karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα  

Πρώτη δημοσίευση 29/1/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα   .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


Ανέκδοτο:  Κάθε μέρα η ίδια σκηνή! Η γυναίκα ξεπροβοδίζει στην πόρτα με ένα φιλί τον άντρα της το πρωί για τη δουλειά! Ξαφνικά εκείνος αφήνει κάτω την τσάντα του και της αστράφτει δυο ... χαστούκια! "Μα γιατί?" λέει αυτή, "Τι έκανα?" "Δεν είναι για κάτι που έκανες!" της απαντάει αυτός, "Είναι για αυτά που ΘΑ κάνεις!"

Δίδαγμα: Η "Καρέκλα της Διαφθοράς και της Διαπλοκής" περιμένει τον νέο υφυπουργό αθλητισμού στην Αυτοκρατορία της Διαφθοράς και της Διαπλοκής, που λέγεται Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Οι ίδιοι οι υπάλληλοί της ξέρουν που θα οδηγήσουν τον νέο υφυπουργό, αν δεν ξέρει ήδη ο ίδιος!!!

 

 

 Αναλαμβάνετε μια διεφθαρμένη υπηρεσία: Θα την καθαρίσετε ή θα αφομοιωθείτε??? Είναι βέβαιο ότι θα γίνει το δεύτερο! Αλλά μην ανησυχείτε! Το περιμένουμε! Μόλις βολευτείτε στην καρέκλα με τα καρφιά (αριστερά), θα ανεβάσουμε τον ... διακόπτη (δεξιά)!!!

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Ευχαρίστως, με κλικ εδώ!)

 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!)

 Σημεία και Τέρατα κατά την Ίδρυση και Λειτουργία

 της Σχολής Προπονητών Καράτε από τις ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

 

 Κλείστε την αμαρτωλή ΓΓΑ - STOP / Ελέγξτε τους απατεώνες της ΕΛΟΚ - STOP / Διακόψτε την παράνομη Σχολή Προπονητών - OVER

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!

Αυθημερόν αποστολή στη ΓΓΑ και αποδεικτικό παραλαβής:


Το επιτελείο άλλαξε!!! Η ουσία μένει!!!

ΓΓΑ  = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:


Special αφιέρωση σε όσους έπαιξαν ρόλο στη μη αναγνώριση της ΠΟΠΚ!

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

26-Hot Doc vs ΓΓΑ

 

Ο πρωθυπουργός

Αλέξης Τσίπρας

Ο υπουργός Πολιτισμού & Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς

Ο υφυπουργός αθλητισμού

Σταύρος Κοντονής


 

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!!

 Η  Βασική Καραμπινάτη Παρανομία  είναι το ότι τη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την “τρέχει” ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!!

Επομένως, η … Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ είναι μια κορυφαία και μακροχρόνια διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία, η οποία παράγει καθημερινά τεράστια ηθική και οικονομική ζημία στον Ελληνικό Λαό, και όταν πολλές φορές την αναφέρω ως “Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής” τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως και με μηνύσουν οι απλοί … Οίκοι Ανοχής επειδή τους προσβάλω!!!

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!


 

Ο υφυπουργός αθλητισμού

Σταύρος Κοντονής

 ΕΛΟΚ και ΓΓΑ: Συμμορία Διαφθοράς και Διαπλοκής!!!

 

 Ιδρύσατε μια παράνομη Σχολή Προπονητών Καράτε περίτρανο μνημείο διαφθοράς, διαπλοκής και ηλιθιότητας! Η αρχή της νομιμότητας επιβάλει να την κλείσετε και να την ιδρύσετε εξαρχής! Με τις πράξεις και τις παραλήψεις σας διασύρετε τον πρωθυπουργό και όλους όσους εργάζονται φιλότιμα και έντιμα για το καλό αυτού του τόπου!!!

Η αλλάγή του Ανδριανού από τον Κοντονή δεν σημαίνει ότι εσείς οι υπάλληλοι της ΓΓΑ θα καταφέρετε να κρύψετε τις παρανομίες του Γερόλυμπου, της Γερολύμπου, του Δημητριάδη, του Μπουλούμπαση και της ... Βασίλως της ... Πρώτης κάτω από το χαλί! Μαύρο φίδι που σας έφαγε!!!

 

Οι μέχρι σήμερα καραμπινάτες παρανομίες κατά την ίδρυση και τη λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε διακρίνονται σε έξι κατηγορίες, που αναπτύσσονται στα Μέρη Α, Β και Γ

 (συνιστάται στον Νέο Υφυπουργό να τις διαβάσει!):

 Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε: Άγριο Όργιο Παρανομιών από την ΕΛληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!

 Μέρος Α(κλικ)

Α – Στις παρανομίες πριν από την ίδρυση της Σχολής!

Β – Στις παρανομίες της απόφασης ίδρυσής της!

 

Μέρος Β(κλικ)

Γ – Οι παρανομίες κατά τη λειτουργία της Σχολής!

Γ1 - Οι παρανομίες της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής!

Γ2 - Οι παρανομίες υπέρ των ευνοούμενων υποψηφίων!

Γ3 - Οι παρανομίες κατά των αδικούμενων υποψηφίων!

Γ4 - Οι παρανομίες που διαπράττουν οι διδάσκοντες!

Μέρος Γ(κλικ)

Δ - Οι Παρανομίες στα Αποτελέσματα της Σχολής!

Ε - Οι Παρανομίες στον Οικονομικό Απολογισμό της Σχολής!

Ζ - Οι καταγγελίες κατά της Ίδρυσης, Λειτουργίας και Αποτελεσμάτων της Σχολής!

 (συνιστάται στον Νέο Υφυπουργό να διαβάσει επίσης:)

Γιάννης Ανδριανός: "Βαθύ Λαρύγγι" της Διαφθοράς και της Διαπλοκής!! ! Ή ... "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"!

 Επιβεβαιώνεται περίτρανα η διαπλοκή: Γιάννη Ανδριανού / Γιώργου Γερόλυμπου / Γιάννη Βρούτση!!! Ή ..."Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"!

 Welcome to ... "Lady GGA-GGA Show"!!!

Η Νέα Πολιτική Ηγεσία στη ΓΓΑ αναλαμβάνει να λειτουργήσει μια αποδεδειγμένα αμαρτωλή δημόσια υπηρεσία, την οποία όχι μόνο οι προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες την χρησιμοποιούσαν ως "Αυτοκρατορία του Ρουσφετιού" προς παλιούς και νέους "ευνοούμενους", αλλά και οι ίδιοι οι υπάλληλοί της είχαν στήσει μικρά φέουδα εξυπηρετήσεων με το αζημίωτο!!!

Όταν η παλιά πολιτική ηγεσία της ΓΓΑ στριμωγμένη από την οικονομική κρίση συρρίκνωνε τις επιχορηγήσεις των ομοσπονδιών, ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε ... στην αντεπίθεση υποσχόμενος να ... επιχορηγήσει και πάλι τον ερασιτεχνικό αθλητισμό από κονδύλια που θα αρχίσουν να ... φυτρώνουν στα χωράφια! Έχουμε βγει όλοι τώρα ... στα χωράφια και περιμένουμε μόλις ξεπεταχτεί κονδύλι ... να το θερίσουμε!!!

Η δίκαιη επόπτευση των διαφορετικών αθλημάτων από την αμαρτωλή ΓΓΑ, όπως αυτά εκφράζονται από τις επίσης αμαρτωλές τους ομοσπονδίες είναι από πολύ δύσκολη έως αδύνατη!

Δύο είναι οι στρατιές των αντιπάλων του νέου υφυπουργού: 1) οι καρεκλοκένταυροι ομοσπονδιάρχες, και 2) οι διαπλεκόμενοι υπάλληλοι της ΓΓΑ!

Το αποτέλεσμα είναι γνωστό εκ των προτέρων:  Με μαθηματική ακρίβεια θα αποτύχετε κύριε Κοντονή!!!

Αλλά ας θαυμάσουμε (με κλικ εδώ) τα εμπνευσμένα λογίδρια του απερχόμενου υφυπουργού και του επερχόμενου αντικαταστάτη του κατά την Τελετή Παράδοσης-Παραλαβής με μικρά Σχόλια κατωτέρω μόνο στις ... μπαρούφες που ... ανέπτυξαν!!!

 

ΣΧΟΛΙΟ: Η Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή έβγαλε ένα αθλητικό νομοσχέδιο για τα ... μπάζα!

ΣΧΟΛΙΟ: Οι αθλητές και οι γονείς τους κρατάνε στην πλάτη τους τον Ελληνικό Αθλητισμό!

 Οι πολιτικοί είναι οι νταβατζήδες που τον πλασάρουνε για δικό τους επίτευγμα!!!

ΣΧΟΛΙΟ: Την είδαμε την προσήλωσή σου και στην διαφάνεια και στην νομιμότητα! Έσκιζες ... χασέδες!!! Διαπλεκόμενε!!!

ΣΧΟΛΙΟ: Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς αντιλαμβάνεσαι την ομολογία της ανικανότητας ως ικανοποίηση κάποιου επιτεύγματος!!!

Μας έχεις κουφάνει!!!

ΣΧΟΛΙΟ: Την ΕΛΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καραλαμόγιων) ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΑΤΕ ΠΟΤΕ, διότι θα είχαν πάει όλοι φυλακή!!!

Για το έκτρωμα το νομοσχέδιο τα είπαμε: Σκουπίδι!!!

ΣΧΟΛΙΟ: Η ... καθαρεύουσα σας έφαγε! Είσαστε ανίκανοι και διαπλεκόμενοι!

ΣΧΟΛΙΟ: Οι Σχολές προπονητών είναι μια απάτη χωρίς προηγούμενο! Βλέπουμε πως λειτούργησε η Σχολή Προπονητών της ΕΛΟΚ!

ΣΧΟΛΙΟ: ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!

ΣΧΟΛΙΟ: Δυστυχώς και παρά την καλή μου θέληση, ολόκληρο αυτό το λογίδριο μού φαίνεται τελείως ... μπαρουφοειδές!!!

1 - Πετάει σφήνα κατά του Σαμαρά? ΄Τι θέση εχει αυτό εδώ?

2 - Είχε ήδη διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια βία, θύματα, αναβολικά, διαφθορά και διαπλοκή σε επίπεδο δόλου και ακραίας καχυποψίας!!! Υποτίθεται ότι όλα αυτά θα τα εξαλείψει δια μαγείας!!!

3 - Απευθύνεται με σκληρή γλώσσα στους καρεκλοκένταυρους ομοσπονδιάρχες και τους οπαδούς υποσχόμενος ... σιδηρά πυγμή και εξάλειψη της διαφθοράς και της διαπλοκής!!! Να το δω και ας μην το πιστέψω!!!

4 - Κρατάμε την υπόσχεση ότι: "Στον αθλητισμό θα επανέλθει σε όλα τα επίπεδα η διαφάνεια, η αξιοκρατία, το φίλαθλο πνεύμα, η εφαρμογή του νόμου και πάνω από όλα η ισονομία." και αναρωτιόμαστε "Τι θα κάνει τώρα άμεσα ο κ. Κοντονής με τις παρανομίες στην ΕΛΟΚ και στην Σχολή Προπονητών Καράτε"???

5 - Τέλος, κράζει την απερχόμενη κυβέρνηση ότι περιόρισε το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων με στόχο να βγάλει εικονικό πρωτογενές πλεόνασμα, υπόσχεται να αναβαθμίσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις και μας δίνει το λόγο της τιμής του για αξιοκρατία στις κρατικές υπηρεσίες!!!

 6 - Για να σε δούμε και εσένα!!!


 Εξώδικο του Γιώργου Κοσμίδη προς τον επίορκο και διαπλεκόμενο υφυπουργό Γιάννη Ανδριανό:

το οποίο τώρα απευθύνεται φυσικά προς τον νέο υφυπουργό Σταύρο Κοντονή:

(επιλεκτικά τα πιο ζουμερά σημεία)

Από ό,τι καταλαβαίνετε έχετε έτοιμη δουλειά να σας περιμένει κύριε υφυπουργέ αθλητισμού, εκτός αν αποδειχθεί ότι τα περί "πάταξης της διαφθοράς και της διαπλοκής" του Τσίπρα αφορούν ... "της διαφθοράς και της διαπλοκής" των άλλων και όχι τα δικά σας!!!


Όσον αφορά στον Αρχι-Καραλαμογιόκοτα (!!!) δικτάτορα της ΕΛΟΚ, θυμίζουμε πάντα το:

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version


Η Απάντηση είναι απλή: Διοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

 Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!!  Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

 

Είναι αυτονόητο ότι οι ανωτέρω κάτοχοι διπλώματος προπονητή από τη ΓΓΑ, Μπουλούμπασης - Βόβλας - Καρβούνης - Χονδροματίδης - Πάσης - Κοσμίδης, πρέπει να θεωρηθούν "επαγγελματίες προπονητές" μη έχοντες δικαίωμα να είναι αντιπρόσωποι συλλόγων προς την ΕΛΟΚ και να υποβάλουν υποψηφιότητα για θέσεις Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επτροπής, διότι έπρεπε με βεβαία ημερομηνία ΝΑ ΕΙΧΑΝ υποβάλει προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δήλωση αποποίησης της ιδιότητας του προπονητή προκειμένου να θέσουν υποψηφιότητα για τις ανωτέρω διοικητικές θέσεις στην ομοσπονδία! Εφόσον τέτοια δήλωση ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ υποβάλει, τότε τα Καραλαμόγια αυτά αποκρύπτουν την άσκηση του επαγγέλματος του προπονητή και καταλαμβάνουν ταυτόχρονα μια θέση στη διοίκηση της ΕΛΟΚ με αποτέλεσμα να χειραγωγούν το άθλημα και να οδηγούν μια αθλητική ομοσπονδία σε εξ ορισμού συνεχή εξαπάτηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!!! Καμιά βεβαίωση της ΕΛΟΚ για αυτούς δεν πρέπει να γίνει δεκτή από τη ΓΓΑ, διότι προφανώς ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΟΚ!!!  ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΔΣ ΕΚΠΙΠΤΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ!!!!!!!!!!

Περαιτέρω μου φαίνεται πολύ περίεργο πώς η ΓΓΑ δεν κάνει ένα ερώτημα στο ΣΔΟΕ με τα ονόματα και τις διευθύνσεις των ανωτέρω 1 - 3 - 5 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11  "κυρίων" μαζί με τα ονόματα των συλλόγων τους με το ερώτημα αν έχουν σύμβαση προπονητή με τον δικό τους ή άλλο σύλλογο, πράγμα που θα φαίνεται α) στην τοπική εφορία του συλλόγου, ή β) στη φορολογική δήλωση του καθενός από τους ανωτέρω, και γ) αν αυτό δεν φαίνεται πουθενά, τότε να δώσει στο ΣΔΟΕ το άρθρο μου ΕΛΟΚ-ΓΓΑ: Η Πυραμίδα της Απάτης!  Πώς η ΓΓΑ υποθάλπει μια εκτεταμένη φοροδιαφυγή! , όπου αποδεικνύεται ότι κάνουν σεμινάρια καράτε σε όλη την Ελλάδα και άρα παίρνουν τα λεφτά "μαύρα"!!! Είναι προφανές ότι ΔΩΡΕΑΝ παροχή υπηρεσιών διδασκαλίας σε σεμινάρια δεν υπάρχει με βάση τη φορολογική νομοθεσία! Εδώ στο μαγαζί του γιού σου σε βρίσκουνε και σου λένε "Δουλεύεις μαύρα! Πάρε ένα πρόστιμο"!

Θα μπορούσε επίσης να τους ζητήσει από μια υπεύθυνη δήλωση (να την έχει στα χέρια του) πως όσο ήταν και είναι μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ δεν άσκησαν και δεν ασκούν το επάγγελμα του προπονητή. Αυτή η δήλωση ενυπάρχει μέσα στην δήλωσή τους ότι "δεν υφίσταται για αυτούς κανένα από τα κωλύματα του νόμου 2725/1999 και του άρθρου 9 του καταστατικού της ΕΛΟΚ", την οποία έδωσαν στην ΕΛΟΚ όταν πήραν μέρος στις εκλογές ως υποψήφιοι ΔΣ, και επομένως δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να την ξαναδώσουν!!!


Γενικά, αποδεικνύεται ότι η ΓΓΑ αφήνει πλήρη και εν λευκώ δικαιοδοσία στις ομοσπονδίες να διαχειρίζονται το κάθε άθλημα χωρίς κανένα έλεγχο και παρακολούθηση και για αυτό το λόγο ο Ελληνικός αθλητισμός έχει γίνει βορά των επιτήδειων και των απατεώνων της διαπλοκής, μέρος της οποίας γίνονται και οι πολιτικοί προϊστάμενοι της ΓΓΑ, αλλά και αυτοί οι ίδιοι οι υπάλληλοί της, άλλο που δεν ήθελαν και οι μεν και οι δε!!!


Μεταξύ των εμπλεκομένων στο τεράστιο αθλητικό και οικονομικό σκάνδαλο, δηλαδή μεταξύ των πολιτικών προϊσταμένων της ΓΓΑ και των κομμάτων τους, των υπαλλήλων της ΓΓΑ και των αθλητικών ομοσπονδιών, έχει πλέον αποκατασταθεί ένα τέλμα απόλυτης συνενοχής, αλληλεξάρτησης και αλληλο-εκβιασμού με αποτέλεσμα η Διαφθορά και η Διαπλοκή να διαιωνίζονται αυτόματα! Δηλαδή, ο καθένας από τους τρεις και μόνο με την παρουσία του εξαναγκάζει και τους άλλους δύο να παρανομούν ακριβώς όπως παρανομούσαν πάντα! Ο ρόλος πλέον της ΓΓΑ έχει καθοριστεί στο να συγκαλύπτει αυτό το τεράστιο αθλητικό και οικονομικό έγκλημα!

Μιλάμε για ογκώδες καρκίνωμα στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας με ανεξέλεγκτες μεταστάσεις!!! Μια κατάσταση που μόνο με έναν τρόπο διορθώνεται: Να κλείσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να μεταταχθούν οι υπάλληλοί της σε άλλες υπηρεσίες!!!  Οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να αυτοσυντηρούνται οικονομικά, ειδάλλως να κλείσουν!!! Δεν μπορούμε να πληρώνουμε με ζωές ανθρώπων, που δεν έχουν να φάνε ή δεν έχουν να πάρουν φάρμακα, την κάψα του καθενός να γυμνάζεται!!!  


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα   .