karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

Πρώτη δημοσίευση 10/7/2022.

, Αρχική,  , Επικαιρότητα,  , Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Συνεχίζεται η Διοίκηση της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό ... "Μοντέλο" Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"! Το ότι 1) διοικούν την ΕΛΟΚ μόνο ΤΡΙΑ άτομα της Εκτελεστικής Επιτροπής, 2) Σκοταδισμός στις αποφάσεις του ΔΣ! 3) Δεν γράφεται στα Πρακτικά κάθε συζήτηση στις συνεδριάσεις του ΔΣ, και 4) Χειραγώγηση των λειτουργιών της ΕΛΟΚ από συγκεκριμένες συμμορίες!

 Πυραμίδες Νταν με ... Τούβλα! Οι Shihan του Shitoryu! Ανασυντάσσεται το Shotokan! Οι Συμμορίες χειραγώγησης της ΕΛΟΚ! Επιτροπές και Πειθαρχικό. Σχολή Προπονητών και Παρανομίες ΕΛΟΚ!

 Στο κάθε Πρακτικό του ΔΣ ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν, ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε γνώμες, απόψεις και ιδέες των συμβούλων υπάρχουν, όπως βέβαια όφειλαν πάντα να υπάρχουν! Αντίθετα, όλα καλύπτονται με τις παραπλανητικές εκφράσεις "μετά από διαλογική συζήτηση" και "εγκρίνονται οι αποφάσεις της ημερομηνίας τάδε της Εκτελεστικής Επιτροπής" χωρίς ποτέ αυτές να καταγράφονται και να αναφέρονται. Επομένως το κάθε Πρακτικό ΔΣ είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο. Απάτη είναι η Παραπλάνηση προς ίδιον όφελος!

 

27 Νταν ΕΛΟΚ

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Α – Σχετικά με την Απάτη των ΝΤΑΝ της ΕΛΟΚ!

Β – 27-30/6/2022 - Οι Πυραμίδες των Νταν του "Iwata Shitoryu"!!!

Γ – Πανελλήνια Ένωση Φίλων Σότοκαν Καράτε: Μπίκας, Κραββαρίτης, Γκουβούσης, Οτάκε!

Δ - Επανάσταση, ανανέωση και ένα "καθαρό πρόσωπο" κέρδισαν τις εκλογές της 29/5/2021 στην ΕΛΟΚ! Πώς μας βγήκαν, όμως, μέχρι σήμερα ένα χρόνο και ένα μήνα μετά τις εκλογές!

Ε - Οι Ύποπτες Επιτροπές της ΕΛΟΚ και το Πειθαρχικό Συμβούλιο!

Ζ - Οι Ομάδες χειραγώγησης των λειτουργιών της ΕΛΟΚ!

Η - Οι συγκεντρωτικές ευθύνες ενός Προέδρου για τα ... μπάζα!

Θ - Η Σχολή Προπονητών Β΄ Τάξης!

 Ι - Οι αυταπόδεικτες διαχρονικές παρανομίες της ΕΛΟΚ από τη μελέτη των Εκθέσεων των Ορκωτών Λογιστών παλαιότερων και πρόσφατων! Μαζί και οι καραμπινάτες παρανομίες της σημερινής Διοίκησης Σιετή!

 M A K I W A R A .


 Α – Σχετικά με την Απάτη των ΝΤΑΝ της ΕΛΟΚ και άλλων!  (Ενότητες)

 

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού που δίνουν, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 ολόκληρα χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

Άλλωστε ποτέ δεν θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε τα ιστορικά και πραγματικά επιχειρήματα, που περιέχονται στα επόμενα επαναλαμβανόμενα επί πολλά χρόνια άρθρα μου:

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!

καθώς και στα κατά καιρούς επόμενα άρθρα μου με κλικ εδώ σε PDF, ώστε να λειτουργούν τα Links, και στις επόμενες δύο εικόνες, ώστε να τα βλέπετε όλα μαζί:

 

Ελπίζω να έχω πείσει κάθε λογικό άνθρωπο ότι τα Νταν, που δίνει η ΕΛΟΚ και υπογράφει ο απερίγραπτος πρόεδρός της Θεόδωρος Α-Σιετής χωρίς να έχει δικαίωμα στα στιλ του καράτε, χωρίς ή με εξετάσεις, χωρίς πιστοποιημένους εξεταστές, χωρίς να έχει στιλ καράτε στη λειτουργία της, χωρίς Μητρώο Νταν από την ημέρα που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα, χωρίς ..., χωρίς..., χωρίς ..., είναι κυριολεκτικά για τα ... μπάζα και το μόνο, που επιτυγχάνουν αυτοί οι βαθμοί Νταν είναι να βαθμολογούν το μέγεθος της βλακείας των κατόχων τους!!!

Αλλά ακόμα και τρελοί να είσαστε και να εξακολουθείτε να επιδιώκετε να αποκτήσετε αυτά τα Νταν ... Βλακείας, πώς κοιμόσαστε τα βράδια, όταν υπάρχει κάποιος, που χαρακτηρίζει τα 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο και 8ο Νταν της ΕΛΟΚ ως Νταν Απέραντης Βλακείας και η ΕΛΟΚ δεν μπορεί να του κάνει τίποτα???

 

Η ΕΛΟΚ του Θεόδωρου Α-Σιετή συνεχίζει τις απάτες της δίνοντας παράνομα ΝΤΑΝ για εισπρακτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους,  εισπράττοντας παράνομα μαύρο χρήμα, χωρίς εγκεκριμένο κανονισμό και κατά Εκτροπή από τον Σκοπό για τον οποίο αναγνωρίστηκε από τη ΓΓΑ:

Ανακοίνωση της ΕΛΟΚ την 8/3/2022: ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ DAN/ΕΛΟΚ την 27/3/2022

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ και ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Προκειμένου να περιοριστεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του ιού σαν ελάχιστο μέτρο επιδημιολογικής παρακολούθησης όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να προσκομίσουν ένα από τα κάτωθι:
α) Ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού, εκδίδεται από το www.gov.gr
β) Ψηφιακό πιστοποιητικό νόσησης τους τελευταίους 3 μήνες εκδίδεται από το www.gov.gr
γ) Αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού PCR τεστ το οποίο να έχει γίνει 24-72 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων υπογεγραμμένο από τους υποβληθέντες.
δ) Αρνητικό αποτέλεσμα Rapid τεστ το οποίο να έχει γίνει 24-48 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων υπογεγραμμένο από τους υποβληθέντες.
(Για τα δύο πρώτα θα πρέπει να έχουν περάσει 14 ημέρες από την τελευταία δόση του εμβολίου ή την ημερομηνία δήλωσης νόσησης.

Εξετάσεις για 4ο έως και 6ο DAN ΕΛΟΚ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022,  Ώρα: 12:00

Λ. Συγγρού 201, Νέα Σμύρνη 17121, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου άθλησης Σότοκαν Καράτε

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ

Α) Δέκα (10) ΚΑΤΑ από τη λίστα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καθώς και BUNKAI

Β) KUMITE καθώς και τεχνικές KUMITE.

 

Η έλλειψη Εγκεκριμένου Κανονισμού από τη ΓΓΑ για την Απονομή Νταν αποδεικνύεται από την έλλειψη ανάρτησης τέτοιου κανονισμού στο site της ΕΛΟΚ με ημερομηνίες έγκρισης από τη ΓΓΑ (αφού υπεβλήθη μαζί με τους άλλους Κονονισμούς, αλλά ποτέ δεν εγκρίθηκε). Επίσης, ο εν λόγω αναρτημένος Κανονισμός φέρει τη διάκριση: "Εγκεκριμένο από την ΕΛ.Ο.Κ. - Γ.Σ. της 18 Ιουλίου 2021" και καμία ένδειξη ότι έχει εγκριθεί από τη ΓΓΑ! Δηλαδή οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ "κεντάνε στην παρανομία"!!! Συνεπώς, η έλλειψη ανάρτησης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ΑΔΑ, όπως φαίνεται από τον επόμενο πίνακα με τους Κονονισμούς της ΕΛΟΚ, όπως αναρτώνται στο site της και ...

... και ταυτόχρονα, όπως αποδεικνύεται από την αναζήτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ κατωτέρω, όπου ο τελευταίος Κανονισμός Απονομής Νταν είναι εκείνος με την υπογραφή του ηλίθιου Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού, που υπέγραψε την 13/12/2017:

... αποδεικνύουν ότι οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της ΕΛΟΚ, προεξέχοντος του προέδρου Α-Σιετή, κλέβουν ασύστολα τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ, ενώ όλα τα Νταν, που έχουν δώσει και πάρει είναι όλα για τα σκουπίδια!!!!

 

Με βάση ποιές λογικές, ηθικές, νομικές και πραγματικές αξίες έχει βαρύτητα η "Πυραμίδα των Νταν Απάτης της ΕΛΟΚ", όταν η ίδια η ΕΛΟΚ επιτρέπει να λειτουργούν μέσα από δικούς της συλλόγους και με δικά της άτομα είκοσι ξεχωριστές οργανώσεις με ανεξάρτητες "Πυραμίδες Νταν Απάτης" από δήθεν ξεχωριστές ομοσπονδίες? Και όλα αυτά με στόχο και σκοπό την εκμετάλλευση και την οικονομική αφαίμαξη των αθλητών του καράτε και των οικογενειών τους και από αυτές τις οργανώσεις και από την ΕΛΟΚ? Είσαστε ή όχι απατεώνες, τρελοί, ηλίθιοι και ... μαλάκες, όλα ομού μαζί ταυτόχρονα, αν νομίζετε ότι ένα τέτοιο σύστημα μπορεί να έχει ζωή???

Βλέπετε:  12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!

Συνεπώς, η ΕΛΟΚ του Α-Σιετή πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες!!!

 

Ιδιαίτερα μεγάλη ευθύνη για τις παράνομες, απατηλές και μαύρες πωλήσεις Νταν/ΕΛΟΚ φέρουν οι επόμενοι ηλίθιοι:

Πρώτος και καλύτερος ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος υποθάλπει τους αθλητικούς εγκληματίες της ΕΛΟΚ παρά τις αμέτρητες παρανομίες τους, που καταγράφονται στο τέλος αυτού του άρθρου!

Δεύτερος, ο Πρόεδρος της ΕΛΟΚ Άσχετος Α-Σιετής, που υπογράφει ό,τι του βάζουν κάτω από το χέρι του χωρίς να καταλαβαίνει τι είναι αυτό! Μεταξύ αυτών υπογράφει ως νόμιμες και τις αποδείξεις εσόδων από τις παράνομες πωλήσεις Νταν/ΕΛΟΚ χωρίς η ΕΛΟΚ να έχει δικαίωμα να εκδίδει διπλώματα Νταν, χωρίς να κάνει εξετάσεις Νταν, χωρίς να έχει Μητρώο Νταν από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, αλλά και εισπράττοντας ποσά της τάξης των 80.000 € χωρίς να έχει δικαίωμα για τέτοιες εισπράξεις, με εικονικές αποδείξεις και με μαύρο χρήμα, αποκομίζοντας παράνομο πλουτισμό από παράνομες ενέργειες.

Τρίτος είναι το Λαμόγιο ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Ηλίας Χρήστου, ο οποίος γνωρίζει απόλυτα το αντικείμενο του καράτε και το μέγεθος των παρανομιών, αφού εκτός των άλλων είχε εντάξει και τον κουμπάρο του Παρασκευά Ανδρεανίδη (σήμερα στο ΔΣ/ΕΛΟΚ) στο ΔΣ της ΠΟΠΚ! Εκτός των όσων βαραίνουν τον Πρόεδρο Α-Σιετή, ο Ηλίας Χρήστου επί πολλά χρόνια τεχνικός του καρατε παρ' όλο που σήμερα είναι διοικητικός φρόντισε να πάρει και ο ίδιος τελευταία μαζεμένα 7 Νταν ... από τη σημαία για τους καιρούς που αλλάζουν!

Τέταρτος είναι το Λαμόγιο ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Μητρόπουλος, ο οποίος γνωρίζοντας όλες τις λεπτομέρειες του ακανθώδους αυτού θέματος των Νταν ως γενικός γραμματέας, γνωρίζοντας επίσης και ότι η ΕΛΟΚ περιλαμβάνει στους κόλπους της περί τα 15 συστήματα και οργανώσεις, που δίνουν Νταν (πράγμα που το γνωρίζουν όλοι τους!), συναινεί στην τεράστια εξαπάτηση και αφαίμαξη των αθλητών και των οικογενειών τους με ανυπόστατα στιλ και εξετάσεις ή χωρίς εξετάσεις για Άχρηστα Νταν, που όλοι πληρώνουν αδρά!

Πέμπτος είναι το Λαμόγιο ο Ταμίας Θανάσης Φυλακτός, Ξερόλας Οικονομολόγος της Κακιάς Συμφοράς, ο οποίος επίσης γνωρίζει το αντικείμενο των Νταν στη λεπτομέρεια και ότι όλες οι σχετικές πράξεις της ΕΛΟΚ είναι παράνομες, αλλά τους πείθει όλους ότι οι παράνομες εισπράξεις για τα Νταν καλύπτονται με τις καραμπινάτα παράνομες αποδείξεις με αιτιολογικό δήθεν "έκτακτη επιχορήγηση για την οικονομική ενίσχυση της ομοσπονδίας", ενώ γνωρίζει ότι αυτό δεν ισχύει! Τον λέω δε Ξερόλα τον Φυλακτό, διότι όποιο οικονομικό έγγραφο της ΕΛΟΚ έχει εκδώσει του κάνει στη συνέχεια 3-4 διορθώσεις μέχρι να πετύχει το σωστό, ενώ παρ' όλο που έχει το κεφάλι του στον τορβά ως Ταμίας, παραλείπει να παίρνει προ-εγκρίσεις και εγκρίσεις για τις δαπάνες της ΕΛΟΚ στα Πρακτικά του ΔΣ!

Έκτος είναι το Λαμόγιο ο Shihan Σταύρος Σταυριανίδης, 40 χρόνια επαγγελματίας προπονητής, που παριστάνει τον διοικητικό, ενώ είναι ακόμα προπονητής στο σύλλογό του στην Κατερίνη και ενώ ταυτόχρονα ωφελήθηκε ο ίδιος από τις χωρίς εξετάσεις απονομές Νταν, αφού πετάχτηκε από το πρώτο στο ... έβδομο σε μια νύχτα χωρίς να αναφέρεται σε κανένα Μητρώο Νταν της ΕΛΟΚ πότε πήρε όλα ατα ενδιάμεσα Νταν!

Τέλος, επάνω δεξιά παραθέτω διαφήμιση ... ξενοδοχείου με δίκλινα, ημιδιατροφή, χαβανέζικη μουσική και δωρεάν ... ντόνατς!!!

 

Δεν σας παίρνει για μηνύσεις και κουραφέξαλα, διότι παραπέμπω και στο επόμενο από 30/9/2021 σχετικό άρθρο μου, όπου γράφω τα ίδια:

30/9/21-Το πολύ το Takataka, κάνει το παιδί ... Danista !!! Τους δολοφόνους του καράτε υποθάλπει ο Υφυπουργός της Συμφοράς!!!


 Β – 27-30/6/2022 - Οι Πυραμίδες των Νταν του "Iwata Shitoryu"!!!  (Ενότητες)

 

Κάθε Ιάπωνας, επειδή έχει λοξά μάτια δεν έπεται ότι είναι και μεγάλος Μάστερ στο Καράτε! Πάντα πρέπει να μας το αποδείξει αυτό! Είτε είναι δε είτε όχι, επίσης δεν έπεται ότι κρατάει με σεβασμό τις αξίες των προγόνων του και της οργάνωσής του όσον αφορά στην αξιοπιστία των βαθμών Νταν, που δίνει στους μαθητές του ή τα πουλάει στα κορόιδα σαν χαϊμαλιά και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς!

Στην περίπτωση του Γκένζο Ιβάτα έχουμε μια ξεκαρδιστική προσωπικότητα, που έρχεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα (τώρα λόγω κορωνοϊού ήρθε στα τρία χρόνια) και μοιράζει τα Νταν της οργάνωσής του επί πληρωμή σαν χαϊμαλιά και καθρεφτάκια σε μαθητές του ενός σεμιναρίου των δύο ημερών, αφήνοντας την υπόλοιπη αφαίμαξη των μαθητών αυτών στους "αντιπροσώπους" της οργάνωσής του!

Μας γεμίζει, λοιπόν, ο κύριος Μάστερ, με Νταν-σαβούρα υποβαθμίζοντας κυριολεκτικά και συνεχώς το Shitoryu στην Ελλάδα χωρίς ακόμα και οι λεγόμενοι "αντιπρόσωποί του" να καταλαβαίνουν ότι αυτή την υποβάθμιση την υφίστανται πρώτοι αυτοί οι ίδιοι! Διότι τι αξία έχει ένα τέταρτο Νταν όταν δίνεις εφτά κατοστάρικα και το παίρνεις χωρίς κανόνες και πολυετείς προπονήσεις? Τι αξία έχει ένα έκτο Νταν όταν δίνεις δεκατρία κατοστάρικα και το παίρνεις χωρίς κανόνες και πολυετείς προπονήσεις? Καμιά απολύτως!

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία του Γκένζο Ιβάτα φέρει το όνομα "World Shitoryu Karate Federation" και είναι μόνο μια κατ' όνομα μαϊμού-Παγκόσμια, διότι μια Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει μέλη μόνο εθνικές ομοσπονδίες χωρών και όχι συλλόγους ή άτομα. Έχει μέλη της στις πέντε ηπείρους και όχι σε πέντε-δέκα μόνο κράτη! Κάνει κάθε χρόνο παγκόσμιους αγώνες και ηπειρωτικούς αγώνες, ενώ στην Ευρώπη θα έκανε και Βαλκανικούς και Μεσογειακούς! Βλέπετε να γίνονται τέτοιοι αγώνες και να υπάρχει τέτοια οργάνωση στην ομοσπονδία του Γκένζο Ιβάτα! Έχουν τέτοια οργάνωση οι αντιπρόσωποί του εδώ στην Ελλάδα και μάλιστα χωρίς να ανήκουν στην ΠΟΠΚ??? Αυτοί δεν χωνεύονται μεταξύ τους!

Με θλίψη, λοιπόν, διαπιστώνουμε ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε και βλάκες, αφού αγοράζουμε διπλώματα χωρίς καμιά αξία, και απατεώνες, αφού στήνουμε επιχειρήσεις να πουλάμε και εμείς με τη σειρά μας τέτοια διπλώματα, όπως αποδεικνύεται από τις επόμενες φωτό από τα σεμινάρια του Γκένζο Ιβάτα στην Αθήνα σε μαθητές, που του μάζεψαν οι Γιώργος Πελέκης και Δημήτρης Ζεύκης!!!

Από την άλλη μεριά, σε ποιά νομική και φορολογική βάση στηρίχτηκε όλο αυτό το οικονομικό αλισβερίσι της πώλησης διπλωμάτων Νταν από τον Μάστερ Ιβάτα και τους Πελέκη και Ζεύκη?

 

Κείμενο και φωτό από το λογαριασμό Facebook του Γιώργου Πελέκη: Πρόκειται για σεμινάριο του Πελέκη σε αθλητές και προπονητές συλλόγων της Εύβοιας για να τους προετοιμάσει για εξετάσεις την 9/7/2022 με τον ίδιο σαν εξεταστή και διπλώματα της παράνομης οργάνωσής του "Shitokai Ελλάδος"! Δηλαδή ο Γιώργος Πελέκης διδάσκει σε σεμινάρια χωρίς να έχει δίπλωμα προπονητή της ΓΓΑ και χωρίς να ανήκει στην ΠΟΠΚ, ενώ τυπώνει, υπογράφει και απονέμει διπλώματα-μαϊμού μιας ανύπαρκτης οργάνωσης-μαϊμού!!!

 

Μεταξύ των κορόιδων οι: Χριστίνα Μπασούκου, Απόστολος Φούρλης, Παναγιώτης Ανδρεσάκης, Γιάννης Τζαφέρος, Θανάσης Κουτρούμπας και Αντιγόνη Κουτρούμπα! Η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει κανένα από αυτά τα διπλώματα, ούτε βέβαια τα διπλώματα του Γιώργου Πελέκη!

Περιμένουμε να δημοσιεύσει ο κ. Πελέκης τα διπλώματα όλων των Νταν, που έχει από τον ίδιο αξιόπιστο οργανισμό, το δίπλωμα του προπονητή αγωνιστικού καράτε από τη ΓΓΑ ή παραδοσιακού καράτε από την ΠΟΠΚ με το οποίο διενεργεί τα σεμινάρια Σίτο-ρίου Καράτε, το καταστατικό της αστικής εταιρίας με την οποία καλύπτει τις δραστηριότητες του στο Σίτο-ρίου καράτε, τον κανονισμό της αστικής εταιρίας του για τις εξετάσεις Νταν, τις αποδείξεις εισπράξεων για τα χρήματα, που εισπράττει για τα Νταν, καθώς και το σκεπτικό με το οποίο μια αστική εταιρία μπορεί να διαχειρίζεται εξετάσεις για βαθμούς Νταν στο άθλημα του παραδοσιακού Σίτο-ρίου χωρίς να είναι ομοσπονδία και ενώ ήδη υπάρχει γνωστότατη ομοσπονδία, η ΠΟΠΚ, αποκλειστικά μοναδική βάσει του αθλητικού νόμου για το παραδοσιακό στιλ Shitoryu Karate-do!!! Αν όλα αυτά και άλλα, που θα του ζητηθούν, δεν τα έχει, καλά θα κάνει να κλείσει το "μαγαζάκι" και να μην εξαπατά τον κόσμο με διπλώματα, που δεν αναγνωρίζει κανένας άλλος στην Ελλάδα, ούτε η μοναδική ομοσπονδία ΠΟΠΚ, η οποία έχει την αρμοδιότητα διαχείρισης του παραδοσιακού Σίτο-ρίου με αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας μας!!!

Τόπε και τόκανε ο κ. Πελέκης! Και το κάνει κάθε χρόνο!

Περιμένουμε να δημοσιεύσει ο κ. Πελέκης τα διπλώματα Νταν, τα οποία δίνει ο ίδιος στους μαθητές του, να δημοσιεύσει τον Πίνακα με τα Νταν, που έχει δώσει μέχρι σήμερα, και να μας εξηγήσει ο κ. Πελέκης από τις είκοσι οργανώσεις, που δίνουν Νταν στην Ελλάδα, πόσες και ποιές αναγνωρίζουν τα δικά του διπλώματα (καμιά φυσικά), διότι η αποκλειστική ομοσπονδία για τα παραδοσιακά στιλ ΠΟΠΚ δεν τα αναγνωρίζει, ενώ στην ομοσπονδία αγωνιστικού καράτε ΕΛΟΚ μόλις προ ολίγου καιρού πλήρωσε από το 1ο μέχρι το 6ο Νταν για να του δώσουν χωρίς εξετάσεις το 6ο Νταν-μαϊμού! Να μας εξηγήσει επίσης ο κ. Πελέκης με ποιο δίπλωμα προπονητή του Ελληνικού Κράτους παριστάνει τον προπονητή μέσα στον ίδιο τον σύλλογό του, όπου προπονεί αθλητές!!! Θα πρέπει να καταλάβει ο κ. Πελέκης ότι ακόμα και οι αεριτζήδες θα πρέπει να ενταχθούν στη νομιμότητα, διότι η νομιμότητα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε δεν πρόκειται να τους αφήνει επ' αόριστον να πουλάνε ... φύκια για μεταξωτές κορδέλες, διότι πλήττοντας τα συμφέροντά της είσαστε εκτεθειμένοι σε αγωγές αποζημίωσης εκτός των άλλων!

 

Κείμενο και φωτό από το λογαριασμό Facebook του Γιώργου Πελέκη: Πρόκειται για το σεμινάριο και εξετάσεις του Γκένζο Ιβατα στους μαθητές των Γιώργου Πελέκη και Δημήτρη Ζεύκη. Τα διπλώματα που κρατάνε τα παιδάκια  είναι η συμμετοχή τους στο σεμινάριο από ότι θα δούμε πιο κάτω! Αν σε όλους έδωσε και Νταν ο Μάστερ, τότε θα πρέπει να έκανε καλές εισπράξεις!

Βεβαίως, όταν φεύγει ο Ιβάτα, ... ο Λύκος (Πελέκης) φυλάει τα Πρόβατα δίνοντάς τους διπλώματα ... Πελέκη! Ο οποίος Πελέκης δεν έχει δίπλωμα άσκησης επαγγέλματος προπονητή από τη ΓΓΑ, πράγμα, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να προπονεί ούτε στο σύλλογό του, αλλά έχει νοικιάσει την άδεια άλλου προπονητή! Αυτά τα βλέπει η ΓΓΑ ή είναι αλλήθωρη??? Τα βλέπει η ΕΛΟΚ ή του δίνει και 6ο Νταν για να εξαπατά καλύτερα? Ως γνωστόν, ο Πελέκης μόλις πρόσφατα πήρε από το 1ο μέχρι το 6ο Νταν μαζεμένα από την ΕΛΟΚ του Α-Σιετή, αφού πλήρωσε από το 1ο μέχρι το 6ο: 50+100+150+200+250+300 = 1050 ευρώπουλα μαζεμένα! Αφού είχε το 6ο Νταν από τον Ιβάτα, γιατί πήρε και το 6ο της ΕΛΟΚ? Η απάντηση είναι φανερή: έδωσε στην ΕΛΟΚ τα 1050 € για να τον αφήνει να παριστάνει τον ... Μάστερ του Σίτο-ρίου και να πουλάει διπλώματα και αυτός!

Επί του πιεστηρίου: Μόλις σήμερα, 13/7/2022, 8:30, π.μ. ο Γιώργος Πελέκης ανακοίνωσε από το λογαριασμό του στο Facebook το καινούριο site του συλλόγου του, όπου μεταξύ των άλλων αναφέρει και τα Νταν, που έχει δώσει ο ίδιος μέσα στο σύλλογό του (επόμενη φωτό). Αυτή η ανακοίνωση θα αποτελέσει αντικείμενο μελέτης επόμενου άρθρου μας! Φυσικά, αυτά τα Νταν δεν αναγνωρίζονται από την αποκλειστική για όλα τα παραδοσιακά στιλ Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ)!

 

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού που δίνουν, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 ολόκληρα χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

 

Κείμενο και φωτό από το λογαριασμό Facebook του Δημήτρη Ζεύκη: Πρόκειται για αναδημοσίευση ανάρτησης από το λογαριασμό του Απόστολου Καψάλη στο Αγρίνιο. Αναφέρεται στο ίδιο σεμινάριο, δηλώνη πλήρη ικανοποίηση από όλους και κυρίως από τον ίδιο (τον Καψάλη), που κατέκτησε και το 4ο Νταν της "Παγκόσμιας του Ιβάτα"! Στη φωτό φαίνονται μόνο οι μαθητές του Ζεύκη.

Αλλά ο ίδιος ο Απόστολος Καψάλης είχε αναρτήσει το 2015 (κάτω) ότι είχε πάρει από τον Δημήτρη Ζεύκη το 5ο Νταν στο Shitoryu! Καθήστε ρε παιδιά! Όταν ο Ζεύκης ήταν 5ο Νταν το 2015 (πήρε το 6ο την 22/6/2018) έδινε και 5α Νταν σε άλλους? Όταν ήρθε τώρα το 2022 ο Γκένζο Ιβάτα και πρωτογνώρισε τον Απόστολο Καψάλη του έδωσε κατευθείαν το 4ο Νταν πετώντας το 5ο Νταν, που του είχε δώσει ο Ζεύκης το 2015, στα σκουπίδια??? Προσέχετε λιγάκι τι δημοσιεύετε!!!

Από την προετοιμασία για το σεμινάριο και εξετάσεις στο γυμναστήριο του Ζεύκη: και μπλουζάκια "Genzo Iwata" μας πουλάει ο Ιβάτα!

 

Και εδώ η ιστορία επαναλαμβάνεται όταν φεύγει ο Μάστερ Ιβάτα: ... ο Λύκος (Ζεύκης) φυλάει τα δικά του Πρόβατα δίνοντάς τους δικά του διπλώματα ... Ζεύκη, όπως φαίνεται στην κάτω φωτό! Και εδώ ο "δάσκαλος" Ζεύκης δεν έχει ούτε αυτός άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή από τη ΓΓΑ (και αυτή που του χορηγήθηκε από την ΠΟΠΚ του έχει ήδη αφαιρεθεί όπως και όλα τα διπλώματα της ΠΟΠΚ για ανήθικη συμπεριφορά έναντι της ΠΟΠΚ), ενώ για να λειτουργεί το σύλλογό του έχει νοικιάσει άδεια άλλου προπονητή! Ακόμα και η ΕΛΟΚ δεν του έχει χορηγήσει δίπλωμα Νταν, εκτός αν του έδωσε στα κρυφά, όπως κάνει τελευταία!!! Κάτω φωτό, έχει πήξει την Κρήτη στα διπλώματα-μαϊμού ο Δημήτρης Ζεύκης!

Και τελικά ο Μάστερ Ιβάτα μοίρασε επί πληρωμή πάντα με τη βοήθεια των "αντιπροσώπων" του και χωρίς να κόβει αποδείξεις, ώστε να φορολογείται από το Ελληνικό Κράτος, τα επόμενα ενδεικτικά (certificates) συμμετοχής στο σεμινάριο (και με υπογραφές "αντιπροσώπου" παρακαλώ!) καθώς και τα επόμενα διπλώματα της "δικής του Παγκόσμιας" του Σίτο-ρίου Καράτε-ντο, από τα οποία η ΠΟΠΚ φυσικά δεν αναγνωρίζει κανένα!!!

Το 311 είναι η χώρα-κορόιδο, ενώ στον αριθμό 40010 το 4 είναι το 4ο Νταν και 0010 είναι ο δέκατος κάτοχος 4ου Νταν της χώρας, που αναφέρεται!


 Γ – Πανελλήνια Ένωση Φίλων Σότοκαν Καράτε: Μπίκας, Κραββαρίτης, Γκουβούσης, Οτάκε!  (Ενότητες)

 

Το θέμα αυτό θίγεται από το Karatenews, του Γιώργου Γερόλυμπου στο facebook την 20 Ιουνίου στις 3:29 μ.μ. και έχει αντικείμενο τις καραμπινάτες παραβιάσεις των Κανονισμών της ΕΛΟΚ από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Άρη Κραββαρίτη:

 

QUIZ: Ισχύει ο κώδικας δεοντολογίας και για το πρόεδρο της ΚΕΔ?

Με έκπληξη διαβάζουμε στο διαδίκτυο αυτά που έχει αναρτήσει ο χρήστης Αρης Κραββαρίτης, παρέα με τον Γιάννη Στυλιανόπουλο και 5 ακόμη και αναρωτιόμαστε:

Λέτε να είναι ο ίδιος που είναι πρόεδρος της ΚΕΔ? Είναι ο ίδιος που δηλώνει ότι έχει και dojo? Είναι ο ίδιος που δηλώνει ότι είναι προπονητής? Είναι ο ίδιος που δηλώνει ότι είναι ομοσπονδιακός προπονητής? Είναι ο ίδιος που δηλώνει ότι στον ίδιο χώρο μαζί με τη σχολή του λειτουργεί ΚΑΙ γυμναστήριο?

Υπάρχει συστέγαση ? Γιατί δηλώνει την ίδια διεύθυνση του dojo μαζί με το γυμναστήριο και το αναφέρει γραπτώς?

Έχει κάποια σχέση με κάποια μέλη του ΔΣ? Εάν ναι με ποια? Ποιος είναι ο εκπρόσωπος του συλλόγου? Έχει κάποια σχέση με αθλητή, πρώην μέλος του ΔΣ? Εάν ναι με ποιόν? Πόσα μέλη του ΔΣ ανήκουν σε αυτό το σύλλογο?

Τι είναι η Ελληνική Ενωση Shotokan Karate? Ποιοι άλλοι συμμετέχουν ?

Επιτρέπεται να καλεί σε προπόνηση ο πρόεδρος της ΚΕΔ? Επιτρέπεται να κάνει εξετάσεις? Ήταν δωρεάν? Υπάρχει ασυμβίβαστο? Είναι ηθικό?

Μήπως είναι ο ίδιος που είχε αποκλείσει αθλήτρια από την εθνική ομάδα στα -50Kg?

Μήπως είναι αυτός που πήρε στο χέρι χρήματα από τον ταμία Θανάση Φυλαχτό για την τακτοποίηση οφειλών δωματίων ξενοδοχείου, σύμφωνα με τη Διαύγεια? Είναι ο ίδιος που έπαιρνε 80€ την ημέρα, μαζί με άλλα μέλη της ΚΕΔ, πάλι σύμφωνα με τη Διαύγεια?

 

Πρόεδρε Θοδωρή Σιετή , εδώ υπάρχει κώδικας δεοντολογίας?

Γενικέ Γραμματέα Κώστα Μητρόπουλε τι λες και εσύ? Ταμία Θανάση Φυλαχτέ τι λες? Κύριε Γιαννέλη γνωρίζεται κάτι? Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ τι λένε? Εάν, λέμε εάν, είναι ο ίδιος, θα ισχύσει ο κανονισμός? Θα υπάρξει σεβασμός της νομιμότητας και των κανονισμών?

Αναμένουμε απαντήσεις και εφαρμογή των κανονισμών.

Πρόεδρε, πού είναι η Διαφάνεια και η Νομιμότητα!?!?!?! Ποιος λέει ψέματα? Ποιος συκοφαντεί την ΕΛΟΚ με τις ενέργειές του? Ποιος του το επιτρέπει? Είναι ομοσπονδιακός? Έχει dojo? Έχει και γυμναστήριο? Τί λέει η εποπτεύουσα ΓΓΑ?

Υπενθυμίζουμε τη δήλωση του προέδρου Θοδωρή Σιετή ότι η έλλειψη κάθε σεβασμού στα πρόσωπα, στους θεσμούς και προπαντός στην αλήθεια, δεν τιμούν το Καράτε και το αθλητικό κίνημα.

Η παρούσα ανάρτηση, στο πλαίσιο της απόφασης του ΔΣ πρέπει να εκληφθεί από όλους, ως μια ξεκάθαρη παρότρυνση για σεβασμό της νομιμότητας και του Κανονισμού Δεοντολογίας

Αναμένουμε πρόεδρε την εφαρμογή όσων μας δήλωσες, έχεις όλα τα στοιχεία, προκειμένου να δεις εάν είναι ο ίδιος και να τα πράξεις.

 

Σχόλια: Εμείς θα μείνουμε προσωρινά στην αναβίωση της ΠΕΦΣΚ και θα αφήσουμε την ΚΕΔ για να την αναλύσουμε στο θέμα περί Επιτροπών της ΕΛΟΚ πιο κάτω! Ήδη έχουμε αναλύσει διεξοδικά ότι η ΠΕΦΣΚ των Γιώργου Μπίκα, Άρη Κραββαρίτη, Κώστα Γκουβούση και Τετσούο Οτάκε είναι μια αστική εταιρία απάτης, που δίνει Νταν Σότοκαν χωρίς να έχει νόμιμο δικαίωμα, χωρίς να δημοσιεύει σε ποιούς τα δίνει και από πότε, χωρίς να κόβει αποδείξεις για τα λεφτά που εισπράττει κτλ. Αυτή η εταιρία της απάτης είχε αδρανοποιηθεί για 2-3 χρόνια λόγω κορωνοϊού και τώρα ο Κραββαρίτης, που αναδεικνύεται στο προσκήνιο μέσω Α-Σιετή, την αναβίωσε με την επόμενη ανάρτησή του συνεχίζοντας με τους τρεις συνεταίρους του την πολυετή απάτη της έκδοσης διπλωμάτων Νταν χωρίς καμιά απολύτως αξία!

 

Το θέμα αυτό το έχουμε εξαντλήσει στο άρθρο μας:

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!

και ευχόμαστε να βάλουν μυαλό τα κορόιδα, που παίρνουν διπλώματα από τους ανωτέρω απατεώνες!

 

Επιπρόσθετα θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι οι ανωτέρω δήθεν "επαναστάτες του ΚΙΜΕ" από το 2016 κατά του Γερόλυμπου ήταν ακριβώς οι "κολλητοί", που τον στήριζαν από το 1994 μέχρι το 2016 δίνοντας εν λευκώ τους συλλόγους τους, μαζί με άλλους, για να αρπάξει ο Γερόλυμπος την ομοσπονδία του Χόκεϊ το 1996, να ιδρύσει την ομοσπονδία του Κέρλινγκ το 2001 και να αρπάξει την ομοσπονδία του Τριάθλου το 2006!

Άνθρωποι "εύκαμπτης" ηθικής και πολυετούς αρπαχτής αρνούμενοι κάθε ανάμιξη με τις ταρζανιές του Γερόλυμπου, όταν ο νόμος τους άγγιξε για να τους αποδώσει ευθύνες! Τελευταία βρήκα μια πρόσφατη έγκριση άδειας λειτουργίας του συλλόγου του Γιώργου Μπίκα, η οποία αναφέρεται στο καταστατικό του συλλόγου, όπου αυτό το βλήμα τσιγκουνεύτηκε να το τροποποιήσει και να βγάλει από αυτό ενοχοποιητικά στοιχεία, που αποδεικνύουν την "κολλητή" συνεργασία με τον Γερόλυμπο στο ΚΕΡΛΙΝΓΚ!!! Το ίδιο έκαναν όλοι τους και για όλα!!!

 

Και πάντα ισχύει η παρατήρηση ότι ο πρόεδρος Α-Σιετής έχει αφήσει την ΕΛΟΚ "μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε", όταν ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας έχει ανοίξει δικό του μαγαζάκι εν γνώσει του προέδρου Α-Σιετή και πουλάει διπλώματα καράτε παράλληλα με τα παράνομα διπλώματα Νταν, που πουλάει η ΕΛΟΚ! Με συγχωρείτε για την οικειότητα, αλλά την ΕΛΟΚ την έχετε κάνει ... μπουρδέλο!!!

 

 (βρε μαλάκα, πού κάνεις κέρλινγκ? έχεις παγοπίστα στο σύλλογο από το 2001?)

 

Και μην αμφιβάλλετε καθόλου ότι πρόκειται για το σύλλογο του Γιώργου Μπίκα, διότι:

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι θα γινόταν αν έδινα την ΠΟΠΚ στον Γερόλυμπο? Να σας πω εγώ τι θα γινόταν: 1) σε δύο μήνες θα την είχε αναγνωρίσει στην ΓΓΑ, 2) θα σας μηδένιζε αυτόματα όλων όλα τα Νταν με αποφάσεις δικαστηρίων (για αποζημιώσεις - ευγενές βίτσιο αυτό!), ώστε όλοι οι προπονητές μέσα και έξω της ΕΛΟΚ θα έμεναν χωρίς κανένα Νταν, 3) τα σημερινά μεγάλα Νταν (Μπίκας-Κραββαρίτης κτλ.) θα σας πέταγε στα σκουπίδια, έτσι για την πλάκα του, 4) όλους τους "δικούς του", γιατί έχει ακόμα δικούς του, θα τους πέρναγε από την αρχή από εξετάσεις Νταν με κάποιες τιμές βέβαια για το καθένα, 5) όλους τους άλλους θα σας πέρναγε και εσάς από εξετάσεις από την αρχή, αλλά με ... διπλάσιες τιμές και όποιος θέλει! 6) και ... εγώ από το ... γηροκομείο θα είχα σκάσει στα γέλια!!!


 Δ - Επανάσταση, ανανέωση και ένα "καθαρό πρόσωπο" κέρδισαν τις εκλογές της 29/5/2021 στην ΕΛΟΚ! Πώς μας βγήκαν, όμως, μέχρι σήμερα ένα χρόνο και ένα μήνα μετά τις εκλογές!  (Ενότητες)

 

Σε περίληψη: Πέντε χρόνια στα δικαστήρια Γερόλυμπος και ΚΙΜΕ από τις εκλογές τουΣΕΠ 2016 μέχρι τον ΑΠΡ του 2021, οπότε επικράτησε η προσωρινή διοίκηση Σιετή με τη βοήθεια του Υφυπουργού Αυγενάκη και του προέδρου της Παγκόσμιας Αντόνιο Εσπίνος!

36 σύλλογοι στην επανάσταση, που εξαντλήθηκαν οικονομικά στα δικαστήρια! Οι δίκες ήταν πάνω από 25 σε αυτά τα πέντε χρόνια, όπως μας λέει ο δικολάβος Σπύρος Δρακόπουλος!

Νάσου και ο "αφιλοκερδής" Θεόδωρος Σιετής, που χρηματοδότησε τον αγώνα των 36 συλλόγων χωρίς ανταμοιβή? Το ότι προτάθηκε για πρόεδρος του κινήματος ήταν απλή και φυσική συνέπεια, ιδίως όταν το καράτε μπήκε στους Ολυμπιακούς του Τόκιο και ο Σιετής στόχευε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ)!

Σημαία πλέον του κινήματος κατά του Γερόλυμπου το "ηθικό πλεονέκτημα" μιας νέας άφθαρτης παράταξης με υποψήφιο πρόεδρο ένα "καθαρό πρόσωπο"! Οι άλλοι θα ακολουθούσαν! Ας δούμε σήμερα, μετά από ένα χρόνο και ένα μήνα ... τι ψάρια πιάσαμε!

Το ότι η ΕΛΟΚ λειτουργεί τίγκα στην παρανομία το γράφουμε εκτεταμένα στην τελευταία ενότητα [Ι] στο τέλος του άρθρου μας:

 

 Ι - Οι αυταπόδεικτες διαχρονικές παρανομίες της ΕΛΟΚ από τη μελέτη των Εκθέσεων των Ορκωτών Λογιστών παλαιότερων και πρόσφατων! Μαζί και οι καραμπινάτες παρανομίες της σημερινής Διοίκησης Σιετή!

Των παρανομιών αυτών τονίζουμε τις τελευταίες, που προστέθηκαν με αυτό το άρθρο μας:

Θ

Οι επόμενες παρανομίες είναι καινούριες, αποτελούν αποκλειστική ευθύνη της από 29/5/2021 και υπό τον Θεόδωρο Σιετή διοίκησης και φυσικά προστίθενται σε όλες τις προηγούμενες παρανομίες, τις οποίες ποτέ δεν διόρθωσαν!!!

51

Η Απάτη της Εκτελεστικής Επιτροπής: το από 29/5/2021 νέο ΔΣ της ΕΛΟΚ με πρόεδρο τον Θεόδωρο Σιετή δημιούργησε μέσω του καταστατικού μια πενταμελή Εκτελεστική Επιτροπή στην οποία ανέθεσε … όλες σχεδόν τις αρμοδιότητες του ΔΣ με αποτέλεσμα την αχρήστευση του ΔΣ κατά ευθεία παράβαση του αθλητικού νόμου.

52

Η Απάτη της έλλειψης αρίθμησης των Πρακτικών του ΔΣ: τα Πρακτικά του ΔΣ πρέπει πάντα να φέρουν αρίθμηση κατά αύξουσα σειρά, ώστε να αποκλείεται η εσκεμμένη εξαφάνιση ή προσθήκη κάποιου από αυτά για ευνόητους λόγους. Εν προκειμένω, τα Πρακτικά του νέου αυτού ΔΣ δεν αριθμούνται! 

 53

Οι Απάτες του Ταμία της ΕΛΟΚ: Σε όλα πλην λίγων τα Πρακτικά του ΔΣ/ΕΛΟΚ ποτέ δεν προ-εγκρίνονται οι δαπάνες και ποτέ δεν εγκρίνονται, όπως πάντα τυπικά θα έπρεπε, ώστε να υποβάλλονται στη γνώση των μελών του ΔΣ! Με αυτό τον τρόπο ο Ταμίας κάνει ότι αυτός θέλει!!!

54

Η Απάτη των «διαλογικών συζητήσεων»: σε όλα στα Πρακτικά του νέου ΔΣ και για κάθε θέμα, που δήθεν συζητείται, υπάρχει η μόνιμη αιτιολογία «κατόπιν διαλογικής συζήτησης αποφασίστηκε …» χωρίς να αναφέρονται οι απόψεις των συμβούλων για το συζητούμενο θέμα! Αυτό είναι παράνομο!

55

Η Απάτη της «έγκρισης των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής»: σε όλα τα Πρακτικά εγκρίνονται αποφάσεις τη Εκτελεστικής Επιτροπής «της τάδε ημερομηνίας» χωρίς να αναφέρεται ποιες είναι και χωρίς να φαίνονται οι συζητήσεις των μελών αυτής ή του ΔΣ επί αυτών. Δηλαδή, διοικεί η Εκτελεστική Επιτροπή και οι σύμβουλοι του ΔΣ εγκρίνουν στα τυφλά, ενώ ταυτόχρονα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν αναρτάται η ουσία των συνεδριάσεων του ΔΣ, αλλά αποκρύπτεται επιμελώς!

56

Η Απάτη των παράνομων αναρτήσεων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ: όλα τα Πρακτικά του νέου ΔΣ υπό τον Θεόδωρο Σιετή αναρτώνται μετά από μήνες στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αλλά οι αποφάσεις τους εφαρμόζονται άμεσα μόλις ψηφίζονται από το ΔΣ και πριν νομιμοποιηθούν με την ανάρτησή τους στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Ο Θεόδωρος Σιετής και οι περί αυτόν καταχωρούν συστηματικά τα Πρακτικά της ΕΛΟΚ στο site της χωρίς τους ΑΔΑ της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ για κρύψουν αυτή την Απάτη!!!

57

Η Απάτη των βαθμών ΝΤΑΝ: Η ΕΛΟΚ με μόνο το αγωνιστικό καράτε υπό τον Θεόδωρο Σιετή δίνει τεχνικούς βαθμούς ΝΤΑΝ χωρίς να έχει δικαίωμα, χωρίς κανόνες, χωρίς εξετάσεις, με μαύρες και παράνομες εισπράξεις και  μόνο για εισπρακτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους, ενώ αυτό αποτελεί αποκλειστικό δικαίωμα των παραδοσιακών στιλ καράτε (δηλαδή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε). Υπάρχει νομολογία για αυτό το θέμα από το 1995 και άρα η ΕΛΟΚ συστηματικά παραβαίνει το ΣΚΟΠΟ για τον οποίο έχει αναγνωριστεί από την ΓΓΑ 1990 με αποτέλεσμα να πρέπει να της αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση!

58

Η Απάτη των οικονομικών ενισχύσεων: το ΔΣ/ΕΛΟΚ ενισχύει οικονομικά συλλόγους χωρίς να έχει αναρτήσει κανόνες ενίσχυσης και άρα με την ευχέρεια να χρησιμοποιεί τις ενισχύσεις αυτές προς ευνοούμενους συλλόγους ή προς υποκρυπτόμενη ψηφοθηρία.

59

Η Απάτη της Δικαστικής Επιτροπής: το σημερινό ΔΣ έχει προωθήσει άρθρο στο νέο καταστατικό της ΕΛΟΚ, στο οποίο η παλιά γνωστή Δικαστική Επιτροπή με εκλογές από άτομα-μέλη συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ, να έχει αντικατασταθεί από ένα μόνιμο Πειθαρχικό Συμβούλιο από συγκεκριμένα άτομα ελεγχόμενα από το ΔΣ. Αυτό σημαίνει ότι και οι αποφάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου θα είναι ελεγχόμενες από το ΔΣ του Θεόδωρου Σιετή! Μεταξύ δε των μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου βρίσκονται και δύο υπάλληλοι της ΓΓΑ, πράγμα απαράδεκτο για την αυτονομία της ομοσπονδίας!

60

Οι Απάτες της εκμετάλλευσης των αθλητών: το ΔΣ/ΕΛΟΚ υπό τον Θεόδωρο Σιετή εκμεταλλεύεται την έντονη επιθυμία των αθλητών των εθνικών ομάδων και των γονέων τους να συμμετέχουν σε αγώνες του εξωτερικού και συστηματικά, ενώ η ΕΛΟΚ έχει καθ’ ομολογία της ένα Ταμείο 200.000 ευρώ, το ΔΣ του Σιετή απαιτεί ολόκληρα ή το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων των αθλητών των εθνικών ομάδων να τα πληρώνουν οι οικογένειες των αθλητών και μάλιστα εικονικά μέσω δήθεν των συλλόγων τους σε αντίθεση με τις προεκλογικές τους υποσχέσεις ότι οι αθλητές "δεν θα πλήρωναν ποτέ έξοδα κατά τις συμμετοχές τους στις αποστολές εξωτερικού!

61

Οι απόλυτη συνεργασία του νέου ΔΣ/ΕΛΟΚ με τους παρανόμως διοικούντες επί 20 χρόνια την ΕΛΟΚ, η απόκρυψη όλων των παρανομιών τους και οι διορισμοί τους σε σημερινές θέσεις κλειδιά για απλή ψηφοθηρία και εξασφάλιση της νέας εξουσία στις θέσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ! Η απαράδεκτη καθυστέρηση από την ΓΓΑ του καταλογισμού των παρανόμως δαπανηθέντων ποσών από το Ταμείο της ΕΛΟΚ από τις προηγούμενες διοικήσεις! Η ασυδοσία και αδιαφορία του Υφυπουργού, ώστε από τα 20 χρόνια παρανομιών να μην τιμωρείται τίποτα απολύτως!!!

62

Όλα τα ανωτέρω είναι σε γνώση του Υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και της Κυβέρνησης, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για την ηθική και τη νομιμότητα, αλλά μόνο για το «κομματικό κέρδος»!

 

Δεν μένουμε, όμως, μόνο στις ομαδικές παρανομίες, αλλά μελετάμε ένα-ένα τα άτομα του ΔΣ της ΕΛΟΚ και τις συμπεριφορές τους αρχής γενομένης από το "καθαρό πρόσωπο" του προέδρου Θεόδωρου Σιετή:

 

Ο Θεόδωρος Σιετής ήταν ο λεφτάς-ευεργέτης, που χρηματοδότησε τα έξι έβδομα (6/7) του δικαστικού αγώνα ΚΙΜΕ κατά Γερόλυμπου! Με τη βοήθεια του Αυγενάκη, του Εσπίνος, του δικηγόρου Σπύρου Κλαδά και του δικολάβου Σπύρου Δρακόπουλου το ΚΙΜΕ πήρε την Προσωρινή Διοίκηση, που οργάνωσε τις εκλογές! Το "ηθικό πλεονέκτημα" χάθηκε άμεσα από την εποχή της Προσωρινής Δοιοίκησης, διότι αυτή μεταχειρίστηκε πλάγιες και παράνομες μεθόδους για να αμαυρώσει τις προηγούμενες διοικήσεις του Γερόλυμπου!

 

Την  28/5/2021, μια μέρα πριν από τις εκλογές της ΕΛΟΚ το "καθαρό πρόσωπο" Θεόδωρος Σιετής είχε δηλώσει ως αρχηγός του ΚΙΜΕ τις επόμενες αερολογίες χωρίς τίποτα το συγκεκριμένο:

 

Στη συνέχεια, όμως, και μετά τις υποψηφιότητες των εκλογών και τη νίκη του ΚΙΜΕ, διαπιστώνουμε τα εξής: η πλειοψηφία ΚΙΜΕ της νέας διοίκησης λειτουργεί παράνομα, διότι βάζει στο ΔΣ:

1) τέσσερα μέλη από τον ίδιο σύλλογο (Σιετής-Κελάλης-Σαλιάρης-Ζάχος) του Δημήτρη Τριανταφύλλη,

2) δύο άλλα μέλη από άλλον ίδιο σύλλογο (Φυλακτός-Γιαννέλης) του Άρη Κραββαρίτη,

3) δύο άλλα μέλη από άλλον ίδιο σύλλογο (Χρήστου-Ανδρεανίδης) του Ηλία Χρήστου και

4) δύο επαγγελματίες προπονητές (Σταυριανίδη-Κανέλλη).

Αγωγή ακύρωσης των εκλογών ήδη έχει υποβληθεί για αυτούς και άλλους λόγους με βέβαιη δικαίωση, αλλά όλοι λένε ότι με τις καθυστερήσεις των δικαστηρίων δεν πρόκειται χρονικά να δικαιωθεί!

Αυτά είναι σε γνώση όλων των συμμετεχόντων και άρα το "ηθικό πλεονέκτημα" μεταφράζεται σε συνομωσία, μηχανοραφία και πλεκτάνη!

Πρώτος και μεγάλος στις μηχανοραφίες αποδεικνύεται το "καθαρό πρόσωπο" Θεόδωρος Α-Σιετής! Το "Α-" σημαίνει ότι ενώ ο άνθρωπος είναι άσχετος από καράτε, πληρώνει 3-4 χρόνια τα δικαστήρια έχοντας σαν στόχο τη θέση του προέδρου και του αντιπρόσωπου στην ΕΟΕ και θέλει μάλιστα να μην μπορέσει να τον κουνήσει κανένας από αυτή τη θέση! Γι' αυτό το λόγο και συστρατεύει μαζί του με στόχο την υποστήριξή του μέσα στο ΔΣ τους τρεις άσχετους (γλάστρες!) Γιώργο Κελάλη, Γιώργο Σαλιάρη-Φασσέα και Νίκο Ζάχο από τον ίδιο σύλλογο, που προέρχεται και αυτός, εκείνον του Δημήτρη Τριανταφύλλη, μαθητή του Άρη Κραββαρίτη! Όλα τα ονόματα έχουν τη σημασία τους, διότι εμπλέκονται μεταξύ τους, ώστε να χειραγωγούνται όλες οι λειτουργίες της ΕΛΟΚ, όπως θα εξηγήσουμε πιο κάτω στη μελέτη των Επιτροπών της ΕΛΟΚ! Οι Σιετής-Κελάλης-Σαλιάρης-Ζάχος-Τριανταφύλλης αποτελούν ομάδα!

 

Ο Θεόδωρος Α-Σιετής είναι ο άμεσα υπεύθυνος για όλες τις παρανομίες της ΕΛΟΚ, όσες της καταλογίζονται στον πιο πάνω πίνακα! Δηλαδή είναι άμεσα υπεύθυνος για:

51 - Την Απάτη της ύπαρξης και λειτουργίας της Εκτελεστικής Επιτροπής!

52 - Την Απάτη της έλλειψης αρίθμησης στα Πρακτικά του ΔΣ!

53 - Τις Απάτες της έλλειψης προ-εγκρίσεων και εγκρίσεων των δαπανών σε πολλά Πρακτικά του ΔΣ, όπου ήταν απαραίτητες!

54 - Τις Απάτες των κρυφών αποφάσεων μέσω των δήθεν "διαλογικών συζητήσεων" και όχι της λεπτομερούς αναφοράς των απόψεων των συμβούλων στα Πρακτικά!

55 - Τις Απάτες των συστηματικά καθυστερούμενων αναρτήσεων των Πρακτικών του ΔΣ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

56 - Τις καραμπινάτες Απάτες των μαϊμού εξετάσεων Νταν και μαϊμού διπλωμάτων Νταν, που δίνει η ΕΛΟΚ έξω από τον Σκοπό για τον οποίο έχει αναγνωριστεί από την ΓΓΑ παίζοντας κορώνα-γράμματα την ειδική αθλητική αναγνώρισή της!

57 - Την Απάτη των οικονομικών ενισχύσεων των συλλόγων από την ΕΛΟΚ!

58 - Την Απάτη της εκλεγόμενης Δικαστικής Επιτροπής από μέλη των συλλόγων, που διαστρεβλώθηκε μέσω παράνομου άρθρου στο καταστατικό σε μόνιμα διορισμένο από το ΔΣ Πειθαρχικό Συμβούλιο!

59 - Τις Απάτες της οικονομικής εκμετάλλευσης των αθλητών των εθνικών ομάδων και των οικογενειών τους, ώστε να πληρώνουν τα έξοδά τους στους αγώνες του εξωτερικού αντίθετα με τις προεκλογικές υποσχέσεις για ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή!

60 - Τις Απάτες της συγκάλυψης των παρανομιών των προηγουμένων διοικήσεων για ψηφοθηρικούς λόγους απέναντι στο "Φάντασμα του Γερόλυμπου"!

 

Την 11/6/2022 το προηγούμενο "καθαρό πρόσωπο" άλλαξε σε τωρινό "απειλητικό πρόσωπο" με την επόμενη ανακοίνωση:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ. 11/06/2022

Η νέα διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ., όπως προέκυψε από τις εκλογές της 31.05.2021, κατέστησε σε όλους γνωστό, ότι η ισοπολιτεία για όλα τα μέλη της είναι προϋπόθεση επιτυχίας της. Στο πλαίσιο αυτό εκδόθηκαν επτά νέοι Κανονισμοί μετά από ομόφωνες αποφάσεις των Γ.Σ. της 18.07.2021 και της 31.10.2021, ώστε όλοι να γνωρίζουν δικαιώματα και υποχρεώσεις που έχουν και να μπορεί μία χρηστή διοίκηση να αποφασίζει επικαλούμενη το Νόμο, το Καταστατικό και τους Κανονισμούς.

Ο Κανονισμός Δεοντολογίας της ΕΛ.Ο.Κ. περιγράφει με σαφήνεια τις βασικές αρχές συμπεριφοράς στο αθλητικό κίνημα, όπως υιοθετούνται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε (W.K.F.) και ειδικότερα στον χώρο του Καράτε. Συγκεκριμένα στο άρθρο 2 και 3 περιγράφονται οι γενικές αρχές και ειδικά αδικήματα των οποίων την φύλαξη και την επιβολή ποινών αντιστοίχως έχει το Πειθαρχικό Συμβούλιο. Για το πρώτο διάστημα εφαρμογής του Κανονισμού επικράτησε η αρχή της επιείκειας και της ανοχής, ώστε τα μέλη και τα μέλη των μελών της Ομοσπονδίας να έχουν τον χρόνο προσαρμογής που απαιτείται στη νέα θεσμική πραγματικότητα.

Η άσκηση κριτικής αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα – αν όχι υποχρέωση – όλων των μελών της κοινότητας του Καράτε, φυσικών ή νομικών προσώπων, και αποτελεί κατάκτηση του Καράτε μετά τις τελευταίες εκλογές και ταυτοχρόνως είναι εργαλείο για την βελτίωση της ίδιας της διοίκησης. Όλα αυτά υπό την απαραίτητη προϋπόθεση, ότι άπαντες σέβονται κατά την άσκηση της κριτικής το Νόμο, το Καταστατικό, τους Κανονισμούς και ιδιαίτερα τον Κώδικα Δεοντολογίας της W.K.F. και της ΕΛ.Ο.Κ., όπως είναι αποτυπωμένοι στις αποφάσεις των Γ.Σ. και αναρτημένοι στην ιστοσελίδα www.elok.gr.
Η νέα ημέρα του Καράτε πρέπει να οριοθετεί και συμπεριφορές στα πλαίσια της ευπρέπειας χωρίς συκοφαντικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς .

Η συκοφαντία, το ψέμα, η διαστροφή της πραγματικότητας ακόμη και των αποφάσεων του Δ.Σ., η έλλειψη κάθε σεβασμού στα πρόσωπα, στους θεσμούς και προπαντός στην αλήθεια, δεν τιμούν το Καράτε, το αθλητικό κίνημα και τελικά τους κάθε φορά πρόθυμους καταγγέλλοντες. Η δυσφήμιση δεν είναι κριτική είναι αδίκημα και η τέλεσή του δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν υπεύθυνο άνθρωπο μέλος της κοινότητας του Καράτε.

Η διοίκηση ενίοτε και στα πλαίσια της διακριτικής ευχέρειας, που τα ίδια τα θεσμικά κείμενα της παρέχουν, σιωπά και ανέχεται, είναι όμως πάντα παρούσα και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να εκπληρώσει την εντολή που έλαβε από την συντριπτική πλειοψηφία του εκλογικού σώματος εφαρμόζοντας τις αποφάσεις των Γ.Σ

Η παρούσα στο πλαίσιο της απόφασης του ΔΣ πρέπει να εκληφθεί από όλους, ως μια ξεκάθαρη παρότρυνση για σεβασμό της νομιμότητας και του Κανονισμού Δεοντολογίας.

 

Μην κρύβεστε πίσω από κινδυνολογίες και απειλές! Να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι είσαστε δημόσια πρόσωπα, που διαχειρίζεστε ένα δημόσιο αγαθό (το άθλημα του καράτε) και θα δέχεστε δημόσια κριτική σε ευρύτερα πλαίσια από εκείνα των απλών ανθρώπων! Κοιτάξτε να το συνηθίσετε!

Ήδη από ό,τι έχω αντιληφθεί κάποιος ανήλικος αθλητής αντιμετωπίζει το Πειθαρχικό ή κάνω λάθος?

 

Μετά από συγχαρητήρια ανάρτηση του Προέδρου Σιετή στο διαδίκτυο προς τους αθλητές, που έφεραν καλά αποτελέσματα, η απόκρυψη των πραγματικών προβλημάτων στην ΕΛΟΚ υπογραμμίστηκε από τον Μάριο Σιταρά (μέλος του ΔΣ, που παραιτήθηκε!) με την επόμενη ανάρτησή του:

 

Marios Sitaras

Πρόεδρε ίσως θα ήταν καλύτερο να αφουγκραστείτε τις ανησυχίες μας ή έστω να της συζητήσουμε δημόσια εκθέτοντας επ' ακριβώς όλα αυτά τα στοιχεία που έχουμε ώστε να γνωρίζουμε ποια είναι η θέση σας κατά της Παθογένειας και των Νοσταλγών του Παρελθόντος!!!

Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα σας υποδείξουμε τι να κάνετε και πως να διοικήσετε αλλά και εσείς δεν μπορείτε να μας πείσετε για όσα αποδεδειγμένα σας παραθέτουμε χαρακτηρίζοντας μας ως Παθογένεια και Νοσταλγούς του παρελθόντος ως μη έχοντας κάτι άλλο να πείτε πέραν από μη ισχύοντα πράγματα!

Οι ισχυρισμοί σας είναι ανυπόστατοι!

Όπως προείπα δικαίωμα σας να διοικείτε κατα το δοκούν και δικαίωμα μας να κρίνουμε τα αποτελέσματα των πράξεων σας!

Δυστυχώς για εσάς και τους συνοιδηπόρους σας μεγάλη μερίδα του χώρου δεν συμφωνεί με όσα τους προσφέρετε…..

και λένε διώξαμε την Παθογένεια (Γερόλυμπος) και επαναεγκαθιδρύθηκε η Παθογένεια με άλλον Πρωταγωνιστή (Κραβαρίτη) και εκφραστή Αυτού ΕΣΑΣ!!!

Όπως σας είπα Δικαίωμα σας να διοικείτε με όποιον τρόπο θέλετε και με οποίους θέλετε….

Αλλά το να θέλετε να μας βγάλετε κουφούς και τυφλούς για τα πεπραγμένα σας δεν σας τιμά!!! Και βλέπουμε και ακούμε και κρίση έχουμε για τα συμβαίνοντα στην ΕΛ.Ο.Κ και το κυριότερο οι ισχυρισμοί μας δεν είναι ψευδείς και βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα πέραν κάθε αμφισβήτησης!!!

 

Στη συνέχεια, οι τρεις επόμενοι του ΔΣ, που θα μελετήσουμε, είναι οι λεγόμενοι "γλάστρες" του ΔΣ, διότι δεν κάνουν τίποτα παρά μόνο παίζουν ένα διακοσμητικό ρόλο "γεμίσματος του ΔΣ, λόγω έλλειψης αξιόλογων ανθρώπων να προσφέρουν έργο στην ΕΛΟΚ, και στήριξης του προέδρου του!

Είναι οι Γιώργος Κελάλης, ορθοπεδικός, ο οποίος προφανώς δεν έχει ούτε γνώσεις ούτε χρόνο να προσφέρει στην ΕΛΟΚ, Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, ειδικός υλεκτρονικών υπολογιστών και διαδικτύου, ο οποίος και αυτός δεν έχει ούτε γνώσεις ούτε χρόνο να προσφέρει στην ΕΛΟΚ, και ο "περίεργος" Νίκος Ζάχος, δικηγόρος, ο οποίος είχε αναλάβει, αν δεν απατώμαι, να αξιολογήσει αν κάποιες αναρτήσεις του Μάριου Σιταρά ήταν συκοφαντικές ή όχι!

Αυτός ο τελευταίος τύπος είναι ... Νίντζα! Ψάχνω να βρω φωτογραφία του ένα χρόνο και δεν βρίσκω! Μήπως τον ξέρει κανένας να μου πει? Βρήκα μόνον ένα δικηγόρο με αυτό το ονοματεπώνυμο στο Facebook και έναν μόνο στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών! Συνεπώς είναι το ίδιο πρόσωπο και έχει την δεξιά εικόνα?

Για να σιγουρευτώ ρώτησα τον Σπύρο Δρακόπουλο, ο οποίος μου απάντησε ότι "δεν τον έχει δει ποτέ!" και ότι "μπαίνει στο ΖΟΟΜ για τις συνεδριάσεις του ΔΣ χωρίς κάμερα για τρία λεπτά, ψηφίζει και βγαίνει"! Αυτά ακριβώς τα λόγια του Σπύρου Δρακόπουλου αποτελούν για μένα επιβεβαίωση ότι είχα πετύχει διάνα τον Νίκο Ζάχο και απλά τον καλύπτει ως φίλο του Σιετή, του οποίου ο Δρακόπουλος είναι "εργαλείο"!!!

Άλλωστε, πώς μπορεί ο Δρακόπουλος να μου απαντά με βεβαιότητα για το τι γίνεται στις συνεδριάσεις του ΔΣ μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, ενώ δεν είναι μέλος του ΔΣ? Άρα ή με παραμυθιάζει ή κάποιος του δίνει κωδικούς να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις χωρίς να φαίνεται!

Από την άλλη μεριά, πώς μπορεί να είναι παρών ο Νίκος Ζάχος στην αρχή κάθε συνεδρίασης και να μένει μέχρι το τέλος ψηφίζοντας τα θέματα (το λιγότερο μία ώρα) χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό του? Η εμφάνιση της εικόνας μέσω κάμερας στο ΖΟΟΜ (και όχι μόνο του ονόματος) του κάθε συμβούλου του ΔΣ είναι απόλυτα απαραίτητη, διότι ελλείψει αυτής θα πρέπει να θεωρείται απών και αν είναι απών και τον γράφουν παρόντα στο Πρακτικό, τότε το Πρακτικό είναι άκυρο!

Συνεπώς ο Δρακόπουλος με παραμυθιάζει! Και άρα ο τύπος είναι της φωτογραφίας! (πάντα με επιφύλαξη στην αναποδιά!)

Κανονικά τα Πρακτικά των συνεδριάσεων του ΔΣ μέσω ΖΟΟΜ θα έπρεπε να συνοδεύονται και με ένα στιγμιότυπο της οθόνης με τις φωτό των συμβούλων, που συμμετέχουν, ειδάλλως οι συνεδριάσεις είναι μαϊμού, κύριε "Καθαρό Πρόσωπο"! Και αυτό έπρεπε να το ζητάει (και να το κάνει) κυρίως η αντιπολίτευση!

Το ότι ο δικηγόρος Νίκος Ζάχος κρύβεται σημαίνει ότι έχει πλήρη επίγνωση των παρανομιών του ΔΣ της ΕΛΟΚ!

Πλήρη επίγνωση και ευθύνες βέβαια έχουν και οι δύο άλλες "γλάστρες" Κελάλης και Σαλιάρης και αυτό θα το βρουν μπροστά τους!

 

Πάμε παρακάτω:

Ο πρώτος και καλύτερος μετά τον Α-Σιετή, που ευθύνεται για τις παρανομίες της ΕΛΟΚ είναι ο δημόσιος υπάλληλος και Αναπληρωτής Πρόεδρος Ηλίας Χρήστου και μάλιστα με βαρύτατες ευθύνες λόγω της θέσεώς του στο Δημόσιο! Ο Ηλίας Χρήστου είναι απόλυτος γνώστης των λεπτομερειών και ιδιαιτεροτήτων του αθλήματος και παρ' όλα αυτά συναινεί στις διαπραττόμενες παρανομίες λόγω της διακαούς επιθυμίας προς την εξουσία στην ΕΛΟΚ, που τον χαρακτηρίζει! Καταλαβαίνει και φέρει ακέραια την ευθύνη τόσο για τα διοικητικά και τα οικονομικά της ΕΛΟΚ, όσο και για τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος! Π.Χ. ο Ηλίας Χρήστου φέρει ακέραια την ευθύνη για τα Νταν-Μαίμού, που δίνει η ΕΛΟΚ και μάλιστα συμμετέχει και ο ίδιος σε αυτά ανεβαίνοντας σε Νταν παρ' όλο που είναι διοικητικός και όχι τεχνικός! Συνεργάτης και κουμπάρος του Χρήστου είναι και ο Πάρης Ανδρεανίδης, ενώ συνεργάζονται τεχνικά και διοικητικά με τον Κώστα Μητρόπουλο! Συνεπώς οι Χρήστου-Μητρόπουλος-Ανδρεανίδης αποτελούν ομάδα!

Τώρα θυμήθηκα ακόμα μερικές Απάτες της Συμμορίας, που διοικεί την ΕΛΟΚ και θα τις βάλω στους πίνακες:

Πρώτη είναι η μη δημοσιοποίηση των παραιτήσεων από τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος των τεχνικών, που κατέχουν διοικητικές θέσεις με βέβαιες ημερομηνίες, ώστε να μην παριστάνουν τον διοικητικό στην ΕΛΟΚ και τον προπονητή στο σύλλογό τους, όπως ο Σταύρος Σταυριανίδης και ο Περικλής Κανέλλης και άλλοι! Αυτές οι παραιτήσεις από την έννοια του "τεχνικού του καράτε" πρέπει να επεκτείνονται και στην εξέλιξη σε Νταν των διοικητικών, διότι υποτίθεται ότι είναι πλέον διοικητικοί και παντελώς έξω από τη σφαίρα κάθε τεχνικής εξέλιξης! Γίνεται αυτό? Προφανώς και όχι παρά τις υποσχέσεις περί διαφάνειας στη διοίκηση του "καθαρού προσώπου" Θεόδωρου Α-Σιετή! Δηλαδή ο κάθε διοικητικός (π.χ. ο Ηλίας Χρήστου) δεν έπρεπε επ' ουδενί να πάρει το οποιοδήποτε Νταν, ενώ κατέχει διοικητική θέση!

Δεύτερη είναι η κάλυψη των προπονητών, που δηλώνουν στο Μητρώο των Σωματείων της ΓΓΑ, ότι έχουν συμβάσεις με δύο ή τρία σωματεία εκ των οποίων κάποια ή κάποιες είναι εικονικές, ώστε να εξαπατούν τη ΓΓΑ και τον Υφυπουργό!

Τρίτη είναι η λειτουργία συλλόγων με μαϊμού εικονικούς προπονητές και νοικιασμένες άδειες κατά εξαπάτηση της ΓΓΑ και του Υφυπουργού!

Τέταρτη είναι η κάλυψη μερικών συλλόγων με χώρους εκγύμνασης, που δεν πληρούν τους όρους της Πυροσβεστικής ή της Πολεοδομίας (υπόγεια ή χωρίς δεύτερη έξοδο, κτλ.) κατά καραμπινάτη εξαπάτηση της ΓΓΑ και του Υφυπουργού!!!

Πέμπτη είναι το χάος, η απάτες και η εκμετάλλευση των αθλητών, που δημιουργούνται με ευθύνη της διοίκησης της ΕΛΟΚ από τις 15-20 παρα-ομοσπονδίες καράτε, που πουλάνε Νταν εν γνώσει της ΕΛΟΚ, υποστηριζόμενες από την ΕΛΟΚ και έχουν ορμητήρια συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ και άτομα-μέλη της ΕΛΟΚ, ενώ το ΔΣ της ΕΛΟΚ σφυρίζει αδιάφορα αρκεί να πουλάει και αυτό άχρηστα Νταν!!!

 

Επόμενο σημαίνον πρόσωπο στη διοίκηση της ΕΛΟΚ είναι ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Μητρόπουλος!

Ο Κώστας Μητρόπουλος με τον Ηλία Χρήστου και τον Θανάση Φυλακτό αποτελούν την ψυχή της ΕΛΟΚ και παίρνουν αποφάσεις για τα πάντα! Αποτελούν την απόλυτη εξουσία στην ΕΛΟΚ περιστοιχιζόμενοι από περιφερειακούς προπονητές με επιρροή! Ο Κώστας Μητρόπουλος έχει μεσάνυχτα από τις ιδιαιτερότητες του καράτε, αλλά τα έχει δώσει όλα αφήνοντας τη δουλειά του (Γεωπόνος) και κάνοντας 70 χλμ. την ημέρα για να βρίσκεται από τη Νέα Σμύρνη στα γραφεία της ΕΛΟΚ στα Άνω Λιόσια! Αυτό, όμως, δεν τον δικαιολογεί για να κάνει την ΕΛΟΚ μπάχαλο, όπως την έχει κάνει!!!

Από τη θέση του Γενικού Γραμματέα είναι το μέλος του ΔΣ, που έρχεται περισσότερο από όλους σε επαφή με τους συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ ασκώντας την εξουσία του σε αυτά κατά καλό ή κακό τρόπο και άρα έχοντας τη δυνατότητα να χειραγωγεί!

Συμμετέχει απόλυτα στις παρανομίες του ΔΣ/ΕΛΟΚ μαζί με τον Πρόεδρο και όλο το ΔΣ!

Πρόσωπο-κλειδί στη διοίκηση της ΕΛΟΚ αποτελεί προφανώς ο Ταμίας και Λογιστής της ΕΛΟΚ (δύο σε ένα!) Θανάσης Φυλακτός, επαγγελματίας Λογιστής Α΄ Κατηγορίας! Είναι ο πρώτος, που παρέβει την προσωρινή διαταγή για την προσωρινή διοίκηση στην ΕΛΟΚ με αρμοδιότητες τις εκλογές και τα υπερεπείγοντα θέματα διοίκησης και επεκτάθηκε στους διαχειριστικούς και λογιστικούς ελέγχους των προηγουμένων διοικήσεων για να αμαυρώσει τις προηγούμενες διοικήσεις προεκλογικά, ενώ δεν είχε δοθεί τέτοια αρμοδιότητα από το Δικαστήριο!

Η αρχική εικόνα του παραδοσιακού αθλητή με αγνές προθέσεις για τη διοίκηση της ΕΛΟΚ αντικαταστάθηκε γρήγορα από την εικόνα του ανθρώπου, που εκδικείται την παλιά διοίκηση, η οποία και αυτή η εικόνα μεταλλάχθηκε με το χρόνο στον υποστηρικτή των προσωπικών συμφερόντων του "δασκάλου του" Άρη Κραββαρίτη, στο σύλλογο του οποίου ήταν πρόεδρος πολλά χρόνια και άρα τσιράκι και αυτός του Γερόλυμπου πολλά χρόνια μαζί με τον Κραββαρίτη!

Είναι έντονα προβληματισμένος με τις παρανομίες τις ΕΛΟΚ κυρίως στα οικονομικά θέματα, που τον αφορούν 100% και γι' αυτό οι αντιδράσεις του για τις εγκρίσεις των οικονομικών από το ΔΣ και τη ΓΣ και οι αναρτήσεις τους στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ φαίνονται να επιδιώκονται απελπισμένα από αυτόν!

Από τους υπόλοιπους, ο Σταύρος Σταυριανίδης είναι καραμπινάτος παραβάτης διοικητικός, διότι δεν έχει δημοσιοποιήσει την βέβαιη ημερομηνία, που κατέθεσε στην ΕΛΟΚ ή τη ΓΓΑ την άδεια άσκησης επαγγέλματος και διότι επίσης η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ ως εποπτεύουσα αρχή δεν έχουν εξασφαλίσει την βέβαιη αποχή όλων των διοικητικών, που έχουν άδειες προπονητών, από την πρόσβαση σε εργασίες προπονητών, και διότι ο Σταύρος Σταυριανίδης είναι πάντα ψυχικά προπονητής και δεν αποποιείται αυτό το ρόλο με τίποτα!

Ο Γιάννης Γιαννέλης είναι μέλος του συλλόγου Κραββαρίτη και ακολουθεί τη γραμμή Φυλακτού! Επομένως, οι Φυλακτός-Γιαννέλης-Κραββαρίτης αποτελούν ομάδα!

Ο Παρασκευάς Ανδρεανίδης είναι, όπως είπαμε, μέλος της ομάδας Χρήστου-Μητρόπουλος-Ανδρεανίδης!

Και τέλος ο Περικλής Κανέλλης χειραγωγείται από τους τρεις σκληροπυρηνικούς μέσω του χειραγωγούμενου πατέρα του Γιάννη Κανέλλη!

Τις χειραγωγήσεις των τεχνικών θα τις δούμε στις Επιτροπές της ΕΛΟΚ! Προσωρινά, λοιπόν, η ΕΛΟΚ διοικείται από τις ομάδες:

Σιετής-Κελάλης-Σαλιάρης-Ζάχος-Τριανταφύλλης!

Φυλακτός-Γιαννέλης-Κραββαρίτης! (σε σύνδεση με την προηγούμενη)

Χρήστου-Μητρόπουλος-Ανδρεανίδης!

Περικλής Κανέλλης-Γιάννης Κανέλλης!

 

Μέσω της ΠΕΦΣΚ μπαίνουν στο παιχνίδι και οι Μπίκας-Γκουβούσης μαζί με τους Φυλακτό-Γιαννέλη-Κραββαρίτη!

Ενώ περιφερειακοί εμφανίζονται να είναι και οι Μαργαριτόπουλος-Παπαδόπουλος!

Περισσότερα στην Ενότητα περί των Επιτροπών της ΕΛΟΚ και με βάση το επόμενο Οργανόγραμμα της ΕΛΟΚ:


 Ε - Οι Ύποπτες Επιτροπές της ΕΛΟΚ και το Πειθαρχικό Συμβούλιο!  (Ενότητες)

Μήπως η ΕΛΟΚ χειραγωγείται από Συμμορίες με συμφέροντα???

Ήδη λίγο πιο πάνω είδαμε τις ομάδες "συνεργατών" στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και γύρω του, που είναι οι επόμενες:

 

Σιετής-Κελάλης-Σαλιάρης-Ζάχος-Τριανταφύλλης!

Φυλακτός-Γιαννέλης-Κραββαρίτης! (σε σύνδεση με την προηγούμενη)

Χρήστου-Μητρόπουλος-Ανδρεανίδης!

Περικλής Κανέλλης-Γιάννης Κανέλλης!

 

Μέσω της ΠΕΦΣΚ μπαίνουν στο παιχνίδι και οι Μπίκας-Γκουβούσης κολλητοί με τους Φυλακτό-Γιαννέλη-Κραββαρίτη!

Ενώ περιφερειακοί εμφανίζονται να είναι και οι Μαργαριτόπουλος-Παπαδόπουλος!

 

Από το site της ΕΛΟΚ αντιγράφουμε τον Πίνακα των Επιτροπών της για μελέτη:


 Ζ - Οι Ομάδες χειραγώγησης των λειτουργιών της ΕΛΟΚ!  (Ενότητες)

 

Επομένως, από το Οργανόγραμμα της ΕΛΟΚ, τους "κολλητούς" στο ΔΣ και τους "κολλητούς" τεχνικούς προκύπτει ο επόμενος Πίνακας Χειραγωγήσεων, ο οποίος καταδεικνύει τις "Συμμορίες της ΕΛΟΚ" (σημειώνονται με κίτρινο), που χειραγωγούν τις λειτουργίες της ΕΛΟΚ:

Λειτουργία ΕΛΟΚ

από Οργανόγραμμα

Ομάδες Συνεργαζόμενων Άτόμων

Αποτελέσματα της Συνεργασίας

Εκτελεστική Επιτροπή

Σιετής, Χρήστου, Μητρόπουλος, Φυλακτός, Σταυριανίδης

Παίρνουν αποφάσεις για όλα τα θέματα της ΕΛΟΚ χωρίς αυτές να συζητούνται στο ΔΣ και χωρίς να καταγράφονται στα Πρακτικά ΔΣ, που αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Κραυγαλέα χειραγώγηση του ΔΣ και της ΓΣ, που το ψήφισε!

Δοικητικό Συμβούλιο

Σιετής, Χρήστου, Μητρόπουλος, Φυλακτός, Σταυριανίδης, Κελάλης, Σαλιάρης, Γιαννέλης, Κανέλλης, Ανδρεανίδης, Ζάχος.

Οι Εννέα της Πλειοψηφίας: Δεν συζητούν τα θέματα της ΕΛΟΚ στα Πρακτικά με το κόλπο της "διαλογικής συζήτησης"! Υπογράφουν ανέλεγκτα όλες τις αποφάσεις της ΕκτΕπ χωρίς να αμφισβητούν καμιά απολύτως! Καπελώνουν βάναυσα την μειοψηφία! Κραυγαλέα χειραγώγηση του ΔΣ και της ΓΣ, που το ψήφισε!

Ελεγκτική Επιτροπή Υπόδουλη στον Ταμία Θανάση Φυλακτό

Όπως είδαμε για το 2021, ο πρόεδρος Σιετής, ο γραμματέας Μητρόπουλος και ο ταμίας Φυλακτός αποδέχθηκαν την καραμπινάτη παρανομία (και τα πρόβατα την ψήφισαν!) να δεχθούν αντί του νόμιμου ελέγχου από την τριμελή Ελεγκτική Επιτροπή, που εξέλεξε η ΓΣ, τον παράνομο κατά παραγγελία έλεγχο από Ορκωτό Λογιστή και την παράνομη επίσης κατά παραγγελία Έκθεση υπογραμμένη από το ένα και μόνο μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής Πέτρο Σταυροπιερράκο!

Κραυγαλέα χειραγώγηση του ΔΣ και της ΓΣ, που το ψήφισε!

Γενική Συνέλευση

===>>

Σύλλογοι-μέλη = πρόβατα επί σφαγή! Χωρίς να καταλαβαίνουν τι ψηφίζουν και ταυτόχρονα υποχείρια των δικών τους παράνομων επιθυμιών και απαιτήσεων!

Διοικητικοί και Τεχνικοί μαζί!

Οι ομάδες 1, 2 και 3 χειραγωγούν τα διοικητικά και τα τεχνικά της ΕΛΟΚ. Οι ομάδα 4 υπακούει σε όλα για να επιβιώσει!

1) Σιετής, Κελάλης, Σαλιάρης, Ζάχος, Τριανταφύλλης!

2) Φυλακτός, Γιαννέλης, Κραββαρίτης! (σε κολλητή σύνδεση με τους προηγούμενους - Σότοκαν)

3) Χρήστου, Μητρόπουλος, Ανδρεανίδης!

4) Περικλής Κανέλλης, Γιάννης Κανέλλης!

Κραυγαλέα χειραγώγηση του ΔΣ και της ΓΣ, που το ψήφισε!

Συνεργαζόμενοι τεχνικοί Σότοκαν

Κραββαρίτης, Τριανταφύλλης, Μπίκας, Γκουβούσης, Οτάκε, Σανιώτης

Το Σότοκαν έχει βαλθεί να επικρατήσει όλων των άλλων στιλ με κάθε τρόπο. Αυτό αποδεικνύεται από τις μονομερείς επιλογές των τεχνικών στα διάφορα πόστα! Κραυγαλέα χειραγώγηση του ΔΣ και της ΓΣ, που το ψήφισε!

Τεχνική Επιτροπή

Χωρίς καμιά ουσιαστική οντότητα, δηλαδή σαν να μην υπάρχει!

Οι αποφάσεις λαμβάνονται από "τεχνικούς" κρυμμένους μέσα ή δίπλα στο ΔΣ: τον Κραββαρίτη και την παρέα του!

Κραυγαλέα χειραγώγηση του ΔΣ και της ΓΣ, που το ψήφισε!

ΚΕΔ = Κεντρική Επιτροπή Διαιατησίας

Κραββαρίτης, Μπίκας, Ραφτάκης

Οι Μπίκας και Ραφτάκης ανασύρθηκαν από τα αζήτητα από τον κολλητό τους Κραββαρίτη, ώστε να ελέγχει μόνον αυτός όλους τους Διαιτητές και όλες τις ενστάσεις κακής διαιτησίας των αγώνων. Ο Μπίκας δεν έχει επαφή με τη διαιτησία πάνω από 10 χρόνια και ο Ραφτάκης πάνω από 20 χρόνια!  Ο Κραββαρίτης έχει μελανό παρελθόν, διότι επί 20 χρόνια ήταν μαζί με τον Γιάννη Κανέλλη τα "εργαλεία" του Γερόλυμπου με τα οποία ο τελευταίος χειραγωγούσε τους διαιτητές των αγώνων και στρέβλωνε τα αποτελέσματα, ώστε να παίρνει τη νίκη από τους μικρούς αθλητές για να την δίνει σε άλλους "δικούς του" υλοποιώντας κυνικά την αισχρότερη πράξη για τον αθλητισμό! Ο Κραββαρίτης αποτελεί ένα από τα βαρίδια του Άσχετου Α-Σιετή και της ΕΛΟΚ! (προσοχή: βαρίδια!)

Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων

Γιαννέλης, Στυλιανόπουλος, Πανολιάσκος

Δηλαδή μόνο οι δύο πρώτοι, γιατί ο τρίτος κατοικεί στην Κέρκυρα(?). Και άρα ο Γιαννέλης με τον Μητρόπουλο, γιατί ο Στυλιανόπουλος είναι μάλλον "γλάστρα"!

Πειθαρχική Επιτροπή-Συμβούλιο

Με μέλη μη εκλεγμένα από μέλη των συλλόγων της ΕΛΟΚ, αλλά διορισμένα από κατασκευασμένο άρθρο του καταστατικού!

Πουθενά δεν αναφέρονται οι σχέσεις ενός εκάστου των μελών του Συμβουλίου με το καράτε ή την ΕΛΟΚ!

1) Ιωάννης-Δρόσος Αγγελόπουλος, δικηγόρος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και κολλητός του Σπύρου Δρακόπουλου! Απαράδεκτος!

2) Δέσποινα-Βικτωρία Δεληστάθη, δικηγόρος με καμιά γνώση ή εμπειρία στο καράτε! (Πόθεν έπεσε?) Απαράδεκτη!

3) Αικατερίνη Φωτάκου, δικηγόρος του Γκουβούση!  

4) Θεόδωρος Παπαχρήστου, δικηγόρος, με καμιά γνώση ή εμπειρία στο καράτε! (Πόθεν έπεσε?) Απαράδεκτος!

5) Νικήτας Ζαρουχλιώτης, προπονητής καράτε! Δεξί χέρι του Γερόλυμπου από το 1995 μέχρι το 2021! Υπόλογος για υποστήριξη του Γερόλυμπου σε δεκάδες ατασθαλίες εντός της ΕΛΟΚ! Τελικά δεν έχετε ίχνος συνείδησης! Μια αγκαλιά γίνατε με αυτούς που κατηγορούσατε επί δέκα χρόνια! Απαράδεκτος!

6) Δημήτριος Καραστάθης, υπάλληλος της ΓΓΑ και κολλητός του Δρακόπουλου! Τελικά είσαστε και ηλίθιοι!!!

7) Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος (δικηγόρος), Μπίκας, Γκάζι (το γνωστό πολυεργαλείο του Γερόλυμπου), Αγγέλου (ΓΓΑ)! Παράνομοι και Απαράδεκτοι!

Τι δουλειά έχουν οι υπάλληλοι της ΓΓΑ σε Πειθαρχικό Συμβούλιο Αθλητικής Ομοσπονδίας???

Τι δουλειά έχουν αποδεδειγμένοι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ στο Πειθαρχικό Συμβούλιο!

Επιτροπή Εξεταστών

Σανιώτης, Μπίκας, Καζακέας, Κανέλλης, Κοσμίδης, Μπουλούμπασης, Οτάκε, Πάσης, Χονδροματίδης

Επιτροπή για τα ... μπάζα, αφού κανένας από αυτούς δεν έχει τα απαραίτητα διπλώματα για να είναι εξεταστής, ενώ ταυτόχρονα η ΕΛΟΚ έχει εξευτελίσει τα Νταν σε εισπρακτική και ψηφοθηρική ΑΠΑΤΗ!

Το θέμα αυτό έχει ήδη αναλυθεί διεξοδικά και έχει αποδειχθεί ότι η ΕΛΟΚ διοικείται από ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ χωρίς η διοίκησή της ή οι ... Εξεταστές-μαϊμού να βγάζουν τσιμουδιά!!!

Επιτροπή Προμηθειών

Δεν γράφουν τα ονόματα για να αποφύγουν τον Εισαγγελέα με τις κομπίνες τους!

Γράφουν: Γενικός Γραμματέας (Μητρόπουλος), Ταμίας (Φυλακτός) και Έφορος Υλικού (Κανέλλης, ο σκλάβος!)

Και μόνο η μη αναγραφή των ονομάτων βρωμάει λαμογιές!!! Και πρώτο και καλύτερο το Cosmorama!

Εξεταστές Α, 6α και άνω Νταν, καθώς και Β, 4α και 5α Νταν

Γνωστοί σαβουρο-ντάνηδες σε Πίνακες με Νταν-Σαβούρα χωρίς εξετάσεις, χωρίς κανονισμούς, με πληρωμένα διπλώματα κτλ!!!

Και πρόκειται για όλη τη σαβούρα του καράτε της ΕΛΟΚ, διότι οι ίδιοι δεν έχουν νόμιμα Νταν, η ΕΛΟΚ δεν μπορεί να τους δώσει Νταν, οι ίδιοι δεν μπορούν να δώσουν Νταν, Εσωτερικός Κανονισμός δεν υπάρχει, Μητρώο Νταν ΔΕΝ υπάρχει! Μόνο ηλίθια κορόιδα υπάρχουν, των οποίων τα Νταν η αποκλειστική ομοσπονδία για τα παραδοσιακά στιλ ΠΟΠΚ ΔΕΝ αναγνωρίζει! Αυτά γράφονται επί 18 χρόνια χωρίς κανένα λαμόγιο της ΕΛΟΚ να βγάζει τσιμουδιά! Επομένως, ο πρόεδρος Α-Σιετής είναι ο μεγάλος ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!

Επιτροπές και Διευθυντές

"Γλάστρες" για τα μάτια του κόσμου!

Επιτροπή Ανάπτυξης Αθλήματος!

Τεχνικός Διεθυντής Εθνικής Ομάδας: Γκουβούσης - Τεχνικός Διευθυντής Διαιτησίας: Κανέλλης Γιάννης - Διευθυντής Αθλήματος (Sport Director!): Κώστας Παπαδόπουλος.

Ομοσπονδιακοί Προπονητές Οι Συμμορίες της ΕΛΟΚ εκμεταλλεύονται και τα ονόματα πρωταθλητών του καράτε! Δημήτρη Τριανταφύλλη, Σπύρου Μαργαριτόπουλου, Κώστα Παπαδόπουλου, Γιώργου Τζάνου και όλων των άλλων σημερινών πρωταθλητών δίνοντάς τους ευνοϊκά ταξίδια με τις αποστολές εξωτερικού και πανηγυρίζοντας ως επιτυχίες της Διοίκησης τη μακροχρόνια προσπάθεια των πρωταθλητών και τα έξοδα, που αυτοί και οι οικογένειές τους πλήρωναν και πληρώνουν επί πολλά χρόνια για τις αποστολές εξωτερικού!
Αρχηγοί δήθεν παραδοσιακών στιλ Η Εκτελεστική Επιτροπή και το ΔΣ αποδέχονται και υποθάλπουν: Πολλούς παράνομους δήθεν αρχηγούς παραδοσιακών στιλ εντός της ΕΛΟΚ για να δείξουν ότι η ΕΛΟΚ περιλαμβάνει και παραδοσιακά στιλ! Αυτή η υπόθεση έχει τελεσιδικήσει στα δικαστήρια από το 2003 και οι αποφάσεις της ισχύουν υπέρ της ΠΟΠΚ από το 1995! Η παραπληροφόρηση και η μη εφαρμογή των αποφάσεων των δικαστηρίων σας παραχώνει ακόμα πιο βαθιά στο λάκκο με τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Και πρώτο τον Άσχετο Πρόεδρό σας Α-Σιετή Θεόδωρο Μαργαρίτη!
Σχολές Προπονητών Επιτροπή Διοίκησης και Διευθυντής Διάτρητη η Απόφαση Ίδρυσης της Σχολής Προπονητών τάξης Β΄! Ακατάλληλα τα άτομα διοίκησης και κυρίως για τα μπάζα ο Διευθυντής, που είναι εργολάβος κολλητός του Α-Σιετή και άσχετος με το καράτε!!! Θα αξιολογηθεί σε επόμενο άρθρο μας!

 

Και θα κλείσουμε την Ενότητα με μια εύστοχη ανάρτηση του Μάριου Σιταρά:

 

Marios Sitaras,  12 Ιουνίου στις 12:08 μ.μ.  

 

Η Κ.Ε.Δ. το ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΟΝΙ, η 3η ηλικία στην ΕΛ.Ο.Κ και ο ελβετικός σουγιάς!!!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο πολύ αξιόλογα στελέχη της Κ.Ε.Δ. νέα παιδιά με διάθεση να προσφέρουν στην Διαιτησία οι κ.κ. Αναστασιάδης και Αρσενιάδης ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από την Κ.Ε.Δ. προκειμένου να μπορούν να ασκούν Διαιτητικό Έργο, ενώ ως μέλη της Κ.Ε.Δ. δεν επιτρεπόταν βάση του Αθλ. Νόμου και του καταστατικού της ΕΛ.Ο.Κ!!!

Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες οι παραιτήσεις προέκυψαν κατόπιν καταγγελίας από εν ενεργεία διαιτητή και στη νέα Κ.Ε.Δ. θα ενταχθούν δύο ατόμα τα οποία είναι από το τελευταίο ράφι επιλογών, με αμιγως ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ διαδικασίες, διότι τόσο ο κος Μπίκας όσο και ο κος Ραφτάκης είναι δύο Κύριοι που έχουν να ασχοληθούν με τα διαιτητικά δρώμενα δεν ξέρω και εγώ από πότε κοινώς ουδεμία σχέση με το αντικείμενο!!!

Είναι αρκετά έως πολύ μεγάλοι σε ηλικία!!! Ανήκουν στην παρέα του Κραββαρίτη και είναι ένθερμοι υποστηρικτές του!!!

Όπως πάντα στην ΕΛ.Ο.Κ. του Σιετή, ως frontman του Κραββαρίτη, διαπιστώνουμε ότι το κουμάντο το κάνει ο Κραββαρίτης βάζοντας αποκλειστικά δύο ανθρώπους δικούς του στην Κ.Ε.Δ (οι οποίοι δεν πληρούν ούτε κατά το ελάχιστο τις προϋποθέσεις) αποκτώντας έτσι τον πλήρη έλεγχο της Διαιτησίας: ένας άνθρωπος!!!

Ο Σιετής τετραγώνισε τον κύκλο για άλλη μια φορά!!!

Ο Κραββαρίτης επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά «ότι η ζωή κάνει κύκλους» με αυτόν πάντα ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ!!!

Αυτό που με εντυπωσιάζει και με αφήνει αποσβολωμένο είναι έως πότε οι σύλλογοι θα τα κάνουν γαργάρα όλα αυτά!!!

Έως πότε θα αφήνουν τον "ελβετικό σουγιά" Κραββαρίτη να κάνει κουμάντο σε όλη την ΕΛ.Ο.Κ!!!

Είχαμε τον Γερόλυμπο, τώρα έχουμε τον ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗ!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ και σε αλλά με υγεία!!!


 Η - Οι συγκεντρωτικές ευθύνες ενός Προέδρου για τα ... μπάζα!  (Ενότητες)

 

Όλα όσα γράφονται σε όλα τα άρθρα του www.karate.gr για τις δυσλειτουργίες, την κακοδιοίκηση και τις παρανομίες της ΕΛΟΚ και των ανθρώπων της προφανέστατα υποπίπτουν στις αρμοδιότητες ευθύνης του Προέδρου της Θεόδωρου-Μαργαρίτη Α-Σιετή, ο οποίος Άσχετος με το καράτε "αγόρασε" την ΕΛΟΚ για να το παίζει πρόεδρος και να πάρει μια θέση στην Ολυμπιακή Επιτροπή και στη συνέχεια τα κάνει θάλασσα σε κάθε βήμα!

Οι δυσλειτουργίες, η κακοδιοίκηση και οι παρανομίες της ΕΛΟΚ έχουν ήδη εντοπιστεί από αδικούμενους και από μέλη της αντιπολίτευσης, ενώ δημοσιεύονται στα κοινωνικά δικτυακά μέσα αποκτώντας κάθε μέρα και νέους συμπαραστάτες! Στα επόμενα δίνουμε εντοπισμούς παρανομιών, κακοδιοίκησης, δυσλειτουργιών και "περίεργων" φαινομένων από το λογαριασμό του Μάριου Σιταρά στο Facebook!

 

Marios Sitaras, 6 Ιουνίου στις 10:05 π.μ.  · 

Τα Ελληνικά Παράδοξα που συμβαίνουν στην ΕΛ.Ο.Κ…… Η Πρωτοτυπία της ΕΛ.Ο.Κ να αναλαμβάνει να στείλει Εθνική Αποστολή χωρίς ουσιαστικά να στέλνει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα!!!

Παράδοξο νούμερο 1.

Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε από 133 αθλητές οι οποίοι δεν γνώριζαν ποιον αντιπροσωπεύουν: την Ελλάδα ή τους Συλλόγους τους!!!

Παράδοξο νούμερο 2.

Η ΕΛ.Ο.Κ έστειλε διαιτητές με δικά της έξοδα (όχι όλους) αλλά δεν μπορούσε να στείλει έναν εκπρόσωπο της, που θα αναλάβει τις διαπιστεύσεις και τις ζυγίσεις των αθλητών!!! Εξηγούμαι….

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, Εθνική Παίδων δεν υφίσταται!!!

Η ΕΛ.Ο.Κ έχει δηλώσει Εθνικούς Προπονητές τους κ.κ. Γιδάκο και Λεκάκο χωρίς σύμβαση! Βάση της ανακοίνωσης της ΕΛ.Ο.Κ οι προπονητές αυτοί θα αναλάμβαναν την προπόνηση της Εθνικής Παίδων καθώς και τις διαπιστεύσεις - ζυγίσεις 133 αθλητών!

Οι εν λόγω Προπονητές μέσω της καλής μας Ομοσπονδίας επιφορτίστηκαν τις δηλώσεις 133 αθλητών! Όχι μόνο των Παίδων αλλά όλης της Αποστολής!

Την Πέμπτη λοιπόν μετά από ταξίδι τουλάχιστον 15 ωρών ανέλαβαν το εν λόγω έργο!

Αυτό που θα πω, γιατί ήμουν παρών σε όλη την διαδικασία και για άλλη μια φορά ντράπηκα, είναι το εξής!!!

Από τις 11 το πρωί κάποιοι αθλητές έφτασαν να πάρουν τις διαπιστεύσεις τους και να ζυγιστούν στις 10 το βράδυ, τρέχοντας ως αλλόφρονες από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο μαζί με τους προπονητές και τους γονείς!!! Δεν θα μιλήσω για νηστικά παιδιά που είχανε να φάνε σχεδόν μία ημέρα και έπαιζαν την επόμενη γιατί έπρεπε να είναι εντάξει στα κιλά τους!!! Ντροπή!!!

Εγώ προσωπικά ζητώ συγνώμη από όλους για την ταλαιπωρία που υπέστησαν, αφού οι διοικούντες τα οργάνωσαν όλα μια χαρά!!! Προεξέχοντος του Προέδρου μας!!! Είχε βγάλει και ανακοίνωση η ΕΛ.Ο.Κ για το ποια ήταν η διαδικασία, αλλά αυτό που δεν υπολόγισαν είναι ότι ο καθένας ήταν ελεύθερος να επιλέξει το μέσο μετακίνησης του - αφού ταξίδευε ιδιωτικά και αποκλειστικά με ευθύνη των Συλλόγων βάση της Ανακοίνωσης της ΕΛ.ΟΚ - με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υπάρξει ο ανάλογος συντονισμός, συνέπεια αυτού τα ευτράπελα που επακολούθησαν! Βέβαια η ΕΛ.Ο.Κ έβγαλε ανακοίνωση, αυτό θα μας πούνε και δεν τηρήθηκε από τους συλλόγους! Ας γελάσω!!! Οι σύλλογοι φταίνε;;; Όπως πάντα!!! Όχι εμείς αυτοί!!! Φωστήρες της ΕΛ.Ο.Κ ικανούς σας έχω να το πείτε αυτό!!!

Προσοχή εσείς αναλάβατε τις Διαπιστεύσεις!!!

Ευχαριστώ παρά πολύ για την υπομονή και το κουράγιο τους, τους κ.κ. Γιδάκο, Λεκάκο και την κα Μπασούκου καθώς και όλους τους γονείς των Αθλητών που βοήθησαν στις διαπιστεύσεις!!!

Μακάρι αυτούς τους ανθρώπους και όχι μόνο αυτούς να τους αφήναμε να διοχετεύσουν την ενεργητικότητα τους και την προσφορά τους εκεί που πρέπει!!! Θαύματα θα γινόντουσαν!!!

Παράδοξο νούμερο 3.

Γιατί δεν επιτρέψατε σε Έλληνες Διαιτητές να μεταβούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με δικά τους έξοδα χρησιμοποιώντας ως ΕΛ.Ο.Κ΄. ψευδείς προφάσεις! Γιατί;

Παράδοξο νούμερο 4.

Η αποστολή βάση της ανακοίνωσης της ΕΛ.Ο.Κ ήταν με ευθύνη των συλλόγων αποκλειστικά!!!

Η πρωτοτυπία για άλλη μια φορά είναι ότι αφού ήταν με ευθύνη των συλλόγων, εσείς ως ΕΛ.Ο.Κ γιατί ανακατευτήκατε;

Γιατί κύριοι;

Δημιουργήσατε εθνική ομάδα Παίδων, κάνατε προπονήσεις, διορίσατε προπονητές, αναθέσατε σε ταξιδιωτικό πρακτορείο τις πληρωμές των ξενοδοχείων με προμήθεια επιβαρύνοντας τους Αθλητές!!! Αναλάβατε τις διαπιστεύσεις!!!

Για ποιο λόγο;

Αφού οι σύλλογοι ανέλαβαν αποκλειστικά και με δική τους ευθύνη την αποστολή των αθλητών τους, όπως στα Κ1, εσείς γιατί εμπλακήκατε σε όλο αυτό;;; Αφού δεν θέλατε να αναλάβετε την ΕΥΘΥΝΗ ΛΟΓΩ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ γιατί εμπλακήκατε;

Μήπως ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ που χρέωσε το ταξιδιωτικό γραφείο;

Ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας, αλλά ποιος την έχασε για να την βρείτε εσείς!!!!

Ήρωες οι Προπονητές και οι γονείς των Αθλητών μας!!! Χωρίς αυτούς δεν ξέρω αν θα είχαν προλάβει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες των διαπιστεύσεων και των ζυγίσεων των αθλητών μας!!!

Χίλια Μπράβο, τα αξίζετε έως το τελευταίο!!!

Αντι-ήρωες, αναίσθητοι, ανεπαρκείς και διαπλεκόμενοι για άλλη μια φορά, Η Διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ, προεξέχοντος του Προέδρου μας κου Σιετή, που ήταν ΠΑΡΩΝ και θαύμαζε «ιδίοις όμμασι» τα έργα του!!!

Αλήθεια κε Σιετή, αυτή είναι η ανάπτυξη που ονειρευόσουν για το ΚΑΡΑΤΕ, να ταλαιπωρείς μικρά παιδιά;;; ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!

Αν σου έχει απομείνει μια στάλα ευθύνης και αξιοπρέπειας μέσα σου, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!

  

Marios Sitaras,  12 Ιουνίου στις 1:16 μ.μ.  

Ποιος πληρώνει τα έξοδα των αθλητών και την συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων - Νέων - U21!

Πόσο στοιχίζουν άραγε οι διακοπές ενός ατόμου στην Πράγα ( διαμονή - αεροπορικά - διατροφή ) για 4 ημέρες!!! Με ταξιδιωτικό γραφείο!!! Η προσφορά είναι από το ταξιδιωτικό γραφείο Cosmorama!!! 495 ευρώ.

Παρατηρώντας την εν λόγω προσφορά διαπιστώνω ότι με 650 ευρώ κατά άλλους 550 ευρώ που θα πληρώσει ο κάθε αθλητής για την Συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ!!!

ΟΧΙ Η ΕΛ.Ο.Κ!!!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΧΙ Η ΕΛ.Ο.Κ!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΣΑΣ!!!

ΟΧΙ Η ΕΛ.Ο.Κ!!!

 

Marios Sitaras,  14 Ιουνίου στις 11:53 π.μ.  

Αγαπητέ Θοδωρή ως επιχειρηματίας εγνωσμένης αξίας βάση των ισχυρισμών σας και πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ θα μπορούσατε να μας απαντήσετε που πάνε τα λεφτά των αθλητών και των οικογενειών τους για την συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων - νέων - U21 και για ποιο λόγο πληρώνουν;;;;;;

Οι αθλητές μας και οι Οικογένειες τους προκειμένου να συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό πλήρωσαν ο καθένας 550 ευρώ περίπου ήτοι 18500 το λιγότερο ενώ αν πλήρωναν σε ταξιδιωτικό γραφείο θα πλήρωναν 495 ευρώ ήτοι 16335 ευρώ!!!

Άρα, έχουμε μια αποστολή επί συνόλου 42 ατόμων επί 495 ευρώ η οποία με συνθήκες τρεχουσών τιμών από το Cosmorama θα στοίχιζε 20790 ευρώ!!!

Η αποστολή αυτή πληρώνεται εξ ολοκλήρου από τους αθλητές και όχι από την ΕΛ.Ο.Κ η οποία ισχυρίζεται ότι πληρώνει εν μέρει!!!

Το συνολικό κόστος της αποστολής βάση των δηλωθέντων από την ΕΛ.Ο.Κ είναι περίπου 33.000 εκ των οποίων οι αθλητές πληρώνουν 18500 ευρώ και τα υπόλοιπα 14500 ευρώ πληρώνει η ΕΛ.Ο.Κ !!! Επίσης το αποθεματικό της ΕΛ.Ο.Κ είναι 200.000 ευρώ λαμβανομένων και των χρημάτων των Κρατικών Επιχορηγήσεων της τάξης των 25.000 ευρώ για έξοδα εθνικών αποστολών!!!

Γιατί δεν πληρώνει η ΕΛ.Ο.Κ την αποστολή αφού έχει 200.000 ευρώ αποθεματικό εκ των οποίων 25.000 ευρώ κρατική επιχορήγηση για έξοδα εθνικών αποστολών ;;;;;;

Γιατί πληρώνουν οι αθλητές τα έξοδα ;;;;;

Γιατί πληρώνουν οι αθλητές σχεδόν εξ ολοκλήρου το κόστος ολόκληρης της αποστολής σύμφωνα πάντα με τις τρέχουσες τιμές της αγοράς ;;;;

Κακοδιαχείριση ή κάτι άλλο συμβαίνει (ο νους όλων μας ξέρετε που πάει!) εντός της ΕΛ.Ο.Κ και με ευθύνη ποιων άραγε;;;;

 

Marios Sitaras,  14 Ιουνίου στις 8:22 μ.μ.  · 

Επίσης σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες οι σύλλογοι δεν κατάθεσαν τα χρήματα στην ΕΛ.Ο.Κ αλλά στο cosmorama!!! Και υπήρχαν περιπτώσεις γονέων που τα κατάθεσαν απευθείας στο cosmorama γιατί οι σύλλογοι δεν αναλάμβαναν την ΕΥΘΥΝΗ!!!

Ποιος θα κόψει παραστατικό προς τους συλλόγους ή τους αθλητές!!! Η ΕΛ.Ο.Κ ή το Cosmorama ;;;;  Οεοοεο….

Πως εισπράττουν χρήματα και ποιοι;;;;  Οεοεοεο….

Πως χρεώνουν στον προϋπολογισμό του ταξιδιού χρήματα που έχουν εισπράξει από τους συλλόγους αλλά δεν τα έχουν εισπράξει ούτε καν γιατί έχουν πληρωθεί απευθείας από γονείς αθλητών ή τους αθλητές στο Cosmorama, ψηφίζουν ότι είναι αδαπάνως για το ελληνικό δημόσιο και εν συνέχεια τα χρεώνουν στον κωδικό 255β στην έγκριση μετάβασης;;;  Οεοεοεο….

Πού πάνε τα χρήματα οεοοεο;;;;

Η παρούσα ανάρτηση είναι αφιερωμένη στον Μανταίο που αγαπάει το Ποδόσφαιρο και σε αυτούς που ντριπλ;aρουν τον εαυτό τους και βάζουν μονίμως αυτογκόλ με τις Ντρίμπλες που κάνουν ως άλλοι μάγοι των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!!

Που είναι η μπάλα Οέο που είναι η μπάλα…..

 

Σε προσπάθειες του Θεόδωρου Α-Σιετή να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μέσω του site της ΕΛΟΚ ο Μάριος Σιταράς απαντάει:

 

Marios Sitaras

Πρόεδρε ίσως θα ήταν καλύτερο να αφουγκραστείτε τις ανησυχίες μας ή έστω να της συζητήσουμε δημόσια εκθέτοντας επ ακριβώς όλα αυτά τα στοιχεία που έχουμε ώστε να γνωρίζουμε ποια είναι η θέση σας κατά της Παθογένειας και των Νοσταλγών του Παρελθόντος!!!

Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα σας υποδείξουμε τι να κάνετε και πως να διοικήσετε αλλά και εσείς δεν μπορείτε να μας πείσετε για όσα αποδεδειγμένα σας παραθέτουμε χαρακτηρίζοντας μας ως Παθογένεια και Νοσταλγούς του παρελθόντος ως μη έχοντας κάτι άλλο να πείτε πέραν από μη ισχύοντα πράγματα!

Οι ισχυρισμοί σας είναι ανυπόστατοι!

Όπως προ-είπα δικαίωμα σας να διοικείτε κατά το δοκούν και δικαίωμα μας να κρίνουμε τα αποτελέσματα των πράξεων σας!

Δυστυχώς για εσάς και τους συνοδοιπόρους σας μεγάλη μερίδα του χώρου δεν συμφωνεί με όσα τους προσφέρετε…..

και λένε διώξαμε την Παθογένεια (Γερόλυμπος) και επανεγκαθιδρύθηκε η Παθογένεια με άλλον Πρωταγωνιστή (Κραββαρίτη) και εκφραστή Αυτού ΕΣΑΣ!!!

Όπως σας είπα Δικαίωμα σας να διοικείτε με όποιον τρόπο θέλετε και με οποίους θέλετε….

Αλλά το να θέλετε να μας βγάλετε κουφούς και τυφλούς για τα πεπραγμένα σας δεν σας τιμά!!! Και βλέπουμε και ακούμε και κρίση έχουμε για τα συμβαίνοντα στην ΕΛ.Ο.Κ και το κυριότερο οι ισχυρισμοί μας δεν είναι ψευδείς και βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα πέραν κάθε αμφισβήτησης!!!


 Θ - Η Σχολή Προπονητών Β΄ Τάξης!  (Ενότητες)

 

Ανακοινώθηκε από τη ΓΓΑ, σε συνεννόηση βέβαια με την ΕΛΟΚ, νέα Σχολή Προπονητών με λειτουργία σε κάποιο διάστημα μέχρι το τέλος του 2023! Την Απόφαση της ΓΓΑ την βλέπετε με κλικ εδώ σε pdf και σημειωμένα κάποια καίρια σημεία της! Φυσικά η Απόφαση της ΓΓΑ είναι διάτρητη και θα την αναλύσουμε στο εγγύς μέλλον!

Προσωρινά ας δούμε δύο σημεία, που κάνουν εντύπωση και είναι απόφαση του Προέδρου της ΕΛΟΚ Θεόδωρου Α-Σιετή! Πρόκειται για τις θέσεις στην Επιτροπή Διοίκησης των δύο μελών από την ΕΛΟΚ καθώς και τη θέση του Διευθυντή της Σχολής, η οποία δόθηκε σε φίλο και συνεργάτη του Α-Σιετή, αποδεικνύοντας ότι στην ΕΛΟΚ επικρατούν οι απόλυτες συνομωσίες, αφού οι συνομώτες θέλουν να τα ελέγχουν όλα, ακόμα και τη λειτουργία της Σχολής Προπονητών!!!

Στις θέσεις των δύο μελών της Επιτροπής Διοίκησης έχουν τοποθετηθεί οι Κώστας Μητρόπουλος, τελείως άσχετος με το καράτε σαν άθλημα, καθώς και ο Αργύρης Κραββαρίτης, προπονητής καράτε και γιός του γνωστού παρα-ομοσπονδιακού Άρη Κραββαρίτη!

Ο Κώστας Μητρόπουλος, μπορεί να είναι γενικός γραμματέας της ΕΛΟΚ, αλλά από την ιστορία της ΕΛΟΚ και την τεχνική του καράτε έχει μαύρα μεσάνυχτα. Ο μόνος λόγος ανάμειξής του είναι ο έλεγχος και η χειραγώγτηση των αποτελεσμάτων της Σχολής, πράγμα που αποτελεί ψηφοθηρικό πάντα στόχο! Και μόνο εκ της θέσεώς του ως Γ.Γ. της ΕΛΟΚ έπρεπε να αποκλεισθεί, ενώ η επιλογή του κάνει τη Σχολή Προπονητών αρένα επιρροών, εκβιασμών και συγκρούσεων!

Ο Αργύρης Κραββαρίτης δεν υπάρχει αμφιβολία ότι επηρεάζεται 100% από τον πατέρα του Άρη Κραββαρίτη, για τον οποίο δεν ξεχνάμε ότι επί 20 χρόνια ήταν ένα από τα κύρια "εργαλεία" του Γερόλυμπου στην καταδυνάστευση των συλλόγων της ΕΛΟΚ και την αρπαγή άλλων αθλητικών ομοσπονδιών, ενώ κατά τη Σχολή Προπονητών του 2014 μαζί με άλλους διδάσκοντες-εξεταστές της Σχολής έπαιξε το ρόλο του "ΔΗΜΙΟΥ" για τους 32 υποψήφιους προπονητές του επόμενου Πίνακα εκείνης της εποχής, οι οποίοι, αφού παρακολούθησαν ολόκληρη τη Σχολή, κόπηκαν δήθεν στα πρακτικά από τους διδάσκοντες-εξεταστές κατά παραγγελία Γερόλυμπου, επειδή ήταν μέλη αντιφρονούντων συλλόγων! Μιλάμε για την προσωποποίηση του αίσχους στο καράτε! Και μόνο για την επιρροή του Άρη Κραββαρίτη στον γιό του, ο Αργύρης Κραββαρίτης έπρεπε ο τελευταίος να αποκλειστεί από την συμμετοχή στην Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής! Άλλωστε η επιλογή του αποδεικνύει για ακόμα μια φορά τις ραδιουργίες, που γίνονται στην ΕΛΟΚ, ώστε να χειραγωγούνται οι λειτουργίες της από ορισμένα άτομα!!!

 

Οι υποψήφιοι προπονητές της Σχολής του 2014, που κόπηκαν και από τον Άρη Κραββαρίτη κατά παραγγελία Γερόλυμπου!

 

Το δεύτερο αμφιλεγόμενο πρόσωπο είναι ο τύπος, που ορίστηκε στη θέση του Διευθυντή της Σχολής Προπονητών Καράτε! Είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας, που διακρίνεται για για την ... υψηλότατη άγνοιά του περί Καράτε: ο καθηγητής ηλεκτρονικής κ. Γεώργιος Βόκας, ο οποίος μας δίνει το βιογραφικό του με κλικ εδώ και αποτελεί την απόλυτη εφαρμογή της παροιμίας: "τι δουλειά έχει η Αλεπού στο Παζάρι"?

 

Τα υπόλοιπα θα μας τα πει πάλι ο Μάριος Σιταράς και λίγα και το karatenews του Γερόλυμπου:

 

Marios Sitaras,  10 Ιουνίου στις 12:01 μ.μ. 

Έναρξη Σχολής Προπονητών Β στην ΕΛ.Ο.Κ!!!

Η Διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ προεξέχοντος του Προέδρου μας κου Σιετή αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ της, την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της, την ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ της με το άθλημα του ΚΑΡΑΤΕ προτείνοντας ως μέλη στην Επιτροπή Διοίκησης της σχολής Προπονητών στην Γ.Γ.Α τους κ.κ Μητρόπουλο και υιό Κραββαρίτη!!!

Ποια ήταν τα κριτήρια επιλογής των ανωτέρω 2 κυριών;

1ο Κριτήριο επιλογής: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ο Κραββαρίτης αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την διαπλοκή του εντός του ΚΑΡΑΤΕ εμπλεκόμενος ΠΑΝΤΟΥ!!!

2ο Κριτήριο επιλογής: ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ, ο γνωστός Μητρόπουλος για άλλη μια φορά κάνει ως πολυθεσίτης guest εμφάνιση ως άσχετος με το αντικείμενο, αποδεικνύοντας την διαπλοκή του εντός του ΚΑΡΑΤΕ!!!

Ο Κραββαρίτης με τον Μητρόπουλο μπορούν να κάνουν άνετα καριέρα ως Ελβετικοί Σουγιάδες. Και βιδώνω, και κόβω, και ανοίγω μπύρες, και, και, και!!! Απίστευτα Προσόντα!!! Χαμένοι πάνε….

 

Κε Σιετή δεν υπήρχαν αλλά μέλη εντός του Δ.Σ και άλλοι προπονητές Α να προτείνετε, που να έχουν το ειδικό βάρος και τις περγαμηνές εντός του Αθλήματος ώστε να προσδώσετε και την ανάλογη αξία που αρμόζει στην σχολή Προπονητών Β !!!

Με ποια κριτήρια αξιολόγησης προτείνατε τους εν λόγω Κυρίους οι οποίοι είναι άσημοι εντός του αθλήματος!!!

Κριτήρια σας είπα; Ψιλά γράμματα για εσάς!!! Ωχ αδερφάκι μου τι είναι αυτά που λες…. Η απάντηση σας!!!

Θα σας πω εγώ. Με ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ!!!

Την Ομοσπονδία μας την ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΔΥΟ άτομα. Ο Κραβαρίτης και ο Μητρόπουλος!

Εσείς είστε Φιλική Συμμετοχή και τακτοποιείτε τα Φιλαράκια σας και τις Οικογένειες τους. Την γνωστή Κραββαριτοπαρέα!!!

Πρόεδρε σου έχω και μια αναπτυξιακή ιδέα!!! Γιατί δεν δημιουργείς ως κλάδο άθλησης «το πιο γρήγορο κλάδεμα» για να στέλνεις τον Μητρόπουλο να κάνει σεμινάρια στο γνωστικό του αντικείμενο! Πως σου έχει ξεφύγει αυτό!!! Ευκαιρία είναι να κανείς ένα ρουσφετάκι στον Κώστα!!! Όσο είσαι Πρόεδρος Ακόμα!!!

Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!!!

 

Marios Sitaras,  27/6/22 – 18:30

Υπάρχει και ακόμη καλύτερο!!!

Ποιος ο συσχετισμός μεταξύ Σιετή - Βιδάκη - Βόκα;

Αν αναζητήσετε τους καταλόγους του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σχετικά με τους Καθηγητές θα παρατηρήσετε ότι ο κος Βιδάκης μαζί με τον κο Βόκα είναι συνάδελφοι.

Ο κος Σιετής είναι πρώην συνεργάτης με τον κο Βόκα.

Σύμπτωση; Δεν νομίζω!

Τυγχάνει ο κος Βιδάκης να υπήρξε Πρόεδρος της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΛ.Ο.Κ, ο κος Σιετής ο μετέπειτα και νυν εκλεγμένος Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ και ο κος Βόκας ο προτεινόμενος από την Διοίκηση Σιετή και πλέον διορισμένος από την ΓΓΑ διευθυντής της σχολής προπονητών Β΄ στο άθλημα του Καράτε!

Συμπέρασμα:

Διώξατε την παλαιά παθογένεια από το Καράτε και εγκαθιδρύσατε ΔΥΟ εντός της ΕΛ.Ο.Κ . Μια παλαιά και μια νεοφερμένη!!!

Και καλά η Κραββαριτοπαρέα είναι του Καράτε, ας πάει στα κομμάτια, είναι από τα σπλάχνα σας με ότι καλό και κακό έχουν προξενήσει και κάνατε λάθος που τους πιστέψατε.

Η καινούργια, αυτή των εργολάβων τι είναι;  Αυτό θέλατε για το Καράτε;

Να το Διοικεί μια μερίδα Εργολάβων που ουδεμία σχέση έχουν με το Καράτε;

Μην απορείτε λοιπόν αν καθημερινά απαξιώνεται η Τέχνη και το άθλημα σας και οι σύλλογοι σας οδηγούνται σε μαρασμό!

Τον Διοικούν κυριολεκτικά και μεταφορικά ΑΣΧΕΤΟΙ με τον χώρο!

Ο Διευθυντής της Σχολής Προπονητών είναι έμμισθη θέση ή Άμισθη και αν είναι Έμμισθη από ποιον Πληρώνεται!!!

Σύμφωνα με τα ισχύοντα ο Διευθυντής της Σχολής Προπονητών είναι έμμισθη θέση και έρχεται ο ίδιος σε συμφωνία με τον φορέα που την διοργανώνει προκειμένου να πληρωθεί για τις υπηρεσίες που παρέχει !!! Στην προκειμένη η ΕΛ.Ο.Κ!!! Δηλαδή ο φίλος του Σιετή κος Βόκας θα έρθει σε συμφωνία με τον φίλο του για το τι μεροκάματο θα πάρει ενώ ο ίδιος δεν πληροί καμία από τις προϋποθέσεις για διευθυντής της σχολής!!!

Επίσης σύμφωνα με τις αρμοδιότητες του Διευθυντή της Σχολής όπως αναφέρονται ο κος Βόκας θα μπορεί να λειτουργεί κατα το δοκούν και κατόπιν εντολής του φίλου και εργοδότη του Σιετή και όχι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ από τις επιθυμίες του γιατί είναι φυτευτός από τον Σιετή και όχι μια ανεξάρτητη προσωπικότητα που έχει τα εχέγγυα και θα λειτουργεί επ’ ωφελεία του Αθλήματος!!!

Κοινώς: έλεγχος παντού από τον Σιετή πάντα με "τους δικούς μας", τακτοποιώντας τους και ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!

 

www.karate.gr: Στις αναρτήσεις του Μάριου Σιταρά απάντησε ο Θανάσης Φυλακτός από τον "Ορό Αλήθειας", όπως βρήκα αργότερα, με τα επόμενα! (Ένα από τα θαύματα του ίντερνετ είναι ότι βάζει κανείς και τα "αργότερα"!)

 

Ορός αλήθειας καράτε,  2 Ιουλίου  · 

Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, Ο ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ

Ένας τρελός (κατά δήλωσή του) αγράμματος σε συνεργασία με άτομο που φαντασιώνεται ότι είναι νομικός αναστατώνουν το τελευταίο διάστημα το χώρο του καράτε ερμηνεύοντας κατά το δοκούν ότι έγγραφο βρίσκουν στο διάβα τους.

Τελευταία τους ενασχόληση η ίδρυση της σχολής προπονητών.

Πήραν στα χέρια τους ένα έγγραφο του προηγούμενου ΓΓ Αθλητισμού (αποφοίτου ΤΕΦΑΑ παρεμπιπτόντως) σχετικά με την οργάνωση, δομή και λειτουργία της σχολής προπονητών και το παρουσιάζουν σαν Νόμο του κράτους. Σκοπίμως δεν αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο έγγραφο αναφέρεται στα μακρινά 2016 & 2017.

Επιτίθενται σε ένα καθηγητή Πανεπιστημίου ισχυριζόμενοι ότι δεν έχει τα προσόντα να καλύψει τη θέση του Διευθυντή της Σχολής και «ξεχνούν» ότι ο προηγούμενος διευθυντής της σχολής προπονητών ήταν απόφοιτος του δημοτικού!!!

Η ίδρυση της σχολής Προπονητών Β΄ επιπέδου είναι πλέον Νόμος του Ελληνικού κράτους με αριθμό ΦΕΚ: Β΄2692-1/6/2022.

ΦΕΚ είναι τα Φύλλα Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. Στην ουσία πρόκειται για μια εφημερίδα στην οποία δημοσιεύονται όλοι οι νέοι νόμοι που ψηφίζει η βουλή και η κυβέρνηση. Ένας νόμος έχει ισχύ μόνο εφόσον έχει πρώτα δημοσιευτεί σε ΦΕΚ.

Ο αγράμματος, ο υποβολέας του και οι ξερόλες κλακαδόροι τους ισχυρίζονται ότι ένα απλό έγγραφο υπερισχύει του Νόμου του Ελληνικού κράτους!!!

Εσείς??

 

www.karate.gr: Αλλά, ακόμα και με το επιχείρημα του Φυλακτού σχετικά με το νόμο του Κράτους στο ΦΕΚ, ο Βόκας τελικά ... παραιτήθηκε!!!


 Ι - Οι αυταπόδεικτες διαχρονικές παρανομίες της ΕΛΟΚ από τη μελέτη των Εκθέσεων των Ορκωτών Λογιστών παλαιότερων και πρόσφατων! Μαζί και οι καραμπινάτες παρανομίες της σημερινής Διοίκησης Σιετή!  (Ενότητες)

 

Ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης υποθάλπει τις Παρανομίες και τις Απάτες της ΕΛΟΚ και του προέδρου της Θεόδωρου Σιετή!

Όταν το 2014 και κατά την εξέλιξη της Σχολής Προπονητών Καράτε "βομβάρδιζα" τα Υπουργεία με emails (κλικ εδώ) για τις παρανομίες του Γερόλυμπου σε τρεις αθλητικές ομοσπονδίες και την αδιαφορία της ΓΓΑ για αυτές τις παρανομίες (τα emails έφθαναν και στα χέρια του σημερινού Πρωθυπουργού!), η τότε κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έδωσε εντολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό να "καθαρίσει" τις ομοσπονδίες-μαϊμούδες με αποτέλεσμα μετά από ενδελεχείς έρευνες να αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση από εννέα ομοσπονδίες (κλικ εδώ)! Αυτό δεν είχε γίνει ποτέ πριν και δεν έγινε ποτέ μετά, αλλά έγινε μόνο μια φορά στο τέλος του 2014 και αιτία ήταν οι έρευνες και δημοσιεύσεις του www.karate.gr!

Οι Έλεγχοι των Ορκωτών Λογιστών, που ορίστηκαν και από τις δύο παρατάξεις, ήταν, «Φιλικές Συμβουλευτικές Εκθέσεις» ευρημάτων για διορθώσεις στον τρόπο λειτουργίας της ΕΛΟΚ και «ΟΧΙ Ελεγκτικές Εποπτείες» από Αρμόδιες Αρχές Επιτήρησης με τιμωρίες και πρόστιμα!

Αποδεδειγμένα Ευρήματα των Ορκωτών Λογιστών κατά Κατηγορίες κατά την 25ετή λειτουργία της αμαρτωλής ΕΛΟΚ με τις Παλιές, αλλά και τη Νέα Διοίκηση φυσικά λόγω κληρονομιάς, συνήθειας και ροπής προς την με κάθε μέσο ιερή εξουσία!

α/α

Από παραβάσεις των Παλαιών Διοικήσεων …

… σε μόνιμες και διαχρονικές Παρανομίες:

Α

Από εσκεμμένες λογιστικές Παραβάσεις …

… σε προγραμματισμένες Παρανομίες!

1

Κρατούσαν παράνομο δεύτερο "πρόχειρο βιβλίο"

Η πράξη αυτή αποτελεί το απόλυτο αποδεικτικό για την απόκρυψη οικονομικών μεγεθών για την Εφορία και στις εμπορικές επιχειρήσεις τιμωρείται με το λεγόμενο «ρίξιμο των βιβλίων» και μεγάλα πρόστιμα!

2

Παρανόμως οι παλιές διοικήσεις δεν τηρούσαν Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων. Δεν απεικονίζονται η αξία κτήσης και οι αποσβέσεις του πάγιου εξοπλισμού της ΕΛΟΚ! Το Βιβλίο αυτό συμπληρώθηκε ελλιπέστατα και προσεγγιστικά στο τέλος του 2021 από τη Νέα Διοίκηση της ΕΛΟΚ.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί με λεφτά της ΕΛΟΚ οι Παλιές Διοικήσεις να αγόραζαν αντικείμενα για το σπίτι τους ή τα γυμναστήριά τους!

3

Κρατούνταν ανεπίτρεπτα μεγάλα ποσά εκτός τραπεζικού λογαριασμού και στο χρηματοκιβώτιο ποιου?

Αυτά τα ποσά ήταν μετρητά από εισπράξεις χέρι με χέρι μετά από την κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού, τα οποία μόνο στα χέρια του Ενός και Μοναδικού Αφεντικού της ΕΛΟΚ μπορούσαν να κρατηθούν!

4

Έκαναν συνεχείς παράνομες συναλλαγές με ποσά άνω των 500 € εκτός τραπεζικού συστήματος

Αυτό αποτελεί καραμπινάτη οικονομική παράβαση!

5

Τα μπλοκ εισπράξεων και πληρωμών δεν καταχωρίζονταν ως έντυπα αξιών.

Αυτό αποτελεί καραμπινάτη λογιστική παράβαση!

6

Τα παραστατικά εισπράξεων και πληρωμών ήταν αθεώρητα από την Περιφέρεια.

Αυτό σημαίνει ότι έδιναν δήθεν επίσημες αποδείξεις είσπραξης χρημάτων, οι οποίες τελικά ήταν μαϊμού και δεν καταχωρίζονταν πουθενά! Μαύρο χρήμα!!!

7

Η ΕΛΟΚ έχει έδρα στο Μαρούσι, ενώ η Γραμματεία της, που αποτελεί την πραγματική της έδρα, βρίσκεται στα Άνω Λιόσια!

Η έδρα της ΕΛΟΚ βρίσκεται εκεί που βρίσκεται η Γραμματεία της και τα Βιβλία της! Καραμπινάτη παράβαση, που συνεχίζει και η Νέα Διοίκηση!

8

Πληρώνονταν δαπάνες εκτός του Σκοπού βάσει του καταστατικού.

Η παράβαση αυτή έχει σαν συνέπεια την αφαίρεση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης!

9

Εφαρμόζονταν λανθασμένες λογιστικές πρακτικές στα Έσοδα από συνδρομές, ταυτότητες, Κύου, Νταν, Σχολές Προπονητών και άλλα.

Όλα αυτά τα έσοδα είναι παράνομα και νομικά και λογιστικά και ταμειακά και με βάση τον Σκοπό για τον οποίο η ΕΛΟΚ αναγνωρίστηκε από την ΓΓΑ!

10

Παρανόμως υπάρχουν προ-εκτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου-Ταμία-Γραμματέα στα μπλοκ εισπράξεων

Καραμπινάτη παρανομία δια της οποίας εισέπραττε μόνον το Αφεντικό δια των υπαλλήλων του, ενώ οι κατά νόμο αρμόδιοι δεν έπαιρναν είδηση τι γινόταν!

11

Δεν υπέβαλλε η ΕΛΟΚ τις τρίμηνες καταστάσεις συμφωνητικών στην Εφορία!

Φορολογική παράβαση, η οποία ενοχοποιεί και κάποιους στην Εφορία Νέας Ιωνίας, οι οποίοι κάποτε είχαν λάβει λεπτομερή καταγγελία για τις παρανομίες της ΕΛΟΚ και την είχαν καλύψει με ένα πρόστιμο των 100 € λόγω μη δήλωσης της αλλαγής της έδρας, την οποία αλλαγή ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει!!!

12

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τους αγώνες και τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!!

Πολυετείς καραμπινάτες μικτές παραβάσεις κατά τις οποίες προπονητές και ταυτόχρονα μέλη του ΔΣ (απαγορεύεται) έκαναν αγώνες σε στιλ και σεμινάρια «υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ» (απαγορεύεται) σε στάδια του Δημοσίου (απαγορεύεται) και μέσω της Sportdata (απαγορεύεται) με τα έσοδα να εξαφανίζονται!!!

13

Δεν δίνονται τα μέλη των ΔΣ από τον Λογιστή των Παλαιών Διοικήσεων στις εκθέσεις του, ενώ δίνονται τα μέλη των ΔΣ της ΕΛΟΚ από τον Λογιστή της Νέας Διοίκησης στις εκθέσεις του.

Στις τέσσερις εκθέσεις του Λογιστή του Γερόλυμπου τα αρμόδια ΔΣ δεν αναφέρονται εσκεμμένα, ενώ στις τρεις εκθέσεις του Λογιστή της Νέας Διοίκησης αναφέρονται! Απόδειξη ότι και οι πρώτες και οι δεύτερες εκθέσεις συντάχθηκαν κατά παραγγελία!!!

Β

Νομικές Παραβάσεις

 Παλαιές και Σύγχρονες

14

Ενώ η κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού ήταν μόνο για 61.752 €, με αφορμή αυτή την κατάσχεση οι Παλιές Διοικήσεις είχαν παροπλίσει εσκεμμένα τον τραπεζικό λογαριασμό και έκαναν συναλλαγές 380.000 € το χρόνο με μετρητά!!!

 Η προφανής λύση για τον προβληματικό τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΟΚ, που αποδεικνύει την καραμπινάτη παρανομία να αποκλειστεί η χρήση του, ήταν να απομονωθεί το ονομαστικό ποσό κατάσχεσης!

15

Εντοπίστηκαν πολλές φοροτεχνικές παραβάσεις και λογιστικά λάθη Παλαιών και Νέας Διοικήσεων.

Κάθε ομάδα από αυτές τις φοροτεχνικές παραβάσεις αποτελεί και μια ομάδα παρανομιών!

16

Η ΕΛΟΚ έχει έδρα στο Μαρούσι, ενώ η Γραμματεία της, που αποτελεί την πραγματική της έδρα, βρίσκεται στα Άνω Λιόσια!

Η έδρα της ΕΛΟΚ πρέπει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται η Γραμματεία της και τα Βιβλία της! Καραμπινάτη παράβαση!

17

Δεν αναφέρονται τα υπεύθυνα μέλη των ΔΣ κατά τις περιόδους των ελέγχων.

Δεν αναφέρονται, ενώ πρέπει να αναφέρονται για τον καταλογισμό των ευθυνών!

18

Γίνονταν εισπράξεις και πληρώνονταν δαπάνες εκτός Σκοπού βάσει του καταστατικού.

Παρανομία, που στερεί την ειδική αθλητική αναγνώριση της ΕΛΟΚ από την ΓΓΑ!

19

Εφαρμόζονταν λανθασμένες λογιστικές πρακτικές στα Έσοδα από συνδρομές, ταυτότητες, Κύου, Νταν, Σχολές Προπονητών και άλλα.

Όλα αυτά τα έσοδα είναι παράνομα και νομικά και λογιστικά και ταμειακά και με βάση τον Σκοπό για τον οποίο η ΕΛΟΚ αναγνωρίστηκε από την ΓΓΑ!

20

Οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί δικηγόροι ήταν χωρίς συμβάσεις με την ΕΛΟΚ, που να είχαν κατατεθεί στη Εφορία.

Παρανομία, που έδινε τη δυνατότητα στα μέλη του ΔΣ και τον Επίτιμο Γιώργο Γερόλυμπο να πληρώνουν τους δικηγόρους της ΕΛΟΚ μέσω της ΕΛΟΚ για προσωπικές τους υποθέσεις, όπως π.χ. τον Ι. Μουρνιανάκη για τις υποθέσεις του Γερόλυμπου εναντίον του Αντόνιο Εσπίνος στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ!

21

Παρανόμως πληρώνονταν αμοιβές σε μέλη των Δικαστικών Επιτροπών

Τα μέλη των Δικαστικών Επιτροπών της ΕΛΟΚ παράνομα ήταν εξωτερικοί της ΕΛΟΚ δικηγόροι και όχι μέλη των συλλόγων της! Αυτό έχει σαν συνέπεια τις «κατά παραγγελία» αποφάσεις εναντίον των αντιπάλων της Διοίκησης!

22

Τα νομικά έξοδα των παλαιών διοικήσεων ήταν εξόφθαλμα τεράστια και εκτός κάθε πραγματικότητας!

Διότι οι δικαστικές υποθέσεις προς εξόντωση των αντιπάλων ήταν πολλές και ταυτόχρονα οι υποθέσεις του Γερόλυμπου στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ ήταν πανάκριβες!

23

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!!

Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ!

Γ

Ταμειακές Παραβάσεις

 Μιλάμε για ένα Ταμείο ... Μπάχαλο!

24

Κατά τους ετήσιους ελέγχους η μέτρηση του Ταμείου γινόταν μόνο μια φορά και εκτός του χρονικού διαστήματος του ελέγχου.

Ποια αξιοπιστία έχει μία μόνο μέτρηση στο διάστημα μιας ετήσιας λειτουργίας του Ταμείου και μάλιστα εκτός αυτού του διαστήματος? Καμιά!!!

25

Πληρώνονταν παράνομα τα οδοιπορικά μελών του ΔΣ και άλλων χωρίς επαρκή δικαιολογητικά

Κλασική στρατηγική υποκλοπής μικροποσών, που δεν θα αναζητιόνταν οι αποδείξεις, από λιγούρηδες! Τι να πει κανείς!!!

26

Οι επί τέσσερα χρόνια ίδιες υποδείξεις από τους Ορκωτούς Λογιστές δεν εισακούστηκαν!

Ακόμα και σήμερα πολλές από αυτές δεν έχουν εισακουστεί!

27

Κατά τις Παλιές Διοικήσεις κινούσαν μεγάλα ποσά σε δαπάνες χωρίς επαρκή δικαιολογητικά.

Καραμπινάτη παρανομία, συνέπεια του ότι τις αποφά-σεις τις έπαιρνε ένα άτομο και τις εφάρμοζε άμεσα!

28

Υπάρχουν εσκεμμένες αοριστίες στα έσοδα και στις δαπάνες. Εισπράττονταν τεράστια ποσά για διπλώματα Κύου και Νταν από αθλητές-προπονητές με την ψευδή αιτιολογία "έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τους σκοπούς της ΕΛΟΚ"!

Εσκεμμένη μέθοδος δημιουργία μιας χαοτικής κατάστασης, όπου ο «λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται»!

Το δίπλωμα εκδίδεται ως αντικείμενο στο όνομα ιδιώτη και άρα η πώλησή του παίρνει ΦΠΑ και φορολογείται!

29

Υπάρχουν ασάφειες στις ετήσιες οφειλές συνδρομών των συλλόγων-μελών.

Δεν υπάρχει βιβλίο συνδρομών των μελών???

30

Παρανόμως υπάρχουν προ-εκτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου-Ταμία-Γραμματέα στα μπλοκ εισπράξεων

Καραμπινάτη παρανομία δια της οποίας εισέπραττε μόνον το Αφεντικό δια των υπαλλήλων του και οι κατά νόμο αρμόδιοι δεν έπαιρναν είδηση τι γινόταν!

31

Πληρώνονταν σχετικά μεγάλα ποσά για καφέδες και γεύματα, που δεν προβλέπονται από το καταστατικό.

Είχαν βρει το μήνα που τρέφει τους έντεκα και του έδωσαν να καταλάβει!

32

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!!

Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ!

Δ

Παραβάσεις έναντι της ΓΓΑ!

 Καλά στη ΓΓΑ κοιμούνται με τα τσαρούχια!

33

Παρανόμως δεν υπέβαλλαν προϋπολογισμούς και απολογισμούς στη ΓΓΑ και έχαναν επιχορηγήσεις

Μια καραμπινάτη παρανομία, που αποδεικνύει τον βαθύ λήθαργο στον οποίο είναι βυθισμένη η ΓΓΑ! Επί δέκα χρόνια δεν είδε τις παρανομίες της ΕΛΟΚ, αφού απουσίαζε από τα γραφεία των αρμοδίων της κάθε υποχρέωσή της???

34

Δεν εφαρμόστηκαν ποτέ οι συνέπειες της μη κανονικής λειτουργίας της ΕΛΟΚ, που έχουν σαν αποτέλεσμα την απώλεια προνομίων από τη ΓΓΑ.

Αυτό αποδεικνύει ότι η ΓΓΑ έβλεπε σαν «οικονομία» για το δικό της Ταμείο όλες τις παράνομες εισπράξεις της ΕΛΟΚ από τα μέλη της!

35

Δεν ενημέρωναν την ΓΓΑ για το αθλητικό δυναμικό της ΕΛΟΚ.

Γνωστή καραμπινάτη παράβαση με συνέπεια την αφαίρεση της αθλητικής αναγνώρισης.

36

Δεν ενημέρωναν την ΓΓΑ για την αξιολόγηση των συλλόγων!

Γνωστή καραμπινάτη παράβαση με συνέπεια την αφαίρεση της αθλητικής αναγνώρισης, που ποτέ δεν έγινε.

39

Γίνεται αναφορά στην Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, η οποία για την παράβαση της απουσίας των εγκρίσεων των Προϋπολογισμών για τα έτη 2014-2015-2016-2017-2018 πρότεινε τον καταλογισμό των δαπανών της ΕΛΟΚ στα μέλη των ΔΣ αυτών των περιόδων!

Ακούγεται ότι στη ΓΓΑ δουλεύουν για να καταλογίσουν τα ποσά από τους μη εγκεκριμένους προϋπολογισμούς της ΕΛΟΚ, αλλά αυτοί εκεί μέσα κοιμούνται με τα τσαρούχια και ακόμα και αυτό να γίνει, θα γίνει το … 2058!!! Την υπόθεση της έχει αναλάβει ο Κώστας Βαλεργάκης!

40

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!!

Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ, πράγμα που συνεπάγεται την αφαίρεση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης!

Ε

Διοικητικές Παρανομίες

 Συνεχίζονται από τη Νέα Διοίκηση!

41

Οι δαπάνες παρανόμως δεν προ-εγκρίνονταν και δεν εγκρίνονταν στα Πρακτικά του ΔΣ

Παρανομία που συνεχίζει και η Νέα Διοίκηση!

42

Δεν επιβεβαιώνονταν οι οφειλές της ΕΛΟΚ από τους προμηθευτές (εσκεμμένα?)

Ειδοποιημένοι να μην συνεργαστούν με τον Λογιστή οι εξωτερικοί προμηθευτές της ΕΛΟΚ!

43

Υπάρχουν οφειλές της ΕΛΟΚ χωρίς δικαιολογητικά. Από τη Νέα Διοίκηση μηδενίστηκαν οφειλές της τάξεως των 48.000 €!!!

Πιθανότατα για δουλειές ή προμήθειες που ποτέ δεν έγιναν!!!

44

Δεν υπάρχουν συμβάσεις με τους προμηθευτές κατατεθειμένες στην Εφορία.

Καραμπινάτη παρανομία, διότι έδιναν την κάθε δουλειά σε όποιον ήθελαν από όπου θα έπαιρναν ενδεχομένως και τη δική τους προμήθεια!!!

Ζ

Τι ΔΕΝ βρήκαν οι Ορκωτοί Λογιστές …

… αλλά έχει αποδειχθεί ότι ενδεχομένως, υπάρχουν!

45

Δεν έγινε λεπτομερής έλεγχος της Sportdata του Σκοπελίτη κατά το ενδεχόμενο να αποτελεί κατά ποσοστό ή καθ’ ολοκληρία υποκρυπτόμενη ιδιοκτησία του Γερόλυμπου πράγμα, που αποδεικνύεται και από την πληρωμή οδοιπορικών στον Άλκη Σκοπελίτη, τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη της Sportdata.

Από πάντα η ύπαρξη της Sportdata του Σκοπελίτη, ο οποίος ήταν άνθρωπος των Γερόλυμπου-Μπουλούμπαση, ήταν ύποπτη να είναι κρυφή επιχείρηση του Γερόλυμπου με βάση τον συλλογισμό ότι την βρήκε ο Γερόλυμπος με τις επαφές του εξωτερικού που είχε και ποτέ δεν θα άφηνε τα σίγουρα ποσά που παίρνει κάθε χρόνο, η Sportdata να τα παίρνει άλλος από τον ίδιο!

46

Δεν έγινε λεπτομερής έλεγχος της εταιρίας «Elpida Tours”, που έπαιρνε τις αποστολές εξωτερικού και την φιλοξενία-ξενάγηση των ξένων αποστολών των διεθνών αγώνων στην Ελλάδα!

Έπρεπε να ελεγχθούν όλες οι πληρωμές της από την ΕΛΟΚ για κάθε συνεργασία τους, αλλά και οι συμμετοχές της στις τρεις προσφορές για την επιλογή του εκάστοτε προμηθευτή.

47

Δεν τονίστηκε αρκετά ότι στους απολογισμούς προς τους συλλόγους στις Γενικές Συνελεύσεις τα έσοδα-έξοδα θα πρέπει να γράφονται ανά εκμετάλλευση/ δραστηριότητα και όχι συγκεντρωτικά, ώστε να γίνονται κατανοητά από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις οικονομολόγων!

Το χάος των προϋπολογισμών και απολογισμών της ΕΛΟΚ προς τους συλλόγους ακολουθεί και η Νέα Διοίκηση, διότι ο σκοπός της είναι να μην τα καταλαβαίνουν όλοι όλα! Μερικά τα θέλουν να μένουν ασαφή για το μέλλον!

48

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις για τα έσοδα από 1) Κύου-Νταν, 2) Ταυτότητες-Δελτία αθλητών, 3) Αγώνες των στιλ σε κρατικά στάδια με χρήση της Sortdata, 4) Σεμινάρια σε κρατικά στάδια με χρήση της Sportdata, όταν η ΕΛΟΚ δεν έχει τα παραδοσιακά στιλ και άρα έχει ήδη εκφύγει από τον Σκοπό για τον οποίο πήρε την αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ!

Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες (εξαπάτηση), των σταδίων του Κράτους (εξαπάτηση) και της ΓΓΑ (εξαπάτηση) για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ «των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ»!

Η

Μάιος 2022 – Ένα χρόνο μετά την ανάληψη της Διοίκησης της ΕΛΟΚ

από το ΔΣ υπό την προεδρία του Θεόδωρου Σιετή

και επί Υφυπουργίας Λευτέρη Αυγενάκη

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: Ο Μεγάλος Παράνομος!!!

49

Τέλος, αυτά τα σαΐνια οι Ορκωτοί Λογιστές, για το μπάχαλο που επικρατεί στα λογιστικά της ΕΛΟΚ επί 10 χρόνια, ΔΕΝ αναρωτιούνται σε κανένα σημείο των Εκθέσεών τους, πού στο διάβολο βρίσκεται αυτή η ανίκανη και άχρηστη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που υποτίθεται ότι εποπτεύει τις αθλητικές ομοσπονδίες και προστατεύει τον κόσμο του αθλητισμού από τους αδίστακτους απατεώνες των διοικήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών???

50

Όταν το 2014 και κατά την εξέλιξη της Σχολής Προπονητών Καράτε "βομβάρδιζα" τα Υπουργεία με emails (κλικ εδώ) για τις παρανομίες του Γερόλυμπου σε τρεις αθλητικές ομοσπονδίες και την αδιαφορία της ΓΓΑ για αυτές τις παρανομίες (τα emails έφθαναν και στα χέρια του σημερινού Πρωθυπουργού!), η τότε κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έδωσε εντολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό να "καθαρίσει" τις ομοσπονδίες-μαϊμούδες με αποτέλεσμα μετά από ενδελεχείς έρευνες να αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση από εννέα ομοσπονδίες (κλικ εδώ)! Αυτό δεν είχε γίνει ποτέ πριν και δεν έγινε ποτέ μετά, αλλά έγινε μόνο μια φορά στο τέλος του 2014 και αιτία ήταν οι έρευνες και δημοσιεύσεις του www.karate.gr!

Θ

Ιούνιος 2022 - Οι επόμενες παρανομίες είναι καινούριες, αποτελούν αποκλειστική ευθύνη της από 29/5/2021 και υπό τον Θεόδωρο Σιετή διοίκησης και φυσικά προστίθενται σε όλες τις προηγούμενες παρανομίες, τις οποίες ποτέ δεν διόρθωσαν!!!

51

Η Απάτη της Εκτελεστικής Επιτροπής: το από 29/5/2021 νέο ΔΣ της ΕΛΟΚ με πρόεδρο τον Θεόδωρο Σιετή δημιούργησε μέσω του καταστατικού μια πενταμελή Εκτελεστική Επιτροπή στην οποία ανέθεσε … όλες σχεδόν τις αρμοδιότητες του ΔΣ με αποτέλεσμα την αχρήστευση του ΔΣ κατά ευθεία παράβαση του αθλητικού νόμου.

52

Η Απάτη της έλλειψης αρίθμησης των Πρακτικών του ΔΣ: τα Πρακτικά του ΔΣ πρέπει πάντα να φέρουν αρίθμηση κατά αύξουσα σειρά, ώστε να αποκλείεται η εσκεμμένη εξαφάνιση ή προσθήκη κάποιου από αυτά για ευνόητους λόγους. Εν προκειμένω, τα Πρακτικά του νέου αυτού ΔΣ δεν αριθμούνται! 

 53

Οι Απάτες του Ταμία της ΕΛΟΚ: Σε όλα πλην λίγων τα Πρακτικά του ΔΣ/ΕΛΟΚ ποτέ δεν προ-εγκρίνονται οι δαπάνες και ποτέ δεν εγκρίνονται, όπως πάντα τυπικά θα έπρεπε, ώστε να υποβάλλονται στη γνώση των μελών του ΔΣ! Με αυτό τον τρόπο ο Ταμίας κάνει ότι αυτός θέλει!!!

54

Η Απάτη των «διαλογικών συζητήσεων»: σε όλα στα Πρακτικά του νέου ΔΣ και για κάθε θέμα, που δήθεν συζητείται, υπάρχει η μόνιμη αιτιολογία «κατόπιν διαλογικής συζήτησης αποφασίστηκε …» χωρίς να αναφέρονται οι απόψεις των συμβούλων για το συζητούμενο θέμα! Αυτό είναι παράνομο!

55

Η Απάτη της «έγκρισης των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής»: σε όλα τα Πρακτικά εγκρίνονται αποφάσεις τη Εκτελεστικής Επιτροπής «της τάδε ημερομηνίας» χωρίς να αναφέρεται ποιες είναι και χωρίς να φαίνονται οι συζητήσεις των μελών αυτής ή του ΔΣ επί αυτών. Δηλαδή, διοικεί η Εκτελεστική Επιτροπή και οι σύμβουλοι του ΔΣ εγκρίνουν στα τυφλά, ενώ ταυτόχρονα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν αναρτάται η ουσία των συνεδριάσεων του ΔΣ, αλλά αποκρύπτεται επιμελώς!

56

Η Απάτη των παράνομων αναρτήσεων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ: όλα τα Πρακτικά του νέου ΔΣ υπό τον Θεόδωρο Σιετή αναρτώνται μετά από μήνες στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αλλά οι αποφάσεις τους εφαρμόζονται άμεσα μόλις ψηφίζονται από το ΔΣ και πριν νομιμοποιηθούν με την ανάρτησή τους στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Ο Θεόδωρος Σιετής και οι περί αυτόν καταχωρούν συστηματικά τα Πρακτικά της ΕΛΟΚ στο site της χωρίς τους ΑΔΑ της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ για κρύψουν αυτή την Απάτη!!!

57

Η Απάτη των βαθμών ΝΤΑΝ: Η ΕΛΟΚ με μόνο το αγωνιστικό καράτε υπό τον Θεόδωρο Σιετή δίνει τεχνικούς βαθμούς ΝΤΑΝ χωρίς να έχει δικαίωμα, χωρίς κανόνες, χωρίς εξετάσεις, με μαύρες και παράνομες εισπράξεις και  μόνο για εισπρακτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους, ενώ αυτό αποτελεί αποκλειστικό δικαίωμα των παραδοσιακών στιλ καράτε (δηλαδή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε). Υπάρχει νομολογία για αυτό το θέμα από το 1995 και άρα η ΕΛΟΚ συστηματικά παραβαίνει το ΣΚΟΠΟ για τον οποίο έχει αναγνωριστεί από την ΓΓΑ 1990 με αποτέλεσμα να πρέπει να της αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση!

58

Η Απάτη των οικονομικών ενισχύσεων: το ΔΣ/ΕΛΟΚ ενισχύει οικονομικά συλλόγους χωρίς να έχει αναρτήσει κανόνες ενίσχυσης και άρα με την ευχέρεια να χρησιμοποιεί τις ενισχύσεις αυτές προς ευνοούμενους συλλόγους ή προς υποκρυπτόμενη ψηφοθηρία.

59

Η Απάτη της Δικαστικής Επιτροπής: το σημερινό ΔΣ έχει προωθήσει άρθρο στο νέο καταστατικό της ΕΛΟΚ, στο οποίο η παλιά γνωστή Δικαστική Επιτροπή με εκλογές από άτομα-μέλη συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ, να έχει αντικατασταθεί από ένα μόνιμο Πειθαρχικό Συμβούλιο από συγκεκριμένα άτομα ελεγχόμενα από το ΔΣ. Αυτό σημαίνει ότι και οι αποφάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου θα είναι ελεγχόμενες από το ΔΣ του Θεόδωρου Σιετή! Μεταξύ δε των μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου βρίσκονται και δύο υπάλληλοι της ΓΓΑ, πράγμα απαράδεκτο για την αυτονομία της ομοσπονδίας!

60

Οι Απάτες της εκμετάλλευσης των αθλητών: το ΔΣ/ΕΛΟΚ υπό τον Θεόδωρο Σιετή εκμεταλλεύεται την έντονη επιθυμία των αθλητών των εθνικών ομάδων και των γονέων τους να συμμετέχουν σε αγώνες του εξωτερικού και συστηματικά, ενώ η ΕΛΟΚ έχει καθ’ ομολογία της ένα Ταμείο 200.000 ευρώ, το ΔΣ του Σιετή απαιτεί ολόκληρα ή το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων των αθλητών των εθνικών ομάδων να τα πληρώνουν οι οικογένειες των αθλητών και μάλιστα εικονικά μέσω δήθεν των συλλόγων τους σε αντίθεση με τις προεκλογικές τους υποσχέσεις ότι οι αθλητές "δεν θα πλήρωναν ποτέ έξοδα κατά τις συμμετοχές τους στις αποστολές εξωτερικού!

61

Οι απόλυτη συνεργασία του νέου ΔΣ/ΕΛΟΚ με τους παρανόμως διοικούντες επί 20 χρόνια την ΕΛΟΚ, η απόκρυψη όλων των παρανομιών τους και οι διορισμοί τους σε σημερινές θέσεις κλειδιά για απλή ψηφοθηρία και εξασφάλιση της νέας εξουσία στις θέσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ! Η απαράδεκτη καθυστέρηση από την ΓΓΑ του καταλογισμού των παρανόμως δαπανηθέντων ποσών από το Ταμείο της ΕΛΟΚ από τις προηγούμενες διοικήσεις! Η ασυδοσία και αδιαφορία του Υφυπουργού, ώστε από τα 20 χρόνια παρανομιών να μην τιμωρείται τίποτα απολύτως!!!

62

Όλα τα ανωτέρω είναι σε γνώση του Υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και της Κυβέρνησης, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για την ηθική και τη νομιμότητα, αλλά μόνο για το «κομματικό κέρδος»!


 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .