karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 9/8/2021.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Διαδοχικές και καραμπινάτες παρανομίες από τον "χαϊδεμένο" του υφυπουργού πρόεδρο της ΕΛΟ Καρα-λαμόγιων Θεόδωρο Σιετή και το ΔΣ του! Βουτηγμένο στα "κωλύματα" το ΔΣ με αποτέλεσμα να κρέμονται σε μια κλωστή οι αποφάσεις του και η λειτουργία της ΕΛΟ Καρα-λαμόγιων!

 

 Εκκωφαντικά Ηλίθιοι και Πανηλίθιοι στο ΔΣ/ΕΛΟΚ! - Σεμινάριο Καράτε για "ανειδίκευτους" Υφυπουργούς και Γενικούς Γραμματείς Αθλητισμού!

 

 Όχι πείτε μου: Φταίω εγώ τώρα για τη γλώσσα που χρησιμοποιώ για να περιγράψω την απύθμενη "εξυπνάδα σας"?

 Μα καλά, είχατε καραμπινάτα κωλύματα και υπογράφατε υπεύθυνες δηλώσεις ότι δεν είχατε κανένα κώλυμα???

Παίζετε κορώνα-γράμματα τη λειτουργία και την εξέλιξη μιας ολόκληρης ομοσπονδίας???

 

Αφήστε τα μίση,

η ΠΟΠΚ είναι η λύση!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


 9/8/2021 - Ενημέρωση για τους κυρίους Αυγενάκη και Μαυρωτά και Κοινοποιήσεις:

 


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


14/7/2021 - Οι Ηλίθιοι της ΕΛΟΚ και η καραμπινάτη Εκτροπή από τον Σκοπό της με τα "τρελά" Νταν!

 

Η Ιστορία μας αρχίζει από τον Πρώτο Εσωτερικό Κανονισμό της ΕΛΟΚ το 1992!

Θ - Οι παρανομίες της ΕΛΟΚ σχετικά με τα Νταν! (Από το Κεφάλαιο Α των τόμων «Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος!)

 

Ποτέ η ΕΛΟΚ δεν είχε νόμιμο, έγκυρο και εγκεκριμένο Εσωτερικό Κανονισμό!

Η ΕΛΟΚ ιδρύθηκε το 1986 από 19 συλλόγους (τότε αρκούσαν πέντε) με το καταστατικό της προσαρμοσμένο στους κανονισμούς της WUKO, έτσι ώστε να γίνει μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας WUKO (World Union of Karate Organizations), η οποία κάλυπτε παγκοσμίως το "Μοντέρνο Καράτε". Το ιδρυτικό της καταστατικό συντάχθηκε και πληκτρολογήθηκε κάτω από τη δική μου επίβλεψη στο δικό μου γραφείο, επί της οδού Ζαΐμη 38 στα Εξάρχεια, το οποίο γραφείο ήταν και η έδρα της ΕΟΕΚ ΔΩΡΕΑΝ για τα πρώτα πέντε χρόνια που δεν είχε έσοδα! Συνεπώς είμαι σε θέση να γνωρίζω τα πάντα από πρώτο χέρι και τόσο καλά όσο κανένας άλλος!

Η ΕΛΟΚ (τότε ΕΟΕΚ) έγινε αμέσως μέλος της WUKO, διότι μόνον έτσι μπορούσε να ζητήσει την αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ, και έκανε αίτηση στη ΓΓΑ το 1987 για αυτή την αναγνώριση υποβάλλοντας το σχετικό φάκελο. Ο φάκελος έμεινε για τρία χρόνια (!) στο συρτάρι του τότε Διευθυντή Αγωνιστικού Αθλητισμού για «άγνωστους λόγους» και η αναγνώριση έγινε τον Φεβρουάριο του 1990 μετά από πιεστικές παρεμβάσεις των τότε προέδρου Τάκη Μακρή και γεν. γραμματέα Θύμιου Περσίδη.

Η επόμενη κίνηση της ΕΟΕΚ ήταν να διατυπώσει τον Εσωτερικό της Κανονισμό.

Ο Πρώτος, λοιπόν, Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΟΕΚ πέρασε από ΓΣ την 12-9-1992 και πήρε την έγκριση της ΓΓΑ την 9-2-1994, όπως σαφώς γράφεται στο τελευταίο του άρθρο. Με κλικ εδώ η πρώτη σελίδα του Πρακτικού της ΓΣ. Φυσικά ήταν όλος άκυρος, διότι η ΕΟΕΚ ΔΕΝ είχε στιλ καράτε και ως μέλος της Παγκόσμιας WUKO ΧΩΡΙΣ ΣΤΙΛ είχε υποχρέωση να δέχεται ως μέλος της οποιονδήποτε σύλλογο καράτε ό,τι καράτε και αν έκανε χωρίς καμιά ιεραρχία ζωνών. Με δυο λόγια: καρατέκα-άνθρωποι και καρατέκα-μαϊμούδες έπρεπε να ήταν ισότιμοι για την ΕΟΕΚ!

Όλοι οι αυτοαποκαλούμενοι "μεγαλο-δάσκαλοι" Έλληνες καρατέκα είναι υπεύθυνοι για αυτή την ατελείωτη απάτη σε βάρος των μαθητών τους και του καράτε. Όλοι συμμετείχαν ενσυνεί­δητα με κίνητρο αρχικά την ανάσχεση των συλλόγων του Ζαχόπουλου, αλλά στη συνέχεια με κίνητρο τις μαύρες προσωπικές τους εισπράξεις από τις εξετάσεις εγχρώμων (Κύου) και μαύρων (Νταν) ζωνών και ό,τι άλλο είχε να κάνει με την εκμετάλλευση της λεγόμενης "ιεραρχίας", η οποία στην ουσία ήταν και είναι ανύπαρκτη για το μοντέρνο ή αθλητικό καράτε της ΕΛΟΚ!

Και το ότι η ιεραρχία ήταν και είναι ανύπαρκτη για το καράτε της WUKO (και κατά συνέπεια και της ΕΛΟΚ) είναι αυτονόητο, αφού η WUKO ιδρύθηκε το 1975 από κάθε καρυδιάς καρύδι στο καράτε από κάθε χώρα και άρα ΔΕΝ είχε για αυτήν καμιά εφαρμογή και κανένα νόημα οποιαδήποτε ιεραρχία!!!

Επομένως, ο Πρώτος Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΟΕΚ (1994) ήταν άκυρος για τα Νταν για τον λόγο ότι η WUKO ΔΕΝ περιλαμβάνει στους κανονισμούς της τίποτα σχετικό με εξετάσεις Νταν, εξεταστέα ύλη για Νταν και για την ιεραρχία των Νταν! Και με την επόμενη παράγραφο κλείνει ο Πρώτος Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΟΕΚ, όπου φαίνεται και η έγκριση της ΓΓΑ, η οποία είχε και έχει μαύρα μεσάνυχτα για το τι είναι τα Νταν:

 

 

Και η απάτη των Νταν σε βάρος των αθλητών και των συλλόγων συνεχίστηκε!

 

Στο χρονικό διάστημα από το 1994 μέχρι το 2000 συνέβησαν τα εξής:

1) ο Γιώργος Γερόλυμπος «κατέλαβε» με «δικούς του» συλλόγους την απόλυτη κυριαρχία στην ΕΟΕΚ και την μετέτρεψε σε προσωπική του επιχείρηση με την ανοχή της ανίκανης να καταλάβει και να αντιδράσει ΓΓΑ, ανοχής που οφειλόταν και σε πιθανή διαπλοκή των αρμόδιων υπαλλήλων και διευθυντών της!

2) παρεμβλήθηκαν χρονικά τα αποτελέσματα των παράλληλων δικαστηρίων ΕΛΟΚ κατά ΠΟΠΚ με την Απόφαση 72/11.1.1996 του Πρωτοδικείου Αθηνών υπέρ της ΠΟΠΚ και την Απόφαση 3914/11.5.2000 του Εφετείου Αθηνών πάλι υπέρ της ΠΟΠΚ.

 

Ο Δεύτερος Εσωτερικός Κανονισμός, ψηφίστηκε σε ΓΣ την 10-8-2000 και δεν φέρει την ημερομηνία έγκρισής του από τη ΓΓΑ ως κατωτέρω στην τελευταία του παράγραφο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν εγκρίθηκε ποτέ:

 

 

Όπως και να έχει το πράγμα είναι προφανές ότι ο Δεύτερος αυτός Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΟΕΚ ήταν ΑΚΥΡΟΣ ως προς τα Νταν για τρεις λόγους:

1) λόγω του ότι η WUKO/WKF ΔΕΝ περιλαμβάνει στους κανονισμούς της τίποτα σχετικό με την ιεραρχία των Νταν,

2) λόγω και της Απόφασης 3914/11.5.2000, που κρίνει τελεσίδικα ότι μόνον η ΠΟΠΚ καλύπτει αποκλειστικά το Παραδοσιακό Καράτε από το 1995, και

3) λόγω μη έγκρισής του από τη ΓΓΑ!!!

Αυτός, όμως, ο Δεύτερος Εσωτερικός Κανονισμός μπήκε σε εφαρμογή από την ΕΟΕΚ την επομένη της έγκρισής του από την ΓΣ/ΕΟΕΚ, δηλαδή την 11-8-2000 και προφανώς ήταν άκυρος και η ΕΟΕΚ παρανομούσε κατά την εφαρμογή του από την 11-8-2000!

Συνεπώς, από το 2000 η ΕΟΕΚ λειτουργούσε με παράνομο Εσωτερικό Κανονισμό, ενώ ταυτόχρονα στη ΓΓΑ οι αρμόδιοι υπάλληλοι και διευθυντές κοιμόνταν με τα τσαρούχια!

 

 Ο Τρίτος Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΛΟΚ (κάποτε άλλαξε το όνομά της από ΕΟΕΚ σε ΕΛΟΚ) εγκρίθηκε από ΓΣ την 21-9-2009, υποβλήθηκε στη ΓΓΑ για έγκριση, αναπέμφθηκε από τη ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ με το σχετικό 13929/26-3-2009 και την παρατήρηση να χωριστούν τα κεφάλαιά του, ώστε να ελεγχθούν και εγκριθούν αυτοτελώς, και ΔΕΝ ξανα-υποβλήθηκε ΠΟΤΕ από την ΕΛΟΚ για έγκριση στη ΓΓΑ, όπως θα δούμε και πιο κάτω!!! Πιθανόν κάποιος εκεί στη ΓΓΑ μπορεί να είδε επίσης ότι και ο προηγούμενος δεν είχε εγκριθεί από την ΓΓΑ! Η επόμενη τελευταία παράγραφος του Τρίτου Εσωτερικού Κανονισμού της ΕΛΟΚ πλέον δεν ανέφερε ποτέ την έγκρισή του από τη ΓΓΑ: 

 

 

Συνεπώς, και ο Τρίτος Εσωτερικός Κανονισμός ήταν άκυρος για τρεις λόγους:

1) λόγω του ότι η WUKO/WKF ΔΕΝ περιλαμβάνει στους κανονισμούς της τίποτα σχετικό με την ιεραρχία των Νταν,  

2) λόγω της τελεσίδικης Απόφασης 3914/11.5.2000 του Εφετείου υπέρ της ΠΟΠΚ βάσει της οποίας το παραδοσιακό καράτε ανήκει στην ΠΟΠΚ, αλλά και λόγω της αμετάκλητης Απόφασης 110/29.1.2003 του Αρείου Πάγου υπέρ της ΠΟΠΚ για τον ίδιο λόγο, και

3) λόγω μη έγκρισής του από τη ΓΓΑ!!!

Επομένως, από το 2000 μέχρι το 2017, επί 17 συνεχή χρόνια, η ΕΛΟΚ λειτουργούσε με παράνομο Εσωτερικό Κανονισμό, ενώ ταυτόχρονα στην εποπτεύουσα τις αθλητικές ομοσπονδίες ΓΓΑ οι αρμόδιοι υπάλληλοι, διευθυντές και πολιτικοί προϊστάμενοι κοιμόνταν με τα τσαρούχια!

 

Ο Τέταρτος Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΛΟΚ πέρασε από τη ΓΣ την 6-2-2016 και υποβλήθηκε στη ΓΓΑ για έγκριση πολύ καθυστερημένα με τα έγγραφα της ΕΛΟΚ 805/30-6-2016 και 268/14-3-2017 και μόνο επειδή τα άρθρα moy για αυτόν τον Εσωτερικό Κανονισμό και για τις εξετάσεις Νταν στο www.karate.gr ανησύχησαν τον Γερόλυμπο και την ΓΓΑ, διότι και αυτή φέρει βαρύτατες ευθύνες, αφού άφηνε επί 17 χρόνια να λειτουργεί μια αθλητική ομοσπονδία, την οποία εποπτεύει, χωρίς Εσωτερικό Κανονισμό.

Επομένως, επί 17 χρόνια η ΕΛΟΚ λειτουργούσε χωρίς εγκεκριμένο Εσωτερικό Κανονισμό και το 2016 ο Εσωτερικός της Κανονισμός είχε την εξής τελευταία παράγραφο:

 

 

Συνεπώς, και ο Τέταρτος Εσωτερικός Κανονισμός ήταν άκυρος για τρεις λόγους:

1) λόγω του ότι η WUKO/WKF ΔΕΝ περιλαμβάνει στους κανονισμούς της τίποτα σχετικό με την ιεραρχία των Νταν,

2) λόγω της τελεσίδικης Απόφασης 3914/11.5.2000 του Εφετείου υπέρ της ΠΟΠΚ ΠΟΠΚ βάσει της οποίας το παραδοσιακό καράτε ανήκει στην ΠΟΠΚ, αλλά και λόγω της αμετάκλητης Απόφασης 110/29.1.2003 του Αρείου Πάγου υπέρ της ΠΟΠΚ για τον ίδιο λόγο, και

3) λόγω μη έγκρισής του από τη ΓΓΑ!!!

 

Απόδειξη του ότι ο Τρίτος και Τέταρτος Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΛΟΚ δεν είχαν την έγκριση της ΓΓΑ αποτελούν οι επόμενες δύο επιστολές της ΓΓΑ προς τον σύλλογο του Τάσου Πανουσόπουλου, που έκανε σχετικό ερώτημα (χρειάστηκαν ΔΥΟ επιστολές για να γράψουν οι αρμόδιοι ένα απλό πράγμα!):

1) Η από 1-4-2016 επιστολή της ΓΓΑ προς Αναστάσιο Πανουσόπουλο, που λέει ότι ο Εσωτερικός Κανονισμός του 2009 επιστράφηκε τότε στην ΕΛΟΚ για διορθώσεις, ενώ το 2016 δεν υποβλήθηκε κανένας Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΛΟΚ για έγκριση από τη ΓΓΑ

2) Η από 21-4-2016 επιστολή της ΓΓΑ προς Αναστάσιο Πανουσόπουλο, που λέει ότι αυτός του 2009 ποτέ δεν επανυποβλήθηκε για έγκριση! (Πράγμα που οι απέφυγαν ή ξέχασαν να γράψουν στην πρώτη τους επιστολή!)

Τελικά, από τον Τέταρτο Εσωτερικό Κανονισμό της ΕΛΟΚ, που κατατέθηκε προς έγκριση καθυστερημένα, εγκρίθηκαν από τον ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό δύο του Κεφάλαια (το ένα ήταν για τα Νταν!) με δύο χωριστές αποφάσεις την 13/12/2017.

 

Εκ των ανωτέρω προκύπτουν δύο τεράστιες παρανομίες για τον Γερόλυμπο, την ΕΛΟΚ και όλα της τα διοικητικά συμβούλια με την ανοχή πάντα της «κοιμωμένης» ΓΓΑ:

Για τον Πρώτο Εσωτερικό Κανονισμό της ΕΛΟΚ του 1994 μέχρι την 30/1/1995 και όσον αφορά στα Νταν, την ιεραρχία και ότι προκύπτει από αυτά όλα είναι παράνομα:

1) από την ίδρυσή της ΕΛΟΚ μέχρι σήμερα λόγω αντίφασης με τους κανονισμούς της WUKO/WKF και

2) από το 1995, που ιδρύθηκε η ΠΟΠΚ, μέχρι σήμερα λόγω παράβασης των αποφάσεων των δικαστηρίων της ΕΛΟΚ με την ΠΟΠΚ!

 

Για όλους τους επόμενους Εσωτερικούς Κανονισμούς της ΕΛΟΚ, από τον Εσωτερικό Κανονισμό του 2000, όλα είναι παράνομα μέχρι σήμερα λόγω:

1) αντίφασης με τους κανονισμούς της WUKO/WKF,

2) παράβασης των αποφάσεων των δικαστηρίων της ΕΛΟΚ με την ΠΟΠΚ, και

3) μη έγκρισης του κάθε Εσωτερικού Κανονισμού από τη ΓΓΑ!!!

 

Άμεση συνέπεια της ανυπαρξίας Εσωτερικού Κανονισμού εκτός από τις παράνομες εξετάσεις για Νταν και τις εισπράξεις των σχετικών παραβόλων είναι προφανώς και οι συνθέσεις των Δικαστικών Επιτροπών, οι τιμωρίες συλλόγων και ατόμων από αυτές και κάθε τι άλλο που ορίζεται από τους μη εγκεκριμένους ή/και παράνομους Εσωτερικούς Κανονισμούς της ΕΛΟΚ! Σε όλα αυτά ας προστεθεί και το ότι δεν υπάρχει δημοσιευμένος από την ΕΛΟΚ κατάλογος-μητρώο των Μαύρων Ζωνών Νταν που έχει ή ίδια εκδώσει, πράγμα που αποδεικνύει το ότι πρόκειται για μια βρώμικη δουλειά που γίνεται στα κρυφά και μουλωχτά, ώστε να κρύβονται εύκολα η παρανομία, οι εύνοιες και οι μαύρες εισπράξεις!!!

Ο Τέταρτος και τελευταίος σε ισχύ Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΛΟΚ άρχισε να εγκρίνεται κατά τμήματα από τη ΓΓΑ από την 13/12/2017 και ισχύει ακόμα μέχρι σήμερα με πληθώρα λαθών και παρανομιών με κυριότερη την Εκτροπή της ΕΛΟΚ εκ του Σκοπού της!

 

Ο τωρινός Πέμπτος Εσωτερικός Κανονισμός Απονομής Κύου/Νταν της ΕΛΟΚ ψηφίστηκε στην αμφιλεγόμενη για την ισχύ της Γενική Συνέλευση της 18/7/2021 και μάλλον έχει πάρει το δρόμο του για έγκριση από τη ΓΓΑ! Με προοπτική την ακύρωση της ΓΣ των εκλογών της 29/5/2021 δεν τον βλέπω να έχει μέλλον! Από την άλλη μεριά, ακόμα και να έχει μέλλον ήδη περιλαμβάνει στοιχεία, που αποδεικνύουν την Εκτροπή της ΕΛΟΚ από το Σκοπό για τον οποίο είχε πάρει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση με αποτέλεσμα, αν εγκριθεί, τότε ... η ΕΛΟΚ να μην έχει μέλλον!!!

Ο τελευταίος αυτός Εσωτερικός Κανονισμός ΔΕΝ έχει εγκριθεί από τη ΓΓΑ και οι Ηλίθιοι τον εφάρμοσαν ήδη σε απονομές Νταν, πράγμα που αποδεικνύει πόσο υπολογίζουν τους Εσωτερικούς Κανονισμούς και πού έχουν γραμμένη τη ΓΓΑ, ενώ ταυτόχρονα σημαίνει ότι η εφαρμογή του είναι άκυρη!

 

Τους Ηλίθιους, που καταστρέφο0υν το καράτε και την ομοσπονδία πουλώντας εν ψυχρώ άχρηστα Νταν σε κορόιδα για να εισπράξουν 60-65 χιλιάδες ευρώ και αυτά μαύρα και παράνομα, τους βλέπετε πιο κάτω:

 

 

 14/7/2021 - Νέα Φρούτα από τη Διοίκηση Α-Σιετή: Το Παράβολο των Νταν και οι ακόμα 46!

 

"Τσόντα" της 14/7/21 στην ανακοίνωση της 8/7/21 για την κατάταξη των Νταν πρόσθεσε ΜΕΤΆ τα αποτελέσματα ο Α-Σιετής: ζητάει παράβολα για την κατάταξη των Νταν, πράγμα που δεν είχε ανακοινωθεί στην πρώτη ανακοίνωση της Ειδικής Επιτροπής και ούτε τώρα ανακοινώνεται με συγκεκριμένα ποσά, αλλά είχε "προωθηθεί" στο "μιλητό" προς τους ενδιαφερόμενους!!!

(τηλεφωνήτριες: ... Μπίκας, Κραββαρίτης, Χρήστου, Μητρόπουλος, Φυλακτός, κτλ)

"Πάγκο λαϊκής αγοράς" κάνατε την ΕΛΟΚ!

 "Διαλιέχτε-διαλέχτιε, των 15 τρία τάληρα!" για κάθε Νταν και μέχρι "όσα μαζεμένα" ήθελε να πάρει ο καθένας!!!

Στην ΕΛΟΚ αυτή, λοιπόν, δίνετε Νταν-Σκουπίδια σε "τελικά" 142 βλήματα στις 8/7/21 και ανασκευάζετε κατά 46 αυτή την "τελική κατάταξη" δίνοντας τελικά Νταν-Σκουπίδια σε 188 βλήματα στις 14/7/21!!!

Έχετε πλέον περάσει στην Ιστορία και οι επάνω σαν Διοικητικό Συμβούλιο και οι κάτω σαν "Ειδική Επιτροπή Κατάταξης Νταν ΕΛΟΚ"

 "Διαλιέχτε-διαλέχτιε, των 15 τρία τάληρα!" για κάθε Νταν και μέχρι "όσα μαζεμένα" ήθελε να πάρει ο καθένας!!!

"Πάγκο λαϊκής αγοράς" κάνατε την ΕΛΟΚ!

 

 Και αναρωτιέμαι ο φουκαράς! Μήπως είναι καλύτερα να διοικεί ο ... Γερόλυμπος παρά ο ... "Α-Σιετής & Σία"??? 

 


Κ - Εκτεταμένη εγκληματική εκμετάλλευση αθλητών και συλλόγων με καραμπινάτη φοροδιαφυγή σε πρώτη φάση των παράνομων παρα-ομοσπονδιών και των προπονητών/δασκάλων από τις εισπράξεις των παραβόλων για τις εξετάσεις ψεύτικων ΝΤΑΝ! (Από το Κεφάλαιο Α των τόμων «Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος!)

 

Με βάση το χωρίς Νταν και ιεραρχία καράτε της WKF και τις ανωτέρω αναφερόμενες αποφάσεις των δικαστηρίων στον δικαστικό αγώνα ΕΛΟΚ κατά ΠΟΠΚ, οι οποίες όπως είπαμε αποφαίνονται υπέρ της ΠΟΠΚ και αποτελούν πλέον ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ για τη χώρα μας, η ΠΟΠΚ είναι η μοναδική Ελληνική ομοσπονδία που καλύπτει το Παραδοσιακό Καράτε από το 1995!

Επειδή η ΕΛΟΚ δεν μπορούσε να περιλάβει στο καταστατικό της ονομαστικά την κάλυψη των τεσσάρων παραδοσιακών στιλ, αφού τέτοιος όρος δεν υπάρχει στο καταστατικό της Παγκόσμιας WKF, αλλά και επειδή ήδη είχε χάσει στα δικαστήρια με την ΠΟΠΚ το δικαίωμα των παραδοσιακών στιλ, επινοήθηκε η παράλληλη λειτουργία άτυπων παρα-ομοσπονδιών Σότοκαν, Γουάντο-ρίου, Σίτο-ρίου και Γκότζου-ρίου και άλλων Στιλ-Μαϊμούδων χωρίς νομικές και φορολογικές νομιμοποιήσεις, δηλαδή μιλάμε για περί τις είκοσι "παράνομες οργανώσεις για ξέπλυμα εσόδων από παράνομες δραστηριότητες".

Η ΔΟΕ αναγνώρισε το 1993 σε σύνοδό της την ITKF ως την παγκόσμια ομοσπονδία που καλύπτει το "παραδοσιακό καράτε" και την WKF ως την παγκόσμια ομοσπονδία που καλύπτει το "μοντέρνο καράτε"! Η ITKF, όμως, ήταν συνέχεια των παραδοσιακών στιλ καράτε και διατήρησε την αξιολόγηση της τεχνικής κατάρτισης των ασχολουμένων με βάση τα παραδοσιακά στιλ και τους βαθμούς ιεραρχίας τους τα Νταν, ενώ η WKF, της οποίας μέλος είναι η ΕΛΟΚ, γεννήθηκε στην ουσία από το μηδέν το 1975 και δεν είχε καμιά παράδοση στιλ καράτε και αξιολόγησης μαύρων ζωνών (Νταν), δηλαδή δεν είχε Νταν, όπως ακριβώς δεν έχει και σήμερα.

Η παγκόσμια WKF, λοιπόν, ως αρμόδια για το μοντέρνο καράτε ή "σπορ-καράτε" δεν έχει στιλ καράτε και αξιολόγηση μαύρων ζωνών (Νταν), πράγμα που αποδεικνύεται και από τη ανυπαρξία σχετικών κανονισμών διδασκόμενης ύλης και εξετάσεων, και συνεπώς η ελεγχόμενη ΕΛΟΚ ως μέλος της WKF επίσης δεν μπορεί να έχει στιλ καράτε και τεχνική αξιολόγηση μαύρων ζωνών (Νταν)!

Αυτό το γεγονός είχε εντοπιστεί και κατανοηθεί από τα διοικητικά συμβούλια του 1990 (μέλος των οποίων ήμουν και εγώ) και είχαμε αποφασίσει σε βάθος χρόνου 2 ετών να αποσυνδέσουμε το καράτε της ΕΛΟΚ (τότε ΕΟΕΚ) από τα παραδοσιακά στιλ. Με την επικράτηση, όμως, του Γερόλυμπου στην ΕΟΕΚ από το 1994 η προηγούμενή μας απόφαση περί αποσύνδεσης του καράτε της ΕΟΕΚ από τα Νταν αντιστράφηκε και εφαρμόστηκε ακριβώς το αντίθετο, μόνο που, ελλείψει της έννοιας των Νταν στους κανονισμούς της παγκόσμιας, δημιουργήθηκαν "εικονικές ψευδο-ομοσπονδίες" δήθεν "ψευδο-παραδοσιακών στιλ", οι οποίες με δικές τους πλέον ανύπαρκτες νομικά και φορολογικά, και άρα παράνομες, οργανώσεις έβαλαν σε εφαρμογή την αξιολόγηση των καρατέκα με ψευδο-ντάν. Με τα χρόνια η ΕΛΟΚ αποθρασύνθηκε και έχει πλέον εγκαθιδρύσει μηχανισμό ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ εξετάσεων για Νταν και από την ΕΛΟΚ, έχει καθορίσει ακόμα και εξεταστέα ύλη με εξέταστρα σε ευρώ για την παράνομη αυτή δραστηριότητά της, ενώ για κάθε εξεταζόμενο για Νταν από την ΕΛΟΚ αποτελεί προϋπόθεση η κτήση του ίδιου Νταν από κάποια ψευδο-ομοσπονδία κάποιου ψευδο-στιλ με αποτέλεσμα ο κάθε αθλητής να πληρώνει διπλά τα Νταν που παίρνει: μια φορά για τους απατεώνες ψευτο-δάσκαλους καράτε και μια φορά για την τσέπη του Γερόλυμπου!

Η στυγνή εκμετάλλευση των αθλητών και των συλλόγων από την ΕΛΟΚ, από τις ψευδο-ομοσπονδίες των ψευδο-στύλ και από τους ανήθικους, εκβιαστές και εκμεταλλευτές "μεγαλο-δασκάλους" απομυζά από τους αθλητές 100-500 ευρώ για κάθε Νταν από τις ψευδο-ομοσπονδίες και άλλα τόσα 100-600 ευρώ από την ΕΛΟΚ ... για το ίδιο Νταν!!!


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!


 Και εγένετο η Πυραμίδα της Απάτης των ψευδο-Νταν!

 

Ο Γερόλυμπος, λοιπόν, εγκαθίδρυσε την "Πυραμίδα της Απάτης των Νταν" δια μέσου των επόμενων Ψευδο-ομοσπονδιών:

1α - Shito-ryu υπό μορφή συλλόγου με την επωνυμία «Οργάνωση Σίτο-ρίου Καράτε» και με επικεφαλής αρχικά τους Γιώργο Τσόγκα και Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο, η οποία οργάνωση έκλεισε.

1β – KOI-Hellas = Kobe Osaka International Hellas = Σίτο-ρίου δεύτερης γενιάς με επικεφαλής τον Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο υπό την διεθνή παρόμοια οργάνωση του Τόμυ Μόρις «Kobe Osaka International», η οποία και αυτή έκλεισε.

1γ - ISSO = International Shito-ryu Shotokan Organization = προσωπική ομοσπονδία του Γερόλυμπου με επικεφαλής αρχικά τον Κέιβαν Γκάζι δήθεν για το Σότοκαν στην Ελλάδα και τον γιό του Ντάριο Γκάζι στην Αγγλία και τον Παναγιώτη Χονδροματίδη για το Σίτο-ρίου, μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ, και στη συνέχεια τον ίδιο τον Γερόλυμπο και τη γυναίκα του Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, η οποία ανακαλύφθηκε από αντιδίκους του με αποτέλεσμα και αυτή να κλείσει πρόσφατα για να μην χάσει ο Γερόλυμπος το δικαίωμα του μέλους στην ΕΟΕ.

2 - SKIF-Hellas = Shotokan Karate International - Hellas = με επικεφαλής τους Νικήτα Ζαρουχλιώτη και Κέιβαν Γκάζι.

3 - Shotokan = με επικεφαλής τους Γιώργο Μπίκα, Άρη Κραββαρίτη, Κώστα Γκουβούση και Τετσούο Οτάκε.

4 – Wado Karate Union = με επικεφαλής τους Χρήστο Μπουλούμπαση και Γρηγόρη Βόβλα.

5 – International Goju-ryu Hellas = με επικεφαλής τον Πέτρο Πάση.

6 - Kyokushinkai - με επικεφαλής τον Γιάννη Στεφάνου Γιώργο Κοσμίδη.

7 – Shinkyokushinkai – με επικεφαλής τον Γιώργο Κοσμίδη

8 – Και άλλες πολλές και ατελείωτες μαϊμουδο-ομοσπονδίες!

 

Η Πυραμίδα της Απάτης των Νταν

 

1 - Γερόλυμπος

2 - Οι Αρχηγοί των Στιλ

3 - Υψηλόβαθμοι "Δάσκαλοι" καράτε

4 - Χαμηλόβαθμοι προπονητές καράτε συλλόγων

5 -Αθλητές και Γονείς: τα κορόιδα της Μεγάλης Βάσης

 

 Το κάθε επίπεδο (1-2-3-4-5) της ανωτέρω Πυραμίδας της Απάτης των Νταν αφήνεται να πιαστεί κορόιδο από το ανώτερο επίπεδο για να κερδίσει το προνόμιο να πιάνει κορόιδα το κατώτερό του επίπεδο, όταν η ΕΛΟΚ ΔΕΝ είχε στιλ και ΔΕΝ είχε Νταν!

 

Παρατήρηση: Από ότι βλέπουμε με κλικ εδώ, κάθε μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ ή Τεχνικής Επιτροπής ήταν αρχηγός και σε μια δική του ψευδο-ομοσπονδία, σήμα κατατεθέν της "Δομής και Ιεραρχίας της Εγκληματικής Οργάνωσης" για την εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ και του Καράτε!!!

 

Με το μπάχαλο των συστηματικών αρπαχτών των "δασκάλων του καράτε της ΕΛΟΚ" δίνονταν από οποιονδήποτε διπλώματα χωρίς κανένα αντίκρυσμα και χωρίς καμιά αξιόπιστη αξιολόγηση όπως τα επόμενα:

Δίπλωμα Νταν της ΕΛΟΚ με αριθμό ανύπαρκτου Μητρώου Α2663 με υπογραφές Μπουλούμπαση και Ποντίδας, από τους οποίους αργότερα αφαιρέθηκε η φίλαθλη ιδιότητα για 18 μήνες (περήφανοι αυτοί που έχουν διπλώματα με την υπογραφή των τιμωρημένων με τόσο σοβαρή τιμωρία αντιαθλητικής συμπεριφοράς!)! Και αυτό κατά πλήρη γνώση της ανίκανης και άχρηστης ΓΓΑ, η οποία, ενώ εποπτεύει τις ομοσπονδίες, κάνει την ανήξερη ή κοιμάται με τα τσαρούχια σε σχέση με τις παρανομίες της ΕΛΟΚ!

 

Δίπλωμα Νταν της ISSO, ιδιωτικής ομοσπονδίας-μαϊμούς τών Γερόλυμπου-Ποντίδας με έδρα το ... Δουβλίνο, που πούλαγε διπλώματα στο ... Μοναστηράκι!!! Και αυτό κατά πλήρη γνώση της ανίκανης και άχρηστης ΓΓΑ, η οποία, ενώ εποπτεύει τις ομοσπονδίες, κάνει την ανήξερη ή κοιμάται με τα τσαρούχια σε σχέση με τις παρανομίες της ΕΛΟΚ!

 

Η προσωπική ομοσπονδία Γουάντο-ρίου του επί χρόνια προέδρου της ΕΛΟΚ Χρήστου Μπουλούμπαση, που έδινε διπλώματα Γουάντο-ρίου της προσωπικής του επιχείρησης και έκανε και αγώνες σε ΔΩΡΕΑΝ δημόσια στάδια της ΓΓΑ, στους οποίους αγώνες έδινε μετάλλια στους αθλητές με το σήμα της ΕΛΟΚ, πληρωμένα από την ΕΛΟΚ, ενώ τα χρήματα των εισπράξεων των αγώνων τα μοιραζόταν με τον Γερόλυμπο!!! Και αυτό κατά πλήρη γνώση της ανίκανης και άχρηστης ΓΓΑ, η οποία, ενώ εποπτεύει τις ομοσπονδίες, κάνει την ανήξερη ή κοιμάται με τα τσαρούχια!

 

Αυτό σημαίνει ότι η όλη απάτη των δήθεν «παραδοσιακών στιλ» παράλληλα με την ΕΛΟΚ στήθηκε εν γνώσει όλων και με σκοπό την εξουσία στο χώρο του καράτε και την απολαβή παράνομων κερδών και μαύρου χρήματος από τις εξετάσεις εγχρώμων και μαύρων ζωνών.

Και ο όλος μηχανισμός στήθηκε με τη διπλή απάτη να απαιτεί η ΕΛΟΚ να δίνουν εξετάσεις οι ενδιαφερόμενοι για μαύρες ζώνες Νταν στην ΕΛΟΚ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ έχουν πάρει με εξετάσεις το ίδιο Νταν από τις παρα-ομοσπονδίες των παράνομων στιλ. Και οι αθλητές και οι γονείς πληρώνουν ΔΙΠΛΑ ΤΑ ΝΤΑΝ εκβιαζόμενοι επί είκοσι πέντε χρόνια! Και τα Νταν αυτά τα έχουν επιβάλει εκβιαστικά, διότι ζητούνται ως προϋποθέσεις για την παρακολούθηση των σχολών προπονητών!

Το θράσος τους, όμως, έχει ξεπεράσει κάθε όριο, διότι για να "αρμέξουν" ακόμα περισσότερο αθλητές, γονείς, συλλόγους, αλλά και το Κράτος, οι συνεργαζόμενοι απατεώνες της ΕΛΟΚ και των παρα-ομοσπονδιών (στο ΔΣ της ΕΛΟΚ ήταν οι αρχηγοί των δήθεν στιλ) θέτουν τους παράνομους αγώνες των στιλ, που είναι ιδιωτικής πρωτοβουλίας, να τους διοργανώνουν δικοί τους σύλλογοι δήθεν "υπό την αιγίδα" της ΕΛΟΚ, ώστε να εκμεταλλεύονται τις διευκολύνσεις προνομίων ΔΩΡΕΑΝ παροχής εγκαταστάσεων και σταδίων από το Κράτος στην ΕΛΟΚ οι παρα-ομοσπονδίες (κοινώς παραμάγαζα) των κρυφών "οργανώσεών" τους.

 

Σήμερα με τη Νέα Διοίκηση του Α-Σιετή, τη θέση του Γερόλυμπου έχουν πάρει οι σκληροπυρηνικοί αντίπαλοί του χωρίς να αλλάξει τίποτα για τους αθλητές και τους συλλόγους, αλλά ακόμα και παλιές υποτιθέμενες εξετάσεις να έχουν αντικατασταθεί από τα ... δι' αλληλογραφίας Νταν έναντι πληρωμής και μόνο διατηρουμένης αναλοίωτης της ... αιωνόβιας αρπαχτής!!!)

 

Η Νέα Πυραμίδα της Απάτης των Νταν

 

1 - ΚΙΜΕ/Σιετής

2 - Οι Αρχηγοί των Στιλ

3 - Υψηλόβαθμοι "Δάσκαλοι" καράτε

4 - Χαμηλόβαθμοι προπονητές καράτε συλλόγων

5 -Αθλητές και Γονείς: τα κορόιδα της Μεγάλης Βάσης

 

 Το κάθε επίπεδο της ανωτέρω σημερινής Πυραμίδας της Απάτης των Νταν αφήνεται να πιαστεί κορόιδο από το ανώτερο επίπεδο για να κερδίσει το προνόμιο να πιάνει κορόιδα το κατώτερό του επίπεδο, όταν η ΕΛΟΚ ΔΕΝ έχει στιλ και ΔΕΝ έχει Νταν!

 

Όλες οι ανωτέρω εξωφρενικές απάτες παραμένουν σε πλήρη λειτουργία ακόμα και σήμερα υπό την πίεση των «δασκάλων» του καράτε, που περιστοιχίζουν τον Α-Σιετή και τον κρατάνε στην εξουσία, πάντα δέσμιο στις απαιτήσεις τους!!!

Αυτό δεν είναι υγιής αθλητισμός! Αυτό είναι, καλύτερα να μην γράψω τη λέξη, που ήδη ξέρετε!!!

 

 Συνεπώς, σήμερα μιλάμε για την Επέλαση των Ηλίθιων με τις τυμπανοκρουσίες των Πανηλίθιων!

(Προς Θεού, μην πάει το μυαλό σας στην ... ΓΓΑ!)

 

(Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήσατου, Γιώργος Κελάλης, Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Γιάννης Γιαννέλης, Περικλής Κανέλλης, Παρασκευάς Ανδρεανίδης, Νίκος Ζάχος, Μάνος Αρβανίτης, Μάριος Σιταράς, Δημήτρης Μακρής, Μίλτος Παπαδημητρίου)

 

Κύριοι Αυγενάκη και Μαυρωτά: Τον χώρο του καράτε τον λυμαίνεται η ίδια Πυραμίδα της Απάτης από το 1995 μέχρι σήμερα και η ΓΓΑ είναι ανίκανη, άχρηστη και αδιάφορη να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, που κατατρώγει το άθλημα!

Και αυτό διότι την ΕΛΟΚ εικονικά την διοικεί το ΔΣ αυτής, ενώ στην πραγματικότητα και μέσω της εξάρτησης του ΔΣ από τις ψήφους των συλλόγων, που ανήκουν στους προπονητές, στην πραγματικότητα την διοικούν οι "δάσκαλοι" των προπονητών ή "παλαιοί προπονητές" υποχείριο των οποίων είναι το κάθε ΔΣ για ψηφοθηρικούς λόγους!

Η ΕΛΟΚ πρέπει να κλείσει, διότι έχει αμαρτωλό παρελθόν και διότι έχει εκτραπεί από τον Σκοπό της όλα τα προηγούμενα χρόνια, όταν εσείς στη Γραμματεία κοιμόσασταν! Και αυτό συμβαίνει και σήμερα!

Η καραμπινάτη εκτροπή εκ του Σκοπού της είναι ήδη ανηρτημένη στο site της (φωτό), όπου δηλώνει ότι εξασκεί συγκεκριμένα στιλ καράτε και διενεργεί εξετάσεις σε αυτά, πράγμα που δεν δημοσιεύεται στο site της Παγκόσμιας WKF ούτε περιλαμβάνεται στο Σκοπό της, για το καράτε της οποίας WKF δώσατε την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση στην ΕΛΟΚ το 1990!

Καλό θα ήταν να ενημερωθείτε για τις … «πατάτες», που κάνει καθημερινά η ανίκανη, αλλά ευνοούμενη από εσάς για να εκλεγεί και διοικήσει, νέα διοίκηση στην ΕΛΟΚ! Καλό θα ήταν, επίσης, να αποκτήσει η ΓΓΑ και κάποιον ειδικό στο καράτε, έστω και τριάντα (30) χρόνια μετά από την αναγνώρισή του, μια και όλοι στη ΓΓΑ νομίζετε ακόμα ότι το καράτε είναι … κινέζικο ποδήλατο με … μπαταρία, που … πατάει πετάλι μόνο του!!!


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!


 Δεν αποτελεί, όμως, μόνο ο Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΛΟΚ εκτροπή από το Σκοπό της,

 αλλά και το ίδιο το Καταστατικό των Απατεώνων και Ηλιθίων!

 

Οι Απατεώνες της ΕΛΟΚ είχαν τροποποιήσει το Καταστατικό της από το 2009:

περιλαμβάνοντας, όπως βλέπετε, παράνομα και άλλα αθλήματα σε αυτό:

Και μόνο η προσθήκη άλλων αθλημάτων στο ήδη εγκεκριμένο, πράγμα που σημαίνει "παγωμένο" ως προς τον Σκοπό, από την ΓΓΑ Καταστατικό σημαίνει αυτόματη Εκτροπή εκ του Σκοπού για τον οποίο ενεκρίθει και άρα αυτόματη αφαίρεση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης!

Αλλά εκεί στη ΓΓΑ κοιμόσαστε όλοι με τα τσαρούχια, αφού επί 12 χρόνια αυτά δεν τα βλέπετε!!! Μήπως βλέπατε τις 8-9 ομοσπονδίες-μαϊμούδες το 2014? Εγώ σας υπέδειξα ότι ήταν μαϊμούδες και τους αφαιρέσατε την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση!!! Μήπως αντιμετωπίσατε τα αναβολικά, που λυμαίνονται τον αθλητισμό? Μήπως αντιμετωπίσατε τη βία, που δολοφωνεί κάθε τόσο νέους φιλάθλους???

Η σημερινή διοίκηση της ΕΛΟΚ τροποποίησε το Καταστατικό και αφαίρεσε από το Άρθρο 3 §ε τα άλλα αθλήματα! Οι σημερινοί το είδανε το λκάθος, που φωνάζω 10 χρόνια! Αλλά δεν "είδανε" ότι η τροποποίηση θα ακυρωθεί, αφού το Νέο ΔΣ θα εκπέσει λόγω βλακείας, και άρα θα ακυρωθούν όλες οι αποφάσεις του, επομένως και αυτή της τροποποίησης του Καταστατικού! Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει το Καταστατικό του 2009 με το ανωτέρω Άρθρο 3 §ε, που οδηγεί την ΕΛΟΚ εκτός Σκοπού και άρα η ΕΛΟΚ πρέπει να κλείσει!!!

Βεβαίως αυτοί οι Ηλίθιοι και Πανηλίθιοι στην τωρινή Τροποποίηση εχουν βάλει άλλα παράνομα στοιχεία, που οδηγούν την ΕΛΟΚ και πάλι εκτός Σκοπού! Τόσο Ηλίθιοι και Πανηλίθιοι είναι!!!


 Το "πληρωμένο" μπακαλόχαρτο "Νταν της ΕΛΟΚ" ως Βαθμός Νταν Καράτε!

 

Το θαύμα της πλούσιας ελληνικής γλώσσας μας παρέχει όλες τις ευκολίες και τις δυνατότητες να περιγράψουμε μονολεκτικά με ακρίβεια και σαφήνεια την πραγματική αξία ενός αντικειμένου εξ ού και η αξία, που αποδίδεται εκ των πραγμάτων στο Δίπλωμα Νταν της ΕΛΟΚ!

 

Εισαγωγή για τους αρχάριους:

«Στιλ Καράτε», για να μαθαίνετε οι Άσχετοι, σημαίνει «Σχολή Καράτε» και «Σχολή Καράτε» σημαίνει μοναδική τεχνοτροπία καράτε επί πολλά χρόνια και από πολλούς δασκάλους με μεθοδολογία μελετημένη στις τεχνικές και στη στρατηγική. Δηλαδή "μοναδικό σχολείο", που δεν αντιγράφεται!

Το τελευταίο αυτό σημαίνει ότι οι τεχνικές είχαν μελετηθεί επί πολλά χρόνια, είχαν αποκρυσταλλωθεί τα είδη τους και οι μορφές τους και είχαν συνδυαστεί μεταξύ τους οι κινήσεις τους με τρόπους που να αποτελούν διαδοχικές φυσικές σωματικές κινήσεις άμυνας και επίθεσης ή και συνδυασμούς αυτών των δύο.  Δηλαδή οι τεχνικές κάθε Σχολής Καράτε είχαν συνδυαστεί σε ομάδες διαδοχικών τεχνικών με σκοπό την άμυνα και την επίθεση στον ελάχιστο χρόνο και με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, ώστε να μην προλαβαίνει να αντιδράσει ο αντίπαλος.

 Στις Σχολές αυτές Καράτε ανήκαν μόνο οι Σχολές του Παραδοσιακού Καράτε στην Οκινάουα και την Ιαπωνία, αφού μόνον εκεί γεννήθηκε το καράτε, στις οποίες το καράτε μελετήθηκε επί πολλά χρόνια από τη γένεσή του το 1700 μέχρι σήμερα. Από αυτές, στην Ελλάδα έχουν φτάσει και αναπτυχθεί οι Σχολές Παραδοσιακού Καράτε Γκότζου-ρίου, Γουάντο-ρίου, Σίτο-ρίου και Σότοκαν-ρίου, όπου η ιαπωνική λέξη «ρίου» σημαίνει «Σχολή»!

Δηλαδή, δεν υπάρχει στην ιστορία καμιάς άλλης χώρας έννοια «Σχολή Καράτε» αντίστοιχη με αυτές της Ιαπωνίας και της Οκινάουα.

Το καράτε της Οκινάουα πέρασε στην Ιαπωνία το 1920 και εντάχθηκε στα λεγόμενα BUDO, δηλαδή στις "μαχητικές πειθαρχίες" εκείνης της εποχής! Σε αυτές τις μαχητικές πειθαρχίες εκείνης της εποχής και στη συγκεκριμένη και μόνο χώρα οφείλονται και οι βαθμοί τεχνικής κατάρτισης και ιεραρχίας των Νταν!!! Σε κανένα άλλο άθλημα, μαχητική τέχνη, στρατό, οργάνωση πολλών ανθρώπων ή ό,τι άλλο δεν μπορεί να προσαρτηθεί η έννοια των "Νταν", διότι αποτελούν πολιτιστική κληρονομιά μιας και μόνο συγκεκριμένης χώρας και ενός και μόνο συγκεκριμένου λαού! Όπου αλλού έχουν προσαρτηθεί λόγω αντιγραφής για εκμετάλλευση της εμπορικότητάς τους, παντόυ αποτελούν αποκυήματα πιθηκισμού από αντίστοιχες μαϊμούδες όλων των ειδών!!!

Οι αρχικές αυτές μοναδικές ανά τον κόσμο Σχολές Καράτε μετά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οργανώθηκαν σε ομοσπονδίες μέσα στην Ιαπωνία με μοιραία φθίνουσα εξέλιξη των μεμονωμένων δασκάλων, που δίδασκαν την τέχνη τους σε περιορισμένη γεωγραφική έκταση και περιορισμένους μαθητές τους, των οποίων δασκάλων οι οργανώσεις έσβηναν συνήθως, όταν οι ίδιοι έφευγαν από τη ζωή, ή περνούσαν σε χέρια μαθητών τους υπό τον τύπο πάλι ομοσπονδιών.

 Οι ομοσπονδίες όμως των παραδοσιακών συστημάτων και η τέχνη τους στο καράτε καταγράφηκαν σαν πολιτιστική κληρονομιά στο Υπουργείο Πολιτισμού της Ιαπωνίας και λειτουργούν σήμερα ως ιδιωτικοί οργανισμοί στην Ιαπωνία, όπου η τέχνη τους σώζεται από τους συνεχιστές τους. Αυτές οι ομοσπονδίες των «παραδοσιακών στιλ» έχουν την πηγή τους προφανώς μόνο στην Ιαπωνία, στην οποία έχει προσαρτηθεί και η Οκινάουα από το 1879, αλλά έχουν πλέον παγκόσμια διάδοση!

Επομένως,

1) όταν μιλάμε για τις «Σχολές Καράτε» ή τα «Στιλ Καράτε» εννοούμε αποκλειστικά και μόνο τις «συγκεκριμένες ιαπωνικές σχολές καράτε» με την παγκόσμια διάδοση και όχι οτιδήποτε άλλο σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου.

2) οι βαθμοί Νταν είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τις Σχολές-Πηγές του καράτε από το 1924 και αποτελούν αποκλειστικό θεσμό των Ιαπωνικών Παραδοσιακών Σχολών Καράτε, διότι εκπροσωπούν συγκεκριμένες αξίες πολιτιστικής κληρονομιάς και μοναδικό χαρακτηριστικό  μη δυνάμενο να αντιγραφεί ή να πλαστογραφηθεί από απατεώνες μιμητές σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου!

 

Οι θεσμικοί βαθμοί των Νταν από το 1 έως το 10!

«Νταν» στα ιαπωνικά σημαίνει «βαθμός» ή «βαθμίδα»!

Από το 1924 πρώτος ο Φουνακόσι Γκιτσίν,  ιδρυτής της Σχολής Καράτε Σότοκαν-ρίου (θυμίζουμε ότι «ρίου» σημαίνει «σχολή» στα ιαπωνικά) εφάρμοσε τις βαθμίδες των Νταν, οι οποίες δηλώνουν τη χρονική ενασχόληση και την τεχνική κατάρτιση, για την ιεράρχηση μαθητών και δασκάλων του καράτε ως προς το τεχνικό τους επίπεδο.

 Τον Φουνακόσι μιμήθηκαν και οι ιδρυτές των άλλων παραδοσιακών συστημάτων καράτε (Σχολών Καράτε) με παρόμοιους κανονισμούς. Επομένως οι βαθμοί Νταν από το 1 έως το 10 και ο τρόπος αξιολόγησης με τον οποίον αποδίδονταν κατόπιν πολυετών προπονήσεων και εξετάσεων αποτελούν παραδοσιακούς ΘΕΣΜΟΥΣ και καταδεικνύουν την τεχνική κατάρτιση και την ιεραρχία στα παραδοσιακά στιλ καράτε και μόνο, στην Ιαπωνία και μόνο ή στις απόλυτα θυγατρικές οργανώσεις των παραδοσιακών στιλ εκτός Ιαπωνίας και μόνο! Η αξία και η ιεράρχηση των Νταν, η οποία εγκαθιδρύθηκε στα παραδοσιακά συστήματα από το 1924, αποτελούν δείκτες επιπέδων τεχνικής κατάρτισης και ιεραρχίας αποκλειστικά και μόνο για τα παραδοσιακά συστήματα καράτε, που έχουν παρόμοια ιστορική προέλευση και παρόμοια κριτήρια αξιολόγησης.

Σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου δεν μπορούν να ισχυριστούν οποιοιδήποτε ψεύτο-δάσκαλοι από ανύπαρκτες «ψευτο-σχολές καράτε» ότι δίνουν βαθμούς Νταν με συγκεκριμένα κριτήρια και μάλιστα αυτά που παρουσιάστηκαν στα παραδοσιακά συστήματα καράτε.  Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι μια εκτεταμένη εξαπάτηση του κοινού από επιτήδειους απατεώνες με δήθεν πολλά ψευτο-νταν για προσέλκυση μαθητών στις σχολές τους για να δίνουν και σε αυτούς Νταν μετά από αμοιβή και με πλημμελή ή χωρίς καμιά τήρηση κάποιων κανόνων.

Θυμίζουμε εδώ ότι ο σκοπός για τον οποίο πήρε η ΕΛΟΚ την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού το 1990 ήταν για να καλύψει το άθλημα του καράτε το οποίο εποπτεύει παγκοσμίως η Παγκόσμια Ομοσπονδία World Karate Federation (WKF), στην οποία η ΕΛΟΚ είχε εγγραφεί μέλος από το 1986 και μόνον  αυτό. Και αυτό το καράτε δεν ήταν το παραδοσιακό καράτε των συγκεκριμένων παραδοσιακών στιλ!

 

Οι παράνομοι Εσωτερικοί Κανονισμοί της ΕΛΟΚ

Οι εσωτερικοί κανονισμοί για τα Νταν της ΕΛΟΚ είναι μια τεράστια απάτη και με αυτούς δόθηκαν όλα τα Νταν ΕΛΟΚ από την ημέρα που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα. Και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα επόμενα:

 

Α - Πριν από τη σημερινή διοίκηση Α-Σιετή αναφέρθηκε πιο πάνω το αμαρτωλό ιστορικό των Εσωτερικών Κανονισμών της ΕΛΟΚ βάσει των οποίων απονέμονταν τα Νταν/ΕΛΟΚ, τα οποία πληρώνονταν σε διάφορα ποσά, απονέμονταν με αδιαφανείς ή και απόλυτα κρυφές εξετάσεις αξιολόγησης και ποτέ δεν παρουσιάστηκαν δημόσια σε προσβάσιμο σε όλους Μητρώο Νταν/ΕΛΟΚ!!!

 

Β - Ο εξευτελισμός των Νταν από τη σημερινή διοίκηση Α-Σιετή!

1 -  Κατά την τρέχουσα περίοδο διοίκησης από την παράταξη του Σιετή (για την ακρίβεια Α-Σιετή!) από την 29/5/2021, ξαφνικά στις 25/6/2021 το διοικητικό συμβούλιο διόρισε μία Ειδική Επιτροπή από το πουθενά με μέλη επίσης από το πουθενά και με «ειδικό σκοπό» να δώσει βαθμούς Νταν, για δήθεν εξομάλυνση αδικιών, από το πρώτο μέχρι το έβδομο σε όποιους εκείνη έκρινε σκόπιμο (στην πραγματικότητα σε όλους όσους πληρώνανε!):

1) με μία απλή αίτηση τους,

2) χωρίς καμία εξέταση και

3) χωρίς καμία γραπτή εργασία.

4) με την πληρωμή κάποιου «κρυφού» παραβόλου για κάθε Νταν (όπως μας είπαν όσοι πλήρωσαν και κυκλοφόρησε για 50 – 100 – 150 – 200 – 250 – 300 - 350 ευρώ για αντίστοιχα για 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο Νταν).

5) και ευτράπελο: ο "Άγιος Βασίλης = ΕΛΟΚ" τους έδινε ... κατευθείαν το τελευταίο από όσα πλήρωναν!

 

Δηλαδή τα Νταν που έδωσε η Ειδική Επιτροπή Απονομής Νταν της παράταξης Α-Σιετή δόθηκαν:

1) κατά καραμπινάτη παράβαση του ισχύοντος και εγκεκριμένου από την ΓΓΑ (έστω και παράνομου) Εσωτερικού Κανονισμού,

2) χωρίς προϋπάρχον Βασικό Μητρώο Κατόχων Βαθμών Νταν και χωρίς εξετάσεις, 

3) χωρίς έλεγχο προηγούμενων διπλωμάτων, 

4) σε υλοποίηση προεκλογικών υποσχέσεων για ψηφοθηρικούς λόγους, καθώς και

5) και για σαφέστατα εισπρακτικούς λόγους, αφού μάζεψαν «μαύρο χρήμα» 60 με 65 χιλιάδες … ευρώπουλα και όχι για κάλυψη αναγκών ισοτιμιών σε αξιολογήσεις! Αν δεν ήταν "μαύρο" ας μας δείξουν τις αποδείξεις για κάθε έναν που πήρε κάποια μαϊμουδο-Νταν ΕΛΟΚ!!!

 

'Ολα αυτά ορίζονται αυθαίρετα από τις αποφάσεις των Ηλιθίων του ΔΣ/Σιετή σε ένα κρεσέντο όχι του "Εύ Αγωνίζεσθαι", αλλά του "Ευ Αυνανίζεσθαι" ως κατωτέρω:

 

 

Παρατηρούμε, λοιπόν, στην προκήρυξη για τους νέους ... Ντανίστες:

1 - Ορίζεται από το ΔΣ Ειδική Επιτροπή κατά παράβαση του ισχύοντος Εσωτερικού Κανονισμού του εγκεκριμένου από την ΓΓΑ την 13/12/2017! Και μόνο για αυτό το λόγο όλα τα Νέα Νταν είναι άκυρα!

Ο Εσωτερικός Κανονισμός του 2021 έχει εγκριθεί μόνο από τη ΓΣ του Ιουνίου και όχι ακόμα από την ΓΓΑ μέχρι την 31/1/2022! Πώς, λοιπόν, εσείς βρε βλήματα φτιάχνετε Επιτροπή κατά παράβαση του μόνου εγκεκριμένου Εσωτερικού Κανονισμού του 2017?

2 - Ενώ η ανακοίνωση χωρίς το (2) είχε βγεί από τις 25/6/2021, το κόλπο με το "παράβολο" προστέθηκε στις 14/7/2021, όταν είδανε ότι τσιμπήσανε το δόλωμα πολλά κορόιδα!!! Στο μεταξύ είχαν ξαμοληθεί ο Μπίκας, ο Κραββαρίτης και ο Μητρόπουλος (και άλλοι!) να πείσουν τον κόσμο ότι τα Νταν είναι από την ... Οκινάουα και ήρθαν ... κολυμπώντας!!!

3, 4, 5 - Έ, για αυτά να μη μιλήσουμε, απευθύνονται σε "Φανατικούς" Πανηλίθιους! Οι "Ανίατοι" Πανηλίθιοι είναι άλλο! Είναι η παράταξη του Α-Σιετή!

6 - Αυτό πάλι τι είναι? Προφανώς είναι ομολογία ότι υπάρχει ήδη κανονισμός, τον οποίο γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια! Και άρα άκυρα τα Νταν!

7 - Συστήνεται Ειδική Επιτροπή Εξεταστών??? Μα Εξεταστές υπάρχουν και με αποφάσεις ΔΣ, που επικυρώθηκαν από τις ΓΣ!

8, 9 - "Θα καταρτιστεί πίνακας"? Σήμερα 9/8/2021 και ακόμα δεν έχει δημοσιοποιηθεί ο τελικός Πίνακας! Τι μαγείρεμα γίνεται? Ή μήπως το πήρανε χαμπάρι ότι είναι Πανηλίθιοι και χάσανε τη διοίκηση της ΕΛΟΚ?

10 - Για ποιό Μητρώο μιλάνε άραγε? Ο Γερόλυμπος είχε αναγάγει την απονομή Νταν σε "Προσωπική του" υπόθεση, έδινε σε όποιον ήθελε και εισέπραττε από όποιον ήθελε! Περιμένετε να σας δώσει το Μητρώο των Νταν αν υπάρχει και αυτό???

11 - Νέοι Εξεταστές γίνονται με απόφαση του ΔΣ τα μέλη της Ειδικής Επιτροπής: μα αυτοί είναι όλοι τους "σαβούρες"! Βγήκαν τα "σαβουρο-Νταν" να μοιράσουν γνήσια Νταν? Από πόύ έχουν αυτοί Νταν? Για να δούμε τα διπλώματά τους!

Από την άλλη μεριά, ήδη υπάρχουν και Εξεταστές Α και Εξεταστές Β, όπως μας πληροφορεί το site της ΕΛΟΚ!

12 - Με τις προϋποθέσεις αυτές οι Αυγενάκης και Μαυρωτάς διεκδικούν από 8 Νταν ο καθένας!!!

13 - Τα χρονικά διαστήματα είναι τελείως ανάρμοστα για λογικές περιστάσεις!

14 - Άιντε να δούμε τι άλλες βλακίες θα ακούσουμε!

 

Ήδη η παράταξη Σιετή υπόσχονται ότι «ΤΩΡΑ» θα δημιουργήσουν το Μητρώο των Νταν! Αλλά πώς θα εμφανίσουν τέτοιο Μητρώο εκ του παρελθόντος Μηδενός, στο οποίο θα προσθέσουν με απύθμενο θράσος επίσης το παρόν Μηδέν???

Σε αυτές τις πρόσφατες «απονομές Νταν», η Διοίκηση Σιετή εμφάνισε σε πρώτη φάση αποτελέσματα κατάταξης Νταν για 142 … Ντανίστες (8/7/2021) και το έργο της Ειδικής Επιτροπής Νταν έκλεισε με αυτά τα αποτελέσματα.  Στη συνέχεια αναθεώρησαν τα πρώτα αποτελέσματα προσθέτοντας ακόμα 46 … Ντανίστες, ώστε να τους φτάσουν στους 188 … Ντανίστες (14/7/2021) και όταν έγινε και αυτό γύρισαν και τους ζήτησαν χρήματα υπό μορφή «παράβολου» για … Ντανίστες και για το Νταν, που τους έδωσαν, πράγμα το οποίο δεν είχε ανακοινωθεί επισήμως στην αρχική ανακοίνωση.

 Όλα αυτά δείχνουν ότι οι σημερινοί διοικούντες υλοποίησαν προεκλογικές υποσχέσεις που είχαν δώσει για ψηφοθηρία, ενώ ταυτόχρονα γέμισαν το άδειο Ταμείο της ΕΛΟΚ εισπράττοντας παράνομα και μετρητά εκτός του μπλοκαρισμένου τραπεζικού λογαριασμού της ΕΛΟΚ. Το αποτέλεσμα όμως ήταν να δοθούν αμέτρητα Νταν χωρίς καμιά εξέταση, με πλήρη ευνοιοκρατία και με πλήρη εμπορευματοποίηση του θεσμού σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν μεσάνυχτα από καράτε και δεν τα άξιζαν αλλοιώνοντας με αυτό τον τρόπο όλη τη δομή της υποτιθέμενης αξιοκρατίας της Ομοσπονδίας. 

Και όταν η αξιοκρατία  αποδεικνύουν οι ίδιοι ότι δεν τους ενδιαφέρει, αυτομάτως ομολογούν και αποδεικνύουν οι ίδιοι ότι:

1 - οι Παραδοσιακές Σχολές ή Παραδοσιακά Στιλ δεν υπάρχουν στην ΕΛΟΚ,

2 - ότι τα Νταν αποτελούν «κωλόχαρτα» για εξαπάτηση των ηλιθίων,

3 - και ότι η όλη αυτή υπόθεση, η οποία βρωμάει, αποτελεί μία εισπρακτική απάτη την οποία τα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Νταν πληρώνονταν σε «μαύρο χρήμα» αντίστοιχα με 50 – 100 – 150 – 200 – 250 – 300 - 350 ευρώ!

 

 Τα Νταν στη Λαϊκή της γειτονιάς σας! Διαλιέχτιε, Διαλιέχτιε! Με υπογραφές Α-Σιετή και Μητρόπουλου, παρακαλώ!

 (Τώρα που υπογράφετε και Νταν, ... χεστήκατε από τη χαρά σας, Σιετή και Μητρόπουλε!!!)

Σε πολλούς μάλιστα έδωσαν μαζεμένα πολλά Νταν, δηλαδή μπορεί να έδωσαν από το πρώτο μέχρι και το πέμπτο μαζεμένα ή από το τρίτο μέχρι και το έβδομο επίσης μαζεμένα. Αν πάρεις από το 1ο έως και το 5ο πληρώνεις 750 €! Αν πάρεις 4ο, 5ο, 6ο, πληρώνεις 750 € και πάει λέγοντας! Σε όλους αυτούς τους τελευταίους έδιναν δίπλωμα μόνο για το τελευταίο Νταν και όχι για τα ενδιάμεσα πράγμα που σημαίνει για άλλη μία φορά ότι ομολογούν την απάτη και αυτο-αποδεικνύονται απατεώνες!

Προφανώς, μετά την νέα τροπολογία στον αθλητικό νόμο περί προπονητών Α΄ και Β΄ κατηγορίας ο στόχος της σημερινής διοίκησης της ΕΛΟΚ είναι να εξαπατήσει την ΓΓΑ και στο θέμα των προϋποθέσεων για τις Σχολές Προπονητών, αφού «εξοπλίζει τους δικούς της» με ψευδή προσόντα, που θα χρησιμοποιηθούν ως προϋποθέσεις στο μέλλον.

Ένα βασικό στοιχείο, που δεν τολμούν να παρουσιάσουν οι απατεώνες της σημερινής διοίκησης της ΕΛΟΚ, είναι το Μητρώο Νταν της ΕΛΟΚ. Αυτό προφανώς, υποτίθεται ότι 1) περιλαμβάνει την απαραίτητη και ανελλιπή καταγραφή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων για Νταν από την αρχή λειτουργίας της ΕΛΟΚ μέχρι σήμερα, και 2) κάθε χρονική στιγμή από το 1986 να ήταν η βάση για κάθε νέα εξέταση Νταν!!!

Και όλους αυτούς τους απατεώνες τους έχετε βοηθήσει εσείς κύριοι Αυγενάκη και Μαυρωτά  με την απαράδεκτη καραμπινάτη και αντισυνταγματική εύνοια σας προς τον κ. Σιετή και τους απατεώνες της παρέας του, πρώτα να πάρουν την προσωρινή διοίκηση της ΕΛΟΚ από τα δικαστήρια και μετά να κερδίσουν τις εκλογές, και στη συνέχεια τους στηρίζετε σε κάθε τι που σας ζητούν ακόμα και σήμερα. Και εσείς μπορεί να μην ενδιαφέρεστε για το όνομά σας και την εικόνα σας αλλά παρασύρετε και τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση ολόκληρη στις βλακείες σας σαν πρωτεργάτες και συμφωνούντες με τις μαλακίες της συστηματικά ευνοούμενης  από εσάς σημερινής διοίκησης της ΕΛΟΚ.


 Κύριοι Αυγενάκη και Μαυρωτά, πιστεύω να συνειδητοποιείτε ότι έχετε μετατραπεί σε προστάτες αυτών των απατεώνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρα-Λαμόγιων!!! Ή μήπως επιμένετε στον λήθαργο, που είχατε πέσει!!!


 Θρύλοι για τους Ηλίθιους και Πανηλίθιους δι' αλληλογραφίας ... Ντανίστες με τα Νέα Μαϊμουδο-Νταν/ΕΛΟΚ!!!

 

1) Ο τηλεοπτικός «μάστερ» του Γκότζου-ρίου Ναριγιόσι Μιγιάγκι από την Οκινάουα (!) ήταν γνωστός για την τέχνη του ... να πιάνει μύγες στον αέρα με τα … ξυλάκια!

Αλλά το καράτε της ΕΛΟΚ έχει φύγει πολύ πιο μπροστά από αυτό της Οκινάουα, ώστε αυτό το κάνουν με άνεση οι Έλληνες «δάσκαλοι» των 5 και 6 Νταν της Ειδικής Επιτροπής Νταν της ΕΛΟΚ! Όσο για τους «δασκάλους» της ΕΛΟΚ, που έχουν κατακτήσει το έβδομο Νταν βάσει του αντίστοιχου πίνακα (με κλικ εδώ)! Έ, αυτοί πιάνουν άνετα με τα ξυλάκια … πορδές στον αέρα!!!

 

2) Τους Ντανίστες της ΕΛΟΚ δεν τους πιάνει ούτε ο Covid-19!

 

3) Τα Νταν της Ειδικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ ρυθμίζουν κατά βούληση το βάρος σας και αυξάνουν την ... λίμπιντο!

Ανεξάρτητα, πάντως, με τις κρυφές σας επιθυμίες να δείχνετε Νταν στα σαλόνια ή στους μαθητές σας πολύ ψηλότερα από ότι αξίζετε ή να λυμαίνεστε το χώρο δίνοντας Νταν σε μαθητές σας, η πραγματική αλήθεια κάποτε θα σας συναντήσει και όταν την σκεπτόσαστε σας πιάνει κρύος ιδρώτας: κάποτε θα σας πει κάποιος "ανέβα στο τατάμι να σε δούμε τι αξίζεις!" Τότε θα εγκαταλείψετε το καράτε με ελαφρά πηδηματάκια!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!


15/7/2021 -  ΣΟΚ!  Ένα εξώδικο για την βάσει του αθλητικού νόμου έκπτωση μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ βρίσκεται πάνω στο γραφείο του ΓΓΑ κ. Μαυρωτά και εκείνος δεν ξέρει τι να κάνει!

 

Δεν έχω στα χέρια μου το Εξώδικο, αλλά ήμουν ο πρώτος, που δημοσίευσα τα κωλύματα  μελών του εκλεγμένου ΔΣ την 29/5/21 αμέσως μετά τις εκλογές (με κλικ εδώ).

 

Την 15/7/21 τέσσερα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ ζήτησαν διαπιστωτική πράξη έκπτωσης άλλων έξι μελών της σημερινής Διοίκησης και όλων από την παράταξη Α-Σιετή (!) για τα επόμενα κωλύματα στα οποία προσθέτω και ό,τι έχει πέσει στην αντίληψή μου εντός ή εκτός Εξώδικου.

Α) Έθεσαν υποψηφιότητα και εξελέγησαν κατά παράβαση του άρθρου 13 §8 Καταστατικού της ΕΛ.Ο.Κ., το οποίο απαγορεύει την εκλογή πέραν του ενός ατόμου από κάθε σωματείο στο Δ.Σ. της ομοσπονδίας, οι επόμενοι ηλίθιοι:

 

1 - Οι Σιετής – Κελάλης – Σαλιάρης – Ζάχος (4 "γλάστρες") από το σύλλογο του Δημήτρη Τριανταφύλλη,

2 – Οι Φυλακτός – Γιαννέλλης (αριστερά) από το σύλλογο του Άρη Κραββαρίτη,

 

3 – Οι Χρήστου – Ανδρεανίδης (δεξιά) από το σύλλογο του Ηλία Χρήστου!

 

Το Άρθρο 13 §8 του Καταστατικού της ΕΛΟΚ ορίζει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται είτε από αντιπροσώπους μέλη των σωματείων, που υπάγονται στην ΕΛ.Ο.Κ. είτε και από φιλάθλους που ενδιαφέρονται για την πρόοδο και εξύψωση του αγωνίσματος του Καράτε, που είναι, όμως, τακτικά μέλη των σωματείων - μελών της ΕΛ.Ο.Κ. και όχι περισσότερους του ενός από κάθε σωματείο.».

 

Β) Στα ανωτέρω προσθέτω κι εγώ ότι οι Χρήστου και Ανδρεανίδης έχουν επί πλέον προσωπικά κωλύματα ο καθένας βάσει των οποίων ακυρώνεται η υποψηφιότητά τους για μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ.

 

Η παράταξη Α-Σιετή με τις φαεινές ιδέες περί μη ύπαρξης κωλυμάτων των υποψηφίων της!

Διακρίνονται οι Πέντε της Εκτελεστικής Επιτροπής και οι Τρεις που πραγματικά κυβερνάνε την ΕΛΟΚ!

 

 

Γ) Στα ανωτέρω προσθέτω επίσης ότι ο Σταυριανίδης είναι σαφέστατα ισόβιος προπονητής καράτε και δεν μπορεί να βάζει υποψηφιότητα για το ΔΣ της ΕΛΟΚ.

Δ) Κατά το Εξώδικο ένα από τα ανωτέρω τέσσερα άτομα (ποιός ???) μέλη του (Α1), επιπλέον, μέχρι την Γ.Σ. των αρχαιρεσιών, διατηρούσε την ιδιότητα του διαιτητή, καθώς είχε οριστεί από την προηγούμενη προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας, στην οποία συμμετείχαν πρόσωπα εκ των μελών της εκλεγμένης παρούσας διοίκησης, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΛ.Ο.Κ., και για τον λόγο αυτό έγινε δεκτός ως υποψήφιος και εξελέγη στο Δ.Σ. κατά παράβαση του Άρθρου 3 §4 Ν. 2725/1999, το οποίο προβλέπει ότι:

«Οι εν ενεργεία διαιτητές, κριτές, χρονομέτρες και όσοι άλλοι συμμετέχουν σε διαιτητικό έργο ατομικού αθλήματος, μέλη των οικείων συνδέσμων, μπορούν να είναι μέλη αθλητικού σωματείου που καλλιεργεί τον ίδιο κλάδο άθλησης, δεν επιτρέπεται όμως να είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή της εξελεγκτικής επιτροπής του σωματείου αυτού, ούτε να είναι αντιπρόσωποί του σε υπερκείμενες ενώσεις ή ομοσπονδίες.»

Εξελέγη επίσης κατά παράβαση και του άρθρου 9§2 του Καταστατικού της ΕΛ.Ο.Κ., το οποίο ορίζει ότι:

«Οι εν ενεργεία και μη εν ενεργεία διαιτητές, κριτές και όσοι άλλοι συμμετέχουν σε διαιτητικό έργο του καράτε, μέλη των οικείων συνδέσμων, δεν επιτρέπεται να είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου ή της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΛ.Ο.Κ.»

Ε) Έτερο από τα εκλεγέντα μέλη (ο Περικλής Κανέλλης) έχει σχέση συγγένειας πρώτου βαθμού με μέλος της ΕΛΟΚ (Γιάννης Κανέλλης), ο οποίος απασχολείται με σύμβαση στην ΕΛΟΚ κατά παράβαση του άρθρου 4§2 Ν. 2725/1999 που ισχύει σε συνδυασμό με το άρθρο 22 §3 Ν. 2725/1999:

«Απαγορεύεται στο Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου να συνάπτει συμβάσεις εργασίας, ανεξαρτήτων υπηρεσιών, έργου, προμηθειών ή οποιεσδήποτε άλλες συμβάσεις με οικονομικό αντάλλαγμα, με μέλη του Δ.Σ., με τις συζύγους, τα τέκνα, τους γονείς και τα αδέλφια τους ή με νομικά πρόσωπα στα οποία μετέχουν τα προαναφερόμενα πρόσωπα. Η παράβαση της διάταξης αυτής συνεπάγεται την έκπτωση των μελών του Δ.Σ. που έλαβαν τη σχετική απόφαση. Η έκπτωση ενεργείται με απόφαση του αρμόδιου δικαστηρίου».

Αυτό αποδεικνύεται από την επόμενη έγκριση της ΓΓΑ αποστολής της ΕΛΟΚ στο εξωτερικό, όπου φαίνεται ο Ομοσπονδιακός Προπονητής:

 

Ζ) Στο Δ.Σ. που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 29ης Μαΐου 2021 συμμετέχουν και τέσσερεις εκλεγμένοι (Σιετής – Φυλακτός – Μητρόπουλος – Γιαννέλης) οι οποίοι ήταν μέλη και της προηγούμενης προσωρινής διοίκησης της Ομοσπονδίας, η οποία είχε το έργο της οργάνωσης και διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της έγκρισης των υποψηφιοτήτων και σύνταξης των ψηφοδελτίων. Για αυτούς, οι εξωδίκως προσκαλούντες ζητούν να εφαρμοστεί το άρθρο 14 §6 Ν. 2725/1999 σε συνδυασμό με το άρθρο 24 §2, το οποίο προβλέπει ότι:

«Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου αθλητικής ένωσης που, κατά παράβαση του νόμου ή του οικείου καταστατικού, επιτρέπουν σε αθλητικό σωματείο να συμμετέχει με δικαίωμα ψήφου σε Γενική Συνέλευση, διά της εγγραφής του στον κατάλογο της παρ. 3 ή σε φυσικό πρόσωπο να είναι υποψήφιος σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη καταστατικών οργάνων, εκπίπτουν του αξιώματός τους κατ' ανάλογη εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 3. Αν πρόκειται για Γενική Συνέλευση αρχαιρεσιών, εκπίπτουν, κατά τα προβλεπόμενα στο πρώτο εδάφιο, όσα μέλη του απελθόντος Διοικητικού Συμβουλίου επανεξελέγησαν σε καταστατικό όργανο της ένωσης».

 

Η) Περαιτέρω, και κυριότατο, το άρθρο 3 §9 Ν. 2725/1999 ορίζει:

«α) Πρόσωπα στα οποία συντρέχει οποιοδήποτε από τα κωλύματα του παρόντος άρθρου χάνουν αυτοδικαίως την ιδιότητά τους.

β) Η διαπιστωτική πράξη της έκπτωσης εκδίδεται από το διοικητικό συμβούλιο ή την εκτελεστική επιτροπή, κατά περίπτωση, του οικείου φορέα μέσα σε προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών αφότου έλαβε γνώση του κωλύματος. Σε περίπτωση παρέλευσης άπρακτης της ως άνω προθεσμίας, η πράξη εκδίδεται από το αρμόδιο, σύμφωνα με τον ν. 4622/2019 (Α' 133), όργανο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μέσα στην ίδια ως άνω προθεσμία. Με την ίδια πράξη κηρύσσονται έκπτωτα από το αξίωμα του μέλους του Δ.Σ. ή της Εκτελεστικής Επιτροπής τα υπαίτια για τη μη έκδοση της ως άνω πράξης μέλη αυτών, τα οποία αντικαθίστανται κατά τις ισχύουσες διατάξεις.»

 

Θ) Περαιτέρω, και πάλι κυριότατο, όλοι οι ηλίθιοι που πήραν μέρος στις εκλογές ενώ είχαν κωλύματα, απέκρυψαν τα κωλύματα στην υπεύθυνη δήλωση που υπέγραψαν και άρα είναι υπόλογοι του ποινικού αδικήματος της υποβολής αναληθούς υπεύθυνης δήλωσης!

 

Με δυό λόγια, δεν αφήσατε παρανομία, που να μην την κάνετε, Ηλίθιοι! Καλά ξεμπερδέματα!

Σε όλα τα προηγούμενα θα έρθει να προστεθεί τώρα και αυτό στο οποίο δεν δίνατε σημασία:

Ι) Στο ότι δηλαδή η Προσωρινή Διοίκηση έκανε από τη θέση της συστηματική προπαγάνδα υπέρ της παράταξής της και προκάλεσε οικονομικούς και διαχειριστικούς ελέγχους στην ΕΛΟΚ για την αμαύρωση προσώπων της αντίπαλης παράταξης πέρα από τα οριζόμενα καθήκοντά της από το Δικαστήριο αποκλειστικά για τη διενέργεια εκλογών και αντιμετώπιση των επειγόντων θεμάτων και μόνο αυτών!

 

 Βελτιωμένη παρουσίαση της υπό έκπτωση (Αύγουστος γαρ! - sales!) πλειοψηφίας του ΔΣ της ΕΛΟΚ υπό τον κ. Α-Σιετή!

Διακρίνονται οι Πέντε της Εκτελεστικής Επιτροπής και οι Τρεις που πραγματικά κυβερνάνε την ΕΛΟΚ!

 

"Ευ Αυνανίζεσθαι": Ανασκουμπώθηκαν να χτίσουν ένα νέο οικοδόμημα της ΕΛΟΚ με τρία υπόγεια και οκτώ ορόφους και μείνανε στα … Μπάζα, έγιναν ένα με αυτά και καλείται ο Μαυρωτάς να αδειάσει τώρα τα Μπάζα της ΕΛΟΚ! Το κάθε Μπάζο νομίζει ότι είναι γεννημένο για μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ!

 Θοδωράκη, άλλο Λωζάνη, άλλο Κοζάνη!!!

 

Κατά την άποψή μου, όλες οι κατηγορίες είναι βάσιμες και πρέπει να εκπέσουν όλοι όσους ακριβώς εσείς κύριοι Αυγενάκη και Μαυρωτά ευνοήσατε και υποστηρίξατε κουρελιάζοντας το Σύνταγμα της Ελλάδας με τις παρεμβάσεις σας στις αθλητικές ομοσπονδίες! Βλέπετε οι «ηλεκτρονικές πλατφόρμες» δεν σας βοηθήσανε και πολύ!

Και ποιες είναι τώρα οι συνέπειες, που θα πρέπει να υποστείτε και εσείς και οι ευνοούμενοί σας κύριοι Αυγενάκη και Μαυρωτά?

1 – Θα εκπέσουν τα 11 από τα 15 άτομα του ΔΣ/ΕΛΟΚ και θα αναπληρωθούν από τους 6 αναπληρωματικούς δίνοντας μια μη αποδεκτή διοίκηση των 9 ατόμων (ο ένας παραιτήθηκε) και άρα η ΕΛΟΚ πάει πάλι για εκλογές μέσω προσωρινής διοίκησης δικαστηρίου!

2 – Ακυρώνονται όλες οι αποφάσεις του δήθεν «εκλεγμένου» ΔΣ/ΕΛΟΚ!

3 – Ακυρώνονται όλες οι εγκρίσεις δαπανών και όλα τα πληρωμένα έξοδα τα πληρώνουν τα μέλη του ΔΣ από την τσέπη τους! Να τολμήσω και την εξής πρόβλεψη! Δεν πληρώνουν όσοι δεν υπέγραψαν τα πρακτικά και όσοι διαφώνησαν!!! Άρα πέφτουν περισσότερα σε λιγότερους!

4 – Ακυρώνονται όλοι οι τίτλοι, που μοιράστηκαν, προπονητών (σεμινάρια), διαιτητών (σεμινάρια), και άλλων!

5 – Ακυρώνονται όλες οι συγκροτήσεις εθνικών ομάδων και οι αποστολές εξωτερικού!

6 - Ακυρώνονται όλες οι τροποποιήσεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού! (Καλύτερα, διότι και τα δύο οδηγούσαν την ΕΛΟΚ καραμπινάτα εκτός Σκοπού!)

7 – Ακυρώνονται όλες οι απονομές Νταν/ΕΛΟΚ προς όλους τους ευκαιριακούς … Ντανίστες κατά την ρήση: «Πήρες πρόσφατα Νταν/ΕΛΟΚ? Κάνε το … μασούρι και ζήτα πίσω τα λεφτά!!!»

8 – Επιστρέφονται όλα τα λεφτά των «παραβόλων Νταν», 60 έως 65 χιλιάδες ευρώ (!),  στους επίδοξους … Ντανίστες Αυτό είναι το μόνο καλό που θα γίνει!!!

9 – Τίθενται σε ισόβια … καραμπίνα (αντί καραντίνα!) όλοι οι μαλάκες του ΚΙΜΕ και κυρίως οι αρχηγοί τους, που δημιούργησαν αυτή την ανυπολόγιστη καταστροφή στην ΕΛΟΚ: Βιδάκης, Σιετής, Χρήστου, Μητρόπουλος, Φυλακτός, Γιανέλλης, Σταυριανίδης, Μπίκας, Κραββαρίτης, Τριανταφύλλης, Μαργαριτόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζάνος κτλ. Και μαζί με αυτούς όλοι όσοι τους υποστήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο, όπως οι «γλάστρες» Κελάλης, Σαλιάρης, Ζάχος, Ανδρεανίδης, και οι «Θεοί» Αυγενάκης και Μαυρωτάς!!!

10 - Με την ακύρωση των εκλογών και την έκπτωση του ΔΣ/ΕΛΟΚ ακυρώνονται ταυτόχρονα όλες οι Αποφάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ από την 29/5/2021 μέχρι σήμερα, οι δαπάνες που εγκρίθηκαν βαραίνουν τα μέλη του ΔΣ των Ηλιθίων και οι εισπράξεις από συλλόγους και άτομα για τον οποιονδήποτε λόγο θα πρέπει να επιστραφούν από τα μέλη του ΔΣ των Ηλιθίων σε όσους πλήρωσαν την κάθε παράνομη πληρωμή!

 

Τελικό αποτέλεσμα: Από τον απατεώνα Γερόλυμπο και τους δικούς του γλυτώσαμε μια και καλή! Τώρα γλυτώσαμε μια και καλή και από τους απατεώνες του ΚΙΜΕ και τις «γλάστρες» του Α-Σιετή!!!

Η ΕΛΟΚ θέλει νέα πρόσωπα με εμπειρία και εντιμότητα και αν αυτό το δύσκολο έργο αφεθεί στα χέρια του Αυγενάκη και του Μαυρωτά, οι οποίοι είναι οι κατ’ εξοχή έχοντες μαύρα μεσάνυχτα από το άθλημα και τις ιδιαιτερότητές του, τότε η ΕΛΟΚ είναι προτιμότερο να κλείσει! Άλλωστε φέρει στις πλάτες της την πιο βαριά κληρονομιά από παρανομίες στο ιστορικό αθλητικής ομοσπονδίας!!!

Ήδη με το πρώτο καταχέριασμα που της έκανε ο Αυγενάκης την κατεβάσανε στον πάτο: ούτε έναν αθλητή δεν έστειλε η ΕΛΟΚ στους μοναδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες, που είδε το καράτε! Πόσο μάλλον να της φορέσει τώρα και δεύτερο καταχέριασμα! Δεν θα υπάρχει Θεός να την σώσει!!!

 

Καλό θα ήταν, επίσης, να αποκτήσει η ΓΓΑ και κάποιον ειδικό στο καράτε, έστω και τριάντα (30) χρόνια μετά από την αναγνώρισή του, μια και όλοι στη ΓΓΑ νομίζετε ακόμα ότι το καράτε είναι … κινέζικο ποδήλατο με … μπαταρία, που … πατάει πετάλι μόνο του!!!

Επιβάλλεται η ΓΓΑ να ανακαλέσει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση (ΕΑΑ) της ΕΛΟΚ (ειδάλλως είναι συνένοχος!), διότι η ΕΛΟΚ παρανομεί εξαπατώντας επί 25 χρόνια την ΓΓΑ (και τις Περιφέρειες) και ήδη έχει εκτραπεί με δεκάδες τρόπους από τον Σκοπό για τον οποίο πήρε την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση το 1990!


 Κύριοι Αυγενάκη και Μαυρωτά, πιστεύω να συνειδητοποιείτε ότι είσαστε προστάτες αυτών των απατεώνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρα-Λαμόγιων!!! Ή μήπως επιμένετε στον λήθαργο, που είχατε πέσει!!!


 Σε όλα τα προηγούμενα έρχονται να προστεθούν η από 17/7/21 παραίτηση του Μάριου Σιταρά (μέλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ) και η από 2/8/21 καταγγελία του Περικλή Κανέλλη (επίσης μέλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ), τις οποίες θα παραθέσουμε εδώ περιληπτικά για να καταδείξουμε το μέγεθος της βλακείας και αυταρχικότητας της παράταξης του Α-Σιετή!

 

Η από 17/7/21 παραίτηση του Μάριου Σιταρά:

 

Κύριε Πρόεδρε, αγαπητά μέλη του ΔΣ της ΕΛ.Ο.Κ.,

«Σύμφωνα με τους κάτωθι λόγους :

1) επιστολή μου με προτάσεις για την ορθή λειτουργία της ΕΛ.Ο.Κ. στις 06/06/2021

2) επιστολή μου στις 23/06/2021 με συγκεκριμένα ερωτήματα που άπτονται της λειτουργίας της ΕΛ.Ο.Κ

3) επιστολή μου στις 04/07/2021 με τους λόγους ακύρωσης της Γ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ στις 18/07/2021 καθώς και ότι συνεχίζεται ο εμπαιγμός των μελών της Ομοσπονδίας διότι συγκαλείτε Γ.Σ, ενώ τα θέματα τα οποία θέτετε προς συζήτηση (σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα χωρίς ουσιαστική διαβούλευση μεταξύ των μελών της Ομοσπονδίας) έχουν ελλιπή και ανεπαρκή τεκμηρίωση μην έχοντας νομικό - οικονομικό και τεχνικό υπόβαθρο αλλά στηρίζονται σε γενικότητες και με πρόφαση την αλλαγή του καταστατικού μας και την συμμόρφωση αυτού με τον νεο αθλητικό νόμο, προσπαθείτε να εκμαιεύσετε την ψήφο των μελών της Ομοσπονδίας προκειμένου, να πάρετε λευκή επιταγή για το έργο σας κατά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον

4) την εξώδικη όχληση στις 15/07/2021 που στάλθηκε από 5 εκλεγμένα αναπληρωματικά μέλη προκειμένου να έρθει σε ψήφιση στο Δ.Σ με θέμα την έκδοση διαπιστωτικής πράξης έκπτωσης για συγκεκριμένα μέλη του Δ.Σ

5) επιστολή - αίτημα του Μιλτιάδη Παπαδημητριου, μέλος του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ, με συνυπογράφοντες εμένα καθώς και τους Μάνο Αρβανίτη και Δημήτρη Μακρή, όλοι εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ βάση του καταστατικού μας, με θέμα την έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ προκειμένου να τεθεί προς ψήφιση στο Δ.Σ (ως οφείλουμε εκ του νόμου ορμώμενοι) το ανωτέρω θέμα (έκδοση διαπιστωτικής πράξης έκπτωσης συγκεκριμένων μελών του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ) που θίγουν με την εξώδικη όχληση τους τα 5 εκλεγμένα αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ

6) το ότι μέχρι και σήμερα δεν έχω υπογράψει ως εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ τα πρακτικά των συνεδριάσεων των Δ.Σ ενώ κατά τις συνεδριάσεις αυτών μέσω τηλεδιάσκεψης έχω εκφέρει συγκεκριμένη άποψη και ψήφο με συγκεκριμένες ενστάσεις - επιφυλάξεις οι οποίες δεν έχουν αποδοθεί ορθά από τον κρατούντα τα πρακτικά των συνεδριάσεων στην αποτύπωση αυτών στις αναρτήσεις των αποφάσεων του Δ.Σ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛ.Ο.Κ

7) επειδή οι καταδικαστέες πρακτικές του παρελθόντος τόσο από εσάς κύριε Πρόεδρε όσο και από την πλειονότητα των μελών του Δ.Σ συνεχίζονται αμείωτα και μάλιστα με αύξοντα ρυθμό και σας τις έχω επισημάνει πολλάκις με τις αναφορές μου προς εσάς

8)επειδή πλέον σας θεωρώ κύριο υπεύθυνο της συνέχισης του παρελθόντος με άλλους πρωταγωνιστές αυτήν την φορά

9) επειδή ως εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ εκ του νόμου οφείλω να ασκώ έλεγχο στα πεπραγμένα του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ και σε συγκεκριμένο γραπτό αίτημα μου με αρ. πρωτ. ΕΛ.Ο.Κ προς τον Ταμία της ΕΛ.Ο.Κ με θέμα, να μου παραδώσει εις χείρας μου, τα έξοδα των εθνικών αποστολών τόσο στο Πανευρωπαϊκό όσο και στο Προολυμπιακό Τουρνουά και τον αντιλογισμό αυτών, μεταξύ των ατόμων που συμμετείχαν στις αποστολές και αυτών που επισήμως δηλώθηκαν, ουδέν έλαβα ως απάντηση

10) επειδή δεν είμαι διατεθειμένος να λάβω μέρος παραβιάζοντας κάθε αρχή δεοντολογίας και ηθικής σε ένα απέραντο δούναι και λαβείν αξιωμάτων, βαθμών τεχνικής καταλληλότητας προκειμένου να αποκτήσω την εύνοια κάποιων ή να κάνω τα στραβά μάτια όταν οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές ή ο Διευθυντής αθλήματος της ΕΛ.Ο.Κ κάθονται ως προπονητές πίσω από αθλητές τους, στο τελευταίο πρωτάθλημα ή ακόμη χειρότερα να μην βλέπω ότι το σώμα των διαιτητών της ΕΛ.Ο.Κ με αποφάσεις του, στους τελευταίους αγώνες κατακρεουργεί άξιους αθλητές μας για λόγους που γνωρίζουν όλοι αλλά κατά ένα παράξενο τρόπο, εσείς, τηρείτε σιγή ιχθύος ενώ δεν θα έπρεπε βλάπτοντας την εικόνα του αθλήματος

11) επειδή κατά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και συγκεκριμένα από την ενασχόληση μου με τα κοινά της ΕΛ.Ο.Κ και ένθεν, έχω δεχθεί απίστευτες επιθέσεις (υπό μορφή λεκτικής βίας στηριζόμενη σε ψεύδη, ύβρεις, συκοφαντίες, περιπαικτικά σχόλια κατά εμού) απο συγκεκριμένα άτομα που λαμβάνουν χώρα, στο διαδίκτυο μέσω συγκεκριμένων σελίδων ή μέσω αληθινών ή ψευδών προφίλ στο Facebook ακόμα, ακόμα και απειλών με στόχο τους, τον εκφοβισμό μου, καθώς και την διαπόμπευση μου έναντι των μελών της Ομοσπονδίας προκειμένου να βληθεί η αξιοπιστία των λεγόμενων μου καθώς και η προσωπικότητα μου. Τα ανωτέρω είναι ήδη σε γνώση σας απο γραπτή καταγγελία μου προς την ΕΛ.Ο.Κ από τότε που ήσασταν αναπληρωτής πρόεδρος της Π.Δ της ΕΛ.Ο.Κ έως και σήμερα που είστε Πρόεδρος του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ και ουδέν πράξατε, προκειμένου να προστατεύσετε τόσο εμένα όσο και τον χώρο από την ανηλεή συκοφαντική δυσφήμηση που δεχόταν από συγκεκριμένη μερίδα ατόμων που είναι φίλα προσκείμενη προς εσάς

12) επειδή έως και τώρα που σας απέστειλα την κάτωθι επιστολή μου και παρότι σας έχω αποστείλει δυο e-mail εχθές και σήμερα το πρωί, καθώς εν συνέχεια με ενημερώσατε τηλεφωνικώς το μεσημέρι ότι θα μου αποστείλετε τον σύνδεσμο της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων Zoom προκειμένου να συμμετάσχω στην Γ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ και μάλιστα μου είπατε, όπως επικοινωνήσω με τον Γ.Γ της ΕΛ.Ο.Κ προκειμένου να μου αποστείλει τον σύνδεσμο όπως και έπραξα αποστέλλοντας του γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο του αλλά ουδέν μέχρι στιγμής, κάτι που ουσιαστικά δεν θα έπρεπε να είναι καν αντικείμενο συζήτησης ή έστω διαπραγμάτευσης μεταξύ εκλεγμένων μελών του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ γιατί δικαιωματικά και εκ του νόμου ορμώμενοι επιτρέπεται να συμμετέχουν στις Γ.Σ του οργάνου του οποίου είναι Δ.Σ ,

Σας υποβάλλω την παραίτηση μου»

Εύχομαι τα καλύτερα προς όλους,

Με εκτίμηση,

Μάριος Σιταράς

 

Σχόλιο: Πρώτες βάσιμες καταγγελίες για την πλημμελή λειτουργία του ΔΣ της ΕΛΟΚ, την ανικανότητα του Προέδρου του και τις συνομωσιακές πρακτικές των σκληροπυρηνικών μελών του!  

 

Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021: Περικλής Κανέλλης: ... δεν είμαι διατεθειμένος να συμμετέχω σε αδιαφανείς και μη νόμιμες διαδικασίες

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε στα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ με κοινοποίηση στον υπουργό αθλητισμού το μέλος του ΔΣ Περικλής Κανέλλης . Αναλυτικά αναφέρει:

 

"Αγαπητά μέλη του ΔΣ 

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να επισημάνω κάποια θέματα που έχουν πέσει στην αντίληψή μου κατά τη διάρκεια της θητείας μου, τα οποία με θλίψη διαπιστώνω ότι συνεχίζονται και μετά τις εκλογές, σε αντίθεση με τις δηλώσεις ότι έρχεται νέα εποχή στο άθλημα που αγαπάμε με Δημοκρατία και Διαφάνεια.

Διαπιστώνω ότι αντί να λύνουμε προβλήματα, μέσω κάποιων μελών που δρουν αυτοβούλως και με σκοπιμότητα κάνοντας  μικροπολιτική, δημιουργούμε, ενώ σε πολλές περιπτώσεις γίνονται κινήσεις που δεν συνδράμουν με το καταστατικό μας και τους εσωτερικούς κανονισμούς. Η ανευθυνότητα ή η άγνοια κάποιων είναι μεγαλύτερη από ποτέ και με αυτή την επιστολή θα ήθελα να δηλώσω ότι έως τώρα, παρά τις οχλήσεις μου δεν έχω λάβει ούτε έχω υπογράψει κάποιο πρακτικό και όλα πραγματοποιούνται με ένα μαγικό τρόπο. Στέλνονται έγγραφα σε επίσημους φορείς με επαναλαμβανόμενα λάθη,  κλείνονται ταξίδια της εθνικής ομάδας με λάθος τρόπο και πολλά ακόμα, για τα οποία ούτε καν ρωτήθηκα αν συμφωνώ ή όχι δημιουργώντας τραγικά για την επίδοση της ομάδας μας αποτελέσματα.

Με μεγάλη μου έκπληξη ενημερώθηκα από τον υπάλληλο της Ομοσπονδίας μας ότι ο Γενικός Γραμματέας δεν με συμπεριέλαβε στην έκθεση μετάβασης για την αποστολή εφήβων - νέων προσπερνώντας την εντολή του προέδρου και ότι με θεωρεί ανίκανο για να συνοδεύσω την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας στην Φιλανδία ενώ έχω και γραπτή έγκριση από τον Πρόεδρο να είμαι αρχηγός αποστολής και εφόσον είχα δηλώσει ότι θα κάλυπτα εξολοκλήρου όλο το πόσο του ταξιδιού από την τσέπη μου χωρίς να επιβαρύνω το ταμείο της ΕΛΟΚ.

Επίσης ως μέλος του Δ.Σ. δεν ενημερώθηκα ποτέ για προσλήψεις, ή για θέσεις που δόθηκαν σε κάποια άτομα/μέλη, δεν έχω λάβει ούτε έχω υπογράψει κανένα πρακτικό από το πρώτο ΔΣ μέχρι και σήμερα διαπιστώνοντας οτιδήποτε και όλα πραγματοποιούνται εν αγνοία μου κατατάσσοντας με ως διακοσμητικό και μη λειτουργικό μέλος. Επειδή έχω ευθύνη απέναντι σε αυτούς που με τίμησαν με τη ψήφο τους, την συνείδησή μου, τους αθλητές και το άθλημα που υπηρετώ θεωρώ μη αποδεκτά όλα τα παραπάνω.  

Συμπερασματικά θα ήθελα να πω πώς κάποια μέλη του Δ.Σ δεν με εμπιστεύονται, με παρακάμπτουν και μου αφαιρούν αρμοδιότητες και ενημερώσεις χωρίς να έχουν αυτό το δικαίωμα και που θα έπρεπε να γνωρίζω.

Για άλλη μια φορά  θα ήθελα άμεσα να μου παραδοθούν τα πρακτικά προς ενημέρωσή μου, για να δώσω τη συγκατάθεσή μου και να τα υπογράψω.

Σας ενημερώνω ότι από δω και στο εξής θα απέχω από πολλές αποφάσεις του ΔΣ αλλά και της εκτελεστικής επιτροπής λόγω έλλειψης ενημέρωσης.  Επιθυμώ επίσης να διορθωθούν οι αναρτήσεις που παρατύπως πραγματοποιούνται στο site μας αλλά και στα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης.

Πάρα τη θετική μου διάθεση και την προθυμία μου για προσφορά και βελτίωση του αθλήματος μας, η απαξίωση που βιώνω από συγκεκριμένα μέλη του ΔΣ είναι μεγάλη και αυτό με ενοχλεί και με στεναχωρεί ιδιαίτερα. Για τους παραπάνω και για πολλούς άλλους λόγους δεν είμαι διατεθειμένος να συμμετέχω σε αδιαφανείς και μη νόμιμες διαδικασίες. 

Παρακαλώ πολύ για την τήρηση των νόμων και του καταστατικού καθώς και για διαφάνεια, νομιμότητα και τήρηση των προεκλογικών μας δηλώσεων.

 

Ευχαριστώ

Περικλής Κανέλλης

 

Σχόλιο: Δεύτερες βάσιμες καταγγελίες για την πλημμελή λειτουργία του ΔΣ της ΕΛΟΚ, την ανικανότητα του Προέδρου του και τις συνομωσιακές πρακτικές των σκληροπυρηνικών μελών του!


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!


Κύριοι Αυγενάκη και Μαυρωτά: Ποιες είναι άραγε οι θέσεις της ΓΓΑ στα τεκταινόμενα στην ΕΛΟΚ?

 

Περιμένουμε τα άμεσα αποτελέσματα της Έκπτωσης των παρανόμων μελών του ΔΣ!

Στη ΓΣ της 18/7/21 εγκρίθηκαν καραμπινάτα παράνομα μια τροποποίηση του Καταστατικού της ΕΛΟΚ, που πήρε το δρόμο της για τα δικαστήρια, όπου και θα την ανακόψω, και μια τροποποίηση του Εσωτερικού της Κανονισμού, η οποία πήρε το δρόμο της για την ΓΓΑ από όπου θα διεκδικήσει την έγκριση του ΓΓΑ κ. Μαυρωτά!

Πιστεύω ότι είναι προφανές ότι αν εγκρίνετε την τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού της ΕΛΟΚ, όπως έκανε ο Ηλίθιος Ιούλιος Συνοδινός του ΣΥΡΙΖΑ την 13/12/2017 χωρίς να καταλαβαίνει ούτε μια λέξη από αυτόν, όπως και εσείς άλλωστε, εσείς σήμερα και μετά από όσα έχουν γίνει θα κερδίσετε επάξια τον τίτλο του Πανηλίθιου κύριε Μαυρωτά!

Με τα δικαστήρια και τις μέχρι σήμερα συγκρούσεις τους είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή μιας ολόκληρης γενιάς αθλητών, για το χάσιμο των Ολυμπιακών του Τόκιο, όπου δεν συμμετείχε κανένας αθλητής και για το μηδενισμό του αθλητικού δυναμικού της ΕΛΟΚ. Σαν Ηλίθιοι και Πανηλίθιοι, που είναι, το μυαλό τους ήταν στη διοικητική επικράτηση με κάθε μέσο, εξευτελίζοντας ακόμα και τους υποτιθέμενους θεσμούς αξιοκρατίας στους βαθμούς Νταν και στους τίτλους των προπονητών!

Σε όλες τις βλακείες τους τούς πιστέψατε και τους στηρίξατε οι Πανηλίθιοι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ανίκανοι και άχρηστοι και αυτοί, αφού επί 31 χρόνια δεν έχετε ούτε έναν υπάλληλο, που να ξέρει τις λεπτομέρειες του αθλήματος του καράτε!


Αυτή είναι η κατάντια της ΓΓΑ! Δεν πρέπει να ζήτε στις ψευαισθήσεις των "Yes - Men", που σας περιστοιχίζουν!!!

 

 Σεισμό προκάλεσαν τα δάκρυα Ιακωβίδη!

 Πύρρος Δήμας: Είναι ντροπή για την άρση βαρών!

 Κινητοποίηση στα social media για να βρεθούν χορηγοί

 

Μετά όσα συγκλονιστικά είπε ο Θοδωρής Ιακωβίδης το πρωί σχετικά με τις τρομερές δυσκολίες που αντιμετωπίζει τόσο αυτός όσο και πολλοί άλλοι αθλητές, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το θέμα.

"Πρώτο Θέμα" (με κλικ στην εικόνα!)

«Η προετοιμασία των αθλητών είναι ευθύνη των διοικήσεων των ομοσπονδιών», τονίζει μεταξύ άλλων ο υφυπουργός!

Θα διαφωνήσουμε με τον Υφυπουργό: προφανέστατα η φροντίδα και ευθύνη των αθλητών, που αντιπροσωπεύουν τη χώρα μας σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού βαραίνουν και την εποπτεύουσα τις ομοσπονδίες εθνική αρχή, δηλαδή την δική σου, κύριε Αυγενάκη, και όχι μόνο να εμφανίζεσαι για να βγάζεις φωτογραφίες με τους πρωταθλητές για δική σου προβολή της μηδενικής σου συμμετοχής στις επιτυχίες τους, ούτε να τους κλέβεις τον τηλεοπτικό χρόνο των λίγων λεπτών της ολυμπιακής τους προσπάθειας.

 

Υπεύθυνοι για τους αθλητές είναι οι σύλλογοι, για τους συλλόγους οι ομοσπονδίες, και για τις ομοσπονδίες η εποπτεύουσα αυτές αρχή, που είναι η ΓΓΑ! Αλλά η ΓΓΑ κοιμάται με τα τσαρούχια ύπνο βαθύ και αιώνιο!!!

 

Ας δούμε επίσης και ένα άλλο επίκαιρο θέμα σε βίντεο που κυκλοφόρησε!

Αντί για συγγνώμη, ανακρίβειες από την ΕΡΤ για την τηλεοπτική γκάφα με τον Λ. Πετρούνια!

 

Το Σατανικό τους σχέδιο! Η Εντολή Μητσοτάκη και Αυγενάκη στην ΕΡΤ για τον Πετρούνια!

 


 Για ένα ακόμα παράδειγμα σήψης ας δούμε και τη συμπεριφορά της ΓΓΑ στην περίπτωση Γιώργου Γερόλυμπου!

 

Εκεί στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού νομίζετε ότι εμείς οι Έλληνες Πολίτες είμαστε ζώα και ηλίθιοι! Σας επιστρέφουμε τη φιλοφρόνηση στο ακέραιο λέγοντας τα επόμενα περιληπτικά:

Γνωρίζουμε πολύ καλά το ρόλο, που παίζετε!

Ο Γιώργος Γερόλυμπος, που βρίσκεται πάντα υπό πολιτική προστασία, γεννήθηκε, γαλουχήθηκε και θέριεψε μέσα από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας! Και αυτό κατά πλήρη γνώση της ΓΓΑ, που κάνει την ανήξερη!

Από την εποχή του Μιλτιάδη Έβερτ μας παρουσιαζόταν ως μέλος του 20μελούς συμβουλευτικού οργάνου για τον αθλητισμό της Ν.Δ.

Το 1994 με τον Τσόγκα και συλλόγους Σίτο-ρίου καράτε του Τσόγκα αρπάζει τη διοίκηση της ΕΛΟΚ (ΕΟΕΚ τότε)! Και αυτό κατά πλήρη γνώση της ΓΓΑ, που το γνώριζε και έκανε την ανήξερη ή κοιμόταν με τα τσαρούχια!

Το 1996 με τον Τσόγκα και συλλόγους Σίτο-ρίου καράτε του Τσόγκα αρπάζει την ομοσπονδία του Χόκεϊ για να γίνει αντιπρόσωπός της στην ΕΟΕ! Τελικά, ο Τσόγκας τον πετάει έξω από το Χόκεϊ και πάει ο ίδιος στην ΕΟΕ! Και αυτό κατά πλήρη γνώση της ΓΓΑ, που το γνώριζε και έκανε την ανήξερη ή κοιμόταν με τα τσαρούχια!

Το 1996, κατά την εποχή της διεκδίκησης των Ολυμπιακών του 2004 από την Αθήνα συμμετείχε στην επιτροπή και αποστολή διεκδίκησης ως μέλος της Ν.Δ. Σε επεισόδιο στο αεροπλάνο επιστροφής από τη Λωζάνη, μετά την ανάληψη των αγώνων, ο Γερόλυμπος υπερασπίζεται μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη σε ένα αισχρό βίντεο των Πασόκων και από τότε χαίρει της προστασίας της Οικογένειας Μητσοτάκη! Και αυτό κατά πλήρη γνώση της ΓΓΑ, που το γνώριζε και έκανε την ανήξερη ή κοιμόταν με τα τσαρούχια!

Κατά την εποχή του ΠΑΣΟΚ (1997) και του Υφυπουργού Ανδρέα Φούρα ο Γερόλυμπος, παρά του ότι συμμετείχε στην Οργανωτική Επιτροπή των Παγκόσμιων Αγώνων Στίβου «Αθήνα 1997» ως εκπρόσωπος της Ν.Δ., εξελίχθηκε ως ο καλύτερος συνεργάτης του Πασόκου Φούρα κερδίζοντας την υποστήριξή του για τη θέση του Διευθυντή Αθλημάτων στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών «Αθήνα 2004»! Εν τω μεταξύ, με τον Φούρα και άλλους «Μαζί τα φάγανε», όπως αποφάνθηκε το Ελεγκτικό Συνέδριο και καταλόγισε στα μέλη της Επιτροπής παράνομες δαπάνες της τάξης των 12 εκατ. ευρώ για το «Αθήνα 1997»! Και αυτό κατά πλήρη γνώση της ΓΓΑ, που το γνώριζε και έκανε την ανήξερη ή κοιμόταν με τα τσαρούχια!

 

Κατά το 2002 και το 2004 ο Γερόλυμπος, έχοντας σχέσεις "κολλητού" με τους Νίκο Έξαρχο (ΓΓΑ ΠΑΣΟΚ) και Γιώργο Ορφανό (υφυπουργό ΝΔ) έμπαινε στα γραφεία τους και υπαγόρευε τις αρνητικές επιστολές της ΓΓΑ στην ΠΟΠΚ για την αναγνώρισή της! Τέτοια διαφθορά και διαπλοκή σας δέρνει! Ας μην μακρυγορήσω εδώ για το τι τρελή δικαιολογία μου έλεγε ο κάθε κόπανος Διευθυντής της ΓΓΑ για να μην αναγνωρίσει το παραδοσιακό καράτε!

 

Στο «Αθήνα 2004» μπήκε ως αργόμισθος Διευθυντής Αθλημάτων, αλλά και εκεί δεν κρατήθηκε και άνοιξε παράνομη παράπλευρη επιχείρηση με στόχο να πάρει υπεργολαβία για τα συστήματα ασφαλείας C4I των αγώνων! Καταγγέλθηκε από τον συνεταίρο του, που τον έριξε, και η Αγγελοπούλου τον σουτάρισε εκτός επιτροπής τον Φεβρουάριο του 2004! Και αυτό κατά πλήρη γνώση της ΓΓΑ, που το γνώριζε και έκανε την ανήξερη ή κοιμόταν με τα τσαρούχια!

Το 2001 ίδρυσε το Κέρλινγκ με συλλόγους καράτε, μεταξύ των οποίων ήταν και οι σύλλογοι των σημερινών «εχθρών του» Μπίκα, Κραββαρίτη, Φυλακτού, Γκουβούση και Χρήστου! Και αυτό κατά πλήρη γνώση της ΓΓΑ, που το γνώριζε και έκανε την ανήξερη ή κοιμόταν με τα τσαρούχια!

Το 2003 άφησε εικονικά την ΕΛΟΚ, διότι είχε κάνει τόσες και τέτοιες παρανομίες (και ήταν αποφασισμένος να συνεχίσει), ώστε θεώρησε ότι ήταν επικίνδυνο να φαίνεται ο ίδιος σε οποιοδήποτε πόστο, και χώθηκε στο Τρίαθλο, ώστε να πάει και στην Ολυμπιακή Επιτροπή, πάλι με τους ίδιους πιστούς του συλλόγους καράτε, οι οποίοι μετά από χρόνια θα έλεγαν ότι «εμείς δεν ξέραμε τίποτα»! Και αυτό κατά πλήρη γνώση της ανίκανης και άχρηστης ΓΓΑ, η οποία, ενώ εποπτεύει τις ομοσπονδίες, κάνει την ανήξερη ή κοιμάται με τα τσαρούχια!

Επί πολλά χρόνια Ο Γερόλυμπος εκμεταλλευόταν το Κέρλινγκ, το Τρίαθλο και το Καράτε και αυτό κατά πλήρη γνώση της ανίκανης και άχρηστης ΓΓΑ, η οποία, ενώ εποπτεύει τις ομοσπονδίες, κάνει την ανήξερη ή κοιμάται με τα τσαρούχια

Πριν τους Μεσογειακούς του 2013, που είχαν αναληφθεί από το Βόλο και τη Λάρισα και που τελικά δεν έγιναν στην Ελλάδα λόγω «φτώχειας», ο Γερόλυμπος μυρίστηκε πολλά λεφτά και βρίσκεται να ψάχνει μαζί με τον Ισίδωρο Κούβελο για μεγάλες εκτάσεις στις περιοχές των Μεσογειακών για ανέγερση ξενοδοχείων με γήπεδα γκολφ για VIP’s παρακαλώ! Και αυτό κατά πλήρη γνώση της ανίκανης και άχρηστης ΓΓΑ, η οποία, ενώ εποπτεύει τις ομοσπονδίες, κάνει την ανήξερη ή κοιμάται με τα τσαρούχια!

Το 2013 ο Γερόλυμπος έρχεται σε σύγκρουση με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας του Καράτε Αντόνιο Εσπίνος και όλο το ΔΣ αυτής και τους συκοφαντεί εκτεταμένα και ανώνυμα από το διαδίκτυο! Τότε ο Εσπίνος δρομολογεί, ώστε σε Γενική της Συνέλευση η Παγκόσμια με παρόντα 107 μέλη της να χαρακτηρίσουν τον Γερόλυμπο ως «Persona non Grata”! Έτσι, ο Γερόλυμπος γίνεται, από ότι γνωρίζω, το μοναδικό «ανεπιθύμητο πρόσωπο» με απόφαση παγκόσμιας ομοσπονδίας σε οποιοδήποτε άθλημα στον κόσμο!!! Και αυτό κατά πλήρη γνώση της ανίκανης και άχρηστης ΓΓΑ, η οποία, ενώ εποπτεύει τις ομοσπονδίες, κάνει την ανήξερη ή κοιμάται με τα τσαρούχια!

Το 2014 και μετά από δικές μου καταγγελίες (του Θύμιου Περσίδη), που έφτασαν και στο Γραφείο του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ενός ηθικού και έντιμου πρωθυπουργού της χώρας, ο οποίος σεβόταν τον Έλληνα Πολίτη, η ΓΓΑ κάνει έλεγχο για ομοσπονδίες-μαϊμούδες (βρήκε εννέα!), του αφαιρεί την ειδική αθλητική αναγνώριση από το Κέρλινγκ-Μαϊμού και το Τρίαθλο-Μαϊμού!

Ειδικότερα από το Τρίαθλο-Μαϊμού, ο διαπλεκόμενος με τον Γερόλυμπο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού Πρόδρομος Τσολακίδης «ψάχνει το Τρίαθλο» επί δύο χρόνια για να του επιδώσει τις επιστολές της ΓΓΑ και δεν το βρίσκει, ενώ ο Γερόλυμπος τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα ήταν μέσα στη Γραμματεία! Έτσι, μόνο το Τρίαθλο-Μαϊμού χάνει την ειδική αθλητική αναγνώριση δύο χρόνια αργότερα από τις άλλες ομοσπονδίες, το 2016! Και αυτό κατά πλήρη γνώση των πραγμάτων της ανίκανης και άχρηστης ΓΓΑ, η οποία, ενώ εποπτεύει τις ομοσπονδίες, κάνει την ανήξερη ή κοιμάται με τα τσαρούχια!

Εδώ ακριβώς αποδεικνύεται η «υψηλή πολιτική προστασία» προς τον Γερόλυμπο με τη φιλοσοφία: «Ό,τι έφαγες, έφαγες! Φτάνει! Τώρα κάνε το παγώνι και εξαφανίσου!»: ποτέ δεν έκαναν ελέγχους στις ομοσπονδίες-μαϊμού του Γερόλυμπου και ποτέ δεν ζητήθηκαν οι επιχορηγήσεις και οι εισπράξεις των ομοσπονδιών του Κέρλινγκ-Μαϊμού και του του Τριάθλου-Μαϊμού! Ειδικά στο Τρίαθλο-Μαϊμού, ένα δικαστήριο, που θα αποκάλυπτε τις απάτες του, κουκουλώνεται αριστοτεχνικά από τη ΓΓΑ, τους μάρτυρες, τους δικηγόρους και τους Δικαστικούς! Είναι προφανές ποιος τον διώχνει από τον αθλητισμό και ταυτόχρονα τον προστατεύει να μη δώσει πίσω τα λεφτά, που έφαγε!

Το 2018 η Εθνική Αρχή Διαφάνειας κάνει οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στην ΕΛΟΚ από το 2013 μέχρι το 2018 και βρίσκει σοβαρό ενδεχόμενο καταλογισμού ποσού 2.400.000 ευρώ στα μέλη των ΔΣ αυτών των περιόδων! Ο έλεγχος είναι στην ουσία πολύ χονδρικός, παιδαριώδης και κάνει μπαμ ότι έχει δοθεί εντολή η τελική Έκθεση να καταλήγει σε «πολιτική απόφαση» και όχι τυπική εφαρμογή του νόμου, ώστε κουκουλωθούν και πάλι οι οικονομικές και διαχειριστικές ατασθαλίες! Επιλαμβάνεται και πάλι η «υψηλή πολιτική προστασία» προς τον Γερόλυμπο με τη φιλοσοφία: «Ό,τι έφαγες, έφαγες! Φτάνει! Τώρα κάνε το παγώνι και εξαφανίσου!» με αποτέλεσμα να μην βλέπουμε κανένα να πληρώνει τα κλεμμένα!!!

Σήμερα, διωγμένος από παντού, εξακολουθεί να είναι κολλημένος σαν βδέλλα στο … καράτε, αλλά πάντα στην απέξω για να μην φαίνεται, διότι πρώτο είναι κόκκινο πανί, δεύτερο φυλάγεται για να ξανακλέψει με άνεση, και τρίτο γιατί το υποσχέθηκε στους … προστάτες του να μείνει εκτός του καράτε!!!


 Κύριοι Αυγενάκη και Μαυρωτά: Μια από τις υποχρεώσεις της ΓΓΑ είναι και η παρακολούθηση των διεθνών εξελίξεων όλων των αθλημάτων, που έχει τουλάχιστον αναγνωρίσει! Αλλά οι 400-500 τεμπέληδες, που έχετε εκεί μέσα και εσείς μαζί προτιμάτε να έχετε μεσάνυχτα για το τι συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο στον αθλητισμό!

 

Σας δίνω, λοιπόν, δύο σχετικές αναρτήσεις του διεθνούς φήμης ιστότοπου www.the-dojo.org , για να κατατοπιστείτε (πληρώνεστε από τη σύνταξή μου γι' αυτό!) τι συμβαίνει διεθνώς στο καράτε σήμερα και να πειστείτε ότι το Παραδοσιακό Καράτε είναι βασικός πυλώνας για το Παγκόσμιο Καράτε!

1 - Καράτε και Ολυμπιακοί Αγώνες: Μια μακρά σύγκρουση τελείωσε!

2 - Το Ολυμπιακό Όνειρο της WKF τελείωσε! Και δικαίως!

(Άσχετο: και μια τρίτη ενδιαφέρουσα ανάρτηση, που ψάρεψα, για τους φίλους της Οκινάουα!)


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .