιώργος Σανιώτης, Τετσούο Οοτάκε, Γιώργος Μπίκας, Άρης Κραββαρίτης και Κώστας Γκουβούσης (και άλλοι βέβαια!!!)!!!

 

Επειδή, όμως, όλα αυτά είνα τρελά και παλαβά ασυμβίβαστα μεταξύ τους, μου δημιουργείται ένα μεγάλο και αναπάντητο ερώτημα: Κατά τη γνώμη σας, τι είναι ο Θανάσης Φυλακτός? Τρελός, ηλίθιος ή ... μαλάκας??? Το ερώτημα αυτό είναι επείγον να απαντηθεί, διότι αυτός ο άνθρωπος διαχειρίζεται 400 με 500 χιλιάδες ευρώ της ΕΛΟΚ κάθε χρόνο!!!

Παράλληλα, η ανωτέρω ανάλυση της "φιλοσοφίας των Νταν" του Φυλακτού δικαιολογεί απόλυτα και το τεράστιο μπάχαλο στα οικονομικά της ... ΕΛΟΚ με τους προϋπολογισμούς και τους απολογισμούς να "αναθεωρούνται", "διορθώνονται", "ανασυντάσσονται", τσιτώνονται με ... "μπότοξ" μέχρι να πάρουν την τελική τους μορφή, που και αυτή είναι λάθος!!! Μιλάμε ότι έχει μπλέξει το ... σώβρακο με τη γραβάτα!!!

Υπενθυμίζω σε αυτό το σημείο και πάλι ότι ούτε η ΕΛΟΚ ούτε η ΠΕΦΣΚ δεν δημοσίευσαν ποτέ οποιονδήποτε κατάλογο-Μητρώο των Νταν, που έχουν δώσει, πράγμα που αποδεικνύει ότι εισέπρατταν μαύρο χρήμα χωρίς αποδείξεις από τις πωλήσεις των Νταν!!!

 

Καλά ο Πρόεδρος της ΕΛΟΚ και ο Γραμματέας της, που υπογράφουν τα διπλώματα Νταν της ΕΛΟΚ ξέρουμε τι είναι!!!

 

Από την άλλη μεριά, αν προσθέσουμε στα ανωτέρω το ότι σήμερα η ΕΛΟΚ δίνει από το 1ο μέχρι το 7ο Νταν χωρίς εξετάσεις παρά μόνο με  ... μετρητά με αποτέλεσμα την απόλυτη αυτο-απαξίωση των Νταν που δίνει σε "σκουπίδια", τότε τα 5ο και 6ο Νταν του Φυλακτού θα πρέπει να τα χαρακτηρίσουμε ως ... "αποσκούπιδα"! Συνεπώς ο Θανάσης Φυλακτός έχει μείνει για πάντα στάσιμος στο 2ο Νταν της JKA! Όταν μάλιστα πιστεύει ότι κατέχει το 6ο Νταν, τότε αυτό αποδεικνύει ότι έχει μείνει και νοητικά στάσιμος!!!

Και με την παρατήρηση, μάλιστα, ότι αυτά ποτέ του δεν τα εκτίμησε σωστά! Διότι αν τα εκτιμούσε σωστά θα συμφωνούσε ότι τα 3α Νταν της JKA της δεκαετίας του 1990 ήταν δέκα φορές (και λίγο λέω) καλύτερα από τα έβδομα Νταν της ΕΛΟΚ σήμερα!!! Ποιός από τους σημερινούς Επτά Νταν θα έπαιζε κούμιτε με έναν Πανωλιάσκο ή Μαρτάκη ή Αποστολόπουλο ή ... ή ... 3ου Νταν εκείνης της εποχής???

 

Τι δείχνουν τα Νταν της ΕΛΟΚ στο δεξί διάγραμμα: Τα κορόιδα οι "μαθητές" έχουν από 1 μέχρι 3 Νταν! Οι "απατεώνες" προπονητές έχουν 4, 5 και 6 Νταν! Οι "μαφιόζοι" αρχηγοί "συμμοριών στιλ" έχουν 7 και 8 Νταν! Τώρα μπορείτε να κομπάζετε για τα Νταν/ΕΛΟΚ, που έχετε!

Οι ... Φαραώ της Απατηλής Πυραμίδας των Νταν/ΕΛΟΚ συμμετείχαν στα ΔΣ της ΕΛΟΚ από το 1990, που η ΕΟΕΚ, τότε, πήρε την αναγνώριση από τη ΓΓΑ ως μέλος της WUKO/WKF του αγωνιστικού καράτε, που δεν έχει Νταν, με πρώτους ενόχους τους Προέδρους της, που κατά σειρά ήταν οι: Γιώργος Σανιώτης, Γιώργος Γερόλυμπος, Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος, Χρήστος Μπουλούμπασης, Εμμανουέλα Ποντίδα, Γιάννης Κουλουρίδης, Θεόδωρος Σιετής (σημερινός) ως κατωτέρω:


 ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ !!! (έξω από τα δόντια!)

 

Τα Διπλώματα Νταν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρα-Τάδε, όπου το "Τάδε" αντικαθίσται αναλόγως τις ανάγκες μας από τις λέξεις -Τρελών, -Ηλιθίων, -Απατεώνων, -Μαλάκων και βλέπουμε???

Θα μου πείτε "Γιατί βρίζεις?" Απαντώ ότι ΔΕΝ βρίζω, αλλά προσπαθώ εναγωνίως να βρω τις κατάλληλες λέξεις, που να περιγράφουν αυτούς τους ανθρώπους!

 

Κατά την Ιστορία της ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ, λοιπόν, οι επόμενοι καραγκιόζηδες-Πρόεδροι και Γραμματείς της υπέγραφαν διπλώματα-σκουπίδια από το 1991 μέχρι σήμερα και μάλιστα με ... βασανιστικές προθέσεις, διότι τύπωναν τα διπλώματα σε χαρτόνι και όχι σε ... χαρτί υγείας!!!

 

Σανιώτης-Οικονομάκης (1991-1995), Σανιώτης-Παπαδημητρόπουλος (1995-1996), Γερόλυμπος-Παπαδημητρόπουλος (1996-2002), Σανιώτης-Παπαδημητρόπουλος (2002-2003), Παπαδημητρόπουλος-Μπίκας (2003-2008), Παπαδημητρόπουλος-Δημητριάδης (2008-2009?), Μπουλούμπασης-Δημητριάδης (2009?-2016), Μπουλούμπασης-Ποντίδα (2016-2018), Ποντίδα-Λαζαρίδης (2018-2020), Σιετής-Μητρόπουλος (2021-2022)!!!

Μετά την ... "τιμητική" αποχώρηση του Γερόλυμπου ... εν τόπω χλοερώ και πάνω που λέγαμε ότι θα αποκαθίστατο η νομιμότητα, δυστυχώς τα ψεύτικα Νταν-Μαϊμού απογειώθηκαν με το σλογκανάκι του "πάγκου λαϊκής": "διαλιέχτε-διαλιέχτε, ότι πάρεις τρία τάλιρα"!!!

 

Με κλικ στις φωτό:  Ενδεικτικά τη σαβούρα Διπλωμάτων Νταν, που κυκλοφορούσε και κυκλοφορεί εντός ΕΛΟΚ και στα πέριξ, τη δείχνουν οι κατωτέρω φωτό (με κλικ μεγαλώνουν), όπου ...

... όπου το πρώτο της ΕΛΟΚ φέρει εσκεμμένα μη αναγνώσιμες υπογραφές και εκδόθηκε την Πρωτοχρονιά του 2012 (!!!), το δεύτερο της ΕΛΟΚ υπογράφουν οι Μπουλούμπασης και Ποντίδα, το τρίτο της ΕΛΟΚ οι Σιετής και Μητρόπουλος, το τέταρτο της απάτης ISSO των Γερόλυμπου-Ποντίδας-Χονδροματίδη ο επί 8 (?) χρόνια Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής ΕΛΟΚ Χονδροματίδης της διπλανής φωτό, ο οποίος πούλαγε με τον Γερόλυμπο διπλώματα της αεριτζήδικης και ανύπαρκτης ψευδο-ομοσπονδίας ISSO, το πέμπτο ο ίδιος θρασύτατος, το έκτο της παλιάς ISO το υπογράφει ο ανατραπείς Γερόλυμπος (της έβδομης φωτό) χωρίς να βάζει το όναμά του, στην όγδοη φωτό πουλάει διπλώματα ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της σημερινής διοίκησης Σταύρος Σταυριανίδης, στην ένατη τέλος και φαρμακερή πουλάει διπλώματα ο Πρόεδρος της ... Παγκόσμιας WKF σε γνωστό Έλληνα-Βλήμα του Καράτε, που καμαρώνει ευτυχής σαν το γύφτικο σκεπάρνι!

Από ότι βλέπετε στην ανωτέρω φωτό και στα προηγούμενα διπλώματα κάποτε οι ηλίθιοι της ΕΛΟΚαραηλιθίων+Καρα-απατεώνων έγραφαν και το στιλ στα διπλώματα Νταν, μετά το έκοψαν αυτό το παραμύθι!

 

 Κάποτε οι ηλίθιοι της ΕΛΟΚαρα-ηλιθίων+Καρα-απατεώνων έκαναν και αγώνες στα στιλ, όπως βλέπετε στο επόμενο ετήσιο Καλενδάρι του 2015! Από κάποτε και μετά το έκοψαν και αυτό με την ανύπαρκτη, ανίκανη και άχρηστη ΓΓΑ να μην παίρνει χαμπάρι τίποτα από τις παραβάσεις του αθλητικού νόμου! Θα μου πείτε ότι η ΓΓΑ δεν πήρε χαμπάρι ότι η ΕΛΟΚαρα-απατεώνων είχε βάλει και το ... Σούμο ως άθλημά της στο καταστατικό της!!! Τα παράπονά σας στον ... Λευτέρη Μεσανυχτάκη!!!

Το πρώτο που βγάζει μάτι είναι ότι για αγώνες των στιλ Shito-ryu, Shotokan, Wado-ryu των ιδιωτών αρχηγών των στιλ και μελών του ΔΣ χρησιμοποιείται το Εθνικό Στάδιο των Άνω Νέων Λιοσίων με όλα του τα έξοδα καθώς και η Sportdata, που έχει συμβόλαιο και πληρώνεται από την ΕΛΟΚ, ενώ οι εισπράξεις από τους αγώνες πάνε στις τσέπες των αρχηγών στιλ και μελών του ΔΣ και του γενικού οργανωτή Γιώργου Γερόλυμπου!

 

Στο ανωτέρω Καλενδάρι του 2015 (και προηγούμενα) η ΕΛΟΚ προγραμματίζει και διοργανώνει αγώνες στα στιλ καράτε, κάτι που δεν κάνουν ούτε η υπερκείμενες της ΕΛΟΚ Πανευρωπαϊκή και Παγκόσμια, διότι είναι έξω από τους Σκοπούς τους!!!

Στους ανωτέρω αγώνες των στιλ της ΕΛΟΚ η ΓΓΑ δεν δίνει μοριοδότηση για ανώτερες και ανώτατες Σχολές, διότι δεν αποτελούν θεσμικούς αγώνες της ΕΛΟΚ!!!

 

Αυτά είναι, λοιπόν, τα Διπλώματα Νταν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρα-Τάδε, όπου το "Τάδε" αντικαθίσται αναλόγως τις ανάγκες μας από τις λέξεις -Τρελών, -Ηλιθίων, -Απατεώνων, -Μαλάκων και βλέπουμε???

 

Θα μου πείτε "Γιατί ξαναβρίζεις?" Απαντώ ότι ΔΕΝ ξαναβρίζω, αλλά προσπαθώ ακόμα εναγωνίως να βρω τις κατάλληλες λέξεις, που να περιγράφουν αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι πουλούσαν και πουλάνε διπλώματα-σκουπίδια από το 1991 μέχρι σήμερα και μάλιστα με ... βασανιστικές προθέσεις, διότι τύπωναν τα διπλώματα σε χαρτόνι και όχι σε ... χαρτί υγείας!!!

 

Η τελευταία θέση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ως προς τα Νταν της ΕΛΟΚ!

 

 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

ΠΡΩΤΟ: Από τον Ιούλιο 2021 (?) η ΕΛΟΚ υπέβαλε μεταξύ των άλλων Κανονισμών της και τον Κανονισμό Απονομής Βαθμών Τεχνικής Καταλληλότητας (Νταν) για έγκριση στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Στη συνέχεια ανάρτησε στο site της τους εγκεκριμένους Κανονισμούς της με τον Αριθμό Διαδικτυακής Ανάρτησης (ΑΔΑ) για τον καθένα! Στην αριστερή άνω φωτό βλέπετε δύο παραδείγματα Κανονισμών (επάνω δύο βέλη) με τους ΑΔΑ, αλλά και άλλα με τους δικούς τους! Ο Κανονισμός Νταν στο τρίτο βέλος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΑ, πράγμα που σημαίνει ότι επιστράφηκε από τη ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ χωρίς καμιά έγκριση!

 ΔΕΥΤΕΡΟ: Στη δεξιά φωτό δείχνουμε την αναζήτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ για Κανονισμό Νταν και Κύου και βρίσκουμε ότι ο τελευταίος Εσωτερικός Κανονισμός είναι εκείνος, που εγκρίθηκε από τον άσχετο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Ιούλιο Συναδινό την 13/12/2017! Και μάλιστα δεν υπάρχει κανένας προηγούμενος εγκεκριμένος από τη ΓΓΑ, διότι ο Γερόλυμπος τους εφάρμοζε συστηματικά χωρίς να παίρνει εγκρίσεις!!!

 ΤΡΙΤΟ: Ο Πρώτος Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΟΕΚ του 1994 πήρε έγκριση από την ΓΓΑ και το γράφει αυτό στο τελευταίο άρθρο του! Από το 1994 μέχρι το 2009 κανένας άλλος Εσωτερικός Κανονισμός δεν πήρε έγκριση από τη ΓΓΑ! Το 2009 η ΕΛΟΚ υπέβαλε νέο Εσωτερικό Κανονισμό στη ΓΓΑ για έγκριση. Η απάντηση της ΓΓΑ την 1/4/2016 σε ερώτημα του συλλόγου του Τάσου Πανούσόπουλου (με κλικ εδώ) λέει ότι αυτός αναπέμφθηκε στην ΕΛΟΚ για διαχωρισμό των Κεφαλαίων του και δεν επανυπεβλήθει ποτέ για έγκριση!

