karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 10/1/2022.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 

 Γερόλυμπε έμεινες με την ... Ποντίδα και μόνο! Ούτε ένα σύλλογο δεν σου άφησαν!!!

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

 Αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"! Και μόνο η εφαρμογή των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής πριν τη σύγκλιση του ΔΣ και την υπογραφή των Πρακτικών από τα μέλη του, η απουσία κάθε συζήτησης στις συνεδριάσεις του και η μεταχρονολογημένη ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ καθιστούν αίολες τις αποφάσεις! Τα "πρόβατα" των Γενικών Συνελεύσεων δεν μιλάνε τη γλώσσα των ... ανθρώπων, αφού δεν μιλάνε καθόλου στα Πρακτικά των ΓΣ! Το μπάχαλο των διοικητικών θεμάτων το είδαμε στα Μέρη Α΄και Β΄! Εδώ θα δούμε το μπάχαλο των οικονομικών θεμάτων!

A Πανευρωπαϊκοί, Εκλογές, Πρακτικά ΔΣ, ΓΣ, ΕΛΟΚ, ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

 Μέρος Α΄- Μέρος Β΄- Μέρος Γ΄- Μέρος Δ΄- Μέρος Ε΄- Μέρος Ζ΄

 

 Νέα διοίκηση: Θέλετε εκπαίδευση ακόμα για να διοικήσετε αθλητική ομοσπονδία!!!

 Από αρπαγή των δικαιωμάτων των άλλων, όμως, πάτε πολύ καλά, Λαμόγια!!!

Στο κάθε Πρακτικό του ΔΣ ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν, ούτε γνώμες, απόψεις και ιδέες των συμβούλων υπάρχουν, όπως βέβαια όφειλαν πάντα να υπάρχουν! Επομένως το κάθε Πρακτικό ΔΣ είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!!! Στον κάθε λογαριασμό που αποδίδεται για τα οικονομικά, όλα καταγράφονται εσκεμμένα συνολικά, ακαταλαβίστικα, συγκεχυμένα και μη επιδεχόμενα άμεσου ελέγχου από τους απλούς ανθρώπους και όχι αναλυτικά, κατανοητά και ελέγξιμα!


 

27 Νταν ΕΛΟΚ

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

 

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!


Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 Α - ΕΛΟΚ: Αναβολή Πανευρωπαϊκών - Στιλ-μαϊμού - Φαιδρά λάθη!

 Β - 29/5/2021 - Οι Αρχαιρεσίες της ΕΛΟΚ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!

 Γ - 30/5/2021 - Το Πρακτικό συγκρότησης σε Σώμα με ανάρτηση την 21/12/2021!

 Δ - 7/6/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!

Ε - 24/6/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!

Ζ - 9/7/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!

Η - 18/7/2021 - Το Πρακτικό της Πρώτης ΓΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!

Θ - 18/7/2021 - Το Πρακτικό της Επαναληπτικής ΓΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!

 Ι - 30/8/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!

Κ - 2/9/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!

 

Όλα με μεταχρονολογημένη ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, απόδειξη ερασιτεχνισμού και ανικανότητας!


 Α - ΕΛΟΚ: Πανευρωπαϊκοί - Στιλ-μαϊμού - Φαιδρά λάθη!  (Ενότητες)

 

Αναβλήθηκαν οι Πανευρωπαϊκοί της WKF λόγω Covid, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι οι αγώνες της WKF, όπως και αν γίνονταν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, από απόψεως επιπέδου συμμετοχών και ποιότητας δεν ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες των χωρών, των αθλητών των θεατών, αλλά και της ίδιας της διοίκησης της WKF!

Με τις ίδιες απογοητευτικές συνθήκες διενεργούνται και οι αγώνες της ΕΛΟΚ, άλλο αν οι ανεγκέφαλοι άνθρωποί της πανηγυρίζουν για μοναδικές επιτυχίες, όπως αποδεικνύεται από τις συμμετοχές των αθλητών και οπωσδήποτε και των θεατών στους αγώνες της με τα άδεια στάδια, τα οποία δίνει αφειδώς ο Αυγενάκης με το τεράστιο κόστος για το δημόσιο και το μηδαμινό όφελος για τον παραγματικό αθλητισμό (βλέπετε και την επόμενη εικόνα από πανελλήνιους αγώνες της ΕΛΟΚ!).

Η παταγώδεις αποτυχίες, όμως, της ΕΛΟΚ δεν την εμποδίζουν να "κλέβει" τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ στα Στιλ και τα Νταν, όπως αποδεικνύεται και από ανάρτηση του αναπληρωτή προέδρου της Ηλία Χρήστου στον λογαριασμό του στο Facebook, που δημοσιεύσαμε στο οπροηγούμενο άρθρο μας!

Όπως είχαμε γράψει:

Η ανάρτηση αυτή της 4/12/2021 είναι από το Facebook/Hellenic Karate News του Ηλία Χρήστου και πραγματεύεται καινούριες έννοιες, όπως "η προπόνηση των διαιτητών-κριτών στις βασικές τεχνικές της τεχνοτροπίας του Wado Ryu", που έγινε στον σύλλογό του στο "Αθλητικό Κέντρο Νέου Φαλήρου" με δική του προσωπική πρωτοβουλία χωρίς καμιά ανακοίνωση της ΕΛΟΚ!

Πού πάς ρε Καραμήτρο? Έχει τέτοιους κανονισμούς η WKF? Έκανε τέτοια σεμινάρια η ΕΛΟΚ στο παρελθόν? Κάνουν τα άλλα στιλ τέτοια σεμινάρια? Χρησιμοποιείς τη θέση σου ως Αναπληρωτής Πρόεδρος για να στρεβλώσεις το καράτε της ΕΛΟΚ προς τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ? Εμπλέκεις όλους τους άλλους, ενώ δεν φαίνεσαι εσύ, για να δώσεις βαρύτητα σε καταστάσεις ανύπαρκτες? Είναι σαφής και προγραμματισμένη ενέργεια της ΕΛΟΚ αυτή, που ανακοινώθηκε για κάθε ελεύθερη συμμετοχή ή είναι δικό σου πολιτικό παιχνίδι? Έχει ληφθεί σχετική απόφαση από το ΔΣ?

Το Wado Ryu ομοσπονδία βάσει νόμου ΔΕΝ έχει, ιστορία ΔΕΝ έχει, οργάνωση της πλάκας ΔΕΝ έχει, αγώνες ΔΕΝ κάνει! 4-5 μαγαζάκια να πουλάνε Νταν-σαβούρα έχει και εξαπατά τους αθλητές του! Το Wado Ryu εκτός Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε είναι από το 1995 ανύπαρκτο, πάρτε το απόφαση!!!

 

Τέλος, η ΕΛΟΚ θα πρέπει να διδάξει στον γραμματέα της εκτός από ... να φυτεύει ραδίκια να μάθει και να επιβλέπει τους άσχετους υπαλλήλους του να είναι σωστές οι φωτογραφίες προβολής των δραστηριοτήτων της ΕΛΟΚ και να μην έχουν λάθη, όπως οι επόμενες:

Όταν το σωστό είναι γνωσό και στα παιδάκια ακόμα! Τι λες κύριε Πρόεδρε? Αλλά πού ξέρεις και εσύ!


Στο τέλος του 2021 οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ σχημάτιζαν αυτόν τον Πίνακα Μητρώου Μελών της ΕΛΟΚ με κλικ στον τίτλο ή στην εικόνα:

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Β - 29/5/2021 - Οι Αρχαιρεσίες της ΕΛΟΚ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Την 29/5/2021 έγινε η Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών στην ΕΛΟΚ, αλλά την 21/12/2021 αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Υπενθυμίζουμε εδώ το νόμο περί υποχερέωσης των αναρτήσεων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

Ο νόμος ανωτέρω λέει ότι όταν οι αποφάσεις ενός φορέα (σαν την ΕΛΟΚ) δεν δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, αλλά υπάρχει υποχρέωσή του να τις αναρτά στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, τότε ισχύουν από την ημερα ανάρτησής τους και όχι νωρίτερα! Συνεπώς, όλες οι αποφάσεις σε όλα τα Πρακτικά των ΔΣ και των ΓΣ της ΕΛΟΚ ισχύουν από την ημέρα της ανάρτησής τους στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και άρα προσβάλλονται σε προθεσμίες, που μετράνε από αυτή την ημέρα και μετά!!!

Η ανάρτηση των εκλογών στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι η επόμενη (με κλικ στην εικόνα και πάτε στη σελίδα 3) και μελετάμε τα ενδιαφέροντα σημεία της:

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των εκλογών (με κλικ και εδώ σε pdf):

Ακολουθεί πίνακας των υποψηφίων και οι ψήφοι που έλαβαν:

Ακολουθεί η κατάληψη των θέσεων με βάση τις ψήφους από τακτικούς και αναπληρωματικούς:

Όλοι οι σύλλογοι και άλλοι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις διαδικασίες, που έπονται των εκλογών, διότι η καταστρατήγηση των θεσμών, μετά τις νοθείες των εκλογών, συνεχίζεται με τη στρέβλωση της εφαρμογής των αποτελεσμάτων των εκλογών. Συνήθως, υπάρχουν παράνομοι υποψήφιοι, που καλύπτονται από τις πλειοψηφίες, αλλά  και μη αρεστοί εκλεγμένοι, που διώκονται από τις πλειοψηφίες, όπως είδαμε στο παρελθόν και θα ξαναδούμε στο μέλλον! Επίσης, κάποιοι σύμβουλοι παραιτούνται και άλλοι χάνουν τη θέση τους νόμιμα ή και παράνομα! Γι' αυτό και γεννώνται προσβολές του κύρους των εκλογών καθώς και καταγγελίες εναντίον μεμονωμένων ατόμων σε βάρος της ομαλής λειτουργίας της ομοσπονδίας!


 Γ - 30/5/2021 - Το Πρακτικό συγκρότησης σε Σώμα με ανάρτηση την 21/12/2021!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Όπως ορίζει ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, οι αποφάσεις και αυτού του Πρακτικού ισχύουν από τη δημοσίευσή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια των πράξεων των διοικούντων έναντι των διοικουμένων και άλλων τρίτων και συνεπώς κάθε προηγούμενη της ημερομηνίας ανάρτησης εφαρμογή του είναι παράνομη!

 Στις δημοσιεύσεις των Πρακτικών στο site της ΕΛΟΚ συστηματικά αποφεύγεται να δημοσιεύεται η ημερομηνία ανάρτησης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, πράγμα που αποδεικνύει συνομωσιακές πρακτικές του ΔΣ/ΕΛΟΚ και άρα καλά κρυπτόμενα οφέλη ορισμένων:

 

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑστο site της ΕΛΟΚ.

Πραγματικές Ημερομηνίες Συνεδριάσεων

Ανάρτηση στη Διαύγεια

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝ ΣΥΝΕΛ (ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ)-29/5/2021

21/12/21

ΠΡΑΚΤΙΚΑ_30_05_2021

21/12/21

ΠΡΑΚΤΙΚΑ_24_06_2021

21/12/21

ΠΡΑΚΤΙΚΑ_09_07_2021

21/12/21

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝ ΣΥΝΕΛ – 18/7/2021

21/12/21

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤ ΓΕΝ ΣΥΝΕΛ-18/7/2021

21/12/21

ΠΡΑΚΤΙΚΑ_30_08_2021

21/12/21

ΠΡΑΚΤΙΚΑ_02_09_2021

21/12/21

ΠΡΑΚΤΙΚΑ_15_09_2021

21/12/21

ΠΡΑΚΤΙΚΑ_15_10_2021

21/12/21

ΠΡΑΚΤΙΚΑ_24_10_2021

21/12/21

ΠΡΑΚΤΙΚΑ_27_10_2021

21/12/21

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝ ΣΥΝΕΛ-31/10/2021

21/12/21

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤ ΓΕΝ ΣΥΝΕΛ-31/10/2021

21/12/21

ΠΡΑΚΤΙΚΑ_30_11_2021

21/12/21

ΠΡΑΚΤΙΚΑ_16_12_2021

29/12/21

Ισολογισμός 2020 έτους

22/12/21

Απολογισμός 2021 Β τριμ

22/12/21

Ισολογισμός 2021 Γ τριμ

22/12/21

ΠΡΑΚΤΙΚΑ_31_12_2021

12/01/22

 

Στην πρώτη εικόνα φαίνεται η ημερομηνία ανάρτησης του εν λόγω Πρακτικού στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (με κλικ εδώ σε pdf):

Η συγκρότηση σε σώμα χωρίς σχόλια

Και η συμπλήρωση από το karate.gr για τις πραγματικές συνθήκες:

(Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Γιώργος Κελάλης, Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Γιάννης Γιαννέλης, Περικλής Κανέλλης, Παρασκευάς Ανδρεανίδης, Νίκος Ζάχος)

Στο Πρακτικό του ΔΣ (παράνομα χωρίς αριθμό) της 15/10/2021 αποφασίστηκε να βγει ο Ηλίας Χρήστου από την Εκτελεστική Επιτροπή και η πέμπτη θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή να δοθεί στις "γλάστρες" κ. Νίκο Ζάχο με αναπληρωτή τον Παρασκευά Ανδρεανίδη!


 Δ - 7/6/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Πρακτικά το πρώτο Πρακτικό της Νέας Διοίκησης!

Όπως ορίζει ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, οι αποφάσεις και αυτού του Πρακτικού ισχύουν από τη δημοσίευσή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια των πράξεων των διοικούντων έναντι των διοικουμένων και άλλων τρίτων και συνεπώς κάθε προηγούμενη της ημερομηνίας ανάρτησης εφαρμογή του είναι παράνομη!

Στην πρώτη εικόνα φαίνεται η ημερομηνία ανάρτησης του εν λόγω Πρακτικού στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ με καθυστέρηση 5,5 μηνών (με κλικ εδώ σε pdf):

Ενδιαφέρον έχει το 7ο Θέμα, ενώ το 8ο Θέμα είναι παράνομο να υπάρχει, διότι αιφνιδιάζει τα μέλη της αντιπολίτευσης και υποκλέπτει τις υπογραφές τους! Επίσης ΔΕΝ βλέπουμε το απαραίτητο πάντα Θέμα με τίτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών" με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

Όλοι παρόντες! Μπράβο στα παιδάκια! Μακάρι να τα πάνε έτσι καλά, αλλά δεν τα πήγανε!

 

Το Μητρώο Παγίων Περιουσιακών Στοιχείων της ΕΛΟΚ "πνίγηκε" από εποχής Γερόλυμπου, δηλαδή εδώ και 25 χρόνια, και με αυτό τον τρόπο πολλά περιουσιακά στοιχεία (πίνακες αγώνων, προγράμματα αγώνων, εκατοντάδες στρωμάτων αγώνων, εξοπλισμός γραφείων και άλλα) είναι άγνωστο πόσες φορές πληρώθηκαν και αν ήταν πραγματικά άχρηστα όταν αποσύρθηκαν από τη χρήση εντός της ομοσπονδίαςή χαρίστηκαν σε φιλικούς του Γερόλυμπου συλλόγους! Και επειδή τα πρώτα 15 χρόνια της κυριαρχίας Γερόλυμπου από το 1995 όλοι της μετά το 2010 ή 2014 αντιπολίτευσης και σημερινής διοίκησης ήξταν οι πλέον φιλικοί προς τον Γερόλυμπο σύλλογοι (βλέπε Άρη Κραββαρίτη και Γιώργο Μπίκα!), αυτοί θα πρέπει να ερωτηθούν πρώτοι για την ανυπαρξία του Βιβλίου Παγίων! Αυτό ήταν γνωστότατο στη Νέα Διοίκηση της ΕΛΟΚ και αποτελεί μεγάλη τεμπελιά το ότι δεν ελέγχθηκαν τα τιμολόγια αγορών κάθε εξοπλιστικού στοιχείου της ΕΛΟΚ από το 1995! Ακόμα και αν  η κλοπή τους έχει παραγραφεί, ακόμα και τότε το αποτέλεσμα θα βοηθούσε στην ορθή περιγραφή των διοικήσεων Γερόλυμπου! Το ότι δεν ψάχτηκαν αυτά τα στοιχεία αποτελεί απόδειξη ότι οι παλαιοί φίλοι του Γερόλυμπου και Νέα Διοίκηση έχει κάνει συμφωνίες με τους παλιούς ενόχους για ψηφοθηρικούς λόγους και για να τους έχει υποτελείς της!

Επιπρόθετα: Η Απάτη της "διαλογικής συζήτησης"! Τι ενδιαφέρει τους διοικούμενους τι σόι διαλογική συζήτηση κάνετε εσείς οι διοικούντες! Στα παλιά τους τα παπούτσια η διαλογική σας συζήτηση! Τους διοικούμενους τους ενδιαφέρουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα, στα οποία στηρίχτηκαν οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας (δηλαδή τα "γιατί αυτό και όχι εκείνο") και Εσείς έχετε υποχρέωση όλα αυτά να τα απαριθμίζετε ένα-ένα στο Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή να αιτιολογείτε πλήρως τις αποφάσεις σας, το οποίο Πρακτικό πρέπει να αναρτάται νόμιμα και έγκαιρα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μετά από έξι μήνες! Συνεπώς, το Πρακτικό σας και όποιο άλλο Πρακτικό γράφει συνοπτικά "μετά από διαλογική συζήτηση" είναι άχρηστο και παράνομο, κοινώς για τα μπάζα!!!

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Αδιάφορο μεν αλλά αποτελεί ψηφοθηρικό ρουσφέτι από τη Νέα Διοίκηση, όταν αυτοί οι σύλλογοι δεν εγγράφονται στο Μητρώο της ΓΓΑ.

 

Το επόμενο θέμα κατά την άποψή μου είναι τελείως παράνομο!

Το άρθρο 15 του Καταστατικού για τη δημιουργία Εκτελεστικής Επιτροπής ήταν καραμπινάτη παρανομία του Γερόλυμπου για να "δικτατορίζει" μόνος του και αυτή την παρανομία την συνεχίζει και η Νέα Διοίκηση, πράγμα που σημαίνει ότι ήδη συνεχίζουν το κλίμα αυθαιρεσιών και αδιαφάνειας, που είχε εγκαθιδρύσει ο Γερόλυμπος! Βλέπουμε, λοιπόν, μία από τα ίδια, όπου τη θέση του Γερόλυμπου την πήραν τρία-τέσσερα άτομα, τα οποία ναι μεν δεν βάζουν το χέρι στα λεφτά της ΕΛΟΚ, αλλά μέσω των αποφάσεών της μπορούν να δημιουργούν δικά τους έμμεσα οφέλη! Η ΕΛΟΚ δεν δικαιλογείται να έχει Εκτελεστική Επιτροπή και η ύπαρξή της αποτελεί καραμπινάτη παράκαμψη του εκλεγμένου διοικητικού συμβουλίου και άρα καραμπινάτη παρανομία, διότι με αυτό τον τρόπο η πλειοψηφία έχει αποβάλει στην ουσία τη μειοψηφία από κάθε απόφαση και από κάθε θέμα της διοίκησης!!!

Αν παρατηρήσετε τις αρμοδιότητες που παραχώρησε το ΔΣ στην Εκτελεστική Επιτροπή (και ήταν η πρώτη του δουλειά!), θα δείτε ότι δεν άφησε τίποτα, που να αποφασίζει μόνο το Διοικητικό Συμβούλιο! Συμπεριφέρονται στους συλλόγους σαν σε ηλιθίους!!! Κάτω το ΔΣ/ΕΛΟΚ με την ... προβιά του προβάτου!!! Οι 15 του ΔΣ ήταν Πέντε, οι εξής Τέσσερις: Χρήστου-Μητρόπουλος-Φυλακτός!!! Οι γλάστρες ΔΕΝ συζητάνε και ΔΕΝ αποφασίζουν! Μόνο υπογράφουν!!! Αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

Επιπρόθετα: Η Απάτη της "διαλογικής συζήτησης"! Τι ενδιαφέρει τους διοικούμενους τι σόι διαλογική συζήτηση κάνετε εσείς οι διοικούντες! Στα παλιά τους τα παπούτσια η διαλογική σας συζήτηση! Τους διοικούμενους τους ενδιαφέρουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα, στα οποία στηρίχτηκαν οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας (δηλαδή τα "γιατί αυτό και όχι εκείνο") και Εσείς έχετε υποχρέωση όλα αυτά να τα απαριθμίζετε ένα-ένα στο Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή να αιτιολογείτε πλήρως τις αποφάσεις σας, το οποίο Πρακτικό πρέπει να αναρτάται νόμιμα και έγκαιρα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μετά από έξι μήνες! Συνεπώς, το Πρακτικό σας και όποιο άλλο Πρακτικό γράφει συνοπτικά "μετά από διαλογική συζήτηση" είναι άχρηστο και παράνομο, κοινώς για τα μπάζα!!!

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

8. Λοιπά Θέματα και Αποφάσεις: Στα επόμενα βλέπουμε ότι όλα τα λοιπά θέματα είναι ζουμερά θέματα, που δεν μπορούν να μην συζητηθούν και άρα δεν μπορούν να πάνε απροετοίμαστοι σε μια τέτοια συζήτηση οι σύμβουλοι! Αποδεικνύεται, λοιπόν, ότι η πλειοψηφία έχει αχρηστέψει τους συμβούλους της αντιπολίτευσης, οι οποίοι όχι μόνο δεν λαμβάνονται υπόψη στις αποφάσεις, αλλά και δεν πληροφορούνται εγκαίρως τα θέματα της διοίκησης!

Όπως επίσης προαναφέραμε, δεν υπάρχει στην Ημερήσια Διάταξη Θέμα Οικονομικών Στοιχείων με τιτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών"!

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υποχρεωμένο να δίνει λογαριασμό στους συλλόγους-μέλη της ομοσπονδίας για τα χρήματα, που διαχειρίζεται! Για αυτό το λόγο είναι υποχρεωμένο από το νόμο να καταγράφει σε κάθε συνεδρίασή του τα έσοδα και τα έξοδα, που έγιναν από την προηγούμενη συνεδρίασή του μέχρι την τωρινή με απλό κατανοητό τρόπο από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις λογιστικής βιβλίων Γ΄ κατηγορίας (για ΕΠΕ και ανώνυμες εταιρίες), δηλαδή σε μορφή κατανοητών απλογραφικών βιβλίων Εσόδων-Εξόδων και να τα εγκρίνει! Ταυτόχρονα θα πρέπει το ΔΣ να προγραμματίζει τις άμεσα σημαντικές μελλοντικές δαπάνες της ομοσπονδίας και να προ-εγκρίνει ένα προσεγγιστικό τους ύψος! Αυτά και τα δύο πρέπει να διατυπώνονται σε ημερολογιακούς πίνακες και να αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των εκάστοτε Πρακτικών του ΔΣ! (Όπως γράφουμε ένα απλό βιβλίο Εσόδων-Εξόδων!)

Αυτά όλα είναι άσχετα με τον τρόπο, που θέλει η Εφορία τα λογιστικά της ΕΛΟΚ, ή η ΓΓΑ ή η Περιφέρεια! Την απλή παρουσίαση για απλούς ανθρώπους για άμεσο έλεγχο την απαιτούν οι υπόλοιποι σύμβουλοι του ΔΣ από την Εκτελεστική Επιτροπή για να τα εγκρίνουν σε κάθε πρακτικό , η Ελεγκτική Επιτροπή από το ΔΣ για τους ελέγχους της και η Γενική Συνέλευση των συλλόγων-μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο και για αυτούς τους λόγους αυτά τα τμηματικά Οικονομικά Στοιχεία αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα από τα Πρακτικά του ΔΣ!

Στο παρόν Πρακτικό του ΔΣ ούτε παρόμοιο Θέμα Οικονομικών υπάρχει, ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν! Επομένως το Πρακτικό είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!!!

Συνεπώς, η ΕΛΟΚ συνεχίζει να διοικείται κατά το Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου!


 Ε - 24/6/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Όπως ορίζει ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, οι αποφάσεις και αυτού του Πρακτικού ισχύουν από τη δημοσίευσή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια των πράξεων των διοικούντων έναντι των διοικουμένων και άλλων τρίτων και συνεπώς κάθε προηγούμενη της ημερομηνίας ανάρτησης εφαρμογή του είναι παράνομη!

Στην πρώτη εικόνα φαίνεται η ημερομηνία ανάρτησης του εν λόγω Πρακτικού στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (με κλικ εδώ σε pdf):

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης και οι παρόντες:

ΔΕΝ βλέπουμε το απαραίτητο πάντα Θέμα με τίτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών" με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Με δεδομένο ότι οι σύμβουλοι παίρνουν μέρος στη συνεδρίαση με τη δικτυακή πλατφόρμα ZOOM και χωρίς φυσική παρουσία, μας προκαλεί έκπληξη το ότι υπάρχουν δύο απόντες από την μειοψηφία! Τι ετοιμάζει η μειοψηφία?

 

Η Απάτη της "διαλογικής συζήτησης"! Τι ενδιαφέρει τους διοικούμενους τι σόι διαλογική συζήτηση κάνετε εσείς οι διοικούντες! Στα παλιά τους τα παπούτσια η διαλογική σας συζήτηση! Τους διοικούμενους τους ενδιαφέρουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα, στα οποία στηρίχτηκαν οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας (δηλαδή τα "γιατί αυτό και όχι εκείνο") και Εσείς έχετε υποχρέωση όλα αυτά να τα καταγράφετε ένα-ένα στο Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή να καταγράφετε τις απόψεις όλων και να αιτιολογείτε πλήρως τις αποφάσεις σας, το οποίο Πρακτικό πρέπει να αναρτάται νόμιμα και έγκαιρα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μετά από έξι μήνες! Συνεπώς, το Πρακτικό σας και όποιο άλλο Πρακτικό γράφει συνοπτικά "μετά από διαλογική συζήτηση" είναι άχρηστο και παράνομο, κοινώς για τα μπάζα, όπως και αυτοί που γράφουν τέτοια Πρακτικά!!!

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Επιτροπή Νταν: Πέφτουν τα Νταν (και τα ... ευρώ!) σαν το ... χαλάζι!!!

Ενώ η απόφαση του ΔΣ της 24/6/2021 είναι απόλυτα χωρίς καμιά συζήτηση, λητή και αόριστη (ποιοί θα είναι στην Επιτροπή, γιατί γίνεται τώρα η απονομή Νταν, γιατί παρανομούν έναντι του υπάρχοντος Εσωτερικού Κανονισμού, που ενεκρίθει από τη ΓΓΑ την 13/12/2017, με τι εξετάσεις θα γίνει η κατάταξη, ποιοί θα είναι οι εξεταστές, και άλλα), η ανακοίνωση που ακολούθησε την επόμενη ημέρα 25/6/2021 (η ευτυχία του ... δικτάτορα, που κάνει ότι θέλει, όποτε θέλει!), και μάλιστα παράνομα πριν αναρτηθεί η απόφαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ήταν καθοριστικά η επόμενη με σημειωμένα τα καραμπινάτα παράνομα σημεία της:

... η οποία συμπληρώθηκε σε 5-6 ημέρες με τον ... λογαριασμό, ώστε να μην είναι μόνο ψηφοθηρική, αλλά να είναι και εισπρακτική, γιατί το Ταμείο πάτωσε! 50€ το πρώτο, 100€ το δεύτερο, 150€ το τρίτο, 200€ το τέταρτο, 250€ το πέμπτο, 300€ το έκτο, 350€ το έκτο και  τα αντίστοιχα αθροίσματα αυτων των ποσών για όσα μαζεμένα Νταν θέλετε!

Και ακόμα σήμερα, μετά από έξι μήνες, ψάχνουμε να βρούμε τον Πίνακα των Νταν/ΕΛΟΚ! Αλλά τι σημαίνει "Νταν/ΕΛΟΚ"/ Αποτελεί στιλ καράτε η ΕΛΟΚ και δεν το ξέραμε??? Η πλήρης διατύπωση της κατοχής κάποιου Νταν είναι η: "Κατέχω το 3ο Νταν στο Σότοκαν από την ΠΟΠΚ!" Κάθε άλλη αποτελεί απόδειξη κατοχής υπέρμετρης βλακείας! Πού πάτε ρε Καραμήτροι???

 

Και ακολούθησε η παρανομία των "Λοιπών Θεμάτων και Αποφάσεων", η οποία ήρθε για να μείνει!

Και εδώ λείπει το αιτιολογικό όλων των αποφάσεων, πράγμα που έχετε υποχρέωση να καταγράφετε για να μην ισχυρίζεστε ό,τι εσείς θέλετε στο μέλλον!!! Το Πρακτικό είναι παράνομο και άχρηστο! Έχετε ακούσει κανένα Τριμελές ή Πενταμελές Δικαστήριο να γράφει στις αποφάσεις του "μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίσαμε αυτό κι εκείνο???

Απορίες: Γιατί δώρησε οι Α-Σιετής 6060 € στο Ταμείο της ΕΛΟΚ και όχι ακριβώς 6000 €? Τον βάραιναν τα ... ψιλά? Γιατί δεν δώρησε και τις 2000 €, αλλά τα δάνεισε και τα θέλει πίσω? Γιατί δεν δάνεισε και τα 8060 €? Περίεργα πράγματα!

 

Όπως επίσης προαναφέραμε, δεν υπάρχει στην Ημερήσια Διάταξη Θέμα Οικονομικών Στοιχείων με τιτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών"!

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υποχρεωμένο να δίνει λογαριασμό στους συλλόγους-μέλη της ομοσπονδίας για τα χρήματα, που διαχειρίζεται! Για αυτό το λόγο είναι υποχρεωμένο από το νόμο να καταγράφει σε κάθε συνεδρίασή του τα έσοδα και τα έξοδα, που έγιναν από την προηγούμενη συνεδρίασή του μέχρι την τωρινή με απλό κατανοητό τρόπο από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις λογιστικής βιβλίων Γ΄ κατηγορίας (για ΕΠΕ και ανώνυμες εταιρίες), δηλαδή σε μορφή κατανοητών απλογραφικών βιβλίων Εσόδων-Εξόδων και να τα εγκρίνει! Ταυτόχρονα θα πρέπει το ΔΣ να προγραμματίζει τις άμεσα σημαντικές μελλοντικές δαπάνες της ομοσπονδίας και να προ-εγκρίνει ένα προσεγγιστικό τους ύψος! Αυτά και τα δύο πρέπει να διατυπώνονται σε ημερολογιακούς πίνακες και να αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των εκάστοτε Πρακτικών του ΔΣ! (Όπως γράφουμε ένα απλό βιβλίο Εσόδων-Εξόδων!)

Αυτά όλα είναι άσχετα με τον τρόπο, που θέλει η Εφορία τα λογιστικά της ΕΛΟΚ, ή η ΓΓΑ ή η Περιφέρεια! Την απλή παρουσίαση για απλούς ανθρώπους για άμεσο έλεγχο την απαιτούν οι υπόλοιποι σύμβουλοι του ΔΣ από την Εκτελεστική Επιτροπή για να τα εγκρίνουν σε κάθε πρακτικό , η Ελεγκτική Επιτροπή από το ΔΣ για τους ελέγχους της και η Γενική Συνέλευση των συλλόγων-μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο και για αυτούς τους λόγους αυτά τα τμηματικά Οικονομικά Στοιχεία αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα από τα Πρακτικά του ΔΣ!

Στο παρόν Πρακτικό του ΔΣ ούτε παρόμοιο Θέμα Οικονομικών υπάρχει, ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν! Επομένως το Πρακτικό είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!!!

Συνεπώς, η ΕΛΟΚ συνεχίζει να διοικείται κατά το Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου!


Στο τέλος του 2021 οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ σχημάτιζαν αυτόν τον Πίνακα Μητρώου Μελών της ΕΛΟΚ με κλικ στον τίτλο ή στην εικόνα:

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Ζ - 9/7/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Όπως ορίζει ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, οι αποφάσεις και αυτού του Πρακτικού ισχύουν από τη δημοσίευσή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια των πράξεων των διοικούντων έναντι των διοικουμένων και άλλων τρίτων και συνεπώς κάθε προηγούμενη της ημερομηνίας ανάρτησης εφαρμογή του είναι παράνομη!

Στην πρώτη εικόνα κάτω φαίνεται η ημερομηνία ανάρτησης του εν λόγω Πρακτικού στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (με κλικ εδώ σε pdf):

Ακολουθούν τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

Περιλαμβάνονται Θέματα για την Αναθεώρηση του Προϋπολογισμού του 2021, Έγκριση Σωματείων με δικαίωμα ψήφου, Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού 2020 και Έκθεση των Ορκωτών Λογιστών για αυτόν καθώς και η παράνομη τσόντα: Λοιπά Θέματα - Αποφάσεις σε ευθεία ειρωνεία και υφαρπαγή ψήφου της μειοψηφίας και των συλλόγων!

ΔΕΝ βλέπουμε το απαραίτητο πάντα Θέμα με τίτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών" με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

Παρατηρώ πολλούς Απόντες παρά το ότι πρόκειται για τηλεδιάσκεψη στην δικτυακή πλατφόρμα ZOOM! Έξι μέλη στα 15 δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν από το σπίτι τους???

 

Η Απάτη της "διαλογικής συζήτησης"! Τι ενδιαφέρει τους διοικούμενους τι σόι διαλογική συζήτηση κάνετε εσείς οι διοικούντες! Στα παλιά τους τα παπούτσια η διαλογική σας συζήτηση! Τους διοικούμενους τους ενδιαφέρουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα, στα οποία στηρίχτηκαν οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας (δηλαδή τα "γιατί αυτό και όχι εκείνο") και Εσείς έχετε υποχρέωση όλα αυτά να τα καταγράφετε ένα-ένα στο Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή να καταγράφετε τις απόψεις όλων και να αιτιολογείτε πλήρως τις αποφάσεις σας, το οποίο Πρακτικό πρέπει να αναρτάται νόμιμα και έγκαιρα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μετά από έξι μήνες! Συνεπώς, το Πρακτικό σας και όποιο άλλο Πρακτικό γράφει συνοπτικά "μετά από διαλογική συζήτηση" είναι άχρηστο και παράνομο, κοινώς για τα μπάζα, όπως και αυτοί που γράφουν τέτοια Πρακτικά!!!

 

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Όπως αποδεικνύεται η Εκτελεστική Επιτροπή των Πέντε (διάβαζε "των Τριών"!) λύνει και δένει! Τροποποιεί καταστατικά, εκσυγχρονίζει και τροποποιεί κανονισμούς, γράφει και εγκρίνει τα οικονομικά, παρακάμπτει τις Ελεγκτικές Επιτροπές με Εξωτερικούς Ορκωτούς Λογιστές κατά παραγγελία, αλλάζει προγενέστερες αποφάσεις παλαιότερων διοικητικών συμβουλίων, ορίζει γενικές συνελεύσεις και γενικά αποφασίζει για όλα τα θέματα της ΕΛΟΚ φέρνοντας τα άλλα μέλη του ΔΣ προ τετελεσμένων γεγονότων και εκμαιεύοντας εκβιαστικά την υπογραφή τους!

Μιλάμε για άγριο ευνουχισμό του Διοικητικού Συμβουλίου με καραμπινάτη καταστρατήγηση του αθλητικού νόμου και του αστικού κώδικα!!!

Εδώ εμφανίζεται ακόμα ένα νέο φρούτο: η Επιτροπή Ειδικού Σκοπού για την Απονομή Νταν! Πουθενά στο παρόν Πρακτικό δεν αναφέρονται τα ονόματα των συμμετεχόντων σε αυτή την Επιτροπή για να δούμε πόσο αυξημένου κύρους και εμπειρίας είναι αυτά τα νούμερα, που δίνουν τεχνικά Νταν χωρίς εξετάσεις παραβαίνοντας τον ισχύοντα Κανονισμό Απονομής Νταν!!! Όποτε και αν δόθηκαν τα Νταν, η Απόφαση του ΔΣ/ΕΛΟΚ δημοσιεύεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021 και άρα από αυτή την ημερομηνία τρέχει κάθε προθεσμία ισχύος της και για την προσβολή της!!! Βαρύτητα έχουν και οι παρατηρήσεις του κ. Σιταρά στην τελευταία παράγραφο!

 

Ακολουθεί ο Ταμειακός Απολογισμός για την περίοδο 1/1/2021 μέχρι 31/5/2021 ως κατωτέρω (ίσως στο pdf να διαβάζεται καθαρότερα), ο οποίος αργότερα τροποποιήθηκε μετά την έγκρισή του από την ΓΣ με ταρζανιές του Ταμία Θανάση Φυλακτού μετά από υπόδειξη της αμαρτωλής ΓΓΑ για να μην χάσει η ΕΛΟΚ τα 25 χιλιάρικα της κρατικής επιχορήγησης! Σε αυτόν θα επανέλθουμε!

Η Απάτη της "διαλογικής συζήτησης"! Τι ενδιαφέρει τους διοικούμενους τι σόι διαλογική συζήτηση κάνετε εσείς οι διοικούντες! Στα παλιά τους τα παπούτσια η διαλογική σας συζήτηση! Τους διοικούμενους τους ενδιαφέρουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα, στα οποία στηρίχτηκαν οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας (δηλαδή τα "γιατί αυτό και όχι εκείνο") και Εσείς έχετε υποχρέωση όλα αυτά να τα καταγράφετε ένα-ένα στο Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή να καταγράφετε τις απόψεις όλων και να αιτιολογείτε πλήρως τις αποφάσεις σας, το οποίο Πρακτικό πρέπει να αναρτάται νόμιμα και έγκαιρα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μετά από έξι μήνες! Συνεπώς, το Πρακτικό σας και όποιο άλλο Πρακτικό γράφει συνοπτικά "μετά από διαλογική συζήτηση" είναι άχρηστο και παράνομο, κοινώς για τα μπάζα, όπως και αυτοί που γράφουν τέτοια Πρακτικά!!!

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Ακολουθεί ο Πίνακας των σωματείων με δικαίωμα ψήφου στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση και των αντιπροσώπων της με μια ... πατάτα του Γενικού Γραμματέα στη δημοσίευσή του:

Εδώ ακριβώς ο Υπεύθυνος Γραμματέας της ΕΛΟΚ Κώστας Μητρόπουλος μπέρδεψε ... τα αυτιά του και έβαλε στο Πρακτικό, που ανέβασε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, για δεύτερη φορά τη σελίδα με τους συλλόγους 102 έως 236 αντί της επόμενης σελίδας με τους συλλόγους από 236 έως 406, όπως αποδεικνύεται και από το PDF!!! (Δεν είναι ... ραδίκια οι ομοσπονδίες, μεγάλε!) Νομικά ο Πίνακας αυτός δεν είναι σωστός, διότι έπρεπε να είχε αναρτηθεί διορθωμένος, και άρα με αυτόν δημοσιευμένο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ κάθε επόμενη ΓΣ είναι άκυρη, διότι ο κατάλογος δεν γράφει αντιπροσώπους που ψήφισαν! Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους ... Καραμήτρους, οι οποίοι νομίζουν ότι εξυπονοείται η διόρθωση κάθε ... πατατίας που κάνουν!!! Οι Δικαστές τι θα πουν άραγε???

Η Απάτη της "διαλογικής συζήτησης"! Τι ενδιαφέρει τους διοικούμενους τι σόι διαλογική συζήτηση κάνετε εσείς οι διοικούντες! Στα παλιά τους τα παπούτσια η διαλογική σας συζήτηση! Τους διοικούμενους τους ενδιαφέρουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα, στα οποία στηρίχτηκαν οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας (δηλαδή τα "γιατί αυτό και όχι εκείνο") και Εσείς έχετε υποχρέωση όλα αυτά να τα καταγράφετε ένα-ένα στο Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή να καταγράφετε τις απόψεις όλων και να αιτιολογείτε πλήρως τις αποφάσεις σας, το οποίο Πρακτικό πρέπει να αναρτάται νόμιμα και έγκαιρα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μετά από έξι μήνες! Συνεπώς, το Πρακτικό σας και όποιο άλλο Πρακτικό γράφει συνοπτικά "μετά από διαλογική συζήτηση" είναι άχρηστο και παράνομο, κοινώς για τα μπάζα, όπως και αυτοί που γράφουν τέτοια Πρακτικά!!!

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Εκείνο που με ενδιαφέρει εδώ είναι η συνοδευτική Έκθεση του Ορκωτού Λογιστή, ο οποίος από μόνος του, αλλά και με την καθοδήγηση του Ταμία Θανάση Φυλακτού, βρήκε ευρήματα, που εκθέτουν τα προηγούμενα ΔΣ από πιόνια του Γερόλυμπου και θα τον δούμε! Πάντως στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν αναρτήθηκε! Τις εκθέσεις των ορκωτών λογιστών θα τις εξετάσουμε όλες μαζί!

 

Όπως επίσης προαναφέραμε, δεν υπάρχει στην Ημερήσια Διάταξη Θέμα Οικονομικών Στοιχείων με τιτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών"!

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υποχρεωμένο να δίνει λογαριασμό στους συλλόγους-μέλη της ομοσπονδίας για τα χρήματα, που διαχειρίζεται! Για αυτό το λόγο είναι υποχρεωμένο από το νόμο να καταγράφει σε κάθε συνεδρίασή του τα έσοδα και τα έξοδα, που έγιναν από την προηγούμενη συνεδρίασή του μέχρι την τωρινή με απλό κατανοητό τρόπο από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις λογιστικής βιβλίων Γ΄ κατηγορίας (για ΕΠΕ και ανώνυμες εταιρίες), δηλαδή σε μορφή κατανοητών απλογραφικών βιβλίων Εσόδων-Εξόδων και να τα εγκρίνει! Ταυτόχρονα θα πρέπει το ΔΣ να προγραμματίζει τις άμεσα σημαντικές μελλοντικές δαπάνες της ομοσπονδίας και να προ-εγκρίνει ένα προσεγγιστικό τους ύψος! Αυτά και τα δύο πρέπει να διατυπώνονται σε ημερολογιακούς πίνακες και να αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των εκάστοτε Πρακτικών του ΔΣ! (Όπως γράφουμε ένα απλό βιβλίο Εσόδων-Εξόδων!)

Αυτά όλα είναι άσχετα με τον τρόπο, που θέλει η Εφορία τα λογιστικά της ΕΛΟΚ, ή η ΓΓΑ ή η Περιφέρεια! Την απλή παρουσίαση για απλούς ανθρώπους για άμεσο έλεγχο την απαιτούν οι υπόλοιποι σύμβουλοι του ΔΣ από την Εκτελεστική Επιτροπή για να τα εγκρίνουν σε κάθε πρακτικό , η Ελεγκτική Επιτροπή από το ΔΣ για τους ελέγχους της και η Γενική Συνέλευση των συλλόγων-μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο και για αυτούς τους λόγους αυτά τα τμηματικά Οικονομικά Στοιχεία αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα από τα Πρακτικά του ΔΣ!

Στο παρόν Πρακτικό του ΔΣ ούτε παρόμοιο Θέμα Οικονομικών υπάρχει, ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν! Επομένως το Πρακτικό είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!!!

Συνεπώς, η ΕΛΟΚ συνεχίζει να διοικείται κατά το Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου!

 


 Η - 18/7/2021 - Το Πρακτικό της Πρώτης ΓΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Όπως ορίζει ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, οι αποφάσεις και αυτού του Πρακτικού ισχύουν από τη δημοσίευσή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια των πράξεων των διοικούντων έναντι των διοικουμένων και άλλων τρίτων και συνεπώς κάθε προηγούμενη της ημερομηνίας ανάρτησης εφαρμογή του είναι παράνομη!

 

Όπως γράφει και το Πρακτικό κάτω (με κλικ εδώ σε pdf), δεν υπήρξε απαρτία, δηλαδή από τους 110 συλλόγους, που είχαν δικαίωμα ψήφου δεν μαζεύτηκαν ούτε οι μισοί παρ' όλο που  συνεδρίαση γινόταν στη δικτυακή πλατφόρμα ZOOM με τον καθένα να παίρνει μέρος από το σπίτι του και παρ' όλο που θα συζητείτο η Τροποποίηση του Καταστατικού της ΕΛΟΚ!!! Γαϊδουρινή αδιαφορία για τις τύχες της ομοσπονδίας!!! Αυτό αποδεικνύει ότι οι αντιπρόσωποι των σωματείων δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για την πορεία της ΕΛΟΚ, αφού το κάθε σωματείο-επιχείρηση του κάθε προπονητή δεν είναι δική τους επιχείρηση, ενώ έχει ήδη περάσει στις συνειδήσεις όλων ότι όλες οι αποφάσεις είνει προειλημμένες από τους σκληρούς του ΔΣ/ΕΛΟΚ, όπως ακριβώς ήταν και με τον Γερόλυμπο!!! Δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως!

Και μετά από αυτή την ... Γενική Συνέλευση της Συμφοράς και της Απάτης έρχεται η Επαναληπτική πάλι της Συμφοράς και της Απάτης σε ... μία ώρα από την πρώτη και αντιβαίνοντας ακόμα και στην απλή λογική, που λέει σε διαφορετική ημερομηνία, ώστε να μην εμποδίζονται στο δικαίωμά τους συμμετοχής όσοι έλειπαν από την πρώτη!!!


 Θ - 18/7/2021 - Το Πρακτικό της Επαναληπτικής ΓΣ

 με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Όπως ορίζει ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, οι αποφάσεις και αυτού του Πρακτικού ισχύουν από τη δημοσίευσή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια των πράξεων των διοικούντων έναντι των διοικουμένων και άλλων τρίτων και συνεπώς κάθε προηγούμενη της ημερομηνίας ανάρτησης εφαρμογή του είναι παράνομη!

Στην πρώτη εικόνα κάτω φαίνεται η ημερομηνία ανάρτησης του εν λόγω Πρακτικού στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (με κλικ εδώ σε pdf):

Σχόλια:

Η Επαναληπτική αυτή Γενική Συνέλευση είναι παράνομη, διότι:

1 - Βάσει του νόμου η πρώτη ΓΣ για να έχει απαρτία πρέπει να παρίστανται το 50% των μελών συν ένα, ενώ η επαναληπτική για να έχει απαρτία αρκεούν οσαδήποτε μέλη!

2 - Για αυτό το λόγο η επαναληπτική ΓΣ ορίζεται με τρόπο και σε χρόνο, ώστε να εκλείψουν τα εμπόδια για τα μέλη που απουσίασαν και να διευκολυνθούν αυτά στο δικαίωμα συμμετοχής τους στη ΓΣ! Συνεπώς, στις φυσικές ΓΣ η επαναληπτική ΓΣ ορίζεται μια εβδομάδα μετά την πρώτη συνήθως, ώστε να μπορούν οι απόντες λόγω απόστασης ή εργασιών ή άλλων εμποδίων να παραστούν!

3 - Αλλά ο κάθε απατεώνας διοικητικός ορίζει την επαναληπτική ΓΣ πολύ κοντά στην πρώτη, 'ωστε να έχει απαρτία με οσουσδήποτε και να κάνει τη δουλειά του αδιαφορώντας για το δικαίωμα των μελών να την παρακολουθήσουν!

4 - Ο απατεώνας Γερόλυμπος για να κάνει τη δουλειά του όριζε πάντα τις γενικές συνελεύσεις την πρώτη το Σαββάτο κάποιων πανελλήνιων αγώνων και την επαναληπτική αμέσως την Κυριακή και όχι σε μία εβδομάδα, ώστε να ξεμπερδεύει με όσους ήταν παρόντες!

5 - Η Παρούσα Διοίκηση Α-Σιετή, που διενεργεί τη ΓΣ στη δικτυακή πλατφόρμα ZOOM, διενήργησε την πρώτη ΓΣ την Κυριακή 18/7/2021 και ώρα 10:00 π.μ., όπως φαίνεται στο προηγούμενο Πρακτικό, και την επαναληπτική την ίδια ημέρα και την 11:00 π.μ., όπως φαίνεται στο παρόν Πρακτικό! Βέβαια οι συμμετέχοντες ήταν κάτω του μισού των 109 εχόντων δικαίωμα ψήφου (εσκεμμένα δεν μας λένε πόσοι!) στην πρώτη και 61 στη δεύτερη, οπότε είχαν απαρτία, αλλά η πρόθεση παράβλεψης του δικαιώματος συμμετοχής των μελών, που ίσως κωλύονταν, ήδη έχει καταγραφεί!

Ακολουθούν τα παρόντα σωματεία-μέλη της ΕΛΟΚ και οι αντιπρόσωποί τους:

Ακολουθούν τα Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

Ξεχωρίζουν τα Θέματα 1ο, 2ο και Απονομής Βαθμών Τεχνικής Καταλληλότητας!

 

Στο Καταστατικό και στο Άρθρο "Σκοπός" της ΕΛΟΚ ξεχωρίζουν τα επόμενα:

Σχόλια:  Αλλά τι εννοούν αυτοί οι ηλίθιοι με την έκφραση "όλων των στυλ (μορφών)"?

Πρώτα-πρώτα, αν στο καταστατικό δεν αναφέρονται επακριβώς και ονομαστικά ένα-ένα όλα τα στυλ, τότε όλη η φράση είναι άκυρη και όλο το άρθρο είναι άκυρο!!!

Πέρα από αυτό, απαριθμίζω εδώ, λοιπόν, μερικά από τα στυλ, που δήθεν "διαδίδει" η ΕΛΟΚ με βάση το καταστατικό της και όσους περιλαμβάνει στους κόλπους της:

Σότοκαν, Μαύρη Κόμπρα, Οκινάουα Τε-Τάι, Ελλάς Καράτε, το Άδειο Χέρι, το Γεμάτο Χέρι, Σίτο-ρίου Καράτε, η Ματωμένη Γροθιά του Καράτε, το Στυλ του Πιθήκου, Γκότζουρίου Καράτε, το Στυλ του Μπρούς Λή, το Στυλ του Τσακ Νόρις, Ογιάμας Καράτε, Σίντοκαν, Σέιντοκαν, Γουάντο-ρίου Καράτε, το Μαλί της Γριάς Καράτε-Ντο, το Ματωμένο Βρακί του Καράτε, το Στυλ της Αρκούδας, το Στυλ του Τίγρη, Τζετ Κούνε Ντο, Jeet Kune-Do, το Στυλ του Μπίλ Ζαχόπουλου, το Στυλ του Ελ Κούρυ, και άλλα χίλια στυλ καράτε (κάθε μέρα που θα θυμάμαι και κάποια νέα, θα τα γράφω εδώ)!

Το Στυλ του Τάσου Ανδρεάδη, του Μπιλ Ζαχόπουλου, του Μπάμπη Ρούκα, του Θόδωρου (συνονόματου!) Μεγαρίτη, του (?) Καλογριδάκη και άλλων "πρωτοπόρων" στον ελληνικό χώρο της πιάτσας!

Τα Νταν της Παγκόσμιας που υπογράφει ο Εσπίνος είναι και αυτά μαϊμού, διότι παίρνει 200-600 ευρώ για να υπογράψει ένα χαρτί χωρίς καμιά εξέταση παρά μόνο με βεβαίωση της ΕΛΟΚ! Ξεφτίλα!!!

Σίτο-ρίου του Τόμι Μόρις, του Τσόγκα, του Παπαδημητρόπουλου, του Ζαχόπουλου, του Ζεύκη, του Πελέκη, του Μοσχόβα, του Χονδροματίδη, των Γερόλυμπου-Ποντίδας και άλλων!

Σότοκαν της JKA, της JKA-Hellas, του Ενοέντα, των Οτάκε-Σανιώτη-Γκουβούση-Κραββαρίτη-Μπίκα, των Ζαρουχλιώτη-Γκάζη, του Λαζαρίδη, του Παναγιώτη Δρακόπουλου, και άλλων!

Φούντοκαν των Ίλια Γιόργκα και Σάββα Μαστραππά!

Γουάντο-ρίου των Μπουλούμπαση και Βόβλα, της Ελένης Τσούκου-Τσούκου, του International, του Tatsuo Suzuki, της Japan Federation και άλλων!

Γκότζου-ρίου της Αλεπούς, του Πέτρου Πάση, του Τσακατάνη και άλλων!

Οκινάουα-Τε-τάι καράτε ντο του Μπιλ Ζαχόπουλου, του Νίκου Πανετσίδη, του Ανδρεσάκη και άλλων!

 

Δηλαδή, όσοι έχετε Νταν/ΕΛΟΚ έχετε Νταν σε όλα αυτά τα συστήματα καράτε! Ελπίζω να μην είσαστε τόσο ηλίθιοι, ώστε να πιστεύετε ότι αυτό είναι κάτι, που μπορεί να ισχύει ή και να γίνεται πιστευτό!!! Οι επόμενες γενιές θα σας κράζουνε αιωνίως!!! Θα ντρέπεστε να λέτε ότι είσαστε προπονητές καράτε και έχετε ... τόοοοοσα Νταν!

 

Ο Πρόεδρος της ΕΛΟΚ, που πέρασε όλες αυτές τις μαλακίες στο νέο καταστατικό είναι ο Θεόδωρος Α-Σιετής, σχεδιαστές του "Σκοπού" της ΕΛΟΚ είναι οι Ηλίας Χρήστου, Θανάσης Φυλακτός και Κώστας Μητρόπουλος και "αρχηγός των πληρωμένων Νταν" προς όλους και από το πρώτο μέχρι το πέμπτο μαζί (!) και από το πρώτο μέχρι το έβδομο μαζί (!) και όσα πληρώνει ο καθένας μαζί είναι ο Γιώργος Σανιώτης!!!

Η Ειδική Επιτροπή Ειδικού Σκοπού Ειδικών Ηλιθίων για Ειδικά Νταν προς Άλλους Ειδικούς Ηλίθιους είναι οι επόμενοι:

Εξαπατάτε όλοι σας καραμπινάτα όλους τους αθλητές του καράτε και τους γονείς τους και αυτό αποδεικνύεται από το ότι επί δέκα χρόνια σας προκαλώ να δημοσιεύσετε τον Πίνακα Βαθμών Νταν της ΕΛΟΚ καθώς και τα διπλώματα Νταν όλων των υψηλόβαθμων της ΕΛΟΚ καθώς και ιδιαίτερα αυτών του τελευταίου φρούτου της Επιτροπής Ειδικού Σκοπού Απονομής Νταν και εσείς όλοι σας κάνετε την ... Πάπια Πεκίνου!!!

 

Και συνεχίζουμε:

Από το 1986, που ιδρύθηκε η ΕΛΟΚ έχετε δει κανένα σύγγραμμά της? Ο Θύμιος Περσίδης εξέδωσε τέσσερα βιβλία καράτε του Μασατόσι Νακαγιάμα και κανένας δεν τα αγόραζε, διότι όλοι είσαστε αναλφάβητοι!!! Και όχι μόνο αυτό! Όλοι φθονείτε και υποβαθμίζετε τη δουλειά των άλλων!!!

 

Πάλι "όλα τα στυλ"! Κοινοί κλέφτες των δικαιωμάτων της ΠΟΠΚ!

Βρε βλάκες, όταν λέτε "όλα τα στυλ" και αυτά είναι "χίλια στυλ", δεν καταλαβαίνετε ότι τότε η έκφραση "όλα τα στυλ" ισοδυναμεί με την έκφραση "κανένα στυλ", πράγμα που είναι και η πραγματικότητα!!!

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

 

Αυτά και άλλα παρόμοια σας κυνηγάνε με την αγωγή ακύρωσης των εκλογών σας και ακόμα δεν τελειώσατε! Όπως σχετικά με τους Παρασκευά Ανδρεανίδη και Ηλία Χρήστου, διότι από τον ίδιο σύλλογο και οι δύο και ο πρώτος μέλος του ΔΣ/ΠΟΠΚ! Τους Σιετή-Κελάλη και Σαλιάρη-Φατσέα, διότι από τον ίδιο σύλλογο και οι δύο, τους Φυλακτό και Γιαννέλη, διότι από τον ίδιο σύλλογο και οι δύο, τον Κανέλλη, διότι ο πατέρας του υπάλληλος της ΕΛΟΚ, και τον Σταυριανίδη, διότι μόνιμος προπονητής!!!

 

Με κλικ εδώ βλέπετε και την Έκθεση των Ορκωτών Λογιστών, που αναφέρεται στην επόμενη παράγραφο! Στα οικονομικά θα επανέλθουμε!

Ποιός να μιλήσει, αφού κανένας δεν κατάλαβε τίποτα???

 

Στο 3ο Θέμα: Κανονισμός Τεχνικής Καταλληλότητας??? Δηλαδή, με Κίου και Νταν θα κρίνονται κατάλληλοι να κάνουν Τί??? Η κάρτα "τεχνικής καταλληλότητας" ήταν εφεύρεση του Γερόλυμπου για να εισπράττει από τους αθλητές, αλλά και εσείς την ενθαρρύνατε για να εισπράττετε και εσείς από τους αθλητές! Ποιό άλλο άθλημα έχει κάρτα καταλληλότητας στους αθλητές του? ΚΑΝΕΝΑ!!! Αυτός, λοιπόν, που έχει κατά την άποψή σας 2ο Νταν πόσο πιο κατάλληλος είναι για να πάρει μέρος στους αγώνες σας από αυτόν που έχει 1ο Νταν? Όλοι οι προπονητές σας κερδίζουν σε αγώνες τους πρωταθλητές σας??? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Έχετε, λοιπόν, προπονητές-σαβούρες και πρωταθλητές-αστέρια! Οι πρώτοι εχουν 5-6-7 Νταν/ΕΛΟΚ και οι δεύτεροι 1-2-3 Νταν/ΕΛΟΚ! Αυτή την αξία έχουν τα Νταν/ΕΛΟΚ!!!

Και ιδιαίτερα με τον Κανονισμό Απονομής Βαθμών Τεχνικής Καταλληλότητας DAN και KYU τι ακριβώς γίνεται??? Και μάλιστα με την έκφραση "3ο ή 5ο Νταν/ΕΛΟΚ" τι ακριβώς εννοείται???

Όπως είναι γνωστό από τη δημιουργία του καράτε το κάθε Νταν αφορά σε συγκεκριμένο Στυλ ή Σχολή Γέννησης του Καράτε, δηλαδή σε πηγαίο σύστημα τεχνικών κινησιολογικά και αποτελεσματικά συνδεδεμένων μεταξύ τους! Αλλά, ως γνωστόν, η ΕΛΟΚ η ίδια αυτή καθ' εαυτήν είναι αθλητική ομοσπονδία και ΔΕΝ αποτελεί "Σχολή Πηγής του Καράτε"! Επομένως η έκφραση "Νταν/ΕΛΟΚ" ΔΕΝ έχει κανένα νόημα και άρα αποτελεί μια λεκτική βλακεία για τους οπαδούς της λεκτικής βλακείας!!!

 

Αυτό σημαίνει ακράδαντα ότι όσο υψηλότερα Νταν/ΕΛΟΚ προβάλλεται να έχει κανείς, τόσο υψηλότερος βλάκας είναι!!! Υπάρχει αντίρρηση???

 


\

Σημειώνονται οι πέντε της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ και οι πραγματικά τρεις διοικούντες την ΕΛΟΚ!

Δεν απεικονίζεται το ...καλάμι λόγω ελλείψεως ... χώρου!!!


 Ι - 30/8/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Όπως ορίζει ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, οι αποφάσεις και αυτού του Πρακτικού ισχύουν από τη δημοσίευσή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια των πράξεων των διοικούντων έναντι των διοικουμένων και άλλων τρίτων και συνεπώς κάθε προηγούμενη της ημερομηνίας ανάρτησης εφαρμογή του είναι παράνομη!

Στην πρώτη εικόνα φαίνεται η ημερομηνία ανάρτησης του εν λόγω Πρακτικού στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (με κλικ εδώ σε pdf):

Κατωτέρω βλέπετε τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης και τους Παρόντες-Απόντες:

Διαβλέπω "παγωμένη συνεδρίαση"! Η Επιστολή Παπαδημητρίου, Αρβανίτη, Μακρή ήταν για την έκπτωση των παρανόμως συμμετεχόντων μελών του ΔΣστις εκλογές και θα δούμε πώς αντιμετωπίστηκε! Ακολούθησε η παραίτηση Σιταρά και η διαδικασία αναπλήρωσής της.

ΔΕΝ βλέπουμε το απαραίτητο πάντα Θέμα με τίτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών" με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Η Απάτη της "διαλογικής συζήτησης"! Τι ενδιαφέρει τους διοικούμενους τι σόι διαλογική συζήτηση κάνετε εσείς οι διοικούντες! Στα παλιά τους τα παπούτσια η διαλογική σας συζήτηση! Τους διοικούμενους τους ενδιαφέρουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα, στα οποία στηρίχτηκαν οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας (δηλαδή τα "γιατί αυτό και όχι εκείνο") και Εσείς έχετε υποχρέωση όλα αυτά να τα καταγράφετε ένα-ένα στο Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή να καταγράφετε τις απόψεις όλων και να αιτιολογείτε πλήρως τις αποφάσεις σας, το οποίο Πρακτικό πρέπει να αναρτάται νόμιμα και έγκαιρα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μετά από έξι μήνες! Συνεπώς, το Πρακτικό σας και όποιο άλλο Πρακτικό γράφει συνοπτικά "μετά από διαλογική συζήτηση" είναι άχρηστο και παράνομο, κοινώς για τα μπάζα, όπως και αυτοί που γράφουν τέτοια Πρακτικά!!!

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Οι καταγγελίες των Παπαδημητρίου, Αρβανίτη, Μακρή για την παράνομη συμμετοχή και εκλογή μελών του ΔΣ πήρε αναβολή μεν, αλλά εμπεριέχει όλους τους κινδύνους της έκπτωσης ολόκληρου του ΔΣ. Τώρα, αν μερικοί κλακαδόροι το αποκλείουν, καλό θα ήταν να περιμένουν τις αποφάσεις των δικαστών!!!

 

Τουλάχιστον κλείσανε αυτή την τρύπα, αλλά δεν καταστάλαξαν στο αν άρπαξε και χρωστάει ο Γερόλυμπος τα λεφτά του Ταμείου της Βαλκανικής από το 2013!!!

Αποτελεί αντικείμενο νομικής αξιοπιστίας η στάση του δικηγόρου Αρβανίτη και της άποψής του περί έκπτωτων μελών του ΔΣ! Ή αυτός δεν ξέρει ι του γίνεται ή τα μέλη του ΚΙΜΕ στο ΔΣ είναι απατεώνες και δουλεύουν ψιλό γαζί όλους τους συλλόγους! Θα δούμε!

 

Όπως επίσης προαναφέραμε, δεν υπάρχει στην Ημερήσια Διάταξη Θέμα Οικονομικών Στοιχείων με τιτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών"!

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υποχρεωμένο να δίνει λογαριασμό στους συλλόγους-μέλη της ομοσπονδίας για τα χρήματα, που διαχειρίζεται! Για αυτό το λόγο είναι υποχρεωμένο από το νόμο να καταγράφει σε κάθε συνεδρίασή του τα έσοδα και τα έξοδα, που έγιναν από την προηγούμενη συνεδρίασή του μέχρι την τωρινή με απλό κατανοητό τρόπο από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις λογιστικής βιβλίων Γ΄ κατηγορίας (για ΕΠΕ και ανώνυμες εταιρίες), δηλαδή σε μορφή κατανοητών απλογραφικών βιβλίων Εσόδων-Εξόδων και να τα εγκρίνει! Ταυτόχρονα θα πρέπει το ΔΣ να προγραμματίζει τις άμεσα σημαντικές μελλοντικές δαπάνες της ομοσπονδίας και να προ-εγκρίνει ένα προσεγγιστικό τους ύψος! Αυτά και τα δύο πρέπει να διατυπώνονται σε ημερολογιακούς πίνακες και να αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των εκάστοτε Πρακτικών του ΔΣ! (Όπως γράφουμε ένα απλό βιβλίο Εσόδων-Εξόδων!)

Αυτά όλα είναι άσχετα με τον τρόπο, που θέλει η Εφορία τα λογιστικά της ΕΛΟΚ, ή η ΓΓΑ ή η Περιφέρεια! Την απλή παρουσίαση για απλούς ανθρώπους για άμεσο έλεγχο την απαιτούν οι υπόλοιποι σύμβουλοι του ΔΣ από την Εκτελεστική Επιτροπή για να τα εγκρίνουν σε κάθε πρακτικό , η Ελεγκτική Επιτροπή από το ΔΣ για τους ελέγχους της και η Γενική Συνέλευση των συλλόγων-μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο και για αυτούς τους λόγους αυτά τα τμηματικά Οικονομικά Στοιχεία αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα από τα Πρακτικά του ΔΣ!

Στο παρόν Πρακτικό του ΔΣ ούτε παρόμοιο Θέμα Οικονομικών υπάρχει, ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν! Επομένως το Πρακτικό είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!!!

Συνεπώς, η ΕΛΟΚ συνεχίζει να διοικείται κατά το Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου!


 Κ - 2/9/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!  (Ενότητες)

 

Όπως ορίζει ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, οι αποφάσεις και αυτού του Πρακτικού ισχύουν από τη δημοσίευσή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια των πράξεων των διοικούντων έναντι των διοικουμένων και άλλων τρίτων και συνεπώς κάθε προηγούμενη της ημερομηνίας ανάρτησης εφαρμογή του είναι παράνομη!

Στην πρώτη εικόνα φαίνεται η ημερομηνία ανάρτησης του εν λόγω Πρακτικού στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (με κλικ εδώ σε pdf):

ΔΕΝ βλέπουμε το απαραίτητο πάντα Θέμα με τίτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών" με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

Εμ, τι άλλο θα αποφασίζανε! Για να δούμε τι θα πει το δικαστήριο!

Η Απάτη της "διαλογικής συζήτησης"! Τι ενδιαφέρει τους διοικούμενους τι σόι διαλογική συζήτηση κάνετε εσείς οι διοικούντες! Στα παλιά τους τα παπούτσια η διαλογική σας συζήτηση! Τους διοικούμενους τους ενδιαφέρουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα, στα οποία στηρίχτηκαν οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας (δηλαδή τα "γιατί αυτό και όχι εκείνο") και Εσείς έχετε υποχρέωση όλα αυτά να τα καταγράφετε ένα-ένα στο Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή να καταγράφετε τις απόψεις όλων και να αιτιολογείτε πλήρως τις αποφάσεις σας, το οποίο Πρακτικό πρέπει να αναρτάται νόμιμα και έγκαιρα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μετά από έξι μήνες! Συνεπώς, το Πρακτικό σας και όποιο άλλο Πρακτικό γράφει συνοπτικά "μετά από διαλογική συζήτηση" είναι άχρηστο και παράνομο, κοινώς για τα μπάζα, όπως και αυτοί που γράφουν τέτοια Πρακτικά!!!

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Μα καλά ο Σανιώτης ήδη από χρόνια είχε δηλώσει ότι απέχει από την ΕΛΟΚ! Ο Μπίκας ήδη έχει ξοφλήσει! Ο Μπουλούμπασης ήταν αυτός που κατέστρεψε την ΕΛΟΚ ως αχυράνθρωπος του Γερόλυμπου (και καταγγέλλων τους αθλητές και τους συλλόγους στη Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ)! Ο Πάσης το ίδιο! Ο Σταθόπουλος το ίδιο! Ο Σταυριανίδης είναι ακόμα στο πρώτο Νταν με ... κόκκινη φόρμα καράτε! Ο Τσακατάνης έχει ... Νταν από τον Εσπίνος! Και ο Χονδροματίδης αναδείχθηκε αρχηγός του Σίτο-ρίου από τον Γερόλυμπο, ενώ ήταν ο υπ' αριθμόν ένα εχθρός όλων και είχε τον Γερόλυμπο πρόεδρο στο σωματείο του!!!

Εναντίον όλων των ανθρώπων του Γερόλυμπου είχε πόλεμο το ΚΙΜΕ, που διοικεί σήμερα! Και σε αυτούς ακριβώς δίνει τίτλους και πόστα δίνοντας άφεση αμαρτιών, αποδεχόμενο, καταπίνοντας και συμπλέοντας με τις παρανομίες τους μόνο και μόνο για να παρει τις ψήφους τους από τον Γερόλυμπο! ΩΡΑΙΑ ΗΘΙΚΗ!!!

Και αυτοί ακριβώς τα δέχονται όλα και πούλησαν σε μια νύχτα τον προηγούμενο αρχηγό τους! Συνεπώς, οι "μάρτυρες" (διάβαζε "συνομωσιολόγoι") του ΚΙΜΕ, που διοικούν σήμερα, παραμέρισαν τις αντιδικίες και τις αντιπαλότητες με τους πρώην αντιδίκους και βασανιστές τους μόνο και μόονο για την ενίσχυση της εξουσίας τους και τη στέρηση των οπαδών του Γερόλυμπου από τον ... Geronymo!!!

 Μιλάμε βέβαια πάντα για την ΕΛΟΚ = Ελληνική Ομοσπονδία ... Κωλοτουμπαίων και αυτό ισχύει για όλες τις παρατάξεις!!!

 

Να και ένα πρόσφατο διπλωματάκι της ΕΛΟΚ με υπογραφές περήφανου Α-προέδρου και πιο περήφανου Α-γενικού γραμματέα αξιόπιστο για την αυθεντικότητά του στο στιλ ... PAPARIA-DO, που αναγράφεται αυτολεξί στο δίπλωμα!!! Αν δεν το βλέπετε, τότε προφανώς εννοείται!!!

 

Αλλά ακόμα και αν δεχθούμε ότι 1) η ΕΛΟΚ μπορεί να δίνει Νταν, και 2) οι ανωτέρω εκλεκτοί εξεταστές έχουν κάποια Νταν, τότε δεν θα πρέπει να μας πουν σε ποιά στιλ τα έχουν αυτά τα Νταν? Θα πρέπει! Και αν δεν μας το λένε αυτό δεν θα πρέπει να μπορούμε να μαντέψουμε ελεύθερα και από μόνοι μας το στιλ στο οποίο έχουν Νταν ο καθένας από τους ανωτέρω? Θα πρέπει να μπορούμε ελεύθερα! Έ, λοιπόν, ας το δοκιμάσουμε στην τύχη και κατ' εκτίμηση και κατά σειρά εμφανίσεως στην επιτροπή εξεταστών:

Γιώργος Σανιώτης: 7ο Νταν στο Jeet Kune-Do, Νικήτας Ζαρουχλιώτης: 7ο Νταν στο Kanazawa Karate-do, Νίκος Καραϊσκάκης: 7ο Νταν στο Sudoku Karate-do, Άρης Κραββαρίτης: 7ο Νταν στο Mali tis Grias Karate-do, Γιώργος Μπίκας: 7ο Νταν στο No-Karekla Karate-do, Χρήστος Μπουλούμπασης: 7ο Νταν στο Prostima Erxontai Karate-do, Στράτος Νικολούδης: 7ο Νταν στο Pata Gazi Karate-do, Τετσούο Οτάκε: 7ο Νταν στο Chalandri Karate-do, Πέτρος Πάσης: 7ο Νταν στο Pussycat Karate-do, Παναγιώτης Σταθόπουλος: 7ο Νταν στο Mavri Cobra Karate-do, Σταύρος Σταυριανίδης: 7ο Νταν στο Okinawa Te-Tai Karate-do, Δημήτρης Τσακατάνης: 7ο Νταν στο Antonio Mufa Karate-do, Παναγιώτης Χονδροματίδης: Double Monkey Karate-do, Ηλίας Χρήστου: 7ο Νταν στο Mavri Soupia Karate-do!

Συγχωρέστε με αν κάνω λάθη στα πόσα Νταν έχει ο καθένας, αλλά όσα και αν έχει το ίδιο είναι! Σημασία έχουν πάντα τα παραδοσιακά στιλ στα οποία έχουν αυτά τα Νταν!!!

Από ό,τι βλέπουμε πρώτα καθορίστηκε η Εξεταστική Επιτροπή και μετά έδωσαν στον εαυτό τους τα Νταν με διαλογική συζήτηση! Ή έχεις Ηθικές Αρχές ή δεν έχεις! Διορθώστε, λοιπόν, πιο πάνω τα τρία όγδοα Νταν στους Οοτάκε, Πάση και Σανιώτη! Βάλτε και Περσίδης 10 Νταν! (Γιατί δηλαδή, εγώ στο πηγάδι .. κατούρησα? Α-Σιετή, περιμένω το δίπλωμα!)

 

Εδώ, επίσης, βλέπουμε μια νέα αυθαιρεσία και παρανομία ταυτόχρονα του ΔΣ/ΕΛΟΚ! Με νέα παγκόσμια πατέντα τα ανωτέρω φρέσκα υψηλότατα Νταν/ΕΛΟΚ τα πρότεινε η ... Εκτελεστική Επιτροπή και τα έδωσε το ΔΣ την 2/9/2021! Ούτε εξετάσεις, ούτε Ειδική Επιτροπή, ούτε Εσωτερικός Κανονισμός εγκεκριμένος από τη ΓΓΑ, ούτε Μητρώο Νταν ΕΛΟΚ, ούτε τίποτα!!! Αλλά και πάνω σε αυτήν έχουμε και δεύτερη παρανομία: Ο Αχόρταγος Ηλίας Χρήστου θέλει να δίνει Νταν και καβάλησε όχι το καλάμι, αλλά την ... Καλαμιά παρασύροντας όλους τους άλλους στην παρανομία του ότι ορίζεται ο ίδιος κορυφαίος τεχνικός (αφού δίνει Νταν!) ενώ είναι διοικητικός κατά παράβαση του αθλητικού νόμου!!!

Εδώ όμως κάνουμε ακόμα μια παρατήρηση: η ΓΓΑ ΔΕΝ τους έχει εγκρίνει ακόμα από τον Ιούνιο τον Κανονισμό Απονομής Βαθμών Τεχνικής Καταλληλότητας!!!

 Όπως είναι γνωστό από τη δημιουργία του καράτε το κάθε Νταν αφορά σε συγκεκριμένο Στυλ ή Σχολή Γέννησης του Καράτε, δηλαδή πηγαίο σύστημα τεχνικών κινησιολογικά και αποτελεσματικά συνδεδεμένων μεταξύ τους! Αλλά, ως γνωστόν, η ΕΛΟΚ η ίδια ΔΕΝ αποτελεί "Σχολή Πηγής του Καράτε" και επομένως η έκφραση "Νταν/ΕΛΟΚ" ΔΕΝ έχει κανένα νόημα και άρα αποτελεί μια λεκτική βλακεία!!!

 

Αυτό σημαίνει ακράδαντα ότι όσο υψηλότερα Νταν/ΕΛΟΚ προβάλλεται να έχει κανείς, τόσο "υψηλότερος βλάκας" είναι!!! Υπάρχει αντίρρηση???

 

Ακολουθεί η Δεύτερη Επιστολή Κανέλλη για την οποία διατυπώνω την άποψη ότι ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ!

1 - Ο Μητρόπουλος ανάγνωσε την Δεύτερη Επιστολή Κανέλλη! Την Πρώτη Επιστολή Κανέλλη θα την δούμε πιο κάτω! Η δεύτερη αυτή επιστολή σηκώνει τα επόμενα Σχόλια:

0 - Όταν σε ένα Πρακτικό συζητείται ένα εξωτερικό έγγραφο, τότε για την αξιοπιστία και τη διαφάνεια επιβάλλεται να περιλαμβάνεται στο Πρακτικό το πρωτότυπο αυτού του εγγράφου, ειδάλλως αμφισβητείται η αξιοπιστία κάθε υποκατάστατου! Συνεπώς, αν πω ότι η υπόθεση "πιθανώς μαγειρεύτηκε" θα έχω απόλυτο δίκιο!

2 - Την 2-8-2021 ο Περικλής Κανέλλης έγραψε την Πρώτη Επιστολή-Καταγγγελία για τη στρεβλή λειτουργία του ΔΣ/ΕΛΟΚ και την 2-9-2021 (σε 30 ημέρες του Αυγούστου, που δεν δούλευε τίποτα!)  την αποκήρυξε, δηλώνοντας μετανοημένος, διότι "προκάλεσε λανθασμένες εντυπώσεις και πίκρανε ανθρώπους"! (Εδώ ακούγεται background ... το κλάμα της Μάρθας Βούρτση!) Την λέξη "αγαστά" δεν την ξέρει ο Περικλής Κανέλλης ούτε κανένας άλλος μέσα στην ΕΛΟΚ! Ούτε εγώ την ξέρω και δεν την χρησιμοποιώ, διότι χρησιμοποιώ λέξεις, που καταλαβαίνουν όλοι! Την ξέρει και την χρησιμοποιεί κάποιος που κάνει φιγούρα με το λεξιλόγιό του και ξέρουμε ποιός είναι αυτός!!!

3 - Εδώ εκφράζει θαυμασμό προς τις προσπάθειες της Διοίκησης, λες και ο ίδιος είναι απέξω και όχι μέσα, πράγμα, όμως, που συμφωνεί με την Πρώτη του Επιστολή, που θα δούμε πιο κάτω!

4 -  Δηλώνει "ευθεία και ειλικρινή" μεταμέλεια και ζητάει συγνώμη!

5 - Ζητάει συγνώμη "από όλους"! Γιατί από όλους, αφού οι τέσσερις έχουν τις ίδιες απόψεις με αυτές που διατύπωσε στην Πρώτη του Επιστολή? Το υπόσχεται "την αμέριστη συμπαράστασή του για την επιτυχία του έργου τους" μοιάζει με αποτέλεσμα της "συγχώρεσης αρκεί να μην το ξανακάνει"!

6 - Δηλώνει ότι "πικράθηκε μια κακή στιγμή", που δεν τον στείλανε με την εθνική ομάδα στο Τάμπερε (αρνητικό γεγονός!).

7 - Και τέλος, η διαλογική συζήτηση, που ποτέ δεν καταγράφεται, έδειξε "συγχώρεση" λόγω της ικανοποιητικής επιστολής και να παραμένει ως είχε υπογγράφοντας χωρίς αντιρρήσεις ότι του ζητάνε!

 

Πιστεύω ότι η Δεύτερη αυτή Επιστολή Κανέλλη θα στάλθηκε από την ΕΛΟΚ και στη ΓΓΑ για να ακυρώσουν και αυτοί τις εντυπώσεις τους από την Πρώτη Επιστολή Κανέλλη!

 

Η Πρώτη Επιστολή Κανέλλη δίνεται παρακάτω και δείχνει χωρίς καμιά αμφιβολία έναν άνθρωπο, που σε ένα μήνα από αυτήν (στο νεκρό μήνα Αύγουστο 2021) ποτέ και με τίποτα δεν θα άλλαζε απόψεις από την Πρώτη Επιστολή στη Δεύτερη!!! Οι δύο επιστολές δεν έχουν καμιά σχέση! Άλλος έγραψε την Πρώτη και άλλος έγραψε τη Δεύτερη! Η Δεύτερη δεν ανατρέπει κανένα απολύτως από τους λόγους και δεν απαντά σε καμιά από τις αιτιάσεις, που οδήγησαν στις καταγγελίες της Πρώτης!

Η Δεύτερη Επιστολή γράφηκε στο πόδι και είναι πολύ ... αλμπάνικη, διότι με τίποτα δεν πείθει ότι αναιρεί στην ουσία την Πρώτη, η οποία είναι πολύ λεπτομερής και εμπεριστατωμένη! Το μόνο που καταφέρνει η Δεύτερη Επιστολή είναι να αποδεικνύει ότι ο Περικλής Κανέλλης "πιέστηκε" να την υπογράψει, πράγμα που μας βάζει σε υπόνοιες έως βεβαιότητα για την ηθική των μελών της πλειοψηφίας του ΔΣ/ΕΛΟΚ και ιδίως αυτή του προέδρου της Θεόδωρου Α-Σιετή!!!

Τέλος, πουθενά στα παρόντα Πρακτικά του ΔΣ δεν αναφέρεται ότι ικανοποιήθηκαν οι απαιτήσεις του Κανέλλη, που διατυπώνονται στην Πρώτη του Επιστολή, πράγμα που αποδεικύει ακράδαντα ότι κοινώς ... του κλείσανε το στόμα!!!

 

Για μένα προσωπικά είναι φανερό ποιός έγραψε την Πρώτη και ποιός την Δεύτερη!!! Πού πάτε ρε Καραμήτροι???

Άλλωστε, η αλήθεια της Πρώτης Επιστολής Κανέλλη στο ότι δεν έβλεπε Πρακτικά αποδεικνύεται και από την ... κωλοπιλάλα της πλειοψηφίας του ΔΣ/ΕΛΟΚ να γράψουν μετά από μήνες τα Πρακτικά ΔΣ και ΓΣ και να ανεβάσουν τώρα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!!!

Τέλος:

Κύριε ... IQ Radikiu το Θέμα είναι το έκτο (6)!

Η Απάτη της "διαλογικής συζήτησης"! Τι ενδιαφέρει τους διοικούμενους τι σόι διαλογική συζήτηση κάνετε εσείς οι διοικούντες! Στα παλιά τους τα παπούτσια η διαλογική σας συζήτηση! Τους διοικούμενους τους ενδιαφέρουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα, στα οποία στηρίχτηκαν οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας (δηλαδή τα "γιατί αυτό και όχι εκείνο") και Εσείς έχετε υποχρέωση όλα αυτά να τα καταγράφετε ένα-ένα στο Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή να καταγράφετε τις απόψεις όλων και να αιτιολογείτε πλήρως τις αποφάσεις σας, το οποίο Πρακτικό πρέπει να αναρτάται νόμιμα και έγκαιρα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μετά από έξι μήνες! Συνεπώς, το Πρακτικό σας και όποιο άλλο Πρακτικό γράφει συνοπτικά "μετά από διαλογική συζήτηση" είναι άχρηστο και παράνομο, κοινώς για τα μπάζα, όπως και αυτοί που γράφουν τέτοια Πρακτικά!!!

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Όπως επίσης προαναφέραμε, δεν υπάρχει στην Ημερήσια Διάταξη Θέμα Οικονομικών Στοιχείων με τιτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών"!

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υποχρεωμένο να δίνει λογαριασμό στους συλλόγους-μέλη της ομοσπονδίας για τα χρήματα, που διαχειρίζεται! Για αυτό το λόγο είναι υποχρεωμένο από το νόμο να καταγράφει σε κάθε συνεδρίασή του τα έσοδα και τα έξοδα, που έγιναν από την προηγούμενη συνεδρίασή του μέχρι την τωρινή με απλό κατανοητό τρόπο από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις λογιστικής βιβλίων Γ΄ κατηγορίας (για ΕΠΕ και ανώνυμες εταιρίες), δηλαδή σε μορφή κατανοητών απλογραφικών βιβλίων Εσόδων-Εξόδων και να τα εγκρίνει! Ταυτόχρονα θα πρέπει το ΔΣ να προγραμματίζει τις άμεσα σημαντικές μελλοντικές δαπάνες της ομοσπονδίας και να προ-εγκρίνει ένα προσεγγιστικό τους ύψος! Αυτά και τα δύο πρέπει να διατυπώνονται σε ημερολογιακούς πίνακες και να αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των εκάστοτε Πρακτικών του ΔΣ! (Όπως γράφουμε ένα απλό βιβλίο Εσόδων-Εξόδων!)

Αυτά όλα είναι άσχετα με τον τρόπο, που θέλει η Εφορία τα λογιστικά της ΕΛΟΚ, ή η ΓΓΑ ή η Περιφέρεια! Την απλή παρουσίαση για απλούς ανθρώπους για άμεσο έλεγχο την απαιτούν οι υπόλοιποι σύμβουλοι του ΔΣ από την Εκτελεστική Επιτροπή για να τα εγκρίνουν σε κάθε πρακτικό , η Ελεγκτική Επιτροπή από το ΔΣ για τους ελέγχους της και η Γενική Συνέλευση των συλλόγων-μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο και για αυτούς τους λόγους αυτά τα τμηματικά Οικονομικά Στοιχεία αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα από τα Πρακτικά του ΔΣ!

Στο παρόν Πρακτικό του ΔΣ ούτε παρόμοιο Θέμα Οικονομικών υπάρχει, ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν! Επομένως το Πρακτικό είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!!!

Συνεπώς, η ΕΛΟΚ συνεχίζει να διοικείται κατά το Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου!


Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα!

Και μάλιστα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

 

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

 

Στο τέλος του 2021 οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ σχημάτιζαν αυτόν τον Πίνακα Μητρώου Μελών της ΕΛΟΚ με κλικ στον τίτλο ή στην εικόνα:

 

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

Επομένως, η Νέα Διοίκηση της ΕΛΟΚ εξαπατά ασύστολα αθλητές και προπονητές (έναντι χρηματικών ποσών) με βαθμούς Νταν-μαϊμού διευρύνοντας την πυραμίδα της απάτης των Νταν-μαϊμού των Παλαιών Διοικήσεων! Η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει κανένα από τους βαθμούς Νταν-μαϊμού της ΕΛΟΚ, οι οποίοι δεν έχουν άλλωστε καμιά πραγματική υπόσταση, διότι το καράτε της ΕΛΟΚ είναι ΜΟΝΟ αγωνιστικό και ΟΧΙ παραδοσιακό!

Παλιά και Νέα "υψηλά" Νταν-μαϊμού της Νέας Διοίκησης της ΕΛΟΚ από 1/6/2021 μέχρι 31/12/2021.

 

Παράνομα και Άκυρα τα Νταν, που δίνει η ΕΛΟΚ!

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

DAN

ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΠΙΛ

12

ΣΙΕΤΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

11

ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

8

ΟΟΤΑΚΕ

ΤΕΤΣΟΥΟ

8

ΠΑΣΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

8

ΣΑΝΙΩΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

8

ΓΚΑΖΙ

ΚΕΙΒΑΝ

7

ΓΚΟΥΒΟΥΣΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ

7

ΖΑΡΟΥΧΛΙΩΤΗΣ

ΝΙΚΗΤΑΣ

7

ΚΑΖΑΚΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

7

ΚΑΝΕΛΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

7

ΚΟΣΜΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7

ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ

ΑΡΗΣ

7

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7

ΛΙΒΑΝΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

7

ΜΠΙΚΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7

ΝΙΚΗΤΑΡΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

7

ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

7

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

7

ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

7

ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥ ΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

7

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ

ΜΑΞΙΜΟΣ

7

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

6

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

6

ΓΚΟΛΙΑΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

6

ΔΑΦΝΗΣ-ΠΙΠΙΝΗΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

6

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

6

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

6

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

6

ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ

ΛΗΟ

6

ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ

ΤΙΜΟΛΕΩΝ

6

ΚΟΥΦΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

6

ΛΑΜΠΙΡΗ

ΕΛΕΝΗ

6

ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

6

ΜΑΣΤΡΑΠΠΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ

6

ΜΠΕΣΣΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

6

ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

6

ΞΗΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

6

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ

6

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

6

ΠΕΛΕΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

6

ΣΙΓΑΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6

ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6

ΣΤΑΥΡΟΠΙΕΡΡΑΚΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ

6

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

6

ΤΣΑΚΑΤΑΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

6

ΦΥΛΑΚΤΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

6

ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

6

ΧΡΗΣΤΟΥ

ΗΛΙΑΣ

7

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

5

ΑΝΔΡΕΣΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

5

ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

5

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΚΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

5

ΓΙΔΑΚΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΓΚΑΤΖΙΑ

ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ

5

ΓΚΟΡΓΚΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

5

ΓΡΗΓΟΡΕΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

5

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5

ΔΕΡΒΙΣΗΣ

ΘΩΜΑΣ

5

ΔΗΜΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

5

ΔΟΥΚΛΙΑ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ

5

ΔΟΥΜΠΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΖΑΓΓΑΝΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5

ΖΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΖΑΜΠΛΑΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5

ΚΑΚΟΤΑΡΙΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

5

ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

5

ΚΑΠΕΜΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΚΑΡΑΒΙΝΟΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

5

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

5

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

5

ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ

ΜΑΡΙΑ

5

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΚΑΡΛΑΤΗΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΚΑΤΡΟΥΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5

ΚΕΒΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

5

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

DAN

ΛΙΟΝΤΗ

ΙΟΥΛΙΑ

5

ΜΕΛΕΤΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΜΕΡΜΥΓΚΟΥΣΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ

5

ΜΟΥΣΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

5

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΙΝΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

5

ΜΠΟΚΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

5

ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

5

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΣΗΦ

5

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ

5

ΠΕΡΔΙΚΟΜΑΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

5

ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ-ΖΑΜΠΙΑ

5

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ

5

ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

5

ΤΑΣΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΤΖΑΦΕΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

5

ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

5

ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΤΣΙΤΣΙΓΚΡΩΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5

ΦΟΥΡΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

5

ΧΟΥΡΔΑΚΗ

ΑΝΝΑ

5

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ

5

ΧΡΥΣΙ ΚΟΠΟΥ ΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ

5

ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

5

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

4

ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4

ΒΟΥΡΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

4

ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

4

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

4

ΗΛΙΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

4

ΙΑΤΡΙΔΗΣ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ

4

ΚΑΤΣΑΡΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4

ΚΑΤΣΙΑΒΑΡΑΣ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

4

ΚΟΤΤΑΣ

ΕΥΡΙΒΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

4

ΛΕΚΑΚΟΣ

ΝΕΟΦΥΤΟΣ

4

ΛΥΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4

ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

ΜΠΑΣΟΥΚΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

4

ΜΠΙΜΠΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

4

ΜΠΟΥΡΝΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

4

ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

4

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΑΝΝΑ

4

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΟΦΙΑ

4

ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

4

ΤΡΕΖΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ

ΣΟΦΟΚΛΗΣ

4

ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

4

ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

4

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ

4

ΑΛΕΥΡΑΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

3

ΑΛΜΠΑΝ

ΑΣΛΑΝΙ

3

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

3

ΑΠΑΤΖΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

3

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3

ΓΟΝΑΛΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ

3

ΔΕΡΜΑΤΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

3

ΖΑΝΚΟΒΙΤΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

3

ΚΑΙΡΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

3

ΚΟΚΟΖΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

3

ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3

ΚΟΤΤΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ

3

ΚΟΥΖΕΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3

ΚΡΕΜΜΥΔΑ

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

3

ΚΡΟΚΙΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

3

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΑΡΓΥΡΙΟΣ

3

ΛΙΩΤΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

3

ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ

3

ΜΑΥΡΟΥΔΗ

ΧΡΥΣΗ

3

ΜΠΑΛΑΝΙΚΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3

ΜΠΟΡΟΥ

ΣΟΦΙΑ

3

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΑ

3

ΠΑΠΑΜΗΤΡΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΣ

3

ΠΑΠΑΣΥΦΑΚΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

3

ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

3

ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

3

ΡΕΓΚΛΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

3

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΜΑΡΙΟΣ-ΖΗΣΗΣ

3

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ

3

ΤΡΑΝΙΔΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

3

ΚΟΤΣΙΡΗ

ΕΛΕΝΑ

2

     

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .