karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 10/2/2022.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Γερόλυμπε έμεινες με την ... Ποντίδα και μόνο! Ούτε ένα σύλλογο δεν σου άφησαν!!!

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

 Αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"! Και μόνο η εφαρμογή των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής πριν τη σύγκλιση του ΔΣ και την υπογραφή των Πρακτικών από τα μέλη του, η απουσία κάθε συζήτησης στις συνεδριάσεις του και η μεταχρονολογημένη ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ καθιστούν αίολες τις αποφάσεις! Τα "πρόβατα" των Γενικών Συνελεύσεων δεν μιλάνε τη γλώσσα των ... ανθρώπων, αφού δεν μιλάνε καθόλου στα Πρακτικά των ΓΣ! Το μπάχαλο των διοικητικών θεμάτων το είδαμε στα Μέρη Α΄και Β΄! Εδώ θα δούμε το μπάχαλο των οικονομικών θεμάτων!

Πανελλήνιοι Ανδρών, Γυναικών ΕΛΟΚ! Νέος Ορκωτός Λογιστής!

 Μέρος Α΄- Μέρος Β΄- Μέρος Γ΄- Μέρος Δ΄- Μέρος Ε΄- Μέρος Ζ΄

Στο κάθε Πρακτικό του ΔΣ ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν, ούτε γνώμες, απόψεις και ιδέες των συμβούλων υπάρχουν, όπως βέβαια όφειλαν πάντα να υπάρχουν! Επομένως το κάθε Πρακτικό ΔΣ είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!!! Στον κάθε λογαριασμό που αποδίδεται για τα οικονομικά, όλα καταγράφονται εσκεμμένα συνολικά, ακαταλαβίστικα, συγκεχυμένα και μη επιδεχόμενα άμεσου ελέγχου από τους απλούς ανθρώπους και όχι αναλυτικά, κατανοητά και ελέγξιμα!

 Από αρπαγή των δικαιωμάτων των άλλων με τα σαβουρο-Ντάν, όμως, πάνε πολύ καλά!!!

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Πολύ ευχαρίστως! Με κλικ εδώ!

 

 

27 Νταν ΕΛΟΚ

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

 

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!


 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

 Α - Και άλλα Νταν, όπως λέμε και άλλα ... στραγάλια, στο ΔΑΙΣ τού κ. Δούκα!

 Β - Εκπτώσεις - SALES - μελών Γερόλυμπου από το ΔΣ/ΕΛΟΚ!

 Γ - 5/2/22 - Πανελλήνιοι Ανδρών-Γυναικών της ΕΛΟΚ.

 Δ - 9/3/2021 - Η Έκθεση του Νέου Ορκωτού Λογιστή για το 2019!

 Ε - 24/3/2021 - Η Έκθεση του Νέου Ορκωτού Λογιστή για το 2020!

Ζ - Δικαίωση του 25ετούς αγώνα του Θύμιου Περσίδη και από τους Οικονομικούς Ελέγχους στην ΕΛΟΚ!


Η διαχρονική φιλοσοφία των Γερολυμπικών και επόμενων ΔΣ της ΕΛΟΚ!


Το Οργανόγραμμα ΕΛΟΚ και Επιχειρήσεων Γερόλυμπου από το 1995 μέχρι το 2019!


Α - Και άλλα Νταν, όπως λέμε και άλλα ... στραγάλια στο ΔΑΙΣ τού κ. Δούκα!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Ο Αρχηγός (!) του τμήματος καράτε των Εκπαιδευτηρίων Δούκα Σπύρος Δρακόπουλος δημοσίευσε την 20/12/2021 την επόμενη ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook!

 

Δηλαδή, τι έκανες τώρα? Μπήκες στο σπίτι μου και μου πήρες την ... τηλεόραση!

 

Το τι γράφει ο Δρακόπουλος το βλέπουμε! Έγιναν εξετάσεις για Κύου και Νταν στο Δαΐς από τον γιό του Νίκο Δρακόπουλο και τον Θοδωρή Αθανασόπουλο! Κατά πόσον αυτοί οι δύο είναι Εξεταστές της ΕΛΟΚ δεν αναφέρεται! Πόσα Νταν έχουν αυτοί οι δύο "εξεταστές", από πού τα έχουν και πώς τα πήραν δεν αναφέρεται! Τα υποτιθέμενα διπλώματά τους δεν είναι ανηρτημένα πουθενά για να τα δούμε! Οι εξετάσεις έγιναν στο Shotokan! Τι φρούτο είναι αυτό δεν μας λέει ο κ. Δρακόπουλος! Τρώγεται? Τρώγεται με τη ... φλούδα ή το καθαρίζουμε? Έχει ... κουκούτσια ή είναι ... ακούκουτσο? Είναι μέσα στην ΕΛΟΚ ή είναι απέξω της?

Και κλείνει ο κ. Δρακόπουλος με το ρεφραίν: "Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΣΕΔ (εννοεί των Εκπαιδευτηρίων Δούκα!) συγχαίρουν τους αθλητές/τριες και τους προπονητές τους κτλ. κτλ."

Κατά πόσον αυτά, που γράφει ο κ. Δρακόπουλος, αλλά και ο ίδιος, "συγκοινωνούν" με την πραγματικότητα και αυτό το βλέπουμε, όταν ο σύλλογος καράτε του ΑΣΕΔ είναι μέλος της ΕΛΟΚ, που κάνει αγωνιστικό καράτε, στο οποίο ΔΕΝ εντάσσεται το στιλ του Shotokan, και δεν κάνει κάποιο από τα παραδοσιάκά στιλ της ΠΟΠΚ, η οποία καλύπτει το παραδοσιακό καράτε στο οποίο εντάσσεται και το στιλ του Shotokan!

Στο παραδοσιακό καράτε κανένας δεν μπαίνει στο ντότζο με πανελόνι και μπλουζάκι!!!

Κατά πόσον αυτά, που γράφει ο κ. Δρακόπουλος, "συγκοινωνούν" με την πραγματικότητα και αυτό το βλέπουμε από το επόμενο φετεινό αγωνιστικό ημερολόγιο της ΕΛΟΚ στο οποίο ούτε κατ' ελάχιστον δεν αναφέρεται το στιλ του Shotokan σε αγώνες της ΕΛΟΚ!

Στον ανωτέρω πίνακα αγώνων, οι σημειωμένοι με πράσινο είναι οι νόμιμοι θεσμικοί αγώνες της ΕΛΟΚ, τους οποίους διενεργεί με την άδεια αναγνώρισης, που της έδωσε το 1990 η Πολιτεία, ενώ οι σημειωμένοι με μπλε είναι οι νόμιμοι αγώνες των υπερκείμενων ομοσπονδιών του εξωτερικού, στις οποίες είναι μέλος η ΕΛΟΚ και παίρνει μέρος στους αγώνες τους! Τέλος, με κόκκινο είναι σημειωμένοι οι αγώνες-μαϊμού της ΕΛΟΚ με διάφορες ονομασίες για να γεμίζει το Ταμείο της, διότι έγχρωμες και μαύρες ζώνες ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ενώ το Open Series είναι αέρας κοπανιστός!!!

Βλέπετε εσείς σε αυτό το αγωνιστικό ημερολόγιο της ΕΛΟΚ να έχουν προγραμματιστεί αγώνες του στιλ Shotokan, ώστε να δικαιολογούνται και οι εξετάσεις στο στιλ Shotokan του ΑΣΕΔ???

Συνεπώς, μας πουλάνε τρέλα και τα ΑΣΕΔ και ο Πρόεδρος Δούκας και ο Αρχηγός Δρακόπουλος και οι "εξεταστές" και η ΕΛΟΚ φυσικά, ενώ όλοι τους εξαπατούν τους μικρούς αθλητές!!! Λίγη ΝΤΡΟΠΗ να δείξετε τουλάχιστον στα παιδικά συναισθήματα, που εκμεταλεύεστε ασύστολα και επί χρόνια, αν δεν αντέχετε να δείξετε ΝΤΡΟΠΗ προς τον πραγματικό ιδιοκτήτη των δικαιωμάτων των παραδοσιακών στιλ, δηλαδή την ΠΟΠΚ και τον πρόεδρό της Θύμιο Περσίδη, όπως αποδεικνύεται από τα επόμενα:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

 Τι δεν καταλαβαίνεις??? Τα παιδιά δεν τα ντρέπεστε, όταν τους δίνετε σκουπίδια για διπλώματα!


 Β - Εκπτώσεις - SALES - μελών Γερόλυμπου από το ΔΣ/ΕΛΟΚ!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Ακόμα μια ανάρτηση του Σπύρου Δρακόπουλου στον λογαριασμό του στο Facebook:

 

Τον "καθαρίσανε" τον τύπο!

Πραγματικά, ο Μίλτος Παπαδημητρίου ήταν ένα από τα εργαλεία του Γερόλυμπου! Πώς λέμε ότι το σπαθί του ... Σαμουράι (εδώ βέβαια πρόκειται για ... Σαβουράι!) είναι προέκταση του χεριού του! Κάτι τέτοιο!

Ήταν πιστός υπάλληλος στο αφεντικό! Δούλευε για το αφεντικό, εισέπραττε για το αφεντικό, απειλούσε για το αφεντικό, συμμετείχε στις διώξεις συλλόγων και αθλητών για το αφεντικό, έπαιρνε μέρος στις εκλογές του τριάθλου για το αφεντικό! Αφανίστηκε το αφεντικό από το καράτε και πήρε ο Μίλτος θέση στις εκλογές και στο ΔΣ για το αφεντικό! Και συνέχισε να δουλεύει ακόμα από μέσα για το αφεντικό! Και όχι μόνο άργησαν να τον εκδιώξουν, αλλά φέρει και η προσωρινή διοίκηση ευθύνες, που τον δέχθηκε ως υποψήφιο των εκλογών, ενώ γνώριζε το κώλυμα!!! Και ίσως αυτό να είναι και ένας λόγος ακόμα για την ακύρωση των εκλογών, η οποία ακόμα δεν έχει εκδικαστεί!

Και μια και το θυμηθήκαμε κι' αυτό, ας δούμε και τις ημερομηνίες των εξελίξεων από την δικονομία στην Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών της 29/5/2021 (κατάθεση την 26/11/2021) στην οποία Αγωγή ελπίζει ο Γερόλυμπος, ο οποίος από συλλόγους πάει ... βεβράκωτος στα ... αγκάθια:


 Γ - 5/2/22 - Πανελλήνιοι Ανδρών-Γυναικών της ΕΛΟΚ.  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Με κλικ εδώ βλέπετε την Προκήρυξη των Αγώνων, οι οποίοι γίνονται στις επόμενες κατηγορίες:

Από οτι βλέπετε, δεν αναφέρονται πουθενά στιλ και Νταν! Ζητούνται δε τα επόμενα δικαιολογητικά:

Δεν αναφέρονται πουθενά στιλ και Νταν! Παραπέμπει, επίσης, η Προκήρυξη στους Κανονισμούς Αγώνων της ΕΛΟΚ, που είναι ίδιοι με τους Κανονισμούς Αγώνων της WKF, οι οποίοι επίσης δεν αναφέρουν πουθενά στιλ και Νταν!!!

Τι δεν καταλαβαίνετε? Δεν αναφέρονται πουθενά στιλ και Νταν!

 

Σε πρώτη φάση, λοιπόν, απευθύνομαι στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΟΚ με την επόμενη πλειοψηφία και τους παρατρεχάμενους!

 

Στο Πρακτικό του ΔΣ (παράνομα χωρίς αριθμό) της 15/10/2021 αποφασίστηκε να βγει ο Ηλίας Χρήστου από την Εκτελεστική Επιτροπή και η πέμπτη θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή να δοθεί στις "γλάστρες" κ. Νίκο Ζάχο με αναπληρωτή τον Παρασκευά Ανδρεανίδη!

(Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Γιώργος Κελάλης, Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Γιάννης Γιαννέλης, Περικλής Κανέλλης, Παρασκευάς Ανδρεανίδης, Νίκος Ζάχος)

 

Από τις κατηγορίες των αγώνων σας και μόνο αποδεικνύεται ότι στην ΕΛΟΚ δεν υπάρχουν παραδοσιακά στιλ καράτε (Σότοκαν, Γουάντο-ρίου, Σίτο-ρίου, Γκότζου-ρίου ή και άλλα)! Είσαστε μόνο αγωνιστικό καράτε με συγκεκριμένους κανονισμούς! Όταν, λοιπόν, μιλάτε για στιλ στους αθλητές σας ή/και δίνετε Νταν σε αυτούς και στους προπονητές σας, τότε για τον απλά λογικό άνθρωπο αποδεικνύεστε απόλυτα βλήματα εκ γενετής ή/και απόλυτοι απατεώνες εκ γενετής!!! Η επιλογή είναι δική σας!

Και ας συνεχίσουμε με τους Αγώνες!

Δεν αναφέρονται πουθενά στιλ και Νταν!

Δεν αναφέρονται πουθενά στιλ και Νταν!

Εδώ όχι μόνο δεν αναφέρονται πουθενά στιλ και Νταν, αλλά συνεχίζετε και εσείς το χοντρό δούλεμα, που τράβαγε ο Γερόλυμπος στους αθλητές και τους γονείς τους (και τα είχε κονομήσει!). Ενώ κατά την προεκλογική περίοδο η σημαία σας ήταν "οι αθλητές ΔΕΝ θα πληρώνουν, μετά την εκλογή σας η σημαία σας έγινε: "Οι αθλητές θα είναι αυτοί που θα πληρώνουν!"

Εδώ μας λέτε ότι κάνετε τα ίδια, που έκανε και ο Γερόλυμπος για να κατευθύνει τις κληρώσεις! Σε στενό οικογενειακό κύκλο γίνονται οι κληρώσεις και βάζετε να παίζουν όποιοι θέλετε εσείς με όποιους θέλετε πάλι εσείς χωρίς την εποπτεία αντιπροσώπων των συλλόγων! Δεν έχετε καμιά δικλείδα ασφαλείας που να αποδεικνύει ότι δεν κατευθύνετε τις κληρώσεις!

Κάποιος θα σας βάλει φυλακή! Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες ανηλίκων στο διαδίκτυο! Με τα σημερινά προγράμματα των ΗΥ το πρόσωπο ενός παιδιού μπορεί να κολλήσει άνετα σε ένα άλλο σώμα, που να κάνει οτιδήποτε! Και αν οι ηλίθιοι γονείς τώρα δεν το καταλαβαίνουν, όταν τους τύχει η στραβή και τρελαθεί το παιδί τους εσάς θα βάλουν φυλακή!

 

Συνεχίζουμε με τις συμμετοχές των αθλητών ανά σύλλογο με αλφαβητική σειρά των συλλόγων (όλα τα στοιχεία από την Sportdata):

Και μετατρέπουμε αυτόν τον Πίνακα σε έναν άλλο με τους συλλόγους κατά φθίνουσα συμμετοχή αθλητών, ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα:

Από τον πίνακα αυτόν βλέπουμε ότι στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανδρών-Γυναικών της ΕΛΟΚ, που είναι και οι κυριότεροι θεσμικοί αγώνες της ΕΛΟΚ με τους 260 συλλόγους-μέλη της (σε 36 χρόνια λειτουργίας και εκατομμύρια ευρώ να έχουν δαπανηθεί για αυτήν!), έξι σύλλογοι μόνο κατέβασαν από πέντε και άνω αθλητές, έντεκα σύλλογοι κατέβασαν 4 ή 3 αθλητές, 15 σύλλογοι κατέβασαν δύο αθλητές και όλοι οι υπόλοιποι ΣΑΡΑΝΤΑ μέχρι τους 72 συλλόγους κατέβασαν έναν αθλητή! Μιλάμε για καραμπινάτη ξεφτίλα και του ΔΣ και όλης της ομοσπονδίας!

Και αν δούμε και τον επόμενο πίνακα των αθλητών ανά κατηγορία, θα παρατηρήσουμε ότι οι συμμετοχές των αθλητών αφορούσαν σε ένα πλήθος δώδεκα κατηγοριών της ΕΛΟΚ με τους 260 συλλόγους-μέλη της (σε 36 χρόνια λειτουργίας και εκατομμύρια ευρώ να έχουν δαπανηθεί για αυτήν!),

1) με κανέναν σύλλογο να κατεβάζει αθλητές σε όλες τις κατηγορίες,

2) με μόνο 33 συλλόγους να κατεβάζουν άνδρες αθλητές στα Κάτα Ανδρών (απόδειξη ότι των άλλων συλλόγων οι προπονητές δεν ξέρουν τα Κάτα),

3) με μόνο 13 συλλόγους να κατεβάζουν αθλήτριες στα Κάτα Γυναικών (απόδειξη ότι των άλλων συλλόγων οι προπονητές δεν ξέρουν τα Κάτα),

4) με 5 κατηγορίες με μόνο 6 αθλητές,

5) με μέσο όρο ... ΔΥΟ αθλητές ανά σύλλογο!!! Βρε ξεφτίλα βρέεεε!!!

ΉΘελα να ήξερα οι σύλλογοι, που κατέβασαν 3-4 αθλητές και κάτω στους κυριότερους θεσμικούς αγώνες της ΕΛΟΚ με 12 κατηγορίες, θεωρούνται "ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΡΑΤΕ"???

 

Αλλά πριν δούμε τα αποτελέσματα, ας δούμε στον επόμενο πίνακα και τους "περήφανους προπονητές με τα πολλά Νταν" τρομάρα σας!!!