 

Συνεπώς η ΓΓΑ και στο παρελθόν και πρόσφατα ΑΡΝΗΘΗΚΕ την έγκριση του Κανονισμού Νταν στην ΕΛΟΚ και έχει δίκιο, αφού η ΓΓΑ γνωρίζει την ύπαρξη της ΠΟΠΚ και γνωρίζει ότι η ΕΛΟΚ έχει μετατρέψει τα Νταν σε ... ό,τι πάρεις τρία τάλιρα χωρίς εξετάσεις!

 

ΤΕΤΑΡΤΟ: Έπεται, λοιπόν, το ακλόνητο συμπέρασμα ότι τα Νταν της ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ δίνονταν πάντα και εσωτερικά ΠΑΡΑΝΟΜΑ χωρίς να υποστηρίζονται από κανέναν Εσωτερικό Κανονισμό!

ΠΕΜΠΤΟ: Συνεπώς, εφόσον η ΕΛΟΚ πουλάει ΠΑΡΑΝΟΜΑ επί δεκαετίες μέχρι και σήμερα (το 2022!) διπλώματα Νταν χωρίς κανένα εγκεκριμένο Εσωτερικό Κανονισμό, στηρίζεται απόλυτα η διαπίστωση 1) ότι συνεχίζει την εκτροπή εκ του Σκοπού για τον οποίο πήρε το 1990 την ειδική αθλητική αναγνώριση, αλλά και 2) ότι ακόμα και σήμερα η ΕΛΟΚ αποτελεί "Εγκληματική Οργάνωση  με Δομή και Ιεραρχία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος", πράγμα που το γνωρίζουν όλοι στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και κυρίως η κατωτέρω Εκτελεστική Επιτροπή, που την διοικεί!!!

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου (αρχικά), Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος (σε αλλαγή του Χρήστου)!

 

(Τέλος της Μαύρης Προσθήκης)


Η σύγκρουση συμφερόντων ανακύπτει όταν δίδεται σε ένα πρόσωπο η ευκαιρία να θέσει σε προτεραιότητα τα ιδιωτικά του συμφέροντα σε βάρος των επαγγελματικών του καθηκόντων.


 

Στη συνέχεια ο Φυλακτός "συλλογίζεται βαθιά" και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι επειδή η JKA έδωσε διπλώματα κεκλεισμένων των θυρών, αυτόματα η ΕΛΟΚ νομιμοποιείται να δίνει ό,τι διπλώματα θέλει όποτε θέλει και όπως θέλει! Και έτσι με αυτό το δικαίωμα η ΕΛΟΚ έδωσε διπλώματα στον κάθε πικραμένο επαγγελματία του καράτε από το 1ο μέχρι το 7ο Νταν χωρίς εξετάσεις, χωρίς Μητρώο Νταν, από το 1ο μέχρι το 3ο μαζεμένα, από το 1ο μέχρι το 5ο μαζεμένα και από το 1ο μέχρι το 7ο μαζεμένα βάσει του ρητού "ό,τι πληρώνεις, παίρνεις"! Αυτό κατάλαβε ο Θανάσης Φυλακτός από το καράτε που κάνει 40 χρόνια!

Εξ αυτού και μόνο, μην περιμένετε να πάρει μυρωδιά ο Α-Σιετής από το καράτε, ... που δεν έκανε ποτέ!

Τέλος, στην τελευταία φράση του έχει μπλέξει λίγο το σώβρακο με τη γραβάτα, διότι παρατηρεί ότι ενώ δεν αμφισβητώ τα 6 Νταν του από την ΠΕΦΣΚ, θα αμφισβητούσα τα 4 Νταν άλλων από την JKA. Προφανώς και αυτό συμβαίνει, αλλά αυτό δικαιώνει τις απόψεις μου, διότι τα πρώτα είναι σκουπίδια, ενώ τα δεύτερα έχουν αξία!

 

Κυκλοφορεί η φήμη ότι ο "Μεγάλος Μάστερ" (Σιχάν!) Σταύρος Σταυριανίδης (κάτω) δεν είχε παρά μόνο το 1ο Νταν για όλα τα χρόνια τού "μαστεριλικιού" του και έδινε Νταν της "Shotokan Egami-ryu Karate Union" (SERKU) με σήμα την γιαπωνέζικη βεντάλια (!), ενώ μόλις τώρα με την ταρζανιά της ΕΛΟΚ "ό,τι πληρώνεις-παίρνεις" πλήρωσε και πήρε το 7ο Νταν/ΕΛΟΚ από το πρώτο και με τη μία! Ισχύει αυτό?

 

 Με υπογραφή Σταύρου Σταυριανίδη!!!

 

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

 

Σε άλλα Πρακτικά του ΔΣ διαβάζουμε:

... σε μια εποχή, που η ΕΛΟΚ μοίραζε Νταν-Σαβούρα σε "προσωπικότητες" βάσει του Πρακτικού ΔΣ της 9/7/2021 με μία ανιστόρητη "Επιτροπή Ειδικού Σκοπού":

... όπου οι επόμενοι από το Πρακτικό ΔΣ της 2/9/2021 θεωρούνται μεταξύ των "προσωπικοτήτων", που κατέχουν πλέον με την αξία τους "Σαβουρο-Νταν" μόνο με λεφτά και χωρίς εξετάσεις και εργασίες:

Και πέφτουν τα Νταν σαν το χαλάζι σε μια ...

... Καταιγίδα Νταν στην ΕΛΟΚ στο γνωστό σύστημά της "Takataka Karate-do" από το Διοικητικό της Συμβούλιο:

 

... το οποίο την 25/6/2021 διόρισε την επόμενη Ειδική Επιτροπή Απονομής Νταν εκ "προσωπικοτήτων" ...

(Μια καυτή παρένθεση εδώ: γυμναστήρια μαθητών του αείμνηστου Μπιλ Ζαχόπουλου, με τους κανονισμούς των ΕΛΟΚ/WKF έχουν δώσει πολλούς καλύτερους αθλητές από τα γυμναστήρια των ανωτέρω (και άλλων) μεγάλων δασκάλων, οι οποίοι έχοντας τα υψηλότερα Νταν με δική τους φροντίδα πάντα επί 25 χρόνια εκμεταλλεύονται τους πρώτους στο θέμα των Νταν και τους παίρνουν λεφτά! Άλλη μια απόδειξη ότι η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΑΝ!)

 ... η οποία Επιτροπή μετά από πραγματικές οδύνες τοκετού ... με εισπρακτικά παράβολα (!) ...

... γέννησε 1) χωρίς κανένα Εσωτερικό Κανονισμό, 2) χωρίς Μητρώο Νταν, και 3) χωρίς καμιά εξέταση έως 4) χωρίς... χωρίς... 200 Νέα Νταν από το πρώτο μέχρι και το έβδομο με το σύστημα "πληρώνεις-παίρνεις" πάντα στο στιλ της ΕΛΟΚ "Takataka Karate-do", το οποίο είναι και το στιλ που ειδικεύονται τα μέλη και του ΔΣ και της Ειδικής Επιτροπής, προσθέτοντας υπερήφανα στο σύστημα των παράνομων Νταν τους επόμενους ... Ντανίστες!


Η σύγκρουση συμφερόντων ανακύπτει όταν δίδεται σε ένα πρόσωπο η ευκαιρία να θέσει σε προτεραιότητα τα ιδιωτικά του συμφέροντα σε βάρος των επαγγελματικών του καθηκόντων.


 ΤΩΡΑ που όλοι οι άχρηστοι και ανίκανοι (σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τα έδιναν) έδωσαν Νταν στους υπόλοιπους άχρηστους και ανίκανους (σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τα έπαιρναν) με αποτέλεσμα να χαθεί διά παντός η αξία των Νταν της ΕΛΟΚ, ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται πιο έντονη και πιο επιτακτική η πιστοποίηση από την ΠΟΠΚ των πραγματικών Νταν παραδοσιακού καράτε παραδοσιακών στιλ από παραδοσιακές ομοσπονδίες! Οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνήστε στο popk@popk.gr.


 Το Μητρώο των "Takataka Dan" της ΕΛΟΚ – Συγχαρητήρια σε όλους!

 Κάποιος έπρεπε να το γράψει αυτό το ... "Μητρώο"!

 

(Τελικά είχα δίκιο όταν από 15ετίας σας έλεγα "δασκάλες του μπαλέτου"! Και ... "δασκάλες" είσαστε, και ... "μπαλέτο" κάνατε!)

 

Φυσικά δεν ξεχνάμε το μεγάλο και αυτοδημιούργητο "δάσκαλο όλων των δασκάλων" του Καράτε στα "Takataka Dan" Μάστερ Μπιλ Ζαχόπουλο, 12 Νταν, κεφαλή του ... οικοσυστήματος, ο οποίος κάθε χρόνο έδινε στον εαυτό του και ένα μεγαλύτερο Νταν! Μη γελάτε καθόλου! Πραγματικά ο Ζαχόπουλος είχε απονείμει στον εαυτό του το 12ο Νταν στο Οκινάουα-Τε Τάι Καράτε-ντο!!! Να είναι καλά εκεί που είναι, να μας βλέπει και να γελάει! Τουλάχιστον αυτός δεν ήταν ψεύτης! Ήταν αυτοδημιούργητος μεροκαματιάρης! Από αυτόν διδάχθηκαν τα Τάκατάκα-Νταν οι Ηλίας Χρήστου, Θανάσης Φυλακτός, Κώστας Μητρόπουλος, Άρης Κραββαρίτης, Γιώργος Μπίκας, Γιώργος Σανιώτης, Τετσούο Οοτάκε, Σταύρος Σταυριανίδης, Χρήστος Μπουλούμπασης, Γρηγόρης Βόβλας, Πέτρος Πάσης και άλλοι! Ο Θεόδωρος-Μαργαρίτης Α-Σιετής απλά τα υπόγράφει!

Το “Takataka Karate-do” είναι το στιλ καράτε, στο οποίο παίρνεις Νταν μόνος σου ή το πολύ-πολύ τα πληρώνεις και ... στα δίνουν άλλοι, κι αν δεν έχεις να τα πληρώσεις, τότε ... τα παίρνεις μεν αλλά τα χρωστάς! Προς Θεού μη μιλάτε για .. εξετάσεις! Η κεντρική ιδέα, που "απογείωσε" το καράτε της ΕΛΟΚ, ήταν της Εκτελεστικής Επιτροπής αποτελούμενης από τους:

 

 ... με σκληροπυρηνικούς τους τρεις μεσαίους, η οποία εγκρίθηκε και από το εμπνευσμένο ΔΣ/ΕΛΟΚ στη συνέχεια, δηλαδή από τους

 

Νταν από την Καμπάνα ... ... για κάθε πικραμένο!!!

 ... και συνίστατο στο να παίρνουν όλοι Νταν από την ... Καμπάνα!!! Πας και κάθεσαι κάτω από την "Καμπάνα του Αγίου Τάκατάκα" (στα ... Άνω Λιόσια!) και όσα Νταν χτυπάει η Καμπάνα (δηλαδή όσα πλήρωσες με το παράβολο), ... τόσα Νταν παίρνεις!!! Αυτό είναι το Καράτε της ΕΛΟΚ! (Ακρίβυνε η ζωή: ακόμα και για να σε πούνε μαλάκα σήμερα πρέπει να πληρώνεις ... παράβολο!)

Με απόφαση όλων, λοιπόν, σε συνεδρίασή τους (8/7/21 και 14/7/21) μοίρασαν Τάκατάκα Νταν/ΕΛΟΚ σε προσιτές τιμές για να φάνε και οι κότες! Οι επόμενοι, λοιπόν, πλήρωσαν αθροιστικά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο Νταν, που πήραν, με τιμές 50-100-150-200-250-300-350 ευρώ αντίστοιχα για τα 1ο-2ο-3ο-4ο-5ο-6ο- και 7ο Νταν στο Takataka Karate-do και πήραν μεχρι το τελευταίο και όσο το δυνατόν … μακρύτερο! Δηλαδή για το 5ο πλήρωσαν 750 €, για το 7ο 1400 € κτλ.

Η επιχείρηση αυτή απέδωσε κατά πληροφορίες περί τις 80.000 ευρώ, πάνω που είχαν ρημάξει το Ταμείο της ΕΛΟΚ από τις 140.000 ευρώ, που βρήκαν σ' αυτό στο τέλος του 2020 στις 10.000 ευρώ, που υπολογίζουν να αφήσουν στο τέλος του 2021, όπως ομολογούν και οι ίδιοι στον προϋπολογισμό τους.

 

 Και ήδη το Μητρώο των Takataka Νταν/ΕΛΟΚ διαμορφώνεται πλέον ως εξής:

 

Το Δωδέκατο Νταν κατείχε και κατέχει πάντα ο:

... Μάστερ Μπιλ Ζαχόπουλος, αρχηγός όλων έστω και μετά θάνατον!

 

Το Δέκατο Νταν στο "Takataka Karate-do" της ΕΛΟΚ απονέμεται τιμής ένεκεν στον ευεργέτη-ρουσφετάκια της σημερινής διοίκησης της ΕΛΟΚ Υφυπουργό Λευτέρη Μεσανυχτάκη και μην πείτε ότι δεν το αξίζει, αφού μείωσε τα αθλητικά σωματεία στο Τάκατάκα από τα 13.000 στα 4.500:

 

Το Όγδοο Νταν στο "Takataka Karate-do" της ΕΛΟΚ κατείχε ο:

ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ μόνος "Τάκατάκα-Σιχάν" (αριστερά)!

    

... και με την πρόσφατη ταρζανιά της ΕΛΟΚ "κατέκτησαν με την αξία τους", δηλαδή με το παράβολό τους (!), και οι δεξιά του αριστερά:

ΟΟΤΑΚΕ ΤΕΤΣΟΥΟ, ΠΑΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΣΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (γνωστός και με το ψευδώνυμο "τραβάτε με κι ας κλαίω", αφού ΔΕΝ τον ενδιαφέρουν τα Νταν!)

(Όλα τα κορόιδα πληρώσατε! Αυτοί οι τρεις αποκλείεται να πλήρωσαν! Με μαύρα γράμματα τονίζονται αυτοί που πρόδωσαν το παραδοσιακό καράτε!)

 

Τα Έβδομα Νταν στο "Takataka Karate-do" της ΕΛΟΚ "κατέκτησαν πρόσφατα με την αξία τους", δηλαδή με το παράβολό τους (!), και οι:

ΖΑΡΟΥΧΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ, ΜΠΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ (η γνωστή σουπιά!), ΓΚΑΖΙ  ΜΟΧΑΜΑΝ ΚΕΙΒΑΝ, ΚΑΖΑΚΕΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΛΙΒΑΝΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ, ΣΤΙΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ  ΜΑΞΙΜΟΣ,

 

Τα Έκτα Νταν στο "Takataka Karate-do" της ΕΛΟΚ κατείχαν οι:

ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΟΝΤΙΔΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ και ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΒΟΥΣΗΣ, αν δεν απατώμαι!

(Τελικά είχα δίκιο όταν από 15ετίας σας έλεγα "δασκάλες του μπαλέτου"!)

 

... ενώ τα Έκτα Νταν στο "Takataka Karate-do" της ΕΛΟΚ "κατέκτησαν πρόσφατα με την αξία τους", δηλαδή με το παράβολό τους (!), και οι:

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ  ΜΑΡΚΟΣ, ΓΙΔΑΚΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΚΟΛΙΑΣ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΔΑΦΝΗΣ-ΠΙΠΙΝΗΣ  ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ  ΤΙΜΟΛΕΩΝ, ΚΟΥΦΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ, ΛΑΜΠΙΡΗ  ΕΛΕΝΗ, ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ  ΠΕΤΡΟΣ, ΜΑΣΤΡΑΠΠΑΣ  ΣΑΒΒΑΣ, ΜΠΕΣΣΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΞΗΡΟΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΠΑΝΕΤΣΙΔΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΕΛΕΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΙΓΑΛΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΙΕΡΡΑΚΟΣ  ΠΕΤΡΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ  ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΚΑΤΑΝΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΣΑΤΣΟΣ  ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΧΑΣΙΩΤΟΥ  ΕΙΡΗΝΗ.

 

Τα Πέμπτα Νταν στο "Takataka Karate-do" της ΕΛΟΚ "κατέκτησαν πρόσφατα με την αξία τους", δηλαδή με το παράβολό τους (!), και οι:

ΑΘΑΝΑΣΟΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΑΝΔΡΕΣΑΚΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ  ΕΥΘΑΛΙΑ, ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ  ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΒΑΡΕΛΗΣ  ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΒΟΥΖΕΚΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΚΗΣ  ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΓΙΑΠΙΤΖΑΚΗΣ  ΖΑΧΑΡΙΑΣ, ΓΚΑΤΖΙΑ  ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ, ΓΚΟΡΓΚΑΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΕΛΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΔΕΡΒΙΣΗΣ  ΘΩΜΑΣ, ΔΗΜΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΔΟΥΚΛΙΑ  ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΔΟΥΜΠΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΖΑΓΓΑΝΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΖΑΓΓΕΛΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΖΑΜΠΛΑΚΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΑΚΟΤΑΡΙΤΗΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΑ  ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΑΠΕΛΛΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΡΑΒΙΝΟΣ  ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ  ΜΑΡΙΑ, ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΡΛΑΤΗΡΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΤΡΟΥΛΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΕΒΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΕΡΑΣΙΔΟΥ  ΜΑΡΙΑ, ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΡΕΒΕΤΖΑΚΗΣ  ΠΑΥΛΟΣ, ΛΙΟΝΤΗ  ΙΟΥΛΙΑ, ΛΙΟΥΛΙΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΕΛΕΤΣΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΕΡΜΥΓΚΟΥΣΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ, ΜΟΥΣΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΠΟΚΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ  ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΩΣΗΦ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΕΡΔΙΚΟΜΑΤΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ  ΜΑΡΚΟΣ, ΡΙΖΟΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ-ΡΩΜΑΝΟΣ, ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗ  ΜΑΡΙΑ-ΖΑΜΠΙΑ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ  ΣΑΒΒΑΣ, ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΤΑΝΟΥΡΗΣ  ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΤΑΣΙΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΖΑΦΕΡΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΟΥ  ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ, ΤΣΙΛΙΓΓΕΡΙΔΟΥ  ΜΑΡΙΑ, ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗ  ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΣΙΤΣΙΓΚΡΩΝΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΦΟΥΡΛΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΧΟΥΡΔΑΚΗ  ΑΝΝΑ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ  ΕΛΠΙΔΑ, ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ, ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ.

 

(Τελικά είχα δίκιο όταν από 15ετίας σας έλεγα "δασκάλες του μπαλέτου"!)

 

Ολόκληρα ... "ρολά υγείας" με "διπλώματα υγείας" υπογράφουν οι ηλίθιοι Α-Σιετής και Μητρόπουλος χωρίς να καταλαβαίνουν τι είναι αυτά που υπογράφουν!!!

 

 Τα Τέταρτα Νταν στο "Takataka Karate-do" της ΕΛΟΚ "κατέκτησαν πρόσφατα με την αξία τους", δηλαδή με το παράβολό τους (!), και οι:

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΒΑΤΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΒΟΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΗΛΙΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ, ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΤΣΙΑΒΑΡΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, ΚΑΤΣΙΜΠΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΙΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΚΟΤΤΑΣ ΕΥΡΙΒΙΑΔΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΚΡΟΥΣΤΑΛΟΥΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΛΕΚΑΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ, ΛΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΑΡΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΑΣΟΥΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΜΠΕΡΕΤΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΜΠΙΜΠΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΠΟΥΡΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ, ΝΙΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΝΑ, ΣΑΠΧΑΤΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΜΑΡΓΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΟΥΜΑΝΑΡΙΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΤΕΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΡΕΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ, ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ.

 

Τα Τρίτα Νταν στο "Takataka Karate-do" της ΕΛΟΚ "κατέκτησαν πρόσφατα με την αξία τους", δηλαδή με το παράβολό τους (!), και οι:

ΑΛΕΥΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΑΛΜΠΑΝ ΑΣΛΑΝΙ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΑΠΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΟΝΑΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΔΕΡΜΑΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΖΑΝΚΟΒΙΤΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΑΪΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΚΑΛΛΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΙΑ, ΚΙΟΣΟΓΛΙΔΗΣ ΣΤΙΛΙΑΝΟΣ, ΚΟΚΟΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΤΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΚΟΥΖΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ, ΚΡΟΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΣ, ΛΙΩΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΜΑΝΖΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΧΡΥΣΗ, ΜΠΑΛΑΝΙΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΟΡΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΠΑΝΕΤΣΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΠΑΝΕΤΣΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ, ΠΑΠΑΜΗΤΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΣΥΦΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ, ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΡΕΓΚΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΣΚΕΝΔΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΟΣ-ΖΗΣΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΦΡΑΝΖΕΣΚΑ, ΤΡΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ.

 

 Οι Υπόλοιποι Σανοφάγοι θα περιμένετε να έρθει το νέο φόρτωμα Νταν και έχετε να φάτε ... σανό για πολύ καιρό ακόμα!!!


 Τώρα που όλοι οι άχρηστοι και ανίκανοι (σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τα έδιναν) έδωσαν Νταν στους υπόλοιπους άχρηστους και ανίκανους (σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τα έπαιρναν) με αποτέλεσμα να χαθεί διά παντός η αξία των Νταν της ΕΛΟΚ, ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται πιο έντονη και πιο επιτακτική η πιστοποίηση από την ΠΟΠΚ των πραγματικών Νταν παραδοσιακού καράτε παραδοσιακών στιλ από παραδοσιακές ομοσπονδίες! Οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνήστε στο popk@popk.gr.


Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους για τις επιτυχίες σας και μη δίνετε καμιά σημασία στις κακογλωσιές ότι είσαστε ηλίθιοι και τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και τα μέλη της Ειδικής Επιτροπής, αλλά και όλοι όσοι πληρώσατε και πήρατε Νταν, επειδή βρέθηκαν μερικοί που ισχυρίζονται ότι:

 

1 - Τα Νταν αυτά δόθηκαν κατά παράβαση του ισχύοντος Εσωτερικού Κανονισμού της ΕΛΟΚ, όπως είχε εγκριθεί από τη ΓΓΑ από την 13/12/2017, και άρα είναι όλα άκυρα!

2 - Τα Νταν αυτά δόθηκαν κατά παράβαση ακόμα και του τελευταία ψηφισμένου κατά την Γενική Συνέλευση της 18/7/2021 Εσωτερικού Κανονισμού, που εστάλει στη ΓΓΑ για έγκριση και δεν εγκρίθηκε ποτέ και άρα είναι άκυρα, εφόσον ο Εσωτερικός Κανονισμός βάσει νόμου ισχύει μετά από την έγκριση από τη ΓΓΑ.

3 - Τα Νταν αυτά δόθηκαν κατά παράβαση του Σκοπού της ΕΛΟΚ, που προκύπτει από το Καταστατικό της ΕΛΟΚ και από την έγκρισης της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης (ΕΑΑ) της ΕΛΟΚ, που της έχει δώσει η ΓΓΑ και άρα την οδηγούν στην αφαίρεση της ΕΑΑ, δηλαδή την κλείνουν!!! Βάσει αυτών και σε συνδυασμό με το (4) η ΓΓΑ οφείλει να της αφαιρέσει την ΕΑΑ, αλλά επειδή είναι μια απόλυτα διεφθαρμένη δημόσια υπηρεσία δεν θα το κάνει αυτό!

4 - Η ΕΛΟΚ δεν έχει Νταν, διότι κάνει μοντέρνο καράτε, που δεν έχει Νταν, μια και οι βαθμοί των Νταν ανήκουν μόνο και αποκλειστικά στο παραδοσιακό καράτε και την ΠΟΠΚ, που το καλύπτει, και άρα τα Νταν που έδωσε η ΕΛΟΚ είναι εκ βάσεως άκυρα!!!

5 - Η ΕΛΟΚ ως ομοσπονδία και ένα-ένα τα μέλη του ΔΣ αυτής αντιποιούνται των αρμοδιοτήτων της ΠΟΠΚ και ευρίσκονται σε εν δυνάμει θέση υπόλογης ομοσπονδίας και υπόλογων ατόμων προς ικανοποίηση αποζημίωσης έναντι της ΠΟΠΚ για τη ζημιά που της προκαλούν, πράγμα που επίσης υποδεικνύει την ακυρότητα όλων των Νταν/ΕΛΟΚ.

6 - Τα Νταν αυτά μέχρι σήμερα 30/9/2021 δεν έχουν δοθεί ακόμα με επίσημη απόφαση του ΔΣ, όπως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το επίσημο Μητρώο Νταν της ΕΛΟΚ με όλα τα προηγούμενα Νταν συν τα πρόσφατα "αγορασθέντα" με αποτέλεσμα όλα τα πριν και τα πρόσφατα να μην έχουν καμιά απολύτως αξία και να μην ισχύουν (μόλις δοθούν με απόφαση του ΔΣ ή βγει το Μητρώο θα τους περιλάβει η ΠΟΠΚ!).

7 - Τα Νταν αυτά είναι άκυρα, όπως και όλες οι αποφάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ, αφού δεν έχουν αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (νόμος περί Διαύγειας) και εφόσον βάσει του νόμου περί διαφάνειας ισχύουν από την ανάρτησή τους και μετά:

8 - Για πολλούς λόγους, που βρίσκονται σε εξέλιξη, το ΔΣ/ΕΛΟΚ βρίσκεται υπό βέβαιη καθαίρεση με τελική προθεσμία προσβολής των εκλογών την 29/11/2021 και άρα τα Νταν που έδωσε είναι άκυρα! Θα αφήσει ο Γερόλυμπος να του φύγει η προθεσμία ή την αφήνει να πλησιάσει για να τους προκαλέσει τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά, ώστε να φύγουν μια για πάντα??? (

9 - Απόδειξη του τελευταίου είναι ότι ακόμα και η ΓΓΑ, παρ' ότι τους υποστηρίζει, στην πραγματικότητα περιμένει την δικαστική καθαίρεση του ΔΣ/ΕΛΟΚ και για αυτό το λόγο δεν τους έχει εγκρίνει ακόμα τον Εσωτερικό τους Κανονισμό δυόμιση μήνες μετά την υποβολή του στη ΓΓΑ!!!

10 - Δεύτερη απόδειξη του τελευταίου είναι επίσης ότι τις αποστολές των εθνικών ομάδων για τους Βαλκανικούς Αγώνες και τους Μεσογειακούς δεν τους οργανώνει η ΕΛΟΚ, αλλά έριξε το μπαλάκι στους συλλόγους να στείλουν τους άθλητές, πράγμα που γεννάει πολλά ερωτηματικά! Και αυτό γίνεται μεν για να πληρώσουν οι αθλητές τα έξοδά τους κατά αθέτηση των μεγαλο-υποσχέσεων της παράταξης Σιετή ότι οι αθλητές δεν θα ξαναπληρώσουν (μάζεψε τα λεφτά σου ρε Καραμήτρο, που με κλακαδόρους τον Δρακόπουλο και τους άλλους άχρηστους κοροϊδέψατε τους συλλόγους και τους υφαρπάξατε τις ψήφους για να βγεις πρόεδρος!!!), αλλά και διότι όταν καταρρεύσει η σημερινή διοίκηση της ΕΛΟΚ και ακυρωθούν όλες οι αποφάσεις της συμπεριλαμβανομένων των αποφάσεων συγκρότησης και αποστολής εθνικών ομάδων, τότε το πρόβλημα στις διεθνείς ομοσπονδίες θα είναι τόσο μεγάλο, που θα διαγράψουν την Ελλάδα για τα επόμενα 20 χρόνια, ενώ όλα τα έξοδα των εθνικών ομάδων θα πρέπει να πληρωθούν από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου!

 

Όλα αυτά τα κρύβουν οι απατεώνες, ενώ ταυτόχρονα δεν τα αναδεικνύουν οι ηλίθιοι της αντιπολίτευσης!!! Πού ακούστηκε να βγαίνουν εθνικές ομάδες ενός αθλήματος στο εξωτερικό και οργανωτής να είναι οι σύλλογοι και όχι η εθνική ομοσπονδία??? Ποιός είναι τότε ο ρόλος της εθνικής ομοσπονδίας? Ποιός είναι ο ρόλος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που την εποπτεύει? Ανίκανοι και άχρηστοι είσαστε όλοι σας!!!

Υπογράφουν διπλώματα οι ηλίθιοι Α-Σιετής και Μητρόπουλος χωρίς να καταλαβαίνουν τι είναι αυτά που υπογράφουν!!!

 

11 - Το ΔΣ/ΕΛΟΚ αποτελείται από άτομα, που είναι κοινοί απατεώνες, διότι δίνουν Νταν (άνω διπλώματα) χωρίς να υπάρχει Μητρώο Νταν της ΕΛΟΚ, όπως όφειλε να υπάρχει από το 1986 που ιδρύθηκε, ειδάλλως θα το εμφάνιζαν, όπως άλλωστε υποσχέθηκαν, αλλά δεν έκαναν! Όπως αποδεικνύεται από την ανωτέρω εικόνα ο απατεώνας Θεόδωρος-Μαργαρίτης Σιετής, πρόεδρος της ΕΛΟΚ, και ο απατεώνας Κώστας Μητρόπουλος, Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΚ υπογράφουν παράνομα και άκυρα διπλώματα πρώτου Νταν με ημερομηνία Ιανουάριος 2021 (το ίδιο ισχύει και για όλα τα πρόσφατα παράνομα και άκυρα διπλώματα των μεγάλων Νταν), τα οποία απονεμήθηκαν ως "Νταν ΕΛΟΚ" σε μαθητές του απατεώνα Γιώργου Κοσμίδη χωρίς να γράφουν για πιο στιλ καράτε απονέμονται, ενώ ο Γιώργος Κοσμίδης διδάσκει Κυόκουσιν Καράτε, δηλαδή καράτε πλήρους επαφής!!! Επίσης, τα διπλώματα πρώτου Νταν φέρουν αύξοντες αριθμούς "Α3800", πράγμα που σημαίνει ότι μόνο για πρώτα Νταν η ΕΛΟΚ έχει εξαπατήσει 3.800 παιδάκια και τους γονείς τους! Βάλτε και τα 2α, τα 3α, τα 4α, τα 5α κτλ. Και μέχρι σήμερα ατα Νταν δεν είχαν τιμές από 50 € μέχρι 350 €, αλλά από 100 € μέχρι 600 €!!! 

Και μόνο η μη ύπαρξη Μητρώου Νταν αποδεικνύει ότι όλοι οι απατεώνες της ΕΛΟΚ από το 1986 πουλούσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ Διπλώματα Νταν δεξιά-αριστερά και εισέπρατταν "μαύρο χρήμα" χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και το ίδιο συνεχίζουν να κάνουν και οι σημερινοί διοικούντες με την υποστήριξη του Αυγενάκη στις παρανομίες τους!!! Και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κοιμόταν πάντα με τα τσαρουχια!!!

12 - Και άλλα πολλά !!!  (Τελικά είχα δίκιο όταν από 15ετίας σας έλεγα "δασκάλες του μπαλέτου"!)

 

Σας ξαναλέω, μη δίνετε καμιά σημασία στις παραπάνω δικές μου κακογλωσιές, διότι τα Νταν που δώσατε οι ... Ελοκίστες και πήρατε οι ... Ντανίστες ολοκληρώνουν την προσωπικότητα και των μεν και των δε ως "Προσωπικότητες Τάκατάκα" στο αθλητικό στερέωμα του καράτε!!!


 3/11/2021 - Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, παίρνουν φόρα και για τα επόμενα Νταν ορίζοντας Επιτροπές Εξεταστών!!!

 

Με τις νέες αυτές αποφάσεις θα πρέπει να διορθώσουμε τα "Τάκατάκα Νταν/ΕΛΟΚ" των 1) Οοτάκε Τετσούο σε 8ο (συγχαρητήρια!), 2) Πάση Πέτρου σε 8ο (συγχαρητήρια!), 3) Σανιώτη Γιώργου σε 8ο (συγχαρητήρια!), 4) Ζαρουχλιώτη Νικήτα σε 7ο (συγχαρητήρια!), 5) Μπίκα Γιώργου σε 7ο (συγχαρητήρια!), και 6) Χρήστου Ηλία σε 7ο (συγχαρητήρια!)!

Η απονομή Νταν/ΕΛΟΚ συνεχίζεται ασταμάτητα και κρυφά από το κοινό με αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίες εγκρίνονται από το ΔΣ χωρίς ποτέ να γράφονται στα Πρακτικά του ΔΣ, που αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!


Η σύγκρουση συμφερόντων ανακύπτει όταν δίδεται σε ένα πρόσωπο η ευκαιρία να θέσει σε προτεραιότητα τα ιδιωτικά του συμφέροντα σε βάρος των επαγγελματικών του καθηκόντων.


Πρώτα Σχόλια:

1 - Μα καλά, οι προηγούμενοι εξεταστές των πινάκων με κλικ εδώ τι γίνανε? Ισχύουν ή τους ... απολύσατε?

2 - Να μας δείξουν οι Εξεταστές τα διπλώματά τους ένα-ένα, πότε και από πού τα πήραν! Το πολύ να έχουν μέχρι τέταρτο Νταν από παραδοσιακά στιλ!

3 - Παρατηρώ ότι συμμετέχουν και οι Γιώργος Σανιώτης και Τετσούο Οοτάκε, οι οποίοι είχαν δηλώσει ότι είχαν αποτραβηχτεί από την ενεργό συμμετοχή στην ΕΛΟΚ, ενώ τώρα αποδέχονται τα "Τάκατάκα Νταν/ΕΛΟΚ! Συνεπώς, είναι συνυπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει και θα υποστούν την ανάλογη κριτική!

4 - Οι συνομώτες Χρήστου-Μητρόπουλος-Φυλακτός είναι υπεύθυνοι για τη συμφορά, που χτύπησε την ΕΛΟΚ! Στη μανία τους να αποδυναμώσουν τον Γερόλυμπο δήθεν παίρνουν με το μέρος τους τούς Ζαρουχλιώτη, Καραϊσκάκη, Μπουλούμπαση, Νικολούδη, Πάση, Σταθόπουλο, Τσακατάνη, Χονδροματίδη!

 

Δεν κάνετε τίποτα! Αυτοί είναι οι μόνιμοι κωλοτούμπες του καράτε και θα γυρίσουν στον Γερόλυμπο!!!

5 - Ο Σταυριανίδης με 7ο Τάκατάκα Νταν/ΕΛΟΚ είναι αμελητέα ποσότητα!

6 - Τέλος, ο Ηλίας Χρήστου εμφανίζει για πολλοστή φορά ιδιαίτερα ύπουλο δόλο στις επιδιώξεις του καταλαμβάνοντας παράνομα εκτός από τη διοικητική θέση στο ΔΣ και τεχνική θέση ως εξεταστής, ώστε να συγκεντρώνει αυξημένη εξουσία!!!


 Τώρα που όλοι οι άχρηστοι και ανίκανοι (σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τα έδιναν) έδωσαν Νταν στους υπόλοιπους άχρηστους και ανίκανους (σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τα έπαιρναν) με αποτέλεσμα να χαθεί διά παντός η αξία των Νταν της ΕΛΟΚ, ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται πιο έντονη και πιο επιτακτική η πιστοποίηση από την ΠΟΠΚ των πραγματικών Νταν παραδοσιακού καράτε παραδοσιακών στιλ από παραδοσιακές ομοσπονδίες! Οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνήστε στο popk@popk.gr.

 Γ - Οι αυταπόδεικτες διαχρονικές παρανομίες της ΕΛΟΚ από τη μελέτη των Εκθέσεων των Ορκωτών Λογιστών παλαιότερων και πρόσφατων καθώς και τα Πρακτικά των Διοικητικών Συμβουλίων! Μαζί και οι καραμπινάτες παρανομίες της σημερινής Διοίκησης Σιετή!  (Ενότητες)

 

Πρώτη και κύρια παρανομία του ΔΣ/ΕΛΟΚ είναι η ΜΗ ΑΜΕΣΗ ανάρτηση των Πρακτικών των ΔΣ και των ΓΣ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

Υπενθυμίζουμε το κύριο άρθρο του νόμου περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ:

Και στη συνέχεια δείτε τις ημερομηνίες των Πρακτικών του ΔΣ/ΕΛΟΚ και τις καρμπινάτες παρανομίες, που δημιουργούνται:

 

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΣ ΕΛΟΚ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ μέχρι 5/12/2022 (με κλικ το Πρακτικό)

Παρατηρούνται τεράστιες καθυστερήσεις στις αναρτήσεις!

Προστέθηκε η στήλη των Κρυφών Αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής,

οι οποίες αποκρύπτονται από τα Πρακτικά του ΔΣ, στα οποία αυτές εγκρίνονται,

και άρα με πλάγιο τρόπο αποκρύπτονται συστηματικά ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι Αποφάσεις του ΔΣ!

 

Ημερομηνίες Συνεδριάσεων

 

Ανάρτηση στη Διαύγεια

 

Μετά από ημέρες:

Κρυφές Αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής, που εγκρίνονται χωρίς να αναφέρονται!

ΔΣ - 22/10/22 4/11/22 11 7/10/22 - 13/10/22

ΔΣ - 5/10/22

19/10/22 14 21/9/22

ΔΣ - 12/9/22

29/9/22

17

23/8/22 - 8/9/22

Τρεις μήνες κενό

 

 

 

ΔΣ-15/6/22

8/7/22

33

3/6/2022

ΔΣ - 28/5/22

8/7/22

41

10/5/22 - 26/5/2022

ΔΣ - 13/5/22

8/7/22

56

9/5/2022

ΔΣ - 30/4/22

23/5/22

24

31/3/2022 - 6/4/2022

ΔΣ - 30/3/22

23/5/22

53

16/3/2022

ΓΣ - 27/2/22

21/4/22

53

 

ΔΣ - 20/2/22

26/2/22

4

---------

ΔΣ - 2/2/22

26/2/22

14

17/1/2022

ΔΣ - 10/1/22

26/2/22

47

---------

ΔΣ - 31/12/21

12/01/22

12

---------

ΔΣ - 16/12/21

29/12/21

13

10/12/2021

ΔΣ - 30/11/21

29/12/21

29

4/10/2021 - 30/10/2021 - 10/11/2021 - 29/11/2021

ΓΣ - 31/10/21

21/12/21 51

 

ΔΣ - 27/10/21

13/1/22

78

---------

ΔΣ - 24/10/21

21/12/21

58

---------

ΔΣ - 15/10/21

22/12/21

68

31/8/2021 - 30/9/2021

2η εκχώρηση αρμοδιοτήτων

ΔΣ - 15/9/21

21/12/21

97

25/6/2021 - 15/7/2021 - 31/7/2021

ΔΣ - 2/9/21

21/12/21

110

---------

ΔΣ - 30/8/21

21/12/21

112

---------

50 ημέρες κενό

     
ΓΣ - 18/7/21 21/12/21 153  

ΔΣ - 9/7/21

21/12/21

165

18/7/2021

ΔΣ - 24/6/21

21/12/21

180

---------

ΔΣ - 7/6/21

21/12/21

197

1η εκχώρηση αρμοδιοτήτων

ΔΣ - 30/5/21

21/12/21

204

 
ΓΣ - 29/5/21 ----------    

 

Ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης υποθάλπει τις Παρανομίες και τις Απάτες της ΕΛΟΚ

και του προέδρου της Θεόδωρου Σιετή!

Όταν το 2014 και κατά την εξέλιξη της Σχολής Προπονητών Καράτε "βομβάρδιζα" τα Υπουργεία με emails (κλικ εδώ) για τις παρανομίες του Γερόλυμπου σε τρεις αθλητικές ομοσπονδίες και την αδιαφορία της ΓΓΑ για αυτές τις παρανομίες (τα emails έφθαναν και στα χέρια του σημερινού Πρωθυπουργού!), η τότε κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έδωσε εντολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό να "καθαρίσει" τις ομοσπονδίες-μαϊμούδες με αποτέλεσμα μετά από ενδελεχείς έρευνες να αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση από εννέα ομοσπονδίες (κλικ εδώ)! Αυτό δεν είχε γίνει ποτέ πριν και δεν έγινε ποτέ μετά, αλλά έγινε μόνο μια φορά στο τέλος του 2014 και αιτία ήταν οι έρευνες και δημοσιεύσεις του www.karate.gr!

 

Οι Έλεγχοι των Ορκωτών Λογιστών, που ορίστηκαν και από τις δύο παρατάξεις, ήταν, «Φιλικές Συμβουλευτικές Εκθέσεις» ευρημάτων για διορθώσεις στον τρόπο λειτουργίας των λογιστικών της ΕΛΟΚ και «ΟΧΙ Ελεγκτικές Εποπτείες» από Αρμόδιες Αρχές Επιτήρησης με τιμωρίες και πρόστιμα!

 

Στη συνέχεια δίνονται αποδεδειγμένα Ευρήματα των Ορκωτών Λογιστών κατά Κατηγορίες κατά την 25ετή λειτουργία της αμαρτωλής ΕΛΟΚ, με τις Παλιές, αλλά και τη Νέα Διοίκηση, φυσικά λόγω κληρονομιάς, συνήθειας και ροπής προς την με κάθε μέσο ιερή εξουσία!

α/α

Από παραβάσεις των Παλαιών Διοικήσεων …

… σε μόνιμες και διαχρονικές Παρανομίες:

Α

Από εσκεμμένες λογιστικές Παραβάσεις …

… σε προγραμματισμένες Παρανομίες!

1 Κρατούσαν παράνομο δεύτερο "πρόχειρο βιβλίο" Η πράξη αυτή αποτελεί το απόλυτο αποδεικτικό για την απόκρυψη οικονομικών μεγεθών για την Εφορία και στις εμπορικές επιχειρήσεις τιμωρείται με το λεγόμενο «ρίξιμο των βιβλίων» και μεγάλα πρόστιμα!
2 Παρανόμως οι παλιές διοικήσεις δεν τηρούσαν Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων. Δεν απεικονίζονται η αξία κτήσης και οι αποσβέσεις του πάγιου εξοπλισμού της ΕΛΟΚ! Το Βιβλίο αυτό συμπληρώθηκε ελλιπέστατα και προσεγγιστικά στο τέλος του 2021 από τη Νέα Διοίκηση της ΕΛΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί με λεφτά της ΕΛΟΚ οι Παλιές Διοικήσεις να αγόραζαν αντικείμενα για το σπίτι τους ή τα γυμναστήριά τους!
3 Κρατούνταν ανεπίτρεπτα μεγάλα ποσά εκτός τραπεζικού λογαριασμού και στο χρηματοκιβώτιο ποιου? Αυτά τα ποσά ήταν μετρητά από εισπράξεις χέρι με χέρι μετά από την κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού, τα οποία μόνο στα χέρια του Ενός και Μοναδικού Αφεντικού της ΕΛΟΚ μπορούσαν να κρατηθούν!
4 Έκαναν συνεχείς παράνομες συναλλαγές με ποσά άνω των 500 € εκτός τραπεζικού συστήματος Αυτό αποτελεί καραμπινάτη οικονομική παράβαση!
5 Τα μπλοκ εισπράξεων και πληρωμών δεν καταχωρίζονταν ως έντυπα αξιών. Αυτό αποτελεί καραμπινάτη λογιστική παράβαση!
6 Τα παραστατικά εισπράξεων και πληρωμών ήταν αθεώρητα από την Περιφέρεια. Αυτό σημαίνει ότι έδιναν δήθεν επίσημες αποδείξεις είσπραξης χρημάτων, οι οποίες τελικά ήταν μαϊμού και δεν καταχωρίζονταν πουθενά! Μαύρο χρήμα!!!
7 Η ΕΛΟΚ έχει έδρα στο Μαρούσι, ενώ η Γραμματεία της, που αποτελεί την πραγματική της έδρα, βρίσκεται στα Άνω Λιόσια! Η έδρα της ΕΛΟΚ βρίσκεται εκεί που βρίσκεται η Γραμματεία της και τα Βιβλία της! Καραμπινάτη παράβαση, που συνεχίζει και η Νέα Διοίκηση!
8 Πληρώνονταν δαπάνες εκτός του Σκοπού βάσει του καταστατικού. Η παράβαση αυτή έχει σαν συνέπεια την αφαίρεση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης!
9 Εφαρμόζονταν λανθασμένες λογιστικές πρακτικές στα Έσοδα από συνδρομές, ταυτότητες, Κύου, Νταν, Σχολές Προπονητών και άλλα. Όλα αυτά τα έσοδα είναι παράνομα και νομικά και λογιστικά και ταμειακά και με βάση τον Σκοπό για τον οποίο η ΕΛΟΚ αναγνωρίστηκε από την ΓΓΑ!
10 Παρανόμως υπάρχουν προ-εκτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου-Ταμία-Γραμματέα στα μπλοκ εισπράξεων Καραμπινάτη παρανομία δια της οποίας εισέπραττε μόνον το Αφεντικό δια των υπαλλήλων του, ενώ οι κατά νόμο αρμόδιοι δεν έπαιρναν είδηση τι γινόταν!
11 Δεν υπέβαλλε η ΕΛΟΚ τις τρίμηνες καταστάσεις συμφωνητικών στην Εφορία! Φορολογική παράβαση, η οποία ενοχοποιεί και κάποιους στην Εφορία Νέας Ιωνίας, οι οποίοι κάποτε είχαν λάβει λεπτομερή καταγγελία για τις παρανομίες της ΕΛΟΚ και την είχαν καλύψει με ένα πρόστιμο των 100 € λόγω μη δήλωσης της αλλαγής της έδρας, την οποία αλλαγή ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει!!!
12 Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τους αγώνες και τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!! Πολυετείς καραμπινάτες μικτές παραβάσεις κατά τις οποίες προπονητές και ταυτόχρονα μέλη του ΔΣ (απαγορεύεται) έκαναν αγώνες σε στιλ και σεμινάρια «υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ» (απαγορεύεται) σε στάδια του Δημοσίου (απαγορεύεται) και μέσω της Sportdata (απαγορεύεται) με τα έσοδα να εξαφανίζονται!!!

13

Δεν δίνονται τα μέλη των ΔΣ των Παλαιών Διοικήσεωναπό τον Ορκωτό Λογιστή  στις εκθέσεις του, ενώ δίνονται τα μέλη των ΔΣ της ΕΛΟΚ από τον Ορκωτό Λογιστή της Νέας Διοίκησης στις εκθέσεις του. Στις τέσσερις εκθέσεις του Λογιστή του Γερόλυμπου τα αρμόδια ΔΣ δεν αναφέρονται εσκεμμένα, ενώ στις τρεις εκθέσεις του Λογιστή της Νέας Διοίκησης αναφέρονται! Απόδειξη ότι και οι πρώτες και οι δεύτερες εκθέσεις συντάχθηκαν κατά παραγγελία!!!

 

Οι Πρόεδροι και οι Αναπληρωτές των ΔΣ/ΕΛΟΚ φέρουν τη μέγιστη ευθύνη για τις παρανομίες της ΕΛΟΚ:

Γερόλυμπος, Σανιώτης, Παπαδημητρόπουλος, Μπουλούμπασης, Ποντίδα-Γερολύμπου, Μπαλασόπουλος, Σιετής, Χρήστου!!!

 

Β

Νομικές Παραβάσεις

 Παλαιές και Σύγχρονες

14

Ενώ η κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού ήταν μόνο για 61.752 €, με αφορμή αυτή την κατάσχεση οι Παλιές Διοικήσεις είχαν παροπλίσει εσκεμμένα τον τραπεζικό λογαριασμό και έκαναν συναλλαγές 380.000 € το χρόνο με μετρητά!!! Η προφανής λύση για τον προβληματικό τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΟΚ, που αποδεικνύει την καραμπινάτη παρανομία να αποκλειστεί η χρήση του, ήταν να απομονωθεί το ονομαστικό ποσό κατάσχεσης!

15

Εντοπίστηκαν πολλές φοροτεχνικές παραβάσεις και λογιστικά λάθη Παλαιών και Νέας Διοικήσεων. Κάθε ομάδα από αυτές τις φοροτεχνικές παραβάσεις αποτελεί και μια ομάδα παρανομιών!

16

(7)

Η ΕΛΟΚ έχει έδρα στο Μαρούσι, ενώ η Γραμματεία της, που αποτελεί την πραγματική της έδρα, βρίσκεται στα Άνω Λιόσια! Η έδρα της ΕΛΟΚ πρέπει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται η Γραμματεία της και τα Βιβλία της! Καραμπινάτη παράβαση!

17

(13)

Δεν αναφέρονται τα υπεύθυνα μέλη των ΔΣ κατά τις περιόδους των ελέγχων. Δεν αναφέρονται, ενώ πρέπει να αναφέρονται για τον καταλογισμό των ευθυνών!

18

(8)

Γίνονταν εισπράξεις και πληρώνονταν δαπάνες εκτός Σκοπού βάσει του καταστατικού. Παρανομία, που στερεί την ειδική αθλητική αναγνώριση της ΕΛΟΚ από την ΓΓΑ!

19

(9)

Εφαρμόζονταν λανθασμένες λογιστικές πρακτικές στα Έσοδα από συνδρομές, ταυτότητες, Κύου, Νταν, Σχολές Προπονητών και άλλα. Όλα αυτά τα έσοδα είναι παράνομα και νομικά και λογιστικά και ταμειακά και με βάση τον Σκοπό για τον οποίο η ΕΛΟΚ αναγνωρίστηκε από την ΓΓΑ!

20

(11)

Οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί δικηγόροι ήταν χωρίς συμβάσεις με την ΕΛΟΚ, που να είχαν κατατεθεί στη Εφορία. Παρανομία, που έδινε τη δυνατότητα στα μέλη του ΔΣ και τον Επίτιμο Γιώργο Γερόλυμπο να πληρώνουν τους δικηγόρους της ΕΛΟΚ μέσω της ΕΛΟΚ για προσωπικές τους υποθέσεις, όπως π.χ. τον Ι. Μουρνιανάκη για τις υποθέσεις του Γερόλυμπου εναντίον του Αντόνιο Εσπίνος στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ!

21

Παρανόμως πληρώνονταν αμοιβές σε μέλη των Δικαστικών Επιτροπών Τα μέλη των Δικαστικών Επιτροπών της ΕΛΟΚ παράνομα ήταν εξωτερικοί της ΕΛΟΚ δικηγόροι και όχι μέλη των συλλόγων της! Αυτό έχει σαν συνέπεια τις «κατά παραγγελία» αποφάσεις εναντίον των αντιπάλων της Διοίκησης!

22

Τα νομικά έξοδα των παλαιών διοικήσεων ήταν εξόφθαλμα τεράστια και εκτός κάθε πραγματικότητας! Διότι οι δικαστικές υποθέσεις προς εξόντωση των αντιπάλων ήταν πολλές και ταυτόχρονα οι υποθέσεις του Γερόλυμπου στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ ήταν πανάκριβες!

23

(12)

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!! Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ!

 

Προφανώς, μεγάλη επίσης ευθύνη φέρουν και όλα τα μέλη των κατά καιρούς ΔΣ της ΕΛΟΚ:

Γερόλυμπος, Μπουλούμπασης, Δημητριάδης, Μπίκας, Βόβλας, Κοσμίδης, Χονδροματίδης, Καρβούνης, Γκουβούσης, Πάσης, Ράλλης, Χανικιάν, Ποντίδα-Γερολύμπου!

 

Γ

Ταμειακές Παραβάσεις  Μιλάμε για ένα Ταμείο ... Μπάχαλο!

24

Κατά τους ετήσιους ελέγχους η μέτρηση του Ταμείου γινόταν μόνο μια φορά και εκτός του χρονικού διαστήματος του ελέγχου. Ποια αξιοπιστία έχει μία μόνο μέτρηση στο διάστημα μιας ετήσιας λειτουργίας του Ταμείου και μάλιστα εκτός αυτού του διαστήματος? Καμιά!!!

25

Πληρώνονταν παράνομα τα οδοιπορικά μελών του ΔΣ και άλλων χωρίς επαρκή δικαιολογητικά Κλασική στρατηγική υποκλοπής μικροποσών, που δεν θα αναζητιόνταν οι αποδείξεις, από λιγούρηδες! Τι να πει κανείς!!!

26

Οι επί τέσσερα χρόνια ίδιες υποδείξεις από τους Ορκωτούς Λογιστές δεν εισακούστηκαν! Ακόμα και σήμερα πολλές από αυτές δεν έχουν εισακουστεί!

27

Κατά τις Παλιές Διοικήσεις κινούσαν μεγάλα ποσά σε δαπάνες χωρίς επαρκή δικαιολογητικά. Καραμπινάτη παρανομία, συνέπεια του ότι τις αποφά-σεις τις έπαιρνε ένα άτομο και τις εφάρμοζε άμεσα!

28

Υπάρχουν εσκεμμένες αοριστίες στα έσοδα και στις δαπάνες. Εισπράττονταν τεράστια ποσά για διπλώματα Κύου και Νταν από αθλητές-προπονητές με την ψευδή αιτιολογία "έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τους σκοπούς της ΕΛΟΚ"!

Εσκεμμένη μέθοδος δημιουργία μιας χαοτικής κατάστασης, όπου ο «λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται»!

Το δίπλωμα εκδίδεται ως αντικείμενο στο όνομα ιδιώτη και άρα η πώλησή του παίρνει ΦΠΑ και φορολογείται!

29

Υπάρχουν ασάφειες στις ετήσιες οφειλές συνδρομών των συλλόγων-μελών. Δεν υπάρχει βιβλίο συνδρομών των μελών???

30

(10)

Παρανόμως υπάρχουν προ-εκτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου-Ταμία-Γραμματέα στα μπλοκ εισπράξεων Καραμπινάτη παρανομία δια της οποίας εισέπραττε μόνον το Αφεντικό δια των υπαλλήλων του και οι κατά νόμο αρμόδιοι δεν έπαιρναν είδηση τι γινόταν!

31

Πληρώνονταν σχετικά μεγάλα ποσά για καφέδες και γεύματα, που δεν προβλέπονται από το καταστατικό. Είχαν βρει το μήνα που τρέφει τους έντεκα και του έδωσαν να καταλάβει!

32

(12)(23)

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!! Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ!

 

Από τον Απρίλιο του 2021 το βάρος των ευθυνών όλων των παραβάσεων βαραίνει πλέον και τις πλάτες ολόκληρου του σημερινού ΔΣ λόγω κληρονομιάς και αδιάφορης συνέχισης!

Νεκτάριος Βιδάκης, Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Γιάννης Γιαννέλης, Σταύρος Σταυριανίδης, Γιώργος Κελάλης, Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, Παρασκευάς Ανδρεανίδης, Περικλής Κανέλλης, Νίκος Ζάχος!

 

Δ

Παραβάσεις έναντι της ΓΓΑ! Καλά στη ΓΓΑ κοιμούνται με τα τσαρούχια!

33

Παρανόμως δεν υπέβαλλαν προϋπολογισμούς και απολογισμούς στη ΓΓΑ και έχαναν επιχορηγήσεις Μια καραμπινάτη παρανομία, που αποδεικνύει τον βαθύ λήθαργο στον οποίο είναι βυθισμένη η ΓΓΑ! Επί δέκα χρόνια δεν είδε τις παρανομίες της ΕΛΟΚ, αφού απουσίαζε από τα γραφεία των αρμοδίων της κάθε υποχρέωσή της???

34

Δεν εφαρμόστηκαν ποτέ οι συνέπειες της μη κανονικής λειτουργίας της ΕΛΟΚ, που έχουν σαν αποτέλεσμα την απώλεια προνομίων από τη ΓΓΑ. Αυτό αποδεικνύει ότι η ΓΓΑ έβλεπε σαν «οικονομία» για το δικό της Ταμείο όλες τις παράνομες εισπράξεις της ΕΛΟΚ από τα μέλη της!

35

Δεν ενημέρωναν την ΓΓΑ για το αθλητικό δυναμικό της ΕΛΟΚ. Γνωστή καραμπινάτη παράβαση με συνέπεια την αφαίρεση της αθλητικής αναγνώρισης.

36

Δεν ενημέρωναν την ΓΓΑ για την αξιολόγηση των συλλόγων! Γνωστή καραμπινάτη παράβαση με συνέπεια την αφαίρεση της αθλητικής αναγνώρισης, που ποτέ δεν έγινε.

37

Γίνεται αναφορά στην Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, η οποία για την παράβαση της απουσίας των εγκρίσεων των Προϋπολογισμών για τα έτη 2014-2015-2016-2017-2018 πρότεινε τον καταλογισμό των δαπανών της ΕΛΟΚ στα μέλη των ΔΣ αυτών των περιόδων! Ακούγεται ότι στη ΓΓΑ δουλεύουν για να καταλογίσουν τα ποσά από τους μη εγκεκριμένους προϋπολογισμούς της ΕΛΟΚ, αλλά αυτοί εκεί μέσα κοιμούνται με τα τσαρούχια και ακόμα και αυτό να γίνει, θα γίνει το … 2058!!! Την υπόθεση της έχει αναλάβει ο Κώστας Βαλεργάκης!

38

(12)

(23)

(32)

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!! Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ, πράγμα που συνεπάγεται την αφαίρεση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης!

 

Ιδιαίτερα, όμως, το βάρος των αδιαλήπτως συνεχιζόμενων και πολλαπλασιαζόμενων παραβάσεων βαραίνει ένα-ένα και όλους μαζί τα μέλη της λεγόμενης Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίοι παίρνουν τις αποφάσεις λειτουργίας της ΕΛΟΚ στο ακέραιο, του Διοικητικού Συμβουλίου "παίζοντος" τον ρόλο της ... γλάστρας μαϊντανού!!!

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου (αρχικά), Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος (σε αλλαγή του Χρήστου)!

 

Ε Διοικητικές Παρανομίες ... ... που συνεχίζονται από τη Νέα Διοίκηση!
39 Οι δαπάνες παρανόμως δεν προ-εγκρίνονταν και δεν εγκρίνονταν στα Πρακτικά του ΔΣ Παρανομία που συνεχίζει και η Νέα Διοίκηση!
40 Δεν επιβεβαιώνονταν οι οφειλές της ΕΛΟΚ από τους προμηθευτές (εσκεμμένα?) Ειδοποιημένοι να μην συνεργαστούν με τον Λογιστή οι εξωτερικοί προμηθευτές της ΕΛΟΚ!
41 Υπάρχουν οφειλές της ΕΛΟΚ χωρίς δικαιολογητικά. Από τη Νέα Διοίκηση μηδενίστηκαν οφειλές της τάξεως των 48.000 €!!! Πιθανότατα για δουλειές ή προμήθειες που ποτέ δεν έγιναν!!!
42 Δεν υπάρχουν συμβάσεις με τους προμηθευτές κατατεθειμένες στην Εφορία. Καραμπινάτη παρανομία, διότι έδιναν την κάθε δουλειά σε όποιον ήθελαν από όπου θα έπαιρναν ενδεχομένως και τη δική τους προμήθεια!!!
43 Διενεργούνταν παράνομες εισπράξεις βαθμών Κύου και Νταν από πηγές εκτός του Σκοπού αναγνώρισης και λειτουργίας της ΕΛΟΚ! Οι παλιές διοικήσεις της ΕΛΟΚ εισέπρατταν χρήματα για απόδοση βαθμών Κύου και Νταν από αθλητές και προπονητές, ενώ διενεργούσαν αγώνες παραδοσιακών στιλ εκτός του Σκοπού της ΕΛΟΚ, και η σημερινή διοίκηση εξακολουθεί να εισπράττει από Κύου και Νταν!!!
44

Διαινεργούνταν αγώνες ιδιωτικών συμφερόντων από μέλη του ΔΣ και άλλους δήθεν υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ, ώστε να τους παρέχονται δωρεάν δημόσια στάδια και να διοργανώνονται μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ.

Επίσης, διενεργούντο αγώνες μηδενικής βαρύτητας και σημασίας χωρίς περιορισμούς αθλητών μόνο και μόνο για να εισπράττονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε ένα Σαββατοκύριακο από τις συμμετοχές αθλητών επί 20-25 € ο καθένας!

Με τη νέα διοίκηση, διενεργούνται αγώνες μηδενικής βαρύτητας και σημασίας χωρίς περιορισμούς αθλητών (παρά μόνο με ταλαιπωρία αθλητών και γονέων) μόνο και μόνο για να εισπράττονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε ένα Σαββατοκύριακο από τις συμμετοχές αθλητών επί 20-25 € ο καθένας!

 

Ζ Τι ΔΕΝ βρήκαν οι Ορκωτοί Λογιστές … … αλλά έχει αποδειχθεί ότι ενδεχομένως, υπάρχουν!
45 Δεν έγινε λεπτομερής έλεγχος της Sportdata του Σκοπελίτη κατά το ενδεχόμενο να αποτελεί κατά ποσοστό ή καθ’ ολοκληρία υποκρυπτόμενη ιδιοκτησία του Γερόλυμπου πράγμα, που αποδεικνύεται και από την πληρωμή οδοιπορικών στον Άλκη Σκοπελίτη, τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη της Sportdata. Από πάντα η ύπαρξη της Sportdata του Σκοπελίτη, ο οποίος ήταν άνθρωπος των Γερόλυμπου-Μπουλούμπαση, ήταν ύποπτη να είναι κρυφή επιχείρηση του Γερόλυμπου με βάση τον συλλογισμό ότι την βρήκε ο Γερόλυμπος με τις επαφές του εξωτερικού που είχε και ποτέ δεν θα άφηνε τα σίγουρα ποσά που παίρνει κάθε χρόνο, η Sportdata να τα παίρνει άλλος από τον ίδιο!
46 Δεν έγινε λεπτομερής έλεγχος της εταιρίας «Elpida Tours”, που έπαιρνε τις αποστολές εξωτερικού και την φιλοξενία-ξενάγηση των ξένων αποστολών των διεθνών αγώνων στην Ελλάδα! Έπρεπε να ελεγχθούν όλες οι πληρωμές της από την ΕΛΟΚ για κάθε συνεργασία τους, αλλά και οι συμμετοχές της στις τρεις προσφορές για την επιλογή του εκάστοτε προμηθευτή.
47 Δεν τονίστηκε αρκετά ότι στους απολογισμούς προς τους συλλόγους στις Γενικές Συνελεύσεις τα έσοδα-έξοδα θα πρέπει να γράφονται ανά εκμετάλλευση/ δραστηριότητα και όχι συγκεντρωτικά, ώστε να γίνονται κατανοητά από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις οικονομολόγων! Το χάος των προϋπολογισμών και απολογισμών της ΕΛΟΚ προς τους συλλόγους ακολουθεί και η Νέα Διοίκηση, διότι ο σκοπός της είναι να μην τα καταλαβαίνουν όλοι όλα! Μερικά τα θέλουν να μένουν ασαφή για το μέλλον!
48 Δεν μιλάνε οι εκθέσεις για τα έσοδα από 1) Κύου-Νταν, 2) Ταυτότητες-Δελτία αθλητών, 3) Αγώνες των στιλ σε κρατικά στάδια με χρήση της Sortdata, 4) Σεμινάρια σε κρατικά στάδια με χρήση της Sportdata, όταν η ΕΛΟΚ δεν έχει τα παραδοσιακά στιλ και άρα έχει ήδη εκφύγει από τον Σκοπό για τον οποίο πήρε την αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ! Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες (εξαπάτηση), των σταδίων του Κράτους (εξαπάτηση) και της ΓΓΑ (εξαπάτηση) για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ «των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ»!

 

Η

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: Ο Μεγάλος Παράνομος!!!

49

Τέλος, αυτά τα σαΐνια οι Ορκωτοί Λογιστές, για το μπάχαλο που επικρατεί στα λογιστικά της ΕΛΟΚ επί 10 χρόνια, ΔΕΝ αναρωτιούνται σε κανένα σημείο των Εκθέσεών τους, πού στο διάβολο βρίσκεται αυτή η ανίκανη και άχρηστη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που υποτίθεται ότι εποπτεύει τις αθλητικές ομοσπονδίες και προστατεύει τον κόσμο του αθλητισμού από τους αδίστακτους απατεώνες των διοικήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών???

Είναι φανερό ότι ο Λευτέρης Μεσανυχτάκης ενδιαφέρεται μόνο για την προεκλογική του εικόνα και όχι για την εξυγίανση των αθλητικών ομοσπονδιών γι' αυτό και συνετέλεσε στην εκδίωξη του Γερρόλυμπου από την ΕΛΟΚ υποθάλποντας της απάτες μιας δήθεν ΝΕΑΣ διοίκησης μόνο και μόνο με άλλο πρόσωπο, αλλά με τα ίδια χούγια!!!

Γνωρίζει προσωπικά τους απατεώνες της ΕΛΟΚ ο Μεσανυχτάκης και κάνει το ... παγώνι!!!

50 Όταν το 2014 και κατά την εξέλιξη της Σχολής Προπονητών Καράτε "βομβάρδιζα" τα Υπουργεία με emails (κλικ εδώ) για τις παρανομίες του Γερόλυμπου σε τρεις αθλητικές ομοσπονδίες και την αδιαφορία της ΓΓΑ για αυτές τις παρανομίες (τα emails έφθαναν και στα χέρια του σημερινού Πρωθυπουργού!), η τότε κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έδωσε εντολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό να "καθαρίσει" τις ομοσπονδίες-μαϊμούδες με αποτέλεσμα μετά από ενδελεχείς έρευνες να αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση από εννέα ομοσπονδίες (κλικ εδώ)! Αυτό δεν είχε γίνει ποτέ πριν και δεν έγινε ποτέ μετά, αλλά έγινε μόνο μια φορά στο τέλος του 2014 και αιτία ήταν οι έρευνες και δημοσιεύσεις του www.karate.gr! Αυτό πρέπει να γίνει και΄σήμερα με την ΕΛΟΚ: να απειληθεί με αναστολή της αναγνώρισης, αν δεν αποκαταστήσουν την απόλυτη νομιμότητα σε κάθε της ενέργεια!!!

 

Τους ξαναγράφω μπας και δεν τους καταλάβατε!

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος!

 

Θ

29/5/2021 - Οι Απάτες της παράταξης Σιετή κατά τις εκλογές της 29/5/2021

για τις οποίες έχει ασκηθεί Αγωγή Ακύρωσης των εκλογών:

Αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

51

Απάτες κατά τις εκλογές της 29/5/2021 της ΕΛΟΚ, που οργανώθηκαν από την τότε προσωρινή διοίκηση (Σιετή):

1) Τέσσερις υποψήφιοι, που εκλέχθηκαν, ανήκαν στον ίδιο σύλλογο κατά παράβαση του καταστατικού της ΕΛΟΚ,

2) Δύο άλλοι υποψήφιοι, που εκλέχθηκαν,  ανήκαν στον ίδιο άλλο σύλλογο κατά παράβαση του καταστατικού της ΕΛΟΚ,

3) Δύο ακόμα άλλοι υποψήφιοι, που εκλέχθηκαν,  ανήκαν στον ίδιο τρίτο σύλλογο κατά παράβαση του καταστατικού της ΕΛΟΚ,

4) Ένας υποψήφιος, που εκλέχθηκε,  είναι επαγγελματίας προπονητής, και

5) Ένας άλλος υποψήφιος, που εκλέχθηκε,  ήταν κατά το διάστημα της υποψηφιότητάς του μέλος στο ΔΣ άλλης αθλητικής ομοσπονδίας!

Η αντίκρουση από την ΕΛΟΚ της Αγωγής Ακύρωσης των Εκλογών ανατέθηκε στο ίδιο νομικό γραφείο, που υποστήριζε την παράταξη Σιετή στο διάστημα τελευταίωνν 4-5 χρόνων πριν τις εκλογές. Επειδή η Αγωγή Ακύρωσης στρέφεται κατά της ΕΛΟΚ, τα νομικά έξοδα τα πληρώνει η ΕΛΟΚ, αλλά στην πραγματικότητα οι ανωτέρω παρανομίες, στις οποίες αφορά η Αγωγή, έχουν διαπραχθεί από την προσωρινή διοίκηση πριν τις εκλογές, η οποία και θα πρέπει να επωμιστεί τα νομικά έ3ξοδα!!! Το ίδιο ισχύει και για τα επόμενα!

52 Οι Απάτες της μέτρησης των αθλητών για το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές για τις οποίες έχει ασκηθεί Αγωγή Ακύρωσης των εκλογών: η αντίπαλη παράταξη διεκδικεί το δικαίωμα ψήφου συλλόγων της, το οποίο στερήθηκαν από την τότε προσωρινή διοίκηση!
53 Μετά από την άσκηση Αγωγής Ακύρωσης των Εκλογών οι Τράπεζα μπλοκάρει την διαχείριση του λογαριασμού της ΕΛΟΚ και μοιραία ο Διοικησή της περιέρχεται σε παράνομες εισπράξεις και πληρωμές, όπου δεν μπορεί να καλυφθεί με άλλους νόμιμους τρόπους!
54 Στο δεύτερο εξάμηνο του 2021 το ΔΣ/ΕΛΟΚ διέπραξε πληθώρα παρανομιών για να σταθεί στα πόδια του, οι οποίες παρανομίες έχουν καταγραφεί στα Πρακτικά του και θα αναφερθούν εδώ ως Διακεκριμένες πλέον Απάτες του ΔΣ/ΕΛΟΚ!!!
   

Ι

Ιούνιος 2022 – Ένα χρόνο μετά την ανάληψη της Διοίκησης της ΕΛΟΚ

ετά τις εκλογές της 29/5/2021) από το νέο ΔΣ υπό την προεδρία του Θεόδωρου Σιετή

και επί Υφυπουργίας Λευτέρη Αυγενάκη και η βροχή από Απάτες της ΕΛΟΚ συνεχίζεται!

Αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

55 Η Απάτη της Εκτελεστικής Επιτροπής: το από 29/5/2021 νέο ΔΣ της ΕΛΟΚ με πρόεδρο τον Θεόδωρο Σιετή δημιούργησε μέσω του καταστατικού μια πενταμελή Εκτελεστική Επιτροπή στην οποία ανέθεσε … όλες σχεδόν τις αρμοδιότητες του ΔΣ με αποτέλεσμα την αχρήστευση (ευνουχισμό) του ΔΣ κατά ευθεία παράβαση του αθλητικού νόμου και σε τρόπο, ώστε η φωνή της μειοψηφίας να έχει χαθεί πλήρως!
56

Η Απάτη-Φιάσκο της Εξελεγκτικής Επιτροπής για το έτος 2021, στην οποία τα δύο από τα τρία μέλη της δεν εμφανίστηκαν καθόλου να κάνουν τον έλεγχο, που είχαν αναλάβει, και ενώ ο 'Ελεγχος και η Έκθεση της Επιτροπής αυτής έγιναν (αν έγιναν!) και υπογράφηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ μόνο από το τρίτο μέλος Πέτρο Στραυροπιερράκο (προσωπικό φίλο του Ταμία Θανάση Φυλακτού!), παρουσιάστηκαν στη Γενική Συνέλευση ως πλήρης εργασία και ψηφίστηκε η απαλλαγή του ΔΣ από πάσης ευθύνης!!!

Ταυτόχρονα με τα ανωτέρω, το μοναδικό άτομο (αντί των τριών), που υποτίθεται ότι διενήργησε τους ελέγχους της Εξελεγκτικής Επιτροπής, είναι ταυτόχρονα και προπονητής, πράγμα που αποτελεί κώλυμα για τις θέσεις στην εν λόγω Επιτροπή! Και αποτελεί κώλυμα βάσει του συλλογισμού ότι το να είναι κάποιος προπονητής αποτελεί κώλυμα στο να είναι και μέλος του ΔΣ και άρα το να είναι κάποιος προπονητής κατά μείζονα λόγο αποτελεί κώλυμα στο να είναι και μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, η οποία ΕΛΕΓΧΕΙ στην ουσία τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις πράξεις και τις παραλήψεις τους

Η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής είναι παράνομη και άκυρη, διότι ο νόμος απαιτεί η Εξελεγκτική Επιτροπή να αποτελείται από τρία άτομα!

57 Η Απάτη του Προεδρείου της Απολογιστικής για το 2021 Γενικής Συνέλευσης της 27/2/2022, όπου Πρόεδρος και Γραμματέας της ΓΣ ορίστηκαν ο Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της ΕΛΟΚ! Δηλαδή ελέγχοντες και ελεγχόμενοι ήταν τα ίδια πρόσωπα, όταν απέδιδαν λογαριασμό για τις πράξεις και τις παραλήψεις τους! Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!!
58 Η Απάτη της έλλειψης αρίθμησης των Πρακτικών του ΔΣ: τα Πρακτικά του ΔΣ πρέπει πάντα να φέρουν αρίθμηση κατά αύξουσα σειρά, ώστε να αποκλείεται η εσκεμμένη εξαφάνιση ή προσθήκη κάποιου από αυτά για ευνόητους λόγους. Εν προκειμένω, τα Πρακτικά του νέου αυτού ΔΣ δεν αριθμίζονται! 
59 Οι Απάτες του Ταμία της ΕΛΟΚ: Σε όλα πλην ελάχιστων τα Πρακτικά του ΔΣ/ΕΛΟΚ ποτέ δεν προ-εγκρίνονται οι δαπάνες και ποτέ δεν εγκρίνονται οι πληρωμές, όπως πάντα τυπικά θα έπρεπε, ώστε να υποβάλλονται σε γνώση όλων των μελών του ΔΣ! Με αυτό τον τρόπο ο Ταμίας δημιουργεί το δικό του ΜΠΑΧΑΛΟ στα οικονομικά της ΕΛΟΚ!!!
60 Η Απάτη των «διαλογικών συζητήσεων»: σε όλα στα Πρακτικά του νέου ΔΣ και για κάθε θέμα, που δήθεν συζητείται, υπάρχει η μόνιμη αιτιολογία «κατόπιν διαλογικής συζήτησης αποφασίστηκε …» χωρίς να αναφέρονται οι απόψεις των συμβούλων για το συζητούμενο θέμα! Αυτό είναι παράνομο, διότι χάνεται η φωνή της μειοψηφίας, της οποίας οι απόψεις δεν καταγράφονται ποτέ!
61 Η Απάτη της «έγκρισης των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής»: σε όλα τα Πρακτικά εγκρίνονται αποφάσεις τη Εκτελεστικής Επιτροπής «της τάδε ημερομηνίας» χωρίς να αναφέρεται ποιες είναι και χωρίς να φαίνονται οι συζητήσεις των μελών αυτής ή του ΔΣ επί αυτών. Δηλαδή, διοικεί η Εκτελεστική Επιτροπή και οι σύμβουλοι του ΔΣ εγκρίνουν στα τυφλά, ενώ ταυτόχρονα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν αναρτώνται οι απόφάσεις της Εκτελεστιής Επιτροπής, που είναι και η ουσία των συνεδριάσεων του ΔΣ, αλλά αυτές αποκρύπτονται επιμελώς! ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ!!!
62 Η Πρώτη Απάτη των παράνομων αναρτήσεων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ: όλα τα Πρακτικά του νέου ΔΣ υπό τον Θεόδωρο Σιετή αναρτώνται μετά από μήνες στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αλλά οι αποφάσεις τους εφαρμόζονται άμεσα μόλις ψηφίζονται από το ΔΣ και πριν νομιμοποιηθούν με την ανάρτησή τους στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Ο Θεόδωρος Σιετής και οι περί αυτόν καταχωρούν συστηματικά τα Πρακτικά της ΕΛΟΚ στο site της χωρίς τους ΑΔΑ της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ για να κρύψουν αυτή την Απάτη!!!

Η Δεύτερη Απάτη των παράνομων αναρτήσεων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ: Το ΔΣ συστηματικά εγκρίνει ημερομηνιακά τις "κρυφές Αποφάσεις" της Εκτελεστικής Επιτροπής χωρίς αυτές οι Αποφάσεις να αναφέρονται λεπτομερώς στα Πρακτικά του ΔΣ και με αυτό τον τρόπο στην πραγματικότητα οι αποφάσεις, που υλοποιούνται για ολόκληρη την ομοσπονδία, ποτέ δεν ανεβαίνουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ κατά ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και ΧΥΔΑΙΑ παραβίαση του νόμου περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ!!!

63

Η Απάτη των βαθμών Νταν και των Εξεταστικών Επιτροπών για την απόδοση βαθμών ΝΤΑΝ:

Οι βαθμοί Νταν αποτελούν διακριτικά τεχνικής κατάρτισης και ιεραρχίας, έχουν θεσπιστεί ΜΟΝΟ για τα παραδοσιακά στιλ καράτε και αποκτώνται μετά από μακροχρόνια εκπαίδευση στην τέχνη του καράτε!

Η ΕΛΟΚ με μόνο το αγωνιστικό καράτε στις αρμοδιότητές της, υπό τον Θεόδωρο Σιετή δίνει τεχνικούς βαθμούς ΝΤΑΝ χωρίς να έχει δικαίωμα, χωρίς κανόνες, χωρίς εξετάσεις, με μαύρες και παράνομες εισπράξεις και  μόνο για εισπρακτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους,  ενώ αυτό αποτελεί αποκλειστικό δικαίωμα των παραδοσιακών στιλ καράτε (δηλαδή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε). Υπάρχει νομολογία για αυτό το θέμα από το 1995 μετά από δικαστήρια 8 χρόνων και άρα η ΕΛΟΚ συστηματικά παραβιάζει το ΣΚΟΠΟ για τον οποίο έχει αναγνωριστεί από την ΓΓΑ το 1990 με αποτέλεσμα να πρέπει να της αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση!

64 Η Απάτη των οικονομικών ενισχύσεων: το ΔΣ/ΕΛΟΚ ενισχύει οικονομικά συλλόγους και χωρίς να έχει αναρτήσει κανόνες ενίσχυσης και άρα με την ευχέρεια να χρησιμοποιεί τις ενισχύσεις αυτές προς ευνοούμενους συλλόγους ή προς υποκρυπτόμενη ψηφοθηρία.
65 Η Απάτη της Δικαστικής Επιτροπής: το σημερινό ΔΣ έχει προωθήσει άρθρο στο νέο καταστατικό της ΕΛΟΚ, στο οποίο η παλιά γνωστή Δικαστική Επιτροπή, που έπρεπε να προκύπτει με εκλογές από άτομα-μέλη συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ, να έχει αντικατασταθεί από ένα μόνιμο Πειθαρχικό Συμβούλιο από συγκεκριμένα άτομα ελεγχόμενα από το ΔΣ. Αυτό σημαίνει ότι και οι αποφάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου θα είναι ελεγχόμενες από το ΔΣ του Θεόδωρου Σιετή! Μεταξύ δε των μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου βρίσκονται και δύο υπάλληλοι της ΓΓΑ, πράγμα απαράδεκτο για την αυτονομία της ομοσπονδίας!
66 Η Απάτη του Νομικού Συμβούλου κατά την οποία το σημερινό ΔΣ έχει υπογράψει σύμβαση με γνωστό δικηγορικό γραφείο, ακριβώς εκείνο που υποστήριζε την παράταξή τους κατά τον πενταετή δικαστικό αγώνα της παράταξής τους εναντίον των παλαιών διοικήσεων, πράγμα το οποίο αποτελεί κατάφορη και αδιαφανή εύνοια, αλλά και χειραγώγηση του Νομικού αυτού Γραφείου υπέρ των συμφερόντων της σημερινής διοίκησης (της Συμμορίας Σιετή-Φυλακτού-Μητρόπουλου και 2-3 άλλων ειδικότερα), διότι επί 5 χρόνια ο Σιετής πλήρωνε το συγκεκριμένο νομικό γραφείο και άρα είναι  "προϋπάρχων πελάτης"!  Ήδη υπάρχουν μαρτυρίες ότι το νομικό αυτό γραφείο χρησιμοποιείται ως απειλή κατά αντιφρονούντων συλλόγων και ατόμων παρ'  όλο που πληρώνεται από την ΕΛΟΚ, δηλαδή από όλους τους συλλόγους!!!
67 Η Απάτη του Μαγειρέματος των Προϋπολογισμών της ΕΛΟΚ από τον Ταμία, οι οποίοι συντάσσονται μια φορά ΠΡΙΝ από το χρονικό διάστημα, στο οποίο αναφέρονται, αλλά στη συνέχεια αναθεωρούνται 2-3 φορές μέχρι και 9-12 μήνες μέσα στο χρονικό διάστημα στο οποίο αναφέρονται με αποτέλεσμα να μην αποτελούν πλέον "προϋπολογισμούς" αλλά "απολογισμούς"!!!
68 Οι Απάτες του  ΜΠΑΧΑΛΟΥ  των Οικονομικών της ΕΛΟΚ, τα οποία εσκεμμένα δεν δίνονται ποτέ σε λογικά χρονικά διαστήματα πριν από τις γενικές συνελεύσεις για να μελετηθούν από τους συλλόγους, που θα τα ψηφίσουν, ενώ συγχρόνως δίνονται εσκεμμένα πάλι σε περιληπτικές συμπυκνωμένες μορφές, ώστε είναι αδύνατη η αποκόμηση συμπερασμάτων για την οποιαδήποτε κριτική!
69 Οι Απάτες της εκμετάλλευσης των αθλητών: το ΔΣ/ΕΛΟΚ υπό τον Θεόδωρο Σιετή εκμεταλλεύεται την έντονη επιθυμία των αθλητών των εθνικών ομάδων και των γονέων τους να συμμετέχουν σε αγώνες του εξωτερικού και συστηματικά, ενώ η ΕΛΟΚ έχει καθ’ ομολογία της ένα Ταμείο 200.000 ευρώ, το ΔΣ του Σιετή απαιτεί ολόκληρα ή το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων των αθλητών των εθνικών ομάδων να τα πληρώνουν οι οικογένειες των αθλητών και μάλιστα  εικονικά μέσω δήθεν των συλλόγων τους  σε αντίθεση με τις προεκλογικές τους υποσχέσεις ότι οι αθλητές "δεν θα πλήρωναν ποτέ έξοδα κατά τις συμμετοχές τους στις αποστολές εξωτερικού"!
70

Οι απόλυτη συνεργασία του νέου ΔΣ/ΕΛΟΚ με τους παρανόμως διοικούντες επί 20 χρόνια την ΕΛΟΚ, η απόκρυψη και συγκάλυψη όλων των παρανομιών τους και οι διορισμοί τους σε σημερινές θέσεις-κλειδιά για απλή ψηφοθηρία και εξασφάλιση της ισχυροποίησης στις θέσεις εξουσίας του σημερινού ΔΣ/ΕΛΟΚ! Η απαράδεκτη καθυστέρηση από την ΓΓΑ του καταλογισμού των παρανόμως δαπανηθέντων ποσών από το Ταμείο της ΕΛΟΚ από τις προηγούμενες διοικήσεις!

Η ασυδοσία και αδιαφορία του Υφυπουργού, ώστε από τα 20 χρόνια παρανομιών και την Έκθεση Διαχειριστικού και Οικονομικού Ελέγχου από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, να μην καταλογίζονται ακόμα οι οικονομικές ατασθαλίες των ΔΣ/ΕΛΟΚ στους ενόχους και να μην τιμωρείται κανένας απολύτως!!!

71

Η Απάτη της Εξελεγκτικής Επιτροπής για το 2021, όπου μετά την μη εμφάνιση των δύο της μελών από τα τρία την Έκθεσή της την υπέγραψε μόνον το ένα μέλος, Πέτρος Σταυροπιερράκος επί 30 χρόνια συναθλητής του Ταμία Θανάση Φυλακτού (!),  και θεωρήθηκε νόμιμη, ενώ ήταν καραμπινάτα παράνομη!

Εξ αυτού και μόνο η έγκριση του απολογισμού του 2021 είναι απόλυτα παράνομη και άκυρη! 

ΒΛΕΠΕ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ:

Ζ-24/2/2022 - "Πάπια Πεκίνου" η συγκλονιστική Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ!

   

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος! 

Κ

Νοέμβριος 2022 - Οι επόμενες παρανομίες-Απάτες είναι καινούριες, αποτελούν αποκλειστική ευθύνη της από 29/5/2021 και υπό τον Θεόδωρο Σιετή διοίκησης και φυσικά προστίθενται σε όλες τις προηγούμενες παρανομίες, τις οποίες ποτέ δεν διόρθωσαν!!!

Αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

72

Η Απάτη των συμμετοχών στις συνεδριάσεις ΔΣ δια της δικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ: Κατά τις συνεδριάσεις του ΔΣ μέσω της δικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ, αποδεικνύεται ότι ένα μέλος του ΔΣ, ο κ. Νίκος Ζάχος, δεν εμφανιζόταν ποτέ να συμμετέχει με την εικόνα του στις οθόνες των άλλων συνέδρων και κανένας δεν τον γνωρίζει! Αυτό είναι παράνομο, διότι χωρίς την εικόνα των συμμετεχόντων σε διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη τίθεται υπό αμφιβολία η νομιμότητα όλων των συνεδριάσεων του ΔΣ, αφού ΔΕΝ υπάρχουν τα απαραίτητα στιγμιότυπα οθόνης, που να αποδεικνύουν τις συμμετοχές όλων των μελών του ΔΣ δια των εικόνων τους καθ' όλες τις συνεδριάσεις του ΔΣ! Και όμως ο Νίκος Ζάχος θεωρείτο παρών και υπέγραφε τα Πρακτικά εκ των υστέρων χωρίς να συμμετέχει στις συνεδιάσεις του ΔΣ! Ίσως και άλλοι να έκαναν το ίδιο κατά καιρούς μια και δεν είχε ανακαλυφθεί από την αντιπολίτευση!

73

Η Απάτη της ανάμιξης γνωστών προπονητών του καράτε στα διοικητικά της ΕΛΟΚ: με σκοπό την εύνοια των αθλητών τους και των συλλόγων τους, όπως οι Άρης Κραββαρίτης, Σπύρος Μαργαριτόπουλος, Δημήτρης Τριανταφύλλης, Κώστας Παπαδόπουλος και άλλοι!

Ήδη υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες για την ανάμιξη προπονητών στη Διαιτησία των αγώνων της ΕΛΟΚ (παράνομα υπάρχουν διαιτητές που είναι ταυτόχρονα και προπόνητές!) Υπάρχουν συγκεκριμένες Ομάδες Χειραγώγησης των λειτουργιών της ΕΛΟΚ! Ονομαστικά και ενδεικτικά οι επόμενοι: Καμπανός, Λαζαρίδης, Καλογερά, Αρνάρη, Τσιριγώτη, Αετού, Αθανασός, Αντωνιάδης, Βουράκη, Πολδάσης, Γρηγορέλης, Δουκλιά, Καρακώστα, Καρλιαμάτας, Κατσαντώνης, Κερασιώτης, Κολοβού, Κουτρουμάνος, Κουτσούρης, Μοσχόβας, Νικολαΐδης, Σιδηρόπουλος, Τσαρτσιταλίδου, Τσιφλίδης.

74

Αναρωτιέται κανείς αν η ΕΛΟΚ διοικείται από Συμμορίες?:  Υπάρχει διαπιστωμένη έντονη διαπλοκή διοικητικών και προπονητών (ενισχύουν οι μεν τους δε και αντιστρόφως), που κατευθύνει τα αποτελέσματα των αγώνων, τις συμμετοχές αθλητών στις εθνικές ομάδες, τις επιλογές των συνοδών-προπονητών στις αποστολές εξωτερικού και τις οικονομικές ενισχύσεις της ΕΛΟΚ προς ορισμένους ειδικά συλλόγους εμφανώς ευνοϊκότερα από άλλους συλλόγους! Αλγεινή εντύπωση άλλωστε αποτελεί η επιλογή των αθλητών των εθνικών ομάδων από νεοεμφανισθυέντες δήθεν προκριματικούς αγώνες και όχι από τα αποτελέσματα των πανελλήνιων πρωταθλημάτων, όπως και είναι φυσικό!!!

75

Υπάρχουν έντονες ενδείξεις τυχοδιωκτισμού για τον πρόεδρο της ΕΛΟΚ Θεόδωρο-Μαργαρίτη Σιετή:

1) Ήταν απόλυτα άσχετος ("γλάστρα") με το καράτε,

2) Επί 3-4-5 χρόνια πλήρωνε προσωπικά ο ίδιος τα δικαστήρια της Νέας Διοίκησης εναντίον της Παλιάς Διοίκησης με αποτέλεσμα να του δοθεί η θέση του προέδρου "από ευγνωμοσύνη" ή αλλιώς "την αγόρασε",

3) Στις εκλογές της 29/5/2021 έφερε σαν συνυποψήφιους ακόμα τρεις άσχετους ("γλάστρες") από τον ίδιο σύλλογο τον δικό του (όπου γυμνάζονται και τα παιδιά του), προφανώς για να έχει μια "προσωπική" πλειοψηφία στο ΔΣ,

4) Aποδέχθηκε χωρίς καμιά αντίρρηση, αλλά και από άγνοια να ελέγξει, τις αμφιλεγόμενες υποψηφιότητες των άλλων υποψηφίων με συνέπεια να βρίσκεται η ΕΛΟΚ στα δικαστήρια και να διακυβεύεται η νομιμότητα των πράξεών της  για περισσότερο από ένα χρόνο!

5) Διόρισε ως Διευθυντή της επερχόμενης Σχολής Προπονητών Καράτε έναν προσωπικό του φίλο και παλιό επιχειρηματικό συνεργάτη του, τελείως άσχετο με το καράτε, ο οποίος μοιραία παραιτήθηκε όταν τον γιουχάισε άμεσα ο χώρος του καράτε!!!

6)¨΄Ηταν ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης Απολογισμού για το 2021 της 27/2/2022 με τον Κώστα Μητρόπουλο Γραμματέα, όντας ταυτόχρονα και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ με τον Κώστα Μητρόπουλο πάλι Γραμματέα της ΕΛΟΚ:::  Δηλαδή ελέγχοντες και ελεγχόμενοι ήταν οι ίδιοι, ακριβώς όπως έκανε και ο Γερόλυμπος επί 25 χρόνια!!!

7) Άλλωστε  ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ Θεόδωρος-Μαργαρίτης Σιετής είναι προσωπικά υπεύθυνος  για όλες ανεξαιρέτως τις παρανομίες της ΕΛΟΚ, που απαριθμίζονται στον παρόντα κατάλογο και για όσες άλλες δεν έπεσαν στην αντίληψή μας, αλλά θα τις βρούμε και αυτές στην πορεία!!!

76

Η Απάτη των Διεθνών Επιτυχιών: Διαρκής συνήθεια του ΔΣ είναι η παραπληροφόρηση όσον αφορά στα αποτελέσματα των διεθνών αγώνων δήθεν για να ανεβάζουν το ηθικό των αθλητών μας! Οι πανηγυρισμοί για ανύπαρκτες επιτυχίες είναι μονιμη συνήθεια, ενώ τελικά πρόκειται για αποτελέσματα μέτριας ή κατώτερης απόδοσης με αυθύνες της διοίκησης και των εθνικών προπονητών ή πρόκειται για αποτελέσματα καλών θέσεων μεν αλλά σε αγώνες με πάρα πολλές κατηγορίες ηλικίας και βάρους, όπου μετάλλια παίρνουν σχεδόν όλοι!!!

77

Η Απάτη των επί 25 χρόνια ετήσιων αγώνων  Εγχρώμων και Μάυρων Ζωνών μηδενικής αξίας, βαρύτητας και σημασίας χωρίς περιορισμούς αθλητών μόνο και μόνο για να εισπράττονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε ένα Σαββατοκύριακο από τις συμμετοχές αθλητών επί 20-25 € ο καθένας!

Για παράδειγμα οι επαίσχυντοι αγώνες στο Λουτράκι στις 26-27 Νοεμβρίου 2022 με 3116 αθλητές σε 283 κατηγορίες και με τελικά 2367 μετάλλια και με εισπράξεις περί τις 80.000 ευρώ, οι Απατεώνες!!! Κάθε 3-4 αθλητές και κατηγορία!!!

78

Η Απόλυτη Απάτη των βαθμών Νταν από την ΕΛΟΚ βάσει του αποφθέγματος "όποιος πληρώνει, παίρνει όσα Νταν θέλει", αλλά και από την ανοχή της ΕΛΟΚ σε περισσότερες από 20 ψευδο-οργανώσεις να δίνουν Νταν χωρίς καμιά να αναγνωρίζει τα Νταν της άλλης!!!

Εφόσον η ΕΛΟΚ "πουλάει" Νταν χωρίς εξετάσεις έπεται ότι δεν έχει αξιόπιστα Νταν! Εφόσον η ΕΛΟΚ αποδέχεται την ύπαρξη 20 οργανώσεων, που δίνουν Νταν, έπεται ότι η ΕΛΟΚ δεν έχει Νταν!!!

79

Η Απάτη της Γενικής Συνέλευσης Προϋπολογισμού της 22/10/2022 σε μια ομοσπονδία με άτυπα 260 συλλόγους, τυπικά 190 γραμμένους μερικά ή ολικά στο Μητρώο της ΓΓΑ, στους αγώνες να εμφανίζονται 150, με δικαίωμα ψήφου 700 και με τελική παρουσία στην εν λόγω ΓΣ μόνο 36 κατά πληροφορίες, αφού το Πρακτικό της μέχρι την 5/12/2022 δεν έχει αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!!! Όλοι τα ψήφισαν όλα χωρίς να έχουν καταλάβει τίποτα!!!

80

Η Απάτη των συνταξιούχων πλέον παλιών προπονητών του καράτε, οι οποίοι ΔΕΝ υπακούουν στον αυτονόητο και γνωστό νόμο της Πολιτείας, που λέει ότι οι συνταξιούχοι που εργάζονται χάνουν μέρος της σύνταξής τους, και αυτοί εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται από τη Διοίκηση σε αμοιβόμενα πόστα σε θέσεις προπονητών, διαιτητών και επιτροπών κατά παράβαση του νόμου και με κίνδυνο το γνωστό πρόστιμο της Επιθεώρησης Εργασίας των 10.500 € ανά κεφαλή παρανόμως εργαζομένου! Παράδειγμα οι: Άρης Κραββαρίτης, Γιώργος Σανιώτης, Γιώργος Μπίκας, Τετσούο Οοτάκε, Πέτρος Πάσης και άλλοι!

81

Η Απάτη της άκυρης Εξελεγκτικής Επιτροπής για το 2022 με βάση το συλλογισμό ότι ένα μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής δεν μπορεί για κανένα λόγο να είναι ταυτόχρονα και προπονητής, διότι η Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελεί "προϊσταμένη αρχή" για το ΔΣ, εφόσον το ελέγχει (!), και κάθε μέλος της εν λόγω Επιτροπής είναι στην ουσία "ελεγκτής" των πράξεων των μελών του ΔΣ και άρα υπόκειται στα ίδια κωλύματα με τα μέλη του ΔΣ!!! Συνεπώς, ο προπονητής Πέτρος Σταυροπιερράκος παρανόμως έθεσε υποψηφιότητα για μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής, παρανόμως εκλέχθηκε, παρανόμως έλεγξε τα απολογιστικά του 2021 και παρανόμως συμμετέχει ακόμα στην Εξελεγκτική Επιτροπή!!!

Προφανώς, βέβαια προκύπτει ότι και τα άτομα από το σημερινό ΔΣ, που ήταν στην προσωρινή διοίκηση που οργάνωσε τις εκλογές, θα πρέπει να εκπέσουν από τις θέσεις τους στο σημερινό ΔΣ!!!

82

Η Απάτη των μελών του ΔΣ, που κρυφά εξακολουθούν να είναι προπονητές στα γυμναστήριά τους  παραβαίνοντας τον αθλητικό νόμο, όπως οι Ηλίας Χρήστου, Σταύρος Σταυριανίδης και Περικλής Κανέλλης.

83

Η Απάτη της μη καταγραφής σε ειδικό βιβλίο των καταθέσεων των αδειών άσκησης επαγγέλματος από προπονητές, ώστε να αναλαμβάνουν ως διοικητικοί! Πραγματικά η ΕΛΟΚ από πάντα και μέχρι σήμερα έχει γίνει άμεσα ή έμμεσα υποχείριο των προπονητών-δασκάλων, οι οποίοι καταλάμβαναν παράνομα θέσεις μελών στο ΔΣ κατά παράβαση του αθλητικού νόμου, ώστε να ελέγχουν όλους τους συλλόγους και διοικητικά και τεχνικά!

Η Απάτη αυτή , όπως και πολλές από τις προηγούμενες, είχε στηθεί από τις προηγούμενες διοικήσεις και "αφέθηκε" να υπάρχει από τη διοίκηση Α-Σιετή μια και βολεύει και τους τωρινούς διοικούντες!

84

Η Απάτη της  Έλλειψης Μητρώου Νταν της ΕΛΟΚ σε συνδυασμό με την Απάτη Έκδοσης Διπλωμάτων Νταν αποτελούν καραμπινάτη απόδειξη ξεπλύματος μαύρου/βρώμικου χρήματος από Συμμορία με Δομή και Ιεραρχία:

 Πραγματικά, η προέλευση των ονομαζόμενων "παράβολων" για έκδοση διπλώματος Νταν αποτελεί πηγή ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ/ΒΡΩΜΙΚΩΝ εσόδων για την ΕΛΟΚ!

Επίσης, η απόκρυψη των ονομάτων όσων παίρνουν Νταν δια της απόκρυψης του Μητρώου Νταν της ΕΛΟΚ αποτελεί απόκρυψη του πραγματικού ύψους και του είδους των ΜΑΥΡΩΝ εσόδων!

Η αναγραφή στις σχετικές αποδείξεις είσπραξης "για οικονομική ενίσχυση της ΕΛΟΚ" αποτελεί ψευδή αιτιολογία είσπραξης των ΜΑΥΡΩΝ εσόδων!

Και τέλος, η νομιμοποίηση αυτών των εσόδων ως νομίμων εσόδων της ΕΛΟΚ, ενώ είναι απόλυτα παράνομα, αποτελεί το λεγόμενο "ξέπλυμα βρώμικου χρήματος" με ενόχους όλο το ΔΣ της ΕΛΟΚ!

Αλλά η σημερινή διοίκηση της ΕΛΟΚ φέρει ακέραια την ευθύνη και για όσες παρανομίες των προηγουμένων διοικήσεων δεν έχει διορθώσει!

85

Η Επικαιρότητα για την 11/12/2022 στην Ευρωβουλή:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βελγικής εισαγγελίας:
«Συνολικά έξι άτομα στερήθηκαν την ελευθερία τους την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο μεγάλης έρευνας απο την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία και την Ομοσπονδιακή αστυνομία για φερόμενη εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Υπάρχουν υποψίες ότι τρίτα μέρη σε πολιτικές ή και στρατηγικές θέσεις εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πληρώθηκαν με μεγάλα χρηματικά ποσά ή τους προσφέρθηκαν σημαντικά δώρα για να επηρεάσουν τις αποφάσεις της Βουλής.

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν από τον ανακριτή των Βρυξελλών που ηγείται της έρευνας. Κατηγορούνται για  συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά.  Δύο αφέθησαν ελεύθερα από τον ανακριτή.

Έρευνα έγινε και στο σπίτι δεύτερου βουλευτή γύρω στις 20:00 το βράδυ την προηγούμενη νύχτα.
Για το συμφέρον της έρευνας, προς το παρόν δεν θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες. Ο Τύπος θα ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις μέσω δελτίων τύπου».

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος! 

Όλα τα ανωτέρω είναι σε γνώση του Υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και της Κυβέρνησης, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για την ηθική και τη νομιμότητα, αλλά μόνο για το «κομματικό κέρδος»!

Όλα τα ανωτέρω συμβαίνουν επαιδή η ανίκανη και άχρηστη ΓΓΑ, παρ' όλο που επιχορηγεί την ΕΛΟΚ από το 1990 επί 32 χρόνια, δεν έχει ούτε έναν ικανό υπάλληλο που να γνωρίζει το καράτε και να παρακολουθεί τη λειτουργία της ΕΛΟΚ από κοντά, ώστε να αποφεύγεται η καταρρακτώδης βροχή των παρανομιών της!!!

Όλα τα ανωτέρω δεν αποφεύγονται με τσιριμόνιες, γλυψίματα και ψευτο-ευγένειες, αλλά με συνεχή έλεγχο υπό την απειλή της εκ του νόμου τιμωρίας!

Αλλά η αιώνια γραμμή των πολιτικών είναι να παίρνουν ψήφους και από τους νομοταγείς πολίτες και από τους εγκληματίες, η τιμωρία των οποίων σκοντάφτει στο λεγόμενο "πολιτικό κόστος"! (Εκτός από τη λανθάνουσα υπόγεια συνεργασία.)

 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .