karate.gr:  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

Πρώτη δημοσίευση 20/7/2022.

, Αρχική,  , Επικαιρότητα,  , Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Συνεχίζεται η Διοίκηση της ΕΛΟΚ χειρότερα από το "Αμαρτωλό ... "Μοντέλο" Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"! 1) Διοικούν την ΕΛΟΚ μόνο ΤΡΙΑ άτομα της Εκτελεστικής Επιτροπής, 2) Επικρατεί απόλυτος σκοταδισμός στις αποφάσεις του ΔΣ! 3) Δεν γράφεται στα Πρακτικά κάθε συζήτηση στις συνεδριάσεις του ΔΣ, και 4) Είναι παράνομες οι συνεδριάσεις με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ, 5) Γίνεται χειραγώγηση των λειτουργιών της ΕΛΟΚ από συγκεκριμένες Συμμορίες!

 Νταν/ΕΛΟΚ με ... Τούβλα! Άκυρες συνεδριάσεις του ΔΣ! Η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης! Οι Συμμορίες χειραγώγησης της ΕΛΟΚ! Παρανομίες της ΕΛΟΚ!

 Στο κάθε Πρακτικό του ΔΣ ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν, ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε γνώμες, απόψεις και ιδέες των συμβούλων υπάρχουν, όπως βέβαια όφειλαν πάντα να υπάρχουν! Αντίθετα, όλα καλύπτονται με τις παραπλανητικές εκφράσεις "μετά από διαλογική συζήτηση" και "εγκρίνονται οι αποφάσεις της ημερομηνίας τάδε της Εκτελεστικής Επιτροπής" χωρίς ποτέ αυτές να καταγράφονται και να αναφέρονται. Επομένως το κάθε Πρακτικό ΔΣ είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο. Απάτη είναι η Παραπλάνηση προς ίδιον όφελος!

 

27 Νταν ΕΛΟΚ

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Α – Σχετικά με την Απάτη των ΝΤΑΝ της ΕΛΟΚ!

Β – Το μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ Παιδί-Φάντασμα Νικόλαος Ζάχος!

Γ - Α-Σιετής: το "καθαρό πρόσωπο" και η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης!

Δ30/4/22 - Τα Οικονομικά από το Πρακτικό, που είδαμε εδώ: προηγούμενο άρθρο!

Ε - 13/5/22 - Μελέτη του Πρακτικού του ΔΣ/ΕΛΟΚ με Ζάχο παρόντα!

Ζ - 28/5/22 - Μελέτη του Πρακτικού του ΔΣ/ΕΛΟΚ με Ζάχο απόντα!

Η - 15/6/22 - Μελέτη του Πρακτικού του ΔΣ/ΕΛΟΚ με Ζάχο παρόντα! 

Θ - Και τα τελευταία από τον πόλεμο στο Facebook (επιλεκτικά τα ουσιώδη)!

 Ι - Οι αυταπόδεικτες διαχρονικές παρανομίες της ΕΛΟΚ από τη μελέτη των Εκθέσεων των Ορκωτών Λογιστών παλαιότερων και πρόσφατων! Μαζί και οι καραμπινάτες παρανομίες της σημερινής Διοίκησης Σιετή!

 M A K I W A R A .


 Α – Σχετικά με την Απάτη των ΝΤΑΝ της ΕΛΟΚ!  (Ενότητες)

 

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού που δίνουν, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 ολόκληρα χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

Διαβάστε και το προηγούμενο άρθρο μας:

10/7/2022-Πυραμίδες Νταν με ... Τούβλα! Οι Shihan του Shitoryu! Ανασυντάσσεται το Shotokan! Οι Συμμορίες χειραγώγησης της ΕΛΟΚ! Επιτροπές και Πειθαρχικό. Σχολή Προπονητών και Παρανομίες ΕΛΟΚ!

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!


 Β – Το μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ Παιδί-Φάντασμα Νικόλαος Ζάχος!  (Ενότητες)

 

Μια συνεδρίαση ενός Διοικητικού Συμβουλίου δια της φυσικής παρουσίας των μελών του αποδεικνύει αυτονόητα την ... "παρουσία τους", διότι όλοι βλέπουν όλους και όποιος δεν φαίνεται με το μάτι, απλά απουσιάζει και δεν μπορεί να θεωρείται "παρών"!

Ο Covid-19, όμως, παρέα με τον υφυπουργάκο μας λανσάρησαν τη μόδα των συνεδριάσεων μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ! Έτσι ο κάθε ... βλάχος (δεν είναι υποτιμητικό αυτό, αλλά ... τεχνολογικό!) μπορεί από το "χουριό του" να συμμετέχει σε εκ του μακρόθεν συνεδριάσεις με άλλα άτομα για οποιονδήποτε λόγο! Αλλά ο "βλάχος από το χουριό" δεν γνωρίζει πότε είναι παρών ο κάθε συνομιλητής του σε αυτές τις συνεδριάσεις, πότε είναι απών, αλλά και πόσοι άλλοι ακούν τις εμπιστευτικές συνεδριάσεις των συγκεκριμένων ατόμων ενός Διοικητικού Συμβουλίου!

Στην προκειμένη περίπτωση της πολυπαθούσας ΕΛΟΚ και εκτός από όλες τις άλλες παρανομίες για τα θέματα, τις αρμοδιότητες των μελώς του ΔΣ, τις ελλείψεις και τις παρανομίες των Πρακτικών, τις παρανομίες της Εκτελεστικής Επιτροπής, τις παρανομίες της απόδοσης των πραγματικών οικονομικών μεγεθών και άλλων πολλών ελαττωμάτων και παρανομιών έγινε τελευταία έντονη ακόμα μία παρανομία, που οδηγεί σε αμφιβολία τη νομιμότητα των Πρακτικών των ΔΣ και κατ' επέκταση όλου του ΔΣ και όλης της ΕΛΟΚ!!!

Από τις πρώτες συνεδριάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ μετά τις εκλογές της 29/5/2021 προσπάθησα να βρω φωτό των μελών του ΔΣ για τον επόμενο πίνακα για να γνωρίζουν και φατσικά οι αναγνώστες μου ποιοί διοικούν την αθλητική ομοσπονδία, που διαχειρίζεται το άθλημα του αγωνιστικού καράτε!

 

Βρήκα, λοιπόν, τις φωτό όλων πλην ενός, του κυρίου Νικόλαου Ζάχου του Ιωάννη! Οι πληροφορίες έλεγαν ότι ήταν δικηγόρος, αθλητής του καράτε και μέλος του συλλόγου του Δημήτρη Τριανταφύλλη. Όλους αυτούς τους μήνες μετέφερα τον πίνακα των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ με το αριστερό ερωτηματικό για τον Νίκο Ζάχο! Με αυτά τα στοιχεία βρήκα μια φωτό σε λογαριασμό ενός μοναδικού δικηγόρου στο Facebook και έναν μοναδικό δικηγόρο με αυτό το όνομα στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών! Όπως ήταν φυσικό συμπέρανα ότι επρόκειτο για το ίδιο πρόσωπο, το οποίο πήρε πλέον σάρκα και οστά δίνοντας την δεξιά φωτό! Και όπως ήταν επίσης φυσικό, γύρισα πίσω και διόρθωσα την φωτό σε όλα τα σχετικά μου άρθρα!!!

 

Ο Ζάχος στον Πίνακα των υποψηφίων στις εκλογές της ΕΛΟΚ την 29/5/2021.

Από τον Δικηγορικό Σύλλογο βλέπουμε εύκολα τα στοιχεία του ως Δικηγόρου στην Αναζήτηση Μελών, ενώ από το Facebook έχουμε την εικόνα του:

Ακόμα και όταν το βρήκα αυτό, από περιέργεια ρώτησα 3-4 άτομα αν η δεξιά φωτό συμφωνεί με τον Νίκο Ζάχο, που έβλεπαν οι ίδιοι να κυκλοφορεί ως μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ ή/και έβλεπαν να παίρνει μέρος στις συνεδριάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ!

Οι απαντήσεις, που έπαιρνα, ήταν ότι κανένας δεν τον ήξερε από διοργανώσεις της ΕΛΟΚ και κανένας δεν είχε δει το πρόσωπό του σε συνεδριάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ μέσω ΖΟΟΜ!!! Με δυό λόγια, ο Νίκος Ζάχος ήταν το ... Παιδί-Φάντασμα, όσοι το θυμούνται από τα παλιά παιδικά μυθιστορήματα!

 

Από έρευνα για τον Νίκο Ζάχο σε λογαριασμό του Facebook:

Είναι παράνομο να αποκρύπτεται η εικόνα δημοσίου προσώπου κατά την ενάσκηση των δημοσίων καθηκόντων του!

Από τηλεδιάσκεψη στην παγκόσμια του καράτε WKF: όλοι συμμετέχουν με την εικόνα τους!

Πώς μπορεί να συνέβαινε αυτό, αφού ήταν παρών (ή φερόταν παρών!) σε πολλές συνεδριάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ, όπως αποδεικνύεται και από τα Πρακτικά των ΔΣ, που έλεγξα και έγραψα στον επόμενο πίνακα τις παρουσίες και τις απουσίες του!

Υπενθυμίζω εδώ ότι σε τηλεδιασκέψεις μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ ο κάθε συμμετέχων μπαίνει υποχρεωτικά από τον υπολογιστή του από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη με ακουστικό, μικρόφωνο, ώστε να ακούει και να μιλάει, καθώς και κάμερα, ώστε να τον βλέπουν οι άλλοι! Αν δεν έχει κάμερα ή την έχει απενεργοποιημένη, τότε ο ίδιος βλέπει όλους τους άλλους, που έχουν κάμερα, ενώ οι άλλοι δεν βλέπουν αυτόν!

Αυτό, όμως, σε επίσημες συνεδριάσεις είναι απόλυτα παράνομο, διότι χωρίς κάμερα ΔΕΝ εξασφαλίζεται η αυστηρά προσωπική συμμετοχή του νόμιμου μέλους της συνεδρίασης, διότι αντί αυτού μπορεί να παίρνει μέρος στη θέση του η ... Μαρίκα η Πενταγιώτισσα ή ο Πρόεδρος από πλαϊνό λαπτοπάκι!!!

Τον λαγό του Νίκου Ζάχου σε κάθε συνεδρίαση τον έβγαζε φυσικά ο προεδρεύων Θεόδωρος Α-Σιετής με το γνωστό τρόπο, που μας έβγαζε λαγούς ο Γερόλυμπος!

Πολλοί μου είπαν ότι κατά τις συνεδριάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ ο Ζάχος έμπαινε στο ΖΟΟΜ χωρίς κάμερα ή με κλειστή κάμερα, ψήφιζε δεν ξέρω πώς (με ΝΑΙ ή με σημάδι του ΖΟΟΜ!) και έβγαινε χωρίς να τον δει κανένας!!!

Ο Ζάχος, βέβαια, με τέτοια συμπεριφορά ΑΠΑΤΗΣ πρέπει να εκπέσει άμεσα από τη θέση του στο ΔΣ/ΕΛΟΚ, αλλά δεν μας ενδιαφέρει μόνο αυτός! Μας ενδιαφέρει ο Αρχηγός της Κομπίνας Θεόδωρος-Μαργαρίτης Α-Σιετής (μηχανολόγος και γνώστης της τεχνολογίας του διαδικτύου και οι φίλοι του στο ΔΣ!) και όλοι οι άλλοι της πλειοψηφίας του ΔΣ, που κάλυψαν την απάτη, και της μειοψηφίας του ΔΣ, που κοιμούνταν όρθιοι, όταν αυτή η απάτη λάμβανε χώρα μπροστά στα μάτια τους.

Σε δέκα έξι (16) συνεδριάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ ήταν παρών ο Νίκος Ζάχος και κανένας να μην τον είχε δει αν μοιάζει με τον ... Μπράντ Πιτ ή τον Θανάση Βέγγο είναι κάπως χοντρό, δεν νομίζετε???

 

Αποτελεί μεγάλη παρανομία το να υπογράφει ο Νίκος Ζάχος εκ των υστέρων Πρακτικά Συνεδρίασης ΔΣ στην οποία δεν ήταν παρών!

Και πόσοι άλλοι έκαναν το ίδιο δεν γνωρίζουμε!!! Η παρουσία όλων των παρόντων στη συνεδρίαση πρέπει να αποδεικνύεται!!!

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Α-Σιετής γνωρίζει τη μορφή αυτή της απάτης και την υπέθαλπε, οι υπόλοιποι τέσσερις της Εκτελεστικής Επιτροπής κατωτέρω, επίσης γνώριζαν την απάτη και γελούσαν εις βάρος της ... Κοιμωμένης Μειοψηφίας και των συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ, που δεν γνώριζε ή δεν πρόσεξε ότι τέτοιου είδους συμμετοχή, που δεν εξασφαλίζει την πραγματική παρουσία του κάθε μέλους, είναι καραμπινάτα παράνομη!

Δεν ξεχνώ τους Φασίστες της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ!!!

Είναι παράνομο να αποκρύπτεται η εικόνα δημοσίου προσώπου κατά την ενάσκηση των δημοσίων καθηκόντων του!

Η πραγματική παρουσία του κάθε συμμετέχοντα σε διαδικτυακή συνεδρίαση πρέπει να αποδεικνύεται!

Η παρουσία του Νίκου Ζάχου, λοιπόν, στις συνεδριάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ δεν αποδεικνύεται, όταν όλοι οι άλλοι δεν βλέπουν την εικόνα του στις οθόνες τους από την αρχή της συνεδρίασης μέχρι το τέλος αυτής! Επομένως, όταν τα Πρακτικά τον φέρουν "Παρόντα" χωρίς κανένας να βλέπει την πραγματική εικόνα του (και όχι φωτογραφία του!), τότε όλα τα Πρακτικά είνα ψευδή και παράνομα και καταπίπτουν ως προς τις αποφάσεις τους!

Επί πλέον αυτών, εάν και εφόσον όσα γράφω είναι σωστά, τότε μπορεί και άλλα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ να έλειπαν από συνεδριάσεις του ΔΣ και να φέρονταν ως παρόντα! Για αυτό το λόγο όλα τα Πρακτικά του ΔΣ/ΕΛΟΚ θα έπρεπε να συνοδεύονται από 2-3 φωτογραφικά στιγμιότυπα της οθόνης του Προέδρου με τις εικόνες όλων των συμμετεχόντων στις συνεδριάσεις ειδάλλως είνα άκυρα! Και μόνο από το ότι τέτοια στιγμιότυπα ΔΕΝ υπάρχουν, αυτό και μόνο αποτελεί λόγους ακύρωσης των συνεδριάσεων! Πώς σας φαίνεται?


 Γ - Α-Σιετής: το "καθαρό πρόσωπο" και η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης!  (Ενότητες)

 

Αρχικά, τον Α-Σιετή τον έφεραν στην ΕΛΟΚ οι παρανομίες του Γερόλυμπου!

Στη συνέχεια, η όλη αυτή υπόθεση του Νίκου Ζάχου μάς ανατρέχει στο ποιόν του προέδρου της ΕΛΟΚ Θεόδωρου-Μαργαρίτη Α-Σιετή με το "καθαρό πρόσωπο" και την παντιοτρόπως και ποικιλοτρόπως προβαλλόμενη σφοδρή επιθυμία του να απαλλάξει την ΕΛΟΚ από την "παθογένεια" του Γερόλυμπου και της Συμμορίας του και να την οδηγήσει στην ... ευτυχία υπό την προεδρία του!

Πώς αρκούνταν σε ένα όνομα στην οθόνη "Νίκος Ζάχος" χωρίς την εικόνα του συμμετέχοντα, ώστε να τον θεωρεί παρόντα? Φυσικά και γνώριζε τις διαφορές και έκανε το παγώνι!

Μας θυμίζει άμεσα, λοιπόν, ο κ. Πρόεδρος ότι:

1 - Όντας άσχετος με το καράτε και την ομοσπονδία του, ήρθε από το πουθενά, "αγόρασε" την προεδρία της πληρώνοντας τα δικαστήρια του ΚΙΜΕ με τον Γερόλυμπο!

2 - Όντας ακόμα προσωρινή διοίκηση παράγγειλε οικονομικούς ελέγχους σε ορκωτούς λογιστές της αρεσκείας του για να χτυπήσει στα οικονομικά τις παλιές διοικήσεις χωρίς να έχει τέτοιες εντολές από τις δικαστικές αποφάσεις!

3 - Έκανε επαφές με τον Υφυπουργό Αυγενάκη και τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Αντόνιο Εσπίνος για να πάρει την υποστήριξή τους στις εκλογές της ΕΛΟΚ!

4 - Μπήκε σαν υποψήφιος στις εκλογές φέρνοντας μαζί του και άλλους τρεις από το πουθενά (Γιώργος Κελάλης, Γιώργος Σαλιάρης και Νίκος Ζάχος!) τελείως άσχετους με το καράτε και την διοίκησή του από τον σύλλογο του Τριανταφύλλη, μαθητή του Κραββαρίτη, ώστε να έχει τέσσερις δικές του ψήφους μέσα στο ΔΣ! Πονηρός ο μάγκας! Θέλει να ελέγχει τα πάντα!

5 - Συσπείρωσε γύρω του τεχνικούς, που είχαν πολλούς οπαδούς μεταξύ των προπονητών των συλλόγων (Μπίκας, Κραββαρίτης, Γκουβούσης, Παπαδόπουλος, Τριανταφύλλης και άλλους)!

6 - "Συγχώρεσε" όλους τους επί 20 χρόνια κολλητούς συνεργάτες του αθλητικού εγκληματία Γιώργου Γερόλυμπου για ψηφοθηρία!

7 - Έδωσε, ως ... Άγιος Πανελεήμονας (!), Νταν/ΕΛΟΚ σε ... κουτσούς, κουφούς, τυφλούς και όλους τους περαστικούς έξω από την ΕΛΟΚ όσους ζήτησαν και πλήρωσαν αυτή την απάτη των Νταν/ΕΛΟΚ, πάλι για ψηφοθηρία, χωρίς εξετάσεις, χωρίς Μητρώο Νταν/ΕΛΟΚ, χωρίς να γνωρίζει ο ίδιος καράτε και κυρίως χωρίς να γνωρίζει ο ίδιος τι είναι αυτά τα Νταν επιτέλους!

8 - Αλλά εκ των πραγμάτων τελευταία αποδεικνύεται και πανίβλαξ, διότι με πρόταση της ΕΛΟΚ (δηλαδή δική του!) και για την επερχόμενη Σχολή Προπονητών Β δίνει δύο άτομα για την Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής, τον γιο του Κραββαρίτη και τον άσχετο Γραμματέα Μητρόπουλο, και έναν πιο άσχετο και από τον ίδιο, τον κολλητό του καθηγητή ηλεκτρονικής στα ΤΕΙ Πειραιά Γιώργο Βόκα, ως Διεθυντή της Σχολής! Από την τελευταία του επιλογή και προώθηση αυτής μέχρι να δημοσιευτεί (και με κομπασμούς από την Εκτελεστική Επιτροπή!) η απόφαση ίδρυσης της Σχολής στο ΦΕΚ αποδεικνύεται αναμφίβολα η συνομωσιακή πρακτική και λειτουργία του μυαλού του Α-Σιετή!

9 - Απόδειξη της βλακείας του είναι ότι καμιά από τις προτάσεις του δεν στέριωσε και όλες απορρίφθηκαν, διότι κατά τις εξελίξεις των γεγονότων ο Γιώργος Βόκας παραιτήθηκε ως ακατάλληλος πριν ακόμα αναλάβει και θα αντικατασταθεί μάλλον από τον Γιώργο Ζαγγελίδη (αριστερά), καθηγητή Φυσικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (εδώ και χρόνια έχει εισάγει το καράτε ως ειδικότητα στο Πανεπιστήμιο Θράκης και έχει αναλάβει Διευθυντής σε πολλές σχολές προπονητών μαχητικών αθλημάτων!), ο IQ-RadiQ Μητρόπουλος παραιτήθηκε και αντικαταστάθηκε από το μέλος του ΔΣ Παρασκευά Ανδρεανίδη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής, ενώ ο Αργύρης Κραββαρίτης θα εκκρεμεί για ... λίγο ακόμα!

10 - Επί πλέον των ανωτέρω, ο Θεόδωρος Σιετής είναι απευθείας υπέυθυνος για  όλες τις παρανομίες της ΕΛΟΚ, που απαριθμίζονται πλέον στο τέλος του κάθε άρθρου μας!

11 - Εκτός από όλες τις άλλες καραμπινάτες παρανομίες στα Πρακτικά του ΔΣ/ΕΛΟΚ, που παρατίθενται και στο τέλος αυτού του άρθρου μας προστίθεται και η αμφισβήτηση της νομιμότητας όλων των Πρακτικών του ΔΣ/ΕΛΟΚ εκτός από τους άλλους λόγους (παράνομη δομή των Πρακτικών, ελλείψεις απαραίτητων εγγραφών, απόκρυψη αποφάσεων, παράλειψη ανάρτησης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και άλλα) κατ' ελάχιστον και λόγω της απουσίας της εικόνας του Νίκου Ζάχου από τις συνεδριάσεις του ΔΣ ως απαραίτητης απόδειξης της πραγματικής συμμετοχής του σε αυτά! Όλα τα Πρακτικά, λοιπόν, καταπίπτουν εκτός και εάν υπάρχουν και επιδειχθούν σε δικαστήριο τα στιγμιότυπα των οθονών των συνεδριάσεων του ΔΣ/ΕΛΟΚ, στα οποία να φαίνονται οι εικόνες των συμμετεχόντων!

 

Όλα όσα συμβαίνουν στην ΕΛΟΚ από την ανάληψη των καθηκόντων του από 30/5/2021 υπάρχοντος ΔΣ οδηγούν στο αντίθετο συμπέρασμα από αυτό με το οποίο αυτοδιαφημίζονται τα μέλη του ως "απελευθερωτές" της ΕΛΟΚ από την "παθογένεια" του Γερόλυμπου και της Συμμορίας του: η διοίκηση Σιετή αποτελεί μια "παθογένεια" συνέχεια της προηγούμενης, διότι άλλαξε μόνον η κεφαλή στον ίδιο γνωστό πυρήνα!!!

Οι επί 20 χρόνια υποστηρικτές του Γερόλυμπου απλά άλλαξαν ... "σημαία" και έγιναν υποστηρικτές του Σιετή, αλλά πάντα με τους ίδους στόχους, τους ίδιους σκοπούς και τις ίδιες επιδιώξεις: την με κάθε τρόπο χειραγώγηση όλων των λειτουργιών της ΕΛΟΚ σε διοικητικά, οικονομικά και τεχνικά θέματα προς το δικό τους προσωπικό συμφέρον!

Να μην μας κάνει, λοιπόν, εντύπωση το ότι τους τα ψέλνουν στο κατινίστικο Facebook, διότι πολλά από τα παρατράγουδα, που εντοπίζονται εκεί, αποτελούν πραγματικές αλήθειες, που θέλουν όμως νομικές καλύψεις για να αποδώσουν μια έκπτωση του σημερινού ΔΣ της ΕΛΟΚ!

Συνεπώς, οι Συμμορίες, που λειτουργούσαν εντός της ΕΛΟΚ ζουν και βασιλεύουν, πράγμα, που αποδεικνύεται με τον απλούστατο συλλογισμό ότι ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ δεν εγκατέλειψε την ΕΛΟΚ εκτός από τον Γερόλυμπο και τη γυναίκα του Ποντίδα-Γερολύμπου! Απλά μερικές συμμαχίες των Συμμοριτών άλλαξαν!

Το Σότοκαν, που στήριξε τον Γερόλυμπο, παραμένει μέσα στην ΕΛΟΚ με 3-4 διαφορετικές ομάδες, ενώ το στιλ είναι ανύπαρκτο στην ΕΛΟΚ!

Το Οκινάουα-Τε, που στήριξε τον Γερόλυμπο, παραμένει μέσα στην ΕΛΟΚ με 2-3 διαφορετικές ομάδες (ακόμα και σε ονομασίες συλλόγων!), ενώ το στιλ είναι ανύπαρκτο στον κόσμο!

Το Σίτο-ρίου, που στήριξε τον Γερόλυμπο, παραμένει μέσα στην ΕΛΟΚ με 4-5 διαφορετικές ομάδες, ενώ το στιλ είναι ανύπαρκτο στην ΕΛΟΚ!

Το Γουάντο-ρίου, που στήριξε τον Γερόλυμπο, παραμένει μέσα στην ΕΛΟΚ με 3-4 διαφορετικές ομάδες, ενώ το στιλ είναι ανύπαρκτο στην ΕΛΟΚ!

Το Γκότζου-ρίου, που στήριξε τον Γερόλυμπο, παραμένει μέσα στην ΕΛΟΚ με 2-3 διαφορετικές ομάδες, ενώ το στιλ είναι ανύπαρκτο στην ΕΛΟΚ!

Και η Παθογένεια έχει πλέον ονοματεπώνυμο και λέγεται: Θεόδωρος-Μαργαρίτης Σιετής!!!

 

Τέλος, από τώρα σας λέω ότι η Σχολή Προπονητών Β θα είναι μια οικτρή αποτυχία και μόνο αν σκεφθείτε ποιοί θα είναι οι Διδάσκοντες την Πρακτική του Καράτε! Θα είναι τα ίδια καθάρματα, που κατ' εντολή Γερόλυμπου έκοψαν 32 υποψήφιους προπονητές, ενώ είχαν παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα της Σχολής του 2014??? Εάν ΝΑΙ, τότε θα θαυμάσουμε όλων αυτών τα βιογραφικά και τα κατορθώματα από τότε που έκαναν την πρώτη υπόκλιση στο ντότζο μέχρι σήμερα!!! Έρε γλέντια!!!


 Δ30/4/22 - Τα Οικονομικά από το Πρακτικό, που είδαμε εδώ σε: προηγούμενο άρθρο!  (Ενότητες)

 

Στο Πρακτικό αυτό, που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ παρανόμως καθυστερημένα την 23/5/2022 και άρα βάσει του νόμου περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ισχύει από αυτή την ημερομηνία

είδαμε όλα τα άλλα θέματά του εκτός από τα οικονομικά, που τα αφήσαμε να τα δούμε μαζί με επόμενα οκονομικά επόμενων πρακτικών. Εδώ θα δούμε τα οικονομικά του θέματα:

Το πρώτο που βλέπουμε είναι ότι πρόκειται για τις εγκρίσεις δαπανών από 1η1 μέχρι 28/4/22! Οι δαπάνες αυτές καταχωρίζονται άτακτα και χωρίς καμιά σειρά ή συνάφεια μεταξύ τους!

 

Στον επόμενο πίνακα ο Χρυσοχέρης Ταμίας φέρνει για έγκριση στον ίδιο πίνακα και σε αλλοπρόσαλλη σειρά Δαπάνες Άγώνων, έξοδα κίνησης μελών του ΔΣ, (ο Μητρόπουλος είναι Δαπάνες Αγώνων?), δαπάνες νομικών και άλλα. Οι αμοιβές του δικηγορικού γραφείου "Κλαδάς και Συνεργάτες" (ΚΛ) θέλει ιδαίτερη προσοχή, διότι δεν έχει γνωστοποιηθεί η σύμβασή του με την ΕΛΟΚ.

Ως γνωστόν ήταν το γραφείο, που έκανε όλες τις δικαστικές κινήσεις κατά του Γερόλυμπου κατά την μακρά περίοδο από το 2017 (18?) μέχρι σήμερα και άρα είναι πολύ οικείο με τον πρόεδρο και το σημερινό ΔΣ με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τα ερωτήματα!

1) αν τηρήθηκε η πρέπουσα διαδικασία για την ανάθεση σε αυτό της νομικής κάλυψης της ΕΛΟΚ, και αν πράγματι τηρήθηκε αυτή, επίσης ποιές ΝΟΜΙΚΕΣ ανάγκες έχει κάθε μήνα η ΕΛΟΚ, ώστε να πληρώνει 1.240 € το μήνα σε νομικό γραφείο???

2) Επίσης, για κάθε νομική υπηρεσία δικηγόρου προς ομοσπονδία γράφεται καθαρά και ξάστερα η συγκεκριμένη υπόθεση, που πληρώνεται, ώστε να γίνεται έλεγχος του εύλογου του ποσού και όχι αορίστως "Νομικές Υπηρεσίες"!

3) Με την δεδομένη οικειότητα μεταξύ Σιετή και Κλαδά, όπου ο πρώτος πλήρωνε τον δεύτερο επί 4-5 χρόνια μέχρι να νικήσουν τον Γερόλυμπο, είναι φανερό ότι το Δικηγορικό Γραφείο του Σπύρου Κλαδά "δουλεύει" για τον Σιετή και πληρώνεται από τους συλλόγους! Μια σχέση ακριβώς, όπως Γερόλυμπος με Μπαλασόπουλο ή/και Μουρνιανάκη, οπότε ακόμα και αν ο Σπύρος Κλαδάς δεν συμβουλεύει νομικά τον Θεόδωρο Σιετή σε τυχούσα σύγκρουση Σιετή με συλλόγους η πιθανότητα αυτό να γίνεται αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα της συνεργασίας ΕΛΟΚ με Σπύρο Κλαδά!   Από την άλλη μεριά κάθε εγγραφή δαπάνης σε νομικό γραφείο είναι απαράδεκτη αν δεν αναγράφεται διεξοδικά και λεπτομερώς η αιτία και η νομική υπόθεση!

4) Τέλος, ας μην ξεχνάμε ότι την τελευταία τροποποίηση του καταστατικού της ΕΛΟΚ την έφτιαξε το γραφείο του Σπύρου Κλαδά και σε αυτήν μεταξύ άλλων μπήκαν τα φασιστικά εργαλεία της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Πειθαρχικού Συμβουλίου, που καθιστούν την ΕΛΟΚ φασιστικότερη του ... Χίτλερ!

5) Συνεπώς, το συγκεκριμένο νομικό γραφείο "δουλεύει" για τον Θεόδωρο Σιετή εις βάρος των συλλόγων και πληρώνεται από τους συλλόγους!!!

 

Δεν ξεχνώ τους Φασίστες της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ!!!

 

Στα επόμενα για άλλη μια φορά ο Ταμίας μάς λέει ότι πρόκειται για τις παράνομες πληρωμές, που ήδη έγιναν χωρίς προέγκριση, αφού δεν αναφέρεται σε καμιά προέγκριση! Η νόμιμη και όχι παράνομη πληρωμή δαπανών γίνεται με τις εξής κατά σειρά πράξεις: 1) Προϋπολογισμός από τον Ταμία του ακριβούς ή του κατά προσέγγιση ποσού για τις δαπάνες εύλογου χρονικού διαστήματος, 2) Προέγκριση από το ΔΣ σε συνεδρίασή του, ώστε να αναλάβει η ΕΛΟΚ την υποχρέωση πληρωμής, και εντολή στον Ταμία να πληρώσει, ειδάλλως θα τα πληρώσει ο Ταμίας από την τσέπη του, 3) Πληρωμές από τον Ταμία, 4) Έγκριση των πληρωμών του Ταμία από το ΔΣ σε συνεδρίασή του βάσει των προεγκρίσεων!

Μιά ακόμα παρατήρηση είναι η εγγραφή της μηνιαίας αμοιβής των 1.240 € για το νομικό γραφείο "Κλαδάς και Συνεργάτες" βάσει σύμβασης, την οποία βλέπουμε κάθε μήνα χωρίς να έχουμε δει ποτέ τη σύμβαση για τους λόγους της μηνιαίας αμοιβής! Συνεπώς, έχουμε κάθε δικαίωμα να μαντέψουμε τι σημαίνει αυτό το μηνιαίο ποσό: Προφανώς αποτελείται από το καθαρό ποσό αμοιβής των 1.000 € συν το ΦΠΑ 24% = 1.240 €!

Τι δουλειά κάνει ένα νομικό γραφείο για μια αθλητική ομοσπονδία κάθε μήνα, ώστε να το πληρώνουν οι σύλλογοι? Τους έχετε δει να έρχονται στους συλλόγους και να σας προσφέρουν νομικές υπηρεσίες? Όχι, βέβαια! Αλλά σε ποιόν προσφέρουν νομικές υπηρεσίες? Προφανώς στο ΔΣ της ΕΛΟΚ! Έχετε δει στα Πρακτικά του ΔΣ τίποτα νομικές συμβουλές του νομικού αυτού γραφείου? Όχι, βέβαια! Και επειδή το ΔΣ είναι σούργελα και διοικεί απόλυτα μόνη της η Εκτελεστική Επιτροπή, αυτό σημαίνει ότι το νομικό γραφείο προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εκτελεστική Επιτροπή και μόνο! Έχουμε, δηλαδή, την Εκτελεστική Επιτροπή να παίρνει κρυφές αποφάσεις, που ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ και για να φυλάει τον ... πισινό της, επειδή πολλές από αυτές είναι εναντίον κάποιων ή όλων των συλλόγων, να βάζει ένα νομικό γραφείο να τις ελέγχει νομικά βάσει του καταστατικού και του αθλητικού νόμου και να βάζει και εσάς να το πληρώνετε! Αυτή πραγματικά είναι μια μηνιαία δουλειά! Και μάλιστα είναι το τέλειο έγκλημα: να χειραγωγείς ένα σύνολο συλλόγων και να τους βάζεις να πληρώνουν και τον δικηγόρο, που ... ελέγχει να τους χειραγωγείς νόμιμα ή περίπου νόμιμα, αφού τελικά το νομικό γραφείο δουλεύει για την Εκτελεστική Επιτροπή και κατά των συλλόγων!

Δηλαδή το νομικό γραφείο "Κλαδάς και Συνεργάτες" δουλεύει για τον Α-Σιετή και την παρέα του και πληρώνεται με λεφτά των συλλόγων, όπως ακριβώς ο Μπαλασόπουλος και ο Μουρνιανάκης δούλευαν για τον Γερόλυμπο! Πάντα δουλεύουμε για αυτόν, που μας πληρώνει, δηλαδή που μας βάζει τα λεφτά στο χέρι!

 

 

Στον επόμενο πίνακα ο ... Πανοραμίξ Θανάσης Φυλακτός ανακατεύει τουρλού-τουρλού όλων των ειδών τα έξοδα με όλων των ειδών τους προμηθευτές και με όλων των ειδών τις διοργανώσεις ή εκδηλώσεις σε τρόπο, που κανένας δεν καταλαβαίνει ομαδικά και συνολικά πόσα ξοδεύει και για ποιούς λόγους η ΕΛΟΚ σε κάθε διοργάνωση-εκδήλωση, όπως ακριβώς έγραφα εδώ από πάντα ότι έπρεπε να γίνεται και όπως τους είχαν συμβουλεύσει οι Ορκωτοί Λογιστές, που έλεγξαν τα οικονομικά τους!!! Αυτό δεν είναι πλέον τυχαίο, αλλά είναι εσκεμμένο για να μην γνωρίζει κανένας πού πάνε τα λεφτά και πόσα λεφτά ακριβώς πάνε! Προσπάθησα να διαχωρίσω με οριζόντιες γραμμές τις όμοιες δαπάνες αλλά ήταν αδύνατο!!!

Επαναλαμβάνω ότι, για κάθε διοργάνωση-εκδήλωση εσωτερικού ή εξωτερικού θα πρέπει να συντάσσεται ένα συνολικός λογαριασμός, ώστε οι απλοί άνθρωποι των συλλόγων να μπορούν πόσο κοστίζει το κάθε τι και να ελέγχουν πού πάνε τα λεφτά τους!

Σε κόκκινους κύκλους έχω μερικά κονδύλια, που μου έκαναν εντύπωση! Δεν αναλύονται επίσης οι ενισχύσεις προς τους συλλόγους! Τι είναι πάλι αυτό? Παίρνουν από τα παιδιά 20-25 € παράβολο συμμετοχής στους αγώνες του εσωτερικού και δίνουν ενίσχυση στον σύλλογο, δηλαδή στον προπονητή (!), που τα βάζει στην τσέπη του? Με ποιά κριτήρια? Καραμπινάτη ψηφοθηρία!

Στον επόμενο πίνακα βλέπουμε πάλι μαζί ανακατεμένα δαπάνες διάφορων αγώνων, αμοιβές διάφορων συνεργατών, ενισχύσεις διάφορων συλλόγων, μισθοδοσίες, νομικές υπηρεσίες και τρέχα γύρευε ακατανόητα ποσά!

Στον επόμενο πίνακα κυριαρχούν οι ενισχύσεις των συλλόγων ως Δαπάνες Αγώνων! Δηλαδή αν δεν ενισχύονταν οι σύλλογοι αυτοί, δεν θα γίνονταν οι συγκεκριμένοι αγώνες? Πολύ κακώς αυτές οι ενισχύσεις συλλόγων θεωρούνται Δαπάνες Αγώνων! Άσε που με αυτό τον τρόπο οι σύλλογοι που θέλουν πραγματική ενίσχυση για να μην κλείσουν δεν θα δουν ποτέ δεκάρα και θα κλείσουν!!!

 

Τονίζεται η επεναλαμβανόμενη απάτη της "διαλογικής συζήτησης", όπου κανένας δεν έχει να πει τίποτα! Πόσοι και ποιοί σύλλογοι κατάλαβαν από τα παραπάνω, πού πάνε τα λεφτά της ΕΛΟΚ??? ΚΑΝΕΝΑΣ!!!


 Ε - 13/5/22 - Μελέτη του Πρακτικού του ΔΣ/ΕΛΟΚ με Ζάχο παρόντα!  (Ενότητες)

 

Το Πρακτικό της 13/5/22 ανέβηκε παρανόμως καθυστερημένα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (με κλικ εδώ) την 8/7/22 από το ξεφτέρι τον IQ-RadiQ!

 

Με τηλεδιάσκεψη ΖΟΟΜ η συνεδρίαση και την απάτη των Άφαντων στις οθόνες των συμμετεχόντων!

Θέμα 1 = Η Απάτη της Εκτελεστικής Επιτροπής, που αποφασίζει για όλα και κανένας δεν μιλάει!

Θέμα 2 = Όπα και ξυπνήσαμε το Πειθαρχικό Συμβούλιο! Συζήτηση για την παραπομπή τριών ατόμων στο Πειθαρχικό και δύο καταγγελίες! Στο (2v) αναφορά της ΚΕΔ! Με τα εξαπτέρυγα του Κραββαρίτη Μπίκα και Ραφτάκη άραγε?

Θέματα 3 και 4 = Οικονομικά και Λοιπά!

 

Παρών και ο Νικόλαος Ζάχος χωρίς να φαίνεται και άρα υπό ακυρότητα όλη η συνεδρίαση και όλο το Πρακτικό!

 

Εγκρίνονται οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής χωρίς να συζητούνται, χωρίς να φαίνονται πουθενά ποιές είναι αυτές, χωρίς να συνοδεύουν το Πρακτικό του ΔΣ, χωρίς να αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Αυτή είναι η διαφάνεια και ισοτιμία του Απατεώνα Α-Σιετή!!!

Δεν ξεχνώ τους Φασίστες της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ!!!

 

Οι τρεις απείθαρχοι προσωρινά συγχωρήθηκαν και βλέπουμε! Οι καταγγελίες-αναφορές στάλθηκαν από σπόντα στη ΓΓΑ!

 

Εδώ ο Ταμίας μας το άλλαξε! Μιλάει για προεγκρίσεις δαπανών, ενώ προηγουμένως μιλούσε για εγκρίσεις δαπανών!

Εξακολουθούν πάντως να αναμιγνύονται ανόμοιες δαπάνες με ανόμοιους προμηθευτές για ανόμοιες εκδηλώσεις και ανόμοιες αιτίες, ώστε να δημιουργείται ένα συνοθύλεύμα χρηματικών ποσών, που δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους! Τα Α αφορούν στους Πανευρωπαϊκούς, τα Β σε αγορές μεταλλίων, τα Γ στο αδιευκρίνιστο μηνιαίο 1.240 € του Κλαδά και Συνεργάτες, τα Δ στο Κύπελλο Ηγουμενίτσας, τα Ε και Ζ στο Παγκρήτιο Κύπελλο με οικονομικές ενισχύσεις σωματείων, ενώ από τους αθλητές εισέπραξαν τα 20-25 €!

Από ότι βλέπετε ανωτέρω, επικρατεί τέτοιο "οικονομικό σαρδάμ" στα λογιστικά της ΕΛΟΚ, ώστε στους αγώνες του Παγκρήτιου Κυπέλλου στο Ηράκλειο Κρήτης περνάνε οι Ενισχύσεις Συλλόγων για τη Διοργάνωση του Κυπέλλου Δυτικής Ελλάδας στην Ηγουμενίτσα!!! Φυλακτέ Θεέ, πάρε την ... ΠΑΕ! (ΠΑΕ = Παρανοϊκή Αμετροέπεια Ελλάδας!) Λίγη ΝΤΡΟΠΗ ρε γαμώτο!

Και κλείνουμε το πρόγραμμά μας με μια "διαλογική συζήτηση"! Να προσέχετε γιατί η πολλή "διαλογική συζήτηση" ... κουφαίνει!


 Ζ - 28/5/22 - Μελέτη του Πρακτικού του ΔΣ/ΕΛΟΚ με Ζάχο απόντα!  (Ενότητες)

 

Πάμε για το Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ της 28/5/22 (με κλικ εδώ), που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΝ 8/7/22!

Με τα επόμενα θέματα ημερήσιας διάταξης, τα οποία κατά πρώτον αποδεικνύουν την τυφλή υπακοή του ΔΣ στην Εκτελεστική Επιτροπή και την απάτη της Εκτελεστικής Επιτροπής όσον αφορά στην υποσχόμενη διαφάνεια και ισοτιμία, καθόσον οι αποφάσεις της ποτέ και πουθενά δεν αναρτώνται στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ καθιστώντας τη Διοίκηση Σιετή το ίδιο φασιστική με τις Διοικήσεις Γερόλυμπου!!!

Το βρήκαμε το μυστικό της απόλυτης αδιαφάνεις στη διοίκηση της ΕΛΟΚ: με το που αρχίζει η συνεδρίαση εγκρίνουμε τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής!

Δεν ξεχνώ τους Φασίστες της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ!!!

 

Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για τα παρουσιαζόμενα οικονομικά από τον Ταμία Θανάση Φυλακτό! Το ίδιο πατσαβούρι μας παρουσιάζει κάθε φορά με ανακατεμένες τις δαπάνες για διάφορους αποδέκτες, αιτίες, εκδηλώσεις και άλλες ματσαραγκιές! Το ξέρει, όμως, και ο ίδιος ότι αν αυτά τα Πρακτικά φθάσουν σε δικαστήριο είναι αρκετά να ανατρέψουν την διοίκηση, διότι απλούστατα είναι παράνομα ακόμα και κατά το σκέλος των οικονομικών εγκρίσεων!

Και το Πρακτικό κλείνει με την ... λεπτομερή "διαλογική συζήτηση" - ελιξίριο διά πάσαν νόσον του ΔΣ!


 Η - 15/6/22 - Μελέτη του Πρακτικού του ΔΣ/ΕΛΟΚ με Ζάχο παρόντα!  (Ενότητες)

 

Υπενθυμίζουμε κατά πρώτον ένα κύριο άρθρο του νόμου περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ:

Πριν μπούμε στη μελέτη του Πρακτικού αυτού σας δίνουμε τον Πίνακα των Πρακτικών του ΔΣ/ΕΛΟΚ με τις ημερομηνίες των αναρτήσεών τους στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

Επειδή υποτίθεται ότι τα Πρακτικά αυτά θα έπρεπε να ανεβαίνουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ έστω την επόμενη της συνεδρίασης, ώστε να έχουν νομική ισχύ και επειδή υποτίθεται ότι η ΓΓΑ εποπτεύει την ΕΛΟΚ ως προς τη λειτουργία της, δεν γνωρίζω αν ζούμε σε έννομο κράτος ή άνομο μπουρδέλο!!!

 

 

Και πάμε για το Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ της 15/6/22 (με κλικ εδώ)!

Αναρτήθηκε την 8/7/22 με 33 ημέρες καθυστέρηση!

Κατωτέρω ακόμα μια απάτη του παρόντα-απόντα Νίκου Ζάχου!

Κατωτέρω ακόμα μια απάτη της Εκτελεστικής Επιτροπής χωρίς συζήτηση, χωρίς Πρακτικά, χωρίς θέματα, χωρίς τίποτα! Ποιές ήταν οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής! Πιάσ' το αβγό και κούρευτο! Έτσι περνάνε ότι θέλουνε οι απατεώνες ψβρίς να το ανεβάζουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

Δεν ξεχνώ τους Φασίστες της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ!!!

 

Στις επόμενες δύο εικόνες το είχαν καταφέρει οι δεξιά στήλη να είχε εκτυπωθεί η μισή έξω από το χαρτί εκτύπωσης και ναμην διαβάζεται, όπως θα δείτε στο pdf, αλλά το συμμάζεψα!

Το ποσό των 1.860 € προς το νομικό γραφείο "Κλαδάς και Συνεργάτες", που αφορά σε κατάθεση προτάσεων και παράσταση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, Τακτική Διαδικασία, κατά της αγωγής ακύρωσης των Αρχαιρεσιών, το θεωρώ άκρως εξωφρενικό! Αν πλήρωνα έτσι δικηγόρους στις πάνω από 70 δίκες, που έχω δικαστεί, θα είχα αυτοκτονήσει!!!

Το Cosmorama  από ότι βλέπω ... γκαζώνει και γαζώνει!!! Έχει γίνει διαγωνισμός για αυτές τις προμήθειες???

Ο επόμενος Πίνακας αναφέρεται σε προεγκρίσεις πληρωμών, που θα πληρωθούν!

Ο επόμενος Πίνακας αναφέρεται σε εγκρίσεις πληρωμών, που ήδη πληρώθηκαν!!! Τουρλού-τουρλού άλλα αντί άλλων σε προμηθευτές, αιτιολογικά και εκδηλώσεις! Αν ο Ταμίας Θανάσης Φυλακτός λέει τον Μάριο Σιταρά παρλαπίπα στο Facebook, τότε αυτός είναι ο Αμπεμπαμπλόμ-Του-Κηθεμπλόμ!!!

Νάτο και το "λεφτά υπάρχουν", αλλά πληρώνετε για να υπάρχουν περισσότερα!

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης ... "αφίενται αι αμαρτίαι" όλων! (όπου "αμαρτίες" βάλτε ό,τι θέλετε!)


 Θ - Και τα τελευταία από τον πόλεμο στο Facebook (επιλεκτικά τα ουσιώδη)!  (Ενότητες)

 

Karatenews,  8 Ιουλίου στις 9:51 π.μ.  · 

QUIZ: Αυτή είναι η σωστή κατεύθυνση, που λέει ο πρόεδρος Θοδωρής Σιετής?

Αναρωτιόμαστε σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε και ακούμε , υπάρχει ισονομία για ΟΛΑ τα μέλη?

Εάν ΝΑΙ πρόεδρε, γιατί δεν παίρνουν επιχορήγηση ΟΛΑ τα σωματεία για τη συμμετοχή των αθλητών τους στο Πανευρωπαϊκό!?και παίρνει ΜΟΝΟ το σωματείο του αρχηγού αποστολής Παπαδόπουλου?

Τα υπόλοιπα σωματεία που και καλά κάλυψαν τη δαπάνη, τι παίρνουν?

Είναι ηθικό να πληρώνουν οι αθλητές τη συμμετοχή τους περίπου 600€ στην Εθνική Ομάδα και εσείς επιδεικτικά να παίρνετε απόφαση ως εκτελεστική να δίνετε οικονομική ενίσχυση σε ΜΟΝΟ ΕΝΑ σύλλογο! Επίσης, τα έξοδα του αρχηγού αποστολής δεν τα κάλυψε η ΕΛΟΚ? γιατί παίρνει οικονομική ενίσχυση?

Επίσης σύμφωνα με την έγκριση μετάβασης οι αθλητές ήταν 3 , και εσείς δώσατε για 4!!!!!!?συν τον Παπαδόπουλο!!!

Και καλά εσείς θέλατε να τα δώσετε , το σωματείο δεν έχει την ηθική να πεί , δεν είναι σωστό!

Karatenews,  11 Ιουλίου στις 1:51 μ.μ.  · 

QUIZ: Πρόεδρε Θοδωρή Σιετή, σε ενδιαφέρει το καράτε?

Σύμφωνα με τα πρακτικά που ανέβηκαν στη διαύγεια βλέπουμε ότι ο πρόεδρος Θοδωρής Σιετης μαζί με τους Κελαλη και Ζάχο απείχε από ψηφοφορία που αφορούσε προκρίσεις αθλητών και τη συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα!! Είναι δυνατόν ο Πρόεδρος να απέχει από μια τόσο σοβαρή ψηφοφορία!?

Δεν έχει άποψη ?  Δεν γνωρίζει?  Δεν θέλει?  Γιατί?  Τότε γιατί είναι σε αυτή τη θέση?

 Karatenews,  13 Ιουλίου στις 4:23 μ.μ.  · 

QUIZ: Υπάρχουν χρυσά κουτάλια?

Με μεγάλη έκπληξη διαβάζουμε τα πρακτικά του ΔΣ 28/5/2022, στο site της ΕΛΟΚ και βλέπουμε ότι ο πρόεδρος Θοδωρής Σιετής έδωσε το λόγο στο ταμία Θανάση Φυλαχτό για οικονομικές υποχρεώσεις.

Με έκπληξη διαβάζουμε ότι ο ταμίας ανακοινώνει στα μέλη του ΔΣ, ότι η ΕΛΟΚ έδωσε προκαταβολή στο COSMORAMA 23.665 € για ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 42 ΑΤΟΜΩΝ.

Αφού η ΕΛΟΚ καλύπτει σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ , τη διαμονή και τη διατροφή των 42 ατόμων, τότε τα σωματεία (και καλά), οι αθλητές και οι γονείς γιατί πλήρωσαν περίπου 600 € ο καθένας ?

Επίσης αφού η ΕΛΟΚ πλήρωσε τη διαμονή και τη διατροφή 42 ατόμων στη ΓΓΑ γιατί δεν εμφανίζεται? Γιατί στη ΓΓΑ δεν εμφανίζεται η διαμονή και η διατροφή των παιδιών? Γιατί εμφανίζονται μόνο τα αεροπορικά? Γιατί σύμφωνα με τη ΓΓΑ η αποστολή κόστισε κοντά στα 32,944€. 

Υπολογίστε προκαταβολή Cosmorama 23.655 € και Καταβολή αθλητών (σωματείων τους) 33* 600 άλλα 19.800 €

Τα χρήματα που πλήρωσαν οι αθλητές και οι γονείς τους που πάνε?  Ή θα αποφασίσει ο πρόεδρος Θοδωρής Σιετής με τον γγ Κώστα Μητρόπουλο και τον ταμία Θαναση Φυλαχτό να τα επιστρέψουν με τη μορφή επιχορήγησης, όπως έκαναν για το σύλλογο του Λακκώματος και του αρχηγού αποστολής Κώστα Παπαδόπουλου?

Που πήγαν αυτά τα χρήματα?

 Karatenews,  14 Ιουλίου στις 12:21 μ.μ.  · 

QUIZ: Μοιράζουν χρήματα ή μήπως η Ηγουμενίτσα είναι στη Κρήτη?

Με έκπληξη διαβάζουμε τα πρακτικά 13/5/2022, που έχουν αναρτηθεί στη διαύγεια και διαπιστώνουμε ότι: ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ για ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ της ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ του ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ με ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ!!!!!!

Αναρωτιόμαστε: Ξέρουν τι γράφουν?  Ξέρουν τι πληρώνουν?  Ξέρουν γιατί πληρώνουν?  Οι άλλοι ξέρουν τι παίρνουν?  Ξέρουν γιατί τα παίρνουν?

Γιατί υπάρχουν οικονομικές διαφορές στα ποσά?  Μήπως θα το ανακαλύψουν οι αρμόδιες αρχές?

Είναι δυνατόν ο ταμίας να ενημερώνει τα μέλη ότι όλες οι προς έγκριση δαπάνες εμπίπτουν στους προεγκριθέντες από την Γ.Σ. κωδικούς του Προϋπολογισμού 2022 του φορέα μας και θεωρούνται απαραίτητες για την εκπλήρωση του αθλητικού μας σκοπού?

Karatenews,  15 Ιουλίου στις 2:07 μ.μ.  · 

QUIZ: Ποιος πλήρωσε την αποστολή των Μεσογειακών?

Διαβάζουμε τα πρακτικά 15/6/2022 που έχουν αναρτηθεί στην ΕΛΟΚ και αναρωτιόμαστε:

Είναι δυνατόν να βάζει ΔΩΡΕΑΝ αεροπλάνο η ΕΟΕ για τους μεσογειακούς αγώνες και η ΕΛΟΚ να πληρώνει αεροπορικά εισιτήρια αθλητών?

Είναι δυνατόν να υπάρχει αρχηγός αποστολής από την ΕΟΕ με τα έξοδα πληρωμένα και η ΕΛΟΚ να δίνει χρήματα εις χείρας υπόλογου αποστολής ?

Ποιος ήταν ο υπόλογος από την ΕΛΟΚ?  Ποια ήταν τα έκτακτα έξοδα αποστολής?  Ποιος πήρε τα χρήματα?

Το πρώην μέλος του ΔΣ που παραιτήθηκε και δήλωνε εκπρόσωπος των αθλητών?

Τα ξέρει αυτά η ΕΟΕ?  Τι λέει ο εκπρόσωπος μας στην ΕΟΕ και πρόεδρος της ΕΛΟΚ Θοδωρής Σιετής?

Γιατί πληρώσαμε 8.740€ για εισιτήρια τριών αθλητών αφού τα κάλυπτε η ΕΟΕ?

Γιατί δώσαμε 2.000€ για έκτακτα έξοδα αφού η αποστολή ήταν της ΕΟΕ?

 

Karatenews,  18 Ιουλίου στις 9:38 π.μ.  · 

QUIZ: Έχουν εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση ?

Για άλλη μια φορά ο ταμίας Θανάσης Φυλαχτός και ο πρόεδρος Θοδωρής Σιετής με τον γγ Κώστα Μητρόπουλο μας αφήνουν έκπληκτους.

Σύμφωνα με τα πρακτικά της 15/6/2022 ο ταμίας μας έδωσε προς έγκριση στο ΔΣ εξόφληση τιμολογίου 1.860€ απο δικηγορική εταιρία "Κλαδας και Συνεργάτες" που ήδη έχει λάβει (!) από τις 7/6 με ημερομηνία κατάθεσης 20/6!

Δηλαδή γνωρίζει το πότε θα εξοφλήσει το τιμολόγιο χωρίς να έχει λάβει έγκριση και μάλιστα εντός 13 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που το έκοψαν!!!! Όχι που το έλαβε!

Επιπλέον στην ίδια δικηγορική εταιρία υπάρχει μηνιαία σύμβαση για παροχή υπηρεσιών το μήνα 1.240€. ήτοι 14.880 ετησίως!  Πόσα ταξίδια είναι αυτά?

Επίσης αναρωτιόμαστε γιατί να πληρώνουμε το μήνα 1.240€ αφού κάθε τι επιπλέον κοστίζει? Επιπλέον των 1.240€ και μάλιστα πιο ακριβά! Ποιος ο λόγος?

Μήπως με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαμε να καλύψουμε τα έξοδα 5 αθλητών στο Πανευρωπαϊκό! ?

Επίσης ρωτάμε τον ταμία εάν έχει δώσει τα χρήματα σε αθλητές που κατέκτησαν θέσεις στο Πανευρωπαϊκό, απο πέρσι, όπως είχε λάβει απόφαση το ΔΣ ή τρέχει μόνο για να εξοφλήσει τοις μετρητοίς τα τιμολόγια φίλων του!?και να είναι αρεστός?

Σχόλιο Περσίδη:  Ήδη πιο πάνω αναφέρθηκε η εγγραφή της μηνιαίας αμοιβής των 1.240 € για το νομικό γραφείο "Κλαδάς και Συνεργάτες" βάσει σύμβασης, την οποία βλέπουμε κάθε μήνα χωρίς να έχουμε δει ποτέ τη σύμβαση για τους λόγους της μηνιαίας αμοιβής! Συνεπώς, έχουμε κάθε δικαίωμα να μαντέψουμε τι σημαίνει αυτό το μηνιαίο ποσό: Προφανώς αποτελείται από το καθαρό ποσό αμοιβής των 1.000 € συν το ΦΠΑ 24% = 1.240 €! (Εδώ το 1.860 € είναι 1.500 € καθαρά και 24% ΦΠΑ!)

Τι δουλειά κάνει ένα νομικό γραφείο για μια αθλητική ομοσπονδία κάθε μήνα, ώστε να το πληρώνουν οι σύλλογοι? Τους έχετε δει να έρχονται στους συλλόγους και να σας προσφέρουν νομικές υπηρεσίες? Όχι, βέβαια! Αλλά σε ποιόν προσφέρουν νομικές υπηρεσίες? Προφανώς στο ΔΣ της ΕΛΟΚ! Έχετε δει στα Πρακτικά του ΔΣ τίποτα νομικές συμβουλές του νομικού αυτού γραφείου? Όχι, βέβαια! Και επειδή το ΔΣ είναι σούργελα και διοικεί απόλυτα μόνη της η Εκτελεστική Επιτροπή, αυτό σημαίνει ότι το νομικό γραφείο προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εκτελεστική Επιτροπή και μόνο! Έχουμε, δηλαδή, την Εκτελεστική Επιτροπή να παίρνει κρυφές αποφάσεις, που ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ και για να φυλάει τον ... πισινό της, επειδή πολλές από αυτές είναι εναντίον κάποιων ή όλων των συλλόγων, να βάζει ένα νομικό γραφείο να τις ελέγχει νομικά βάσει του καταστατικού και του αθλητικού νόμου και να βάζει και εσάς να το πληρώνετε! Αυτή πραγματικά είναι μια μηνιαία δουλειά! Και μάλιστα είναι το τέλειο έγκλημα: να χειραγωγείς ένα σύνολο συλλόγων και να τους βάζεις να πληρώνουν και τον δικηγόρο, που ... ελέγχει να τους χειραγωγείς νόμιμα ή περίπου νόμιμα, αφού τελικά το νομικό γραφείο δουλεύει για την Εκτελεστική Επιτροπή και κατά των συλλόγων!

Δηλαδή το νομικό γραφείο "Κλαδάς και Συνεργάτες" δουλεύει για τον Α-Σιετή και την παρέα του και πληρώνεται με λεφτά των συλλόγων, όπως ακριβώς ο Μπαλασόπουλος και ο Μουρνιανάκης δούλευαν για τον Γερόλυμπο! Πάντα δουλεύουμε για αυτόν, που μας πληρώνει, δηλαδή που μας βάζει τα λεφτά στο χέρι!


 Ι - Οι αυταπόδεικτες διαχρονικές παρανομίες της ΕΛΟΚ από τη μελέτη των Εκθέσεων των Ορκωτών Λογιστών παλαιότερων και πρόσφατων! Μαζί και οι καραμπινάτες παρανομίες της σημερινής Διοίκησης Σιετή!  (Ενότητες)

 

Πρώτη και κύρια είναι η μη ΑΜΕΣΗ ανάρτηση των Πρακτικών των ΔΣ και των ΓΣ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

 

Υπενθυμίζουμε ένα κύριο άρθρο του νόμου περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ:

Και στη συνέχεια δείτε τις ημερομηνίες των Πρακτικών:

 

Ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης υποθάλπει τις Παρανομίες και τις Απάτες της ΕΛΟΚ και του προέδρου της Θεόδωρου Σιετή!

Όταν το 2014 και κατά την εξέλιξη της Σχολής Προπονητών Καράτε "βομβάρδιζα" τα Υπουργεία με emails (κλικ εδώ) για τις παρανομίες του Γερόλυμπου σε τρεις αθλητικές ομοσπονδίες και την αδιαφορία της ΓΓΑ για αυτές τις παρανομίες (τα emails έφθαναν και στα χέρια του σημερινού Πρωθυπουργού!), η τότε κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έδωσε εντολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό να "καθαρίσει" τις ομοσπονδίες-μαϊμούδες με αποτέλεσμα μετά από ενδελεχείς έρευνες να αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση από εννέα ομοσπονδίες (κλικ εδώ)! Αυτό δεν είχε γίνει ποτέ πριν και δεν έγινε ποτέ μετά, αλλά έγινε μόνο μια φορά στο τέλος του 2014 και αιτία ήταν οι έρευνες και δημοσιεύσεις του www.karate.gr!

 

Οι Έλεγχοι των Ορκωτών Λογιστών, που ορίστηκαν και από τις δύο παρατάξεις, ήταν, «Φιλικές Συμβουλευτικές Εκθέσεις» ευρημάτων για διορθώσεις στον τρόπο λειτουργίας της ΕΛΟΚ και «ΟΧΙ Ελεγκτικές Εποπτείες» από Αρμόδιες Αρχές Επιτήρησης με τιμωρίες και πρόστιμα!

Αποδεδειγμένα Ευρήματα των Ορκωτών Λογιστών κατά Κατηγορίες κατά την 25ετή λειτουργία της αμαρτωλής ΕΛΟΚ με τις Παλιές, αλλά και τη Νέα Διοίκηση φυσικά λόγω κληρονομιάς, συνήθειας και ροπής προς την με κάθε μέσο ιερή εξουσία!

 

α/α

Από παραβάσεις των Παλαιών Διοικήσεων …

… σε μόνιμες και διαχρονικές Παρανομίες:

Α

Από εσκεμμένες λογιστικές Παραβάσεις …

… σε προγραμματισμένες Παρανομίες!

1

Κρατούσαν παράνομο δεύτερο "πρόχειρο βιβλίο"

Η πράξη αυτή αποτελεί το απόλυτο αποδεικτικό για την απόκρυψη οικονομικών μεγεθών για την Εφορία και στις εμπορικές επιχειρήσεις τιμωρείται με το λεγόμενο «ρίξιμο των βιβλίων» και μεγάλα πρόστιμα!

2

Παρανόμως οι παλιές διοικήσεις δεν τηρούσαν Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων. Δεν απεικονίζονται η αξία κτήσης και οι αποσβέσεις του πάγιου εξοπλισμού της ΕΛΟΚ! Το Βιβλίο αυτό συμπληρώθηκε ελλιπέστατα και προσεγγιστικά στο τέλος του 2021 από τη Νέα Διοίκηση της ΕΛΟΚ.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί με λεφτά της ΕΛΟΚ οι Παλιές Διοικήσεις να αγόραζαν αντικείμενα για το σπίτι τους ή τα γυμναστήριά τους!

3

Κρατούνταν ανεπίτρεπτα μεγάλα ποσά εκτός τραπεζικού λογαριασμού και στο χρηματοκιβώτιο ποιου?

Αυτά τα ποσά ήταν μετρητά από εισπράξεις χέρι με χέρι μετά από την κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού, τα οποία μόνο στα χέρια του Ενός και Μοναδικού Αφεντικού της ΕΛΟΚ μπορούσαν να κρατηθούν!

4

Έκαναν συνεχείς παράνομες συναλλαγές με ποσά άνω των 500 € εκτός τραπεζικού συστήματος

Αυτό αποτελεί καραμπινάτη οικονομική παράβαση!

5

Τα μπλοκ εισπράξεων και πληρωμών δεν καταχωρίζονταν ως έντυπα αξιών.

Αυτό αποτελεί καραμπινάτη λογιστική παράβαση!

6

Τα παραστατικά εισπράξεων και πληρωμών ήταν αθεώρητα από την Περιφέρεια.

Αυτό σημαίνει ότι έδιναν δήθεν επίσημες αποδείξεις είσπραξης χρημάτων, οι οποίες τελικά ήταν μαϊμού και δεν καταχωρίζονταν πουθενά! Μαύρο χρήμα!!!

7

Η ΕΛΟΚ έχει έδρα στο Μαρούσι, ενώ η Γραμματεία της, που αποτελεί την πραγματική της έδρα, βρίσκεται στα Άνω Λιόσια!

Η έδρα της ΕΛΟΚ βρίσκεται εκεί που βρίσκεται η Γραμματεία της και τα Βιβλία της! Καραμπινάτη παράβαση, που συνεχίζει και η Νέα Διοίκηση!

8

Πληρώνονταν δαπάνες εκτός του Σκοπού βάσει του καταστατικού.

Η παράβαση αυτή έχει σαν συνέπεια την αφαίρεση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης!

9

Εφαρμόζονταν λανθασμένες λογιστικές πρακτικές στα Έσοδα από συνδρομές, ταυτότητες, Κύου, Νταν, Σχολές Προπονητών και άλλα.

Όλα αυτά τα έσοδα είναι παράνομα και νομικά και λογιστικά και ταμειακά και με βάση τον Σκοπό για τον οποίο η ΕΛΟΚ αναγνωρίστηκε από την ΓΓΑ!

10

Παρανόμως υπάρχουν προ-εκτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου-Ταμία-Γραμματέα στα μπλοκ εισπράξεων

Καραμπινάτη παρανομία δια της οποίας εισέπραττε μόνον το Αφεντικό δια των υπαλλήλων του, ενώ οι κατά νόμο αρμόδιοι δεν έπαιρναν είδηση τι γινόταν!

11

Δεν υπέβαλλε η ΕΛΟΚ τις τρίμηνες καταστάσεις συμφωνητικών στην Εφορία!

Φορολογική παράβαση, η οποία ενοχοποιεί και κάποιους στην Εφορία Νέας Ιωνίας, οι οποίοι κάποτε είχαν λάβει λεπτομερή καταγγελία για τις παρανομίες της ΕΛΟΚ και την είχαν καλύψει με ένα πρόστιμο των 100 € λόγω μη δήλωσης της αλλαγής της έδρας, την οποία αλλαγή ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει!!!

12

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τους αγώνες και τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!!

Πολυετείς καραμπινάτες μικτές παραβάσεις κατά τις οποίες προπονητές και ταυτόχρονα μέλη του ΔΣ (απαγορεύεται) έκαναν αγώνες σε στιλ και σεμινάρια «υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ» (απαγορεύεται) σε στάδια του Δημοσίου (απαγορεύεται) και μέσω της Sportdata (απαγορεύεται) με τα έσοδα να εξαφανίζονται!!!

13

Δεν δίνονται τα μέλη των ΔΣ από τον Λογιστή των Παλαιών Διοικήσεων στις εκθέσεις του, ενώ δίνονται τα μέλη των ΔΣ της ΕΛΟΚ από τον Λογιστή της Νέας Διοίκησης στις εκθέσεις του.

Στις τέσσερις εκθέσεις του Λογιστή του Γερόλυμπου τα αρμόδια ΔΣ δεν αναφέρονται εσκεμμένα, ενώ στις τρεις εκθέσεις του Λογιστή της Νέας Διοίκησης αναφέρονται! Απόδειξη ότι και οι πρώτες και οι δεύτερες εκθέσεις συντάχθηκαν κατά παραγγελία!!!

 

Β

Νομικές Παραβάσεις

 Παλαιές και Σύγχρονες

14

Ενώ η κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού ήταν μόνο για 61.752 €, με αφορμή αυτή την κατάσχεση οι Παλιές Διοικήσεις είχαν παροπλίσει εσκεμμένα τον τραπεζικό λογαριασμό και έκαναν συναλλαγές 380.000 € το χρόνο με μετρητά!!!

 Η προφανής λύση για τον προβληματικό τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΟΚ, που αποδεικνύει την καραμπινάτη παρανομία να αποκλειστεί η χρήση του, ήταν να απομονωθεί το ονομαστικό ποσό κατάσχεσης!

15

Εντοπίστηκαν πολλές φοροτεχνικές παραβάσεις και λογιστικά λάθη Παλαιών και Νέας Διοικήσεων.

Κάθε ομάδα από αυτές τις φοροτεχνικές παραβάσεις αποτελεί και μια ομάδα παρανομιών!

16

Η ΕΛΟΚ έχει έδρα στο Μαρούσι, ενώ η Γραμματεία της, που αποτελεί την πραγματική της έδρα, βρίσκεται στα Άνω Λιόσια!

Η έδρα της ΕΛΟΚ πρέπει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται η Γραμματεία της και τα Βιβλία της! Καραμπινάτη παράβαση!

17

Δεν αναφέρονται τα υπεύθυνα μέλη των ΔΣ κατά τις περιόδους των ελέγχων.

Δεν αναφέρονται, ενώ πρέπει να αναφέρονται για τον καταλογισμό των ευθυνών!

18

Γίνονταν εισπράξεις και πληρώνονταν δαπάνες εκτός Σκοπού βάσει του καταστατικού.

Παρανομία, που στερεί την ειδική αθλητική αναγνώριση της ΕΛΟΚ από την ΓΓΑ!

19

Εφαρμόζονταν λανθασμένες λογιστικές πρακτικές στα Έσοδα από συνδρομές, ταυτότητες, Κύου, Νταν, Σχολές Προπονητών και άλλα.

Όλα αυτά τα έσοδα είναι παράνομα και νομικά και λογιστικά και ταμειακά και με βάση τον Σκοπό για τον οποίο η ΕΛΟΚ αναγνωρίστηκε από την ΓΓΑ!

20

Οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί δικηγόροι ήταν χωρίς συμβάσεις με την ΕΛΟΚ, που να είχαν κατατεθεί στη Εφορία.

Παρανομία, που έδινε τη δυνατότητα στα μέλη του ΔΣ και τον Επίτιμο Γιώργο Γερόλυμπο να πληρώνουν τους δικηγόρους της ΕΛΟΚ μέσω της ΕΛΟΚ για προσωπικές τους υποθέσεις, όπως π.χ. τον Ι. Μουρνιανάκη για τις υποθέσεις του Γερόλυμπου εναντίον του Αντόνιο Εσπίνος στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ!

21

Παρανόμως πληρώνονταν αμοιβές σε μέλη των Δικαστικών Επιτροπών

Τα μέλη των Δικαστικών Επιτροπών της ΕΛΟΚ παράνομα ήταν εξωτερικοί της ΕΛΟΚ δικηγόροι και όχι μέλη των συλλόγων της! Αυτό έχει σαν συνέπεια τις «κατά παραγγελία» αποφάσεις εναντίον των αντιπάλων της Διοίκησης!

22

Τα νομικά έξοδα των παλαιών διοικήσεων ήταν εξόφθαλμα τεράστια και εκτός κάθε πραγματικότητας!

Διότι οι δικαστικές υποθέσεις προς εξόντωση των αντιπάλων ήταν πολλές και ταυτόχρονα οι υποθέσεις του Γερόλυμπου στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ ήταν πανάκριβες!

23

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!!

Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ!

 

Γ

Ταμειακές Παραβάσεις

 Μιλάμε για ένα Ταμείο ... Μπάχαλο!

24

Κατά τους ετήσιους ελέγχους η μέτρηση του Ταμείου γινόταν μόνο μια φορά και εκτός του χρονικού διαστήματος του ελέγχου.

Ποια αξιοπιστία έχει μία μόνο μέτρηση στο διάστημα μιας ετήσιας λειτουργίας του Ταμείου και μάλιστα εκτός αυτού του διαστήματος? Καμιά!!!

25

Πληρώνονταν παράνομα τα οδοιπορικά μελών του ΔΣ και άλλων χωρίς επαρκή δικαιολογητικά

Κλασική στρατηγική υποκλοπής μικροποσών, που δεν θα αναζητιόνταν οι αποδείξεις, από λιγούρηδες! Τι να πει κανείς!!!

26

Οι επί τέσσερα χρόνια ίδιες υποδείξεις από τους Ορκωτούς Λογιστές δεν εισακούστηκαν!

Ακόμα και σήμερα πολλές από αυτές δεν έχουν εισακουστεί!

27

Κατά τις Παλιές Διοικήσεις κινούσαν μεγάλα ποσά σε δαπάνες χωρίς επαρκή δικαιολογητικά.

Καραμπινάτη παρανομία, συνέπεια του ότι τις αποφά-σεις τις έπαιρνε ένα άτομο και τις εφάρμοζε άμεσα!

28

Υπάρχουν εσκεμμένες αοριστίες στα έσοδα και στις δαπάνες. Εισπράττονταν τεράστια ποσά για διπλώματα Κύου και Νταν από αθλητές-προπονητές με την ψευδή αιτιολογία "έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τους σκοπούς της ΕΛΟΚ"!

Εσκεμμένη μέθοδος δημιουργία μιας χαοτικής κατάστασης, όπου ο «λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται»!

Το δίπλωμα εκδίδεται ως αντικείμενο στο όνομα ιδιώτη και άρα η πώλησή του παίρνει ΦΠΑ και φορολογείται!

29

Υπάρχουν ασάφειες στις ετήσιες οφειλές συνδρομών των συλλόγων-μελών.

Δεν υπάρχει βιβλίο συνδρομών των μελών???

30

Παρανόμως υπάρχουν προ-εκτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου-Ταμία-Γραμματέα στα μπλοκ εισπράξεων

Καραμπινάτη παρανομία δια της οποίας εισέπραττε μόνον το Αφεντικό δια των υπαλλήλων του και οι κατά νόμο αρμόδιοι δεν έπαιρναν είδηση τι γινόταν!

31

Πληρώνονταν σχετικά μεγάλα ποσά για καφέδες και γεύματα, που δεν προβλέπονται από το καταστατικό.

Είχαν βρει το μήνα που τρέφει τους έντεκα και του έδωσαν να καταλάβει!

32

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!!

Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ!

 

Δ

Παραβάσεις έναντι της ΓΓΑ!

 Καλά στη ΓΓΑ κοιμούνται με τα τσαρούχια!

33

Παρανόμως δεν υπέβαλλαν προϋπολογισμούς και απολογισμούς στη ΓΓΑ και έχαναν επιχορηγήσεις

Μια καραμπινάτη παρανομία, που αποδεικνύει τον βαθύ λήθαργο στον οποίο είναι βυθισμένη η ΓΓΑ! Επί δέκα χρόνια δεν είδε τις παρανομίες της ΕΛΟΚ, αφού απουσίαζε από τα γραφεία των αρμοδίων της κάθε υποχρέωσή της???

34

Δεν εφαρμόστηκαν ποτέ οι συνέπειες της μη κανονικής λειτουργίας της ΕΛΟΚ, που έχουν σαν αποτέλεσμα την απώλεια προνομίων από τη ΓΓΑ.

Αυτό αποδεικνύει ότι η ΓΓΑ έβλεπε σαν «οικονομία» για το δικό της Ταμείο όλες τις παράνομες εισπράξεις της ΕΛΟΚ από τα μέλη της!

35

Δεν ενημέρωναν την ΓΓΑ για το αθλητικό δυναμικό της ΕΛΟΚ.

Γνωστή καραμπινάτη παράβαση με συνέπεια την αφαίρεση της αθλητικής αναγνώρισης.

36

Δεν ενημέρωναν την ΓΓΑ για την αξιολόγηση των συλλόγων!

Γνωστή καραμπινάτη παράβαση με συνέπεια την αφαίρεση της αθλητικής αναγνώρισης, που ποτέ δεν έγινε.

39

Γίνεται αναφορά στην Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, η οποία για την παράβαση της απουσίας των εγκρίσεων των Προϋπολογισμών για τα έτη 2014-2015-2016-2017-2018 πρότεινε τον καταλογισμό των δαπανών της ΕΛΟΚ στα μέλη των ΔΣ αυτών των περιόδων!

Ακούγεται ότι στη ΓΓΑ δουλεύουν για να καταλογίσουν τα ποσά από τους μη εγκεκριμένους προϋπολογισμούς της ΕΛΟΚ, αλλά αυτοί εκεί μέσα κοιμούνται με τα τσαρούχια και ακόμα και αυτό να γίνει, θα γίνει το … 2058!!! Την υπόθεση της έχει αναλάβει ο Κώστας Βαλεργάκης!

40

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!!

Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ, πράγμα που συνεπάγεται την αφαίρεση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης!

 

Ε

Διοικητικές Παρανομίες

 Συνεχίζονται από τη Νέα Διοίκηση!

41

Οι δαπάνες παρανόμως δεν προ-εγκρίνονταν και δεν εγκρίνονταν στα Πρακτικά του ΔΣ

Παρανομία που συνεχίζει και η Νέα Διοίκηση!

42

Δεν επιβεβαιώνονταν οι οφειλές της ΕΛΟΚ από τους προμηθευτές (εσκεμμένα?)

Ειδοποιημένοι να μην συνεργαστούν με τον Λογιστή οι εξωτερικοί προμηθευτές της ΕΛΟΚ!

43

Υπάρχουν οφειλές της ΕΛΟΚ χωρίς δικαιολογητικά. Από τη Νέα Διοίκηση μηδενίστηκαν οφειλές της τάξεως των 48.000 €!!!

Πιθανότατα για δουλειές ή προμήθειες που ποτέ δεν έγιναν!!!

44

Δεν υπάρχουν συμβάσεις με τους προμηθευτές κατατεθειμένες στην Εφορία.

Καραμπινάτη παρανομία, διότι έδιναν την κάθε δουλειά σε όποιον ήθελαν από όπου θα έπαιρναν ενδεχομένως και τη δική τους προμήθεια!!!

 

Ζ

Τι ΔΕΝ βρήκαν οι Ορκωτοί Λογιστές …

… αλλά έχει αποδειχθεί ότι ενδεχομένως, υπάρχουν!

45

Δεν έγινε λεπτομερής έλεγχος της Sportdata του Σκοπελίτη κατά το ενδεχόμενο να αποτελεί κατά ποσοστό ή καθ’ ολοκληρία υποκρυπτόμενη ιδιοκτησία του Γερόλυμπου πράγμα, που αποδεικνύεται και από την πληρωμή οδοιπορικών στον Άλκη Σκοπελίτη, τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη της Sportdata.

Από πάντα η ύπαρξη της Sportdata του Σκοπελίτη, ο οποίος ήταν άνθρωπος των Γερόλυμπου-Μπουλούμπαση, ήταν ύποπτη να είναι κρυφή επιχείρηση του Γερόλυμπου με βάση τον συλλογισμό ότι την βρήκε ο Γερόλυμπος με τις επαφές του εξωτερικού που είχε και ποτέ δεν θα άφηνε τα σίγουρα ποσά που παίρνει κάθε χρόνο, η Sportdata να τα παίρνει άλλος από τον ίδιο!

46

Δεν έγινε λεπτομερής έλεγχος της εταιρίας «Elpida Tours”, που έπαιρνε τις αποστολές εξωτερικού και την φιλοξενία-ξενάγηση των ξένων αποστολών των διεθνών αγώνων στην Ελλάδα!

Έπρεπε να ελεγχθούν όλες οι πληρωμές της από την ΕΛΟΚ για κάθε συνεργασία τους, αλλά και οι συμμετοχές της στις τρεις προσφορές για την επιλογή του εκάστοτε προμηθευτή.

47

Δεν τονίστηκε αρκετά ότι στους απολογισμούς προς τους συλλόγους στις Γενικές Συνελεύσεις τα έσοδα-έξοδα θα πρέπει να γράφονται ανά εκμετάλλευση/ δραστηριότητα και όχι συγκεντρωτικά, ώστε να γίνονται κατανοητά από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις οικονομολόγων!

Το χάος των προϋπολογισμών και απολογισμών της ΕΛΟΚ προς τους συλλόγους ακολουθεί και η Νέα Διοίκηση, διότι ο σκοπός της είναι να μην τα καταλαβαίνουν όλοι όλα! Μερικά τα θέλουν να μένουν ασαφή για το μέλλον!

48

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις για τα έσοδα από 1) Κύου-Νταν, 2) Ταυτότητες-Δελτία αθλητών, 3) Αγώνες των στιλ σε κρατικά στάδια με χρήση της Sortdata, 4) Σεμινάρια σε κρατικά στάδια με χρήση της Sportdata, όταν η ΕΛΟΚ δεν έχει τα παραδοσιακά στιλ και άρα έχει ήδη εκφύγει από τον Σκοπό για τον οποίο πήρε την αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ!

Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες (εξαπάτηση), των σταδίων του Κράτους (εξαπάτηση) και της ΓΓΑ (εξαπάτηση) για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ «των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ»!

 

Η

Μάιος 2022 – Ένα χρόνο μετά την ανάληψη της Διοίκησης της ΕΛΟΚ

από το ΔΣ υπό την προεδρία του Θεόδωρου Σιετή

και επί Υφυπουργίας Λευτέρη Αυγενάκη

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: Ο Μεγάλος Παράνομος!!!

49

Τέλος, αυτά τα σαΐνια οι Ορκωτοί Λογιστές, για το μπάχαλο που επικρατεί στα λογιστικά της ΕΛΟΚ επί 10 χρόνια, ΔΕΝ αναρωτιούνται σε κανένα σημείο των Εκθέσεών τους, πού στο διάβολο βρίσκεται αυτή η ανίκανη και άχρηστη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που υποτίθεται ότι εποπτεύει τις αθλητικές ομοσπονδίες και προστατεύει τον κόσμο του αθλητισμού από τους αδίστακτους απατεώνες των διοικήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών???

50

Όταν το 2014 και κατά την εξέλιξη της Σχολής Προπονητών Καράτε "βομβάρδιζα" τα Υπουργεία με emails (κλικ εδώ) για τις παρανομίες του Γερόλυμπου σε τρεις αθλητικές ομοσπονδίες και την αδιαφορία της ΓΓΑ για αυτές τις παρανομίες (τα emails έφθαναν και στα χέρια του σημερινού Πρωθυπουργού!), η τότε κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έδωσε εντολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό να "καθαρίσει" τις ομοσπονδίες-μαϊμούδες με αποτέλεσμα μετά από ενδελεχείς έρευνες να αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση από εννέα ομοσπονδίες (κλικ εδώ)! Αυτό δεν είχε γίνει ποτέ πριν και δεν έγινε ποτέ μετά, αλλά έγινε μόνο μια φορά στο τέλος του 2014 και αιτία ήταν οι έρευνες και δημοσιεύσεις του www.karate.gr!

   

Θ

Ιούνιος 2022 - Οι επόμενες παρανομίες είναι καινούριες, αποτελούν αποκλειστική ευθύνη της από 29/5/2021 και υπό τον Θεόδωρο Σιετή διοίκησης και φυσικά προστίθενται σε όλες τις προηγούμενες παρανομίες, τις οποίες ποτέ δεν διόρθωσαν!!!

51

Η Απάτη της Εκτελεστικής Επιτροπής: το από 29/5/2021 νέο ΔΣ της ΕΛΟΚ με πρόεδρο τον Θεόδωρο Σιετή δημιούργησε μέσω του καταστατικού μια πενταμελή Εκτελεστική Επιτροπή στην οποία ανέθεσε … όλες σχεδόν τις αρμοδιότητες του ΔΣ με αποτέλεσμα την αχρήστευση του ΔΣ κατά ευθεία παράβαση του αθλητικού νόμου.

52

Η Απάτη της έλλειψης αρίθμησης των Πρακτικών του ΔΣ: τα Πρακτικά του ΔΣ πρέπει πάντα να φέρουν αρίθμηση κατά αύξουσα σειρά, ώστε να αποκλείεται η εσκεμμένη εξαφάνιση ή προσθήκη κάποιου από αυτά για ευνόητους λόγους. Εν προκειμένω, τα Πρακτικά του νέου αυτού ΔΣ δεν αριθμούνται! 

 53

Οι Απάτες του Ταμία της ΕΛΟΚ: Σε όλα πλην λίγων τα Πρακτικά του ΔΣ/ΕΛΟΚ ποτέ δεν προ-εγκρίνονται οι δαπάνες και ποτέ δεν εγκρίνονται, όπως πάντα τυπικά θα έπρεπε, ώστε να υποβάλλονται στη γνώση των μελών του ΔΣ! Με αυτό τον τρόπο ο Ταμίας κάνει ότι αυτός θέλει!!!

54

Η Απάτη των «διαλογικών συζητήσεων»: σε όλα στα Πρακτικά του νέου ΔΣ και για κάθε θέμα, που δήθεν συζητείται, υπάρχει η μόνιμη αιτιολογία «κατόπιν διαλογικής συζήτησης αποφασίστηκε …» χωρίς να αναφέρονται οι απόψεις των συμβούλων για το συζητούμενο θέμα! Αυτό είναι παράνομο!

55

Η Απάτη της «έγκρισης των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής»: σε όλα τα Πρακτικά εγκρίνονται αποφάσεις τη Εκτελεστικής Επιτροπής «της τάδε ημερομηνίας» χωρίς να αναφέρεται ποιες είναι και χωρίς να φαίνονται οι συζητήσεις των μελών αυτής ή του ΔΣ επί αυτών. Δηλαδή, διοικεί η Εκτελεστική Επιτροπή και οι σύμβουλοι του ΔΣ εγκρίνουν στα τυφλά, ενώ ταυτόχρονα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν αναρτάται η ουσία των συνεδριάσεων του ΔΣ, αλλά αποκρύπτεται επιμελώς!

56

Η Απάτη των παράνομων αναρτήσεων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ: όλα τα Πρακτικά του νέου ΔΣ υπό τον Θεόδωρο Σιετή αναρτώνται μετά από μήνες στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αλλά οι αποφάσεις τους εφαρμόζονται άμεσα μόλις ψηφίζονται από το ΔΣ και πριν νομιμοποιηθούν με την ανάρτησή τους στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Ο Θεόδωρος Σιετής και οι περί αυτόν καταχωρούν συστηματικά τα Πρακτικά της ΕΛΟΚ στο site της χωρίς τους ΑΔΑ της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ για κρύψουν αυτή την Απάτη!!!

57

Η Απάτη των βαθμών ΝΤΑΝ: Η ΕΛΟΚ με μόνο το αγωνιστικό καράτε υπό τον Θεόδωρο Σιετή δίνει τεχνικούς βαθμούς ΝΤΑΝ χωρίς να έχει δικαίωμα, χωρίς κανόνες, χωρίς εξετάσεις, με μαύρες και παράνομες εισπράξεις και  μόνο για εισπρακτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους, ενώ αυτό αποτελεί αποκλειστικό δικαίωμα των παραδοσιακών στιλ καράτε (δηλαδή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε). Υπάρχει νομολογία για αυτό το θέμα από το 1995 και άρα η ΕΛΟΚ συστηματικά παραβαίνει το ΣΚΟΠΟ για τον οποίο έχει αναγνωριστεί από την ΓΓΑ 1990 με αποτέλεσμα να πρέπει να της αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση!

58

Η Απάτη των οικονομικών ενισχύσεων: το ΔΣ/ΕΛΟΚ ενισχύει οικονομικά συλλόγους χωρίς να έχει αναρτήσει κανόνες ενίσχυσης και άρα με την ευχέρεια να χρησιμοποιεί τις ενισχύσεις αυτές προς ευνοούμενους συλλόγους ή προς υποκρυπτόμενη ψηφοθηρία.

59

Η Απάτη της Δικαστικής Επιτροπής: το σημερινό ΔΣ έχει προωθήσει άρθρο στο νέο καταστατικό της ΕΛΟΚ, στο οποίο η παλιά γνωστή Δικαστική Επιτροπή με εκλογές από άτομα-μέλη συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ, να έχει αντικατασταθεί από ένα μόνιμο Πειθαρχικό Συμβούλιο από συγκεκριμένα άτομα ελεγχόμενα από το ΔΣ. Αυτό σημαίνει ότι και οι αποφάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου θα είναι ελεγχόμενες από το ΔΣ του Θεόδωρου Σιετή! Μεταξύ δε των μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου βρίσκονται και δύο υπάλληλοι της ΓΓΑ, πράγμα απαράδεκτο για την αυτονομία της ομοσπονδίας!

60

Οι Απάτες της εκμετάλλευσης των αθλητών: το ΔΣ/ΕΛΟΚ υπό τον Θεόδωρο Σιετή εκμεταλλεύεται την έντονη επιθυμία των αθλητών των εθνικών ομάδων και των γονέων τους να συμμετέχουν σε αγώνες του εξωτερικού και συστηματικά, ενώ η ΕΛΟΚ έχει καθ’ ομολογία της ένα Ταμείο 200.000 ευρώ, το ΔΣ του Σιετή απαιτεί ολόκληρα ή το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων των αθλητών των εθνικών ομάδων να τα πληρώνουν οι οικογένειες των αθλητών και μάλιστα εικονικά μέσω δήθεν των συλλόγων τους σε αντίθεση με τις προεκλογικές τους υποσχέσεις ότι οι αθλητές "δεν θα πλήρωναν ποτέ έξοδα κατά τις συμμετοχές τους στις αποστολές εξωτερικού"!

61

Οι απόλυτη συνεργασία του νέου ΔΣ/ΕΛΟΚ με τους παρανόμως διοικούντες επί 20 χρόνια την ΕΛΟΚ, η απόκρυψη όλων των παρανομιών τους και οι διορισμοί τους σε σημερινές θέσεις κλειδιά για απλή ψηφοθηρία και εξασφάλιση της νέας εξουσία στις θέσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ! Η απαράδεκτη καθυστέρηση από την ΓΓΑ του καταλογισμού των παρανόμως δαπανηθέντων ποσών από το Ταμείο της ΕΛΟΚ από τις προηγούμενες διοικήσεις! Η ασυδοσία και αδιαφορία του Υφυπουργού, ώστε από τα 20 χρόνια παρανομιών να μην τιμωρείται τίποτα απολύτως!!!

62

Όλα τα ανωτέρω είναι σε γνώση του Υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και της Κυβέρνησης, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για την ηθική και τη νομιμότητα, αλλά μόνο για το «κομματικό κέρδος»!

 

Ι

Ιούλιος 2022 - Οι επόμενες παρανομίες είναι καινούριες, αποτελούν αποκλειστική ευθύνη της από 29/5/2021 και υπό τον Θεόδωρο Σιετή διοίκησης και φυσικά προστίθενται σε όλες τις προηγούμενες παρανομίες, τις οποίες ποτέ δεν διόρθωσαν!!!

 

Νικόλαος Ζάχος και παρεπόμενα

 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .