karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα  

Πρώτη δημοσίευση 4/9/2014.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα   .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Γκαγκστερλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ

υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας!

 

Οι Μαλάκες, των Μαλάκων, ... ώ Μαλάκες!

 Ανθρωποθυσίες στο Βωμό της Θεάς Ντόπας

 υπό την Αιγίδα

της Γενικής Γραμματείας ... Αναβολικών!

 

 Διακόψτε την παράνομη Σχολή Προπονητών Καράτε - STOP /

 Ελέγξτε τους απατεώνες της ΕΛΟΚ - STOP /

 Μαζέψτε τον άχρηστο Υφυπουργό - STOP /

 Κλείστε την αμαρτωλή ΓΓΑ - OVER .-

 

Ηλίθιοι!

Σας τα έλεγα!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε,

την οποία παρανόμως ΔΕΝ αναγνωρίζουν τα λαμόγια της ΓΓΑ !!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων! ΚΥΝΗΓΟΣ της ΝΤΟΠΑΣ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!


Γνωρίζει ο πρωθυπουργός
αυτά που κάνετε εκεί στη ΓΓΑ???

 


Ο Yπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

ΓΓΑ  = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:


Special αφιέρωση σε όσους έπαιξαν ρόλο στη μη αναγνώριση της ΠΟΠΚ!

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

Σχολή Προπονητών Καράτε

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!!

 Η  Βασική Καραμπινάτη Παρανομία  είναι το ότι τη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την “τρέχει” ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!!

Επομένως, η … Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ είναι μια κορυφαία και μακροχρόνια διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία, η οποία παράγει καθημερινά τεράστια ηθική και οικονομική ζημία στον Ελληνικό Λαό, και όταν πολλές φορές την αναφέρω ως “Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής” τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως και με μηνύσουν οι απλοί … Οίκοι Ανοχής επειδή τους προσβάλω!!!

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!

Επί πλέον των ανωτέρω, πώς τα καταφέρνουν αυτοί οι ακραία άχρηστοι πολιτικοί (!) και εκεί που υποτίθεται πως είχαν συγκροτήσει την παρωδία που ονομάζουν  Ελεγκτικό Συμβούλιο της ΓΓΑ για τον δήθεν έλεγχο των οικονομικών των αθλητικών ομοσπονδιών, ακόμα και σε αυτό το σημείο, τους ... παραιτήθηκαν οι ... Εφοριακοί που θα λάμβαναν μέρος στις ελεγκτικές επιτροπές και ... πάπαλαααα!!!

"Αμερική, Αμερική, καλά μου λέγαν μερικοί,

πως είσαι χώρα, χώρα μαγική!

Κάθε νέος υφυπουργός αθλητισμού ανακαλύπτει την ... Αμερική, δηλαδή εκ του μηδενός τα αναβολικά στον αθλητισμό και τη βία στα γήπεδα και άμεσα συγκροτεί επιτροπές για την αλλαγή του αντίστοιχου νομικού πλαισίου και την άμεση αντιμετώπιση των ... μηδέποτε αντιμετωπιζόμενων αυτών φαινομένων!

Εδώ δεν πιάνουν το λαθρεμπόριο καυσίμων που κινεί τα μισά αυτοκίνητα γύρω μας, θα πιάσουν τα αναβολικά και τους χουλιγκάνους!!!


Η αποστολή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού δίνεται κατωτέρω, όπως αναρτάται στον ιστότοπό της:

 

Η πραγματικότητα, όμως, αποδεικνύει ότι η ΓΓΑ τα τελευταία 30 χρόνια έχει αποτύχει σε όλα τα ανωτέρω! Αντί ωφέλιμων αποτελεσμάτων στα ανωτέρω πεδία αρμοδιότητας και ευθύνης, εμείς στο χώρο του αθλητισμού βλέπουμε: Βία, αλητεία, τραμπουκισμό, αναβολικά, κομματικά παιχνίδια, διασπάθιση δημόσιου χρήματος, γκαγκστεριλίκι, παρατυπίες, παρανομίες, ασχετοσύνη, αδιαφορία, απάθεια, διαφθορά, διαπλοκή, αρπαχτές, ... αρμεχτές, καρεκλοκένταυρους διαπλεκόμενους ομοσπονδιάρχες, παρανόμως πλουτήσαντες υπαλλήλους και άλλα!!!


 Ανθρωποθυσίες στο Βωμό της Θεάς Ντόπας

 υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας ... Αναβολικών!

 

Από το 1976, που ήμουν μέλος της επιτροπής διοίκησης της ομοσπονδίας Τζούντο υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, είχαν ακουστεί έντονα τα πρώτα φαινόμενα χρήσης αναβολικών στον αθλητισμό, αλλά σε άμεση επαφή με αυτά ήρθα από το 1983 μέχρι το 1987, ως πρόεδρος της Ελληνικής Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης, μέλους της IFBB ( International Federation of Body Building), από τους Πανευρωπαϊκούς της οποίας είναι και η κάτωθι φωτογραφία, στην οποία και φαίνομαι. Ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας αυτής έβγαζα αθλητές σε διεθνείς αγώνες δυο φορές το χρόνο και έβλεπα τι συνέβαινε διεθνώς! Θέλω να καταλήξω στο ότι σε πρώτη φάση τους χρήστες αναβολικών ένας ειδικός τους βλέπει με το ... μάτι!!!

Αν παρακολουθήσει διαχρονικά κανείς το θέμα των αναβολικών

α) στον αθλητισμό και β) στην Ελλάδα,

τότε θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο μεγάλος ένοχος είναι η ίδια η πολιτεία, διότι:

1) Είμαστε μια μικρή χώρα των 10 εκατ. κατοίκων χωρίς αθλητική υποδομή, αφού το μεγαλύτερο μέρος των κονδυλίων που διατίθενται για τον αθλητισμό ΔΕΝ φθάνουν ποτέ στους αθλητές και στην ανάπτυξη, μια και τα τρωει ο παραγοντισμός, με αποτέλεσμα οι αθλητές πραγματικά υψηλού επιπέδου να είναι ελάχιστοι!

2) Με στόχο τον πρωταθλητισμό, δίνονται από την πολιτεία υπερμεγέθη κίνητρα στους αθλητές, όπως τα οικονομικά πριμ ή μπόνους, η εισαγωγή σε πανεπιστήμια, η επαγγελματική εξασφάλιση σε δημόσιες υπηρεσίες, οι διαφημιστικές καμπάνιες και άλλα. Με αυτές τις επιβραβεύσεις μιας δια βίου οικονομικής εξασφάλισης οι αθλητές εξωθούνται από την ίδια την πολιτεία σε προπονήσεις αυτοκτονίας υπό τη χρήση αναβολικών ουσιών με στόχο τον πρωταθλητισμό!

3) Δεν υπάρχει χρονικά συνεπής και συνεχής επανδρωμένος και εξοπλισμένος κρατικός φορέας ελέγχου των αναβολικών στον κρατικό αθλητισμό, με αποτέλεσμα οι αθλητές να χαπακώνονται αυτοκτονικά, οι προπονητές τους να τους καθοδηγούν και οι διοικήσεις των ομοσπονδιών να κάνουν τα στραβά μάτια!

4) Δεν υπάρχει ποτέ κανένας προβληματισμός εκ των αποτελεσμάτων-ρεκόρ των πρωταθλητών, όσο εξωπραγματικά και αν είναι αυτά, παρά μόνο οι αρμόδιοι αθλητικοί παράγοντες και πολιτικοί παράγοντες ... φωτογραφίζονται με τους "φαρμακο-πρωταθλητές" για να κερδίσουν αυξημένες επιχορηγήσεις οι πρώτοι και πολιτικό όφελος οι δεύτεροι, ενώ τα "σεβαστά" ΜΜΕ εξυμνούν το "DNA των Ελλήνων"!

5) Ακόμα και όταν εμφανίζονται αποδεδειγμένα κρούσματα χρήσης αναβολικών η αντιμετώπιση περιορίζεται σε πολιτικές φανφάρες δημιουργίας επιτροπώ αντιμετώπισης, καταστολής και ... εξαφάνισης της ... "λέπρας" χωρίς σοβαρότητα και χωρίς αποτέλεσμα για να θαφτεί στο χρονοντούλαπο κάθε αναφορά σε αυτά σε χρόνο ... ντε-τε!

6) Ακόμα και όταν συζητείται η χώρα μας σε όλο τον πλανήτη, όταν στους δώδεκα διεθνείς επαγγελματίες δρομείς-κεραυνούς από μεγάλες χώρες με αναπτυγμένο πρωταθλητισμό ο Έλληνας τους ... δίνει να φάνε τη σκόνη του φεύγοντας με άνεση δυό μέτρα μπροστά, ακόμα και τότε τίποτα δεν μας προβληματίζει!

7) Ακόμα και όταν βρισκόμαστε στο μάτι όλων των κατοίκων του πλανήτη (Αθήνα 2004) και οι πρωταθλητές μας εξαφανίζονται από τους ελέγχους ντόπινγκ και αποκλείονται από τους Ολυμπιακούς στην ίδια τη χώρα τους αγώνες, ακόμα και τότε εμείς φροντίζουμε να τους δικάσουμε μετά από οκτώ χρόνια και να τους ... αθωώσουμε! Εύγε κύριοι Δικαστές!!!

8) Όταν όλα τα ανωτέρω ισχύουν στον κρατικό αθλητισμό, ο οποίος υποτίθεται ότι παρακολουθείται από τη Γενική Γραμματεία ... Αναβολικών, τότε τι περιμένετε να συμβεί στα ιδιωτικά γυμναστήρια σε όλη τη χώρα???

9) Όταν στην οικονομική κρίση που περνάμε, αλλά και πολύ πριν από αυτήν, το αναπτυγμένο σώμα ενός νέου του εξασφάλιζε πρόσληψη στα σώματα ασφαλείας, τότε τι περιμένετε να συμβεί στα ιδιωτικά γυμναστήρια σε όλη τη χώρα???

10) Όταν, στην πιο αθώα περίπτωση, ο "παιδαράς" ... βγάζει τις καλύτερες γκόμενες, τότε τι περιμένετε να συμβεί στα ιδιωτικά γυμναστήρια σε όλη τη χώρα???


Συνεπώς, τον κρατικό αθλητισμό της χώρας τον διοικούν ηλίθιοι και αυτό επηρεάζει και τον ιδιωτικό κλάδο του. Δυστυχώς, όπως ανέφερα και στο παρελθόν σε σχετικά άρθρα μου, ως κατωτέρω, το ίδιο θα επαναλαμβάνεται στο διηνεκές!!!

 

15/8/04 - Ο Γιώργος Ορφανός και οι Υπεύθυνοι της “Ντόπας”

22/08/04 - Εγκληματικά Ανύπαρκτοι ο Γιώργος Ορφανός και η ΓΓΑ στη Χιονοστιβάδα της Ντόπας!!!

28/08/04 - Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής! Μέρος Α΄.

13/4/08 - Σούπερ-Ντόπα στην ’ρση Βαρών! Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής! Μέρος Β΄.

7/4/08 - Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής! Μέρος Γ΄.

6/4/08 - ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ - Ο Κομήτης-Πρωθυπουργός πέφτει στον πλανήτη του Αθλητισμού! Ήρθε να μας πει Ηλίθιους!

29/4/08 - Από την εφημερίδα  “Πρώτο Θέμα”:  ... και στην κορφή ... κανέλλα!


Ακολουθούν τωρινά άρθρα εφημερίδων και επιγραμματικά σχόλια!


 Συμπέρασμα: Τα αναβολικά προκαλούν θανατηφόρα εξάρτηση!


Η αρνητική επίδραση της χρήσης των αναβολικών απλώνεται σε όλο τον καθημερινό μικρόκοσμο του χρήστη!


 Το εμπόριο των αναβολικών έχει πλουτίσει επιχειρηματίες και έχει αναδείξει πολιτικές καριέρες!

 Αποδεικνύεται ανυπαρξία συντονισμού ελεγκτικών και δικαστικών αρχών!


 Η σοβαρότητα του θέματος δεν δικαιολογεί τα χαμόγελα της ... πασαρέλας!!!

 Αλλά μόνο για πασαρέλα κάνετε!!! Δουλειά μηδέν !!!


 Με ... πορδές δεν βάφουν αβγά!!!

 Τα κέντρα διακίνησης αναβολικών ... τα βλέπεις με το μάτι!!!

 Η Γενική Γραμματεία Αναβολικών τα αναγνωρίζει και τα επιχορηγεί μάλιστα!!!


 Πού σε είχαμε εσένα κρυμμένο τόσα χρόνια, βρε!!!

 Τετραγώνισες τον κύκλο!!! Σου μένει να ... κυκλώσεις το τετράγωνο!!!


Γενικά, αποδεικνύεται ότι η ΓΓΑ αφήνει πλήρως έρμαιο της τύχης του και τον κρατικό και τον ιδιωτικό αθλητισμό να διαχειρίζονται το κάθε άθλημα και το κάθε γυμναστήριο χωρίς κανένα έλεγχο και παρακολούθηση και για αυτό το λόγο ο Ελληνικός αθλητισμός έχει γίνει βορά των επιτήδειων και των απατεώνων της διαπλοκής, μέρος της οποίας γίνονται και οι πολιτικοί προϊστάμενοι της ΓΓΑ, αλλά και αυτοί οι ίδιοι οι υπάλληλοί της, άλλο που δεν ήθελαν και οι μεν και οι δε!!!


Ο Yπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

ΓΓΑ = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

Σχολή Προπονητών Καράτε

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!!

 Η  Βασική Καραμπινάτη Παρανομία  είναι το ότι την Σχολή Προπο-νητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την “τρέχει” ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!!

Επομένως, η … Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ είναι μια κορυφαία και μακροχρόνια διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία, η οποία παράγει καθημερινά τεράστια ηθική και οικονομική ζημία στον Ελληνικό Λαό, και όταν πολλές φορές την αναφέρω ως “Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής” τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως και με μηνύσουν οι απλοί … Οίκοι Ανοχής επειδή τους προσβάλω!!!

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!

 

Μεταξύ των εμπλεκομένων στο τεράστιο αθλητικό και οικονομικό σκάνδαλο, δηλαδή μεταξύ των πολιτικών προϊσταμένων της ΓΓΑ και των κομμάτων τους, των υπαλλήλων της ΓΓΑ και των αθλητικών ομοσπονδιών, έχει πλέον αποκατασταθεί ένα τέλμα απόλυτης συνενοχής, αλληλεξάρτησης και αλληλο-εκβιασμού με αποτέλεσμα η Διαφθορά και η Διαπλοκή να διαιωνίζονται αυτόματα! Δηλαδή, ο καθένας από τους τρεις και μόνο με την παρουσία του εξαναγκάζει και τους άλλους δύο να παρανομούν ακριβώς όπως παρανομούσαν πάντα! Ο ρόλος πλέον της ΓΓΑ έχει καθοριστεί στο να συγκαλύπτει αυτό το τεράστιο αθλητικό και οικονομικό έγκλημα!

Μιλάμε για ογκώδες καρκίνωμα στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας με ανεξέλεγκτες μεταστάσεις!!! Μια κατάσταση που μόνο με έναν τρόπο διορθώνεται: Να κλείσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να μεταταχθούν οι υπάλληλοί της σε άλλες υπηρεσίες!!!  Οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να αυτοσυντηρούνται οικονομικά, ειδάλλως να κλείσουν!!! Δεν μπορούμε να πληρώνουμε με ανθρώπινες ζωές ανθρώπων, που δεν έχουν να φάνε ή δεν έχουν να πάρουν φάρμακα, την καΐλα του κάθε μαλάκα να γυμνάζεται!!!  


www.karate.gr  

  Αρχική      Επικαιρότητα       Αθλητικά Θέματα   .