Αυτοί που δεν γράφουν τίποτα στη στήλη του τίτλου, τι είναι τελικά? Αυτοί που γράφουν ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ, τι νομίζουν ότι είναι τελικά? Ο Δρακόπουλος Νικόλαος εδώ δηλώνει Βοηθός και στο πρώτο θέμα μας έδινε Κύου και Νταν στο Δαΐς του Δούκα μαζί με τον Αθανασόπουλο Θεόδωρο, που  εδώ δεν δηλώνει τίποτα? Η Κατερίνα Πριοβόλου εδώ δηλώνει Βοηθός Προπονητή και στο Δικαστήριο δήλωσε με όρκο "Προπονήτρια" από το 2015? Ο παλιός και γνωστός πρωταθλητής Κυριάκος Στόλης εδώ είναι μόνο Βοηθός Προπονητή? Πολλά περίεργα δεν συμβαίνουν και αποδεικνύουν μια ομοσπονδία ... μπάχαλο (το πιάσατε το υπονοούμενο!)???

Τώρα, που μάθαμε για τι είδους ομοσπονδία μιλάμε, ας δούμε και τα αποτελέσματα:

Σημειώνουμε εδώ ακόμα μια απάτη της ΕΛΟΚ: στα αποτελέσματα της Sportdata έγραφαν στη σειρά των μεταλλίων δεν έγραφαν μόνο τους μεταλλιούχους, αλλά σχεδόν όλους τους συμμετέχοντες, ώστε να ανεβάσουν ψυχολογικά αυτούς που έχασαν! Πολύ αισχρό και παιδαριώδες! Εμείς στον ανωτέρω πίνακα περιλάβαμε μόνο τους 3-4 πρώτους, που πήραν μετάλλια! Οι νικητές είναι νικητές και οι χαμένοι θα ξαναπροσπαθήσουν! Αυτό είναι το χαρακτηριστικό των αγώνων! Την παρηγοριά σας δεν την έχουν ανάγκη οι αθλητές! Την διοίκηση κοιτάξτε να διορθώσετε!


 Δ - 9/3/2021 - Η Έκθεση του Νέου Ορκωτού Λογιστή (επιλογής Σιετή) για το 2019!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Στην περίοδο, που η παλιά αντιπολίτευση ήταν προσωρινή διοίκηση, οι πονηροί έβαλαν δικό τους Ορκωτό Λογιστή να κάνει έλεγχο στα οικονομικά της ΕΛΟΚ για να το χρησιμοποιήσουν εναντίον της παλιάς διοίκησης έξω από τις αρμοδιότητες, που τους έδωσε το δικαστήριο με την προσωρινή διαταγή!

Ο Ορκωτός, όμως, αυτός Λογιστής Γιώργος Νίκου έγραψε μια αντικειμενική και λεπτομερέστατη έκθεση, η οποία υπερκάλυπτε τεκμηριωμένα σε συμπεράσματα τις ελλιπείς και επιεικείς εκθέσεις του Ορκωτού Λογιστή Ιωάννη Μανώλη του Γερόλυμπου, ώστε κανένας δεν μπορεί να πει ότι επηρεάστηκε από την προσωρινή διοίκηση, πράγμα που αποδεικνύεται και από τον Πίνακα Ευρημάτων των Δύο Ορκωτών Λογιστών στο τέλος της ενότητας!

Με την ήδη αποκτηθείσα εμπειρία μας από τους προηγούμενους παραπλανητικής χρήσης, κατά τις Γενικές Συνελεύσεις και τις υποθέσεις των Δικαστηρίων, ελέγχους των ετών 2016-2017-2018-2019 στο Μέρος Γ΄ από τον Ορκωτό Λογιστή κ. Μανώλη, επιλογή του Γιώργου Γερόλυμπου (!), ερχόμαστε πλέον εφοδιασμένοι "με μεταπτυχιακό" να κατανοήσουμε την έκθεση ελέγχου επίσης του 2019 για την ΕΛΟΚ από το νέο Ορκωτό Λογιστή κ. Νίκου, επιλογή των Σιετή-Φυλακτού-Μητρόπουλου, την οποία έκθεση κατηγόρησε ο Γερόλυμπος ως "συνομωτική" μεταξύ Φυλακτού και Νίκου για να αμαυρώσουν την παλιά διοίκηση της ΕΛΟΚ, δηλαδή ότι ο Φυλακτός καθοδήγησε τον Νίκου σε αυτά που ήθελε το ΚΙΜΕ να αναγράφονται στην έκθεση! Τα ευρήματα, όμως, του κ. Νίκου (επιλογής Φυλακτού) στην έκθεσή του θα δείτε ότι ταιριάζουν απόλυτα με αυτά του κ. Μανώλη (επιλογής Γερόλυμπου) και άρα και οι δύο Ορκωτοί Λογιστές έγραψαν ακριβώς αυτά που βρήκαν!

Το θέμα του ίδιου ελέγχου του 2019 από τον κ. Νίκου το είχαμε δημοσιεύσει και στο άρθρο μας ...

2/4/2021 - Φοβάται ο Γιώργος το Θεριό και το Θεριό τον Γιώργο! Όταν πει στους Δικαστές: "Όχι Εγώ, Αυτοί", τότε όλοι μαζί θα πούνε: "Όχι Εμείς, Αυτός"! 6/4/21-Με φαρμακερές προσθήκες!

 ... αλλά εδώ θα το δούμε καλύτερα, διότι ήδη προηγήθηκαν και οι έλεγχοι του Ορκωτού Λογιστή επιλογής Γερόλυμπου, που αναλύσαμε!

 

Η εν λόγω Έκθεση στάλθηκε από την προσωρινή διοίκηση της ΕΛΟΚ σε όλους τους αντιπροσώπους των σωματείων της προκειμένου να ενημερωθούν για την επερχόμενη Γενική Συνέλευση και όλοι αυτοί οι αντιπρόσωποι είχαν υποχρέωση να την γνωστοποιήσουν στα ΔΣ των συλλόγων τους και εκείνα με τη σειρά τους στα μέλη των συλλόγων τους! Συνεπώς να μην ακούσουμε καμιά μαλακία περί προσωπικών δεδομένων για πράγματα που γνώριζαν ήδη και οι ... πατάτες Νευροκοπίου!!!

Και ακολουθεί η μελέτη της έκθεσης:

Σχόλιο: Ας θυμηθούμε με χιούμορ και την προσωρινή διοίκηση, που έδωσε την παραγγελιά με αρχηγό τον Νεκτάριο Βιδάκη, πρόεδρο του ΟΑΚΑ και κολλητό του Αρχιμάγειρα Αυτοκράτορα Πασών των Ομοσπονδιών, που έκανε τον αθλητισμό αλοιφή για τους κάλους:

 

Σχόλιο: Μετά από τον Σκοπό της εργασίας του ο Ορκωτός Λογιστής γράφει μια Επιτελική Σύνοψη:

 

Επιτελική Σύνοψη και κυριότερα ευρήματα! Αυτό σημαίνει καραμπινάτες παραβάσεις των νόμων, που τις πληρώνουν από την τσέπη τους τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ!

 Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Σχόλιο: Δηλαδή, ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ και άρα ήταν ελεύθεροι να αγοράζουν μια φορά ένα πραγματικό πάγιο, το οποίο δεν το έγραφαν στο Βιβλίο ότι υπήρχε, και μετά από καιρό ή 1) το ξαναγόραζαν εικονικά όσες φορές ήθελαν (π.χ. ηλεκτρονικοί πίνακες αποτελεσμάτων αγώνων ή ό,τι άλλο), έβαζαν το τιμολόγιο στα λογιστικά και τα λεφτά έμπαιναν στην τσέπη, ή 2) το αγόραζαν πάλι πραγματικά (π.χ. τατάμι ή ό,τι άλλο) και το πούλαγαν με μειωμένες τιμές σε κολλητούς συλλόγους και πάλι τσέπωναν το παραδάκι!

Τατάμι, υπολογιστές, έπιπλα, ηλεκτρονικοί πίνακες αποτελεσμάτων αγώνων, ... κουστούμια από τον Βάρδα (!) και άλλα!

Αμφισβητείται και η σκοπιμότητα δαπανών 72.000 €!

Θυμίζω ότι "αρπαχτή της νύχτας" σημαίνει μπαίνεις κρυφά τη νύχτα, αρπάζεις ό,τι βρεις, βγαίνεις και χάνεσαι στο σκοτάδι, ενώ "αρπαχτή της μέρας" σημαίνει πας στο Ταμείο την ημέρα, βάζεις ένα τιμολόγιο 2.000 €, παίρνεις τα 2.000 € από το Ταμείο σε μετρητά για να μην χαλάσει ο ... ισολογισμός μεταξύ Βιβλίου και Ταμείου, κλείνεις το Ταμείο και φεύγεις άνετος!!!

 

Σχόλιο: Επίσης, για το 2019 δεν υποβλήθηκε νόμιμα μέχρι την 31/10/2018 στη ΓΓΑ ο προϋπολογισμός, ο οποίος αν δεν εγκρίνεται από την ΓΓΑ, τότε αυτή δεν αναγνωρίζει καμιά δαπάνη του και τις πληρώνουν όλες τα μέλη του ΔΣ είτε παίρνουν επιχορηγήσες (διαβάστε και το επόμενο) είτε όχι! Αυτό το ήξερε πάντα ο Γερόλυμπος και γι' αυτό και δεν έβαζε πουθενά την υπογραφή του, αλλά το έκρυβε από όλα τα άλλα Ζώα και αυτά τα Ζώα, εκτός από τις διακοπές στον ... Κορυδαλλό, θα πληρώνουν τώρα από τις ... προίκες που πήραν όταν παντρεύτηκαν! Εγώ θα φέρνω τα ... κουφέτα στον Κορυδαλλό!!!

Σχόλιο: Αναφέρεται και η Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, δηλαδή έρχεται και σφίγγει η ... μαρέγκα!

Σχόλιο: Ανωτέρω, αναφέρονται σωρεία παραβάσεων και οι επιπτώσεις τους από την μη τήρηση των νόμων!

 Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Σχόλιο: Αδικαιολόγητες "τρύπες" στις δαπάνεςτου πίνακα, που πληρώνονται από τα μέλη του ΔΣ!

Σχόλιο: Καραμπινάτες φοροτεχνικές παραβάσεις!

 

Δαπάνες νομικών υπηρεσιών 22.722 €: ο Ακατανόμαστος Ελέφαντας πλήρωνε εξωτερικούς δικηγόρους για να εξοντώνουν πολιτικούς του αντιπάλους έξω από την ΕΛΟΚ είτε οι υποθέσεις ήταν της ΕΛΟΚ είτε ήταν προσωπικές δικές του!

Οδοιπορικά μελών του ΔΣ 19.433 €: πλήρωνε τα οδοιπορικά τους για να αισθάνονται άρχοντες και να του υπογράφουν ό,τι ήθελε, αλλά έχωνε και μερικά εικονικά τιμολόγια ανάμεσα και το αντίστοιχο ποσό του Ταμείου στην τσέπη!

Υπερβάλλουσες δαπάνες 8.457 €: καλά τώρα! Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια! Μάζευε ό,τι τιμολόγιο έβρισκε στο δρόμο και το έκανε ... πισίνα στην Πάχη ή ... κότερο στον αφρό του κύματος!

Δαπάνες Δικαστικής Επιτροπής 4.836 €: πλήρωνε εσωτερικούς δικηγόρους για να εξοντώνουν πολιτικούς του αντιπάλους, αθλητές προπονητές και συλλόγους μέσα στην ΕΛΟΚ!

Δαπάνες αγώνων (οδοιπορικά) 4.065 €: κάθε απόδειξη, κάθε εισιτήριο, κάθε διαμονή ακόμα και του επιχειρηματία της SPORTDATA, δικά τους και μερικών άλλων από το ... ίδιο πούλμαν άσχετων με το καράτε!

 

Σχόλιο: Σελ. 14 η έδρα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ, αλλά οι Διοικητικές και Λογιστικές υπηρεσίες της ΕΛΟΚ βρίσκονται στα Λιόσια! Η περίφημη "μοναδική παράβαση", που βρήκε η Εφορία Νέας Ιωνίας μετά από τις καταγγελίες του Δρακόπουλου και δική μου και "τιμώρησε" την ΕΛΟΚ με πρόστιμο 100 €! Η διαφθορά στις Εφορίες εξακολουθεί να πηγαίνει σύννεφο! Αν τα διοικητικά και τα λογιστικά της ΕΛΟΚ έχουν έδρα στο στάδιο των Άνω Λιοσίων, τότε στο ΟΑΚΑ τι βρίσκεται? Το ... Κέρλινγκ και το Τρίαθλο, των οποίων τα γραφεία και τις γραμματείες τα πλήρωνε η ΕΛΟΚ???

 

Σχόλιο: Ξεκαθαρίζονται το ΔΣ, που ευθύνεται για το 2019, δίνεται αυτό και κάτω:

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

Σιαψάλης Νικόλαος

Ειδικός Γραμματέας

Γιακουμίδης Ιάκωβος

Έφορος Υλικού

 

 ... και το Προσωρινό ΔΣ, που έδωσε την παραγγελία για τον παρόντα Έλεγχο της 9/3/2021: 

... και οι υπόλοιποι του Γερόλυμπου, που κράτησαν πολύ λίγο γιατί παραιτήθηκαν!

 

Ακολουθεί ο Έλεγχος:

Σχόλιο: Η συστηματική επί 25 χρόνια μη τήρηση του Βιβλίου Περιουσιακών Στοιχείων αποτελεί μεγάλη μαύρη τρύπα, όπως ήδη αναφέραμε!

 

Σχόλιο: Δίνονται περαιτέρω στοιχεία , που βασίστηκε ο έλεγχος.

 

Σχόλιο: Καραμπινάτες φορολογικές παραβάσεις οι πολυπληθείς συναλλαγές με μετρητά για ποσά άνω των 500 €, όπως οι επόμενες!!!

 Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Σχόλιο: Υπερβολικά μεγάλο ποσό στο χρηματοκιβώτιο της ομοσπονδίας και αδύνατη η μεταχρονολογημένη μέτρησή του με ακρίβεια!

 

Σχόλιο: Οι δαπάνες δεν προεγκρίνονται και δεν εγκρίνονται μετά την διενέργειά τους από το ΔΣ στα Πρακτικά! Δεν υπαρχει κανονισμός προμηθειών και δεν υπάρχουν συμβάσεις με τους προμηθευτές! Και φυσικά οι συμβάσεις ΔΕΝ αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!!!

 

Σχόλιο: Δεν επιβεβαιώθηκαν ποσά , που οφείλει η ΕΛΟΚ, από τους προμηθευτές της!

 Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Σχόλιο: Δεν υπάρχουν συμβάσεις με τους νομικούς συμβούλους, πράγμα που σημαίνει ότι οι δικηγόροι αυτοί μπορεί να πληρώνονταν από την ΕΛΟΚ για προσωπικές δικαστικές υποθέσεις του Γερόλυμπου (για εμένα πράγμα βέβαιο!), αφού δεν υπάρχουν έγγραφα ανάθεσης της κάθε νομικής υπηρεσίας!

Ακολουθούν αποδείξεις πληρωμής σε νομικές υπηρεσίες:

Σχόλιο: Τα κόκκινα σημάδια είναι ποσά προς το "νομικό σύμβουλο" της ΕΛΟΚ Ιωάννη Μουρνιανάκη, που βλέπαμε σε κάθε δίκη της ΕΛΟΚ κατά συλλόγων, αθλητών, υπαλλήλων και μελών της αντιπολίτευσης! Αλλά τα ποσά αυτά είναι πολύ μεγάλα για έναν δικηγόρο και για υποθέσεις ενός έτους εντός Ελλάδας! Από την άλλη μεριά ο κ. Ιωάννης Μουρνιανάκης ήταν δικηγόρος του Γερόλυμπου και στο αθλητικό δικαστήριο CAS της ΔΟΕ στη Λωζάνη, όπου οι αμοιβές και τα έξοδα είναι πολύ μεγάλα! Είναι, λοιπόν, πολύ φυσικό να αναρωτηθούμε αν η ΕΛΟΚ πλήρωνε τα έξοδα του Γερόλυμπου στο CAS όχι μόνο το 2019, αλλά και καθ' όλα τα προηγούμενα χρόνια!!!

Σχόλιο: Τα πράσινα σημάδια δείχνουν ποσά, που πληρώθηκαν σε δικαστικούς επιμελητές! Είχε τόσο πολλές ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ υποθέσεις η ΕΛΟΚ, ώστε να επιστρατεύονται τόσοι δικαστικοί επιμελητές???

Τα μπλε σημάδια είναι ποσά, που πληρώθηκαν σε άλλους δικηγόρους και δείχνουν έντονη παρουσία της ΕΛΟΚ στα δικαστήρια!

 Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Σχόλιο: Στρατηγικές αοριστίας και ασάφειας είχαν εγκαθιδρυθεί στο Ταμείο της ΕΛΟΚ εσκεμμένα!

 

Σχόλιο: Σελ. 31, Χόχοχόοο!!! 383.000 € έσοδα για το 2019 η ΕΛΟΚ!!! Και όταν επιχορηγούνταν πριν το 2012 έπιανε τα 500.000 € το χρόνο!

Κοιτάξτε τον πίνακα και πείτε μας μόνοι σας εσείς οι οπαδοί του Γερόλυμπου: μπορεί να έχει κρύψει έσοδα και από πού? Μόνο από τα δύο τελευταία δεν μπορεί να κρύψει! Όλα τα άλλα ... "δαγκώνονται" εύκολα!!! Μόνο να σκεφθείτε, πανηλίθιοι, ότι σε εσάς τους οπαδούς του ποτέ δεν σας έδινε απόδειξη για ό,τι πληρώνατε!!! Άλλωστε γι' αυτό πήρατε εσείς και οι μαθητές σας τα Νταν που έχετε, τα οποία είναι άχρηστα!!! Έχετε δει ποτέ και πουθενά Πίνακα με ΟΛΟΥΣ όσους έχουν Νταν της ΕΛΟΚ??? Τα Νταν ήταν από τα κρυφά χαρτιά του Γερόλυμπου! Ξέρετε όλοι σας ότι του τα πληρώνατε χέρι με χέρι και ξέρετε επίσης όλοι σας ότι όταν φτάσει σε ένα δικαστήριο να τον ρωτήσει ο Πρόεδρος τι σχέση έχει με τα Νταν και τις εισπράξεις από αυτά, τότε θα πει: "δεν είχα ποτέ καμιά ανάμιξη"!!!

Η ΠΟΠΚ ΔΕΝ αναγνωρίζει κανένα από αυτά τα Νταν της ΕΛΟΚ, διότι είναι άχρηστα παλιόχαρτα!!! Πετάξτε τα στα σκουπίδια και ζητήστε τα λεφτά σας πίσω!!! Και μην ξεχάσετε και τα διπλώματα της ISSO!!!

 Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Σχόλιο: Σελ. 32 (άνω), αποδείξεις έκοβε ο καθένας, αφού τις υπογραφές των Προέδρου, Γραμματέα και Ταμία τις προεκτύπωναν! Και ο καθένας ήταν φυσικά ο έμπιστος υπάλληλος, που έκοβε τις αποδείξεις χωρίς να ξέρει κανένας από τους τρεις, που υπογράφουν τι κόβει, και έδινε ατόφιες τις εισπράξεις στο Μαγαζάτορα να τις πάει στην ... Πάχη να τις ... χτίσει στον τοίχο (τον θαυμάζω!!!), ενώ ταυτόχρονα ο Πρόεδρος, ο Γραμματέας και ο Ταμίας δεν έβλεπαν τις εισπράξεις! Και άλλες λογιστικές βολικές αλχημείες για ελεύθερη είσπραξη και αλλοιωμένη καταχώριση!

Εισέπραττε ο υπάλληλος και τα έδινε στον αφεντικό, ενώ είχαν τις υπογραφές των Προέδρου-Ταμία-Γραμματέα! Δουλειά τυποποιημένη επί 25 χρόνια!!!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Σχόλιο: Στρατηγικές αοριστίας και ασάφειας είχαν εγκαθιδρυθεί στο Ταμείο της ΕΛΟΚ εσκεμμένα! Συνεχείς και εσκεμμένες φορολογικές παραβάσεις με σκοπό να συντηρείται ένας διάτρητος λογιστικός μηχανισμός, που να επιτρέπει τη διακίνηση και εξαφάνιση μαύρου χρήματος είχε εγκατασταθεί στην ΕΛΟΚ από κάποιον επιτήδειο!!! Τον Ακατανόμαστο Ελέφαντα!

 

Σχόλιο: Σελ. 33, ο Πίνακας Συγκεντρωτικών Δαπανών της ΕΛΟΚ για το 2019 με τρελά ποσά για αδικαιολόγητες δαπάνες! Τα αριστερά βέλη δείχνουν τις αιτιολογίες για τα τρελά ποσά, που δείχνουν τα δεξιά βέλη! Με το περίφημο αιτιολογικό "Οικονομική ενίσχυση για τους σκοπούς της Ομοσπονδίας" εισέπραττε από αθλητές, γονείς και συλλόγους χωρίς να συνδέει τα εισπραττόμενα με τις αντίστοιχες ημερολογιακές δαπάνες προς αποφυγή κάθε συσχετισμού από τυχόν έλεγχο!!!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Σχόλιο: Επαναλαμβάνεται ότι είναι καραμπινάτη φορολογική παράβαση η συναλλαγή ποσού άνω των 500 € εκτός τραπεζικού λογαριασμού!

Σχόλιο: 19.433 € δαπάνες σε Οδοιπορικά Μελών του ΔΣ χωρίς να αναφέρεται ποιοί, πού, πώς και γιατί πήγαν!

12.496 € δαπάνες σε καφέδες, μπριζόλες και ψαρονέφρια (Μεγάλε! Ούτε μία πρόσκληση?), πράγμα που δεν προβλέπεται από το κατασταστικό!!!

 

Σχόλιο: Αμοιβές σε πληρωμένους δικηγόρους για να δικάζουν τους αντιφρονούντες με προειλημμένες από τον Γερόλυμπο αποφάσεις!

Και ας μην ξεχνάμε και τις παλαιότερες του 2019 Δικαστικές Επιτροπές, όπως αυτή με τους συνεργάτες δικηγόρους του ίδου γραφείου και ορόφου με το Νομικό Σύμβουλο της ΕΛΟΚ, και μετέπειτα μέλος του ΔΣ και μετέπειτα τιμωρημένο από την ΕΦΙΠΗΔ (!), κ. Δημήτρη Μπαλασόπουλο! Θυμίζω τα κουδούνια στην πολυκατοικία τους, που είχα ψιλιαστεί και τελικά ανακάλυψα:

Σελ. 41: Χόχοχόοοο, η αγαπημένη μας Δικαστική Επιτροπή του 2019! Έπεφτε κανονικό χαρτζιλίκι για να τιμωρούν κατά παραγγελία Γερόλυμπου τους αντίπαλους συλλόγους, αθλητές, προπονητές και ... τις γάτες που περνούσαν έξω από την ΕΛΟΚ!!! Και αν αυτοί τολμούσαν να βγουν στο ΑΣΕΑΔ ή στα πολιτικά δικαστήρια, τότε τους αναλάμβαναν οι εξωτερικοί δικηγόροι και πάντα με δαπάνες της ΕΛΟΚ!!! Και εδώ ο Φραγκοφονιάς προτίμησε τον "κίνδυνο να εκτεθούν οι δικηγόροι των δικαστικών επιτροπών και να ακυρωθούν οι αποφάσεις τους" περνώντας τις αμοιβές τους στις δαπάνες της ΕΛΟΚ, από το να τους πληρώνει στα μαύρα από την τσέπη του!!!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Σχόλιο: Στη σελ 34, και άλλες λογιστικές ατασθαλίες προς σύγχυση κάθε ελέγχου: παρανομίες και πρόστιμα! Λειτουργούν χωρίς συμβάσεις προμηθευτών και πληρώνουν τα έξοδα του Άλκη Σκοπελίτη σαν να είναι υπάλληλος και όχι ιδιοκτήτης της Sportdata, πράγμα που αποδεικνύει ότι ο ιδιοκτήτης είναι κάποιος άλλος και με βάσει την ένορκη βεβαίωση του πατέρα του Πέτρου Σκοπελίτη ότι ούτε αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της Sportdata, τότε ποιός μας μένει??? Έ, να μη μας μένει ο Γερόλυμπος???

 

Σχόλιο: Δεν υποβάλουν προϋπολογισμούς και απολογισμούς στην ΓΓΑ και άρα βάσει του νόμου τα πληρώνουν όλα από την τσέπη τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου!!!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Σχόλιο: Και ξανά-μανά Ανύπαρκτο το Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων της ΕΛΟΚ!!!

ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ και άρα ήταν ελεύθεροι να αγοράζουν μια φορά ένα πραγματικό πάγιο, το οποίο δεν το έγραφαν στο Βιβλίο ότι υπήρχε, και μετά από καιρό ή 1) το ξαναγόραζαν εικονικά όσες φορές ήθελαν (π.χ. ηλεκτρονικοί πίνακες αποτελεσμάτων αγώνων ή ό,τι άλλο), έβαζαν το τιμολόγιο στα λογιστικά και τα λεφτά έμπαιναν στην τσέπη, ή 2) το αγόραζαν πάλι πραγματικά (π.χ. τατάμι ή ό,τι άλλο) και το πούλαγαν με μειωμένες τιμές σε κολλητούς συλλόγους και πάλι τσέπωναν το παραδάκι! Δηλαδή παίρνανε στρώματα με λεφτά της ΕΛΟΚ και τα έδιναν σε δικά τους γυμναστήρια μισοτιμής???

Τατάμι, υπολογιστές, έπιπλα, ηλεκτρονικοί πίνακες αποτελεσμάτων αγώνων, ... κουστούμια από τον Βάρδα (!) και άλλα!

 

Σχόλιο: Όλα είναι τα ίδια και περισσότερα με τα ευρήματα του δικού τους Ορκωτού Λογιστή Ιωάννη Μανώλη!

 

Όλα ατα ανωτέρω αφορούν στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο:

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

Σιαψάλης Νικόλαος

Ειδικός Γραμματέας

Γιακουμίδης Ιάκωβος

Έφορος Υλικού

 

Και μια περίληψη και σύγκριση των ευρημάτων (με +) από τον Ορκωτό Λογιστή κ. Ιωάννη Μανώλη (14 σελίδων), επιλογής Γερόλυμπου, και από τον Ορκωτό Λογιστή κ. Γιώργο Νίκου (47 σελίδων) σε περιληπτικό Πίνακα για εποπτική αντίληψη του πιστού κοινού, που διαβάζει karate.gr, είναι η επόμενη:

α/α Ευρήματα Μανώλη Νίκου
1 Πρόκειται για "Συμβουλευτική" Έκθεση για διορθώσεις στον τρόπο λειτουργίας της ΕΛΟΚ και όχι Ελεγκτική με τιμωρίες και πρόστιμα + +
2 Παρανόμως δεν τηρείται Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων + +
3 Δεν απεικονίζονται η αξία κτήσης και οι αποσβέσεις του πάγιου εξοπλισμού της ΕΛΟΚ! +
4 Κρατούνταν ανεπίτρεπτα μεγάλα ποσά στο χρηματοκιβώτιο και εκτός τραπεζικού λογαριασμού + +
5 Ενώ η κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού ήταν για 61.752 € με αφορμή αυτό τον είχαν παροπλίσει και έκαναν συναλλαγές 380.000 € το χρόνο με μετρητά!!! +
6 Έκαναν συνεχείς παράνομες συναλλαγές με ποσά άνω των 500 € εκτός τραπεζικού συστήματος + +
7 Μέτρηση του Ταμείου έγινε μόνο μια φορά και εκτός χρονικού διαστήματος του ελέγχου + +
8 Κρατούσαν παράνομο δεύτερο "πρόχειρο βιβλίο" +
9 Τα μπλοκ εισπράξεων και πληρωμών δεν καταχωρίζονταν ως έντυπα αξιών +
10 Τα παραστατικά εισπράξεων και πληρωμών ήταν αθεώρητα από την Περιφέρεια. +
11 Οι επί τέσσερα χρόνια ίδιες υποδείξεις δεν εισακούστηκαν! +
12 Πληρώνονταν παράνομα τα οδοιπορικά μελών του ΔΣ και άλλων χωρίς επαρκή δικαιολογητικά + +
13 Γίνονταν πολλές φοροτεχνικές παραβάσεις και λογιστικά λάθη + +
14 Παρανόμως δεν υπέβαλλαν προϋπολογισμούς και απολογισμούς στη ΓΓΑ και έχαναν επιχορηγήσεις +
15 Η μη κανονική λειτουργία της ΕΛΟΚ είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια προνομίων από τη ΓΓΑ. +
16 Δίνονται τα μέλη των ΔΣ της περιόσου των ελέγχων. +
17 Δεν ενημέρωναν την ΓΓΑ για το αθλητικό δυναμικό της ΕΛΟΚ. +
18 Γίνεται αναφορά στην Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας +
19 Η ΕΛΟΚ έχει έδρα στο Μαρούσι, ενώ η Γραμματεία της βρίσκεται στα Άνω Λιόσια! +
20 Κινούσαν μεγάλα ποσά σε δαπάνες χωρίς επαρκή δικαιολογητικά +
21 Αναφέρονται τα υπεύθυνα μέλη των ΔΣ??? +
22 Οι δαπάνες παρανόμως δεν προεγκρίνονταν και δεν εγκρίνονταν στα Πρακτικά του ΔΣ +
23 Πληρώνονταν δαπάνες εκτός σκοπού βάσει του καταστατικού. +
24 Δεν επιβεβαιώθηκαν οι οφειλές της ΕΛΟΚ από τους προμηθευτές της (εσκεμμενα?) +
25 Δεν υπάρχουν συμβάσεις με τους προμηθευτές +
26 Υπάρχουν οφειλές της ΕΛΟΚ χωρίς δικαιολογητικά. +
27 Υπάρχουν εσκεμμένες αοριστίες στα έσοδα και στις δαπάνες +
28 Εφαρμόζονταν λανθασμένες λογιστικές πρακτικές στα Έσοδα από συνδρομές, ταυτότητες, Κύου, Νταν και άλλα. +
29 Υπάρχουν ασάφειες στις ετήσιες οφειλές συνδρομών των συλλόγων-μελών. +
30 Πληρώνονταν σχετικά μεγάλα ποσά για καφέδες και γεύματα, που δεν προβλέπονται από το καταστατικό. +
31 Παρανόμως υπάρχουν προεκτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου-Ταμία-Γραμματέα στα μπλοκ εισπράξεων +
32 Οι δικηγόροι ήταν χωρίς συμβάσεις με την ΕΛΟΚ. +
33 Τα νομικά έξοδα ήταν τεράστια. +
34 Παρανόμως πληρώνονταν αμοιβές σε μέλη των Δικαστικών Επιτροπών +
35 Δεν υπέβαλλε η ΕΛΟΚ τις τρίμηνες καταστάσεις συμφωνητικών στην Εφορία! +
  Τι ΔΕΝ αναφέρουν οι Ορκωτοί Λογιστές!!!    
36 Δεν έγινε λεπτομερής έλεγχος της Sportdata κατά το ενδεχόμενο να αποτελεί κρυπτόμενη ιδιοκτησία του Γερόλυμπου!
37 Δεν ερμηνεύτηκε ορθά η πληρωμή οδοιπορικών στον Άλκη Σκοπελίτη (η πληρωμή αυτή ενισχύει το 36), ιδιοκτήτη υποτίθεται της Sportdata, ενώ αυτά ενσωματώνονται στη γενικότερη προμήθεια της επιχείρησης!
38 Δεν τονίστηκε ότι στους απολογισμούς τα έσοδα-έξοδα θα πρέπει να γράφονται κατά εκδήλωση προς τους συλλόγους, ώστε να γίνονται κατανοητά από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις οικονομολόγων, και όχι συγκεντρωτικά!
39 Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω Sportdata και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!!
40 Δεν μιλάνε οι εκθέσεις για τα έσοδα από Κύου-Νταν-Ταυτότητες-Αγώνες των στιλ-Σεμινάρια με χρήση της Sportdata, όταν η ΕΛΟΚ δεν έχει τα παραδοσιακά στιλ και άρα έχει ήδη εκφύγει από τον Σκοπό για τον οποίο πήρε την αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ!
41 Τέλος, αυτά τα σαΐνια οι Ορκωτοί Λογιστές ΔΕΝ αναρωτιούνται σε κανένα σημείο των Εκθέσεών τους για το μπάχαλο που επικρατεί στα λογιστικά της ΕΛΟΚ επί 10 χρόνια, πού στο διάολο βρίσκεται αυτή η άχρηστη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που υποτίθεται ότι εποπτεύει τις ομοσπονδίες και προστατεύει τον κόσμο του αθλητισμού από τους αδίστακτους απατεώνες των διοικήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών???

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

Βραβείο φιλοσοφικο-διαχρονικής φωτογραφίας: Μια Εικόνα 3.000 λέξεις!!!

(Ακόμα και το ... Φωταέριο με τους άλλους πήγε!)


 Ε - 24/3/2021 - Η Έκθεση του Νέου Ορκωτού Λογιστή για το 2020!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Περνάμε τώρα στο έτος 2020 κατά το οποίο εναλλάχθηκαν διοικήσεις και από τις δύο αντίπαλες παρατάξεις μέσα στην ΕΛΟΚ! Οι αποφάσεις των δικαστηρίων έδιναν την προσωρινή διοίκηση πότε στη μια και πότε στην άλλη παράταξη ταυτόχρονα με την πανδημία, αλλά και με τις αλλαγές του αθλητικού νόμου από τον Αρχιμάγειρα του Αθλητισμού, με αποτέλεσμα η ομοσπονδία να σέρνεται και οι παρανομίες να πολλαπλασιάζονται μοιραία και από τις δύο πλευρές!

Την 30/1/2020 η ΕΦΙΠΗΔ βγάζει την απόφαση με τη οποία στερεί την φίλαθλη ιδιότητα από εννέα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ (τους επόμενους) και η διοίκηση καταρρέει!

Το 2021 και ταυτόχρονα με την παραγγελία του διαχειριστικού και λογιστικού ελέγχου της ΕΛΟΚ για το 2019, που είδαμε στην προηγούμενη ενότητα, το προσωρινό ΔΣ/ΕΛΟΚ της παράταξης Βιδάκη-Σιετή παραγγέλλει στον ίδιο Ορκωτό Λογιστή κ. Γιώργο Νίκου και έναν ίδιο έλεγχο για το 2020, τον οποίο βλέπετε με κλικ εδώ και θα μελετήσουμε στην παρούσα ενότητα!

 

Οι επόμενοι με την τιμωρία της ΕΦΙΠΗΔ πέτυχαν την 30-1-2020 ως "ημερομηνία λήξης" στην είσοδό τους σε αθλητικούς χώρους και θα επανέλθουν μετά από 18 μήνες! Sayonara!!!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

 

Και αρχίζουμε τη μελέτη της Έκθεσης Ελέγχου για το 2020 του Γιώργου Νίκου!

 

Ακολουθούν οι παρατηρήσεις του ελεγκτή:

Όλες είναι γνωστές και από τους προηγούμενους ελέγχους, αλλά επαναλαμβάνονται συστηματικά χωρίς να διορθώνεται τίποτα!

 

Εδώ φαίνεται ο διορισμός του Ορκωτού Λογιστή.

 

Εδώ τονίζεται ότι η ΕΛΟΚ συστηματικά και παράνομα δεν θεωρούσε τα παραστατικά της στην Περιφέρεια, όπως είχε υποχρέωση!

 

Εδώ επαναλαμβάνεται ότι οι υπογραφές των Προέδρου-Ταμία-Γραμματέα ήταν προτυπωμένες παράνομα στα παραστατικά εισπράξεων και πληρωμών!

 Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

 

Εντοπίζονται παράνομα και αδικαιολόγητα έξοδα!

 

Διαπιστώνονται λογιστικές παραβάσεις!

 

Οι επί μέρους ευθύνες των κατά καιρούς διοικητικών συμβουλίων από 1/1/2020:

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

Σιαψάλης Νικόλαος

Ειδικός Γραμματέας

Γιακουμίδης Ιάκωβος

Έφορος Υλικού

 

Θεόδωρος Σιετής, Επιχειρηματίας, Πρόεδρος

Σπύρος Κλαδάς, Δικηγόρος, Αναπληρωτής Πρόεδρος

Παναγιώτης Περάκης, Δικηγόρος,

Α΄ Αντιπρόεδρος

Κώστας Μητρόπουλος, Γεωπόνος, Γενικός Γραμματέας

Μανόλης Βαλάσης, Δικηγόρος, Ταμίας

Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής Χημείας,Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής

Ιωάννης Κουλουρίδης, Πρόεδρος

Συγχαρητήρια

Περικλής Σίμωσης, Αναπλ. Πρόεδρος

Συγχαρητήρια

Δημήτρης Μακρής, Γεν. Γραμματέας

Συγχαρητήρια

Στυλιανός Σκούφιας, Ταμίας

Συγχαρητήρια

Μάριος Σιταράς, Μέλος

Συγχαρητήρια

Πηνελόπη Δημητράκη, Μέλος

Συγχαρητήρια

Θεόδωρος Σιετής, Επιχειρηματίας, Μέλος

Παναγιώτης Περάκης, Δικηγόρος,

Μέλος

Κώστας Μητρόπουλος, Γεωπόνος, Μέλος

Μανόλης Βαλάσης, Δικηγόρος, Μέλος

Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής, Μέλος

Γιώργος Γερόλυμπος

"Επίτιμος Δικτάτωρ"

   

και Ευαγγελάκου - Λεκάκος - Λάμιας - Γερόλυμπος (μέλος ΕΟΕ, χάχα!)

 

Επαναλαμβάνεται η καραμπινάτη παράβαση-παρανομία διαρκείας από το 1995: η παντελής έλλειψη Βιβλίου Περιουσιακών Στοιχείων για την ΕΛΟΚ!

Να σας εξηγήσω τι πόσο βαρύ είναι αυτό: σημαίνει ότι όλα τα χρόνια από το 1995 μέχρι και το 2020, όλοι οι Προϋπολογισμοί και όλοι οι Ισολογισμοί της ΕΛΟΚ ήταν εσκεμμένα λανθασμένοι και παραπλανητικοί, διότι δεν περιλάμβαναν τα περιουσιακά στοιχεία της ΕΛΟΚ με τις κατά έτη αποσβέσεις τους!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

 

Δέκα πέντε χρόνια το φώναζα για τη Μαϊμού Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία Μαϊμού συνεχίζεται διαχρονικά και σήμερα!

 Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Πάλι για το Μητρώο Παγίων!!! (Λίγο μας τα έχει πρήξει ... τα συκώτια!)

 

Ζουμερός λογαριασμός στον όψεως!!!

 

Παράνομες οι προμήθειες λόγω ανυπαρξίας κανονισμού προμηθειών! Ότι ήθελε και από όπου ήθελε αγόραζε ο Γερόλυμπος!!!

 Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

 

Φυσικά είχαν ειδοποιηθεί όλοι να μη δώσουν στοιχεία στον Ελεγκτή!

 

Φυσικά είχαν ειδοποιηθεί όλοι να μη δώσουν στοιχεία στον Ελεγκτή! Καλά ο Επίτιμος γιατι είχε να πάρει λεφτά από την ΕΛΟΚ???

 

ΕΛΟΚ-ΟΑΚΑ ή Γερόλυμπος-Βιδάκης είχαν οικονομικές διαφορές στα δικαστήρια!!! Όπα εδώ! Και με υπάρχουσες αυτές τις διαφορές ανάλαβε ο Βιδάκης πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης στην ΕΛΟΚ! Δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων να βάζει ο Αυγενάκης ως πρόεδρο της ΕΛΟΚ τον Βιδάκη που είναι πρόεδρος στο ΟΑΚΑ, ενώ η ΕΛΟΚ χρωστάει στο ΟΑΚΑ και βρίσκονται στα δικαστήρια γι' αυτό???

 

Μιλάμε για μεγάλα ποσά τα οποία είναι ανεπιβεβαίωτα!

 

Ναι, να περιμένετε να σας απαντήσουν οι δικηγόροι!

 

Μετράμε απάτες:

Έκτακτη Οικονομική Εισφορά: ονομαστικά από ποιούς και γιατί? Έσοδα από Κύου: ονομαστικά από ποιούς και γιατί, αφού δεν έχει Κύου η ΕΛΟΚ? Έσοδα από εξέταστρα (Νταν): ονομαστικά από ποιούς και γιατί, αφού δεν έχει Νταν η ΕΛΟΚ? Έσοδα νέων ταυτοτήτων: ονομαστικά από ποιούς και γιατί? Ποιό άλλο άθλημα έχει ταυτότητες? Έσοδα συμμετοχής σε αγώνες: αυτό μάλιστα!

 

Μιλάμε για καραμπινάτη παρανομία! Το είπαμε και αυτό! Τα εισέπραττε ο Γερόλυμπος και για να μην τους ψάχνει να υπογράψουν, τις είχε προεκτυπώσει!!!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

 

Εκτεταμένες λογιστικές παρανομίες!

 

Εκτεταμένες λογιστικές παρανομίες!

 

Πάλι οι προτυπωμένες υπογραφές!  (Λίγο μας τα έχει πρήξει ... τα συκώτια!)

 Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

 

Απουσία συμβάσεων με τη στρατιά των δικηγόρων για τα δικαστήρια του άρρωστου! Τα δικά του και της ΕΛΟΚ!

 

Όπα, καθαρές φορολογικές παραβάσεις, των οποίων τα πρόστιμα βάσει νόμου πληρώνονται από τα μέλη των ΔΣ!

 

Καραμπινάτες διοικητικές παραβάσεις προς την εποπτεύουσα αρχή! Η Εποπτεύουσα Αρχή (να μην πω καλύτερα!) πού ήταν 10 χρόνια???

Εντοπίζονται αδικαιολόγητες δαπάνες!

 

Εντοπίζονται και άλλες αδικαιολόγητες δαπάνες!

 

Και τέλος για το 2020 έχουμε έναν πολύ φτωχό Απολογισμό, διότι μας χτύπησαν οι συγκρούσεις στα δικαστήρια, η πανδημία και ο Αυγενάκης φυσικά!!!

Προκαλούν συγκίνηση οι συγκρίσεις μεταξύ των ποσών του Προϋπολογισμού και του Απολογισμού ιδίως στα ζωτικά κονδύλια εσόδων και δαπανών της ΕΛΟΚ!


 Ζ - Δικαίωση του 25ετούς αγώνα του Θύμιου Περσίδη και από τους Οικονομικούς Ελέγχους στην ΕΛΟΚ!  (Ενότητες)

 

Με τις αναλύσεις των Εκθέσεων Ελέγχου (προηγούμενου και παρόντος άρθρου μας) των Ορκωτών Λογιστών μαζί με την ΕΦΙΠΗΔ, το ΑΣΕΑΔ, τα Δικαστήρια (που δικαίωσαν το ΚΙΜΕ), την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, τις εκλογές στην ΕΛΟΚ, και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, να συμπληρώνουν τον πρώτο κύκλο ελέγχου της επί 25 χρόνια απόλυτα παράνομης λειτουργίας της ΕΛΟΚ δικαιώνεται περίτρανα ο Θύμιος Περσίδης!

Ελπίζουμε ότι ο δεύτερος κύκλος απόδοσης δικαιοσύνης θα είναι ο καταλογισμός στους υπαίτιους των υλικών πόρων που αφαίρεσαν από μια ομοσπονδία, στην οποία όλοι πιστέψαμε, και αυτός ο δεύτερος κύκλος βαραίνει τις πλάτες των ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΤΗΝ ΕΛΟΚ! Είναι η κληρονομιά τους μαζί με την εξυγίανση των λειτουργιών της ομοσπονδίας!!!

Ο Θύμιος Περσίδης ήταν ο πρώτος και ο μόνος εναντίον όλων από το 1994, που αντιλήφθηκε με την πρώτη ματιά το ποιόν του Γιώργου Γερόλυμπου μαζί με το επερχόμενο κύμα διαφθοράς στην ΕΛΟΚ και το κατήγγειλε:

 

1 - από το περιοδικό του ΔΥΝΑΜΙΚΟ (1994) αρχικά,

 karate.gr: 10 - ΔΥΝΑΜΙΚΟ, το επί 17 χρόνια κορυφαίο περιοδικό των μαχητικών τεχνών!

2 - με δημοσιεύσεις του στο ίντερνετ στη συνέχεια (1996 - 2004),

σε ιστότοπο με τίτλο karategreece σε σέρβερ δωρεάν φιλοξενίας,

3 - από το www.karate.gr από τον Αύγουστο του 2004 με τα άρθρα του στο Κεφάλαιο:

 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub

4 - με την επόμενη εννεάτομη διαδικτυακή του έκδοση "Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα",

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται

5 - με την δεκάτομη διαδικτυακή του έκδοση "ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος":

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

6 - και τέλος με τα σύγχρονα άρθρα του στο www.karate.gr, που παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις!


Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα!

Και μάλιστα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

 

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

 

Στο τέλος του 2021 οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ σχημάτιζαν αυτόν τον Πίνακα Μητρώου Μελών της ΕΛΟΚ με κλικ στον τίτλο ή στην εικόνα:

 

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

Επομένως, η Νέα Διοίκηση της ΕΛΟΚ εξαπατά ασύστολα αθλητές και προπονητές (έναντι χρηματικών ποσών) με βαθμούς Νταν-μαϊμού διευρύνοντας την πυραμίδα της απάτης των Νταν-μαϊμού των Παλαιών Διοικήσεων! Η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει κανένα από τους βαθμούς Νταν-μαϊμού της ΕΛΟΚ, οι οποίοι δεν έχουν άλλωστε καμιά πραγματική υπόσταση, διότι το καράτε της ΕΛΟΚ είναι ΜΟΝΟ αγωνιστικό και ΟΧΙ παραδοσιακό!

Παλιά και Νέα "υψηλά" Νταν-μαϊμού της Νέας Διοίκησης της ΕΛΟΚ από 1/6/2021 μέχρι 31/12/2021.

 

Παράνομα και Άκυρα τα Νταν, που δίνει η ΕΛΟΚ!

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

DAN

ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΠΙΛ

12

ΣΙΕΤΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

11

ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

8

ΟΟΤΑΚΕ

ΤΕΤΣΟΥΟ

8

ΠΑΣΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

8

ΣΑΝΙΩΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

8

ΓΚΑΖΙ

ΚΕΙΒΑΝ

7

ΓΚΟΥΒΟΥΣΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ

7

ΖΑΡΟΥΧΛΙΩΤΗΣ

ΝΙΚΗΤΑΣ

7

ΚΑΖΑΚΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

7

ΚΑΝΕΛΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

7

ΚΟΣΜΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7

ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ

ΑΡΗΣ

7

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7

ΛΙΒΑΝΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

7

ΜΠΙΚΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7

ΝΙΚΗΤΑΡΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

7

ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

7

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

7

ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

7

ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥ ΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

7

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ

ΜΑΞΙΜΟΣ

7

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

6

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

6

ΓΚΟΛΙΑΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

6

ΔΑΦΝΗΣ-ΠΙΠΙΝΗΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

6

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

6

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

6

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

6

ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ

ΛΗΟ

6

ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ

ΤΙΜΟΛΕΩΝ

6

ΚΟΥΦΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

6

ΛΑΜΠΙΡΗ

ΕΛΕΝΗ

6

ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

6

ΜΑΣΤΡΑΠΠΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ

6

ΜΠΕΣΣΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

6

ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

6

ΞΗΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

6

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ

6

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

6

ΠΕΛΕΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

6

ΣΙΓΑΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6

ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6

ΣΤΑΥΡΟΠΙΕΡΡΑΚΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ

6

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

6

ΤΣΑΚΑΤΑΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

6

ΦΥΛΑΚΤΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

6

ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

6

ΧΡΗΣΤΟΥ

ΗΛΙΑΣ

7

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

5

ΑΝΔΡΕΣΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

5

ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

5

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΚΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

5

ΓΙΔΑΚΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΓΚΑΤΖΙΑ

ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ

5

ΓΚΟΡΓΚΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

5

ΓΡΗΓΟΡΕΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

5

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5

ΔΕΡΒΙΣΗΣ

ΘΩΜΑΣ

5

ΔΗΜΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

5

ΔΟΥΚΛΙΑ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ

5

ΔΟΥΜΠΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΖΑΓΓΑΝΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5

ΖΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΖΑΜΠΛΑΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5

ΚΑΚΟΤΑΡΙΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

5

ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

5

ΚΑΠΕΜΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΚΑΡΑΒΙΝΟΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

5

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

5

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

5

ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ

ΜΑΡΙΑ

5

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΚΑΡΛΑΤΗΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΚΑΤΡΟΥΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5

ΚΕΒΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

5

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

DAN

ΛΙΟΝΤΗ

ΙΟΥΛΙΑ

5

ΜΕΛΕΤΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΜΕΡΜΥΓΚΟΥΣΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ

5

ΜΟΥΣΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

5

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΙΝΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

5

ΜΠΟΚΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

5

ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

5

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΣΗΦ

5

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ

5

ΠΕΡΔΙΚΟΜΑΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

5

ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ-ΖΑΜΠΙΑ

5

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ

5

ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

5

ΤΑΣΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΤΖΑΦΕΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

5

ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

5

ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΤΣΙΤΣΙΓΚΡΩΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5

ΦΟΥΡΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

5

ΧΟΥΡΔΑΚΗ

ΑΝΝΑ

5

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ

5

ΧΡΥΣΙ ΚΟΠΟΥ ΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ

5

ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

5

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

4

ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4

ΒΟΥΡΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

4

ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

4

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

4

ΗΛΙΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

4

ΙΑΤΡΙΔΗΣ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ

4

ΚΑΤΣΑΡΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4

ΚΑΤΣΙΑΒΑΡΑΣ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

4

ΚΟΤΤΑΣ

ΕΥΡΙΒΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

4

ΛΕΚΑΚΟΣ

ΝΕΟΦΥΤΟΣ

4

ΛΥΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4

ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

ΜΠΑΣΟΥΚΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

4

ΜΠΙΜΠΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

4

ΜΠΟΥΡΝΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

4

ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

4

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΑΝΝΑ

4

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΟΦΙΑ

4

ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

4

ΤΡΕΖΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ

ΣΟΦΟΚΛΗΣ

4

ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

4

ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

4

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ

4

ΑΛΕΥΡΑΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

3

ΑΛΜΠΑΝ

ΑΣΛΑΝΙ

3

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

3

ΑΠΑΤΖΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

3

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3

ΓΟΝΑΛΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ

3

ΔΕΡΜΑΤΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

3

ΖΑΝΚΟΒΙΤΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

3

ΚΑΙΡΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

3

ΚΟΚΟΖΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

3

ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3

ΚΟΤΤΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ

3

ΚΟΥΖΕΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3

ΚΡΕΜΜΥΔΑ

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

3

ΚΡΟΚΙΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

3

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΑΡΓΥΡΙΟΣ

3

ΛΙΩΤΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

3

ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ

3

ΜΑΥΡΟΥΔΗ

ΧΡΥΣΗ

3

ΜΠΑΛΑΝΙΚΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3

ΜΠΟΡΟΥ

ΣΟΦΙΑ

3

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΑ

3

ΠΑΠΑΜΗΤΡΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΣ

3

ΠΑΠΑΣΥΦΑΚΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

3

ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

3

ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

3

ΡΕΓΚΛΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

3

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΜΑΡΙΟΣ-ΖΗΣΗΣ

3

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ

3

ΤΡΑΝΙΔΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

3

ΚΟΤΣΙΡΗ

ΕΛΕΝΑ

2

     

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .