karate.gr:  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

Πρώτη Δημοσίευση:  31/1/2023. / Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20€/y!

Αρχική,      Επικαιρότητα,      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Καμιά απολύτως δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων από τους ηλίθιους της ΕΛΟΚ! Αποδεικνύεται η παγκόσμια εμπορευματοποίηση του καράτε από τον Αντόνιο Εσπίνος ως κύρια αιτία της στέρησης επι 25 χρόνια της Ολυμπιακής αναγνώρισης!

 

Απολογισμός για τους αγώνες ... Κωλοπετινίτσας WKF-K1 στην Αθήνα!!!

 Η "εμποράκλα-πρόεδρος" της WΚF και οι Fan της ΕΛΟΚ!

 Παρανομίες της ΕΛΟΚ και Εξαπάτηση της Ελεγκτικής Επιτροπής!

Επιστολή-Διαμαρτυρία της Ελεγκτικής Επιτροπής για εμπόδια στο έργο της από τον Ταμία και μηδενική πρόοδος στους διαχειριστικούς κα οικονομικούς ελέγχους της ΕΛΟΚ!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Από την 1/3/2023 καταγγέλλονται αναδρομικά από την 29/5/2021 όλες οι παρανομίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες με emails!

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!

 

Β - Προσπαθούν να εξαπατήσουν την Ελεγκτική Επιτροπή οι Απατεώνες της Εκτελεστικής Επιτροπής!!!

Γ - Οι Εθελοντές και το "επιλεκτικό χαρτζιλίκι" μέσω "των συλλόγων τους"!

Δ - ΠΑΣΥΓΟ-ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ή χαϊδευτικά ΠΑΣΥΓΟΚΑΚ: ο Σύλλογος των Γονιών των Αθλητών.

Ε - Κακοδιοίκηση από το ΔΣ/ΕΛΟΚ και η Δημοκρατία στη Γυάλα για το καράτε!

 M A K I W A R A .

Α - 13-15/1/2023 – "Karate 1-Series A, Athens 2023": Το τσίρκουλο των μαϊμούδων ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ!  (Ενότητες)

 

Το αξιοθρήνητο Δελτίο Τύπου της ΕΛΟΚ την 16 Ιανουαρίου, 2023, μετά το τέλος των αγώνων ... Κωλοπετινίτσας "K1 Athens 2023" από τους Ψεύτες και Υποκριτές Διοικούντες την ΕΛΟΚ:

 

"Δεύτερη η Ελλάδα ανάμεσα σε 72 χώρες

Με απόλυτη επιτυχία, σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο, ολοκληρώθηκε στο κλειστό της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια το Παγκόσμιο Κύπελλο Karate 1 Series A  Athens 2023. Ήταν η πρώτη μεγάλη διεθνής διοργάνωση που ανέλαβε η χώρα μας μετά από δέκα χρόνια και συνοδεύτηκε από την κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων, δύο χρυσών και δύο ασημένιων, χάρη στα οποία η Ελλάδα κατέκτησε την δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη πίσω από την Ιαπωνία και ανάμεσα σε 72 χώρες.

Την Κυριακή, τελευταία ημέρα των αγώνων, τους αγώνες παρακολούθησαν και συμμετείχαν στις απονομές ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε (WKF) Αντόνιο Εσπίνος και πολλοί πρόεδροι εθνικών ομοσπονδιών του αθλήματος.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι δύο Ελληνίδες, Κέλλυ Κυδωνάκη και Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου. Στον τελικό της κατηγορίας +68κ. KUMITE, η Κυδωνάκη, νίκησε 4-0 την Κελάρα Μαντάνι (ΗΠΑ), ενώ στα -61κ. η 18χρονη Χρυσοπούλου, αποκάλυψη των αγώνων, νίκησε 4-1 την Σαράρα Σιμάντα (Ιαπωνία), παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Στα -75κ. ανδρών ο Χάρης Γιαννάκος «κουβαλούσε» έναν τραυματισμό στο γόνατο από τον ημιτελικό της Παρασκευής. Εναντίον του Μαροκινού Ασάας έσφιξε τα δόντια, πήρε πρώτος σημείο, όμως δεν κατάφερε να συνεχίσει και αποχώρησε με το σκορ στο 1-1. Στα -84κ. ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό απέναντι στον πολύ δυνατό Ιάπωνα Τζουνία Έτο, ο οποίος επικράτησε 3-1.

 

* Η διοργάνωση διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της WKF. Χορηγός του K1 Series A Athens 2023 είναι η ΔΕΗ ανανεώσιμες Μ.Α.Ε. και χορηγοί επικοινωνίας η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων."

 

Στο προηγούμενο άρθρο μας μετρήσαμε στα πρόχειρα τις ... πατάτες του Προέδρου, του Αναπληρωτή και γενικά των Διοικούντων την ΕΛΟΚ και φτάσαμε στην  Πατάτα Ένατη , που αποτελεί ο στρουθοκαμηλισμός, η υποκρισία και το ψεύδος του Προέδρου, του Αναπληρωτή Προέδρου και Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων, αλλά και όλου του ΔΣ της ΕΛΟΚ, περί τη Δεύτερης Θέσης του Ελληνικού Καράτε της ΕΛΟΚ σε σχέση με τις 72 χώρες, που ήρθαν τελικά στους αγώνες! Στον επόμενο Πίνακα δίνουμε τις 1ες, 2ες, 3ες και Σύνολο θέσεις των μεταλλίων για κάθε χώρα, καταγράφουμε το σύνολο των αθλητών για κάθε χώρα και προφανώς Ποσοστό Επιτυχίας σε % είναι το κλάσμα "Μετάλλια διά Συμμετοχές", που το δίνουμε και αυτό! Και τέλος σορτάρουμε τον Πίνακα κατά φθίνουσα σειρά Ποσοστού Επιτυχίας!

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η Ιαπωνία έχει ένα Ποσοστό Επιτυχίας (απόδοσης της εθνικής τους ομάδας) = 15/26 = 58%!!! Το Μαρόκο = 33%, το Περού = 33%, κτλ., η Τουρκία = 10%, η Βόρεια Μακεδονία = 7%, η Ελλάδα = 4/81 = 5%, κτλ., η Γαλλία = 4%, η Ιταλία = 4%, η Αμερική = 3%!

 Δηλαδή, Πρόεδρε Α-Σιετή: ΠΑΤΆΤΑ ΔΕΚΑΤΗ και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΗ = Παπάρια Δεύτεροι στους 72 ήρθατε! 14οι ήρθατε στους 44 με 81 αθλητές, όταν περί τις 60 χώρες ήρθαν με κάτω από 30 αθλητές και 30 χώρες με κάτω από 5 αθλητές! .

 

Το Δελτίο Τύπου συνόδευαν τέσσερις όλες-όλες φωτό αθλητών από τις απονομές και τίποτα άλλο! Καμιά έκθεση για τους αγώνες, καμιά φωτογραφία και κανένα βίντεο για τους αγώνες, λες και τους το είχε απαγορεύσει η Παγκόσμια με το συμβόλαιό της! Άδειο το Στάδιο και τις τρεις ημέρες των αγώνων! Μόνο μερικοί γονείς, οι ... υπάλληλοι της Παγκόσμιας, που διεκπεραίωσαν τους αγώνες και του ... Σταδίου φυσικά, που κρατούσαν την ... καθαριότητα!!! Και ευτυχώς, που είχαν και δωρεάν την είσοδο, γιατί αν έβαζαν 5 Ευρώ εισιτήριο δεν θα πήγαιναν ούτε οι γονείς των αθλητών!

Και πραγματικά τους είχε απαγορεύσει η Παγκόσμια φωτογράφους και βιντεολήπτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, διότι διατηρεί όλα τα φωτογραφικά και βιντεοσκοπικά δικαιώματα με το συμβόλαιο, που μας κρύβουν οι απατεώνες της ΕΛΟΚ, για τον εαυτό της στο site https://www.wkf.net/news-center-new/2023-karate-1-series-a-athens/2047 !!!

 

Απονομές από τους αγώνες!

 

Εύστοχο σχόλιο "κορυφαίου θαυμαστή" του Facebook της ΕΛΟΚ!

 

Ποιός πλήρωσε τα χρηματικά βραβεία των τεσσάρων πρώτων νικητών??? Η ΕΛΟΚ??? Πότε θα δουμε τον ισολογισμό των εσόδων-εξόδων του Κ1???

 

Άδειο το Στάδιο καθ΄όλη τη διάρκεια των τριήμερων αγώνων! Θεατές ήταν οι αθλητές και οι γονείς τους! Ανυπαρξία φιλάθλων, αφού δεν έγινε καμιά απολύτως διαφήμιση από τους ηλίθιους και το Στάδιο ήταν στην άκρη του κόσμου!!!

 

Το Δελτίο Τύπου της ΕΛΟΚ το συμπληρώνει, όσο μπορεί, ο Μάριος Σιταράς στο λογαριασμό του στο Facebook!!!

(Με διορθώσεις ορθογραφικές, συντακτικές και εννοιολογικές!)

Marios Sitaras,   16 Ιανουαρίου στις 10:25 π.μ.  · 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Η Ελλάδα των δυο όψεων…

Εμείς οι Έλληνες είμαστε περίεργος λαός, με ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία.

Ίσως για αυτό δεν μπορεί κάποιος να μας κατατάξει αν ανήκουμε στην Ανατολή ή στην Δύση… Έχουμε εφεύρει και μια λέξη η οποία δεν συναντάται σε καμία ξένη γλώσσα ….

ΦΙΛΟΤΙΜΟ….τι θέλω να πω….

WKF, ΕΛ.Ο.Κ, ΚARATE 1 ATHENS 2023… Μια όμορφη διοργάνωση, με συγκεκριμένες προδιαγραφές διοργάνωσης απο την WKF οι οποίες έπρεπε να τηρηθούν απαρέγκλιτα. Αντισταθμιστικά οφέλη της επένδυσης αυτής από την ΕΛ.Ο.Κ για την Ελλάδα συζητήσιμα (μάλλον "υπό συζήτηση"), πλην δημοσίων σχέσεων με την WKF, οικονομικά οφέλη μηδενικά, με μεγάλη ζημία για την ΕΛ.Ο.Κ πιστεύω!!! Αναμένω τον απολογισμό της διοργάνωσης και ελπίζω αυτό να μην αποφέρει οικονομικό αντίκτυπο για τους γονείς των αθλητών βάζοντας το χέρι στην τσέπη για άλλη μια φορά για να χρηματοδοτήσουν την συμμετοχή των παιδιών τους σε ένα ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ταξίδι για άλλη μια φορά από την ΕΛ.Ο.Κ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κύπρο!!! (Ακούστηκε ότι ο κάθε αθλητής θα πληρώσει 200 ευρώ για να συμμετάσχει σε ένα ταξίδι που δεν στοιχίζει πάνω από 450 ευρώ και η ΕΛ.Ο.Κ το χρεώνει 560 ευρώ!!!)

ΣΑΦΩΣ η ΕΛ.Ο.Κ να πραγματοποιεί διεθνείς διοργανώσεις ΑΛΛΑ με πραγματικά αντισταθμιστικά οφέλη για τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, όχι μόνο για την ΡΕΚΛΑΜΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ και ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ το μάρμαρο στο ΤΕΛΟΣ να το ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ οι συνήθεις ύποπτοι, οι αθλητές και κατά επέκταση οι ΓΟΝΕΙΣ τους, διότι δεν υφίσταται ούτε καν ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΟΣ των Εσόδων με τα ΕΞΟΔΑ από μια τέτοιου είδους διοργάνωση!!! Κοινώς μας βάζει ΜΕΣΑ!!!

Όπως είπα το Κ1 ήταν μια όμορφη διοργάνωση και δίνω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους εμπλεκόμενους και στον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΛ.Ο.Κ κο Χρήστου  αλλά….

1. Ο κος Χρήστου μου είπε ότι αν δεν υπήρχαν κάποιοι ελάχιστοι που έκαναν την ανάγκη ΦΙΛΟΤΙΜΟ αυτή η διοργάνωση δεν θα είχε επιτυχία διότι δεν υπήρχε η βοήθεια που ανέμενε από το σύνολο!!! Ότι ο Πρόεδρος μας κος Σιετής ενεργοποιήθηκε τον τελευταίο μήνα πραγματοποιώντας κάποια τηλέφωνα ώστε να λυθούν σοβαρά προβλήματα δίδοντας του συγχαρητήρια (λες και δεν ήταν καθήκον του και μας έκανε χάρη) και έκλεισε την συζήτηση μας τονίζοντας μου ότι ήταν η καλύτερη διοργάνωση που έχει πραγματοποιήσει η Χώρα μας;;;;; Και κάποιοι συμπεριλαμβανομένου και εμού ίσως (δεν μου το είπε αυτό) ήθελαν να αποτύχει η εν λόγω διοργάνωση καθότι είμαι αυτός που μονίμως καταγγέλλω τα πεπραγμένα της τωρινής διοίκησης σε μόνιμη βάση!!!

Βέβαια του αντιπαρέβαλλα:

Πώς ξαφνικά οι πολλοί έγιναν ελάχιστοι;

Όταν γνώριζαν όλοι μα ΟΛΟΙ από τον Μάρτιο ότι θα αναλαμβάναμε την εν λόγω διοργάνωση….

Αυτό το είπα φωνακτά σκεπτόμενος τα άλλα που σας τα έχω πει άπειρες φορές κατά το παρελθόν για το συγκεκριμένο θέμα όπως και ότι η Ελλάδα έχει φιλοξενήσει πολύ πιο σημαντικές διοργανώσεις στο παρελθόν με πολύ μεγάλη επιτυχία!!! Καταλαβαίνω Ηλία ότι θέλεις να ευλογήσεις τα γενιά σου αλλά μην είσαι αμνήμων!!!

Ηλία, Μπράβο σου, αλλά φίλε μου υπάρχει ένα μεγάλο θέμα στο οποίο είσαι συμμέτοχος!!! Εσύ ανέλαβες να φέρεις σε πέρας ένα γεγονός και τα κατάφερες, αλλά για το ΧΕΙΜΑΔΙΟ, που λέγεται ΕΛ.Ο.Κ, και εσύ στο μερίδιο, που σου αναλογεί, έχεις τις ευθύνες σου!!! Εξού και όλοι σας έχουν γυρίσει την πλάτη γιατί πολύ απλά όταν σας πρόσφεραν την βοήθεια τους, τους αποκλείσατε και το κυριότερο η Αγία ΤΡΙΑΣ μαζί με τον Κραβαρίτη και τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ του ΣΙΕΤΗ καπηλεύονται έναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΟ!!!

Την μοναξιά της ΕΞΟΥΣΙΑΣ σας εσείς την επιβάλλατε στον εαυτό σας!!! ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΤΩΡΑ!!!

Η ευθύνη σου Ηλία ξέρεις ποια είναι !!! Ότι από όλους αυτούς που είναι εκεί μέσα ίσως είσαι ο μοναδικός που φέρεις το ειδικό βάρος να αντιδράσεις και δεν αντιδράς!!! Το να κάνεις (μάλλον "νιώθεις") την ανάγκη ή τη συμπάθεια ή την αδυναμία που έχεις σε κάποιους ή να τιμάς κάποιους γιατί θεωρείς ότι σε βοήθησαν και σε στήριξαν σε χαλεπούς καιρούς λέγεται ΦΙΛΟΤΙΜΟ. Αλλά φίλε Ηλία, όπως στα έχω πει και στο παρελθόν είσαι Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ, είσαι γνώστης και είσαι εκεί επ' ωφελεία όλων και κυρίως των παιδιών και ναι η Ιστορία γράφετε από τους Νικητές αλλά όχι εις βάρος παιδιών, γιατί τότε ονομάζεται ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ και παιδοφαγία, γιατί στην προκείμενη τα παιδιά είναι οι απώλειες των πολιτικών παιχνιδιών των νικητών!!!

Λουτράκι Προκρίσεις, Εγχρώμων Λουτράκι, Προκρίσεις - αξιολογήσεις - Προκρίσεις…. Ξανά μανά αξιολογήσεις!!! Έλεος….

Ηλία ενεργοποιήσου να σωθεί οτιδήποτε αν σώζεται αν σε ενδιαφέρουν τα παιδιά, το μέλλον του αθλήματος, το μέλλον του Καράτε!!! Μπορείς να μην είσαι μόνο θεατής σε αυτή την κατάντια…. Μπορείς;

Ο κος Μάνος Νάνος - υπάλληλος της ΕΛ.Ο.Κ - σε συζήτηση που είχα μαζί του μεταξύ άλλων (στα οποία δεν δίνω σημασία γιατί είναι έμμισθος υπάλληλος της ΕΛ.Ο.Κ, θεωρώ την άποψη του μη αντικειμενική) μου είπε ότι με πρωτοβουλία του Προέδρου ευρέθη γήπεδο δίνοντας του τα εύσημα …! Του απάντησα ότι πλην του ανακοινωθέντος της ΕΛ.Ο.Κ να διεξαχθούν οι αγώνες σε ακατάλληλο γήπεδο (δεν πληρούσε τις προδιαγραφές) και εννοώ το ποδηλατοδρόμιο που σημαίνει ότι όσοι το πρότειναν και το ψήφισαν συμπεριλαμβανομένου και του Πρόεδρου είναι παντελώς άσχετοι… με 20.000 ευρώ που πλήρωσε η ΕΛ.Ο.Κ για τα Άνω Λιόσια τελευταία στιγμή εγώ μόνο εύσημα δεν του δίνω όταν από τον Μάρτιο γνώριζε ότι θα αναλάβουμε το Κ1!!!

Τον κο Νάνο τον ενδιαφέρει να πληρώνεται από την ΕΛ.Ο.Κ ορθά σκεπτόμενος!!! Εμένα με ενδιαφέρει ως Γονιό αυτά τα λεφτά, τα 20.000 ευρώ να μην τα πληρώσουν οι Γονείς για άλλη μια φορά γιατί ο κακός προγραμματισμός του Προέδρου και του Δ.Σ στέρησε χρήματα από τα ταμεία της ΕΛ.Ο.Κ με συνέπεια για άλλη μια φορά οι Γονείς να κληθούν να χρηματοδοτήσουν εθνική αποστολή!!! Ελπίζω όχι….

Ρε τι τραβάμε…

 

Πάμε παρακάτω. Υπόθεση Προκρίσεις…Αυτό αφορά τους ειδικούς, την Τ.Ε, το Δ.Σ, τον Πρόεδρο….

 

Εσείς όλοι οι Φωστήρες, είστε εκπρόσωποι (μάλλον "οι διοικούντες") ενός φορέα που αναπτύσσει και καλλιεργεί το άθλημα του Καράτε στην Ελλάδα όταν 15 ημέρες πριν το Πανευρωπαϊκό δεν έχει στελεχωθεί η Εθνική Ομάδα;;;

WKF-ΕΛ.Ο.Κ-Κ1 επιτυχημένη διοργάνωση όμορφη εικόνα στο εξωτερικό!!! Φιλότιμο!!!

ΕΛ.Ο.Κ-Εθνική Ομάδα-Προκρίσεις!!! Απότομη προσγείωση ξανά στην Ελληνική Πραγματικότητα και στην απαξίωση του αθλήματος, την καταρράκωση της ψυχολογίας των αθλητών μας, των παιδιών μας!!!

Πάμε ακόμη πιο παρακάτω!!!

Κε Μαργαριτόπουλε, κε Τριανταφύλλη αν ενθυμούμαι μου λέγατε ότι είμαι άσχετος στα περί προπονητικής!!! Εγώ τουλάχιστον διαθέτω κοινό νου, εσείς; Έχετε γίνει περίγελος…. 15 ημέρες πριν το Πανευρωπαϊκό με ποιους αθλητές θα στελεχωθεί η εθνική ομάδα γνωρίζετε;;;; Σας δικαιολογώ έως ενός σημείου λόγω του μικρού της ηλικίας σας και της ανάγκη σας για επαγγελματική ανέλιξη και καταξίωση ως προπονητές των συλλόγων σας, συγχωρέστε με της Εθνικής ήθελα να πω αλλά το έχετε τερματίσει!!! Έλεος!!!

Να μην μιλήσω για τα παιδιά μας. Την ψυχολογία τους την έχετε κάνει ΤΙΡΑΜΟΛΑ.

Ωραίο κόμικ με πρωταγωνιστές εσάς, τους ειδικούς όχι στο άθλημα αλλά στο να καταστρέφετε αθώες ψυχές, παιδιά!!!

Αν ενθυμούμαι κε Μαργαριτόπουλε είστε ειδήμων στην ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ όπως μου είπατε…. Υπάρχει κάποιο κεφάλαιο στην Προπονητική για το συγκεκριμένο θέμα ή σκέφτεσαι να γράψεις κάποιο σύγγραμμα επ' αυτού ως πρωταγωνιστής του διδάσκοντας πως να καταστρέφεις την ψυχολογία ενός αθλητή ως προπονητής!!! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ όχι γιατί είστε ανάξιοι ως προπονητές στο τεχνικό κομμάτι ΑΛΛΑ γιατί δεν είστε ηθικά άξιοι να προπονείται τα παιδιά μας!!! Μείνετε στους συλλόγους σας, στα δικά σας παιδιά και μακρυά από τα παιδιά μας!!! Αυτό έχω να σας πω μόνο!!! Και το εννοώ. Με την ψυχική υγεία των παιδιών μας ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ δεν θα παίζετε εσείς!!! Εμείς οι Γονείς τα παιδιά μας στον αθλητισμό τα στέλνουμε για να γίνουν Ολοκληρωμένοι Χαρακτήρες και όχι να μας τα καταστρέφουν ψυχολογικά οι ειδήμονες!!!

*** Για τον Διευθυντή Αθλήματος τι να πρωτοπώ!!! Έχει πάει σε άλλο level - ΕΠΙΠΕΔΟ την αναισθησία που αντιμετωπίζει το καθήκον του που απορρέει εκ της θεσεως του!!! Τον κοίταζα στις προκρίσεις ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ το Παλλικαράκι του για το πως θα παίξει εντός του αγωνιστικού χώρου γνωρίζοντας ότι τον ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!!!

Και όχι μόνο ο κόσμος αλλά και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το λοιπό συνάφι ….. Ούτε τα προσχήματα ΚΩΣΤΑ μου και καλά εσύ, ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ, ο πρόεδρος της Τ.Ε, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ δεν είχαν την ελάχιστοι ευθιξία να μιλήσουν!!! Κύριοι είστε μια πολιτική συμμορία που κατασπαράζετε τα παιδιά μας με κύριο χαρακτηριστικό σας την ΠΑΙΔΟΦΑΓΙΑ!!! Καλή σας Όρεξη αλλά πιστεύω ότι θα έχετε τεράστιο πρόβλημα με την ΧΩΝΕΨΗ!!!

Επίλογος επιτέλους… Στέλνω επίσης τους χαιρετισμούς μου σε έναν άλλον προπονητή που τον ξέρω από μικρό παιδί και τον συνόδευσα στα πρώτα του βήματα στο Καράτε. Θα τον συμβουλεύσω να αποσυρθεί από τον χώρο ζητώντας μια ειλικρινή συγνώμη, επιδεικνύοντας έμπρακτα μεταμέλεια για τις πράξεις του, δεχόμενος την οποία ποινή του επιβλήθηκε (χωρίς να ασκήσει έφεση), αλλάζοντας σελίδα στην ζωή του γνωρίζοντας ότι η εν λόγω συμπεριφορά του δεν έχει καμία δικαιολογία και είναι ασυγχώρητη από έναν Γονέα που του έχει εμπιστευθεί το παιδί του…. Του το λέω ως συμβουλή λόγω της γνωριμίας μας γιατί αν τον συναντήσω δεν θα ξέρω ποια θα είναι η αντίδραση μου!!! Εγώ δεν είμαι τόσο πολιτισμένος και ψύχραιμος όσο οι συγκεκριμένοι γονείς ….και μπράβο τους ειλικρινά!!!

To be continued θεσμικά πλέον.

Αναμένοντας τις ανάλογες ενέργειες από όσους έχω αναφέρει….

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε.

 

Από προπόνηση εθνικών ομάδων!!! Τα παιδάκια, που βλέπετε είναι στην ηλικία των 6-10 χρόνων, που ακόμα παίζουν ... LEGO, και η ΕΛΟΚ συγκροτεί με αυτά Εθνικές Ομάδες για παγκόσμιους αγώνες καράτε χωρίς να έχουν ακόμα μάθει ούτε τι είναι η μαχητική τέχνη του καράτε μέσα στον ένα χρόνο προπόνησης, που κάνουν, ούτε τις τεχνικές του αθλήματος! Τους δημιουργεί το ψεύτικο ιδανικό των δήθεν "αγώνων" στον ψεύτικο κόσμο της ... Μπάρμπι, ενώ οι άμυαλοι γονείς νομίζουν ότι έχουν ... παιδί-Σαμουράι!!!

 

Και μερικά αξιόλογα Σχόλια στο προηγούμενο δημοσίευμα του Μάριου Σιταρά!

Σπύρος Δρακόπουλος

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανάλυση που πρέπει να προβληματίσει όλους μας !!

Randori Efstathopoulos (είναι ο Κώστας Ευσταθόπουλος, μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ)

Συνήθως δεν σχολιάζω αλλά νομίζω ότι ο αγαπητός κ. Χρηστου δεν έχει δίκιο..

Πρώτα απ' όλα η χώρα έχει αναλάβει μεγάλες διοργανώσεις με αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τελικό Πανευρωπαϊκου ποδοσφαίρου, πόλο, πάλη, τζούντο ενώ κάθε έτος διοργανώνει η Ελληνική ομοσπονδία Τζούντο το Ηλιάδης Cup με εξαιρετική επιτυχία ενώ οι συμμετέχοντες είναι από όλο τον Κόσμο..

Επίσης να σημειώσω ότι κανείς μα κανείς ως πρόσωπα ή ως Σύλλογοι δεν θα ήθελε να αποτύχει η Ομοσπονδία για δύο απλούς λόγους.. Πρώτον προβάλεται η χώρα μας και δεύτερο η σωστή διαφήμιση των αγώνων (που δεν έγινε) βοηθάει στην εξάπλωση του αθλήματος με αποτέλεσμα να ωφελούνται οι Σύλλογοι και όχι μόνο η wkf..

Μιας που είπα για διαφήμιση, σημειώνω ότι για να μάθεις ότι γίνονται αγώνες έπρεπε να ακολουθείς την σελίδα της Ελοκ.. Δεν έπαιξε πουθενά, ούτε στο high Chanel ως διαφήμιση ενώ θα έπρεπε να γίνει ... πάταγος μπας και έρθει κανένας..

Σε ότι αφορά τους εθελοντές θα πω ότι ο Σύλλογος Ατρόμητος Μαχητής Περιστερίου παρ όλο που ποτέ δεν έχει επιδοτηθεί ούτε ένα ευρώ, έστειλε εθελοντή, τον έφορο του, που δυστυχώς βέβαια απαλλοτρίωσε μια ζακέτα.. Κύριε Αθανασοπουλε να την πας πίσω.

Μήπως θα έπρεπε και οι Σύλλογοι, που επιδοτούνται επιλεκτικά και όχι οριζόντια να μας πουν γιατί δεν έστειλαν;

Κατά τα άλλα ο συμπαθής κ. Χρηστου έχει δίκιο..

Ποια άλλα δηλαδή; Δεν υπάρχουν άλλα.

Ανεξάρτητα από όλα αυτά θεωρώ τον κ. Χρηστου εξυπνότερο από πολλούς εκεί μέσα..

ΥΓ θέλετε να σας θυμίσω ποιός και γιατί είχε την ιδέα και δημιουργήθηκε το Κ1 ως θεσμός; Τόχω..

Giannis Parastatidis

Randori Efstathopoulos από επαρχία δεν ήρθαν γιατί δεν είχαν που να κοιμηθούν εκτός από κάποιους που μπόρεσαν να βρουν !!! Δεν είχαν λεφτά για να πληρώσουν ξενοδοχείο!!!!

Randori Efstathopoulos

Giannis Parastatidis Για αυτό ήταν μάγκες πέρσι αυτοί από τη Χίο. Παρ όλο που τους είπε ο άλλος σύλλογος να τους πληρώσει τα ναύλα..

Giannis Parastatidis

Randori Efstathopoulos ένας εθελοντής από επαρχία θα βάλει από την τσέπη του ... αναλυτικά θα σου πω: τραίνο 65 ευρώ, φαγητό κτλ την ημέρα 50 ευρώ, ταξί την ημέρα 30 ευρώ

ξενοδοχείο την ημέρα 60 ευρώ! (Παρέμβαση karate.gr: Τρένο με ... φορτωτική μόνο 20 €, Φαγητό πλούσιο με δίαιτα 20 €, αντί ταξί με τα πόδια υγιεινά 0 € και ξενοδοχείο φθηνό 20 € και θα ... κουνιώνται και οι ... τοίχοι!!!) βγάλε το συμπέρασμα και το κόστος!!! Το καράτε δεν είναι μόνο η Αθήνα!! Εσύ θα πας με το αμάξι σου, εσύ θα πας στο σπίτι σου, Εσύ θα πας στο κρεβάτι σου, εσύ θα φας στο σπίτι σου!! Γι' αυτό μη ρωτάς που είναι ο κόσμος!!! Εγώ προσωπικά δήλωσα (εννοεί εθελοντής) και το μόνο που ζήτησα είναι το ξενοδοχείο!!!!! Και μου είπε ο υπεύθυνος δε δίνουν λεφτά για ξενοδοχείο!!!!!!

Randori Efstathopoulos

Επαναλαμβάνω.. Θέλετε να σας πω ποιανού ιδέα ήταν ο θεσμός και για να κονομησει ποιός;

Για όλα μα όλα που τραβάτε φταίει ο ... μαλακός ο Εσκομπάρ... Γιατί αν δεν ήταν ... μαλακός να κυνηγάει τον κόσμο, δεν θα προέκυπταν πέντε Εσκομπαράκια που κάνουν το ίδιο.. Ακούτε μένα που έλεγε κι ο Γκμοχ..

Τα παράπονά σας στην Εκτελεστική Επιτροπή!

Marios Sitaras

Randori Efstathopoulos του φίλτατου Φυλακτού!!! (Τι εννοεί? Μάλλον: "να τα πεις!") Το για να κονομήσει δεν μου αρέσει ως έκφραση….

Να διευκολύνει ας πουμε την διακίνηση αφορολόγητων αμοιβών και εισφοροδιαφυγής ταιριάζει καλύτερα και όχι μόνο ΕΝΑΝ αλλά πολλούς οι οποίοι ανήκουν στο σώμα διαιτησίας!!! Όπως λένε κοντά στον βασιλικό ποτίζετε και η γλάστρα!!!

Όλοι ευχαριστημένοι… και αυτοί που λαμβάνουν και η ΕΛ.Ο.Κ που εισφοροδιαφεύγει …..

Randori Efstathopoulos

Marios Sitaras τον Φυλακτό μην τον ενοχλείς είναι φίλος μου.. Και ο Φυλακτός δεν ήταν αυτός που είχε την ιδέα και την πρότεινε στον Εσπινος

Giannis Parastatidis

Randori Efstathopoulos Η αγάπη παιδεύει

Marios Sitaras

Προσωπικά μαθαίνω ότι η ΚΕΔ για τα διαδικτυακά σεμινάρια πληρώνεται. Οι διαιτητές για την Εθελοντική εργασία τους πληρώνονται μέσω των συλλόγων τους. Αλλά για τους πραγματικούς (τι εννοεί εδώ?) λεφτά δεν υπάρχουν ….. Ή υπάρχουν αλλά κατευθύνονται αλλού επιλεκτικά, λέω εγώ τώρα και το κυριότερο οι αιμοδότες γονείς καλούνται να πληρώσουν τι και ποιον!!!

Giannis Parastatidis

Marios Sitaras δηλαδή το σεμινάριο που μας έκαναν διαδικτυακά πληρώθηκαν;;;;  δηλαδή το 85αρι;;;αααα γιαυτό θα ξανά γίνει σεμινάριο;;;

Φίλε Μάριε μια μετάφραση κοστίζει 1000 ευρώ τόσο μου ζήτησαν εμένα για τους κανονισμούς. Δηλαδή ο πρόεδρος της ΚΕΔ δε μπορεί να μας τους εξηγήσει;

Σπύρος Δρακόπουλος

Giannis Parastatidis άλλο μετάφραση και άλλο διαδικτυακή ενημέρωση από δύο "εθελοντές" διαιτητές !!

Giannis Parastatidis

Σπύρος Δρακόπουλος συμφωνώ!!85 ευρώ για μια ώρα καλά είναι!!!

Σπύρος Δρακόπουλος

Και εγώ την ίδια πληροφορία εχω Marios Sitaras !! Σύμφωνα με απόφαση της ΚΕΔ για το διαδικτυακό σεμινάριο οι κκ Αναστασιάδης και Αρσενιάδης έλαβαν ως ΗΜΕΡΗΣΙΑ αποζημίωση 85 Ευρώ έκαστος και επιπλέον ο κ Αναστασιάδης 100 Ευρώ για ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ !!

ΣΗΜ: το εν λόγω διαδικτυακό ενημερωτικό σεμινάριο διήρκησε τρία τέταρτα της ώρας !! Δεν γνωρίζουμε φυσικά αν για την "ημερήσια αποζημίωση" οι δύο εθελοντές (!!!) διαιτητές εξέδωσαν κάποιο παραστατικό (ώστε να φορολογηθεί το συγκεκριμένο "έσοδο") ή αν τα πήραν "μαύρα" ή με άλλη αιτιολογία. Ελπίζω η Εξελεγκτική Επιτροπή ή οι ίδιοι "εθελοντές" διαιτητές να μας διαφωτίσουν σχετικά !! Πάντως και σε κάθε περίπτωση ο "εθελοντισμός" των κκ Αναστασιάδη και Αρσενιάδη μας στοιχίζει 85 ευρώ για τον καθένα για διαδικτυακή ενημέρωση 45 λεπτών (δηλ σύνολο 170 ευρώ αποζημίωση συν 100 ευρώ οδοιπορικά) !! Λίγο ακριβά δε νομίζετε ;;

 

 Β - Προσπαθούν να εξαπατήσουν την Ελεγκτική Επιτροπή οι Απατεώνες της Εκτελεστικής Επιτροπής και του ΔΣ!!!  (Ενότητες)

 

Στη χώρα, που οι απατεώνες του αθλητισμού αντιμετωπίζονται με ισοπεδωτικούς νόμους του τύπου "κανένας άνω των 71 σε ΔΣ αθλητικής ομοσπονδίας", που προσβάλουν ευθέως κάθε έντιμο πολίτη, διότι ο πρωθυπουργός τον λέει με νόμο "ανίκανο και κλέφτη", επειδή η αρμόδια δημόσια εποπτεύουσα υπηρεσία ΓΓΑ από τον τελευταίο υπάλληλο μέχρι την πολιτική της ηγεσία, είναι στελεχωμένη από ανίκανους και άχρηστους να εποπτεύουν τον αθλητισμό ...

 

... σε αυτή ακριβώς τη χώρα και στην  αθλητική Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε  με διοικήσεις Απατεώνων επί τουλάχιστον 33 χρόνια χωρίς ποτέ σε αυτά τα 33 χρόνια να έχει γίνει κανένας απολύτως διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος στον ετήσιο τζίρο της των 400 έως 500 χιλιάδων ευρώ, ακόμα και σήμερα με ... ηχηρές καμπάνες από το www.karate.gr να χτυπάνε στα αυτιά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, οι κατωτέρω Απατεώνες Διοικούντες ως Εκτελεστική Επιτροπή την ΕΛΟΚ ...

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου (αρχικά), Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος (σε αλλαγή του Χρήστου)!

 ... συνομωτούν, ώστε να εξαπατήσουν για ακόμα μια φορά την επόμενη Ελεγκτική Επιτροπή ... 

 

... ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, αλλά να αντικαταστήσουν τον έλεγχό της με μια "φιλική και στημένη έκθεση" του "φίλου ορκωτού λογιστή", ΑΠΑΤΗ που έχει επικρατήσει στην ΕΛΟΚ με την ανοχή της ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού υπό τον  Λευτέρη Μεσανυχτάκη,  ο οποίος υποθάλπει θρασύτατα τους Απατεώνες της ΕΛΟΚ εις βάρος του αθλητισμού και του Ελληνικού Λαού!!!

Σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας της ΕΛΟΚ, ΠΟΤΈ δεν έγινε ΣΩΣΤΟΣ διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος από την Ελεγκτική Επιτροπή της, ΠΟΤΈ δεν έκανε η ΓΓΑ έλεγχο σε αυτή την ομοσπονδία και μια φορά που υποτίθεται ότι έκανε το 2000 (από τους κολλητούς του Γιώργου Γερόλυμπου στη ΓΓΑ!) μετά από καταγγελία ότι δεν είχαν περιλάβει στον απολογισμό 45 εκατ. δρχ. ήταν ένας έλεγχος-μαϊμού! Στα τελευταια 7-8 χρόνια κανένας δεν αναλάμβανε ως Ελεγκτική Επιτροπή και οι Απατεώνες "Γερόλυμπος & Σία" το είχαν γυρίσει στο ... τσάμικο των Ορκωτών Λογιστών, ενώ τα πρόβατα σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ βοσκάγανε κουτόχορτο! Δεν ξεχνάμε και την περίφημη Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ) σε επίπεδο ... Κουζίνας της ... Μπάρμπι, αλλά και τον υπό κουκούλωμα από τη ΓΓΑ καταλογισμό των οικονομικών ατασθαλιών που ανέδειξε η Εθνική Αρχή Διαφάνειας! 

Διώξανε τον Γερόλυμπο οι σημερινοί ... "Εξυγιαντές", αλλά κράτησαν όλες του τις αρπακτικές συνήθειες και μάλιστα πρόσθεσαν σε αυτές και τις δικές τους με αποτέλεσμα: Στα δύο χρόνια, που πέρασαν, κατάφεραν να "θεσπίσουν" ως ικανοποιητικό έλεγχο το άλλοθι της Έκθεσης των Ορκωτών Λογιστών, οι οποίοι δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο "λογιστής της γειτονιάς"! Για το 2021 δεν υπήρχε καν Τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή, αλλά μόνο μια δήθεν Έκθεση-κουκούλωμα "του Ενός Σταυροπιερράκου"! Για το 2022, δηλαδή σήμερα, οι Αναπληρωματικοί των εκλογών για την Ελεγκτική Επιτροπή αξαπατώνται εξόφθαλμα από την Εκτελεστική Επιτροπή με αποφάσεις περί πρόσληψης Ορκωτού Λογιστή και άλλες μεθοδευμένες προσπάθειες απόκρυψης για να κλείσουν στόματα!

Δόθηκε στους συλλόγους η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής για το έτος 2022!

Για να μελετήσουμε αυτή την Έκθεση, θα πρέπει πρώτα να θυμηθούμε την αντίστοιχη για το έτος 2021, την οποία δώσαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, στην ενότητα Ζ - 24/2/2022 - "Πάπια Πεκίνου" η συγκλονιστική Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ,

και ήταν η επόμενη σε pdf: Μαϊμού-Έκθεση για το 2021 του Πέτρου Σταυροπιερράκου, που βλέπετε με κλικ εδώ! Αλλά δεν φτάνει μόνο το pdf! Σας δίνουμε στη συνέχεια και τις σελίδες της σε εικόνες  ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ  για να αποδείξουμε ότι την Εγκληματικά Ηλίθια αυτή Έκθεση την έγραψε ο Θανάσης Φυλακτός και την έβαλε κάτω από το χέρι του Σταυροπιερράκου να την υπογράψει και ο ... μαλάκας την υπέγραψε!

Αναφέρεται στην Έκθεση η Τριμελής Επιτροπή, ενώ οι δύο ούτε που εμφανίστηκαν ποτέ! Αυτά τι είναι? Τερτίπια του Νομικού Συμβούλου?

Από όλα τα προηγούμενα και τα επόμενα ο Σταυροπιερράκος δεν κατάλαβε τίποτα απολύτως, αλλά ούτε που τα κοίταξε καθόλου!!!

Σε όλη την Έκθεση οι Απατεώνες καταγράφουν τρομακτικά ψέματα! Από ό,τι γράφουν τίποτα απολύτως δεν άκαναν, πράγμα που είναι απόλυτα αυτονόητο! Κάθε πρότασή τους ακυρώνεται από τον εαυτό της ή από προηγούμενη ή επόμενη φράση τους!!! Κολυμπάνε στο βούρκο της Απύθμενης Απάτης, αλλά ταυτόχρονα και της Απέραντης Ηλιθιότητας!

 

 Και στο τέλος της Έκθεσης η Επιστολή του Σταυροπιερράκου, που σκοτώνει!

Με αυτή την τέταρτη σελίδα της Έκθεσης της Απύθμενης Απάτης του Απατεώνα Φυλακτού, αλλά ταυτόχρονα και της Απέραντης Ηλιθιότητας του Βλάκα Σταυροπιερράκου (οι οποίοι επί 40 χρόνια κάνουν προπόνηση δίπλα-δίπλα και άρα ο δεύτερος καλύπτει τις αμαρτίες του πρώτου!) τι μπορεί να πει κανείς? ΑΥΤΟ-ΑΠΟΘΕΩΝΟΝΤΑΙ!!!

 

Εφέτος έχουμε την επόμενη νέα Ελεγκτική Επιτροπή ...

 

 

... και μια φετινή γεύση-Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής, που στάλθηκε στους συλλόγους είναι η επόμενη:

 

Απ' ό,τι διαπιστώνετε και εσείς, δεν πρόκειται για την Έκθεση Διαχειριστικού & Οικονομικού Ελέγχου του 2022, αλλά για μικροαιτήματα για κατανόηση καταστάσεων, τα οποία απέχουν πολύ από μια Έκθεση Ελέγχου! Και μάλιστα αποδεικνύουν μια ισχύουσα περίεργη και ανεξήγητα αρνητική κατάσταση!

Ανεξήγητα, λοιπόν, η Ελεγκτική Επιτροπή δημοσιοποιεί μια "Πρώτη", διότι αν δεν ήταν "πρώτη", θα μας είχε δημοσιοποιήσει και τις προηγούμενες, επιστολή αιτημάτων προς την ΕΛΟΚ για να ολοκληρώσει το έργο της (!) με τις επόμενες παρατηρήσεις:

Στο (1) μας λένε ότι δεν δικαιολογούνται επαρκώς οι στοχευμένες ενισχύσεις της ΕΛΟΚ σε συλλόγους-μέλη!

Στο (2) μας λένε ότι δεν βρήκαν "πίνακα προπονητών-εθελοντών-διαιτητών, που να αμοίβονται με σύμβαση! Αλλά και τα τρία αυτά είναι αντίθετα πράγματα, διότι ο "εθελοντής" δεν αμείβεται. Αν ένας προπονητής αμείβεται ως διαιτητής, τότε δεν είναι εθελοντής, έχει υπογράψει σύμβαση και αμείβεται απευθείας ο ίδιος! Αν έχει υπογράψει σύμβαση με αντιμισθία, τότε ασφαλίζεται υποχρεωτικά! Αλλά ο προπονητής απαγορεύεται να είναι και διαιτητής και επί πλέον αν παρουσιάζεται ως εθελοντής, που δεν αμείβεται, αλλά στη στραβή παίρνει μαύρο χρήμα μέσω μιας εικονικής ενίσχυσης του συλλόγου του, τότε αυτό είναι αξαπάτηση, φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή με πρόστιμα και για το φυσικό πρόσωπο και για τον σύλλογο και για την ΕΛΟΚ! Καλό ... Κορυδαλλό, γατάκια!!!

 

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου (αρχικά), Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος (σε αλλαγή του Χρήστου)!

 

Στο (3) μας λένε το ίδιο με αυτό του (2), αλλά τώρα πλέον για τις Επιτροπές της ΕΛΟΚ και ιδιαίτερα για την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, η οποία καθορίζει τις αμοιβές των μελών της χωρίς απόφαση του ΔΣ! Τώρα, βέβαια θα τρέξουν να πάρουν την αντίστοιχη απόφαση! Δεν ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ είναι ο Άρης Κραββαρίτης και μέλη του οι φίλοι του Μπίκας και Ραφτάκης, ώστε να ελέγχουν όλους τους διαιτητές!!!

Στο (4) μας λένε ότι η ΕΛΟΚ πληρώνει τους εθελοντές κατά παράβαση της ... απλής λογικής! Τότε τι σόι "εθελοντές" είναι οι ... εθελοντές? Εθελοντές με ... μισθό πάμε όλοι!!!

Στο (5) μας λένε ότι για τους αγώνες του Κ1 τον Ιανουάριο του 2023 μια συγκεκριμένη εταιρεία έστρωσε και ξέστρωσε τα τατάμι με 2.000 € και ζητάνε το τιμολόγιο, που εξέδωσε! Αλλά η εκδήλωση του Ιανουαρίου 2023 είναι έξω από τις αρμοδιότητες της ΕξΕπ του 2022, ενώ η εταιρεία αυτή είναι γνωστή και πρόκειται για την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Ελληνικό Καράτε Σιτοκάι" των Γιάννη Μοσχόβα και Μάμης Ούτο! Το θέμα αυτό θα μελετηθεί ιδιαίτερα στην Ενότητα Γ!

 

Η ανωτέρω επιστολή της Εξελ. Επιτρ. σχολιάζεται ως κατωτέρω στο λογαριασμό του Μάριου Σιταρά στο FB!

Όλα τα ανωτέρω είναι σωστά και τα έχει χιλιογράψει το karate.gr!

 

Όλα τα ανωτέρω είναι σωστά και τα έχει χιλιογράψει το karate.gr!

 Γ - Οι Εθελοντές και το "επιλεκτικό χαρτζιλίκι" μέσω "των συλλόγων τους"!  (Ενότητες)

 

Μαύρο χρήμα κυκλοφορεί στην ΕΛΟΚ και ο Μεσανυχτάκης το υποθάλπει καραμπινάτα! Πληρώνονται εικονικά μέσω των συλλόγων τους: 1) "Εθελοντές" διαιτητές, 2) "Εθελοντές" προσωπικό, και 3) "Εθελοντές" μέλη Επιτροπών από τους Απατεώνες του ΔΣ/ΕΛΟΚ!!! Τα ξέρει αυτά η Εφορία και η Επιθεώρηση Εργασίας??? Βαφτίζουμε το ... κρέας ... ψάρι και ... εις υγείαν των κορόιδων???

Ο επόμενος Πίνακας των Ενισχύσεων είναι από το Πρακτικό του ΔΣ της 30/11/2022!

 

Συνέχεια στα Σχόλια της προηγούμενης Ενότητας ήταν και το επόμενο:

Από τις δικαστικές υποθέσεις, που ανακίνησε εναντίον του karate.gr η ανωτέρω μη κερδοσκοπική εταιρεία και οι ιδρυτές της έχουμε το καταστατικό της στα χέρια μας και το δημοσιεύουμε με κλικ εδώ για να παρατηρήσουν όλοι ότι ως σκοπός της συγκεκριμένης εταιρείας των Γιάννη Μοσχόβα και Μάμης Ούτο αναφέρονται ... 150 σκοποί, που θα ζήλευε και πολυεθνική εταιρεία, ενώ αυτοί οι σκοποί είναι αδύνατο να υλοποιηθούν από εταιρεία με μόνο δύο μέλη και χωρίς πολυάριθμο προσωπικό!

Από την άλλη μεριά ο Γιάννης Μοσχόβας είναι προπονητής του "448 - Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Πρωτοπόροι", που παίρνει 260 € στον ανωτέρω πίνακα, και ταυτόχρονα διαιτητής της ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα Διευθυντής της μη κερδοσκοπικής εταιρείας "Ελληνικό Καράτε Σιτοκάι" με έδρα στο σπίτι του, η οποία χωρίς να δηλώνει κανένα άτομο ως προσωπικό, παρ' όλα αυτά αναλαμβάνει να στρώσει και να ξεστρώσει όλα τα έξι τατάμι (περί τα 450?) των έξι αγωνιστικών χώρων των διεθνών αγώνων Καράτε Κ1 και να πληρώνεται για αυτή τη δουλειά με 2000 € κατά πληροφορίες!!! Εδώ γίνονται ... 10-20 διοικητικές, φορολογικές και εισφορολογικές παραβάσεις από το Μοσχόβα, τους "εθελοντές" που χρησιμοποίησε (δηλ. τα κορόιδα-μαθητές του, που έστρωσαν-ξέστρωσαν τα τατάμι και τα λεφτά τα πήρε ο ίδιος) (!), από την ΕΛΟΚ, από τον Πρόεδρο της ΕΛΟΚ, από τον Ταμία οικονομολόγο Θανάση Φυλακτό, ακόμα και από τη ... Μαρία την Πενταγιώτισσα!!!

 

Ορίστε και ένα κλασικό τιμολόγιο, που εκδίδει αυτή η μη κερδοσκοπική εταιρεία ...

... στο οποίο παρατηρούμε ότι ο Γιάννης Μοσχόβας ως μη κερδοσκοπική εταιρεία "Ελληνικό Καράτε Σιτοκάι" "πουλάει υπηρεσίες εξετάσεων και πιστοποίησης Νταν" στους αθλητές του συλλόγου ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ, στον οποίο είναι προπονητής! Φυσικά ένα αντίστοιχο τιμολόγιο θα έχει κόψει και για το στρώσιμο-ξεστρώσιμο των έξι τατάμι προς την ΕΛΟΚ, στην οποία είναι "εθελοντής διαιτητής!!! Μπορεί, όμως, εθελοντής διαιτητής να πληρώνεται τον εθελοντισμό του μέσω ενίσχυσης του συλλόγου του και ταυτόχρονα να προσφέρει ως παροχή υπηρεσιών το στρώσιμο των τατάμι στην ΕΛΟΚ (εργασία καθαρά χειρονακτική από εργάτες) κόβοντας τιμολόγιο από αυτά των εξετάσεων μαύρων ζωνών σε αθλητές συλλόγων καράτε?

Φυλακτέ, μας τα έχεις πρήξει τα ... συκώτια με τις ματσαραγκιές σου!!! Καλό ... Κορυδαλλό, γατάκια!!!

 

Επι πλέον, για τις πονηρές μη κερδοσκοπικές εταιρείες, που έχουν ξεφυτρώσει τα τελευταία χρόνια και λυμαίνονται το καράτε, ισχύουν και τα επόμενα για τις ασφαλιστικές εισφορές των μελών τους, ενώ πάντα οι λειτουργία τους μπορεί να καταγγελθεί στον Έφορο και στον ΕΦΚΑ!!!!

 

https://www.eea.gr/arthra-eea/asfalistiki-antimetopisi-melon-astikis-mi-kerdoskopiki-eterias-amke/

 

21/07/2021,  Ασφαλιστική Αντιμετώπιση Μελών Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑΜΚΕ)

Γράφει η Ελένη Καραβέλα, Δικηγόρος – Νομικός Συνεργάτης Ε.Ε.Α.

 

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ) αποτελεί ειδική μορφή των αστικών εταιριών, η οποία δεν προβλέφθηκε αρχικά από τον νομοθέτη, αλλά προέκυψε σταδιακά μέσα από την πρακτική. Στο πλαίσιο αυτό οι ΑΜΚΕ ρυθμίζονται από τις διατάξεις των άρθρων 741 έως 784 του Αστικού Κώδικα που διέπουν εν γένει τις αστικές εταιρείες. Ο κοινωνικός σκοπός μιας ΑΜΚΕ προηγείται του οικονομικού και αυτό που απαγορεύεται ρητά είναι η διανομή κερδών προς τους εταίρους. Ο μη κερδοσκοπικός χαρακτήρας της ΑΜΚΕ κρίνεται από τον αρμόδιο προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. βάσει του καταστατικού που έχει υποβληθεί.

Όσον αφορά τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις που δημιουργούνται για μια ΑΜΚΕ, σύμφωνα με την Εγκύκλιο 84/2007 του τ. ΟΑΕΕ, οι εταίροι/μέλη της δεν υπάγονται στην ασφάλισή του, καθώς «ελλείπουν παντελώς οι προϋποθέσεις του Εμπορικού Νόμου, δηλαδή η εμπορική δραστηριότητα με σκοπό τον προσπορισμό και τη διανομή κερδών εξαιτίας της δραστηριότητας αυτής». Επίσης στην ίδια Εγκύκλιο τονίζεται ότι θα πρέπει να ελέγχεται προσεκτικά από τους αρμόδιους υπαλλήλους που εκδίδουν τη βεβαίωση απαλλαγής από την ασφάλιση, ο σκοπός της αστικής εταιρίας, δηλαδή εάν ο χαρακτήρας της είναι κερδοσκοπικός ή όχι . Σύμφωνα με τα προαναφερόμενα, οι εταίροι/μέλη της ΑΜΚΕ δεν έχουν υποχρέωση ασφάλισης, καθώς δεν αμείβονται για τις υπηρεσίες που παρέχουν προς την εταιρεία.

Παρόλα αυτά με τις διατάξεις του άρθρου 38 του Ν. 4387/16 ορίζεται ότι ο εταίρος/μέλος της ΑΜΚΕ που απασχολείται με εξαρτημένη εργασία ασφαλίζεται μέσω ΑΠΔ στον ΕΦΚΑ Μισθωτών. Τα προβλήματα που προκύπτουν από την απασχόληση του εταίρου/μέλους είναι: α) η αμοιβή του απασχολούμενου και οι ασφαλιστικές του εισφορές δεν εκπίπτουν φορολογικά από τα έξοδα της ΑΜΚΕ ως μισθολογική δαπάνη και β) υπάρχει το ενδεχόμενο να θεωρηθεί ότι με την αμειβόμενη υπηρεσία του εταίρου/μέλους διανέμονται κέρδη και η εταιρεία να απολέσει τον μη κερδοσκοπικό της χαρακτήρα. 

Σε περίπτωση που χαθεί ο μη κερδοσκοπικός χαρακτήρας της ΑΜΚΕ τότε δεν θα ισχύει η απαλλαγή των εταίρων/μελών από την ασφάλιση στον ΕΦΚΑ μη Μισθωτών, καθώς η εταιρεία θα εμπίπτει στις διατάξεις του αρ.1, παρ. 2, εδάφιο α του Π.Δ.258/05, κατά το οποίο ορίζεται ότι «τα μέλη ή μέτοχοι Οργανισμών, κοινοπραξιών ή κάθε μορφής εταιρειών» υπάγονται στην ασφάλιση του τ. ΟΑΕΕ και νυν ΕΦΚΑ μη Μισθωτών (Εγκύκλιος τ.ΟΑΕΕ 84/2007·).

Οι εταίροι/ μέλη της ΑΜΚΕ επίσης έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν ανεξάρτητες υπηρεσίες προς την ΑΚΜΕ ως ανεξάρτητοι επαγγελματίες και να προσφέρουν την εργασία τους έναντι αμοιβής χωρίς να υπόκεινται στον έλεγχο και στην εποπτεία της εταιρείας. Ως ελεύθεροι επαγγελματίες δεν ασφαλίζονται από την ΑΜΚΕ για την παροχή ανεξαρτήτων υπηρεσιών, καθώς για την επαγγελματική τους δραστηριότητα είναι ήδη ασφαλισμένοι στον ΕΦΚΑ μη Μισθωτών, σύμφωνα με την παρ. 7 του άρθρου 39 του Ν.4387/16.

Μια άλλη επιλογή είναι η σύναψη μεταξύ εταίρων/μελών και ΑΜΚΕ σύμβασης έργου, από την οποία προκύπτει υποχρέωση έκδοσης Δελτίου Παροχής Υπηρεσιών (εφεξής ΔΠΥ). Αυτή η δυνατότητα παρέχεται σε άτομα, τα οποία αμείβονται με ΔΠΥ και το εισόδημά τους προέρχεται από την απασχόληση τους σε ένα (1) ή και δύο (2) φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Τα άτομα αυτά από 01/01/2017 εντάσσονται στις διατάξεις της παρ. 9 του άρθρου 39 και για τον προσδιορισμό του ύψους, τον τρόπο υπολογισμού των εισφορών και τον υπεύθυνο καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 38 του Ν.4387/16 (Εγκύκλιος ΕΦΚΑ αρ. 17/2017).

Ως τρίτη επιλογή μπορούμε να αναφέρουμε την περίπτωση ασφάλισης εταίρων/μελών της ΑΜΚΕ που αμείβονται με Παραστατικά Παροχής Υπηρεσιών (τίτλο κτήσης –πρώην απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης). Τα θέματα ασφάλισης των προσώπων που εκδίδουν τίτλο κτήσης ρυθμίζονται με τις διατάξεις του άρθρου 55 του Ν.4509/17, όπως τροποποιήθηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.4578/18 και της Υπουργικής Απόφασης Δ.15/Γ΄/67695/1825/31-12-18. Γενικά ο τίτλος κτήσης συνιστά τρόπο συναλλαγής ανάμεσα στον λήπτη υπηρεσιών, που έχει προβεί σε έναρξη εργασιών στη ΔΟΥ και το φυσικό πρόσωπο που παρέχει τις υπηρεσίες, το οποίο δεν υποχρεούται να απεικονίσει τις συναλλαγές αυτές στη ΔΟΥ. Οι ασφαλιστικές εισφορές βαρύνουν το ίδιο τον εταίρο/μέλος και υπολογίζονται στην καθαρή αξία του παραστατικού παρεχόμενων υπηρεσιών που προκύπτει όταν αφαιρεθούν από την συμφωνηθείσα αμοιβή οι επιβαρύνσεις του αναλογούντος φόρου και χαρτοσήμου (20% και 3,6% αντίστοιχα). Η απεικόνιση της ασφάλισης γίνεται μέσω ΑΠΔ αφού έχει προηγηθεί η απογραφή του εταίρου/μέλους που θα αμειφθεί με τίτλο κτήσης στο Ενιαίο Μητρώο ΕΦΚΑ ως «Αμειβόμενος με παραστατικό παρεχομένων υπηρεσιών». Για να υποβληθεί ΑΠΔ η ΑΜΚΕ πρέπει να είναι απογεγραμμένη ως εργοδότης στον ΕΦΚΑ Μισθωτών. Επισημαίνεται ότι για την καταβολή των ασφαλιστών εισφορών υπόχρεος είναι ο εκδότης του τίτλου κτήσης, δηλ. η ΑΜΚΕ, η οποία θα παρακρατήσει τις εισφορές από τον αμειβόμενο και θα τις αποδώσει στον ΕΦΚΑ Μισθωτών μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα από την έκδοση του παραστατικού παρεχόμενων υπηρεσιών. Επίσης είναι απαραίτητο οι υπηρεσίες να παρέχονται ευκαιριακά και όχι κατά σύστημα γιατί αν επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα θεωρηθεί ότι υποκρύπτεται εξαρτημένη εργασία (Εγκύκλιος ΕΦΚΑ αρ. 14/2019).

Με βάση τα ανωτέρω:

1) Τα μέλη της ΑΜΚΕ δεν υπέχουν καταρχάς ασφαλιστική υποχρέωση. Ως εκ τούτου δεν απαιτείται να απεικονίζονται στο σύστημα μητρώου του e-ΕΦΚΑ. Το ορθό είναι να εμφανίζεται μόνο ο εκπρόσωπος  για τον έλεγχο-απογραφή της ίδιας της ΑΜΚΕ.

2) Παρόλα αυτά δεν απαγορεύεται να απεικονίζονται στο σύστημα-μητρώο του e-ΕΦΚΑ, προκειμένου να ελέγχεται ο μη κερδοσκοπικός χαρακτήρας της ΑΜΚΕ, όσο και η τυχόν απασχόληση του μέλους της ΑΜΚΕ με τις ως άνω μορφές από την ίδια την ΑΜΚΕ, οπότε και τότε εμφανίζουν και τα μέλη υποχρέωση ασφάλισης.

3) Μία άλλη μεταβολή στην κατάσταση του μέλους της ΑΜΚΕ είναι εν συνεχεία να αλλάξει η εκπροσώπηση της εταιρείας και ως εκ τούτου, εφόσον το μέλος οριστεί και εκπρόσωπος της ΑΜΚΕ, ορθά απεικονίζεται στο μητρώο ως εκπρόσωπος.

4) Οι ανωτέρω μεταβολές διαπιστώνονται από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές του ΕΦΚΑ κατόπιν ελέγχου και απογραφής της εταιρείας τόσο στο ίδιο το νομικό πρόσωπο όσο και στον εκπρόσωπο και στα μέλη της ΑΜΚΕ.

Δ - ΠΑΣΥΓΟ-ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ή χαϊδευτικά ΠΑΣΥΓΟΚΑΚ: ο Σύλλογος των Γονιών των Αθλητών. (Ενότητες)

 

Ιδρύθηκε Σύλλογος Γονέων Αθλητών Καράτε

https://www.facebook.com/pasigokak

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ - Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Αθλητών Καράτε

«Αγαπητοί γονείς,

Το καράτε αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ατομικά αθλήματα στην χώρα μας. Τόσο ο αγωνιστικός αθλητισμός, όσο και ο αναπτυξιακός, χαρακτηρίζεται από τη συμμετοχή, την προσοχή και την αφοσίωση χιλιάδων παιδιών. Η απήχηση είναι δικαιολογημένη καθώς, το καράτε είναι ένα άθλημα που προωθεί την άμιλλα, καλλιεργεί τον σεβασμό, γυμνάζει το σώμα, χαλυβδώνει το πνεύμα, κοινωνικοποιεί και ενισχύει το αίσθημα πειθαρχίας και υπέρβασης ενώ εισάγει, με τον πλέον πρακτικό και αποδοτικό τρόπο, σε έννοιες όπως η ισότητα, ο σεβασμός, η ομαδικότητα. Ωστόσο, η ευρεία κοινωνική απήχηση δεν αντιστοιχεί σε μια ανάλογη συμμετοχή στα θεσπισμένα όργανα, ούτε, δυστυχώς, λαμβάνεται υπόψη στη διαμόρφωση και την υλοποίηση των αποφάσεων. Υπάρχει ένα κενό αντιπροσώπευσης!

Από τη μια υπάρχουν οι προπονητές, οι διαιτητές, οι διοικούντες, που με περισσή συνέπεια και επαγγελματισμό προσφέρουν από θέσεις εν ενεργεία στο άθλημα. Ωστόσο, από την άλλη, υπάρχουν οι γονείς και οι κηδεμόνες που χωρίς να έχουν οργανική θέση στον χώρο, έχουν την φλόγα, την αγάπη και την υπομονή να προσφέρουν τον χρόνο τους και το υστέρημα τους για το καλό των παιδιών μας και του αθλήματος.

Αυτό το κενό μπορεί να καλύψει ο « ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΡΑΤΕ».

Με δράσεις:

1.Ηθικής, ψυχολογικής και υλικής στήριξης των παιδιών μας

2.Προβολής και κοινωνικής δικτύωσης

3.Ανάπτυξης χορηγικών προγραμμάτων προς όφελος των παιδιών

4.Εθελοντικής προσφοράς, κ.α

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Δεν πρόκειται για ένα αντιπολιτευτικό, διοικητικό σχήμα, ούτε για μια δράση αντιπαραθετική απέναντι στα εκλεγμένα όργανα. Δεν έχει σκοπό την οποιαδήποτε εμπλοκή του σε διοικητικά και τεχνικά ζητήματα, πολύ δε περισσότερο σε θέματα κατάρτισης ομάδων. Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων αθλητών καράτε διεκδικεί να γίνει η κοινωνική φωνή του αθλήματος, στηρίζοντας έμπρακτα όλες τις θετικές δράσεις, προτείνοντας και υλοποιώντας σχέδια που θα εξασφαλίζουν την ασφάλεια, την νομιμότητα και την ισοτιμία των παιδιών μας, λειτουργώντας προωθητικά, ανεξάρτητα αλλά και ομαδικά. Καλούμε όλους τους γονείς, χωρίς διακρίσεις, δεύτερες σκέψεις, κρυφές ατζέντες, σε αυτό το προσκλητήριο να δηλώσουν συμμετοχή, για να δώσουμε στο καράτε και στον αθλητισμό την θέση που του αξίζει, την θέση που πρέπει να έχει στις καρδιές των παιδιών!».

 

Σχόλιο karate.gr!:

1) Αντίθετα με τις υποσχέσεις ο σύλλογος αυτός έχει ακριβώς τον σκοπό αυτόν, που λέει ότι ΔΕΝ έχει, ειδάλλως ποιόν άλλο σκοπό θα είχε???

2) Στον τίτλο του στο Facebook φέρει και την φωτό της οικογένειας Σιταρά! Γιατί?

3) Το λογότυπό του είναι παιδαριώδες: σε λογικό μέγεθος της εικόνας του ΔΕΝ διαβάζονται τα γράμματα! Ποιός ανεγκέφαλος το έφτιαξε?

4) Στο λογαριασμό του στο Facebook δεν αναφέρεται καμιά διεύθυνση και κανένα διοικητικό όργανο!

5) Μόλις εγγραφούν γονείς ως μέλη, θα τους φάνε τα παιδιά τους οι διαιτητές του Κραββαρίτη αμάσητα!!!

6) Θέλετε και άλλα?

 

Παρ' όλα αυτά "καλώς τονε κι ας άργησε!

Και Δελτίο Τύπου ο άτυπος σύλλογος:

Ευχόμαστε ... Καλές Δουλειές!!!

Ε - Κακοδιοίκηση από το ΔΣ/ΕΛΟΚ και η Δημοκρατία στη Γυάλα για το καράτε!  (Ενότητες)

 

Αυτά, που γράφει το karate.gr εδώ και δύο χρόνια τώρα τα βλέπουνε:

Προηγήθηκε η πρόσκληση σε συνεδρίαση του ΔΣ:

Καλές οι παρατηρήσεις, αλλά από την άλλη μεριά ρε παιδιά όλα-όλα τρία άτομα σας βλέπω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

   

 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .