14  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

 Δεκέμβριος 2023. Μέρος Β΄. / Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20€/y!

Αρχική,      Επικαιρότητα,      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Μια μόνιμη στρατηγική των Πολιτικών για να εξευμενίζουν τον οργισμένο Ελληνικό Λαό για τις αποτυχίες τους είναι να ανακοινώνουν περήφανοι και φαφλατάδες πάντα κάποια Νέα Αποτελεσματικά Μέτρα, που θα φέρουν την ... ευτυχία του!   

 

 Δράσεις της ΓΓΑ στις Ομοσπονδίες! Το Νέο Φρούτο e-kouros!
 
Πώς το Κράτος ... κλέβει το Κράτος!

Παράνομα Πρακτικά της ΕΛΟΚ! Στα Δικαστήρια μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ!
Νέα παράβολα της WKF! Η Σχολή Προπονητών Β
΄!

 

 Μέρος Α΄,  Μέρος Β΄.

 

 Ανακοινώσεις Βρούτση και Πιερρακάκου για δήθεν ψηφιοποίηση του Αθλητισμού, Αλλαγές στον Αθλητικό Κουρελονόμο, Επιτόπιοι Έλεγχοι στις Ομοσπονδίες είναι το Νέο Πρόσωπο-Μάσκα της Ανίκανης και Άχρηστης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που μας έφερε πρόωρα τις ... Απόκριες του 2024!!!

Οι συγκεκριμένες πολυετείς καταγγελίες προς τους αρμόδιους στα συρτάρια τους αποδεικνύουν την απόλυτη ατιμωρησία, όπως και αν ξεσκίσεις τους νόμους, στο αθλητικό στερέωμα!!!

 

Μέμνησο των Λαμογαίων!

 
Οι Τρεις Μαφιόζοι Κουκουλοφόροι,
που εκμεταλλεύονται την ΕΛΟΚ!

Και πάντα δεν ξεχνάμε τις ευθύνες υπόθαλψης κάθε αθλητικού εγκλήματος από μια ανίκανη και άσχετη με τον αθλητισμό Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!


Σας στιγματίζει η Ντροπή και ο Βιασμός του Συντάγματος της Ελλάδας:  Άρθρο 22, Παράγραφος 7 του Αθλητικού Νόμου.

"Δεν επιτρέπεται να εκλεγεί πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου αθλητικής ομοσπονδίας όποιος έχει συμπληρώσει τρεις (3) συνολικά πλήρεις ή μερικές θητείες στο αξίωμα αυτό. Δεν επιτρέπεται να εκλεγεί αντιπρόεδρος, γραμματέας ή ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου αθλητικής ομοσπονδίας όποιος έχει εκλεγεί σε οποιοδήποτε από τα αξιώματα αυτά δύο (2) συνεχόμενες φορές για πλήρη ή μερική θητεία. Πρόσωπο που έχει υπηρετήσει επί δύο (2) συνεχόμενες θητείες σε οποιοδήποτε από τα αξιώματα του προηγούμενου εδαφίου, δύναται να επανεκλεγεί σε τέτοια θέση εφόσον μεσολαβήσει χρονική περίοδος δύο (2) ετών. Μετά τη συμπλήρωση του εβδομηκοστού (70ού) έτους της ηλικίας του ουδείς δύναται να εκλεγεί σε οποιαδήποτε θέση του Διοικητικού Συμβουλίου αθλητικής ομοσπονδίας, δύναται, όμως, να αναλάβει άλλες αρμοδιότητες σε μη αιρετές θέσεις στις οποίες τοποθετείται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της. Οι ρυθμίσεις της παρούσας ισχύουν και για τις αθλητικές ομοσπονδίες ατόμων με αναπηρία. Υποψηφιότητα που υποβάλλεται κατά παράβαση της παρούσας είναι αυτοδικαίως άκυρη."

 

 Ζούμε σε μια Φασιστική Δημοκρατία!.


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Από την 1/3/2023 καταγγέλθηκαν αναδρομικά από την 29/5/2021 όλες οι παρανομίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες με emails, ώστε να μην λένε ότι δεν ξέρουν!

Οι καταγγγελίες επαναλαμβάνονται μετά την ανάληψη των υπουργείων από τη νέα κυβέρνηση!

 

 

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότο-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!

30/8/23-Διπλώματα ... Νοητικής Υστέρησης τα σαβουρο-Ντάν/ΕΛΟΚ με αμαρτωλές εισπράξεις και παράνομες αποδείξεις! Υποθάλπει τους αθλητικούς εγκληματίες ο Γιάννης Βρούτσης στην εκτός Σκοπού ΕΛΟΚ!  ΜΕΡΟΣ Β.

Ταυτόχρονα η "ΠΩΛΗΣΗ ΝΤΑΝ" από την ΕΛΟΚ σε αθλητές και προπονητές ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, πράγμα που οδηγεί την ΕΛΟΚ απαρέγκλητα σε καθεστώς υπαγωγής σε ΦΠΑ και επομένως σε πολυετή παράβαση φορολογικών νόμων και επιβολή υπέρογκων προστίμων, τα οποία θα πληρώσουν τα μέλη των Διοικητικών της Συμβουλίων!!!

Παράλληλα, η νομιμοποίηση αυτών των εσόδων ως νομίμων εσόδων της ΕΛΟΚ, ενώ είναι απόλυτα παράνομα, αποτελεί το λεγόμενο "ξέπλυμα βρώμικου χρήματος" με ενόχους όλα τα ΔΣ της ΕΛΟΚ!

 

Τα βιογραφικά Εκπαιδευτών και Διοικητικών του Καράτε!

Αν κατεβάσετε τον ανωτέρω ΤΟΜΟ σε pdf στον υπολογιστή σας (35 ΜΒ σε 346 σελίδες), τότε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο θα μπορείτε να ανοίγετε όλα τα ΕΚΤΟΣ του pdf Links με δεξί κλικ και "Open Weblink in Browser"! (2η εικόνα)  M A K I W A R A .


Η Διαφορά του Παραδοσιακού Καράτε με το Ερασιτεχνικό Καράτε:

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

https://www.protothema.gr/world/article/1451512/iaponia-pos-leitourgise-to-sustima-proeidopoiisis-prin-ta-76-rihter-kai-i-oduniri-sugrisi-me-tin-tourkia/

Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

ΜΕΡΟΣ Β΄

Ζ - 29/10/2023 - Το παράνομο Πρακτικό της ΓΣ της ΕΛΟΚ με καθυστέρηση 47 ημερών στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 15/12/2023!

Η - 15/11/2023 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με καθυστέρηση 30 ημερών στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 15/12/2023!

Θ - 17/12/2023 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 18/12/2023 και ακόμα μια τρελή Αναθεώρηση του Προϋπολογισμού του 2023 ... στο τέλος του 2023 δήθεν με οδηγία της ΓΓΑ, που υποθάλπει τους αθλητικούς εγκληματίες της ΕΛΟΚ κατά τη Θεωρία της ΔΙΑΠΛΟΚΆΡΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ!!!

Ι - 29/12/2023 - Το τελευταίο παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ, που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 10/1/2024 και το παραθέτουμε εδώ για να κλείσει το 2023!

 

Στο ΜΕΡΟΣ Α΄ θα βρείτε:

Α - 14/11/23 - Δράσεις και Επιτόπιοι Έλεγχοι σε ομοσπονδίες. Ημερίδα e-Kouros! Πώς το Κράτος "κλέβει" τους Πολίτες, αλλά και τον εαυτό του!

Α1 - 29/11/23 - Ημερίδα της ΓΓΑ:  Χαϊμαλιά και καθεφτάκια στους Ιθαγενείς του Αθλητισμού!

A2 - 5/12/23 - Σύσταση και συγκρότηση τριμελών κλιμακίων για τη διενέργεια επιτόπιων ελέγχων σε Ομοσπονδίες και Αθλητικές Ενώσεις έτους 2023.

Α3 - Πώς το Κράτος "κλέβει" τους Πολίτες, αλλά και τον εαυτό του, βάζοντάς τους να πληρώνουν τον αθλητισμό της χώρας!

Α4 - 29/11/2023 - Ενημέρωση από την ΕΛΟΚ προς τα σωματεία για τροποποιήσεις των καταστατικών τους!

Β - 17/11/23 - Τα Τρία τελευταία από τα μονίμως παράνομα Πρακτικά του ΔΣ/ΕΛΟΚ! Ο Σκοπός και οι Πόροι της ΕΛΟΚ!

Γ - Φθάνουν στα Δικαστήρια οι παρανομίες της ΕΛΟΚ!

Δ - Νέα Παράβολα της Παγκόσμιας WKF του Καράτε! Πόσα πληρώνει στην WKF η ΕΛΟΚ!

Ε - ΣΕΠ/2023 - Η Σχολή Προπονητών Β της ΕΛΟΚ (τρόμπα-μαρίνα σε συνέχειες)!

 

 Ζ - 29/10/2023 - Το παράνομο Πρακτικό της ΓΣ της ΕΛΟΚ με καθυστέρηση 47 ημερών στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 15/12/2023!  (Ενότητες)

 

Από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ πληροφορούμαστε τις αναρτήσεις των Πρακτικών της ΕΛΟΚ εδώ και στα επόμενα!

Το Πρακτικό της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΟΚ της 29/10/2023 με 47 ημέρες καθυστέρηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το βλέπετε με κλικ εδώ!

 

Το βλέπετε συμπυκνωμένο χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα του με κλικ εδώ!

Και το μελετάμε στις επόμενες εικόνες του:

Απάτες της Διοίκησης της ΕΛΟΚ με συνέργεια της ΓΓΑ, που υποθάλπει τους Απατεώνες:

Πρώτη και μόνιμη παρατήρηση ακυρότητας της ΓΣ είναι το ότι δεν πιστοποιείται ο ακριβής αριθμός και η ταυτοποίηση των παρόντων μελών της ΕΛΟΚ! Δηλαδή, στην παρούσα δια του διαδικτυακού ΖΟΟΜ Γενική Συνέλευση δεν υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο, που να αντικαθιστά τον παλιό γνωστο Πίνακα Ψηφιζόντων Μελών στις δια ζώσης Γενικές Συνελεύσεις!!! Κόλπο των απατεώνων της Διοίκησης, που πάντα πιάνει στα Ζώα και της Υπαίθρου και της Πρωτεύουσας!!!

Έχουμε, λοιπόν, μια Τακτική Γενική Συνέλευση οργανωμένη από Ηλίθιους με συμμετέχοντες Ηλίθιους! Αλλά πώς αλλιώς μπορεί κανένας να χαρακτηρίσει μια Τακτική Γενική Συνέλευση 48 αντιπροσώπων συλλόγων στην οποία κανένας δεν έχει καμιά γνώμη για κανένα θέμα! Ζώα, Πρόβατα, Κατσίκια, ... Γαλοπούλες, όπως και να τους χαρακτηρίσει κανένας μέσα θα είναι!

 

Σε μια Γενική Συνέλευση υποτίθεται ότι το ΔΣ λογοδοτεί στους συλλόγους-μέλη της αθλητικής ομοσπονδίας και εδώ ως Πρόεδρος και Γραμματέας της ΓΣ ανέλαβαν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του ΔΣ!!! Με ποιο τρόπο εκλέχθηκαν?  Απλά πρότειναν τους εαυτούς τους και ... κανένας δεν μίλησε!  Δηλαδή ελεγχόμενοι και ελέγχοντες ήταν τα ίδια πρόσωπα! ΤΡΑΓΙΚΟ!!! Φυσικά να συνυπολογίσετε και το ότι πολλοί από τους προπονητές των συμμετεχόντων στη ΓΣ συλλόγων είναι ήδη μαθητές της Σχολής Προπονητών Β΄ και φοβούνται για την τύχη τους αν φέρουν αντιρρήσεις στις επιταγές της Διοίκησης της ΕΛΟΚ!

Όλοι οι σύλλογοι της ΕΛΟΚ είναι ως γνωστόν ιδιωτικές σχολές των εμφανιζόμενων προπονητών τους, αλλά τώρα αποδεικνύεται ότι αυτοί αγγαρεύουν ανίδεους και άσχετους συγγενείς, φίλους ή γονείς αθλητών τους να παίξουν το ρόλο αντιπροσώπου στις ΓΣ, που να λέει σε όλα "ΝΑΙ" χωρίς να γνωρίζει τίποτα από ό,τι συζητείται!

Και όλα αυτά είναι σε γνώση της ΓΓΑ και του " Βαθέως Κράτους", που μας παρέχει αφειδώς και άνευ αιδούς ... Δημοκρατία της Κακιάς Συμφοράς!

Και η ευτυχής ΓΣ των Ηλιθίων προς Ηλίθιους "συζητά" τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, αφού πρώτα ο Πρόεδρος του ΔΣ ζήτησε να ψηφιστούν ο ίδιος και ο Γραμματέας της ΕΛΟΚ ως πρόεδρος και γραμματέας της ΓΣ! Δηλαδή, ελέγχοντες και ελεγχόμενοι είναι τα ίδια πρόσωπα!

 

Απάτες της Διοίκησης της ΕΛΟΚ με συνέργεια της ΓΓΑ, που υποθάλπει τους Απατεώνες:

Θέμα Πρώτο ο Προϋπολογισμός του 2024! Μια εκτεταμένη και ταχυδακτυλουργική απάτη του Ταμία Οικονομολόγου Θανάση Φυλακτού, στην οποία τίποτα δεν εξηγείται! Τι να καταλάβουν και τι να συζητήσουν τα Ζώα, όταν οι Τρεις Μαφιόζοι Σιετής-Πρόεδρος, Μητρόπουλος-Γραμματέας και Φυλακτός-Ταμίας, οι οποίοι προεδρεύουν και στη ΓΣ, δίνουν ΣΥΝΟΛΙΚΑ τεράστια ποσά χωρίς καμιά ανάλυση στα Ζώα?

Το μόνο, που μπορούμε να κάνουμε είναι να σημειώσουμε τα απαράδεκτα μεγάλα και αδικαιολόγητα ποσά, που δίνονται χωρίς καμιά ανάλυση για κατανόηση!!! Όπως βλέπετε ανωτέρω κανένα Πρόβατο της ΓΣ δεν ζήτησε το λόγο για να τοποθετηθεί με παρατηρήσεις του!

 

ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΕΛΟΚ στους Κωδικούς:

Στον 0114: 356.500.000 € χωρίς καμιά ανάλυση αποτελούν νόμιμα και παράνομα Έσοδα της ΕΛΟΚ!

Στον 0114στ: 30.000 € απαράδεκτα και παράνομα Έσοδα από τη Σχολή Προπονητών!

Στον 0115: 120.000.000 € αδικαιολόγητο Ταμειακό Υπόλοιπο από το 2023!

Κανένα ερώτημα για αυτά τα περίεργα από τα ... Πρόβατα-συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ!

 

Απάτες της Διοίκησης της ΕΛΟΚ με συνέργεια της ΓΓΑ, που υποθάλπει τους Απατεώνες:

 

ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΕΛΟΚ στους Κωδικούς:

Στον 0213: 30.000 € Δικαστικά έξοδα της ΕΛΟΚ, δηλαδή αμοιβές του Νομικού Συμβούλου της ΕΛΟΚ για προσωπικές μηνύσεις και αγωγές των Προέδρου-Γραμματέα-Ταμία της ΕΛΟΚ εναντίον ατόμων, που ζητούν εξηγήσεις για διοικητικές και οικονομικές κομπίνες! Ψάχνω μήπως και ο Νομικός Σύμβουλος Σπύρος Κλαδάς ... χρεώσει την ΕΛΟΚ για την προσωπική του μήνυση κατά του Μάριου Σιταρά!

Στον 0214: 15.000 στους Ορκωτούς Λογιστές, που τους ξελασπώνουν και σε άλλους!

Στον 0240: 15.000 € σε Μηχανοργάνωση! Ποιά Μηχανοργάνωση, αφού τα έχουν ήδη όλα? Καμιά εξήγηση! Σα να μου φαίνεται ότι ο Ταμίας Θανάσης Φυλακτός γεννάει ... "περίεργα" Έξοδα!

Στον 0253: 15.500 € για προετοιμασία των εθνικών ομάδων σε φιλικά της διοίκησης γυμναστήρια!

Στον 0255β: 120.000 € σε ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟΥΣ λογαριασμούς αποστολών του εξωτερικού!

Στον 0272: 100.000 € σε ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟΥ κόστους Περιφφερειακούς Αγώνες.

Στον 0277: 30.000 € αδικαιολόγητα στη Σχολή Προπονητών, η οποία όχι μόνο είναι αυτο-χρηματοδοτούμενη, αλλά σουφρώνουν και τα ρέστα, που πρέπει να επιστρέφουν στους μαθητές της.

Στον 0279: 100.000 € σε ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΣ Δαπάνες Διοργανώσεων του Εσωτερικού!

Συνολικά 600.000 € τζίρος για την ΕΛΟΚ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΕΤΟΝΥΧΙΔΕΣ!!!

 

Το μόνο, που μπορούμε να κάνουμε είναι να σημειώσουμε τα απαράδεκτα μεγάλα και αδικαιολόγητα ποσά, που δίνονται χωρίς καμιά ανάλυση για κατανόηση!!!

Αλλά και να σημειώσουμε ότι ο τζίρος της ΕΛΟΚ έχει ανέβει στα 600 χιλιάρικα ευρώ, χρήμα, που αντλείται από γονείς και αθλητές από μια "εμπορική αθλητική ομοσπονδία" με τρόπους και αιτιάσεις εκτός Σκοπού της Ομοσπονδίας και όχι με την απλή ανοχή του Κράτους, αλλά με την συνέργεια αυτού στις απάτες της ΕΛΟΚ!!!

Οι Απατεώνες της ΓΓΑ τα βλέπουν όλα αυτά και κανένας δεν μιλάει!

 

Τώρα, που σας διαγράψανε, ξέρετε τι να κάνετε τα διπλώματα ΝΤΑΝ της ΕΛΟΚ!

Απάτες της Διοίκησης της ΕΛΟΚ με συνέργεια της ΓΓΑ, που υποθάλπει τους Απατεώνες:

Δεύτερο Θέμα συζήτησης, λες και το Πρώτο συζητήθηκε (!), Διαγραφές Σωματείων από τη δύναμη της ΕΛΟΚ!

Τα Πρόβατα ήταν απασχολημένα με το ... σανό τους και δεν μίλησαν ούτε επί αυτού του Θέματος!

Γιατί η ΕΛΟΚ κρατούσε ως μέλη της "πεθαμένα" από χρόνια σωματεία, που δεν υπήρχαν στις διευθύνσεις τους???

Μεταξύ των διαγραφόμενων σωματείων είναι και τα (με αρ. μητρ. ΕΛΟΚ):

3/παλιό του Σανιώτη, που έχει κλείσει εδώ και χρόνια, 20/παλιό του Βόβλα, που έχει κλείσει εδώ και χρόνια, 22/παλιό του Πάσση, που έχει κλείσει εδώ και χρόνια, 43/παλιό της Σχολής Παναγιωτόπουλου, που έχει κλείσει εδώ και χρόνια, 66/του Βαρέλη, 69/του Ευθυμιάδη, 99/του Ωραιόπουλου, 117/του Πανελλήνιου ΓΣ με προπονητή τον Σαδούκα, 127/του Σκαρόγιαννη, 185/του Παπαδόπουλου, 222/του Τζομπανάκη, που έχει κλείσει εδώ και χρόνια, 227/?, 237/του Σαββόπουλου, 248/του Κουρτάκη, 248/του Βοντετσιάνου, 285/του Χρυσικόπουλου, 289/του Παπαδημητρίου,

 

Τώρα, που σας διαγράψανε, ξέρετε τι να κάνετε τα διπλώματα ΝΤΑΝ της ΕΛΟΚ!

 

Απάτες της Διοίκησης της ΕΛΟΚ με συνέργεια της ΓΓΑ, που υποθάλπει τους Απατεώνες:

Συνέχεια: 294/του Ρηγάτου, 299/του Σεβαστιάδη, 302/του Σόρκου, 303/του Μπεσίρη, 318/του Σουλάκη, 322/του Τζαφέρου, 335/του Ντούκα, που έχει κλείσει εδώ και χρόνια, 353/του Καρυώτη, 380/του Βαλσαμάκη, 387/του Μπατή, 392/της Στρατούλη, 410/του Θεοχαρόπουλου, 411/του Άγγελου Καραϊσκάκη, 428/του Βερώνη, που έχει κλείσει εδώ και χρόνια, 431/του Μαντουάρ, 440/του Γιώργου Ζαϊμάκη, 450/?, 454/του Κουλιαμπά, 456/του Zein Abedin, 471/του Καλφόπουλου, 479/της Σουμαναρίου, 483/?, 495/της Πονήρη, 499/του Πασχάλη, 508/του Κατσιμπίρη, 513/του Δούμπου, 523/του Παπαφράγκου, και λοιπών άγνωστων προπονητών.

Τα Πρόβατα ήταν απασχολημένα με το ... σανό τους και δεν μίλησαν ούτε επί του Θέματος των διαγραφών!

Εντύπωση βέβαια μας κάνει και το ότι κανένα υπό διαγραφή σωματείο δεν υποστήριξε όλο αυτό το διάστημα την "μη διαγραφή του", πράγμα που αποδεικνύει ότι η ΕΛΟΚ κρατάει στους κόλπους της (μάλλον στα ... κόλπα της!) "πεθαμένα" σωματεία για να δείχνει "εικονική γιγάντωση" 260 σωματείων, ενώ στην παρούσα ΓΣ εμφανίστηκαν μόνο 48 σωματεία (και μάλιστα χωρίς να κουνηθούν από το σπίτι του, διότι η συνέλευση έγινε διαδικτυακά με την πλατφόρμα του ΖΟΟΜ!) και αυτά τα 48 χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο ότι ήταν με εικόνα και ήχο παρόντα!!! Αλλά και κανένα μέλος αυτής της ΓΣ δεν ζήτησε το λόγο για να σχολιάσει τον κατάλογο των σωματείων προς διαγραφή από τα Μητρώα της ΕΛΟΚ!

 ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΖΩΑ! 48 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΟΎΟΥΟΥΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ!!!. ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ .... ΜΟΎΟΥΟΥΟΥ???

 

Απάτες της Διοίκησης της ΕΛΟΚ με συνέργεια της ΓΓΑ, που υποθάλπει τους Απατεώνες:

 

Τρίτο θέμα η Ίδρυση Νέου Κλάδου Άθλησης!

Μιλάμε για ΔΙΑΠΛΟΚΆΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ! Διότι ΠΟΤΈ δεν μπαίνει ένα νέο άθλημα σε μια ομοσπονδία έτσι για πλάκα χωρίς να προηγηθεί μελέτη σκοπιμότητας, αναγκαιότητας και μη σύγκρουσης αντικειμένου και συμφερόντων με άλλη αθλητική ομοσπονδία πρώτα προς τη ΓΓΑ και με εξασφαλισμένη την έγκρισή της! Χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο όνομα για αυτό το άθλημα, συγκεκριμένη παγκόσμια ομοσπονδία, συγκεκριμένοι κανονισμοί αγώνων και συγκεκριμένοι σύλλογοι, που το έχουν ζητήσει και το εξασκούν! Ομολογείται δε στο Πρακτικό ότι "ένας μεγάλος αριθμός σωματείων και αθλητών ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ σε παρεμφερείς ομοσπονδίες"! Ποιός μαλάκας περιέλαβε αυτή την έκφραση στο Πρακτικό???

Και λέω ΔΙΑΠΛΟΚΆΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ, διότι το πιθανότερο είναι ότι η έγκριση έχει δοθεί προφορικά ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΆ μεταξύ ηλίθιου Βρούτση της ΓΓΑ και ηλίθιου Σιετή της ΕΛΟΚ κατά παράβαση του αθλητικού νόμου και προς ζημία των συμφερόντων άλλων αθλημάτων και χωρίς καμιά απολύτως δημόσια ενημέρωση! Μπουρδέλο τον έχετε κάνει τον Αθλητισμό!!!

Έχουν μετατρέψει την ΕΛΟΚ σε ... Οίκο Ανοχής και πουλώντας τις εξυπηρετήσεις της (προνόμια, δημόσια στάδια, μόρια, προσλήψεις στο δημόσιο κτλ.) για το καράτε ... από όλες τις μεριές δεν τους φτάνει αυτό, αλλά δημιουργούν και ένα νέο άλλο άγνωστο άθλημα υπό την ΕΛΟΚ χωρίς όνομα, του οποίου ονειρεύονται να πουλάνε και αυτού τις εξυπηρετήσεις ... από όλες τις μεριές!!! Και θα υποβάλουν αυτό το αίτημα προς τον ... Οίκο της Μεγάλης Ανοχής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!!!

Περιμένω την αντίδραση της ΓΓΑ για να τους ξεχέσω και τους δυό μαζί!

Άλλωστε σε τέτοιες καταστάσεις παραπέμπουν οι συχνές φωτό του μαφιόζου Α-Σιετή με τους υφυπουργούς της ΓΓΑ!!!

Πάλι κανένα μέλος της ΓΣ δεν μίλησε, δηλαδή ... ούτε μούγκρισε, με τη διοίκηση της ΕΛΟΚ να έχει διαστρεβλώσει απόλυτα το καράτε σαν άθλημα, αλλά και την ομοσπονδία σαν αθλητική ομοσπονδία μετατρέποντάς την πλέον σε "εμπορικό τσίρκουλο" Εγκληματικής Οργάνωσης με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, η οποία διοργανώνει εισπρακτικούς αγώνες και άλλες εισπρακτικές εκδηλώσεις και πουλάει εμπορικά αντικείμενα όπως διπλώματα Κύου και Νταν, ταξίδια στο εξωτερικό, μόρια για ΑΕΙ, διπλώματα προπονητών, διαιτητών, εξεταστών και ό,τι ... χαϊμαλί, καθρεφτάκι και ... folli-follie θέλουν οι ιθαγενείς του καράτε!!!

 

Εσείς οι τρεις τελευταίοι ξευτιλισμένοι κάνετε μεν ακριβώς ό,τι έκανε και ο Γερόλυμπος έναντι του οποίου εμφανιστήκατε ως σωτήρες, αλλά η παρανομία και η ανηθικότητά σας φτάνει μέσω της ΓΓΑ μέχρι τον ίδιο τον Πρωθυπουργό!!! Και αυτό σας ακολουθεί όλους ανεξαιρέτως!

 

 Η - 15/11/2023 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με καθυστέρηση 30 ημερών στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 15/12/2023!  (Ενότητες)

 

Το Πρακτικό του ΔΣ της ΕΛΟΚ της 15/11/2023 με 30 ημέρες καθυστέρηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το βλέπετε με κλικ εδώ!

 

Το βλέπετε συμπυκνωμένο χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα του με κλικ εδώ!

Και το μελετάμε στην επόμενη εικόνα του:

Νάτες πάλι οι Εγκρίσεις των ΚΡΥΦΩΝ Αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής χωρίς αυτές να δηλώνονται στο Πρακτικό, που αναρτάται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

Οι Κουκουλοφόροι της Κου-Κλουξ-Κλαν παρανομούν ασύστολα επί δυόμιση χρόνια και η ΓΓΑ παίζει το πουλί της!!!

Όλα τα βλέπουν και τα γνωρίζουν οι απατεώνες επίορκοι υπάλληλοι και διευθυντές της ΓΓΑ και κανένας δεν μιλάει για την τεράστια παρανομία βγάζοντας καραμπινάτο ψεύτη τον Πρωθυπουργό, που υπόσχεται διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση και δεν φροντίζει να την έχει ο Έλληνας Πολίτης!!!

 

 

 Θ - 17/12/2023 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 18/12/2023 και ακόμα μια τρελή Αναθεώρηση του Προϋπολογισμού του 2023 ... στο τέλος του 2023 δήθεν με οδηγία της ΓΓΑ, που υποθάλπει τους αθλητικούς εγκληματίες της ΕΛΟΚ κατά τη Θεωρία της ΔΙΑΠΛΟΚΆΡΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ!!!  (Ενότητες)  

 

Το Πρακτικό του ΔΣ της ΕΛΟΚ της 17/12/2023 στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το συνόδευσε ο Προϋπολογισμός για το 2024, τον οποίο βλέπετε με κλικ εδώ!

 

Το Πρακτικό του ΔΣ της ΕΛΟΚ της 17/12/2023 στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το βλέπετε με κλικ εδώ και περιέχει και τον Προϋπολογισμό του 2024!

Και το βλέπετε συμπυκνωμένο χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα του με κλικ εδώ!

Και το μελετάμε συνολικά στις επόμενες εικόνες του:

 

Αυτό το Πρακτικό αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με βάση το νόμο περί διαφάνειας στη Διοίκηση! Πείτε μου εσείς πού βλέπετε να αναφέρονται οι πράξεις της Διοίκησης! Εγκρίνονται εν ψυχρώ πέντε κρυμμένες και άγνωστες Αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής, η Διοίκηση μαζί με τον Νομικό Σύμβουλο μας έχουν γραμμένους και αυτό γίνεται επί δυόμισι χρόνια τώρα!!!

 

Απάτες της Διοίκησης της ΕΛΟΚ με συνέργεια της ΓΓΑ, που υποθάλπει τους Απατεώνες:

Κατά επιθυμία των Τριών Μαφιόζων της Διοικησης (και ίσως και κατά παραγγελία και της ΓΓΑ μετά από μέιλ αυτής την 14/12/2023) στη Συνεδρίαση του ΔΣ την 17/12/2023 προτάχθηκε το θέμα της αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού του 2023, το οποίο είναι πολύ καυτό, διότι είναι χωμένες μέσα στα ... (να μην πω!) και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ διαπράττοντας ΠΡΩΤΟΝ την καραμπινάτη παρανομία να αναθεωρούν τον Προϋπολογισμό του 2023 στο τέλος του 2023, οπότε πλέον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Προϋπολογισμός αλλά ... Απολογισμός, και ΔΕΥΤΕΡΟΝ να προωθούν αυτόν τον Προϋπολογισμό χωρίς καμιά συζήτηση και έγκριση από τη Γενική Συνέλευση των συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ, τρανταχτή απόδειξη για το πού (άραγε!) τα έχει γραμμένα η φασιστική ΓΓΑ όλα τα αθλητικά σωματεία!!!

Το ηλεκτρονικό μήνυμα της ΓΓΑ/14.12.2023 τους λέει ΜΟΝΟ περιλάβετε τις 35.000 € της έκτακτης επιχορήγησης στον τάδε κωδικό και οι μάγκες  άρπαξαν την ευκαιρία  και έκαναν πάνω από δέκα αλλαγές λόγω της αυξημένης, λένε απολογιστικής πορείας των εσόδων! Οι ματσαραγκές των Τριών Μαφιόζων είναι δεδομένες και μπορεί με την Γραμματεία να καλύψουν τον ... πισινό τους, αλλά στα δικαστήρια με τον Σιταρά ο ... πισινός τους θα ξεσκεπαστεί σαν της ... κοκκινόκωλης μαϊμούς, που σκαρφαλώνει στα δέντρα!!!

 

Απάτες της Διοίκησης της ΕΛΟΚ με συνέργεια της ΓΓΑ, που υποθάλπει τους Απατεώνες:

Στον κωδικό 0110β: μπήκαν οι 35.000 € της έκτακτης επιχορήγησης, αλλά εκτός αυτών μπήκαν και:

Στον 0114 "Λοιπά Έσοδα" με αντικείμενο 303.000 € και Ποσό Αναμόρφωσης 78.000 €, ο Απατεώνας Φυλακτός γράφει "ανάλυση ανά κατηγορία", την οποία "ανάλυση" πουθενά δεν μας δίνει! Μπήκαν άλλες 78.000 €! Φαίνεται τους ξέφυγαν πριν τα πνίξουν και αυτά!!!

Στον 0213 (κάτω) πρόσθεσαν ακόμα 8.000 € για τις 15 δίκες (σύνολο 25.000 €!) του κολλητού τους Νομικού Συμβούλου Σπύρου Κλαδά εναντίον του Μάριου Σιταρά, που καταγγέλει τις παρανομίες τους.

Στον 0214 πρόσθεσαν ακόμα 3.000 € για τους Ορκωτούς Λογιστές, που τους πληρώνουν για να τους ξελασπώνουν από τα παράνομα οικονομικά της ΕΛΟΚ.

 

Απάτες της Διοίκησης της ΕΛΟΚ με συνέργεια της ΓΓΑ, που υποθάλπει τους Απατεώνες:

Στον κωδικό 0255β (κάτω) αφαίρεσαν 56.000 €, που είχαν βάλει για τους αγώνες-τσίρκουλο Κ1, που διοργανώνονται πλέον στην Αθήνα.

 

Απάτες της Διοίκησης της ΕΛΟΚ με συνέργεια της ΓΓΑ, που υποθάλπει τους Απατεώνες:

Ακολούθησε ΔΙΑΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΖΉΤΗΣΗ! Ποια διαλογική συζήτηση μας τσαμπουνάτε, αφού τα Πρόβατα μασούσαν το σανό τους χωρίς να αρθρώνουν λέξη σε κανένα θέμα της ημερήσιας διάταξης, όπως μας γράφει στο Πρακτικό το Γραφείο του Νομικού Συμβούλου, που πάντα "συμμαζεύει" όλα τα Πρακτικά ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ??? Όχι θα άφηναν τον Μητρόπουλο να γράφει μαλακίες!

Επί πλέον, καμιά ανάλυση κανενός κονδυλίου, όσο μεγάλο και αν είναι αυτό, δεν δόθηκε στους συμμετέχοντες και δεν αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ από τους Τρεις Μαφιόζους, που διοικούν την ΕΛΟΚ πράγμα που καθιστά καραμπινάτα παράνομο τον Προϋπολογισμό!

Μετά την από τους 9 στους 11 "ενσυνείδητη ψήφιση" του αμαρτωλού Προϋπολογισμού του έτους που ήδη έχει σχεδόν τελειώσει, αλλά και για πρώτη φορά ΑΡΝΗΣΗ στη θετική ψήφο από τους Χρήστου και Ανδρεανίδη, αναφέρεται αυτός στη συνέχεια ολόκληρος και ... αναμάρτητος!!!

 

Απάτες της Διοίκησης της ΕΛΟΚ με συνέργεια της ΓΓΑ, που υποθάλπει τους Απατεώνες:

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!

 

Ακολουθούν οι εγκρίσεις των Αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής!

Νάτες πάλι οι Εγκρίσεις των ΚΡΥΦΩΝ Αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής χωρίς αυτές να δηλώνονται στο Πρακτικό, που αναρτάται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, πράγμα που είναι απαραίτητο για να θεωρηθεί το Πρακτικό πλήρες και όχι απάτη!

Οι Κουκουλοφόροι της Κου-Κλουξ-Κλαν παρανομούν ασύστολα επί δυόμιση χρόνια και η ΓΓΑ παίζει το πουλί της!!!

Όλα τα βλέπουν και τα γνωρίζουν οι απατεώνες επίορκοι υπάλληλοι και διευθυντές της ΓΓΑ και κανένας δεν μιλάει για την τεράστια παρανομία βγάζοντας καραμπινάτο ψεύτη τον Πρωθυπουργό, που υπόσχεται διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση με τις δημοσιεύσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και δεν φροντίζει να έχει ο Έλληνας Πολίτης αυτή την υποσχόμενη διαφάνεια!!!

 Τονίζω: ... "βγάζουν καραμπινάτο ψεύτη τον Πρωθυπουργό, που υπόσχεται διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση" ...

 

... και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ αμαυρώνοντας διαχρονικά την εικόνα του!!!

 

Αδιάφορο και χωρίς Σχόλια!

 Ι - 29/12/2023 - Το τελευταίο παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ, που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 10/1/2024 και το παραθέτουμε εδώ για να κλείσει το 2023!  (Ενότητες)  

 

Με κλικ εδώ βλέπετε το εν λόγω Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ της 29/12/2023.

 

Με κλικ εδώ βλέπετε το ίδιο Πρακτικό συνεπτυγμένο, ώστε στη συνέχεια να μελετήσουμε τα ενδιφέροντα μέρη του στις επόμενες εικόνες:

Ενδιαφέρον έχουν η Τιμολογιακή Πολιτική της Αφαίμαξης Αθλητών και Γονέων καθώς και οι συνεχιζόμενες παρανομίες με τις έγκρίσεις των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής χωρίς αυτές να αναφέρονται πουθενά!

 

Στην ουσία το Πρόγραμμα των Αγώνων της ΕΛΟΚ είναι ... ΑΔΕΙΟ!

 

Εδώ είναι όλα τα λεφτά, οι καραμπινάτες παρανομίες και οι λαμογιές των Τριών Μαφιόζων!

 

Ο Γραμματέας Κώστας Μητρόπουλος ενημέρωσε τα μέλη ότι θα πρέπει να καθοριστούν οι κάθε είδους συνδρομές των συλλόγων, τις οποίες βαφτίζει "Οικονομικές Ενισχύσεις"! Έτσι βαφτίζανε και στην ... Κολομβία των NARCOS το ... Λαθρημπόριο Κοκαΐνης! Δεν είναι σχήμα λόγου αυτό: "οικονομιοκή ενίσχυση του λαθρέμπορα"! Είναι η πραγματικότητα!  Η Τριάδα των Μαφιόζων βαφτίζουν "Οικονομική Ενίσχυση της ΕΛΟΚ" την κάθε είσπραξη για κάθε λόγο και η Αμαρτωλή Γενική Γραμματεία Αθλητισμού υποθάλπει την Εγκληματική αυτή Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος!.

 

Ποιό είναι, λοιπόν, το Βρώμικο Χρήμα και ποιό είναι το Ξέπλυμα? Τα εντοπίζουμε κατά τη σειρά του Πρακτικού:

Εξετάσεις σαβουρο-Ντάν ...

και τα λεφτά στην ... κάλτσα!!!

1 - Η εγγραφή νέου συλλόγου 200 € δεν πρέπει να καταχωρίζεται ως "οικονομική ενίσχυση της ΕΛΟΚ" αλλά ως "εγγραφή νέου συλλόγου", είναι νόμιμο έσοδο της ΕΛΟΚ, πληρώνεται από τον κάθε νέο σύλλογο και πρέπει να διασταυρώνεται με την αντίστοιχη εγγραφή στα έξοδα του κάθε νέου συλλόγου!  Τονίζεται εδώ ότι στα οικονομικά της ΕΛΟΚ δεν γίνεται κανένας έλεγχος!.

2 - Η ετήσια συνδρομή συλλόγου 100 € δεν πρέπει να καταχωρίζεται ως "οικονομική ενίσχυση της ΕΛΟΚ", αλλά ως "ετήσια συνδρομή συλλόγου-μέλους", είναι νόμιμο έσοδο της ΕΛΟΚ, πληρώνεται από τον κάθε σύλλογο-μέλος της ΕΛΟΚ και πρέπει να διασταυρώνεται με την αντίστοιχη εγγραφή στα έξοδα του κάθε συλλόγου-μέλους!  Τονίζεται ότι στα οικονομικά της ΕΛΟΚ δεν γίνεται κανένας έλεγχος!.

3 - Η "έκδοση δελτίου νέου αθλητή" 20 € δεν πρέπει να καταχωρίζεται ως "οικονομική ενίσχυση της ΕΛΟΚ", αλλά ως "έκδοση δελτίου νέου αθλητή" είναι νόμιμο έσοδο της ΕΛΟΚ και πληρώνεται από τον κάθε νέο αθλητή μέσω του συλλόγου του και πρέπει να διασταυρώνεται με την αντίστοιχη εγγραφή στα έξοδα του κάθε συλλόγου!

4 - Η "ετήσια ανανέωση δελτίου αθλητή" 10 € δεν πρέπει να καταχωρίζεται ως "οικονομική ενίσχυση της ΕΛΟΚ", αλλά ως "ετήσια ανανέωση δελτίου αθλητή" είναι νόμιμο έσοδο της ΕΛΟΚ και πληρώνεται από τον κάθε αθλητή μέσω του συλλόγου του και πρέπει να διασταυρώνεται με την αντίστοιχη εγγραφή στα έξοδα του κάθε συλλόγου!  Τονίζεται ότι στα οικονομικά της ΕΛΟΚ δεν γίνεται κανένας έλεγχος!.

 

Αντίθετα με τα προηγούμενα, στα επόμενα:

5 - Η "θεώρηση βαθμού Νταν" 75 € ανά βαθμό" αφενός  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ  να καταχωρίζεται ως "οικονομική ενίσχυση της ΕΛΟΚ" από τους συλλόγους, διότι αποτελεί παράνομο έσοδο της ΕΛΟΚ, αφού πρώτον  η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΑΝ,  δεύτερον, ακόμα και να είχε, τα Νταν δίνονται κατόπιν εξετάσεων και εδώ εξετάσεις δεν αναφέρονται άρα δίνονται παράνομα και κατά παράβαση του Εσωτερικού της Κανονισμού, και αφετέρου αποτελεί προσωπική συναλλαγή με κάθε νέο κάτοχο Νταν, ενώ   ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ  για αυτή τη συναλλαγή και την έκδοση διπλωμάτων!  Οι εισπράξεις από Νταν/ΕΛΟΚ, λοιπόν, αποτελούν βρώμικο και μαύρο χρήμα, που αφενός ξεπλένεται μέσω της ΕΛΟΚ και αφετέρου αποκρύπτεται και χάνεται, διότι δεν υπάρχει κανένα Μητρώο Νταν της ΕΛΟΚ από την ίδρυσή της!!!  Τονίζεται ότι στα οικονομικά της ΕΛΟΚ δεν γίνεται κανένας έλεγχος!.

Το ... "Πλυντήριο", λοιπόν, της ΕΛΟΚ έχει φτάσει να ξεπλένει τα διπλάσια από τα επόμενα ποσά κάθε χρόνο με την αιτιολογία "οικονομικές ενισχύσεις προς την ΕΛΟΚ" πίσω από τις οποίες κρύβονται όλες οι παρανομίες, οι αρπαχτές, οι αρμεχτές και οι Εκτός Σκοπού μουλωχτές των Τριών Μαφιόζων της ΕΛΟΚ!!!

   

Κύριε Μητσοτάκη, τι έχετε να πείτε περί την λειτουργία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ΕΛΟΚ???

 Τονίζω ότι η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ ... "βγάζουν καραμπινάτο ψεύτη τον Πρωθυπουργό, που υπόσχεται διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση"!

 

Διότι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ αμαυρώνουν διαχρονικά την εικόνα του!!!

 

6 - Τα ίδια ισχύουν για την ΕΛΟΚ για τις θεωρήσεις βαθμών Κύου και τις εκτυπώσεις διπλωμάτων Κύου!  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΕΛΟΚ από συλλόγους,  διότι η ΕΛΟΚ δεν έχει Κύου και Νταν!  Εδώ, όμως, έχουμε ακόμα ένα επιβαρυντικό στοιχείο! Τα διπλώματα Κύου αγοράζονται από τους προπονητές των συλλόγων έναντι 3-5 € και πωλούνται από αυτούς εντός των συλλόγων προς τους αθλητές έναντι από 40 έως 60 €! Οι τεράστιες αυτές συναλλαγές γίνονται από τους προπονητές των συλλόγων υπό την επίβλεψη και υπόθαλψη της ΕΛΟΚ και το σύστημα θησαυρίζει χωρίς να πληρώνει φορολογίες και ΦΠΑ!  Τονίζεται και πάλι ότι στα οικονομικά της ΕΛΟΚ δεν γίνεται κανένας έλεγχος!.

Εξετάσεις σαβουρο-Ντάν ...

και τα λεφτά στην ... κάλτσα!!!

7 - Οι συμμετοχές σε αγώνες των αθλητών με 20 €, 25 € και 35 € αποτελούν ακόμα μια μαύρη συναλλαγή της ΕΛΟΚ! Οι συμμετοχές αυτές πληρώνονται από τους αθλητές και τους γονείς τους ως "συμμετοχή στον αγώνα τάδε του αθλητή τάδε", ενώ καταχωρίζονται συνολικά για κάθε σύλλογο ως "οικονομικές ενισχύσεις των συλλόγων" προς την ΕΛΟΚ! Συνεπώς, τα πραγματικά ποσά πληρωμών καταχωρίζονται με ψευδείς αιτιολογίες από εικονικούς πληρωτές!!!  Τονίζεται ότι στα οικονομικά της ΕΛΟΚ δεν γίνεται κανένας έλεγχος!.

8 - Τα ίδια ισχύουν και για τις επανεκδόσεις διπλωμάτων και δελτίων!  Τονίζεται ότι στα οικονομικά της ΕΛΟΚ δεν γίνεται κανένας έλεγχος!.

9 - Τα τέλη πιστοποίησης εξεταστών για τα 2ο και 3ο Νταν επίσης δεν μπορούν να καταχωρίζονται ως "οικονομικές ενισχύσεις της ΕΛΟΚ" ομοίως και αναλόγως με το [5] και άρα αποτελούν και αυτά βρώμικο και μαύρο χρήμα, που ξεπλένεται μέσω ΕΛΟΚ χωρίς κανένας να ξέρει πού πηγαίνει!  Τονίζεται ότι στα οικονομικά της ΕΛΟΚ δεν γίνεται κανένας έλεγχος!.

 

 10 - Το Δ.Σ. Αποφάσισε ομόφωνα με δεκατέσσερις θετικές ψήφους επί δεκατεσσάρων παρόντων, την έγκριση των παραπάνω συνδρομών σωματείων-μελών ( οικονομικών ενισχύσεων) για το έτος 2024!

 

Με τρεις λέξεις κύριοι της ΕΛΟΚ:  Κολυμπάτε στα σκατά!!!  (με το συμπάθειο!)

 

Ακολουθούν οι μονίμως παράνομες εγκρίσεις των Αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι Εγκρίσεις μερικών πληρωμών για τα μάτια και όχι φυσικά όλων και το παραμύθι τελειώνει με το γνωστό ... ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί ... πολύ καλύτερα!

 

Καλή Χρονιά και στην Υγειά μας!

 

 

 

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 

 Η επιτυχής κατάληξη των δικαστικών υποθέσεων του Θύμιου Περσίδη .

 

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονταν τότε στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτετο το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .