karate.gr:  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

Δημοσίευση:  30/12/2022. / Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20€/y!

Αρχική,   Επικαιρότητα  Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Εδώ και τρεις το λιγότερο μήνες έχει ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός οργάνωσης των Αγώνων K1 Series στην Αθήνα, αλλά κανένας Έλληνας εκτός ΕΛΟΚ δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα!

 Ανίκανοι, Άχρηστοι, Ανεγκέφαλοι αποδεικνύονται οι υπεύθυνοι

 της ΕΛΟΚ για τη διοργάνωση του "2023 KARATE 1 SERIES A, ATHENS"!!!

 Συνεχίζονται οι Παρανομίες και Απάτες στα Πρακτικά του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

 Στον Πλανήτη των Μαϊμούδων του Μεσανυχτάκη οι αγώνες πάνε κι έρχονται και η Γενική Γραμματεία Άθλητισμού παριστάνει τον ανήξερο για τα έξοδα, που γίνονται, αλλά και για τις παρανομίες που διαπράττονται! Δίνει για τους αγώνες Κ1 40.000 € με τα ετήσια έξοδα της ΕΛΟΚ να τρέχουν στις 520.000 €, τα οποία όλα τα πληρώνουν οι αθλητές, οι γονείς και οι προπονητές!!! Ο Κουβαρντάς Μεσανυχτάκης!!!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!

 

Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Α - 13-15/1/2023 – "2023 Karate 1-Series A, Athens": η ευκαιρία για την ανάπτυξη του καράτε, που χάθηκε!

Β1 - 9/11/2022 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με παράνομη ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 6/12/2022!

Β2 - 16/11/2022 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με παράνομη ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 6/12/2022!

Β3 - 30/11/2022 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με παράνομη ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 6/12/2022!

Β4 - 19/11/2022 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με παράνομη ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 27/12/2022!

Γ - 14/11/2022 - Επιτροπές Ισοτιμιών Διπλωμάτων Προπονητών για το Καράτε!

Δ - Ιανουάριος 2022 - Η Ελεγκτική Επιτροπή της ΕΛΟΚ, το θεσμοθετημένο έργο της και η αρνητική στάση της Συμμορίας του Α-Σιετή!!!

 M A K I W A R A .

 Α - 13-15/1/2023 – "2023 Karate 1-Series A, Athens": η ευκαιρία για την ανάπτυξη του καράτε, που χάθηκε!  (Ενότητες)

 

Μας έχει πρήξει τα συκώτια η ΕΛΟΚ για το περίφημο "K1 Series Α" πρωτάθλημα της πλάκας εδώ και τρεις μήνες, αλλά δεν βλέπω και κανέναν να ενδιαφέρεται!

Σε πρώτη φάση είχαν κάνει ένα τεράστιο εθνικό λάθος στο Bulletin των Αγώνων (με κλικ το τελικό) βάζοντας έναν απαράδεκτο χάρτη για την απεικόνιση της Ελλάδας, αλλά τους έκραξαν από το δίκτυο και το διόρθωσαν προσθέτοντας και άλλες διορθώσεις στα ξενοδοχεία κτλ.

 

Στην επόμενη εικόνα βλέπετε το καλωσόρισμα του Προέδρου Α-Σιετή και την κοτσάνα με τους χάρτες δεξιά του!!! Το ξεφτέρι ο Πρόεδρος Α-Σιετής και ο IQradiq ο Γραμματέας Μητρόπουλος, αλλά και ο επί κεφαλής της διοργάνωσης των αγώνων Αναπληρωτής Πρόεδρος Ηλίας Χρήστου έχοντες μικρό προσωπικό μέγεθος για τέτοιες διοργανώσεις (Αχ ρε Πυγμαχία, που μας πήρες το ... κελεπούρι!) έκαναν το εθνικό λάθος να μειώσουν σε ... πέντε τα νησιά της χώρας μας!!! Αφού τους έκραξαν από το δίκτυο, μετά τα ... ξαναμέτρησαν σε δεύτερη έκδοση! Δεν είναι και μικρό το λάθος αν σκεφθείτε ότι κυκλοφόρησε άμεσα σε ολόκληρο τον πλανήτη, ενώ ο Τούρκος κατασκευάζει ... drones!!! Πού πάτε ρε Καραμήτροι, που θέλετε να διοικήσετε και εθνική ομοσπονδία!!!

Αρχικά!

Σε δεύτερη έκδοση!

 

Την ευθύνη της διοργάνωσης την έχει η περίφημη Εκτελεστική Επιτροπή συν τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Αναπληρωτή Πρόεδρο Ηλία Χρήστου!

 

Στις λεπτομέρειες της διοργάνωσης έχουμε καιρό να υπεισέλθουμε, αλλά σαν πρώτη εξόφθαλμη βλακεία των οργανωτών διακρίνουμε την παντελή έλλειψη οποιασδήποτε δημοσιότητας κυρίως διότι δεν υπάρχει "ειδικός" στην δημοσιότητα τέτοιων εκδηλώσεων! Η διοργάνωση του Κ1 συζητήθηκε (?) στην επίσκεψη του Α-Σιετή στον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Αντόνιο Εσπίνος τον Ιούνιο του 2022, το Μητρώο των Εθελοντών στήθηκε από τον Οκτώβριο του 2022 και η πρώτη ανακοίνωση της ΕΛΟΚ για τους αγώνες Κ1 βγήκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2022!

Το πλέον τιμώμενο πρόσωπο βέβαια ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας κ. Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα, επί 20 χρόνια κολλητός συνεργάτης του Γιώργου Γερόλυμπου!

Ευκαιρία να σας υπογράψει καμιά χιλιάδα διπλώματα Νταν σαν του Δημήτρη Τσακατάνη, του "Δάσκαλου" Μπουλούμπαση και άλλων!!!

 "Persona non Grata", δηλ. "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF! Θα πάει να δει τους αγώνες?  .

 

Στο τέλος του Δεκεμβρίου 2022 βάζουμε στην αναζήτηση της Google το "αγώνες καράτε Κ1 της WKF στην Αθήνα" και μας βγάζει τις επόμενες δημοσιεύσεις, οι οποίες είναι απλή αντιγραφή της αρχικής ανακοίνωσης της ΕΛΟΚ και τίποτα παραπάνω! Μιλάμε για δημοσιότητα των αγώνων για τα μπάζα και "επιτετραμένους" δημοσιογράφους για τα μπάζα!!!

Το συμπέρασμα είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ Κ1, διότι το καράτε είναι άγνωστο στους δημοσιογράφους και φυσικά δεν μαθαίνεται σε δέκα μέρες!!! Αναμασάται δηλαδή για μια μόνο φορά από τον καθένα η επόμενη αρχική ανακοίνωση της ΕΛΟΚ χωρίς κανένα νέο ενδιαφέρον στοιχείο! Η σωστή δημοσιοποίηση των αγώνων θα έπρεπε να γίνει εκτεταμένα μέσα από ένα υπο-site μέσα στο site της ΕΛΟΚ αντιγράφοντας όλα τα δεδομένα από την πλατφόρμα της Sportdata σε πιο εύχρηστη και κατανοητή μορφή! Θα μπορούσαν επίσης να βάλουν π.χ. βιογραφικά μεγάλων αθλητών, βίντεο προηγούμενων αγώνων, τη σειρά αξιολόγησης της WKF για τους αθλητές, που θα έρθουν, προβλέψεις και σκέψεις για τους αγώνες, βιογραφικά ξένων προπονητών και διαιτητών, προβολές προσωπικοτήτων περιγραφές της καθημερινότητας των επισκεπτών στην Ελλάδα και άλλα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα από το μεγάλο γεγονός για το άθλημα που κάνουν, με τρόπο που ακόμα και μετά τους αγώνες όλοι οι επισκέπτες να επισκέπτονται το site αυτό για πληροφορίες και αναμνήσεις!

Αλλά και οι ίδιοι δεν έχουν καταλάβει τι κάνουν!!! Ακόμα και το Bulletin των Αγώνων έπρεπε να μεταφράσουν στα Ελληνικά και δεν το έκαναν! Δεν ξέρουν όλοι οι Έλληνες αγγλικά, ενώ θα υπάρχουν Έλληνες επισκέπτες στους αγώνες από κωμοπόλεις και χωριά! Με δεδομένο ότι τα στατιστικά στοιχεία της Sportdata δεν αποτελούν δημοσιογραφία, δεν τα διαβάζει κανένας, αλλά και δεν γνωρίζουν όλοι την πλατφόρμα, με τον βλακώδη τρόπο που αντιμετωπίζεται η μεγάλη αυτή διοργάνωση θα αφήσει μηδενικό "αθλητικό κέρδος" σε νέους αθλητές και φιλάθλους για το άθλημα!

Η αρχική-πρώτη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΟΚ!


4 Ιανουαρίου, 2023, Το αξιοθρήνητο 2ο επίσημο Δελτίο Τύπου της ΕΛΟΚ

Οι 81 ελληνικές συμμετοχές στη διοργάνωση

 

Δημοσιότητα για τα μπάζα, δημοσιογράφοι για τα μπάζα!!!

 

(Συνέχεια στο επόμενο με κλικ εδώ!)

 

Β1 - 9/11/2022 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με παράνομη ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 6/12/2022!  (Ενότητες)

 

Με παράνομη καθυστέρηση ενός μηνός δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 6/12/2022 το παράνομο Πρακτικό της 9/11/2022 του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Σε αυτό διαβάζουμε:

Παρατηρούμε ότι δύο από τα θέματα είναι εγκρίσεις των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής, ...

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου (αρχικά), Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος (σε αλλαγή του Χρήστου)!

... η οποία διοικεί παράνομα και απρόσωπα την ΕΛΟΚ χωρίς να δημοσιεύονται οι αποφάσεις της και ταυτόχρονα να υπογράφονται αποκρυπτόμενες από το σύνολο των μελών του ΔΣ! Οι απατεώνες συνεχίζουν τις παρανομίες τους!

Ποιές συγκεκριμένες αποφάσεις ενέκριναν τα μέλη του ΔΣ, οι οποίες στην ουσία έγιναν δικές τους αποφάσεις και οι απατεώνες παράνομοι τις αποκρύπτουν από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ??? Ποτέ δεν μαθαίνονται!!!

 

Η COSMODATA των Μητρόπουλου και Φυλακτού μας θυμίζει την ELPIDA TOURS του Γερόλυμπου, καλή του ώρα!

Η παρατήρησή μας είναι ότι τα άρθρα μας τα διαβάζει με προσοχή και ιδιαίτερα ο Ταμίας Θανάσης Φυλακτός, διότι τα θέματα εγκρίσεων πληρωμών, που είναι ο ίδιος υπεύθυνος, τα περνάει από το ΔΣ και δεν αρκείται σε εγκρίσεις της ΕκτελΕπιτρ!!! Ακολουθεί πιστά το δόγμα του φιλόσοφου Τζίμη Πανούση πιστεύοντας ότι σε αυτό το ΔΣ πολύ σύντομα θα ζητηθούν ευθύνες για κάθε δεκάρα, οπότε και θα σφίξουν οι ... ρόλοι!

 

Για τις παρανομίες αυτής της Πρόσκλησης για ΓΣ δεν θα πούμε τίποτα μια και πολύ γρήγορα και παρά τους υπολογισμούς των εχόντων δικαίωμα ψήφου σε επόμενη συνεδρίαση, η Γενική Συνέλευση της 11/12/2022 ακυρώνεται!

 

Ακόμα και στο απλούστερο των πραγμάτων, την Ενημέρωση, οι ηλίθιοι κάνουν λάθη: Την Ενημέρωση αυτή για το Κ1 είσαστε υποχρεωμένοι να την δημοσιεύετε και να την μαθαίνει ο κόσμος! Η ΕΛΟΚ δεν είναι χωράφι του παππού σας!!!

Β2 - 16/11/2022 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με παράνομη ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 6/12/2022!  (Ενότητες)

 

Με παράνομη καθυστέρηση 20 ημερών δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 6/12/2022 το παράνομο Πρακτικό της 16/11/2022 του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Δημοσιεύουμε κατωτέρω τις σκέψεις για τον καθορισμό των εχόντων δικαίωμα ψήφου, αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχει πάντα η ΓΓΑ!

Ο κατόλογος των εχόντων δικαίωμα ψήφου δεν έχει νόημα, αφού η ΓΣ δεν θα γίνει, αλλά μια και τον φτιάξαμε καλύτερο από αυτόν της ΕΛΟΚ δείτε τον με κλικ στις επόμενες εικόνες:

  

Υπό την ψυχολογική πίεση "Τζίμης Πανούσης" ο Φυλακτός ζητάει και πάλι εγκρίσεις πληρωμών:

6.500 για διαιτητές, μας λέει ο Φυλακτός, και 3.000 € και 1.100 €, αλλά κρύβει και μερικά, που δίνει μέσω συλλόγων! Η κατωτέρω Εξελεγκτική Επιτροπή θα πρέπει να ξετρυπώσει τις λοβιτούρες του Φυλακτού και τα πρόστιμα προς την Επιθεώρηση Εργασίας, όλα αυτά μαζί με άλλα, διότι αν τα κουκουλώσει τότε τους περιμένει η ... διαδικτυακή αγχόνη!!! Τέλος, οι 20.000 € της WKF δεν είναι αμοιβή για "υπηρεσίες", αλλά "δικαιώματα" για την ανάθεση των αγώνων!

 

... και μην μου πείτε ότι δεν σας το είπα!!!

 

Ακολουθεί χρηματοοικονομιή ενημέρωση ... πατάτες!

Τέλος, και πάλι διενεργείται αποκρυπτόμενη ενημέρωση από τον Α-Σιετή για το Κ1! Μπας και δεν λέει τίποτα απολύτως αυτός ο Α-Σιετής, άλλωστε τι ξέρει να πει, και το γράφουνε έτσι κούφιο για να δείξουν ότι έχουν πρόεδρο, που ξέρει τι του γίνεται!!!

 Β3 - 30/11/2022 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με παράνομη ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 6/12/2022!  (Ενότητες)

 

Με σχετικά μικρή παράνομη καθυστέρηση 6 ημερών δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 6/12/2022 το παράνομο Πρακτικό της 30/11/2022 του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Πρώτο θέμα η Ακύρωση της ΓΣ της 11.12.2022!

 

Είναι ακριβή τα όσα ισχυρίζονται ή πρόκειται για μια ακόμα "πατάτα" της Εκτελεστικής Επιτροπής? Μόνο τα μέλη του ΔΣ γνωρίζουν!

 

Η Παράνομη Εκτελεστική Επιτροπή αποφασίζει για όλα και κανένας δεν γνωρίζει για ποιά ακριβώς!!! Οι ηλίθιοι του ΔΣ εγκρίνουν διαπράττοντας παρανομία υπό την κάλυψη του νομικού συμβούλου και τα πρόβατα της ΕΛΟΚ μασάνε το σανό τους!!! Μιλάμε για ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΚΗΣ!!! Θα αναρωτηθείτε τι κάνει η Εποπτεύουσα Αρχή! She plays her bird!!!

 

Ο έλεγχος των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής, των Πρακτικών του ΔΣ, των παραστατικών των δαπανών καθώς και του ΕΥΛΟΓΟΥ των δαπανών έχει πέσει πλέον στις πλάτες της Εξελεγκτικής Επιτροπής των Σταυροπιερράκου, Ευσταθόπουλου και Ιπποκράτη ως κατωτέρω:

 

 

Αυτό, όμως, που κάνει εντύπωση είναι οι οικονομικές ενισχύσεις των σωματείων, κάτι που μόνο η νέα διοίκηση της ΕΛΟΚ γέννησε και ανατρέφει!!!

Οι οικονομικές αυτές ενισχύσεις θα πρέπει να συνοδεύονται και με τις αιτιολογίες τους, διότι έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους! Εάν μάλιστα πληρώνονται διαιτητές για το διαιτητικό τους έργο στη ... ζούλα και κρυφά από την Επιθεώρηση Εργασίας, τότε αυτό είναι παράνομο, τα πρόστιμα είναι 10,500 € το κεφάλι εργαζόμενου, που δεν δηλώθηκε, και εργοδότη, που δεν δήλωσε, και θα πρέπει να τα πληρώσει όλα ο Φυλακτός κυρίως ως ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ Οικονομολόγος Ταμίας της ΕΛΟΚ, αλλά και ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ όλα!!! Και όταν λέμε όλα εννοούμε και της παράταξης του ... Εκλιπόντος!!! Ξέχασα: και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, αν δεν αναδείξουν τις παρανομίες!!!

 

 

Υπό τον έλεγχο πάντα της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ο οποίος θα έπρεπε ήδη να έχει αρχίσει, διότι είναι μεγάλος και ο χρόνος μέχρι την απολογιστική  ΓΣ του Φεβρουαρίου είναι πολύ λίγος! Αν, κύριοι της ΕξΕλ, ο Α-Σιετής και ο Φυλακτός σας τρενάρουν δήθεν για να τα ελέγξουν πρώτα ορκωτοί λογιστές και εσείς να τα υπογράψετε στα τυφλά, τότε είσαστε φουλ για κρέμασμα, διότι πρώτον το σύστημα των δήθεν ορκωτών λογιστών είναι παράνομο και δεν αποτελεί θεσμικό έλεγχο, αλλά έλεγχο από τους κολλητούς του Φυλακτού, και δεύτερον εσείς και μόνον έχετε ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ για τον πλήρη διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο!  Θα αναρωτηθείτε τι κάνει η Εποπτεύουσα Αρχή! She plays her bird!!!

 

Είσαστε και λίγο βλήματα βέβαια, αφού δεν καταλαβαίνετε ότι οι λεπτομέρειες της ενημέρωσης αυτής πρέπει να αποτυπώνεται στα Πρακτικά του ΔΣ! Κρύβετε συστηματικά όλες σας τις πράξεις, διότι όλες είναι ή βλακώδεις ή παράνομες ή και τα δύο!!!

 Β4 - 19/11/2022 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με παράνομη ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 27/12/2022!  (Ενότητες)

 

Με σχετικά μικρή παράνομη καθυστέρηση 8 ημερών δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 27/12/2022 το παράνομο Πρακτικό της 19/12/2022 του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

 

Επαναλαμβάνονται μονίμως οι παράνομες εγκρίσεις των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής χωρίς αυτές να αναφέρονται μέσα στα Πρακτικά του ΔΣ, εφόσον αυτό επιβάλλεται εκ του νόμου πλέον μια και οι αποφάσεις αυτές γίνονται Επίσημες Αποφάσεις του ΔΣ!!!

 

Εδώ βρισκόμαστε στο ... Αίθριον του Δρομοκαΐτειου, διότι ΕΛΟΚ (Ναπολέων!) και ΓΓΑ (Μέγας Αλέξανδρος!) μιλάνε (οι δυό τρελάρες!) για τον Προϋπολογισμό του έτους 2022, που θεωρητικά για να "ονομάζεται" ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ θα πρέπει να κατατίθεται "αμετάκλητα" ΠΡΙΝ την 1/1/2022, αλλά έστω και μέχρι την 31/3/2022, ενώ στην καθημερινή τους πράξη συζητείται και κατατίθεται αναθεωρημένος για πολλοστή φορά μετά την ανάρτηση του παρόντος Πρακτικού στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ για να είναι νόμιμος, δηλαδή μετά την 27/12/2022!!! Μα τώρα έχει τελειώσει το 2022!!! Μπουρδέλο τον έχετε κάνει τον αθλητισμό κύριε ... Μεσανυχτάκη!!!

 

Και όχι μόνο αυτό, αλλά για τη μελετώμενη περίπτωση του εκρηκτικού μίγματος ηλιθίων ΕΛΟΚ και ΓΓΑ, όταν ο εν λόγω προϋπολογισμός έχει ΗΔΗ εγκριθεί από την ΓΓΑ βάσει του κατωτέρω εγγράφου, που σημαίνει ότι ακυρώνουν την έγκρισή τους και ζητούν νέα αναθεώρηση για τον ξανά-μανά-εγκρίνουν! Μπουρδέλο τον έχετε κάνει τον αθλητισμό κύριε ... Μεσανυχτάκη!!!

 

 Ας μελετήσουμε, όμως, λίγο τον αναθεωρημένο "Προϋπολογισμό":

 

Θέματα και Ερωτήματα για την Εξελεγκτική Επιτροπή στους Κωδικούς:

 

103, 103γ και 114 = Επιχορηγήσεις της ΓΓΑ = 91.000 €, αποδεικτικά?

106 και 108 = Έσοδα από τους συλλόγους = 22.000 €, συνδρομές και εγγραφές νέων. Έλεγχος?

114 = Άλλα Έσοδα με ανάλυση = 240.000 €, Πού είναι η Ανάλυση και γιατί δεν επισυνάπτεται???

115 = Ταμειακό Υπόλοιπο την 31/12/2021 = 148.000 €. Γιατί τόσο μεγάλο και γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε?

ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ = 520.000 € = πολύ μεγάλο και με μεγάλο απόθεμα αχρησιμοποίητο!

 

211 και 215 = Μισθοδοσία και ασφαλιστικά = 64.000 € = από ποιά ποσά αποτελούνται? Έχει και τους διαιτητές μέσα?

