karate.gr:  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

Δημοσίευση:  Σεπτέμβριος 2022.

Αρχική,   Επικαιρότητα  Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Αυγενάκης κατ’ όνομα, αλλά Μεσαχυχτάκης στην πραγματικότητα, διότι πήγε στη ΓΓΑ δήθεν για να φέρει την Αυγή, αλλά τελικά διατηρεί τα Μεσάνυχτα, που ήταν βυθισμένη από πάντα!

 Μεσανυχτάκη, οι ευνοούμενοί σου Α-Σιετής & Σία

 έχουν βουλιάξει στην παρανομία την Ομοσπονδία Καράτε!

 Το «βυθισμένη από πάντα» αποδεικνύεται από τα μέιλς του karate.gr (κλικ) προς ΓΓΑ και υπουργεία το 2014 και την έρευνα και ανακλήσεις (κλικ) της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης από 9 ομοσπονδίες-μαϊμούδες στο τέλος του 2014, πράγμα που δεν έγινε ποτέ πριν και ποτέ μετά!

 

27 Νταν ΕΛΟΚ

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης!

 Συλλυπητήρια! - Ελαφρύ το χώμα, που τον σκεπάζει!

 Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!!!


Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Α – Σχετικά με την Απάτη των ΝΤΑΝ της ΕΛΟΚ!

 Β - Επεισόδια σε προηγούμενα άρθρα, που μπορεί να έχετε χάσει! (με κλικ πάτε εκεί)

 Γ - ΕΛΟΚαραηλιθίων - Φυλακτός - Σιετής - Μητρόπουλος!

 Δ - Σεμινάριο Διαιτησίας - Διαιτητές - Επιτροπές!

Ε - 12/9/2022 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 29/92022!

 Ζ - Κατέστρεψε τον Αθλητισμό το Μητρώο του Αυγενάκη!

 Η - Ρεβανσισμός - Εκδικητικότητα - Ηλιθιότητα - Κατινισμός!

 Δρακόπουλος - Παπαδημητρίου - Τζάνος - Σιταράς!

 Θ - Οι 25ετείς παρανομίες της ΕΛΟΚ από τις Εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών μέχρι τις παρανομίες της σημερινής Διοίκησης Σιετή!

 M A K I W A R A .


 Α – Σχετικά με την Απάτη των ΝΤΑΝ της ΕΛΟΚ!  (Ενότητες)

 

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού που δίνουν, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 ολόκληρα χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

Για τους Φαραώ του Καράτε και τις Πυραμίδες των Ψευτο-Νταν διαβάστε και το προηγούμενο άρθρο μας !

10/7/2022-Πυραμίδες Νταν με ... Τούβλα! Οι Shihan του Shitoryu! Ανασυντάσσεται το Shotokan! Οι Συμμορίες χειραγώγησης της ΕΛΟΚ! Επιτροπές και Πειθαρχικό. Σχολή Προπονητών και Παρανομίες ΕΛΟΚ!

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!


 Β - Επεισόδια σε προηγούμενα άρθρα, που μπορεί να έχετε χάσει! (με κλικ πάτε εκεί)  (Ενότητες)

26/5/22 - Μαϊμούδες σύλλογοι στην ΕΛΟΚ-Μαϊμού των Α-Σιετή και Αυγενάκη!

26/5/22 - Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και οι κρυφές τους αποφάσεις!

12/6/22 – Οι Πυραμίδες της Γκίζας με Ογκόλιθους και οι Πυραμίδες των ... Φαραώ Απατεώνων των Νταν με ... Τούβλα!!!

12/6/22 – Shito-ryu Karate-do: Πελέκης - Ζεύκης - Iwata!

20/7/22 - Α-Σιετής: το "καθαρό πρόσωπο" και η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης!

31/7/22 – "Χωριάτικη Σαλάτα" τα Οικονομικά της ΕΛΟΚ στα Πρακτικά ΔΣ από τον Ταμία Θανάση Φυλακτό!


 Γ - ΕΛΟΚαραηλιθίων - Φυλακτός - Σιετής - Μητρόπουλος!  (Ενότητες)

Κάθε μέρα και πιο βαθιά χώνεται στις παρανομίες η ΕΛΟΚ, η οποία αντιμετωπίζει τις ειρωνείες των οπαδών του Ακατανόμαστου Ελέφαντα, οι οποίες παίζουν δήθεν ρόλο αντιπολίτευσης, αλλά και με υποστήριξη και από τους συλλόγους και από τη ΓΓΑ!!! Για παράδειγμα τις επόμενες αναρτήσεις του Μάριου Σιταρά στο Facebook:

 

"Marios Sitaras,  31 Ιουλίου  · 

Άντε και περαστικά σας….. Τώρα η Κραβαριτοπαρεα βάζει πλώρη για νέες περιπέτειες…..Ο Άρης δεν ήταν Πυγμάχος?
Ευκαιρία τώρα που ο Γερολυμπος είναι Γ.Γ της I.Β.A (για όσους δεν ξέρουν τι σημαίνει I.B.A «Παγκόσμια Ομοσπονδία Πυγμαχίας» με 200 χώρες μέλη) οι σύλλογοι της ΕΛ.Ο.Κ να ασχοληθούν με την Πυγμαχία ως γνωστοί του Γερόλυμπου και λάτρεις αυτού. Παλαιοί και νέοι. Ξέρουν αυτοί και τους τρόπους και τα κατατόπια ως γνήσιοι οσφυοκάμπτες!!!!

Συγχαρητήρια στον κο Γερόλυμπο. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!!! Και ο Γερόλυμπος είναι απόδειξη αυτού!!! Εσείς οι υπόλοιποι φτωχοί νου και πνεύματος μείνετε με την ψωροκώσταινα…..

Ά, ρε persona no grata του ελληνικού αθλητισμού πλάκες που τους κάνεις…..κάποιοι ήδη έχουν αρχίσει και σε μνημονεύουν…. Όταν είχες πει την προφητική σου πρόταση «όποιος θέλει να πάρει το καράτε αλλά προς θεού όχι η Κραβαριτοπαρέα» ή κλειστό δια τεχνικούς λόγους!
Έχει μεγάλη πλάκα η ζωή…..

Να είσαι καλά Γιώργο, όπου και αν είσαι γιατί με το σημερινό μου έφτιαξες όλο το καλοκαίρι ασχέτως αν η Κραβαριτοπαρεα προσπαθεί να μου το χαλάσει εναγωνίως…"

 

karate.gr: Από ότι βλέπετε, οι φανατικοί οπαδοί δεν χάθηκαν! Υπάρχουν και κάνουν την πάπια Πεκίνου! Ο Αθλητικός Εγκληματίας είναι για μερικούς ... η Νεράιδα των Ονείρων τους!!! Και το δεύτερο επαληθεύει τις δημοσιεύσεις μας: η Κραββαριτοπαρέα ήταν  το πρώτο πολυεργαλείο του Γερόλυμπου παραμένοντας πάντα πολυεργαλείο για τον εαυτό της!

 

Ακόμα και η λειτουργία της ΕΛΟΚ διατηρεί τους κανόνες αυταρχισμού των διοικήσηεων Γερόλυμπου:

 

Marios Sitaras,  2 Σεπτεμβρίου στις 11:57 π.μ.  · 

Αγαπητέ κε Πρόεδρε, αξιότιμα μέλη του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ.

Έχω αποστείλει τρεις αναφορές - καταγγελίες με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις 24-26-29/8/2022 και έχω ζητήσει να μου αποσταλθούν αντίστοιχα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο οι αριθμοί πρωτοκόλλησης τους από την γραμματεία της ΕΛ.Ο.Κ.

Προσπαθώ να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με την ΕΛ.Ο.Κ εδώ και τρεις ημέρες αναζητώντας τον λόγο κωλυσιεργίας στο γιατί έως και σήμερα δεν μου έχουν αποσταλθεί οι αριθμοί πρωτοκόλλου.

Σήμερα κατόρθωσα να επικοινωνήσω και η απάντηση που έλαβα από την εργαζομένη προφορικά ήταν ότι δεν μπορεί να μου δώσει αριθμό πρωτοκόλλου σε εισερχόμενο έγγραφο γιατί δεν έχει λάβει την αντίστοιχη άδεια από τον Γ.Γ της ΕΛ.Ο.Κ και δεν μπορεί να πράξει τίποτα αν δεν λάβει την άδεια του.

Κατόπιν τούτου είμαι υποχρεωμένος όπως αναφέρω - καταγγείλω τα κάτωθι στην εποπτεύουσα αρχή της ΕΛ.Ο.Κ, την Γ.Γ.Α και σε κάθε άλλη αρμόδια αρχή για την ως άνω απαράδεκτη πρακτική διότι η ΕΛ.Ο.Κ είναι υποχρεωμένη εκ του νόμου να δίνει αριθμό πρωτοκόλλου σε κάθε εισερχόμενο έγγραφο που λαμβάνει και να το παραδίδει άμεσα είτε εις χείρας είτε με αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον αποστολέα του εγγράφου χωρίς να απαιτείται ειδική άδεια από εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ και συγκεκριμένα του Γ.Γ της ΕΛ.Ο.Κ.

Με εκτίμηση,

Μάριος Σιταράς

Το παρών εστάλη σήμερα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο info@elok.gr

 

karate.gr: Μιλάμε για μονίμως εγκατεστημένο φασισμό στην ΕΛΟΚ! Σε κάθε υπηρεσία όταν καταθέτεις ένα έγγραφο στο πρωτόκολλό της παίρνεις επί τόπου και τον αριθμό πρωτοκόλου του εγγράφου χωρίς να ερωτηθεί κανένας! Στην ΕΛΟΚ αφέντης είναι ο Κώστας Μητρόπουλος, που έχει πλέον καβαλήσει την ... καλαμιά ολόκληρη!

 

Marios Sitaras,  10 Σεπτεμβρίου στις 5:27 μ.μ.  · 

Οι Σιετής, Φυλακτός, Μητρόπουλος, Κραβαρίτης ως γνήσιοι εκφραστές του ολοκληρωτισμού μεταχειριζόμενοι αντίστοιχες πρακτικές στην ΕΛ.Ο.Κ αποφάσισαν (χωρίς να ενημερώσουν το Δ.Σ για άλλη μια φορά) να μπλοκάρουν όλα τα σχόλια στην επίσημη σελίδα που διατηρεί η ΕΛ.Ο.Κ στο Facebook….. Η κατευθυνόμενη ενημέρωση που αποφάσισαν χωρις περιθώριο αντιλόγου και ελευθερίας έκφρασης είναι το κυρίαρχο συστατικό που συναντάμε σε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ αντιβαίνοντας κάθε έννοια χρηστής και δημοκρατικής λειτουργίας ……Ένα το κρατούμενο…..

Την Δευτέρα 11/09/2022 στις 21.00 έχει Δ.Σ η ΕΛ.Ο.Κ ….. Μήπως πλέον τα μέλη του Δ.Σ πρέπει να ορθώσουν ανάστημα σε όσα συμβαίνουν και παρατηρούμε εντός της ΕΛ.Ο.Κ τα οποία έχουν καταγγελθεί αναμένοντας οι σύλλογοι να ασκήσουν τα καθήκοντα τους για τα οποία τους εκλέξαν!!!

Η Γνωστή Τριπλέτα Κραβαρίτης, Φυλακτός, Μητρόπουλος καθορίζει, αποφασίζει, εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία εξυπηρετώντας δικά τους συμφέροντα, χωρίς να λαμβάνει υπόψη το Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ και την τήρηση της Νομιμότητας…Δύο τα κρατούμενα….

Η Εκτελεστική Επιτροπή έχει αντικαταστάτησει επί του όλου το Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ καταπατώντας κάθε έννοια του Καταστατικού και του Νόμου!!! ( Αφιερώνω την παρακάτω φωτογραφία που είναι απόσπασμα του Καταστατικού μας και μιλάει επ ακριβώς για την Ε.Ε)

Βάση του καταστατικού η Ε.Ε μπορεί να πάρει απόφαση για κάθε τρέχουσα περίπτωση …..

Ποια η «τρέχουσα περίπτωση» των παρακάτω αδυνατώ να καταλάβω….

Είναι «Τρέχουσα Περίπτωση» η διοργανώση αγώνων ή η διοργάνωση camp ή η διοργάνωση σεμιναρίου διαιτησίας ώστε να παρακαμφθεί και εν άγνοια και ερήμην του Δ.Σ και ειδικά σε ότι αφορά την τήρηση του Νόμου και Οικονομικές Αποφάσεις μεγάλης αξίας η Ε.Ε να αποφασίσει αντί αυτού….. Οφείλω να παρατηρήσω πάντως ότι η Ε.Ε είναι όντως μεγάλη ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ….. Τρία τα κρατούμενα….

Οι εισηγήσεις για τα θέματα που θα συζητηθούν στο Δ.Σ στις 11-9-2022 από την Ε.Ε θα σταλθούν σήμερα το αργότερο ή θα τις στείλουν 10 λεπτά πριν το Δ.Σ παραβαίνοντας κάθε έννοια νόμιμης λειτουργίας ενός Δ.Σ…… Τέσσερα τα κρατούμενα….

Το κερασάκι στην τούρτα, ο Γ.Γ της ΕΛ.Ο.Κ Μητρόπουλος χρεώνει ανανέωση δελτίου και επανέκδοση δελτίου σε αίτημα συλλόγου για αντικατάσταση παλαιού δελτίου με νέο όταν βάσει του αθλητικού νόμου είναι Δωρεάν. Το κυριότερο προτρέπει τον σύλλογο να προσέχει και να τηρεί την νομιμότητα για να μην έχει πρόβλημα!!!

Τώρα ποιος έχει το πρόβλημα είναι ηλίου φαεινότερο.

Εκφράσεις, ένα το κρατούμενο (δύο τα κρατούμενα κλπ): για να τονίσουμε και να καταχωρίσουμε, στη διάρκεια μιας ανάλυσης κάποιο στοιχείο σαν σημαντικό.

Έχουμε 4 κρατούμενα και ένα κερασάκι στην Τούρτα…

Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ στην ανωτέρω ανάλυση συνυπολογίζοντας όλα τα κρατούμενα (4) καθώς και το κερασάκι είναι ποια θα είναι η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ των Μελών του Δ.Σ.

Ανάληψη των Ευθυνών τους έναντι των συλλόγων και απαίτηση της τήρησης της Νομιμότητας ή ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ επιβεβαιώνοντας ότι λειτουργούν ως διακοσμητικά στοιχεία εντός του Δ.Σ….

 

karate.gr: Τώρα ξυπνήσατε? Αυτά τα έγραφε το karate.gr από την πρώτη μέρα που σχηματίστηκε η Εκτελεστική Επιτροπή ως εργαλείο φασισμού του "Προέδρου με το καθαρό πρόσωπο και της Συμμορίας του! Πρώτο αυτό! Το Δεύτερο κύριε Σιταρά είνα ότι ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκες για τις Εκτελεστικές Επιτροπές του Γερόλυμπου! Φασίστας, φασίστα μάτι βγάζει?

 

Marios Sitaras,  13 Σεπτεμβρίου στις 10:14 μ.μ.  · 

Ελβετικός Σουγιάς πανταχού παρών και τα πάντα πληρών!!!

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ κος Κραβαρίτης και Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών με τις ευλογίες του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ!!!

Βέβαια υπάρχει ασυμβίβαστο στην προκειμένη περίπτωση μάλλον ασυμβίβαστα και είναι 2.

1ον Ναι ο κος Κραβαρίτης μπορεί ως συνταξιούχος προπονητής να εργάζεται σε σύλλογο με την προϋπόθεση ότι έχει σύμβαση με τον σύλλογο και τηρούνται όλα εκ της εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας προβλεπόμενα (παρακράτηση μέρους της σύνταξης του). Αν και εφόσον τηρούνται τα ανωτέρω ο κος Κραβαρίτης θεωρείται εν ενέργεια προπονητής και ως εκ τούτου μπορεί να συμμετάσχει στον σύλλογο Προπονητών, αν όχι δεν μπορεί. Το ερώτημα που τίθεται είναι; Έχει ο κος Κραβαρίτης σύμβαση με σύλλογο;

2ον Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ δεν μπορεί να είναι Πρόεδρος των Προπονητών γιατί υπάρχει ξεκάθαρη ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ γιατί είναι ασυμβίβαστες αυτές οι 2 Ιδιότητες!!!

Η άλωση της Ομοσπονδίας συνεχίζεται από την Κραβαριτοπαρέα……

Και μαχαίρι και πιρούνι και Μπαλτάς στην λογική του όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω… Δεν μένει η ΕΛ.Ο.Κ να δημιουργήσει μια νέα επιτροπή αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο στον κο Κραβαρίτη τιμώντας τον ως Πολυεργαλείο!!! Προτείνω ως ονομασία το «Κραβαριτης fun club». Πιασάρικο και με μεγάλο νόημα από πίσω αφού ΟΝΤΩΣ και με την βούλα τις Διοικητικές-Προπονητικές θέσεις της ΕΛ.Ο.Κ τις καταλαμβάνουν οι fun του.

Ξυπνήστε, όπως λένε «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα» όλοι πλέον λένε «Καράτε δεν είναι μόνο ο Κραβαρίτης».

Έλεος πως το επιτρέπετε, Ντροπή!!!

 

karate.gr:  Θυμηθείτε προεκλογικά τις πέντε παρθένες που είχαν σημαία τους την ηθική, διάφανη, δημοκρατική και ισότιμη διοίκηση της ΕΛΟΚ! Αφού εξαπάτησαν όλους τους συλλόγους, άλλαξαν και πήγαν στον αντίποδα! Θυμήστε μου την αντίστοιχη λέξη γιατί μου διαφεύγει!

Αν ο Κραββαρίτης είναι πλέον συνταξιούχος τότε ΔΕΝ μπορεί να είναι ούτε προπονητής, διότι το επάγγελμα πληρώνεται, αλλά ούτε διαιτητής, διότι και οι διαιτητές πληρώνονται! Συνεπώς, ούτε πρόεδρος της ΚΕΔ μπορεί να είναι, ούτε μέλος του σωματείου των προπονητών, διότι αυτό πρέπει να δέχεται μόνο τους ενεργούς προπονητές, αφού δημιουργήθηκε για να καλύπτει τα συμφέροντα μόνο αυτών!!!

Αλλά τον Κραββαρίτη τον φροντίζουν οι τέσσερις παρθένες !!! Σόρυ, όπως αλλιώς τις λένε!!! (καλά η μία έχει ξεσκιστεί στην φροντίδα από πάντα!)

 

Για να μην λέμε μόνο της μιας πλευράς, αλλά να δίνουμε και της άλλης, ας δούμε στη συνέχεια και μια ανάρτηση του "Ορού της Αλήθειας", που φημολογείται ότι τον γράφουν ο Θανάσης Φυλακτός και ο Κώστας Μητρόπουλος:

 

Ορός αλήθειας καράτε,  19-9-2022

ΗΓΕΤΗΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ..!!

 Με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν μέλη του Δ.Σ σε κατάσταση ομηρίας, θεωρούμε ότι για μια ακόμη φορά καλούμαστε σαν όρος της αλήθειας, να κάνουμε την δουλειά μας. Δηλαδή να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.

 Ως «Όμηροι» νοούνται πρόσωπα που βρίσκονται σε καθεστώς περιορισμού, μέχρι να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις αυτού ή αυτών που τους έχουν αφαιρέσει την ελεύθερη βούληση.

 Εξ όσων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τα πρόσωπα που βρίσκονται σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο είναι πρόσωπα, τα οποία αγωνίσθηκαν να προτιμηθούν έναντι άλλων, να βρίσκονται σε αυτό μέσω μιας εκλογικής διαδικασίας, που μάλλον απέχει αρκετά από κάθε μορφή καταναγκασμού.

Βρέθηκαν σε αυτό το συλλογικό όργανο με την υπόσχεση να στηρίξουν το όραμα ενός ανθρώπου τον οποίο οι ίδιοι προσκάλεσαν να ηγηθεί.

Δεν τους το ζήτησε. Τον κάλεσαν. Για την ακρίβεια τον παρακάλεσαν.

Μοναδικός του όρος ήταν να του αφήσουν τον χρόνο, να φέρει σε πέρας το όραμα του με τον δικό του τρόπο, τις δικές του αρχές και την δική του ομάδα.

Όλοι ήταν ευπρόσδεκτοι στην ομάδα με τον μοναδικό όρο να εργασθούν για τον σκοπό του ηγέτη.

Όσοι σε αυτή την ομάδα θεωρούν ότι η ατζέντα του ηγέτη δεν συμπίπτει με την δική τους, μπορούν αντί να ζητούν από τον οδηγό να αλλάξει τον τρόπο που οδηγεί, να κατέβουν από το όχημα που κανείς δεν τους υποχρέωσε να μπουν.

Το να εμφανίζουν ως «ομηρία» την απαίτηση τους να αλλάξουν τους όρους της συμφωνίας, δεν μπορεί να τους κάνει λιγότερο αναξιοπρεπείς, από ότι αποδεικνύονται έχοντας μπει σε αυτή με σκοπό να μην την τηρήσουνε ποτέ.

Ο οδηγός και το πλήρωμα θα αξιολογηθούν από τους επιβάτες όταν φτάσουμε στον προορισμό. Στο τέλος του ταξιδιού.

 

karate.gr: Αφού επί μισή ώρα είχα ξεραθεί στα γέλια με τις τις παραπάνω μαλακίες, που διάβασα, ας τολμήσω κι εγώ μια Ανάλυση της κάθε ανωτέρω «πατάτας» του συντάκτη, ο οποίος φαίνεται από το ύφος και η γλώσσα ποιός είναι!

Πρώτα-πρώτα ο Φιλόσοφος και Λόγιος Συντάκτης εξηγεί σε εμάς, που δεν ξέρουμε, ότι στα μαιευτήρια υπάρχει "θάλαμος Ηγετών", όπου πάνε τους γενημένους Ηγέτες, "θερμοκοιτίδες Ηγετών", όπου βάζουν τους γεννημένους Ηγέτες, αν έχουν αντίστοιχες ανάγκες και, "Ώ, τι ευτυχία", ειδικές γυναίκες-τροφοί με μεγάλα ... βυζιά μόνο για Ηγέτες, διότι το μπρέκφαστ, που βυζαίνουν, στα πρώτα βήματα της ζωής τους οι Ηγέτες πρέπει να είναι ξεχωριστό!!! Εντάξει, αυτό το εμπεδώσαμε! (Δεν ξέρω αν αλλάζει η μοίρα μας αν βρούμε τις ... τροφούς αργότερα στη ζωή μας!)

Μετά ο Φιλόσοφος μας λέει ότι καλείται "να βάλει τα πράγματα στη θέση τους", γιατί είχαν κουνηθεί!

Στη συνέχεια μας λέει ότι: "τα πρόσωπα που βρίσκονται σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο είναι πρόσωπα, τα οποία αγωνίσθηκαν να προτιμηθούν έναντι άλλων, να βρίσκονται σε αυτό μέσω μιας εκλογικής διαδικασίας, που μάλλον απέχει αρκετά από κάθε μορφή καταναγκασμού".

 

Εδώ θα χρειαστώ τη βοήθεια του κοινού από τον επόμενο πίνακα:

Εκ των ανωτέρω του ΔΣ: Ο Σιετής πλήρωνε τα δικαστήρια επί 4 χρόνια και τον έκαναν πρόεδρο, οι Χρήστου, Σταυριανίδης και Κανέλλης είναι προπονητές ακόμα και σήμερα (φοράνε το καρατέγκι και μπαίνουν για προπόνηση), οι Μητρόπουλος, Φυλακτός και Ανδρεανίδης είναι διοικητικοί με μόνο τον Φυλακτό να έχει κάνει καράτε, και τέλος οι Κελάλης, Σαλιάρης, και Ζάχος είναι ό,τι λέμε "γλάστρες"! Με δυό λόγια, δηλαδή, εμπειρία για να διοικήσουν ομοσπονδία καράτε έχουν μόνο οι Χρήστου και Φυλακτός εφόσον για να διοικήσεις μια ομοσπονδία καράτε πρέπει να ξέρεις πρώτα το [Άθλημα] και δεύτερον [Διοίκηση ομοσπονδίας]!

 

Δηλαδή, κατά τον Συντάκτη-Φιλόσοφο της ανωτέρω "πατατίας" όλοι του πίνακα παρακάλεσαν να ηγηθεί ο έχων όραμα Α-Σιετής, ο οποιος για το καράτε μια ζωή είχε πάντα τσίμπλες στα μάτια και μπαμπάκια στα αυτιά, αφού δεν γνώριζε τίποτα για αυτό! Και δεν έχει μάθει ακόμα και σήμερα! Διότι αν είχε μάθει δεν θα τύπωνε και δεν θα υπέγραφε μαζί με τον γραμματέα του εκατοντάδες διπλώματα-μαλακίες σαν το επόμενο δίπλωμα:

Πάγκο στη Λαϊκή να του βγάλετε και καλές κονόμες!

 

Σήμερα, όλοι του παραπάνω πίνακα εργάζονται για το όραμα του Ηγέτη Κραββαρίτη & Λοιπών, sorry σβήνονται δύο λέξεις, Θεόδωρου Σιετή!

Στη συνέχεια, το φασισταριό Συντάκτης-Φιλόσοφος χρησιμοποιεί με κομπασμό το σόφισμα: "Το να εμφανίζουν ως «ομηρία» την απαίτηση τους να αλλάξουν τους όρους της συμφωνίας, δεν μπορεί να τους κάνει λιγότερο αναξιοπρεπείς, από ότι αποδεικνύονται έχοντας μπει σε αυτή με σκοπό να μην την τηρήσουνε ποτέ."

 

Δηλαδή, δεν αναγνωρίζει φυσικά ότι οι ίδιοι είχαν εξαρχής σκοπό την φασιστική διοίκηση της ΕΛΟΚ, αλλά του χρωστάτε και "συμφωνία", ώστε να κατηγορεί εσάς ότι εσείς είχατε εξαρχής στο μυαλό την "μη συμμόρφωση με τις υποδείξεις τους!"!

Δηλαδή, σας το λέει στα ίσια: "Θα κάνουμε ό,τι θέλουμε εμείς! Αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να φύγετε!"

Τέλος, ο Συντάκτης-Φιλόσοφος στην κυριολεξία έχει εξελιχθεί σε "Γερόλυμπο πέρα από τον Γερόλυμπο", αφού δουλεύει ψιλό γαζί τον Ηγέτη, διότι τον παραμυθιάζει ως "Ηγέτη", επειδή ο Ηγέτης του βγάζει τις βρωμοδουλειές!

Σύλλογοι, καλά ξεμπερδέματα!

 

Τελικά, τι θα γίνει με μένα? Κάθε φορά που βλέπω διπλώματα Νταν θυμάμαι τα Νταν του Φυλακτού, ο οποίος με δική του ανάρτηση είχε ομολογήσει ότι στην ουσία δεν έχει κανένα Νταν, που να τον κάνει περήφανο!

 

Και άλλο σόφισμα εδώ του Φυλακτού: "Αφου οι ίδιοι οι εφευρέτες απαξίωσαν το εμπόρευμα δεν βλέπω γιατί η ΕΛΟΚ να στερήσει από επαγγελματίες τον τρόπο να βγάζουν το ψωμί τους." Δηλαδή, τα Νταν της ΕΛΟΚ ήδη έχουν πάψει να δείχνουν την τεχνική αξιολόγηση και την ιεραρχία, κατά τον Φυλακτό, και αποτελούν πλέον "τρόπο να βγάζουν το ψωμί τους οι προπονητές"!!!, Και επίσης με την τελευταία φράση, μπερδεμένη συντακτικά, εννοεί ότι, όταν βλέπουμε τα 4α Νταν της JKA δεν θα ... αμφισβητήσουμε το 6ο Νταν το δικό του από την ΕΛΟΚ, δηλαδή ότι τα Νταν της ΕΛΟΚ είναι ισότιμα και καλύτερα των Νταν της JKA!!!

Πόσα θες να μας τρελάνεις??? Τελικά σου πήρε τριάντα χρόνια να ΜΗΝ καταλάβεις τι είναι τα Νταν!


 Δ - Σεμινάριο Διαιτησίας - Διαιτητές - Επιτροπές!  (Ενότητες)

 

Τα επόμενα αποτελούν ενδεικτικές παρατηρήσεις:

 

Δεύτερο σεμινάριο διαιτησίας με τον Εσκαλάντε!

 

 Στιγμιότυπο από το σεμινάριο:

 

 Το σύνολο των υποψηφίων διαιτητών (και μερικών ήδη υπαρχόντων)! Πολύ φτωχή η φετεινή συγκομιδή και οι μισοί είναι και προπονητές!!! Επίσης η Διαιτησία είναι επάγγελμα και όποιος κάνει τον διαιτητή, ενώ είναι συνταξιούχος, τότε αν έρθει η Επιθεώρηση Εργασίας πληρώνει πρόστιμο 10.500 € και αυτός και ο εργοδότης, η ΕΛΟΚ, και του κόβουν και τη σύνταξη!!! Κουφάλες μέσα στην παρανομία κολυμπάτε!

 

Και μια ματιά στο ΔΣ και τις Επιτροπές της ΕΛΟΚ εκ των οποίων καμιά δεν λειτουργεί σωστά, αν το "σωστά" είναι "με συχνές συνεδριάσεις και Πρακτικά"!

Προσέξτε τις παρατηρήσεις του Νέου Περσίδη:

 

0 - Εκτελεστική Επιτροπή: Οι Απατεώνες δεν την αναφέρουν ονομαστικά για να φορτώνουν όλες τις λανθασμένες ή μεροληπτικές αποφάσεις στο ΔΣ!

1 - Στο 18μελές Διοικητικό Συμβούλιο οι 14 πράσινοι είναι γλάστρες υπό την έννοια ότι δεν λαμβάνουν μέρος στις αποφάσεις και υπογράφουν είτε φιλικά είτε αναγκαστικά, αλλά πάντα με κλειστά μάτια, ότι τους βάζουν κάτω από το χέρι! Η μεγαλύτερη βλακεία τους είναι ότι υπογράφουν ως δικές τους αποφάσεις ό,τι αποφασίζει η επόμενη Εκτελεστική Επιτροπή!

 

 

 

2 - Η Τεχνική Επιτροπή είναι ψέμα ότι συνεδριάζει αν δεν μας δείξουν όλα της τα Πρακτικά από την έναρξη των εργασιών της μέχρι σήμερα! Μας δουλεύουν ψιλό γαζί!

3 - Στην Επιτροπή Διαιτησίας κάνουν ότι θέλουν οι Μπίκας και Κραββαρίτης, αν όχι μόνο ο Κραββαρίτης. Ο Ραφτάκης είναι γλάστρα, διότι έχει αφήσει το καράτε εδώ και 30 χρόνια και οι κανονισμοί έχουν αλλάξει 5-10 φορές χωρίς να έχει πάρει μέρος σε κανένα σεμινάριο! Έτσι στα τυφλά θα κρίνει τις πράξεις των άλλων διαιτητών! Δεν κάνει για αυτή τη θέση! Σε ποιούς πουλάτε τρέλα?

4 - Λείπει εδώ και ο Πίνακας των Διαιτητών: αν τον είχαμε θα βλέπαμε πολλούς διαιτητές να είναι ταυτόχρονα και προπονητές, πράγμα ασυμβίβαστο. Η ταυτόχρονη αυτή ιδιότητα πολλών διαιτητών-προπονητών αποτελεί μελανό σημείο της Διοίκησης, διότι στους αγώνες αθλητές, προπονητές και σύλλογοι βλέπουν πολλές φορές τον προπονητή του αντίπαλου αθλητή να διαιτητεύει σε αγώνες και να αλλάζει "φιλικές απόψεις" με διαιτητές, που διαιτητεύουν τους ίδιους! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι γίνοται συναλλαγές του τύπου "Εσύ τον δικό μου και εγώ τον δικό σου!"

Τονίζω εδώ ότι στα πρώτα βήματα της ΕΛΟΚ η Επιτροπή Διαιτησίας απέφευγε να βάζει διαιτητή-προπονητή να διαιτητεύει αθλητή του, αλλά προφανώς αυτό δεν εξασφάλιζε την Αμεροληψία, διότι τα Λαμόγια με πρώτους τους έμπειρους διαιτητές Μπίκα, Κραββαρίτη και Κανέλλη έλεγαν το περίφημο: "θα δώσεις βαθμούς εσύ στον δικό μου και εγώ στον δικό σου"!

5 - Οργανωτική Επιτροπή της πλάκας! Ο Πανωλιάσκος από την Κέρκυρα θα διοργανώνει?

6 - Καλά την ανάπτυξη την βλέπουμε! Τρέχει από τα παντζάκια σας!

7 - Το Πειθαρχικό Συμβούλιο δεν θα δουλέψει ποτέ, διότι η ίδια η διοίκηση είναι χωμένη μέχρι το λαιμό στην παρανομία! Όποιον δικάσετε, θα σας ταράξει στις δίκες!

8 - Όι Ομοσπονδιακοί Προπονητές: Καλά αυτοί τα κονομάνε χοντρά! Είναι απαράδεκτο να ονομάζονται "ομοσπονδιακοί προπονητές" προπονητές συλλόγων με το δεδομένο ότι πίσω από κάθε σύλλογο κρύβεται μια επιχείρηση του προπονητή του, που αποφεύγει την φορολογία! Ευνοούνται καρμπινάτα 6-7-8 άτομα έναντι όλων των προπονητών συλλόγων και των αθλητών τους, διότι αποτελεί μεροληπτική διαφήμηση!

9 - Οι τρεις αναφερόμενοι Διευθυντές είναι για τα μπάζα!

10 - Επιτροπή Εξεταστών: Σε μια εθνική ομοσπονδία, που πρωταρχικά λειτουργεί με τους νόμους του κράτους, ο κάθε συνταξιούχος πάει στο σπίτι του και παύει να πουλάει τη τρέλα τού "δασκάλου"! Αν καταγγελθεί τότε χάνει μέρος της σύνταξής του! Οι μαύροι στον πίνακα είναι παλιά τσιράκια του Γερόλυμπου και οι κόκκινοι στη φωτό είναι συνταξιούχοι!

Συνεπώς, οι Εξεταστές, αν υπάρχουν, που δεν υπάρχουν, διότι δεν υπάρχει τίποτα να εξετάζουν, πρέπει απαραίτητα να είναι εν ενεργεία προπονητές, ειδάλλως αν είναι συνταξιούχοι προπονητές ήδη έχουν παροπλιστεί στα αζήτητα! Αν ο Σανιώτης (και οι άλλοι) εμφανιστεί σε εξετάσεις Νταν αυτό αποτελεί εργασία, που πληρώνεται και άρα η ΕΛΟΚ και τα άτομα όχι μόνο πληρώνουν πρόστιμα 10.500 € το κεφάλι στην Επιθεώρηση Εργασίας, που θα σας έρθει και θα ζητήσει τον πίνακα των εργαζομένων στον χώρο, όπως σας ήρθε και στη Χαλκίδα, αλλά θα του πάρουν και αναδρομικά τη σύνταξή του από την ημέρα που τον έχετε ανακοινώσει Αρχηγό Εξεταστών! Και οι καταγγελίες θα σας έρθουν από τον Γερόλυμπο και από τον Νέο Περσίδη, που συνεργάζεται με τον ... Γερόλυμπο!!!

Κουφάλες, μέσα στην παρανομία κολυμπάτε!

Αφήνουμε στην άκρη το ότι οι Εξεταστές δεν έχουν κανένα δίπλωμα! Αν έχουν να τα βγάλουν να τα δούμε και να τα αξιολογήσουμε!

11 - Τα υπόλοιπα είναι για τα σκουπίδια!


 Ε - 212/9/2022 - Το Πρακτικό ΔΣ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 29/9/2022!  (Ενότητες)

 

Ας κάνουμε και μια ανάλυση στο Πρακτικό ΔΣ της 12/9/2022 με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 29/9/2022, δηλ. τρεις μήνες μετά την προηγούμενη ανάρτηση Πρακτικού!

 

Η εγκληματική στρατηγική της Εκτελεστικής Επιτροπής με τις κρυφές από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ Αποφάσεις έχει γίνει καραμπινάτη πρόκληση της Διοίκησης της ΕΛΟΚ και προς την ηθική και προς τη νομιμότητα!

 

Ο εκπρόσωπος προπονητών Κωνσταντακόπουλος ως μέλος του ΔΣ και ο Κώστας Παπαδόπουλος αναπληρωματικός του!

Στη συνέχεια βλέπουμε ότι ο Κραββαρίτης είναι μέλος της προσωρινής διοίκησης του συλλόγου των προπονητών, ενώ ταυτόχρονα είναι και πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας! Δηλαδή μια νέα Συμμορία στήνεται εις βάρος προπονητών-διαιτητών-συλλόγων-αθλητών με τον Κραββαρίτη πρωταγωνιστή και τους Σιετή-Φυλακτό-Μητρόπουλο και άλλους να τον υποστηρίζουν στο ΔΣ και τους μαθητές του να τον υποστηρίζουν στο σύλλογο προπονητών!

 Καμιά δεύτερη θέση σε κανέναν!

 

Καθαρίζουνε τον άσχετο Κασίμη!

 

Η Προκήρυξη της Γενικής Συνέλευσης Προϋπολογισμού! Στα σκουπίδια μερικοί της Εξελεγκτικής Επιτροπής, που κατά τον Φυλακτό προσφέρθηκαν για το όραμα του "ΗΓΕΤΗ"! Εβδομήντα εκπρόσωποι σωματείων σε τηλεδιάσκεψη με το απαράδεκτο πλέον σύστημα ΖΟΟΜ! Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Εκτός του ότι θα πρέπει να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις συμμετοχής των αντιπροσώπων, θα πρέπει, επίσης, όλοι να φαίνονται στις οθόνες όλων καθ' όλη τη διάρκαια της συνεδρίασης!!! Και ερωτώ εγώ: αν κάποιος φύγει για μισή ώρα και στη θέση του μπει ένας άλλος, ποιός θα το καταλάβει αφού όλοι είναι ψάρια και δεν μιλάει κανένας!

 

Το Πονεμένο Μητρώο του Μεσανυχτάκη σε συνδυασμό με τη νομιμότητα των συλλόγων της ΕΛΟΚ αποτελεί ένα εκρηκτικό μίγμα παράλληλου σύμπαντος, διότι οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ κατά τον Μητρόπουλο είναι 260, οι εγγεγραμμένοι ολικώς ή έστω μερικώς στο Μητρώο είναι 190 και οι πλήρως νόμιμοι, ώστε να μετέχουν στις Γενικές Συνελεύσεις, είναι ... μόνο 70 και να προσέχετε μήπως και σας χτυπήσει κανένας γέρος (?) και λιγοστέψουνε!!!

 

Οι Σύλλογοι, που δικαιούνται να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση είναι οι επόμενοι:

 

 Στη συνέχεια του Πρακτικού, οι Απατεώνες του ΔΣ της ΕΛΟΚ ...

... εγκρίνουν για πολλοστή φορά Άγνωστες Αποφάσεις της Απατεώνων της Εκτελεστικής Επιτροπής ...

 

... χωρίς να τις δημοσιεύουν, όπως έχουν υποχρέωση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ κατά συρροή και εξακολούθηση από την ημέρα που εκλέχθηκαν! Και έτσι οι ευνοούμενοι της Ωραίας Κοιμωμένης κας Μεσανυχτάκη λυμαίνονται την ΕΛΟΚ όπως και όποτε θέλουν εκείνοι χωρίς να δίνουν λογαριασμό πουθενά! Και ιδού οι εγκρίσεις των αποφάσεων, στις οποίες πλέον είναι φανερές και εκρηκτικές διαφωνίες μεταξύ των μελών του ΔΣ, διότι λαμβάνονται αποφάσεις εν κρυπτώ και φέρονται προς ψήφιση όταν ήδη έχουν υλοποιηθεί! Η Μαφία της ΕΛΟΚ αντιγράφει τον Μεγάλο Μάστερ της Λαμογιάς, καλή του ώρα!!!

Είναι ανωτέρω προφανές ότι όσο ο Ηλίας Χρήστου ήταν μέσα στην Εκτελεστική Επιτροπή και αποφάσιζε για την ΕΛΟΚ του άρεσε ο ρόλος του, και όταν λόγω αντιθέσεων βρήκαν τρόπο να τον βγάλουν και να βάλουν τον Ζάχο (του Α-Σιετή), τότε επαναστάτησε και διαμαρτύρεται ότι "η Εκτελεστική Επιτροπή δεν πρέπει να αποφασίζει για θέματα μείζονος σημασίας και ούτε να υλοποιεί αποφάσεις της πριν ακόμα εγκριθούν από το ΔΣ!" Αυτό είναι η απόλυτη απόδειξη του φασισμού, που διοικεί την ΕΛΟΚ!!!

 

Κύριε Μεσανυχτάκη, οι ευνοούμενοί σου Απατεώνες της ΕΛΟΚ ΕΠΊ επί ενάμιση χρόνο υλοποιούν Αποφάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ ανωτέρω χωρίς αυτές να αναγράφονται λεπτομερώς στα Πρακτικά και να αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ βάσει των νόμων του κράτους!!!

 

Τα χάλια του αθλητισμού είναι ψάρι που βρωμάει από το κεφάλι! Τα 13.000 σωματεία, ο Μεσανυχτάκης, τα έκανε 5.000 μετά από τρία χρόνια προσπαθειών και αλλεπάλληλες επεκτάσεις των προθεσμιών για να συμπληρώσουν τις ηλίθιες προϋποθέσεις νομιμότητας! Ακόμα και σήμερα, μετά από ενάμιση χρόνο υποτίθεται σταθεροποίησης στην ΕΛΟΚ, οι σύλλογοι που έχουν δικαίωμα ψήφου παραμένουν στους 70, στους αγώνες οι σύλλογοι της επαρχίας παίρνουν μέρος με ελάχιστους αθλητές, μέλη του ΔΣ σε συνεργασία με προπονητές λυμαίνονται την ΕΛΟΚ, σύλλογοι λειτουργούν με νοικιασμένα διπλώματα προπονητών, άλλοι σύλλογοι φυτοζωούν σε ακατάλληλα υπόγεια, διαιτητές δεν υπάρχουν και διαιτητεύουν προπονητές, οι αθλητές πληρώνουν τα έξοδα των αποστολών εξωτερικού, οι παρανομίες του ΔΣ της ΕΛΟΚ είναι απερίγραπτες και απαριθμίζονται στο τέλος του άρθρου, ενώ από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τα βλέπουν όλα αυτά τα γαϊδούρια και κάνουν την πάπια Πεκίνου!!! Απόδειξη ΑΥΤΟ και ΑΥΤΟ!!!

 

Καλώς σας ήρθε η πρώτη καταγγελία στην ΕΑΔ και έρχονται και άλλες!!! Όσον αφορά στα οδοιπορικά είναι βέβαιο ότι τα Λαμόγια θα φαγωθείτε να δώσετε στους δικούς σας, αλλά δεν θα σας βγει!!

 

Άλλη κόντρα εδώ από ότι αποδεικνύεται από τις προτάσεις και τα αποτελέσματα: Οι Σιετής, Φυλακτός και Μητρόπουλος αποκλείουν τον έχοντα μεγάλη πείρα και γνωριμίες σε αποστολές εξωτερικού Ηλία Χρήστου από εκπρόσωπο της ΕΛΟΚ και βάζουν τον Σταυριανίδη, που έχει μηδενική πείρα!

 

Εδώ δεν κατάλαβα τι πουλάει ο κ. Tervel  στην ΕΛΟΚ! Εξωγήινος είναι, καθαρίστρια είναι, παστέλια πουλάει? Τι πουλάει? Αλλά μάλλον κατάλαβα γιατί πληρώνεται το δικηγορικό γραφείο του Σπύρου Κλαδά με 1240 ευρώ το μήνα: για να τους γράφει κάθε νομικό έγγραφο και μάλιστα τα Πρακτικά των ΔΣ και ΓΣ! Αν είναι έτσι, τότε και αυτοί θα ψάχνουν τι πουλάει ο κ. Tervel!!!

 

Και τέλος, τα γνωστά Λοιπά Θέματα, δηλαδή και άλλοι λαγοί από το καπέλο της Εκτελεστικής Επιτροπής!!!


 Ζ - Κατέστρεψε τον Αθλητισμό το Μητρώο του Αυγενάκη!  (Ενότητες)

 

Περισσότερα από τρία χρόνια έχουν περάσει από την εφαρμογή του Μητρώου στα αθλητικά σωματεία και παρά τις αλλεπάλληλες παρατάσεις των προθεσμιών για συμπλήρωση των αλλοπρόσαλλως δικαιολογητικών, που λειτουργούν ως προϋποθέσεις για την ένταξη των σωματείων στην Αυγενάκειο Νομιμότητα, η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο! Ταυτόχρονα συνυπάρχουν και οι χαρακτηριστικές κόντρες μεταξύ Αυγενάκη και ομοσπονδιών, τις οποίες πληρώνουν οι σύλλογοι που κλείνουν και οι αθλητές που χάνουν τους συλλόγους τους, όπως η επόμενη των δικτυακών δημοσιευμάτων:

16-9-2022 - Αναβρασμός στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εξαιτίας εγκυκλίου του Αυγενάκη

και από το site του SDNA

30-9-2022 - Κατατέθηκε η τροπολογία «βοήθειας» των σωματείων για το μητρώο της ΓΓΑ

όπου στο τελευταίο δημοσίευμα δίνονται και τα επόμενα στοιχεία:

"Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΓΓΑ, η τρέχουσα κατάσταση εγγραφής των ερασιτεχνικών σωματείων όλων των αθλημάτων στο Μητρώο, έως και σήμερα (30-9-2022) στις 9 το πρωί, έχει ως εξής:

-- 5.724 σωματεία από τις 54 Ομοσπονδίες είναι πλήρως εγγεγραμμένα και νόμιμα (4.034 το 2020 και 4.882 το 2021)

-- 556 σωματεία –επιπλέον- ολοκλήρωσαν και κατέθεσαν τις αιτήσεις τους, οι οποίες βρίσκονται στο στάδιο της εξέτασης των δικαιολογητικών τους ή χρειάζεται να τις διορθώσουν (με περιθώριο έως και τις 30/11)

-- 291 σωματεία επεξεργάζονται ακόμα τις αιτήσεις τους (κι έχουν δικαίωμα υποβολής έως και απόψε τα μεσάνυχτα).

 

Παρόμοια είναι και η ενημέρωση της ΓΓΑ προς την ΕΛΟΚ:

 Μητσοτάκης και Αυγενάκης στερούν συστηματικά τα δημόσια στάδια από την άθληση των πολιτών!

Θυμίζουμε ότι η ΕΛΟΚ έχει εγγεγραμμένα στο Μητρώο της 260 σωματεία, που κάνουν καράτε, εκ των οποίων τα 192, δηλ. το 74%, είναι εγγεγραμμένα τελείως ή ημιτελώς στο Μητρώο της ΓΓΑ!

Εξ αυτών τα 70, δηλ. το  27%, έχουν δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση της 30/10/2022, ποσοστό απογοητευτικά χαμηλό! Τέλος, μόνο 20 σωματεία της ΕΛΟΚ κατεβάζουν στους αγώνες της ικανοποιητικό αριθμό αθλητών σε αρκετές κατηγορίες και μόνο 5-10 σε όλες τις κατηγορίες των αγώνων της!!!

Τονίζουμε γιά άλλη μια φορά το ανεπίτρεπτο, που συμβαίνει, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΚ Κώστας Μητρόπουλος να έχει παρεισφρήσει στο ΔΣ της ΕΛΟΚ από άλλο σύλλογο από τον δικό του, ο οποίος δικός του πήρε άδεια λειτουργίας μόλις εφέτος (για την οποία δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μητρόπουλος θα κίνησε νήματα από μέσα από την ΕΛΟΚ)!


 Η - Ρεβανσισμός - Εκδικητικότητα - Ηλιθιότητα - Κατινισμός!  (Ενότητες)

 Δρακόπουλος - Παπαδημητρίου - Τζάνος - Σιταράς!

 

Η από 20/1/2022 επόμενη καταγγελία του Σπύρου Δρακόπουλου περί έκπτωσης του Μίλτου Παπαδημητρίου, που υπέβαλε στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και την οποία βρήκαν "ΕΞΑΙΣΙΑ ΤΕΛΕΙΑ" και το γραφείο νομικού συμβούλου της ΕΛΟΚ και το ΔΣ της ΕΛΟΚ (!!!), καταγγέλλει την παράνομη υποψηφιότητα του Παπαδημητρίου στις εκλογές της 29/5/2021 και ζητάει την έκπτωσή του από το ΔΣ/ΕΛΟΚ.

 

Ακολούθησε η συνεδρίαση του ΔΣ/ΕΛΟΚ με το Πρακτικό της 2/2/2022 (κλικ εδώ), στο οποίο περιέχεται η έκπτωση του Μίλτου Παπαδημητρίου με σύμφωνη γνωμοδότηση του νομικού γραφείου, που πληρώνεται με 1240 € κάθε μήνα για να γνωμοδοτεί και να προστατεύει νομικά την ΕΛΟΚ!!!

Παράλληλα στο Facebook ο Σπύρος Δρακόπουλος πανηγύριζε που "καθάρισε" τον άσπονδο εχθρό του Μίλτο Παπαδημητρίου από το ΔΣ/ΕΛΟΚ με την ανάρτηση:

 

Ο χρήστης Σπύρος Δρακόπουλος,  3 Φεβρουαρίου  2022

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

ΕΚΠΤΩΤΟΣ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ !!

Ο πρώην υπάλληλος της ΕΛΟΚ Μίλτος Παπαδημητρίου και πάλαι ποτέ, κατά πολλούς, “σκιώδης” πρόεδρος.. ταμίας.. γενικός γραμματέας (ελέω Γερόλυμπου) έπαψε από χθες να είναι μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Το ΔΣ της ΕΛΟΚ,

1. αφού αξιολόγησε εμπεριστατωμένη και επώνυμη καταγγελία που αποκάλυπτε κώλυμα στο πρόσωπο Μίλτου Παπαδημητρίου

2. αφού διαπίστωσε ότι με υπεύθυνη δήλωση του ο καταγγελλόμενος είχε διαβεβαιώσει την Ομοσπονδία περί του αντιθέτου

3. αφού, μετά από ακρόαση, άκουσε τους ισχυρισμούς του καταγγελλομένου,

4. αφού διεξήχθη συζήτηση μεταξύ των μελών του ΔΣ και

5. αφού ελήφθη υπ όψη η γνωμάτευση του νομικού συμβούλου της Ομοσπονδίας,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, με συντριπτική πλειοψηφία, την έκδοση διαπιστωτικής πράξεως έκπτωσης από μέλος του ΔΣ, για τον Μίλτο Παπαδημητρίου.

 

Η δίκαιη, νόμιμη και ορθή έκδοση της συγκεκριμένης διαπιστωτικής πράξεως έκπτωσης του Μίλτου Παπαδημητρίου, απέτρεψε εμπλοκή της Ομοσπονδίας σε "περιπέτειες", λόγω ΜΗ έκδοση της,

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ πως ο συγκεκριμένος δεν ήταν από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα στη Ελληνική κοινότητα του Καράτε, δεδομένου πως σαν υπάλληλος της Ομοσπονδίας, είχε “προκαλέσει” με την αλαζονική, ειρωνική και προκλητική συμπεριφορά του, δεδομένου ότι, αφενός είχε απόλυτα ταυτιστεί με την κουλτούρα και την ιδεοληψία του παράγοντα που έχει χαρακτηριστεί από την Παγκόσμια κοινότητα του καράτε ως Persona Non Grata και αφετέρου εκτελούσε άκριτα τις οδηγίες του !!

Κατόπιν των ανωτέρω αναμένεται η αντικατάσταση του έκπτωτου μέλους από τον πρώτο επιλαχόντα εκλεγμένο υποψήφιο κ. Ραπτάκη, που έχει σειρά.

 

(Παρένθεση: Με συγχωρείτε και με όλη μας την οικειότητα! 1240 ευρώ το μήνα πληρώνετε για να γράφετε "έγκριτες νομικές μαλακίες" σαν τις παραπάνω, όταν το καταστατικό σας στη σελ. 6 ορίζει τα επόμενα???

Κλείνει η Παρένθεση!)

 

Αμέσως μετά από τη δήθεν διαπίστωση της παράνομης συμμετοχής του Παπαδημητρίου στις εκλογές της 29/5/2021, πρόκυψε φυσικά από την απέναντι μεριά η απαίτηση ... έκπτωσης των μελών της προσωρινής διοίκησης, που συμμετέχουν στο εκλεγμένο ΔΣ, τα οποία τον δέχθηκαν ως υποψήφιο, αφού όλοι γνώριζαν το κώλυμά του, και ερωτήθηκε η ΓΓΑ γι' αυτό (ή ζητήθηκε από τη ΓΓΑ αυτό), η οποία το παράκαμψε με την επόμενη επιστολή στην ΕΛΟΚ:

Και πραγματικά, αν η προσωρινή διοίκηση δεχόταν τον Παπαδημητρίου ως υποψήφιο ενώ αυτός είχε γνωστό σε όλους κώλυμα, τότε τα μέλη της εκλεγμένης διοίκησης, που ήταν μέλη και της προσωρινής, θα ήταν έκπτωτα βάσει του νόμου! Τώρα όμως, που ο Παπαδημητρίου κηρύχθηκε έκπτωτος από λάθος, δεν υπάρχει νόμος, που να λέει ότι κηρύσσονται έκπτωτα και τα μέλη του ΔΣ, που τον κήρυξαν έκπτωτο από λάθος!!! Απλά τα παιδιά έκαναν λάθος, που επιφέρει μεν το γνωστό χαρακτηρισμό, αλλά παραμένουν ευτυχή στο ΔΣ της ΕΛΟΚ!

Αυτό μας έγραψε και η ΕΛΟΚ στο Facebook:

 

ΕΛΟΚ/Hellenic Karate Federation,  29-9-2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ.

Η Γ.Γ.Α. με το υπ’ αριθμόν 460407/26.09.2022 έγγραφό της απέρριψε τις αιτιάσεις μελών του Δ.Σ. Μακρή, Λάμια και Σιαψάλη, οι οποίοι απαίτησαν την έκπτωση τεσσάρων μελών της διοίκησης της ΕΛ.Ο.Κ. γιατί δήθεν γνώριζαν το κώλυμα της υποψηφιότητας Παπαδημητρίου και πάρα ταύτα του επέτρεψαν να είναι υποψήφιος στις αρχαιρεσίες της 29.05.2021.

Ανεξαρτήτως της αιτιολογίας απόρριψης (νόμω αβάσιμο της αίτησης) και ανεξαρτήτως των ελαττωμάτων της υποψηφιότητας Παπαδημητρίου, εμμένουμε πάντα στην αρχή της νομιμότητας και της χρηστής διοίκησης, γιατί έτσι μόνον εξασφαλίζεται η ισονομία όλων των μελών μας και τελικά η πρόοδος του αθλήματος.

Η Ομοσπονδία έχει διοίκηση, η οποία μεριμνά με υπευθυνότητα για την εκπλήρωση του καταστατικού σκοπού της σύμφωνα με τις πρόνοιες του νόμου 2725/1999, όπως ισχύει.

 

Τα πράσινα της ΕΛΟΚ είναι σωστά και τα πορτοκαλί συμπεριλαμβάνονται στις βλακείες τους, διότι ολόκληρο ΔΣ με την υποστήριξη ολόκληρου νομικού γραφείου, που το πληρώνουν 1240 € το μήνα, έκαναν τη μαλακία να κηρύξουν έκπτωτη ... την αθώα περιστερά ... Μίλτο Παπαδημητρίου, επειδή δεν τον χωνεύει ο Δρακόπουλος!!!

 

Τη σκυτάλη την παίρνει ο Μάριος Σιταράς (άλλος "έγκριτος" νομικός αυτός!) με τα επόμενα, τα οποία είναι όλα λάθος:

Marios Sitaras

Από όσο γνωρίζω εργασία της κάθε διοίκησης είναι να ελέγχει τις υποψηφιότητες πριν τις εκλογές και στο αν υπάρχουν κωλύματα προκειμένου να θέσει κάποιος υποψηφιότητα!!!

Στην προκειμένη κατόπιν καταγγελίας η τωρινή διοίκηση κήρυξε έκπτωτο τον κο Παπαδημητρίου.

Η προηγούμενη διοίκηση δεν φέρει ευθύνη για το ότι δέχθηκε την υποψηφιότητα του κου Παπαδημητριου ενώ υπήρχε κώλυμα; Δεν πρέπει τα μέλη της, τα οποία είναι και στην τωρινή διοίκηση να κηρυχθούν έκπτωτα; Διερωτώμαι;

 

Marios Sitaras

Σύμφωνα με την απόφαση της Γ.Γ.Α κακώς το Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ ψήφισε την έκδοση Διαπιστωτικής Πράξης διότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπο του κου Παπαδημητριου τα κωλύματα του νόμου προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα!!!

Ως εκ τούτου και κατόπιν της απόφασης της Γ.Γ.Α η έκδοση διαπιστωτικής πράξης από το Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ κατά του Παπαδημητριου είναι άκυρη και το Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ ΕΚΠΤΩΤΟ διότι έχει εκδώσει Διαπιστωτική Πράξη κατά εκλεγμένου μέλους του!!!

Όποιος γνωρίζει να διαβάζει καταλαβαίνει τι λέει η συγκεκριμένη απόφαση!!!

Βάσει αυτής ο κος Παπαδημητριου πρέπει να επανέλθει στα καθήκοντα του ως εκλεγμένο μέλος και ταυτόχρονα όσα από τα μέλη του Δ.Σ ψήφισαν την Διαπιστωτική Πράξη κατά του κου Παπαδημητριου να κηρυχθούν ΕΚΠΤΩΤΑ!!!

Αναμένω η Διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ να τηρήσει τα νόμιμα που τόσο ασπάζεται στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της!!!

 

Και μοιραία περνάμε στον Γιώργο Τζάνο στο Facebook ή μάλλον σε όποιον γράφει με το όνομα του Γιώργου Τζάνου στο λογαριασμό του Γιώργου Τζάνου, αφού ο ίδιος αν γράψει τόσα πολλά θα ξαπλώσει για καμιά βδομάδα στο πάτωμα αφυδατωμένος και εξαντλημένος μέχρι θανάτου!!! Με ημερομηνία 5/10/2022:

 

Η παρατήρηση εδώ είναι πολύ απλή: Έχω την αίσθηση ότι ποτέ ο Γιώργος Τζάνος δεν θα έγραφε τέτοιο κείμενο, διότι δεν ξέρει να το γράψει, δεν ενδιαφέρεται να το γράψει και δεν κρύβει τόση κακία και φαρμάκι μέσα του για να το γράψει!

 

Στο "καπάκι", που λένε, ακολουθεί και η απάντηση του μονίμως εκτός πραγματικότητας Μάριου Σιταρά, ο οποίος έχει θυμηθεί τις περί κοινωνικής και αθλητικής ηθικής φιλοσοφίες του όταν ο "μεγάλος δάσκαλός" του Μπουλούμπασης έπαψε να είναι πρόεδρος της ΕΛΟΚ! Όσο ήταν πρόεδρος ή έστω μέλος του ΔΣ ο Μπουλούμπασης από το μυαλό του Σιταρά δεν περνούσαν καν τέτοιες σκέψεις, όπως επίσης το ότι ήταν "δάσκαλός του" και ταυτόχρονα μέλος ή πρόεδρος του ΔΣ/ΕΛΟΚ δεν τον ενοχλούσε καθόλου!

 

Ονειρεύεται αντιπάλους ο Σιταράς!!! Άσε που όλες τις ηθικές αρχές, που επικαλείται, τις τηρούσε και ο Μεγάλος Μάστερ Δάσκαλός του από τον οποίο και τις έμαθε!!! Μιλάμε για τον Μεγάλο Μάστερ του Wado-ryu που επί 25 χρόνια ως υποχείριο του Ακατανόμαστου Ελέφαντα κατέστρεφε την ΕΛΟΚ αδιαφορώντας για τους αθλητές και τους συλλόγους με αποτέλεσμα να φάει στην κεφάλα και 18 μήνες αφαίρεση της Φίλαθλης Ιδιότητας από την ΕΦΙΠ, ώστε να μην μπορεί να μπαίνει ούτε στο γυμναστήριό του!!!

 

Απεδείχθει, πιστεύω, ότι το δήθεν "εκτενές" θέμα "Παπαδημητρίου - Τζάνου" είναι ένα θέμα μεταξύ δύο άλλων ατόμων, που ταλαιπωρούν το διαδίκτυο με τα απωθημένα τους και όχι φυσικά μεταξύ των Παπαδημητρίου - Τζάνου!!!

 

 9/10/2022 - Του τα ψάλανε, το κατάλαβε, δεν ήταν δικά του και τα κατέβασε ο Τζάνος!!! Τουλάχιστον έμαθε???

 

Αλλά τελικά τι έγινε συνολικά μέσα στο ΔΣ της ΕΛΟΚ με τον Παπαδημητρίου?

1 - Ο Παπαδημητρίου, παλιός υπάλληλος της ΕΛΟΚ έβαλε υποψηφιότητα και εκλέχθηκε μέλος του ΔΣ την 29/5/2021!

2 – Ο Δρακόπουλος (με ποιά ιδιότητα?) έκανε καταγγελία την 20/1/2022 με λανθασμένο σκεπτικό ότι ο Παπαδημητρίου δήθεν ήταν παράνομα υποψήφιος και εκλέχθηκε παράνομα.

3 – Το νομικό γραφείο, που πληρώνεται για να καλύπτει νομικά τις μαλακίες του ΔΣ της ΕΛΟΚ, συναίνεσε πριν από τη συνεδρίαση του ΔΣ ότι οι καταγγελίες του Δρακόπουλου ήταν νόμιμες!

4 – Το ΔΣ συνέρχεται την 2/2/2022 σε συνεδρίαση και με απόφασή του εκδίδει Διαπιστωτική Πράξη για τον Παπαδημητρίου, ο οποίος και εκπίπτει από το ΔΣ!

5 – Οι Μακρής, Λάμιας και Σιαψάλης απαιτούν από την ΕΛΟΚ και τη ΓΓΑ την έκπτωση των Σιετή, Φυλακτού, Μητρόπουλου και Γιαννέλη, αφού ως Προσωρινή Διοίκηση γνώριζαν το κώλυμα της υποψηφιότητας του Παπαδημητρίου και παρ’ όλα αυτά τον δέχθηκαν ως υποψήφιο!

6 – Αλλά και το καταστατικό της ΕΛΟΚ και ο νόμος λένε ότι η υποψηφιότητα του Παπαδημητρίου ήταν νόμιμη!

7 – Η ΓΓΑ ορθότατα την 26/9/2022 απαντάει ότι η υποψηφιότητα του Παπαδημητρίου ήταν νόμιμη!

8 – Αμέσως η αντιπολίτευση μέσα και έξω από την ΕΛΟΚ ζητάει την παραίτηση όλων όσων ψήφισαν την λανθασμένη έκπτωση του Παπαδημητρίου, ενώ δεν υπάρχει τέτοιος νόμος!

9 – Και τέλος, την 29/9/2022, στο Facebook της ΕΛΟΚ ο Πρόεδρος μας γράφει τις επόμενες μαλακίες στο κόκκινο!!!

Αλλά όπως αποδείχθηκε, η υποψηφιότητα του Παπαδημητρίου δεν είχε ελάττωμα, το μυαλό τους έχει ελάττωμα, τη νομιμότητα και τη χρηστή διοίκηση την έχουν κάνει μπάχαλο, όπως και την ισονομία και την πρόοδο του αθλήματος! Με δυό λόγια: και στα απλούστερα η διοίκηση αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων!

Πρόεδρε, όταν κάνουμε λάθος ζητάμε συγνώμη και όχι "πουλάμε μούρη"!


 Θ - Οι 25ετείς παρανομίες της ΕΛΟΚ από τις Εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών μέχρι και τις παρανομίες της σημερινής Διοίκησης Σιετή!  (Ενότητες)

 

Πρώτη και κύρια είναι η μη ΑΜΕΣΗ ανάρτηση των Πρακτικών των ΔΣ και των ΓΣ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

 

Υπενθυμίζουμε ένα κύριο άρθρο του νόμου περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ:

Και στη συνέχεια δείτε τις ημερομηνίες των Πρακτικών:

 

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΣ ΕΛΟΚ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ μέχρι 12/9/2022

(με κλικ το Πρακτικό)

Τεράστιες καθυστερήσεις ανάρτησης!

Ημερομηνίες Συνεδριάσεων

Ανάρτηση στη Διαύγεια

Μετά από ημέρες:

ΔΣ-12/9/22

29/9/22

17

Τρεις μήνες κενό

 

 

ΔΣ-15/6/22

8/7/22

33

ΔΣ - 28/5/22

8/7/22

41

ΔΣ - 13/5/22

8/7/22

56

ΔΣ - 30/4/22

23/5/22

24

ΔΣ - 30/3/22

23/5/22

53

ΔΣ - 20/2/22

26/2/22

4

ΔΣ - 2/2/22

26/2/22

14

ΔΣ - 10/1/22

26/2/22

47

ΔΣ - 31/12/21

12/01/22

12

ΔΣ - 16/12/21

29/12/21

13

ΔΣ - 30/11/21

29/12/21

29

ΔΣ - 27/10/21

13/1/22

78

ΔΣ - 24/10/21

21/12/21

58

ΔΣ - 15/10/21

22/12/21

68

ΔΣ - 15/9/21

21/12/21

97

ΔΣ - 2/9/21

21/12/21

110

ΔΣ - 30/8/21

21/12/21

112

50 ημέρες κενό

   

ΔΣ - 9/7/21

21/12/21

165

ΔΣ - 24/6/21

21/12/21

180

ΔΣ - 7/6/21

21/12/21

197

ΔΣ - 30/5/21

21/12/21

204

 

Ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης υποθάλπει τις Παρανομίες και τις Απάτες της ΕΛΟΚ

και του προέδρου της Θεόδωρου Σιετή!

Όταν το 2014 και κατά την εξέλιξη της Σχολής Προπονητών Καράτε "βομβάρδιζα" τα Υπουργεία με emails (κλικ εδώ) για τις παρανομίες του Γερόλυμπου σε τρεις αθλητικές ομοσπονδίες και την αδιαφορία της ΓΓΑ για αυτές τις παρανομίες (τα emails έφθαναν και στα χέρια του σημερινού Πρωθυπουργού!), η τότε κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έδωσε εντολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό να "καθαρίσει" τις ομοσπονδίες-μαϊμούδες με αποτέλεσμα μετά από ενδελεχείς έρευνες να αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση από εννέα ομοσπονδίες (κλικ εδώ)! Αυτό δεν είχε γίνει ποτέ πριν και δεν έγινε ποτέ μετά, αλλά έγινε μόνο μια φορά στο τέλος του 2014 και αιτία ήταν οι έρευνες και δημοσιεύσεις του www.karate.gr!

 

Οι Έλεγχοι των Ορκωτών Λογιστών, που ορίστηκαν και από τις δύο παρατάξεις, ήταν, «Φιλικές Συμβουλευτικές Εκθέσεις» ευρημάτων για διορθώσεις στον τρόπο λειτουργίας των λογιστικών της ΕΛΟΚ και «ΟΧΙ Ελεγκτικές Εποπτείες» από Αρμόδιες Αρχές Επιτήρησης με τιμωρίες και πρόστιμα!

 

Αποδεδειγμένα Ευρήματα των Ορκωτών Λογιστών κατά Κατηγορίες κατά την 25ετή λειτουργία της αμαρτωλής ΕΛΟΚ με τις Παλιές, αλλά και τη Νέα Διοίκηση φυσικά λόγω κληρονομιάς, συνήθειας και ροπής προς την με κάθε μέσο ιερή εξουσία!

α/α

Από παραβάσεις των Παλαιών Διοικήσεων …

… σε μόνιμες και διαχρονικές Παρανομίες:

Α

Από εσκεμμένες λογιστικές Παραβάσεις …

… σε προγραμματισμένες Παρανομίες!

1 Κρατούσαν παράνομο δεύτερο "πρόχειρο βιβλίο" Η πράξη αυτή αποτελεί το απόλυτο αποδεικτικό για την απόκρυψη οικονομικών μεγεθών για την Εφορία και στις εμπορικές επιχειρήσεις τιμωρείται με το λεγόμενο «ρίξιμο των βιβλίων» και μεγάλα πρόστιμα!
2 Παρανόμως οι παλιές διοικήσεις δεν τηρούσαν Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων. Δεν απεικονίζονται η αξία κτήσης και οι αποσβέσεις του πάγιου εξοπλισμού της ΕΛΟΚ! Το Βιβλίο αυτό συμπληρώθηκε ελλιπέστατα και προσεγγιστικά στο τέλος του 2021 από τη Νέα Διοίκηση της ΕΛΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί με λεφτά της ΕΛΟΚ οι Παλιές Διοικήσεις να αγόραζαν αντικείμενα για το σπίτι τους ή τα γυμναστήριά τους!
3 Κρατούνταν ανεπίτρεπτα μεγάλα ποσά εκτός τραπεζικού λογαριασμού και στο χρηματοκιβώτιο ποιου? Αυτά τα ποσά ήταν μετρητά από εισπράξεις χέρι με χέρι μετά από την κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού, τα οποία μόνο στα χέρια του Ενός και Μοναδικού Αφεντικού της ΕΛΟΚ μπορούσαν να κρατηθούν!
4 Έκαναν συνεχείς παράνομες συναλλαγές με ποσά άνω των 500 € εκτός τραπεζικού συστήματος Αυτό αποτελεί καραμπινάτη οικονομική παράβαση!
5 Τα μπλοκ εισπράξεων και πληρωμών δεν καταχωρίζονταν ως έντυπα αξιών. Αυτό αποτελεί καραμπινάτη λογιστική παράβαση!
6 Τα παραστατικά εισπράξεων και πληρωμών ήταν αθεώρητα από την Περιφέρεια. Αυτό σημαίνει ότι έδιναν δήθεν επίσημες αποδείξεις είσπραξης χρημάτων, οι οποίες τελικά ήταν μαϊμού και δεν καταχωρίζονταν πουθενά! Μαύρο χρήμα!!!
7 Η ΕΛΟΚ έχει έδρα στο Μαρούσι, ενώ η Γραμματεία της, που αποτελεί την πραγματική της έδρα, βρίσκεται στα Άνω Λιόσια! Η έδρα της ΕΛΟΚ βρίσκεται εκεί που βρίσκεται η Γραμματεία της και τα Βιβλία της! Καραμπινάτη παράβαση, που συνεχίζει και η Νέα Διοίκηση!
8 Πληρώνονταν δαπάνες εκτός του Σκοπού βάσει του καταστατικού. Η παράβαση αυτή έχει σαν συνέπεια την αφαίρεση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης!
9 Εφαρμόζονταν λανθασμένες λογιστικές πρακτικές στα Έσοδα από συνδρομές, ταυτότητες, Κύου, Νταν, Σχολές Προπονητών και άλλα. Όλα αυτά τα έσοδα είναι παράνομα και νομικά και λογιστικά και ταμειακά και με βάση τον Σκοπό για τον οποίο η ΕΛΟΚ αναγνωρίστηκε από την ΓΓΑ!
10 Παρανόμως υπάρχουν προ-εκτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου-Ταμία-Γραμματέα στα μπλοκ εισπράξεων Καραμπινάτη παρανομία δια της οποίας εισέπραττε μόνον το Αφεντικό δια των υπαλλήλων του, ενώ οι κατά νόμο αρμόδιοι δεν έπαιρναν είδηση τι γινόταν!
11 Δεν υπέβαλλε η ΕΛΟΚ τις τρίμηνες καταστάσεις συμφωνητικών στην Εφορία! Φορολογική παράβαση, η οποία ενοχοποιεί και κάποιους στην Εφορία Νέας Ιωνίας, οι οποίοι κάποτε είχαν λάβει λεπτομερή καταγγελία για τις παρανομίες της ΕΛΟΚ και την είχαν καλύψει με ένα πρόστιμο των 100 € λόγω μη δήλωσης της αλλαγής της έδρας, την οποία αλλαγή ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει!!!
12 Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τους αγώνες και τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!! Πολυετείς καραμπινάτες μικτές παραβάσεις κατά τις οποίες προπονητές και ταυτόχρονα μέλη του ΔΣ (απαγορεύεται) έκαναν αγώνες σε στιλ και σεμινάρια «υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ» (απαγορεύεται) σε στάδια του Δημοσίου (απαγορεύεται) και μέσω της Sportdata (απαγορεύεται) με τα έσοδα να εξαφανίζονται!!!

13

Δεν δίνονται τα μέλη των ΔΣ από τον Λογιστή των Παλαιών Διοικήσεων στις εκθέσεις του, ενώ δίνονται τα μέλη των ΔΣ της ΕΛΟΚ από τον Λογιστή της Νέας Διοίκησης στις εκθέσεις του. Στις τέσσερις εκθέσεις του Λογιστή του Γερόλυμπου τα αρμόδια ΔΣ δεν αναφέρονται εσκεμμένα, ενώ στις τρεις εκθέσεις του Λογιστή της Νέας Διοίκησης αναφέρονται! Απόδειξη ότι και οι πρώτες και οι δεύτερες εκθέσεις συντάχθηκαν κατά παραγγελία!!!

 

Οι Πρόεδροι και οι Αναπληρωτές των ΔΣ/ΕΛΟΚ φέρουν τη μέγιστη ευθύνη για τις παρανομίες της ΕΛΟΚ:

Γερόλυμπος, Σανιώτης, Παπαδημητρόπουλος, Μπουλούμπασης, Ποντίδα-Γερολύμπου, Μπαλασόπουλος, Σιετής, Χρήστου!!!

 

Β

Νομικές Παραβάσεις

 Παλαιές και Σύγχρονες

14 Ενώ η κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού ήταν μόνο για 61.752 €, με αφορμή αυτή την κατάσχεση οι Παλιές Διοικήσεις είχαν παροπλίσει εσκεμμένα τον τραπεζικό λογαριασμό και έκαναν συναλλαγές 380.000 € το χρόνο με μετρητά!!! Η προφανής λύση για τον προβληματικό τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΟΚ, που αποδεικνύει την καραμπινάτη παρανομία να αποκλειστεί η χρήση του, ήταν να απομονωθεί το ονομαστικό ποσό κατάσχεσης!
15 Εντοπίστηκαν πολλές φοροτεχνικές παραβάσεις και λογιστικά λάθη Παλαιών και Νέας Διοικήσεων. Κάθε ομάδα από αυτές τις φοροτεχνικές παραβάσεις αποτελεί και μια ομάδα παρανομιών!
16 Η ΕΛΟΚ έχει έδρα στο Μαρούσι, ενώ η Γραμματεία της, που αποτελεί την πραγματική της έδρα, βρίσκεται στα Άνω Λιόσια! Η έδρα της ΕΛΟΚ πρέπει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται η Γραμματεία της και τα Βιβλία της! Καραμπινάτη παράβαση!
17 Δεν αναφέρονται τα υπεύθυνα μέλη των ΔΣ κατά τις περιόδους των ελέγχων. Δεν αναφέρονται, ενώ πρέπει να αναφέρονται για τον καταλογισμό των ευθυνών!
18 Γίνονταν εισπράξεις και πληρώνονταν δαπάνες εκτός Σκοπού βάσει του καταστατικού. Παρανομία, που στερεί την ειδική αθλητική αναγνώριση της ΕΛΟΚ από την ΓΓΑ!
19 Εφαρμόζονταν λανθασμένες λογιστικές πρακτικές στα Έσοδα από συνδρομές, ταυτότητες, Κύου, Νταν, Σχολές Προπονητών και άλλα. Όλα αυτά τα έσοδα είναι παράνομα και νομικά και λογιστικά και ταμειακά και με βάση τον Σκοπό για τον οποίο η ΕΛΟΚ αναγνωρίστηκε από την ΓΓΑ!
20 Οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί δικηγόροι ήταν χωρίς συμβάσεις με την ΕΛΟΚ, που να είχαν κατατεθεί στη Εφορία. Παρανομία, που έδινε τη δυνατότητα στα μέλη του ΔΣ και τον Επίτιμο Γιώργο Γερόλυμπο να πληρώνουν τους δικηγόρους της ΕΛΟΚ μέσω της ΕΛΟΚ για προσωπικές τους υποθέσεις, όπως π.χ. τον Ι. Μουρνιανάκη για τις υποθέσεις του Γερόλυμπου εναντίον του Αντόνιο Εσπίνος στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ!
21 Παρανόμως πληρώνονταν αμοιβές σε μέλη των Δικαστικών Επιτροπών Τα μέλη των Δικαστικών Επιτροπών της ΕΛΟΚ παράνομα ήταν εξωτερικοί της ΕΛΟΚ δικηγόροι και όχι μέλη των συλλόγων της! Αυτό έχει σαν συνέπεια τις «κατά παραγγελία» αποφάσεις εναντίον των αντιπάλων της Διοίκησης!
22 Τα νομικά έξοδα των παλαιών διοικήσεων ήταν εξόφθαλμα τεράστια και εκτός κάθε πραγματικότητας! Διότι οι δικαστικές υποθέσεις προς εξόντωση των αντιπάλων ήταν πολλές και ταυτόχρονα οι υποθέσεις του Γερόλυμπου στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ ήταν πανάκριβες!
23 Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!! Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ!

 

Προφανώς, μεγάλη επίσης ευθύνη φέρουν και όλα τα μέλη των κατά καιρούς ΔΣ της ΕΛΟΚ:

Γερόλυμπος, Μπουλούμπασης, Δημητριάδης, Μπίκας, Βόβλας, Κοσμίδης, Χονδροματίδης, Καρβούνης, Γκουβούσης, Πάσης, Ράλλης, Χανικιάν, Ποντίδα-Γερολύμπου!

 

Γ Ταμειακές Παραβάσεις  Μιλάμε για ένα Ταμείο ... Μπάχαλο!
24 Κατά τους ετήσιους ελέγχους η μέτρηση του Ταμείου γινόταν μόνο μια φορά και εκτός του χρονικού διαστήματος του ελέγχου. Ποια αξιοπιστία έχει μία μόνο μέτρηση στο διάστημα μιας ετήσιας λειτουργίας του Ταμείου και μάλιστα εκτός αυτού του διαστήματος? Καμιά!!!
25 Πληρώνονταν παράνομα τα οδοιπορικά μελών του ΔΣ και άλλων χωρίς επαρκή δικαιολογητικά Κλασική στρατηγική υποκλοπής μικροποσών, που δεν θα αναζητιόνταν οι αποδείξεις, από λιγούρηδες! Τι να πει κανείς!!!
26 Οι επί τέσσερα χρόνια ίδιες υποδείξεις από τους Ορκωτούς Λογιστές δεν εισακούστηκαν! Ακόμα και σήμερα πολλές από αυτές δεν έχουν εισακουστεί!
27 Κατά τις Παλιές Διοικήσεις κινούσαν μεγάλα ποσά σε δαπάνες χωρίς επαρκή δικαιολογητικά. Καραμπινάτη παρανομία, συνέπεια του ότι τις αποφά-σεις τις έπαιρνε ένα άτομο και τις εφάρμοζε άμεσα!
28 Υπάρχουν εσκεμμένες αοριστίες στα έσοδα και στις δαπάνες. Εισπράττονταν τεράστια ποσά για διπλώματα Κύου και Νταν από αθλητές-προπονητές με την ψευδή αιτιολογία "έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τους σκοπούς της ΕΛΟΚ"!

Εσκεμμένη μέθοδος δημιουργία μιας χαοτικής κατάστασης, όπου ο «λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται»!

Το δίπλωμα εκδίδεται ως αντικείμενο στο όνομα ιδιώτη και άρα η πώλησή του παίρνει ΦΠΑ και φορολογείται!

29 Υπάρχουν ασάφειες στις ετήσιες οφειλές συνδρομών των συλλόγων-μελών. Δεν υπάρχει βιβλίο συνδρομών των μελών???
30 Παρανόμως υπάρχουν προ-εκτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου-Ταμία-Γραμματέα στα μπλοκ εισπράξεων Καραμπινάτη παρανομία δια της οποίας εισέπραττε μόνον το Αφεντικό δια των υπαλλήλων του και οι κατά νόμο αρμόδιοι δεν έπαιρναν είδηση τι γινόταν!
31 Πληρώνονταν σχετικά μεγάλα ποσά για καφέδες και γεύματα, που δεν προβλέπονται από το καταστατικό. Είχαν βρει το μήνα που τρέφει τους έντεκα και του έδωσαν να καταλάβει!
32 Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!! Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ!

 

Το βάρος των ευθυνών όλων των παραβάσεων βαραίνει πλέον και τις πλάτες ολόκληρου του σημερινού ΔΣ λόγω κληρονομιάς και αδιάφορης συνέχισης!

Νεκτάριος Βιδάκης, Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Γιάννης Γιαννέλης, Σταύρος Σταυριανίδης, Γιώργος Κελάλης, Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, Παρασκευάς Ανδρεανίδης, Περικλής Κανέλλης, Νίκος Ζάχος!

 

Δ Παραβάσεις έναντι της ΓΓΑ! Καλά στη ΓΓΑ κοιμούνται με τα τσαρούχια!
33 Παρανόμως δεν υπέβαλλαν προϋπολογισμούς και απολογισμούς στη ΓΓΑ και έχαναν επιχορηγήσεις Μια καραμπινάτη παρανομία, που αποδεικνύει τον βαθύ λήθαργο στον οποίο είναι βυθισμένη η ΓΓΑ! Επί δέκα χρόνια δεν είδε τις παρανομίες της ΕΛΟΚ, αφού απουσίαζε από τα γραφεία των αρμοδίων της κάθε υποχρέωσή της???
34 Δεν εφαρμόστηκαν ποτέ οι συνέπειες της μη κανονικής λειτουργίας της ΕΛΟΚ, που έχουν σαν αποτέλεσμα την απώλεια προνομίων από τη ΓΓΑ. Αυτό αποδεικνύει ότι η ΓΓΑ έβλεπε σαν «οικονομία» για το δικό της Ταμείο όλες τις παράνομες εισπράξεις της ΕΛΟΚ από τα μέλη της!
35 Δεν ενημέρωναν την ΓΓΑ για το αθλητικό δυναμικό της ΕΛΟΚ. Γνωστή καραμπινάτη παράβαση με συνέπεια την αφαίρεση της αθλητικής αναγνώρισης.
36 Δεν ενημέρωναν την ΓΓΑ για την αξιολόγηση των συλλόγων! Γνωστή καραμπινάτη παράβαση με συνέπεια την αφαίρεση της αθλητικής αναγνώρισης, που ποτέ δεν έγινε.
39 Γίνεται αναφορά στην Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, η οποία για την παράβαση της απουσίας των εγκρίσεων των Προϋπολογισμών για τα έτη 2014-2015-2016-2017-2018 πρότεινε τον καταλογισμό των δαπανών της ΕΛΟΚ στα μέλη των ΔΣ αυτών των περιόδων! Ακούγεται ότι στη ΓΓΑ δουλεύουν για να καταλογίσουν τα ποσά από τους μη εγκεκριμένους προϋπολογισμούς της ΕΛΟΚ, αλλά αυτοί εκεί μέσα κοιμούνται με τα τσαρούχια και ακόμα και αυτό να γίνει, θα γίνει το … 2058!!! Την υπόθεση της έχει αναλάβει ο Κώστας Βαλεργάκης!
40 Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!! Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ, πράγμα που συνεπάγεται την αφαίρεση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης!

 

Ιδιαίτερα, όμως, το βάρος των αδιαλήπτως συνεχιζόμενων και πολλαπλασιαζόμενων παραβάσεων βαραίνει ένα-ένα και όλους μαζί τα μέλη της λεγόμενης Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίοι παίρνουν τις αποφάσεις λειτουργίας της ΕΛΟΚ στο ακέραιο, του Διοικητικού Συμβουλίου "παίζοντος" τον ρόλο της ... γλάστρας μαϊντανού!!!

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος!

 

Ε Διοικητικές Παρανομίες Συνεχίζονται από τη Νέα Διοίκηση!
41 Οι δαπάνες παρανόμως δεν προ-εγκρίνονταν και δεν εγκρίνονταν στα Πρακτικά του ΔΣ Παρανομία που συνεχίζει και η Νέα Διοίκηση!
42 Δεν επιβεβαιώνονταν οι οφειλές της ΕΛΟΚ από τους προμηθευτές (εσκεμμένα?) Ειδοποιημένοι να μην συνεργαστούν με τον Λογιστή οι εξωτερικοί προμηθευτές της ΕΛΟΚ!
43 Υπάρχουν οφειλές της ΕΛΟΚ χωρίς δικαιολογητικά. Από τη Νέα Διοίκηση μηδενίστηκαν οφειλές της τάξεως των 48.000 €!!! Πιθανότατα για δουλειές ή προμήθειες που ποτέ δεν έγιναν!!!
44 Δεν υπάρχουν συμβάσεις με τους προμηθευτές κατατεθειμένες στην Εφορία. Καραμπινάτη παρανομία, διότι έδιναν την κάθε δουλειά σε όποιον ήθελαν από όπου θα έπαιρναν ενδεχομένως και τη δική τους προμήθεια!!!

 

Ζ Τι ΔΕΝ βρήκαν οι Ορκωτοί Λογιστές … … αλλά έχει αποδειχθεί ότι ενδεχομένως, υπάρχουν!
45 Δεν έγινε λεπτομερής έλεγχος της Sportdata του Σκοπελίτη κατά το ενδεχόμενο να αποτελεί κατά ποσοστό ή καθ’ ολοκληρία υποκρυπτόμενη ιδιοκτησία του Γερόλυμπου πράγμα, που αποδεικνύεται και από την πληρωμή οδοιπορικών στον Άλκη Σκοπελίτη, τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη της Sportdata. Από πάντα η ύπαρξη της Sportdata του Σκοπελίτη, ο οποίος ήταν άνθρωπος των Γερόλυμπου-Μπουλούμπαση, ήταν ύποπτη να είναι κρυφή επιχείρηση του Γερόλυμπου με βάση τον συλλογισμό ότι την βρήκε ο Γερόλυμπος με τις επαφές του εξωτερικού που είχε και ποτέ δεν θα άφηνε τα σίγουρα ποσά που παίρνει κάθε χρόνο, η Sportdata να τα παίρνει άλλος από τον ίδιο!
46 Δεν έγινε λεπτομερής έλεγχος της εταιρίας «Elpida Tours”, που έπαιρνε τις αποστολές εξωτερικού και την φιλοξενία-ξενάγηση των ξένων αποστολών των διεθνών αγώνων στην Ελλάδα! Έπρεπε να ελεγχθούν όλες οι πληρωμές της από την ΕΛΟΚ για κάθε συνεργασία τους, αλλά και οι συμμετοχές της στις τρεις προσφορές για την επιλογή του εκάστοτε προμηθευτή.
47 Δεν τονίστηκε αρκετά ότι στους απολογισμούς προς τους συλλόγους στις Γενικές Συνελεύσεις τα έσοδα-έξοδα θα πρέπει να γράφονται ανά εκμετάλλευση/ δραστηριότητα και όχι συγκεντρωτικά, ώστε να γίνονται κατανοητά από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις οικονομολόγων! Το χάος των προϋπολογισμών και απολογισμών της ΕΛΟΚ προς τους συλλόγους ακολουθεί και η Νέα Διοίκηση, διότι ο σκοπός της είναι να μην τα καταλαβαίνουν όλοι όλα! Μερικά τα θέλουν να μένουν ασαφή για το μέλλον!
48 Δεν μιλάνε οι εκθέσεις για τα έσοδα από 1) Κύου-Νταν, 2) Ταυτότητες-Δελτία αθλητών, 3) Αγώνες των στιλ σε κρατικά στάδια με χρήση της Sortdata, 4) Σεμινάρια σε κρατικά στάδια με χρήση της Sportdata, όταν η ΕΛΟΚ δεν έχει τα παραδοσιακά στιλ και άρα έχει ήδη εκφύγει από τον Σκοπό για τον οποίο πήρε την αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ! Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες (εξαπάτηση), των σταδίων του Κράτους (εξαπάτηση) και της ΓΓΑ (εξαπάτηση) για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ «των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ»!

 

Η

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: Ο Μεγάλος Παράνομος!!!

49 Τέλος, αυτά τα σαΐνια οι Ορκωτοί Λογιστές, για το μπάχαλο που επικρατεί στα λογιστικά της ΕΛΟΚ επί 10 χρόνια, ΔΕΝ αναρωτιούνται σε κανένα σημείο των Εκθέσεών τους, πού στο διάβολο βρίσκεται αυτή η ανίκανη και άχρηστη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που υποτίθεται ότι εποπτεύει τις αθλητικές ομοσπονδίες και προστατεύει τον κόσμο του αθλητισμού από τους αδίστακτους απατεώνες των διοικήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών???
50 Όταν το 2014 και κατά την εξέλιξη της Σχολής Προπονητών Καράτε "βομβάρδιζα" τα Υπουργεία με emails (κλικ εδώ) για τις παρανομίες του Γερόλυμπου σε τρεις αθλητικές ομοσπονδίες και την αδιαφορία της ΓΓΑ για αυτές τις παρανομίες (τα emails έφθαναν και στα χέρια του σημερινού Πρωθυπουργού!), η τότε κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έδωσε εντολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό να "καθαρίσει" τις ομοσπονδίες-μαϊμούδες με αποτέλεσμα μετά από ενδελεχείς έρευνες να αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση από εννέα ομοσπονδίες (κλικ εδώ)! Αυτό δεν είχε γίνει ποτέ πριν και δεν έγινε ποτέ μετά, αλλά έγινε μόνο μια φορά στο τέλος του 2014 και αιτία ήταν οι έρευνες και δημοσιεύσεις του www.karate.gr!

 

Τους ξαναγράφω μπας και δεν τους καταλάβατε!

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος!

 

I

29/5/2021 - Οι Απάτες της παράταξης Σιετή κατά τις εκλογές της 29/5/2021

για τις οποίες έχει ασκηθεί Αγωγή Ακύρωσης των εκλογών:

62

Απάτες κατά τις εκλογές αυτές της ΕΛΟΚ, που οργανώθηκαν από την τότε προσωρινή διοίκηση (Σιετή):

1) Τέσσερις υποψήφιοι, που εκλέχθηκαν, ανήκαν στον ίδιο σύλλογο κατά παράβαση του καταστατικού της ΕΛΟΚ,

2) Δύο άλλοι υποψήφιοι, που εκλέχθηκαν,  ανήκαν στον ίδιο άλλο σύλλογο κατά παράβαση του καταστατικού της ΕΛΟΚ,

3) Δύο ακόμα άλλοι υποψήφιοι, που εκλέχθηκαν,  ανήκαν στον ίδιο τρίτο σύλλογο κατά παράβαση του καταστατικού της ΕΛΟΚ,

4) Ένας υποψήφιος, που εκλέχθηκε,  είναι επαγγελματίας προπονητής, και

5) Ένας άλλος υποψήφιος, που εκλέχθηκε,  ήταν κατά το διάστημα της υποψηφιότητάς του μέλος στο ΔΣ άλλης αθλητικής ομοσπονδίας!

Η αντίκρουση από την ΕΛΟΚ της Αγωγής Ακύρωσης των Εκλογών ανατέθηκε στο ίδιο νομικό γραφείο, που υποστήριζε την παράταξη Σιετή στο διάστημα τελευταίωνν 4-5 χρόνων πριν τις εκλογές. Επειδή η Αγωγή Ακύρωσης στρέφεται κατά της ΕΛΟΚ, τα νομικά έξοδα τα πληρώνει η ΕΛΟΚ, αλλά στην πραγματικότητα οι ανωτέρω παρανομίες, στις οποίες αφορά η Αγωγή, έχουν διαπραχθεί από την προσωρινή διοίκηση πριν τις εκλογές, η οποία και θα πρέπει να επωμιστεί τα νομικά έ3ξοδα!!! Το ίδιο ισχύει και για τα επόμενα!

63 Οι Απάτες της μέτρησης των αθλητών για το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές για τις οποίες έχει ασκηθεί Αγωγή Ακύρωσης των εκλογών: η αντίπαλη παράταξη διεκδικεί το δικαίωμα ψήφου συλλόγων της, το οποίο στερήθηκαν από την τότε προσωρινή διοίκηση!
   

Θ

Ιούνιος 2022 – Ένα χρόνο μετά την ανάληψη της Διοίκησης της ΕΛΟΚ

ετά τις εκλογές της 29/5/2021) από το ΔΣ υπό την προεδρία του Θεόδωρου Σιετή

και επί Υφυπουργίας Λευτέρη Αυγενάκη

51 Η Απάτη της Εκτελεστικής Επιτροπής: το από 29/5/2021 νέο ΔΣ της ΕΛΟΚ με πρόεδρο τον Θεόδωρο Σιετή δημιούργησε μέσω του καταστατικού μια πενταμελή Εκτελεστική Επιτροπή στην οποία ανέθεσε … όλες σχεδόν τις αρμοδιότητες του ΔΣ με αποτέλεσμα την αχρήστευση του ΔΣ κατά ευθεία παράβαση του αθλητικού νόμου και σε τρόπο, ώστε η φωνή της μειοψηφίας να έχει χαθεί πλήρως!
52 Η Απάτη της έλλειψης αρίθμησης των Πρακτικών του ΔΣ: τα Πρακτικά του ΔΣ πρέπει πάντα να φέρουν αρίθμηση κατά αύξουσα σειρά, ώστε να αποκλείεται η εσκεμμένη εξαφάνιση ή προσθήκη κάποιου από αυτά για ευνόητους λόγους. Εν προκειμένω, τα Πρακτικά του νέου αυτού ΔΣ δεν αριθμούνται! 
53 Οι Απάτες του Ταμία της ΕΛΟΚ: Σε όλα πλην ελάχιστων τα Πρακτικά του ΔΣ/ΕΛΟΚ ποτέ δεν προ-εγκρίνονται οι δαπάνες και ποτέ δεν εγκρίνονται οι πληρωμές, όπως πάντα τυπικά θα έπρεπε, ώστε να υποβάλλονται σε γνώση όλων των μελών του ΔΣ! Με αυτό τον τρόπο ο Ταμίας κάνει ό,τι αυτός θέλει!!!
54 Η Απάτη των «διαλογικών συζητήσεων»: σε όλα στα Πρακτικά του νέου ΔΣ και για κάθε θέμα, που δήθεν συζητείται, υπάρχει η μόνιμη αιτιολογία «κατόπιν διαλογικής συζήτησης αποφασίστηκε …» χωρίς να αναφέρονται οι απόψεις των συμβούλων για το συζητούμενο θέμα! Αυτό είναι παράνομο, διότι χάνεται η φωνή της μειοψηφίας!
55 Η Απάτη της «έγκρισης των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής»: σε όλα τα Πρακτικά εγκρίνονται αποφάσεις τη Εκτελεστικής Επιτροπής «της τάδε ημερομηνίας» χωρίς να αναφέρεται ποιες είναι και χωρίς να φαίνονται οι συζητήσεις των μελών αυτής ή του ΔΣ επί αυτών. Δηλαδή, διοικεί η Εκτελεστική Επιτροπή και οι σύμβουλοι του ΔΣ εγκρίνουν στα τυφλά, ενώ ταυτόχρονα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν αναρτώνται οι απόφάσεις της Εκτελεστιής Επιτροπής και άρα η ουσία των συνεδριάσεων του ΔΣ, αλλά αποκρύπτεται επιμελώς!
56 Η Πρώτη Απάτη των παράνομων αναρτήσεων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ: όλα τα Πρακτικά του νέου ΔΣ υπό τον Θεόδωρο Σιετή αναρτώνται μετά από μήνες στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αλλά οι αποφάσεις τους εφαρμόζονται άμεσα μόλις ψηφίζονται από το ΔΣ και πριν νομιμοποιηθούν με την ανάρτησή τους στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Ο Θεόδωρος Σιετής και οι περί αυτόν καταχωρούν συστηματικά τα Πρακτικά της ΕΛΟΚ στο site της χωρίς τους ΑΔΑ της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ για κρύψουν αυτή την Απάτη!!!

Η Δεύτερη Απάτη στις αναρτήσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ: Το ΔΣ συστηματικά εγκρίνει ημερομηνιακά τις "κρυφές αποφάσεις" της Εκτελεστικής Επιτροπής χωρίς αυτές να αναφέρονται λεπτομερώς στα Πρακτικά του ΔΣ και με αυτό τον τρόπο στην πραγματικότητα οι αποφάσεις, που υλοποιούνται για ολόκληρη την ομοσπονδία, ποτέ δεν ανεβαίνουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ κατά ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και ΧΥΔΑΙΑ παράβαση του νόμου περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ!!!

57 Η Απάτη των βαθμών ΝΤΑΝ: Η ΕΛΟΚ με μόνο το αγωνιστικό καράτε υπό τον Θεόδωρο Σιετή δίνει τεχνικούς βαθμούς ΝΤΑΝ χωρίς να έχει δικαίωμα, χωρίς κανόνες, χωρίς εξετάσεις, με μαύρες και παράνομες εισπράξεις και  μόνο για εισπρακτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους, ενώ αυτό αποτελεί αποκλειστικό δικαίωμα των παραδοσιακών στιλ καράτε (δηλαδή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε). Υπάρχει νομολογία για αυτό το θέμα από το 1995 και άρα η ΕΛΟΚ συστηματικά παραβαίνει το ΣΚΟΠΟ για τον οποίο έχει αναγνωριστεί από την ΓΓΑ 1990 με αποτέλεσμα να πρέπει να της αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση!
58 Η Απάτη των οικονομικών ενισχύσεων: το ΔΣ/ΕΛΟΚ ενισχύει οικονομικά συλλόγους χωρίς να έχει αναρτήσει κανόνες ενίσχυσης και άρα με την ευχέρεια να χρησιμοποιεί τις ενισχύσεις αυτές προς ευνοούμενους συλλόγους ή προς υποκρυπτόμενη ψηφοθηρία.
59 Η Απάτη της Δικαστικής Επιτροπής: το σημερινό ΔΣ έχει προωθήσει άρθρο στο νέο καταστατικό της ΕΛΟΚ, στο οποίο η παλιά γνωστή Δικαστική Επιτροπή, που έπρεπε να προκύπτει με εκλογές από άτομα-μέλη συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ, να έχει αντικατασταθεί από ένα μόνιμο Πειθαρχικό Συμβούλιο από συγκεκριμένα άτομα ελεγχόμενα από το ΔΣ. Αυτό σημαίνει ότι και οι αποφάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου θα είναι ελεγχόμενες από το ΔΣ του Θεόδωρου Σιετή! Μεταξύ δε των μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου βρίσκονται και δύο υπάλληλοι της ΓΓΑ, πράγμα απαράδεκτο για την αυτονομία της ομοσπονδίας!
60 Οι Απάτες της εκμετάλλευσης των αθλητών: το ΔΣ/ΕΛΟΚ υπό τον Θεόδωρο Σιετή εκμεταλλεύεται την έντονη επιθυμία των αθλητών των εθνικών ομάδων και των γονέων τους να συμμετέχουν σε αγώνες του εξωτερικού και συστηματικά, ενώ η ΕΛΟΚ έχει καθ’ ομολογία της ένα Ταμείο 200.000 ευρώ, το ΔΣ του Σιετή απαιτεί ολόκληρα ή το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων των αθλητών των εθνικών ομάδων να τα πληρώνουν οι οικογένειες των αθλητών και μάλιστα εικονικά μέσω δήθεν των συλλόγων τους σε αντίθεση με τις προεκλογικές τους υποσχέσεις ότι οι αθλητές "δεν θα πλήρωναν ποτέ έξοδα κατά τις συμμετοχές τους στις αποστολές εξωτερικού"!
61 Οι απόλυτη συνεργασία του νέου ΔΣ/ΕΛΟΚ με τους παρανόμως διοικούντες επί 20 χρόνια την ΕΛΟΚ, η απόκρυψη όλων των παρανομιών τους και οι διορισμοί τους σε σημερινές θέσεις κλειδιά για απλή ψηφοθηρία και εξασφάλιση της νέας εξουσία στις θέσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ! Η απαράδεκτη καθυστέρηση από την ΓΓΑ του καταλογισμού των παρανόμως δαπανηθέντων ποσών από το Ταμείο της ΕΛΟΚ από τις προηγούμενες διοικήσεις! Η ασυδοσία και αδιαφορία του Υφυπουργού, ώστε από τα 20 χρόνια παρανομιών να μην τιμωρείται τίποτα απολύτως!!!
   
Ι

Ιούλιος 2022 - Οι επόμενες παρανομίες είναι καινούριες, αποτελούν αποκλειστική ευθύνη της από 29/5/2021 και υπό τον Θεόδωρο Σιετή διοίκησης και φυσικά προστίθενται σε όλες τις προηγούμενες παρανομίες, τις οποίες ποτέ δεν διόρθωσαν!!!

62

Η Απάτη των συμμετοχών στις συνεδριάσεις ΔΣ δια της δικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ: Κατά τις συνεδριάσεις του ΔΣ μέσω της δικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ, αποδεικνύεται ότι ένα μέλος του ΔΣ, ο κ. Νίκος Ζάχος, δεν εμφανιζόταν ποτέ να συμμετέχει με την εικόνα του στις οθόνες των άλλων συνέδρων και κανένας δεν τον γνωρίζει! Αυτό είναι παράνομο, διότι χωρίς την εικόνα των συμμετεχόντων σε διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη τίθεται υπό αμφιβολία η νομιμότητα όλων των συνεδριάσεων του ΔΣ, αφού ΔΕΝ υπάρχουν τα απαραίτητα στιγμιότυπα οθόνης, που να αποδεικνύουν τις συμμετοχές όλων των μελών του ΔΣ δια των εικόνων τους καθ' όλες τις συνεδριάσεις του ΔΣ! Και όμως ο Νίκος Ζάχος θεωρείτο παρών και υπέγραφε τα Πρακτικά εκ των υστέρων χωρίς να συμμετέχει στις συνεδιάσεις του ΔΣ! Ίσως και άλλοι να έκαναν το ίδιο κατά καιρούς μια και δεν είχε ανακαλυφθεί από την αντιπολίτευση!
63 Η Απάτη της ανάμιξης γνωστών προπονητών του καράτε στα διοικητικά της ΕΛΟΚ: με σκοπό την εύνοια των αθλητών τους και των συλλόγων τους: Ήδη υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες για την ανάμιξη προπονητών στη Διαιτησία των αγώνων της ΕΛΟΚ (παράνομα υπάρχουν διαιτητές που είναι ταυτόχρονα και προπόνητές!)
64 Αναρωτιέται κανείς αν η ΕΛΟΚ διοικείται από Συμμορίες?:  Υπάρχει διαπιστωμένη έντονη διαπλοκή διοικητικών και προπονητών (ενισχύουν οι μεν τους δε και αντιστρόφως), που κατευθύνει τα αποτελέσματα των αγώνων, τις συμμετοχές αθλητών στις εθνικές ομάδες, τις επιλογές των συνοδών-προπονητών στις αποστολές εξωτερικού και τις οικονομικές ενισχύσεις της ΕΛΟΚ προς ορισμένους ειδικά συλλόγους εμφανώς ευνοϊκότερα από άλλους συλλόγους!

65

Υπάρχουν έντονες ενδείξεις τυχοδιωκτισμού για τον πρόεδρο της ΕΛΟΚ Θεόδωρο-Μαργαρίτη Σιετή:

1) Ήταν απόλυτα άσχετος ("γλάστρα") με το καράτε,

2) Επί 3-4 χρόνια πληρωνε προσωπικά ο ίδιος τα δικαστήρια της Νέας Διοίκησης εναντίον της Παλιάς Διοίκησης με αποτέλεσμα να του δοθεί η θέση του προέδρου "από ευγνωμοσύνη" ή αλλιώς " την αγόρασε",

3) Στις εκλογές της 29/5/2021 έφερε σαν συνυποψήφιους ακόμα τρεις άσχετους ("γλάστρες") από τον ίδιο σύλλογο τον δικό του (όπου γυμνάζονται και τα παιδιά του), προφανώς για να έχει μια "προσωπική" πλειοψηφία στο ΔΣ,

4) αποδέχθηκε χωρίς καμιά αντίρρηση, αλλά και από άγνοια να ελέγξει, τις αμφιλεγόμενες υποψηφιότητες των άλλων υποψηφίων με συνέπεια να βρίσκεται η ΕΛΟΚ στα δικαστήρια και να διακυβεύεται η νομιμότητα των πράξεών της  για ένα και περισσότερο χρόνο!

5) Διόρισε ως Διευθυντή της επερχόμενης Σχολής Προπονητών Καράτε έναν προσωπικό του φίλο και παλιό επιχειρηματικό συνεργάτη του, τελείως άσχετο με το καράτε, ο οποίος μοιραία παραιτήθηκε όταν τον γιουχάισε άμεσα ο χώρος του καράτε!!!

66

Άλλωστε ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ Θεόδωρος-Μαργαρίτης Σιετής είναι προσωπικά υπεύθυνος για όλες ανεξαιρέτως τις παρανομίες της ΕΛΟΚ, που απαριθμίζονται στον παρόντα κατάλογο και για όσες άλλες δεν έπεσαν στην αντίληψή μας, αλλά θα τις βρούμε και αυτές!!!

Όλα τα ανωτέρω είναι σε γνώση του Υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και της Κυβέρνησης, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για την ηθική και τη νομιμότητα, αλλά μόνο για το «κομματικό κέρδος»!


 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .