karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα  

Πρώτη δημοσίευση 5/2/2015. Τελευταία ενημέρωση 14/4/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα   .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


 

 Έργα και Ημέρες του Σταύρου Κοντονή

 στη νευραλγική θέση του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού

από την ημέρα που παρέλαβε τη ΓΓΑ από τον προκάτοχό του!

Έχει ήδη προηγηθεί το σχετικό άρθρο:

 Συγχαρητήρια κ. Κοντονή! Κερδίσατε μια ... Ηλεκτρική Καρέκλα του Φακίρη!!!

 Καθαρίστε πρώτα τις βρωμιές που άφησε πίσω του ο Γιάννης Ανδριανός!

 Ζητάμε νομιμότητα, ίση μεταχείριση, διαφάνεια! Οι μαφιόζοι της ΕΛΟΚ στον Εισαγγελέα!!!

 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!)

76 ημέρες έχουν περάσει από την παράδοση-παραλαβή της ΓΓΑ την 28/1/2015

και τόσο ο νέος υφυπουργός Σταύρος Κοντονής όσο και νέος Γεν. Γραμματέας αθλητισμού Ιούλιος Συναδικός δεν ασχολήθηκαν ακόμα με την Αμαρτωλή ΕΛΟΚ και την Άκυρη Σχολή Προπονητών!

[  3(Ιαν)+28(Φεβ)+31(Μαρ)+14(Απρ) = 76 ημ.  ]

Πέμπτη 5/2/2015: Η Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής
Δευτέρα 9/2/2015: Καμιά ευαισθησία του Κοντονή στις παρανομίες της ΕΛΟΚ!
Τρίτη, 17/2/2015: Αλλά τι να περιμένουμε από μια Κυβέρνηση χωρίς αυτιά!!!

Παρασκευή 6/3/2015: Διυλίζουμε τον κώνωπα κύριε Κοντονή???

Κυριακή 29/3/2015: Απόλυτη αναισθησία των Κοντανή και Συναδινού στις παρανομίες της ΕΛΟΚ!!!

 Δευτέρα 30/3/2015, 11:00 π.μ.

Παράλληλα με όλα αυτά η Ελλάδα οδηγείται στα βράχια από τη Νέα Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Τρίτη, 14/4/2015, Απόλυτη αδιαφορία από Κοντονή και Συναδινό για τα τεκταινόμενα στο Καράτε!!!

Αγκαλιά με την διαφθορά και την διαπλοκή οι Κοντονής και Συναδινός!!!

 Ακυρώστε την παράνομη Σχολή Προπονητών - STOP / Ελέγξτε τους απατεώνες της ΕΛΟΚ - STOP /  Κλείστε την αμαρτωλή ΓΓΑ- OVER

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!


 

ΔΕΝ έχουμε ανάγκη τους Ερωπαίους!!!

 

ΓΓΑ  = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:


Special αφιέρωση σε όσους έπαιξαν ρόλο στη μη αναγνώριση της ΠΟΠΚ!

##############

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

26-Hot Doc vs ΓΓΑ

 

(συνέχεια εδώ)

Με τις υγείες μας ο ΣΥ-ΡΙΖ-Α-Κ!

Δηλ. ο ΣΥνασπισμός της ΡΙΖοσπαστικής Αριστερής Κωλοτούμπας!!!

Το επιτελείο άλλαξε!!! Η ουσία μένει!!!

Ο πρωθυπουργός

της Κωλοτούμπας

Αλέξης Τσίπρας

Ο Υπουργός Πολιτισμού & Παιδείας της Κωλοτούμπας Αριστείδης Μπαλτάς

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Κωλοτούμπας

Σταύρος Κοντονής


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της Αριστερής Κωλοτούμπας

Ιούλιος Συναδινός

"Το χρέος που περπατάει" αποτελεί

την αιχμή του ... δόρατος της χώρας μας!!!

"Επίορκοι" δεν είναι μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι, που συνελήφθησαν "κλέπτοντες οπώρας", αλλά και οι καραμπινάτα διαπλεκόμενοι με ιδιώτες, με ομοσπονδίες ή ακόμα και με τους πολιτικούς προϊσταμένους τους προς ανταλλαγή εξυπηρετήσεων προς αυτούς έναντι εικονικών υπερωριών από αυτούς!!!

 

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!!

 Η  Βασική Καραμπινάτη Παρανομία  είναι το ότι τη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την “τρέχει” ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!!

Επομένως, η … Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ είναι μια κορυφαία και μακροχρόνια διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία, η οποία παράγει καθημερινά τεράστια ηθική και οικονομική ζημία στον Ελληνικό Λαό, και όταν πολλές φορές την αναφέρω ως “Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής” τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως και με μηνύσουν οι απλοί … Οίκοι Ανοχής επειδή τους προσβάλω!!!

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!

Ομιλία του ... Αρειανού Υφυπουργού Αθλητισμού Σ. Κοντονή στους εργαζομένους της ΓΓΑ

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,    Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2015

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος N. Κοντονής στη σημερινή ομιλία του προς τους εργαζομένους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού επανέλαβε την πάγια θέση της κυβέρνησης, αλλά και του ίδιου για αξιοκρατία, διαφάνεια και χρηστή διοίκηση παντού.

Μεταξύ άλλων είπε τα εξής: «Διαχειριζόμαστε τα χρήματα του φορολογούμενου Έλληνα πολίτη και αυτά τα χρήματα είναι ιερά. Καμία ανοχή, καμία δικαιολογία σε θέματα διασπάθισης του δημοσίου χρήματος. Και σας παρακαλώ σε αυτό που λέω να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, γιατί η Υπηρεσία μας έχει να κάνει με έργα, μελέτες,  επιχορηγήσεις, και ξέρετε πολύ καλά ότι έχει ματώσει ο ελληνικός λαός από παρόμοια θέματα».

Ο κ. Κοντονής τόνισε ότι η πρώτη εικόνα, που αποκόμισε από όλους όσοι τον ενημερώνουν, είναι εξαιρετική κι αναφέρθηκε στα πρώτα προβλήματα που διαπίστωσε με την ανάληψη και επίσημα των καθηκόντων του, όπως είναι η διαμόρφωση του νέου Οργανισμού και η λειτουργία του.

Επίσης, διαβεβαίωσε τους εργαζομένους ότι πρέπει να νιώθουν ασφαλείς, τονίζοντας πώς η διαθεσιμότητα, που είχε ως αποτέλεσμα τη διαίρεση και τον διχασμό, έχει τελειώσει, όπως και το κομματικό και πελατειακό κράτος.

 

(ΣΧΟΛΙΑ: Δηλαδή,


 Πέμπτη, 5/2/2015: Η Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής

Κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής εκφώνησε το επόμενο "πτωχό" λογίδριο, από τα τμήματα του οποίου αντλούμε στοιχεία για την προσωπικότητά του. Ναι μεν το λογίδριο ήταν πτωχό, αλλά αναμένουμε και το ενδιαφέρον του και την αποτελεσματικότητά του στη νέα του θέση!

 

"Θέλω να ευχαριστήσω όλη την απερχόμενη πολιτική ηγεσία και όλους τους εργαζόμενους και τα στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού. Δεν θα μπορούσε να είναι τα πράγματα διαφορετικά, αν και ο απερχόμενος Πρωθυπουργός φαίνεται ότι πολύ λίγα αποκόμισε από τη θητεία του στο Υπουργείο Πολιτισμού με αποτέλεσμα να δούμε αυτά που είδαμε…

Να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την τιμή που μου έκανε να μου εμπιστευτεί τον ευαίσθητο τομέα του αθλητισμού και τον Υπουργό Παιδείας τον καθηγητή Αριστείδη Μπαλτά ο οποίος δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος Πανεπιστημιακός, είναι ένας ακριβός σύντροφος που εμείς οι νεότεροι τον συναντήσαμε πριν 30 χρόνια, όταν υπό την ηγεσία του Γιάννη Μπανιά προσπαθούσαμε να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα της ανανεωτικής αριστεράς και της κομουνιστικής ανανέωσης.  

Κυρίες και κύριοι ο αθλητισμός είναι ένα πεδίο που ενδιαφέρει όλη την κοινωνία. Πρώτα και κύρια ενδιαφέρει τη νεολαία και για μας κάτι που ενδιαφέρει τη νεολαία έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και στη σκέψη και στη δράση. Δυστυχώς αυτός ο τομέας τα τελευταία χρόνια έχει δοκιμαστεί, έχει ταλανιστεί. Έχει ταλανιστεί από τη βία, έχουμε θρηνήσει ανθρώπους στα γήπεδα, από τη μάστιγα των αναβολικών και κυρίως από μία εκτεταμένη διαφθορά και διαπλοκή σε σημείο τέτοιο που ακόμη και ανθρώπινα λάθη να εντάσσονται σε ένα πεδίο δόλου και ακραίας καχυποψίας. 

Η Κυβέρνηση της αριστεράς θα αντιμετωπίσει με σοβαρότητα, σταθερότητα και αποφασιστικότητα αυτά τα φαινόμενα. Και αυτό είναι ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Ελπίζω σήμερα να το λάβουν όλοι.

Πρώτον, θέλουμε να τονίσουμε ότι όσοι συγκροτούν παρασυναγωγές, διαμορφώνουν έκνομες πρακτικές και νοοτροπίες  τους καλούμε να σταματήσουν τώρα. Δεν θα γίνει ανεκτό τίποτα στο μέλλον.

Δεύτερον, βιαιότητες και τραμπουκισμοί εναντίον εκπροσώπων και αντιπροσώπων του ελληνικού λαού και των τοπικών κοινωνιών δεν θα γίνουν ανεκτές ως συμπεριφορές. Όσοι απεργάζονται τέτοιου είδους καταστάσεις, είτε με μεταμφιεσμένους τραμπούκους ως οπαδούς είτε διαμέσου των φανατικών των γηπέδων, να γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται και δε φοβάται.  Δεν ερχόμαστε με λυμένο το ζωνάρι, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε και δεν φοβόμαστε να συγκρουστούμε ούτε με τα συμφέροντα, ούτε με έκνομες καταστάσεις.

Τρίτον, στον αθλητισμό θα επανέλθει σε όλα τα επίπεδα η διαφάνεια, η αξιοκρατία, το φίλαθλο πνεύμα, η εφαρμογή του νόμου και πάνω από όλα η ισονομία. Αθλητισμός χωρίς εφαρμογή των νόμων και χωρίς ισονομία είναι γράμμα κενού περιεχομένου και προσβολή στον ίδιο μας τον πολιτισμό. Θέλουμε να πετύχουμε καθαρά πρωταθλήματα, υγιή ανταγωνισμό, αθλητικό πνεύμα.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για τα καλά του λόγια τον απερχόμενο Υφυπουργό τον κ. Γιάννη Ανδριανό και θέλω να πω προς όλους ότι ήταν ένας ευγενέστατος και ευπρεπέστατος κοινοβουλευτικός ο οποίος αντιμετώπισε πάντα με καλή πίστη όλα τα ζητήματα που του έθεταν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης. Να είναι καλά και εύχομαι την ίδια συνέχιση στο έργο του.

Από το περιορισμένο πρόγραμμα των δημοσίων επενδύσεων, περιορισμένο για να εμφανίσει η απερχόμενη κυβέρνηση αυτό το περιβόητο πρωτογενές πλεόνασμα, θα κάνουμε ότι μπορούμε για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων για να δώσουμε διέξοδο στο λαό και στη νεολαία.

Να είστε καλά, σας ευχαριστούμε όλους. Να ξέρετε ότι η αξιοκρατία που υποσχόμαστε στον Αθλητισμό είναι γνώμονας και κατεύθυνση. Πρώτα από όλα αξιοκρατία στις κρατικές υπηρεσίες. Δεν είναι υπόσχεση είναι λόγος τιμής. Να είστε καλά."

 

Από όλα τα ανωτέρω κρατάμε τα επόμενα και περιμένουμε από το νέο υφυπουργό, για τον οποίο η μόνη σχέση που βρήκαμε να έχει με τον αθλητισμό είναι εκείνη του ... "θεατή ποδοσφαιρικών αγώνων" (αριστερά) και τίποτα παραπάνω, να τα εφαρμόσει στο χώρο του αμαρτωλού καράτε, της παράνομης Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και της παράνομης ίδρυσης και λειτουργίας της Σχολής Προπονητών Καράτε:

"Πρώτον, θέλουμε να τονίσουμε ότι όσοι συγκροτούν παρασυναγωγές, διαμορφώνουν έκνομες πρακτικές και νοοτροπίες  τους καλούμε να σταματήσουν τώρα. Δεν θα γίνει ανεκτό τίποτα στο μέλλον."

(Τι σημαίνει αυτό? Ό,τι φάγατε, φάγατε? Καμιά τιμωρία?)

"Δεύτερον, βιαιότητες και τραμπουκισμοί εναντίον εκπροσώπων και αντιπροσώπων του ελληνικού λαού και των τοπικών κοινωνιών δεν θα γίνουν ανεκτές ως συμπεριφορές. Είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε και δεν φοβόμαστε να συγκρουστούμε ούτε με τα συμφέροντα, ούτε με έκνομες καταστάσεις."

(Τι σημαίνει αυτό? Μη μου κρεμάτε πανό σαν του Ορφανού? Παλικάρι και αυτός?)

"Τρίτον, στον αθλητισμό θα επανέλθει σε όλα τα επίπεδα η διαφάνεια, η αξιοκρατία, το φίλαθλο πνεύμα, η εφαρμογή του νόμου και πάνω από όλα η ισονομία."

(Τι σημαίνει αυτό? Για πότε προσδιορίζεται το "ΘΑ"? Διότι όλα αυτά τα είχαμε και μέχρι τώρα από τους άλλους!)

 

Συνεπώς, ο νέος υφυπουργός είναι αποφασισμένος, δηλώνει, να χτυπήσει τη Βία, τα Αναβολικά, τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή, ενώ δηλώνει επίσης αποφασισμένος να εφαρμόσει τη νομιμότητα σε όλους τους τομείς του αθλητισμού!

 

Πάντως, 8 ημέρες μέχρι και σήμερα 5/2/2015:

1) ΔΕΝ έχει κάνει τίποτα για το καυτό θέμα της παράνομης ΕΛΟΚ, που λειτουργεί επί χρόνια με παράνομο ΔΣ ως κερδοφόρα επιχείρηση των διαπλεκόμενων, δηλαδή ως "Αυτοκρατορία της Διαπλοκής", και

2) ΔΕΝ έχει κάνει τίποτα για την παράνομη ίδρυση και λειτουργία της παράνομης Σχολής Προπονητών Καράτε με τις παράνομες εξετάσεις και τα παράνομα αποτελέσματα, ενώ

3) Είναι γνωστό και αναμενόμενο ότι ο Σταύρος Κοντονής κινδυνεύσει να εξαπατηθεί από τους/τις αετονύχηδες/σες διαπλεκόμενους/νες με τον Γερόλυμπο και την ΕΛΟΚ υπαλλήλους της ΓΓΑ, οι οποίοι, ως επίορκοι, θα του αποκρύψουν τις χρόνιες παρανομίες της ΕΛΟΚ, αλλά και των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ κατά την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε και θα του παρουσιάσουν τα πράγματα ως απολύτως νόμιμα και ως "δεν τρέχει τίποτα"! Και αυτοί έχουν συγκεκριμένα ονοματεπώνυμα!!!  Και αυτό διότι, ως γνωστόν, ΕΠΙΟΡΚΟΙ υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού διατηρούν ΠΟΛΥΕΤΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ με τους "καρεκλοκένταυρους" των αθλητικών ομοσπονδιών!!! Απόδειξη: ο μονίμως μηδενικός νομικός και διαχειριστικός έλεγχος όλων ανεξαιρέτως των αθλητικών ομοσπονδιών!!!

4) Τέλος, πιστεύω να συνειδητοποιήσει γρήγορα ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού ότι ο Γερόλυμπος έχει φροντίσει να δώσει για όλους τους Έλληνες τα διαπιστευτήρια "απατεώνων και κλεφτών" στους Βαλκάνιους και στο Παγκόσμιο Καράτε!!!

 

 Για να σε δούμε και εσένα!!!


 Δευτέρα 9/2/2015: Καμιά ευθαισθησία του Κοντονή στις παρανομίες της ΕΛΟΚ!

Η ΓΓΑ 30 χρόνια λειτουργεί βάσει του "βλέπε, άκου, σώπα"!

Εξακολουθεί να λειτουργεί σαν να μην τρέχει τίποτα η παράνομη Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε με μονίμως τη ΓΓΑ να κάνει τα στραβά μάτια σχετικά με τη νόμιμη λειτουργία των αθλητικών ομοσπονδιών και υπό τις ευλογίες της Νέας Κυβέρνησης!!!

Μπορεί προς το τέλος της θητείας του ο τέως υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός να "έκλεισε" 5-6 αθλητικές ομοσπονδίες όχι μόνο για λόγους μη τήρησης του αθλητικού νόμου, αλλά και εμβαθύνοντας προς μεγάλη μας έκπληξη ακόμα και στην τήρηση των άρθρων των καταστατικών τους, αλλά ο ανωτέρω ... "μάγκας στα σαλόνια" ... κώλωσε στο Αρχι-Καραλαμόγιο της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Γερόλυμπο και στην προσωπική του επιχείρηση, που λέγεται Ελληνική Ομοσπονδία Καραλαμόγιων! Ο Γιώργος Γερόλυμπος βέβαια τώρα το παίζει "από σπόντα Συριζαίος" μέσω των Συριζαίων Γιάννη Δρίβα, Ιούλιου Συναδινού και Ελένης Αυλωνίτου με προφανή σκοπό να περάσει τις παρανομίες του χρησιμοποιώντας ως ανδρείκελο το νέο υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή!!!

Όπως ήδη έχουμε τονίσει πλειστάκις, η ΕΛΟΚ λειτουργεί βουτηγμένη στις παρανομίες, ενώ ταυτόχρονα και η πρόσφατη Σχολή Προπονητών Καράτε επίσης ιδρύθηκε και λειτουργεί (και ΔΕΝ τελείωσε ακόμα) επίσης βουτηγμένη στις παρανομίες, όπως αποδεικνύεται περιληπτικά από τα επόμενα, που έχουμε αναπτύξει σε προηγούμενα άρθρα μας:

 

  Α - Η ΕΛΟΚ είναι μια παράνομα λειτουργούσα Ομοσπονδία!

 

 1) Η ΕΛΟΚ διοικείται επί σειρά ετών από παράνομα μέλη ΔΣ λόγω πολλαπλών παραβιάσεων της αθλητικής και φορολογικής νομοθεσίας, πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!! Συνεπώς, όλες οι αποφάσεις και της ΕΛΟΚ και της ΓΓΑ για την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε αποτελούν δέσμη πολλαπλών παρανομιών και άρα είναι νομικά άκυρες!!!

2) Οι επί σειρά ετών παραβιάσεις της αθλητικής και της φορολογικής νομοθεσίας από τα μέλη του εκάστοτε ΔΣ/ΕΛΟΚ είναι αναρίθμητες! Από νοθευμένες εκλογές, λειτουργία παράνομων μη φορολογούμενων παρα-ομοσπονδιών, διοργανώσεις αγώνων και σεμιναρίων με κέρδη για τα μέλη και τους ευνοούμενους των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ μέχρι μίζες από προμήθειες υλικού (δεν υπάρχει Αρχείο Υλικού, κτλ.) και από τα ταξίδια των αθλητικών αποστολών στο εξωτερικό, και άλλα, περιγράφονται δε εκτενέστατα σε προηγούμενα άρθρα  του karate.gr.

3) Τα περισσότερα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ είναι ταυτόχρονα και προπονητές και αρχηγοί στυλ καράτε και διδάσκουν στους συλλόγους τους, ενώ διοργανώνουν πανελλήνια σεμινάρια και αγώνες των στυλ ανενόχλητοι σαν καλοί επιχειρηματίες χρησιμοποιώντας πάντα την θέση τους στην ΕΛΟΚ (όπως ήταν τότε).

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος και θρασύτατος Πρόεδρος διότι προπονητής!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι αθλητής και υποψήφιος προπονητής τρομάρα του!

 

4-Κοσμίδης

Α'  Αντιπρόεδρος, αλλά και επαγγελματίας προπονητής

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι επαγγελματίας προπονητής!


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι αθλητής και προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης, Παράνομο μέλος ΔΣ, μαϊμού-Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι μαϊμού-προπονητής!

4) Οι γενικές συνελεύσεις της ΕΛΟΚ και οι εκλογές της γίνονται με νοθευμένες συμμετοχές αντιπροσώπων συλλόγων και στους συλλόγους μέλη της ΕΛΟΚ δεν έχουν δοθεί ποτέ λεπτομερείς προϋπολογισμοί και απολογισμοί των οικονομικών.

5) Οι αντιφρονούντες τρομοκρατούνται και τιμωρούνται με παράνομες δικαστικές επιτροπές χωρίς να τολμάνε να μην υπακούσουν, διότι αυτόματα θέτονται υπό διωγμό οι αθλητές και οι σύλλογοί τους.


 B - Οι παρανομίες κατά την ίδρυση της Σχολής Προπονητών Καράτε

βάσει της απόφασης 15768/28-5-2014 του Υφυπουργού Αθλητισμού!

 

6) Στην απόφαση ίδρυσης της Σχολής Προπονητών Καράτε η ΕΛΟΚ έθεσε παράνομες και αντισυνταγματικές προϋποθέσεις συμμετοχής υποψηφίων και λειτουργίας της Σχολής. Από παράνομα δικαιολογητικά μέχρι υπέρογκο ποσό συμμετοχής. Ζητήθηκαν από τους υποψήφιους προπονητές Γ΄ κατηγορίας προϋποθέσεις, που δεν έχουν ούτε οι προπονητές Β΄κατηγορίας, ούτε αυτοί οι ίδιοι οι διδάσκοντες στη Σχολή! Ταυτόχρονα ζητήθηκαν δικαιολογητικά συμμετεχόντων που εκδίδονται αποκλειστικά από την ΕΛΟΚ με αποτέλεσμα η ΕΛΟΚ να έχει τη δυνατότητα σε άλλους να αρνείται την έκδοση και για άλλους να νοθεύει την αλήθεια!

7) Επιπρόσθετα, οι Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου και ο Γιώργος Κοσμίδης, οι οποίοι με την απόφαση ίδρυσης της Σχολής Προπονητών ορίστηκαν ως εκπρόσωποι της ΕΛΟΚ στην Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής, είναι μέλη της παράνομης διοίκησης της ΕΛΟΚ και επομένως κάθε συμμετοχή τους σε κάθε απόφαση της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής είναι εκ των προτέρων άκυρη!

 

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

4-Κοσμίδης

Α'  Αντιπρόεδρος, αλλά και επαγγελματίας προπονητής

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος και θρασύτατος Πρόεδρος διότι προπονητής!

8) Στη Σχολή δίδαξαν με αμοιβή διδάσκοντος και μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ πράγμα το οποίο είναι διπλά παράνομο και α) διότι αυτόματα αποδεικνύεται ότι είναι «προπονητές» και β) διότι τα μέλη του ΔΣ ποτέ δεν πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους προς την ομοσπονδία!       

9) Ο οριζόμενος ως Διευθυντής της Σχολής Χρήστος Μπουλούμπασης, πρόεδρος της ΕΛΟΚ, είναι παράνομος,  διότι δεν είναι τίποτα άλλο από ένας στυγνός επιχειρηματίας του καράτε, που εκμεταλλεύεται την ομοσπονδία. Αρχηγός της παρα-ομοσπονδίας του Γουάντο-ρύου καράτε διοργανώνει σεμινάρια και αγώνες της οργάνωσης καράτε, που διευθύνει υπό μορφή άτυπης και φορολογικά αδήλωτης οργάνωσης, πάντα με οικονομικά οφέλη, ενώ ταυτόχρονα διδάσκει στο σύλλογό του με ή χωρίς σύμβαση εργασίας! Συνεπώς, ο Χρήστος Μπουλούμπασης παραβιάζει προκλητικά επί σειρά ετών και την αθλητική και την φορολογική νομοθεσία!!!

Τον παράνομο αυτόν και κρυφό επιχειρηματία η ΕΛΟΚ πρότεινε και η ΓΓΑ αποδέχθηκε ως Διευθυντή της Σχολής Προπονητών!

10) Τα ανωτέρω είναι απαράδεκτα και αποτελούν λόγους ακύρωσης της Σχολής!


Γ – Οι παρανομίες κατά τη λειτουργία της Σχολής!

 

Γ1 - Οι παρανομίες της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

11) Πρώτη και κύρια παρανομία και ερώτημα προς τη ΓΓΑ είναι: Τι δουλειά έχει ο δικτάτορας της ΕΛΟΚ Γιώργος Γερόλυμπος, εν γνώση της ΓΓΑ, χωρίς να έχει καμιά θεσμική θέση στο ΔΣ της ΕΛΟΚ, να κάνει τις συνεννοήσεις για τη λειτουργία της Σχολής και τι δουλειά έχει να παρευρίσκεται στους χώρους της λειτουργίας της Σχολής καθ' όλες τις ώρες λειτουργίας της, να ειβλέπει τη λειτουργία της και να απειλεί με απόρριψη όσους αυτός δεν κάνει κέφι???

Συνεπώς ο Γερόλυμπος "Εισηγείται", "Έχει την ευθύνη", "Τροποποιεί", "Ασκεί πειθαρχική εξουσία", "Υποβάλλει πίνακα αποτελεσμάτων", κτλ. κρυπτόμενος πίσω από τα ονόματα των αχυρανθρώπων του. Τουτέστιν “τρομοκρατεί”! Δηλαδή η Σχολή Προπονητών Καράτε αποτελεί μια πλήρως διαστρεβλωμένη και παράνομη κατάσταση υπό τον δικτάτορα της ΕΛΟΚ Γιώργο Γερόλυμπο εν γνώση της διαπλεκομένης με αυτόν Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!!!

12) Η Πρόεδρος της Σχολής και υπάλληλος της ΓΓΑ κα Αθηνά-Ευαγγελία Αξαρλή έδωσε την οριστική παραίτησή της, προκειμένου να συνταξιοδοτηθεί, στη ΓΓΑ την Τετάρτη, 30-7-2014, και άρα αυτομάτως τέθηκε εκτός υπηρεσίας και δεν είχε κανένα δικαίωμα ανάμειξης σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της Σχολής μετά την ημερομηνία αυτή, διότι προφανώς δεν ήταν πλέον υπάλληλος της ΓΓΑ. Παρ’ όλα αυτά η κα Αξαρλή, την Δευτέρα 4-8-2014:

13) Στις αρμοδιότητες του Διευθυντή της Σχολής, πιο πάνω, ορίζεται ότι ο Διευθυντής της Σχολής «Ασκεί πειθαρχική εξουσία και έχει το δικαίωμα επιβολής κυρώσεων κατά περίπτωση.» Επίσης, στις Υποχρεώσεις των Σπουδαστών πιο κάτω αναφέρεται σαφώς ότι «2. Κάθε παράβαση των υποχρεώσεων των σπουδαστών που παρακολουθούν τη Σχολή, συνεπάγεται την επιβολή σχετικών κυρώσεων από το διευθυντή της

Συνεπώς, η επιβολή κυρώσεων ΔΕΝ ανήκει στις αρμοδιότητες της Επιτροπής Διοίκησης, αλλά σε εκείνες του Διευθυντή της Σχολής και άρα για ακόμα ένα λόγο η συνεδρίαση της Επιτροπής Διοίκησης και η τιμωρία του Γιώργου Πελέκη από αυτήν ήταν παράνομες και άρα άκυρες! Ακόμα και στις άκυρες εξετάσεις της Σχολής στον Γιώργο Πελέκη, μετά από επεισόδιο με παρέμβαση της Αστυνομίας, απαγορεύθηκε να συμμετέχει από τους Μπουλούμπαση και Γερολύμπου!

14) Όπως ελέχθη πιο πάνω, η πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης Αθηνά Αξαρλή τέθηκε αυτοβούλως εκτός ΓΓΑ την Τετάρτη 30-7-2014! Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι αυτομάτως έπαψε να ικανοποιείται η Απόφαση Ίδρυσης της Σχολής Προπονητών, διότι έπαψε να υπάρχει νόμιμη Επιτροπή Διοίκησης με τρία μέλη από τη ΓΓΑ και δύο από την ΕΛΟΚ!

Συνεπώς η Σχολή έπαψε να λειτουργεί νόμιμα την 1-8-2014 και θα επαναλειτουργούσε νόμιμα μόνον όταν δημοσιευόταν στο ΦΕΚ το όνομα του αντικαταστάτη της Αξαρλή! Κάθε αντίθετη ενέργεια από την διακοπή της Σχολής είναι παράνομη και άκυρη, όποιοι και αν θίγονται! Πολύ-πολύ κακώς έγιναν μαθήματα τις επόμενες μέρες, τα οποία είναι και άκυρα! Αυτά ήδη χρησιμοποιήθηκαν εκβιαστικά για λύσεις πάλι παράνομες! Η Σχολή λειτούργησε χωρίς Πρόεδρο της Διοικούσας Επτροπής και άρα χωρίς Διοίκηση και άρα ΠΑΡΑΝΟΜΑ για 38 μέρες, δηλ. για το μισό της διάρκειάς της, οπότε έγιναν και πληθώρα παρανομιών κατά τη λειτουργία της

15) Κυρίαρχη απάτη είναι ότι οι ελεγχόμενοι Πίνακες Υποψηφίων περιλαμβάνουν μόνο επώνυμο, όνομα και όνομα πατρός των αιτούντων πράγμα απαράδεκτο! Η διοίκηση της Σχολής Προπονητών κρύβει εσκεμμένα από τη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία και τις προϋποθέσεις συμμετοχής ή απόρριψης από τη Σχολή, τα οποία στοιχεία έπρεπε να δημοσιοποιηθούν, αφού αφορούν στο συμφέρον του κάθε υποψήφιου, και όχι να μείνουν στο συρτάρι των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ, ώστε να ευνοούν ή να αδικούν όποιον αυτοί θέλουν!!! Αν ήμουν υποψήφιος και κόβομαι επειδή δεν έχω απολυτήριο λυκείου θα ήθελα να γνωρίζω αν κάποιος σαν και μένα παρουσίασε πλαστό απολυτήριο λυκείου ή αν ο Διευθυντής Μπουλούμπασης έκανε τα στραβά μάτια σε άλλες ελλείψεις υποψηφίων! Επίσης, θα ήθελα να γνωρίζω αν κάποιο μέλος του ΔΣ έβαλε στη Σχολή δέκα πρώτα νταν από το σύλλογό του για να τους πάρει με πρόσφατες εξετάσεις ακόμα 250 ευρώ το κεφάλι = 2500 € στην τσέπη!!!

Αναλυτικά θα υπάρχουν οπωσδήποτε στρεβλώσεις στα δικαιολογητικά και τις Αιτήσεις Θεραπείας καθώς και ψευδείς και πλαστές δηλώσεις ως προς:

Τονίζουμε εδώ ότι τα δύο τελευταία είναι καραμπινάτα παράνομα, αλλά ακόμα και αν ήταν νόμιμα έχουν ήδη καταστρατηγηθεί εξόφθαλμα από τις ΕΛΟΚ και ΓΓΑ, αφού βεβαίωση 5ετούς ενεργού αθλητικής συμμετοχής στο άθλημα του καράτε πήραν μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ, πράγμα που απαγορεύεται από τον αθλητικό νόμο, ενώ ταυτόχρονα μπήκαν στους υποψήφιους άτομα από συλλόγους που εγγράφηκαν τελευταία στην ΕΛΟΚ!!!

 

Γ2 - Οι παρανομίες υπέρ των ευνοούμενων υποψηφίων!

 16) Τη Σχολή παρακολουθεί και ο γιός του Χρήστου Μπουλούμπαση, προέδρου της ΕΛΟΚ και Διευθυντή της Σχολής, πράγμα που εκτός όλων των άλλων αποτελεί ασυμβίβαστο για τη θέση του Διευθυντή για τον Χρήστο Μπουλούμπαση!

17) Η ΕΛΟΚ χρεώνει στους μαθητές της Σχολής το μέγιστο του ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ επιτρεπομένου από το νόμο ποσού διδάκτρων. Συνεπώς, για τέσσερα τμήματα τα λαμόγια της ΕΛΟΚ εισέπραξαν για 200 ώρες ανά τμήμα το συνολικό ποσό των 62.500 €. Το μεγαλύτερο μέρος από αυτό το ποσό το έβαλε, κατά πληροφορίες, στην τσέπη του ο Γερόλυμπος και τα άλλα μοιράστηκαν και σε μέλη του ΔΣ που εμφανίστηκαν ως διδάσκοντες!!!

Από ό,τι βλέπουμε από τους πίνακες σπουδαστών μαζεύονται περί τα 250 άτομα επί 250 € μας κάνουν 62.500 €, ποσό τεράστιο, όταν τους παρέχονται δωρεάν στέγη και υλικά! Συνεπώς υπάρχει “κέρδος”, το οποίο αναρωτιόμαστε σε ποιες τσέπες πάει αφού ο νόμος ορίζει ότι τα 250 € καταβάλλονται “ανταποδοτικά”? Δηλαδή, "τα λεφτά που θα εισπραχθούν από τους μαθητές της Σχολής, θα πάνε ακριβώς και μόνο στα πραγματικά έξοδα της Σχολής και πουθενά αλλού"!

Συνεπώς, η ΕΛΟΚ δεν έπρεπε να χρεώσει το υπερβολικό ποσό των 250 € κατ’ άτομο, πράγμα που αποδεικνύει ακόμα πιο εξόφθαλμα ότι πρόκειται για “στυγνή επιχείρηση” των διοικούντων!!! Και φυσικά ο λογαριασμός δεν έκλεισε! Περιμένουμε απόδοση λογαριασμού και τα ρέστα στους μαθητές, αφού ότι περισσέψει δεν επιτρέπεται να πάει πουθενά αλλού, ούτε στο "Χαμόγελο του Παιδιού" δεξιά!!!

Ήδη, οι μαθητές της Σχολής πληρώνουν από την τσέπη τους το μεσημεριανό τους φαγητό στο εστιατόριο του σταδίου, ενώ οι διδάσκοντες, ο Γερόλυμπος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ πληρώνουν με κουπόνια των 8 ευρώ, τα οποία προφανώς έχουν πληρωθεί στο εστιατόριο από τα δίδακτρα των μαθητών και θα εμφανιστούν σαν έξοδα στις δαπάνες της Σχολής!!!

18) Όταν τα δικαιολογητικά των υποψηφίων κατά την τελευταία παράγραφο δεν δημοσιοποιούνται, αυτομάτως δημιουργείται το πιθανότατο ενδεχόμενο οι περιορισμοί των προϋποθέσεων σε άλλους να εφαρμόζονται και σε άλλους όχι, όπως αναλύθηκε στο (15)! Ιδίως όταν ελέγχονται αυτοί από τις αμαρτωλές υπαλλήλους της ΓΓΑ!!!

Ήδη έχουν εντοπιστεί στρεβλώσεις ως προς τα δικαιολογητικά των υποψηφίων προπονητών, οι οποίες οπωσδήποτε θα έχουν καλυφθεί με πλαστά έγγραφα! Σε αυτές τις στρεβλώσεις η ΓΓΑ μένει απαθής, αφήνοντας και τους πλαστογράφους να παρακολουθούν τη Σχολή, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο ότι έχει αφήσει εν λευκώ τον έλεγχο της λειτουργίας της Σχολής στους "τρομοκράτες του ΔΣ/ΕΛΟΚ"!!! Γιατί όχι, αφού μέσα στη ΓΓΑ, κατά καταγγελίες, υπάρχουν 22 άτομα που έχουν δώσει πλαστά απολυτήρια λυκείου για την πρόσληψή τους, ως ευνοούμενοι των λαμόγιων πολιτικών και πόσοι άλλοι μπήκαν από την ... καπνοδόχο!!!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι αθλητής και προπονητής!


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι αθλητής και προπονητής!

Όποιος έχει δώσει πλαστό δικαιολογητικό στη Σχολή το σωστό είναι να φύγει για πάντα από το καράτε, όπως και όποιος προσπαθεί να ευνοήσει κάποιον ή να αδικήσει κάποιον άλλον τότε πρέπει να φύγει και αυτός για πάντα από το καράτε! 

19) Μέσα στους σπουδαστές της Σχολής περιλαμβάνονται και τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ Μανώλης Δημητριάδης και Ηλίας Γουβούσης, γενικός γραμματέας της ΕΛΟΚ ο πρώτος και Έφορος Υλικού ο δεύτερος! Για τους δύο αυτούς κυρίους η ΕΛΟΚ (δηλαδή οι ίδιοι!) έχει εκδώσει πιστοποιητικό "πενταετούς ενεργού συμμετοχής στο άθλημα του καράτε"! Ως τι? Κάθονταν στην καρέκλα της ΕΛΟΚ στις συνεδριάσεις του ΔΣ? Ξεσκόνιζαν στην ΕΛΟΚ? Έκαναν ... αέρα στον Γερόλυμπο??? (Το πιθανότερο!)

Τι εννοείται με την έκφραση "πενταετούς ενεργού συμμετοχής στο άθλημα του καράτε"? Προφανώς και εννοείται "πενταετούς ενεργού ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ συμμετοχής στο άθλημα του καράτε"! Αλλά αν οι δύο αυτοί κύριοι ήταν πέντε χρόνια αθλητές, τότε βάσει του αθλητικού νόμου 2725/1999 παρανόμως κατείχαν θέσεις στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και αντιστρόφως! Επειδή, όμως και οι δύο ανωτέρω ήταν ενεργά μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ έπεται ότι ΔΕΝ μπορούν να είναι μαθητές της Σχολής Προπονητών!!! Και αντιστρόφως, από τη στιγμή που έκαναν αίτηση για ΄την παρακολούθηση της Σχολής ήδη εξέπεσαν από τις θέσεις τους στο ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Οι διαπλεκόμενοι με την ΕΛΟΚ υπάλληλοι της ΓΓΑ τους επιτρέπουν να παρακολουθούν τη Σχολή ανενόχλητοι!!! Τέτοια ασυδοσία!

20) Εξεταστέα και η ηλικία του Μανόλη Δημητριάδη, διότι στις φωτογραφίες δείχνει άνω των 50 ετών!!! (Εγώ άσπρισα στα 65!) 

 

Γ4 - Οι παρανομίες που διαπράττουν οι διδάσκοντες!

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων της Σχολής η ΕΛΟΚ ανακοίνωσε το Γενικό Πρόγραμμα της Σχολής, όπως δίνεται εδώ με κλικ, και μια μέρα πριν από την έναρξη των μαθημάτων ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα μόνο για τον μήνα Ιούλιο, όπως δίνεται εδώ με κλικ. Ακολούθησε το πρόγραμμα για τον Αύγουστο, όπως δίνεται εδώ με κλικ!

21) Πρώτο και βασικό κενό είναι η παντελής έλλειψη των βιογραφικών των διδασκόντων! Ποιοί είναι, ποιός τους ξέρει, μήπως ανάμεσα σε αυτούς που αξίζουν υπάρχει και αυτό που λένε "κατιμάς"? Μήπως καταστρατηγούνται άρθρα του αθλητικού νόμου? Έχουν τα τυπικά προσόντα να διδάξουν? Έχουν τα ουσιαστικά προσόντα να διδάξουν? Εκτός από τους πανεπιστημιακούς των θεωρητικών μαθημάτων, οι κύριοι των πρακτικών έχουν αυτό που λένε “επάρκεια”. Ζητάνε απολυτήριο λυκείου από τους μαθητές, ζήτησαν και από τους διδάσκοντες? Ζητάνε ποινικό μητρώο από τους μαθητές, ζήτησαν και από τους δασκάλους ή εκμεταλλεύονται ακόμα και την εχεμύθεια τη δική μας, οι αποδεδειγμένα άχρηστοι τρομοκράτες!

22) Από το πλήρες πρόγραμμα για τον Ιούλιο βλέπουμε την παράνομη συμμετοχή μεταξύ των διδασκόντων των κατωτέρω Κοσμίδη – Βόβλα – Πάση – Χονδροματίδη! Πώς μπορούν τα ΑΜΙΣΘΑ μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ να είναι ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΙ διδάσκοντες στη Σχολή Προπονητών, πράγμα που απαγορεύεται από τον αθλητικό νόμο 2725/1999, και αυτό εν γνώσει της ΓΓΑ???

 Πώς μπορεί τα μέλη του ΔΣ να απαγορεύεται να πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους στην ομοσπονδία (άρθρο 3, §6 ανωτέρω, του 2725/1999) και αυτοί να πληρώνονται ως διδάσκοντες στη Σχολή προπονητών?  Είναι αυτονόητο ότι ο οικονομικός απολογισμός με τις αμοιβές όλων ανεξαιρέτως των διδασκόντων στη Σχολή θα πάει στο ΣΔΟΕ ή/και στην Εφορία Νέας Ιωνίας, που παρακολουθεί την ΕΛΟΚ, για το σύννομο των αμοιβών για παροχή υπηρεσιών, την απόδοση ΦΠΑ, την απόδοση ασφαλιστικών εισφορών και την υποβολή φορολογικών δηλώσεων!

Δεν βλέπουν την καραμπινάτη παραβίαση του νόμου στη ΓΓΑ??? Αυτό αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι στην υπηρεσία αυτή "τίποτα δεν λειτουργεί σωστά"!!!  

23) Οι τρεις πρώτοι από τους ανωτέρω είναι εδώ και χρόνια μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και άρα έχουν αποποιηθεί εδώ και χρόνια την ιδιότητα του τεχνικού του καράτε! Πώς μπορεί να εμφανίζονται ως εν ενεργεία "διδάσκοντες εκπαιδευτές προπονητών" στην πρακτική του καράτε, αφού έχουν αποποιηθεί την ιδιότητα του τεχνικού για να είναι διοικητικοί? Εκτός αν όλα αυτά τα χρόνια διδάσκουν στη ζούλα καράτε, εισπράττουν μαύρο χρήμα χωρίς να φαίνεται και παραβαίνουν επί μακρόν και την αθλητική και την φορολογική νομοθεσία! Πράγμα που πραγματικά γίνεται!

Ταυτόχρονα, ακόμα και αν υποκριθούν ότι προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, πράγμα που στους εφοριακούς ελεγκτές ΔΕΝ πιάνει, η συμμετοχή τους είναι καραμπινάτα παράνομη και με το που δήλωσαν “διδάσκοντες” έπρεπε να είχαν εκπέσει από τις θέσεις τους στο ΔΣ/ΕΛΟΚ με απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού!!!

24) Εξέχουσα θέση στους ανωτέρω διδάσκοντες αποτελεί ο Κοσμίδης, ο οποίος ομολόγησε τελικά ότι είναι επαγγελματίας προπονητής και άρα παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και παράνομο μέλος της Επιτροπής Διοίκησης και ταυτόχρονα διδάσκων στη Σχολή!


9-Χονδροματίδης, Παράνομο μέλος ΔΣ, μαϊμού-Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι μαϊμού-προπονητής!

25) Ο τέταρτος Παναγιώτης Χονδροματίδης πρέπει να είναι άσχετος από καράτε! Μαθητής του Τσόγκα και του Παπαδημητρόπουλου, διπλώματα από το Σίτο-ρυου της ISSO του Γερόλυμπου! Μιλάμε για μηδενικό!!! Έχει όμως δίπλωμα προπονητή της ΓΓΑ από το 2001 και είναι αρχηγός του Σίτο-ρύου! Θεοί του Ολύμπου!!! Εξασκεί το επάγγελμα του προπονητή από τότε? Έχει σύμβαση με σύλλογο για αυτή τη δραστηριότητα? Ταυτόχρονα είναι για 2-3 θητείες (?) και μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ πράγμα ασυμβίβαστο με την ιδιότητα του προπονητή! Πώς μπορεί να συμβαίνει να είναι μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και να πληρώνεται για να διδάσκει ως εξέχων τεχνικός σε Σχολή Προπονητών??? Αφού υπάρχουν άλλοι δέκα προπονητές Β΄ κατηγορίας, γιατί επελέγη ο Χονδροματίδης που είναι Γ΄ κατηγορίας?

26) Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων ΔΕΝ υπάρχει εκπρόσωπος της ΓΓΑ, ενώ εκτοξεύονται απειλές προς τους μαθητές από τους Γερόλυμπο, Μπουλούμπαση, Βόβλα, Κοσμίδη και Χονδροματίδη, ο οποίος μάλιστα ρωτάει τον καθένα "Εσύ με ποιόν είσαι?", κατά τις ώρες διδασκαλίας των πρακτικών μαθημάτων της Σχολής!

27) Ο Γερόλυμπος περιφέρεται όλη την ημέρα στους χώρους της Σχολής Προπονητών και φωνάζει δεξιά και αριστερά δήθεν αδιάφορα "Και να μη νομίζουν μερικοί ότι θα περάσουν όλοι τη Σχολή" για να απειλήσει, τρομοκρατήσει και καθυποτάξει τους υποψήφιους προπονητές! Υπό ποία ιδιότητα περιφέρεται στους χώρους της Σχολής μεταξύ των μαθητών? Ευτυχώς που τον έχουν πάρει όλοι πλέον χαμπάρι και δεν του δίνουν καμιά σημασία. Τα σκουλήκια απειλούν νέους αθλητές!!!

28) Στα αναλυτικά προγράμματα η οργάνωση της διδασκαλίας των πρακτικών είναι για τα μπάζα! Δεν υπάρχει καμιά ανάλυση! Όλες οι ώρες αναφέρονται ως "Πρακτικά"! Δεν υπάρχει καμιά διάκριση και είναι όλα ένας αχταρμάς! Για παράδειγμα θα μπορούσε να διαχωριστούν τα Πρακτικά σε Προπονητική Αρχαρίων-Προχωρημένων,  Στάσεις και Τεχνικές Χεριών-Ποδιών ή Κάτα, Τεχνικές Αγώνων, Στρατηγική Αγώνων, Ομοιότητες και Διαφορές των Στυλ και άλλα που δεν είμαι τεχνικός για να υποδείξω, αλλά είμαι σε θέση να διακρίνω ότι η οργάνωση είναι της πυρκαγιάς! Στα Πρακτικά όχι μόνο δεν υπάρχει η ύλη καταγεγραμμένη, αλλά δεν υπάρχει ούτε στο μυαλό των διδασκόντων, αφού αυτοί με άδειο κεφάλι μπερδεύουν αυτά που θα διδάξουν με αυτά που ήδη έχουν διδάξει!

29) Στο πρόγραμμα για τον Αύγουστο, όπως δίνεται εδώ με κλικ, παρατηρούνται να διδάσκουν δύο "αυθεντίες" προπονητές προπονητών ταυτόχρονα στο ίδιο τμήμα, ενώ στην πραγματικότητα διδάσκει ένας και μερικές φορές ένας σε δύο τμήματα μαζί! Το σύνολο των μαθητών της Σχολής έχει χωριστεί σε τέσσερα τμήματα και ήδη πολλές φορές ένας διδάσκων αναλαμβάνει δύο τμήματα ταυτόχρονα παρ' όλο που το πρόγραμμα δείχνει να διδάσκουν στο κάθε τμήμα δύο διδάσκοντες!

Για παράδειγμα, ο Άρης Κραββαρίτης βάσει προγράμματος έπρεπε να διδάσκει στο Στάδιο Άνω Λιοσίων, ενώ αυτός ήταν στην ... Μυτιλήνη με ... μαγιό!!! Δεν θέλω παρατηρήσεις επί του Κραββαρίτη, διότι ήταν πάντα ο πρώτος σύλλογος που συμμετείχε στην άλωση κάθε ομοσπονδίας (χόκεϋ, κέρλινγκ, τρίαθλου κτλπ.) από τον Γερόλυμπο.

30) Στο πρόγραμμα του Αυγούστου περιλαμβανόταν και δίδαξε και ο Κώστας Γκουβούσης! Αλλά ο Κώστας Γκουβούσης ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΓΑ !!! Πώς διδάσκει σε Σχολή Προπονητών ???

Εδώ και είκοσι χρόνια, όμως, είχε το προτέρημα να έχει αντιπρόσωπο του συλλόγου του στη Σκάλα Λακωνίας τον Γιώργο Γερόλυμπο (δεξιά), ο οποίος ποτέ δεν είχε δικό του σύλλογο και με όχημα αυτόν τον σύλλογο του Γκουβούση είχε κατακτήσει την ΕΛΟΚ, το χόκεϋ, το κέρλινγκ και το τρίαθλο! Σε αντάλλαγμα ο Γερόλυμπος είχε επιβάλει για 10-15 χρόνια τον Γκουβούση ως "εθνικό προπονητή" της ΕΛΟΚ και τον πλήρωνε κανονικά η ΕΛΟΚ, ενώ ποτέ δεν είχε δίπλωμα προπονητή! Όλοι το γνωρίζουν αυτό και κανένας δεν μιλάει! Ακόμα και όταν τον έβαζε ο Γερόλυμπος "εθνικό προπονητή" και τον πλήρωνε η ΕΛΟΚ για αυτό, ακόμα και τότε όλα γίνονταν παράνομα!!!(Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Γερόλυμπος έπαιρνε μίζα και από το ... μισθό του κολλητού του Κώστα Γκουβούση!!!)

Αυτά για να σας αποδείξω για άλλη μια φορά πως η ΕΛΟΚ λειτουργεί με την έννοια της στυγνής εκμετάλλευσης του καράτε από τα μέλη της διοίκησης, αλλά επίσης και πόσο μεγάλο "μπουρδέλο" είναι και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με την έννοια ότι ΔΕΝ ενδιαφέρεται ποτέ για το τι γίνεται στις ομοσπονδίες και ΔΕΝ τηρεί κανένα νόμο, ενώ οι υπάλληλοί της σε κάθε επίπεδο διαπλέκονται με τους ομοσπονδιάρχες!!! 


Ο νόμος 2725/1999 διαχωρίζει σαφώς τους Τεχνικούς από τους Διοικητικούς!

 

Το πνεύμα του νόμου 2725/1999 είναι να χωρίσει διακεκριμένα τους τεχνικούς ενός αθλήματος από τους διοικητικούς, ώστε να διασφαλίζεται κατά το δυνατόν η μη χειραγώγηση των οργάνων της ομοσπονδίας του αθλήματος και των συλλόγων της και άρα η δημοκρατική λειτουργία της. Το πνεύμα, επομένως, του νομοθέτη είναι: όσοι έχουν ιδιότητα τεχνικού (προπονητή, διαιτητή, εξεταστή κτλ.) να μην μπορούν να κατέχουν ταυτόχρονα και διοικητική θέση, και όσοι έχουν ιδιότητα διοικητικού να μην μπορούν ταυτόχρονα να κατέχουν και θέση τεχνικού. Είναι δε τόσο έντονο και σαφές αυτό το πνεύμα του νόμου, ώστε όταν κάποιος κατέχει θέση τεχνικού ή διοικητικού να μην μπορεί ούτε καν να θέσει υποψηφιότητα αντίστοιχα για θέση διοικητικού ή τεχνικού παρά μόνο αφού πρώτα παραιτηθεί από την προηγούμενη θέση του. Στην περίπτωση δε που κάποιος κατέχει ήδη θέση διοικητικού ή τεχνικού και αναλάβει το έργο ή θέσει υποψηφιότητα για θέση αντίστοιχα τεχνικού ή διοικητικού χωρίς να έχει ήδη παραιτηθεί από την προηγούμενή του θέση, τότε ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ εκπίπτει άμεσα από την προηγούμενή του θέση.

Τι σημαίνουν όλα αυτά για τους ηλιθίους της ΕΛΟΚ!

Όσα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ είχαν από παλιά διπλώματα προπονητή και είχαν αναλάβει στο παρελθόν διοικητικό έργο, έπρεπε πριν αναλάβουν αυτό το έργο να είχαν αποποιηθεί εγγράφως και με βεβαιωμένη ημερομηνία την ιδιότητα του προπονητή, άλλως ήταν πάντα παράνομοι (λόγω διπλής υπόστασης και μάλιστα υπόλογοι για παράνομο πλουτισμό και ξέπλυμα χρήματος από παράνομες πηγές) και οι αποφάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ, που ήταν μέλη, ήταν και αυτές παράνομες. Αν δε ασκούσαν ταυτόχρονα και κρυφά χωρίς φορολογική δήλωση το επάγγελμα του προπονητή ή εξεταστή, τότε εκτός από παραβάτες του αθλητικού νόμου είναι και καραμπινάτοι φοροφυγάδες!

Πώς εφαρμόζονται τα ανωτέρω σήμερα κατά τη λειτουργία της Σχολής προπονητών ανεξάρτητα από τις παρελθούσες παρανομίες!

Οι Μπουλούμπασης, Κοσμίδης, Βόβλας, Πάσης και Χονδροματίδης, επειδή είναι μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα διευθυντής και διδάσκοντες στη Σχολή Προπονητών εκπίπτουν αυτόματα από μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ. Όλοι αυτοί πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους στη λειτουργία της Σχολής για την ομοσπονδία, ενώ ο νόμος σαφώς ορίζει ότι τα μέλη του ΔΣ παρέχουν αμισθί τις υπηρεσίες τους! Αλλά δεν έχει σημασία αν πληρώνονται ή παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους, οι δύο ιδιότητες του διοικητικού και του τεχνικού είναι από το νόμο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ!

Οι Δημητριάδης και Γκουβούσης, επειδή είναι μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα μαθητές της Σχολής Προπονητών και άρα υποψήφιοι προπονητές, εκπίπτουν αυτόματα από το ΔΣ/ΕΛΟΚ. Συνεπώς, νόμιμα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ απομένουν να είναι σήμερα μόνον: η Γερολύμπου και ο Ράλλης, διότι ο Χανικιάν ποτέ δεν συμμετείχε λόγω εγκεφαλικού και ο Καρβούνης είναι καμμένο χαρτί λόγω του ότι δηλώνει και είναι προπονητής του συλλόγου του!

Η εφαρμογή  των ανωτέρω μπορεί να ζητηθεί με ασφαλιστικά μέτρα και να ζητηθεί προσωρινή διοίκηση για την ΕΛΟΚ ή/και κατάργηση της Σχολής Προπονητών!


 Η ενδιάμεσα παράλληλη επανάσταση του Γιώργου Κοσμίδη

Γιώργος Κοσμίδης

από Α'  Αντιπρόεδρος, καθαιρέθηκε σε απλό μέλος λόγω καταγγελίας των παρανομιών στην ΕΛΟΚ.

Όλα τα ανωτέρω αποτελούν την ιστορική συνέχεια των πραγμάτων όσον αφορά στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ λειτουργία της ΕΛΟΚ και την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.

Επιπρόσθετα και παράλληλα όμως στα ανωτέρω, από κάποια στιγμή και μετά, όπως αναλυτικά περιγράφεται σε προηγούμενα άρθρα του karate.gr, ήρθε και προστέθηκε και η επανάσταση του Γιώργου Κοσμίδη, αντιπροέδρου της ΕΛΟΚ και μέλους της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής, ο οποίος διαχώρισε τη θέση του με σειρά επιστολών διαμαρτυρίας για ύποπτα οικονομικά και διοικητικά θέματα προς την ΕΛΟΚ και τον πρόεδρό της, αλλά και εξωδίκων προς την ΓΓΑ και τον τέως υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό με ιδιαίτερα επιβαρυντικά στοιχεία και ερωτήματα για τη λειτουργία της ΕΛΟΚ, αλλά και της Σχολής!

Η αντίδραση των φασιστόμουτρων της ΕΛΟΚ ήταν να καθαιρέσουν από τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΛΟΚ σε απλό μέλος τον Γιώργο Κοσμίδη, ο οποίος έχει έκτοτε αποστασιοποιηθεί από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ, ενώ ο Γιάννης Ανδριανός του υποσχέθηκε να διενεργήσει οικονομικό έλεγχο στην ΕΛΟΚ με ανθρώπους του Ελεγκτικού Συμβουλίου της ΓΓΑ, πράγμα το οποίο ποτέ δεν έγινε!

Και εκεί που όλοι περιμέναμε να δοθεί μια νόμιμη λύση στα προβλήματα ΕΛΟΚ και Σχολής Προπονητών, ο Γιάννης Ανδριανός τρεις μέρες πριν από τις εκλογές κάνει ... πιρουέτα 180 μοιρών και δίνει εντολή να θεωρηθούν νόμιμες οι παράνομες εξετάσεις της Σχολής, παρανομώντας καραμπινάτα ως αδιάντροπο Αρχι-καραλαμόγιο και αυτός χωρίς να έχει εκ του νόμου κανένα απολύτως δικαίωμα να αναμιχθεί στην Διοίκηση της Σχολής Προπονητών Καράτε, κατά καραμπινάτη αποκάλυψη της ταύτισής του με τα ιδανικά της διαφθοράς και της διαπλοκής !


Δ – Οι παρανομίες των εξετάσεων

 

Ακόμα μια εξόφθαλμη παρανομία στη λειτουργία της Σχολής Προπονητών είναι οι ίδιες οι εξετάσεις των υποψηφίων προπονητών. Όπως είναι γνωστό, η Επιτροπή Διοίκησης είχε αναβάλει με απόφασή της τη διενέργεια των εξετάσεων και οι Μπουλούμπασης (διευθυντής), Γερολύμπου-Ποντίδα (μέλος ΔΣ/ΕΛΟΚ και Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής) ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ την απόφαση αυτή διενεργώντας τις εξετάσεις με την ΕΛΟΚ, η οποία ΕΛΟΚ δεν είχε καμιά νόμιμη ανάμιξη στη Σχολή.

Μετά, όμως, από τη μέχρι και σήμερα σθεναρή στάση του Γιώργου Κοσμίδη, μέλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ και μέλους της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής, ο οποίος έχει ταχθεί πλέον με το μέρος της νομιμότητας και έχει ζητήσει ακρόαση από τον νέο υφυπουργό αθλητισμού για να του εκθέσει τα πραγματικά γεγονότα, η λογική λέει ότι θα πρέπει να αναμένουμε ανατρεπτικές εξελίξεις, ΑΝ και πάντα ΑΝ ο αέρας ... ΣΥΡΙΖΑ περί μηδενικής ανοχής στη διαφθορά και διαπλοκή είναι αλήθεια και όχι ένα ακόμα παραμύθι της ... Χαλιμάς!!!


Βάσει, λοιπόν, όλων των ανωτέρω:

1 – Το ΔΣ/ΕΛΟΚ πρέπει να κηρυχθεί έκπτωτο από τη ΓΓΑ ως παράνομο για πολλαπλούς λόγους.

2 – Η Σχολή Προπονητών Καράτε πρέπει να ακυρωθεί, διότι δημιουργήθηκε για μια παράνομη ομοσπονδία, από παράνομο ΔΣ, η απόφαση ίδρυσής της είχε εξαρχής παράνομα άρθρα, αλλά και η λειτουργία της ήταν παράνομη για πολλούς λόγους (έλλειψη Επιτροπής Διοίκησης, παράνομοι διδάσκοντες, εμπορευματοποίηση της Σχολής, διαπλοκή ΔΣ/ΕΛΟΚ με ΓΓΑ και με διδάσκοντες και με υποψήφιους, κτλ.)

3) Τέλος, οι εξετάσεις της Σχολής ήταν τελείως παράνομες, αφού έγιναν κατά παράβαση απόφασης της Επιτροπής Διοίκησης και κραυγαλέα μεροληπτικές, πράγμα που αποτελεί ακόμα ένα στοιχείο υπέρ της έκπτωσης του ΔΣ/ΕΛΟΚ και της ακύρωσης της Σχολής Προπονητών Καράτε!


 Τρίτη, 17/2/2015: Αλλά τι να περιμένουμε από μια Κυβέρνηση χωρίς αυτιά!!!

Απόλυτα σχετικό με τα αθλητικά θέματα!
 Μια Κυβέρνηση Χωρίς Αυτιά???

Ντάισελμπλουμ: "Δίνουμε περιθώριο μέχρι τέλος εβδομάδας!"

Λαγκάρντ: "Δεν εκταμιεύονται δόσεις από το ΔΝΤ χωρίς ολοκλήρωση της αξιολόγησης από την Τρόικα!"

Ρέγκλινγκ: "Χωρίς πρόγραμμα πρέπει να επιστραφούν στον ESM τα 11 δισ. του ΤΧΣ!"

Μοσκοβισί: "Το υπάρχον πρόγραμμα λήγει στις 28 Φεβρουαρίου!"

17/2/2015 – Από την εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», ηλεκτρονική έκδοση!

Η πλήρης απομόνωση της Ελλάδας - Γιατί το συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών απέσυρε τις προτάσεις της Κομισιόν - «Λόγια στον αέρα. Γενικότητες. Αοριστίες» λένε Ευρωπαίοι αξιωματούχοι - Πώς ερμηνεύουν οι Ευρωπαίοι την περιθωριοποίηση της ελληνικής πλευράς

«Η Ελλάδα είναι πλέον πλήρως απομονωμένη μέσα στην ίδια την Ε.Ε. Ένα κράτος – παρίας. Κάτι που χρειάζεται προσπάθεια για να το καταφέρει μια κυβέρνηση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ανώτατος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης το ναυάγιο του Eurogroup καθώς και την αρνητική γνώμη που σχηματίζεται για την Ελλάδα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Απομονωμένη τόσο από τα κράτη –μέλη, όσο και από τα θεσμικά όργανα, η χώρα μας ελπίζει ακόμα σε μια συμφωνία της τελευταίας στιγμής. Κάτι που οι εταίροι μας δεν το θεωρούν καθόλου βέβαιο. 

Η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορούσε να διανοηθεί πως θα βρισκόταν τόσο απομονωμένη και δέσμια των προεκλογικών της εξαγγελιών, καθώς ο κ. Βαρουφάκης αντιμετωπίζεται πλέον με περιφρόνηση από όλους τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης. 

«Ο κ. Βαρουφάκης βρίσκεται σε άλλον πλανήτη. Είναι αδιανόητο πως εξακολουθεί να νομίζει πως απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές την ώρα που μιλάει με 18 υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης. Η στάση του είναι εξωφρενική. Η Ελλάδα δεν έχει πλέον καμία συμμαχία και ούτε θα πρόκειται να έχει μέσα στην ίδια την Ε.Ε. Ούτε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, ούτε το Συμβούλιο της Ε.Ε., αλλά ούτε και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πρόκειται, όχι να στηρίξουν, αλλά ούτε να δώσουν σημασία σε αυτές τις ανοησίες της ελληνικής πλευράς» υπογραμμίζει Ευρωπαίος αξιωματούχος στο «protothema.gr». 

Για ακόμα μια φορά η Ελλάδα δεν παρουσίασε συγκεκριμένες προτάσεις στο Eurogroup και οι εταίροι μας αρχίζουν και χάνουν την υπομονή τους με την νέα ελληνική κυβέρνηση. «Ο εγωισμός και ο ναρκισσισμός δεν έχουν καμία θέση στο τραπέζι των συνομιλιών ανάμεσα σε Ευρωπαίους εταίρους», σχολίασε Ευρωπαίος αξιωματούχος τη στάση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών. 

Η κατάσταση για την Ελλάδα μόνο θετική δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί αυτή τη στιγμή καθώς στο Eurogroup η χώρα μας όχι απλώς δεν κατάφερε να βρει συμμάχους, αλλά δημιούργησε περισσότερες αμφιβολίες για την ικανότητα της νέας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να κατανοήσει έστω και τα στοιχειώδη της ευρωπαϊκής πραγματικότητας. 

«Λόγια στον αέρα. Γενικότητες. Αοριστίες. Το μοναδικό επιχείρημα της νέας κυβέρνησης είναι πως οφείλουμε να σεβαστούμε το εκλογικό αποτέλεσμα. Τι να απαντήσουμε εκεί; Πως και η ελληνική πλευρά θα πρέπει να σεβαστεί όχι απλώς τη Συνθήκη, αλλά και το εκλογικό αποτέλεσμα στις υπόλοιπες χώρες της Ένωσης; Δεν υπήρχε λόγος».

Ενδεικτικό του κλίματος της πλήρους απομόνωσης της χώρας μας είναι πως παρόλο που υπήρξε μια καταρχήν συμφωνία με την Ελλάδα, με παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έπειτα από συνεννόηση του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν – Κλοντ Γιουνκέρ, του Επιτρόπου Πιερ Μοσκοβισί και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, οι εταίροι μας απέσυραν το εν λόγω κείμενο, ζητώντας από την Ελλάδα να τηρήσεις τις δεσμεύσεις της.  

Άλλωστε, όπως υπογραμμίζει Ευρωπαίος αξιωματούχος, δεν είναι η πρώτη φορά που το Eurogroup έχει απορρίψει τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με ένα πρόγραμμα βοήθειας σε κάποιο κράτος- μέλος σε κατάσταση άμεσης ανάγκης. Συνέβη και στην περίπτωση της Κύπρου…  Σε κάθε περίπτωση το Bras de fer συνεχίζεται. 


 Παρασκευή 6/3/2015: Διυλίζουμε τον κώνωπα κύριε Κοντονή???

Μάλλον άσχετο με την αμαρτωλή ΕΛΟΚ και τους απατεώνες που την διοικούν και την αρμέγουν επί χρόνια!

Απλά επικοινωνιακό! Έτσι για να μας δείξει ο "ευαισθητοποιημένος" ότι δήθεν κάτι κάνει!

Αλλά και μόνο από το επόμενο Δελτίο Τύπου προκύπτει ότι ο Σταύρος Κοντονής έχει μαύρα μεσάνυχτα α) από Καράτε (σαν άθλημα), β) από αναβολικά και γ) από αθλητισμό γενικά, ενώ υπάρχει πιθανότητα άνω του 60% να έχει πέσει θύμα διαπλεκομένων συμφερόντων υπαλλήλων της ΓΓΑ και εξωτερικών ... καρεκλοκένταυρων!!!

Κατά τα άλλα, ακόμα κοιμούνται τον ύπνο του ... ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Κ. οι διοικούντες την ΓΓΑ, διότι ενάμιση μήνα μετά τις εκλογές ΔΕΝ έχουν επιληφθεί νομίμως ακόμα των καθηκόντων τους, ενώ ο αθλητισμός στη χώρα, τις ομοσπονδίες και το καράτε τρέχει! Αυτοί ήταν που έλεγαν ότι είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν??? Και με έτοιμο ... πρόγραμμα, τρομάρα τους!!!

Όπως και να το δει κανείς, πάντως, το Αστέρι της Παρανομίας, που λέγεται Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στρουθοκαμηλίζει καραμπινάτα, όταν ανακαλεί την αθλητική αναγνώριση ενός σωματείου, που έχει προπονητή χωρίς άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ενώ ταυτόχρονα:

1) Η ίδια υλοποιεί παράνομη Σχολή Προπονητών Καράτε, με παράνομη απόφαση και παράνομη λειτουργία,

2) με παράνομη Επιτροπή Διοίκησης, παράνομους οργανωτές και παράνομους διδάσκοντες,

3) για την παράνομη Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε με παράνομο ολόκληρο το Διοικητικό της Συμβούλιο.

4) Δέχεται σε αυτή τη Σχολή παράνομους μαθητές, οι οποίοι θα πάρουν παράνομα διπλώματα.

5) Υιοθετεί παράνομες τακτικές και παράνομες αποφάσεις κατά τη λειτουργία της Σχολής.

6) Δίνει στον μεγαλο-απατεώνα Γιώργο Γερόλυμπο και τους άλλους απατεώνες της παρέας του (του παρακάτω πίνακα και συνεργάτες) τη δυνατότητα να εμπορεύονται τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος των προπονητών καράτε εις βάρος της αξιοπιστίας του αθλήματος, της αξιοκρατίας και της ηθικής (!), και τέλος

7) Επί πλέον αυτών, η ΓΓΑ στρουθοκαμηλίζει και διότι, παρ' όλο που έχει στα συρτάρια και τα ντουλάπια της τους πίνακες των προπονητών καράτε με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος καθώς και τις πλήρεις δηλώσεις των σωματείων με δηλωμένους τους προπονητές τους και με τις συμβάσεις με τα σωματεία τους, ΟΥΔΕΠΟΤΕ έκανε τον οποιονδήποτε έλεγχο στα σωματεία, ενώ αντίθετα κάνει επί χρόνια τα στραβά μάτια (οι επίορκοι και άχρηστοι υπάλληλοί της βέβαια και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της προϊστάμενοι!), όταν πολλοί από αυτούς τους προπονητές όχι μόνο είναι παράνομα μέλη του παράνομου ΔΣ/ΕΛΟΚ, παράνομοι διαιτητές ταυτόχρονα, παράνομοι "διδάσκοντες" στη Σχολή Προπονητών Καράτε καθώς και παράνομοι αντιπρόσωποι σε εκλογές καραμπινάτης νοθείας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, αλλά έχουν δημιουργήσει και παράνομες "παρα-ομοσπονδίες" (των στυλ καράτε) και "ενώσεις" (Κεντρικής, Βορείου, Νοτίου Ελλάδας και νήσων), οι οποίες χωρίς καταστατικά εισπράττουν ζεστό χρήμα από αθλητές, γονείς και συλλόγους, χωρίς παραστατικα και χωρίς φορολογικές δηλώσεις, παράγοντας έτσι μαύρο χρήμα για τα γνωστά καραλαμόγια, και άρα ξεπλένουν επί είκοσι χρόνια αυτό το μαύρο χρήμα μετέχοντας συλλογικά σε σωρεία αθλητικών και οικονομικών κακουργημάτων!!!

Καραμπινάτα παραδείγματα, τα Καραλαμόγια του επόμενου πίνακα, οι κολλητοί τους συνεργάτες και άλλοι 100 ακόμα!!

Αυτή είναι και η πρώτη μαλακία του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, διότι και μόνο για λόγους "εντυπώσεων" και "φιγούρας" μπαίνει δήθεν "ευαισθητοποιημένος" σε ένα απόλυτα διεφθαρμένο περιβάλλον, όπως είναι η ΕΛΟΚ, και παριστάνει ότι δήθεν τιμωρεί μια ελάχιστη παρανομία, που τελικά θα αποδειχθεί ότι ποτέ δεν διαπράχθηκε, και αν διαπράχθηκε, τότε ο ηθικός αυτουργός είναι η ίδια η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!


Άμα ξυπνήσεις κύριε Κοντονή από τον βαθύ ύπνο της ... Κωλοτούμπας και αποφασίσεις να αφήσεις τον κώνωπα και να ασχοληθείς με την κάμηλο, σφύρα μας!!!


Κυριακή 29/3/2015: Απόλυτη αναισθησία των Κοντανή και Συναδινού στις παρανομίες της ΕΛΟΚ!!!

52 ημέρες έχουν περάσει από την Παράδοση - Παραλαβή της ΓΓΑ και οι νέα Πολιτική Ηγεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΔΕΝ έχει ασχοληθεί ακόμα με την καραμπινάτα παράνομη Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και την επίσης καραμπινάτα παράνομη Σχολή Προπονητών Καράτε! Ένα χρόνο πριν από τις τελευταίες εκλογές μας έλεγαν ότι ήταν ... έτοιμοι να κυβερνήσουν! Πέρασε ένας χρόνος προεκλογικά και δυο μήνες μετεκλογικά και οι "Έτοιμοι" αποδεικνύονται ... για τα μπάζα!!!

Οι νέοι πολιτικοί προϊστάμενοι της ΓΓΑ Κοντονής και Συναδινός ούτε που έχουν πιάσει το φάκελο της αμαρτωλής ομοσπονδίας αφήνοντας τους απατώνες της ΕΛΟΚ να αλωνίζουν ανενέχλητοι! Για στάχτη στα μάτια ο Κοντονής μας πέταξε την επόμενη επιστολή στα Δελτία Τύπου της ΓΓΑ περνώντας μας για κορόιδα, αφού 1) ΔΕΝ υπάρχει ενεργό Ελεγκτικό Συμβούλιο στη ΓΓΑ, 2) αν υπάρχει, είναι παράνομο, και 3) γνωρίζουμε ότι έτσι λένε το "εργαλείο" της συγκάλυψης των παράνομων πράξεων!!!

 

 

Ας σημειωθεί ότι η καταγγελία που αναφέρεται στην ανωτέρω επιστολή είχε κατατεθεί στη ΓΓΑ από την 14/1/2014!!!

Ας σημειωθεί ότι οι έλεγχοι από περίφημο Ελεγκτικό Συμβούλιο είχαν παγώσει σχεδόν εδώ και ένα χρόνο λόγω απροθυμίας των εφοριακών ελεγκτών να συμμετέχουν στις επιτροπές με μηδαμινές αποζημιώσεις!

Συμπέρασμα: Η νέα Πολιτική Ηγεσία (Νέα Κυβέρνηση!) της ΓΓΑ μας δουλεύει ψιλό γαζί, όπως και οι προηγούμενες, ενώ η ίδια χάνεται μέσα στον λαβύρινθο-παγίδα που την έχουν απομονώσει οι σκληροπυρηνικοί της ΓΓΑ!


 Δευτέρα 30/3/2015, 11:00 π.μ.

 Παράλληλα με όλα αυτά η Ελλάδα οδηγείται στα βράχια από τη Νέα Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!!!

 

"Πρώτο Θέμα", ηλεκτρονική έκδοση, 30/3/2015, 11:00 π.μ.


Τρίτη, 14/4/2015: Απόλυτη αδιαφορία από Κοντονή και Συναδινό για τα τεκταινόμενα στο Καράτε!!!

Συμπέρασμα: Αγκαλιά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή οι Κοντονής και Συναδινός!!!

 

 

Από την "εμπνευσμένη" ομιλία του Διευθυντή Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ, κ. Πρόδρομου Τσολακίδη κατά την έναρξη της Σχολής Προπονητών του Παγκράτιου ... των Αρχαίων Ελλήνων!

76 ημέρες έχουν περάσει από την παραλαβή της ΓΓΑ από τη νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τα "αστέρια της" στον αθλητισμό Κοντονής και Συναδινός δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κάνουν τίποτα απολύτως. Η Λερναία Ύδρα της βίας στο ποδόσφαιρο τους οδήγησε μετά από παλινδρομήσεις σε ένα φασιστικό σχέδιο νόμου, που θα φέρει άλλου είδους αναταράξεις, ενώ συγχρόνως όλα τα άλλα αθλήματα έχουν "παγώσει"!

Ειδικότερα στο καράτε, οι Κοντονής και Συναδινός αποδεικνύονται όμηροι της "συμμορίας" των υπαλλήλων της ΓΓΑ, οι οποίοι δια του Διευθυντή Αγωνιστικού Αθλητισμού κυρίου Πρόδρομου Τσολακίδη ψάχνουν ... οκτώ μήνες τώρα να βρουν τον Γερόλυμπο για να του επιδώσουν επιστολή του ... Ανδριανού που ζητάει διευκρινήσεις για την παράνομη λειτουργία του τρίαθλου, στο οποίο είναι πρόεδρος ο Γερόλυμπος, μετά από την εξαΰλωση του ... παράνομου κέρλινγκ, "δημιουργίας" πάλι Γερόλυμπου, το οποίο απαρτιζόταν από συλλόγους καράτε και "πούλαγε" μόρια για ανώτερες και ανώτατες σχολές στους δήθεν αθλητές του!

Ξανα-ειδικότερα στο καράτε, οι Κοντονής και Συναδινός αποδεικνύονται όμηροι της "συμμορίας" των υπαλλήλων της ΓΓΑ, οι οποίοι με εντολή και του επίορκου Γιάννη Ανδριανού, προηγούμενου Υφυπουργού, δέχθηκαν τις παρανομίες κατά την ίδρυση, λειτουργία και εξετάσεις της καραμπινάτα παράνομης Σχολής Προπονητών του Καράτε!!!

Αλλά τα ίδια γίνονται εδώ και είκοσι χρόνια στο καράτε, καταγγέλλονται εδώ και είκοσι χρόνια στη διαπλεκόμμενη, αμαρτωλή Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και γίνονται ... γαργάρα εδώ και είκοσι χρόνια από τους αρμόδιους υπαλλήλους και πολιτικούς προϊσταμένους της!!!

Οκτώ μήνες ψάχνει ο Τσολακίδης το τρίαθλο και τον Γερόλυμπο και ΔΕΝ μπορεί να τους βρει γιατί "μετακομίζουν", όπως δικαιολογείται ο ίδιος! Τώρα πείτε μου εσείς: ο Τσολακίδης ψάχνει τον Γερόλυμπο ή ο Γερόλυμπος του έδωσε εντολή: "Όποιος με ψάχνει, πες του ότι μετακομίζω"!!!

Σε αυτό το ΄"αθλητικό περιβάλλον" οι Κοντονής και Συναδινός μπήκαν φουριόζοι στην Αυτοκρατορία του Ρουσφετιού δηλώνοντας με τσαμπουκά στους υπαλλήλους "Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε!", αλλά στη συνέχεια αποδεικνύονται ανίκανοι να τα εφαρμόσουν και άρα άχρηστοι για τον Ελληνικό Αθλητισμό!!!

Ειδικότερα για το καράτε και για την παρανομία στην οποία κολυμπάει αποδεικνύονται άχρηστοι και ανίκανοι και να την κατανοήσουν και να αντιδράσουν! Η δε ανωτέρω πληροφόρηση προς τους καταγγέλλοντες Σπύρο Δρακόπουλο και Μαρίνα Τσανγκαλίδου, ότι δήθεν η καταγγελία τους πάει "στο Ελεγκτικό Συμβούλιο για τις δικές τους ενέργειες λόγω αρμοδιότητας" είναι μαλακίες της κακιάς συμφοράς, διότι 1) Ελεγκτικό Συμβούλιο ΔΕΝ υπάρχει εν λειτουργία, 2) αν υπάρχει, έχει μεσάνυχτα από ελέγχους, 3) αν γνωρίζει από ελέγχους, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να ελέγξει, διότι η δουλειά του είναι να συγκαλύπτει, 4) αν γνωρίζει από ελέγχους και θέλει να τους διεκπεραιώσει νόμιμα, ΔΕΝ νομιμοποιείται να τους κάνει, διότι ως όργανο της ΓΓΑ στην ουσία ελέγχει και την ίδια την ΓΓΑ, αφού αυτή δίνει τις αναγνωρίσεις και τις επιχορηγήσεις, πράγμα παράνομο, 5) οι παρανομίες της ΕΛΟΚ είναι αρμοδιότητες των Υφυπουργού και Γενικού Γραμματέα, αφού η ΕΛΟΚ διοικείται από παράνομους, λειτουργεί παράνομα και παραβαίνει όλα τα άρθρα του αθλητικού νόμου, 6) κτλ., κτλ., διότι όσο σκέπτεται κανείς, τόσο βγάζει παράνομες πράξεις και παραλήψεις!!!


 Η ΕΛΟΚ και η Σχολή Προπονητών Καράτε κολυμπάνε στις παρανομίες!!!


Όσον αφορά στον Αρχι-Καραλαμογιόκοτα (!!!) δικτάτορα της ΕΛΟΚ, θυμίζουμε πάντα το:

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version


 Η λειτουργία της ΕΛΟΚ είναι απλή: Διοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!!

 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

  Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!! Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

 

Είναι αυτονόητο ότι οι ανωτέρω κάτοχοι διπλώματος προπονητή από τη ΓΓΑ, Μπουλούμπασης - Βόβλας - Καρβούνης - Χονδροματίδης - Πάσης - Κοσμίδης, πρέπει να θεωρηθούν "επαγγελματίες προπονητές" μη έχοντες δικαίωμα να είναι αντιπρόσωποι συλλόγων προς την ΕΛΟΚ και να υποβάλουν υποψηφιότητα για θέσεις Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επτροπής, διότι έπρεπε με βεβαία ημερομηνία ΝΑ ΕΙΧΑΝ υποβάλει προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δήλωση αποποίησης της ιδιότητας του προπονητή προκειμένου να θέσουν υποψηφιότητα για τις ανωτέρω διοικητικές θέσεις στην ομοσπονδία! Εφόσον τέτοια δήλωση ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ υποβάλει, τότε τα Καραλαμόγια αυτά αποκρύπτουν την άσκηση του επαγγέλματος του προπονητή και καταλαμβάνουν ταυτόχρονα μια θέση στη διοίκηση της ΕΛΟΚ με αποτέλεσμα να χειραγωγούν το άθλημα και να οδηγούν μια αθλητική ομοσπονδία σε εξ ορισμού συνεχή εξαπάτηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!!! Καμιά βεβαίωση της ΕΛΟΚ για αυτούς δεν πρέπει να γίνει δεκτή από τη ΓΓΑ, διότι προφανώς ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΟΚ!!!  ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΔΣ ΕΚΠΙΠΤΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ!!!!!!!!!!

Περαιτέρω μου φαίνεται πολύ περίεργο πώς η ΓΓΑ δεν κάνει ένα ερώτημα στο ΣΔΟΕ με τα ονόματα και τις διευθύνσεις των ανωτέρω 1 - 3 - 5 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11  "κυρίων" μαζί με τα ονόματα των συλλόγων τους με το ερώτημα αν έχουν σύμβαση προπονητή με τον δικό τους ή άλλο σύλλογο, πράγμα που θα φαίνεται α) στην τοπική εφορία του συλλόγου, ή β) στη φορολογική δήλωση του καθενός από τους ανωτέρω, και γ) αν αυτό δεν φαίνεται πουθενά, τότε να δώσει στο ΣΔΟΕ το άρθρο μου ΕΛΟΚ-ΓΓΑ: Η Πυραμίδα της Απάτης!  Πώς η ΓΓΑ υποθάλπει μια εκτεταμένη φοροδιαφυγή! , όπου αποδεικνύεται ότι κάνουν σεμινάρια καράτε σε όλη την Ελλάδα και άρα παίρνουν τα λεφτά "μαύρα"!!! Είναι προφανές ότι ΔΩΡΕΑΝ παροχή υπηρεσιών διδασκαλίας σε σεμινάρια δεν υπάρχει με βάση τη φορολογική νομοθεσία! Εδώ στο μαγαζί του γιού σου σε βρίσκουνε και σου λένε "Δουλεύεις μαύρα! Πάρε ένα πρόστιμο"!

Θα μπορούσε επίσης να τους ζητήσει από μια υπεύθυνη δήλωση (να την έχει στα χέρια του) πως όσο ήταν και είναι μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ δεν άσκησαν και δεν ασκούν το επάγγελμα του προπονητή. Αυτή η δήλωση ενυπάρχει μέσα στην δήλωσή τους ότι "δεν υφίσταται για αυτούς κανένα από τα κωλύματα του νόμου 2725/1999 και του άρθρου 9 του καταστατικού της ΕΛΟΚ", την οποία έδωσαν στην ΕΛΟΚ όταν πήραν μέρος στις εκλογές ως υποψήφιοι ΔΣ, και επομένως δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να την ξαναδώσουν!!!


Γενικά, αποδεικνύεται ότι η ΓΓΑ αφήνει πλήρη και εν λευκώ δικαιοδοσία στις ομοσπονδίες να διαχειρίζονται το κάθε άθλημα χωρίς κανένα έλεγχο και παρακολούθηση και για αυτό το λόγο ο Ελληνικός αθλητισμός έχει γίνει βορά των επιτήδειων και των απατεώνων της διαπλοκής, μέρος της οποίας γίνονται και οι πολιτικοί προϊστάμενοι της ΓΓΑ, αλλά και αυτοί οι ίδιοι οι υπάλληλοί της, άλλο που δεν ήθελαν και οι μεν και οι δε!!!


Μεταξύ των εμπλεκομένων στο τεράστιο αθλητικό και οικονομικό σκάνδαλο, δηλαδή μεταξύ των πολιτικών προϊσταμένων της ΓΓΑ και των κομμάτων τους, των υπαλλήλων της ΓΓΑ και των αθλητικών ομοσπονδιών, έχει πλέον αποκατασταθεί ένα τέλμα απόλυτης συνενοχής, αλληλεξάρτησης και αλληλο-εκβιασμού με αποτέλεσμα η Διαφθορά και η Διαπλοκή να διαιωνίζονται αυτόματα! Δηλαδή, ο καθένας από τους τρεις και μόνο με την παρουσία του εξαναγκάζει και τους άλλους δύο να παρανομούν ακριβώς όπως παρανομούσαν πάντα! Ο ρόλος πλέον της ΓΓΑ έχει καθοριστεί στο να συγκαλύπτει αυτό το τεράστιο αθλητικό και οικονομικό έγκλημα!

Μιλάμε για ογκώδες καρκίνωμα στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας με ανεξέλεγκτες μεταστάσεις!!! Μια κατάσταση που μόνο με έναν τρόπο διορθώνεται: Να κλείσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να μεταταχθούν οι υπάλληλοί της σε άλλες υπηρεσίες!!!  Οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να αυτοσυντηρούνται οικονομικά, ειδάλλως να κλείσουν!!! Δεν μπορούμε να πληρώνουμε με ζωές ανθρώπων, που δεν έχουν να φάνε ή δεν έχουν να πάρουν φάρμακα, την κάψα του καθενός να γυμνάζεται!!!  


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα   .