213 = Δικαστικά και νομικός σύμβουλος του ΔΣ κατά πάντων (!) = 17.000 €! Το γραφείο του κ. Κλαδά παίρνει 1240 € Χ 12 μήνες  = 14.880 € και ποτέ δεν μας έδωσαν να καταλάβουμε τι ακριβώς κάνει! Θα πρέπει να ερευνηθούν οι αποδείξεις παροχής υπηρεσιών και το τι ακριβώς γράφει η καθεμιά!!!

214 = Αμοιβές σε λογιστές-ελεγκτές = 15.000 €! Με τον λογιστή να παίρνει 430 € το μήνα  = 5.000 €, τα υπόλοιπα πάνε στους κολλητούς ορκωτούς ελεγκτές του Φυλακτού? Πολύ ύποπτο και φυσικά παράνομο και αχρείαστο!!!

ΣΥΛΟΛΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ = 100.000 €, πολύ μεγάλο???

 

234 = Συνεδριάσεις = 3.000 € - Αφού γίνονται μέσω ΖΟΟΜ γιατί κοστίζουν τόσο? Εκτός αν πληρώνουν τον ... ΖΟΟΜ!

242 = Ενοικίαση ή χρήση αποθηκευτικών χώρων = 2.000 € = Σαν λίγο μου φαίνεται για την επί 32 χρόνια αποκτηθείσα περιουσία της ΕΛΟΚ! Ή μήπως την φάγανε την περιουσία???

ΣΥΝΟΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ = 22.500 € λογικό!

 

Η απογραφή των παγίων, που παρουσίασε ο Ταμίας Θανάσης Φυλακτός σε προηγούμενα Πρακτικά του ΔΣ, ήταν εσκεμμένα τελείως παραπλανητική από τη βάση της! Η Βάση της απογραφής αυτή ήταν η μέτρηση των παγίων στις αποθήκες και στα γραφεία της ΕΛΟΚ και αυτό είναι απόλυτα λανθασμένο, διότι καταγράφηκαν όλα όσα βρήκαν σε αυτούς τους χώρους και δεν καταγράφηκαν όλα όσα είχαν εξαφανιστεί από τους άρπαγες!

Η σωστή απογραφή γίνεται με τις καταγραφές των παγίων από τα παραστατικά αγοράς των παγίων και με διαγραφή όλων όσων εύλογα μπορούν να θεωρηθούν ότι συμπλήρωσαν τον χρόνο λογικής χρήσης τους!!! Τα χοντρά πάγια είναι τα τατάμι, οι πίνακες αποτελεσμάτων αγώνων, οι υπολογιστές, τα προγράμματα υπολογιστών κτλ., κτλ. Πολλά από αυτά ποτέ δεν ανέφερε ο Φυλακτός εν γνώση του για τις παραλήψεις του!

 

Με δυό λόγια ο Ταμίας Θανάσης Φυλακτός κάλυψε τους σημερινούς συνεργάτες του, που ήταν στο παρελθόν συνεργάτες του Γερόλυμπου και μαζί με αυτούς κάλυψε και τον Γερόλυμπο και τους κολλητούς του! Πρόκειται για καραμπινάτη συμπαιγνία κουκουλώματος Σιετή-Φυλακτού, που την κάλυψε και ο Σταυροπιερράκος, που υπέγραψε την Έκθεση-Μαϊμού της Ελεγκτικής Επιτροπής-Μαϊμού για το 2021!

 

253 = Προετοιμασία εθνικών ομάδων = 12.500 € = Έλεγχος διότι έχει περιθώρια λαμογιών!

255β = Επίσημες εκδηλώσεις εξωτερικού = 246.000 €, Έεεεε, αυτό κι αν είναι τεράστιο ποσό!!! Εδώ χρειάζεται απόλυτος διαχειριστικός και οικοινομικός έλεγχος από το ποιά πρόσωπα πήγαν σε κάθε διοργάνωση και γιατί μέχρι το πόσα ξοδεύτηκαν για τον καθένα και ξενοδοχεία και εισιτήρια και ... σουβλάκια!!! Το 246.000 € είναι ένα τεράστιο ποσό!!!

ΣΥΝΟΛΑ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ = 270.500 € = ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ !!!

 

272 = Τα Πρωταθλήματα εντός Ελλάδος = 88.000 € θα πρέπει να διαχωριστούν στα θεσμικά απαραίτητα και τα προαιρετικά, διότι τα προαιρετικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ αλλά αγώνες της πλάκας!!!

273 = Επιμόρφωση προπονητών = 3.000 € = Αποτελεί την απόδειξη του ότι οι σύλλογοι είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις των προπονητών και ταυτόχρονα είναι και η αιτία που οι προπονητές μένουν στουρνάρια και πληρώνουν για να πάρουν ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ άχρηστα Νταν, ώστε να παραμείνουν για πάντα στουρνάρια!!!

275 = Αθλητικό Υλικό = 20.000 € = Τι είναι αυτό κορίτσια και σε ποιές αποθήκες βρίσκεται???

276 = Αναπτυξιακά προγράμματα = 15.400 € = δηλαδή τι ακριβώς αναπτύξατε???

ΣΥΝΟΛΑ ΔΑΠΑΝΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 127.000 €, τρομάρα τους!!!

 

Ακολουθεί το καταστροφικό Καλενδάρι του 2023!!!

Στο απαράδεκτο αυτό αγωνιστικό ημερολόγιο παρατηρούμε την καταστροφική επίδραση της Παγκόσμιας για τους νέους, που αθλούνται στο καράτε, με το τεράστιο πλήθος αγώνων, που φορτώνει τη ζωή τους! Είκοσι οκτώ παγκόσμιοι αγώνες κάθε χρόνο και τέσσερις εθνικοί  είναι αδύνατο να μπορούν να ακολουθηθούν από νέα παιδιά, που παράλληλα πρέπει να τελειώσουν τη βασική εκπαίδευση και να σπουδάσουν σε ανώτερες και ανώτατες σχολές!!! Όχι μόνο να σπουδάσουν δεν προλαβαίνουν, αλλά ούτε να προπονηθούν για αυτούς τους αγώνες πηγαίνοντας στο απλό σχολείο! Το υπερφορτωμένο αυτό αγωνιστικό πρόγραμμα καταστρέφει τις ζωές των Ελλήνων αθλητών εκτός από των πρωτραθλητών, οι οποίοι τα θυσιάζουν όλα για τον πρωταθλητισμό, ακόμα και τις σπουδές τους για κάτι καλύτερο, για να γίνουν επαγγελματίες του καράτε, αν αυτό είναι καλύτερο!!! Οι εθνικοί αγώνες Α, Β, Γ είναι υπέρ-αρκετοί για έναν καλό καρατέκα, ενώ οι αγώνες Δ είναι μια χωρίς κανένα αντικείμενο απάτη των διοικούντων την ΕΛΟΚ για εισπρακτικούς λόγους για την ΕΛΟΚ, και συνάμα είναι βούτυρο στο ψωμί τους για τους προπονητές!

 

Αυτή είναι η εισπρακτική πολιτική της ΕΛΟΚ, η οποία υποστηρίζεται από το σύστημα των αγώνων της! Εντύπωση κάνει η χρέωση των διπλωμάτων Νταν! 'Οπως το διατυπώνουνε,  75€/ανά βαθμό,  από 50 € για το πρώτο Νταν και με ένα 50άρι  ΑΥΞΗΣΗ  για το κάθε επόμενο, που ήταν μέχρι τώρα, από εδώ και πέρα γίνεται 75 € για το καθένα! Περίεργο μου φαίνεται! Δηλαδή στο εξής θα κάνει 75 € και το πρώτο και το έβδομο??? Ή μήπως εννοούν  75 € ΑΥΞΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ???  Αν ισχύει το τελευταίο, τότε ο IQradiQ, θα πρέπει να προαχθεί σε IQvlitou για την απίθανη διατύπωση!!!

 

 ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!

Όπααα, και καλώς τα τά παιδιάααα! Από τη διατύπωση του ανωτέρω κειμένου προκύπτει και η "Συμμορία Μητρόπουλου-Φυλακτού"! Ενώ είναι δουλειά του Ταμία Φυλακτού να εισηγηθεί το απόλυτα οικονομικό αυτό θεμα, τελικά το εισηγείται ο Μητρόπουλος για να κρύψει τον Φυλακτό!!! Φιλαράκια απατεώνες και οι δύο: δεν νομιμοποιείται κανένας ορκωτός λογιστής να κάνει διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο στην ΕΛΟΚ και κυρίως δεν νομιμοποιείστε ούτε εσείς να τον επιλέξετε ούτε το ΔΣ, διότι όλοι σας είσαστε ελεγχόμενοι και διότι θα επιλέξετε κάποιο φίλο του οικονομολόγου Φυλακτού για να σας ξελασπώσει! Αυτό αποτελεί καρα-σύγκρουση συμφερόντων, όπως θα έλεγε και ο μαθητής του "Δάσκαλου" Μπουλούμπαση κύριος Μάριος Σιταράς! Η ΕΛΟΚ έχει θεσμική και εκλεγμένη από τη Γενική Συνέλευση Εξελεγκτική Επιτροπή, η οποία υποχρεούται να σας ελέγξει βάσει του νόμου και με τον Περσίδη στο κατόπιν της αδιαλείπτως!!! Τα περί ορκωτού, λοιπόν, στην πάντα και θα δώσετε λογαριασμό για κάθε δεκάρα που ακουμπήσατε!!!

 

Πρώτα ευνουχίζετε το Διοικητικό Συμβούλιο με τη δημιουργία της παράνομης Εκτελεστικής Επιτροπής των ΠΕΝΤΕ (με κόκκινο) και μετά ευνουχίζετε τη Γενική Συνέλευση αντικαθιστώντας την εκλεγμένη Εξελεγκτική Επιτροπή με τους κολλητούς σας δήθεν "ορκωτούς λογιστές"!!! Είσαστε καραμπινάτοι απατεώνες!

 

Στα κοντέινερς τα τατάμι? Ο Σκοπελίτης-Pulse σας πήρε τα σώβρακα! Όχι όλα, τα μισά! Τα άλλα μισά η COSMORAMA! Τι να του κάνουν 270 € του Κραββαρίτη? Με γειά και τα κουστουμάκια με το Κ1 στην ούγια!

 

 Ουδέν σχόλιον!

 Γ - 14/11/2022 - Επιτροπές Ισοτιμιών Διπλωμάτων Προπονητών για το Καράτε!  (Ενότητες)

 

Ένα θέμα που θα πρέπει να προσέξουν όλοι οι παράγοντες του καράτε της ΕΛΟΚ είναι και η εν λόγω Επιτροπή! Και αυτό διότι συνεχίζεται και σε αυτό τον τομέα η ύπουλη και υπόγεια συστηματική στρατηγική χειραγώγησης της ομοσπονδίας από τη γνωστή Συμμορία, που αντικατέστησε τον Γερόλυμπο! Μια Συμμορία, που έκλεψε τις ψήφους των συλλόγων με απατηλές υποσχέσεις και με παράνομες υποψηφιότητες, εξαπατά τους συλλόγους με την παράνομη Εκτελεστική Επιτροπή, εξαπατά τη Γενική Συνέλευση με την ανύπαρκτη Ελεγκτική Επιτροπή για το 2021 και την παράκαμψή της με τους κολλητούς του Ταμία δήθεν "ορκωτούς λογιστές" για το 2022, μαγειρεύει 4-5 φορές τον προϋπολογισμό μέχρι που γίνεται πλέον ... "απολογισμός", εξαπατά τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με την καραμπινάτη υπερβολική καθυστέρηση των αναρτήσεων των Πρακτικών του ΔΣ και την εξόφθαλμη απόκρυψη των αποφάσεων του ΔΣ πίσω από το παραπέτασμα της μαφιόζικης Εκτελεστικής Επιτροπής!

 

Αλλά ας δούμε την περίφημη πατάτα (το πιάσατε το υπονοούμενο!) στην Απόφαση της ΓΓΑ (με κλικ εδώ) και την απόκριση της ΕΛΟΚ:

Πρώτη μεγάλη πατάτα της ΓΓΑ: Είναι αδύνατο τα τέσσερα ανωτέρω άτομα της ΓΓΑ να γνωρίζουν τις ιδιομορφίες όλων των αθλημάτων με αποτέλεσμα να αποφασίζουν για την ισοτιμία των διπλωμάτων των προπονητών ΑΣΧΕΤΟΙ!!! Για παράδειγμα, η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ τους για το άθλημα του καράτε είναι απόλυτα δεδομένη!!!

 

Το ένα άτομο της πενταμελούς Επιτροπής Ισοτιμιών προτείνεται από την κάθε ομοσπονδία! Για τις άλλες ομοσπονδίες δεν ΣΑΣ ενδιαφέρει! Για την ΕΛΟΚ, όμως, που ΣΑΣ ενδιαφέρει κοιτάξτε τα φρούτα, που πρότεινε η ΕΛΟΚ:

Οι "εγνωσμένου κύρους με αυξημένα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα" είναι ο τακτικός κύριος Άγγελος Μουζακίτης του Σπυρίδωνα (αριστερά) και ο αναπληρωματικός κύριος Αθανάσιος Φυλακτός του Νεάρχου (δεξιά)!!!

Αλλά ο πρώτος κύριος είναι ένας άγνωστος "μπουμπούνας" (δηλ. άσχετος και ανίδεος) όσον αφορά το άθλημα του καράτε, διότι δεν έχει συμμετάσχει σε καμιά εκδήλωση του αθλήματος! Απόδειξη των όσων λέω είναι το ίδιο το βιογραφικό του (με κλικ εδώ), στο οποίο δηλώνει ότι δεν είχε ούτε έχει καμιά σχέση με τον αθλητισμό και άρα ούτε κατά διάνοια με το καράτε! Πού πάει ο ... Καραμήτρος??? Κατά δε συμπτωματική σύμπτωση ... τυχαίνει ο Μουζακίτης να είναι από την πατρίδα του ... Μεσανυχτάκη!!! Θα είναι και από τον διευρυμένο κύκλο του φυσικά!!!

Τα πτυχία του κ. Μουζακίτη στα παλιά μας τα παπούτσια! Αν δεν γνωρίζει σε βάθος το άθλημα, τότε είναι ακατάλληλος για αυτή τη θέση!

Δεν βάζουμε έναν Χειρούργο μεταμόσχευσης νεφρών να δικάσει ένα κακούργημα, ούτε έναν Δικαστή να χειρουργήσει μεταμόσχευση νεφρού!!!

Ο δεύτερος κύριος είναι ο καραμπινάτος απατεώνας Ταμίας της ΕΛΟΚ, που μαγειρεύει τα οικονομικά των 500.000 € της ΕΛΟΚ, που συμμετέχει σε πολλές χειραγωγήσεις οργάνων της ομοσπονδίας και σε πολλές παρανομίες της Εκτελεστικής Επιτροπής, ως μέλος της, και του ΔΣ, επίσης ως μέλος του! Και ο συγκεκριμένος κύριος εξακολουθεί και με αυτή του την τοποθέτηση να χώνεται στη χειραγώγηση ενός ακόμα οργάνου της ΕΛΟΚ: της Επιτροπής Ισοτιμιών των Διπλωμάτων Προπονητών χωρίς καν να είναι ούτε τεχνικός του καράτε!!! Πού πας ρε ... Καραμήτρο???

Το ίδιο κάνατε και με τον καθηγητή Γιώργο Βόκα, που τον ... χειροτονείσατε ... Διευθυντή της Σχολής Προπονητών Καράτε, ηλίθιοι, και μετά το κάνατε γαργάρα!!!

Επομένως, η πρόταση της Συμμορίας της κατωτέρω Εκτελεστική Επιτροπής, που διοικεί την ΕΛΟΚ, για τα ανωτέρω δύο ελεγχόμενα από αυτήν άτομα αποτελεί συνέχεια της στρατηγικής χειραγώγησης συλλόγων, προπονητών και αθλητών της ΕΛΟΚ:

... όπου ο Χρήστου δεν είναι τώρα μέλος της, αλλά ήταν στο πρώτο εξάμηνο, όταν στήθηκε η δουλειά!!!

 

Άναφέρονται τα κοινά δικαιολογητικά για τα πτυχία!

Πανεπιστήμονες αναδεικνύονται η Πρόεδρος και η Αναπληρώτριά της αφού γνωρίζουν τις ιδιομορφίες 52 αθλημάτων, όσων και οι αθλητικές ομοσπονδίες!

 Πού πάτε ρε Καραμήτροι της ΓΓΑ??? Με ένεση στον ... πισινό τις μάθανε???

Πού πας ρε ... Μεσανυχτάκη???

Καλά θα κάνετε οι σύλλογοι και οι προπονητές και ο σύλλογος των προπονητών να κοιτάξετε από τώρα τα δικαιώματά σας, διότι σας τα κλέβουν κάτω από τα μάτια σας και δεν παίρνετε χαμπάρι τίποτα απολύτως!!!

 

Και επειδή ζούμε όλοι στον Πλανήτη των Μαϊμούδων: Ψάξτε το επόμενο!

 

Και επειδή ζούμε όλοι στον Πλανήτη των Μαϊμούδων μελετήστε, επίσης, και το site: https://www.eurethicsport.eu/ !!!

 

Δ - Ιανουάριος 2022 - Η Εξελεγκτική Επιτροπή της ΕΛΟΚ, το θεσμοθετημένο έργο της και η αρνητική στάση της Συμμορίας του Α-Σιετή!!!  (Ενότητες)

 

Σε σύντομη περίληψη των δεδομένων για το παρόν θέμα μας "Πρώτη Υπεύθυνη" η επόμενη Εκτελεστική Επιττροπή ...

... όπου ο Χρήστου δεν είναι τώρα μέλος της, αλλά ήταν στο πρώτο εξάμηνο, όταν στήθηκε η δουλειά!!!

 

... ελέγχει το επόμενο "Δεύτερο Υπεύθυνο" Διοικητικό Συμβούλιο (μόνον την πλειοψηφία, διότι η μειοψηφία ποτέ δεν ακούγεται και άρα έχει μόνο τις ευθύνες του ότι δεν καταγγέλει) ...

... και τώρα καλείται η επόμενη "Τρίτη Υπεύθυνη" Ελεγκτική Επιτροπή με τις θηλιές στους λαιμούς των μελών της...

 

... να ελέγξει τα διοικητικά, διαχειριστικά και οικονομικά πεπραγμένα του ΔΣ για τα έτη 2021 και 2022, διότι το 2021 ελέγθηκε από Ελεγκτική Επιτροπή του ενός ατόμου με Έκθεση-Μαϊμού και από δήθεν "ορκωτό λογιστή" κολλητό του Ταμία Θανάση Φυλακτού με Έκθεση, που δεν είδαμε!!! Εξυπονοείται ότι όλα τα παραστατικά δαπανών, τα βιβλία και τα στοιχεία της ΕΛΟΚ υποχρεούται ο Ταμίας και το ΔΣ να τα έχουν στα γραφεία της ΕΛΟΚ και στη διάθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής!

 

Η Σειρά μας του Θρίλερ "ΕΛΟΚ, Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία με Σκοπό το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος" (στην Αρχική μας σελίδα) είναι πολύ παλιά, η Σεζόν στην οποία αναφερόμαστε άρχισε τον Ιανουάριο του 2020, όταν η ΕΦΙΠΗΔ έρριξε 18 μήνες στα μέλη της παλιάς "κυβέρνησης" του Γερόλυμπου στην ΕΛΟΚ και η μέχρι τότε Αντιπολίτευση, υποσχόμενη "λαγούς διαφάνειας με πετραχήλια εντιμότητας για να υφαρπάξει τις ψήφους των συλλόγων, πήρε τη Διοίκηση πρώτα με προσωρινές διαταγές και από την 29/5/2021 με εκλογές!

Τωρινό μας Επεισόδιο "Περί Ελεγκτικής Επιτροπής" άρχισε στο τέλος του 2021, όταν δεν εμφανίστηκαν τα δύο μέλη από τα τρία της εκλεγμένης Ελεγκτικής Επιτροπής, όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι, και ο έλεγχος "έγινε" μόνο από το ένα μέλος, τον Πέτρο Σταυροπιερράκο, που τα βρήκε όλα εντάξει καθώς και από δήθεν "ορκωτό λογιστή", κολλητό του Ταμία Θανάση Φυλακτού και του οποίου την έκθεση δεν είδαμε ποτέ!!!

Το θέμα το είχα αναλύσει στο άρθρο μου "Απολογιστική Γενική Συνέλευση. Ορκωτός Λογιστής, Οικονομικά 2021, ΔΙΑΥΓΕΙΑ!" και την έκθεση του Σταυροπιερράκου την είχα δώσει ειδικά με τα στοιχεία:  Μαϊμού-Έκθεση του Πέτρου Σταυροπιερράκου, που βλέπετε με κλικ εδώ!

 

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται και για το 2022 με την παράφορη επιθυμία της Εκτελεστικής Επιτροπής να αποφύγει τον έλεγχο, πράγμα που αποδεικνύεται από την πριμούρα στο Θέμα (5) του Πρακτικού (Β4, του παρόντος άρθρου) του ΔΣ να βρούν δήθεν ορκωτό λογιστή για να κάνει τον έλεγχο των οικονομικών, ενώ αυτό είναι παράνομο εφόσον έχουν εν ενεργεία τριμελή Ελεγκτική Επιτροπή θεσμικά εκλεγμένη και υποχρεωμένη να κάνει διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο για το 2022 μεν, αλλά και για το 2021, αφού ο έλεγχος του 2021 ήταν μια μαϊμού του Ταμία Θανάση Φυλακτού!!!

 

Τι θα πρέπει να ελέγξει η σημερινή Ελεγκτική Επιτροπή με δεδομένο ότι δεν έχει γίνει κανένας πραγματικός έλεγχος της ΕΛΟΚ από την ανάληψη των καθηκόντων των σημερινών διοικούντων από την εκλογή τους την 29/5/2021 και δεδομένου ότι υπάρχουν καραμπινάτα στοιχεία για χειραγώγηση όλων των λειτουργιών της ΕΛΟΚ από τη "Συμμορία της Εκτελεστικής Επιτροπής και Συνεργατών"? Θα πρέπει να ελέγξει όλα τα διαχειριστικά και οικονομικά θέματα από τη νομιμότητα των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου, διότι οι αποφάσεις αυτές είναι αλληλένδετες, μέχρι κάθε είσπραξη και κάθε πληρωμή της ΕΛΟΚ, κατά πόσο είναι σύννομες, εύλογες και αναγκαίες για την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος!

Συνεπώς, θα πρέπει να ελέγξει:

1 - Όλα τα Πρακτικά της Εκτελεστικής Επιτροπής!

2 - Όλα τα Πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου!

3 - Όλα τα Βιβλία και Στοιχεία της ΕΛΟΚ, μαζί και το Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων, αλλά και το "Βιβλίο Παραιτήσεων Προπονητών" που δημιουργείται από την ανάγκη καταγραφής των παραιτήσεων των εχόντων άδειες άσκησης του επαγγλέλματος του προπονητή για να μετέχουν ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή/και Ελεγκτικής Επιτροπής!

4 - Όλα τα παραστατικά δαπανών καθώς και τις προεγκρίσεις τους και τις εγκρίσεις τους από το ΔΣ!

5 - Όλα τα έγγραφα της αλληλογραφίας, έντυπα και e-mail!

6 - Όλες τις εντός Ελλάδος διοργανώσεις της ΕΛΟΚ με συγκεντρωτικά για κάθε μία ξεχωριστά τα έσοδα-έξοδα, αλλά και συγκεντρωτικά για όλες μαζί!

7 - Όλες τις αποφάσεις και αποστολές εξωτερικού με συγκεντρωτικά για κάθε μία ξεχωριστά τα έσοδα-έξοδα, αλλά και συγκεντρωτικά για όλες μαζί!

8 - Όλα τα έσοδα καθώς και τις αιτιάσεις τους αν είναι σύννομα με τον Σκοπό της ΕΛΟΚ, ώστε να μην κινδυνεύει η ειδική αθλητική ανα΄γνώριση της ομοσπονδίας!

9 - Όλες τις πληρωμές διαιτητών, προπονητών συλλόγων και αθλητών αν είναι σύννομες και δεν παραβιάζουν την ισοτιμία και το εργατικό δίκαιο!

10 - Ακόμα θα πρέπει να γίνει έλεγχος στις συμμετοχές 6στους αγώνες όσων συλλόγων είχαν 6-10 αθλητές και δεν πήραν ή πήραν το δικαίωμα ψήφου στις Γενικές Συνελεύσεις!

11 - Και όσο σκέπτεται κανείς τόσο προκύπτουν νέες ιδέες!

12 - Και όσο χώνεται κανείς στα ντουλάπια και τα συρτάρια και τους υπολογιστές της ΕΛΟΚ, τόσο και νέες ιδέες θα κατεβάζει!!!

 

Αν η Τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή δεχθεί οποιαδήποτε εσκεμμένη κωλυσιεργία στο έργο της, θα πρέπει να την καταγγείλει στην Έκθεσή της και στη Γενική Συνέλευση!

Αν η Τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή δεχθεί οποιαδήποτε πιεστική παρέμβαση στο έργο της, θα πρέπει να την καταγγείλει στην Έκθεσή της και στη Γενική Συνέλευση!

Αν η Τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή βρει λογιστική δυσκολία στους ελέγχους της, θα πρέπει να προσλάβει η ίδια ορκωτό λογιστή, ο οποίος θα την βοηθήσει στο έργο της, με δαπάνη φυσικά της ΕΛΟΚ!

Αν η Τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή βρει νομική δυσκολία στους ελέγχους της, θα πρέπει να προσλάβει η ίδια δικηγόρο, ο οποίος θα την βοηθήσει στο έργο της, με δαπάνη φυσικά της ΕΛΟΚ και οπωσδήποτε ΟΧΙ από το Γραφείο του κ. Κλαδά, διότι είναι ο προσωπικός νομικός σύμβουλος των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής!!!

 

Άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά η Ελεγκτική Επιτροπή ότι όλες οι λειτουργίες της ΕΛΟΚ χειραγωγούνται από την Εκτελεστική Επιτροπή, όπως αποδεικνύεται και 1) από το περίφημο Νέο Οργανόγραμμα της ΕΛΟΚ, 2) τις αρμοδιότητες, που της έχει παραχωρήσει το ΔΣ, και 3) τα Πρακτικά του ΔΣ!!!

 

Ας προσθέσουμε σε αυτό το σημείο και μια ανάλυση της εγκληματικά, αφού πρόκειται για τόσο μεγάλα ποσά, κατασκευασμένης περυσινής Έκθεσης του Πέτρου Σταυροπιερράκου για το 2021, η οποία ολόκληρη αποτελεί ... "πατάτες" γραμμένες από τον Θανάση Φυλακτό!!!

 Η Μαϊμού-Έκθεση του Πέτρου Σταυροπιερράκου, που βλέπετε με κλικ εδώ αναλύεται στα επόμενα:

 

Πατάτα Πρώτη: Οι Απατεώνες λένε "Επιτροπής", ενώ δεν υπάρχει "Επιτροπή", αλλά μόνο ένα άτομο!

 

Πατάτα Δεύτερη: Οι Απατεώνες παραθέτουν τα ονόματα των τριών της Επιτροπής, ενώ γνωρίζουν ότι οι δύο ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ!!!

 

Πατάτα Τρίτη: Οι Απατεώνες, ενώ μέχρι τώρα έγραφαν στο τρίτο πρόσωπο, δηλ. έγραφε την Έκθεση ο Θανάσης Φυλακτός, τώρα γράφουν στο πρώτο πρόσωπο σαν να γράφει την Έκθεση ο ίδιος ο Σταυροπιερράκος! Επί πλέον έκανε, λέει, έλεγχο ολόκληρου του 2021 παρουσία του Γ. Γραμματεά Μητρόπουλου, του Προέδρου Σιετή και του κλιμακίου των Ορκωτών Λογιστών, που ήταν ... Αβάπτιστοι!!! Δηλαδή, πόσοι ήταν οι Αβάπτιστοι? Δύο, πέντε, δεκαπέντε? Πόσοι και ποιοί? Και γιατί δεν συνυποβάλλεται και η Έκθεσή τους με την παρούσα Έκθεση, όπως είναι απαραίτητο?

Πατάτα Τέταρτη: Πήγε, λοιπόν, ο Σταυροπιερράκος την Πέμπτη, 24/2/2022 και ώρα 14:00 και έκανε μέσα σε μια-δυό ώρες όλες τις παραπάνω δουλειές, που απαιτούν 15 ημέρες από τρία άτομα το λιγότερο??? Πού πάς ρε Καραμήτρο???

Πατάτα Πέμπτη: Καραμπινάτη κάλυψη του Ταμία γραμμένη από τον ... ίδιο τον Ταμία!!!

 

Σε αυτό το σημείο παρεμβάλλεται Πίνακας Ταμειακής Κατάστασης, ο οποίος θέλει άλλες δυό-τρεις ημέρες για επαλήθευση!!!

 

Πατάτα Έκτη: Και άλλη καραμπινάτη κάλυψη του Ταμία γραμμένη από τον ... ίδιο τον Ταμία!!!

 

Σε αυτό το σημείο παρεμβάλλεται πολύ χονδρικός Πίνακας Εισπράξεων και Πληρωμών της ΕΛΟΚ, που θέλει 10 ημέρες για επαλήθευση!

 

ΠΑΤΑΤΑ ΕΒΔΟΜΗ: Επιτέλους πότε θα κόψετε τις μαλακίες! Διάβασε ο Πετράκης "όλα τα Πρακτικά του ΔΣ και της Εκτελεστικής Επιτροπής και όλα τα παραστατικά του συνόλου των συναλλαγών 286.000 ευρώ (!!!), όπου διαπιστώθηκε η ορθή εφαρμογή των προβλεπομένων από το Νόμο διατάξεων, για το σύννομο και το σκόπιμο των Δαπανών, κτλ. κτλ.???" Και όλα αυτά μέσα σε δυό ώρες??? Πού πάς ρε Καραμήτρο Θανάση Φυλακτέ??? Πού πας ρε Καραμήτρο Θεόδωρε-Μαργαρίτη Σιετή??? Σε ποιούς τα λέτε όλα αυτά τα ψέματα βρε ΖΩΑ???

ΠΑΤΑΤΑ ΟΓΔΟΗ: Ρεσιτάλ των Απατεώνων! Η Έκθεση στις θέσεις των υπογραφών φέρει τα ονόματα και των τριών της Επιτροπής Ελέγχου, ενώ γνώριζαν ότι οι δύο δεν συμμετέχουν! Η Έκθεση υπογράφεται μόνο από τον Πέτρο Σταυροπιερράκο, ενώ υπήρχαν αναπληρωματικοί, οι οποίοι κλήθηκαν για τον Έλεγχο του 2022, αλλά όχι για αυτόν του 2021! Ο Σταυροπιερράκοςυπέγραψε την Έκθεση ως κολλητός φίλος του Ταμία Θανάση Φυλακτού! Υπεύθυνοι για την τεράστια αυτή απάτη στην περιουσία του Δημοσίου είναι ο Πρόεδρος Θεόδωρος Σιετής, ο Ταμίας Θανάσης Φυλακτός (Οικονομολόγος με μεγάλο Λογιστικό Γραφείο!), ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Μητρόπουλος, όλοι της Εκτελεστικής Επιτροπής και όλοι του Διοικητικού Συμβουλίου και φυσικά το βούρλο ο Πέτρος Σταυροπιερράκος!!!

Με βάση τα ανωτέρω η Έκθεση της ανύπαρκτης Ελεγκτικής Επιτροπής για το 2021 είναι απόλυτα άκυρη και οι σκευωροί-απατεώνες θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά!!!

 

 Εσείς οι επόμενοι, προσέχετε τι θα κάνετε! Διότι έχετε να κάνετε δύο Εκθέσεις: Μια για τις 286.000 € του 2021 και μια για τις 520.000 € του 2022, οι οποίες θα δεχθούν πολύ σκληρή κριτική, αλλά και αιτιολογημένες καταγγελίες προς κάθε κατεύθυνση!!!

 


 Ειδικά για τον Πέτρο Σταυροπιερράκο: Η σύγκρουση συμφερόντων ανακύπτει όταν δίδεται σε ένα πρόσωπο η ευκαιρία να θέσει σε προτεραιότητα τα ιδιωτικά του συμφέροντα σε βάρος των δημοσίων του καθηκόντων.

 

Ο Αθλητικός Νόμος από το 1999 σαφώς απαγορεύει στους προπονητές να είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου! Για να θέσει ένας προπονητής υποψηφιότητα για μέλος του ΔΣ θα πρέπει να έχει καταθέσει στην ΕΛΟΚ την άδεια άσκησης του επαγγέλματός του σε πιστοποιημένη ημεροχρονολογία! Για να πιστοποιείται αυτή η ημεροχρονολογία θα πρέπει να υπάρχει σχετική απόφαση του ΔΣ γραμμένη σε Πρακτικό του, όπου να αναφέρεται η κατάθεση της αδείας, καθώς και Ειδικό Βιβλίο, όπου να αναγράφονται συγκεντρωτικά αυτού του είδους οι πράξεις, διότι είναι αρκετές για αρκετούς!

 Εκ του ανωτέρω προκύπτει συλλογιστικά ότι ένα μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής δεν μπορεί για κανένα λόγο να είναι ταυτόχρονα και προπονητής, διότι η Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελεί "προϊσταμένη ελεγκτική αρχή" για το ΔΣ και ο ίδιος ως μέλος της εν λόγω Επιτροπής είναι στην ουσία "ελεγκτής" των πράξεων των μελών του ΔΣ και άρα αυτονόητα υπόκειται στα ίδια κωλύματα με τα μέλη του ΔΣ!!!

 Με μια απλή ματιά στον Πίνακα Προπονητών της ΕΛΟΚ βλέπουμε ότι ο Πέτρος Σταυροπιερράκος είναι "χρονικά συνεχώς" ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και επομένως ο Πέτρος Σταυροπιερράκος είχε θέσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ υποψηφιότητα για μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής στις εκλογές της 29/5/2021 και το Προσωρινό ΔΣ είχε αποδεχθεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ την υποψηφιότητά του, είχε εκλεγεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ και σήμερα εξακολουθεί να κατέχει ΠΑΡΑΝΟΜΑ και τις δύο ιδιότητες του Προπονητή και του Μέλους της Εξελεγκτικής Επιτροπής με τελικό αποτέλεσμα 1) η αρχική εκλογή του να ακυρώνεται και 2) το σημερινό ΔΣ να εκπίπτει από τη θέση του, διότι γνώριζε όλη την κατάσταση και όμως τον αποδέχθηκε ως υποψήφιο! Συνεπώς, 3) και η έκθεσή του για τον έλεγχο του 2021, που υπέγραψε μόνον αυτός (παράνομα και πάλι!), είναι άκυρη, ενώ 4) για τον έλεγχο του 2022 η Ελεγκτική Επιτροπή είναι άκυρη ως έχουσα δύο μόνο μέλη!

Τέλος, ο Πέτρος Σταυροπιερράκος θα έπρεπε να παραιτηθεί από τη θέση του της Ελεγκτικής Επιτροπής και εκ του ότι, επειδή επί 30 χρόνια γυμνάζονται δίπλα-δίπλα με τον Θανάση Φυλακτό και λόγω αυτού είναι επιστήθιοι φίλοι, ο έλεγχός του στις πράξεις του Ταμία της ΕΛΟΚ Θανάση Φυλακτού επηρεάζεται βεβαίως από αυτή τη φιλία και δεν είναι αντικειμενικός!!!

 

 

 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .