karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 20/1/2022.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 

 Γερόλυμπε έμεινες με την ... Ποντίδα και μόνο! Ούτε ένα σύλλογο δεν σου άφησαν!!!

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

 Αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"! Και μόνο η εφαρμογή των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής πριν τη σύγκλιση του ΔΣ και την υπογραφή των Πρακτικών από τα μέλη του, η απουσία κάθε συζήτησης στις συνεδριάσεις του και η μεταχρονολογημένη ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ καθιστούν αίολες τις αποφάσεις! Τα "πρόβατα" των Γενικών Συνελεύσεων δεν μιλάνε τη γλώσσα των ... ανθρώπων, αφού δεν μιλάνε καθόλου στα Πρακτικά των ΓΣ! Το μπάχαλο των διοικητικών θεμάτων το είδαμε στα Μέρη Α΄και Β΄! Εδώ θα δούμε το μπάχαλο των οικονομικών θεμάτων!

Πρακτικά ΔΣ, ΓΣ ΕΛΟΚ, Εκτελεστική Επιτροπή, ΝΤΑΝ!

 Μέρος Α΄- Μέρος Β΄- Μέρος Γ΄- Μέρος Δ΄- Μέρος Ε΄- Μέρος Ζ΄

Στο κάθε Πρακτικό του ΔΣ ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν, ούτε γνώμες, απόψεις και ιδέες των συμβούλων υπάρχουν, όπως βέβαια όφειλαν πάντα να υπάρχουν! Επομένως το κάθε Πρακτικό ΔΣ είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!!! Στον κάθε λογαριασμό που αποδίδεται για τα οικονομικά, όλα καταγράφονται εσκεμμένα συνολικά, ακαταλαβίστικα, συγκεχυμένα και μη επιδεχόμενα άμεσου ελέγχου από τους απλούς ανθρώπους και όχι αναλυτικά, κατανοητά και ελέγξιμα!

 Από αρπαγή των δικαιωμάτων των άλλων με τα σαβουρο-Ντάν, όμως, πάνε πολύ καλά!!!


 

27 Νταν ΕΛΟΚ

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

 

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!


Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

Α - 15/1/2022 - Δεύτερο ατόπημα του αναπληρωτή προέδρου της ΕΛΟΚ Ηλία Χρήστου!

 Β - 15/9/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!

 Γ - 15/10/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!

 Δ - 24/10/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!

 Ε - 27/10/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!

(τρεις συνεδριάσεις του ΔΣ μέσα σε 12 ημέρες!

Τι την θέλουν την Εκτελεστική Επιτροπή?)

 Ζ - 31/10/2021 - Το Πρακτικό ΓΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!

 Η - 31/10/2021 - Το Πρακτικό της Επαναληπτικής ΓΣ με ανάρτηση την 21/12/2021!

 Θ - 30/11/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 29/12/2021!

 Ι - 16/12/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 29/12/2021!

 Κ - 31/12/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/1/2022!

 

(Τα ΔΣ Θ & Ι είναι ΔΣ-μαϊμού, διότι η ανάρτησή τους έπεται αυτής του Κ!)

 

Όλα με μεταχρονολογημένη ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, απόδειξη ερασιτεχνισμού και ανικανότητας!


Α - 15/1/2022 - Δεύτερο ατόπημα του αναπληρωτή προέδρου της ΕΛΟΚ Ηλία Χρήστου!  (Ενότητες)

 Σε 24 ώρες είχε κατεβάσει την ανάρτηση, αλλά την πρόλαβα!

 

Πότε και πού έδωσε εξετάσεις ο Τσακατάνης και πήρε αυτό το δίπλωμα από τον Εσπίνος?

Η επόμενη ανάρτηση της 15/1/2022 είναι από το Facebook/Hellenic Karate News του Ηλία Χρήστου και πραγματεύεται για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν εδώ με κλικ και εδώ με κλικ) καινούριες έννοιες, όπως "η προπόνηση των διαιτητών-κριτών στις βασικές τεχνικές της τεχνοτροπίας του Goju Ryu", που έγινε στον σύλλογό του Τσακατάνη πιθανόν με δική του προσωπική πρωτοβουλία (του Χρήστου!) χωρίς καμιά ανακοίνωση της ΕΛΟΚ! Και λέω "με δική του πρωτοβουλία, διότι ο Τσακατάνης από μόνος του δεν εχει κόσμο να κάνει κάτι τέτοιο, ενώ το παρόν έδωσαν διαιτητές από το Wado και ο Αρχι-κωλοτούμπας Γιάννης Κανέλλης!!!

Πού πάς ρε Καραμήτρο? Έχει τέτοιους κανονισμούς η WKF? Έκανε τέτοια σεμινάρια η ΕΛΟΚ στο παρελθόν? Κάνουν τα άλλα στιλ? Χρησιμοποιείς τη θέση σου ως Αναπληρωτής Πρόεδρος για να στρεβλώσεις το καράτε της ΕΛΟΚ προς τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ? Εμπλέκεις ολους τους άλλους, ενώ δεν φαίνεσαι εσύ, για να δώσεις βαρύτητα σε καταστάσεις ανύπαρκτες? Είναι σαφής και προγραμματισμένη ενέργεια της ΕΛΟΚ αυτή, που ανακοινώθηκε για κάθε ελεύθερη συμμετοχή ή είναι δικό σου πολιτικό παιχνίδι?

 

Το Goju Ryu Ελλάδας ομοσπονδία βάσει νόμου ΔΕΝ έχει, ιστορία ΔΕΝ έχει, οργάνωση της πλάκας ΔΕΝ έχει, αγώνες ΔΕΝ κάνει! 4-5 μαγαζάκια να πουλάνε Νταν-σαβούρα έχει και εξαπατά τους αθλητές του! Το Goju Ryu εκτός Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε είναι από το 1995 ανύπαρκτο, πάρτε το απόφαση!!!


Β - 15/9/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Όπως ορίζει ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, οι αποφάσεις και αυτού του Πρακτικού ισχύουν από τη δημοσίευσή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια των πράξεων των διοικούντων έναντι των διοικουμένων και άλλων τρίτων και συνεπώς κάθε προηγούμενη της ημερομηνίας ανάρτησης εφαρμογή του είναι παράνομη!

Στην πρώτη εικόνα φαίνεται η ημερομηνία ανάρτησης του εν λόγω Πρακτικού στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (με κλικ εδώ σε pdf):

Τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

ΔΕΝ βλέπουμε το απαραίτητο πάντα Θέμα με τίτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών" με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

Πεσμένη η απόδοση του ΔΣ από ό,τι βλέπω μιας και απουσιάζουν πολλοί σύμβουλοι!

 

Η Απάτη της "διαλογικής συζήτησης" συνεχίζεται και σε αυτό το Πρακτικό! Τι ενδιαφέρει τους διοικούμενους τι σόι διαλογική συζήτηση κάνετε εσείς οι διοικούντες! Στα παλιά τους τα παπούτσια η διαλογική σας συζήτηση! Τους διοικούμενους τους ενδιαφέρουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα, στα οποία στηρίχτηκαν οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας (δηλαδή τα "γιατί αυτό και όχι εκείνο") και Εσείς έχετε υποχρέωση όλα αυτά να τα καταγράφετε ένα-ένα στο Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή να καταγράφετε τις απόψεις όλων και να αιτιολογείτε πλήρως τις αποφάσεις σας, το οποίο Πρακτικό πρέπει να αναρτάται νόμιμα και έγκαιρα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μετά από έξι μήνες! Συνεπώς, το Πρακτικό σας και όποιο άλλο Πρακτικό γράφει συνοπτικά "μετά από διαλογική συζήτηση" είναι άχρηστο και παράνομο, κοινώς για τα μπάζα, όπως και αυτοί που γράφουν τέτοια Πρακτικά!!!

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Έγκριση Αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής των συνεδριάσεων (παπάρια συνεδριάσεων, με το συμπάθειο!) 25.06.21, 15.07.21 και 31.07.21, ενώ το ΔΣ καθόρισε τις αρμοδιότητες της Επιτροπής αυτής σε συνεδρίασή του την 15/10/21, τα Πρακτικά της οποίας ανέβασε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021 και άρα από αυτή την ημέρα ισχύουν! Νομίζω ότι έχετε μπλέξει το ... σώβρακο με τη γραβάτα κύριε Α-Σιετή!!!

 

Ά, ρε Καραγιαννίδη, πόσο δίκιο είχες!!!

 

Η Απάτη της "διαλογικής συζήτησης" συνεχίζεται! Τι ενδιαφέρει τους διοικούμενους τι σόι διαλογική συζήτηση κάνετε εσείς οι διοικούντες! Στα παλιά τους τα παπούτσια η διαλογική σας συζήτηση! Τους διοικούμενους τους ενδιαφέρουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα, στα οποία στηρίχτηκαν οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας (δηλαδή τα "γιατί αυτό και όχι εκείνο") και Εσείς έχετε υποχρέωση όλα αυτά να τα καταγράφετε ένα-ένα στο Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή να καταγράφετε τις απόψεις όλων και να αιτιολογείτε πλήρως τις αποφάσεις σας, το οποίο Πρακτικό πρέπει να αναρτάται νόμιμα και έγκαιρα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μετά από έξι μήνες! Συνεπώς, το Πρακτικό σας και όποιο άλλο Πρακτικό γράφει συνοπτικά "μετά από διαλογική συζήτηση" είναι άχρηστο και παράνομο, κοινώς για τα μπάζα, όπως και αυτοί που γράφουν τέτοια Πρακτικά!!!

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Όπως επίσης προαναφέραμε, δεν υπάρχει στην Ημερήσια Διάταξη και δεν συζητήθηκε Θέμα Οικονομικών Στοιχείων με τιτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών"!

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υποχρεωμένο να δίνει λογαριασμό στους συλλόγους-μέλη της ομοσπονδίας για τα χρήματα, που διαχειρίζεται! Για αυτό το λόγο είναι υποχρεωμένο από το νόμο να καταγράφει σε κάθε συνεδρίασή του τα έσοδα και τα έξοδα, που έγιναν από την προηγούμενη συνεδρίασή του μέχρι την τωρινή με απλό κατανοητό τρόπο από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις λογιστικής βιβλίων Γ΄ κατηγορίας (για ΕΠΕ και ανώνυμες εταιρίες), δηλαδή σε μορφή κατανοητών απλογραφικών βιβλίων Εσόδων-Εξόδων και να τα εγκρίνει! Ταυτόχρονα θα πρέπει το ΔΣ να προγραμματίζει τις άμεσα σημαντικές μελλοντικές δαπάνες της ομοσπονδίας και να προ-εγκρίνει ένα προσεγγιστικό τους ύψος! Αυτά και τα δύο πρέπει να διατυπώνονται σε ημερολογιακούς πίνακες και να αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των εκάστοτε Πρακτικών του ΔΣ! (Όπως γράφουμε ένα απλό βιβλίο Εσόδων-Εξόδων!)

Αυτά όλα είναι άσχετα με τον τρόπο, που θέλει η Εφορία τα λογιστικά της ΕΛΟΚ, ή η ΓΓΑ ή η Περιφέρεια! Την απλή παρουσίαση για απλούς ανθρώπους για άμεσο έλεγχο την απαιτούν οι υπόλοιποι σύμβουλοι του ΔΣ από την Εκτελεστική Επιτροπή για να τα εγκρίνουν σε κάθε πρακτικό , η Ελεγκτική Επιτροπή από το ΔΣ για τους ελέγχους της και η Γενική Συνέλευση των συλλόγων-μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο και για αυτούς τους λόγους αυτά τα τμηματικά Οικονομικά Στοιχεία αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα από τα Πρακτικά του ΔΣ!

Στο παρόν Πρακτικό του ΔΣ ούτε παρόμοιο Θέμα Οικονομικών υπάρχει, ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν! Επομένως το Πρακτικό είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!!!

Συνεπώς, η ΕΛΟΚ συνεχίζει να διοικείται κατά το Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου!


 Γ - 15/10/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Όπως ορίζει ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, οι αποφάσεις και αυτού του Πρακτικού ισχύουν από τη δημοσίευσή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια των πράξεων των διοικούντων έναντι των διοικουμένων και άλλων τρίτων και συνεπώς κάθε προηγούμενη της ημερομηνίας ανάρτησης εφαρμογή του είναι παράνομη!

Στην πρώτη εικόνα φαίνεται η ημερομηνία ανάρτησης του εν λόγω Πρακτικού στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (με κλικ εδώ σε pdf):

Τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

ΔΕΝ βλέπουμε το απαραίτητο πάντα Θέμα με τίτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών" με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

Παραμύθια συνεδριάσεις κάνει η Εκτελεστική Επιτροπή! Αφού είναι τρία άτομα, τη συνεδρίαση την κάνουν τηλεφωνικά και αποφασίζουν! Κρατάνε Πρακτικά από το ZOOM? Μπα, γιατί να κρατάνε!!! Καταγράφονται τα Πρακτικά τους στα Πρακτικά του ΔΣ? Τα βλέπετε πουθενά εσείς? Μόνο το "διαλογική συζήτηση" βλέπουμε! Σας δουλεύουνε ψιλό γαζί κι ας λένε οι κλακαδόροι ότι όλα λειτουργούν ρολόι και με όλους τους τύπους!

Η Απάτη της "διαλογικής συζήτησης" συνεχίζεται! Τι ενδιαφέρει τους διοικούμενους τι σόι διαλογική συζήτηση κάνετε εσείς οι διοικούντες! Στα παλιά τους τα παπούτσια η διαλογική σας συζήτηση! Τους διοικούμενους τους ενδιαφέρουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα, στα οποία στηρίχτηκαν οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας (δηλαδή τα "γιατί αυτό και όχι εκείνο") και Εσείς έχετε υποχρέωση όλα αυτά να τα καταγράφετε ένα-ένα στο Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή να καταγράφετε τις απόψεις όλων και να αιτιολογείτε πλήρως τις αποφάσεις σας, το οποίο Πρακτικό πρέπει να αναρτάται νόμιμα και έγκαιρα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μετά από έξι μήνες! Συνεπώς, το Πρακτικό σας και όποιο άλλο Πρακτικό γράφει συνοπτικά "μετά από διαλογική συζήτηση" είναι άχρηστο και παράνομο, κοινώς για τα μπάζα, όπως και αυτοί που γράφουν τέτοια Πρακτικά!!!

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Και το 3ο Θέμα, που είναι "όλα τα λεφτά" στο επόμενο κείμενο και όχι σε φωτό, με την παρατήρηση ότι οι αρμοδιότητες στην Εκτελεστική Επιτροπή δίνονται με απόφαση του ΔΣ την 15/10/021, η οποία αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021 και άρα από αυτή την ημέρα ισχύει, ενώ η Επιτροπή αυτή διοικεί την ΕΛΟΚ από την αρχή του Ιουνίου 2021 (!):  

 

Θέμα 3ο:     Εκχώρηση αρμοδιοτήτων στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Το λόγο έλαβε ο Γ.Γ. του Δ. Σ. κ. Κ. Μητρόπουλος ο οποίος έθεσε υπόψη των μελών του Συμβουλίου τις διατάξεις του άρθρου 13 §17 του Καταστατικού σχετικά με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΛ.Ο.Κ. Στη συνέχεια ανέφερε προς τα μέλη ότι η σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.) επιτρέπει να λειτουργεί πιο ευέλικτα και να συνέρχεται συχνότερα για άμεση και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των καθημερινών υποθέσεων και των αποφάσεων του Δ.Σ. Με βάση τα ανωτέρω προτείνεται η εκχώρηση αρμοδιοτήτων του Διοικητικού Συμβουλίου στην Εκτελεστική Επιτροπή (Ε. Ε.), σχετικών με θέματα:

1. Συντονίζει, ελέγχει και κατευθύνει όλη την υπηρεσία της ΕΛ.Ο.Κ., μεριμνώντας ταυτόχρονα για την εύρυθμη λειτουργία όλων των Επιτροπών και των τμημάτων.

2. Αναφέρεται απ' ευθείας στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου ή στον Αναπληρωτή του.

3. Μεριμνά για και εποπτεύει για την έγκαιρη και σωστή υλοποίηση των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛ.Ο.Κ. έτσι όπως μεταφέρονται σε αυτήν από τον Πρόεδρο ή τον Γενικό Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Εισηγείται στο Διοικητικό Συμβούλιο, μέσω του Γενικού Γραμματέα, κάθε θέμα που αφορά στην βελτίωση της απόδοσης των διοικητικών υπηρεσιών της ΕΛ.Ο.Κ.

5. Είναι αρμόδια για κάθε θέμα καθημερινής διοίκησης και για κάθε θέμα που της αναθέτει αρμοδίως το Διοικητικό Συμβούλιο. Ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά θέματα τρέχουσας διοίκησης μπορεί να είναι τα εξής:  

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία με δέκα ψήφους υπέρ, μία κατά του κ. Παπαδημητρίου και δύο αποχές των κ.κ. Αρβανίτη και Μακρή την έγκριση της εκχώρησης των παραπάνω αρμοδιοτήτων στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Η Απάτη της "διαλογικής συζήτησης" και για την Εκτελεστική Επιτροπή! Ευνουχίζει εν ψυχρώ το Διοικητικό Συμβούλιο και είναι το βασικό εργαλείο των νέων δικτατόρων!!! Δηλαδή, πετάξανε στα σκουπίδια για άλλη μια φορά την σημαία της ηθικής με την οποία κατέβηκαν στις εκλογές και διοικούν με τη σημαία Γερόλυμπου! Αυτά έχει η εξουσία! Είπαν του τρελού να ... πετάξει κι αυτός πήγε και ... έβγαλε φτερά!

Επίσης, εδώ και παντού προστίθεται και η Απάτη της Εκτελεστικής Επιτροπής! Ο νόμος θέτει ανώτατο όργανο διοίκησης τη Γενική Συνέλευση! Αυτή συνέρχεται μια-δυό φορές το χρόνο και για αυτό το λόγο εκλέγει το Διοικητικό Συμβούλιο με συνεδριάσεις τουλάχιστον μια φορά το μήνα! Ο αριθμός των 15 μελών για το ΔΣ/ΕΛΟΚ, όπου με τα "τυχαία 8" υπάρχει απαρτία δεν είναι τόσο μεγάλος, ώστε να υπάρχει ανάγκη Εκτελεστικής Επιτροπής "5 συγκεκριμένων και πάντα των ίδιων" ατόμων! Η απάτη έγκειται στο ότι τις τύχες της ομοσπονδίας τις κατευθύνουν τρία άτομα κατά τα συμφέροντά τους! Και εννοώ Τρία Άτομα είτε τα σημερινά υπάρχοντα είτε τα οιποιαδήποτε μελλοντικά!

 

Στο Πρακτικό του ΔΣ (παράνομα χωρίς αριθμό) της 15/10/2021 αποφασίστηκε να βγει ο Ηλίας Χρήστου από την Εκτελεστική Επιτροπή και η πέμπτη θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή να δοθεί στις "γλάστρες" κ. Νίκο Ζάχο με αναπληρωτή τον Παρασκευά Ανδρεανίδη!

(Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Γιώργος Κελάλης, Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Γιάννης Γιαννέλης, Περικλής Κανέλλης, Παρασκευάς Ανδρεανίδης, Νίκος Ζάχος)

 

Αλλά οι σύλλογοι είσαστε πρόβατα χωρίς εγκέφαλο και περάσατε στο καταστατικό σας το άρθρο περί Εκτελεστικής Επιτροπής χωρίς να σκεφθείτε τον παράγοντα του αυτοελέγχου της λειτουργίας της ομοσπονδίας από τα ίδια της τα όργανα! Την δώσατε σαν βλάκες σε τρία άτομα!!! Οι σημερινοί διοικούντες χτύπησαν τον Γερόλυμπο με σημαία τη Διαφάνεια, τη Δημοκρατία και την Ισοτιμία και όταν τον έρριξαν, αμέσως άφησαν όλα του τα εργαλεία, που εξασφάλιζαν τη δικτατορία των λίγων επί της ΕΛΟΚ! Όλα αυτά θα τα βρείτε μπροστά σας!!!

 

Επομένως, αποδεικνύεται περίτρανα η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

 Σημειώστε εδώ ότι: Ο "Ζεύκειος Αθλητικός Σύλλογος" του Δημήτρη Ζεύκη ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΕΛΟΚ είναι και μέλος της ΠΟΠΚ, δηλαδή εξασκεί και το Παραδοσιακό Καράτε εκτός από το μοντέρνο καράτε της ΕΛΟΚ!

Ο Δημήτρης Ζεύκης έχει πιστοποιήσει στην ΠΟΠΚ τα διπλώματά του στο παραδοσιακό στιλ του Shito-ryu από το πρώτο μέχρι και το έκτο Νταν και ταυτόχρονα έχει και δίπλωμα προπονητή Β΄κατηγορίας από την ΠΟΠΚ στο Shito-ryu!

Ο ίδιος δίνει Κύου και Νταν μόνο της ΠΟΠΚ και αν δώσει δικά του ή πάρει/δώσει άλλου φορέα, ακόμα και της ΕΛΟΚ, θα αποβληθεί αυτοστιγμή από την ΠΟΠΚ, διότι όλα τα εκτός ΠΟΠΚ Κύου και Νταν είναι παράνομα και επίσης σε τέτοια περίπτωση δεν θα πιστεύει στην ΠΟΠΚ, ενώ ταυτόχρονα θα ενεργεί κατά των συμφερόντων της ΠΟΠΚ! Ακολουθούν τα διπλώματα του Δημήτρη Ζεύκη του 6ου Νταν παραδοσιακού Shito-ryu και του Εκπαιδευτή Β΄ κατηγορίας στο παραδοσιακό Shito-ryu από την ΠΟΠΚ (με κλικ μεγαλώνουν)!

 

Όπως επίσης προαναφέραμε, δεν υπάρχει στην Ημερήσια Διάταξη του Πρακτικού και δεν συζητήθηκε Θέμα Οικονομικών Στοιχείων με τιτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών"!

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υποχρεωμένο να δίνει λογαριασμό στους συλλόγους-μέλη της ομοσπονδίας για τα χρήματα, που διαχειρίζεται! Για αυτό το λόγο είναι υποχρεωμένο από το νόμο να καταγράφει σε κάθε συνεδρίασή του τα έσοδα και τα έξοδα, που έγιναν από την προηγούμενη συνεδρίασή του μέχρι την τωρινή με απλό κατανοητό τρόπο από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις λογιστικής βιβλίων Γ΄ κατηγορίας (για ΕΠΕ και ανώνυμες εταιρίες), δηλαδή σε μορφή κατανοητών απλογραφικών βιβλίων Εσόδων-Εξόδων και να τα εγκρίνει! Ταυτόχρονα θα πρέπει το ΔΣ να προγραμματίζει τις άμεσα σημαντικές μελλοντικές δαπάνες της ομοσπονδίας και να προ-εγκρίνει ένα προσεγγιστικό τους ύψος! Αυτά και τα δύο πρέπει να διατυπώνονται σε ημερολογιακούς πίνακες και να αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των εκάστοτε Πρακτικών του ΔΣ! (Όπως γράφουμε ένα απλό βιβλίο Εσόδων-Εξόδων!)

Αυτά όλα είναι άσχετα με τον τρόπο, που θέλει η Εφορία τα λογιστικά της ΕΛΟΚ, ή η ΓΓΑ ή η Περιφέρεια! Την απλή παρουσίαση για απλούς ανθρώπους για άμεσο έλεγχο την απαιτούν οι υπόλοιποι σύμβουλοι του ΔΣ από την Εκτελεστική Επιτροπή για να τα εγκρίνουν σε κάθε πρακτικό , η Ελεγκτική Επιτροπή από το ΔΣ για τους ελέγχους της και η Γενική Συνέλευση των συλλόγων-μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο και για αυτούς τους λόγους αυτά τα τμηματικά Οικονομικά Στοιχεία αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα από τα Πρακτικά του ΔΣ!

Στο παρόν Πρακτικό του ΔΣ ούτε παρόμοιο Θέμα Οικονομικών υπάρχει, ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν! Επομένως το Πρακτικό είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!!!

Συνεπώς, η ΕΛΟΚ συνεχίζει να διοικείται κατά το Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου!


 Δ - 24/10/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Όπως ορίζει ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, οι αποφάσεις και αυτού του Πρακτικού ισχύουν από τη δημοσίευσή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια των πράξεων των διοικούντων έναντι των διοικουμένων και άλλων τρίτων και συνεπώς κάθε προηγούμενη της ημερομηνίας ανάρτησης εφαρμογή του είναι παράνομη!

Στην πρώτη εικόνα φαίνεται η ημερομηνία ανάρτησης του εν λόγω Πρακτικού στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (με κλικ εδώ σε pdf):

Τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

ΔΕΝ βλέπουμε το απαραίτητο πάντα Θέμα με τίτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών" με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Γενικά υπάρχουν λάθη παρουσίασης στον παρόντα πίνακα, που δεν δικαιολογούνται! Ο κάθε σύλλογος θα έπρεπε να έχει μία μόνο εγγραφή και τους αντιπροσώπους του σε μία σειρά χωρίς να γράφονται διπλές και τριπλές φορές, όπως π.χ.:

 

Α.Σ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΘΕΣΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ

ΘΕΣΗ

001

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΤΑΥΡΟΠΙΕΡΡΑΚΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΝΕΣΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ

                   

 

Τους Συλλόγους με Δικαίωμα Ψήφου τους βλέπετε στο Πρακτικό με κλικ εδώ!

 

Δεν γνωρίζω αν αυτή η Ενιαία Αρχή Πληρωμών είναι απαραίτητη ή αναγκαστική λύση λόγω μπλοκαρίσματος του τραπεζικού λογαριασμού! Θα το δούμε!

Η Απάτη της "διαλογικής συζήτησης" συνεχίζεται! Τι ενδιαφέρει τους διοικούμενους τι σόι διαλογική συζήτηση κάνετε εσείς οι διοικούντες! Στα παλιά τους τα παπούτσια η διαλογική σας συζήτηση! Τους διοικούμενους τους ενδιαφέρουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα, στα οποία στηρίχτηκαν οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας (δηλαδή τα "γιατί αυτό και όχι εκείνο") και Εσείς έχετε υποχρέωση όλα αυτά να τα καταγράφετε ένα-ένα στο Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή να καταγράφετε τις απόψεις όλων και να αιτιολογείτε πλήρως τις αποφάσεις σας, το οποίο Πρακτικό πρέπει να αναρτάται νόμιμα και έγκαιρα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μετά από έξι μήνες! Συνεπώς, το Πρακτικό σας και όποιο άλλο Πρακτικό γράφει συνοπτικά "μετά από διαλογική συζήτηση" είναι άχρηστο και παράνομο, κοινώς για τα μπάζα, όπως και αυτοί που γράφουν τέτοια Πρακτικά!!!

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

με δεδομένο ότι η παρούσα διοίκηση ανέλαβε από την αρχή Ιουνίου 2021, δεν αναγράφεται σαφώς Πότε (?) ακριβώς είχε εκπονηθεί ο προηγούμενος προϋπολογισμός και πότε ακριβώς έγινε αυτή η Αναμόρφωση! Και μιλάμε για Προϋπολογισμό του 2021, ενώ το Πρακτικό είναι της 24/10/2021 και αναρτάται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021, τρομάρα σας!!! Τα Οικονομικά θα τα δούμε σε ιδιαίτερο άρθρο μας!

Κανένας από τους συλλόγους-μέλη δεν καταλαβαίνει, όπως αναφέρονται, τα συγκεντρωτικά ποσά: Λοιπά Έσοδα, τα οπία πρέπει σε κάθε περίπτωση να συνοδεύονται από την Ανάλυσή τους!

Κανένας από τους συλλόγους-μέλη δεν καταλαβαίνει, όπως αναφέρονται, τα συγκεντρωτικά ποσά, τα οποία σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συνοδεύονται από την Ανάλυσή τους!

Αυτές είναι αναλύσεις για την ΓΓΑ, διότι αυτή παρακολουθεί συγκριτικά τα συγκεντρωτικά έσοδα-έξοδα όλων των ομοσπονδιών!

Για τους συλλόγους-μέλη είναι απαραίτητη ανάλυση κατά εκδήλωση, δηλαδή κατά αγώνα εσωτερικού, κατά σεμινάριο, κατά αποστολή εξωτερικού, κατά σχολή προπονητών και κατά την απάτη της πώλησης ανύπαρκτων Νταν και κατά άλλους μεμοπνωμένους λογαριασμνούς! Έτσι μόνο θα καταλάβουν τι χρήματα εισπράττονται και πώς ξοδεύονται αυτά!Κάθε άλλος τρόπος δήθεν απόδοσης λογαριασμού αποτελεί απάτη και το γνωρίζετε!!!

Κανένας από τους συλλόγους-μέλη δεν καταλαβαίνει, όπως αναφέρονται, τα συγκεντρωτικά ποσά των αποστολών εξωτερικού, τα οποία σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συνοδεύονται από την Ανάλυσή τους!

 

Κανένας από τους συλλόγους-μέλη δεν καταλαβαίνει, όπως αναφέρονται, τα συγκεντρωτικά ποσά των Αγώνων Εσωτερικού και Δαπανών Ανάπτυξης, τα οποία σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συνοδεύονται από την Ανάλυσή τους!

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Ποιός τα καταλαβαίνει αυτά? Κανένας! Με τα οικονομικά θα ασχοληθούμε σε επόμενο άρθρο μας!

Κανένας από τους συλλόγους-μέλη δεν καταλαβαίνει, όπως αναφέρονται, τα συγκεντρωτικά ποσά των Δαπανών Διοίκησης, τα οποία σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συνοδεύονται από την Ανάλυσή τους!

 

Ποιός τα καταλαβαίνει αυτά? Κανένας! Με τα οικονομικά θα ασχοληθούμε σε επόμενο άρθρο μας!

 

Οι Κανονισμοί ισχύουν από την έγκρισή τους από τη ΓΓΑ και την ανάρτησή τους στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ποτέ νωρίτερα από αυτήν!

 

Η αριστερή εικόνα είναι από το site της ΕΛΟΚ και δείχνει τμήμα των κανονισμών και τον αριθμό ΑΔΑ (Αριθμό Διαδικτυακής Ανάρτησης) σε παρένθεση για τον καθένα με τον οποίο ανήρτησε η ΓΓΑ τον κάθε κανονισμό! Βλέπετε ότι ο Κανονισμός Απονομής Βαθμών Τεχνικής Καταλληλότητας δεν΄έχει πάρει ΑΔΑ από τον Ιούνιο του 2021 μέχρι σήμερα! Αυτό σημαίνει ότι η ΓΓΑ δεν έχει εγκρίνει αυτόν τον Κανονισμό, διότι αν τον εγκρίνει αυτόματα θα παραβαίνει ις αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας μας για τα δικαιώμνατα της ΠΟΠΚ επί του παραδοσιακού καράτε και αυτό θα γίνει αντικείμενο Αγω΄γτων αποζημίωσης κατά της ΓΓΑ και των εμπλεκομένων ατόμων από την ΠΟΠΚ! Φυσικά η ΕΛΟΚ και οι διοικούντες αυτήν βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα μονίμως!

 

Όπως επίσης προαναφέραμε, δεν υπάρχει στην Ημερήσια Διάταξη και δεν συζητήθηκε Θέμα Οικονομικών Στοιχείων με τιτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών"!

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υποχρεωμένο να δίνει λογαριασμό στους συλλόγους-μέλη της ομοσπονδίας για τα χρήματα, που διαχειρίζεται! Για αυτό το λόγο είναι υποχρεωμένο από το νόμο να καταγράφει σε κάθε συνεδρίασή του τα έσοδα και τα έξοδα, που έγιναν από την προηγούμενη συνεδρίασή του μέχρι την τωρινή με απλό κατανοητό τρόπο από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις λογιστικής βιβλίων Γ΄ κατηγορίας (για ΕΠΕ και ανώνυμες εταιρίες), δηλαδή σε μορφή κατανοητών απλογραφικών βιβλίων Εσόδων-Εξόδων και να τα εγκρίνει! Ταυτόχρονα θα πρέπει το ΔΣ να προγραμματίζει τις άμεσα σημαντικές μελλοντικές δαπάνες της ομοσπονδίας και να προ-εγκρίνει ένα προσεγγιστικό τους ύψος! Αυτά και τα δύο πρέπει να διατυπώνονται σε ημερολογιακούς πίνακες και να αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των εκάστοτε Πρακτικών του ΔΣ! (Όπως γράφουμε ένα απλό βιβλίο Εσόδων-Εξόδων!)

Αυτά όλα είναι άσχετα με τον τρόπο, που θέλει η Εφορία τα λογιστικά της ΕΛΟΚ, ή η ΓΓΑ ή η Περιφέρεια! Την απλή παρουσίαση για απλούς ανθρώπους για άμεσο έλεγχο την απαιτούν οι υπόλοιποι σύμβουλοι του ΔΣ από την Εκτελεστική Επιτροπή για να τα εγκρίνουν σε κάθε πρακτικό , η Ελεγκτική Επιτροπή από το ΔΣ για τους ελέγχους της και η Γενική Συνέλευση των συλλόγων-μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο και για αυτούς τους λόγους αυτά τα τμηματικά Οικονομικά Στοιχεία αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα από τα Πρακτικά του ΔΣ!

Στο παρόν Πρακτικό του ΔΣ ούτε παρόμοιο Θέμα Οικονομικών υπάρχει, ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν! Επομένως το Πρακτικό είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!!!

Συνεπώς, η ΕΛΟΚ συνεχίζει να διοικείται κατά το Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου!


 Ε - 27/10/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Όπως ορίζει ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, οι αποφάσεις και αυτού του Πρακτικού ισχύουν από τη δημοσίευσή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια των πράξεων των διοικούντων έναντι των διοικουμένων και άλλων τρίτων και συνεπώς κάθε προηγούμενη της ημερομηνίας ανάρτησης εφαρμογή του είναι παράνομη!

Στην πρώτη εικόνα φαίνεται η ημερομηνία ανάρτησης του εν λόγω Πρακτικού στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (με κλικ εδώ σε pdf):

Τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

ΔΕΝ βλέπουμε το απαραίτητο πάντα Θέμα με τίτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών" με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Η Απάτη της "διαλογικής συζήτησης" συνεχίζεται! Τι ενδιαφέρει τους διοικούμενους τι σόι διαλογική συζήτηση κάνετε εσείς οι διοικούντες! Στα παλιά τους τα παπούτσια η διαλογική σας συζήτηση! Τους διοικούμενους τους ενδιαφέρουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα, στα οποία στηρίχτηκαν οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας (δηλαδή τα "γιατί αυτό και όχι εκείνο") και Εσείς έχετε υποχρέωση όλα αυτά να τα καταγράφετε ένα-ένα στο Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή να καταγράφετε τις απόψεις όλων και να αιτιολογείτε πλήρως τις αποφάσεις σας, το οποίο Πρακτικό πρέπει να αναρτάται νόμιμα και έγκαιρα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μετά από έξι μήνες! Συνεπώς, το Πρακτικό σας και όποιο άλλο Πρακτικό γράφει συνοπτικά "μετά από διαλογική συζήτηση" είναι άχρηστο και παράνομο, κοινώς για τα μπάζα, όπως και αυτοί που γράφουν τέτοια Πρακτικά!!!

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Τα Οικονομικά θα τα δούμε σε ιδιαίτερο άρθρο μας!

Όπως επίσης προαναφέραμε, δεν υπάρχει στην Ημερήσια Διάταξη και δεν συζητήθηκε Θέμα Οικονομικών Στοιχείων με τιτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών"!

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υποχρεωμένο να δίνει λογαριασμό στους συλλόγους-μέλη της ομοσπονδίας για τα χρήματα, που διαχειρίζεται! Για αυτό το λόγο είναι υποχρεωμένο από το νόμο να καταγράφει σε κάθε συνεδρίασή του τα έσοδα και τα έξοδα, που έγιναν από την προηγούμενη συνεδρίασή του μέχρι την τωρινή με απλό κατανοητό τρόπο από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις λογιστικής βιβλίων Γ΄ κατηγορίας (για ΕΠΕ και ανώνυμες εταιρίες), δηλαδή σε μορφή κατανοητών απλογραφικών βιβλίων Εσόδων-Εξόδων και να τα εγκρίνει! Ταυτόχρονα θα πρέπει το ΔΣ να προγραμματίζει τις άμεσα σημαντικές μελλοντικές δαπάνες της ομοσπονδίας και να προ-εγκρίνει ένα προσεγγιστικό τους ύψος! Αυτά και τα δύο πρέπει να διατυπώνονται σε ημερολογιακούς πίνακες και να αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των εκάστοτε Πρακτικών του ΔΣ! (Όπως γράφουμε ένα απλό βιβλίο Εσόδων-Εξόδων!)

Αυτά όλα είναι άσχετα με τον τρόπο, που θέλει η Εφορία τα λογιστικά της ΕΛΟΚ, ή η ΓΓΑ ή η Περιφέρεια! Την απλή παρουσίαση για απλούς ανθρώπους για άμεσο έλεγχο την απαιτούν οι υπόλοιποι σύμβουλοι του ΔΣ από την Εκτελεστική Επιτροπή για να τα εγκρίνουν σε κάθε πρακτικό , η Ελεγκτική Επιτροπή από το ΔΣ για τους ελέγχους της και η Γενική Συνέλευση των συλλόγων-μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο και για αυτούς τους λόγους αυτά τα τμηματικά Οικονομικά Στοιχεία αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα από τα Πρακτικά του ΔΣ!

Στο παρόν Πρακτικό του ΔΣ ούτε παρόμοιο Θέμα Οικονομικών υπάρχει, ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν! Επομένως το Πρακτικό είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!!!

Συνεπώς, η ΕΛΟΚ συνεχίζει να διοικείται κατά το Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου!


 Ζ - 31/10/2021 - Το Πρακτικό ΓΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Όπως ορίζει ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, οι αποφάσεις και αυτού του Πρακτικού ισχύουν από τη δημοσίευσή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια των πράξεων των διοικούντων έναντι των διοικουμένων και άλλων τρίτων και συνεπώς κάθε προηγούμενη της ημερομηνίας ανάρτησης εφαρμογή του είναι παράνομη!

Στην πρώτη εικόνα φαίνεται η ημερομηνία ανάρτησης του εν λόγω Πρακτικού στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (με κλικ εδώ σε pdf):


 Η - 31/10/2021 - Το Πρακτικό της Επαναληπτικής ΓΣ με ανάρτηση την 21/12/2021!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Όπως ορίζει ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, οι αποφάσεις και αυτού του Πρακτικού ισχύουν από τη δημοσίευσή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια των πράξεων των διοικούντων έναντι των διοικουμένων και άλλων τρίτων και συνεπώς κάθε προηγούμενη της ημερομηνίας ανάρτησης εφαρμογή του είναι παράνομη!

Στην πρώτη εικόνα φαίνεται η ημερομηνία ανάρτησης του εν λόγω Πρακτικού στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (με κλικ εδώ σε pdf):

 

Τα Οικονομικά θα τα δούμε σε ιδιαίτερο άρθρο μας!

Σε μια ομοσπονδία με 260 συλλόγους-μέλη, από τα οποία έχουν δικαίωμα ψήφου τα 109 προσέρχονται σε διαδικτυακή Γενική Συνέλευση (από το σπίτι τους, χωρίς καμιά μετακίνηση!) για ψήφιση Προϋπολογισμού μόνο τα 50 και το καταπληκτικότερο από όλα είναι το ότι από αυτούς τους 50 συμμετέχοντες κανένας δεν είχε γνώμη, άποψη, ιδέα παρατήρηση για τον Προϋπολογισμό του 2022! Αξιολύπητες αποδείξεις παντελούς έλλειψης ενδιαφέροντος!

 

Οι Κανονισμοί ισχύουν από την έγκρισή τους από τη ΓΓΑ και την ανάρτησή τους στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ποτέ νωρίτερα από αυτήν! Κάθε άλλη εφαρμογή τους αποτελεί παρανομία!

Χωρίς ενδιαφέρον και μόνο για υπόδειξη στην χαμηλής ποιότητας γραμματειακή υποστήριξη: στο Πρακτικό περιλαμβάνεται και ο Κανονισμός Αγώνων σε αξιολύπητη μορφή, που δεν διαβάζεται, αφού κάθε δύο σελίδες του εκτυπωνονται σε μία σελίδα Α4 και υπό σμίκρυνση ως π.χ. οι δύο σελίδες κατωτέρω:

... ενώ π.χ. θα μπορούσε πολύ εύκολα και στο ίδιο μέγεθος χαρτιού να έχει τη μορφή των επόμενων δύο σελίδων, που διαβάζονται:

Οι Κανονισμοί ισχύουν από την έγκρισή τους από τη ΓΓΑ και την ανάρτησή τους στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ποτέ νωρίτερα από αυτήν!


 Θ - 30/11/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 29/12/2021!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Όπως ορίζει ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, οι αποφάσεις και αυτού του Πρακτικού ισχύουν από τη δημοσίευσή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια των πράξεων των διοικούντων έναντι των διοικουμένων και άλλων τρίτων και συνεπώς κάθε προηγούμενη της ημερομηνίας ανάρτησης εφαρμογή του είναι παράνομη!

Στην πρώτη εικόνα φαίνεται η ημερομηνία ανάρτησης του εν λόγω Πρακτικού στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (με κλικ εδώ σε pdf):

 

Τα Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης

ΔΕΝ βλέπουμε το απαραίτητο πάντα Θέμα με τίτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών" με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Ήδη έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει πρόθεση να μην συζητούνται τα θέματα της ομοσπονδίας στο Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά να υφαρπάζονται οι υπογραφές των μελών του σε προετοιμασμένες εκ των προτέρων αποφάσεις! Ό,τι ακριβώς έγραψε και το μέλος του ΔΣ Περικλής Κανέλλης στην πρώτη του επιστολή προς ΕΛΟΚ και ΓΓΑ και αναίρεσε υπό πίεση με την δεύτερη επιστολή του!

Η Απάτη της "διαλογικής συζήτησης" συνεχίζεται και σε αυτό το Πρακτικό! Τι ενδιαφέρει τους διοικούμενους τι σόι διαλογική συζήτηση κάνετε εσείς οι διοικούντες! Στα παλιά τους τα παπούτσια η διαλογική σας συζήτηση! Τους διοικούμενους τους ενδιαφέρουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα, στα οποία στηρίχτηκαν οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας (δηλαδή τα "γιατί αυτό και όχι εκείνο") και Εσείς έχετε υποχρέωση όλα αυτά να τα καταγράφετε ένα-ένα στο Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή να καταγράφετε τις απόψεις όλων και να αιτιολογείτε πλήρως τις αποφάσεις σας, το οποίο Πρακτικό πρέπει να αναρτάται νόμιμα και έγκαιρα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μετά από έξι μήνες! Συνεπώς, το Πρακτικό σας και όποιο άλλο Πρακτικό γράφει συνοπτικά "μετά από διαλογική συζήτηση" είναι άχρηστο και παράνομο, κοινώς για τα μπάζα, όπως και αυτοί που γράφουν τέτοια Πρακτικά!!!

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Ο αθλητικός νόμος υπενθυμίζω ότι ορίζει τα 250 € ως ανώτατη χρέωση για την παρακολούθηση της Σχολής Προπονητών ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ και οι μάγκες της ΕΛΟΚ υπολογίζουν Έσοδα από τη Σχολή στον Προϋπολογισμό τους, αν θυμάμαι καλά! Θα το ξαναδούμε αυτό! (Πού είσαι ρε Γερόλυμπε? Σε πεθυμήσαμε κιόλας!)

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Πάλι Αναθεώρηση! Μα μόλις τον αναμορφώσατε!!! Τώρα τον αναθεωρείτε?

Κανένας από τους συλλόγους-μέλη δεν καταλαβαίνει, όπως αναφέρονται, τα συγκεντρωτικά ποσά Λοιπά Έσοδα, τα οποία σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συνοδεύονται από την Ανάλυσή τους! Η ταρζανιά της εξαφάνισης των 159.524,46 ευρώπουλων φέρνει ανατριχίλα! Έγινε καθ' υπόδειξη της ΓΓΑ και συμμόρφωση της ΕΛΟΚ!

 

Ά, ρε Καραγιαννίδη, πόσο δίκιο είχες!!!

 

Κανένας από τους συλλόγους-μέλη δεν καταλαβαίνει, όπως αναφέρονται, τα συγκεντρωτικά ποσά Μισθοδοσία Προσωπικού, , τα οποία σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συνοδεύονται από την Ανάλυσή τους! Η Καθαριότητα Γραφείων έπεσε από τις 10.000 € στα 600 €??? Οι Λειτουργικές Δαπάνες έπεσαν από τα 40 χιλιάρικα στα 22 χιλιάρικα??? Οι Επίσημες Εκδηλώσεις Εξωτερικού θα πεταχτούν από τις 97.000 € στις 143.000 €??? Η Ανάπτυξη απο τις 42.000 € στις 90.000 € ??? Και όλα αυτά κατά παραποίηση του Προϋπολογισμού που ενέκρινε η Γενική Συνέλευση των συλλόγων-μελών???

Πού πάτε ρε Καραμήτροι??? Τα οικονομικά θα τα δούμε σε ιδιαίτερο άρθρο μας!!!

 

Η Απάτη της "διαλογικής συζήτησης" συνεχίζεται! Τι ενδιαφέρει τους διοικούμενους τι σόι διαλογική συζήτηση κάνετε εσείς οι διοικούντες! Στα παλιά τους τα παπούτσια η διαλογική σας συζήτηση! Τους διοικούμενους τους ενδιαφέρουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα, στα οποία στηρίχτηκαν οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας (δηλαδή τα "γιατί αυτό και όχι εκείνο") και Εσείς έχετε υποχρέωση όλα αυτά να τα καταγράφετε ένα-ένα στο Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή να καταγράφετε τις απόψεις όλων και να αιτιολογείτε πλήρως τις αποφάσεις σας, το οποίο Πρακτικό πρέπει να αναρτάται νόμιμα και έγκαιρα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μετά από έξι μήνες! Συνεπώς, το Πρακτικό σας και όποιο άλλο Πρακτικό γράφει συνοπτικά "μετά από διαλογική συζήτηση" είναι άχρηστο και παράνομο, κοινώς για τα μπάζα, όπως και αυτοί που γράφουν τέτοια Πρακτικά!!!

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Όπως επίσης προαναφέραμε, δεν υπάρχει στην Ημερήσια Διάταξη και δεν συζητήθηκε Θέμα Οικονομικών Στοιχείων με τιτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών"!

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υποχρεωμένο να δίνει λογαριασμό στους συλλόγους-μέλη της ομοσπονδίας για τα χρήματα, που διαχειρίζεται! Για αυτό το λόγο είναι υποχρεωμένο από το νόμο να καταγράφει σε κάθε συνεδρίασή του τα έσοδα και τα έξοδα, που έγιναν από την προηγούμενη συνεδρίασή του μέχρι την τωρινή με απλό κατανοητό τρόπο από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις λογιστικής βιβλίων Γ΄ κατηγορίας (για ΕΠΕ και ανώνυμες εταιρίες), δηλαδή σε μορφή κατανοητών απλογραφικών βιβλίων Εσόδων-Εξόδων και να τα εγκρίνει! Ταυτόχρονα θα πρέπει το ΔΣ να προγραμματίζει τις άμεσα σημαντικές μελλοντικές δαπάνες της ομοσπονδίας και να προ-εγκρίνει ένα προσεγγιστικό τους ύψος! Αυτά και τα δύο πρέπει να διατυπώνονται σε ημερολογιακούς πίνακες και να αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των εκάστοτε Πρακτικών του ΔΣ! (Όπως γράφουμε ένα απλό βιβλίο Εσόδων-Εξόδων!)

Αυτά όλα είναι άσχετα με τον τρόπο, που θέλει η Εφορία τα λογιστικά της ΕΛΟΚ, ή η ΓΓΑ ή η Περιφέρεια! Την απλή παρουσίαση για απλούς ανθρώπους για άμεσο έλεγχο την απαιτούν οι υπόλοιποι σύμβουλοι του ΔΣ από την Εκτελεστική Επιτροπή για να τα εγκρίνουν σε κάθε πρακτικό , η Ελεγκτική Επιτροπή από το ΔΣ για τους ελέγχους της και η Γενική Συνέλευση των συλλόγων-μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο και για αυτούς τους λόγους αυτά τα τμηματικά Οικονομικά Στοιχεία αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα από τα Πρακτικά του ΔΣ!

Στο παρόν Πρακτικό του ΔΣ ούτε παρόμοιο Θέμα Οικονομικών υπάρχει, ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν! Επομένως το Πρακτικό είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!!!

Συνεπώς, η ΕΛΟΚ συνεχίζει να διοικείται κατά το Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου!


 Ι - 16/12/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 29/12/2021!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Όπως ορίζει ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, οι αποφάσεις και αυτού του Πρακτικού ισχύουν από τη δημοσίευσή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια των πράξεων των διοικούντων έναντι των διοικουμένων και άλλων τρίτων και συνεπώς κάθε προηγούμενη της ημερομηνίας ανάρτησης εφαρμογή του είναι παράνομη!

Στην πρώτη εικόνα φαίνεται η ημερομηνία ανάρτησης του εν λόγω Πρακτικού στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (με κλικ εδώ σε pdf):

Τα Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης!

ΔΕΝ βλέπουμε το απαραίτητο πάντα Θέμα με τίτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών" με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

Η Απάτη της δήθεν Εκτελεστικής Επιτροπής να αντικαθιστά το ΔΣ συνεχίζεται!

Η Απάτη της "διαλογικής συζήτησης" συνεχίζεται!

Τι ενδιαφέρει τους διοικούμενους τι σόι διαλογική συζήτηση κάνετε εσείς οι διοικούντες! Στα παλιά τους τα παπούτσια η διαλογική σας συζήτηση! Τους διοικούμενους τους ενδιαφέρουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα, στα οποία στηρίχτηκαν οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας (δηλαδή τα "γιατί αυτό και όχι εκείνο") και Εσείς έχετε υποχρέωση όλα αυτά να τα καταγράφετε ένα-ένα στο Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή να καταγράφετε τις απόψεις όλων και να αιτιολογείτε πλήρως τις αποφάσεις σας, το οποίο Πρακτικό πρέπει να αναρτάται νόμιμα και έγκαιρα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μετά από έξι μήνες! Συνεπώς, το Πρακτικό σας και όποιο άλλο Πρακτικό γράφει συνοπτικά "μετά από διαλογική συζήτηση" είναι άχρηστο και παράνομο, κοινώς για τα μπάζα, όπως και αυτοί που γράφουν τέτοια Πρακτικά!!!

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Όπως έχει γνωμοδοτήσει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους στη ΓΓΑ, τα μέλη της Δικαστικής Επιτροπής ή Πειθαρχικού Συμβουλίου Ομοσπονδίας εκλέγονται μεταξύ των προτεινόμενων μελών των συλλόγων-μελών της ομοσπονδίας! Είδατε να αναφέρεται πιο πάνω το αίτημα της ΕΛΟΚ προς τους συλλόγους? Είδατε να προτείνουν οι σύλλογοι? Είδατε να γίνονται εκλογές μεταξύ υποψηφίων???

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Για να δούμε την Δικαστική Επιτροπή υπό την νέα της ονομασία ως Πειθαρχικό Συμβούλιο τώρα:

Αγγελόπουλος Ιωάννης, δικηγόρος Αθηνών, μέλος του συλλόγου 017 = Αθλητικός Σύλλογος Εκπαιδευτήρίων Δούκα, Αμαρουσίου (Δρακόπουλος)!

Δεληστάθη Δέσποινα, δικηγόρος Αθηνών, μέλος του συλλόγου 030 = Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Σόκουκαν (Κραββαρίτης)!

Φωτάκου Αικατερίνη, δικηγόρος στη Σκάλα Λκωνίας (Γκουβούσης) και βρέθηκε μέλος του συλλόγου 212, που είναι ο Πανημαθειακός Αθλητικός Σύλλογος Οκινάουα ΤΕ-Τάι Καράτε-Ντο (Πανετσίδης)! Πώς βρέθηκε η Φωτάκου από τη Σκάλα Λακωνίας να είναι μέλος συτλλόγου στην Ημαθεία??? Άιντε να δούμε πόσες άλλες μαλακίες θα ακούσουμε!

Παπαχρήστου Θεόδωρος, δικηγόρος Αθηνών, μέλος του συλλόγου 030 = Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Σόκουκαν (Κραββαρίτης, .. φυτώριο δικηγόρων!), με αναπληρωτή τον Γεώργιο Μπίκα από τον σύλλογο 236 = Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Άνω Νέας Σμύρνης!

Ζαρουχλιώτης Νικήτας από τον σύλλογο 049 = Κέντρο Άθλησης Σότοκαν Καράτε, με αναπληρωτή τον Κέιβαν Γκάζη από το Κέντρο Καράτε Αμπελοκήπων (ή Ιλισίων?)!!! Απαράδεκτο να είναι τεχνικοί σε θέσεις δικαστών μέσα στην ΕΛΟΚ! Μιλάμε για την πλήρη ισοπέδωση των ηθικών αξιών από τη νέα διοίκηση της ΕΛΟΚ! Οι μονίμως "εργαλεία του Γερόλυμπου" σε θέσεις κλειδιά, όπως του "Δικαστή" στην ΕΛΟΚ!!! Ξεφτίλα!!!

Καραστάθης Δημήτρης, υπάλληλος ΓΓΑ με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Αγγέλου, επίσης υπάλληλο ΓΓΑ! Αυτό ίσως να το επιβάλει μάλλον ο νέος αθλητικός νόμος, διότι τον Καραστάθη τον είχα για λογικό άνθρωπο!!! Αλλά όλα παίζονται

Θα ακολουθήσει έρευνα επί των ονομάτων και σχέσεων στο χώρο! Σε πρώτη φάση, τα μέλη του Πειθαρχικού είναι ουσιαστικά διοικητικοί και άρα ΔΕΝ θα πρέπει να είναι τεχνικοί, διότι θα υπερτερούν έναντι των άλλων τεχνικών, πράγμα που αποτελεί σύγκρουση συμφερόντων!!!

 

Όπως επίσης προαναφέραμε, δεν υπάρχει στην Ημερήσια Διάταξη και δεν συζητήθηκε Θέμα Οικονομικών Στοιχείων με τιτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών"!

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υποχρεωμένο να δίνει λογαριασμό στους συλλόγους-μέλη της ομοσπονδίας για τα χρήματα, που διαχειρίζεται! Για αυτό το λόγο είναι υποχρεωμένο από το νόμο να καταγράφει σε κάθε συνεδρίασή του τα έσοδα και τα έξοδα, που έγιναν από την προηγούμενη συνεδρίασή του μέχρι την τωρινή με απλό κατανοητό τρόπο από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις λογιστικής βιβλίων Γ΄ κατηγορίας (για ΕΠΕ και ανώνυμες εταιρίες), δηλαδή σε μορφή κατανοητών απλογραφικών βιβλίων Εσόδων-Εξόδων και να τα εγκρίνει! Ταυτόχρονα θα πρέπει το ΔΣ να προγραμματίζει τις άμεσα σημαντικές μελλοντικές δαπάνες της ομοσπονδίας και να προ-εγκρίνει ένα προσεγγιστικό τους ύψος! Αυτά και τα δύο πρέπει να διατυπώνονται σε ημερολογιακούς πίνακες και να αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των εκάστοτε Πρακτικών του ΔΣ! (Όπως γράφουμε ένα απλό βιβλίο Εσόδων-Εξόδων!)

Αυτά όλα είναι άσχετα με τον τρόπο, που θέλει η Εφορία τα λογιστικά της ΕΛΟΚ, ή η ΓΓΑ ή η Περιφέρεια! Την απλή παρουσίαση για απλούς ανθρώπους για άμεσο έλεγχο την απαιτούν οι υπόλοιποι σύμβουλοι του ΔΣ από την Εκτελεστική Επιτροπή για να τα εγκρίνουν σε κάθε πρακτικό , η Ελεγκτική Επιτροπή από το ΔΣ για τους ελέγχους της και η Γενική Συνέλευση των συλλόγων-μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο και για αυτούς τους λόγους αυτά τα τμηματικά Οικονομικά Στοιχεία αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα από τα Πρακτικά του ΔΣ!

Στο παρόν Πρακτικό του ΔΣ ούτε παρόμοιο Θέμα Οικονομικών υπάρχει, ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν! Επομένως το Πρακτικό είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!!!

Συνεπώς, η ΕΛΟΚ συνεχίζει να διοικείται κατά το Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου!


 Κ - 31/12/2021 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/1/22!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Όπως ορίζει ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, οι αποφάσεις και αυτού του Πρακτικού ισχύουν από τη δημοσίευσή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια των πράξεων των διοικούντων έναντι των διοικουμένων και άλλων τρίτων και συνεπώς κάθε προηγούμενη της ημερομηνίας ανάρτησης εφαρμογή του είναι παράνομη!

Στην πρώτη εικόνα φαίνεται η ημερομηνία ανάρτησης του εν λόγω Πρακτικού στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (με κλικ εδώ σε pdf):

Τα Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΔΕΝ βλέπουμε το απαραίτητο πάντα Θέμα με τίτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών" με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Η Απάτη της "διαλογικής συζήτησης" συνεχίζεται! Τι ενδιαφέρει τους διοικούμενους τι σόι διαλογική συζήτηση κάνετε εσείς οι διοικούντες! Στα παλιά τους τα παπούτσια η διαλογική σας συζήτηση! Τους διοικούμενους τους ενδιαφέρουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα, στα οποία στηρίχτηκαν οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας (δηλαδή τα "γιατί αυτό και όχι εκείνο") και Εσείς έχετε υποχρέωση όλα αυτά να τα καταγράφετε ένα-ένα στο Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή να καταγράφετε τις απόψεις όλων και να αιτιολογείτε πλήρως τις αποφάσεις σας, το οποίο Πρακτικό πρέπει να αναρτάται νόμιμα και έγκαιρα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μετά από έξι μήνες! Συνεπώς, το Πρακτικό σας και όποιο άλλο Πρακτικό γράφει συνοπτικά "μετά από διαλογική συζήτηση" είναι άχρηστο και παράνομο, κοινώς για τα μπάζα, όπως και αυτοί που γράφουν τέτοια Πρακτικά!!!

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Θα επανέλθω για τις σχετικές παρατηρήσεις!!!

 

Θα επανέλθω για τις σχετικές παρατηρήσεις!!!

 

Πρόσληψη υπαλλήλου τετράωρης απασχόλησης??? Τι είσαστε ρε, περίπτερο? 300.000 € το χρόνο διαχειρίζεστε και δεν μπορείτε να πάρετε υπάλληλο πλήρους απασχόλησης? Φέρνετε τον υπάλληλο από το κέντρο της Αθήνας ορειβασία στην Πάρνηθα στην άκρη του κόσμου για μισθό τεσσάρων ωρών? Δεν ντρεπόσαστε λιγάκι? Η μήπως το Ταμείο είναι επί μονίμου βάσεως στεγνό???

 

Μητρόπουλος, Φυλακτός και Κανέλλης στην Επιτροπή Προμηθειών!!!

Γιατί σε ορκωτούς λογιστές? Ο νόμος λέει τον διαχειριστικό και λογιστικό έλεγχο να τον κάνει η εκλεγμένη Ελεγκτική Επιτροπή! Οι εξωτερικοί λογιστές είναι παράνομοι, διότι πληρώνονται από εσάς και κάνουν ό,τι θέλει το αφεντικό!!!

Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Εξακολουθείτε να πουλάτε Κύου και Νταν του Μαϊμού Καράτε-ντο της ΕΛΟΚ! Κοινοί απατεώνες είσαστε!

Στο άρθρο μας για τα οικονομικά της ΕΛΟΚ θα παρουσιάσουμε τις εισπράξεις-απάτες της ΕΛΟΚ!

 

Για ποιά Κύου και ποιά Νταν μιλάτε???

Πρώτα-πρώτα, αν στο καταστατικό δεν αναφέρονται επακριβώς και ονομαστικά ένα-ένα όλα τα στυλ, που καλύμπτει η ΕΛΟΚ, ώστε σε αυτά να δίνει Κύου και Νταν, τότε όλη η φράση "όλων των στιλ" είναι άκυρη και όλο το άρθρο είναι άκυρο!!!

Πέρα από αυτό, απαριθμίζω εδώ, λοιπόν, μερικά από τα στυλ, που δήθεν "διαδίδει" η ΕΛΟΚ με βάση το καταστατικό της και όσους περιλαμβάνει στους κόλπους της:

Σότοκαν, Μαύρη Κόμπρα, Οκινάουα Τε-Τάι, Ελλάς Καράτε, το Άδειο Χέρι, το Γεμάτο Χέρι, Σίτο-ρίου Καράτε, η Ματωμένη Γροθιά του Καράτε, το Στυλ του Πιθήκου, Γκότζουρίου Καράτε, το Στυλ του Μπρούς Λή, το Στυλ του Τσακ Νόρις, Ογιάμας Καράτε, Σίντοκαν, Σέιντοκαν, Γουάντο-ρίου Καράτε, το Μαλί της Γριάς Καράτε-Ντο, το Ματωμένο Βρακί του Καράτε, το Στυλ της Αρκούδας, το Στυλ του Τίγρη, Τζετ Κούνε Ντο, Jeet Kune-Do, το Στυλ του Μπίλ Ζαχόπουλου, το Στυλ του Ελ Κούρυ, και άλλα χίλια στυλ καράτε (κάθε μέρα που θα θυμάμαι και κάποια νέα, θα τα γράφω εδώ)!

Το Στυλ του Τάσου Ανδρεάδη, του Μπιλ Ζαχόπουλου, του Μπάμπη Ρούκα, του Θόδωρου (συνονόματου!) Μεγαρίτη, του (?) Καλογριδάκη και άλλων "πρωτοπόρων" στον ελληνικό χώρο της πιάτσας!

Τα Νταν της Παγκόσμιας που υπογράφει ο Εσπίνος είναι και αυτά μαϊμού, διότι παίρνει 200-600 ευρώ για να υπογράψει ένα χαρτί χωρίς καμιά εξέταση παρά μόνο με βεβαίωση της ΕΛΟΚ! Ξεφτίλα!!!

Σίτο-ρίου του Τόμι Μόρις, του Τσόγκα, του Παπαδημητρόπουλου, του Ζαχόπουλου, του Ζεύκη, του Πελέκη, του Μοσχόβα, του Χονδροματίδη, των Γερόλυμπου-Ποντίδας και άλλων!

Σότοκαν της JKA, της JKA-Hellas, του Ενοέντα, των Οτάκε-Σανιώτη-Γκουβούση-Κραββαρίτη-Μπίκα, των Ζαρουχλιώτη-Γκάζη, του Λαζαρίδη, του Παναγιώτη Δρακόπουλου, και άλλων!

Φούντοκαν των Ίλια Γιόργκα και Σάββα Μαστραππά!

Γουάντο-ρίου των Μπουλούμπαση και Βόβλα, της Ελένης Τσούκου-Τσούκου, του International, του Tatsuo Suzuki, της Japan Federation και άλλων!

Γκότζου-ρίου της Αλεπούς, του Πέτρου Πάση, του Τσακατάνη και άλλων!

Οκινάουα-Τε-τάι καράτε ντο του Μπιλ Ζαχόπουλου, του Νίκου Πανετσίδη, του Ανδρεσάκη και άλλων!

Σε αυτά και άλλα χίλια στιλ ανά τον κόσμο, που είναι δεκτά από την παγκόσμια, μέλος της οποίας είναι η ΕΛΟΚ, μπορεί λογικά να δίνει βαθμούς η ΕΛΟΚ!

 

Δηλαδή, όσοι έχετε Νταν/ΕΛΟΚ έχετε Νταν σε όλα αυτά τα συστήματα καράτε! Ελπίζω να μην είσαστε τόσο ηλίθιοι, ώστε να πιστεύετε ότι αυτό είναι κάτι, που μπορεί να ισχύει ή και να γίνεται πιστευτό!!! Οι επόμενες γενιές θα σας κράζουνε αιωνίως!!! Θα ντρέπεστε να λέτε ότι είσαστε προπονητές καράτε και έχετε ... τόοοοοσα Νταν!

 

Ο Πρόεδρος της ΕΛΟΚ, που πέρασε όλες αυτές τις μαλακίες στο νέο καταστατικό είναι ο Θεόδωρος Α-Σιετής, σχεδιαστές του "Σκοπού" της ΕΛΟΚ είναι οι Ηλίας Χρήστου, Θανάσης Φυλακτός και Κώστας Μητρόπουλος και "αρχηγός των πληρωμένων Νταν" προς όλους και από το πρώτο μέχρι το πέμπτο μαζί (!) και από το πρώτο μέχρι το έβδομο μαζί (!) και όσα πληρώνει ο καθένας μαζί είναι ο Γιώργος Σανιώτης!!!

Η Ειδική Επιτροπή Ειδικού Σκοπού Ειδικών Ηλιθίων για Ειδικά Νταν προς Άλλους Ειδικούς Ηλίθιους είναι οι επόμενοι:

Εξαπατάτε όλοι σας καραμπινάτα όλους τους αθλητές του καράτε και τους γονείς τους και αυτό αποδεικνύεται από το ότι επί δέκα χρόνια σας προκαλώ να δημοσιεύσετε τον Πίνακα Βαθμών Νταν της ΕΛΟΚ καθώς και τα διπλώματα Νταν όλων των υψηλόβαθμων της ΕΛΟΚ καθώς και ιδιαίτερα αυτών του τελευταίου φρούτου της Επιτροπής Ειδικού Σκοπού Απονομής Νταν και εσείς όλοι σας κάνετε την ... Πάπια Πεκίνου!!!

 

Οι βαθμοί Κύου και Νταν είναι αποκλειστικότητα των παραδοσιακών στιλ, που προέρχονται αποκλειστικά από την Οκινάουα και την Ιαπωνία! Αντιπρόσωπος αυτών στην Ελλάδα είναι αποκλειστικά και μόνον η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) με αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας μας!

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

 

Και τέλος:

Όπως επίσης προαναφέραμε, δεν υπάρχει στην Ημερήσια Διάταξη και δεν συζητήθηκε Θέμα Οικονομικών Στοιχείων με τιτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών"!

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υποχρεωμένο να δίνει λογαριασμό στους συλλόγους-μέλη της ομοσπονδίας για τα χρήματα, που διαχειρίζεται! Για αυτό το λόγο είναι υποχρεωμένο από το νόμο να καταγράφει σε κάθε συνεδρίασή του τα έσοδα και τα έξοδα, που έγιναν από την προηγούμενη συνεδρίασή του μέχρι την τωρινή με απλό κατανοητό τρόπο από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις λογιστικής βιβλίων Γ΄ κατηγορίας (για ΕΠΕ και ανώνυμες εταιρίες), δηλαδή σε μορφή κατανοητών απλογραφικών βιβλίων Εσόδων-Εξόδων και να τα εγκρίνει! Ταυτόχρονα θα πρέπει το ΔΣ να προγραμματίζει τις άμεσα σημαντικές μελλοντικές δαπάνες της ομοσπονδίας και να προ-εγκρίνει ένα προσεγγιστικό τους ύψος! Αυτά και τα δύο πρέπει να διατυπώνονται σε ημερολογιακούς πίνακες και να αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των εκάστοτε Πρακτικών του ΔΣ! (Όπως γράφουμε ένα απλό βιβλίο Εσόδων-Εξόδων!)

Αυτά όλα είναι άσχετα με τον τρόπο, που θέλει η Εφορία τα λογιστικά της ΕΛΟΚ, ή η ΓΓΑ ή η Περιφέρεια! Την απλή παρουσίαση για απλούς ανθρώπους για άμεσο έλεγχο την απαιτούν οι υπόλοιποι σύμβουλοι του ΔΣ από την Εκτελεστική Επιτροπή για να τα εγκρίνουν σε κάθε πρακτικό , η Ελεγκτική Επιτροπή από το ΔΣ για τους ελέγχους της και η Γενική Συνέλευση των συλλόγων-μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο και για αυτούς τους λόγους αυτά τα τμηματικά Οικονομικά Στοιχεία αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα από τα Πρακτικά του ΔΣ!

Στο παρόν Πρακτικό του ΔΣ ούτε παρόμοιο Θέμα Οικονομικών υπάρχει, ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν! Επομένως το Πρακτικό είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!!!

Συνεπώς, η ΕΛΟΚ συνεχίζει να διοικείται κατά το Αμαρτωλό Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου


Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα!

Και μάλιστα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

 

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

 

Στο τέλος του 2021 οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ σχημάτιζαν αυτόν τον Πίνακα Μητρώου Μελών της ΕΛΟΚ με κλικ στον τίτλο ή στην εικόνα:

 

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

Επομένως, η Νέα Διοίκηση της ΕΛΟΚ εξαπατά ασύστολα αθλητές και προπονητές (έναντι χρηματικών ποσών) με βαθμούς Νταν-μαϊμού διευρύνοντας την πυραμίδα της απάτης των Νταν-μαϊμού των Παλαιών Διοικήσεων! Η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει κανένα από τους βαθμούς Νταν-μαϊμού της ΕΛΟΚ, οι οποίοι δεν έχουν άλλωστε καμιά πραγματική υπόσταση, διότι το καράτε της ΕΛΟΚ είναι ΜΟΝΟ αγωνιστικό και ΟΧΙ παραδοσιακό!

Παλιά και Νέα "υψηλά" Νταν-μαϊμού της Νέας Διοίκησης της ΕΛΟΚ από 1/6/2021 μέχρι 31/12/2021.

 

Παράνομα και Άκυρα τα Νταν, που δίνει η ΕΛΟΚ!

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

DAN

ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΠΙΛ

12

ΣΙΕΤΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

11

ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

8

ΟΟΤΑΚΕ

ΤΕΤΣΟΥΟ

8

ΠΑΣΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

8

ΣΑΝΙΩΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

8

ΓΚΑΖΙ

ΚΕΙΒΑΝ

7

ΓΚΟΥΒΟΥΣΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ

7

ΖΑΡΟΥΧΛΙΩΤΗΣ

ΝΙΚΗΤΑΣ

7

ΚΑΖΑΚΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

7

ΚΑΝΕΛΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

7

ΚΟΣΜΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7

ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ

ΑΡΗΣ

7

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7

ΛΙΒΑΝΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

7

ΜΠΙΚΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7

ΝΙΚΗΤΑΡΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

7

ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

7

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

7

ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

7

ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥ ΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

7

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ

ΜΑΞΙΜΟΣ

7

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

6

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

6

ΓΚΟΛΙΑΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

6

ΔΑΦΝΗΣ-ΠΙΠΙΝΗΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

6

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

6

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

6

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

6

ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ

ΛΗΟ

6

ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ

ΤΙΜΟΛΕΩΝ

6

ΚΟΥΦΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

6

ΛΑΜΠΙΡΗ

ΕΛΕΝΗ

6

ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

6

ΜΑΣΤΡΑΠΠΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ

6

ΜΠΕΣΣΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

6

ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

6

ΞΗΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

6

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ

6

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

6

ΠΕΛΕΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

6

ΣΙΓΑΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6

ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6

ΣΤΑΥΡΟΠΙΕΡΡΑΚΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ

6

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

6

ΤΣΑΚΑΤΑΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

6

ΦΥΛΑΚΤΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

6

ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

6

ΧΡΗΣΤΟΥ

ΗΛΙΑΣ

7

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

5

ΑΝΔΡΕΣΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

5

ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

5

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΚΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

5

ΓΙΔΑΚΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΓΚΑΤΖΙΑ

ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ

5

ΓΚΟΡΓΚΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

5

ΓΡΗΓΟΡΕΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

5

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5

ΔΕΡΒΙΣΗΣ

ΘΩΜΑΣ

5

ΔΗΜΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

5

ΔΟΥΚΛΙΑ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ

5

ΔΟΥΜΠΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΖΑΓΓΑΝΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5

ΖΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΖΑΜΠΛΑΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5

ΚΑΚΟΤΑΡΙΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

5

ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

5

ΚΑΠΕΜΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΚΑΡΑΒΙΝΟΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

5

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

5

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

5

ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ

ΜΑΡΙΑ

5

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΚΑΡΛΑΤΗΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΚΑΤΡΟΥΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5

ΚΕΒΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

5

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

DAN

ΛΙΟΝΤΗ

ΙΟΥΛΙΑ

5

ΜΕΛΕΤΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΜΕΡΜΥΓΚΟΥΣΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ

5

ΜΟΥΣΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

5

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΙΝΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

5

ΜΠΟΚΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

5

ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

5

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΣΗΦ

5

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ

5

ΠΕΡΔΙΚΟΜΑΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

5

ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ-ΖΑΜΠΙΑ

5

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ

5

ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

5

ΤΑΣΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΤΖΑΦΕΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

5

ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

5

ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΤΣΙΤΣΙΓΚΡΩΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5

ΦΟΥΡΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

5

ΧΟΥΡΔΑΚΗ

ΑΝΝΑ

5

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ

5

ΧΡΥΣΙ ΚΟΠΟΥ ΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ

5

ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

5

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

4

ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4

ΒΟΥΡΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

4

ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

4

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

4

ΗΛΙΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

4

ΙΑΤΡΙΔΗΣ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ

4

ΚΑΤΣΑΡΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4

ΚΑΤΣΙΑΒΑΡΑΣ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

4

ΚΟΤΤΑΣ

ΕΥΡΙΒΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

4

ΛΕΚΑΚΟΣ

ΝΕΟΦΥΤΟΣ

4

ΛΥΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4

ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

ΜΠΑΣΟΥΚΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

4

ΜΠΙΜΠΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

4

ΜΠΟΥΡΝΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

4

ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

4

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΑΝΝΑ

4

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΟΦΙΑ

4

ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

4

ΤΡΕΖΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ

ΣΟΦΟΚΛΗΣ

4

ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

4

ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

4

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ

4

ΑΛΕΥΡΑΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

3

ΑΛΜΠΑΝ

ΑΣΛΑΝΙ

3

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

3

ΑΠΑΤΖΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

3

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3

ΓΟΝΑΛΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ

3

ΔΕΡΜΑΤΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

3

ΖΑΝΚΟΒΙΤΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

3

ΚΑΙΡΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

3

ΚΟΚΟΖΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

3

ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3

ΚΟΤΤΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ

3

ΚΟΥΖΕΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3

ΚΡΕΜΜΥΔΑ

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

3

ΚΡΟΚΙΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

3

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΑΡΓΥΡΙΟΣ

3

ΛΙΩΤΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

3

ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ

3

ΜΑΥΡΟΥΔΗ

ΧΡΥΣΗ

3

ΜΠΑΛΑΝΙΚΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3

ΜΠΟΡΟΥ

ΣΟΦΙΑ

3

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΑ

3

ΠΑΠΑΜΗΤΡΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΣ

3

ΠΑΠΑΣΥΦΑΚΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

3

ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

3

ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

3

ΡΕΓΚΛΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

3

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΜΑΡΙΟΣ-ΖΗΣΗΣ

3

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ

3

ΤΡΑΝΙΔΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

3

ΚΟΤΣΙΡΗ

ΕΛΕΝΑ

2

     

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .