karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 31/1/2022.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 

 Γερόλυμπε έμεινες με την ... Ποντίδα και μόνο! Ούτε ένα σύλλογο δεν σου άφησαν!!!

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

 Αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"! Και μόνο η εφαρμογή των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής πριν τη σύγκλιση του ΔΣ και την υπογραφή των Πρακτικών από τα μέλη του, η απουσία κάθε συζήτησης στις συνεδριάσεις του και η μεταχρονολογημένη ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ καθιστούν αίολες τις αποφάσεις! Τα "πρόβατα" των Γενικών Συνελεύσεων δεν μιλάνε τη γλώσσα των ... ανθρώπων, αφού δεν μιλάνε καθόλου στα Πρακτικά των ΓΣ! Το μπάχαλο των διοικητικών θεμάτων το είδαμε στα Μέρη Α΄και Β΄! Εδώ θα δούμε το μπάχαλο των οικονομικών θεμάτων!

Διοικητικός, Οικονομικός Απολογισμός 2021, Εκθέσεις Ορκωτών Λογιστών!

 Μέρος Α΄- Μέρος Β΄- Μέρος Γ΄- Μέρος Δ΄- Μέρος Ε΄- Μέρος Ζ΄

Στο κάθε Πρακτικό του ΔΣ ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν, ούτε γνώμες, απόψεις και ιδέες των συμβούλων υπάρχουν, όπως βέβαια όφειλαν πάντα να υπάρχουν! Επομένως το κάθε Πρακτικό ΔΣ είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!!! Στον κάθε λογαριασμό που αποδίδεται για τα οικονομικά, όλα καταγράφονται εσκεμμένα συνολικά, ακαταλαβίστικα, συγκεχυμένα και μη επιδεχόμενα άμεσου ελέγχου από τους απλούς ανθρώπους και όχι αναλυτικά, κατανοητά και ελέγξιμα!

 Από αρπαγή των δικαιωμάτων των άλλων με τα σαβουρο-Ντάν, όμως, πάνε πολύ καλά!!!


Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Πολύ ευχαρίστως! Με κλικ εδώ!

 

27 Νταν ΕΛΟΚ

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

 

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!


Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

Α - Τι μάθαμε από τον υποτυπώδη έλεγχο των διοικητικών θεμάτων!

Β - Και μπαίνουμε στον έλεγχο των Οικονομικών της ΕΛΟΚ! Πώς να τα ελέγξουμε άραγε?

Γ - 16/6/2020 - Η Έκθεση Ελέγχου της ΕΛΟΚ από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας

μετά από καταγγελίες σε αυτήν από το ΚΙΜΕ!

Δ - 9/9/2016 και 21/3/2017 - Εκθέσεις Ορκωτού Λογιστή

 για ΙΑΝ-ΑΥΓ και ΣΕΠ-ΔΕΚ 2016!

 Ε - 21/3/2018 - Η Έκθεση Ορκωτού Λογιστή για το 2017!

Ζ - 30/4/2019 - Η Έκθεση του Ορκωτού Λογιστή για το 2018!

Η - 6/10/2020 - Η Έκθεση Ορκωτού Λογιστή για το 2019!

Θ – Τα Τελικά Συμπεράσματα από τους ελέγχους των οικονομικών για τα έτη 2016-2017-2018-2019 στην ΕΛΟΚ από τον Ορκωτό Λογιστή επιλογής Γερόλυμπου!


Α - Τι μάθαμε από τον υποτυπώδη έλεγχο των διοικητικών θεμάτων!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Στα δύο προηγούμενα άρθρα μας, τα Μέρη Α΄ και Β΄ του με τόν ίδιο ως άνω γενικό τίτλο θέματος, και κατά τη μελέτη των Πρακτικών του ΔΣ και ττων ΓΣ της ΕΛΟΚ παρατηρήσαμε ότι:

1 - Η Απάτη των Πρακτικών: Τα Πρακτικά του ΔΣ/ΕΛΟΚ δεν φέρουν την απαραίτητη για την αξιοπιστία τους αρίθμηση πριν από κάθε ημερομηνία τους, ενώ δεν είχαν αναρτηθεί άμεσα και σύμφωνα με το νόμο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αλλά με καθυστέρηση μηνών. Για παράδειγμα το Πρακτικό της 15/9/2021 δεν φέρει αύξοντα αριθμό και ενώ αναρτάται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021 (τρεις μήνες αργότερα) εφαρμόζεται άμεσα! Άσε που επικυρώνει τις απόφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής των 25.06.21, 15.07.21 και 31.07.21, ενώ το ΔΣ καθόρισε τις αρμοδιότητες της Επιτροπής αυτής σε συνεδρίασή του την 15/10/21, δηλ. 3-4 μήνες αργότερα, τα Πρακτικά της οποίας ανέβασε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 21/12/2021, δηλ. 5-6 μήνες αργότερα! Με αυτό τον τρόπο αν κάτι σε αποφαση Πρακτικού τους λείπει, μπορούν να παρεμβάλουν ένα ψευδο-πρακτικό και αν κάτι ένα πρακτικό δεν τους αρέσει, τότε το παραλείπουν! Το Μπάχαλο, του Μπάχαλου!

2 - Η Απάτη της παράληψης των Οικονομικών: Σε κανένα Πρακτικό δεν υπήρχε το απαραίτητο πάντα Θέμα με τίτλο "Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων και Προ-εγκρίσεις Δαπανών" με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"! Τα οικονομικά έσοδα-έξοδα πρέπει να καταχωρούνται σε κάθε Πρακτικό και να εγκρίνονται, ώστε να τα ελέγχει η Ελεγκτική Επιτροπή όποτε θέλει, ακόμα και κάθε εβδομάδα.

3 - Η Απάτη της παντελούς έλλειψης συζητήσεων και απόψεων για κάθε θέμα: Δεν υπήρχε σε κανένα πρακτικό η λεπτομερής συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, αλλά το κάλυπταν αυτό με την πονηρή και ένοχη έκφραση "κατόπιν διαλογικής συζήτησης" χωρίς κανένα αιτιολογικό της κάθε απόφασης!

4 - Η Απάτη της Εκτελεστικής Επιτροπής: Αποδείχθηκε ότι την ΕΛΟΚ δεν την διοικεί το εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο των 15 μελών αλλά η Εκτελεστική Επιτροπή με πέντε μέλη (στην ουσία τρία!) από την πλειοψηφία, μια απάτη που πετάει έξω από τη διοίκηση ολόκληρη την μειοψηφία!!! Βέβαια, αν η μειοψηφία διαμαρτυρηθεί γι' αυτό σε δικαστήριο, τότε η πλειοψηφία θα τους πει "Αυτό δεν κάνατε και εσείς!" Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι στο παρελθόν δεν διοικούσε η συγκεκριμένη σημερινή μειοψηφία, η οποία σήμερα είναι άφθαρτη από παράνομες πράξεις! (Αν παρατηρήσετε καλά στα Μέρη Α΄ και Β΄, θα δείτε ότι η Εκτελεστική Επιτροπή έχει αρμοδιότητες σχεδόν ... Γενικής Συνέλευσης!)

 

Στο Πρακτικό του ΔΣ (παράνομα χωρίς αριθμό) της 15/10/2021 αποφασίστηκε να βγει ο Ηλίας Χρήστου από την Εκτελεστική Επιτροπή και η πέμπτη θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή να δοθεί στις "γλάστρες" κ. Νίκο Ζάχο με αναπληρωτή τον Παρασκευά Ανδρεανίδη!

(Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Γιώργος Κελάλης, Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Γιάννης Γιαννέλης, Περικλής Κανέλλης, Παρασκευάς Ανδρεανίδης, Νίκος Ζάχος)

 

5 - Η Απάτη των Νταν: Ένα από τα μεγάλα έσοδα της ΕΛΟΚ είναι και τα "παράβολα" από τα ψευδο-Νταν, που δίνει χωρίς εξετάσεις με μαϊμουδένια διπλώματα σε αθλητές-προπονητές, χωρίς Κανονισμούς και κυρίως χωρίς το περίφημο Μητρώο Νταν ΕΛΟΚ, όπου θα πρέπει να φαίνονται όλα τα Νταν όλων ημερομηνιακά και με τις ημερομηνίες των εξετάσεων από τη σύσταση της ΕΛΟΚ μέχρι σήμερα! Αυτή κι αν είναι καραμπινάτη απάτη! Δηλαδή, τους η διοίκηη της ΕΛΟΚ τους δουλεύει όλους ψιλό γαζί για να μαζέψει λεφτά!

Κατά γενική ομολογία έχουν σπάσει το φράγμα ... της βλακείας με την Ειδική Επιτροπή Ειδικού Σκοπού Ειδικών Ηλιθίων για Ειδικά Νταν προς Άλλους Ειδικούς Ηλίθιους, που είναι η επόμενη (Επιτροπή):

καθώς και την Επιτροπή Εξεταστών, την οποία όποτε θέλει φυσικά την υπερβαίνει η Εκτελεστική Επιτροπή δίνοντας και αυτή Νταν:

 

6 - Η Απάτη των συγκεχυμένων Οικονομικών: Αυτό θα το δούμε στο παρόν και στο επόμενο άρθρο μας μαζί με τις πολυάριθμες αναμορφώσεις των Οικονομικών και τους πολυάριθμους εκτός θέματος ελέγχους!

7 - Η Απάτη του Πειθαρχικού Συμβουλίου χωρίς εκλογές σε προτάσεις των συλλόγων: Όπως έχει γνωμοδοτήσει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους στη ΓΓΑ, τα μέλη της Δικαστικής Επιτροπής ή Πειθαρχικού Συμβουλίου Ομοσπονδίας εκλέγονται μεταξύ των προτεινόμενων μελών των συλλόγων-μελών της ομοσπονδίας! Πουθενά δεν αναφέρεται τέτοιο αίτημα της ΕΛΟΚ προς τους συλλόγους? Πουθενά δεν αναφέρεται τι προτείνουν οι σύλλογοι? Πουθενά δεν γίνονται εκλογές μεταξύ υποψηφίων??? Συνεπώς, αποδεικνύεται η συνέχιση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Β - Και μπαίνουμε στον έλεγχο των Οικονομικών της ΕΛΟΚ! Πώς να τα ελέγξουμε άραγε?  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Πρώτα-πρώτα κοιτάζουμε τι έχουμε να ελέγξουμε!

Οι αρμοδιότητες της ΕΛΟΚ συνίστανται στη διοργάνωση των αγώνων εσωτερικού, στις συμμετοχές της στους αγώνες των υπερκείμενων οργανισμών και στην τήρηση της νομιμότητας κατά τη λειτουργία της σε κάθε τομέα! Ένας "διαχειριστικός έλεγχος των πράξεων της διοίκησης" γίνεται εμπειρικά και κατά προσέγγιση από τους συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της ΕΛΟΚ στην πάροδο του έτους ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχουν τα μέλη της από την γενική αντίληψη των λειτουργιών της!!! Αυτό το ρόλο παίζουν οι γενικές συνελεύσεις, όταν αυτές περιλαμβάνουν φυσιολογικούς αντιπροσώπους και όχι ... κουφούς, μουγκούς, μαϊμούδες ή κύμβαλα αλαλάζοντα!!! Φυσικά ένας καλός έλεγχος πεπραγμένων, ποτέ δεν γίνεται με μόνη εποπτεία των ενεργειών της διοίκησης όσον αφορά στις διοργανώσεις των εκδηλώσεων αγώνων εσωτερικού και εξωτερικού ή και άλλων πράξεών της, αν δεν παρατηρούνται και ελέγχονται ταυτόχρονα και τα οικονομικά μεγέθη, που εισρέουν και που δαπανώνται κατά τις ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ αυτές εκδηλώσεις της και οπωσδήποτε ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ!

Διότι αν η πονηρή διοίκηση δίνει μαζεμένα τα έσοδα και έξοδα για όλους τους πανελλήνιους αγώνες ή όλες τις αποστολές εξωτερικού, τότε το απλό μέλος-σύλλογος δεν καταλαβαίνει τίποτα από το τι εισπράχθηκε και τι ξοδεύτηκε ανά διοργάνωση ή αποστολή, ώστε να κρίνει αν όλα είναι ομαλά και εύλογα ή αποδεικνύεται ανικανότητα διαχείρισης ή μπαίνει κάποιο χρήμα σε τσέπες!!! Συνεπώς, για να κριθεί ικανή και έντιμη η διοίκηση πέραν πάσης αμφιβολίας, τότε θα πρέπει να αποδίδει λεπτομερή λογαριασμό για μία-μία εκδήλωση αγώνα, αποστολής ή άλλης διοργάνωσης και λειτουργίας της ΕΛΟΚ!

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν. Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!

 

Ράλλης

Ειδικός Γραμματέας

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Νέο Μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Νέο Μέλος

Χαρίσης Ιωάννης

Νέο Μέλος

(από το σύλλογο του Καρβούνη!?!?)

 

 

Από την άλλη μεριά, ο νόμος θεσπίζει την Ελεγκτική Επιτροπή και την έκθεσή της προς τη Γενική Συνέλευση για τον εσωτερικό διαχειριστικό και λογιστικό έλεγχο της διοίκησης. Αυτή η Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγεται από την ΓΣ και αναλαμβάνει την αρμοδιότητα αλλά και την ευθύνη των ελέγχων μην έχοντας δικαίωμα να τους κάνει πλημμελώς ή να τους αποφύγει για τον οποιονδήποτε λόγο! Αν κάποιο μέλος της απροσδόκητα αδυνατεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του, τότε το δηλώνει κα αντικαθίσταται από αναπληρωματικό, αλλά ποτέ και για τίποτα δεν μπορεί να μη γίνει ο εσωτερικός αυτός έλεγχος από την Ελεγκτική Επιτροπή και ποτέ και για τίποτα δεν μπορεί αυτός ο εσωτερικός έλεγχος να γίνει από εξωτερικούς ελεγκτές! Συνεπώς, όταν ακούμε Ελεγκτική Επιτροπή να ... λακίζει και ορκωτούς ελεγκτές να αναλαμβάνουν κατά παραγγελία της διοίκησης, τότε έχει βρώμα η δουλειά!!!

Το τελευταίο αυτό φαινόμενο των ανύπαρκτων Ελεγκτικών Επιτροπών και των εξωτερικών Ορκωτών Λογιστών ήταν το όπλο του Γερόλυμπου για να καλύπτει τις μακροχρόνιες λαμογιές του στα οικονομικά, αλλά ταυτόχρονα παρατηρούμε ότι στα πλαίσια του "Copy-Paste" των μεθόδων της διοίκησης Γερόλυμπου από την διοίκηση Α-Σιετή η "συνήθεια" επαναλαμβάνεται και καθιερώνεται με την ανοχή και με τη βλακεία των συλλόγων-μελών!!!

Από την άλλη μεριά πάλι, όταν ένας διαχειριστικός και λογιστικός έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη ή/και περιγραφή, τότε το πρώτο πράγμα που απαιτείται είναι ο καθορισμός των υπευθύνων για το χρονικό διάστημα του συγκεκριμένου ελέγχου! Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε ελέγχων, είτε αυτός είναι εσωτερικός είτε είναι εξωτερικός, στις πρώτες σελίδες της Έκθεσής του θα πρέπει να αναφέρει τεκμηριωμένα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που διοικούσαν την ΕΛΟΚ κατά το χρονικό διάστημα του ελέγχου, που θα ακολουθήσει, για να ξέρουμε ποιούς θα συγχαρούμε ή ποιούς θα πλακώσουμε στις καρπαζιές ή ποιών τους τραπεζικούς λογαριασμούς θα μπλοκάρουμε!!!

Εδώ ας προστεθεί ότι η ανίκανη και άχρηστη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, παρ' όλο που έχει εκ του νόμου (παρανόμως και αυτό!) θεσπιστεί να κατέχει στους κόλπους της το περίφημο Ελεγκτικό Συμβούλιο για οικονομικούς ελέγχους των αθλητικών ομοσπονδιών, ποτέ δεν έκανε  ουσιαστικό έλεγχο στην ΕΛΟΚ και μια φορά που προσποιήθηκε ότι έκανε, πήγαν οι ελεγκτές στην ΕΛΟΚ, τους είπε ο Γερόλυμπος ότι έχει σε ένα μήνα εκλογές και γι' αυτό να έρθουν ένα μήνα μετά, πήγαν ένα μήνα μετά τις εκλογές, κάτσανε δέκα πέντε μέρες και έφυγαν γιατί βγήκαν στη σύνταξη, χωρίς να υποβάλουν καμία έκθεση ελέγχου!!! Άλλωστε είναι γνωστό ότι το Ελεγκτικό Συμβούλιο της ΓΓΑ είναι "στεγνό" πολιτικό εργαλείο" και επιστρατεύεται από τους πολιτικούς προϊσταμένους της, όταν θέλουν να ρίξουν κάποια διοίκηση ομοσπονδίας και να ανεβάσουν κάποια άλλη δική τους!

 

Τελικό συμπέρασμα των ανωτέρω είναι ότι:

1 - Τους διαχειριστικούς και λογιστικούς ελέγχους της ΕΛΟΚ θα πρέπει να τους κάνουν έμπειρα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής και όχι Ορκωτοί Λογιστές κατά παραγγελία του ΔΣ από το οποίο πληρώνονται!

2 - Στην αρχή κάθε διαχειριστικού και λογιστικού ελέγχου της ΕΛΟΚ ενός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, θα πρέπει να προτάσσεται ονομαστικά το διοικητικό συμβούλιο, που είναι υπεύθυνο για αυτό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

3 - Στα Πρακτικά του ΔΣ θα πρέπει να αναγράφονται λεπτομερώς οι αποφάσεις για κάθε διοικητικό θέμα μαζί με το κόστος του, οι εγκρίσεις εσόδων, οι προεγκρίσεις των επερχομένων δαπανών και μεταγενέστερα οι παραλαβές των υλικών ή/και υπηρεσιών και οι εγκρίσεις των πληρωμών αυτών, ώστε εκτός από τη νομική τους ορθότητα παράλληλα με τις αποφάσεις να παρακολουθούνται και τα έσοδα και οι δαπάνες.

4 - Τα έσοδα και οι δαπάνες θα πρέπει να καταγράφονται αναλυτικά και όχι με τον χονδροειδέστατο τρόπο στον οποίο αρκούνται οι τεμπέληδες της Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ κατά συνοπτικές κατηγορίες εκδηλώσεων, αλλά σε πίνακες εσόδων-εξόδων ανά ημερομηνιακή εκδήλωση αγώνα, αποστολής, σεμιναρίου, προπόνησης, σχολής προπονητών και όποιων άλλων εκδηλώσεων, ώστε να τα καταλαβαίνει και το απλό μέλος του συλλόγου του χωριού, που δεν έχει τελειώσει κάποιο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, διότι σε αυτούς οφείλετε να δίνετε λογαριασμό κύριοι της κάθε διοίκησης! Το κάθε μαγείρεμα σε συνοπτικά ακαταλαβίστικα έγγραφα δήθεν τηρώντας υψηλούς λογιστικούς κανόνες αποτελεί καραμπινάτη απόπειρα απόκρυψης ένοχης διαχείρησης!

5 - Τέλος, αν έχουμε κάποιο αθλητικό νόμο, τότε αυτόν θα πρέπει να τον τηρούν και οι σύλλογοι και η ομοσπονδία και η ΓΓΑ και ο αρχιμάγειρας Υφυπουργός και όχι να τον παρακάμπτει ή να τον παραβαίνει ή να τον ... γράφει ή να τον ... αναμορφώνει κάθε τόσο στη Βουλή κατά τις ορέξεις του!!!

 

Έχουμε, λοιπόν, στη συνέχεια να ελέγξουμε τέσσερις παρουσιάσεις οικονομικών στοιχείων της ΕΛΟΚ:

1) τους ελέγχους ορκωτού λογιστή κατά παραγγελίες των παλιών διοικήσεων Γερόλυμπου,

2) τον έλεγχο των οικονομικών της ΕΛΟΚ από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας,

3) τους ελέγχους ορκωτού λογιστή κατά παραγγελίες της νέας διοίκησης Σιετή,

4) και τα "μαγειρευτά μας", που είναι τα οικονομικά στοιχεία της ΕΛΟΚ κατά τις εκθέσεις του Chef-Ταμία της ΕΛΟΚ Θανάση Φυλακτού σε συνδυασμό με την "κουζίνα" της Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ!

 

Όλοι έχουν κίνητρα ή άγνοιες ή τεμπελιές κάτι να παρουσιάσουν και κάτι να κρύψουν, όπως θα δούμε παρακάτω!

Αυτά όλα θα τα δούμε ημερομηνιακά και από τον καθένα από αυτούς "θα μάθουμε" και εμείς πώς να τους ελέγχουμε!

Θα έλεγα να προτάξουμε την Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ως πιο αμερόληπτης, αν και θεωρώ ότι έχει κάνει και αυτή βασικότατα λάθη σε έναν παιδαριώδη έλεγχο!


 Γ - 16/6/2020 - Η Έκθεση Ελέγχου της ΕΛΟΚ από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας  (Ενότητες)

μετά από καταγγελίες σε αυτήν από το ΚΙΜΕ!

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας (ΕΑΔ) έκανε έλεγχο στην ΕΛΟΚ (κλικ) για τα έτη από το 2014 μέχρι και το 2018 κατά τα επόμενα σε εικόνες από την έκθεση! Για να δούμε, λοιπόν, τι μαθαίνουμε από αυτή την Έκθεση!

Σχόλιο: Από τα ανωτέρω κρατάμε μικρό καλάθι!

Σχόλιο: Σαν παραμύθι μου φαίνεται! Ούτε διαχειριστικός είναι αυτός ο έλεγχος, ούτε λογιστικός, ούτε οικονομικός!

Σχόλιο: Εδώ είναι η φάκα για τους αρουραίους, δηλαδή αυτούς που ροκάνιζαν το χρήμα!

Σχόλιο: Τετριμμένα!

Σχόλιο: Τετριμμένα!

Σχόλιο: Η Εκτελεστική Επιτροπή (ΕΕ) βλέπετε πολύ καλά ότι σαν πρωταρχικό της ρόλο με βάση το καταστατικό έχει την εκτέλεση και υλοποίηση των αποφάσεων του ΔΣ! Αυτό σημαίνει ότι πρώτα αποφασίζει το ΔΣ και στη συνέχεια εκτελεί η ΕΕ! Εδώ ο Γερόλυμπος το έκανε λάστιχο και ο Α-Σιετής το παραξεχείλωσε δίνοντας στην ΕΕ δύναμη και αρμοδιότητες ... Γενικής Συνέλευσης! Μιλάμε για τεράστια διοικητική απάτη, η οποία δεν εντοπίζεται, δεν επισημαίνεται και δεν τονίζεται από την Ομάδα Ελέγχου!!! Οι άνθρωποι δεν διαβάσανε ούτε ένα Πρακτικό ΔΣ, ούτε ένα ντοσιέ παραστατικών!

Αν μπεις στο σπίτι ενός κλέφτη και περιμένεις να βρεις τα κλεμμένα πάνω στο τραπέζι της κουζίνας ή να κρέμονται από το φωτιστικό του σαλονιού, τότε είσαι μεγάλος κόπανος! Θα πρέπει να σκάψεις τοίχους, πατώματα, κήπους και να είσαι και τυχερός για να τα βρεις!!! (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Σχόλιο: Παρατηρούμε ότι η Ομάδα Ελέγχου της ΕΑΔ αποδέχεται ότι το Πρακτικό 63/3-11-2012 εγκρίνει τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της ΕΛΟΚ μέχρι την 31-10-2012, το Πρακτικό της ΓΣ 80/11-9-2016 μέχρι την 31-8-2016 και το Πρακτικό 87/21-4-2018 αναφέρεται σε αρχαιρεσίες! Γιατί δεν αναφέρει η Ομάδα Ελέγχου τα Πρακτικά των εγκρίσεων για όλα τα έτη 2014, 2015, 2016, 2017 και 2018??? Δεν τα πήρε??? Γιατί δεν αναφέρει τις εκθέσεις των Ελεγκτικών Επιτροπών? Δεν τις είδε???

Επίσης, απλά αναφέρει όλα τα Πρακτικά των ΔΣ, στα οποία φαίνονται ονομαστικά τα μέλη τους κατά χρονικά διαστήματα, αλλά δεν περιλαμβάνει αυτά τα ονόματα στην έκθεσή της!

Σχόλιο: Η ΕΛΟΚ  κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"  δεν απέστειλε τους Εσωτερικούς της Κανονισμούς, διότι απλούστατα δεν υπήρχαν εγκεκριμένοι τέτοιοι από τη ΓΓΑ, πράγμα που δεν τονίζεται καθόλου ως παρανομία! Τέλος, έχει βαρύτητα η υποχρέωση έγκρισης των προϋπολογισμών από τη ΓΓΑ, ώστε στη συνέχεια ...

Σχόλιο: ... η μη έγκριση των προϋπολογισμών να συνεπάγεται την αφαίρεση των προνομίων της Πολιτείας προς την ΕΛΟΚ, πράγμα που δεν έγινε ποτέ μέχρι σήμερα, επειδή η Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ κοιμόταν με τα τσαρούχια ... γοβάκια!!!

Σχόλιο 1: Αμέσως μετά η Έκθεση μάς περνάει σε συνολικά ανά έτος ποσά Εσόδων! Συνεπώς δεν έχει καμιά όρεξη να ασχοληθεί με τα έσοδα και τις δαπάνες αναλυτικά ανά εκδήλωση και αποδείξεις για μεγάλα ποσά, που μπορεί να είναι αντικείμενο ολικής ή μερικής αρπαχτής! Έστω και για αυτά τα μεγάλα ποσά προϋπολογισμός εσόδων για το 2014 δεν υπάρχει, οι συνδρομές μελών για τα έτη 2015 έως 2018 σκαμπανεβάζουν περίεργα και τα Λοιπά Έσοδα απαράδεκτα δεν αναλύονται μια και πρόκειται για πολύ μεγάλα ποσά!!! Για τι έλεγχο επιτέλους μιλάμε??? (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Σχόλιο 2: Βλέπουμε, λοιπόν, ένα πίνακα τρελό! Όλα τα ποσά στους ίδιους κωδικούς έχουν μεγάλες διαφορές ανά έτος! Γιατί να συμβαίνει αυτό? Επίσης, όταν τα ποσά πρόβλεψης και πραγματικότητας αναγράφονται μακριά το ένα από το άλλο αντίστοιχό του, τότε είναι δύσκολο να τα συγκρίνεις και γι' αυτό πιο κάτω ξαναγράφουμε τους δύο πίνακες σε έναν για να δούμε εύκολα τις διαφορές!

Σχόλιο: Εδώ, ενώ για το 2016 ο προϋπολογισμός των Συνδρομών των μελών ήταν 30.000 €, εισπράχθηκαν μόνο 10.512 €, γιατί? Αντίθετα Στα Λοιπά Έσοδα για το 2015 η πρόβλεψη ήταν 143.000 € και εισέπραξαν 278.000 € (τεράστια διαφορά), για το 2016 η πρόβλεψη ήταν 154.000 € και εισέπραξαν 341.000 € (τεράστια διαφορά), για το 2017 η πρόβλεψη ήταν 220.000 € και εισέπραξαν 289.000 € (τεράστια διαφορά) και για το 2018 η πρόβλεψη ήταν 230.000 € και εισέπραξαν 300.000 € (τεράστια διαφορά)!!!

Από πού πιστοποιείται ότι οι εισπράξεις ήταν πραγματικά τόσες όσες αναφέρονται??? Τι έλεγχος είναι αυτός, στον οποίο δεν εξετάζονται τα έσοδα και έξοδα στη γέννησή τους, δηλαδή στο παραστατικό τους???

Τέλος, στο 2014 έχουν περάσει μέσα στα έσοδα της ΕΛΟΚ οι 59.000 € από τη Σχολή Προπονητών του 2014 κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου" , πράγμα παράνομο, διότι οι συμμετοχές των υποψηφίων της Σχολής πλήρωναν βάσει νόμου ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ τα 250 € της συμμετοχής τους, που σημαίνει μόνο για τα έξοδα της Σχολής με τα ρέστα να επιστρέφουν στους μαθητές της Σχολής και όχι να πηγαίνουν στο Ταμείο της ΕΛΟΚ! (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Ξαναγράφουμε τους δύο πίνακες Προϋπολογισμού και Απολογισμού Εσόδων

για να εκτιμήσουμε τις διαφορές εύκολα (κίτρινο οι προβλέψεις, μπλε τα πραγματικά)

όπου σημειώνουμε με ερωτηματικό (?) τις μεγάλες διαφορές:

ΚΑ ΕΣΟΔΑ 2014 2015 2016 2017 2018
0103 Από χορηγίες ΓΓΑ   0 0 0 0
0 0 0 0 0
0104 Από την ΕΟΕ   0 0 10.000? 10.000?
0 0 0 0? 0?
0105 Από χορηγίες   2.000? 3.000? 10.000? 10.000?
  12.756?      
0107 Από τόκους   0 0 0 100
20,25 16,44 37,23 77,36 165,37
0108 Από συνδρομές μελών ? 28.000? 30.000? 18.000 23.000?
32.276? 19.475? 10.512? 17.828 17.100?
0114 Λοιπά έσοδα ? 143.000? 154.000? 220.000? 230.000?
189.685? 278.842? 341.520? 288.569? 300.301?
0115

Ταμειακό Υπόλοιπο

31/12 εκτιμώμενο

? 9.000? 10.000? 16.000? 40.700?
Σχολή Προπονητών 59.000? ? ? ? ?
0116 Απαιτήσεις (υπαλλήλων?)         15.000?
        ?

Σύνολα  .

? 182.000? 197.000? 274.000? 328.800
280.981? 311.89? 352.069? 306.474? 317.566

Σχόλιο: Σημειώνουμε τις μεγάλες διαφορές με ερωτηματικό! Γιατί να υπάρχουν τόσα ερωτηματικά και τόσες μεγάλες διαφορές?

 

Και συνεχίζουμε με τα Έξοδα:

Σχόλιο: Βλέπουμε πάλι ένα πίνακα τρελό! (Άσε που οι πίνακες είναι χάλια γραμμένοι!)  Όλα τα ποσά στους ίδιους κωδικούς έχουν μεγάλες διαφορές ανά έτος! Γιατί να συμβαίνει αυτό? Επίσης, όταν τα ποσά αναγράφονται μακριά το ένα από το άλλο αντίστοιχό του, τότε είναι δύσκολο να τα συγκρίνεις και γι' αυτό ξαναγράφουμε τους δύο πίνακες άνω και κάτω σε έναν, που ακολουθεί!

Ξαναγράφουμε τους δύο πίνακες Προϋπολογισμού και Απολογισμού Εξόδων

για να εκτιμήσουμε τις διαφορές εύκολα (κίτρινο οι προβλέψεις, μπλε τα πραγματικά)

όπου σημειώνουμε με ερωτηματικό (?) τις μεγάλες διαφορές:

ΚΑ ΔΑΠΑΝΕΣ 2014 2015 2016 2017 2018
0210 Διοικητικές 70.000? 38.000? 49.000? 58.900? 68.100?
40.619? 57.221? 94.444? 115.045? 85.408?
0230 Λειτουργικές 18.950? 43.500 42.000 33.100 55.700?
43.910? 36.247 42.797 39.643 38.348?
0250 Εθνικών Ομάδων 73.490 39.000? 40.000? 48.000 78.000?
70.266 85.006? 67.983? 53.155 29.224?
0270 Ανάπτυξης 36.500? 48.500? 61.000? 99.000 127.000?
113.259? 104.276? 112.461? 83.783 90.852?
0280

Υποχρεώσεις

παρελθόντων ετών

19.645? 13.000? 5.000? 35.000?? 0
4.388? 0? 0? 0? 949

Σύνολα  .

  182.000? 197.000? 274.000 328.800?
272.444 282.751? 317.686? 291.628 244.783?

Σχόλιο: Σημειώνουμε τις μεγάλες διαφορές με ερωτματικά! Γιατί να υπάρχουν τόσα ερωτηματικά και τόσες μεγάλες διαφορές?

 

Και περνάμε στα στοιχεία των Ισολογισμών!

Σχόλιο: Πώς λειτουργεί ο πίνακας? Σε κάθε στήλη (πάνω από την κόκκινη γραμμή) αφαιρούμε τα έξοδα από τα έσοδα, όπως στη στήλη 1, και βρίσκουμε το υπόλοιπο στο Ταμείο. Σε κάθε σειρά (κάτω από την κόκκινη γραμμή) προσθέτουμε τα τέσσερα πρώτα και βρίσκουμε το τελευταίο. Στο τέλος του 2018 το Ταμείο έπρεπε να είναι 159.931 - 30.337 = 129.594 € με πληρωμένες όλες τις υποχρεώσεις της ΕΛΟΚ.

Μεγάλο ερωτηματικό προκύπτει από το ότι εφόσον όλες τις χρονιές πλην του 2014 η ΕΛΟΚ είχε Ταμείο, γιατί δεν πλήρωνε όλες τις υποχρεώσεις της??? Σημειώνονται ιδιαίτερα τα δύο πραγματικά περιστατικά: 1) Όταν ήταν μπλοκαρισμένος ο τραπεζικός λογαριασμός από την κατάσχεση των απολυμένων υπαλλήλων (2014 έως 2018), ποιος κρατούσε τα λεφτά? Ο υπάλληλος, ο Μπουλούμπασης, η Ποντίδα, ο Γερόλυμπος, η ... Μαρίκα  κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"? 2) Όταν παρέδιδε η παλιά διοίκηση στη νέα και έψαχναν επί μήνες για το κλειδί του χρηματοκιβώτιου, ποιος είχε το κλειδί, ώστε να φέρει πίσω τα λεφτά, που δεν ήταν μέσα?

(Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

 

 Και το ... ακροτελεύτιον: η Μεγάλη Τρίπλα!

Σχόλιο: Ζούμε στον αστερισμό της Εξουσίας! Ποιος θα αποφασίζει για την τύχη και τη ζωή των άλλων! Η Νομιμότητα είναι ... να καούν τα κάρβουνα!

Καταλήγει, λοιπόν, η Έκθεση χωρίς κανένα έλεγχο κανενός παραστατικού εσόδων ή και εξόδων, στο βέβαιο συμπέρασμα ότι τους πιάσαμε να μην έχουν πάρει εγκρίσεις των προϋπολογισμών τους από τη ΓΓΑ, πράγμα που είναι μεγάλο παράπτωμα και τα πληρώνουν όλα από την τσέπη τους!

Το συνολικό ποσό του καταλογισμού στα μέλη των ΔΣ το ψάχνω ακόμα, διότι κυκλοφορούν πολλές εκδοχές. Το άθροισμα των Προϋπολογισμών των πέντε ετών είναι 981.800 €, στα οποία θα πρέπει να προστεθεί και ο προϋπολογισμός του 2014. Αλλά αυτό δεν είναι λογικό, διότι αυτά ήταν προβλέψεις, οι οποίες όταν υλοποιήθηκαν με τα προνόμια, που δίνει η Πολιτεία στις ομοσπονδίες, έγιναν πλέον Απολογισμοί, το άθροισμα των οποίων είναι 1.568.149 €!

Συνεπώς, αυτό το τελευταίο ποσό θα πρέπει να καταλογιστεί (ή και άλλο αιτιολογημένα) ανάλογα με τις ευθύνες στα μέλη των ΔΣ της ΕΛΟΚ από τη 1/1/2014 μέχρι και την 31/12/2018! Αλλά και αυτό το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί τον απλό άνθρωπο! Διότι:

1) Η εποπτεύουσα αρχή των αθλητικών ομοσπονδιών Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν φέρει καμιά ευθύνη, που έβλεπε την ΕΛΟΚ να κάνει μακροβούτια στην παρανομία  κατά το "Αμαρτωλό ... ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου" και κοιμόταν όρθια???

2) Τα αιτιολογικά και τα παραστατικά των Εσόδων και των Εξόδων δεν θα τα ελέγξει κανένας???

3) Τα ορθώς δαπανόμενα ποσά με ορθά αθλητικά αποτελέσμαατα θα συνυπολογιστούν ή όχι???

 

Τέλος πάντων! Καλούμε, λοιπόν, τη γνωστή κινέζα ... Σούζι Τσούζι ή αλλιώς ... καταλογίζουμε όλους τους Απολογισμούς στα μέλη των διοικητικών συμβουλίων, που διοικούσαν την ΕΛΟΚ κατά τα έτη 2014 έως 2018! Η εφαρμογή του νόμου "τυγχάνει διερευνητέα" μας λέει η ΕΑΔ, πράγμα που σημαίνει ότι η απόφαση εφαρμογής του νόμου θα είναι πολιτική και άρα θα μιλήσουν τα ... πιστόλια, δηλαδή "οι προστάτες του Γερόλυμπου" για να τον γλυτώσουν!

Μα επιτέλους, τι χώρα είμαστε??? Ακόμα κι εσύ Εθνική Αρχή Διαφάνειας??? (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

 

Με επιφύλαξη τα διοικητικά συμβούλια της ΕΛΟΚ:

 

Το ΔΣ της ΕΛΟΚ για το 2014 και το 2015 ήταν το επόμενο:

0-Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ"

1-Μπουλούμπασης

Πρόεδρος

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

3-Δημητριάδης

Γεν. Γραμματέας


4-Χανικιάν

Β'  Αντιπρόεδρος

5-Βόβλας

Ταμίας

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Έφορος Υλικού

8-Καρβούνης

Εφ. Εθν. Ομάδας


Χονδροματίδης

Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπ

10-Πάσης

... Σουπιά!

 

11-Κοσμίδης

 

Κάπου στο 2014 φεύγει ο Καρβούνης και στο 2015 φεύγουν οι  Κοσμίδης και Γκουβούσης και μπαίνουν οι επόμενοι από τους αναπληρωματικούς (?):

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Νέο Μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Νέο Μέλος

Χαρίσης Ιωάννης

Νέο Μέλος

 

Τα διοικητικά συμβούλια της ΕΛΟΚ για το 2016:

Από την 1/1/2016 μέχρι την 11/9/2016 η ΕΛΟΚ είχε το επόμενο ΔΣ:

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν. Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

 

Ράλλης

Ειδικός Γραμματέας

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!


Γρηγόρης Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Νέο Μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Νέο Μέλος

Χαρίσης Ιωάννης

Νέο Μέλος

Από την 11/9/2016 μέχρι την 31/12/2016 η ΕΛΟΚ είχε το επόμενο ΔΣ:

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Ποντίδα-Γερολύμπου

Γενικ Γραμματέας

στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

Σιαψάλης Νικόλαος

Ειδικός Γραμματέας

 

Γιακουμίδης Ιάκωβος

Έφορος Υλικού

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

 

Το ΔΣ της ΕΛΟΚ για το 2017 και μέχρι τις εκλογές της 21/4/2018 (με μικρή παρεμβολή μιας προσωρινής διοίκησης) ήταν το ίδιο το προηγούμενο, παραμένει δε το ίδιο και μετά τις εκλογές της 21/4/2018, ενώ την 1/12/2018 παραιτείται ο Μπουλούμπασης από τη θέση του προέδρου και αναλαμβάνει πρόεδρος η Ποντίδα-Γερολύμπου, ως κάτωθι:

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Σιαψάλης Νικόλαος

Ειδικός Γραμματέας

Γιακουμίδης Ιάκωβος

Έφορος Υλικού

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

 

Και στις 31/12/2018 τελειώνει η περίοδος ελέγχου οικονομικών και καταλογισμού ατασθαλιών των ανωτέρω από την ΕΑΔ.

Ακόμα και συμπερασματικά μετά από τις παρανομίες που βρήκαν, δεν έκαναν τίποτα άλλο για τα προηγούμενα ή/και επόμενα χρόνια ούτε αυτοί ούτε η Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ???


Δ - 9/9/2016 και 21/3/2017 - Εκθέσεις Ορκωτού Λογιστή  (Ενότητες)

 για ΙΑΝ-ΑΥΓ και ΣΕΠ-ΔΕΚ 2016!

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Δύο Εκθέσεις του ορκωτού λογιστή κ. Μανώλη παρήγγειλε ο Γερόλυμπος για να καλύψει δήθεν το 2016 και έμπαινε στις Γενικές Συνελεύσεις και στα Δικαστήρια κραδαίνοντας αυτές τις δύο Εκθέσεις ως "Ελέγχους", αλλά στην ουσία κράδαινε ... να μην πω Τί, διότι όπως θα δείτε οι Εκθέσεις αυτές δεν αποτελούν πραγματικούς "διαχειριστικούς και οικονομικούς ελέγχους", αλλά είναι απλές "διορθωτικές συμβουλές" για το τι λάθη γίνονται και πώς θα πρέπει να κρατάει η ΕΛΟΚ τα λογιστικά της!

Και ας αρχίσουμε με εικόνες από την πρώτη έκθεση του Ορκωτού Λογιστή κ. Μανώλη από 1/1/2016 μέχρι 31/8/2016 (οκτώ μήνες του 2016):

Σχόλιο: Άνω ο τίτλος της Έκθεσης

Σχόλιο: Διευκρινίζει ο Έλεγκτής ότι ελέγχει μόνο τον τρόπο που διενεργούνται οι εισπράξεις και οι πληρωμές με βάση τις αποδείξεις τους και τη συμφωνία τους με το Ταμείο! Τίποτα άλλο!

Σχόλιο: Διευκρινίζει ο Ελεγκτής ότι πήρε "εντολή ανάθεσης" και δεν έκανε κανένα άλλο έλεγχο ούτε είναι ελεγκτική αρχή, ενώ τονίζει: "Ενδεχομένως να είχαν προκύψει και άλλα θέματα εάν είχαν διενεργηθεί πρόσθετες εργασίες"! Και τονίζει ότι "Η παρούσα Έκθεση είναι συμβουλευτική και όχι ελεγκτική"! Επομένως, ο Απατεώνας ςξαπατούσε τον κόσμο όταν παρουσίαζε ότι οι Εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών αντικαθιστούσαν επί το καλύτερον τις Εκθέσεις των Ελεγκτικών Επιτροπών! (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Σχόλιο: Αυτά μας τα αντιγράφει ο κ. Μανώλης από το Καταστατικό της ΕΛΟΚ, αλλά δεν μας λέει αν είδε με τα μάτια του το ανύπαρκτο Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων! (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Σχόλιο: Μιλάμε για την απόλυτη ομολογία τού ότι η ΕΛΟΚ δούλευε για τους οκτώ πρώτους μήνες του 2016 με μετρητά για τεράστια ποσά (ώστε κανείς δεν γνωρίζει και αν κόβονταν αποδείξεις!) και όχι μέσω του τραπεζικού της λογαριασμού πράγμα καραμπινάτα παράνομο! (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Σχόλιο: Με την ανωτέρω διαπίστωση του Ελεγκτή πιστοποιείται η επί σειρά ετών μεγάλη παρανομία όλων των ΔΣ της ΕΛΟΚ και του ενορχηστρωτή τους Γιώργου Γερόλυμπου να χρησιμοποιούν παράνομα μετρητά στις συναλλαγές τους από το ΔΕΚ 2015 μέχρι το ΝΟΕ 2019, που ήταν μπλοκαρισμένος ο τραπεζικός λογαριασμός της ΕΛΟΚ! (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

 

Σχόλιο: Τεράστια ποσά διακινούσε η ΕΛΟΚ κάθε μήνα με μετρητά κατά παράβαση του νόμου! Εκτός από τον κίνδυνο να τους ληστέψουν, αναρωτιέται κανείς για το ποιος κρατούσε το κλειδί του χρηματοκιβωτίου και όχι μόνο αυτό! Ευρίσκονταν τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο της ΕΛΟΚ ή τα έπαιρνε ο Γερόλυμπος στο δικό του χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του  κατά το "Αμαρτωλό ... ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου" ??? (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Σχόλιο: Σωρεία παραβάσεων από την ΕΛΟΚ σε παραστατικά, που είχε η ΕΛΟΚ υποχρέωση να τηρεί και ΔΕΝ τηρούσε! Είναι προφανής η παράνομη έκδοση αποδείξεων στις εισπράξεις αντιτίμων για δελτία αθλητών, διπλωμάτων Νταν και Κύου, συμμετοχής αθλητών σε αγώνες κτλ! Είναι προφανές ότι όλα αυτά απευθύνονται σε συγκεκριμένα άτομα με ονοματεπώνυμο και αποτελούσε "καταχρηστική λογιστική" η έκδοση συγκεντρωτικών αποδείξεων σε ονόματα συλλόγων και με την αιτιολογία "Οικονομική Ενίσχυση ΕΛΟΚ", ώστε να μην φορολογηθούν από την Εφορία!!! Επίσης, οι οικονομικές αυτές ισροές έπρεπε να διασταυρώνονται με τις εισαγωγές των ονομάτων των αθλητών στην πλατφόρμα της Sportdata! Ελλιπή επίσης τα στοιχεία που αναγράφονταν στα παραστατικά εισπράξεων και πληρωμών! Και να προσθέσω και εγώ κάτι που λείπει: συστηματικά ελλιπείς και οι καταστάσεις πληρωμής των διαιτητών, διότι και αυτά τα έσοδά τους αποτελούν εισόδημα και έπρεπε να φορολογούνται!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

Σχόλιο: Επισημαίνεται για ακόμα μια φορά ο λανθασμένος χειρισμός της απόλυσης των πέντε υπαλλήλων της ΕΛΟΚ χωρίς τις αποζημιώσεις, που δικαιούντο, ο οποίος έφερε το αποτέλεσμα του μπλοκαρίσματος του τραπεζικού λογαριασμού της ΕΛΟΚ και την εξ αυτού βύθιση στην καραμπινάτη παρανομία της αντιμετώπισης των εισπράξεων και των πληρωμών με μετρητά (ώστε κανείς δεν γνωρίζει και αν κόβονταν αποδείξεις!) και όχι με τη νόμιμη χρήση του τραπεζικού λογαριασμού!

Σχόλιο: Δεν χρησιμοποιούσαν τα εντάλματα πληρωμών τα βλήματα!!!

Σχόλιο: Είναι προφανές ότι ο "έλεγχος" ΔΕΝ είναι έλεγχος για εντοπισμό παραβάσεων με τιμωρίες και πρόστιμα, αλλά είναι άκρως φιλική εποπτεία για συμβουλευτικές οδηγίες "τι ... πατατίες να μην κάνουν"! Και αυτό μετά από 22 χρόνια λειτουργίας της ΕΛΟΚ, από το 1995!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Σχόλιο: Να είσαι καλά!

 

Και συνεχίζουμε με τη μελέτη της Έκθεσης του ίδιου Ορκωτού Λογιστή για το διάστημα 1/9/2016 μέχρι και την 31/12/2016 (τέσσερις μήνες του 2016)!

Σχόλιο: Άνω ο τίτλος της Έκθεσης

Σχόλιο: Καραμπινάτη παρανομία να κρατούν το χρήμα της ΕΛΟΚ "κάπου" εκτός τραπέζης, όπως αποδεικνύεται από τον άνω πίνακα, χωρίς να είναι δηλωμένο πού ακριβώς και χωρίς να αποκλείεται αυτό το "κάπου" να είναι ακόμα και το σπίτι του Γερόλυμπου (για να μην πω "στα σίγουρα αυτό ήταν"!)! Διότι θα είναι πολύ χοντρό να υποθέσουμε ότι τα κρατούσε ο "ασθενής" Ταμίας Γρηγόρης Βόβλας!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Σχόλιο: Επαναλαμβάνεται για ακόμα μια φορά ότι το μπλοκάρισμα του τραπεζικού λογαριασμού λόγω κατάσχεσης από τους απολυμένους υπαλλήλους οδήγησε στην μακροχρόνια παρανομία της χρήσης μετρητών για τις εισπράξεις και τις πληρωμές (ώστε κανείς δεν γνωρίζει και αν κόβονταν αποδείξεις!)! Παράνομα χρησιμοποιούσαν μετρητά στις συναλλαγές τους από το ΔΕΚ 2015 μέχρι το ΝΟΕ 2019, που ήταν μπλοκαρισμένος ο τραπεζικός λογαριασμός της ΕΛΟΚ!

Σχόλιο: Ο μέσος όρος των μηνιαίων υπολοίπων εκτός τραπέζης (αλλά εις χείρας του "μαγαζάτορα" Γερόλυμπου!) ανέρχεται στις 40.000 ευρώ! Κανένας δεν θα τα άφηνε στο αφύλακτο χρηματοκιβώτιο! Εξακολουθούν οι παραβάσεις που εντοπίστηκαν στην έκθεση των οκτώ πρώτων μηνών! Εδώ ο Ορκωτός Λογιστής τους βρίσκει αδιόρθωτους, τους συμβουλεύει για άλλη μια φορά ευγενικά και φυλάει και τα νώτα του μην τυχόν του πούνε αυτοί ή άλλοι ότι δεν τους εντόπισε και υπογράμμισε τις παρανομίες τους!

 

 Επομένως η ΕΛΟΚ καθ' όλο το 2016 λειτουργούσε κατά το "Αμαρτωλό ... ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Απεδείχθη, λοιπόν, ότι για ολόκληρο το 2016 διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος δεν έγινε ποτέ ούτε από την Ελεγκτική Επιτροπή ούτε από Ορκωτούς Λογιστές και άρα ολόκληρο τον οικονομικό τζίρο της ΕΛΟΚ τον επωμίζονται τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΟΚ για αυτό το χρονικό διάστημα! Το ίδιο έγινε και για όλα τα προηγούμενα χρόνια στην ΕΛΟΚ υπό τον Δικτάτορα Γιώργο Γερόλυμπο!  Οι Ελεγκτικές Επιτροπές ΔΕΝ έκαναν τους τυπικούς ελέγχους ή/και οι Ορκωτοί Λογιστές διενεργούσαν "συμβουλευτικούς ελέγχους" για την λογιστική και μόνο λειτουργία της ΕΛΟΚ! Συνεπώς για όλα τα χρόνια λειτουργίας της ΕΛΟΚ υπό τον Γιώργο Γερόλυμπο έχουμε την εκκρεμότητα των διαχειριστικών και οικονομικών ελέγχων να βαραίνει τα αντίστοιχα Διοικητικά Συμβούλια!!!

 

Και ιδού τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ για το 2016:

 

Από την 1/1/2016 μέχρι την 11/9/2016 η ΕΛΟΚ είχε το επόμενο ΔΣ:

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν. Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

 

Ράλλης

Ειδικός Γραμματέας

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!


Γρηγόρης Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Νέο Μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Νέο Μέλος

Χαρίσης Ιωάννης

Νέο Μέλος

Από την 11/9/2016 μέχρι την 31/12/2016 η ΕΛΟΚ είχε το επόμενο ΔΣ:

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Ποντίδα-Γερολύμπου

Γενικ Γραμματέας

στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

Σιαψάλης Νικόλαος

Ειδικός Γραμματέας

 

Γιακουμίδης Ιάκωβος

Έφορος Υλικού

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Ε - 21/3/2018 - Η Έκθεση Ορκωτού Λογιστή για το 2017!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Θα δούμε στη συνέχεια την Έκθεση του ορκωτού λογιστή κ. Ιωάννη Μανώλη για το διαχειριστικό έτος 2017 της ΕΛΟΚ, στην οποία επαναλαμβάνονται σαφέστερα τα ήδη προηγούμενα συμπεράσματα!!! Τα μέλη όλων των ΔΣ του Γερόλυμπου να ετοιμάζονται να πληρώσουν τα μαλλιοκέφαλά τους ή να έρθουν στο Δικαστήριο να καταθέσουν ότι ο Επίτιμος Πρόεδρος Γιώργος Γερόλυμπος όχι μόνο είχε την απόλυτα πλήρη διοίκηση της ΕΛΟΚ στα χέρια του, αφού ήταν το δικό του μαγαζί, αλλά τους παραμύθιαζε και τους ίδιους και τις γενικές συνελεύσεις ότι δήθεν η ΕΛΟΚ διαχειριζόταν με ηθική, εντιμότητα και νομιμότητα τα τεράστια οικονομικά της!!!

Σχόλιο: Στα Γενικά ο ορκωτός λογιστής μας εξηγεί ότι η δουλειά που ανέλαβε δεν ήταν "διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος" αλλά "μια απλή "συμβουλευτική εποπτεία" επί των λογιστικών και μόνο της ΕΛΟΚ για "διαπιστώσεις, παρατηρήσεις και προτάσεις προς το ΔΣ της ΕΛΟΚ!

Σχόλιο: Εδώ ο κ. Μανώλης επαναλαμβάνει ότι από την ΕΛΟΚ του έδωσαν το σύνολο των αποδείξεων Είσπραξης και Πληρωμής, ότι "η έκθεσή του δεν συνιστά Έλεγχο" και "ενδεχομένως να είχαν προκύψει και άλλα θεματα εάν είχαν διενεργηθεί πρόσθετες ελεγκτικές διαδικασίες" και ότι η έκθεσή του προορίζεται να βελτιώσει το ΔΣ την ταμειακή διαχείριση της ΕΛΟΚ! Συνεπώς, η Έκθεσή του είναι μόνο "συμβουλευτική" και καθόλου "ελεγκτική"! Το ξεκαθαρίζει αυτό απόλυτα, διότι και ο ίδιος τους έχει καταλάβει τους απατεώνες και θέλει να μη βρεθεί κατηγορούμενος!!!

Σχόλιο: Το ότι δεν αναφέρει σαφώς ότι δεν είδε πουθενά το Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων αποδεικνύει ότι δεν του έδειξαν τα εκ του νόμου Βιβλία, που είναι υποχρεωμένη να τηρεί η ΕΛΟΚ, και άρα ενισχύεται το ότι ο δήθεν "Έλεγχος από Ορκωτό Λογιστή", που παρουσιάζει ο Γερόλυμπος είναι ... Μαϊμού!!!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

Σχόλιο: Και μπαίνουμε στο ψητό! Αναδεικνύεται και για το 2017 η παρανομία της φύλαξης υψηλών μετρητών στο Ταμείο! Παράνομα χρησιμοποιούσαν μετρητά στις συναλλαγές τους από το ΔΕΚ 2015 μέχρι το ΝΟΕ 2019, που ήταν μπλοκαρισμένος ο τραπεζικός λογαριασμός της ΕΛΟΚ!

Σχόλιο: Η παρανομία των υψηλών μετρητών στο Ταμείο είναι μια ανοιχτή πληγή για όλο το 2017 και ο Ορκωτός Λογιστής το τονίζει διακριτικά μεν, αλλά με έμφαση για όσους καταλαβαίνουν τους όρους: Χρησιμοποιούσαν μετρητά στις συναλλαγές τους από το ΔΕΚ 2015 μέχρι το ΝΟΕ 2019, που ήταν μπλοκαρισμένος ο τραπεζικός λογαριασμός της ΕΛΟΚ!

Σχόλιο: Εδώ ο Ορκωτός Λογιστής αναφέρει τον λόγο για τον οποίο οι εισπράξεις και οι πληρωμές της ΕΛΟΚ γίνονται ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ με μετρητά και έξω από τον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΟΚ και συνιστά την αποδέσμευση του λογαριασμού της ΕΛΟΚ από το μπλοκάρισμα λόγω κατάσχεσής του από τους απολυμένους υπαλλήλους από το ΔΕΚ 2015!!!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

Σχόλιο: Εδώ ο Ορκωτός Λογιστής, βλέποντας ότι παρά τις συστάσεις του στην Έκθεσή του κατά τον έλεγχο του 2016 η ΕΛΟΚ δεν συμμορφώθηκε, αναλύει τις παρανομίες τις ΕΛΟΚ στις χρήσεις μετρητών ανά μήνα και αθροίζει ακόμα και το συνολικό ποσό, κοντά στις 300.000 ευρώ, που κινήθηκε παράνομα μέσα στο έτος 2017!!!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

Σχόλιο: Εδώ ο Ορκωτός Λογιστής τους λέει: "Ρε παιδιά τι με βάζετε να κάνω? Και πού ξέρω εγώ τι Ταμείο έχετε εσείς, αφού δεν εισπράττετε και δεν πληρώνετε μέσω τραπέζης? Θα πρέπει να μετρήσω το Ταμείο σας, έστω και καθυστερημένα, για να μη διαπράξω και εγώ παρανομίες!"

Και έτσι στις 16/2/2018, δηλαδή τελείως έξω από το διάστημα, που δήθεν ερευνά και ελέγχει, τον φέρνουν στην ΕΛΟΚ να μετρήσει το χρήμα στο χρηματοκιβώτιο, ώστε να συμφωνήσει έστω και μεταχρονολογημένα! (Προηγουμένως βέβαια, είχε φέρει ο Γερόλυμπος το χρήμα απο το σπίτι του στην ΕΛΟΚ!)

Σχόλιο: Εδώ ο Ορκωτός Λογιστής επισημαίνει σοβαρές λογιστικές παραβάσεις!

Σχόλιο: Δεν είναι περίεργο που μας λέει τα ίδια και τα ίδια? Μήπως δεν μπορεί να καταπιεί πώς και γίνεται αυτή η εκτεταμένη παρανομία?

Διαπιστώνει και ξαναδιαπιστώνει, λοιπόν, ο Ορκωτός Λογιστής ότι όλες οι συμαλλαγές της ΕΛΟΚ γίνονται εκτός τραπεζικού συστήματος με μετρητά και όχι μόνο αυτό, αλλά διαπιστώνει ότι αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί αφού το ποσό κατάσχεσης είναι πολύ μικρότερο από τα ποσά που μένουν στο Ταμείο της ΕΛΟΚ, πράγμα που αποδεικνύει (και το τονίζει αυτό!) ότι "ΚΑΠΟΙΟΣ" ήθελε εσκεμμένα τη χρήση εξωτραπεζικού συστήματος εισπράξεων-πληρωμών! Και αυτό ο κάποιος ξέρουμε όλοι μας ποιος είναι! Είναι ο Ακατανόμαστος Ελέφαντας στα γραφεία της ΕΛΟΚ για τον οποίο κανένας δεν μιλάει!!!

 

Σχόλιο: Κάτι μου λέει ότι ο Ορκωτός Λογιστής "τα λέει στην πεθερά για να τ' ακούει η νύφη"! Δηλαδή, αναφέρει λεπτομερέστατα πλέον τις παρανομίες της ΕΛΟΚ στις εκθέσεις του για να τις δεί κάποιος από την αντιπολίτευση, τη ΓΓΑ ή κάποιο Δικαστήριο και να τους σταματήσει! Δεν δικαιολογείται αλλιώς το να γράφει ότι η ΕΛΟΚ χρησιμοποιεί προτυπωμένα και προαριθμημένα μπλοκ αποδείξεων πληρωμής και είσπραξης για τα μάτια του κόσμου και όχι ουσίας, αφού δεν παρακολουθούνται ως έντυπα αξιών, ενώ ταυτόχρονα πάνω τους υπάρχουν προτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου, Ταμία και Γραμματέα!!! Δηλαδή, όποιον ήθελε ο Γερόλυμπος τον έβαζε να εισπράττει και να πληρώνει χωρίς να μαθαίνουν τίποτα οι πραγματικά υπεύθυνοι για τα λεφτά Πρόεδρος, Ταμίας και Γραμματέας!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

Σχόλιο: Ακόμα μια κατηγορία μαζικών παρανομιών για τα εισπραχθέντα ποσά, που δεν είναι απόλυτα σαφές σε ποια τσέπη πήγαιναν!

Σχόλιο: Καραμπινάτες πλέον αρπαχτές από τα μέλη του ΔΣ, που έπαιρναν χρήματα από το Ταμείο με όποιες λιανικές αποδείξεις μάζευαν χωρίς κανένα από τα απαραίτητα αιτιολογικά διαδρομών και λόγου μετακίνησης! Η ΕΛΟΚ έπαιρνε εργόσημα στο όνομα του Μπουλούμπαση, ο οποίος είναι χοντρά χωμένος μέσα και θα πληρώσει τα μαλλιοκέφαλά του, ενώ δεν τηρούνταν ούτε οι πλέον απλές φοροτεχνικές διατάξεις!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

Σχόλιο: Και άλλα πολυάριθμα τυπικά και ουσιαστικά λάθη και παραλήψεις στο λογιστικό σύστημα της ΕΛΟΚ με τις τελικές ευχαριστίες του Ορκωτού, που τον πλήρωσαν για να τους πει ότι πάνε για φούντο!!!

 

 Επομένως η ΕΛΟΚ και καθ' όλο το 2017 λειτουργούσε κατά το "Αμαρτωλό ... ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Απεδείχθη, λοιπόν, μέχρι τώρα ότι και για ολόκληρο το 2017 διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος δεν έγινε ποτέ από την Ελεγκτική Επιτροπή με την πρόφαση ότι έγινε από τον Ορκωτό Λογιστή. Ακόμα και αν έγινε από την Ελεγκτική Επιτροπή, αυτός του επαγγελματία Ορκωτού Λογιστή είναι πολύ πιο αξιόπιστος και άρα υπερκαλύπτει όποιον έλεγχο της Ελεγκτικής Επιτροπής!

 

Αλλά ακόμα και αυτός του Ορκωτού Λογιστή Απεδείχθη ότι είναι "συμβουλευτικός και όχι ελεγκτικός" με τιμωρίες και πρόστιμα! Συνεπώς στις Γενικές Συνελεύσεις έγκρισης του απολογισμού παρουσιάστηκαν έλεγχοι-μαϊμού στους αντιπροσώπους των συλλόγων και άρα ολόκληρο τον οικονομικό τζίρο της ΕΛΟΚ τον επωμίζονται τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΟΚ για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα! Το ίδιο έγινε και για όλα τα προηγούμενα χρόνια στην ΕΛΟΚ υπό τον Δικτάτορα Γιώργο Γερόλυμπο!  Οι Ελεγκτικές Επιτροπές ΔΕΝ έκαναν τους τυπικούς ελέγχους ή/και οι Ορκωτοί Λογιστές διενεργούσαν "συμβουλευτικούς ελέγχους" για την λογιστική και μόνο λειτουργία της ΕΛΟΚ! Συνεπώς για όλα τα χρόνια λειτουργίας της ΕΛΟΚ υπό τον Γιώργο Γερόλυμπο έχουμε την εκκρεμότητα των διαχειριστικών και οικονομικών ελέγχων να βαραίνει τα αντίστοιχα Διοικητικά Συμβούλια!!!

 

Και ιδού τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ για το 2017:

 

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Ποντίδα-Γερολύμπου

Γενικ Γραμματέας

στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

Σιαψάλης Νικόλαος

Ειδικός Γραμματέας

 

Γιακουμίδης Ιάκωβος

Έφορος Υλικού

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ


 Ζ - 30/4/2019 - Η Έκθεση του Ορκωτού Λογιστή για το 2018!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Θα δούμε στη συνέχεια την Έκθεση του ορκωτού λογιστή κ. Ιωάννη Μανώλη για το διαχειριστικό έτος 2018 της ΕΛΟΚ, στην οποία επαναλαμβάνονται για τρίτη χρονιά σαφέστερα τα ήδη προηγούμενα συμπεράσματα!!! Τα μέλη όλων των ΔΣ του Γερόλυμπου να ετοιμάζονται να πληρώσουν τα μαλλιοκέφαλά τους ή να έρθουν στο Δικαστήριο να καταθέσουν ότι ο Επίτιμος Πρόεδρος Γιώργος Γερόλυμπος όχι μόνο είχε την απόλυτα πλήρη διοίκηση της ΕΛΟΚ στα χέρια του, αφού ήταν το δικό του μαγαζί, αλλά τους παραμύθιαζε και τους ίδιους και τις γενικές συνελεύσεις ότι δήθεν η "υπό τις διαταγές του" ΕΛΟΚ διαχειριζόταν με ηθική, εντιμότητα και νομιμότητα τα τεράστια οικονομικά της!!!

Σχόλιο: Στα Γενικά ο ορκωτός λογιστής μας εξηγεί ότι η δουλειά που ανέλαβε δεν ήταν "διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος" αλλά "μια απλή "συμβουλευτική εποπτεία" επί των λογιστικών και μόνο της ΕΛΟΚ για "διαπιστώσεις, παρατηρήσεις και προτάσεις προς το ΔΣ της ΕΛΟΚ"!

Σχόλιο: Εδώ ο κ. Μανώλης επαναλαμβάνει ότι από την ΕΛΟΚ του έδωσαν το σύνολο των αποδείξεων Είσπραξης και Πληρωμής, ότι "η έκθεσή του δεν συνιστά Έλεγχο" και ότι η έκθεσή του προορίζεται να βελτιώσει το ΔΣ την ταμειακή διαχείριση της ΕΛΟΚ! Συνεπώς, η Έκθεσή του είναι μόνο "συμβουλευτική" και καθόλου "ελεγκτική"! Το ξεκαθαρίζει αυτό απόλυτα, διότι και ο ίδιος τους έχει καταλάβει τους απατέώνες και θέλει να μη βρεθεί κατηγορούμενος!!!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

Σχόλιο: Το ότι δεν αναφέρει σαφώς ότι δεν είδε πουθενά το Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων αποδεικνύει ότι δεν του έδειξαν τα εκ του νόμου Βιβλία, που είναι υποχρεωμένη να τηρεί η ΕΛΟΚ, και άρα ενισχύεται το ότι ο δήθεν "Έλεγχος από Ορκωτό Λογιστή", που παρουσιάζει ο Γερόλυμπος είναι ... Μαϊμού!!!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Σχόλιο: Και μπαίνουμε στο ψητό! Αναδεικνύεται και για τρίτο έτος το 2018 η παρανομία της φύλαξης υψηλών μετρητών στο Ταμείο! Παράνομα χρησιμοποιούσαν μετρητά στις συναλλαγές τους από το ΔΕΚ 2015 μέχρι το ΝΟΕ 2019, χρονικό διάστημα που ήταν μπλοκαρισμένος ο τραπεζικός λογαριασμός της ΕΛΟΚ!

Σχόλιο: Η παρανομία των υψηλών μετρητών στο Ταμείο είναι μια ανοιχτή πληγή και για όλο το 2018 και ο Ορκωτός Λογιστής το τονίζει διακριτικά μεν, αλλά με έμφαση για όσους καταλαβαίνουν τους όρους! Το υπόλοιπο στον μπλοκαρισμένο λογαριασμό της Τράπεζας άρχισε από τις 68.891 € και μήνα-μήνα, από όσους δεν τους προλάβαιναν να τους τα πάρουν σε μετρητά, μαζεύτηκαν 124.370 €!!!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Σχόλιο: Εδώ ο Ορκωτός Λογιστής αναφέρει τον λόγο για τον οποίο οι εισπράξεις και οι πληρωμές της ΕΛΟΚ γίνονται ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ με μετρητά και έξω από τον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΟΚ και συνιστά την αποδέσμευση του λογαριασμού της ΕΛΟΚ από το μπλοκάρισμα λόγω κατάσχεσής του από τους απολυμένους υπαλλήλους από το 2013 (?) !!! Τονίζει δε ιδιαίτερα τις δύο καραμπινάτες παρανομίες που γίνονται επί χρόνια και δεν έχουν διορθωθεί ακόμα: η μία είναι ότι δεν πρέπει να εισπράττουν και να πληρώνουν με μετρητά και ή δεύτερη ότι τα ποσά πάνω από 500 € πρέπει απαραιτήτως να πληρώνονται μέσω τραπέζης!!!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Σχόλιο: Εδώ ο Ορκωτός Λογιστής, βλέποντας ότι παρά τις συστάσεις του στην Έκθεσή του κατά τον έλεγχο των 2016 και 2017 η ΕΛΟΚ δεν συμμορφώθηκε, αναλύει τις παρανομίες τις ΕΛΟΚ στις χρήσεις μετρητών ανά μήνα και αθροίζει ακόμα και το συνολικό ποσό, που κινήθηκε παράνομα μέσα στο έτος 2018, κοντά στις 260.000 ευρώ!!! Φυσικά η παράκαμψη της χρήσης του τραπεζικού λογαριασμού υποθάλπει τη διακίνηση μαύρου χρήματος, το οποίο κανείς δεν ξέρει σε ποιές τσέπες καταλήγει!!!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

Σχόλιο: Εδώ ο Ορκωτός Λογιστής τους λέει: "Ρε παιδιά τι με βάζετε να κάνω? Και πού ξέρω εγώ τι Ταμείο έχετε εσείς ανά πάσα στιγμή, αφού δεν εισπράττετε και δεν πληρώνετε μέσω τραπέζης? Θα πρέπει να μετρήσω το Ταμείο σας, έστω και τώρα, για να μη διαπράξω και εγώ παρανομίες!"

Και έτσι στις 28/2/2019, δηλαδή τελείως έξω από το διάστημα, που δήθεν ερευνά και ελέγχει, τον φέρνουν στην ΕΛΟΚ να μετρήσει το χρήμα στο χρηματοκιβώτιο, ώστε να συμφωνήσει έστω και μεταχρονολογημένα! (Προηγουμένως βέβαια, είχε φέρει ο Γερόλυμπος το χρήμα απο το σπίτι του στην ΕΛΟΚ!)  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Σχόλιο: Εδώ ο Ορκωτός Λογιστής επισημαίνει σοβαρές λογιστικές παραβάσεις, αλλά και δεύτερο "πρόχειρο" βιβλίο, πράγμα που απαγορεύεται από την Εφορία και για όλες τις επιχειρήσεις κάτι τέτοια αποτελεί απόλυτη απόδειξη φοροδιαφυγής και η Εφορία τους "ρίχνει τα βιβλία"!!!

Σχόλιο: Δεν είναι περίεργο που μας λέει τα ίδια και τα ίδια? Μήπως δεν μπορεί να καταπιεί πώς και γίνεται αυτή η εκτεταμένη παρανομία?

Διαπιστώνει και ξαναδιαπιστώνει, λοιπόν, ο Ορκωτός Λογιστής ότι όλες οι συμαλλαγές της ΕΛΟΚ γίνονται εκτός τραπεζικού συστήματος με μετρητά και όχι μόνο αυτό, αλλά διαπιστώνει ότι αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί αφού το ποσό κατάσχεσης είναι πολύ μικρότερο από τα ποσά που παραμένουν στο Ταμείο της ΕΛΟΚ, πράγμα που αποδεικνύει (και το τονίζει αυτό!) ότι "ΚΑΠΟΙΟΣ" ήθελε εσκεμμένα τη χρήση εξωτραπεζικού συστήματος εισπράξεων-πληρωμών! Και αυτό ο κάποιος ξέρουμε όλοι μας ποιος είναι! Είναι ο Ακατανόμαστος Ελέφαντας στα γραφεία της ΕΛΟΚ για τον οποίο κανένας δεν μιλάει!!!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

 

Σχόλιο: Κάτι μου λέει ότι ο Ορκωτός Λογιστής "τα λέει στην πεθερά για να τ' ακούει η νύφη"! Δηλαδή, αναφέρει λεπτομερέστατα πλέον τις παρανομίες της ΕΛΟΚ στις εκθέσεις του για να τις δει κάποιος από την αντιπολίτευση, τη ΓΓΑ ή κάποιο Δικαστήριο και να τους σταματήσει! Δεν δικαιολογείται αλλιώς το να γράφει ότι η ΕΛΟΚ χρησιμοποιεί προτυπωμένα και προαριθμημένα μπλοκ αποδείξεων πληρωμής και είσπραξης για τα μάτια του κόσμου και όχι ουσίας, αφού δεν παρακολουθούνται ως έντυπα αξιών, ενώ ταυτόχρονα πάνω τους υπάρχουν προτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου, Ταμία και Γραμματέα!!! Δηλαδή, όποιον ήθελε ο Γερόλυμπος τον έβαζε να εισπράττει και να πληρώνει χωρίς να μαθαίνουν τίποτα οι πραγματικά υπεύθυνοι!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Σχόλιο: Ακόμα μια κατηγορία μαζικών παρανομιών για τα εισπραχθέντα ποσά, που δεν είναι απόλυτα σαφές σε ποια τσέπη πήγαιναν!

Σχόλιο: Καραμπινάτες πλέον αρπαχτές από τα μέλη του ΔΣ, που έπαιρναν χρήματα από το Ταμείο με όποιες λιανικές αποδείξεις μάζευαν χωρίς κανένα αιτιολογικό διαδρομών και λόγου μετακίνησης! Η ΕΛΟΚ έπαιρνε εργόσημα στο όνομα του Μπουλούμπαση, ο οποίος είναι χοντρά χωμένος μέσα και θα πληρώσει τα μαλλιοκέφαλά του, ενώ δεν τηρούνταν οι πλέον απλές φοροτεχνικές διατάξεις!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Σχόλιο: Και άλλα πολυάριθμα τυπικά και ουσιαστικά λάθη και παραλήψεις στο λογιστικό σύστημα της ΕΛΟΚ με τις τελικές ευχαριστίες του Ορκωτού (κάτω), που τον πλήρωσαν για να τους πει ότι πάνε για φούντο!!!

Σχόλιο: Καλά κρασιά!!!

 

 Επομένως η ΕΛΟΚ και καθ' όλο το 2018 λειτουργούσε κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Απεδείχθη, λοιπόν, μέχρι τώρα ότι και για ολόκληρο το 2018 διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος δεν έγινε ποτέ από την Ελεγκτική Επιτροπή με την πρόφαση ότι έγινε από τον Ορκωτό Λογιστή. Ακόμα και αν έγινε από την Ελεγκτική Επιτροπή, αυτός του επαγγελματία Ορκωτού Λογιστή είναι πολύ πιο λεπτεμεριακά αξιόπιστος και άρα υπερκαλύπτει όποιον έλεγχο της Ελεγκτικής Επιτροπής!

Αλλά ακόμα και αυτός του Ορκωτού Λογιστή Απεδείχθη ότι είναι "συμβουλευτικός και όχι ελεγκτικός" με τιμωρίες και πρόστιμα! Συνεπώς στις Γενικές Συνελεύσεις έγκρισης του απολογισμού παρουσιάστηκαν έλεγχοι-μαϊμού στους αντιπροσώπους των συλλόγων και άρα ολόκληρο τον οικονομικό τζίρο της ΕΛΟΚ τον επωμίζονται τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΟΚ για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα! Το ίδιο έγινε και για όλα τα προηγούμενα χρόνια στην ΕΛΟΚ υπό τον Δικτάτορα Γιώργο Γερόλυμπο!  Οι Ελεγκτικές Επιτροπές ΔΕΝ έκαναν τους τυπικούς ελέγχους ή/και οι Ορκωτοί Λογιστές διενεργούσαν "συμβουλευτικούς ελέγχους" για την λογιστική και μόνο λειτουργία της ΕΛΟΚ! Συνεπώς για όλα τα χρόνια λειτουργίας της ΕΛΟΚ υπό τον Γιώργο Γερόλυμπο έχουμε την εκκρεμότητα των διαχειριστικών και οικονομικών ελέγχων να βαραίνει τα αντίστοιχα Διοικητικά Συμβούλια!!!

 

Και ιδού τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ για το διάστημα 1/1/2018 έως 21/4/2018 (εκλογές)

και από 21/4/2018 μέχρι 1/12/2018!

 

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Ποντίδα-Γερολύμπου

Γενικ Γραμματέας

στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

Σιαψάλης Νικόλαος

Ειδικός Γραμματέας

 

Γιακουμίδης Ιάκωβος

Έφορος Υλικού

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

 

Την 1/12/2018 παραιτήθηκε ο Μπουλούμπασης από πρόεδρος και ανέλαβε στη θέση του η Ποντίδα-Γερολύμπου έως 31/12/2018:

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

Σιαψάλης Νικόλαος

Ειδικός Γραμματέας

Γιακουμίδης Ιάκωβος

Έφορος Υλικού

 Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Η θητεία αυτού του ΔΣ συνεχίστηκε μέχρι την έκδοση και δημοσίευση της 27/30-1-2020 Απόφασης της Επιτροπής Φίλαθλης Ιδιότητας της Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία απόλυτα αιτιολογημένα τιμώρησε τους κατωτέρω εννέα από αυτούς με στέρηση της φίλαθλης ιδιότητας επί 18 μήνες!

Οι επόμενοι με την τιμωρία της ΕΦΙΠΗΔ πέτυχαν την 30-1-2020 ως "ημερομηνία λήξης" στην είσοδό τους σε αθλητικούς χώρους και θα επανέλθουν μετά από 18 μήνες! Sayonara!!!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ


 Η - 6/10/2020 - Η Έκθεση Ορκωτού Λογιστή για το 2019!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

Θα δούμε στη συνέχεια την Έκθεση του ορκωτού λογιστή κ. Ιωάννη Μανώλη για το διαχειριστικό έτος 2019 της ΕΛΟΚ, στην οποία επαναλαμβάνονται για τέταρτη συνεχή χρονιά σαφέστερα τα ήδη προηγούμενα συμπεράσματα!!! Τα μέλη όλων των ΔΣ του Γερόλυμπου να ετοιμάζονται να πληρώσουν τα μαλλιοκέφαλά τους ή να έρθουν στο Δικαστήριο να καταθέσουν ότι ο Επίτιμος Πρόεδρος Γιώργος Γερόλυμπος όχι μόνο είχε την απόλυτα πλήρη διοίκηση της ΕΛΟΚ στα χέρια του, αφού ήταν το δικό του μαγαζί, αλλά τους παραμύθιαζε και τους ίδιους και τις γενικές συνελεύσεις ότι δήθεν η ΕΛΟΚ διαχειριζόταν με ηθική, εντιμότητα και νομιμότητα τα τεράστια οικονομικά της!!!

Σχόλιο: Στα Γενικά ο ορκωτός λογιστής μας εξηγεί ότι η δουλειά που ανέλαβε δεν ήταν "διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος" αλλά "μια απλή "συμβουλευτική εποπτεία" επί των λογιστικών και μόνο της ΕΛΟΚ για "διαπιστώσεις, παρατηρήσεις και προτάσεις διορθώσεων" προς το ΔΣ της ΕΛΟΚ!

Σχόλιο: Εδώ ο κ. Μανώλης επαναλαμβάνει ότι από την ΕΛΟΚ του έδωσαν το σύνολο των αποδείξεων Είσπραξης και Πληρωμής, ότι "η έκθεσή του δεν συνιστά Έλεγχο" και ότι η έκθεσή του προορίζεται να βελτιώσει το ΔΣ την ταμειακή διαχείριση της ΕΛΟΚ! Συνεπώς, η Έκθεσή του είναι μόνο "συμβουλευτική" και καθόλου "ελεγκτική"! Το ξεκαθαρίζει αυτό απόλυτα, διότι και ο ίδιος τους έχει καταλάβει τους απατεώνες και θέλει να μη βρεθεί κατηγορούμενος!!!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

Σχόλιο: Το ότι δεν αναφέρει σαφώς ότι δεν είδε πουθενά το Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων αποδεικνύει ότι δεν του έδειξαν τα εκ του νόμου Βιβλία, που είναι υποχρεωμένη να τηρεί η ΕΛΟΚ, και άρα ενισχύεται το ότι ο δήθεν "Έλεγχος από Ορκωτό Λογιστή", που παρουσιάζει ο Γερόλυμπος είναι ... Μαϊμού!!!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Σχόλιο: Και μπαίνουμε στο ψητό! Αναδεικνύεται και για τέταρτο έτος το 2019 η παρανομία της διακίνησης και φύλαξης υψηλών μετρητών στο Ταμείο! Εδώ παρατηρούνται ιδιαίτερα μεγάλα ποσά, διότι πήγαν καλά οι "δουλειές"!

Στην αρχή του 2019 το χρήμα ήταν 124.000 € στον λογαριασμό τραπέζης και 36.000 € στο χρηματοκιβώτιο του Γερόλυμπου και στο τέλος του 2019 αυτά έγιναν παράνομα πάντα 108.000 € στον λογαριασμό και 80.000 € στο χρηματοκιβώτιο του Γερόλυμπου!

Κατά τη διάρκεια του 2019 διακινήθηκαν παράνομα 389.000 € σε εισπράξεις και 361.000 € σε πληρωμές!!!

Παράνομα χρησιμοποιούσαν μετρητά στις συναλλαγές τους από το ΔΕΚ 2015 μέχρι το ΝΟΕ 2019, που ήταν μπλοκαρισμένος ο τραπεζικός λογαριασμός της ΕΛΟΚ! 

Σχόλιο: Η παρανομία των υψηλών μετρητών στο Ταμείο είναι μια ανοιχτή πληγή και για όλο το 2019 και ο Ορκωτός Λογιστής το τονίζει, διακριτικά μεν, αλλά με έμφαση για όσους καταλαβαίνουν τους όρους!

Το υπόλοιπο στον μπλοκαρισμένο λογαριασμό της Τράπεζας άρχισε από τις 124.369 € και μήνα-μήνα πάρε-δώσε έμειναν 107.543 €!!! Αλλά οι ως άνω δοσοληψίες αποδεικνύουν ότι ο λογαριασμός λειτουργούσε έστω και υποτυπωδώς και άρα αποδεικνύεται ότι εσκεμμένα δεν τον χρησιμοποιούσαν! (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Σχόλιο: Εδώ ο Ορκωτός Λογιστής αναφέρει το λόγο για τον οποίο οι εισπράξεις και οι πληρωμές της ΕΛΟΚ γίνονται ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ με μετρητά και έξω από τον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΟΚ και συνιστά την αποδέσμευση του λογαριασμού της ΕΛΟΚ από το μπλοκάρισμα λόγω κατάσχεσής του από τους απολυμένους υπαλλήλους από το 2015!!! Τονίζει δε ιδιαίτερα τις δύο καραμπινάτες παρανομίες που γίνονται επί χρόνια και δεν έχουν διορθωθεί ακόμα: η μία είναι ότι δεν πρέπει να εισπράττουν και να πληρώνουν με μετρητά και ή δεύτερη ότι τα ποσά πάνω από 500 € πρέπει απαραιτήτως να εισπράττονται και να πληρώνονται μέσω τραπέζης!!!

Χρησιμοποιούσαν μετρητά στις συναλλαγές τους από το ΔΕΚ 2015 μέχρι το ΝΟΕ 2019, που ήταν μπλοκαρισμένος ο τραπεζικός λογαριασμός της ΕΛΟΚ!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Σχόλιο: Εδώ ο Ορκωτός Λογιστής, βλέποντας ότι παρά τις συστάσεις του στην Έκθεσή του κατά τον έλεγχο των 2016, 2017 και 2018 η ΕΛΟΚ δεν συμμορφώθηκε, αναλύει τις παρανομίες τις ΕΛΟΚ στις χρήσεις μετρητών ανά μήνα και αθροίζει ακόμα και το συνολικά ποσά, που κινήθηκαν παράνομα μέσα στο έτος 2019 κοντά στις 289.000 € σε εισπράξεις και 244.000 € σε πληρωμές!!! Φυσικά η παράκαμψη της χρήσης του τραπεζικού λογαριασμού υποθάλπει τη διακίνηση μαύρου χρήματος, το οποίο κανείς δεν ξέρει σε ποιές τσέπες καταλήγει!!!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

Σχόλιο: Εδώ ο Ορκωτός Λογιστής τους λέει: "Ρε παιδιά τι με βάζετε να κάνω? Και πού ξέρω εγώ τι Ταμείο έχετε εσείς ανά πάσα στιγμή, αφού δεν εισπράττετε και δεν πληρώνετε μέσω τραπέζης? Θα πρέπει να μετρήσω το Ταμείο σας, έστω και τώρα, για να μη διαπράξω και εγώ παρανομίες!"

Και έτσι στις 6/5/2020, δηλαδή τελείως έξω από το διάστημα, που δήθεν ερευνά και ελέγχει, τον φέρνουν στην ΕΛΟΚ να μετρήσει το χρήμα στο χρηματοκιβώτιο, ώστε να συμφωνήσει έστω και μεταχρονολογημένα! (Προηγουμένως βέβαια, είχε φέρει ο Γερόλυμπος το χρήμα απο το σπίτι του στην ΕΛΟΚ!)  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Σχόλιο: Εδώ ο Ορκωτός Λογιστής επισημαίνει σοβαρές λογιστικές παραβάσεις, αλλά και δεύτερο "πρόχειρο" βιβλίο, πράγμα που απαγορεύεται από την Εφορία και για όλες τις επιχειρήσεις κάτι τέτοιο αποτελεί απόλυτη απόδειξη φοροδιαφυγής και η Εφορία τους "ρίχνει τα βιβλία"!!!

Σχόλιο: Δεν είναι περίεργο που μας λέει τα ίδια και τα ίδια? Μήπως δεν μπορεί να καταπιεί πώς και γίνεται αυτή η εκτεταμένη παρανομία? Διαπιστώνει και ξαναδιαπιστώνει, λοιπόν, ο Ορκωτός Λογιστής ότι όλες οι συναλλαγές της ΕΛΟΚ γίνονται εκτός τραπεζικού συστήματος με μετρητά και όχι μόνο αυτό, αλλά διαπιστώνει ότι αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί αφού το ποσό κατάσχεσης είναι πολύ μικρότερο από τα ποσά που μένουν στο Ταμείο της ΕΛΟΚ, πράγμα που αποδεικνύει (και το τονίζει αυτό!) ότι "ΚΑΠΟΙΟΣ" ήθελε εσκεμμένα τη χρήση εξωτραπεζικού συστήματος εισπράξεων-πληρωμών! Και αυτό ο κάποιος ξέρουμε όλοι μας ποιος είναι! Είναι ο Ακατανόμαστος Ελέφαντας στα γραφεία της ΕΛΟΚ για τον οποίο κανένας δεν μιλάει!!!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

 

Σχόλιο: Κάτι μου λέει ότι ο Ορκωτός Λογιστής "τα λέει στην πεθερά για να τ' ακούει η νύφη"! Δηλαδή, αναφέρει λεπτομερέστατα πλέον τις παρανομίες της ΕΛΟΚ στις εκθέσεις του για να τις δεί κάποιος από την αντιπολίτευση, τη ΓΓΑ ή κάποιο Δικαστήριο και να τους σταματήσει! Δεν δικαιολογείται αλλιώς το να γράφει ότι η ΕΛΟΚ χρησιμοποιεί προτυπωμένα και προαριθμημένα μπλοκ αποδείξεων πληρωμής και είσπραξης για τα μάτια του κόσμου και όχι ουσίας, αφού δεν παρακολουθούνται ως έντυπα αξιών, ενώ ταυτόχρονα πάνω τους υπάρχουν προτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου, Ταμία και Γραμματέα!!! Δηλαδή, όποιον ήθελε ο Γερόλυμπος τον έβαζε να εισπράττει και να πληρώνει χωρίς να μαθαίνουν τίποτα οι πραγματικά υπεύθυνοι!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

 

Σχόλιο: Ακόμα μια κατηγορία μαζικών παρανομιών για τα εισπραχθέντα ποσά, που δεν είναι απόλυτα σαφές σε ποια τσέπη πήγαιναν!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Σχόλιο: Εδώ τους υποδεικνύει τι έπρεπε να κάνουν όσον αφορά στις συμμετοχές στις εθνικές αποστολές εξωτερικού, πράγμα που δεν είχε αναδειχθεί από τον Ορκωτό Λογιστή μέχρι τώρα και άρα του κρύβανε!!!  Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

Σχόλιο: Επί τέσσερα χρόνια τις ίδιες υποδείξεις, που ποτέ δεν εισακούστηκαν!

 

Σχόλιο: Οι γνωστές πλέον καραμπινάτες αρπαχτές από τα μέλη του ΔΣ, που έπαιρναν χρήματα από το Ταμείο με όποιες λιανικές αποδείξεις μάζευαν χωρίς κανένα αιτιολογικό διαδρομών και λόγου μετακίνησης! Η ΕΛΟΚ έπαιρνε εργόσημα στο όνομα του Μπουλούμπαση, ο οποίος είναι χοντρά χωμένος μέσα και θα πληρώσει τα μαλλιοκέφαλά του, ενώ δεν τηρούνταν οι πλέον απλές φοροτεχνικές διατάξεις!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

 

Σχόλιο: Και άλλα πολυάριθμα τυπικά και ουσιαστικά λάθη και παραλήψεις στο λογιστικό σύστημα της ΕΛΟΚ με τις τελικές ευχαριστίες του Ορκωτού, που τον πλήρωσαν για να τους πει ότι πάνε για φούντο!!!

Σχόλιο: Οι καταλογισμοί ετοιμάζονται!!!

 

 Επομένως η ΕΛΟΚ και καθ' όλο το 2019 λειτουργούσε κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!  (Έλα στο Δικαστήριο και θα τα πούμε!)

Απεδείχθη, λοιπόν, μέχρι τώρα ότι και για ολόκληρο το 2019 διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος δεν έγινε ποτέ από την Ελεγκτική Επιτροπή με την πρόφαση ότι έγινε από τον Ορκωτό Λογιστή. Ακόμα και αν έγινε από την Ελεγκτική Επιτροπή, αυτός του επαγγελματία Ορκωτού Λογιστή είναι πολύ πιο αξιόπιστος και άρα υπερισχύει και υπερκαλύπτει όποιον άλλο έλεγχο της Ελεγκτικής Επιτροπής!

Αλλά ακόμα και αυτός του Ορκωτού Λογιστή Απεδείχθη ότι είναι "συμβουλευτικός και όχι ελεγκτικός" με τιμωρίες και πρόστιμα! Συνεπώς στις Γενικές Συνελεύσεις έγκρισης του απολογισμού παρουσιάστηκαν έλεγχοι-μαϊμού Ορκωτών Λογιστών στους αντιπροσώπους των συλλόγων και άρα ολόκληρο τον οικονομικό τζίρο της ΕΛΟΚ τον επωμίζονται τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΟΚ για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα! Το ίδιο έγινε και για όλα τα προηγούμενα χρόνια στην ΕΛΟΚ υπό τον Δικτάτορα Γιώργο Γερόλυμπο!  Οι Ελεγκτικές Επιτροπές ΔΕΝ έκαναν τους τυπικούς ελέγχους ή/και οι Ορκωτοί Λογιστές διενεργούσαν "συμβουλευτικούς ελέγχους" για την λογιστική και μόνο λειτουργία της ΕΛΟΚ! Συνεπώς για όλα τα χρόνια λειτουργίας της ΕΛΟΚ υπό τον Γιώργο Γερόλυμπο έχουμε την εκκρεμότητα των διαχειριστικών και οικονομικών ελέγχων να βαραίνει τα αντίστοιχα Διοικητικά Συμβούλια!!!

 

Και ιδού τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ για το διάστημα 1/1/2019 έως 31/12/2019

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

Σιαψάλης Νικόλαος

Ειδικός Γραμματέας

Γιακουμίδης Ιάκωβος

Έφορος Υλικού

(Πιθανόν ενδιάμεσα να άλλαξαν ένα-δύο απλά μέλη!) Πάντα κατά το "Αμαρτωλό ... Μοντέλο Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"!

 

Η θητεία αυτού του ΔΣ συνεχίστηκε μέχρι την έκδοση και δημοσίευση της 27/30-1-2020 Απόφασης της Επιτροπής Φίλαθλης Ιδιότητας της Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία απόλυτα αιτιολογημένα τιμώρησε τους κατωτέρω εννέα από αυτούς με στέρηση της φίλαθλης ιδιότητας επί 18 μήνες!

Οι επόμενοι με την τιμωρία της ΕΦΙΠΗΔ πέτυχαν την 30-1-2020 ως "ημερομηνία λήξης" στην είσοδό τους σε αθλητικούς χώρους και θα επανέλθουν μετά από 18 μήνες! Sayonara!!!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

Τελείωσε εδώ και η Ανάλυση της Έκθεσης Ελέγχου της ΕΛΟΚ για το 2019 από τον Ορκωτό Λογιστή κ. Ιωάννη Μανώλη, ο οποίος ήταν επιλογή του Γιώργου Γερόλυμπου! Αυτή η Έκθεση Ελέγχου κατέληξε σε ορισμένα συμπεράσματα για την παράνομη λειτουργία της ΕΛΟΚ!

Από την προεργασία του επόμενου άρθρου μας, που αφορά στην Ανάλυση των Εκθέσεων Ελέγχου της ΕΛΟΚ για το 2019 και επόμενα έτη από τον Ορκωτό Λογιστή Γεώργιο Νίκου επιλογής της Διοίκησης Σιετή, παρατηρήσαμε, όπως και θα εκθέσουμε στο επόμενο άρθρο μας, ότι τα συμπεράσμα για το 2019 είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά του Ορκωτού Λογιστή επιλογής Γερόλυμπου!

Δηλαδή, στα συμπεράσματα για πολλαπλά παράνομη λειτουργία της ΕΛΟΚ στα Οικονομικά της κατά το 2019 οι δύο εκθέσεις ταυτίζονται! Επομένως, μια κατηγορία του Γιώργου Γερόλυμπου ότι ο Θανάσης Φυλακτός κατηύθυνε τον δικό του Ορκωτό Λογιστή να διαγνώσει ανύπαρκτα παραπτώματα της παλιάς διοίκησης δεν ευσταθεί ούτε κατ' ελάχιστον!


Θ – Τα Τελικά Συμπεράσματα από τους ελέγχους των οικονομικών για τα έτη 2016-2017-2018-2019 στην ΕΛΟΚ από τον Ορκωτό Λογιστή επιλογής Γερόλυμπου!  (Ενότητες)

 Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 

1 - Όπως δηλώνει ο Ορκωτός Λογιστής και στις τέσσερις εκθέσεις του πολλές φορές, αυτές «δεν είναι ελεγκτικές» με σκοπό τον εντοπισμό παραβάσεων και επιβολή προστίμων, αλλά είναι «φιλικά συμβουλευτικές» για την ανάδειξη λαθών και τη διόρθωσή τους χωρίς ούτε καν μια επίπληξη!!!

2 – Σαφώς ο Ορκωτός Λογιστής δεν αναφέρει πουθενά ότι έλεγξε το Βιβλίο των Περιουσιακών Στοιχείων της ΕΛΟΚ, ώστε εκ των εγγραφών του να προσδιορίζεται η περιουσία της ΕΛΟΚ, οι αποσβέσεις της ανά έτος και το τι έχει στις αποθήκες της! Αυτό έγινε προφανώς με επέμβαση Γερόλυμπου (κανένας άλλος δεν ξέρει να το κάνει!) και συνιστά συμμετοχή του Ορκωτού Λογιστή στην απόκρυψη οικονομικών στοιχείων της ΕΛΟΚ!

3 – Αναδεικνύεται πολλαπλά ο εσκεμμένος παροπλισμός του τραπεζικού λογαριασμού της ΕΛΟΚ και η κατά κόρον χρήση των μετρητών, ενώ αυτό μπορούσε να αποφευχθεί με τη δέσμευση του συγκεκριμένου ποσού κατάσχεσης των 61.000 € στο λογαριασμό και χρήση των υπολοίπων, που θα το ξεπερνούσαν, για τις εισπράξεις και πληρωμές της ΕΛΟΚ, πράγμα που αποδεικνύει εγκληματική ανάμιξη του ΔΣ ή μελών του ή του ενός … Δικτάτορα! Σημειώνεται εδώ ότι μόνο κατά το 2019 διακινήθηκαν παράνομα 389.000 € σε εισπράξεις και 361.000 € σε πληρωμές και η όλη κατάσταση αποδεικνύει την ύπαρξη Εγκληματικής Συμμορίας για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, διότι για να γίνουν όλες αυτές οι πράξεις είχαν ειδοποιηθεί όλοι οι σύλλογοι να πληρώνουν μετρητά και όλοι οι προμηθευτές να πληρώνονται σε μετρητά!!!

4 – Οι παράνομες εισπράξεις και πληρωμές ποσών άνω των 500 € με μετρητά αποτελούν οικονομικό έγκλημα απόλυτα συνδεδεμένο με το προηγούμενο και αποτελούν καραμπινάτη παρανομία βάσει των εγκυκλίων του Υπουργείου Οικονομικών!!!

5 – Η εκτός της ελεγχόμενης χρήσης του 2019 μέτρηση των μετρητών του Ταμείου την 6/5/2020 δεν δίνει καμιά αξιοπιστία για τα μετρητά, που διακινήθηκαν μέσα ή έξω από το Ταμείο κατά το 2019 και άρα είναι τελείως άχρηστη!

6 – Η ύπαρξη «Μικρού Ταμείου» και «Κεντρικού Χρηματοκιβωτίου»!!! Έεεε! Αυτό κι αν είναι φορολογική παράβαση, που αποδεικνύει αυτόνομα τη διακίνηση μαύρου χρήματος και η Εφορία «ρίχνει τα βιβλία» σε όλες τις επιχειρήσεις!!!

7 – Όλα τα ανωτέρω αποδεικνύουν ότι ΚΑΠΟΙΟΣ συντηρούσε εσκεμμένα αυτή την παράνομη κατάσταση στην ΕΛΟΚ και προφανώς είναι ο ίδιος που κρατούσε στα χέρια του τις εισπράξεις από όλες τις πηγές μετρητών της ΕΛΟΚ και γενικά όλο το εκτός τραπεζικού λογαριασμού «καυτό χρήμα»!!!

8 – Ο Ορκωτός Λογιστής διαπιστώνει ότι η ΕΛΟΚ χρησιμοποιεί προτυπωμένα και προαριθμημένα μπλοκ εισπράξεων με προτυπωμένες τις υπογραφές Προέδρου, Γραμματέα και Ταμία  και άρα εισπράττει ο οποιοσδήποτε χωρίς την ενημέρωση των εκ του νόμου αρμοδίων και υπευθύνων!!! Παράβαση του νόμου καρα-καραμπινάτη!!!

9 – Ο Ορκωτός Λογιστής βρίσκει φοροτεχνικές παρανομίες στις ταμειακές καλύψεις των αποστολών εξωτερικού!

10 – Τα μέλη του ΔΣ έπαιρναν υπέρογκα οδοιπορικά με τυχάρπαστες λιανικές αποδείξεις χωρίς να καταγράφεται και να αποδεικνύεται  η υποχρέωση της ΕΛΟΚ να τους τα πληρώνει!!!

11 – Σε όλα τα ανωτέρω συγκεκριμένα και ήδη αποδεδειγμένα προστίθενται και τα γενικώς γνωστά:

1.  Οι ανωτέρω εκθέσεις του Ορκωτού Λογιστή για τα έτη 2016-2017-2018-2019, οι οποίες στην ουσία κάθε άλλο παρά απαλλάσσουν το ΔΣ από πάσης ευθύνης, χρησιμοποιήθηκαν ως αναφορά εντυπωσιασμού προς τα μέλη του εκάστοτε ΔΣ εξαπατώντας αυτά και προς το σύνολο των συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ κατά τις γενικές συνελεύσεις των ανωτέρω ετών, χωρίς να διαβαστούν προσεκτικά, παρακάμπτο­ντας και ακυρώνοντας την καθιερωμένη Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής! Επομένως, εφόσον υποδεικνύουν καραμπι­νάτες παρανομίες χρησιμοποιήθηκαν για να εξαπατήσουν τους συλλόγους και να υποκλέψουν την απαλλαγή του ΔΣ από πάσης ευθύνης!

2 - Οι ανωτέρω εκθέσεις του Ορκωτού Λογιστή για τα έτη 2016-2017-2018-2019, οι οποίες ΔΕΝ απαλλάσσουν το ΔΣ από πάσης ευθύνης, χρησιμοποιήθηκαν για να παραπλανήσουν τους δικαστές με τη μέθοδο του εντυπωσιασμού σε κάθε δικαστήριο που υποβλήθηκαν και ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ επισταμένως από τους Δικαστές! Άρα ο Γερόλυμπος, που τις χρησιμοποίησε εξαπατούσε συστηματικά τα δικαστήρια!!!

3 - Οι αποδεικνυόμενη λειτουργία των Οικονομικών και του Ταμείου της ΕΛΟΚ για τα ανωτέρω τέσσερα έτη δεν αφορά μόνον αυτά, αλλά και όλα τα έτη από την ανάδειξη Γιώργου Γερόλυμπου σε Δικτάτορα της ΕΛΟΚ από το 1995!!!

4 - Απόδειξη για το προηγούμενο αποτελούν:

α) η ανάθεση των Γ΄ κατηγορίας λογιστικών της ΕΛΟΚ στον Λογιστή των επιχειρήσεων του Γερόλυμπου (δικό του άνθρωπο!) από το 1995 μέχρι σήμερα,

β) η υπογραφές των οικονομικών στις συνεδριάσεις του ΔΣ από τα μέλη του ΔΣ πάνω στις εκτυπώσεις των λογιστικών φύλλων των Γ΄ κατηγορίας βιβλίων από το 1995, ενώ είχαν μεσάνυχτα από οικονομικά, ώστε να κατανοούν τι υπογράφουν, και

γ) η απόλυση των πέντε παλαιών υπαλλήλων της ΕΛΟΚ το 2012 με απώτερο σκοπό την «απόκρουση» του ελέγχου της ΕΛΟΚ από την ΓΓΑ, πράγμα που εκ του νόμου τελικά ΔΕΝ αποφεύγεται!!!

5 – Τέλος, όλοι γνωρίζουν σε ποιου ανθρώπου τα χέρια κατέληγαν όλες οι εισπράξεις από συμμετοχές σε αγώνες, από εξετάσεις Κύου και Νταν, από συνδρομές συλλόγων, από συμμετοχές σε αποστολές του εξωτερικού, από σεμινάρια διαιτησίας, διαιτητών και εκπαιδευτών και από όποια άλλη πηγή εσόδων της ΕΛΟΚ! Ο «Γενικός αυτός Εισπράκτορας», που έπαιρνε τα λεφτά στα χέρια του και τα φύλαγε στο σπίτι του, δεν ήταν κανένα από τα μέλη των ανανεούμενων κάθε τόσο ΔΣ, αλλά ήταν αναντίρρητα ο «Ένας, Σταθερός και Αμετάβλητος» όλα αυτά τα χρόνια από το 1995 μέχρι σήμερα αρχικά Πρόεδρος της ΕΛΟΚ μέχρι το 2002 και Επίτιμος Πρόεδρος αυτής από το 2002 μέχρι σήμερα Γιώργος Γερόλυμπος!!!


Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα!

Και μάλιστα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

 

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

 

Στο τέλος του 2021 οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ σχημάτιζαν αυτόν τον Πίνακα Μητρώου Μελών της ΕΛΟΚ με κλικ στον τίτλο ή στην εικόνα:

 

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

Επομένως, η Νέα Διοίκηση της ΕΛΟΚ εξαπατά ασύστολα αθλητές και προπονητές (έναντι χρηματικών ποσών) με βαθμούς Νταν-μαϊμού διευρύνοντας την πυραμίδα της απάτης των Νταν-μαϊμού των Παλαιών Διοικήσεων! Η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει κανένα από τους βαθμούς Νταν-μαϊμού της ΕΛΟΚ, οι οποίοι δεν έχουν άλλωστε καμιά πραγματική υπόσταση, διότι το καράτε της ΕΛΟΚ είναι ΜΟΝΟ αγωνιστικό και ΟΧΙ παραδοσιακό!

Παλιά και Νέα "υψηλά" Νταν-μαϊμού της Νέας Διοίκησης της ΕΛΟΚ από 1/6/2021 μέχρι 31/12/2021.

 

Παράνομα και Άκυρα τα Νταν, που δίνει η ΕΛΟΚ!

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

DAN

ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΠΙΛ

12

ΣΙΕΤΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

11

ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

8

ΟΟΤΑΚΕ

ΤΕΤΣΟΥΟ

8

ΠΑΣΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

8

ΣΑΝΙΩΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

8

ΓΚΑΖΙ

ΚΕΙΒΑΝ

7

ΓΚΟΥΒΟΥΣΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ

7

ΖΑΡΟΥΧΛΙΩΤΗΣ

ΝΙΚΗΤΑΣ

7

ΚΑΖΑΚΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

7

ΚΑΝΕΛΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

7

ΚΟΣΜΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7

ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ

ΑΡΗΣ

7

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7

ΛΙΒΑΝΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

7

ΜΠΙΚΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7

ΝΙΚΗΤΑΡΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

7

ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

7

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

7

ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

7

ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥ ΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

7

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ

ΜΑΞΙΜΟΣ

7

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

6

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

6

ΓΚΟΛΙΑΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

6

ΔΑΦΝΗΣ-ΠΙΠΙΝΗΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

6

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

6

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

6

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

6

ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ

ΛΗΟ

6

ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ

ΤΙΜΟΛΕΩΝ

6

ΚΟΥΦΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

6

ΛΑΜΠΙΡΗ

ΕΛΕΝΗ

6

ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

6

ΜΑΣΤΡΑΠΠΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ

6

ΜΠΕΣΣΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

6

ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

6

ΞΗΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

6

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ

6

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

6

ΠΕΛΕΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

6

ΣΙΓΑΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6

ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6

ΣΤΑΥΡΟΠΙΕΡΡΑΚΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ

6

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

6

ΤΣΑΚΑΤΑΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

6

ΦΥΛΑΚΤΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

6

ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

6

ΧΡΗΣΤΟΥ

ΗΛΙΑΣ

7

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

5

ΑΝΔΡΕΣΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

5

ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

5

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΚΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

5

ΓΙΔΑΚΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΓΚΑΤΖΙΑ

ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ

5

ΓΚΟΡΓΚΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

5

ΓΡΗΓΟΡΕΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

5

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5

ΔΕΡΒΙΣΗΣ

ΘΩΜΑΣ

5

ΔΗΜΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

5

ΔΟΥΚΛΙΑ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ

5

ΔΟΥΜΠΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΖΑΓΓΑΝΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5

ΖΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΖΑΜΠΛΑΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5

ΚΑΚΟΤΑΡΙΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

5

ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

5

ΚΑΠΕΜΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΚΑΡΑΒΙΝΟΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

5

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

5

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

5

ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ

ΜΑΡΙΑ

5

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΚΑΡΛΑΤΗΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΚΑΤΡΟΥΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5

ΚΕΒΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

5

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

DAN

ΛΙΟΝΤΗ

ΙΟΥΛΙΑ

5

ΜΕΛΕΤΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΜΕΡΜΥΓΚΟΥΣΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ

5

ΜΟΥΣΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

5

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΙΝΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

5

ΜΠΟΚΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

5

ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

5

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΣΗΦ

5

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ

5

ΠΕΡΔΙΚΟΜΑΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

5

ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ-ΖΑΜΠΙΑ

5

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ

5

ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

5

ΤΑΣΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΤΖΑΦΕΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

5

ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

5

ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΤΣΙΤΣΙΓΚΡΩΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5

ΦΟΥΡΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

5

ΧΟΥΡΔΑΚΗ

ΑΝΝΑ

5

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ

5

ΧΡΥΣΙ ΚΟΠΟΥ ΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ

5

ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

5

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

4

ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4

ΒΟΥΡΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

4

ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

4

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

4

ΗΛΙΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

4

ΙΑΤΡΙΔΗΣ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ

4

ΚΑΤΣΑΡΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4

ΚΑΤΣΙΑΒΑΡΑΣ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

4

ΚΟΤΤΑΣ

ΕΥΡΙΒΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

4

ΛΕΚΑΚΟΣ

ΝΕΟΦΥΤΟΣ

4

ΛΥΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4

ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

ΜΠΑΣΟΥΚΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

4

ΜΠΙΜΠΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

4

ΜΠΟΥΡΝΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

4

ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

4

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΑΝΝΑ

4

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΟΦΙΑ

4

ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

4

ΤΡΕΖΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ

ΣΟΦΟΚΛΗΣ

4

ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

4

ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

4

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ

4

ΑΛΕΥΡΑΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

3

ΑΛΜΠΑΝ

ΑΣΛΑΝΙ

3

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

3

ΑΠΑΤΖΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

3

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3

ΓΟΝΑΛΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ

3

ΔΕΡΜΑΤΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

3

ΖΑΝΚΟΒΙΤΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

3

ΚΑΙΡΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

3

ΚΟΚΟΖΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

3

ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3

ΚΟΤΤΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ

3

ΚΟΥΖΕΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3

ΚΡΕΜΜΥΔΑ

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

3

ΚΡΟΚΙΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

3

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΑΡΓΥΡΙΟΣ

3

ΛΙΩΤΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

3

ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ

3

ΜΑΥΡΟΥΔΗ

ΧΡΥΣΗ

3

ΜΠΑΛΑΝΙΚΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3

ΜΠΟΡΟΥ

ΣΟΦΙΑ

3

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΑ

3

ΠΑΠΑΜΗΤΡΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΣ

3

ΠΑΠΑΣΥΦΑΚΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

3

ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

3

ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

3

ΡΕΓΚΛΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

3

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΜΑΡΙΟΣ-ΖΗΣΗΣ

3

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ

3

ΤΡΑΝΙΔΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

3

ΚΟΤΣΙΡΗ

ΕΛΕΝΑ

2

     

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .