karate.gr: 12 - Η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε

30/4/2023 - Τετράμηνη Επιθεώρηση των Νταν-Μαϊμού εκτός ΕΛΟΚ!

 Αρχική       Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά πλέον συμφέρων από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 Είκοσι ανεξάρτητες και παράνομες παρα-οργανώσεις καράτε αυτοσυστήνονται ως "παραδοσιακές" και πουλάνε παράνομα Νταν και μοιράζουν παράνομα διπλώματα εισπράττοντας μαύρο χρήμα επί 35 χρόνια!

 Οι Απατεώνες Φαραώ στο Καράτε-Ντο και οι Πυραμίδες Νταν με ... Τούβλα!

 Η Θλιβερή Ιστορία των Ψευτο-Δασκάλων Καράτε στην Ελλάδα!!!

 Ο κάθε ... Φαραώ "αναγνωρίζει" μόνο τα δικά του παράνομα Νταν με αποτέλεσμα να έχουμε 20 Πυραμίδες ψευδο-ντάν και ... 20 "Φαραώ Αρχιτέκτονες" να τις έχουν "χτίσει"!!! 20 Οργανώσεις ... Καραμήτρων δίνουν Νταν-Μαϊμούδες στο Καράτε στην Ελλάδα! Πού πάτε ρε ... Καραμήτροι???

Για τους Σαβουρο-Ντάνηδες της ΕΛΟΚ έχουμε γράψει σχετικά στο άρθρο μας:

31/3/2023 - Οι Απατεώνες-Εκμεταλλευτές αθλητών και γονιών με τα Νταν/ΕΛΟΚ! Διπλώματα-μαϊμούδες με παράνομες αποδείξεις και αμαρτωλές εισπράξεις!  Και σε PDF .

 

27 Νταν ΕΛΟΚ

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε PDF (128 σελ.)? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ ΕΔΩ!

 M A K I W A R A .

 Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Α – Οι Πυραμίδες της Γκίζας με Ογκόλιθους και οι Πυραμίδες των ... Απατεώνων Φαραώ των Νταν με ... Τούβλα!!!

Β – Οι Απατεώνες του Σότο-ρίου Καράτε και τα Νταν της Συμφοράς! (6 Ζωντανές Οργανώσεις και 3 Ψόφιες!)

Γ – Οι Απατεώνες του Γουάντο-ρίου Καράτε και τα Νταν της Συμφοράς! (3 Ζωντανές Οργανώσεις και 3 Ψόφιες!)

Δ – Οι Απατεώνες του Γκότζου-ρίου Καράτε και τα Νταν της Συμφοράς!  (2 Ζωντανές Οργανώσεις)

Ε – Οι Απατεώνες του Σίτο-ρίου Καράτε και τα Νταν της Συμφοράς! (4 Ζωντανές Οργανώσεις και 2 Ψόφιες!)

Ε1 - Η Πρώτη παρα-ομοσπονδία "Οργάνωση Shito-ryu", "Kobe Osaka International" και "International Shito-ryu Organization" (ISO) (Ψόφια)

Ε2 - Η Δεύτερη παρα-ομοσπονδία"International Shitoryu-Shotokan Organization" (ISSO) (Ψόφια)

Ε3 - Η Τρίτη παρα-ομοσπονδία για το Shito-ryu "Ελληνική Ένωση Shito-ryu Shukokai Karate Do" (Ζωντανή)

Ε4 - Η Τέταρτη παρα-ομοσπονδία  "World Shitokai Karate-do Federation"

Ε4α - Ο κλάδος Σίτο-ρίου του "Σιχάν" Δημήτρη Ζεύκη (Ζωντανή)

Ε4β - Ο κλάδος Σίτο-ρίου του "Σιχάν" Γιώργου Πελέκη (Ζωντανή)

Ε4γ - Ο κλάδος Σίτο-ρίου του "Σιχάν" Γιάννη Μοσχόβα (Ζωντανή)

Ζ - Κάποιοι από τα επαγγελματικά στιλ πλήρους επαφής παριστάνουν τους "παραδοσιακούς"! Αυτοί κι αν είναι "μαϊμούδες"!

Η - Τελικό Συμπέρασμα: 18Ζωντανές+11Ψόφιες=29 Ομοσπονδίες-Μαϊμούδες έχουν "προσφέρει" Διπλώματα Νταν στους Ηλίθιους του Ζωολογικού Κήπου του Καράτε!!!  "Ψόφιες" και "Ζόμπι" Οργανώσεις, που έχουν δώσει ή δίνουν ακόμα διπλώματα-σκουπίδια για Νταν στο Καράτε!!!


Στην επόμενη ενημέρωση (τέλος Αυγούστου) θα χωρίσουμε τις μαϊμούδες στις ... "ψόφιες" και στις ... "ζόμπι"!

 

Ένας αξιόπιστος οργανισμός αξιολόγησης και απονομής βαθμών Νταν σε παραδοσιακά στιλ στη χώρα μας θα πρέπει:

1 - Να έχει νομική και φορολογική οντότητα, που σημαίνει να είναι εγκεκριμένος από τις νομικές αρχές και να είναι δηλωμένος στις φορολογικές αρχές, ώστε να λειτουργεί νόμιμα στο πλαίσιο των νόμων της χώρας μας!

2 - Να λειτουργεί σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, που σημαίνει "να είναι αθλητικός σύλλογος ή αθλητική ομοσπονδία", αφού το παραδοσιακό καράτε θεωρείται άθλημα στη χώρα μας, και όχι άτομο ή άτομα ή επιχείρηση ή ιδιωτική εταιρεία κερδοσκοπική ή μη κερδοσκοπική!

3 - Να έχει εξασφαλισμένη ζωή μεγαλύτερη από αυτή του ανθρώπου και όχι μικρής διάρκειας 5-10-20-40 κτλ. χρόνων, ώστε τα Νταν, που δίνει, να υποστηρίζονται μακροχρόνια!

4 - Να είναι ειδικός στο αντικείμενο των παραδοσιακών στιλ καράτε και να έχει την αποκλειστικότητα της εκπροσώπησής τους, ώστε τα διπλώματα, που αξιολογεί ή εκδίδει και απονέμει να έχουν μοναδικότητα και πανελλήνια αναγνώριση από κάθε δημόσια ή ιδιωτική υπηρεσία και οργανισμό!

5 - Να είναι αντικειμενικός και αξιόπιστος με δημοκρατική, νόμιμη και προσιτά διάφανη λειτουργία και όχι φιλοχρήματος, ευνοιοκρατικός ή διεφθαρμένος!

6 - Να δημοσιεύει Πίνακα Κατόχων Βαθμών Νταν για κάθε στιλ παραδοσιακού καράτε, ώστε να ελέγχονται τυχόν υποκλοπές ή/και πλαστογραφίες διπλωμάτων Νταν! 

 

 Α – Οι Πυραμίδες της Γκίζας με Ογκόλιθους και οι Πυραμίδες των ... Απατεώνων Φαραώ των Νταν με ... Τούβλα!!!  (Ενότητες)

 

Οι αιγυπτιακές πυραμίδες

Οι αιγυπτιακές πυραμίδες είναι αρχαίες τεράστιες κατασκευές σε σχήμα πυραμίδας που βρίσκονται στην Αίγυπτο.

Τον Μάρτιο του 2008 οι πηγές αναφέρουν είτε 118 είτε 138 ως τον αριθμό των επιβεβαιωμένων αιγυπτιακών πυραμίδων. Οι περισσότερες χτίστηκαν ως τάφοι για τους Φαραώ και τις συζύγους τους κατά τη διάρκεια του Παλαιού και Μέσου Βασιλείου.

Οι πιο παλιές γνωστές αιγυπτιακές πυραμίδες έχουν βρεθεί στη Σαχάρα, βορειοδυτικά της Μέμφιδος. Η παλιότερη μεταξύ αυτών είναι η Πυραμίδα του Ζοζέρ, που κατασκευάστηκε το 2630–2611 π.Χ. κατά τη διάρκεια της Τρίτης Δυναστείας. Η πυραμίδα και το περιβάλλον συγκρότημα σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Ιμχοτέπ, και γενικά θεωρείται το παλιότερο μνημείο του κόσμου που κατασκευάστηκε εξωτερικά με χτίσιμο από πέτρα.

Οι πιο γνωστές αιγυπτιακές πυραμίδες είναι αυτές της Γκίζας (αριστερά), στα προάστια του Καΐρου. Κάποιες από τις Πυραμίδες της Γκίζας είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες κατασκευές που έχουν χτιστεί ποτέ. Η Πυραμίδα του Χέοπα (δεξιά) είναι η μεγαλύτερη από τις αιγυπτιακές πυραμίδες.

Η Πυραμίδα του Χέοπα, επίσης γνωστή ως η Μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας ή Μεγάλη Πυραμίδα, είναι η αρχαιότερη και η μεγαλύτερη από τις τρεις πυραμίδες της Νεκρόπολης της Γκίζας, η οποία συνορεύει με τη σύγχρονη πόλη της Γκίζας στην Αίγυπτο. Είναι το αρχαιότερο από τα Επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, και το μόνο που σώζεται στις μέρες μας.

Με βάση μία εγχάραξη σε έναν εσωτερικό θάλαμο της πυραμίδας, που ονομάζει μια ομάδα εργασίας, και μία αναφορά στον Φαραώ της 4ης Δυναστείας της αρχαίας Αιγύπτου Χέοπα, οι αιγυπτιολόγοι πιστεύουν ότι η πυραμίδα χτίστηκε σαν τάφος σε διάστημα 10 με 20 χρόνων, και ολοκληρώθηκε περίπου το 2560 π. Χ.

Αρχικά με ύψος 146,5 μέτρα και πλευρά 230,4 μέτρα, ήταν το ψηλότερο κτήριο του κόσμου για πάνω από 3.800 χρόνια. Η μάζα της πυραμίδας εκτιμάται στους 5,9 εκατομμύρια τόνους. Ο δε όγκος της είναι περίπου 2.500.000 κυβικά μέτρα. Βάση αυτών των υπολογισμών, το χτίσιμο της πυραμίδας σε 20 χρόνια θα απαιτούσε την τοποθέτηση 800 τόνων πέτρας κάθε μέρα. Ομοίως, καθώς εκτιμάται ότι η πυραμίδα αποτελείται από περίπου 2,3 εκατομμύρια μονόλιθους, για 20 χρόνια απαιτείται η μετακίνηση 12 μονόλιθων την ώρα, κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο. 

 

Οι Απάτες σε μορφή Πυραμίδας!

Την ιδέα των αρχαίων Αιγυπτίων Φαραώ ξεσήκωσαν πολλοί απατεώνες ανά την Υφήλιο σε όλα τα επόμενα χρόνια από τους Φαραώ.

Η βασική ιδέα της Απάτης υπό μορφή Πυραμίδας ήταν και είναι η δημιουργία ενός συστήματος εκμετάλλευσης των ανθρώπων με στόχο την εξαπάτηση-εκμετάλλευση μιας τεράστιας ομάδας Κορόιδων από μια λίγο μικρότερη και δήθεν «ανώτερη» ομάδα Απατεώνων, ενώ ταυτόχρονα η «ανώτερη» αυτή ομάδα απατεώνων είχε ήδη αποδεχθεί την δική της εξαπάτηση-εκμετάλλευση από μια ακόμα μικρότερη ομάδα «ανώτερων Απατεώνων», οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν ήδη αποδεχθεί την δική τους εξαπάτηση-εκμετάλλευση από μια «ακόμα ανώτερη ομάδα Απατεώνων» και ούτω καθ’ εξής! Όσο δηλαδή ανεβαίνουμε σε επίπεδο της Πυραμίδας, τόσο μεγαλώνει η δύναμη, η επιρροή και φυσικά το κέρδος!

Με δυό λόγια ο καθένας, που ανήκει στο σύστημα, είναι εν γνώσει  του Κορόιδο και Εκμεταλλευτής ταυτόχρονα, ενώ οι μετέχοντες στο όλο σύστημα έχουν συμφωνήσει το ένα επίπεδο Κορόιδων-Εκμεταλλευτών να δέχεται να πληρώνει φόρο βλακείας σε ένα ανώτερο επίπεδο Κορόιδων-Εκμεταλλευτών για να έχει τη δυνατότητα να εισπράττει έναν επίσης φόρο βλακείας από ένα κατώτερο επίπεδο Κορόιδων-Εκμεταλλευτών! Όπως είναι φανερό οι κερδισμένοι είναι αυτοί, που βρίσκονται στο "ανώτατο" επίπεδο, όπου πλέον έχουν αποβάλει την ιδιότητα του Κορόιδου και έχουν μείνει μόνον Εκμεταλλευτές, ενώ οι χαμένοι είναι 1) όλοι όσοι βρίσκονται προσωρινά στο πρώτο κατώτερο επίπεδο, διότι από κάτω τους δεν έχουν Κορόιδα να εκμεταλλευτούν, και 2) όλοι όσοι δεν σκοπεύουν μελλοντικά να εισπράττουν από κατώτερο επίπεδο!

Εδώ και εκατονταετίες είναι γνωστές τέτοιες Πυραμίδες, όπου διακρίνονται πωλητές ή επιχειρήσεις προϊόντων κατά επίπεδα με τίτλους εμπειρίας ή και γνώσεων ή και βαθμούς μαφιόζων, στις οποίες όσο ανεβαίνουμε στρώματα, τόσο αυξάνεται η δύναμη, η επιρροή και το κέρδος των «προϊσταμένων» ως προς τους "υφιστάμενους"!

 

Συνεπώς, η Απάτη της Πυραμίδας είναι: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

  

Η Απάτη των ... Φαραώ με τις Πυραμίδες των Νταν στο Ελληνικό Καράτε!

Ας δούμε την εφαρμογή της ανωτέρω δομή της Πυραμίδας στην Απάτη των Νταν του Καράτε στην Ελλάδα!

Όπως είπαμε τα Μόνο Κορόιδα είναι

1) εκείνοι, που ανήκουν προσωρινά στο κατώτερο επίπεδο της Πυραμίδας, αλλά σκοπεύουν να ανελιχθούν στο σύστημα, και

2) εκείνοι, που βρίσκονται στο οποιοδήποτε επίπεδο και δεν σκοπεύουν ποτέ να ενταχθούν στο σύστημα!

Οι πρώτοι είναι οι επαγγελματίες του καράτε και κυνηγάνε τα Νταν πληρώνοντας τους δασκάλους τους, ώστε να φτάσουν στο επίπεδο να εισπράττουν και οι ίδιοι ως προπονητές από εξετάσεις Κύου και Νταν από τους μαθητές τους! Έχει μια λογική το πράγμα και αποτελεί "επένδυση", διότι η τωρινή πληρωμή θα εχει αντίκρυσμα τη μελλοντική είσπραξη!

Όπως είπαμε, επίσης, τα Μονίμως Κορόιδα είναι εκείνοι, που πληρώνουν για κάτι, που δεν έχει για αυτούς καμιά επιστρεφόμενη οικονομική αξία! Οι ίδιοι πιστεύουν ότι έχει ηθική αξία και γι' αυτό επιδιώκουν  την απόκτηση γνώσεων και διπλωμάτων Νταν!

 

Όλους αυτούς τους προτρέπουμε να αναρωτηθούν: έχουν πραγματική αξία τα Κύου και Νταν, που παίρνουν?

Η Απάντηση είναι ότι τα Κύου και Νταν, που παίρνουν οι αθλητές και οι εκπαιδευτές καράτε έχουν πραγματική αξία μόνον όταν εκδίδονται από ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, που έχει νόμιμο δικαίωμα στην Ελλάδα να πιστοποιεί, να εξετάζει και να απονέμει Κύου και Νταν!

1 - Επειδή, λοιπόν, το καράτε, που έχει στη διδασκαλία του βαθμούς Κύου και βαθμούς Νταν είναι μόνο το παραδοσιακό καράτε της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ), που είναι αθλητική ομοσπονδία,

2 - Επειδή ο αθλητικός νόμος σε αστικές εταιρείες, που έχουν συσταθεί για να διαχειρίζονται διάφορα στιλ καράτε ΔΕΝ δίνει δικαιοδοσία για τέτοιες αθλητικές δραστηριότητες, αφού το καράτε Αγωνιστικό ή Παραδοσιακό είναι ΑΘΛΗΜΑ κατά τους νόμους της χώρας μας,

3 - Επειδή κάθε αλλοδαπή ομοσπονδία ή εταιρεία, που ΔΕΝ έχει έδρα στην Ελλάδα, ΔΕΝ έχει δικαίωμα να λειτουργεί και να διαχειρίζεται θέματα καράτε στη χώρα μας χωρίς νομική και φορολογική οντότητα στη χώρα μας,

4 - Επειδή τόσο οι παλιές διοικήσεις της ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ όσο και η σημερινή διοίκηση συντηρούσαν και συντηρούν τα παράνομα στιλ, αφού οι αρχηγοί τους ήταν και είναι άμεσα ή έμμεσα μέλη αυτών των διοικήσεων!

5 - Επειδή, με την ίδρυση της ΠΟΠΚ την 30/1/1995, έπεται ότι όλα τα διπλώματα παραδοσιακών στιλ καράτε, που είχαν απονεμηθεί πριν από αυτή την ημερομηνία, θα έπρεπε να έχουν πιστοποιηθεί από την ΠΟΠΚ,

6 - Επειδή όλα τα διπλώματα παραδοσιακών στιλ καράτε, που έχουν απονεμηθεί μετά από αυτή την ημερομηνία, θα έπρεπε να έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ.

7 - Επειδή σε γενικές γραμμές η ΕΛΟΚ, ψευδο-ομοσπονδίες, αστικές εταιρείες και διάφοροι σαλτιμπάγκοι αεριτζήδες εκμεταλλεύονται τους νέους αθλητές και τους γονείς τους,

8 - Για όλους τους παραπάνω λόγους η αποκλειστική ομοσπονδία, που διαχειρίζεται το παραδοσιακό καράτε και τα στιλ του στη χώρα μας, το οποίο είναι το μοναδικό καράτε, που έχει βαθμούς Κύου και βαθμούς Νταν, είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) και καμιά άλλη, ενώ ταυτόχρονα κάθε δίπλωμα Κύου και Νταν, που δεν έχει πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ είναι τελείως άχρηστο και για τα σκουπίδια!!!

 

Όλοι, λοιπόν, όσοι δίνουν Κύου και Νταν εκτός ΠΟΠΚ είναι κοινοί απατεώνες και εξαπατούν εν γνώσει τους τους αθλητές και τους γονείς τους!

 

Άφησαν, λοιπόν, οι Έλληνες "δάσκαλοι" του καράτε τους αρχαίους Αιγύπτιους να ταλαιπωρούνται για τις Πυραμίδες τους με ογκόλιθους βάρους 2,5 τόνων ο καθένας και αυτοί "έχτισαν" τις δικές τους Πυραμίδες των Νταν με απλά ... "τούβλα"!!!

Ας δούμε, λοιπόν, μερικούς, που έχουν στήσει Πυραμίδες Απάτης για Νταν Καράτε και "πουλάνε" ψεύτικα Κύου και Νταν!

Η αρχή της ιστορίας στήθηκε από τους Γιώργο Σανιώτη, Τετσούο Οτάκε, Γιώργο Μπίκα και Άρη Κραββαρίτη (ίσως και Κώστα Γκουβούση!) από το 1980 με την "Αστική Εταιρεία Σότοκαν Καράτε"!

Στη συνέχεια, το 1986 φτιάχτηκε (εγώ την έφτιαξα!) η Ελληνική Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Καράτε (ΕΟΕΚ, σήμερα ΕΛΟΚ) και η απονομή των Νταν πέρασε σε αυτήν!

Τον Ιανουάριο του 1995, λοιπόν, ιδρύθηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ). Η δικαστική διαμάχη διήρκεσε οκτώ χρόνια (μέχρι το 2003) με μάρτυρα από πλευράς ΕΟΕΚ τον Γερόλυμπο και από πλευράς ΠΟΠΚ τον Περσίδη. Η ΠΟΠΚ νίκησε σε όλα τα δικαστήρια την ΕΟΕΚ και το παραδοσιακό καράτε με τα δικαιωματικά χαρακτηριστικά του έμεινε στα χέρια της.

Σε όλο το χρονικό διάστημα ανάπτυξης του καράτε στη χώρα μας αναπτύχθηκαν πολλές Πυραμίδες Απάτης των Νταν Καράτε, πολλοί μικροοργανισμοί νομικά ανύπαρκτοι, οι οποίοι έπειθαν τον κόσμο ότι μπορούσαν να δίνουν Κύου και Νταν στο παραδοσιακό καράτε ή τα παραδοσιακά στιλ καράτε. Άτυπες ενώσεις, άτυπες ομοσπονδίες, αστικές εταιρείες, αεριτζίδικες αντιπροσωπεύσεις ξένων δασκάλων ή ξένων επιχειρήσεων ή αλλοδαπών ομοσπονδιών, μερικές από τις οποίες θα δούμε παρακάτω!

Τα αποδεικτικά στοιχεία για όλους τους προηγούμενους ισχυρισμούς μου δημοσιεύονται εδώ και 15 χρόνια σε πολλά άρθρα του www.karate.gr με τελευταία τα επόμενα και σε όλα αυτά τα άρθρα μου αναφέρω ως απατεώνες όλους όσους πουλάνε στους αφελείς αθλητές και γονείς Κύου και Νταν, που είναι ψεύτικα και άχρηστα σκουπίδια!

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότο-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!

31/3/23 - Οι Απατεώνες-Εκμεταλλευτές αθλητών και γονιών με τα Νταν/ΕΛΟΚ! Διπλώματα-μαϊμούδες με παράνομες αποδείξεις και αμαρτωλές εισπράξεις! Υποθάλπει τους αθλητικούς εγκληματίες ο Λευτέρης Αυγενάκης στην εκτός Σκοπού ΕΛΟΚ!  ΜΕΡΟΣ Β . 

Για τα Νταν της ΕΛΟΚ δείτε το από 31/3/2023 εκτεταμένο ιδιαίτερο άρθρο με κλικ εδώ!

 

Ας δούμε, λοιπόν, εδώ ενδεικτικά τις είκοσι επτά (29) παρα-ομοσπονδίες των ... ΦΑΡΑΩ του Καράτε με τις Πυραμίδες Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες, που αποτελούν καρκίνωμα για το ελληνικό καράτε! Η κάθε μια δίνει τα δικά της Κύου και Νταν χωρίς να αναγνωρίζει τα Κύου και Νταν της άλλης! Ένας κόσμος Ηλιθίων Απατεώνων, που έχει καταστρέψει το ελληνικό καράτε!

Όλοι οι επόμενοι οργανισμοί-μαϊμούδες αναγνωρίζουν μόνο τα διπλώματα Νταν που δίνουν οι ίδιοι και ΟΧΙ αυτά, που δίνουν οι άλλοι! Αυτό αποτελεί απόδειξη ότι πρόκειται για προσωπικές επιχειρήσεις! Δηλαδή το απόλυτο χάος! Έχουμε, λοιπόν, περισσότερες από είκοσι επτά Πυραμίδες Νταν-Μαϊμού με αρχηγούς τους κατωτέρω αναφερόμενους, που εισπράττουν για διπλώματα μαύρο χρήμα χωρίς αποδείξεις και όλοι με το ίδιο κοινό χαρακτηριστικό: Ποτέ δεν δημοσιοποίησαν κανένα Μητρώο Νταν με ονόματα και ημερομηνίες των Νταν, που έχουν δώσει, ώστε να μην αποδεικνύεται το μαύρο χρήμα που έχουν εισπράξει!!!

 

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

 Β – Οι Απατεώνες του Σότο-ρίου Καράτε-Ντο και τα Νταν της Συμφοράς!  (Ενότητες)

Πρώτη κατηγορία παρα-ομοσπονδιών Πυραμίδων Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες Σότο-ρίου Καράτε από άτυπες οργανώσεις (όλοι δίνουν Κύου και Νταν δικά τους)!

 

Αλλά ας ξεκαθαρίσουμε μια σύγχυση, που γίνεται. Ποιό είναι το σωστό? "Σότοκαν", "Σότοκαν-ρίου" ή "Σότο-ρίου"?

Το "καν" σημαίνει "χώρος εξάσκησης" και άρα: "μπούντο-καν" σημαίνει "χώρος εξάσκησης του μπούντο", "γουάντο-καν" σημαίνει "χώρος εξάσκησης του γουάντο", "Σότο-καν" σημαίνει "χώρος εξάσκησης του Σότο". "Σότο" ήταν το ψευδώνυμο του Φουνακόσι Γκιτσίν με το οποίο υπέγραφε τους πίνακες καλλιγραφίας του και έτσι ονόμασαν οι μαθητές του το στιλ καράτε, που δίδασκε. Επομένως, "Σότο-καν" σημαίνει "ο χώρος εξάσκησης του καράτε Σότο" και "Σότο-ρίου" σημαίνει "η σχολή ή το σχολείο ή το στιλ του Σότο"!

 

Ο Πρώτος Οργανισμός-Μαϊμού, που έδινε Νταν για το Σότο-ρίου, είναι η "Πανελλήνια Ομοσπονδία Σότοκαν Καράτε" ή ΠΟΣΚ από το 1990-1995 (?), των ... Φαραώ Σανιώτη-Οοτάκε-Μπίκα-Κραββαρίτη, η οποία έδωσε τη θέση της στην "Πανελλήνια Ένωση Φίλων Σότοκαν Καράτε" ή ΠΕΦΣΚ από το 2009 (?) των ... Φαραώ Οοτάκε-Μπίκα-Κραββαρίτη-Γκουβούση! Και οι δύο είχαν πάντα τη μορφή Αστικής Εταιρείας!

Ο Πρώτος Οργανισμός Καράτε στη χώρα μας ήταν η "Εταιρεία Ερασιτεχνικού Καράτε, Αστική Εταιρεία" από το 1980 με μόνο το στιλ του Σότο-ρίου, η οποία δημιουργήθηκε από την ανάγκη εκπροσώπησης του Ελληνικού Καράτε σε αγώνες παγκόσμιων ομοσπονδιών. Αν θυμάμαι καλά, γιατί ήμουν και ο γενικός της γραμματέας τότε με πρόεδρο τον Ανδρέα Εμμανουήλ, πρέπει να ιδρύθηκε περί το 1981 με πρώτους πανελλήνιους αγώνες το 1982! Σχετικά δημοσιεύματα μπορείτε να βρείτε στα τεύχη του "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (τεύχος-σελίδα): Τ35/Σ13 (τέλος άρθρου)Τ44/Σ17 - Τ48/Σ31 - Τ53/Σ26 - Τ54/14 - Τ57/Σ35 κτλ.

Μετά από τα πρώτα χρόνια και με την κατά πολύ αραίωση των Γιαπωνέζων δασκάλων, που επισκέπτονταν την Ελλάδα, η ανωτέρω εταιρεία μεταλλάχθηκε στην αυτόνομη παρα-ομοσπονδία "Πανελλήνια Ομοσπονδία Σότοκαν Καράτε" με μορφή Πυραμίδας Απατεώνων για Νταν-Μαϊμούδες Σότο-ρίου Καράτε με εταίρους τους Γιώργο Σανιώτη, Γιώργο Μπίκα, Τετσούο Οοτάκε, Άρη Κραββαρίτη, και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε το 2009 (?) με τη μορφή ιδιωτικής αστικής εταιρείας με επωνυμία "Πανελλήνια Ένωση Φίλων Σότοκαν Καράτε" (ΠΕΦΣΚ) με εταίρους τους Τετσούο Οοτάκε, Άρη Κραββαρίτη, Γιώργο Μπίκα, Κώστα Γκουβούση, και με καταστατικό με κλικ εδώ!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ανωτέρω καθώς και ο Γιώργος Σανιώτης ήταν και είναι οι καλύτεροι προπονητές καράτε στην Ελλάδα, αλλά η πρωτοβουλία τους να φτιάξουν μια ιδιωτική οργάνωση και να δίνουν Νταν οι ίδιοι στους εαυτούς τους και στους πολλούς μαθητές τους με στόχο τις εισπράξεις των εξέταστρων για τα Νταν ήταν μάλλον βλακώδης, διότι να που σήμερα βγαίνει κάποιος σαν και εμένα και τους λέει απατεώνες και εκμεταλλευτές των μαθητών τους, διότι τα Νταν που έδιναν είναι για τα σκουπίδια, αφού αποτελούν διπλώματα μιας οργάνωσης χωρίς καμιά πανελλήνια αναγνώριση, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει οργάνωση καράτε, η ΠΟΠΚ, με πανελλήνια νομική αναγνώριση!!!

Ωραίο το κόλπο τους, αλλά βλακώδες μακροχρόνια, διότι δεν του εξασφάλισαν νομική κάλυψη! Οι μάγκες Τετσούο Οτάκε, Γιώργος Μπίκας, Άρης Κραββαρίτης και Κώστας Γκουβούσης πήραν μέχρι 3-4-5 Νταν Σότο-ρίου από την JKA τη δεκαετία 1990 και μετά άρχισαν να δίνουν εξετάσεις ο καθένας στους άλλους τρεις και ανέβαιναν σε Νταν, ενώ ταυτόχρονα γέμισαν Κύου και Νταν την Ελλάδα (ακόμα και σήμερα!), τα οποία είναι για τα σκουπίδια, διότι:

1) η αστική εταιρεία ΠΕΦΣΚ είναι μια απλή ιδιωτική εταιρεία και δεν έχει νομικό δικαίωμα να καλύπτει το εθνικό άθλημα του παραδοσιακού καράτε Σότο-ρίου, και

2) διότι η αθλητική ομοσπονδία ΠΟΠΚ, η οποία έχει το δικαίωμα να καλύπτει το εθνικό άθλημα του παραδοσιακού καράτε Σότο-ρίου ΔΕΝ αναγνωρίζει τα διπλώματα της ΠΕΦΣΚ!

 

Ταυτόχρονα με το μαϊμού καράτε της ΠΕΦΣΚ, οι ανωτέρω "μεγαλο-δάσκαλοι" συνεργάστηκαν απόλυτα από το 1995 μέχρι το 2015 (20 χρόνια!) με τον Γερόλυμπο, ώστε οι μαθητές τους να πληρώνουν για να πάρουν ταυτόχρονα τα ίδια Νταν και από την ΕΟΕ/ΕΛΟΚ, ενώ οι ίδιοι ήταν και εξεταστές της ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ και έπαιρναν και τα αντίστοιχα Νταν της ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ και για τους εαυτούς τους! Δηλαδή, τους ίδιους μαθητές τους τούς εξέταζαν ΔΥΟ φορές και τους έβαζαν να πληρώνουν ΔΥΟ φορές για το κάθε Νταν: μία στην ΠΕΦΣΚ και μία στην ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ! Δηλαδή, ήταν και είναι καραμπινάτοι απατεώνες!!! Σήμερα δε, που εκδιώχθηκε ο Γερόλυμπος και θρονιάστηκαν οι Νέοι Εκμεταλλευτές της ΕΛΟΚ στο θρόνο του, οι ανωτέρω 4-5 απατεώνες διατηρούν την ΠΕΦΣΚ σε προπονήσεις, σεμινάρια και εξετάσεις Νταν, ενώ ταυτόχρονα είναι και εξεταστές Νταν στην ΕΛΟΚ του Α-Σιετή!!!

 

Για να κρύψουν μαλιστα όλη αυτή την κομπίνα τους ποτέ δεν δημοσίευσαν τα διπλώματά τους και ποτέ δεν δημοσίευσαν τα διπλώματα, που έδιναν έναντι χρημάτων στους μαθητές τους! Άλλωστε όλα εισπράχθηκαν στα μαύρα και χωρίς καμιά απόδειξη και χωρίς κανένα Μητρώο Νταν έστω και από τα σκουπίδια, που έδιναν! Ο ίδιος ο Ψευταράς Γιώργος Μπίκας είχε καταθέσει, σε δικαστήριο ότι τα διπλώματα τα έδιναν δωρεάν και μόνο στην ΕΛΟΚ πλήρωναν οι εξεταζόμενοι! Όλοι εσείς που τα πληρώσατε γνωρίζετε την αλήθεια, διότι την πληρώσατε!

Είναι απόλυτα απαραίτητο κάθε μαθητής του καράτε να ελέγχει την αξιοπιστία και την αναγνωρισιμότητα των διπλωμάτων του καράτε, που δίνει η σχολή, ο σύλλογος ή ο οργανισμός στον οποίο μαθαίνει καράτε και δίνει εξετάσεις για Κύου και Νταν! Ακριβώς όπως γίνεται και στις ξένες γλώσσες: το δίπλωμα πρέπει να έχει αναγνωρισιμότητα!

Μια ακόμα ατράνταχτη απόδειξη του αδιέξοδου στο οποίο έχουν οδηγήσει το παραδοσιακό καράτε οι διάφορες ανεξάρτητες ψευδο-οργανώσεις είναι και το ότι καμιά δεν αναγνωρίζει τα Νταν της άλλης, πράγμα που αποδεικνύει ότι οι ψευδο-οργανώσεις αυτές έχουν μοναδικό σκοπό να απομυζούν τους αθλητές και τους γονείς τους για προσωπικά συμφέροντα των υποτιθέμενων δασκάλων τους!!!

 

Στις κάτωθι φωτό βλέπετε τους ανωτέρω κυρίους να προσκαλούν όλους τους μαθητές τους για σεμινάρια και εξετάσεις, κάτι που γινόταν κάθε χρόνο επί είκοσι και παραπάνω χρόνια! Φανταστείτε τι παραμύθι έχει πέσει! Σκεφθείτε πόσα λεφτά πληρώθηκαν χωρίς αποδείξεις, σκεφθείτε πόσα χρόνια προπονήσεων πήγαν χαμένα! Σκεφθείτε πόσα διπλώματα της ΠΕΦΣΚ είναι για τα σκουπίδια! Σκεφθείτε πόσο απέραντα κορόιδα πιαστήκατε!!!

Αναγνώριζε ποτέ η ΕΛΟΚ τα διπλώματα Νταν με τις υπογραφές των κατωτέρω δασκάλων? Όχι βέβαια! Τα αναγνώριζε η ΠΟΠΚ? Όχι βέβαια!

 

Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

Η απήχηση ήταν μεγάλη και οι μαύρες εισπράξεις επί 25 χρόνια ακόμα μεγαλύτερες, όπως αποδεικνύεται από το πλήθος της επόμενης φωτό των αθλητών, που μαζεύονται για πραγματικά σενινάρια, αλλά μαϊμού-διπλώματα Νταν! Η κάτω φωτό αποτελεί πραγματική απόδειξη των χρημάτων που αλλάζουν χέρια καμία χωρίς φορολογικές αποδείξεις!!!

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Νόμιμης Εθνικής Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

Και οι επιτυχημένες εισπρακτικά εκδηλώσεις της ΠΕΦΣΚ (με κλικ στο FB) αποδίδουν τα μέγιστα σε μαύρο χρήμα στους εταίρους της αστικής εταιρείας Τετσούο Οοτάκε, Γιώργο Μπίκα, Άρη Κραββαρίτη και Κώστα Γκουβούση!!! Κάτω, διαφήμιση της απάτης από το Facebook του Άρη Κραββαρίτη!

Οι ανωτέρω απατεώνες σε πρώτη φάση έδιναν τα επόμενα διπλώματα-σκουπίδια της ΠΟΣΚ και σε δεύτερη φάση τα μεθεπόμενα της ΠΕΦΣΚ! Είτε ΠΟΣΚ είτε ΠΕΦΣΚ πάντως από τον ίδιο πάγκο της λαϊκής αγοράς αγοράζατε και για τα ίδια σκουπίδια πρόκειται, διότι η νόμιμη ΠΟΠΚ, που καλύπτει όλα τα στιλ του παραδοσιακού καράτε στην Ελλάδα, δεν αναγνωρίζει διπλώματα-σκουπίδια ούτε της ΠΟΣΚ ούτε της ΠΕΦΣΚ! Το ότι είσαστε απατεώνες το γνωρίζετε πολύ καλά, διότι κρύβετε συστηματικά τα Νταν, που δίνετε, αφού δεν δημοσιεύετε Κατάλογο των Νταν όλων των μαθητών σας!

Άνω δίπλωμα της ψόφιας ΠΟΣΚ και κάτω δίπλωμα της ζωντανής ΠΕΦΣΚ!

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Νόμιμης Εθνικής Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

 

Είναι απόλυτα φανερό ότι αυτά τα διπλώματα εκτός του ότι δίνονται παράνομα είναι και άχρηστα όταν αναγνωρίζονται μόνο από τους τέσσερις ανθρώπους που τα δίνουν και από κανέναν άλλο άνθρωπο ή οργανισμό! Φυσικά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ), που είναι η αποκλειστική εθνική ομοσπονδία για το παραδοσιακό Σότο-ρίου Καράτε δεν αναγνωρίζει αυτά τα διπλώματα, τα οποία θεωρεί ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

 

Υπενθυμίζω σε αυτό το σημείο και πάλι ότι η ΠΕΦΣΚ δεν δημοσίευσε ποτέ οποιονδήποτε κατάλογο-Μητρώο των Νταν, που έχει δώσει, πράγμα που αποδεικνύει ότι εισέπρατταν μαύρο χρήμα από τις πωλήσεις των Νταν!!! Όλοι εσείς οι μαθητές τους, που δώσατε εξετάσεις στους ανωτέρω κατά τα άλλα πολύ καλούς προπονητές και πήρατε Νταν, λυπάμαι αλλά ... πάπαλα: Η εταιρεία τους δεν ήταν νομικά κατοχυρωμένη να κάνει εξετάσεις και να δίνει Νταν Καράτε, ενώ η μόνη αναγνωρισμένη πανελλήνια ομοσπονδία για τα παραδοσιακά στιλ Σότο, Γουάντο, Γκότζου και Σίτο ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ τα διπλώματά σας της ΠΕΦΣΚ!

 

 

Ποιοί νομίζατε ότι είσαστε και ανοίξατε επιχείρηση να δίνει Νταν-Μαϊμού? Το ποιοί είσαστε πραγματικά να το βγάλετε οι ίδιοι συμπερασματικά από αυτό που ακολούθησε την δική σας επιχείρηση: Τριάντα παρόμοιες επιχειρήσεις άνοιξαν μετά από εσάς σε όλα τα στιλ! Ο κάθε μαλάκας, και τους ξέρετε όλους έναν-έναν ονομαστικά, άνοιγε και μια τέτοια επιχείρηση για να πουλάει Νταν-Μαϊμού! Αυτό κάνατε!

 

Οι ανωτέρω απατεώνες-μέτοχοι των ΠΟΣΚ/ΠΕΦΣΚ αντιποιούνται τα δικαιώμαατα της ΠΟΠΚ, ΔΕΝ δημοσιεύουν τα δικά τους διπλώματα Νταν, δεν δημοσιεύουν τα διπλώματα Νταν, που δίνουν στους μαθητές τους, και δεν δημοσιεύουν τον Κατάλογο των αθλητών στους οποίους έχουν δώσει Νταν!!! Φυσικά η ΠΟΠΚ ΔΕΝ αναγνωρίζει ούτε τα δικά τους διπλώματα ούτε των μαθητών τους!!!

Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!


30/4/2023 - Έρευνα της δραστηριότητας-αθλιότητας του 1ου τετραμήνου 2023 της Ένωσης Φίλων Σότοκαν Καράτε από το Facebook!

Η τελευταία δραστηριότητα, που βρίσκουμε, της ΠΕΦΣΚ ήταν αυτή της 21/5/2018 κατωτέρω για διοργάνωση την 27/5/2018 στο dojo του Οοτάκε προπόνησης και εξετάσεων Νταν,  ενώ για τα επόμενα δύο χρόνια η ΠΕΦΣΚ κατέβασε τα ρολά, κοινώς   ΕΚΛΕΙΣΕ!

Αν η ΠΕΦΣΚ  ΚΛΕΙΣΕΙ , τότε όπως καταλαβαίνετε αυτομάτως όλα τα διπλώματα, που εξέδωσε, παύουν να υποστηρίζονται από ζώντα οργανισμό καράτε και άρα είναι τελείως άχρηστα και για τα σκουπίδια για ένα λόγο παραπάνω, ενώ οι "δάσκαλοι", που τα έδιναν, αποδεικνύονται απατεώνες.

 

Ψάχνοντας προσεκτικότερα, όμως, βρήκαμε και την κάτω μεσαία εικόνα-ανάρτηση στο λογαριασμό Facebook του Άρη Κραββαρίτη με ημερομηνία 23/11/2021!

 

Επιβεβαιώνεται, λοιπόν, ότι η ΠΕΦΣΚ δεν λειτούργησε τα έτη 2019-2020 και ταυτόχρονα τι μας λένε εδώ οι ... ποιητές της Απάτης:

 

1) η τελευταία ημερομηνία διοργάνωσης προπόνησης και εξετάσεων είναι η 27/5/2018, που είδαμε πιο πάνω. Ίσως, όμως να λειτούργησε και τον Δεκέμβριο του 2018. Από τότε μέχρι το τέλος της πανδημίας (μέσα 2021) η ΠΕΦΣΚ δεν λειτούργησε!

2) γιατί ξανα-λειτούργησε ξαφνικά την 23/11/2021 και ανακοίνωσε διοργάνωση προπόνησης και εξετάσεων για την 5/12/2021? Απλά, διότι η εκλεγμένη διοίκηση στην ΕΛΟΚ με πρόεδρο τους απατεώνες Α-Σιετή-Μητρόπουλο-Φυλακτό είναι "φιλική" προς τους απατεώνες, ενώ ταυτόχρονα οι Κραββαρίτης και Μπίκας αποτελούν "περιφερειακούς συνεργάτες" του Α-Σιετή με την εγγύηση του Θανάση Φυλακτού, μακροχρόνιου μαθητή του Κραββαρίτη και προέδρου του συλλόγου του!

3) η συνάντηση-προπόνηση γίνεται στα πλαίσια ... "επαναπροσδιορισμού" του σκοπού-απάτης της ΠΕΦΣΚ να πουλάνε Νταν!

4) η συνάντηση-προπόνηση θα γίνει στο dojo του Κραββαρίτη, ο οποίος πλέον λύνει και δένει μέσα στην ΕΛΟΚ του Α-Σιετή μέσω Φυλακτού!

5) μετά το πέρας της προπόνησης θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις για Νταν!!!

"Νταν ή επί ... Ντας!" = Από το 1995 μέχρι σήμερα οι Απατεώνες πουλάνε Νταν για τα σκουπίδια!!!

6) συνεπώς, οι απατεώνες εξακολουθούν ασύστολα να εξαπατούν τα θύματα-αθλητές τους! Ενώ έχει πλέον καταστεί σαφέστατο ότι τα Νταν, που δίνουν οι τέσσερις απατεώνες υπό το όνομα της Αστικής Εταιρίας τους είναι για τα σκουπίδια, αυτοί εξακολουθούν να εκμεταλλεύονται την εμπιστοσύνη των μαθητών τους και να τους πουλάνε ... φύκια για μεταξωτές κορδέλες!

7) τους τέσσερις απατεώνες ενθαρρύνουν και υποθάλπουν στην πρωτοφανή απάτη των Νταν-Μαϊμού α) η διοίκηση της ΕΛΟΚ και ο πρόεδρος Α-Σιετής, αφού οί ίδιοι αθλητές θα ξαναδώσουν εξετάσεις για τα ίδια Νταν για να τα πάρουν και από την ΕΛΟΚ, β) ο καρα-απατεώνας Ταμίας της ΕΛΟΚ Θανάσης Φυλακτός, διότι μέσα από την ΕΛΟΚ δουλεύει για τον δάσκαλό του Άρη Κραββαρίτη, ο οποίος Φυλακτός θα ξανα-εισπράξει για την ΕΛΟΚ από τους ίδιους αθλητές παράβολα για τα ίδια Νταν, που αυτοί πληρώνουν στον δάσκαλό του! γ) Ο κάθε μαλάκας της ΓΓΑ, που βλέπει να στήνονται παράνομες επιχειρήσεις αρμέγματος των αθλητών στο όνομα του αθλήματος του καράτε, που εποπτεύει η ΓΓΑ, και δεν κάνει τίποτα !!!

 

8) "Νταν ή επί ... Ντας!" - Στη συνέχεια βρήκαμε και την άνω δεξιά εικόνα-ανάρτηση του θρασύτατου Κραββαρίτη σημειωμένη στο karatenews/Facebook την  20/6/2022  με έντονα αρνητικές επισημάνσεις από τον διαχειριστή του λογαριασμού Karatenews (https://www.facebook.com/photo/?fbid=3914927 86335436&set =a.239697341514982) , διότι τώρα πλέον ο Άρης Κραββαρίτης ως πρόεδρος πλέον της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΛΟΚ στήνει και παράνομη επιχείρηση πώλησης διπλωμάτων Νταν-ΜαΙμού!  Αυτή η ανάρτηση αποδεικνύει πόσο σάπια είναι η διοίκηση της ΕΛΟΚ, αφού δίνει κεντρικούς ρόλους τεχνικών σε αποδεδειγμένους εκμεταλλευτές των αθλητών του καράτε!!!

9) Τέλος, όλοι οι ανωτέρω προπονητές και οι μαθητές τους ΔΕΝ ανήκουν στην μοναδική εθνική ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε ΠΟΠΚ, ΔΕΝ μπορούν να ισχυρίζονται ότι κάνουν παραδοσιακό καράτε, ΔΕΝ έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή παραδοσιακού καράτε από την ΠΟΠΚ, τα Νταν της ΕΛΟΚ είναι για τα σκουπίδια, ΔΕΝ έχουν αναγνωρισμένα Νταν από την ΠΟΠΚ και όσα Κύου και Νταν δίνουν είναι παράνομα και εξαπατούν τους ίδιους τους μαθητές τους με διπλώματα για τα σκουπίδια!

 

 Το ότι είσαστε απατεώνες το γνωρίζετε πολύ καλά, διότι κρύβετε συστηματικά τα Νταν, που δίνετε, αφού δεν δημοσιεύετε Κατάλογο των Νταν όλων των μαθητών σας

 Πάρτε το απόφαση: ή θα ενταχθείτε στην ΠΟΠΚ ή θα κλείσετε για πάντα! Οι απάτες πρέπει να σταματήσουν!!!

 

Το τελικό αποτέλεσμα της εκμετάλλευσης των αθλητών:

Το τελικό άποτέλεσμα της 30ετούς λειτουργίας των αστικών εταιρειών καράτε των ανωτέρω "δασκάλων" είναι οι "πωλήσεις" χιλιάδων διπλωμάτων-μαϊμούδων Κύου και Νταν με κυνική εξαπάτηση και εκμετάλλευση εκατοντάδων μαθητών τους ως προς την αναγνωρισιμότητά τους από άλλες οργανώσεις εντός ή εκτός Ελλάδας! Και αυτή την απάτη την διέπρατταν γνωρίζοντας την από το 1995 ίδρυση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε ως αποκλειστικής εθνικής ομοσπονδίας με πανελλήνια αναγνωρισιμότητα των κάθε είδους διπλωμάτων της για τα παραδοσιακά στιλ καράτε μεταξύ των οποίων και το Σότο-ρίου Καράτε!!! Και πραγματικά, ποια άλλη οργάνωση εντός ή εκτός Ελλάδας έχει αναγνωρίσει ή θα αναγνωρίσει τα διπλώματα των αστικών εταιρειών ΠΟΣΚ και ΠΕΦΣΚ?  ΚΑΜΙΑ!!!  Η ενσυνείδητη επιλογή της απάτης εις βάρος των μαθητών τους από τους ανωτέρω "δασκάλους της κακιάς συμφοράς" αποδεικνύεται ατράνταχτα και από τη σημερινή συμμετοχή τους στην απάτη των σημερινών εξεταστικών επιτροπών της ΕΛΟΚ με τις οποίες με τον πλέον εξευτελιστικό τρόπο μοιράζονται Νταν-Σκουπίδια χωρίς εξετάσεις και μόνο με πληρωμή "παράβολου βλακείας"!!!

 

Ο Δεύτερος Οργανισμός-Μαϊμού, που έδινε και δίνει Νταν για το Σότο-ρίου είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ)

υπό τον ... Φαραώ Παναγιώτη Δρακόπουλο! Πρώτα ... Φαραώ των Νταν και μετά Κομπογιαννίτης Διαιτολόγο!

 

Η ΠΟΠΚ ιδρύθηκε ως αθλητική ομοσπονδία τον Ιανουάριο του 1995, ήταν μέλος της International Traditional Karate-do Federation και εξέδιδε διπλώματα μετά από εξετάσεις και με υπογραφές του ... Φαραώ Παναγιώτη Δρακόπουλου (1), ιδιοκτήτη του γνωστού γυμναστηρίου BUDOKAN, προέδρου (1995 - 2000) της ΠΟΠΚ, ενώ ο Θύμιος Περσίδης ήταν ο Γενικός της Γραμματέας (1995 μέχρι 2000, πρόεδρος 2001-2004, και πρόεδρος από το 2007 μέχρι σήμερα 2023)!

Το κακό με τον Παναγιώτη Δρακόπουλο (2) ήταν ότι ποτέ δεν μπήκε ούτε δεκάρα από τα παράβολα (εξέταστρα), που εισέπραττε, στο Ταμείο της ΠΟΠΚ και αυτός ήταν και ο λόγος που συγκρουστήκαμε το 2004! Η συνέχεια ήταν να επιδιώξει να με εκδιώξει από την ΠΟΠΚ, ώστε να συνεχίσει να την εκμεταλλεύεται, αλλά μετά από δικαστικές μάχες τριών ετών για τη διοίκηση της ΠΟΠΚ, τελικά το αποτέλεσμα ήταν να εκδιωχθεί εκείνος από την ΠΟΠΚ και η ΠΟΠΚ να μείνει στα χέρια μου ως προέδρου και με ένα άλλο διοικητικό συμβούλιο, ενώ λόγω κορωνοϊού και ενεργειακής κρίσης το BUDOKAN στην οδό Σεβαστουπόλεως έκλεισε το 2021, αφού βέβαια η παραγωγή των μαϊμού-διπλωμάτων του Δρακόπουλου  ΕΚΛΕΙΣΕ  από τότε που άνοιξε, δηλ. το 1995, διότι όλα τα διπλώματα με υπογραφή Δρακόπουλου ακυρώθηκαν από το Νέο ΔΣ της ΠΟΠΚ.

Λόγω κορωνοϊού και ενεργειακής κρίσης το BUDOKAN του Παναγιώτη Δρακόπουλου στην οδό Σεβαστουπόλεως 133 έκλεισε το 2021!

 

Ο Παναγιώτης Δρακόπουλος (3) με καταδίωξε από το 2005 με 5 μηνύσεις και 5 αγωγές εναντίον μου για να με εξοντώσει, επειδή σε κριτικές αξιολογήσεις μου, που δημοσίευσα στο www.karate.gr, τον χαρακτήρισα "κομπογιαννίτη" για δίαιτες-μαϊμού, που έδινε (πράγμα που προβλήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και έγινε δεκτό και από το δικαστήριο), και ότι είχε ο ίδιος και έδινε στους μαθητές του διπλώματα-μαϊμού! Οι δίκες αυτές κράτησαν 12 χρόνια (από το 2005 μέχρι το 2017) και τις έχασε όλες! Ακόμα και τις δύο, που κέρδισε στα Ελληνικά Δικαστήρια, τις έχασε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, όπως αναλυτικά περιγράφεται στον Πρόλογο στην αρχή του παρόντος άρθρου.

 

Όπως ήταν φυσικό, το πρώτο που έμενε να κάνουμε στην ΠΟΠΚ μετά την νίκη επί του Δρακόπουλου ήταν να ακυρώσουμε όλα τα διπλώματα, που είχε δώσει ο Παναγιώτης Δρακόπουλος (διότι δίνονταν με τα ιδιωτικά κριτήρια: όποιος πληρώνει, παίρνει!) και τα παράβολα των οποίων οικειοποιήθηκε χωρίς να μπει δεκάρα στο Ταμείο της ΠΟΠΚ, διότι απλούστατα δεν τηρήθηκε ο τυπικός λόγος να μπούνε τα παράβολα στο Ταμείο της ΠΟΠΚ! Επί αυτών των διπλωμάτων μπορούσε να τηρηθεί ειδική διαδικασία αποκατάστασης, αλλά ποτέ κανένας από τους έχοντες τέτοια διπλώματα δεν ήρθε σε επαφή με την ΠΟΠΚ! Τώρα πλέον είναι αργά και θα πρέπει όλοι οι ενδιαφερόμενοι να περάσουν από νέες εξετάσεις!

Εκτός των ελληνικών διπλωμάτων ο Δρακόπουλος μεσολαβούσε για αντίστοιχα διπλώματα της ITKF με υπογραφές του Χιντετάκα Νισιγιάμα, όπως βλέπετε με κλικ στο δίπλωμα δεξιά του Γιώργου Παναγιωτίδη, ο οποίος όμως το είχε πάρει αυθεντικό από τον ίδιο τον Μάστερ Νισιγιάμα! Από τα διπλώματα του Νισιγιάμα ο Δρακόπουλος έβγαζε τα μισά λεφτά δικά του αντί και αυτά να πάνε στο Ταμείο της ΠΟΠΚ΄!

Σήμερα ο Παναγιώτης Δρακόπουλος παρακαλάει την ΠΟΠΚ να δεχθεί τους μαθητές του, τους οποίους εξαπάτησε και τους οποίους έχει αφήσει ξεκρέμαστους και με πληρωμένα, αλλά άκυρα διπλώματα, και αρνείται ότι είχε δώσει Νταν με μαύρες εισπράξεις εξέταστρων σε πολλούς από το 1995, ενώ από το 2002 μου είχε δώσει και κατάλογο των πολλών Νταν, που είχε δώσει! Ταυτόχρονα ισχυρίζεται ότι όλοι οι παλιοί μαθητές του έχουν αφήσει το καράτε και δεν υπάρχει κανένας, που να ενδιαφέρεται και να θέλει αναγνώριση των διπλωμάτων του!!!

 

Συνεπώς τα διπλώματα της ΠΟΠΚ μέχρι το 2007 ή και μετέπειτα με υπογραφή Παναγιώτη Δρακόπουλου δεν αναγνωρίζονται από τη σημερινή ΠΟΠΚ και είναι για τα σκουπίδια!!!

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

 

Σήμερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε με Πρόεδρο τον Θύμιο Περσίδη είναι απόλυτα καθαρή από Νταν-Μαϊμού και δέχεται συλλόγους ως νέα μέλη της με τους όρους, που αναφέρονται στο site της www.popk.gr!


30/4/2023 - Έρευνα της δραστηριότητας-αθλιότητας του 1ου τετραμήνου 2023 του Παναγιώτη Δρακόπουλου από το Ίντερνετ!

 

Σήμερα, ο Παναγιώτης Δρακόπουλος, αφού έκλεισε το BUDOKAN στη Σεβαστουπόλεως και μεταφέρθηκε σε ένα υπόγειο 50 τ.μ., εξακολουθεί να παριστάνει το μεγάλο δάσκαλο του καράτε παρ' όλο που εξαπάτησε όλους τους μαθητές του και τους πήρε χιλιάδες ευρώ για μαύρες ζώνες για τα σκουπίδια! Απόδειξη αυτού είναι ότι ακόμα και ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι "κανένας από τους μαθητές του δεν ενδιαφέρεται πλέον για το καράτε"!

Ο Παναγιώτης Δρακόπουλος συντηρεί δύο site, το ένα για το καράτε στη διεύθυνση https://karate.com.gr/, όπου είναι προφανής η παράφραση με το .com του ονόματος του παρόντος δικού μου ιστότοπου και το site του είναι σε αξιολύπητη κατάσταση σχεδόν ανύπαρκτο, και ένα δεύτερο με το όνομα https://zone.com.gr/ από το οποίο εξακολουθεί επί χρόνια να εξαπατά τον κόσμο παριστάνοντας τον διατροφολόγο, τον ομοιοπαθητικό γιατρό, τον αντι-γηρανσιολόγο, τον ... εσκιμώο, τον ... πιγκουίνο κτλ.

Μη γελάτε: Η Ανίκητη Στρατιά των Ηλιθίων έχει μεγάλη αγοραστική δύναμη!

 

Ο Τρίτος Οργανισμός-Μαϊμού, που έδινε και δίνει Νταν για το Σότο-ρίου με τον οποίο θα ασχοληθούμε είναι η υποτιθέμενη "ομοσπονδία" Shotokan Karate-do International Federation Hellas (SKIF-Hellas) των ... Φαραώ Νικήτα Ζαρουχλιώτη, Κέιβαν Γκάζι κτλ.

 

Η SKIF-Hellas είναι παράρτημα της ιδιωτικής επιχείρησης με διεθνή εξάπλωση SKIF του Χιροκάζου Καναζάβα και μας πληροφορεί για τις δραστηριότητές της από το δομημένο site: SHOTOKAN KARATE-DO INTERNATIONAL FEDERATION - ΕΛΛΑΔΑ!

Στο site αυτό περιλαμβάνεται το εξής μενού της Αρχικής σελίδας:

Αρχική - KARATE-DO - Δάσκαλοι - Galleries - Ανακοινώσεις - Επιτελείο SKIF - Σχολές SKIF - SKIF Χάρτης

Στα μενού της Αρχικής και του KARATE-DO αναφέρονται οι τυπικές πληροφορίες για το site και την ιστορία του καράτε. Στο μενού Δάσκαλοι αναφέρονται με πλούσια βιογραφικά οι Έλληνες εκπαιδευτές της SKIF-Hellas, των οποίων προηγούνται οι Ιάπωνες εκπαιδευτές Χιροκάζου Καναζάβα και Τοσίο Γιαμάντα. Η επικεφαλίδα του site και οι πληροφορίες για τον Καναζάβα είναι οι επόμενες!

Κατά την άποψή μου η παρουσίαση του Μάστερ Καναζάβα με πέντε λόγια και αυτά χωρίς καμιά ουσιαστική ενημέρωση είναι τελείως απαράδεκτη! Δεν γράφουν ούτε το πότε γεννήθηκε (Μάιος 1931), ούτε τη διαδρομή του στο καράτε (έφθασε στο 10ο Νταν από την JKA πριν αποσχισθεί και ιδρύσει τη δική του "ομοσπονδία"), ούτε το πότε έφυγε από τη ζωή (Δεκέμβριος 2019). Και το χειρότερο είναι ότι δεν συναισθάνονται την προσβολή στον ίδιο τους τον δάσκαλο!!!

 

Στο μενού Δάσκαλοι αναφέρονται επίσης όλοι οι προπονητές της SKIF-Hellas, που έχουν γυμναστήρια σε όλη την Ελλάδα και λειτουργούν υπό την ομπρέλα της "ομοσπονδίας" και αναφέρονται τα βιογραφικά τους. Η SKIF είναι από τις λίγες οργανώσεις, που αναφέρουν τους συλλόγους-μέλη της και έχουν πολλούς προπονητές που αναφέρουν με λεπτομέρειες τα βιογραφικά τους!

Η Shotokan Karate-do International Federation -Hellas διοικείται τεχνικά από τους Νικήτα Ζαρουχλιώτη (αριστερά) και Κέιβαν Γκάζι (δεξιά) κτλ.

 

Στο μενού Ανακοινώσεις διαβάζουμε:

Και με κλικ στο πρώτο διαβάζουμε την Ύλη των Εξετάσεων της SKIF-Hellas σε επιστολόχαρτα με τίτλο:

Και αναρωτιόμαστε: Ποιός έξυπνος το έγραψε αυτό? Διότι ο ελληνικός τίτλος είναι ένα φάντασμα του παρελθόντος, που αναφέρεται σε "πεθαμένη ομοσπονδία" και ο αγγλικός τίτλος είναι μια σύχρονη ιδιωτική επιχείρηση!!! Οι δύο τίτλοι είναι απόλυτα ασύμβατοι μεταξύ τους!

Μας βρωμάει, λοιπόν, προσπάθεια υποκλοπής δικαιωμάτων με ψευδείς και συγκεχυμένες ονομασίες για να παρουσιαστεί μια ιδιωτική επιχείρηση ως "αθλητική ομοσπονδία" και μάλιστα υποκλέπτουσα τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ!

 

Το πράγμα αρχίζει να σοβαρεύει! Στο μενού "Επιτελείο Skif" διαβάζουμε τα επόμενα:

Πρόεδρος της SKIF-Hellas, αλλά και προπονητής ταυτόχρονα (?), είναι ο Σωτήρης Τζανάκος, δικηγόρος, και επικεφαλής τεχνικοί οι Ζαρουχλιώτης και Γκάζι! Οι υπόλοιποι είναι απλώς ... οδοντόκρεμες!!! Αλλά και όλη η ανωτέρω υποτιθέμενη ομοσπονδία είναι μια ... απλή οδοντόκρεμα, αφού ποτέ της δεν λειτούργησε ως ομοσπονδία με συλλόγους-μέλη κτλ., αλλά προβάλει ένα ψευδή τίτλο για να εξαπατά τους αθλητές των προπονητών της!

 

Η τεχνική συμμετοχή του "ταυτόχρονα προέδρου" Σωτήρη Τζανάκου στην SKIF δίνεται στους "Δασκάλους" με το επόμενο βιογραφικό του:

Στο μενού "Σχολές SKIF" βλέπουμε τα 34 γυμναστήρια καράτε, που λειτουργούν σε συνεργασία με την SKIF-Hellas και είναι αρκετά!

Τέλος στο μενού "Χάρτης SKIF" βλέπουμε τις χώρες, που υπάρχουν σχολές και γυμναστήρια, που συνεργάζονται με την SKIF και αυτές είναι, όπως αυτοί μας τα παρουσιάζουν, 19 για την Ευρώπη, 4 για την Ασία, 2 για την Αφρική, 1 για την Βόρεια Αμερική, 1 για την Κεντρική Αμερική και 1 για την Καραϊβική! Μια πραγματικά πολυεθνική επιχείρηση, αλλά οπωσδήποτε για κανένα λόγο δεν μπορεί να λέγεται "Παγκόσμια Ομοσπονδία"!!!

 

Είναι προφανές, λοιπόν ότι η SKIF είναι μια "Διεθνής" ιδιωτική επιχείριση της οικογένειας Καναζάβα, η οποία δεν έχει καμιά σχέση με παγκόσμια αθλητική ομοσπονδία!!! Το μοιραίο αποτέλεσμα είναι ότι και η SKIF-Hellas είναι επίσης μια ιδιωτική επιχείρηση, που απλά υποστηρίζει τα μέλη της, αλλά οι βαθμοί Κύου και Νταν που δίνει δεν έχουν καμιά πανελλήνια αναγνώριση, αλλά ισχύουν μέσα στους τέσσερις τοίχους αυτής της ιδιωτικής επιχείρησης!

 

Αλλά από την άλλη μεριά βρίσκουμε στη Google την SKIF και με το όνομα της "πεθαμένης ΕΟΠΚ":

... και στο αντίστοιχο site http://www.skif.gr/ βρίσκουμε τα επόμενα:

Με κλικ στο "Ελληνική Ομοσπονδία" και στο "Ιστορικό" βλέπουμε πάλι τα επόμενα:

 Σήμερα, η ΕΟΠΚ είναι εδώ και χρόνια ψόφια, ενώ η SKIF-Hellas είναι ζωντανή!

 

Ποιά είναι, όμως, η Αλήθεια? Η Αλήθεια είναι ότι την ΕΟΠΚ την είχε ιδρύσει ο Γιώργος Παναγιωτίδης από το 1986, ο οποίος την ενέταξε στη συνέχεια στην ITKF του Χιντετάκα Νισιγιάμα το 1988, αλλά την απέσυρε το 1990 για να την εντάξει στην ομοσπονδία του Σενσέι Καναζάβα το 1992! Ο Γιώργος Παναγιωτίδης (κάτω αριστρερά) είχε πάρει και το έβδομο Νταν (Nana Dan) από τον Σενσέι Καναζάβα!

 

Από την ανάγνωση των ανωτέρω προκύπτει ότι η ΕΟΠΚ είναι μια γνωστή παλιά ομοσπονδία, την οποία είχαν φτιάξει μερικά γυμναστήρια της σημερινής SKIF-Hellas, αλλά έχει κλείσει εδώ και 30 χρόνια και πριν ιδρυθεί η ΠΟΠΚ! Διαπιστώνουμε, λοιπόν, ότι η SKIF-Hellas αναμιγνύει τεχνηέντως το όνομά της με την πεθαμένη ΕΟΠΚ, διατηρεί site με αυτή τη σύμιξη και εξαπατά τους αθλητές της ότι πρόκειται για "αθλητική ομοσπονδία", ενώ δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ιδιωτική επιχείρηση ή σωστότερα  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,  διότι δεν βλέπουμε πουθενά κανένα σύγχρονο καταστατικό της είτε ομοσπονδίας είτε αστικής εταιρείας!!! Μιλάμε για μια καθαρή και αδήλωτη ίδιωτική επιχείρηση κρυμμένη πίσω από αεριτζίδικα λόγια και μια πεθαμένη ομοσπονδία, ώστε να εξαπατά τον κόσμο ότι κάνει παραδοσιακό καράτε!!!

Παρ' όλο που πρόκειται για το Σότο-ρίου Καράτε του Σενσέι Καναζάβα, και μόνο από το ότι πρόκειται για ιδιωτική επιχείρηση αυτομάτως παύουν να υποστηρίζονται διεθνώς τα Νταν, που δίνει, διότι δίνονται με τα ιδιωτικά κριτήρια: όποιος πληρώνει, παίρνει!

Τα διπλώματα της SKIF αναγνωρίζονται υπό όρους από την ΠΟΠΚ, διότι ναι μεν το άθλημά τους αφορά σε παραδοσιακό στιλ καράτε, αλλά οι οργανώσεις εξωτερικού και εσωτερικού, που τα εκδίδουν, δεν είναι νομιμοποιημένες νομικά ούτε μπορούν να νομιμοποιηθούν στην Ελλάδα, διότι μόνο μια ομοσπονδία υπάρχει για το παραδοσιακό καράτε και αυτή είναι η ΠΟΠΚ! Επίσης, παρατηρούμε ότι πουθενά δεν δημοσιεύεται κανένα δίπλωμα της SKIF και κανένας Πίνακας με τα Νταν, που έχουν δοθεί στους αθλητές και τους εκπαιδευτές της! (Δεν πιστεύω να γράφετε στα διπλώματά σας το όνομα της πεθαμένης ... ΕΟΠΚ!)

Οι Νικήτας Ζαρουχλιώτης, Σωτήρης Τζανάκος, Κέιβαν Γκάζι και οι συνεργάτες τους φέρουν ακέραια την ευθύνη για την έλλειψη αναγνώρισης των δικών τους Νταν και αυτών που έχει δώσει η οργάνωσή τους σε μαθητές τους από την ανύπαρκτη δήθεν ομοσπονδία τους ή από ομοσπονδίες του εξωτερικού, που δεν έχουν νομική και φορολογική υπόσταση στη χώρα μας!!! Σε κάθε περίπτωση, η οργάνωσή τους πρέπει να έλεγχθεί για τη νομιμότητά της από την ΓΓΑ, αλλά και από την Εφορία!

Μια ακόμα ατράνταχτη απόδειξη του αδιέξοδου στο οποίο έχουν οδηγήσει το παραδοσιακό καράτε οι διάφορες ανεξάρτητες ψευδο-οργανώσεις είναι και το ότι καμιά δεν αναγνωρίζει τα Νταν της άλλης, πράγμα που αποδεικνύει ότι οι ψευδο-οργανώσεις αυτές έχουν μοναδικό σκοπό να απομυζούν τους αθλητές τους και τους γονείς τους για προσωπικά συμφέροντα των υποτιθέμενων δασκάλων τους!!!


30/4/2023 - Έρευνα της δραστηριότητας του 1ου τετραμήνου 2023 της SKIF-Hellas!

 

Καμιά αξιόλογη δραστηριότητα δεν βρήκαμε στο site http://www.skifhellas-greece.gr/ της SKIF-Hellas για τα έτη 2021-2022-2023!

 

Και στα δύο site της SKIF-Hellas οι δάσκαλοί της ΔΕΝ δημοσιεύουν τα δικά τους διπλώματα Νταν, δεν δημοσιεύουν τα διπλώματα Νταν, που δίνουν στους μαθητές τους και δεν δημοσιεύουν τον Κατάλογο των αθλητών στους οποίους έχουν δώσει Νταν!!! Μοιραία, λοιπόν, η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει τα διπλώματα Νταν της SKIF, ούτε της SKIF-Hellas, και κατά μείζονα λόγο ούτε της πεθαμένης ΕΟΠΚ!

 

Τέλος, όλοι οι ανωτέρω προπονητές και οι μαθητές τους ΔΕΝ ανήκουν στην μοναδική εθνική ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε ΠΟΠΚ, ΔΕΝ μπορούν να ισχυρίζονται ότι κάνουν παραδοσιακό καράτε, ΔΕΝ έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή παραδοσιακού καράτε από την ΠΟΠΚ, τα Νταν της ΕΛΟΚ είναι για τα σκουπίδια, ΔΕΝ έχουν αναγνωρισμένα Νταν από την ΠΟΠΚ και όσα Κύου και Νταν δίνουν είναι παράνομα και εξαπατούν τους ίδιους τους μαθητές τους με διπλώματα για τα σκουπίδια!

 

 Το ότι είσαστε απατεώνες το γνωρίζετε πολύ καλά, διότι κρύβετε συστηματικά τα Νταν, που δίνετε, αφού δεν δημοσιεύετε Κατάλογο των Νταν όλων των μαθητών σας!

 Πάρτε το απόφαση: ή θα ενταχθείτε στην ΠΟΠΚ ή θα κλείσετε για πάντα! Οι απάτες πρέπει να σταματήσουν!!!

 

Ο Τέταρτος Οργανισμός-Μαϊμού, που έδινε και δίνει Νταν για το Σότο-ρίου με τον οποίο θα ασχοληθούμε είναι η World Shotokan Karate-Do Federation (W.S.K.F.) του Χιτόσι Κασούγια με αντιπρόσωπο στην Ελλάδα τον ... Φαραώ Γιώργο Λαζαρίδη.

 

Ο Γιώργος Λαζαρίδης έχει ιδρύσει την "ομοσπονδία" "World Shotokan Karate Federation - Greece" (WSKF-Greece) με έδρα στην Πτολεμαΐδα ως παράρτημα της WSKF του Μάστερ Χιτόσι Κασούγια, 9ο Νταν από την JKA, ο οποίος έχει από χρόνια αποσχιστεί από την JKA και έχει ιδρύσει τη δική του "ομοσπονδία"!

Ο Γιώργος Λαζαρίδης είναι ένας δραστήριος καρατέκα και διοργανώνει σεμινάρια κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, όπως της επόμενης φωτό, αλλά δεν παύει η οργάνωσή του να είναι παράρτημα ιδιωτικής οργάνωσης!

 

Παρ' όλο, λοιπόν, που πρόκειται για το Σότοκαν Καράτε του Σενσέι Χιτόσι Κασούγια, και μόνο από το ότι πρόκειται για ιδιωτική επιχείρηση αυτομάτως παύουν να υποστηρίζονται διεθνώς τα Νταν, που δίνει, διότι δίνονται με τα ιδιωτικά κριτήρια: όποιος πληρώνει, παίρνει!

Ταυτόχρονα δεν βλέπουμε πουθενά τα δικά του διπλώματα ούτε τα διπλώματα, που δίνει η υποτιθέμενη "ομοσπονδία" του! Αλλά δεν βλέπουμε και πουθενά να διοργανώνει εξετάσεις Νταν!

Θα πρέπει επιτέλους όλοι οι Έλληνες φιλόδοξοι Μάστερ και ιδρυτές ανεξάρτητων δήθεν "ομοσπονδιών" να καταλάβουν ότι ένα ξενικό όνομα ιδιωτικής ομοσπονδίας και ένας επισκέπτης Ιάπωνας δάσκαλος, όσο καλός και διάσημος να είναι, δεν είναι αρκετά σήμερα για να ιδρυθεί μια αξιόπιστη αθλητική ομοσπονδία στη χώρα μας και μέσα στα πλαίσια του ελληνικού αθλητικού νόμου!

Χρειάζεται νομική οντότητα με καταστατικό αθλητικής ομοσπονδίας, σύλλογοι-μέλη και φορολογική νομιμοποίηση!

Αυτά τα έχει μόνον η ΠΟΠΚ για τα τέσσερα στιλ του παραδοσιακού καράτε στην Ελλάδα και δεύτερη παρόμοια ομοσπονδία  ΔΕΝ μπορεί να ιδρυθεί βάσει του αθλητικού νομου!


30/4/2023 - Έρευνα της δραστηριότητας του 1ου τετραμήνου 2023 της "World Shotokan Karate Federation - Greece"!

 

Καμιά αξιόλογη δραστηριότητα δεν βρήκαμε στο site https://www.facebook.com/groups/269579836789444/ της World Shotokan Karate Federation - Greece για τα έτη 2021-2022-2023!

 

Συμπερασματικά, ο Γιώργος Λαζαρίδης ΔΕΝ δημοσιεύει τα δικά του διπλώματα Νταν, δεν δημοσιεύει τα διπλώματα Νταν, που δίνει στους μαθητές τους και δεν δημοσιεύει τον Κατάλογο των αθλητών στους οποίους έχει δώσει Νταν!!! Μοιραία, λοιπόν, η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει τα διπλώματα Νταν του Γιώργου Λαζαρίδη, ούτε της WSKF-Greece, ούτε της WSKF!

 

Τέλος, όλοι οι ανωτέρω προπονητές και οι μαθητές τους ΔΕΝ ανήκουν στην μοναδική εθνική ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε ΠΟΠΚ, ΔΕΝ μπορούν να ισχυρίζονται ότι κάνουν παραδοσιακό καράτε, ΔΕΝ έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή παραδοσιακού καράτε από την ΠΟΠΚ, τα Νταν της ΕΛΟΚ είναι για τα σκουπίδια, ΔΕΝ έχουν αναγνωρισμένα Νταν από την ΠΟΠΚ και όσα Κύου και Νταν δίνουν είναι παράνομα και εξαπατούν τους ίδιους τους μαθητές τους με διπλώματα για τα σκουπίδια!

 

 Το ότι είσαστε απατεώνες το γνωρίζετε πολύ καλά, διότι κρύβετε συστηματικά τα Νταν, που δίνετε, αφού δεν δημοσιεύετε Κατάλογο των Νταν όλων των μαθητών σας!

 Πάρτε το απόφαση: ή θα ενταχθείτε στην ΠΟΠΚ ή θα κλείσετε για πάντα! Οι απάτες πρέπει να σταματήσουν!!!

 

Ο Πέμπτος Οργανισμός-Μαϊμού, που έδινε και δίνει Νταν για το Shotokai (παρόμοιο με το Σότοκαν) με τον οποίο θα ασχοληθούμε είναι η "Shotokan Egami-ryu Karate-do Union" με αρχηγό τον ... Φαραώ Σταύρο Σταυριανίδη στην Κατερίνη.

 

Ο Shigeru Egami ήταν μαθητής του Φουνακόσι Γκιτσίν και έφτιαξε ένα παρακλάδι του Σότο-ρίου, που το είπε ψευδεπίγραφα "Shotokai Egami Ryu", που σημαίνει "Οργανισμός Σότο της Σχολής Εγκάμι", υποκλέπτοντας και την ονομασία του Σότο-ρίου!

 

Η Σχολή Budokan του Σταύρου Σταυριανίδη στην Κατερίνη, όπου εδράζει δήθεν και η ανύπαρκτη και χωρίς διεθνείς δραστηριότητες "Shotokai Egami Ryu Karate Union":

Στις επόμενες δημοσιεύσεις του στο Facebook ο Σταυριανίδης αναφέρεται στην Ένωση του Σοτοκάι-ρίου του Σιγκέρου Εγκάμι, αλλά δεν βλέπω και δεν γνωρίζω να υπάρχει άλλος σύλλογος για αυτό το στιλ καράτε! Επίσης δεν δημοσιεύει καταστατικό με βάση τον αθλητικό νόμο για αυτή την Ένωση και δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιο καταστατικό! Συνεπώς παραμυθιάζει τα πλήθη και ο Σταυριανίδης όσον αφορά στο καράτε που διδάσκει και τα πολλά διπλώματα που δίνει!

 

Ο Σταύρος Σταυριανίδης 40 χρόνια παρίστανε τον "Μάστερ", αλλά ποτέ δεν δημοσίευσε τα διπλώματά του, γιατί ποτέ δεν είχε διπλώματα! Μάλιστα έδινε δικά του διπλώματα της δικής του παρα-ομοσπονδίας της συμφοράς στα παιδάκια της σχολής του (με κλικ στη μεσαία φωτό βλέπετε τον λογαριασμό στο FB και στη δεξιά φωτό τα διπλώματα)! Ξαφνικά, τον Ιούνιο 2021 πλήρωσε 50+100+150+200+250+300+350=1400€ και πήρε το Έβδομο Νταν/ΕΛΟΚ από την Ειδική Επιτροπή των Απατεωνο-παρανομο-τρελο-ηλίθιων, δημοσιεύεται πλέον με 7ο Νταν και αισθάνεται ευτυχής!!! Διαβάζουμε και το site SERKU International με τα βίντεο της Ένωσής του στο Youtube με κλικ εδώ!


30/4/2023 - Έρευνα της δραστηριότητας του 1ου τετραμήνου 2023 της Shotokan Egami-ryu Karate-do Union!

 

Καμιά αξιόλογη δραστηριότητα δεν βρήκαμε στο site https://www.facebook.com/people/Shotokai-Egami-Ryu-Karate-Union/100063478782607/?paipv=0&eav=AfZkBSOmJ_kYyVE2MKUUDMxFFkRNzGvjRZyMF5072tI7OlyD8occsxFO1f3HGCB-B64&_rdr της Shotokan Egami-ryu Karate-do Union για τα έτη 2021-2022-2023!

 

Δεν πιστεύω να έχει κανένας την εντύπωση ότι η αποκλειστικά έχουσα τα δικαιώματα για τα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα ΠΟΠΚ θα μπορούσε ποτέ να αναγνωρίσει τα διπλώματα Νταν του Σταυριανίδη ή αυτά που δίνει ο ίδιος στους μαθητές του!

 

Τέλος, όλοι οι ανωτέρω προπονητές και οι μαθητές τους ΔΕΝ ανήκουν στην μοναδική εθνική ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε ΠΟΠΚ, ΔΕΝ μπορούν να ισχυρίζονται ότι κάνουν παραδοσιακό καράτε, ΔΕΝ έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή παραδοσιακού καράτε από την ΠΟΠΚ, τα Νταν της ΕΛΟΚ είναι για τα σκουπίδια, ΔΕΝ έχουν αναγνωρισμένα Νταν από την ΠΟΠΚ και όσα Κύου και Νταν δίνουν είναι παράνομα και εξαπατούν τους ίδιους τους μαθητές τους με διπλώματα για τα σκουπίδια!

 

 Το ότι είσαστε απατεώνες το γνωρίζετε πολύ καλά, διότι κρύβετε συστηματικά τα Νταν, που δίνετε, αφού δεν δημοσιεύετε Κατάλογο των Νταν όλων των μαθητών σας!

 Πάρτε το απόφαση: ή θα ενταχθείτε στην ΠΟΠΚ ή θα κλείσετε για πάντα! Οι απάτες πρέπει να σταματήσουν!!!

 

Ο Έκτος Οργανισμός-Μαϊμού, που έδινε και δίνει  Νταν Shotokan είναι η Fudokan Karate Federation (FKF) και Fudokan Shotokan Hellas με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Σάββα Μαστραππά.

 

Ο Σάββας Μαστραππάς έχει κάνει επί πολλά χρόνια μια μεγάλη προσπάθεια να αναπτύξει το παραδοσιακό καράτε Shotokan-Fudokan των Σέρβων αδελφών Γιόργκα, αλλά τέτοιο καράτε δεν υπάρχει! Σε αυτή του την προσπάθεια είχε έρθει σε επαφή με τον Ίλια Γιόργκα (δεξιά), ο οποίος είχε ιδρύσει την Παγκόσμια Ομοσπονδία Φούντοκαν, ισχυριζόμενος ότι το Φούντοκαν ήταν παραδοσιακό στιλ και συνέχεια του Σότοκαν! Συνεπώς, ο Ίλια Γιόργκα ήταν ο Σόκε (Soke = Ιδρυτής) του Fudokan Karate!

Αλλά η Αλήθεια είναι άλλη!

Ο Taiji Kase, 9 Νταν JKA, (9/2/1929 - 24/11/2004) ήταν ένας από τους μεγαλύτερους δασκάλους του Σότοκαν Καράτε της JKA, δίδαξε για πολλά χρόνια στην Ευρώπη με έδρα του τη Γαλλία. Ανέπτυξε δικές του τεχνικές και μια νέα προσέγγικη του Σότοκαν καράτε, που την είπε Fudokan! Μεταξύ των μαθητών του ήταν και οι Σέρβοι Vladimir και Ilija Jorga. Ο Κάσε απεβίωσε το 2004 και ο Ίλια Γιόργκα αυτο-παρουσιάστηκε σαν ιδρυτής του Fudolan και ανέπτυξε ομοσπονδίες για αυτό! Γράφω "ομοσπονδίες", διότι κάθε 3-5 χρόνια μάλωνε με τους συνεργάτες του και άλλαζε συνεργάτες και όνομα της ομοσπονδίας του. Είναι ένας πολύ καλός δάσκαλος του καράτε, έχει επισκεφθεί πολλές φορές τη χώρα μας και κρατάει στενούς δεσμούς με τον Σάββα Μαστραππά και τους Έλληνες μαθητές του, τόσο στενούς, που μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ο Μαστραππάς προτίμησε να επιστρέψει στην ΕΛΟΚ του μοντέρνου καράτε από την οποία είχε αποκοπεί παρά να έρθει στην ΠΟΠΚ του παραδοσιακού καράτε! Με αυτό τον τρόπο κατά τη γνώμη μου πάντα, ο Μαστραππάς πρόδωσε και τον δάσκαλό του και το παραδοσιακό καράτε!!!

Για τους δασκάλους που ανέφερα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο διαδίκτυο, αλλά αξίζει να αναφέρουμε ένα ανέκδοτο, που κυκλοφορεί μεταξύ όσων γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις σε βάθος και δείχνει την προσήλωση και αφοσίωση των Γιαπωνέζων στην αφοσίωση στον δάσκαλό τους! Κάποτε ο Ίλια Γιόργκα άφησε τον δάσκαλό του Ταΐτζι Κάσε και πήγε δίπλα στον Χιντετάκα Νισιγιάμα! Μετά άλλαξε γνώμη  και γύρισε στον Κάσε ζητώντας του να τον δεχθεί πάλι! Τότε ο Κάσε του είπε: "Πρώτα να κάνεις σεπούκου και μετά θα σε δεχθώ"!

Αλλά ας γυρίσουμε στα δικά μας! Είναι προφανές ότι αν ζούσε ο Κάσε τότε η ΠΟΠΚ θα συζητούσε να δεχθεί το Fudokan σαν παραδοσιακό στιλ καράτε! Τώρα, όμως, και μάλιστα όταν ο Μαστραππάς κόλλησε στην ΕΛΟΚ προσβάλοντας με αυτό τον τρόπο την ΠΟΠΚ και την προσπάθειά της να ζωντανέψει το παραδοσιακό καράτε, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο!

 

Και μόνο από αυτά, η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει κανένα Νταν της Ελληνικής ή Διεθνούς Fudokan του Σάββα Μαστραππά ή του Ίλια Γιόργκα!

 

Πληροφορίες για την διεθνή SHOTOKAN-FUDOKAN βρήκαμε σε δύο sites, αλλά όσο ψάχνει κανείς βρίσκει και άλλα! Στο https://www.fudokaninfo.com/ καθώς και στο https://www.facebook.com/Fudokan/ !  Στο δεύτερο μάλιστα βρήκαμε και την επόμενη επιστολή, η οποία μας κάνει να τραβάμε τα μαλιά μας για τη διεθνή παλιο-κατάσταση, που επικρατεί στο Καράτε:

Στην ανωτέρω επιστολή τα δύο αδέρφια Βλάντιμιρ και Ίλια Γιόργκα έχουν στα χέρια τους από μια "παγκόσμια" ομοσπονδία ο καθένας και "συμφωνούν" να τις ενώσουν για να σώσουν το παραδοσιακό καράτε! Πρώτα καπελώνουν το Σότοκαν με τον "μαϊντανό" Fudokan και μετά όλο το παραδοσιακό καράτε με ομοσπονδίες-μαϊμού! Τι άλλο θα δούμε!!!

 

Πληροφορίες για την Ελληνική SHOTOKAN-FUDOKAN βρίσκουμε στο site https://www.fudokan-karate.gr/ του Σάββα Μαστραππά (αριστερά) και το https://www.facebook.com/PraxandrosKarate/ , ο οποίος πρώτος στην Αρχική του έχει τις φωτογραφίες κατά σειρά του Φουνακόσι, του Ίλια Γιόργκα, του Νακαγιάμα και του Νισιγιάμα, όπου ο Γιόργκα (δεξιά) δεν είχε καμιά απολύτως σχέση με τους άλλους!!!

Σε ειδικό υπομενού του site αναφέρονται οι προπονητές των συλλόγων ή σχολών που πλαισιώνουν την Fudokan Ελλάδας και τα Νταν, που κατέχουν!

Σε κανένα σημείο του ιστότοπου της ελληνικής Fudokan δεν βλέπουμε το καταστατικό της, δεν βλέπουμε τα διπλώματα Νταν δασκάλων ή/και μαθητών, όπως επίσης δεν βλέπουμε και κατάλογο των κατόχων Νταν της Fudokan Ελλάδας!  Ο Σάββας Μαστραππάς έχει δουλέψει σκληρά για το Shotokan-Fudokan, αλλά από την οργάνωσή του λείπει η νομική κάλυψη σύμφωνα με τους νόμους της χώρας μας καθώς και η φορολογική κάλυψη!

Απογοητευτικό, τέλος, είναι η μακροχρόνια προσπάθειά του για το παραδοσιακό καράτε να εξανεμηθεί με την προσκόλλησή του και πάλι στην ΕΛΟΚ με μόνη, υποθέτω υπόσχεση από αυτήν να μην τον ενοχλεί η ΕΛΟΚ στις δικές του δραστηριότητες! Και όμως αυτές οι δραστηριότητες χωρίς την κάλυψη εθνικής ομοσπονδίας καταλήγουν να είναι αέρας κοπανιστός και ευθεία εξαπάτηση των μαθητών του, διότι τα διπλώματά τους Νταν δεν θα αναγνωρίζονται από κανέναν!

Μια ακόμα ατράνταχτη απόδειξη του αδιέξοδου στο οποίο έχουν οδηγήσει το παραδοσιακό καράτε οι διάφορες ανεξάρτητες ψευδο-οργανώσεις είναι και το ότι καμιά δεν αναγνωρίζει τα Νταν της άλλης, πράγμα που αποδεικνύει ότι οι ψευδο-οργανώσεις αυτές έχουν μοναδικό σκοπό να απομυζούν τους αθλητές τους και τους γονείς τους για προσωπικά συμφέροντα των υποτιθέμενων δασκάλων τους!!!

Και όμως, εξετάσεις γίνονται και Νταν δίνονται:  

https://www.fudokan-karate.gr/2020/01/21/%cf%83%ce%b5%ce%bc%ce%b9%ce%bd%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%be%ce%b5%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-dan-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1-%ce%b1/

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!


30/4/2023 - Έρευνα της δραστηριότητας του 1ου τετραμήνου 2023 της "Ελληνικής Οργάνωσης Shotokan-Fudokan-ryu Karate-do"!

 

Καμιά αξιόλογη δραστηριότητα δεν βρήκαμε στο site https://www.fudokan-karate.gr/ της Ελληνικής Οργάνωσης Shotokan-Fudokan-ryu Karate-do επόμενη της ανωτέρω για τα έτη 2022-2023! Ακόμα και για την ανωτέρω δραστηριότητα, ποτέ δεν ανακοινώθηκαν τα Νταν που δόθηκαν και τα οποία και αυτά είναι για τα σκουπίδια, διότι δεν αναγνωρίζονται από την Εθνική Ομοσπονδία της Ελλάδας για το Παραδοσιακό Καράτε, που είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε! Δεν παύει, όμως, να μας συγκλονίζει το γεγονός ότι ο κατ' εξοχήν "παραδοσιακός" Σάββας Μαστραππάς έπεσε τόσο χαμηλά, διότι προσκολλήθηκε σαν σύλλογος στην ΕΛΟΚ, που απεχθάνετο, και πλήρωσε για να πάρει το 6ο Νταν, που απεχθάνετο και αυτό εφόσον από την ομοσπονδία του Ίλια Γιόργκα έχει ήδη το 8ο Νταν!!!

 

Με βάση όλα τα ανωτέρω και επειδή και η Fudokan εξωτερικού και η Fudokan Ελλάδας δεν έχουν ούτε νομική ούτε φορολογική οντότητα στην Ελλάδα, για αυτούς τους λόγους η ΠΟΠΚ ως αποκλειστική έχουσα τα δικαιώματα του παραδοσιακού καράτε στην Ελλάδα δεν μπορεί να αναγνωρίση τα διπλώματα των δασκάλων τους καθώς και τα διπλώματα των μαθητών τους!!!

 

Τέλος, όλοι οι ανωτέρω προπονητές και οι μαθητές τους ΔΕΝ ανήκουν στην μοναδική εθνική ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε ΠΟΠΚ, ΔΕΝ μπορούν να ισχυρίζονται ότι κάνουν παραδοσιακό καράτε, ΔΕΝ έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή παραδοσιακού καράτε από την ΠΟΠΚ, τα Νταν της ΕΛΟΚ είναι για τα σκουπίδια, ΔΕΝ έχουν αναγνωρισμένα Νταν από την ΠΟΠΚ και όσα Κύου και Νταν δίνουν είναι παράνομα και εξαπατούν τους ίδιους τους μαθητές τους με διπλώματα για τα σκουπίδια!

 

 Το ότι είσαστε απατεώνες το γνωρίζετε πολύ καλά, διότι κρύβετε συστηματικά τα Νταν, που δίνετε, αφού δεν δημοσιεύετε Κατάλογο των Νταν όλων των μαθητών σας!

 Πάρτε το απόφαση: ή θα ενταχθείτε στην ΠΟΠΚ ή θα κλείσετε για πάντα! Οι απάτες πρέπει να σταματήσουν!!!

 

Ο Έβδομος Οργανισμός-Μαϊμού, που έδινε και δίνει Νταν για το Shotokan είναι η JKA-Hellas Αστική Εταιρία, κλάδος της Japan Karate Association-World Federation (JKA-WF), με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Τάσο Πανουσόπουλο.

 

Η JKA Hellas είναι ένας οργανισμός με μορφή Αστικής Εταιρείας και λειτουργεί ως παράρτημα της Japan Karate Association World Federation με έδρα στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Έχει έδρα στο Γαλάτσι (Αθήνα) και συμμετέχουν σε αυτήν δέκα προπονητές καράτε σαν άτομα, οι οποίοι φυσικά συμμετέχουν με τους συλλόγους ή τις σχολές τους. Διοργανώνει σεμινάρια και αγώνες με τους κανονισμούς της JKA και αναπτύσσεται στα στενά πλαίσια των δέκα συλλόγων της. Σε αραιά διαστήματα φέρνει δασκάλους της JKA για σεμινάρια και εξετάσεις και έχει αναπτύξει από 9/9/2017 το site "JKA Hellas" στη διεύθυνση https://www.jkahellas.gr/el/ καθώς και τον επόμενο λογαριασμό στο Facebook από το Μάιο του 2014:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056363273518&paipv=0&eav=AfYdBxPIDF76uA6UwYHeuzYo9TeJT_1aITjHdBAqylS7skt7uB9ZG70r82i0IV2m2Jc&_rdr.

 

Η JKA Hellas ιδρύθηκε στις 10/12/2017 με καταστατικό σαν Αστική Εταιρεία (επικυρώθηκε την 20/4/2018), έχει έδρα το γυμναστήριο του Τάσου Πανουσόπουλου και στο καταστατικό της έχουν διατυπωθεί 14 άρθρα από τα οποία δεν τηρείται κανένα! Αρχηγοί είναι ο Τάσος Πανουσόπουλος με τον γιό του Γιάννη Πανουσόπουλο και κύριο διοικητικό και τεχνικό στέλεχος είναι και ο δικηγόρος Χάρης Ιατρίδης. Από τις ελλείψεις κάθε διοικητικής απόφασης στο site της αστικής εταιρείας βγάζει κανείς το συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια προσωπική επιχείρηση των τριών ανωτέρω! Το τελευταίο "Νέο", που βρίσκει κανείς στην ιστοσελίδα τους είναι της κάτω φωτό, που δημοσιεύτηκε την 4/1/2018 και μας πληροφορεί ότι ... ΘΑ έρθουν δάσκαλοι της JKA στις 28-30/9/2016! Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι το ημερολόγιο της αστικής εταιρείας δουλεύει ... ανάποδα! 'Εχει όμως δραστηριότητα στο λογαριασμό της στο Facebook!

 

Όπως και να έχει το πράγμα:

Κατά πρώτον, η ως άνω αστική εταιρεία μπορεί να λειτουργεί ως ιδιωτική εταιρεία εκμάθησης παραδοσιακού Σότοκαν καράτε, αλλά δεν έχει καμιά δικαιοδοσία να κάνει εξετάσεις και να εκδίδει διπλώματα Κύου και Νταν, διότι το παραδοσιακό καράτε είναι άθλημα, που δεν μπορούν να καλύψουν ιδιωτικές επιχειρήσεις, και έχει εθνική αθλητική ομοσποονδία, που το καλύπτει, την ΠΟΠΚ. Συνεπώς, αν η ως άνω εταιρεία πείθει τους αθλητές-πελάτες της ότι δίνει διπλώματα Κύου και Νταν, τότε τους εξαπατά και καραμπινάτα μάλιστα, διότι τους παίρνει τα λεφτά τους και τους δίνει χαρτιά άχρηστα και για τα σκουπίδια, τα οποία δεν αναγνωρίζει καμιά άλλη ελληνική οργάνωση καράτε!

Κατά δεύτερον, αν οι δάσκαλοι της JKA-WF έρχονται στην Ελλάδα και κάνουν εξετάσεις για να δίνουν Νταν, τότε και αυτά δεν έχουν στη χώρα μας απολύτως καμιά αναγνωρισιμότητα, διότι η JKA-WF δεν έχει ούτε νομική οντότητα στη χώρα μας ούτε φορολογική οντότητα. Ταυτόχρονα η χώρα μας διαθέτει εθνική ομοσπονδία, την ΠΟΠΚ, η οποία καλύπτει τα παραδοσιακά στιλ στη χώρα μας και το Σότοκαν καράτε μεταξύ αυτών! Επομένως, ούτε τα διπλώματα της Ιαπωνικής JKA είναι αναγνωρισμένα στη χώρα μας, αλλά θα πρέπει να πιστοποιούνται από την ΠΟΠΚ!

Επιπλέον όλων αυτών η έλλειψη φορολογικής νομιμότητας και των δύο ως άνω οργανισμών καθιστά παράνομες όλες τις χρηματικές δοσοληψίες μεταξύ των αθλητών-πελατών και των εν λόγω αθλητικών οργανισμών!

Εξ όλων των ανωτέρω προκύπτει ότι ό,τι τα διπλώματα, που ισχυρίζονται ότι κατέχουν οι εμπλεκόμενοι εκπαιδευτές καθώς και όσα διπλώματα Κύου και Νταν εκδίδουν οι ανωτέρω οργανώσεις και οι σύλλογοι ή σχολές που συνεργάζονται με αυτές έχουν ισχύ μόνον εντός των ορίων των γυμναστηρίων τους και στερούνται παντελώς κάποιας πανελλήνιας ισχύος, εφόσον δεν πιστοποιούνται ή δεν εκδίδονται από την ΠΟΠΚ.

Μια ακόμα ατράνταχτη απόδειξη του αδιέξοδου στο οποίο έχουν οδηγήσει το παραδοσιακό καράτε οι διάφορες ανεξάρτητες ψευδο-οργανώσεις είναι και το ότι καμιά δεν αναγνωρίζει τα Νταν της άλλης, πράγμα που αποδεικνύει ότι οι ψευδο-οργανώσεις αυτές έχουν μοναδικό σκοπό να απομυζούν τους αθλητές τους και τους γονείς τους για προσωπικά συμφέροντα των υποτιθέμενων δασκάλων τους!!!

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!


30/4/2023 - Έρευνα της δραστηριότητας του 1ου τετραμήνου 2023 της "Ελληνικής Οργάνωσης Shotokan-Fudokan-ryu Karate-do"!

 

Από τότε που γράφηκαν τα παραπάνω εδώ και μερικούς μήνες, το site της JKA-Hellas εμπλουτίστηκε με τις δραστηριότητες της οργάνωσης στο μενού του ΝΕΑ, ενώ ταυτόχρονα γινόταν και η ενημέρωση του λογαριασμού της στο Facebook, ώστε σήμερα να αποτελεί το κύριο αρχείο των δραστηριοτήτων της.

Οι δραστηριότητες της Αστικής Εταιρίας σε σεμινάρια με Ιάπωνες και Έλληνες δασκάλους και τους συλλόγους, που την απαρτίζουν, άρχισαν από το Σεπτέμβριο του 2016, επεκτάθηκαν με πολύ φτωχές φωτογραφίες και κείμενα στο 2017, 2018 και 2019, τον Δεκέμβριο του οποίου σταμάτησαν λόγω πανδημίας για να συνεχιστούν πάλι από τον Φεβρουάριο του 2022.

Το διαρκές πρόβλημα αυτής της Αστικής Εταιρίας είναι πάντα ότι τα Κύου και Νταν, που δίνει, δεν αναγνωρίζονται από την εθνική ομοσπονδία ΠΟΠΚ, ενώ ταυτόχρονα ο τίτλος "παραδοσιακό" για το καράτε, που κάνουν οι σύλλογοι-σχολές, που είναι μέλη της, στις ονμομασίες τους και στα διαφημιστικά τους είναι παράνομος και απατηλός με βάση την απλή σκέψη ότι "παραδοσιακό καράτε" κάνει κάθε σύλλογος-μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε ΠΟΠΚ και κανένας άλλος!!! Επιπλέον αυτών, οι εκπαιδευτές-προπονητές των συλλόγων-μελών της Αστικής Εταιρίας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ δίπλωμα προπονητή παραδοσιακού καράτε και εξαπατούν τους αθλητές τους και τις αρχές της χώρας με διπλώματα αγωνιστικού καράτε ή με καθόλου διπλώματα προπονητή, πράγμα απόλυτα παράνομο!!!

Επομένως, όσο και να παρουσιάζει τις δραστηριότητές της στο Ίντερνετ η ανωτέρω προσωπική Αστική Εταιρία του Τάσου Πανουσόπουλου και του γιού του Γιάννη Πανουσόπουλου, δεν παύει να λειτουργεί παράνομα εδώ και χρόνια σε ένα γυμναστήριο, που έχει άδεια λειτουργίας μόνο για το αγωνιστικό καράτε και όχι για το παραδοσιακό, με τίτλο συλλόγου, που περιλαμβάνει τη λέξη "παραδοσιακό", ενώ δεν είναι μέλος της ΠΟΠΚ και άρα αντιποιείται τις αρμοδιότητες και τα κεκτημένα της ΠΟΠΚ!

 

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν πιστοποιείται ή απονέμεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε!

Συνεπώς είναι αυτονόητο ότι η αποκλειστική για τα παραδοσιακά στιλ, στα οποία ανήκει και το Σότο-ρίου, εθνική ομοσπονδία ΠΟΠΚ ΔΕΝ αναγνωρίζει ούτε τα διπλώματα των υποτιθέμενων εκπαιδευτών της JKA Hellas, Αστικής Εταιρείας, ούτε φυσικά αυτά που εκδίδονται από αυτήν ή τους προπονητές της προς τους μαθητές τους!!! Επίσης η ΠΟΠΚ σέβεται και αναγνωρίζει την ιστορία και αξία της JKA, αλλά θα πρέπει και η JKA να σέβεται και να αναγνωρίζει την βάσει των ελληνικών νόμων ύπαρξη και αποκλειστηκότητα της ΠΟΠΚ στην ανάπτυξη και διαχείριση των παραδοσιακών στιλ καράτε εντός της ελληνικής κυριαρχίας!

Τέλος, όλοι οι ανωτέρω προπονητές και οι μαθητές τους ΔΕΝ ανήκουν στην μοναδική εθνική ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε ΠΟΠΚ, ΔΕΝ μπορούν να ισχυρίζονται ότι κάνουν παραδοσιακό καράτε, ΔΕΝ έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή παραδοσιακού καράτε από την ΠΟΠΚ, τα Νταν της ΕΛΟΚ είναι για τα σκουπίδια, ΔΕΝ έχουν αναγνωρισμένα Νταν από την ΠΟΠΚ και όσα Κύου και Νταν δίνουν είναι παράνομα και εξαπατούν τους ίδιους τους μαθητές τους με διπλώματα για τα σκουπίδια!

 

 Το ότι είσαστε απατεώνες το γνωρίζετε πολύ καλά, διότι κρύβετε συστηματικά τα Νταν, που δίνετε, αφού δεν δημοσιεύετε Κατάλογο των Νταν όλων των μαθητών σας!

 Πάρτε το απόφαση: ή θα ενταχθείτε στην ΠΟΠΚ ή θα κλείσετε για πάντα! Οι απάτες πρέπει να σταματήσουν!!!

Ο Όγδοος Οργανισμός-Μαϊμού, που έδινε και δεν δίνει πλέον Νταν για το Shotokan είναι η "International Shotokan Shitoryu Organization" (ISSO) των ... Φαραώ Γερόλυμπου, Ποντίδας, Χονδροματίδη, Γκάζι και Ζαρουχλιώτη ...  ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια!

 

... λόγω συνάφειας θα μελετηθεί μαζί με τον επόμενο οργανισμό, όπου και οι δύο έχουν πλέον ψοφήσει, ...

 

... Ένατος Οργανισμός-Μαϊμού, που παρά λίγο να έδινε, αλλά δεν πρόλαβε να δώσει Νταν  για το Shotokan, η Hellenic Karate Organization (HKO) των ... Φαραώ Γερόλυμπου, Ποντίδας, Γκάζι και Ζαρουχλιώτη.  ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια!

 

Ο Όγδοος Οργανισμός εκ των άνω δύο ήταν αρχικά (2010-12) μια εικονική μαϊμουδιά του Γερόλυμπου, η οποία στη συνέχεια πήρε σάρκα και οστά "ομοσπονδίας" ((2016-1&) με συνεργούς τη γυναίκα του Εμμανουέλα Ποντίδα, τον Κέιβαν Γκάζι και το γιό του Ντάριο Γκάζι, κάτοικο Λονδίνου (?), και η οποία πήρε μέσα και τον Νικήτα Ζαρουχλιώτη, ως στενό συνεργάτη τους!

Πρόκειται για μια ομοσπονδία-μαϊμού, που στήθηκε ως ανύπαρκτη πριν από το 2013, την έβλεπαν όλοι μέσα στην ΕΛΟΚ, τέτοιο μπουρδέλο ήταν όλοι τους και μέσα στην ΕΛΟΚ και μέσα στη ΓΓΑ μέχρι και σήμερα που τα ξέρει όλα και ο Λευτέρης Μεσανυχτάκης και δεν κάνει τίποτα για να τιμωρηθούν οι κλέφτες του δημόσιου χρήματος!!!

Μέσα και γύρω από την ΕΛΟΚ δεν μίλαγε κανείς και άφηναν την ανύπαρκτη ISSO να κάνει παράνομους αγώνες στα στάδια, που παρείχε δωρεάν το κράτος στην ΕΛΟΚ, να χρησιμοπoιεί την Sportdata, που την πλήρωνε η ΕΛΟΚ και άλλα, ενώ οι εισπράξεις της να πηγαίνουν στην τσέπη του Γερόλυμπου!

Και όταν λέμε ότι "δεν μίλαγε κανείς" εννοούμε ότι δεν μίλαγαν ούτε οι "γιαλαντζί επαναστάτες της αντιπολίτευσης" του τότε ΚΙΜΕ και σημερινής διοίκησης, που ξέχασε επιδεικτικά τις υποσχέσεις της και έχει βουτήξει μέχρι τον αγκώνα στο βάζο με το μέλι!!! Ονόματα? Κραββαρίτης, Φυλακτός, Μητρόπουλος και κομπανία!!!

Απόδειξη των όσων γράφω αποτελεί η επόμενη προκήρυξη αγώνων της ISSO μέσω της Sportdata  την 8/6/2013, πράγμα που όλοι έβλεπαν, αλλά και συμμετείχαν:

Πανελλήνιο Shotokan της ανύπαρκτης ISSO την 8/6/2013 υπό την προεδρία του απατεώνα Χρήστου Μπουλούμπαση και με χρήση δημόσιων σταδίων και της Sportdata. Όλοι οι απατεώνες των παλαιών διοικήσεων έκαναν τα στραβά μάτια στις απάτες χρήσης των δημόσιων σταδίων και της Sportdata από τις ψευδο-ομοσπονδίες και τους ιδιώτες-μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι το 2018, ενώ στη συνέχεια η επερχόμενη Αντιπολίτευση και σημερινή διοίκηση του απατεώνα Θεόδωρου Μαργαρίτη Α-Σιετή υποθάλπει τις ίδιες ψευδο-ομοσπονδίες συμμετέχουσα στις δραστηριότητές τους και δίνοντας στα μέλη τους κυρίαρχες θέσεις μέσα στη δομή της ΕΛΟΚ!!!

 

Σεμινάριο Shotokan της ανύπαρκτης ISSO του Γερόλυμπου την 18/7/2013 υπό την προεδρία του απατεώνα Χρήστου Μπουλούμπαση και με χρήση δημόσιων σταδίων και της Sportdata. Όλοι οι απατεώνες των παλαιών διοικήσεων έκαναν τα στραβά μάτια στις απάτες χρήσης των δημόσιων σταδίων και της Sportdata από τις ψευδο-ομοσπονδίες και τους ιδιώτες-μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι το 2018, ενώ στη συνέχεια η επερχόμενη Αντιπολίτευση και σημερινή διοίκηση του απατεώνα Θεόδωρου Μαργαρίτη Α-Σιετή υποθάλπει τις ίδιες ψευδο-ομοσπονδίες συμμετέχουσα στις δραστηριότητές τους και δίνοντας στα μέλη τους κυρίαρχες θέσεις μέσα στη δομή της ΕΛΟΚ!!!

 

Σεμινάριο Αγωνιστικού Καράτε με χρήση αθλητών από τον Γερόλυμπο την 1/2/2014 υπό την προεδρία του απατεώνα Χρήστου Μπουλούμπαση και με χρήση δημόσιων σταδίων και της Sportdata. Όλοι οι απατεώνες των παλαιών διοικήσεων έκαναν τα στραβά μάτια στις απάτες χρήσης των δημόσιων σταδίων και της Sportdata από τις ψευδο-ομοσπονδίες και τους ιδιώτες-μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι το 2018, ενώ στη συνέχεια η επερχόμενη Αντιπολίτευση και σημερινή διοίκηση του απατεώνα Θεόδωρου Μαργαρίτη Α-Σιετή υποθάλπει τις ίδιες ψευδο-ομοσπονδίες συμμετέχουσα στις δραστηριότητές τους και δίνοντας στα μέλη τους κυρίαρχες θέσεις μέσα στη δομή της ΕΛΟΚ!!!

 

Τριήμερο ΔΙΕΘΝΕΣ πρωτάθλημα της ανύπαρκτης ISSO στο Μαυροβούνι στις 27-29/9/2013 υπό την προεδρία του απατεώνα Χρήστου Μπουλούμπαση και με χρήση της Sportdata. Όλοι οι απατεώνες των παλαιών διοικήσεων έκαναν τα στραβά μάτια στις απάτες χρήσης των δημόσιων σταδίων και της Sportdata από τις ψευδο-ομοσπονδίες και τους ιδιώτες-μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι το 2018, ενώ στη συνέχεια η επερχόμενη Αντιπολίτευση και σημερινή διοίκηση του απατεώνα Θεόδωρου Μαργαρίτη Α-Σιετή υποθάλπει τις ίδιες ψευδο-ομοσπονδίες συμμετέχουσα στις δραστηριότητές τους και δίνοντας στα μέλη τους κυρίαρχες θέσεις μέσα στη δομή της ΕΛΟΚ!!!

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα επενέβη και το ακύρωσε ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αμέσως μετά την αποπομπή του Γερόλυμπου από το ΔΣ της Παγκόσμιας και της Πανευρωπαϊκής!

 

Η μαϊμού-ISSO πούλησε στην Ελλάδα μέσω των μαϊμούδων συλλόγων και προπονητών της περισσότερα από χίλια διπλώματα Νταν με μαύρο χρήμα εξαπατώντας όλους τους αθλητές της χωρίς οι ηλίθιοι της ΓΓΑ να πάρουν χαμπάρι τι τους έστελνα με τα δημοσιεύματά μου! Μετά και μόνο από τα δημοσιεύματα του www.karate.gr τρόμαξαν οι ατρόμητοι απατεώνες "Γερόλυμπος και Συνάφι του" έτρεξαν κρυφά στο τέλος του 2016 να ιδρύσουν μια μαϊμού εταιρεία κρυμένη σε κάποιες βουνοκορφές στην Αγγλία για να στηρίξουν την ISSO νομικά, ότι δήθεν υπάρχει! Κάποιοι από την αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ, όμως τότε, τους ανακάλυψαν και αποκάλυψαν την αντίστοιχη αίτηση στο επιμελητήριο της Ουαλλίας (???), που βλέπετε με κλικ εδώ!

 

Μετά το γιουχάισμα που έπεσε ο Γερόλυμπος έκλεισε την εταιρεία-μαϊμού, αλλά την ... ξανάνοιξε μετά από 2 χρόνια και τον ξαναπιάσανε και την ξανάκλεισε!!! Η ISSO έδινε  διπλώματα Νταν για Σότο-ρίου και Σίτο-ρίου, τα οποία δεν χρειάζεται φιλοσοφία ότι είναι κυριολεκτικά για τα σκουπίδια και ακόμα παραπέρα!!! Τα διπλώματα του Σίτο-ρίου τα υπογράφει ο Chief Instructor της ISSO Παναγιώτης Χονδροματίδης και έχουν γεμίσει τα σπίτια της Εύβοιας από τέτοια σκουπίδια, αλλά και της Αθήνας και άλλων μερών της Ελλάδας και θα τα δούμε πιο κάτω στο Σίτο-ρίου!

 

 Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

 

Η πρώτη σελίδα από το φυλλάδιο διήμερων αγώνων από την ανύπαρκτη ISSO και τον Γερόλυμπο την 14/4/2015 με την υποστήριξη της ΕΛΟΚ υπό την προεδρία του απατεώνα Χρήστου Μπουλούμπαση στην ΕΛΟΚ και με χρήση δημόσιων σταδίων και της Sportdata. Καραμπινάτη συμμετοχή όλων των απατεώνων μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ στην υποστήριξη της ανύπαρκτης ISSO! Κοινοί κλέφτες του δημόσιου χρήματος! Κοινοί αθλητικοί απατεώνες: Όλοι οι απατεώνες των παλαιών διοικήσεων έκαναν τα στραβά μάτια στις απάτες χρήσης των δημόσιων σταδίων και της Sportdata από τις ψευδο-ομοσπονδίες και τους ιδιώτες-μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι το 2018, ενώ στη συνέχεια η επερχόμενη Αντιπολίτευση και σημερινή διοίκηση του απατεώνα Θεόδωρου Μαργαρίτη Α-Σιετή υποθάλπει τις ίδιες ψευδο-ομοσπονδίες συμμετέχουσα στις δραστηριότητές τους και δίνοντας στα μέλη τους κυρίαρχες θέσεις μέσα στη δομή της ΕΛΟΚ!!!

 

ΕΚΛΕΙΣΕ και τα διπλώματα, που είχε πουλήσει ο Γερόλυμπος και οι συν αυτώ απατεώνες Χονδροματίδης κτλ. πήγαν ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

 

Ο Ένατος, λοιπόν, Οργανισμός της Hellenic Karate Federation (HKF)  στήθηκε από τον Γερόλυμπο με έδρα το γραφείο, που είχε νοικιάσει για την μαϊμού εταιρεία που είχε ανοίξει στο όνομα της Ελπίδας Χριστοδούλου με όνομα "Elpida Tours" για να παίρνει τα ταξίδια των αποστολών εξωτερικού της ΕΛΟΚ, με σκοπό να πάρει ο Γερόλυμπος την αντιπροσώπευση της Japan Karate Association στην Ελλάδα! Αλλά και εκεί απέτυχε και πήρε την αντιπροσώπευση του κυρίου ... Καράμπελα!!!  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ  ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια!

 

Το ATHENS OPEN 2013 στο Shotokan από την ανύπαρκτη Hellenic Karate Federation (HKF) την 6/12/2013 υπό την προεδρία του απατεώνα Χρήστου Μπουλούμπαση και με χρήση δημόσιων σταδίων και της Sportdata. Όλοι οι απατεώνες των παλαιών διοικήσεων έκαναν τα στραβά μάτια στις απάτες χρήσης των δημόσιων σταδίων και της Sportdata από τις ψευδο-ομοσπονδίες και τους ιδιώτες-μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι το 2018, ενώ στη συνέχεια η επερχόμενη Αντιπολίτευση και σημερινή διοίκηση του απατεώνα Θεόδωρου Μαργαρίτη Α-Σιετή υποθάλπει τις ίδιες ψευδο-ομοσπονδίες συμμετέχουσα στις δραστηριότητές τους και δίνοντας στα μέλη τους κυρίαρχες θέσεις μέσα στη δομή της ΕΛΟΚ!!!

 

Από σεμινάριο και εξετάσεις για Νταν της HKF στην Κέρκυρα, όπου συμμετέχουν ως προπονητές και εξεταστές οι Εμμανουέλα Ποντίδα, Ελπίδα Χριστοδούλου, Γιώργος Γερόλυμπος και Κέιβαν Γκάζι, υπό την προεδρία του απατεώνα Χρήστου Μπουλούμπαση και με χρήση δημόσιων σταδίων!

 

Ο ανίκανος, άχρηστος και δεκαπρόσωπος Λευτέρης Αυγενάκης τίποτα από όλα αυτά δεν βλέπει και εκτός από τους σημερινούς της νέας διοίκησης της ΕΛΟΚ, που υποθάλπει, κουκουλώνει και τις παλιές τεράστιες παρανομίες του Γερόλυμπου και της παρέας του, αφού ο αρχιαπατεώνας είναι χαϊδεμένος της οικογένειας Μητσοτάκη!!! Να μας πει ο Αυγενάκης, γιατί τόσο καιρό δεν οριστικοποιείται ο Καταλογισμός των ανέγκριτων προϋπολογισμών της ΕΛΟΚ 2013-2018 και λιμνάζει στο γραφείο του Βαλεργάκη???

 

Και ο Δεύτερος Οργανισμός, λοιπόν, του Γερόλυμπου δεν έμεινε στα επιστολόχαρτα, αλλά απέδωσε και αυτός απολύτως στον ευφάνταστο απατεώνα!

 

Και οι δύο αυτοί οργανισμοί ψόφησαν εκεί κάπου στο 2017-18 και ο δημιουργός τους με την παρέα του ψόφησαν και αυτοί αμετάκλητα με την απόφαση της Επιτροπής Φίλαθλης Ιδιότητας τον Ιανουάριο του 2020!

 

Όλοι οι απατεώνες των παλαιών διοικήσεων έκαναν τα στραβά μάτια στις απάτες χρήσης των δημόσιων σταδίων και της Sportdata από τις ψευδο-ομοσπονδίες και τους ιδιώτες-μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι το 2018, ενώ στη συνέχεια η επερχόμενη Αντιπολίτευση και σημερινή διοίκηση του απατεώνα Θεόδωρου Μαργαρίτη Α-Σιετή υποθάλπει τις ίδιες ψευδο-ομοσπονδίες συμμετέχουσα στις δραστηριότητές τους και δίνοντας στα μέλη τους κυρίαρχες θέσεις μέσα στη δομή της ΕΛΟΚ!!!

Η εξέλιξη των γεγονότων μας έφερε τη σημερινή διοίκηση, η οποία με τα στραβοπατήματα και τις παρανομίες, που διαπράττει δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έχει την ίδια τύχη!!!

 

 ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια!

 

Όλα τα διπλώματα Νταν Σότοκαν και Σίτο-ρίου από τους ανωτέρω οργανισμούς πετάξτε τα στα σκουπίδια, διότι κανένας δεν τα αναγνωρίζει, και ζητείστε πίσω τα λεφτά σας από τους κλέφτες, που σας τα πήραν!!!

 

 

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

 

Όλοι οι προηγούμενοι οργανισμοί-μαϊμούδες αναγνωρίζουν μόνο τα διπλώματα Νταν που δίνουν οι ίδιοι και ΟΧΙ αυτά, που δίνουν οι άλλοι! Δηλαδή το απόλυτο χάος! Έχουμε, λοιπόν, είκοσι και βάλε Πυραμίδες Νταν-Μαϊμού με αρχηγούς τους ανωτέρω αναφερόμενους, που εισπράττουν για διπλώματα μαύρο χρήμα χωρίς αποδείξεις και όλοι με το ίδιο κοινό χαρακτηριστικό: ποτέ δεν δημοσιοποίησαν κανένα Μητρώο Νταν με ονόματα και ημερομηνίες των Νταν, που έχουν δώσει, ώστε να μην αποδεικνύεται το μαύρο χρήμα που έχουν εισπράξει!!!

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν πιστοποιείται ή απονέμεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε!

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

 

 Γ – Οι Απατεώνες του Γουάντο-ρίου Καράτε και τα Νταν της Συμφοράς!  (Ενότητες)

 

Δεύτερη κατηγορία παρα-ομοσπονδιών Πυραμίδων Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες Γουάντο-ρίου-ρίου Καράτε από άτυπες οργανώσεις (όλοι δίνουν Κύου και Νταν δικά τους)! Σε αυτό το στιλ παραδοσιακού καράτε όλα είναι συγκεχυμένα! Κάποτε υπήρχε ολοκληρωτική οργάνωση κάτω από τους υψηλόβαθμους στο Γουάντο-ρίου, αλλά και αυτοί έχασαν την αξιοπιστία τους ακόμα και μέσα στο στιλ τους δίνοντας ελεύθερο το πεδίο σε νέες παραφυάδες!

 

Η Πρώτη παρα-ομοσπονδία για το Wado-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η International Wado Karate Union (IWKU) με ελληνικά ή ξενόγλωσσα διπλώματα των ... Φαραώ Χρήστου Μπουλούμπαση και Γρηγόρη Βόβλα.  ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια!

 

Στη διεύθυνση http://www.fightsports.gr/tag/iwku/ βρήκαμε την παλιά διαφήμηση:

Το ανοιχτό σεμινάριο από τον παράνομο πρόεδρο της ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα προπονητή στο σύλλογό του και σε σεμινάρια και ταυτόχρονα εξεταστή βαθμών Νταν απατεώνα Χρήστο Μπουλούμπαση, πιόνι του Γερόλυμπου, επιβεβαιώνεται με την κάτω φωτό ότι γίνεται στο δημόσιο στάδιο των Άνω Λιοσίων και με την πλατφόρμα της Sportdata, που πληρώνει η ΕΛΟΚ! Με αυτό τον τρόπο τα λεφτά των εισπράξεων πάνε καθαρά στην τσέπη του Απατεώνα!

 

Ανωτέρω ο κορυφαίος Απατεώνας πρόεδρος της απόλυτα διεφθαρμένης ΕΛΟΚ διαφημίζεται θρασύτατα ως "ο Πρόεδρος που διδάσκει σε τεχνικά σεμινάρια" και από το FIGHTSPORTS!

Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

 

Ανωτέρω βλέπετε το διαφημιστικό του σεμιναρίου με τις λεπτομέρειες: Γίνεται στο δημόσιο στάδιο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, διοργανώνεται από την ανύπαρκτη Παγκόσμια Οργάνωση International Wado Karate Union (I.W.K.U.)  ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια, από τον Bouloubasis Christos, 8 dan W.K.F. (ανάθεμα κι αν ξέρει να γράψει το όνομά του στα αγγλικά και με το δίπλωμα αγοραστό από τα σκουπίδια της WKF), διάρκεια σεμιναρίου 3 ώρες και τα λεφτά  μαύρα και στην τσέπη! Ή είσαι Κορυφαίος Απατεώνας ή δεν είσαι!!!

 

Με τα 8 Νταν της WKF ο Μπουλούμπασης έχει ξεπεράσει ακόμα και τον Μιγιάγκι του "Karate Kid", που έπιανε ... μύγες στον αέρα με τα ξυλάκια! Ο Μπουλούμπασης τις πιάνει ... δύο-δύο!!! (Μη γελάς! Εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό?)

 

Και ανωτέρω πολλαπλές κλοπές του δημόσιου χρήματος από τον Απατεώνα Μπουλούμπαση, μέλος του ΔΣ και πρόεδρο της ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα επαγγελματία προπονητή, με τα ετήσια πρωταθλήματα Wado-ryu μέσω της ΕΛΟΚ με τα καθαρά και μαύρα κέρδη στις τσέπες σε δημόσια στάδια με την Sportdata πάντα!

 

Και αυτόν τον κλέφτη και απατεώνα οι ανίκανοι και άχρηστοι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τον είχαν και Διευθυντή στη Σχολή προπονητών του 2014 και υπέγραφε τα διπλώματα των προπονητών καράτε! Οι παρανομίες του, όμως, ήταν τόσες πολλές, που κάποτε ξύπνησε και τον μάγκωσε η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος και του έρριξε στο κεφάλι 18 μήνες στέρηση της φίλαθλης ιδιότητας!!!

 

Παρ' όλα αυτά ο Κορυφαίος Απατεώνας εξακολουθεί να έχει διπλωματούχους ηλίθιους οπαδούς, όπως τον Μάριο Σιταρά, ο οποίος αποκαλεί τον Κορυφαίο Απατεώνα "Δάσκαλό του" και του πλέκει το εγκώμιο ως ηθικού και φιλόσοφου "δασκάλου του καράτε" με "ιερή αποστολή" να είναι προπονητής, ενώ ταυτόχρονα είναι από το 1999 μέχρι το 2009 μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και από το 2009 μέχρι το 2018 πρόεδρος της ΕΛΟΚ παράνομα!!! Και μάλιστα όταν ο ίδιος ο Μπουλούμπασης δηλώνει στα δικαστήρια ότι είχε καταθέσει την άδεια άσκησης επαγγέλματος του προπονητή στην ΕΛΟΚ εδώ και 25 χρόνια για να είναι μόνο διοικητικός!!!

Τέτοιες αποδείξεις ότι το καράτε βγάζει ηλιθίους σαν τον Σιταρά, τέως μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και νυν οπαδό του Μπουλούμπαση από την ... εξέδρα (!), έχουμε πολλές!!! Για ποιά ηθική του "δασκάλου του" μιλάει ο Σιταράς, όταν ο δάσκαλος αυτός παραβαίνει επί 19 χρόνια βασικά άρθρα του αθλητικού νόμου και διαπράττει αναρίθμητες απάτες στην καθημερινότητά του ως πρόεδρος της ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα επαγγελματίας προπονητής???

 

 

Θα ήταν αμέλεια και αφέλεια αν δεν αποτείνουμε φόρο τιμής σε αυτό το σημείο στην σημερινή διοίκηση της ΕΛ. Ο. Καραλαμόγιων ανωτέρω, που έχουν εξασφαλίσει συγχωροχάρτια και νευραλγικές θέσεις για τα μέλη των παλαιών διοικήσεων, όπως ο Μπουλούμπασης, αφού και η παράταξη της παλιάς Αντιπολίτευσης και σημερινής διοίκησης διατηρούσε και δικούς της ανθρώπους ως μέλη των παλιών ΔΣ και ταυτόχρονα προπονητές, όπως π.χ. ο Γιώργος Μπίκας και ο Γιώργος Κοσμίδης, αλλά και τεχνικούς πιόνια και αχυράνθρωπους του Γερόλυμπου, όπως οι Άρης Κραββαρίτης και Κώστας Γκουβούσης! Άλλωστε υπήρχε αρκετός χώρος, αφού από το 1999 μέχρι το 2018 στα 11 μέλη των ΔΣ τα 7-9 ήταν πάντα και προπονητές ως συνεργαζόμενοι απατεώνες όλοι μεταξύ τους σε αυτό τον τομέα!!!

 

Να μην ξεχάσουμε, όμως, και τον κύριο Γρηγόρη Βόβλα, πιόνι και αυτός του Γερόλυμπου, αρχικά απλό μέλος του ΔΣ και μετέπειτα Ταμία της ΕΛΟΚ χωρίς καμιά γνώση από λογιστικά και μάλιστα από βιβλία Γ΄ Κατηγορίας, που κρατάει η ΕΛΟΚ! Στην άνω φωτό δίνει σεμινάρια Wado-ryu Καράτε στην επαρχία σε δημόσιο στάδιο και το ... χρήμα στην τσέπη και στην κάτω ... διδάσκει στη Σχολή Προπονητών του 2014 με την ηλίθια ΓΓΑ να τον δέχεται ως εκπαιδευτή των υποψηφίων προπονητών, ενώ ταυτόχρονα ήταν Ταμίας της ΕΛΟΚ!

Θέλει φιλοσοφία να καταλάβει κανείς ότι ο διδάσκων σε τεχνικά σεμινάρια είναι προπονητής και ο εκπαιδευτής των υποψηφίων προπονητών είναι ανώτερης στάθμης προπονητής και άρα έχει κώλυμα στο να είναι ταυτόχρονα μέλος του ΔΣ???

 

 ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια!

 

Όπως γίνεται φανερό από τα ανωτέρω οι οργανισμοί από τους οποίους έδιναν, αν έδιναν και όσα έδωσαν, Νταν οι ανωτέρω δύο "αξιωματούχοι" του Wado-ryu είναι Καρα-Μαϊμούδες, η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει αυτά τα διπλώματα και πετάξτε τα στα σκουπίδια!!!

 

Η Δεύτερη παρα-ομοσπονδία για το Wado-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η "Wado International Karate Federation" (WIKF) με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Ηλία Χρήστου.  ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια!

 

Το Wado International Karate του Ηλία Χρήστου παρουσιάζει δυο-τρεις σειρές από βίντεο στις διευθύνσεις

https://www.youtube.com/watch?v=X075ebzqCfg  και

https://www.youtube.com/watch?v=g6JHunn-6W0

όπου αναφέρεται "ΗΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ 6 DAN ΚΑΡΑΤΕ WADO RYU, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΘΗΝΑ! Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ!
Συνεπώς ο Ηλίας Χρήστου ήταν προπονητής του συλλόγου του στο Φάληρο πράγμα που αποδεικνύεται και από την επόμενη φωτό!

Αναφέρει τον εαυτό του ως "Πρόεδρο της WIKF Ελλάδος" στην πρώτη προπονητική ημερίδα της WIKF Ελλάδος!

Η WIKF εμφανίστηκε αρχικά σε συνεργασία με το Wado-ryu του Ηλία Χρήστου, στη συνέχεια εμφανίστηκε αυτόνομη και μετά πέρασε στα χέρια του Άγγελου Γκόργκα, όπου και δείχνει να βρίσκεται σήμερα! Εκτός αν ατόνισε και χάθηκε! Το βέβαιο είναι ότι όσα Νταν τυχόν έδωσε στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζονται από την ΠΟΠΚ!

 

 ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια!

 

Η Τρίτη παρα-ομοσπονδία για το Wado-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η Wado-ryu International Karate-do Federation – Greece (WIKF-Greece). Εδώ ο ... Φαραώ είναι Άγγλος, που υποστηρίζεται από ελληνικά σωματεία!  ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια!

 

Για κάποιο χρονικό διάστημα ερχόταν ένας Άγγλος δάσκαλος στην Ελλάδα και έκανε σεμινάρια στην Αθήνα και στην Εύβοια! Το site της WIKF είναι το  https://www.wikf.com/index.php με Founder and Grandmaster τον Tatsuo Szuki, 8th Dan Hanshi, και Board Members τους World Chief Instructor Jon Wicks, 8th Dan (England), Chairman τον Mathieu Beysen (Belgium), Chairman  (In Memoriam) τον William Millerson, 8th Dan (Curacao), και General Secretary τον Dan Wallis, 8th Dan (Canada)

Από το ίντερνετ βρήκαμε τις επόμενες διοργανώσεις στην Ελλάδα:

Στην άνω φωτό διακρίνονται να προπονούνται από προπονητή της WIKF άτομα από συλλόγους, που τελευταία το έχουν γυρίσει στο Shito-ryu του Γιώργου Πελέκη!!! Όλοι οι τρελοί στο ... καράτε!!! Πιθανόν να έχει κρατήσει επαφές με την WIKF ο επόμενος οργανισμός του Άγγελου Γκόργκα!

Η WIKF εμφανίστηκε αρχικά σε συνεργασία με το Wado-ryu του Ηλία Χρήστου, στη συνέχεια εμφανίστηκε αυτόνομη με επαφές και σεμινάρια σε συλλόγους της Εύβοιας, οι οποίοι στη συνέχεια στράφηκαν στο Σίτο-ρίου του Γιωργου Πελέκη, και μετά πέρασε στα χέρια του Άγγελου Γκόργκα (στη συνέχεια), όπου και δείχνει να βρίσκεται σήμερα! Εκτός αν ατόνισε και χάθηκε! Το βέβαιο είναι ότι όσα Νταν τυχόν έδωσε στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζονται από την ΠΟΠΚ!

 

 ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια!

 

Η Τέταρτη παρα-ομοσπονδία για το Wado-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η Ακαδημία Γουάντο-ρίου «Τατσούο Σουζούκι» με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Άγγελο Γκόργκα.

 

https://www.karate-academy.gr/hellenic-japanese-karate-academy-t-suzuki/%ce%b7-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%ae/

Η Σχολή είναι του Άγγελου Γκόργκα και ονομάζεται Ελληνοϊαπωνική Ακαδημία Καράτε,  

Αναφέρει επίσης ότι: Ύλη για Εξετάσεις για Νταν, Σε πόσο καιρό τη μαύρη ζώνη? Σε έξι χρόνια!

ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Σεπτέμβριος 2013 – Διορισμός από την WIKF ως αρχιεκπαιδευτής (chief instructor) του WADO INTERNATIONAL KARATE-DO στην Ελλάδα.

Σεπτέμβριος 2020 – Τοποθέτηση ως μέλος της τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ), Διπλωματούχος εξεταστής ΕΛΟΚ

Αύγουστος 2022 – Τοποθέτηση ως μέλος στη τεχνική επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WADO RYU (WIKF) η οποία αποτελείται από 8 δασκάλους σε όλο τον κόσμο.

 

Μας είναι άγνωστη αυτή η Σχολή και ο εκπαιδευτής της, αλλά ισχύουν όσα έχουμε πει για την αποκλειστικότητα της ΠΟΠΚ στα παραδοσιακά στιλ καράτε! Επομένως και αυτής της Σχολής τα διπλώματα είναι άχρηστα διότι δεν τα αναγνωρίζει η ΠΟΠΚ, ακόμα και αν προέρχονται από την αλλοδαπή WIKF!


30/4/2023 - Έρευνα της δραστηριότητας του 1ου τετραμήνου 2023 της "Ελληνικής Οργάνωσης Shotokan-Fudokan-ryu Karate-do"!

 

Καμιά αξιόλογη δραστηριότητα δεν βρήκαμε στο site https://www.karate-academy.gr/ της Ακαδημίας Καράτε του Άγγελου Γκόργκα για το τελευταίο διάστημα, αλλά θα δώσουμε μια πιο λεπτομερή περιγραφή της κατάστασης εδώ! Ο Άγγγελος Γκόργκας αναφέρει στο site του ότι έχει 7ο Νταν από την "Παγκόσμια WIKF", δηλαδή την Wado International Karate-do Federation με έδρα στην Αγγλία, αλλά χωρίς να αναφέρεται η συγκεκριμένη διεύθυνσή της στο site της https://www.wikf.com/ !

Από το site της WIKF βλέπουμε ότι δεν είναι "Παγκόσμια", όπως μας παραμυθιάζει ο Άγγελος Γκόργκας, διότι "Παγκόσμια Ομοσπονδία" είναι αυτή που έχει περισσότερα από 30 μέλη εθνικές ομοσπονδίες στις πέντε ηπείρους και η WIKF δεν είναι τέτοια ούτε κατά φαντασία!

Η WIKF είναι μια φτωχή κληρονομιά του δασκάλου του Γουάντο-ρίου Τατσούο Σουζούκι με μόνο δέκα έξι γυμναστήρια (εικόνα δεξιά από το site της WIKF) σε όλη την Ευρώπη και καμιά εθνική ομοσπονδία σαν μέλος της! Ούτε καν στην Ελλάδα υπάρχει εθνική ομοσπονδία Γουάντο-ρίου και καλά θα κάνουν οι προπονητές καράτε να παρουσιάζουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις και όχι να τα μεγαλοποιούν και να παραμυθιάζουν τον κόσμο, διότι αυτό γυρίζει εναντίον τους!!!

 

Αναρωτιόμαστε, γιατί άραγε βλέπουμε μόνο το γυμναστήριο του Άγγελου Γκόργκα ως μέλος της WIKF, ενώ προηγούμενα χρόνια μέλη της ήταν και άλλα γυμναστήρια Αθήνας και Εύβοιας, τα οποία έπαιρναν μέρος και σε σεμινάρια της WIKF στην Ελλάδα! Αυτοί τι έγιναν! Το γύρισαν στο Σίτο-ρίου του Γιώργου Πελέκη???

Μας λέει, επίσης, ο Άγγελος Γκόργκας στο site του ότι γεννήθηκε το 1974, άρχισε καράτε το 1987, έγινε προπονητής από σχολή της ΓΓΑ το 2001, δηλαδή σε ηλικία 27 ετών, και σήμερα έχει το 7ο Νταν από την WIKF! Φυσικά αυτό το 7ο Νταν ακόμα και η Μπαχαλο-ΕΛΟΚ δεν το αναγνωρίζει, πόσο μάλλον η ΠΟΠΚ!

Επομένως ο Άγγελος Γκόργκας για το παραδοσιακό καράτε της εθνικής ομοσπονδίας της χώρας μας είναι ανύπαρκτος, αφού ΔΕΝ είναι μέλος της ΠΟΠΚ!!!

Από ότι βλέπουμε έχει μια πολύ ωραία σχολή καράτε και στο site του, επίσης δημοσιεύει την εξεταστέα ύλη για τα Κύου και τα Νταν, που δίνει η σχολή του!

Άραγε τα διπλώματα, που δίνει στους αθλητές του πώς να είναι, διότι δεν τολμάει να δημοσιεύσει κανένα ούτε δικό του ούτε των μαθητών του!

Είναι άραγε της WIKF ή έχει "εμπνευστεί" και αυτός κάποια ματσαραγκιά και τυπώνει δικά του διπλώματα!

Ό,τι και να έχει κάνει για αυτά τα διπλώματα είναι τελείως προσωπικά και προφανώς δεν έχουν πανελλήνια ισχύ!!!

 

Τέλος, όλοι οι ανωτέρω προπονητές και οι μαθητές τους ΔΕΝ ανήκουν στην μοναδική εθνική ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε ΠΟΠΚ, ΔΕΝ μπορούν να ισχυρίζονται ότι κάνουν παραδοσιακό καράτε, ΔΕΝ έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή παραδοσιακού καράτε από την ΠΟΠΚ, τα Νταν της ΕΛΟΚ είναι για τα σκουπίδια, ΔΕΝ έχουν αναγνωρισμένα Νταν από την ΠΟΠΚ και όσα Κύου και Νταν δίνουν είναι παράνομα και εξαπατούν τους ίδιους τους μαθητές τους με διπλώματα για τα σκουπίδια!

 

 Το ότι είσαστε απατεώνες το γνωρίζετε πολύ καλά, διότι κρύβετε συστηματικά τα Νταν, που δίνετε, αφού δεν δημοσιεύετε Κατάλογο των Νταν όλων των μαθητών σας!

 Πάρτε το απόφαση: ή θα ενταχθείτε στην ΠΟΠΚ ή θα κλείσετε για πάντα! Οι απάτες πρέπει να σταματήσουν!!!

 

Η  Πέμπτη παρα-ομοσπονδία για το Wado-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η "Suzuki Ha Karate Do Wado Ryu" και έχει αρχηγό την τελευταία σύζυγο του Τατσούο Σουζούκι Ελένη Λαμπίρη-Σουζούκι.

 

Την αγγλική οργάνωση θα την βρείτε στη διεύθυνση https://suzukiha.com/ohtsukagr.php ως "Suzuki Ha Karate Do Wado Ryu" με την Ελένη Λαμπίρη Σουζούκι, σύζυγο του Τατσούο Σουζούκι στα τελευταία του χρόνια, να κατέχει δεσπόζουσα θέση!

Επίσης, τον Ελληνικό σύλλογο θα τον βρείτε στη διεύθυνση https://www.facebook.com/Karate.Kefalonia, όπου είναι πλέον και η έδρα της!

Άνω η κα Ελένη Λαμπίρη, δεξιά τα διπλώματά της και κάτω τα διπλώματά της του 7ου Νταν!

Η Ελένη Λαμπίρη, όπως ανακοινώνει, ζει τώρα στο Αργοστόλι και ταξιδεύει όπου καλείται να πραγματοποιήσει σεμινάρια. Είναι πάντα διαθέσιμη για ιδιαίτερα μαθήματα ή σεμινάρια, προσωπικά ή διαδικτυακά. Κάθε ενδιαφερόμενο άτομο, λέσχη ή οργανισμός θα πρέπει να επικοινωνήσει απευθείας μαζί της.

 

Ισχύουν τα ίδια όσα έχουμε για την αποκλειστικότητα της ΠΟΠΚ στα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα και άρα δεν αναγνωρίζονται ούτε τα διπλώματα της κας Λαμπίρη ούτε όσα αυτή ή ο οργανισμός της δίνουν στην Ελλάδα!


30/4/2023 - Έρευνα της δραστηριότητας του 1ου τετραμήνου 2023 του συλλόγου της Ελένης Λαμπίρη στο Αργοστόλι!

 

Η Ελένη Λαμπίρη "αγόρασε" πρόσφατα το 6ο Νταν στο Takataka Karate-do της ΕΛΟΚ" και μπήκε επάξια στο πάνθεον των Σαβουρο-Ντάν της ΕΛΟΚ, ενώ οι δραστηριότητες του συλλόγου της παρουσιάζονται στο λογαριασμό του Facebook https://www.facebook.com/Karate.Kefalonia, από όπου και η επόμενη φωτό από δημόσιες επιδείξεις:

 

Τέλος, όλοι οι προπονητές του ανωτέρω συλλόγου και οι μαθητές τους ΔΕΝ ανήκουν στην μοναδική εθνική ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε ΠΟΠΚ, ΔΕΝ μπορούν να ισχυρίζονται ότι κάνουν παραδοσιακό καράτε, ΔΕΝ έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή παραδοσιακού καράτε από την ΠΟΠΚ, τα Νταν της ΕΛΟΚ είναι για τα σκουπίδια, ΔΕΝ έχουν αναγνωρισμένα Νταν από την ΠΟΠΚ και όσα Κύου και Νταν δίνουν είναι παράνομα και εξαπατούν τους ίδιους τους μαθητές τους με διπλώματα για τα σκουπίδια!

 

 Το ότι είσαστε απατεώνες το γνωρίζετε πολύ καλά, διότι κρύβετε συστηματικά τα Νταν, που δίνετε, αφού δεν δημοσιεύετε Κατάλογο των Νταν όλων των μαθητών σας!

 Πάρτε το απόφαση: ή θα ενταχθείτε στην ΠΟΠΚ ή θα κλείσετε για πάντα! Οι απάτες πρέπει να σταματήσουν!!!

 

Η  Έκτη παρα-ομοσπονδία για το Wado-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η "Greece Wado Kai Gi Yu Jin", όπου εμφανίζεται ο σύλλογος "Λυσίμαχος" του Γιώργου Μαρκάκου με σύνδεση με την Japan Karate Wadokai και δασκάλους της που επισκέπτονται την Ελλάδα!

 

Αρχικά οι μόνες πληροφορίες μας ήταν από την επόμενη δημοσίευση στο λογαριασμό https://www.facebook.com/LysimachosWadoKaiGR !

Υπάρχει και ο https://www.youtube.com/c/%CE%9B%CE%A5%CE%A3%CE%99%CE%9C%CE%91%CE%A7%CE%9F%CE%A3%CE%A3%CE%A7%CE%9F%CE%9B%CE%97%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%95/videos

 

Στη συνέχεια από τον ανωτέρω λογαριασμό πήραμε και τα επόμενα:

Παραδοσιακο Σύστημα Karate Wado Ryu- Brazilian Jiu Jitsu, Αυτοάμυνα, Ενδυνάμωση Φυσική Κατάσταση, Τμήματα Πρωταθλητισμού.Πιστοποιημένη Διδασκαλία.

Ο Αθλητικος Σύλλογος:

Ο Α.Σ Wado Kai ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ είναι αναγνωρισμένος από την Γεν.Γραμ. Αθλητισμού, είναι επίσημο μέλος της Ελληνικής Ομοσπ. Καράτε και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Wado Kai, έχοντας την επίσημη εκπροσώπηση της Wado Kai στην Ελλάδα. Τόσο η διδασκαλία όσο και ο χώρος μας κατέχουν πιστοποίηση ενώ η αναγνώριση μας από το Κράτος κατοχυρώνει την αναγνωρισμένη εξέλιξη των αθλητών μας άθλημα του Καράτε.

O Προπονητής:

Ο προπονητής του συλλόγου, Γεώργιος Μαρκάκος, ξεκίνησε το 1987 σε ηλικία 12 ετών, την ενασχόληση του με τις πολεμικές τέχνες και ειδικότερα το Wado Ryu.

Αποτέλεσε μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Καράτε (παίδων - εφήβων - νέων & ανδρών) με σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα, διανύοντας μία επιτυχημένη πορεία 20 και πλέον ετών στον πρωταθλητισμό.

Σήμερα αποτελεί αναγνωρισμένο Προπονητή από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, κάτοχος αδείας ασκήσεως επαγγέλματος Προπονητή Καράτε αρ. 4477. Από 1/9/2016 ορίστηκε Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής (Στερεάς Ελλάδος, Ευβοίας και Νήσων Αιγαίου)

To Άθλημα:

To Wado kai σημαίνει "Δρόμος της ειρήνης και αρμονίας". Αποτελεί την τυποποιημένη εκδοχή του Wado Ryu και ιδρύθηκε το 1938 από τον Hironori Ohtsuka. Είναι ένα από τα 4 αναγνωρισμένα παραδοσιακά στυλ Καράτε ενώ αποτελεί την πληρέστερη μορφή Καράτε στο σύνολο της . Χαρακτηρίζεται κυρίως από την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα των συνδυαστικών κινήσεων χεριών– ποδιών και αποφυγών με το σώμα, έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται ο εκπαιδευόμενος την αδράνεια του αντιπάλου του, εξουδετερώνοντάς τον. Δίνεται μεγάλη έμφαση στις τεχνικές της μάχης, ενώ μία από τις βασικές του αρχές είναι η «Διαχείριση του σώματος» (tai sabaki), η αρμονική κίνηση παράλληλα με το σώμα του αντιπάλου, όπου με τις κατάλληλες εναλλαγές θέσεων και τεχνικών καταφέρνει ο εκπαιδευόμενος να δράσει χωρίς να χρησιμοποιήσει τη φυσική του δύναμη.

 

Κάπου μας τα μπερδεύει στα ανωτέρω ο ... Ποιητής, αλλά είναι μικρός ακόμα και δικαιολογείται! Ισχύουν τα ίδια όσα έχουμε για την αποκλειστικότητα της ΠΟΠΚ στα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα και άρα δεν αναγνωρίζονται τα διπλώματα αλλοδαπού οργανισμού στην Ελλάδα!


30/4/2023 - Έρευνα της δραστηριότητας του 1ου τετραμήνου 2023 του συλλόγου Α.Σ. ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ ή/και "Greece Wado Kai Gi Yu Jin"!

 

Οι τελευταίες δραστηριότητες του συλλόγου εμφανίζονται στους λογαριασμούς του στο Facebook και στο youtube!

 

Τέλος, όλοι οι ανωτέρω προπονητές και οι μαθητές τους ΔΕΝ ανήκουν στην μοναδική εθνική ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε ΠΟΠΚ, ΔΕΝ μπορούν να ισχυρίζονται ότι κάνουν παραδοσιακό καράτε, ΔΕΝ έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή παραδοσιακού καράτε από την ΠΟΠΚ, τα Νταν της ΕΛΟΚ είναι για τα σκουπίδια, ΔΕΝ έχουν αναγνωρισμένα Νταν από την ΠΟΠΚ και όσα Κύου και Νταν δίνουν είναι παράνομα και εξαπατούν τους ίδιους τους μαθητές τους με διπλώματα για τα σκουπίδια!

 

 Το ότι είσαστε απατεώνες το γνωρίζετε πολύ καλά, διότι κρύβετε συστηματικά τα Νταν, που δίνετε, αφού δεν δημοσιεύετε Κατάλογο των Νταν όλων των μαθητών σας!

 Πάρτε το απόφαση: ή θα ενταχθείτε στην ΠΟΠΚ ή θα κλείσετε για πάντα! Οι απάτες πρέπει να σταματήσουν!!!

 

 Δ – Οι Απατεώνες του Γκότζου-ρίου Καράτε και τα Νταν της Συμφοράς!  (Ενότητες)

Τρίτη κατηγορία παρα-ομοσπονδιών Πυραμίδων Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες Γκότζου-ρίου Καράτε από άτυπες οργανώσεις (όλοι δίνουν Κύου και Νταν δικά τους):

 

Η Πρώτη παρα-ομοσπονδία για το Goju-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η International Karate-do Goju-kai Association - Hellas (I.K.G.A.-Hellas) με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Πέτρο Πάση.

 

Ο Πέτρος Πάσης ήταν από τους πρώτους, που εντάχθηκαν στην ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ με ανεξέλεγκτη ροπή προς το ... παραμύθι! Το 1992 ως επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΕΚ με ειδίκευση στη γνησιότητα των διπλωμάτων καράτε μου ανατέθηκε από το ΔΣ να ελέγξω τα διπλώματα όλων των δασκάλων, που ήταν περί τα 250 (ή 350?) από το πρώτο Νταν μέχρι όσο είχαν! Τα περισσότερα ήταν εντάξει και άλλα δεν άντεξαν τον έλεγχο ως μαϊμουδένια!

Ο Πάσης μας έφερε ένα δίπλωμα στα γιαπωνέζικα με το όνομά του στα αγγλικά, αλλά άλλο όνομα στα ιαπωνικά! Το δεχθήκαμε για να μη γίνει τέτοιου είδους αποκάλυψη, αλλά η συνέχεια της προσκόλλησής του σε όποιο έπαιρνε τα ηνία στην ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ ήταν και το σήμα κατατεθέν για αυτόν! Εντάχθηκε στους υποστηρικτές του Γερόλυμπου από την πρώτη στιγμή και εναντίον μου την εποχή της σύγκρουσης το 1994-1995 ξεχνώντας αμέσως την υποστήριξη που του παρείχα από το περιοδικό ΔΥΝΑΜΙΚΟ επί 15 χρόνια!

Ο Πέτρος Πάσης είχε όλα τα χρόνια μια ιστοσελίδα με τίτλο International Karate-do Goju-kai Association - Hellas, αλλά ποτέ δεν υπήρξε αυτός ο οργανισμός και ποτέ δεν ήταν μέλος του International Karate-do Goju-kai Association, όπως ισχυριζόταν! Το παραμύθι πήγαινε σύννεφο!!!

 

Για όλα τα χρόνια του στην ΕΛΟΚ ήταν ταυτόχρονα και προπονητής και μέλος του ΔΣ υπό μορφή οσφυοκάμπτη αχυράνθρωπου του Γερόλυμπου! Ήταν ένας από αυτούς που υπέγραφαν ότι του έβαζαν κάτω από το χέρι χωρίς να ρωτάει πολλά φτάνει να τον συντηρούσαν στη μίζερη θέση του!

Σήμερα η έκταση της οργάνωσής του έχει ξεθυμάνει και ο ίδιος έχει να δημοσιεύσει στο λογαριασμό του Facebook δραστηριότητές του από το 2016! Συμμετέχει σαν όνομα και πάλι στις επιθυμίες των νικητών των εκλογών στην ΕΛΟΚ φτάνει να ακούγεται κάπου το όνομά του και να παριστάνει τον "δάσκαλο"!!!

 

Η ανωτέρω καταχώρηση είναι από το 2013 (?)!

 

 Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

 

Η ανωτέρω καταχώρηση είναι από το 2016 στο https://www.facebook.com/peterpassis/!  Από το 1999, που βγήκε ο αθλητικός νόμος ο Πάσης ήταν παράνομο μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ, διότι ήταν και επαγγελματίας προπονητής, και αυτό τον έκανε υποχείριο του Γερόλυμπου, πράγμα που το απολάμβανε κιόλας!

 

Η ΠΟΠΚ δεν έχει σε καμιά απολύτως υπόληψη τα διπλώματα του Goju-ryu του ίδιου του Πέτρου Πάση και πολύ περισσότερο αυτά που έδινε αυτός στους μαθητές του!


30/4/2023 - Έρευνα της δραστηριότητας του 1ου τετραμήνου 2023 της "International Karate-do Goju-kai Association - Hellas (I.K.G.A.-Hellas)"!

 

Καμιά αξιόλογη δραστηριότητα δεν βρήκαμε στο site https://www.facebook.com/peterpassis/ ούτε στο https://www.facebook.com/people/INTERNATIONAL-KARATE-DO-GOJU-KAI-HELLAS/100054641220865/?paipv=0&eav=AfYMRf0s7B9OwGPl7Snq726eG7eCSR8cqWL7OE9r12CNxhcXFefnMVC_AcdSZ-U3bfY&_rdr της International Karate-do Goju-kai Association - Hellas (I.K.G.A.-Hellas) εκτός από σποραδικές προσωπικές φωτογραφίες του Πέτρου Πάση!

 

Τέλος, όλοι οι ανωτέρω προπονητές και οι μαθητές τους ΔΕΝ ανήκουν στην μοναδική εθνική ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε ΠΟΠΚ, ΔΕΝ μπορούν να ισχυρίζονται ότι κάνουν παραδοσιακό καράτε, ΔΕΝ έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή παραδοσιακού καράτε από την ΠΟΠΚ, ΔΕΝ έχουν αναγνωρισμένα Νταν από την ΠΟΠΚ και όσα Κύου και Νταν δίνουν είναι παράνομα και εξαπατούν τους ίδιους τους μαθητές τους με διπλώματα για τα σκουπίδια!

 

 Το ότι είσαστε απατεώνες το γνωρίζετε πολύ καλά, διότι κρύβετε συστηματικά τα Νταν, που δίνετε, αφού δεν δημοσιεύετε Κατάλογο των Νταν όλων των μαθητών σας!

 Πάρτε το απόφαση: ή θα ενταχθείτε στην ΠΟΠΚ ή θα κλείσετε για πάντα! Οι απάτες πρέπει να σταματήσουν!!!

 

Η Δεύτερη παρα-ομοσπονδία για το Goju-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η "JKF Goju-kai Karate-do Greece" με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Δημήτρη Τσακατάνη.

Αυτή υποτίθεται ότι είναι μέλος της JKF = Japan Karate Federation, αλλά δεν βλέπω αυτό να επιβεβαιώνεται από πουθενά!

 

Οι δραστηριότητες αυτής της οργάνωσης περιορίζονται στις δραστηριότητες ενός και μόνο συλλόγου, οι οποίες ήδη έχουν νοθευτεί από τις πεποιθήσεις του Δημήτρη Τσακατάνη να επιδιώκει και να αισθάνεται περήφανος για τα πληρωμένα μαϊμού-διπλώματα της WKF, που δίνει ο Αντόνιο Εσπίνος, πρόεδρος της WKF, για να παραμυθιάζουν οι ηλίθιοι τους παν-ηλίθιους!!!

 

Δημοσιεύσεις των δραστηριοτήτων του συλλόγου αυτού βλέπουμε μόνο στο

https://www.gojuryu.gr/jkfgojukai/index.php/el/ και ...

 

... και στο  https://www.facebook.com/JkfGojuKaiKarateByDtsakatanis/ ...

 

... ένώ κάποτε είχα βρει και το από 29/5/2005 επόμενο έγγραφο αντιπροσώπευσης για την "JKF GOJUKAI KARATE GREECE", που δεν το βρίσκω τώρα και άρα η αντιπροσώπευση αυτή θα έχει διακοπεί!

Γενικά, όμως, ο Δημήτρης Τσακατάνης δεν δημοσιεύει τα δικά του διπλώματα, δεν δημοσιεύει τα διπλώματα που δίνει στους μαθητές του και δεν δημοσιεύει πίνακα των Νταν που έχει δώσει! Μου μυρίζεται λάκκος στη φάβα! (Η φάβα είναι το Goju-ryu-Greece και "λάκκος" σημαίνει ... απάτη!)

 

Η παρουσία και βαρύτητα του Γκότζου-κάι του ενός συλλόγου του Δημήτρη Τσακατάνη είναι αμελητέα και όπως είναι προφανές η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει τα δικά του διπλώματα και όσα διπλώματα Νταν δίνει στους μαθητές του!


30/4/2023 - Έρευνα της δραστηριότητας του 1ου τετραμήνου 2023 της "Seiwakai Goju ryu Club, Athens, Greece, Member Jkf Gojukai Karate Do"!

 

Αρκετές δρατηριότητες ανακαλύψαμε στο site https://www.facebook.com/JkfGojuKaiKarateByDtsakatanis/ της σχολής! Κρατάμε τις απονομές Κύου και Νταν!

 

31 Ιανουαρίου , 2023

ΑΠΟΝΟΜΕΣ DAN BY SHIHAN Abel Figueiredo DIRECTOR EUROPE KYOSHI

ΤΣΑΚΑΤΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 6 DAN

ΜΗΤΣΙΟΥΛΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ 4 DAN

ΝΙΑΡΧΟΥ ΥΒΟΝΝΗ. 1 DAN

ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 1 DAN

9 Απριλίου 2023

ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 08/04/2023 ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ GOJURYU KARATE DO -SEIWAKAI AND JKF GOJUKAI ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ KYU ..ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 2 ΣΧΟΛΕΣ ...ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ..ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ..KATHOLOS Frank Katholos 5DAN IKO Kleanthis Mitsioulis 4DAN SEIWAKAI LEMONIS Dimitris Lemonis 3 DAN SEIWAKAI ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ CHIF DIRECTOR GREECE Dimitris Tsakatanis 6 DAN SEIWAKAI ..

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ .ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ..ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΑΣ .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΑΣ SEIWAKAI GREECE ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ..ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΦΑΙΔΡΑ Φαίδρα Κοντογιάννη ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΖΩΝΩΝ..

 

Και αναρωτιόμαστε:

Ο Δημήτρης Τσακατάνης έχει 6ο Νταν από την παραδοσιακή Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του Γκότζου-ρίου! Τι θέλει και πληρώνει και παίρνει Νταν  χωρίς εξετάσεις (αριστερά) από τον αεριτζή Αντόνιο Εσπίνος της WKF του μοντέρνου καράτε, αφού η WKF δεν έχει Νταν???

Ο Δημήτρης Τσακατάνης έχει 6ο Νταν από την παραδοσιακή Ευρωπαϊκή Ομοπσπονδία του Γκότζου-ρίου! Τι θέλει και πληρώνει και παίρνει το 6ο Νταν χωρίς εξετάσεις  στο "Takataka Karate-do" της ΕΛΟΚ  από τους απατεώνες της ΕΛΟΚ?

Μία εξήγηση υπάρχει για όλα αυτά: Οι Έλληνες "Μεγάλοι Μάστερ του Καράτε" έχουν συνηθίσει να περπατάνε στα ... τέσσερα!!! Ξέχασα! ... και να κρεμιώνται από τα δέντρα σαν τις ... μαϊμούδες!!!

 

Τέλος, όλοι οι ανωτέρω προπονητές και οι μαθητές τους ΔΕΝ ανήκουν στην μοναδική εθνική ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε ΠΟΠΚ, ΔΕΝ μπορούν να ισχυρίζονται ότι κάνουν παραδοσιακό καράτε, ΔΕΝ έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή παραδοσιακού καράτε από την ΠΟΠΚ, ΔΕΝ έχουν αναγνωρισμένα Νταν από την ΠΟΠΚ και όσα Κύου και Νταν δίνουν είναι παράνομα και εξαπατούν τους ίδιους τους μαθητές τους με διπλώματα για τα σκουπίδια!

 

 Το ότι είσαστε απατεώνες το γνωρίζετε πολύ καλά, διότι κρύβετε συστηματικά τα Νταν, που δίνετε, αφού δεν δημοσιεύετε Κατάλογο των Νταν όλων των μαθητών σας!

 Πάρτε το απόφαση: ή θα ενταχθείτε στην ΠΟΠΚ ή θα κλείσετε για πάντα! Οι απάτες πρέπει να σταματήσουν!!!

 

 Ε – Οι Απατεώνες του Σίτο-ρίου Καράτε και τα Νταν της Συμφοράς!  (Ενότητες)

Τέταρτη κατηγορία παρα-ομοσπονδιών Πυραμίδων Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες Σίτο-ρίου Καράτε από άτυπες οργανώσεις, αστικές εταιρίες και αλλοδαπές ομοσπονδίες ή ανεξάρτητους δασκάλους (όλοι δίνουν Κύου και Νταν δικά τους):

 

Ε1 - Η Πρώτη παρα-ομοσπονδία για το Shito-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι μίγμα των "Οργάνωση Shito-ryu", "Kobe Osaka International" και "International Shito-ryu Organization" (ISO) των ... Φαραώ Γερόλυμπου-Τσόγκα-Παπαδημητρόπουλου.  ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια! (Ενότητες)

 

Η εν λόγω καρα-κομπίνα, διότι περί κομπινάρας πρόκειται και ούτε καν περί παρα-ομοσπονδίας (!), στήθηκε από τον Γιώργο Γερόλυμπο και τον Γιώργο Τσόγκα από το 1990, που η ΕΟΕΚ αναγνωρίστηκε από τη ΓΓΑ και κανένας δεν το είχε πάρει χαμπάρι! Από τότε το μυαλό του Γερόλυμπου "είχε δει" την εξέλιξη της ΕΟΕΚ και τις επιχορηγήσεις που θα έπαιρνε, είχε πιάσει "στασίδι" στο ΔΣ της ΕΟΕΚ και είχε βρει και συνεργάτη (τον Τσόγκα) να του μαζέψει συλλόγους-ψήφους στη Γενική Συνέλευση μέσω του στιλ του Σίτο-ρίου!

Αριστερά, ο γνήσιος "εραστής της τέχνης του καράτε" Γιώργος Τσόγκας! Αλλά δεν του βγήκε και παρέμεινε "εραστής του ... εαυτού του"!!!

Ο Τσόγκας άρχισε καράτε στην Πάτρα το 1980 (?) σαν μαθητής του Μπουλούμπαση και είχε τότε καφέ ζώνη! Φόρεσε μόνος του τη μαύρη, 1ο Νταν, μετά από 3-4 χρόνια άλλαξε στιλ και πέρασε στο Σίτο-ρίου του περαστικού από την Ελλάδα Αλί Σακερί και μετά του Δημήτρη Ζεύκη και ίσως πήρε το 2ο Νταν. Στη συνέχεια άλλαξε δάσκαλο στο Σίτο-ρίου και πήγε κοντά σε έναν Γάλλο, που του έδωσε το 3ο Νταν, και τέλος, μαζί με τον Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο, ιδρύουν σε πρώτη φάση σύλλογο και τον εγγράφουν στην ΕΟΕΚ με ονομασία "Αθλητικός Σύλλογος ΟΡΓΑΝΩΣΗ SHITO-RYU KARATE" και μέσω αυτού προσηλυτίζουν και άλλους στο Σίτο-ρίου!

Οι δουλειές πάνε καλά, αλλά θέλουν και διεθνή αναγνώριση! Σε δεύτερη φάση, λοιπόν, κόλλησαν στην "Kobe Osaka International" του Άγγλου Τόμυ Μόρις, τεχνικού που έφερε ο Γερόλυμπος στην Ελλάδα από την Παγκόσμια και είχε αναπτύξει δικό του Διεθνές Δίκτυο Σίτο-ρίου, και ο οποίος ίσως έδωσε στον Τσόγκα το 4ο Νταν, και γίνονται παράρτημά της στην Ελλάδα!

Τρία χρόνια δούλευαν την "ευρω-κομπίνα" και οι τρεις Γερόλυμπος-Τσόγκας-Παπαδημητρόπουλος! Έπιασε ο Γερόλυμπος μια θέση στο ΔΣ/ΕΟΕΚ, την ενίσχυσε με μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας, έπεισε ο Γερόλυμπος 20 συλλόγους Σότοκαν δικούς του (η Βασίλω πρώτη και καλύτερη με δεύτερη τη σουπιά τον Γκουβούση!), έφτιαξε και ο Τσόγκας 20 συλλόγους Σίτο-ρίου και τότε, πανίσχυροι πλέον, έσκασαν το πραξικόπημα του τέλους του 1994 και επιβλήθηκαν αριθμητικά στην ΕΟΕΚ και κατά συνέπεια και διοικητικά! Ταυτόχρονα οι Γερόλυμπος και Τσόγκας άρχισαν να πουλάνε Σίτο-ρίου στον Ζαχόπουλο εξαπατώντας τον ίδιο και όλους τους δικούς του! Άλλο κορόιδο αυτός, γιατί δεν είχε καμιά ανάγκη από κανένα στιλ για να μπει ισότιμα με όλους τους άλλους συλλόγους στην ΕΟΕΚ το 1994 (φωτό αριστερά με τον Τόμι Μόρις)!!!

Παράλληλα, επειδή το καράτε ΔΕΝ ήταν Ολυμπιακό Άθλημα και επειδή ο Γερόλυμπος είχε στόχο μια θέση στην Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), έπιασε ο Γερόλυμπος τον κουμπάρο του, που ήταν στο ΔΣ του Χόκεϊ, το οποίο είχε μόνο 5-6 συλλόγους και δεν είχε την αναγνώριση της ΓΓΑ, τον έπεισε ότι με 20 συλλόγους (τον βλάκα, διότι αρκούσαν 5 σύλλογοι, αφού ακόμα ίσχυε ο νόμος 75/1975) καράτε θα έπαιρνε το Χόκεϊ την αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ με μόνο αντάλλαγμα να έμπαινε ο Γερόλυμπος εκπρόσωπος του Χόκεϊ στην ΕΟΕ, και αρπάζουν Γερόλυμπος και Τσόγκας και την ομοσπονδία του Χόκεϊ με συλλόγους καράτε!!!

1995-1996  ==> Η ΕΟΕΚ, λοιπόν στα χέρια του Γερόλυμπου και το Χόκεϊ στα χέρια του Τσόγκα με τον Γερόλυμπο εκπρόσωπο στην ΕΟΕ! Δεν περνάνε λίγοι μήνες, που πήρε η Αθήνα το 1996 τους Ολυμπιακούς του 2004 και γλυκαίνεται ο Τσόγκας από το χρήμα και τη δόξα, που έπεφταν στο Χόκεϊ! Άρχισε να ... κάνει κοιλιά από τις ... ταβέρνες και ταυτόχρονα να καλοβλέπει για τον εαυτό του τη θέση του Χόκεϊ στην ΕΟΕ! Του σκάει το παραμύθι του Γερόλυμπου και του παίρνει τη θέση στην ΕΟΕ με αποτέλεσμα να γίνουν μοιραία από δυό χωριά χωριάτες και δικαστικά και ενδο-ομοσπονδιακά με κομβικό πρόσωπο πλέον τον Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο, ο οποίος από τη ζώνη ... πριν από την άσπρη, που του άξιζε, βρέθηκε στο 2ο Νταν με τον Τσόγκα και με ... πύραυλο στο 6ο Νταν με τον Μόρις, μετά το σουτάρισμα του Τσόγκα από το καράτε, συνεχίζοντας με τον Γερόλυμπο την περίφημη "Kobe Osaka International-Hellas (ΚΟΙ-H)" (σαν τρένο δεν μοιάζει?)!!! Ιδού και το site της εποχής μετά από αγώνες και με επαίνους όλων των αρχι-λαμόγιων του καράτε της εποχής! Τώρα φυσικά τα έχουν σβήσει όλα!!!  ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια!

 

Παράδειγμα αγώνων της ιδιωτικής ΚΟΙ σε στάδιο του δημοσίου και με την Sportdata, που πλήρωνε η ΕΛΟΚ

 

Βεβαίως όλοι οι απατεώνες-καραγκιόζηδες "δάσκαλοι" εντός και εκτός ΕΟΕΚ τα έβλεπαν αυτά και καμιά κυρία δεν μιλούσε! Γιατί? Διότι απλούστατα όλοι έκαναν τα ίδια με την ανίκανη και άχρηστη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να κοιμάται με τα τσαρούχια χωρίς να βλέπει τους αθλητικούς εγκληματίες μέσα σε μια ομοσπονδία, την οποία επιχορηγεί!

     

 Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

 

Διωγμένος ο Τσόγκας από την ΕΟΕΚ κολλάει δίπλα στον Teruo Hayashi Shihan και έφτασε το 6ο Νταν σε χρόνο ρεκόρ και με 15 συλλόγους δίπλα του!!!

 ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια!

Σε τρίτη φάση, τσακώνεται ο Γερόλυμπος με τον Τόμι Μόρις και Γερόλυμπος με Παπαδημητρόπουλο αφήνουν την "KOBE" του Tommy και πλέον ιδρύουν την νέα ψευδο-ομοσπονδία "International Shito-ryu Organization" (ISO), η οποία δίνει φυσικά αβέρτα διπλώματα Νταν-Μαϊμούδες εισπράττοντας μαύρο χρήμα από τους ηλίθιους!!! Για παράδειγμα ένα πρώτο Νταν σαν το πιο κάτω έπιανε από 150 μέχρι 250 ευρώ εκείνη την εποχή ανάλογα με το πόσο ... μαλάκας ήταν εκείνος, που θα το πλήρωνε!!!  ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια!

 

Παράδειγμα αγώνων του ιδιωτικού Shito-ryu (ISO) στη μεταβατική περίοδο ακριβώς μετά την ΚΟΙ σε στάδιο του δημοσίου και με την Sportdata, που πλήρωνε η ΕΛΟΚ!

 

Το επόμενο δίπλωμα του 1ου Νταν είναι της ανύπαρκτης ISO  ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια, εκδόθηκε την 25/5/2012 και μαζί του θα εκδόθηκαν και άλλα παρόμοια 1ου, 2ου, 3ου και 4ου Νταν (!), το υπογράφει ο Γιώργος Γερόλυμπος ως "Chairman της ISO", αλλά χωρίς να είναι νόμιμος εκπρόσωπος με έγγραφα κάποιου τέτοιου οργανισμού (!) και φέρει τον αύξοντα αριθμό 262! Επομένως, 262 διπλώματα επί 200 € κατά μέσο όρο μας κάνουν 52.400 € μόνο από πρώτα Νταν και έχουμε και δεύτερα και τρίτα και τέταρτα ... κομματάκι πιο ακριβά για τους υψηλά ιστάμενους μαλάκες!!! Συνεπώς, ο Γερόλυμπος αποδεικνύεται και αυτός "κατά συρροή σαδιστής", διότι τύπωνε τα διπλώματά του σε χαρτόνι και όχι σε ... χαρτί υγείας!!!

Με κλικ στις μικρές φωτό βλέπετε και το ... "Σπίτι των Νταν" στην Πάχη των Μεγάρων!!!

 

 

Και ο κόσμος του καράτε αγοράζει τα σκουπίδια του Γερόλυμπου και του Παπαδημητρόπουλου!

Μέχρι τους Ολυμπιακούς του 2004 σουτάρει ο Τσόγκας τον Γερόλυμπο και τους συλλόγους του από το Χόκεϊ και σουτάρει ο Γερόλυμπος τον Τσόγκα και τους συλλόγους του από την ΕΛΟΚ πλέον!!! Μένει ο Τσόγκας με το ... "τέως" στο καράτε και μένει και ο Γερόλυμπος με το ... "τέως" στην ΕΟΕ!

Αρπάζει στη συνέχεια ο Γερόλυμπος το Τρίαθλο για να μη χάσει την ΕΟΕ και έρχεται ο Τσόγκας στην ΠΟΠΚ του παραδοσιακού καράτε με 11 συλλόγους, όπου τον δεχόμαστε για να υποβάλλουμε την αίτηση με 20 συλλόγους για την αναγνώριση της ΓΓΑ!

Ακριβώς τον Φεβρουάριο του 2004 σουτάρει η Αγγελοπούλου τον Γερόλυμπο από το "Αθήνα 2004"!!!

Στο τέλος του 2004, όμως, τσινάει και ο Παναγιώτης Δρακόπουλος, δεν έρχεται να κάνει εκλογές στην ΠΟΠΚ και στην αρχή του 2005 θέλει να διώξει τον Περσίδη από την ΠΟΠΚ! Προσβάλλουν την έλλειψη ΔΣ στην ΠΟΠΚ οι Δρακόπουλος και Τσόγκας και κερδίζει ο δεύτερος το δικαστήριο παίρνοντας προσωρινή διοίκηση (2005)! Τα βρίσκουν στη συνέχεια και συνεργάζονται Τσόγκας και Δρακόπουλος πετώντας έξω τον Περσίδη από την ΠΟΠΚ, αλλά η εξέλιξη απέδειξε το περίφημο: "ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ... ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ!" και η ΠΟΠΚ μένει τελικά στα χέρια του Περσίδη μετά από 2,5 χρόνια δικαστηρίων (2007)! Θέλατε δεν θέλατε βάλαμε και την ... Κοκκινοσκουφίτσα, που στο τέλος τα παίρνει όλα!!!

 

Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

 

Ο Τσόγκας εξαφανίστηκε από το καράτε και πληρώνει νομίζω κάτι πρόστιμα, γιατί τον έπιασαν να πουλάει ... "μόρια" σε γονείς για τα παιδιά τους από το Χόκεϊ!

 

 ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια!

 

 Δεν θέλει συζήτηση ότι όλα τα διπλώματα Shito-ryu Καράτε των:  "Οργάνωση Shito-ryu Karate", η οποία ψόφισε, "Kobe Osaka International-Hellas" (KOI-Hellas), η οποία επίσης ψόφισε, και "International Shito-ryu Organization" (ISO), η οποία επίσης καρα-ψόφισε είναι σκουπίδια για την ΠΟΠΚ! Το φυσικό επακόλουθο είναι και όλα τα επόμενα από οπουδήποτε διπλώματα, όσων πήραν επόμενα, με βάση προηγούμενα των ανωτέρω οργανισμών είναι άκυρα, διότι βασίστηκαν σε διπλώματα ανύπαρκτων οργανισμών!!

 

Ε2 - Η Δεύτερη παρα-ομοσπονδία για το Shito-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η "International Shitoryu-Shotokan Organization" (ISSO) των ... Φαραώ Γερόλυμπου, Ποντίδας, Χονδροματίδη, Γκάζι και Ζαρουχλιώτη.  ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια! (Ενότητες)

 

Αυτή είναι κορυφή στις απάτες της διεφθαρμένης ΕΛΟΚ και των ανθρώπων της, αλλά και κορυφαία απόδειξη της διαφθοράς και της ανικανότητας της ΓΓΑ!

Η ISSO δεν είχε καταστατικό, δεν είχε καμιά άλλη νομιμοποίηση, κάλυπτε θρασύτατα στιλ καράτε μέσα στην ΕΛΟΚ χωρίς η ΕΛΟΚ να έχει στιλ καράτε, διοργάνωνε αγώνες μέσα στην ΕΛΟΚ σε δημόσια στάδια και με την πλατφόρμα της Sportdata, που πλήρωνε η ΕΛΟΚ, έκανε εξετάσεις και πούλαγε Νταν, δημιούργησε δίκτυο προπονητών σε έναν ανύπαρκτο οργανισμό, εισέπραττε από αγώνες, από σεμινάρια, από εξέταστρα Νταν σε αθλητές και προπονητές, με τα Νταν τα δικά της έμπαιναν υποψήφιοι στις Σχολές προπονητών και γενικά ήταν μια "ομοσποδνία μέσα στην ομοσπονδία" χωρίς κανένας μαλάκας από τους επόμενους ούτε από όλο το καράτε, εκτός βέβαια από τους μετόχους της που θησαύριζαν, να βγάζει τσιμουδιά και όλοι να συμμετέχουν ως μέλη της ή να αποδέχονται τις δραστηριότητές της!

Όλα τους πάνε δεξιά εκτός από το www.karate.gr, που τους ξεμπροστιάζει σε κάθε βήμα τους!

 

     

 

"Έπιπλο" από το σπίτι

του Γερόλυμπου και ...

... και ο Υφυπουργός να κοιμάται όρθιος!!!

Μαθημένος ο Γερόλυμπος από τα λάθη του στις προηγούμενες ψευτο-ομοσπονδίες, αλλά και εκπαιδευμένος πλέον στην απέραντη βλακεία των ανθρώπων δημιουργεί μια εξαιρετική οργάνωση στην ISSO βάζοντας μαζί με το Σίτο-ρίου και το Σότοκαν, με βοηθό του το "πολυεργαλείο" Κέυβαν Γκάζι, ο οποίος χρεώνει ... 10 € τις πέντε τούμπες ... και παίρνεις και μία δωρεάν!!! Οι προπονητές και οι σύλλογοι τρέχουν να ενταχθούν στην ISSO και να κρύψουν την ανικανότητά τους πίσω από τα αγορασμένα διπλώματά της, αλλά και για να κερδίσουν την εύνοια του Γερόλυμπου! Γενικό τεχνικό Δερβέναγα στην ISSO έχει ορίσει ο Γερόλυμπος τον Παναγιώτη Χονδροματίδη, ο οποίος υπογράφει και τα διπλώματα Νταν της ISSO ως "Chief Instructor", τρομάρα του!!!  Η ISSO ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια!

 

Η θρασύτητα των Γιώργου και Εμμανουέλας Γερόλυμπου ήταν τόσο τεράστια (όσο τεράστια και η βλακεία που δέρνει τους αρμόδιους στη ΓΓΑ), ώστε επί 15 χρόνια λειτουργούσαν δικές τους ομοσπονδίες και μάτσωναν τις εισπράξεις μέσα στην εθνική ομοσπονδία ΕΛΟΚ, αλλά και η διαφθορά της σημερινής διοίκησης του Θεόδωρου-Μαργαρίτη Σιετή δεν πάει πίσω, διότι άφησε ατιμώρητες όλες τις απάτες εις βάρος της ΕΛΟΚ και του δημοσίου και ατιμώρητους όλους τους απατεώνες-συνεργάτες του Γερόλυμπου και τους έδωσε μάλιστα και κύριες θέσεις μέσα στην οργάνωση της ΕΛΟΚ! Αφήνουμε κατά μέρος τον βαθύ ύπνο των ανίκανων και άχρηστων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!

27/9/2013 - Αγώνες της ISSO σε εθνικό στάδιο με την Sportdata!

 

10/5/2014 - Αγώνες Shito Ryu της ISSO σε εθνικό στάδιο με την Sportdata!

 

31/5/2014 - Αγώνες Shotokan της ISSO σε εθνικό στάδιο με την Sportdata!

 

  ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια!:  Πώς να κάνετε τα κατοστάρικα ... χαρτί τουαλέτας!

 Μερικά διπλώματα μaϊμού της ISSO! Με κλικ μεγαλώνουν!!!

 Η Απάτη της Πυραμίδας: Εδώ πρόκειται για την κεφαλή της Πυραμίδας, που ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!

 

Η μαϊμού-ISSO πούλησε στην Ελλάδα μέσω των μαϊμούδων συλλόγων και προπονητών της περισσότερα από χίλια Νταν με μαύρο χρήμα εξαπατώντας όλους τους αθλητές της χωρίς οι ηλίθιοι της ΓΓΑ να πάρουν χαμπάρι τι τους έστελνα με τα δημοσιεύματά μου! Μετά και μόνο από τα δημοσιεύματα του www.karate.gr τρόμαξαν οι ατρόμητοι απατεώνες "Γερόλυμπος και Συνάφι του" έτρεξαν κρυφά στο τέλος του 2016 να ιδρύσουν μια μαϊμού εταιρεία κρυμένη σε κάποιες βουνοκορφές στην Αγγλία για να στηρίξουν την ISSO νομικά, ότι δήθεν υπάρχει! Κάποιοι από την αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ, όμως τότε, τους ανακάλυψαν και αποκάλυψαν την αντίστοιχη αίτηση στο επιμελητήριο της Ουαλλίας (???), που βλέπετε με κλικ εδώ(!) με τα ονόματα των Γιώργου Γερόλυμπου, Εμμανουέλας Ποντίδας-Γερολύμπου και Παναγιώτη Χονδροματίδη!  ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια!

 

Μετά το γιουχάισμα που έπεσε ο Γερόλυμπος έκλεισε την εταιρεία-μαϊμού, αλλά την ... ξανάνοιξε μετά από 2 χρόνια και τον ξαναπιάσανε και την ξανάκλεισε!!! Η ISSO έδινε  διπλώματα Νταν για Σότοκαν και Σίτο-ρίου, τα οποία δεν χρειάζεται φιλοσοφία ότι είναι κυριολεκτικά για τα σκουπίδια και ακόμα παραπέρα!!! Τα διπλώματα του Σίτο-ρίου τα υπογράφει ο Chief Instructor της ISSO Παναγιώτης Χονδροματίδης και έχουν γεμίσει τα σπίτια της Εύβοιας από τέτοια σκουπίδια, αλλά και της Αθήνας και άλλων μερών της Ελλάδας και θα τα δούμε πιο κάτω στο Σίτο-ρίου!

 

 Και με εικόνες για τους αναλφάβητους:

 ΕΚΛΕΙΣΕ με τα διπλώματα στα Σκουπίδια!

 

 Δεν θέλει συζήτηση ότι όλα τα διπλώματα Shito-ryu Καράτε της "International Shitoryu-Shotokan Organization" (ISSO), η οποία επίσης καρα-ψόφισε, είναι σκουπίδια για την ΠΟΠΚ! Το φυσικό επακόλουθο είναι και όλα τα επόμενα από οπουδήποτε διπλώματα, όσων πήραν επόμενα, με βάση προηγούμενα του ανωτέρω οργανισμού είναι άκυρα, διότι βασίστηκαν σε διπλώματα ανύπαρκτου οργανισμού!!

 

Ε3 - Η Τρίτη παρα-ομοσπονδία για το Shito-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η "Ελληνική Ένωση Shito-ryu Shukokai Karate Do" των ... Φαραώ Άννας Χουρδάκη και Νίκου Καραϊσκάκη με έδρα στην Κρήτη.  (Ενότητες)

 

Με site  στη διεύθυνση http://www.shukokai-greece.org/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE/΄ διαβάζουμε τα επόμενα και άλλα στοιχεία:

 

Καλώς ορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ένωσης Shito-ryu Shukokai Karate Do!

Η Ένωσή μας έχει την έδρα της στο Ηράκλειο της Κρήτης διευθύνεται από την ΧΟΥΡΔΑΚΗ Άννα sensei, 7o Dan και έχει Αρχηγό Εκπαιδευτή Ελλάδος τον Sensei Νικόλαο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, 7ο Dan.

Η Ελληνική Ένωση Shito-ryu Shukokai Karate Do ακολουθεί την φιλοσοφία και την τεχνική του YAMADA Haruyoshi, 10o Dan, Hanshi (Πρόεδρος της Παγκοσμίου Ένωσης Shito-ryu Shukokai).

Η Ένωσή μας είναι μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Shito-ryu Shukokai, που διευθύνεται από τον sensei Tsutomu KAMOHARA, 9o Dan, Πρόεδρο και Αρχηγό Εκπαιδευτή.

 

Πολλά Νταν βλέπουμε, κι άλλη Παγκόσια του Shito-ryu βλέπουμε, αλλά το ποιοί είναι και πώς αποκτήθηκαν αυτά τα Νταν θα πρέπει να μπει στο μικροσκόπιο, διότι το ιστορικό των ατόμων, που τα απέκτησαν δεν δικαιολογεί τέτοια κατακόρυφη άνοδο! Και από την άλλη μεριά, έχει διαπιστωθεί πλέον ότι ακόμα και οι Γιαπωνέζοι έχουν αλλάξει συνήθειες με τους εκτός Ιαπωνίας μαθητές τους (αλλά ακόμα και με τους Ιάπωνες!) και δίνουν Νταν παραβαίνοντας τους κανονισμούς, που εκείνοι έθεσαν πρώτοι και είχαν απαίτηση να ακολουθήσουν και όλοι οι εκτός Ιαπωνίας μαθητές τους!!!

Η οργάνωση, που δεν μας λέει τι νομιμοποίηση έχει (εταιρεία, ομοσπονδία, σύλλογος???) περιλαμβάνει ►τέσσερις σχολές, το site της δείχνει εγκαταλειμμένο και ως δραστηριότητες δείχνει μία για κάθε χρόνο από τα 2007 - 2009 - 2011 - 2013 - 2014!!! Κοινώς ... Ζόμπι!!! Από εξετάσεις Νταν βρίσκουμε μία το 2014 της επόμενης φωτό με τα χορταστικά διπλώματα! Πολύ πτωχή παρουσίαση! Και το ερώτημα πώς πήραν τα ΕΠΤΑ ΝΤΑΝ οι "δάσκαλοι" παραμένει αναπάντητο!

 

Βρήκαμε και ένα ακόμα Shito-ryu στην Κρήτη στη διεύθυνση:  https://www.facebook.com/Shukokai.Sitia/  του Νίκου Καραϊσκάκη με διάφορες τρελές αντιφάσεις μέσα! Πολύ πτωχή παρουσίαση!

Και τρίτος πυρήνας Shito-ryu Karate στην Κρήτη στη διεύθυνση http://izoimetatosxoleio9.weebly.com/shito-ryu.html με δάσκαλο τον Άγγελο Καραϊσκάκη (δεξιά)! Πολύ πτωχή παρουσίαση με στοιχεία 4 K MARTIAL ARTS ACADEMY, Hanchi : Angelos Karaiskakis -8- Dan Shihan, MOTOBU HA SHITO RYU KARATE DO! Επίσης, πολύ πτωχή παρουσίαση!

 

Και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν βρίσκουμε κανένα αρκετό στοιχείο, που να αποδεικνύει την παραδοσιακή διδασκαλία και εξέλιξη των προπονητών και των αθλητών αυτών των συλλόγων-σχολών και άρα η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει χωρίς εξετάσεις κανένα από τα διπλώματα Νταν προπονητών η/μαθητών τους!


30/4/2023 - Έρευνα της δραστηριότητας του 1ου τετραμήνου 2023 της "Ελληνικής Ένωσης Shito-ryu Shukokai Karate Do"!

 

Φτωχές και αραιές δρατηριότητες ανακαλύψαμε στο site https://www.facebook.com/karaiskakiskarate/, το οποίο αντικατέστησε το πρώτο site του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών στο Γιόφυρο, τη Νέα Αλικαρνασσό και τη Σητεία της Κρήτης! Κρατάμε τις συνεχόμενες απονομές Κύου και Νταν και ξαναθέτουμε το γνωστό ερώτημα:

Από ποιόν εθνικό οργανισμό αναγνωρίζονται αυτά τα Κύου και τα Νταν, που δίνουν οι Νίκος Καραϊσκάκης και Άννα Χουρδάκη???

 Απάντηση: ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! Πώς πήραν τα δικά τους 7 Νταν!!!

 

 Το ίδιο ισχύει και για τον σύλλογο του Άγγελου Καραϊσκάκη στα Χανιά με site το: 4 K MARTIAL ARTS ACADEMY, Hanchi : Angelos Karaiskakis -8- Dan Shihan, MOTOBU HA SHITO RYU KARATE DO!

https://www.facebook.com/people/4K-Martial-Arts-Academy/100063443936323/?paipv=0&eav=AfaZScm-9bMpVtW2rREM6tahfJe9EGNjNeR9FpoJqjrcgD9M00bKlhBnFfbx488QTYs&_rdr

Το παραμύθι δυστυχώς πάει σύνεφο και στην Κρήτη!

 

Τέλος, όλοι οι ανωτέρω προπονητές και οι μαθητές τους ΔΕΝ ανήκουν στην μοναδική εθνική ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε ΠΟΠΚ, ΔΕΝ μπορούν να ισχυρίζονται ότι κάνουν παραδοσιακό καράτε, ΔΕΝ έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή παραδοσιακού καράτε από την ΠΟΠΚ, ΔΕΝ έχουν αναγνωρισμένα Νταν από την ΠΟΠΚ και όσα Κύου και Νταν δίνουν είναι παράνομα και εξαπατούν τους ίδιους τους μαθητές τους με διπλώματα για τα σκουπίδια!

 

 Το ότι είσαστε απατεώνες το γνωρίζετε πολύ καλά, διότι κρύβετε συστηματικά τα Νταν, που δίνετε, αφού δεν δημοσιεύετε Κατάλογο των Νταν όλων των μαθητών σας!

 Πάρτε το απόφαση: ή θα ενταχθείτε στην ΠΟΠΚ ή θα κλείσετε για πάντα! Οι απάτες πρέπει να σταματήσουν!!!

 

Ε4 - Η Τέταρτη παρα-ομοσπονδία για το Shito-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η World Shitokai Karate-do Federation του Ιάπωνα ... Φαραώ Γκένζο Ιβάτα (!!!) (και Ιάπωνες ... Φαραώ έχει το μαγαζί παρακαλώ!) με ... υπο-Φαραούς τους Δημήτρη Ζεύκη, Γιώργο Πελέκη και Γιάννη Μοσχόβα!  (Ενότητες)

 

Η World Shitokai Karate-do Federation του Ιάπωνα ... Φαραώ Γκένζο Ιβάτα είναι ο διεθνής κλάδος μιας ιαπωνικής ομοσπονδίας-επιχείρησης (από τις τρεις ιαπωνικές ομοσπονδίες Σίτο-ρίου Καράτε, που υπάρχουν κατά πληροφορίες στην Ιαπωνία) υπό τον Γκένζο Ιβάτα, ο οποίος έχει ανακηρύξει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τρεις (!!!) και όχι έναν, «ισότιμους αντιπροσώπους» του στην Ελλάδα, τους ... Δημήτρη Ζεύκη, Γιώργο Πελέκη, Γιάννη Μοσχόβα, και ο οποίος αφ' ότου κληρονόμησε την ομοσπονδία από τον πατέρα του Μάνζο Ιβάτα, εμπορεύεται διεθνώς διπλώματα καράτε απονέμοντας αυτά σαν καθρεφτάκια και χαϊμαλιά στους «ιθαγενείς» διαφόρων χωρών συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, κατευθείαν από το 4ο Νταν και επάνω με αναδρομικά και εικονικά τα 1ο – 2ο – 3ο Νταν (εκτός και αν μερικά πλαστογραφούνται)!

 

Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

Εν προκειμένω διακρίνουμε και ... Υπο-Πυραμίδες!!!

 

 

Οι δύο ανωτέρω "επίσημοι εκπρόσωποι", όπως αυτο-αποκαλούνται, θα πρέπει να μας δείξουν όλα τους τα διπλώματα από το πρώτο Νταν μέχρι το έκτο, πότε τα πήρανε, από ποιόν τα πήρανε, πότε προπονήθηκαν γι' αυτά και τι εννοούν όταν λένε "αντιπρόσωποι"! Δηλαδή ο Γιάννης Μοσχόβας δεν είναι "αντιπρόσωπος"? Και αν δεν είναι τότε πώς φέρνει τον Γκένζο Ιβάτα σε σεμινάρια στην Ελλάδα? Και αν τον φέρνει, τότε πώς οι Ζεύκης και Πελέκης δεν συμμετέχουν σε αυτή την πρόσκληση?

 

Η ανωτέρω ανάρτηση είναι του Γιώργου Πελέκη (δεξιά) στο λογαριασμό του στο Facebook! Δηλώνει "δύο επίσημους εκπροσώπους" της Παγκόσιας Ομοσπονδίας Shitoryu Karate-Do" τον Ζεύκη (αριστερά) και τον εαυτό του!  Πρώτον, όμως, υπάρχει και ο Γιάννης Μοσχόβας με ίδια έγγραφα εκπροσώπησης και ίδια αντιμετώπιση από την "Παγκόσμια Ομοσπονδία"! Άρα δεν είναι μόνο οι δύο, αλλά είναι τρεις οι "εκπρόσωποι"! Δεύτερον, όταν οι εκπρόσωποι είναι περισσότεροι του ενός με δήθεν αποκλειστικότητα, τότε παύουν να είναι "εκπρόσωποι", αλλά είναι απλά μέλη ή ... "εμπορικοί πλασιέδες" σε κάποια οργάνωση! Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις συχνές επισκέψεις του Γκένζο Ιβάτα στην Ελλάδα για σεμινάρια, εξετάσεις και πωλήσεις διπλωμάτων Νταν! Τρίτον,  παραμύθια "Παγκόσμια" είναι η εν λόγω "ομοσπονδία"! Μια απλή επιχείρηση των Γιαπωνέζων είναι, που πουλάει διπλώματα καράτε στους Έλληνες Ιθαγενείς! Μια πραγματικά Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει κλάδους στις Πέντε Ηπείρους και μέλη της πραγματικές εθνικές ομοσπονδίες τουλάχιστον από 30 χώρες! Τι από αυτά έχει η "Παγκόσμια του Ιβάτα"? ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ο καθένας από τους Δημήτρη Ζεύκη, Γιώργο Πελέκη και Γιάννη Μοσχόβα έχει στήσει και μια δική του οργάνωση Σίτο-ρίιου και κάνει προπονήσεις, σεμινάρια και δίνει και διπλώματα Νταν! Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα?

Ειδικότερα:

α) η άτυπη «ένωση» "Hellenic Shitoryu Karatedo Union" χωρίς κανένα καταστατικό (311-1, στη διεύθυνση https://shitokai.gr/ ή/και https://www.facebook.com/dimitrios.zefkis )

ή ό,τι άλλο του ... Φαραώ Δημήτρη Ζεύκη, πρώτου ως άνω αντιπροσώπου της ιαπωνικής ομοσπονδίας, δεν νομιμοποιείται να εκδίδει διπλώματα Νταν, διότι νομικά και φορολογικά είναι ανύπαρκτη ως αθλητική ομοσπονδία!

β) η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία "Greek Shito-ryu Karate-do Organization" (311-2, στη διεύθυνση https://shitoryugreece.com/ ή/και https://www.facebook.com /shitoryuyoshukandojo/ ) ή ό,τι άλλο του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη προφανώς και δεν έχει κανένα δικαίωμα να απονέμει διπλώματα, διότι είναι προσωπική εταιρία με σκοπό το κέρδος για την επίτευξη των σκοπών της, ενώ το παραδοσιακό καράτε είναι ΑΘΛΗΜΑ υπαγόμενο στη ΓΓΑ και διοικούμενο βάσει του αθλητικού νόμου.

γ) η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία "Hellenic Karate-do Shitokai" (311-2, στη διεύθυνση https://hellenic-shitokai.gr/ ) ή ό,τι άλλο του ... Φαραώ Γιάννη Μοσχόβα προφανώς και δεν έχει κανένα δικαίωμα να απονέμει διπλώματα, διότι είναι προσωπική εταιρία με σκοπό το κέρδος για την επίτευξη των σκοπών της, ενώ το παραδοσιακό καράτε είναι ΑΘΛΗΜΑ υπαγόμενο στη ΓΓΑ και διοικούμενο βάσει του αθλητικού νόμου.

 

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε! Οι εν λόγω οργανώσεις ΔΕΝ δημοσιεύουν Πίνακα των Νταν, που έχουν δώσει, δεν έχουν καταστατικά ομοσπονδίας και δεν δηλώνουν την πραγματική ημερομηνία έναρξής τους! Τέλος, δεν έχουν επιτελείο διοικητικών και τεχνικών παρά μόνο έναν "αρχηγό", τον εαυτό τους!!!

Ή θα νομιμοποιηθείτε ή θα κλείσετε τελείως!

 

Ε4α - Ο κλάδος Σίτο-ρίου του "Σιχάν" Δημήτρη Ζεύκη.  (Ενότητες)

 

Τα επόμενα έγγραφα εκπροσώπησης (με κλικ μεγαλώνουν) της μαϊμούς-Παγκόσμιας του Σίτο-ρίου προς τους εκπροσώπους της Ζεύκη-Πελέκη-Μοσχόβα με αύξοντες αριθμούς 311-1, 311-2 και 311-3 και με τρία έτη ισχύος το καθένα αποδεικνύουν ότι πρόκειται για καραμπινάτη επιχείρηση του Γιαπωνέζου Γκένζο Ιβάτα στην Ελλάδα με κωδικό 311, όπως και σε άλλες χώρες με αντίστοιχους κωδικούς και αναφέρουν τον καθένα από τους τρεις εκπροσώπους ως "affiliated = συνδεδεμένο", πράγμα που σημαίνει "μέλος" και τίποτα παραπάνω!

 

Η βασική παρατήρηση στο όλο θέμα μας είναι ότι όταν μιλάμε για "δίπλωμα Νταν" εννοούμε πάντα "να έχει πανελλήνια ισχύ και αναγνώριση", ειδάλλως τι να το κάνει κανείς???

Τα διπλώματα Νταν της μαϊμούς-Παγκόσμιας του Σίτο-ρίου απαραιτήτως αναγνωρίζονται επιλεκτικά με προσοχή και υπό όρους ελέγχου των ηλικιών απόκτησης και των μεσοδιαστημάτων, αλλά και μέσω εξετάσεων, από την ΠΟΠΚ, διότι και η ιαπωνική οργάνωση, που τα εκδίδει, και οι οργανώσεις των τριών (???) εκπροσώπων της δεν είναι νομιμοποιημένες ως ομοσπονδίες ούτε μπορούν να νομιμοποιηθούν στην Ελλάδα ως διαχειρίστριες ενός αθλήματος, διότι βάσει νόμου μόνο μια αθλητική ομοσπονδία υπάρχει για όλα τα στιλ του παραδοσιακού καράτε και αυτή είναι η ΠΟΠΚ! Αφ' ετέρου και επειδή οι δύο από τους ανωτέρω εκπροσώπους έχουν ιδρύσει αστικές εταιρείες για την κάλυψη των δραστηριοτήτων τους, ξεκαθαρίζουμε εδώ ότι αστικές εταιρείες και ατομικές επιχειρήσεις μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες εκπαίδευσης στο άθλημα του παραδοσιακού καράτε, αλλά δεν μπορούν να διενεργούν πανελλήνιες εξετάσεις και να εκδίδουν διπλώματα Νταν πανελλήνιας εμβέλειας! Συνεπώς, τα διπλώματα Νταν, που εκδίδουν έχουν ισχύ εντός των τεσσάρων τοίχων των ανωτέρω επιχειρήσεων, ενώ διαφημίζονται κατά εξαπάτηση του αθητικού κοινού ότι έχουν πανελλαδική ισχύ!!!

Ένα φωτεινό και χρονικά διαρκές παράδειγμα του χάους, που επικρατεί στο ελληνικό καράτε, αποτελούν οι δραστηριότητεςτων δύο γνωστών "Σιχάν" ("δασκάλων") του Σίτο-ρίου Καράτε: του ... Φαραώ Δημήτρη Ζεύκη και του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη. Και με τους δύο αυτούς κυρίους έχω συζητήσει διεξοδικά και τους έχω αποδείξει ότι η μόνη οδός για να επισημοποιήσουν τις ιδιότητές τους ως εκπαιδευτές του Σίτο-ρίου είναι μέσω της ΠΟΠΚ, όπου τους είχα προσφέρει και δελεαστικές συμφωνίες αναγνώρισης! Παρ' όλα αυτά ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης ποτέ δεν πλησίασε την ΠΟΠΚ και ο ... Φαραώ Δημήτρης Ζεύκης με τον οποίο διατηρούσαμε και κάποια φιλική σχέση κάποιας συνεργασίας, τελικά τα πρόδωσε όλα με ανέντιμο και αχάριστο τρόπο και στράφηκε στην κατεύθυνση της αρπαχτής, την οποία ακολουθεί και ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης! Ίσως εγώ να μην είμαι αρκετά προσγειωμένος στην πραγματικότητα και πετάω στα σύννεφα πιστεύοντας ότι το παραδοσιακό καράτε πρέπει να μπει σε μια τάξη και όχι να γίνεται βορά των γυρολόγων δήθεν "Σιχάν"!

Ειδικότερα: η άτυπη «ένωση» "Hellenic Shitoryu Karatedo Union" χωρίς κανένα καταστατικό (311-1, στη διεύθυνση https://shitokai.gr/ ή/και https://www.facebook.com /dimitrios.zefkis ) ή ό,τι άλλο του ... Φαραώ Δημήτρη Ζεύκη, πρώτου ως άνω αντιπροσώπου της ιαπωνικής ομοσπονδίας, δεν νομιμοποιείται να εκδίδει διπλώματα Νταν, διότι νομικά και φορολογικά είναι ανύπαρκτη ως αθλητική ομοσπονδία!

 

Ας θυμίσουμε εδώ το ότι οι ... Φαραώ Δημήτρης Ζεύκης και Γιώργος Πελέκης ήταν και οι δύο απόβλητοι από το σώμα της ΕΛΟΚ από τον Γερόλυμπο, όταν αυτός είχε στο τσεπάκι του το Σίτο-ρίου με βαφτισμένο αρχηγό του τον ... Φαραώ Παναγιώτη Χονδροματίδη! Ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης είχε παρακολουθήσει ολόκληρη τη Σχολή Προπονητών της ΕΛΟΚ το 2014, ο Διευθυντής της Σχολής Χρήστος Μπουλούμπασης κατά διαταγή Γερόλυμπου τον είχε τιμωρήσει για κάποιο πταίσμα υπερβολικά και εσκεμμένα με δύο ημέρες αποβολή και επειδή αυτές οι δύο ημέρες περιείχαν πάνω από το 5% των επιτρεπομένων απουσιών στη Σχολή, στη συνέχεια το μέλος της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Ποντίδα-Γερολύμπου και ο διευθυντής της Σχολής Χρήστος Μπουλούμπασης με διαταγή Γερόλυμπου δεν του επέτρεψαν να δώσει εξετάσεις και έτσι δεν πήρε δίπλωμα προπονητή της ΕΛΟΚ. Έτσι ακριβώς δούλευε το βρώμικο μυαλό του Γερόλυμπου και της Ποντίδα! Του Μπουλούμπαση απλά δεν δούλευε καθόλου (ούτε δουλεύει)!

 

 Ο ... Φαραώ Δημήτρης Ζεύκης ειδικότερα:

 

Ο ... Φαραώ Δημήτρης Ζεύκης, ο οποίος ναι μεν αχολείται χρόνια με το Σίτο-ρίου καράτε, αλλά όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν πήρε μια σωστή απόφαση με αποτέλεσμα να βρίσκεται ακόμα και σήμερα στην αρχή! Και η αρχή για αυτόν είναι ότι ναι μεν του έδειξα απόλυτη εμπιστοσύνη και δέχθηκα ως αυθεντικά τα ιαπωνικά διπλώματά του, που μου παρουσίασε σε φωτοαντίγραφα και όχι ακόμα στα πρωτότυπα [1], όπως επανειλημμένα του έχω ζητήσει, αλλά η έκδοση των αντίστοιχων διπλωμάτων από την ΠΟΠΚ περιμένει ακόμα την πληρωμή των παραβόλων [2] για τα οποία δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ, ενώ η οικειοποίηση των διπλωμάτων της ΠΟΠΚ και η εξαφάνιση του ... Φαραώ Ζεύκη από τον ορίζοντα της ΠΟΠΚ (έγινε: μην τον είδατε!) τώρα που βρήκε τον ... Φαραώ Πελέκη αποτελεί παράπτωμα μόνιμης διαγραφής από την ΠΟΠΚ [3]!

 

29/5/2022 - Από ανάρτηση του ... Φαραώ Δημήτρη Ζεύκη στο λογαριασμό του στο Facebook:

Ανωτέρω από παλαιότερες αναρτήσεις του στον λογαριασμό Hellenic Shitoryu Karatedo Union (HSKU), δια του οποίου δίνει σεμινάρια, εξετάσεις και διπλώματα της εν λόγω ανύπαρκτης και κατά φαντασίαν του ενώσεως ...

... με τα διπλώματα-μαϊμού, που τυπώνει ο ίδιος και δίνει από την ανύπαρκτη HSKU, να φέρουν το επόμενο κείμενο με την υπογραφή του (στην Ελλάδα δίνει διπλώματα στην αγγλική για εφέ!):

Δηλαδή, ενώ ορκιζόταν συνεργασία με εμένα και την ΠΟΠΚ, υπέβαλε αίτηση για αναγνώριση των διπλωμάτων του από την ΠΟΠΚ και πήρε ευνοϊκά αυτά τα διπλώματα χωρίς να πληρώσει δεκάρα, ενώ ακόμα τα χρωστάει, ταυτόχρονα δημιουργούσε την HSKU, τύπωνε διπλώματα δικά του, έφτιαχνε σφραγίδες και μοίραζε διπλώματα-μαϊμού από ένωση-μαϊμού (πιθανόν να έφτιαξε κρυφά αστική εταιρία μιμούμενος τον Πελέκη και τον Μοσχόβα, αλλά ούτε αυτό μπορεί να κάνει!)! Το αποτέλεσμα είναι να έχασε για πάντα κάθε δίαυλο επαφής και συνεννόησης με την ΠΟΠΚ!!! Η αχαριστία είναι πλέον ποινικά κολάσιμη!

 

Πραγματικά, ο ... Φαραώ Δημήτρης Ζεύκης αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα της αρπαχτής από διπλώματα καράτε παρά τις δελεαστικές και πολύ ευνοϊκές συνθήκες συνεργασίας, που του πρόσφερε η ΠΟΠΚ! Παρά τη μακροχρόνια συνεργασία μας, στην οποία και εγώ τον έβλεπα ότι ήταν πολύ συγκρατημένος αφού με τον σύλλογό του μέσα στην ΠΟΠΚ δεν είχε δώσει ποτέ ούτε μια δεκάρα, προτίμησε το μπαγιόκο των διπλωμάτων-μαϊμού αντί της έννομης τάξης στο χώρο του καράτε! Μα αυτοί οι μαθητές του και οι μαθητές των μαθητών του δεν βλέπουν ότι τα διπλώματα που δίνει επί 20-30 χρόνια ποτέ και πουθενά δεν δημοσιεύονται, διότι απλούστατα είναι όλα σκουπίδια! Ακόμα και τα διπλώματα, που του έδωσε η ΠΟΠΚ καλή τη πίστη και χωρίς να ελέγξει ακόμα τα πρωτότυπα πρώτο έως τέταρτο Νταν στα Γιαπωνέζικα από την Ιαπωνία, ακόμα και αυτά με μεγάλη μου λύπη τού αφαιρούνται και εντέλλεται να τα επιστρέψει στην ΠΟΠΚ, διότι άλλωστε του είναι άχρηστα, αφού έχουν ακυρωθεί από την ΠΟΠΚ! Ο ίδιος δε μετά από την σωρεία ψεμάτων και υποκρισίας, που μας φούσκωσε, δεν πρόκειται ποτέ πλέον να γίνει δεκτός στην ΠΟΠΚ!

Για να πιστοποιήσουμε τα ανωτέρω δεν χρειάζεται να πάμε μακριά. Αρκεί η επόμενη καταχώρηση του Απόστολου Καψάλη, μαθητή του Ζεύκη, στο dynamicsports.gr, όπου φαίνεται ότι ο Δημήτρης Ζεύκης του είχε δώσει το 5ο Νταν το 2015, όταν ο ίδιος ο Ζεύκης είχε ακόμα το 5ο Νταν και το 6ο το πήρε το 2018 (δίπλωμα δεξιά):

Στην Ελλάδα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, η οποία αποκλειστικά διαχειρίζεται τα παραδοσιακά στιλ καράτε, δεν αναγνωρίζει κανένα από αυτά τα διπλώματα-μαϊμού!  Και μια φιλική συμβουλή: όταν φωτογραφίζεσαι με τον ... "δάσκαλο", να προσέχεις τι είναι πίσω σας!

Οι σύγχρονοι ... Φαραώ στήνουν και Παγκόσμιες Ομοσπονδίες από τις οποίες με ένα σεμινάριο των τεσσάρων ωρών δίνουν Νταν-Μαϊμού από το 4ο και πάνω με εικονικά τα 1ο, 2ο και 3ο!!! Φωτεινό παράδειγμα ο κύριος Μάστερ-Μαϊμού Γκένζο Ιβάτα τον Ιούνιο του 2022 ήρθε για σεμινάριο και έδωσε και διπλώματα (κάτω φωτό)!

Διακρίνονται από αριστερά οι Σουλτάτος, Ζαϊμάκης Γιώργος, Ζαϊμάκης Αλέξης, Ζεύκης, ΙΒΑΤΑ, Πελέκης, Καψάλης, Φούρλης, Ανδρεσάκης! Χαϊμαλιά και καθρεφτάκια σε αθλητές και προπονητές από τον Γκένζο Ιβάτα!!!

 

Οι δραστηριότητες του κ. Ζεύκη έχουν φθάσει και στην Κύπρο! Κάνει εξετάσεις και μοιράζει διπλώματα-μαϊμούδες, προσοχή, της δικής του επινόησης μαϊμουδένιας "Cyprus Shitoryu (Shitokai) Karate-Do Association" (τα έχει βάλει όλα μέσα), η οποία είναι και αυτή ανύπαρκτη!!! Εκεί, φυσικά, η ΠΟΠΚ δεν έχει καμιά δικαιοδοσία να επέμβει! Αλλά αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι στο παραμύθι με την εξαπάτηση της Πυραμίδας Νταν ΔΕΝ υπάρχει γεωγραφικό όριο! Μας επιτρέπουν, όμως, να θαυμάζουμε τη βιομηχανία που ... πεταλώνει τζιτζίκια στον ανήφορο! Ώωωω, τι  θεϊκό  δίπλωμα!!! Ποιά οργάνωση το απονέμει? Είναι και "Shitoryu" και "Shitokai"? Ποιος είναι ο Πρόεδρος? Ποιος είναι ο Γραμματέας? Μη ρωτάτε, όμως, περισσότερα! Υπογράφει ο ... "Θεός Ζεύκης", που είναι ... ΌΛΑ!

 

"19 Δεκεμβρίου 2022 - Ο χρήστης Αλέξης Ζαϊμάκης αισθάνεται πανευτυχής με το χρήστη Dimitrios Zefkis. Μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας και κόπου έφτασε η ώρα τις ανταμοιβής για τους μαθητές μου...την αποκτήσει Μαύρης Ζώνης στο Αυθεντικο Shito Ryu Shitokai Karate...με πάντα δίπλα μας να μας καθοδηγεί ο Δάσκαλο μου Ζεύκη Δημήτρη....πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά κ καλή συνέχεια σε αυτό που κάνουν....κ εις ανώτερα....osss!!!"Filonikakia team "

Μεγάλε "Δάσκαλε" Ζαϊμάκη: Ποιός ελληνικός οργανισμός καράτε αναγνωρίζει τα Κύου και Νταν, που δίνετε εσύ και ο Ζεύκης στους μαθητές σου? Η ΕΛΟΚ?  ΟΧΙ!  Οι άλλες οργανώσεις Σίτο-ρίου?  ΟΧΙ!  Οι άλλες οργανώσεις των άλλων στιλ καράτε?  ΟΧΙ!  Η ΠΟΠΚ?  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ!  Μήπως, λοιπόν εξαπατάτε όλα αυτά τα παιδάκια???  ΝΑΙ-ΝΑΙ-ΝΑΙ!  Τότε είσαστε απατεώνες!!!  ΝΑΙ-ΝΑΙ-ΝΑΙ!  Και αυτά τα λίγα, για να μην πιάσω το καράτε, που τους μαθαίνετε, το οποίο εφόσον ΔΕΝ ανήκετε στην ΠΟΠΚ, ΔΕΝ είναι το νόμιμο παραδοσιακό Σίτο-ρίου της χώρας μας!

Χιλιάδες διπλώματα-μαϊμού στα παιδάκια όλων των συλλόγων καράτε στην Ελλάδα από τους επιτήδειους απατεώνες! Ο Φαραώ κ. Δημήτρης Ζεύκης οπωσδήποτε διαβάζει την παρούσα ιστοσελίδα, που αποδεικνύει ότι τα διπλώματα, που δίνει, είναι μαϊμούδες και παρ' όλα αυτά επιμένει να τα δίνει! Στις ανωτέρω δύο φωτό βλέπουμε απονομές Κϋου και Νταν στη σχολή του Αλέξη Ζαϊμάκη, ο οποίος έχει 5ο Νταν από την WSKF του Μάστερ-Μαϊμού Γκένζο Ιβάτα!

 

Η σχέση του Δημήτρη Ζεύκη με την ΕΛΟΚ:

Ανεξάρτητα από τις προσωπικές του δραστηριότητες με τη δική του ομοσπονδία-μαϊμού ο Δημήτρης Ζεύκης μετά την αλλαγή στη διοίκηση της ΕΛΟΚ από τον Ιούνιο του 2021 έκανε προσπάθεια και έβαλε το σύλλογό του στην ΕΛΟΚ! Επί πληρωμή ή Δωρεάν Νταν από την ΕΛΟΚ δεν έχω ακούσει ακόμα να έχει πάρει, αλλά ως εκτός ΕΛΟΚ καθ' όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει χάσει όλες τις σχολές προπονητών της ΕΛΟΚ και  δεν έχει ούτε Γ΄ δίπλωμα άσκησης επαγγέλματος προπονητή!  Αυτό του στερεί τη δυνατότητα να αποκτήσει Β΄ και Γ΄ Δίπλωμα προπονητή στις επερχόμενες σχολές προπονητών της ΕΛΟΚ και άρα μονίμως για να συντηρεί το σύλογό του πληρώνει και θα πληρώνει άλλον προπονητή με δίπλωμα της ΕΛΟΚ, ενώ ο βλάκας θα μπορούσε να είχε δίπλωμα προπονητή της ΠΟΠΚ!

Και αναδύεται το ερώτημα:  Πού πας ρε Καραμήτρο και παριστάνεις τον ... Μάστερ, ενώ δεν έχεις ούτε δίπλωμα Γ΄ προπονητή???

 

 Η ΠΟΠΚ ΔΕΝ αναγνωρίζει κανένα από τα Νταν Σίτο-ρίου της World Shitoryu Karate-do Federation του Μάστερ-Μαϊμού Γκένζο Ιβάτα και κανένα του ελληνικού κλάδου της του Δημήτρη Ζεύκη! Για τα διπλώματα της Κύπρου απευθυνθείτε στο τοπικό ... τρελοκομείο!


30/4/2023 - Έρευνα της δραστηριότητας του 1ου τετραμήνου 2023 της οργάνωσης-μαϊμούς Hellenic Shitoryu Karatedo Union (HSKU) του Δημήτρη Ζεύκη!

 

Καμιά αξιόλογη δραστηριότητα δεν βρήκαμε στο site https://shitokai.gr/ της Hellenic Shitoryu Karatedo Union (HSKU) του Δημήτρη Ζεύκη για το έτος 2023, ενώ η συμμετοχή του Ζεύκη και αθλητών από το σύλλογό του δημοσιεύονται στο λογαριασμό του Facebook https://www.facebook.com /dimitrios.zefkis ως κατωτέρω:

Από το σεμινάριο του Κενίου Μαμπούνι στην Αθήνα: Οι ανωτέρω εκδότες διπλωμάτων Νταν-Μαϊμού ασφαλώς και συνεργάζονται!

 

Κενίου Μαμπούνι και Δημήτρης Ζεύκης με αθλητές του συλλόγου του δεύτερου στο σεμινάριο του πρώτου!

 

Βγαίνεις φωτογραφία με τον Πρόεδρο της "Παγκόσμιας" του Σίτο-ρίου, είσαι αυτόματα "μεγάλος δάσκαλος" και εσύ!!! Ποιάς "Παγκόσμιας", που δεν είναι Παγκόσμια, ποιός "Πρόεδρος", που δεν είναι εκλεγμένος πρόεδρος δημοκρατικής ομοσπονδίας, αλλά επιχειρηματίας-έμπορος, που "πουλάει" καράτε και διπλώματα σε ανθρώπους, που δεν τα αξίζουν??? Οικογενειακή επιχείρηση με χαϊμαλιά και καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς έχετε καταντήσει το Σίτο-ρίου Καράτε!!!

Το σεμινάριο 18-19/2/2023 του Μαμπούνι στην Αθήνα θα το δούμε πιο κάτω στην ενότητα για τον Γιώργο Πελέκη, που το οργάνωσε!

 

Ηράκλειο Κρήτης, 2 Απριλίου 2023, στις 9:32 μ.μ - "Ο χρήστης Αλέξης Ζαϊμάκης αισθάνεται γεμάτος ευγνωμοσύνη με το χρήστη Dimitrios Zefkis. Άλλο ένα όμορφο τριήμερο σεμινάριο στις σχολές του Ηρακλείου και Αρκαλοχωριου με τον Δάσκαλο μου Ζεύκη Δημήτρη να μας διδάσκει τις γνώσεις του πάνω στο Αγωνιστικό κομμάτι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...τον ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για όλα...και φυσικά τους μαθητές μου...και τους γονείς για όλη αυτή την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...να είστε όλοι καλά!!!" Filonikakia team...osss"

Έτσι έχει καταντήσει το καράτε: βγάζει ο ντόπιος ... Φαραώ δέκα φωτογραφίες με τον Γιαπωνέζο ... Φαραώ, πληρώνει και πέντε διπλώματα και δυό σεμινάρια και στη συνέχεια εισπράττει την "επένδυση" από τα κατώτερα κορόιδα της Πυραμίδας!!!

Ά, ρε Κεινοσούκε Ενοέντα! Θα τρίζουν τα κόκκαλά σου με αυτά, που συμβαίνουν σήμερα στο καράτε!!!

 

 Το ότι είσαστε απατεώνες το γνωρίζετε πολύ καλά, διότι κρύβετε συστηματικά τα Νταν, που δίνετε, αφού δεν δημοσιεύετε Κατάλογο των Νταν όλων των μαθητών σας!

 Πάρτε το απόφαση: ή θα ενταχθείτε στην ΠΟΠΚ ή θα κλείσετε για πάντα! Οι απάτες πρέπει να σταματήσουν!!!

 

 Ε4β - Ο κλάδος Σίτο-ρίου του "Σιχάν" Γιώργου Πελέκη  (Ενότητες)

 

Εδώ και πολλά χρόνια ο ... Φαραώ Ζεύκης πρώτος και ο ... Φαραώ Πελέκης αργότερα έχουν αναπτύξει συλλόγους δικούς τους, αλλά και διδάσκουν προπονητές άλλων συλλόγων υποσχόμενοι διπλώματα από την Ιαπωνική Ομοσπονδία του Σίτο-ρίου. Ο ... Φαραώ Ζεύκης είχε απευθείας επαφές με την Ιαπωνική ομοσπονδία και ο Πελέκης είχε επαφές με τον αρχαιότερο εν ζωή δάσκαλο του Σίτο-ρίου Κενέι Μαμπούνι, αλλά και με τον Κον Κάσσης από την Αυστραλία (έχουν και συγγενικό δεσμό), ο οποίος ήταν τελευταία και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της παγκόσμιας WKF. (Φωτό αριστερά οι Κάσσης και Μαμπούνι). Μάλιστα, ο Φαραώ Γιώργος Πελέκης δήλωνε "μαθητής" του Κώστα Κάσση! Τώρα με τον μαθητή στο Περιστέρι και τον δάσκαλο στην Αυστραλία γεννιέται το ερώτημα που ήταν το "Σχολείο"! Αλλά ... πίστευε και μη ερεύνα!

Παράλληλα, με τις μοιρασιές που κάνουν οι Γιαπωνέζοι, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δραστηριοποιείται ο Γκένζο Ιβάτα, που κληρονόμησε την Ιαπωνική Ομοσπονδία του Σίτο-ρίου από τον πατέρα του Μάνζο Ιβάτα, ο οποίος Γκένζο βλέπει το καράτε απόλυτα εμπορικά: Έρχεται στην Ελλάδα για σεμινάρια των 2-3 ημερών (εισπράττει!), κάνει εξετάσεις για Νταν (πάλι εισπράττει!), για τα οποία παίρνει παραγγελίες και τα φέρνει γραμμένα (!!!), δίνει στους "εκπροσώπους του" τίτλους "δασκάλου" (πάλι εισπράττει!) και τέλος δίνει μεγάλα Νταν σε διάφορους "αντιπροσώπους" της Ομοσπονδίας του στην Ελλάδα (πάλι εισπράττει!): τον Δημήτρη Ζεύκη, τον Γιώργο Πελέκη, τον Γιάννη Μοσχόβα και σε λίγο και άλλους! Φυσικά το κάθε χαρτί αντιπροσώπευσης ισχύει για τρία χρόνια, ώστε να πληρώσει πάλι ο "αντιπρόσωπος" για την ανανέωσή του (ώστε πάλι να εισπράττει!)!

Όπως είναι φανερό όποιος έχει σύλλογο και μπορεί να μαζεύει μαθητές για Νταν για τον ... Φαραώ Γκένζο Ιβάτα ( ... Ιάπωνας Φαραώ!), μπορεί να πάρει με την πρώτη τέταρτο Νταν με εικονικά περασμένες ημερομηνίες για τα 1ο, 2ο και 3ο Νταν, να γίνει και αυτός "αντιπρόσωπος" του Γκένζο Ιβάτα και στη συνέχεια να πουλάει και αυτός Νταν αβέρτα!

Με Γιαπωνέζους, λοιπόν, σαν τον ... Φαραώ Γκένζο Ιβάτα, με την εξάλειψη από προσώπου γης του Γερόλυμπου και με μια άχρηστη ΕΛΟΚ, όπου όλοι τα επιτρέπουν όλα φτάνει να διατηρούνται στην εξουσία καταλαβαίνετε το χάος, στο οποίο κολυμπάει το καράτε! Τι να την κάνουν την ΕΛΟΚ και την ΠΟΠΚ όλοι αυτοί οι αεριτζήδες, όταν το χάος τους ευνοεί και τους επιτρέπει να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες???

Ειδικότερα: η από 23/4/2018 αστική μη κερδοσκοπική εταιρία "Greek Shito-ryu Karate-do Organization" (311-2, στη διεύθυνση https://shitoryugreece.com/ ή/και https://www.facebook.com/ shitoryuyoshukandojo/ ) ή ό,τι άλλο του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη προφανώς και δεν έχει κανένα δικαίωμα να απονέμει διπλώματα, διότι είναι προσωπική εταιρία με σκοπό το κέρδος για την επίτευξη των σκοπών της, ενώ το παραδοσιακό καράτε είναι ΑΘΛΗΜΑ υπαγόμενο στη ΓΓΑ και διοικούμενο βάσει του αθλητικού νόμου.

Πριν από τη σύσταση της ανωτέρω εταιρίας (2018) ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης έδινε διπλώματα με όποιον τρόπο εύρισκε πιο πρόσφορο!

 

Ας θυμίσουμε εδώ το ότι οι ... Φαραώ Δημήτρης Ζεύκης και Γιώργος Πελέκης ήταν και οι δύο απόβλητοι από το σώμα της ΕΛΟΚ από τον Γερόλυμπο, όταν αυτός είχε στο τσεπάκι του το Σίτο-ρίου με βαφτισμένο αρχηγό του τον ... Φαραώ Παναγιώτη Χονδροματίδη! Ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης είχε παρακολουθήσει ολόκληρη τη Σχολή Προπονητών της ΕΛΟΚ το 2014, ο Διευθυντής της Σχολής Χρήστος Μπουλούμπασης κατά διαταγή Γερόλυμπου τον είχε τιμωρήσει για κάποιο πταίσμα υπερβολικά και εσκεμμένα με δύο ημέρες αποβολή και επειδή αυτές οι δύο ημέρες περιείχαν πάνω από το 5% των επιτρεπομένων απουσιών στη Σχολή, στη συνέχεια το μέλος της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Ποντίδα-Γερολύμπου και ο διευθυντής της Σχολής Χρήστος Μπουλούμπασης με διαταγή Γερόλυμπου δεν του επέτρεψαν να δώσει εξετάσεις και έτσι δεν πήρε δίπλωμα προπονητή της ΕΛΟΚ. Έτσι ακριβώς δούλευε το βρώμικο μυαλό του Γερόλυμπου και της Ποντίδα! Του Μπουλούμπαση απλά δεν δούλευε καθόλου (ούτε δουλεύει)!

 

Ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης σήμερα έχει ένα σύλλογο μέλος στην ΕΛΟΚ, πρόσφατα "αγόρασε" χωρίς εξετάσεις το 6ο Νταν/ΕΛΟΚ, αλλά ο ίδιος ΔΕΝ έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος από τη ΓΓΑ και ειδικότερα:

Ας παρατηρήσουμε μερικά στοιχεία, που μας δίνει ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης από το λογαριασμό του στο Facebook:

Πρώτα-πρώτα, όπως είπαμε ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης δεν έχει δίπλωμα προπονητή καράτε της ΓΓΑ, δεν μπορεί να διδάσκει νόμιμα ούτε στο γυμναστήριό του, ούτε σε σεμινάρια, που οργανώνει, ούτε σε άλλα γυμναστήρια και μπορεί να καταγγελθεί ανά πάσα στιγμή για αντιποίηση επαγγέλματος. Ακόμα και για το δικό του γυμναστήριο για να γίνει δεκτός στην ΕΛΟΚ και στο Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ πρέπει να έχει προσλάβει σύμβαση προπονητή με άδεια άσκησης επαγγέλματος από τη ΓΓΑ, ενώ ταυτόχρονα αυτός έχει το θράσος να παριστάνει τον "Σιχάν" και να δίνει Κύου και Νταν στο Σίτο-ρίου, που δεν έχουν όμως κανένα αντίκρυσμα! Συνεπώς εξαπατά τους μαθητές του! Με ποιό θράσος υπογράφει Διπλώματα Κύου και Νταν στο Σίτο-ρίου, ενώ γνωρίζει ότι υπάρχει μοναδική ελληνική ομοσπονδία με αποκλειστικό αυτό το δικαίωμα? Για να πείθει μάλιστα τους ηλίθιους "μαθητές του" έχει ιδρύσει και μια Αστική Εταιρεία δήθεν με τίτλο "Ελληνική Οργάνωση Shito-ryu Karate-do", (με πολλά ονόματα μετόχων, όπως βλέπετε) η οποία και αυτή είναι παράνομη, διότι από τον ελληνικό αθλητικό νόμο το καράτε ως άθλημα εμπίπτει στις αρμοδιότητες σωματείων ή ομοσπονδίων και όχι ατομικών ή εταιρικών επιχειρήσεων!

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

 

Ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης δημοσιεύει επιλεκτικά μερικές πληροφορίες για τα διπλώματά τα δικά του και μαθητών του! Γιατί δεν δημοσιεύει ολόκληρα τα διπλώματα να τα δούμε? Πότε, πού και με ποιόν δάσκαλο έκανε συνεχείς μακροχρόνιες προπονήσεις, και όχι τουριστική επίσκεψη, για να εκπαιδευτεί μακρύ χρονικό διάστημα στο απαιτητικό Σίτο-ρίου καράτε??? Και επίσης δεν βλέπουμε τα 1ο - 2ο - 3o Νταν της βασικότατης 12ετούς εκπαίδευσης μέχρι το 4ο Νταν στο καράτε! Αυτά δεν τα πήρε ποτέ???

 

Τέλος, στους μαθητές του στο σύλλογό του καθώς και σε άλλους συλλόγους, τι διπλώματα δίνει? Δικά του μαϊμουδένια? Με ποιό δικαίωμα και με ποιά αναγνώριση?

 

Τα πρώτα του διπλώματα στο Shitoryu για τα 4ο, 5ο, 6ο Νταν ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης τα έπαιρνε από τον Κενέι Μαμπούνι, αλλά μετά από 2-3-4 χρόνια έπαιρνε τα ίδια Νταν και από την World Shitoryu Karatedo Federation (WSKF) με υπογραφή του προέδρου της Γκένζο Ιβατα! Και γεννιέται το ερώτημα: αφού είχε πάρει τα 4ο, 5ο και 6ο Νταν από τον Κενέι Μαμπούνι, γιατί ξανάπαιρνε τα ίδια Νταν και από τον Γκένζο Ιβάτα? Η απάντηση είναι μία: Διότι οι Γιαπωνέζοι έχουν διαπιστώσει τους "λιγούρηδες για Νταν" και τους πουλάνε δύο φορές ... τα ίδια Νταν! Επιπρόσθετα, ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης, παρ' όλο που έχει διπλά τα Νταν του από τους Ιάπωνες, τον Σεπτέμβριο του 2021 πληρώνει 50(1ο)+100(2ο)+150(3ο)+200(4ο)+250(5ο)+300(6ο) = 1050 € για να προαχθεί κατευθείαν από το ΜΗΔΕΝ στο 6ο Νταν από την ΕΛΟΚ χωρίς εξετάσεις βάσει του Πρακτικού του ΔΣ/ΕΛΟΚ της 15/9/2021 (κάτω φωτό):

... σε μια εποχή, που η ΕΛΟΚ μοίραζε Νταν-Σαβούρα σε "προσωπικότητες" βάσει του Πρακτικού ΔΣ της 9/7/2021 με μία ανιστόρητη "Επιτροπή Ειδικού Σκοπού":

... όπου οι επόμενοι (και άλλοι) από το Πρακτικό ΔΣ της 2/9/2021 θεωρούνται μεταξύ των "προσωπικοτήτων", που κατέχουν πλέον με την αξία τους "Σαβουρο-Ντάν" μόνο με λεφτά και χωρίς εξετάσεις και εργασίες:

Για τα Σαβουρο-Ντάν της ΕΛΟΚ έχουμε γράψει στο άρθρο μας:

31/3/2023 - Οι Απατεώνες-Εκμεταλλευτές αθλητών και γονιών με τα Νταν/ΕΛΟΚ! Διπλώματα-μαϊμούδες με παράνομες αποδείξεις και αμαρτωλές εισπράξεις!

 

Τον Ιούνιο του 2001 κατέκτησε επιτυχώς τον βαθμό του 3ου Dan στο Shito ryu Karate do (Hayashi-Ha style). Τα διπλώματα του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη είναι τα επόμενα για τα 4ο, 5ο και 6ο Νταν από την WSKF (οι ημερομηνίες διαφέρουν από αυτές που μας λέει στο καρτελάκι του!), ένα δίπλωμα Shihan και το έγγραφο του αντιπροσώπου μέχρι την 30/9/2022 (με κλικ μεγαλώνουν):

Πάνω σε ποιά νομική βάση διοργανώνει σεμινάρια σαν το επόμενο ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης χωρίς να έχει δίπλωμα προπονητή της ΓΓΑ, χωρίς να έχει δίπλωμα προπονητή της ΠΟΠΚ, χωρίς να είναι ούτε σωματείο ούτε ομοσπονδία παρά μόνο μια απλή αστική εταιρεία? Λειτουργεί ή όχι παράνομα?

Από το λογαριασμό στο Facebook του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη αλιεύουμε τα επόμενα μαργαριτάρια, που αποδεικνύουν τη νοσηρότητα στο χώρο του καράτε και την Πυραμίδα της Απάτης των Νταν, που στήνεται:

 

28/2/2022 - Στην επόμενη φωτό γίνονται αγώνες για να δημιουργηθεί το "έρεισμα αθλητικού ενδιαφέροντος"! Πλαισιώνονται από "τοπικούς άρχοντες" για να γίνουν πιο πειστικά! Ένας σύλλογος διοργανώνει, έξι σύλλογοι παίρνουν μέρος, με την άδεια της ΕΛΟΚ, η ΕΛΟΚ δίνει και διατητές και αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω διοργανωση είχε τη στήριξη της Ελληνικής Οργάνωσης Shito-ryu Karate-do (Shitokai Ελλάδος)!!! Απατεώνες με περικεφαλαία διότι: 1) Οργάνωση Shito-ryu Karate-do δεν υπάρχει, 2) η ΕΛΟΚ δεν μπορεί να δίνει άδεια για αγώνες παραδοσιακού καράτε, 3) οι έξι σύλλογοι είναι σύλλογοι της ΕΛΟΚ και όχι της ΠΟΠΚ, 4) η διαιτητές που παραχωρήθηκαν ήταν του μοντέρνου καράτε της ΕΛΟΚ και όχι παραδοσιακού καράτε Shito-ryu, 5) οι τοπικές αρχόντισες (η κάθε κυρά Μαγδάλω, που θέλει να προβληθεί!) έχουν μεσάνυχτα και εξαπατήθηκαν, 6) πρέπει να είναι πολύ βλάκας κανείς για να γράψει τέτοιες αρλούμπες!!!

 

12/3/2022 - Στην επόμενη φωτό οργανώνονται σεμινάρια "διδασκαλίας" από τον ... Φαραώ Γιώργο Πελέκη, που δεν έχει καν δίπλωμα προπονητή!  Πλαισιώνονται από γνωστούς ιδιοκτήτες συλλόγων, οι οποίοι χάσανε τον "δάσκαλο" ... Φαραώ Χονδροματίδη του Γερόλυμπου και δείχνουν τώρα στο κοινό τους τον "δάσκαλο" ... Φαραώ Πελέκη, τον Αυτοδίδακτο!!! Όλοι οι "δάσκαλοι" του Σίτο-ρίου υπό τον Χονδροματίδη μετεξελίχθηκαν σε "δασκάλους" υπό τον Πελέκη, αρκεί να παραμείνουν "δάσκαλοι"!!! Εδώ ο Πελέκης μοστράρεται ως "επίσημος εκπρόσωπος του Soke Mabuni και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Shito-ryu Karate-do!

 

3/4/2022 - Και στην επόμενη φωτό φθάνουμε σιγά-σιγά στις εξετάσεις για Νταν-μαϊμού από τον Σιχάν Πελέκη! Τι λέει η ΕΛΟΚ για τις δραστηριότητες του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη? Δεν λέει τίποτα και θα εξηγήσουμε το γιατί!

 

Τα κορόϊδα είναι πολλά και οι απελπισμένοι για "ό,τι νάναι Νταν" ακόμα περισσότεροι! Τι βαθμούς Νταν θα πάρουν όλοι αυτοί και με ποιά εγκυρότητα, όταν η αποκλειστικά αρμόδια για τα παραδοσιακά στιλ στη χώρα μας Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε τους εξηγεί σε όλους τους τόνους ότι τα διπλώματα του Πελέκη ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΠΚ??? Είναι φανερό ότι η ΕΛΟΚ γνωρίζει τις δραστηριότητες του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη και δεν μπορεί νομικά να τον σταματήσει ή τον θέλει για να έχει "πιάσιμο" τον Κον Κάσση ή διότι τον χρησιμοποιεί για να χτυπήσει την ΠΟΠΚ! Έίναι φανερό ότι η ΕΛΟΚ επιδιώκει μετά μανίας να διαλύσει τα παραδοσιακά στιλ και την ΠΟΠΚ με σκοπό να κυριαρχεί με τα Νταν/ΕΛΟΚ, δηλαδή με τα σκουπίδια της!

 

16/4/2022 - Στην επόμενη φωτό, φυτώρια "δασκάλων" κατασκευάζει ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης ανά την Ελλάδα! Χωρίς καμιά αναγνώριση από καμιά επίσημη ομοσπονδία, ούτε την ΕΛΟΚ, ούτε την ΠΟΠΚ πού πάτε βρε ... Καραμήτροι??? Τους ονομάζει ο ίδιος αυθαίρετα και θρασύτατα "δασκάλους"!!!

Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

 

17/4/2022 - Και η ιστορία συνεχίζεται αποδεικνύοντας ότι το καράτε στη χώρα μας βρίσκεται ακόμα στην εποχή του ... Μεγαρίτη! ("Ρε Γιάννη, αφού ξέρεις, για μια φασουλάδα πάμε!" είχε πει ο Θόδωρος Μεγαρίτης στον Γιάννη Βερώνη, όταν ο δεύτερος πήγε για να παίξουν τζούντο και καράτε στο γυμναστήριό του πρώτου στην Ομόνοια το 1971!) Στην εποχή μας η φασουλάδα έχει γίνει ... σνίτσελ βιενουά με χαβιάρι και σαμπάνια (από ότι μαθαίνω από τις εξετάσεις για Κύου του Δημήτρη Τριανταφύλλη!)!

 

30/4/2022 - Στην επόμενη φωτό οι πιστοί του ... Φαραώ Χονδροματίδη, Ανδρεσάκης και Φούρλης, έγιναν οπαδοί του ... Φαραώ Πελέκη! Δηλαδή, "Άλλαξε ο Φαραώ και έβαλε τα ρούχα του Αλλιώ"!  Πρέπει να ενταχθείς στην Πυραμίδα και να πληρώνεις στους από πάνω της Πυραμίδας για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!! Αποδεικνύεται, λοιπόν, ότι ο ... Φαραώ Πελέκης δικτυώνεται πλέον ως "μεγάλος Δάσκαλος"!

Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

 

14/5/2022 - Ήθελα να ήξερα, όταν όλοι αυτοί στην κάτω φωτό συνειδητοποιήσουν ότι τους πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες πώς θα αντιδράσουν και προς εσένα και προς τους δασκάλους τους??? Διότι κάποιοι θα διαβάζουν το www.karate.gr, δεν μπορεί!!! Πηγαίνεις Ιαπωνία και βγαίνεις 3-4 φωτό με τον Μαμπούνι και στη συνέχεια μοστράρεσαι στην Ελλάδα ως εκπρόσωπός του???

 

14/5/2022 - Φτάσαμε στα διπλώματα Κύου και Νταν με παγώνια και ξενικά γράμματα για εφέ χωρίς καμιά νομική κάλυψη, τυπωμένα από τον ... Φαραώ Γιώργο Πελέκη για εξαπάτηση των προπονητών και των μαθητών των συλλόγων της Εύβοιας! Ποιά ομοσπονδία αναγνωρίζει αυτά τα διπλώματα??? ΚΑΜΙΑ!!! Αν μας πει: Η Ιαπωνική του Μαμπούνι, τότε η απάντηση είναι: να πάτε στην Ιαπωνία να σας τα αναγνωρίζουνε! Στην Ελλάδα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, η οποία αποκλειστικά διαχειρίζεται τα παραδοσιακά στιλ καράτε, δεν αναγνωρίζει τίποτα απολύτως!

 

 Είχαμε και Κύπελο Χαλκίδας από συλλόγους της ΕΛΟΚ, αλλά "υπό την αιγίδα" του Shito-kai Karate-do!

 

Και επιβεβαιώνεται η απόλυτη απάτη σε βάρος των μικρών αθλητών και των γονιών τους με τη διοργάνωση του "Mabuni Cup" από τον Σιχάν Πελέκη την 29/5/2022, όπου για παράδειγμα ο σύλλογος ΦΙΛΟΝΙΚΟΣ πήρε 175 χρυσά μετάλλια, 123 αργυρά και 134 χάλκινα! Το νέο αυτό έφθασε στην Ιαπωνία και οι Γιαπωνέζοι ... παραιτήθηκαν όλοι από το καράτε, γιατί η Ιαπωνία δεν έχει πλέον μέλλον μπροστά στην ... Εύβοια!!!

 

Τα τελευταία νέα του 2022 από το https://www.facebook.com/shitoryu.greece του Γιώργου Πελέκη είναι ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου 2022 βρέθηκε στην Ακτή του Ελεφαντοστού, όπου ο Κενίου Μαμπούνι έδωσε σεμινάριο για την τοπική ομοσπονδία Σίτο-ρίου και ήθελε κάποιον για βοηθό του!

Επάνω η αφίσα του σεμινάριου με βοηθό του Μάστερ Μαμπούνι τον Γιώργο Πελέκη, που έτρεξε να εξυπηρετήσει τον Μάστερ, και κάτω το πανώ του σταδίου!

 

Κάτω με επισήμους από τη διοργάνωση!

 

Κάτω ο Κενίου Μαμπούνι και ο Γιώργος Πελέκης! Η ζώνη τού μια ζωή επαγγελματία Γιαπωνέζου είναι ακόμα μαύρη με φθορές στις ακμές της, ενώ η ζώνη του ερασιτέχνη Έλληνα από μαύρη έχει γίνει κάτασπρη από τις χιλιάδες φορές δέσε-λύσε-δέσε στις χιλιάδες προπονήσεις του!!! Μερικοί φαρμακογλώσηδες λένε ότι την ... τρίβει στα κάγγελα της βεράντας για να δείχνει παλιοσειρά, αλλά δεν το πιστεύω!!! Μάλλον ήταν από πάντα ... άσπρη!

 

Κάτω η μεγάλη στιγμή της απονομής του 7ου Νταν (ανταμοιβή για την εξυπηρέτηση) από τον Κενίου Μαμπούνι στον Γιώργο Πελέκη! Τώρα ποιάς ομοσπονδίας είναι αυτό ή είναι προσωπικό ή είναι μαϊμού δεν γνωρίζω!!! Και γιατί ο Γιώργος Πελέκης παίρνει Νταν και από τον Κενέι Μαμπούνι και από τον Κον Κάσης και από τον Γκένζο Ιβάτα και από την ΕΛΟΚ και από τον Κενίου Μαμπούνι και αυτό δεν το γνωρίζω! Εγώ π.χ. έχω το χόμπι να μαζεύω ... καπάκια μπίρας!!!

Ή όπως τα έγραψε ο ίδιος ο Πελέκης στο Facebook: "Είναι πολύ μεγάλη τιμή να σε εξετάζει ο αρχηγός του Shitoryu Karate σε όλο τον κόσμο και να σου απονέμει το 7ο Νταν!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Soke Kenyu Mabuni και προπάντων στον Δάσκαλό μου Κωνσταντίνο Κάσση για τις γνώσεις που μου μετέδωσε!!!.... Είσαι τρεις μήνες μακριά μας Sensei Con αλλά δεν υπάρχει στιγμή που να μην σε σκέφτομαι..."!

Ένα ακόμα παραμύθι της Χαλιμάς του Γιώργου Πελέκη είναι ότι τον εξέτασε ο Κενίου Μαμπούνι μόνος του και του έδωσε το 7ο Νταν, όταν όλος ο πλανήτης γνωρίζει ότι σε όλες τις ομοσπονδίες παραδοσιακού καράτε το 7ο Νταν είναι πολύ υψηλός βαθμός και οι υποψήφιοι εξετάζονται από 5μελείς ή 7μελείς Επιτροπές Μεγάλων Δασκάλων στο Αρχηγείο της Ομοσπονδίας για να τον πάρουν και μόνον όταν πληρούν τα ηλικιακά κριτήρια, τα μεσοδιαστήματα από τα προηγούμενα Νταν και έχουν προσφέρει πραγματικά στο καράτε! Το 7ο Νταν το πήρε ο Πελέκης για τη βοήθειά του στο Νέο Πελάτη, που λέγεται ... Ακτή του Ελεφαντοστού!

 

Το πλήρωσε και το πήρε το Έβδομο Νταν ο Γιώργος Πελέκης την 4/9/2022 (ο αριθμός του στα ιαπωνικά?) στην Ακτή του Ελεφαντοστού και ακόμα δεν έχει άδεια άσκησης του επαγγέλματος του προπονητή ούτε από τη ΓΓΑ ούτε από την ΠΟΠΚ!!!

Και τα διπλώματα του Γιώργου Πελέκη είναι πλέον τα εξής:

Νταν Αριθμός Ημ/νία Ομοσπονδία Μεσοδιάστημα Ηλικία
1ο ??? ??? ??? ??? ???
2ο ??? ??? ??? ??? ???
3ο ??? 12/4/02 Hayashi Shito-ryu ??? 32
4ο 4-22 13/12/2012 WSKF 10,5 χρόνια 42
5o 5-44 11/12/2014 WSKF 2 χρόνια (!!!) 44
6o 6-27 25/11/2018 WSKF 4 χρόνια παρά 1 μήνα 48
7o ??? 5/9/2022 WSKF 4 χρόνια παρά 3 μήνες 52

Η ηλικία του Γιώργου Πελέκη στον πίνακα έχει υπολογιστεί με το να είναι 15 χρονών, όταν άρχισε καράτε το 1985 (???)!

Υστερεί ο μικρός λίγο στα μεσοδιαστήματα: από το 4ο στο 5ο έπρεπε να περάσουν 5 χρόνια αντί 2 με συνεχείς προπονήσεις, από το 5ο στο 6ο έπρεπε να περάσουν 6 χρόνια αντί 4 με συνεχείς προπονήσεις και εργασία και από το 6ο στο 7ο έπρεπε να περάσουν 7 αντί 4 χρόνια με συνεχείς προπονήσεις και εργασία!!!

 

Στο Βέλγιο (άνω) όπως γράφεται στο Facebook του Πελέκη:  "ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SHITO-RYU KARATE ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022 -  Ακόμη μια φορά ταξίδεψε ο σύλλογός μας στο Βέλγιο με ομάδα αθλητών για να παρακολουθήσουν το διεθνές σεμινάριο Shito-ryu Karate που πραγματοποιείται κάθε χρόνο αρχές Δεκεμβρίου, διοργανώνεται από το Shitokai Βελγίου και διδάσκει ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Shito-ryu Karate-do, Genzo Iwata Sensei. Για δεύτερη φορά τον συνόδευσαν και δίδαξαν μαζί του οι δάσκαλοι Shoko Sato και Allen Tanzadeh. H τοποθεσία του σεμιναρίου ήταν και φέτος η ίδια και συγκεκριμένα η πόλη Louvain-La Neuve που πλέον είναι ένας γνώριμος προορισμός για τον Πρόεδρο του Shitokai Ελλάδος και Τεχνικό Υπεύθυνο του Συλλόγου Γιώργο Πελέκη που ηγείτο για μια ακόμη φορά της ομάδας αθλητών που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και ταξίδεψαν μαζί του για να παρακολουθήσουν το επιτυχημένο αυτό σεμινάριο που κάθε χρόνο συγκεντρώνει αθλητές και δασκάλους από διάφορα μέρη της Ευρώπης. Και φυσικά μετά το πέρας του σεμιναρίου δεν παραλήφθηκε η καθιερωμένη περιήγηση σε διάφορα μέρη και αξιοθέατα του Βελγίου. Όλη η ομάδα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από το ταξίδι τόσο για τις γνώσεις που αποκόμισαν, όσο και για τα υπέροχα τοπία της όμορφης αυτής χώρας που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν."

Στην άνω φωτό σημειώνονται οι Ζεύκης και Πελέκης και κάτω δίνεται η ανάρτηση για το ίδιο σεμινάριο στο λογαριασμό του Ζαϊμάκη, μαθητή του Ζεύκη:

 

Αλλά θέλει και ο σιχάν Κενίου Μαμπούνι κάτι σε αντάλλαγμα: ένα σεμινάριο στην Ελλάδα με κάποιον δικό του "αντιπρόσωπο"! Ποιός θα το οργανώσει? Μα ο Γιώργος Πελέκης φυσικά στις 18-19/2/2023 και αυτό θα το δούμε πιο κάτω!

 

Μην τρομάζετε! Οι Ιάπωνες βρίσκονται σε συνεργασία! Οι Έλληνες είναι τα βλήματα!!!

Και για να κλείσουμε: Ο Φαραώ Γιώργος Πελέκης μου έστειλε εξώδικο για το παρόν άρθρο μου όπως δημοσιεύτηκε την 12/6/2022 με απειλή δικαστικής καταδίωξής μου για τα δημοσιεύματα! Δεν έδωσα καμιά απολύτως σημασία, διότι όσα γράφω είναι αλήθεια! Μέχρι σήμερα 23/12/2022 δεν έχω λάβει καμιά δικαστική ειδοποίηση και άρα και η προθεσμία για μήνυση πέρασε και το Εξώδικο πήγε στα σκουπίδια! Θα τον συμβούλευα να μη δημιουργήσει καμιά δικαστική υπόθεση, γιατί θα γυρίσει εις βάρος του! Απλά να προσγειωθεί στην πραγματικότητα και να μην πετάει στα σύννεφα!!!

 

 Η ΠΟΠΚ ΔΕΝ αναγνωρίζει κανένα από τα Νταν Σίτο-ρίου της World Shitoryu Karate-do Federation του Γκένζο Ιβάτα και κανένα του ελληνικού κλάδου της του Γιώργου Πελέκη!


30/4/2023 - Έρευνα της δραστηριότητας του 1ου τετραμήνου 2023 της οργάνωσης-μαϊμούς αστική μη κερδοσκοπική εταιρία "Greek Shito-ryu Karate-do Organization" του Γιώργου Πελέκη!

 

Μία δραστηριότητα βρήκαμε της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας "Greek Shito-ryu Karate-do Organization" του Γιώργου Πελέκη για το έτος 2023: ήταν το σεμινάριο με τον Κενίου Μαμπούνι στις 18,19/2/2023, που μας βοήθησε να καταλάβουμε ... "Τι είδε ο Γιαπωνέζος!" (στους ... Έλληνες!)

Ο Φαραώ Γιώργος Πελέκης φυσικά και διαβάζει την παρούσα ιστοσελίδα, που αποδεικνύει ότι τα διπλώματα, που δίνει, είναι μαϊμούδες και όμως συνεχίζει τις ίδιες δραστηριότητες με το ανωτέρω σεμινάριο χωρίς να καταλαβαίνει ότι το 7ο Νταν/μαϊμού και τα σεμινάρια-μαϊμού δεν οδηγούν πουθενά, αλλά κονταίνουν το αδιέξοδο!!!

Παρατηρήσεις στην ανωτέρω αφίσα: (1) Πρόκειται για σεμινάριο, που διοργανώνει μια αστική εταιρία και αφορά την ανάπτυξη ενός αθλήματος! (2) "Supported by Greek Shito-ryu Karate-do Organization", δηλαδή υποστηριζόμενο από την αστική εταιρία του Γιώργου Πελέκη, (3) Ο διδάσκων είναι ο Μάστερ Κενίου Μαμπούνι, (4) Πληροφορίες στο "Yoshukan Dojo", που είναι σύλλογος της ΕΛΟΚ και όχι η αστική εταιρία, (5) "Οργανωτής" ο Γιώργος Πελέκης και όχι η αστική εταιρία, (6) Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πρόγραμμα του σεμιναρίου και το κόστος!

 

Για το ανωτέρω σεμινάριο ο Γιώργος Πελέκης ανήρτησε την 22/2/2023 και επόμενες την επόμενη φτωχή ανακοίνωση στο Facebook με πολλές φωτογραφίες από επαγγελματία φωτογράφο, τις οποίες δεν δημοσιεύουμε λόγω το ότι τα δικαιώματα ανήκουν στον φωτογράφο! Αλλά και πάλι ένα διήμερο σεμινάριο με ΕΝΑΝ διδάσκοντα προς ένα αλλοπρόσαλλο κοινό από κίτρινες ζώνες μέχρι έκτα Νταν μη μου πείτε ότι δεν είναι τσίρκουλο! Τι θα πρωτοδιδάξει ο Μάστερ? Βασικές τεχνικές ή προχωρημένα Κάτα! Ποτέ δεν μπορεί να ταιριάξει και να αποδώσει ένα σεμινάριο 6-7 ωρών προς ένα τόσο διαφορετικό κοινό με τεχνική κατάρτιση από 2 χρόνια μέχρι 40 χρόνια!!! Πανηγύρι πωλήσεων διπλωμάτων ήταν!!!

 

Shitoryu Karate-Do ''Yoshukan" Dojo - Greece,  22 Μαρτίου  · 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SHITO-RYU ΜΕ ΤΟΝ SOKE KENYU MABUNI

Οκτώ χρόνια από την τελευταία επίσκεψή του, ο Soke (συνεχιστής) Kenyu Mabuni βρέθηκε και πάλι στην Ελλάδα για να διδάξει στο Διεθνές Τεχνικό Σεμινάριο Shito-ryu Karate-do που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα, στις 18 & 19 Φεβρουαρίου 2023, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ).

Ήταν μεγάλη τιμή για μία ακόμη φορά να φιλοξενούμε στην χώρα μας τον αρχηγό του στυλ Παγκοσμίως, τον "Κυβερνήτη" της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Shito-ryu Karate-do και εγγονό του Kenwa Mabuni, ιδρυτή του συγκεκριμένου συστήματος. Έναν μεγάλο Δάσκαλο που συνδυάζει το παραδοσιακό με το σπορ Καράτε.

Η πρόσκληση έγινε από το "Yoshukan dojo", την Ελληνική Οργάνωση Shito-ryu Karate-do (Shitokai Ελλάδος) ενώ την διοργάνωση ανέλαβε και πάλι ο επίσημος εκπρόσωπος του Soke Mabuni και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Shito-ryu Karate-do (Shitokai) για την Ελλάδα, Γιώργος Πελέκης.

Το σεμινάριο ήταν διήμερο, Σάββατο και Κυριακή, ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Ελληνοαυστραλού Δασκάλου Κωνσταντίνου Κάσση (Con Kassis) που έφυγε από την ζωή πρόσφατα και χωριζόταν σε διάφορα τμήματα ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.

Πριν την έναρξη της διδασκαλίας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Shihan Kassis, ενώ κατά την διάρκεια του καθιερωμένου επίσημου δείπνου το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε αφιέρωμα στην μνήμη του με προβολή φωτογραφιών και ομιλίες από τον Soke Kenyu Mabuni και τον Γιώργο Πελέκη, προσωπικό μαθητή του Δασκάλου Κάσση, πράγμα που προκάλεσε συγκίνηση ιδιαίτερα σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Όλοι απόλαυσαν την ενδιαφέρουσα διδασκαλία με βαθιά έμφαση στις λεπτομέρειες από τον Master Μabuni. Τους έφερε ακόμη πιο κοντά του με την απλότητά του, την ύψιστη ευγένειά του, τη μεταδοτικότητα του και με τη βαθιά του γνώση τόσο στο τεχνικό όσο και στο ιστορικό κομμάτι πάνω στο στυλ του Shitoryu.

Για κάποιους από τους συμμετέχοντες δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Δάσκαλο Mabuni και που διδάσκονταν από αυτόν, ενώ για κάποιους άλλους η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη. Εκτός από τους αθλητές και τους προπονητές - δασκάλους από διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και από διαφορετικές οργανώσεις που συμμετείχαν στο σεμινάριο, ταξίδεψαν και από το Βέλγιο, την Γαλλία, την Αλγερία, την Γερμανία και την Κύπρο, για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ όλοι συνεχάρησαν τον διοργανωτή καθώς τέτοιες διοργανώσεις προάγουν την γνώση και τις καλές διαπροσωπικές σχέσεις.

Το Καράτε ενώνει και κάθε προσπάθεια για την εξάπλωση και την προώθησή του πρέπει να υποστηρίζεται κάνοντας πέρα κάθε είδους αθέμιτο ανταγωνισμό, αντιπαλότητα και συκοφαντίες.

Μεταξύ άλλων το εκπαιδευτικό σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Shito-ryu Karate-do, Sensei Δημήτριος Ζεύκης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Shito-ryu Shukokai Karate Do, Sensei Νικόλαος Καραϊσκάκης, o Πρόεδρος του Shitokai Βελγίου Thierry Van Binst, ο Πρόεδρος του Shitokai Αλγερίας Kamel Grairia και ο εκπρόσωπος του Shito-ryu από την Κύπρο, Ιωάννης Γεννετίδης.

 

Σχόλια karate.gr:

Στο σεμινάριο δεν πήγα, ώστε να έχω προσωπική γνώμη, αλλά είδα προσεκτικά τις περίπου 120 φωτό στο site του Πελέκη! Είχε πάνω από 30 φωτό τον Μάστερ μεμονωμένα με Έλληνες προπονητές και τους αθλητές τους από τους συλλόγους τους, προφανώς για διαφημιστική χρήση μέσα στις σχολές τους. Και υπήρχαν πολλές από την προπόνηση με τον Μάστερ Μαμπούνι! Η προπόνηση ήταν πολύ χαλαρή σε σημείο, που δεν ίδρωσε κανένας, ήταν όλοι μαζί έγχρωμες ζώνες και μαύρες ζώνες μέχρι 6α Νταν σε σημείο, που οι πρώτοι δεν θα καταλάβαιναν τις τεχνικές και οι τελευταίοι θα έκλαιγαν τη μοίρα τους, που έκαναν τεχνικές εγχρώμων ζωνών!

Οι φωτό του Μαμπούνι με τους προπονητές και  τους αθλητές τους θα πήραν πάνω από δύο ώρες να τραβηχτούν! Οι φωτό από την προπόνηση είναι στατικές και δεν αποδίδουν τίποτα απολύτως! Άλλωστε οι φωτογραφίες από σεμινάριο καράτε δεν δείχνουν τίποτα για το επίπεδό του, διότι το καράτε είναι κινητική δραστηριότητα, η οποία αποδίδεται μόνο με βίντεο!

Οι ώρες κυλούσαν με τον Μάστερ να διδάσκει σε όλους μαζί ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΙΤΟ-ΡΙΟΥ ΚΑΡΑΤΕ σε ένα τμήμα με μόνο βοηθό του τον Γιώργο Πελέκη! Δεν είδα στις φωτό αυτό που έβλεπα σε άλλα σεμινάρια Ελλήνων δασκάλων (π.χ. της ΠΕΦΣΚ ή της JKA-Hellas), που χώριζαν τους αθλητές σε 4-5 τμήματα ανάλογα με τις γνώσεις τους, ώστε να έχει για όλους ενδιαφέρον το μάθημα, και υπήρχαν δάσκαλοι για όλα αυτά τα επίπεδα!

Στο σεμινάριο πήραν μέρος πάνω από 10 προπονητές της ΕΛΟΚ! Τι νόημα έχει πλέον αυτό?

Σαν εσωτερικό θέμα της ΕΛΟΚ, αυτό αποδεικνύει ότι οι προπονητές της την γράφουν εκεί, που δεν πιάνει η μελάνη, διότι, παρ' όλο που έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος από τη ΓΓΑ και εργάζονται μέσα από την ΕΛΟΚ, επιδιώκουν να παίρνουν τα σαβούρα-νταν του Μαμπούνι και του Πελέκη για να πουλάνε παράνομα Κύου και Νταν στους αθλητές τους! Οι σύλλογοί τους, άλλωστε, δεν είναι μέλη της ΠΟΠΚ, ώστε να πουν ότι ασχολούνται και με το (διαφορετικό από το αγωνιστικό καράτε) επίσημο παραδοσιακό καράτε! Η συμμετοχή τους, λοιπόν, σε αυτό το σεμινάριο προσβάλει τα συμφέροντα της ΕΛΟΚ, πράγμα που αποτελεί πειθαρχικό αδίκημα για την ΕΛΟΚ, διότι πήραν μέρος σε διοργάνωση, που θίγει και άμεσα και μακροχρόνια τα συμφέροντα της ΕΛΟΚ!

Από την πλευρά της ΓΓΑ η συμμετοχή των προπονητών σε αυτό το σεμινάριο αποδεικνύει ότι η ΓΓΑ δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του αθλήματος του καράτε και οι προπονητές της στρέφονται παράνομα προς άλλες κατευθύνσεις!

Από την πλευρά των προπονητών συλλόγων της ΕΛΟΚ, που πήραν μέρος σε αυτό το σεμινάριο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι όλοι απατεώνες, διότι παρ' όλο που έχουν άδεια προπονητή της ΕΛΟΚ του μοντέρνου καράτε και είναι όλοι τακτοποιημένοι στους συλλόγους τους, μόνη τους και εμμονική προσπάθεια είναι να πάρουν Νταν παραδοσιακού Σίτο-ρίου καράτε για να πουλάνε και αυτοί με τη σειρά τους Νταν στους μαθητές τους, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΠΚ!

Από την πλευρά των αθλητών, που πήραν μέρος σε αυτό το σεμινάριο: είναι ικανοποιημένοι που είδαν ... Γιαπωνέζο από κοντά πιστεύουν ότι με δυό μέρες προπόνηση έγιναν ... εκκολαπτόμενοι μάστερ και αυτοί!!! Κούνια που σας κούναγε! Απλά πήρατε μια ώθηση για να πληρώνετε τα σαβουρο-κύου και σαβουρο-ντάν των προπονητών σας χωρίς ... ενδοιασμούς!!! Άλλωστε είναι αυταπόδεικτα παν-ηλίθιος όποιος πιστεύει ότι ένα-δύο σεμινάρια το χρόνο αντικαθιστούν την πολυετή προπόνηση ανάμεσα στους βαθμούς των Νταν! Και είναι ιστορικά απόλυτα επιβεβαιωμένο ότι προπονητές με πραγματική αξία έβγαλαν οι γιαπωνέζοι δάσκαλοι, που κάθισαν και προπονοιύσαν επί πολλά χρόνια σε ελληνικά γυμναστήρια!

Τέλος, από την πλευρά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) το σεμινάριο-τσίρκουλο των Μαμπούνι-Πελέκη (που πληρώθηκε με μαύρο χρήμα από όλους τους συμμετέχοντες) ήταν μια παρέλαση ηλιθίων απόλυτα εκτός νόμου στη χώρα μας, εφόσον υπάρχει η εθνική ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε, διότι όλα τα Κύου και Νταν Μαμπούνι-Πελέκη και όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων προπονητών, που πήραν μέρος σε αυτό, είναι για τα σκουπίδια!!!

 

Στη συνέχεια, χρονικά, ακολούθησαν οι αναμενόμενες εξετάσεις για μαϊμούδες Κύου και Νταν στο σύλλογο του Πελέκη, ο οποίος ανήκει στην ΕΛΟΚ (που δεν έχει Νταν), δεν έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή της ΓΓΑ, δεν δίνει τα Κύου και Νταν της ΕΛΟΚ, αλλά τα δικά του, τα οποία δεν αναγνωρίζονται ούτε από την ΕΛΟΚ, ούτε από την ΠΟΠΚ, ούτε από κανένα άλλο οργανισμό Σίτο-ρίου καράτε, ούτε από κανένα άλλο στιλ καράτε!!!

 Ρε Καραμήτρο, από ποιόν αναγνωρίζονται τα Κύου και Νταν, που δίνεις???

 

Ανάρτηση Πελέκη: ==> 8 Απριλίου στις 10:42 μ.μ.  · 

Εξετάσεις στο άθλημα του Καράτε για το επίπεδο των εγχρώμων ζωνών και για τα τμήματα junior, παιδικό, εφήβων και ενηλίκων, πραγματοποιήθηκαν στις 24, 28 & 30 Μαρτίου 2023, από το “Yoshukan” dojo, αξιολογώντας για μία ακόμη φορά το τεχνικό επίπεδο των αθλητών και την ικανότητά τους για προαγωγή στο επόμενο επίπεδο.

Στις εξετάσεις συμμετείχε μέρος των αθλητών του συλλόγου οι οποίοι επιβραβεύτηκαν για την σκληρή προσπάθειά τους και την αφοσίωσή τους στο συγκεκριμένο άθλημα.

Το τεχνικό επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό και όλοι οι συμμετέχοντες πέρασαν με επιτυχία.

Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια και στους αθλητές αλλά και στους προπονητές του συλλόγου.

 

"Τι είδαν οι Γιαπωνέζοι Μαμπούνι και Ιβάτα" στους Έλληνες? Είδαν την εμμονή τους και το ψώνιο τους στα μαϊμουδένια Νταν και τους τα πουλάνε και μια και δυό φορές!!!

Ο Γιώργος Πελέκης παίρνει εδώ και χρόνια τα ίδια Νταν της WSKF (4-5-6-7) μια φορά από την ... οικογένεια Μαμπούνι σε οριζόντια Α4 και μια φορά από την ... οικογένεια Ιβάτα σε όρθια Α4, όπως αποδεικνύεται από τα επόμενα δύο διπλώματα του 4ου Νταν (με κλικ μεγαλώνουν και υπάρχουν και για τα άλλα Νταν) ...

... και μετά πάει και παίρνει τα σαβουρο-Νταν της ΕΛΟΚ! Και από κοντά δεν δείχνει για ... τρελός!!! Πολλοί, όμως, σήμερα είναι τρελοί χωρίς να το δείχνουν!!!

 

Από την άλλη μεριά και από όσα διπλώματα Νταν της WSKF έχω στα χέρια μου, συνοψίζω τα στοιχεία τους στον επόμενο αριστερό πίνακα, τον οποίο ταξινομώ δεξιά κατά Νταν και Α/Α για να δούμε καθαρά τις απάτες στα διπλώματα:

Η WSKF δίνει διπλώματα Νταν με συγκεκριμένη ημερομηνία και αύξοντα αριθμό για το κάθε Νταν στη χώρα Ελλάδα, στα οποία παρατηρούμε στον δεξί πίνακα:

1 - Στα πρώτα Νταν ο Αρβανίτης το πήρε με α/α 51 την 20/8/09, ενώ η Βερυκοκίδη και η Ριζάκη το πήραν την 27/6/22 (13 χρόνια αργότερα) με α/α 17 και 18 αντίστοιχα! Οι αντιστοιχίες δεν ταιριάζουν!  Κάτι δεν πάει καλά!

2 - Στα τέταρτα Νταν από τον Μοσχόβα μέχρι τον Πελέκη έχουμε 7 διπλώματα με τους α/α στη σειρά 01-02-03-04-05--06--22, με τα πρώτα πέντε να έχουν εκδοθεί την ίδια ημερομηνία 28/5/10, το έκτο του Ζαϊμάκη Α. μετά από 12 χρόνια με α/α 06 την 27/6/22 και το έβδομο του Πελέκη την 13/12/12, δηλαδή 10 χρόνια πριν από του Ζαϊμάκη Ααλλά με α/α 22 Πού πάτε ρε Καραμήτροι???

3 - Στα πέμπτα Νταν, ο Ζέρβας πήρε το 5ο Νταν με α/α 03 την 22/6/18, δηλαδή εννιά χρόνια μετά από τον δάσκαλό του Δημήτρη Ζεύκη, που πήρε το 5ο Νταν την 20/8/09, αλλά με μεγαλύτερο α/α ... 31, αλλά και 4 χρόνια ... μετά από τον Πελέκη, που πήρε το 5ο Νταν με μεγαλύτερο α/α 44 την 11/12/14!!!   Πού πάτε ρε Καραμήτροι-πλαστογράφοι???

4 - Στα έκτα Νταν ο Ζεύκης το πήρε με α/α 01 την 22/6/18, ο Πελέκης το πήρε με α/α 27 την 25/11/18 και ο Μοσχόβας το πήρε με α/α 30 την 14/3/19! Τα ενδιάμεσα 6α Νταν από α/α 02 μέχρι α/α 26 ποιοί ... Έλληνες Σιχάν τα έχουν πάρει ρε παιδιά, μήπως ξέρετε, να γίνω κι εγώ ... μαθητής τους???   Πού πάτε ρε Καραμήτροι-πλαστογράφοι???

5 - Τέλος, το 7ο Νταν το πήρε ο Πελέκης την 4/9/22 στην Ακτή του Ελεφαντοστού ζεστό-ζεστό με εξέταση μόνο από τον Κενίου Μαμπούνι!!! 

 

Ένα ακόμα παραμύθι της Χαλιμάς του Γιώργου Πελέκη είναι ότι τον εξέτασε ο Κενίου Μαμπούνι μόνος του και του έδωσε το 7ο Νταν, όταν όλος ο πλανήτης γνωρίζει ότι σε όλες τις ομοσπονδίες παραδοσιακού καράτε το 7ο Νταν είναι πολύ υψηλός βαθμός και οι υποψήφιοι εξετάζονται στην έδρα της ομοσπονδίας από 5μελείς ή 7μελείς Επιτροπές Μεγάλων Δασκάλων για να τον πάρουν και μόνον όταν πληρούν τα ηλικιακά κριτήρια, τα μεσοδιαστήματα από τα προηγούμενα Νταν και έχουν προσφέρει πραγματικές υπηρεσίες στο καράτε! Το 7ο Νταν το πήρε ο Πελέκης για τη βοήθειά του στο Νέο Πελάτη, που λέγεται ... Ακτή του Ελεφαντοστού!

Greetings from Kenyu Mabuni and Genzo Iwata: Thank you Greek Malakes ... για την "οικονομική ενίσχυση της Τσέπης μας" με μαύρο χρήμα, όπως λέει και ο Ταμίας της ΕΛΟΚ Θανάσης Φυλακτός!!!

 

Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι εκτός από τα πληρωμένα διπλώματα της WSKF κυκλοφορούν και πλαστά διπλώματα της WSKF, ενώ όλοι οι δήθεν "δάσκαλοι" του Σίτο-ρίου, μεγάλοι, μεσαίοι και μικροί βρίσκονται υπό αμφισβήτηση! Θα πάτε φυλακή από τον πρώτο γονιό, που θα σας μηνύσει ότι εξαπατάτε το παιδί του!!!

 

 Το ότι είσαστε απατεώνες το γνωρίζετε πολύ καλά, διότι κρύβετε συστηματικά τα Νταν, που δίνετε, αφού δεν δημοσιεύετε Κατάλογο των Νταν όλων των μαθητών σας!

 Πάρτε το απόφαση: ή θα ενταχθείτε στην ΠΟΠΚ ή θα κλείσετε για πάντα! Οι απάτες πρέπει να σταματήσουν!!!

 

 Ε4γ - Ο κλάδος Σίτο-ρίου του "Σιχάν" Γιάννη Μοσχόβα  (Ενότητες)

 

Ειδικότερα: η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία "Hellenic Karate-do Shitokai" (311-3, στη διεύθυνση https://hellenic-shitokai.gr/ ) ή ό,τι άλλο του ... Φαραώ Γιάννη Μοσχόβα προφανώς και δεν έχει κανένα δικαίωμα να απονέμει διπλώματα, διότι είναι προσωπική εταιρία με σκοπό το κέρδος για την επίτευξη των σκοπών της, ενώ το παραδοσιακό καράτε είναι ΑΘΛΗΜΑ υπαγόμενο στη ΓΓΑ και διοικούμενο βάσει του αθλητικού νόμου.

Από την 16/5/2022 ο Γιάννης Μοσχόβας είχε δημοσιεύσει ότι θα έφερνε ΜΟΝΟΣ του τον δάσκαλο Γκένζο Ιβάτα για σεμινάριο και εξετάσεις στο τέλος Ιουνίου, όπως έγραφε στην αφίσα κατωτέρω. Φυσικά θα είχε κάνει και μόνος του τον οικονομικό διακανονισμό με τον δάσκαλο! Στην ανακοίνωση αυτή δεν αναφέρονταν οι Ζεύκης και Πελέκης και ούτε σε καμιά άλλη δική τους αναφέρονταν σε αυτή την εκδήλωση! Από αυτό βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι Ζεύκης και Πελέκης δεν συμμετείχαν σε αυτή την πρόσκληση του δασκάλου. Από το περιβάλλον του Σίτο-ρίου μάλιστα είχα μάθει ότι οι Ζεύκης και Πελέκης είχαν βαλθεί να ακυρώσουν αυτό το σεμινάριο και εξετάσεις του Μοσχόβα και είναι προφανές ότι οι δύο "δάσκαλοι" είχαν αποφασίσει να αναπτυχθούν μέσω του Κώστα Κάσση, κουμπάρου του Γιώργου Πελέκη, που λόγω της θέσης του στην Παγκόσμια τους άνοιγε και την πόρτα της ΕΛΟΚ διάπλατα, ξεχνώντας πάντα ότι και οι δύο δεν έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή από τη ΓΓΑ, ενώ ο Μοσχόβας έχει!

Δυστυχώς, όμως, δεν τους βγήκε! Ο αιφνίδιος θάνατος του Κώστα Κάσση σε ηλικία περίπου 60-62 ετών τους άφησε σύξυλους να αιωρούνται στο διάστημα! Μην έχοντας, λοιπόν, καμιά εμπιστοσύνη στους ίδιους τους εαυτούς τους και στηριζόμενοι πάντα στο δεκανίκι ενός "δασκάλου" από το εξωτερικό στράφηκαν και πάλι στον Γκένζο Ιβάτα, ο οποίος έτριβε τα χέρια του φυσικά!!!

Το έχει πει και ο μεγάλος φιλόσοφος Θανάσης Βέγγος (όχι ... Φυλακτός!):  "ΠΕΛΆΑΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!" Χωρίς καμιά προσωπικότητα οι έλληνες δάσκαλοι του Σίτο-ρίου έχουν ανάγκη τη στήριξη των ψευδο-νταν από τον Ιάπωνα, που μας έχει γεμίσει καθρεφτάκια και χαϊμαλιά από το τέταρτο Νταν και πάνω! Αυτό είναι σήμερα το Σίτο-ρίου καράτε! Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε δεν τους εμπνέει, διότι χάνουνε τις πωλήσεις των Νταν-μαϊμού!!!

Ακολουθούν οι γελοίες, υποκριτικές και εσπευσμένες ανακοινώσεις των Ζεύκη και Πελέκη για τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια και εξετάσεις του Γκένζο Ιβάτα την 15η/6/2022 και 16η/6/2022 στο λογαριασμό Facebook του Ζεύκη και στο site dynamicsports.gr, αμέσως μόλις βρέθηκαν στο αδιέξοδο μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Κώστα Κάσση την 7/6/2022! Ούτε τον εκλιπόντα δεν σεβάστηκαν!

Για τον Γκένζο Ιβάτα οι Έλληνες είναι τα κορόιδα για τα σεμινάρια και Νταν-Ιαπωνίας-Μαϊμού, αφού έρχεται κάθε τρία χρόνια και μοιράζει Νταν χωρίς τις απαραίτητες πολυετείς προπονήσεις, ενώ κάθε τρία χρόνια παίρνει και μαζεμένα τα "παράβολα" για τα χαρτιά της αντιπροσώπευσης, όπως τα κατωτέρω (με κλικ στο καθένα)!

 

Τα ανωτέρω έγγραφα "certificates of affiliation", δηλαδή "πιστοποιητικά σύνδεσης-συνεργασίας" του Ιβάτα προς τους Ζεύκη και Πελέκη προφανώς και δεν αποτελούν  μοναδικά έγγραφα "αποκλειστικής αντιπροσώπευσης"! Ο Ιβάτα μπορεί να δώσει ακόμα δέκα τέτοια έγγραφα σε όποιους του εξασφαλίσουν "πελάτες" για σεμινάρια και Νταν! Όπως φαίνεται στα έγγραφα ο Ζεύκης έχει τον αριθμό 311-1 (311 είναι η Χώρα-Κορόιδο Ελλάδα) και ο Πελέκης έχει τον αριθμό 311-2! Και όπως βλέπετε τους δίνει την ίδια τριετή διάρκεια στα έγγραφα συνεργασίας, ώστε με ένα ταξίδι να εισπράττει από όλους και σεμινάρια και εξετάσεις Νταν και "παράβολα" για τις "αντιπροσωπεύσεις"!

Καλό θα ήταν όλοι οι επίδοξοι δάσκαλοι να μην χτίζετε παλάτια στην άμμο! Τα σεμινάρια και οι διδασκαλίες καράτε, οι εξετάσεις Νταν και η έκδοση διπλωμάτων Νταν αποτελούν επιχειρηματικές και εμπορικές δραστηριότητες, που υπόκεινται σε ΦΠΑ και φορολογία, οπότε δεν μπορούν να διοργανώνονται από Έλληνες για αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας, στα μουλωχτά παραβλέποντας τη φορολογική νομοθεσία της χώρας μας! Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει καταγγελία από οποιονδήποτε θιγόμενο στο Υπουργείο Οικονομικών, στις Εφορίες ή στο ΣΔΟΕ με τεράστιες συνέπειες για εσάς! Αυτά που ξέρατε, να τα αφήσετε, διότι η δική σας γαϊδουριά να θίγετε αδιάφοροι τα συμφέροντα άλλων δεν θα απολαμβάνει για πάντα την άφεση αμαρτιών από τους άλλους!

 

Την ίδια τακτική ακολουθεί και ο Γιάννης Μοσχόβας. Με έγγραφο "αντιπροσώπου" από τον Γκένζο Ιβατα ίδιο με των προηγούμενων δύο έχει αναπτύξει τον δικό του κλάδο του Σίτο-ρίου στην Ελλάδα, αλλά μόνο στην Αθήνα και όχι παραέξω!

Με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία "Hellenic Karate-do Shitokai" (311-3, στη διεύθυνση https://hellenic-shitokai.gr/ ) ή ό,τι άλλο του ... Φαραώ Γιάννη Μοσχόβα προφανώς και δεν έχει κανένα δικαίωμα να απονέμει διπλώματα, διότι είναι προσωπική εταιρία με σκοπό το κέρδος για την επίτευξη των σκοπών της, ενώ το παραδοσιακό καράτε είναι ΑΘΛΗΜΑ υπαγόμενο στη ΓΓΑ και διοικούμενο βάσει του αθλητικού νόμου.

Η ιστορία μας με τον Γιάννη Μοσχόβα είναι μεγάλη και άρχισε το 2017, όταν έδωσε 6ο Νταν στον ... εαυτό του και το σχολίασα δυσμενώς από το www.karate.gr.

Μου έκανε ασφαλιστικά μέτρα και κέρδισε, αγωγή για 6.000 € και κέρδισε στο Ειρηνοδικείο 3.000 €, έκανα έφεση, ώστε να ξαναδικαστεί η υπόθεση τον Ιανουάριο του 2024. Επίσης μου έκανε και μήνυση στο Πρωτοδικείο, που την κέρδισα εγώ και αθωώθηκα!

Ο Γιάννης Μοσχόβας σε τεχνική καράτε στην άκρη εξέδρας στη θάλασσα και σε άλλη τεχνική στα βράχια κάποιου καταρράκτη! Ποτέ μου δεν κατάλαβα τέτοιου είδους ηλίθιες φωτογραφίες! Η τεχνικές αυτές είναι τεχνικές από Κάτα, δηλ. από μια σερά 30-40-50 συνεχόμενων τεχνικών κατά φανταστικών αντιπάλων προς κάθε κατεύθυνση και άρα θέλει μια ακτίνα τουλάχιστον 10-15 μέτρων επίπεδο έδαφος γύρω από την αρχική της θέση! Είναι δυνατόν να πάει κανείς στην άκρη μιας εξέδρας ή στο βράχο ενός καταρράκτη για να εκτελέσει ένα τέτοιο Κάτα? Ή θα πέσει στη θάλασσα και θα ... τον φάνε τα ψάρια ή θα ... γκρεμοτσακιστεί από το βράχο!

 

Ο Γιάννης Μοσχόβας φέρνει κάθε χρόνο τον Γκένζο Ιβάτα για σεμινάρια και εξετάσεις Νταν. Ανανεώνει δε ως πιστός "αντιπρόσωπος" το έγγραφο εκπροσώπησης της ομοσπονδίας του Ιβάτα κάθε τρία χρόνια καταβάλλοντας βέβαια τα απαραίτητα μετρητά!!!

 

Φυσικά, ενδιάμεσα δίνει δικά του Κύου και Νταν βάση κάποιου αόριστου Κανονισμού της Αστικής του Εταιρείας, η οποία δεν έχει δικαιοδοσία να δίνει πανελλήνια ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ βαθμούς τεχνικής αξιολόγησης, διότι είναι ιδιωτική εταιρεία και όχι εθνική αθλητική ομοσπονδία, και επομένως δίνει μαϊμούδες!

 

Το σημείο σύγκρουσής μας ήταν το ότι την 16/7/2017 έδωσε, και το δημοσίευσε ανωτέρω, μπροστά στους μαθητές του (δηλαδή στον ... εαυτό του) ο ίδιος εξετάσεις για έκτο Νταν και το κατέκτησε ... επάξια!!! Πού έχει ακουστεί αυτό σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής, της παιδείας, της τεχνικής και της επιστήμης να δίνει κανένας εξετάσεις στον εαυτό του ??? Τη μήνυση την κέρδισα και για την αγωγή λίγη υπομονή!

 

Τελικά, όμως, το έκτο Νταν από την WSKF του Ιβάτα το πήρε, αφού το πλήρωσε στον επιχειρηματία Γιαπωνέζο, την 14/3/2019, δηλαδή 20 μήνες μετά από τις εξετάσεις στον εαυτό του, τις οποίες ο Ιάπωνας φυσικά τις αγνόησε! Αλλά με δεδομένο ότι το πέμπτο Νταν το είχε πάρει ο Μοσχόβας το 2015, θα κάνουμε και την παρατήρηση ότι ο επιχειρηματίας Γκένζο Ιβάτα δίνει τα έκτα Νταν στα τέσσερα χρόνια και όχι στα έξι, που είναι κανόνας για τα παραδοσιακά στιλ καράτε! Μετά από όλα αυτά:

 

 Η ΠΟΠΚ ΔΕΝ αναγνωρίζει κανένα από τα Νταν Σίτο-ρίου της World Shitoryu Karate-do Federation του Γκένζο Ιβάτα και κανένα του ελληνικού κλάδου της του Γιάννη Μοσχόβα.


30/4/2023 - Έρευνα της δραστηριότητας του 1ου τετραμήνου 2023 της οργάνωσης-μαϊμούς αστική μη κερδοσκοπική εταιρία "Hellenic Karate-do Shitokai" του Γιάννη Μοσχόβα!

 

Καμιά δραστηριότητα δεν βρήκαμε της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας "Hellenic Karate-do Shitokai" του Γιάννη Μοσχόβα για το έτος 2023! Ακόμα και στο σεμινάριο του Κενίου Μαμπούνι τον Φεβρουάριο ο Μοσχόβας δεν πήρε μέρος με μαθητές του έχοντας επικεντρωθεί στους αγώνες και τις διοργανώσεις της ΕΛΟΚ και της Σχολής Προπονητών του Ζίου-Ζίτσου!

Αυτή η στάση του Μοσχόβα μάλλον δείχνει πιστή συνεργασία μόνο με τον Γκένζο Ιβάτα, αλλά και διαφοροποίηση των Ζεύκη και Πελέκη από τον Ιβάτα!

 

Ζ - Κάποιοι από τα επαγγελματικά στιλ πλήρους επαφής παριστάνουν τους "παραδοσιακούς"! Αυτοί κι αν είναι "μαϊμούδες"!  (Ενότητες)

 

Σας δείχνουμε εδώ ότι η όρεξη των "μαϊμού παραδοσιακών στιλ" ήρθε αρχικά στον Γιώργο Κοσμίδη, αλλά δεν αποκλείω να έρθει και στους Γιάννη Στεφάνου και Λήο Κατσούρα! Η απάντηση είναι ότι τα στιλ καράτε που κάνουν δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με τα αναγνωρισμένα παραδοσιακά στιλ καράτε και αυτό να το χωνέψουν νωρίς! Άλλωστε αυτό είναι τόσο πασίγνωστο, ώστε οι επίδοξοι να υφαρπάξουν την αίγλη των παραδοσιακών στιλ φαντάζουν αυτονόητα ηλίθιοι!

 

Από τον Σύλλογο Υπέρτατης Αλήθειας του Γιώργου Κοσμίδη (http://www.academykaratevolou.gr/ ) προβάλλεται το ... Υπέρτατο Ψέμα ότι το Κυόκουσιν Καράτε είναι "παραδοσιακό"! Το καράτε που έκανε και κάνει ο Γιώργος Κοσμίδης δεν ήταν ποτέ ούτε παραδοσιακό ούτε ολυμπιακό!!!

 

Από κάποιον άλλο Σιχάν παραμυθιάζεται ο κόσμος ότι "Το Kyokushin Karate είναι μια παραδοσιακή πολεμική τέχνη ή Budo Karate"! Δεν ξέρω ποιανού μαθητής είναι ο "Σιχάν", αλλά μαζέψτε τον!

Η - Τελικό Συμπέρασμα: 18Ζωντανές+11Ψόφιες=29 Ομοσπονδίες-Μαϊμούδες έχουν "προσφέρει" Διπλώματα Νταν στους Ηλίθιους του Ζωολογικού Κήπου του Καράτε!!!  "Ψόφιες" και "Ζόμπι" Οργανώσεις, που έχουν δώσει ή δίνουν ακόμα διπλώματα-σκουπίδια για Νταν στο Καράτε!!!  (Ενότητες)

 

Από τις λεπτομερείς μελέτες των ανωτέρω: είκοσι επτά γνωστές οργανώσεις έδιναν ή/και δίνουν ανεξάρτητα μεταξύ τους διπλώματα Νταν-μαϊμού σε δήθεν παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα!

Στο Σότοκαν: έξι ζωντανές και τρεις ψόφιες!

Στο Γουάντο-ρίου: τρεις ζωντανές και τρεις ψόφιες!

Στο Γκότζου-ρίου: δύο ζωντανές!

Στο Σίτο-ρίου: πέντε ζωντανές και πέντε ψόφιες!

 

Το απόλυτα λυπηρό είναι ότι στην επικράτηση των ηλιθίων με τα Μαϊμούδες-Νταν πρωτοστάτησαν προπονητές με πραγματική αξία στην τεχνική του καράτε, αλλά μηδενικό μυαλό μέσα στο κεφάλι τους, διότι αφενός και οι ίδιοι στράφηκαν στο ζεστό χρήμα των ψευδο-Νταν και αφετέρου αποδέχθηκαν πολλούς άχρηστους και ανίκανους ως ισότιμους "δασκάλους" με αποτέλεσμα την κατακρήμνηση της δικής τους αξίας στις αξίες των δεύτερων!

Εξετάζοντας πρώτα τις έντεκα ψόφιες οργανώσεις, που έδιναν στο παρελθόν διπλώματα Νταν-μαϊμού στα παραδοσιακά στιλ είναι αυτονόητο ότι με το κλείσιμο της καθεμιάς αχρηστεύθηκαν και τα διπλώματα, που είχε εκδώσει, διότι είναι πάντα αυτονόητο ότι κάθε οργανισμός, που δίνει διπλώματα, οφείλει να τα υποστηρίζει με την "ζωή του και τη λειτουργία του"! Επομένως, όλα τα διπλώματα των οργανώσεων, που έδιναν Νταν-μαϊμού και έκλεισαν, δεν ισχύουν, αλλά ταυτόχρονα γίνεται και ανίσχυρη η υποστήριξη όσων επόμενων Νταν εκδόθηκαν στη συνέχεια με βάση τα Νταν των οργανώσεων, που έκλεισαν!

Εξετάζοντας στη συνέχεια τις δέκα έξι εν ενεργεία οργανώσεις, που δίνουν διπλώματα Νταν-μαϊμού ας μπούμε στη λογική της πιστοποίησης της αξιοπιστίας αυτών των διπλωμάτων Νταν με βασικό κριτήριο το ότι καμιά οργάνωση από αυτές ΔΕΝ αναγνωρίζει τα διπλώματα της άλλης, ενώ ποτέ καμιά από αυτές δεν δημοσιεύει το Μητρώο των Νταν της!!!

Έχουμε γίνει, βέβαια, και ο περίγελως του πλανήτη, όταν έρχεται ακόμα και η μαϊμού-ιαπωνική ομοσπονδία του Γκένζο Ιβάτα και μας πουλάει μαϊμού Νταν!!!

Και ΝΑΙ μεν είναι λογικό να μη θεωρούνται ισότιμα τα διπλώματα, όταν πρόκειται για διαφορετικά στιλ, αλλά εδώ ΔΕΝ αναγνωρίζονται ούτε τα διπλώματα όταν πρόκειται για το ίδιο στιλ!!!

Από την άλλη μεριά, καμιά από τις ανωτέρω οργανώσεις δεν είναι αθλητική ομοσπονδία, δεν δημοσιεύει τα διπλώματα των δασκάλων της, δεν δημοσιεύει τα διπλώματα των αθλητών της και για την έκδοση των διπλωμάταν Νταν συναλλάσσεται με μαύρο χρήμα χωρίς φορολογικές αποδείξεις στο όνομα του κάθε κατόχου Νταν, κτλ. κτλ., αλλά επίσης:

1 - Όσες είναι  ΑΕΡΙΤΖΗΔΙΚΕΣ  ψευτο-οργανώσεις στη φαντασία των ψευτο-δασκάλων τους χωρίς κανένα καταστατικό και εξαπατούν τους αθλητές τους, όπως π.χ. η οργάνωση του Δημήτρη Ζεύκη, είναι προφανές ότι τα διπλώματά τους είναι για τα σκουπίδια!!!

2 - Όσες είναι  ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ  εκδίδουν διπλώματα, που ισχύουν μέσα στους τέσσερις τοίχους της εταιρίας και ούτε εκατοστό πιο έξω, εξαπατώντας τους αθλητές τους, όπως π.χ. η οργάνωση του Γιώργου Πελέκη, πάλι είναι προφανές ότι τα διπλώματά τους είναι για τα σκουπίδια!!!

3 - Και τέλος, όσες λειτουργούν μεσοβέζικα  ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ  γνωστής ομοσπονδίας παραδοσιακού στιλ χωρίς νομική και φορολογική έδρα στην Ελλάδα, όπως π.χ. η οργάνωση του Τάσου Πανουσόπουλου και της JKA, τότε για αυτές ισχύει το ότι η χώρα μας έχει νόμιμη ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε υπό την προστασία της νομικής, φορολογικής και εδαφικής της κυριαρχίας, την ΠΟΠΚ, μέσα στις οποίες καμιά αλλοδαπή οργάνωση δεν έχει δικαιοδοσία με αποτέλεσμα όσα διπλώμαατα εκδίδει στην Ελλάδα να είναι για τα σκουπίδια!

 

Όλα τα ανωτέρω σημαίνουν ότι κάθε εξέταση για Νταν και κάθε εξ αυτής δίπλωμα Νταν ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ από την επίσημη εθνική ομοσπονδία ΠΟΠΚ του παραδοσιακού καράτε και κατά συνέπεια από κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό οργανισμό εντός Ελλάδος!!!

Για τα Σαβουρο-Ντάν της ΕΛΟΚ έχουμε γράψει σχετικά στο άρθρο μας:

31/3/2023 - Οι Απατεώνες-Εκμεταλλευτές αθλητών και γονιών με τα Νταν/ΕΛΟΚ! Διπλώματα-μαϊμούδες με παράνομες αποδείξεις και αμαρτωλές εισπράξεις!

Γεννιέται, λοιπόν, το ερώτημα, γιατί όλοι αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι "δάσκαλοι" του καράτε με δήθεν προφίλ έντιμου και νομοταγή ανθρώπου αποφάσισαν να δημιουργήσουν δικές τους "παράνομες οργανώσεις-μαϊμού" με τις οποίες να πείθουν τους ίδιους τους μαθητές τους, που τους εμπιστεύονται τυφλά, ότι τα Νταν που δίνουν οι οργανώσεις τους είναι αναγνωρίσιμα από κάθε οργανισμό του καράτε, πράγμα αυτονόητα ψευδές? Και όχι μόνο αυτό, αλλά και ενώ παράλληλα γνωρίζουν από το 1995 την ύπαρξη της επίσημης εθνικής ομοσπονδίας παραδοσιακού καράτε ΠΟΠΚ, ποτέ δεν έκαναν την παραμικρή επαφή για να τακτοποιήσουν τα δικά τους Νταν και των μαθητών τους!

Η απάντηση είναι πολύ απλή: Πρώτον διότι τα δικά τους Νταν είναι όλα μαϊμουδένια και Δεύτερον καθαρά και μόνο για το προσωπικό όφελος της είσπραξης των εξετάστρων για τα Κύου και τα Νταν περιφρονώντας κυνικά την απογοήτευση των μαθητών τους, όταν συνειδητοποιήσουν την εξαπάτησή τους και τη μηδενική αξία των διπλωμάτων τους!!!!


 Και τελικά καταλήγουμε στους επόμενους δύο πίνακες για τις   "Ψόφιες" και "Ζόμπι" Οργανώσεις,  δια των οποίων τα διάφορα Λαμόγια έχουν δώσει ή και δίνουν ακόμα διπλώματα Κύου και Νταν στο Καράτε για τα Σκουπίδια στην Ελλάδα! ("Ψόφιες" σημαίνει "ψόφιες" και "Ζόμπι" σημαίνει "ζωντανές-νεκρές"!)

Είναι αυτονόητο ότι όλοι όσοι έχουν διπλώματα των ανωτέρω οργανώσεων με τις υπογραφές των λαμόγιων της δεξιάς στήλης καλά θα κάνουν να τα πετάξουν στα σκουπίδια, διότι πλέον εκτός όλων των άλλων δεν υποστηρίζονται από την οργάνωση που τα εξέδωσε, η οποία έχει κλείσει!

Είναι, επίσης, αυτονόητο ότι από τις οργανώσεις του ανωτέρω πίνακα, που λειτουργούν ακόμα σήμερα, κανένα σωματείο, καμιά αστική εταιρία, καμιά αλλοδαπή οργάνωση και κανένας ιδιώτης δεν είναι σε νομική θέση να κάνει εξετάσεις και να εκδίδει διπλώματα παραδοσιακού καράτε πανελλήνιας εμβέλειας και αποδοχής, διότι το αποκλειστικό αυτό δικαίωμα στον κυρίαρχο χώρο της Ελλάδας το έχει με τελεσίδικη και αμετάκλητη απόφαση δικαστηρίων (νομολογία) από τον Ιανουάριο του 1995 μόνον η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ).

 

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

 

   Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.