karate.gr: 12 - Η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 12/6/2022. Τελευταία τροποποίηση 30/6/2022.

Αρχική       Επικαιρότητα      Π.Ο.Π.Κ.

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Είκοσι ανεξάρτητες παρα-οργανώσεις καράτε αυτοσυστήνονται ως "παραδοσιακές", πουλάνε Νταν και μοιράζουν διπλώματα!

 Πυραμίδες Νταν με ... Τούβλα! Ψευδο-ομοσπονδίες ως Αστικές Εταιρίες ή ως ... Αεριτζήδες!!!

 Η κάθε μια "αναγνωρίζει" μόνο τα δικά της με αποτέλεσμα να έχουμε 20 Πυραμίδες ψευδο-ντάν και ... 20 Φαραώ να τις έχουν "χτίσει"!!!

 

27 Νταν ΕΛΟΚ

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Α – Οι Πυραμίδες της Γκίζας με Ογκόλιθους και οι Πυραμίδες των ... Φαραώ Απατεώνων των Νταν με ... Τούβλα!!!

Β – Δραστηριότητες και Νταν των Σιχάν Πελέκη και Σιχάν Ζεύκη!

Γ –Κύπελο Χαλκίδας "υπό την αιγίδα" του Shito-kai Karate-do!

Δ – Παγκόσμια θλίψη στο καράτε από τον θάνατο του Κώστα Κάσση!

Ε Shito-ryu Karate-do: Πελέκης - Ζεύκης - Iwata!

 M A K I W A R A .


 Α – Οι Πυραμίδες της Γκίζας με Ογκόλιθους και οι Πυραμίδες των ... Φαραώ Απατεώνων των Νταν με ... Τούβλα!!! (Ενότητες)

 

Οι αιγυπτιακές πυραμίδες

Οι αιγυπτιακές πυραμίδες είναι αρχαίες τεράστιες κατασκευές σε σχήμα πυραμίδας που βρίσκονται στην Αίγυπτο.

Τον Μάρτιο του 2008 οι πηγές αναφέρουν είτε 118 είτε 138 ως τον αριθμό των επιβεβαιωμένων αιγυπτιακών πυραμίδων. Οι περισσότερες χτίστηκαν ως τάφοι για τους φαραώ και τις συζύγους τους κατά τη διάρκεια του Παλαιού και Μέσου Βασιλείου.

Οι πιο παλιές γνωστές αιγυπτιακές πυραμίδες έχουν βρεθεί στη Σαχάρα, βορειοδυτικά της Μέμφιδος. Η παλιότερη μεταξύ αυτών είναι η Πυραμίδα του Ζοζέρ (κατασκευάστηκε το 2630 –2611 π.Χ.) που κατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια της Τρίτης Δυναστείας. Η πυραμίδα και το περιβάλλον συγκρότημα σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Ιμχοτέπ, και γενικά θεωρείται το παλιότερο μνημείο του κόσμου που κατασκευάστηκε εξωτερικά με χτίσιμο από πέτρα.

Οι πιο γνωστές αιγυπτιακές πυραμίδες είναι αυτές της Γκίζας (αριστερά), στα προάστια του Καΐρου. Κάποιες από τις Πυραμίδες της Γκίζας είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες κατασκευές που έχουν χτιστεί ποτέ. Η Πυραμίδα του Χέοπα (δεξιά) είναι η μεγαλύτερη από τις αιγυπτιακές πυραμίδες. Είναι το μόνο από τα Επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου που υπάρχει ακόμα μέχρι σήμερα.

Η Πυραμίδα του Χέοπα, επίσης γνωστή ως η Μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας ή Μεγάλη Πυραμίδα, είναι η αρχαιότερη και η μεγαλύτερη από τις τρεις πυραμίδες της Νεκρόπολης της Γκίζας, η οποία συνορεύει με τη σύγχρονη πόλη της Γκίζας στην Αίγυπτο. Είναι το αρχαιότερο από τα Επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, και το μόνο που σώζεται στις μέρες μας.

Με βάση μία εγχάραξη σε έναν εσωτερικό θάλαμο της πυραμίδας που ονομάζει μια ομάδα εργασίας, και μία αναφορά στον φαραώ της 4ης Δυναστείας της αρχαίας Αιγύπτου Χέοπα, οι αιγυπτιολόγοι πιστεύουν ότι η πυραμίδα χτίστηκε σαν τάφος σε διάστημα 10 με 20 χρόνων, και ολοκληρώθηκε περίπου το 2560 π. Χ.

Αρχικά με ύψος 146,5 μέτρα και πλευρά 230,4 μέτρα, ήταν το ψηλότερο κτήριο του κόσμου για πάνω από 3.800 χρόνια. Η μάζα της πυραμίδας εκτιμάται στους 5,9 εκατομμύρια τόνους. Ο δε όγκος της είναι περίπου 2.500.000 κυβικά μέτρα. Βάση αυτών των υπολογισμών, το χτίσιμο της πυραμίδας σε 20 χρόνια θα απαιτούσε την τοποθέτηση 800 τόνων πέτρας κάθε μέρα. Ομοίως, καθώς εκτιμάται ότι η πυραμίδα αποτελείται από περίπου 2,3 εκατομμύρια μονόλιθους, για 20 χρόνια απαιτείται η μετακίνηση 12 μονόλιθων την ώρα, κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο. 

Και λοιπά, και λοιπά! Δηλαδή, κάθε Φαραώ είχε και την Πυραμίδα του!

 

Οι Απάτες σε μορφή Πυραμίδας!

Την ιδέα των αρχαίων Αιγυπτίων Φαραώ ξεσήκωσαν πολλοί απατεώνες ανά την Υφήλιο σε όλα τα επόμενα χρόνια από τους Φαραώ.

Η βασική ιδέα της Απάτης υπό μορφή Πυραμίδας ήταν και είναι η δημιουργία ενός συστήματος εκμετάλλευσης των ανθρώπων με στόχο την εξαπάτηση-εκμετάλλευση μιας τεράστιας ομάδας Κορόιδων από μια λίγο μικρότερη και δήθεν «ανώτερη» ομάδα Απατεώνων, ενώ ταυτόχρονα η «ανώτερη» αυτή ομάδα απατεώνων είχε ήδη αποδεχθεί την δική της εξαπάτηση-εκμετάλλευση από μια ακόμα μικρότερη ομάδα «ανώτερων Απατεώνων», οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν ήδη αποδεχθεί την δική τους εξαπάτηση-εκμετάλλευση από μια «ακόμα ανώτερω ομάδα Απατεώνων» και ούτω καθ’ εξής! Όσο δηλαδή ανεβαίνουμε σε επίπεδο της Πυραμίδας, τόσο μεγαλώνει η δύναμη, η επιρροή και φυσικά το κέρδος!

Με δυό λόγια ο καθένας, που ανήκει στο σύστημα, είναι Κορόιδο και Εκμεταλλευτής ταυτόχρονα, ενώ οι μετέχοντες στο όλο σύστημα έχουν συμφωνήσει το ένα επίπεδο Κορόιδων-Εκμεταλλευτών να δέχεται να πληρώνει φόρο βλακείας σε ένα ανώτερο επίπεδο Κορόιδων-Εκμεταλλευτών για να του δίνουν τη δυνατότητα να εισπράττει έναν επίσης φόρο βλακείας από ένα κατώτερο επίπεδο Κορόιδων-Εκμεταλλευτών! Όπως είναι φανερό οι κερδισμένοι είναι αυτοί, που βρίσκονται στο "ανώτατο" επίπεδο, όπου πλέον έχουν αποβάλει την ιδιότητα του Κορόιδου και έχουν μείνει μόνον Εκμεταλλευτές, ενώ οι χαμένοι είναι 1) όλοι όσοι βρίσκονται στο πρώτο κατώτερο επίπεδο, διότι από κάτω τους δεν έχουν Κορόιδα να πουλήσουν, και 2) όλοι όσοι δεν σκοπεύουν να εισπράττουν από κατώτερο επίπεδο!

Εδώ και εκατονταετίες είναι γνωστές τέτοιες Πυραμίδες, όπου διακρίνονται πωλητές ή επιχειρήσεις προϊόντων κατά επίπεδα με τίτλους εμπειρίας ή και γνώσεων ή και βαθμούς μαφιόζων, στις οποίες όσο ανεβαίνουμε στρώματα, τόσο αυξάνεται η δύναμη, η επιρροή και το κέρδος των «προϊσταμένων» ως προς τους "υφιστάμενους"!

 

Η Απάτη των ... Φαραώ με τις Πυραμίδες των Νταν στο Ελληνικό Καράτε!

Ας δούμε την εφαρμογή της ανωτέρω δομή της Πυραμίδας στην Απάτη των Νταν του Καράτε στην Ελλάδα!

Όπως είπαμε τα Μόνο Κορόιδα είναι

1) εκείνοι, που ανήκουν στο κατώτερο επίπεδο της Πυραμίδας, αλλά σκοπεύουν να ανελιχθούν στο σύστημα, και

2) εκείνοι, που βρίσκονται στο οποιοδήποτε επίπεδο και δεν σκοπεύουν ποτέ να ενταχθούν στο σύστημα!

Οι πρώτοι είναι οι επαγγελματίες του καράτε και κυνηγάνε τα Νταν πληρώνοντας τους δασκάλους τους, ώστε να φτάσουν στο επίπεδο να εισπράττουν και οι ίδιοι ως προπονητές από εξετάσεις Κύου και Νταν από τους μαθητές τους! Έχει μια λογική το πράγμα, διότι η τωρινή πληρωμή θα εχει αντίκρυσμα τη μελλοντική είσπραξη!

Όπως είπαμε, επίσης, τα Μονίμως Κορόιδα είναι εκείνοι, που πληρώνουν για κάτι, που δεν έχει για αυτούς καμιά επιστρεφόμενη οικονομική αξία! Οι ίδιοι πιστεύουν ότι έχει ηθική αξία και γι' αυτό επιδιώκουν  την απόκτηση γνώσεων και διπλωμάτων Νταν!

 

Όλους αυτούς τους προτρέπουμε να αναρωτηθούν: έχουν πραγματική αξία τα Κύου και Νταν, που παίρνουν?

Η Απάντηση είναι ότι τα Κύου και Νταν, που παίρνουν οι αθλητές και οι έκπαιδευτές καράτε έχουν πραγματική αξία μόνον όταν εκδίδονται από ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, που έχει νόμιμο δικαίωμα να πιστοποιεί, να εξετάζει και να απονέμει Κύου και Νταν!

Επειδή, λοιπόν, το καράτε, που έχει στη διδασκαλία του βαθμούς Κύου και βαθμούς Νταν είναι μόνο το παραδοσιακό καράτε της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ), που είναι αθλητική ομοσπονδία,

Επειδή ο αθλητικός νόμος σε αστικές εταιρείες, που έχουν συσταθεί για να διαχειρίζονται διάφορα στιλ καράτε ΔΕΝ δίνει δικαιοδοσία για τέτοιες αθλητικές δραστηριότητες, αφού το καράτε αγωνιστικό ή παραδοσιακό είναι άθλημα κατά τους νόμους της χώρας μας,

Επειδή κάθε αλλοδαπή ομοσπονδία ή εταιρεία, που δεν έχει έδρα στην Ελλάδα, δεν έχει δικαίωμα να λειτουργεί και να διαχειρίζεται θέματα καράτε στη χώρα μας,

Επειδή το αγωνιστικό καράτε της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) ΔΕΝ έχει Κύου και Νταν,

Επειδή αυτό αποτελεί πλέον νομολογία για τη χώρα μας από το 1995, που η ΕΛΟΚ προσπάθησε να υφαρπάξει τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ επί του παραδοσιακού καράτε και έχασε σε Πρωτοδικείο, Εφετείο και Άρειο Πάγο,

Επειδή, με την ίδρυση της ΠΟΠΚ την 30/1/1995, έπεται ότι όλα τα διπλώματα παραδοσιακών στιλ καράτε, που είχαν απονεμηθεί πριν από αυτή την ημερομηνία, θα έπρεπε να έχουν πιστοποιηθεί από την ΠΟΠΚ,

Επειδή όλα τα διπλώματα παραδοσιακών στιλ καράτε, που έχουν απονεμηθεί μετά από αυτή την ημερομηνία, θα έπρεπε να έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ.

Επειδή σε γενικές γραμμές ΕΛΟΚ, ψευδο-ομοσπονδίες, αστικές εταιρείες και διάφοροι σαλτιμπάνγκοι αεριτζήδες εκμεταλλεύονται τους νέους αθλητές και τους γονείς τους,

Για όλους τους παραπάνω λόγους η αποκλειστική ομοσπονδία, που διαχειρίζεται το παραδοσιακό καράτε και τα στιλ του στη χώρα μας, το οποίο είναι το μοναδικό καράτε, που έχει βαθμούς Κύου και βαθμούς Νταν, είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) και καμιά άλλη, ενώ ταυτόχρονα κάθε δίπλωμα Κύου και Νταν, που δεν έχει πιστιποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ είναι τελείως άχρηστο!!!

 

Όλοι όσοι δίνουν Κύου και Νταν εκτός ΠΟΠΚ είναι κοινοί απατεώνες και εξαπατούν εν γνώσει τους τους αθλητές και τους γονείς τους!

Άφησαν, λοιπόν, οι Έλληνες "δάσκαλοι" του καράτε τους αρχαίους Αιγύπτιους να ταλαιπωρούνται για τις Πυρ;αμίδες τους με ογκόλιθους βάρους 2,5 τόνων ο καθένας και αυτοί "έχτισαν" τις δικές τους Πυραμίδες των Νταν με απλά ... "τούβλα"!!!

Ας δούμε, λοιπόν, μερικούς, που έχουν στήσει Πυραμίδες Απάτης για Νταν Καράτε και "πουλάνε" ψεύτικα Κύου και Νταν!

Η αρχή της ιστορίας στήθηκε από τους Γιώργο Σανιώτη, Τετσούο Οτάκε, Γιώργο Μπίκα και Άρη Κραββαρίτη (ίσως και Κώστα Γκουβούση!) από το 1980 με την "Αστική Εταιρεία Σότοκαν Καράτε"!΄Αυτή δεν ξέρω αν έκλεισε ή εσβησε, όταν:

Στη συνέχεια, το 1986 φτιάχτηκε (εγώ την έφτιαξα!) η Ελληνική Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Καράτε (ΕΟΕΚ, σήμερα ΕΛΟΚ) και η απονομή των Νταν πέρασε σε αυτήν!

Η ΕΟΕΚ, μετέπειτα ΕΛΟΚ, είναι ο κορυφαίος απατεώνας στο χώρο του καράτε και στον τομέα της απονομής Κύου και Νταν! Από την ένταξη της ΕΟΕΚ στην Παγκόσμια του μοντέρνου καράτε WKF ήταν απόλυτα γνωστό στο ΔΣ της ΕΟΕΚ ότι η Παγκόσμια του παραδοσιακού καράτε υπήρχε και ήταν η International Traditional Karate Federation, ενώ η αντίστοιχη ελληνική ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε ΠΟΠΚ ιδρύθκε την 30/1/1995. Το ότι αυτό ήταν απόλυτα γνωστό αποδεικνύεται από το ότι η ΕΟΕΚ έκανε τριτανακοπή στο καταστατικό της ΠΟΠΚ για να την κλείσει και να της πάρει τα δικαιώματα του παραδοσιακού καράτε.

Τον Ιανουάριο του 1995, λοιπόν, ιδρύθηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ). Η δικαστική διαμάχη διήρκεσε οκτώ χρόνια (μέχρι το 2003) με μάρτυρα από πλευράς ΕΟΕΚ τον Γερόλυμπο και από πλευράς ΠΟΠΚ τον Περσίδη. Η ΠΟΠΚ νίκησε σε όλα τα δικαστήρια την ΕΟΕΚ και το παραδοσιακό καράτε έμεινε στα χέρια της.

Σε όλο το χρονικό διάστημα ανάπτυξης του καράτε στη χώρα μας αναπτύχθηκαν πολλές Πυραμίδες Απάτης των Νταν Καράτε, πολλοί μικροοργανισμοί νομικά ανύπαρκτοι, οι οποίοι έπειθαν τον κόσμο ότι μπορούσαν να δίνουν Κύου και Νταν στο παραδοσιακό καράτε ή τα παραδοσιακά στιλ καράτε. Άτυπες ενώσεις, άτυπες ομοσπονδίες, αστικές εταιρείες, αεριτζήδικες αντιπροσωπεύσεις ξένων δασκάλων ή ξένων επιχειρήσεων ή αλλοδαπών ομοσπονδιών, μερικές από τις οποίες θα δούμε παρακάτω!

Τα αποδεικτικά στοιχεία για όλους τους προηγούμενους ισχυρισμούς μου δημοσιεύονται εδώ και 15 χρόνια σε πολλά άρθρα του www.karate.gr με τελευταία τα επόμενα και σε όλα αυτά τα άρθρα μου αναφέρω ως απατεώνες όλους όσους πουλάνε στους αφελείς αθλητές και γονείς Κύου και Νταν, που είναι ψεύτικα και άχρηστα σκουπίδια!

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!

Τρανταχτά και καραμπινάτα στοιχεία ότι όλα αυτά τα διπλώματα Νταν των τυχάρπαστων είναι σκουπίδια καθώς και παράνομης διακίνησης χρημάτων για εξετάσεις Κύου και Νταν αποτελούν και τα:

1 - Η παντελής έλλειψη σε κάθε δήθεν οργανισμό εξετάσεων Κύου και Νταν δημοσιοποιημένης εξετεστέας ύλης για κάθε βαθμό Κύου και Νταν.

2 - Η παντελής έλλειψη σε κάθε δήθεν οργανισμό εξετάσεων Νταν κάποιου Μητρώου Νταν, όπου να φαίνονται ποιοί έχουν πάρει Νταν, πότε και από ποιούς!

3 - Η παντελής έλλειψη αποδείξεων πληρωμής εξετάστρων και έκδοσης διπλωμάτων στους μαθητές του καράτε, που δίνουν εξετάσεις και παίρνουν διπλώματα Νταν, πράγμα που σημαίνει ότι όλα αυτά πληρώθηκαν με μαύρο χρήμα και ενισχύεται από την μη ύπαρξη Μητρώου Νταν, ώστε όλα να κρύβονται!

4 - Η παντελής απόκρυψη των διπλωμάτων Νταν, τα οποία σε μια εποχή που δημοσιεύουμε στο διαδίκτυο πολλά προσωπικά μας θέματα, αλλά και διαφημιζόμαστε σε αυτό, οι μεγάλοι δάσκαλοι, που δίνουν Νταν ποτέ δεν δημοσιεύουν ούτε τα διπλώματά τους ούτε τα διπλώματα των μαθητών τους, αλλά ούτε οι μαθητές δημοσιεύουν τα διπλώματά τους!

5 - Όλα τα προηγούμενα αποδεικνύουν ότι η επιχείρηση των Νταν είναι ένας οικονομικός τομέας του αθλητισμού εντός του οποίου κινείται ογκώδες "μαύρο χρήμα" εδώ και 40-50 χρόνια!!!

 

Ας δούμε, λοιπόν, ενδεικτικά την ΕΛΟΚ και είκοσι παρα-ομοσπονδίες των ... ΦΑΡΑΩ του Καράτε με τις Πυραμίδες Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες, που αποτελούν καρκίνωμα για το ελληνικό καράτε! Η κάθε μια δίνει τα δικά της Κύου και Νταν χωρίς να αναγνωρίζει τα Κύου και Νταν της άλλης! Ένας κόσμος Ηλιθίων, που έχει καταστρέψει το ελληνικό καράτε!

 

Όλοι οι επόμενοι οργανισμοί-μαϊμούδες αναγνωρίζουν μόνο τα διπλώματα Νταν που δίνουν οι ίδιοι και ΟΧΙ αυτά, που δίνουν οι άλλοι! Δηλαδή το απόλυτο χάος! Έχουμε, λοιπόν, είκοσι και βάλε Πυραμίδες Νταν-Μαϊμού με αρχηγούς τους κατωτέρω αναφερόμενους, που εισπράττουν για διπλώματα μαύρο χρήμα χωρίς αποδείξεις και όλοι με το ίδιο κοινό χαρακτηριστικό: ποτέ δεν δημοσιοποίησαν κανένα Μητρώο Νταν με ονόματα και ημερομηνίες των Νταν, που έχουν δώσει, ώστε να μην αποδεικνύεται το μαύρο χρήμα που έχουν εισπράξει!!!

 

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

 

Α - 1 - Πρώτη κατηγορία Πυραμίδων Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες αποτελεί μόνη της η ΕΛΟΚ των ... ΦΑΡΑΩ Γερόλυμπου και Α-Σιετή, όπου μαζί τους εννοούνται και τα μέλη των ΔΣ, που τους ακολούθησαν!

Πρώτη απ' όλες είναι η Εθνική Πυραμίδα Απάτης της ΕΛΟΚ με τους παράνομους διοικούντες να υποθάλπονται από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού (ελπίζω αυτός ο άχρηστος να μας αδειάσει τη γωνιά μετά τις επερχόμενες εκλογές!)

Όλα τα ΔΣ της ΕΛΟΚ ήταν κοινοί απατεώνες, διότι έδιναν παράνομα Νταν παρά τις αποφάσεις των δικαστηρίων, που έχασαν από την ΠΟΠΚ. Η εκμετάλλευση των αθλητών, γονιών, προπονητών και άλλων δεν χωράει στο μυαλό του ανθρώπου. Το ίδιο συνεχίζουν να κάνουν και τα μέλη του σημερινού ΔΣ, οι οποίοι, όμως, το τερμάτισαν! Δίνουν Νταν κατά παράβαση των αποφάσεων των δικαστηρίων, κατά παράβαση του Σκοπού για τον οποίο αναγνωρίστηκε η ΕΛΟΚ από τη ΓΓΑ, κατά παράβαση όλων των Εσωτερικών Κανονισμών της ΕΛΟΚ, κατά παράβαση της υποχρεωτικής ύπαρξης Μητρώου Νταν (πράγμα που δεν υπάρχει), χωρίς εξετάσεις, σε όποιους θέλουν, όποτε θέλουν, πολλά Νταν μαζεμένα π.χ. από το 1 μέχρι και το 5, από το 1 μέχρι και το 7, κτλ.! Μιλάμε για τα Νταν του Τρελοκομείου πλέον!!!

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία οτι αυτοί οι Απατεώνες καταστρέφουν ό,τι άφησε όρθιο ο Γερόλυμπος αρκεί να εισπράξουν λεφτά και αυτά τελείως παράνομα, αφού για να δώσουν οσαδήποτε Νταν μαζεμένα κόβουν εικονικές αποδείξεις για "έκτακτη οικονομική ενίσχυση της ΕΛΟΚ"!

Αυτοί οι Απατεώνες αποτελούν ιδιαίτερη περίπτωση, διότι εκτός από Απατεώνες είναι και Τρελοί και Ηλίθιοι και μ........!!! Και αυτό διότι: επειδή πουλάνε Νταν-Μαϊμού, συνάγεται ότι είναι Απατεώνες, επειδή πουλάνε μαζεμένα Νταν χωρίς εξετάσεις, συνάγεται ότι είναι Τρελοί, επειδή εισπράττουν με εικονικές αποδείξεις, συνάγεται ότι είναι Ηλίθιοι διότι πάνε για τη φυλακή, και επειδή στα διπλώματα ο αξιολύπητος Πρόεδρος Α-Σιετής και ο αναντικατάστατος IQ-Ραδικιού υπογράφουν ότι δώσανε "Νταν/ΕΛΟΚ", συνάγεται ότι είναι μ......!!! Βρε βλήματα η ΕΛΟΚ δεν ... γεννήθηκε στην Οκινάουα ούτε είναι στιλ καράτε στο οποίο να δίνονται Νταν!!! Όλα τα διπλώματα καράτε σε όλο τον κόσμο γράφουν το στιλ στο οποίο δίνονται! Εσείς πού ... βοσκήσατε "καράτε" και έμεινε το κεφάλι σας ακατοίκητο??? Άιντε να πείσεις τον ... βλάκα ότι είναι ... βλάκας! Θα σε βγάλει τρελό!

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

 

Εκτός των ανωτέρω, οι Ερασιτέχνες ως άνω ... Φαραώ Απατεώνες κάνουν και άλλες ταρζανιές! Πρόσφατα ανακοίνωσαν πάλι εξετάσεις για Νταν με την επόμενη ανακοίνωση:

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ DAN ΕΛΟΚ 27/3/2022

8 Μαρτίου, 2022  Τελευταία ενημέρωση 30 Μαρτίου, 2022

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Προκειμένου να περιοριστεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του ιού σαν ελάχιστο μέτρο επιδημιολογικής παρακολούθησης όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να προσκομίσουν ένα από τα κάτωθι:

α) Ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού, εκδίδεται από το www.gov.gr

β) Ψηφιακό πιστοποιητικό νόσησης τους τελευταίους 3 μήνες εκδίδεται από το www.gov.gr

γ) Αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού PCR τεστ το οποίο να έχει γίνει 24-72 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων υπογεγραμμένο από τους υποβληθέντες.

δ) Αρνητικό αποτέλεσμα Rapid τεστ το οποίο να έχει γίνει 24-48 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων υπογεγραμμένο από τους υποβληθέντες. (Για τα δύο πρώτα θα πρέπει να έχουν περάσει 14 ημέρες από την τελευταία δόση του εμβολίου ή την ημερομηνία δήλωσης νόσησης.

Εξετάσεις για 4ο έως και 6ο DAN ΕΛΟΚ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Ώρα: 12:00

Λ. Συγγρού 201, Νέα Σμύρνη 17121, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου άθλησης Σότοκαν Καράτε

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ

Α) Δέκα (10) ΚΑΤΑ από τη λίστα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καθώς και BUNKAI

Β) KUMITE καθώς και τεχνικές KUMITE.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (Αποστολή στο info@elok.gr έως την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022)

 

Η 27/3/2022 πέρασε, οι εξετάσεις έγιναν, το χρήμα το εισέπραξε ο Θανάσης Φυλακτός, τα διπλώματα τα υπέγραψαν ο πρόεδρος Α-Σιετής και ο IQ-Ραδικιού, τα παιδάκια και τους "συνοδοιπόρους" απατεώνες τους κοροϊδέψανε. Αλλά αποτελέσματα δεν είδαμε δημοσιευμένα, διπλώματα δεν είδαμε σε φωτό, το πολυ-αναμενόμενο εδώ και ένα χρόνο Μητρώο Νταν δεν το είδαμε, παρά το μόνο που είδαμε είναι η απάτη, που πάει σύνεφο!!!

Και μάλιστα τα αποτελέσματα δεν τα είδαμε να αναφέρονται ούτε σε Πρακτικό του ΔΣ μέχρι σήμερα 15/6/2022, πράγμα που σημαίνει ότι τα πέρασαν στα μουλωχτά, όπως πλέον περνάνε κάθε θέμα που θέλουν να κρύψουν από τη δημοσιότητα και την κριτική: μουλωχτά δια μέσου της Εκτελεστικής Επιτροπής και με μουλωχτή έγκριση των αποφάσεών της από το Διοικητικό Συμβούλιο χωρίς να φανερώνονται πουθενά ποιές είναι αυτές!!!

 

Άλλά ας δούμε τα καθ' ομολογία Νταν του Θανάση Φυλακτού από παλιότερη ανάρτησή του απάντηση σε σχόλιό μου:

Ομολογεί, λοιπόν, ο Φυλακτός, ότι έχει 1ο και 2ο από την JKA, 3ο και 4ο από την ΕΛΟΚ, αφού εννοείται του αναγνώρισαν τα 1ο και 2ο, και 5ο και 6ο από την Πανελλήνια Ένωση Φίλων Σότοκαν Καράτε (ΠΕΦΣΚ), αφού εννοείται του αναγνώρισαν τα 1ο, 2ο, 3ο, και 4ο.

Τα 1ο και 2ο τα πήρε μετά από εξετάσεις από τον Κεϊνοσούκε Ενοέντα ή ισότιμο δάσκαλο της JKA, η οποία είναι η πηγή του Σότοκαν Καράτε, τα 3ο και 4ο τα πήρε από την ΕΛΟΚ, η οποία δεν είχε ποτέ δικαίωμα να δίνει Νταν παραδοσιακών στιλ και άρα είναι σκουπίδια! Τα 5ο και 6ο τα πήρε από τους αεριτζήδες Οτάκε, Μπίκα, Κραββαρίτη και Γκουβούση, που έφτιαξαν την αστική εταιρία ΠΕΦΣΚ για να αρμέγουν τους μαθητές τους με διπλώματα-μαϊμού, και επομένως είναι και αυτά σκουπίδια! Και αν προσθέσουμε σε αυτά το ότι σήμερα η ΕΛΟΚ δίνει από το 1ο μέχρι το 7ο Νταν χωρίς εξετάσεις παρά μόνο με  ... μετρητά με αποτέλεσμα την απόλυτη αυτο-απαξίωση των Νταν που δίνει, τότε τα 5ο και 6ο Νταν του Φυλακτού θα πρέπει να τα χαρακτηρίσουμε ως ... "αποσκούπιδα"! Συνεπώς ο Θανάσης Φυλακτός έχει μείνει για πάντα στάσιμος στο 2ο Νταν της JKA!

Και με την παρατήρηση, μάλιστα, ότι αυτό ποτέ του δεν το εκτίμησε! Διότι αν το εκτιμούσε θα συμφωνούσε ότι τα 3α Νταν της JKA της δεκαετίας του 1990 ήταν δέκα φορές (και λίγο λέω) καλύτερα από τα έβδομα Νταν της ΕΛΟΚ σήμερα!!! Ποιός από τους σημερινούς Επτά Νταν θα έπαιζε κούμιτε με έναν Πανωλιάσκο ή Μαρτάκη ή Αποστολόπουλο ή ... ή ... ???

Τι δείχνουν τα Νταν της ΕΛΟΚ: Τα κορόιδα οι "μαθητές" έχουν από 1 μέχρι 3 Νταν! Οι "απατεώνες" προπονητές έχουν 4, 5 και 6 Νταν! Οι "μαφιόζοι" αρχηγοί "συμμοριών στιλ" έχουν 7 και 8 Νταν! Τώρα μπορείτε να κομπάζετε για τα Νταν/ΕΛΟΚ, που έχετε!

Οι ... Φαραώ της Απατηλής Πυραμίδας των Νταν της ΕΛΟΚ συμμετείχαν στα ΔΣ της ΕΛΟΚ από το 1990, που η ΕΟΕΚ, τότε, πήρε την αναγνώριση από τη ΓΓΑ ως μέλος της WKF του αγωνιστικού καράτε, που δεν έχει Νταν, με πρώτους ενόχους τους Προέδρους της, που κατά σειρά ήταν οι: Γιώργος Σανιώτης, Γιώργος Γερόλυμπος, Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος, Χρήστος Μπουλούμπασης, Εμμανουέλα Ποντίδα, Γιάννης Κουλουρίδης, Θεόδωρος Σιετής (σημερινός)!

 

Υπενθυμίζω σε αυτό το σημείο και πάλι ότι ούτε η ΕΛΟΚ ούτε η ΠΕΦΣΚ δεν δημοσίευσαν ποτέ οποιονδήποτε κατάλογο-Μητρώο των Νταν, που έχουν δώσει, πράγμα που αποδεικνύει ότι εισέπρατταν μαύρο χρήμα από τις πωλήσεις των Νταν!!!

Στη συνέχεια ο Φυλακτός "συλλογίζεται βαθιά" και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι επειδή η JKA έδωσε διπλώματα κεκλεισμένων των θυρών, αυτόματα η ΕΛΟΚ νομιμοποιείται να δίνει ό,τι θέλει όποτε θέλει και όπως θέλει! Και έτσι με αυτό το δικαίωμα η ΕΛΟΚ έδωσε διπλώματα στον κάθε πικραμένο επαγγελματία του καράτε από το 1ο μέχρι το 7ο Νταν χωρίς εξετάσεις, χωρίς Μητρώο Νταν, από το 1ο μέχρι το 3ο μαζεμένα, από το 1ο μέχρι το 5ο μαζεμένα και από το 1ο μέχρι το 7ο μαζεμένα! Αυτό κατάλαβε ο Θανάσης Φυλακτός από το καράτε, που κάνει 40 χρόνια! Εξ αυτού και μόνο, μην περιμένετε να πάρει μυρωδιά ο Α-Σιετής από το καράτε, που δεν έκανε ποτέ!

Τέλος, στην τελευταία φράση του τα έχει μπλέξει λίγο, διότι παρατηρεί ότι ενώ δεν αμφισβητώ τα 6 Νταν του από την ΠΕΦΣΚ, θα αμφισβητούσα τα 4 Νταν άλλων από την JKA. Προφανώς και αυτό συμβαίνει, αλλά αυτό δικαιώνει τις απόψεις μου, διότι τα πρώτα είναι σκουπίδια, ενώ τα δεύτερα έχουν αξία!

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

 

Β - Δεύτερη κατηγορία παρα-ομοσπονδιών Πυραμίδων Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες Γκότζου-ρίου Καράτε από άτυπες οργανώσεις (όλοι δίνουν Κύου και Νταν δικά τους):

2 - International Karate-do Goju-kai Association (I.K.G.A.) με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Πέτρο Πάση.

3 - Goju-kai Karate-do Greece με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Δημήτρη Τσακατάνη.

 

Γ - Τρίτη κατηγορία παρα-ομοσπονδιών Πυραμίδων Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες Γουάντο-ρίου Καράτε από άτυπες οργανώσεις (όλοι δίνουν Κύου και Νταν δικά τους):

4 - Wado-ryu International Karate-do Federation – Greece (WIKF-Greece). Εδώ ο ... Φαραώ είναι Άγγλος, που υποστηρίζεται από ελληνικά σωματεία!

5 - Ακαδημία Γουάντο-ρίου «Τατσούο Σουζούκι» με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Άγγελο Γκόργκα.

6 - Γουάντο-ρίου ελληνικά ή ξενόγλωσσα διπλώματα των ... Φαραώ Χρήστου Μπουλούμπαση η/και Γρηγόρη Βόβλα.

 

Δ - Τέταρτη κατηγορία παρα-ομοσπονδιών Πυραμίδων Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες Σίτο-ρίου Καράτε από άτυπες οργανώσεις, αστικές εταιρίες και αλλοδαπές ομοσπονδίες ή ανεξάρτητους δασκάλους (όλοι δίνουν Κύου και Νταν δικά τους):

7 - International Shito-ryu Organization (ISO) των ... Φαραώ Γερόλυμπου-Τσόγκα-Παπαδημητρόπουλου.

8 - Kobe Osaka International Hellas (KOI-H) των ... Φαραώ Γερόλυμπου και Παπαδημητρόπουλου.

9 - International Shotokan Shitoryu Organization (ISSO) των ... Φαραώ Γερόλυμπου, Ποντίδας, Χονδροματίδη, Γκάζι και Ζαρουχλιώτη.

10 - Ελληνική Ένωση Shito-ryu Shukokai Karate Do των ... Φαραώ Άννας Χουρδάκη και Άγγελου Καραϊσκάκη με έδρα στην Κρήτη.

 

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

 

11 - World Shitokai Karate-do Federation του Ιάπωνα ... Φαραώ Γκένζο Ιβάτα! (και Ιάπωνες ... Φαραώ έχουμε παρακαλώ!)

Είναι ο διεθνής κλάδος μιας ιαπωνικής ομοσπονδίας-επιχείρησης (από τις τρεις ιαπωνικές ομοσπονδίες Σίτο-ρίου Καράτε, που υπάρχουν στην Ιαπωνία) υπό τον Γκένζο Ιβάτα, ο οποίος έχει ανακηρύξει ταυτόχρονα τρεις (!!!) και όχι έναν, «ισότιμους αντιπροσώπους» του στην Ελλάδα, τους ... Δημήτρη Ζεύκη, Γιώργο Πελέκη, Γιάννη Μοσχόβα, και τελευταία εμπορεύεται εν ψυχρώ διπλώματα καράτε απονέμοντας αυτά σαν καθρεφτάκια και χαϊμαλιά στους Έλληνες «ιθαγενείς» κατευθείαν από το 4ο Νταν και επάνω με αναδρομικά και εικονικά τα 1ο – 2ο – 3ο Νταν!

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

Τα διπλώματα αυτά αναγνωρίζονται επιλεκτικά με προσοχή και υπό όρους από την ΠΟΠΚ, διότι και η ιαπωνική οργάνωση, που τα εκδίδει, και οι οργανώσεις των τριών (???) αντιπροσώπων της δεν είναι νομιμοποιημένες ούτε μπορούν να νομιμοποιηθούν στην Ελλάδα ως διαχειρίστριες ενός αθλήματος, διότι βάσει νόμου μόνο μια αθλητική ομοσπονδία υπάρχει για όλα τα στιλ του παραδοσιακού καράτε και αυτή είναι η ΠΟΠΚ!

 

Ειδικότερα:

α) η άτυπη «ένωση» "Hellenic Shitoryu Karatedo Union" (311-1) ή ό,τι άλλο του ... Φαραώ Δημήτρη Ζεύκη, πρώτου ως άνω αντιπροσώπου της ιαπωνικής ομοσπονδίας, δεν νομιμοποιείται να εκδίδει διπλώματα Νταν, διότι νομικά και φορολογικά είναι ανύπαρκτη!

β) η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία "Greek Shito-ryu Karate-do Organization" (311-2) ή ό,τι άλλο του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη προφανώς και δεν έχει κανένα δικαίωμα να απονέμει διπλώματα, διότι είναι προσωπική εταιρία με σκοπό το κέρδος για την επίτευξη των σκοπών της, ενώ το παραδοσιακό καράτε είναι ΑΘΛΗΜΑ υπαγόμενο στη ΓΓΑ και διοικούμενο βάσει του αθλητικού νόμου.

 

Ε - Πέμπτη κατηγορία παρα-ομοσπονδιών Πυραμίδων Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες Σότοκαν Καράτε από άτυπες οργανώσεις, αστικές εταιρίες και αλλοδαπές ομοσπονδίες ή ανεξάρτητους δασκάλους (όλοι δίνουν Κύου και Νταν δικά τους):

13 - Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε ή/και International Traditional Karate-do Federation με υπογραφές του ... Φαραώ Παναγιώτη Δρακόπουλου.

14 - World Shotokan Karate-Do Federation (W.S.K.F.) του Χιρόσι Κασούγια με αντιπρόσωπο στην Ελλάδα τον ... Φαραώ Γιώργο Λαζαρίδη.

15 - Η Πανελλήνια Ένωση Φίλων Σότοκαν Καράτε (ΠΕΦΣΚ) υπό μορφή αστικής εταιρείας.

Η αρχή της ιστορίας αυτής είχε στηθεί από τους ... Τέσσερις Φαραώ Γιώργο Σανιώτη, Τετσούο Οτάκε, Γιώργο Μπίκα και Άρη Κραββαρίτη (ίσως και Κώστα Γκουβούση!) από το 1980 με την "Αστική Εταιρεία Σότοκαν Καράτε"!΄Αυτή δεν ξέρω αν έκλεισε ή εσβησε, όταν:

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

 

Οι μάγκες Τετσούο Οτάκε, Γιώργος Μπίκας, Άρης Κραββαρίτης και Κώστας Γκουβούσης πήραν μέχρι 3-4 Νταν Σότοκαν από την JKA τη δεκαετία 1990 και μετά άρχισαν να δίνουν εξετάσεις ο καθένας στους άλλους τρεις και ανέβαιναν σε Νταν, ενώ ταυτόχρονα γέμισαν Κύου και Νταν την Ελλάδα (ακόμα και σήμερα!), τα οποία είναι για τα σκουπίδια, διότι 1) δεν είχαν τέτοιο νομικό δικαίωμα και 2) διότι η ΠΟΠΚ ΔΕΝ τα αναγνωρίζει! Για να κρύψουν μαλιστα όλη αυτή την κομπίνα τους ποτέ δεν δημοσίευσαν τα διπλώματά τους και ποτέ δεν δημοσίευσαν τα διπλώματα, που έδιναν έναντι χρημάτων στους μαθητές τους! Άλλωστε όλα εισπράχθηκαν στα μαύρα και χωρίς καμιά απόδειξη! Ο ίδιος ο Γιώργος Μπίκας είχε καταθέσει, ο ψεύτης, σε δικαστήριο ότι τα διπλώματα τα έδιναν δωρεάν και μόνο στην ΕΛΟΚ πλήρωναν οι εξεταζόμενοι! Όλοι εσείς που τα πληρώσατε γνωρίζετε την αλήθεια!

 

15 - Shotokan Karate-do International Federation (SKIF και SKIF-Hellas) των ... Φαραώ Νικήτα Ζαρουχλιώτη, Κέιβαν Γκάζι κτλ.

16 - Shotokan Egami-ryu Karate-do Union με αρχηγό τον ... Φαραώ Σταύρο Σταυριανίδη στην Κατερίνη.

Ο Σταύρος Σταυριανίδης 40 χρόνια παρίστανε τον "Μάστερ", αλλά ποτέ δεν δημοσίευσε τα διπλώματά του, γιατί ποτέ δεν είχε διπλώματα! Μάλιστα έδινε δικά του διπλώματα της δικής του παρα-ομοσπονδίας στα παιδάκια της σχολής του (με κλικ στη φωτό δεξιά θα τα δείτε)! Ξαφνικά, τον Ιούνιο 2021 πλήρωσε 50+100+150+200+250+300+350=1400€ και πήρε το Έβδομο Νταν/ΕΛΟΚ από την Ειδική Επιτροπή των Απατεωνο-παρανομο-τρελο-ηλίθιων και αισθάνεται ευτυχής!!!

 

17 - Fudokan Karate Federation (FKF) και Fudokan Shotokan Hellas με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Σάββα Μαστραππά.

18 - JKA-Hellas Αστική Εταιρία, κλάδος της Japan Karate Association-World Federation (JKA-WF) - Αστική εταιρία με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Τάσο Πανουσόπουλο.

19 - International Shotokan Shitoryu Organization (ISSO) των ... Φαραώ Γερόλυμπου, Ποντίδας, Χονδροματίδη, Γκάζι και Ζαρουχλιώτη.

20 - Hellenic Karate Organization (HKF) των ... Φαραώ Γερόλυμπου, Ποντίδας, Γκάζι και Ζαρουχλιώτη.

21 - Τέλος, όπως είναι παγκοσμίως γνωστό, δεν είναι παραδοσιακά στιλ καράτε, και άρα δεν αναγνωρίζονται τα διπλώματά τους, τα επόμενα στιλ καράτε:

α - Kyokushin ή/και Shinkyokushin Karate – Γιώργος Κοσμίδης, Γιάννης Στεφάνου, άλλοι, διότι οι τεχνικές και οι κανονισμοί τους είναι εκ διαμέτρου από αυτούς των παραδοσιακών στιλ.

β - Shidokan – Λήο Κατσούρας - διότι οι τεχνικές και οι κανονισμοί του διαφέρουν εκ διαμέτρου από αυτούς των παραδοσιακών στιλ.

γ - Και κάθε άλλο μικρο-στίλ πλήρους ή όχι επαφής και μικρής διάδοσης στην Ελλάδα.

 

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

 

Όλοι οι προηγούμενοι οργανισμοί-μαϊμούδες αναγνωρίζουν μόνο τα διπλώματα Νταν που δίνουν οι ίδιοι και ΟΧΙ αυτά, που δίνουν οι άλλοι! Δηλαδή το απόλυτο χάος! Έχουμε, λοιπόν, είκοσι και βάλε Πυραμίδες Νταν-Μαϊμού με αρχηγούς τους ανωτέρω αναφερόμενους, που εισπράττουν για διπλώματα μαύρο χρήμα χωρίς αποδείξεις και όλοι με το ίδιο κοινό χαρακτηριστικό: ποτέ δεν δημοσιοποίησαν κανένα Μητρώο Νταν με ονόματα και ημερομηνίες των Νταν, που έχουν δώσει, ώστε να μην αποδεικνύεται το μαύρο χρήμα που έχουν εισπράξει!!!

 

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!


 Β – Δραστηριότητες και Νταν των Σιχάν Πελέκη και Σιχάν Ζεύκη! (Ενότητες)

 

Ένα φωτεινό και χρονικά διαρκές παράδειγμα του χάους, που επικρατεί στο ελληνικό καράτε, αποτελούν οι δραστηριότητεςτων δύο γνωστών "Σιχάν" ("δασκάλων") του Σίτο-ρίου Καράτε: του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη και του ... Φαραώ Δημήτρη Ζεύκη. Και με τους δύο αυτούς κυρίους έχω συζητήσει διεξοδικά και τους έχω αποδείξει ότι η μόνη διέξοδος για να επισημοποιήσουν τις ιδιότητές τους ως εκπαιδευτές του Σίτο-ρίου είναι μέσω της ΠΟΠΚ, όπου τους είχα προσφέρει και δελεαστικές συμφωνίες αναγνώρισης! Παρ' όλα αυτά ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης ποτέ δεν πλησίασε την ΠΟΠΚ και ο ... Φαραώ Δημήτρης Ζεύκης με τον οποίο διατηρούσαμε και κάποια φιλική σχέση κάποιας συνεργασίας, τελικά τα πρόδωσε όλα με ανέντιμο και αχάριστο τρόπο και στράφηκε στην κατεύθυνση της αρπαχτής, την οποία ακολουθεί και ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης! Ίσως εγώ να μην είμαι αρκετά προσγειωμένος στην πραγματικότητα και πετάω στα σύννεφα πιστεύοντας ότι το παραδοσιακό καράτε πρέπει να μπει σε μια τάξη και όχι να γίνεται βορά των γυρολόγων δήθεν "Σιχάν"!

Ας δούμε το όλο θέμα με λεπτομέρειες:

Ας αρχίσουμε από το ότι οι ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης και Δημήτρης Ζεύκης ήταν και οι δύο απόβλητοι από το σώμα της ΕΛΟΚ από τον Γερόλυμπο, όταν αυτός είχε στο τσεπάκι του το Σίτο-ρίου με βαφτισμένο αρχηγό του τον ... Φαραώ Παναγιώτη Χονδροματίδη! Ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης είχε παρακολουθήσει ολόκληρη τη Σχολή Προπονητών της ΕΛΟΚ το 2014, ο Διευθυντής της Σχολής Χρήστος Μπουλούμπασης κατά διαταγή Γερόλυμπου τον είχε τιμωρήσει για κάποιο πταίσμα υπερβολικά και εσκεμμένα με δύο ημέρες αποβολή και επειδή αυτές οι δύο ημέρες περιείχαν πάνω από το 5% των επιτρεπομένων απουσιών, στη συνέχεια η Ποντίδα-Γερολύμπου και ο Μπουλούμπασης (δηλαδή ο Γερόλυμπος) δεν του επέτρεψαν να δώσει εξετάσεις και έτσι δεν πήρε δίπλωμα προπονητή της ΕΛΟΚ. Έτσι ακριβώς δούλευε το βρώμικο μυαλό του Γερόλυμπου και της Ποντίδα! Του Μπουλούμπαση απλά δεν δούλευε καθόλου (ούτε δουλεύει)!

Οι δύο αυτοί κύριοι θα πρέπει να μας δείξουν όλα τους τα διπλώματα από το πρώτο Νταν μέχρι το έκτο, πότε τα πήρανε, από ποιόν τα πήρανε και τι εννοούν όταν λένε "αντιπρόσωποι"! Δηλαδή ο Γιάννης Μοσχόβας δεν είναι "αντιπρόσωπος"? Και αν δεν είναι τότε πώς φέρνει τον Γκένζο Ιβάτα στις 26/6/2022? Και αν τον φέρνει, τότε πώς οι Ζεύκης και Πελέκης δεν συμμετέχουν σε αυτή την πρόσκληση?

 

Εδώ και πολλά χρόνια ο ... Φαραώ Ζεύκης πρώτος και ο ... Φαραώ Πελέκης αργότερα έχουν αναπτύξει συλλόγους δικούς τους, αλλά και διδάσκουν προπονητές άλλων συλλόγων υποσχόμενοι διπλώματα από την Ιαπωνική Ομοσπονδία του Σίτο-ρίου. Ο ... Φαραώ Ζεύκης είχε απευθείας επαφές με την Ιαπωνική ομοσπονδία και ο Πελέκης είχε επαφές με τον αρχαιότερο εν ζωή δάσκαλο του Σίτο-ρίου Κενέι Μαμπούνι, αλλά και με τον Κον Κάσσης από την Αυστραλία (έχουν και συγγενικό δεσμό) , ο οποίος ήταν τελευταία και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της παγκόσμιας WKF. (Φωτό αριστερά οι Κάσσης και Μαμπούνι). Μάλιστα, ο Φαραώ Γιώργος Πελέκης δήλωνε "μαθητής" του Κώστα Κάσση! Τώρα με τον μαθητή στο Περιστέρι και τον δάσκαλο στην Αυστραλία γεννιέται το ερώτημα που ήταν το "Σχολείο"!

Παράλληλα, με τις μοιρασιές που κάνουν οι Γιαπωνέζοι, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δραστηριοποιείται ο Γκένζο Ιβάτα, που κληρονόμησε την Ιαπωνική Ομοσπονδία του Σίτο-ρίου από τον πατέρα του Μάνζο Ιβάτα, ο οποίος Γκένζο βλέπει το καράτε απόλυτα εμπορικά: Έρχεται στην Ελλάδα για σεμινάρια των 2-3 ημερών (εισπράττει!), κάνει εξετάσεις για Νταν (εισπράττει!), για τα οποία παίρνει παραγγελίες και τα φέρνει γραμμένα (!!!) και τέλος δίνει μεγάλα Νταν σε διάφορους "αντιπροσώπους" της Ομοσπονδίας του στην Ελλάδα (εισπράττει!): τον Δημήτρη Ζεύκη, τον Γιώργο Πελέκη και άλλους! Φυσικά το κάθε χαρτί αντιπροσώπευσης ισχύει για τρία χρόνια, ώστε να πληρώσει πάλι ο "αντιπρόσωπος" για την ανανέωσή του (εισπράττει!)!

Όπως είναι φανερό όποιος έχει σύλλογο και μπορεί να μαζεύει μαθητές για Νταν για τον ... Φαραώ Γκένζο Ιβάτα, μπορεί να πάρει με την πρώτη τέταρτο Νταν με εικονικά περασμένες ημερομηνίες για τα 1ο, 2ο και 3ο Νταν, να γίνει και αυτός "αντιπρόσωπος" του Γκένζο Ιβάτα και στη συνέχεια να πουλάει και αυτός Νταν αβέρτα!

Με Γιαπωνέζους, λοιπόν, σαν τον ... Φαραώ Γκένζο Ιβάτα, με την εξάλειψη από προσώπου γης του Γερόλυμπου και με μια άχρηστη ΕΛΟΚ, όπου όλοι τα επιτρέπουν όλα φτάνει να διατηρούνται στην εξουσία καταλαβαίνετε το χάος, που βρίσκεται το καράτε! Τι να την κάνουν την ΕΛΟΚ και την ΠΟΠΚ όλοι αυτοί οι αεριτζήδες, όταν το χάος τους ευνοεί και τους επιτρέπει να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες???

 

Ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης ειδικότερα:

Ας παρατηρήσουμε μερικά στοιχεία, που μας δίνει ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης από το λογαριασμό του στο Facebook:

Πρώτα-πρώτα, όπως είπαμε ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης δεν έχει δίπλωμα προπονητή καράτε της ΓΓΑ, δεν μπορεί να διδάσκει νόμιμα ούτε στο γυμναστήριό του, ούτε σε σεμινάρια, που οργανώνει, ούτε σε άλλα γυμναστήρια και μπορεί να καταγγελθεί ανά πάσα στιγμή για αντιποίηση επαγγέλματος. Ακόμα και για το δικό του γυμναστήριο για να γίνει δεκτός στην ΕΛΟΚ και στο Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ πρέπει να έχει προσλάβει προπονητή με άδεια άσκησης επαγγέλματος από τη ΓΓΑ, ενώ ταυτόχρονα αυτός έχει το θράσος να παριστάνει τον "Σιχάν" και να δίνει Κύου και Νταν, που δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα! Με ποιό θράσος υπογράφει Διπλώματα Κύου και Νταν? Για να πείθει μάλιστα τους ηλίθιους "μαθητές του" έχει ιδρύσει και μια Αστική Εταιρεία δήθεν με τίτλο "Ελληνική Οργάνωση Shito-ryu Karate-do", (με πολλά ονόματα, όπως βλέπετε) η οποία και αυτή είναι παράνομη, διότι από τον ελληνικό αθλητικό νόμο το καράτε ως άθλημα εμπίπτει στις αρμοδιότητες σωματείων ή ομοσπονδίων και όχι εταιρειών!

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

 

Ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης δημοσιεύει επιλεκτικά μερικές πληροφορίες για τα διπλώματά τα δικά του και μαθητών του! Γιατί δεν τα δημοσιεύει ολόκληρα να τα δούμε? Πότε, πού και με ποιόν δάσκαλο έκανε συνεχείς μακροχρόνιες προπονήσεις, και όχι τουριστική επίσκεψη, για να εκπαιδευτεί μακρύ χρονικό διάστημα στο απαιτητικό Σίτο-ρίου καράτε??? Και επίσης δεν βλέπουμε τα 1ο - 2ο - 3o Νταν της βασικότατης 12ετούς εκπαίδευσης μέχρι το 4ο Νταν στο καράτε! Αυτά δεν τα πήρε ποτέ???

 

Τέλος, στους μαθητές του στο σύλλογό του καθώς και σε άλλους συλλόγους, τι διπλώματα δίνει? Δικά του μαϊμουδένια? Με ποιό δικαίωμα?

 

Τα πρώτα του διπλώματα στο Shitoryu για τα 4ο, 5ο, 6ο Νταν ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης τα έπαιρνε από τον Κενέι Μαμπούνι, αλλά μετά από 2-3-4 χρόνια έπαιρνε τα ίδια Νταν και από την World Shitoryu Karatedo Federation (WSKF) με υπογραφή του προέδρου της Γκένζο Ιβατα! Και γεννιέται το ερώτημα: αφού είχε πάρει τα 4ο, 5ο και 6ο Νταν από τον Κενέι Μαμπούνι, γιατί ξανάπαιρνε τα ίδια Νταν και από τον Γκένζο Ιβάτα? Η απάντηση είναι μία: Διότι οι Γιαπωνέζοι έχουν διαπιστώσει τους "λιγούρηδες για Νταν" και τους τα χρεώνουν διπλά! Επιπρόσθετα, ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης, παρ' όλο που έχει διπλά τα Νταν του από τους Ιάπωνες, τον Σεπτέμβριο του 2021 πληρώνει 50(1ο)+100(2ο)+150(3ο)+200(4ο)+250(5ο)+300(6ο) = 1050 € για να προαχθεί κατευθείαν από το ΜΗΔΕΝ στο 6ο Νταν από την ΕΛΟΚ χωρίς εξετάσεις βάσει του Πρακτικού του ΔΣ/ΕΛΟΚ της 15/9/2021 (φωτό):

σε μια εποχή, που η ΕΛΟΚ μοίραζε Νταν-Σαβούρα σε "προσωπικότητες" βάσει του Πρακτικού ΔΣ της 9/7/2021 με μία ανιστόρητη "Επιτροπή Ειδικού Σκοπού":

όπου οι επόμενοι από το Πρακτικό ΔΣ της 2/9/2021 θεωρούνται μεταξύ των "προσωπικοτήτων", που κατέχουν πλέον με την αξία τους "Σαβουρο-Νταν" μόνο με λεφτά και χωρίς εξετάσεις και εργασίες:

Για τα Σαβουρο-Νταν της ΕΛΟΚ έχουμε γράψει στο άρθρο μας 30/9/21-Το πολύ το Takataka, κάνει το παιδί ... Danista !!! Τους δολοφόνους του καράτε υποθάλπει ο Υφυπουργός της Συμφοράς!!! και θα ξαναγράψουμε!

 

Τα διπλώματα του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη είναι τα επόμενα για τα 4ο, 5ο και 6ο Νταν από την WSKF (οι ημερομηνίες διαφέρουν από αυτές που μας λέει στο καρτελάκι του!), ένα δίπλωμα Shihan και το έγγραφο του αντιπροσώπου μέχρι την 30/9/2022 (με κλικ μεγαλώνουν):

 

Πάνω σε ποιά νομική βάση διοργανώνει σεμινάρια σαν το επόμενο ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης χωρίς να έχει δίπλωμα προπονητή της ΓΓΑ, χωρίς να έχει δίπλωμα προπονητή της ΠΟΠΚ, χωρίς να είναι ούτε σωματείο ούτε ομοσπονδία παρά μόνο μια απλή αστική εταιρεία? Λειτουργεί ή όχι παράνομα?

Από το λογαριασμό στο Facebook του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη αλιεύουμε τα επόμενα μαργαριτάρια, που αποδεικνύουν τη νοσηρότητα στο χώρο του καράτε και την Πυραμίδα της Απάτης των Νταν, που στήνεται:

 

28/2/2022 - Στην επόμενη φωτό γίνονται αγώνες για να δημιουργηθεί το "έρεισμα αθλητικού ενδιαφέροντος"! Πλαισιώνονται από "τοπικούς άρχοντες" για να γίνουν πιο πειστικά! Ένας σύλλογος διοργανώνει, έξι σύλλογοι παίρνουν μέρος, με την άδεια της ΕΛΟΚ, η ΕΛΟΚ δίνει και διατητές και αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω διοργανωση είχε τη στήριξη της Ελληνικής Οργάνωσης Shito-ryu Karate-do (Shitokai Ελλάδος)!!! Απατεώνες με περικεφαλαία διότι: 1) Οργάνωση Shito-ryu Karate-do δεν υπάρχει, 2) η ΕΛΟΚ δεν μπορεί να δίνει άδεια για αγώνες παραδοσιακού καράτε, 3) οι έξι σύλλογοι είναι σύλλογοι της ΕΛΟΚ και όχι της ΠΟΠΚ, 4) η διαιτητές που παραχωρήθηκαν ήταν του μοντέρνου καράτε της ΕΛΟΚ και όχι παραδοσιακού καράτε Shito-ryu, 5) οι τοπικές αρχόντισες έχουν μεσάνυχτα και εξαπατήθηκαν, 6) πρέπει να είναι πολύ βλάκας κανείς για να γράψει τέτοιες αρλούμπες!!!

12/3/2022 - Στην επόμενη φωτό οργανώνονται σεμινάρια "διδασκαλίας" από τον ... Φαραώ Γιώργο Πελέκη, που δεν έχει καν δίπλωμα προπονητή!  Πλαισιώνονται από γνωστούς ιδιοκτήτες συλλόγων, οι οποίοι χάσανε τον "δάσκαλο" ... Φαραώ Χονδροματίδη του Γερόλυμπου και δείχνουν τώρα στο κοινό τους τον "δάσκαλο" ... Φαραώ Πελέκη, τον Αυτοδίδακτο!!!

3/4/2022 - Και στην επόμενη φωτό φθάνουμε σιγά-σιγά στις εξετάσεις για Νταν-μαϊμού από τον Σιχάν Πελέκη! Τι λέει η ΕΛΟΚ για τις δραστηριότητες του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη? Δεν λέει τίποτα και θα εξηγήσουμε το γιατί!

Τα κορόϊδα είναι πολλά και οι απελπισμένοι για "ό,τι νάναι Νταν" ακόμα περισσότεροι! Τι βαθμούς Νταν θα πάρουν όλοι αυτοί και με ποιά εγκυρότητα, όταν η αποκλειστικά αρμόδια για τα παραδοσιακά στιλ στη χώρα μας Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε τους εξηγεί σε όλους τους τόνους ότι τα διπλώματα του Πελέκη ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΠΚ??? Είναι φανερό ότι η ΕΛΟΚ γνωρίζει τις δραστηριότητες του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη και δεν μπορεί νομικά να τον σταματήσει ή τον θέλει για να έχει "πιάσιμο" τον Κον Κάσση ή διότι τον χρησιμοποιεί για να χτυπήσει την ΠΟΠΚ! Έίναι φανερό ότι η ΕΛΟΚ επιδιώκει μετά μανίας να διαλύσει τα παραδοσιακά στιλ και την ΠΟΠΚ με σκοπό να κυριαρχεί με τα Νταν/ΕΛΟΚ, δηλαδή με τα σκουπίδια της!

16/4/2022 - Στην επόμενη φωτό, φυτώρια "δασκάλων" κατασκευάζει ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης ανά την Ελλάδα! Χωρίς καμιά αναγνώριση από καμιά επίσημη ομοσπονδία, ούτε την ΕΛΟΚ, ούτε την ΠΟΠΚ πού πάτε βρε ... Καραμήτροι??? Τους ονομάζει ο ίδιος αυθαίρετα και θρασύτατα "δασκάλους"!!!

17/4/2022 - Και η ιστορία συνεχίζεται αποδεικνύοντας ότι το καράτε στη χώρα μας βρίσκεται ακόμα στην εποχή του ... Μεγαρίτη! ("Ρε Γιάννη, αφού ξέρεις, για μια φασουλάδα πάμε!" είχε πει ο Θόδωρος Μεγαρίτης στον Γιάννη Βερώνη, όταν ο δεύτερος πήγε για να παίξουν τζούντο και καράτε στο γυμναστήριό του πρώτου στην Ομόνοια το 1971!) Στην εποχή μας η φασουλάδα έχει γίνει ... σνίτσελ βιενουά με χαβιάρι και σαμπάνια (από ότι μαθαίνω από τις εξετάσεις του Δημήτρη Τριανταφύλλη!)!

30/4/2022 - Στην επόμενη φωτό οι πιστοί του ... Φαραώ Χονδροματίδη Ανδρεσάκης και Φούρλης έγιναν οπαδοί του ... Φαραώ Πελέκη! Πρέπει να ενταχθείς στην Πυραμίδα και να πληρώνεις στους από πάνω της Πυραμίδας για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!! Αποδεικνύεται, λοιπόν, ότι ο ... Φαραώ Πελέκης δικτυώνεται πλέον ως "μεγάλος Δάσκαλος" με την υποστήριξη (εν γνώσει ή εν αγνοία του!) του Κώστα Κάσση!

14/5/2022 - Ήθελα να ήξερα, όταν όλοι αυτοί συνειδητοποιήσουν ότι τους πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες πώς θα αντιδράσουν και προς εσένα και προς τους δασκάλους τους??? Διότι κάποιοι θα διαβάζουν το www.karate.gr, δεν μπορεί!!! Πηγαίνεις Ιαπωνία και βγαίνεις 3-4 φωτό με τον Μαμπούνι και στη συνέχεια μοστράρεσαι στην Ελλάδα ως εκπρόσωπός του???

14/5/2022 - Φτάσαμε στα διπλώματα Κύου και Νταν με παγώνια και ξενικά γράμματα για εφέ χωρίς καμιά νομική κάλυψη, τυπωμένα από τον ... Φαραώ Γιώργο Πελέκη για εξαπάτηση των προπονητών και των μαθητών των συλλόγων της Εύβοιας! Ποιά ομοσπονδία αναγνωρίζει αυτά τα διπλώματα??? ΚΑΜΙΑ!!! Αν μας πει: Η Ιαπωνική του Μαμπούνι, τότε η απάντηση είναι: να πάτε στην Ιαπωνία να σας τα αναγνωρίζουνε! Στην Ελλάδα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, η οποία αποκλειστικά διαχειρίζεται τα παραδοσιακά στιλ καράτε, δεν αναγνωρίζει τίποτα απολύτως!

 

Ο ... Φαραώ Δημήτρης Ζεύκης ειδικότερα:

Την ίδια ακριβώς δουλειά κάνει και ο ... Φαραώ Δημήτρης Ζεύκης, ο οποίος ναι μεν αχολείται χρόνια με το Σίτο-ρίου καράτε, αλλά όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν πήρε μια σωστή απόφαση με αποτέλεσμα να βρίσκεται ακόμα και σήμερα στην αρχή! Και η αρχή για αυτόν είναι ότι ναι μεν του έδειξα απόλυτη εμπιστοσύνη και δέχθηκα ως αυθεντικά τα ιαπωνικά διπλώματά του, που μου παρουσίασε σε φωτοαντίγραφα και όχι ακόμα στα πρωτότυπα [1], όπως επανειλημμένα του έχω ζητήσει, αλλά η έκδοση των αντίστοιχων διπλωμάτων από την ΠΟΠΚ περιμένει ακόμα την πληρωμή των παραβόλων [2] για τα οποία δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ, ενώ η οικειοποίηση των διπλωμάτων της ΠΟΠΚ και η εξαφάνιση του ... Φαραώ Ζεύκη από τον ορίζοντα (έγινε: μην τον είδατε!) τώρα που βρήκε τον ... Φαραώ Πελέκη αποτελεί παράπτωμα μόνιμης διαγραφής από την ΠΟΠΚ [3]!

 

 

29/5/2022 - Από ανάρτηση του ... Φαραώ Δημήτρη Ζεύκη στο λογαριασμό του στο Facebook:

Από παλαιότερες αναρτήσεις του στον λογαριασμό Hellenic Shitoryu Karatedo Union (HSKU), όπου δίνει σεμινάρια, εξετάσεις και διπλώματα της εν λόγω ανύπαρκτης ενώσεως ...

... με τα διπλώματα-μαϊμού, που δίνει από την ανύπαρκτη HSKU, να φέρουν το επόμενο κείμενο με την υπογραφή του (στην Ελλάδα δίνει διπλώματα στην αγγλική για εφέ!):

Δηλαδή, ενώ ορκιζόταν συνεργασία με εμένα και την ΠΟΠΚ, υπέβαλε αίτηση για αναγνώριση των διπλωμάτων του από την ΠΟΠΚ και πήρε ευνοϊκά αυτά τα διπλώματα χωρίς να πληρώσει δεκάρα, ταυτόχρονα δημιουργούσε την HSKU, τύπωνε διπλώματα δικά του, έφτιαχνε σφραγίδες και μοίραζε διπλώματα-μαϊμού από ένωση-μαϊμού (πιθανόν να έφτιαξε κρυφά αστική εταιρία μιμούμενος τον Πελέκη και τον Μοσχόβα!)! Το αποτέλεσμα είναι να έχασε για πάντα κάθε δίαυλο επαφής και συνεννόησης με την ΠΟΠΚ!!! Η αχαριστία είναι πλέον ποινικά κολάσιμη!

 

Πραγματικά, ο ... Φαραώ Δημήτρης Ζεύκης αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα της αρπαχτής από διπλώματα καράτε παρά τις δελεαστικές και πολύ ευνοϊκές συνθήκες συνεργασίας, που του πρόσφερε η ΠΟΠΚ! Παρά τη μακροχρόνια συνεργασία μας, στην οποία και εγώ τον έβλεπα ότι ήταν πολύ συγκρατημένος αφού με τον σύλλογό του μέσα στην ΠΟΠΚ δεν είχε δώσει ποτέ ούτε μια δεκάρα, προτίμησε το μπαγιόκο των διπλωμάτων-μαϊμού εντί της έννομης τάξης στο χώρο του καράτε! Μα αυτοί οι μαθητές του και οι μαθητές των μαθητών του δεν βλέπουν ότι τα διπλώματα που δίνει επί 20-30 χρόνια ποτέ και πουθενά δεν δημοσιεύονται, διότι απλούστατα είναι όλα σκουπίδια! Ακόμα και τα διπλώματα, που του έδωσε η ΠΟΠΚ καλή τη πίστη και χωρίς να ελέγξει ακόμα τα πρωτότυπα πρώτο έως τέταρτο Νταν στα Γιαπωνέζικα από την Ιαπωνία, ακόμα και αυτά με μεγάλη μου λύπη του αφαιρούνται και εντέλλεται να τα επιστρέψει στην ΠΟΠΚ, διότι άλλωστε του είναι άχρηστα, αφού έχουν ακυρωθεί από την ΠΟΠΚ! Ο ίδιος δε μετά από την σωρεία ψεμάτων και υποκρισίας, που μας φούσκωσε, δεν πρόκειται ποτέ πλέον να γίνει δεκτός στην ΠΟΠΚ!

Για να πιστοποιήσουμε τα ανωτέρω δεν χρειάζεται να πάμε μακριά. Αρκεί η επόμενη καταχώρηση του Απόστολου Καψάλη, μαθητή του Ζεύκη, στο dynamicsports.gr, όπου φαίνεται ότι ο Δημήτρης Ζεύκης του είχε δώσει το 5ο Νταν το 2015, όταν ο ίδιος είχε ακόμα το 5ο Νταν και το 6ο το πήρε το 2018 (δίπλωμα δεξιά):

Στην Ελλάδα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, η οποία αποκλειστικά διαχειρίζεται τα παραδοσιακά στιλ καράτε, δεν αναγνωρίζει τίποτα απολύτως!  Και μια φιλική συμβουλή: όταν φωτογραφίζεσαι με τον "δάσκαλο", να προσέχεις τι είναι πίσω του!

Οι σύγχρονοι ... Φαραώ στήνουν και Παγκόσμιες Ομοσπονδίες από τις οποίες με ένα σεμινάριο των τεσσάρων ωρών δίνουν Νταν-Μαϊμού από το 4ο και πάνω με εικονικά τα 1ο, 2ο και 3ο!!! Φωτεινό παράδειγμα ο κύριος Γκένζο Ιβάτα!!!

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!


 Γ –Κύπελο Χαλκίδας "υπό την αιγίδα" του Shito-kai Karate-do!  (Ενότητες)

 

Και επιβεβαιώνεται η απόλυτη απάτη σε βάρος των μικρών αθλητών και των γονιών τους με τη διοργάνωση του "Mabuni Cup" από τον Σιχάν Πελέκη την 29/5/2022, όπου για παράδειγμα ο σύλλογος ΦΙΛΟΝΙΚΟΣ πήρε 175 χρυσά μετάλλια, 123 αργυρά και 134 χάλκινα! Το νέο αυτό έφθασε στην Ιαπωνία και οι Γιαπωνέζοι παραιτήθηκαν όλοι από το καράτε, γιατί δεν έχουν πλέον μέλλον μπροστά στην ... Εύβοια!!!


 Δ – Παγκόσμια θλίψη στο καράτε από τον θάνατο του Κώστα Κάσση!  (Ενότητες)

 

Η WKF θρηνεί τον θάνατο του Κώστα Κάσση.

07-06-2022

Η WKF με βαθιά λύπη πληροφορήθηκε για τον θάνατο του «sensei» του Καράτε και της εικόνας του αθλήματος Κώστα Κάσση.

Ο ειδικός στο καράτε Κώστας Κάσης έφυγε από τη ζωή την Τρίτη μετά από μακρά ασθένεια. Ο κ. Κάσσης ήταν Μαύρη Ζώνη 8ου Βαθμού στο Shito-Ryu και ένας από τις πιο φημισμένες αυθεντίες του Καράτε στον κόσμο.

Η διάκριση και η εξειδίκευσή του ήταν θεμελειώδεις για την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε καθώς ήταν πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της WKF και μέλος των Επιτροπών Αθλητισμού & Κανονισμών και Κατάταξης της WKF. Στο παρελθόν είχε ενεργήσει ως μέλος της Επιτροπής Διαιτητών της WKF.

Γεννημένος στα Ιωάννινα, Ελλάδα, ο κ. Κάσσης μετακόμισε στην Αυστραλία όταν ήταν 4 ετών και ξεκίνησε να ασχολείται με το Καράτε σε ηλικία 15 ετών. Αφιέρωσε τη ζωή του στην πειθαρχία του καράτε και είχε ένα σταθερό και αμείλικτο πάθος για το άθλημα, που μοιραζόταν με τον κόσμο αφού είχε κατακτήσει όλες τις πτυχές της πειθαρχίας, ως αθλητής, εκπαιδευτής, κριτής και αξιοματούχος.

Ο κ. Κασσής έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του Καράτε στην Ωκεανία και κατείχε αρκετές υψηλές θέσεις λήψης αποφάσεων στην Ομοσπονδία Καράτε Ωκεανίας (OKF). Η WKF συμμετέχει με την OKF και την παγκόσμια κοινότητα του Καράτε εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Κώστα Κάσση αυτή τη στιγμή της μεγάλης θλίψης.

Ο πρόεδρος της WKF, Αντόνιο Εσπίνος, δήλωσε:

«Ο θάνατος του Κώστα Κάσση είναι μια τεράστια απώλεια για την WKF και ολόκληρη την οικογένεια του Καράτε. Η εξαιρετική συνεισφορά του στην πρόοδο του Καράτε ήταν απαράμιλλη, τόσο πολύ, που είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που κάνουν το Καράτε την προηγμένη και θεαματική πειθαρχία που είναι σήμερα.

«Επιπλέον, ήταν αγαπητός φίλος για πολλούς από εμάς. Ήταν ευγενικός, στοργικός και ένας υπέροχος άνθρωπος διαχρονικά. Αντιπροσώπευε τέλεια τις πολλές αξίες του αθλήματός μας και θα μας λείψει πραγματικά».

 

Το ανωτέρω κείμενο αποτελεί μετάφραση της κατωτέρω ανακοίνωσης της WKF:

 

WKF mourns passing of Con Kassis

2022-06-07

The WKF is deeply saddened to learn about the passing of Karate “sensei” and icon of the sport Con Kassis.

Karate expert Con Kassis passed away Tuesday after a long disease. Mr Kassis was an 8th-Degree Black Belt in Shito-Ryu and one of the most reputed Karate authorities in the world.

His prominence and expertise were essential for the World Karate Federation as he was the chairman of the WKF Technical Commission and a member of the WKF Sports and Rules and Ranking Commissions. He previously had acted as a member of the WKF Referee Commission.

Born in Ioannina, Greece, Mr Kassis moved to Australia when he was 4, and he first started practicing Karate at the age of 15. He devoted his life to the discipline and had a firm and relentless passion for the sport that he shared with the world after mastering all the aspects of the discipline, as a competitor, instructor, judge, and official. 

Ο Con Kassis (πρώτος αριστερά) συμμετέχει σε συνεδρίαση της Επιτροπής Αθλητισμού της WKF.

 

Mr Kassis played a crucial role in the development of Karate in Oceania, and he held several high decision-making positions in the Oceania Karate Federation (OKF). The WKF joins the OKF and the global Karate community in extending its deepest condolences to Con Kassis’ family and friends at this time of great sorrow.

WKF President Antonio Espinós said:

“Con Kassis’s passing is a tremendous loss for the WKF and the whole Karate family. His outstanding contribution to the progress of Karate has been unparalleled; so much so, that he is one of the key actors in making Karate the advanced and spectacular discipline that it is today.

“Moreover, he was a dear friend to many of us. He was kind, caring, and a wonderful human being through and through. He perfectly represented the many values of our sport, and he will be truly missed."


 Ε Shito-ryu Karate-do: Πελέκης - Ζεύκης - Iwata!  (Ενότητες)

 

Από την 16/5/2022 ο Γιαννης Μοσχόβας είχε δημοσιεύσει ότι θα έφερνε ΜΟΝΟΣ του τον δάσκαλο Γκένζο Ιβάτα για σεμινάριο και εξετάσεις στο τέλος Ιουνίου, όπως έγραφε στην αφίσα κατωτέρω. Φυσικά θα είχε κάνει και μόνος του τον οικονομικό διακανονισμό με τον δάσκαλο! Στην ανακοίνωση αυτή δεν αναφέρονταν οι Ζεύκης και Πελέκης και ούτε σε καμιά άλλη δική τους αναφέρονταν σε αυτή την εκδήλωση! Από αυτό βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι Ζεύκης και Πελέκης δεν συμμετείχαν σε αυτή την πρόσκληση του δασκάλου. Από το περιβάλλον του Σίτο-ρίου μάλιστα είχα μάθει ότι οι Ζεύκης και Πελέκης είχαν βαλθεί να ακυρώσουν αυτό το σεμινάριο και εξετάσεις του Μοσχόβα και είναι προφανές ότι οι δύο "δάσκαλοι" είχαν αποφασίσει να αναπτυχθούν μέσω του Κώστα Κάσση, κουμπάρου του Γιώργου Πελέκη, που λόγω της θέσης του στην Παγκόσμια τους άνοιγε και την πόρτα της ΕΛΟΚ διάπλατα, ξεχνώντας πάντα ότι και οι δύο δεν έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή από τη ΓΓΑ, ενώ ο Μοσχόβας έχει!

Δυστυχώς, όμως, δεν τους βγήκε! Ο αιφνίδιος θάνατος του Κώστα Κάσση σε ηλικία περίπου 60-62 ετών τους άφησε σύξυλους να αιωρούνται στο διάστημα! Μην έχοντας, λοιπόν, καμιά εμπιστοσύνη στους ίδιους τους εαυτούς τους και στηριζόμενοι πάντα στο δεκανίκι ενός "δασκάλου" από το εξωτερικό στράφηκαν και πάλι στον Γκένζο Ιβάτα, ο οποίος έτριβε τα χέρια του φυσικά!!!

Το έχει πει και ο μεγάλος φιλόσοφος Θανάσης Βέγγος (όχι ... Φυλακτός!):  "ΠΕΛΆΑΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!" Χωρίς καμιά προσωπικότητα οι έλληνες δάσκαλοι του Σίτο-ρίου έχουν ανάγκη τη στήριξη των ψευδο-νταν από τον Ιάπωνα, που μας έχει γεμίσει καθρεφτάκια και χαϊμαλιά από το τέταρτο Νταν και πάνω! Αυτό είναι σήμερα το Σίτο-ρίου καράτε! Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε δεν τους εμπνέει, διότι χάνουνε τις πωλήσεις των Νταν-μαϊμού!!!

Ακολουθούν οι γελοίες, υποκριτικές και εσπευσμένες ανακοινώσεις των Ζεύκη και Πελέκη για τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια και εξετάσεις του Γκένζο Ιβάτα την 15η/6/2022 και 16η/6/2022 στο λογαριασμό Facebook του Ζεύκη και στο site dynamicsports.gr, αμέσως μόλις βρέθηκαν στο αδιέξοδο μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Κώστα Κάσση την 7/6/2022! Ούτε τον εκλιπόντα δεν σεβάστηκαν!

Για τον Γκένζο Ιβάτα οι Έλληνες είναι τα κορόιδα για τα σεμινάρια και Νταν-Ιαπωνίας-Μαϊμού, αφού έρχεται κάθε τρία χρόνια και μοιράζει Νταν χωρίς τις απαραίτητες πολυετείς προπονήσεις, ενώ κάθε τρία χρόνια παίρνει και μαζεμένα τα "παράβολα" για τα χαρτιά της αντιπροσώπευσης, όπως τα κατωτέρω (με κλικ στο καθένα)!

 

Τα ανωτέρω έγγραφα "certificates of affiliation", δηλαδή "πιστοποιητικά σύνδεσης-συνεργασίας" του Ιβάτα προς τους Ζεύκη και Πελέκη προφανώς και δεν αποτελούν  μοναδικά έγγραφα "αποκλειστικής αντιπροσώπευσης"! Ο Ιβάτα μπορεί να δώσει ακόμα δέκα τέτοια έγγραφα σε όποιους του εξασφαλίσουν "πελάτες" για σεμινάρια και Νταν! Όπως φαίνεται στα έγγραφα ο Ζεύκης έχει τον αριθμό 311-1 (311 είναι η Χώρα-Κορόιδο Ελλάδα) και ο Πελέκης έχει τον αριθμό 311-2! Και όπως βλέπετε τους δίνει την ίδια τριετή διάρκεια στα έγγραφα συνεργασίας, ώστε με ένα ταξίδι να εισπράττει από όλους και σεμινάρια και εξετάσεις Νταν και "παράβολα" για τις "αντιπροσωπεύσεις"!

 

Καλό θα ήταν όλοι οι επίδοξοι δάσκαλοι να μην χτίζετε παλάτια στην άμμο! Τα σεμινάρια και οι διδασκαλίες καράτε, οι εξετάσεις Νταν και η έκδοση διπλωμάτων Νταν αποτελούν επιχειρηματικές και εμπορικές δραστηριότητες, που υπόκεινται σε ΦΠΑ και φορολογία, οπότε δεν μπορούν να διοργανώνονται από Έλληνες για αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας, στα μουλωχτά παραβλέποντας τη φορολογική νομοθεσία της χώρας μας! Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει καταγγελία από οποιονδήποτε θιγόμενο στο Υπουργείο Οικονομικών, στις Εφορίες ή στο ΣΔΟΕ με τεράστιες συνέπειες για εσάς! Αυτά που ξέρατε, να τα αφήσετε, διότι η δική σας γαϊδουριά να θίγετε αδιάφοροι τα συμφέροντα άλλων δεν θα απολαμβάνει για πάντα την άφεση αμαρτιών από τους άλλους!


   Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.