karate.gr:  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

 29/2/2024b. /  Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20€/y!

Αρχική,      Επικαιρότητα,      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Ο Πρωθυπουυργός της χώρας έχει την ευθύνη της επιλογής των Υπουργών του και φυσικά όταν αυτοί αποτυγχάνουν στο επίπεδο των επιπτώσεων των αποφάσεών τους στον Ελληνικό Λαό, τότε φέρει και την ευθύνη των αποτυχιών τους, αν δεν τους επιβλέπει και δεν τους αντικαθιστά!

 

 Από την Απάτη της Εξουσίας μέχρι τα σαβουρο-Ντάν/ΕΛΟΚ!

 Ψεύτες-Υποκριτές-Ανίκανοι ΕΛΟΚ και Οίκος της Μεγάλης Ανοχής!

 Πανευρωπαϊκοί της WKF στην Τιφλίδα της Γεωργίας!
 Η Σχολή των Άχρηστων Προπονητών Β΄... Διαλογής!!!!

 

ΜΕΡΟΣ Α΄, ΜΕΡΟΣ Β΄

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε από το 1995 και ο "Οίκος της Μεγάλης Ανοχής" (ΓΓΑ !!!) οδεύουν σε βάθος χρόνου σφιχταγκαλιασμένοι στην κατηφόρα των παρανομιών τους, αλλά και των αποτυχιών τους!


 

Σας στιγματίζει η Ντροπή και ο Βιασμός του Συντάγματος της Ελλάδας:  Άρθρο 22, Παράγραφος 7 του Αθλητικού Νόμου.

"Δεν επιτρέπεται να εκλεγεί πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου αθλητικής ομοσπονδίας όποιος έχει συμπληρώσει τρεις (3) συνολικά πλήρεις ή μερικές θητείες στο αξίωμα αυτό. Δεν επιτρέπεται να εκλεγεί αντιπρόεδρος, γραμματέας ή ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου αθλητικής ομοσπονδίας όποιος έχει εκλεγεί σε οποιοδήποτε από τα αξιώματα αυτά δύο (2) συνεχόμενες φορές για πλήρη ή μερική θητεία. Πρόσωπο που έχει υπηρετήσει επί δύο (2) συνεχόμενες θητείες σε οποιοδήποτε από τα αξιώματα του προηγούμενου εδαφίου, δύναται να επανεκλεγεί σε τέτοια θέση εφόσον μεσολαβήσει χρονική περίοδος δύο (2) ετών. Μετά τη συμπλήρωση του εβδομηκοστού (70ού) έτους της ηλικίας του ουδείς δύναται να εκλεγεί σε οποιαδήποτε θέση του Διοικητικού Συμβουλίου αθλητικής ομοσπονδίας, δύναται, όμως, να αναλάβει άλλες αρμοδιότητες σε μη αιρετές θέσεις στις οποίες τοποθετείται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της. Οι ρυθμίσεις της παρούσας ισχύουν και για τις αθλητικές ομοσπονδίες ατόμων με αναπηρία. Υποψηφιότητα που υποβάλλεται κατά παράβαση της παρούσας είναι αυτοδικαίως άκυρη."

 

 Γιατί δεν ισχύουν τα ίδια και για τους Βουλευτές, που διοικούν το Έθνος?  Ζούμε σε μια Φασιστική Δημοκρατία!.
Με το ίδιο σκεπτικό, η ψηφοθηρία για την Εξουσία μας οδηγεί σήμερα και στους γάμους των ομοφύλων!!!

Σε πόσο διεφθαρμένη χώρα ζούμε κύριε Πρωθυπουργέ υπό τη δική σας Πρωθυπουργία???


Κλικ για το δυστύχημα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη το 2023!

https://www.change.org/p/τραγωδια-τεμπη-2023

 


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Από την 1/3/2023 καταγγέλθηκαν αναδρομικά από την 29/5/2021 όλες οι παρανομίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες με emails, ώστε να μην λένε ότι δεν ξέρουν!

Οι καταγγγελίες επαναλαμβάνονται μετά την ανάληψη των υπουργείων από τη νέα κυβέρνηση!

 

 

Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε PDF (5,4 ΜΒ σε 36 σελίδες)? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ ΕΔΩ! Με κατεβασμένο αυτό το pdf στον υπολογιστή σας και συνδεδεμένοι στο ίντερνετ μπορείτε να ανοίγετε όλα τα ΕΚΤΟΣ του pdf Links με δεξί κλικ και "Open Weblink in Browser"!

 

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότο-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!

30/8/23-Διπλώματα ... Νοητικής Υστέρησης τα σαβουρο-Ντάν/ΕΛΟΚ με αμαρτωλές εισπράξεις και παράνομες αποδείξεις! Υποθάλπει τους αθλητικούς εγκληματίες ο Γιάννης Βρούτσης στην εκτός Σκοπού ΕΛΟΚ!  ΜΕΡΟΣ Β.

Ταυτόχρονα η "ΠΩΛΗΣΗ ΝΤΑΝ" από την ΕΛΟΚ σε αθλητές και προπονητές ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, πράγμα που οδηγεί την ΕΛΟΚ απαρέγκλητα σε καθεστώς υπαγωγής σε ΦΠΑ και επομένως σε πολυετή παράβαση φορολογικών νόμων και επιβολή υπέρογκων προστίμων, τα οποία θα πληρώσουν τα μέλη των Διοικητικών της Συμβουλίων!!!

Παράλληλα, η νομιμοποίηση αυτών των εσόδων ως νομίμων εσόδων της ΕΛΟΚ, ενώ είναι απόλυτα παράνομα, αποτελεί το λεγόμενο "ξέπλυμα βρώμικου χρήματος" με ενόχους όλα τα ΔΣ της ΕΛΟΚ!

 

Τα βιογραφικά Εκπαιδευτών και Διοικητικών του Καράτε!

Αν κατεβάσετε τον ανωτέρω τόμο σε pdf στον υπολογιστή σας (35 ΜΒ σε 346 σελίδες), τότε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο θα μπορείτε να ανοίγετε κάθε εσωτερικό Link τού pdf!

(2η εικόνα)  M A K I W A R A .

Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Α - Από τον βιασμό του Συντάγματος της Ελλάδας στα σαβουρο-Ντάν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε! Το Αθλητικό Έγκλημα σε όλο του το Μεγαλείο!!!  ΜΕΡΟΣ Α΄

Β - 9-11/2/2024 - Οι Πανευρωπαϊκοί στην Τιφλίδα της Γεωργίας, η παταγώδης αποτυχία και οι απάτες της ΕΛΟΚ!  ΜΕΡΟΣ Α΄

Γ - Η Οδύσσεια της Σχολής των Άχρηστων Προπονητών Β΄... Διαλογής των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!  ΜΕΡΟΣ Α΄

Δ - 21/2/2024 - Επονείδιστος Εκβιασμός των Τριών Μαφιόζων προς τους συλλόγους η τελευταίας στιγμής γνωστοποίηση όλων των σοβαρότατων Θεμάτων του τελευταίου Πρακτικού του ΔΣ!

Ε - 21/2/2024 - Η παράνομη Πρόσκληση και το παράνομο Πρακτικό της ΓΣ/ΕΛΟΚ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ... πότε άραγε!

Ζ - Έτος εκλογών στην ΕΛΟΚ το 2024 και ακονίζει τα νύχια του ο Κλακαδόρος Δικολάβος Σπύρος Δρακόπουλος ξύνοντας τη ράχη του ... στη γκλίτσα του Τσοπάνη!   Νέα Προσθήκη!  ΜΕΡΟΣ Α΄

 

 

Δ - 21/2/2024 - Επονείδιστος Εκβιασμός των Τριών Μαφιόζων προς τους συλλόγους η τελευταίας στιγμής γνωστοποίηση όλων των σοβαρότατων Θεμάτων του τελευταίου Πρακτικού του ΔΣ!  (Ενότητες)

 

 Το Αθλητικό Έγκλημα σε όλο του το Μεγαλείο!!!

 

Σε πόσο διεφθαρμένη χώρα ζούμε κύριε Πρωθυπουργέ υπό τη δική σας Πρωθυπουργία???

 Η Πυραμίδα της Κυβερνητικής Εξουσίας, αφού ...

... η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού υπάγεται πλέον στο Υπουργείο Παιδείας, και ενώ ...

 ... η ΓΓΑ με μίγμα βούλησης και ανικανότητας υποθάλπει επί τρεισήμισι χρόνια τους Αθλητικούς Εγκληματίες της ΕΛΟΚ, όπου ...

 
... την ΕΛΟΚ εκμεταλλεύονται επί τρεισήμισι χρόνια οι ανωτέρω Τρεις Μαφιόζοι Κουκουλοφόροι: Σιετής-Μητρόπουλος-Φυλακτός,

αποκρύπτοντας τις Αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου από τα Πρακτικά του, τους ετήσιους και ενδιάμεσους διοικητικούς και οικονομικούς ελέγχους της ομοσπονδίας καθώς και κάθε πράξη ελέγχου διοίκησης, οικονομίας, τεχνικής και αγωνιστικής εξέλιξης της ΕΛΟΚ ... 

 

 ... ασκούν ως Συμμορία πλέον ακόμα και με τρομοκρατία μηνύσεων και αγωγών κατά κάθε καταγγέλλοντος με δικηγόρο τον ίδιο τον Νομικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας, που πληρώνεται από τα λεφτά των σωματείων, προσβλέποντας στην επανεκλογή των ίδιων αθλητικών εγκληματιών στη διοίκηση της επόμενης τετραετίας με την ... ορχήστρα του μαέστρου των πολλών προφίλ γνωστού δικολάβου-κλακαδόρου ...

... με αυτουργούς την Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, που συνιστά το παράνομο ΔΣ/ΕΛΟΚ με τους Τρεις Μαφιόζους και τους Αχυρανθρώπους τους!!!

 

Αναρτήθηκε την 20/2/2024 στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το από 18/2/2024 Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με πληθώρα αναγκαίων στοιχείων για την προγραμματισμένη την 25/2/2025 Γενική Συνέλευση των σωματείων της ΕΛΟΚ! Προφανέστατα πρόκειται για ακόμα μια παρανομία του ΔΣ/ΕΛΟΚ, διότι μέσα σε δυο-τρεις ημέρες είναι αδύνατο να συγκληθούν τα ΔΣ όλων των σωματείων, να συζητήσουν τα θέματα της ΓΣ, να αποφασίσουν τις θέσεις τους και να δώσουν εντολές στους αντιπροσώπους τους για το τι θα έπρεπε να συζητήσουν στη ΓΣ και να ψηφίσουν για λογαριασμό των σωματείων τους! Για πολλοστή φορά πρόκειται για ένα ανέντιμο και βάναυσο εκβιασμό των Τριών Μαφιόζων προς τα Πρόβατα τους συλλόγους, ώστε να πραγματοποιηθεί μια ΓΣ-μαϊμού και να ψηφιστούν οι παρανομίες του ΔΣ!

Θα μελετήσουμες εδώ το εν λόγω Πρακτικό του ΔΣ και θα αφήσουμε το αντίστοιχο Πρακτικό της ΓΣ για όταν αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

 

Εν αρχή το Χάος, δηλαδή ένα Πρακτικό 55 σελίδων με πολλά και έντονα διοικητικά και οικονομικά θέματα, πολύ καλογραμμένο από το Νομικό Σύμβουλο Σπύρο Κλαδά και τον Οικονομολόγο Ταμία Θανάση Φυλακτό με ιδιαίτερη προσοχή να καλύψουν όλα τα σημνεία για τα οποία έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν!

Αλλά ήθελε η ... ΕΛΟΚ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!!!

Με κλικ εδώ βλέπετε το Πρακτικό του ΔΣ της 18/2/2024 των 55 σελίδων!

Επειδή είναι πολύ μεγάλο, θα το χωρίσουμε στα μέρη του και θα το αναλύσουμε με τα Σχόλιά μας!

Με κλικ εδώ βλέπετε έναν χονδρικό μας σχολιασμό! Και στη συνέχεια σε συμπυκνωμένη μορφή:

'Ολα ανεξαιρέτως τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι σοβαρότατα και είναι απαραδεκτο να "ρίχνονται" στα κεφάλια των ΔΣ των σωματείων πέντε μέρες πριν απ΄το Γενική Συνέλευση! Το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η ανίκανη και παραβατική διοίκηση θέλει εκβιαστικά να παρασύρει όλους τους αντιπροσώπους των συλλόγων σε χρονικά πιεστική υπερψήφιση των πράξεών της!
 

Δίνεται στη συνέχεια ο Πίνακας των 160 εχόντων δικαίωμα ψήφου σωματείων (με κλικ εδώ σε pdf και στις κάτω εικόνες), εκ των οποίων σηειώνονται με κίτρινο τα 102 που τελικά δήλωσαν αντιπροσώπους εμπρόθεσμα! Πρώτες απώλειες 58 σωματεία, που αδιαφορούν ή αντιδρούν επιδεικτικά προς την Διοίκηση και τις επιλογές της και δεν δήλωσαν αντιπροσώπους! Για όσα σωματεία μπορέσαμε, γράψαμε τους προπονητές, τους οποίους δεν γράφει εσκεμμένα η ΕΛΟΚ για να κρύψει παρανομίες, αλλά εμείς θεωρούμε ότι είναι η ψυχή του συλλόγου! Τελικά, ακόμα και από αυτούς τους 102 υποψήφιους συμμετέχοντες συλλόγους μόνον οι 65 (?) έλαβαν μέρος στην ΓΣ όπως μάθαμε και θα τους δούμε στην ανάλυση του Πρακτικού της Γενικής Συνέλευσης!

Σχόλιο: Πολλοί ιστορικοί σύλλογοι αξιόλογων προπονητών δείχνουν με την μη συμμετοχή τους την απέχθειά τους προς τη σημερινή διοίκηση της ΕΛΟΚ!

Σχόλιο: Στους 160 συλλόγους με δικαίωμα ψήφου, οι 58 αρνούνται να υποταχθούν στην εκβιαστική διοργάνωση της ΓΣ από το ΔΣ των Τριών Μαφιόζων!

Σχόλιο: Όλοι όσοι αρνούνται να συμμετέχουν στην ΓΣ-μαϊμού του "Α-Σιετή και Συμμορίας" έχουν νιώσει στο πετσί τους την εξαίρεση και την απομόνωση από την ανάπτυξη του καράτε!

Σχόλιο: Γράψαμε κατά το δυνατόν και τους προπονητές των συλλόγων στον Πίνακα πράγμα απαραίτητο για συμπεράσματα!

Σχόλιο: Καμιά άποψη και καμιά παρατήρηση δεν ακούστηκε και δεν καταγράφηκε κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ για το φαινόμενο της μαζικής αποχής, ακόμα και όταν η συνεδρίαση γίνεται με τηλεδιάσκεψη πράγμα που μειώνει στο μηδέν τα έξοδα μετάβασης από τους τόπους των συλλόγων στο χώρο συνεδρίασης!!! Δεν είχαν δυό ώρες το χρόνο σε μια Κυριακή να δώσουν σε αυτή τη συνεδρίαση οι σύλλογοι???

 

"Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα με δέκα θετικές ψήφους επί δέκα παρόντων, την έγκριση του παραπάνω καταλόγου αντιπροσώπων σωματείων με δικαίωμα ψήφου στη Γ.Σ. της 25/02/2024 και την δημοσίευσή του στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. "

 

Σχόλιο: Ακολούθησε η γνωστή απάτη της διαλογικής συζήτησης, όπου κανένας δεν έχει γνώμη και άποψη και τελικά εγκρίνονται οι αποφάσεις των Τριών Μαφιόζων!

 

 "2. Έγκριση και δημοσίευση Καταστατικού προσαρμοσμένου στο Νόμο.

Ο Γραμματέας ενημέρωσε τα μέλη ότι σύμφωνα με τον ισχύοντα αθλητικό νόμο οι ομοσπονδίες οφείλουν να προσαρμόσουν τα Καταστατικά τους μέχρι την 30η.06.2024 επί ποινή απώλειας της Ε.Α.Α. Η Ομοσπονδία μας είχε επικαιροποιήσει το Καταστατικό της τον Ιούλιο του 2021 συνεπώς οι αλλαγές περιορίστηκαν στο Άρθρο 12 που αφορά την ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ – ΟΡΓΑΝΑ και στο Άρθρο 13 που αφορά το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Το Καταστατικό της ΕΛ.Ο.Κ. διαμορφώνεται ως ακολούθως:

 

Ακολούθησε το τροποποιημένο καταστατικό με γράμματα ψείρες ή σε λογική μορφή, που να διαβάζεται, από το karate.gr με κλικ εδώ!

Σχόλιο: Δεν έλλειψε η γνωστή απάτη της διαλογικής συζήτησης, όπου κανένας δεν έχει γνώμη και εγκρίνονται οι αποφάσεις των Τριών Μαφιόζων!

 

Ακολούθησε η έγκριση του Νέου Κανονισμού Μεταγραφών, που περιλήφθηκε στο Πρακτικό επίσης με γράμματα ψείρες, που δεν διαβάζονταν:

"3. Έγκριση και δημοσίευση Κανονισμού Μεταγραφών.

Ο Γραμματέας ενημέρωσε τα μέλη ότι οι Ομοσπονδίες μπορούν να τροποποιούν τον Κανονισμό των μεταγραφών μετά από παρέλευση δύο ετών από τον προηγούμενο. Ο Κανονισμός μας αφ ενός έπρεπε να προσαρμοσθεί στον Νόμο και αφ ετέρου προσθέσαμε και δεύτερη μεταγραφική περίοδο (χειμερινή) ώστε να εξυπηρετήσουμε πληρέστερα τους αθλητές και τα σωματεία. Ο Κανονισμός διαμορφώνεται ως ακολούθως:  

Ο Κανονισμός Μεταγραφών σε συμπυκνωμένη μορφή με κλικ έδώ!

"Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα με δέκα θετικές ψήφους επί δέκα παρόντων, την έγκριση του παραπάνω Κανονισμού και την δημοσίευσή του στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας." 

 

Σχόλιο: Η γνωστή απάτη της διαλογικής συζήτησης, όπου κανένας δεν έχει γνώμη και εγκρίνονται οι αποφάσεις των Τριών Μαφιόζων!

 

Ακολούθησε το Θέμα 4. Έγκριση και δημοσίευση ισολογισμού-αποτελεσμάτων χρήσης, οικονομικού και ταμειακού απολογισμού για το έτος 2023, το οποίο θα δούμε στις λεπτομέρειές του:

 

Τυπικά στοιχεία περί Προϋπολογισμού, Απολογισμού και Ισολογισμού!

 

Σχόλια: Εδώ μας μετατρέπουν την Απάτη σε νόμο της ΕΛΟΚ:

 1.4 - Με αρχιτέκτονες των φορολογικών παρανομιών τους επιχειρηματία Πρόεδρο Θεόδωρο Σιετή, τον Γραμματέα Γεωπόνο Κώστα Μητρόπουλο και Οικονομολόγο Ταμία Θανάση Φυλακτό (και όλο το ΔΣ φυσικά!), τα κερατιάτικα που πληρώνουν τα κορόιδα για τα χωρίς καμιά αξία σαβουρο-Ντάν τους βάζουν να τα πληρώνουν δήθεν μέσω των συλλόγων τους και εκδίδουν αποδείξεις στο όνομα των συλλόγων με το ψευδέες αιτιολογικό "οικονομική ενίσχυση της ΕΛΟΚ", πράγμα που είναι καραμπινάτη φορολογική παρανομία, διότι η εξέταση (αν γίνεται!) είναι παροχή υπηρεσιών προς το άτομο, που εξετάζεται, και πρέπει να εκδίδεται απόδειξη στο όνομά του με τα στοιχεία του, και το δίπλωμα, που πάντα εκδίδεται, αποτελεί εμπορικό αντικείμενο για το οποίο επίσης θα πρέπει να εκδίδεται απόδειξη λιανικής στο όνομα πάλι του ατόμου και όχι η παράνομη δήθεν συγκεντρωτική απόδειξη στο όνομα των συλλόγων και με το αιτιολογικό "οικονομική ενίσχυση της ΕΛΟΚ"! Επί πλέον μέσα στα έσοδα από σαβουρο-Ντάν υπάρχει πολύ "μαύρο χρήμα" το οποίο δεν ελέγχθηκε και δεν ελέγχεται ποτέ, διότι η ΕΛΟΚ ποτέ δεν είχε επίσημους καταλόγους κατόχων Νταν με την πρόοδό τους από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα!

Καραμπινάτη εκτεταμένη και πολυετής φοροδιαφυγή, που βγάζει μάτι, με τον Οίκο της Μεγάλης Ανοχής να το γνωρίζει και να το υποθάλπει!!!

1.5 - Με τους ίδιους ως άνω τρεις απατεώνες (και όλο το ΔΣ φυσικά!) στους οποιους πλέον προστίθενται και όλοι οι απατεώνες προπονητές όλων των συλλόγων, τα διπλώματα των Κύου, των οποίων τα έντυπα παίρνουν οι προπονητές από την ΕΛΟΚ προς 3 € το ένα και τα πουλάνε μετά από εξετάσεις στους μαθητές τους προς 40 έως 60 ευρώ το ένα χωρίς ποτέ να κόβεται καμιά απόδειξη για αυτά, αποτελούν και αυτά αντικείμενο απάτης προς το δημόσιο και τους αθλητές τους, διότι από την ΕΛΟΚ προς τους συλλόγους κόβονται αποδείξεις με το ψευδές αιτιολογικό πάντα "οικονομική ενίσχυση της ΕΛΟΚ"!!!

Καραμπινάτη εκτεταμένη και πολυετής φοροδιαφυγή, που βγάζει μάτι, με τον Οίκο της Μεγάλης Ανοχής να το γνωρίζει και να το υποθάλπει!!!

1.6 - Τα έσοδα από τις οικονομικές ενισχύσεις, που καταβάλουν τα σωματεία-μέλη ως παράβολα συμμετοχής των αθλητών τους στις αθλητικές διοργανώσεις της ΕΛΟΚ, που πραγματοποιούνται στο εσωτερικό ποσού ύψους 159.565 € (120.680 € για το 2022) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ από τους συλλόγους αλλά από τους αθλητές και τους γονείς τους, πράγμα που αποτελεί ακόμα μία απάτη των διοικούντων την ΕΛΟΚ προς το δημόσιο και στην ουσία και στα βιβλία!

Καραμπινάτη εκτεταμένη και πολυετής φοροδιαφυγή, που βγάζει μάτι, με τον Οίκο της Μεγάλης Ανοχής να το γνωρίζει και να το υποθάλπει!!!

1.7 - Τέλος, εκτός από τους πρώτους τρεις θεσμικούς αγώνες της ΕΛΟΚ, όλοι οι υπόλοιποι αγώνες δήθεν "Κυπέλλων" είναι αγώνες εισπρακτικοί και όχι "ανάπτυξης" όπως τους έχουν βαφτίσει, διότι δεν μπορούμε να πούμε ανάπτυξη το να διανύει ένα παιδάκι 200 χλμ. με τους γονείς του για να παίξει όλο κι όλο δύο αγώνες του 1,5 λεπτού!!! Είναι πλέον σαφέστατο ότι οι Τρεις Μαφιόζοι έχουν στρεβλώσει τον προορισμό της ΕΛΟΚ από αθλητικής ομοσπονδίας σε διοργανώτρια εισπρακτικών αγώνων!

 

Επί πλέον όλων των ανωτέρω η ΕΛΟΚ με αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας μας δεν έχει καμιά αρμοδιότητα, κανένα δικαίωμα και κανένα ιστορικό ή παγκόσμια υποστήρικτικό σκεπτικό, ώστε να δίνει Κύου και Νταν στους αθλητές της!!!

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ:  Οι ανωτέρω παρατηρήσεις ακόμα και χωρίς να προχωρίσουμε στα επόμενα αποδεικνύουν ότι η ΕΛΟΚ έχει παρεκλίνει του αρχικού Σκοπού για τον οποίο αναγνωρίστηκε από τη ΓΓΑ και άρα πρέπι να κλείσει ή να εξυγιανθεί άμεσα!!! Και αυτή είναι μια καραμπινάτη εκτεταμένη και πολυετής απάτη, που βγάζει μάτι, με τον Οίκο της Μεγάλης Ανοχής να το γνωρίζει και να το υποθάλπει!!!

Η σημερινή διοίκηση της ΕΛΟΚ έχει αποδειχθεί περίτρανα αμαρτωλή, φασιστική, πελατειακή, υποκλέπτουσα, αεριτζίδικη, κουκουλοφόρα, αρπαχτική, εισπρακτική, παράνομη, καταστροφική κτλ., όπως αποδεικνύεται ατράνταχτα από τον 10ο Τόμο του "Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και Τρεις Eurόκοτες" ανωτέρω (346 σελίδες πράμα!)!

Κωλοπιλάλα ξέρετε τι είναι? Είναι αυτό, που θα σας πιάσει αν δώσω την ΠΟΠΚ στον Γερόλυμπο!

Θα σας πηγαίνει καροτσάκι μέχρι το 3024!

 

Σχόλια: Οι απάτες της ΕΛΟΚ του να βαφτίζει κάθε απατηλό έσοδό της ως "οικονομική ενίσχυση για την ΕΛΟΚ" συνεχίζονται με τα:

1.7 - "Οικονομικές ενισχύσεις" των σωματείων προς την ΕΛΟΚ για τους αθλητές τους των αποστολών σε αγώνες του εξωτερικού πράγμα ψευδές, διότι τα αυτά τα έξοδα τα πληρώνουν οι γονείς των αθλητών!

1.8 - Τα έσοδα του Μητρώου των αθλητών τα οποία πληρώνουν πάλι οι αθλητές!

1.10 - Τα έσοδα από τις Σχολές Προπονητών, τα οποία παρανόμως περνάνε στο Ταμείο της ΕΛΟΚ, ενώ βάσει της Υπουργικής Απόφασης της δημοσιευμένης στο ΦΕΚ έπρεπε να είναι "ανταποδοτικά", δηλαδή και μόνο για τα έξοδα της Σχολής και να επιστραφούν τα ρέστα στους μαθητές της!

3 - Τα διοικητικά έξοδα των 103. 826 € είναι τεράστια για έναν υπάλληλο 8ωρης εργασίας, δύο υπαλλήλους 4ωρης εργασίας, έναν λογιστή και έναν δικηγόρο!!!

3.2 - Τις τεράστιες αμοιβές των 40.000 € για λογιστή και δικηγόρο θα τις δούμε πιο κάτω πάλι!!!

5 - Τα έξοδα του Σκοπού αναφέρονται στις διοργανώσεις των αγώνων του εσωτερικού και μάλλον τα έχουν γράψει ανάποδα για το 2022 και το 2023! Παρατηρείται ότι αποφεύγουν συστηματικά να γράψουν τα Έσοδα-Έξοδα για την κάθε διοργάνωση χωριστά, ώστε να μην βλέπουν οι σύλλογοι και οι αθλητές τους το χαράτσι, με το οποίο φορτώνουν τους αθλητές και τους γονείς, ώστε στο τέλος του 2023, οποότε έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διοργανώσεις και οι υποχρεώσεις του έτους, να έχουν το αδικαιολόγητα τεράστιο αποθεματικό στο Ταμείο της ΕΛΟΚ των 273.000 ευρώ!!!

 

Σχόλια: Οι Απάτες συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια ασέλγεια και είναι κουραστικό να επαναλαμβανόμαστε!!!

Σχόλια: Εδώ η ΕΛΟΚ με 600.000 τζίρο το χρόνο παρουσιάζεται χωρίς ... δεύτερο βρακί με μόνο 44.000 € πάγιο εξοπλισμό! Ποιά επιχείρηση λειτουργεί έτσι? Πού πήγαν τα πάγιά της όλων των προηγούμενων 33 χρόνων???

 

Σχόλια: Τα Ταμειακά διαθέσιμα ήταν 152.000 € στις 31/12/2022 και 273.000 € στις 31/12/2023! Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά και γιατί τόσα πολλά να μένουν στην τράπεζα???

Η απάντηση είναι απλή: Η διαφορά είναι μεγάλη διότι η εισπρακτική πολιτική της ΕΛΟΚ εξουθενώνει τους γονείς των αθλητών προς αποταμίευση τεράστιων ποσών, που δεν ελέγχονται επακριβώς, από τους Τρεις Μαφιόζους! Και δεν μπορούμε να δούμε μέσα στο ... κλειστό κουτί αν υπάρχει φωτιά, αλλά μπορούμε να ... μυρίσουμε τον ... καπνό, που αφήνουν η έλλειψη οργανωμένου ελέγχου από αξιόλογη Ελεγκτική Επιτροπή, η τσαπατσούλικη δουλειά ελέγχου από δήθεν Ορκωτό Λογιστή, που πληρώνεται από τους Τρεις Μαφιόζους, οι συστηματικές μέθοδοι ελέγχου των ψήφων των συλλόγων, ώστε όλα να εγκρίνονται στις ΓΣ χωρίς κανένα έλεγχο, αλλά και την πλήρη αδιαφορία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία τους υποθάλπει εις βάρος των Ελλήνων Πολιτών!

Από την άλλη μεριά τα Ταμειακά Διαθέσιμα των 152.000 € την 31/12/2022 και των 273.000 € την 31/12/2023 αποτελούν απόδειξη του "μπλοκαρίσματος" του τραπεζικού λογαριασμού της ΕΛΟΚ από την μη έκδοση ακόμα (ακόμαααααα κύριοι Δικαστέεεες....???) της απόφασης επί της αγωγής ακύρωσης των εκλογών της 29/5/2021! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πληρώνονται μεσω Ταμείου Υποχρεωτικών Πληρωμών των τρεχουσών υποχρεώσεων της ΕΛΟΚ, αλλά να μη μπορούν να κάνουν έξοδα-τρελίτσες οι διοικούντες με αποτέλεσμα να καταλήγουν τυφλά λεφτά σε τσέπες!!! Κοινώς, σας έχει σώσει η αγωγή του Γερόλυμπου!!!

 

Σχόλιο στο Κόκκινο: 0114-Δεν βλέπουμε καμιά τέτοια ανάλυση!

Σχόλιο στο Κόκκινο: 0213 και 0214 - Οι Τρεις Μαφιόζοι πληρώνουν τεράστια ποσά σε δικηγόρους και λογιστές για να τους προστατεύουν!

Σχόλια στο Κόκκινο:

0272 - Διοργανώσεις εισπρακτικών αγώνων χωρίς καμιά ανάλυση!

0277 - Αρπαγή των χρημάτων από τις τσέπες των μαθητών της Σχολής εφόσον αυτά εισπράττονται "ανταποδοτικά" βάσει του νόμου!!!

0279 - Δαπάνες των διεθνών διοργανώσεων, όπου το μεγαλύτερο μέρος του κόστους το πληρώνουν οι γονείς των αθλητών!

 

Και τέλος, η κορυφαία απάτη του Προϋπολογισμού με την υπόθαλψη της ΓΓΑ! Οι Τρεις Μαφιόζοι έχουν ... τετραγωνίσει τον κύκλο επανυποβάλλοντας στη ΓΓΑ 4-5 φορές από πριν την αρχή του κάθε έτους μέχρι και τους τελευταίους μήνες του τον Προϋπολογισμό της ΕΛΟΚ με διάφορες αιτιολογίες και η πανούργα ΓΓΑ ... στογγυλεύει το τετράγωνο με την αποδοχή κάθε τέτοιου εξαμβλώματος!!! Γιατί όχι? Μια και βρήκε τους επιτήδειους, που κλέβουν αθλητές και γονείς γιατί να μην δείξει και αυτή ότι ... αναπτύσσει τον αθλητισμό? Σε ποιό ευνομούμενο κράτος "Ανθρώπων" συνηθίζεται να εγκρίνεται ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2023 ΤΗΝ 9/1/2024???

 

Επί τέλους, για πόσο μαλάκες μας περνάτε ρέεεεεεε!!!

 

Σχόλια στο Κόκκινο: Στον κύκλο είναι λάθος, πρέπει "συγκριτικής"! Για τα υπόλοιπα τα έχουμε ξαναπεί και επαναλαμβάνονται!

 

Σχόλια στο Κόκκινο: Περίεργα έξοδα και χωρίς ανάλυση!!!

Σχόλια στο Κόκκινο: Πλην των άλλων και σχετικά με την Εξελεγκτική Επιτροπή, παρατηρούμε ότι έπεσε ... περονόσπορος!! Ο πρώτος Αντωνόπουλος παραιτήθηκε την 14/2/2024 και οι δεύτερος και τρίτος Ευσταθόπουλος και Ιπποκράτης παραιτήθηκαν την 16/2/2024! Συνεπώς, οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ και όλο το ΔΣ/ΕΛΟΚ αυτή τη στιγμή είναι ξεβράκωτο ... προς πάσαν χρήσην!!!

Όσον αφορά στην κατάσταση αυτοκτονίας που έχουν περιέλθει όλο το ΔΣ/ΕΛΟΚ και στην προσπάθεια του Οικονομολόγου Ταμία Θανάση Φυλακτού να φορέσει όπως-όπως το βρακί του, η αλήθεια είναι ότι ο Υπουργός μίλησε για:

1) Πιστοποιητικό ελέγχου ετήσιων οικονομικών καταστάσεων από Ορκωτούς Λογιστές, εφόσον ο προϋπολογισμός της Ομοσπονδίας υπερβαίνει τις 100.000€ -για χρήση 2024 και εφεξής (και όχι για το 2023 ή πριν από αυτό!!!)

2) ο Νόμος στο ΦΕΚ υπερισχύει της απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού περί Ορκωτών Λογιστών, η οποία απόφαση είνα μεγάλη μπαρούφα, διότι ο Ορκωτ5ός Λογιστής όταν δεν ορκίζεται σε δικαστήριο, ώστε να παίζεται το κεφάλι του είναι ένας απλός λογιστής της γειτονιάς, και

3) Ο Υπουργός εννοούσε την έκθεση των Ορκωτών Λογιστών ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής!

Επιχειρείται, λοιπόν, από τους Τρεις Μαφιόζους για άλλη μια φορά η παράνομη υφαρπαγή της έγκρισης των οικονομικών από τη Γενική Συνέλευση, ενώ υποχωρούν άτακτα από όλα τα μέτωπα που έχουν ανοίξει!!! Αμ έλα που αυτό δεν θα το αφήσω να γίνει και θα σας καταγγείλλω στην ΑΑΔΕ!!!

 

Σχόλια στο Κόκκινο: Βρε πού ήσουνα εσύ? Μιλάμε για την Εκτελεστική Επιτροπή και τις αποφάσεις της, δηλαδή για την επιτροπή των Τριών Μαφιόζων και τις αποφάσεις τους, που γίνονται αποφάσεις του ΔΣ χωρίς ποτέ να τις μαθαίνει κανένας!!! Βλέπω και μια πληρωμή 5.108 € προς μια επιχείρηση καθαρισμού και στρώσης στρωμάτων στο K1 SERIES ATHENS 2024 (ποτέ δεν κατάλαβα τι σημαίνει αυτό? μάλλον μπαίνουν τα κορόιδα στη ... Σειρά!)! Μήπως είναι για την επιχείρηση της συζύγου του Δρακόπουλου, που ακούστηκε σχετικά?

Και εδώ τελειώνει η σεμνή τελετή της ανάλυσης του αμαρτωλού Πρακτικού της ΕΛΟΚ της 18/2/2024!

Υποκλίνομαι και βγαίνω!

 

 

 Ε - 21/2/2024 - Η παράνομη Πρόσκληση και το παράνομο Πρακτικό της ΓΣ/ΕΛΟΚ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ... πότε άραγε!  (Ενότητες)

 

Επιγραμματικά και μόνο θα θυμίσω εδώ την παράνομη Πρόσκληση και θα επανέλθουμε όταν αναρτηθεί το Πρακτικό στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, οπότε και θα δούμε και τις βέβαιες παρανομίες του και την αποτυχία της στημένης συνέλευσης!

 

Και είναι φανερό κάτω από ποιο κλίμα θα διενεργηθεί η Γενική Συνέλευση:

 

 Η Συνωμοσιακή Πλεκτάνη μετατροπής της ΕΛΟΚ σε

Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος με τζίρο 630.000 € το χρόνο!

 

1 - Οι Τρεις Κουκουλοφόροι Μαφιόζοι Σιετής-Μητρόπουλος-Φυλακτός ελέγχουν το ΔΣ και αποφασίζουν μόνον αυτοί διοικητικά αντί ΟΛΩΝ των μελών του ΔΣ! Όλες οι αποφάσεις του ΔΣ αποτελούν στην ουσία αποφάσεις των Τριών Μαφιόζων, που αρχικά γίνονται εικονικές αποφάσεις της εξαμελούς Εκτελεστικής Επιτροπής, μετατρέπονται σε επίσης εικονικές αποφάσεις του ΔΣ και αποκρύπτονται συστηματικά από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!  (Κολυμπώντας στην παρανομία!).

 

 

2 - Ήδη έχουν μεταφέρει όλα τα Λογιστικά της ΕΛΟΚ και το φυσικό της Ταμείο στην επιχειρηματική έδρα του Οικονομολόγου Ταμία Θανάση Φυλακτού και εκεί συνθέτονται τα οικονομικά φύλλα της ΕΛΟΚ και εκεί φυσικά πληρώνονται!  (Κολυμπώντας στην παρανομία!).

3 - Έχουν ήδη ωθήσει σε παραίτηση και τα τρία μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής για το 2023, ώστε να παρουσιάζουν άσχετους και εικονικούς οικονομικούς ελέγχους μέσω φίλων τους Ορκωτών Λογιστών!  (Κολυμπώντας στην παρανομία!).

4 - Έχουν πάρει επί μονίμου βάσεως με μεγάλη μηνιαία πληρωμή ως Νομικό Σύμβουλο της ΕΛΟΚ τον δικηγόρο Σπύρο Κλαδά, νομικό τους παραστάτη στις επί 4 χρόνια και πάνω από 25 δικαστικές συγκρούσεις με τις προηγούμενες διοικήσεις Γερόλυμπου, με αποτέλεσμα να τον έχουν μέσα στην ΕΛΟΚ ως προσωπικό τους δικηγόρο (προσωπική τους νομική προστασία) εναντίον όλων των συλλόγων και των μελών τους! (Από το γραφείο του ξεκίνησαν 5 μηνύσεις και 11 αγωγές κατά αντιφρονούντα-μέλους συλλόγου της ΕΛΟΚ, που κατήγγειλε τις συμπεριφορές τους!)  (Κολυμπώντας στην παρανομία!).

5 - Εξαπολύουν κάθε τόσο το "μαντρόσκυλο" Σπύρο Δρακόπουλο, επαγγελματία μάρτυρα στα δικαστήριά τους, στα Social Media να "γαυγίζει" με χυδαία γλώσσα όλους τους αντιφρονούντες προς τη σημερινή διοίκηση!  (Κολυμπώντας στην παρανομία!).

6 - Προφανώς έχουν όλους τους υπαλλήλους της ΕΛΟΚ δικούς τους, αφού αυτοί τους πληρώνουν!

7 - Προφανώς έχουν και όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες της ΕΛΟΚ δικούς τους, αφού αυτοί τους πληρώνουν!

8 - Έχουν πολλούς προπονητές συλλόγων δικούς τους (και άρα τους συλλόγους τους) και τους χειρίζονται όπως θέλουν μέσω της εξάρτησής τους από δήθεν θέσεις και τίτλους στις άσκοπες επιτροπές της ΕΛΟΚ, αλλά και μέσω των ψευδο-βαθμών των σαβουρο-Ντάν, που τους απονέμουν χωρίς ή/και με εξετάσεις!!!  (Κολυμπώντας στην παρανομία!).

9 - Κρατούν στα χέρια τους τη διαιτησία του αθλήματος και τους διαιτητές έχοντας δικούς τους ανθρώπους στην ΚΕΔ (Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας), αλλά και διότι αυτοί πληρώνουν τους διαιτητές! Σημειωτέον ότι οι διαιτητές για ένα άθλημα με ιστορία 38 χρόνων (από το 1986!) έπρεπε ήδη προ πολλού να έχει δημιουργήσει δικό τους Σύνδεσμο Διαιτητών, όπως έχει γίνει σε άλλα αθλήματα, και να μην έχουν καμιά εξάρτηση από το ΔΣ της  ΕΛΟΚ!  (Κολυμπώντας στην παρανομία!).

 

10 - Με τη διαιτησία στα χέρια τους χειρίζονται όπως θέλουν τα αποτελέσματα των αγώνων των αθλητών και άρα επεμβαίνουν στα μόρια επιβράβευσης και εισαγωγής σε ανώτερες και ανώτατες σχολές, που παίρνουν οι αθλητές, δηλητηριάζοντας με αυτό τον τρόπο όλο το άθλημα, αλλά και την Παιδεία γενικότερα!!!  (Κολυμπώντας στην παρανομία!).

 

11 - Έχουν δικούς τους ανθρώπους στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου των ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, που δημιουργήθηκε πρόσφατα και τον ελέγχουν και αυτόν!  (Κολυμπώντας στην παρανομία!).

12 - Έχουν δικούς τους ανθρώπους στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου των ΑΘΛΗΤΩΝ, που δημιουργήθηκε επίσης πρόσφατα και τον ελέγχουν και αυτόν!  (Κολυμπώντας στην παρανομία!).

13 - Έχουν δικούς τους ανθρώπους στην Επιτροπή Διοίκησης της εν εξελίξει Σχολής Προπονητών, ώστε πολλοί σύλλογοι και πολλοί προπονητές να εξαρτώνται από αυτούς, αλλά και υπό την απειλή του ότι οι "καθηγητές" της τεχνικής του αθλήματος είναι δικοί τους άνθρωποι και μπορεί να τους κόψουν στα μαθήματα! Και αυτό λειτουργεί εξόφθαλμα υπέρ της επανεκλογής της σημερινής διοίκησης στις εκλογές του 2024!  (Κολυμπώντας στην παρανομία!).

14 - Πληρώνουν παράνομα τους διαιτητές μέσω δήθεν επιχορηγήσεων προς τους συλλόγους τους (για να αποφεύγουν την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών!!!) και έτσι κρατούν δέσμιους και τους διαιτητές και τους συλλόγους!  (Κολυμπώντας στην παρανομία!).

15 - Ακόμα και η Επιτροπή Ηθικής και Δεοντολογίας, μαϊμού τελευταίας έμπνευσης της ΓΓΑ, αποτελείται από δικηγόρους-συνεργάτες του δικού τους Νομικού Συμβούλου Σπύρου Κλαδά! Για ποιά Ηθική και ποιά Δεοντολογία μιλάμε?  (Κολυμπάτε στην παρανομία!).

16 - Την παραδειγματική έκφραση του Ήθους και της Δεοντολογίας, που τους διακατέχει, έρχεται να επιδείξει η πρόσφατη εκδικητική επιδίωξη απόκλεισης πολιτικού τους αντιπάλου από τις επερχόμενες εκλογές της ΕΛΟΚ  με αθλητική και οικονομική του εξόντωση  και με εργαλείο ξεχασμένη, άχρηστη και χωρίς καμιά αξία και βαρύτητα προ πενταετίας απόφαση της ΕΦΙΠΗΔ! Ποιά άλλη απόδειξη του μίσους που τους διακατέχει χρειάζεται!  Αθλητικά Ανήθικοι!!!.

17 - Τέλος, έχουν πολιτικές προσβάσεις στους άσχετους, ανίδεους, ανίκανους και άχρηστους υπαλλήλους και διευθυντές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μέχρι τον ίδιο τον Υπουργό, οι οποίοι όλοι αυτοί κοιμούνται με τα τσαρούχια και δεν βλέπουν τι συμβαίνει στις αθλητικές ομοσπονδίες! Και αν το βλέπουν ή το διαβάζουν ... ΔΕΝ επιθυμούν να χαλάσουν τη ... ζαχαρένια τους???  (Κολυμπώντας στην παρανομία!).

 

Με τις ανωτέρω παρατηρήσεις ας δούμε "δημιουργικά" το οργανόγραμμα της ΕΛΟΚ, όπως το δημοσιεύει στο site της! Θα έχουμε την επόμενη εικόνα όπου ...

... 1) όπου Μ να διαβάζετε "Οι Μαφιόζοι", 2) τα 1,2,3,4,5,6 είναι ανύπαρκτα, 3) τα 7,8,9 είναι απατεώνες πιόνια της Διοίκησης, 4) τα 10, 11, Π και Π είναι πιόνια της Διοίκησης και Πρόβατα, 5) το 13 είναι το ειδικό πρόσωπο Νομικός Σύμβουλος, συνυπεύθυνος για κάθε πράξη της Διοίκησης, εφόσον πάντα τον συμβουλεύονται, 6) το Μ+12 είναι ο Μαφιόζος Γραμματέας και οι υπάλληλοι, 7) το βέλος Α δείχνει την παράβαση της απόφασης των δικαστηρίων, που έχασαν, για το παραδοσιακό καράτε, το οποίο ενώ δεν τους ανήκει, οι γεννημένοι απατεώνες το παρουσιάζουν για δικό τους (!), και τέλος 8) το βέλος Β δείχνει τους ξευτιλισμένους απατεώνες-Μαφιόζους σαν τους Γιώργο Σανιώτη, Άρη Κραββαρίτη, Γιώργο Μπίκα κ.α., που παριστάνουν τους εξεταστές των ηλίθιων και ανύπρκτων σαβουρο-Ντάν της ΕΛΟΚ για να αποποιηθούν την ευθύνη για τα άχρηστα σαβουρο-Ντάν, που πουλούσαν οι ίδιοι επί 30 χρόνια από τις προσωπικές τους επιχειρήσεις εξαπατώντας τους ίδιους τους μαθητές τους!!!

Μιλάμε για μια καραμπινάτη Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος με τζίρο 630.000 € το χρόνο!

 

Η σημερινή διοίκηση της ΕΛΟΚ έχει αποδειχθεί περίτρανα αμαρτωλή, φασιστική, πελατειακή, υποκλέπτουσα, αεριτζίδικη, κουκουλοφόρα, αρπαχτική, εισπρακτική, παράνομη, καταστροφική κτλ., όπως αποδεικνύεται ατράνταχτα από τον 10ο Τόμο του "Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και Τρεις Eurόκοτες" ανωτέρω (346 σελίδες πράμα!)!

Κωλοπιλάλα ξέρετε τι είναι? Είναι αυτό, που θα σας πιάσει αν δώσω την ΠΟΠΚ στον Γερόλυμπο!

Θα σας πηγαίνει καροτσάκι μέχρι το 3024!

 


 Και όλα αυτά συμβαίνουν με μια άχρηστη και ανίκανη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να κοιμάται με τα τσαρούχια!!!.

Αναρωτηθήκατε ποτέ, βρε ηλίθιοι, γιατί οι περισσότεροι σύλλογοι της ΕΛΟΚ κατεβάζουν πολύ λίγους αθλητές στους αγώνες της ΕΛΟΚ? Διότι απλούστατα με την άδεια λειτουργίας, που δίνετε στα γυμναστήριά τους, και τις άδειες επαγγέλματος, που δίνετε στους προπονητές τους, οι σύλλογοι της ΕΛΟΚ αναπτύσσουν και διαδίδουν άλλα πιο προσοδοφόρα αθλήματα, πράγμα που σημαίνει ότι με την έλλειψη κάθε ελέγχου από εσάς έχετε δημιουργήσει έναν "παρα-αθλητισμό" δέκα φορές μεγαλύτερο από τον πραγματικό αθλητισμό, που υποτίθεται ότι εποπτεύετε!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Η επιτυχής κατάληξη των δικαστικών υποθέσεων του Θύμιου Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονταν τότε στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτετο το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .