karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 1/11/2017.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 6-8-2020

 έχουμε ακόμα 999 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα

με ευθύνη και της διοίκησής του, αλλά και της αντιπολίτευσης!!! Ήδη χάθηκαν 15 ολόκληροι μήνες!!!

 

 Η Πανωλεθρία, ο Καπετάνιος, οι Αρουραίοι, το Πλοίο της ΕΛΟΚ, η Εθνική Καράτε, Είκοσι Ένας μαλάκες και οι Ηλίθιοι της ΓΓΑ!

 

Σ τ ι ς  Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

 1 - Η Πανωλεθρία του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων στα Δικαστήρια με την ΕΛΟΚ!

 2 - Ο Καπετάνιος την κοπάνησε χεσμένος!

 3 - Οι Αρουραίοι του Καράτε εγκλωβίστηκαν στο Πλοίο της ΕΛΟΚ!

 4 - Το Πλοίο της ΕΛΟΚ βουλιάζει αύτανδρο!

 5 - Το αποτέλεσμα: Η Εθνική Καράτε πάτωσε στους Παγκόσμιους!

 6 - Φωτό: Είκοσι Ένας Μαλάκες μαζί και ο Ψωριάρης χώρια!

 7 - Οι Ηλίθιοι της ΓΓΑ καταστρέφουν τον Πλανήτη του Αθλητισμού!

 

 ΕΛΟΚ: μια καταδικασμένη ομοσπονδία και από την διοίκησή της

και από την αντιπολίτευση, αλλά κυρίως από μια ανίκανη και άχρηστη ΓΓΑ!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.

 

Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα!

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται


 Απόλυτη αδιαφορία από τη ΓΓΑ και την Κυβέρνηση για το τι συμβαίνει στις αθλητικές ομοσπονδίες!

Κοντονής

Συναδινός

Βασιλειάδης

Κονιόρδου

Δούρου

Mr. Pinocchio

Maduro Kolotumba!

Τι έγινε με τον διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο που έκανες στην ΕΛΟΚ Ανίκανε και Άχρηστε Συναδινέ???

Μπήκαν οι Ελεγκτές στην ΕΛΟΚ για έλεγχο στην αρχή του ΣΕΠΤ 2016, τους είπαν κάνουμε εκλογές, ελάτε αργότερα, πήγαν αργότερα για ένα μήνα και έκαναν έλεγχο, βρήκαν το οικονομικό και διαχειριστικό μπάχαλο και στη συνέχεια ... παραιτήθηκαν χωρίς να υποβάλουν την έκθεσή τους!!! Και από τότε δεν αντικαταστάθηκαν και η δουλειά ξεχάστηκε αφήνοντας τον αθλητικό εγκληματία να απομυζά την ομοσπονδία!

Μπουρδέλο την κάνατε την ΓΓΑ!!!

 

 Απόλυτη αδιαφορία από την Κυβέρνηση για το τι συμβαίνει στη ΓΓΑ και την ΕΛΟΚ!

 

Όλοι οι ανωτέρω ηλίθιοι δίνουν χωρίς κανένα ενδοιασμό και γνώση τα στάδια του Ελληνικού Λαού στις διοργανώσεις αγώνων των ομοσπονδιών-μαϊμού του Αθλητικού Εγκληματία Γιώργου Γερόλυμπου με κορυφαίους ηλίθιους τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό, που επιχορηγούν ευθέως, πλαγίως και ασύστολα τον Γερόλυμπο!


 1 - Η Πανωλεθρία του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων στα Δικαστήρια με την ΕΛΟΚ!  Ενότητες

Με ευθύνη του αρχηγού Γιώργου Μπίκα και του δικολάβου Σπύρου Δρακόπουλου!

Στο άρθρο μας: "30/9/17-ΕΛΟΚ και ΓΓΑ 2017: Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου και ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής!" περιγράφουμε λεπτομερώς την Πανωλεθρία του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων στα δικαστήρια με τον Γερόλυμπο και την ΕΛΟΚ. Το κακό άρχισε από πριν τις εκλογές της ΕΛΟΚ την 11-9-2016, όταν το ΚΙΜΕ επέλεξε τους υποψηφίους του για το ΔΣ της ΕΛΟΚ. Αυτοί δίνονται στον επόμενο πίνακα, όπως τον ανακοίνωσε το ΚΙΜΕ, όπου στους 16 οι 3 είναι σωστοί, ενώ από τους υπόλοιπους ΜΗ σωστούς οι 3 είναι αθλητές, οι 6 είναι προπονητές και οι 4 είναι άσχετοι.

Από εκεί και πέρα οι εξελίξεις στις εκλογές δέχθηκαν παρερμηνείες ηλίθιες και μη και όπως ήταν φυσικό η υπόθεση πήρε τον δρόμο των δικαστηρίων.

Μια από τις ηλίθιες παρερμηνείες του ΚΙΜΕ, υπό την "νομική γνώμη" του Σπύρου Δρακόπουλου, ήταν και η αριστερή, η οποία είναι τελείως τρελή, αφού το Πρακτικό των εκλογών γράφει τα επόμενα και τίποτα άλλο,

με αποτέλεσμα ο Μπίκας να μπει στο ΔΣ και αρχικά να απομονωθεί και στη συνέχεια να εκδιωχθεί, μαζί του να μπει η Φωτάκου και να παραιτηθεί, στη συνέχεια η Κοσμίδου και να παραιτηθεί και τέλος ο Παπαδόπουλος και να εκδιωχθεί. Σήμερα, λοιπόν, το ΚΙΜΕ έχει ΜΗΔΕΝ μέλη του στο ΔΣ/ΕΛΟΚ.

Στη συνέχεια, οι δύο παρατάξεις συγκρούστηκαν εντός ΕΛΟΚ, στο ΑΣΕΑΔ και στα πολιτικά δικαστήρια με ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές από μεριάς του ΚΙΜΕ κατά της ΕΛΟΚ για να ακυρώσει την εκλογή του Γερόλυμπου ως εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή λες και αυτό ήταν ο καϋμός της ζωής τους. Ήταν φανερό ότι ο Δρακόπουλος χρησιμοποιούσε το ΚΙΜΕ και τις εκλογές για να ικανοποιήσει τα προσωπικά βίτσια ή τις προσωπικές του εμμονές κατά του Γερόλυμπου ή τις κρυφές του επιδιώξεις, ενώ δεν ήταν αυτός ο σκοπός του ΚΙΜΕ.

Δυστυχώς οι δύο κορυφαίοι ηλίθιοι του ΚΙΜΕ Μπίκας και Δρακόπουλος ΔΕΝ προσέβαλαν το Πρακτικό των εκλογών της 11-9-2016, με το οποίο η κα δικαστικός αντιπρόσωπος Ειρηνοδίκης τους πρόσφερε  την ακύρωση των Εκλογών (αφού ήταν καραμπινάτα διάτρητο παρανομιών) μέσα στο τεράστιο χρονικό διάστημα της προθεσμίας που είχαν των έξι μηνών!!! Συνεπώς, ο Δρακόπουλος εκείνο το δεδομένο χρονικό διάστημα ή ενεργούσε εν γνώση του υπέρ του Γερόλυμπου ή ενεργούσε υπέρ της βλακείας του!!!

Στη συνέχεια, και με την παράνομη Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ όργανό του, ο Γερόλυμπος διέλυε τους αντιπάλους του εντός ΕΛΟΚ. Όταν δε το ΚΙΜΕ προσέφευγε στο ΑΣΕΑΔ, τότε τους διέλυε και εκεί!

Τέλος, ο Γερόλυμπος και η ΕΛΟΚ κέρδισαν και όλα τα μέχρι σήμερα δικαστήρια ασφαλιστικών μέτρων ή αγωγών στα πολιτικά δικαστήρια με ένα ΚΙΜΕ να απειλεί και να λεονταρίζει ένα χρόνο τώρα με το στόμα του Δρακόπουλου και των κλακαδόρων του (πατσοκοιλιάδων και μη), ενώ ταυτόχρονα δεχόταν την μια δικαστική ήττα μετά την άλλη!

Η τελευταία υπόθεση ήταν αυτή της δεξιά αίτησης του ΚΙΜΕ ακύρωσης της εκλογής Γερόλυμπου ως εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ, την οποία το ΚΙΜΕ κατά ομολογία του στο Karate News, που γράφει ο Δρακόπουλος, έχασε στο Πρωτοδικείο, αλλά η Εφετειακή της εκδίκαση μέλλει να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον, όπως θα αναλύσω στα επόμενα, διότι εμπλέκονται και οι Εκλογές στην ΕΟΕ!

Παρεμπιπτόντως παρατηρούμε ότι ο επαγγελματίας ψεύτης Δρακόπουλος, ενώ υπόσχεται πλήρη ενημέρωση (δεξιά) για τις αποφάσεις των δικαστηρίων, ποτέ δεν τις δίνει!!!

 

Ειδικότερα οι εξελίξεις έχουν ως εξής:

Παραλείπουμε τις αποφάσεις της Δικαστικής Επιτροπής ΕΛΟΚ και του ΑΣΕΑΔ! Για τα υπόλοιπα:

Την 9-11-2016 - Απορρίφθηκε η Αίτηση Προσωρινής Διαταγής του ΚΙΜΕ για την ακύρωση της υποψηφιότητας Γερόλυμπου για τη θέση του εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ.

Την 31-1-2017 - Απορρίφθηκε η Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων του ΚΙΜΕ για την ακύρωση της υποψηφιότητας Γερόλυμπου για τη θέση του εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ.

Την 13-3-2017 - (Τελευταία ημέρα της 6μηνης προθεσμίας από 11-9-2016) Κατατίθεται από το ΚΙΜΕ Αγωγή Ακύρωσης της Γενικής Συνέλευσης των Εκλογών της 11-9-2016!

Την 6-10-2017 - Απορρίφθηκε στο Πρωτοδικείο η Αγωγή του ΚΙΜΕ Ακύρωσης της Γενικής Συνέλευσης των Εκλογών της 11-9-2016.

  

Και όλα αυτά επειδή ο ηλίθιος Γιώργος Μπίκας (και το υπόλοιπο ΚΙΜΕ φυσικά) έχουν εμπιστευθεί εν λευκώ τη διαχείριση των δικαστικών υποθέσεων του ΚΙΜΕ στον Σπύρο Δρακόπουλο, ο οποίος έχει επιφανειακές γνώσεις για το καράτε και τα δικαστήριά του, παριστάνει τον γνώστη των νομικών θεμάτων, κάνει καταστρεπτικά λάθη, αποκρύπτει τα δικόγραφα, ώστε να μην αποκαλύπτονται τα λάθη του, ενώ ταυτόχρονα έχει προκαλέσει βαθύ ρήγμα στο μέτωπο κατά του Γερόλυμπου, αφού προκάλεσε ακόμα και τη καραμπινάτη διαφοροποίηση του www.karate.gr από συμπαραστάτη του ΚΙΜΕ σε εχθρό του. Και όλα αυτά με τα ολέθρια αποτελέσματα για το ΚΙΜΕ να οδεύει ολοταχώς προς την καταστροφή.

Οι δικηγόροι δεν είναι ποτέ η λύση! Η λύση είναι η βαθειά γνώση του αντικειμένου, ώστε να υποδείξει ο πελάτης στον δικηγόρο όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης με αποδεικτικά στοιχεία και με τη σωστή βαρύτητα για το κάθε ένα, ενώ ταυτόχρονα να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος! Ο δικηγόρος είναι ο νομικός σύμβουλος και μόνο.

 

Στο μεταξύ ο Γερόλυμπος την 2-7-2017 έγραψε στο υβριστικό και κλεμμένο facebook/karate.gr το κείμενο με κλικ εδώ και απαντήσεις στα κυριότερα στη συνέχεια:

    "Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από καταγγελία του επιτίμου προέδρου της ΕΛΟΚ σχετικά με την εξάσκηση απο τον Γ. Μπίκα προπονητικού έργου και συμμετοχή του σε εταιρεία που διοργανώνει σεμινάρια, προπονήσεις, αγώνες Καράτε κλπ και στην οποία ο Γ. Μπίκας είναι διαχειριστής και μέτοχος με 25%." (Αναφέρεται στην αστική εταιρεία του Μπίκα με Κραββαρίτη, Γκουβούση και Οτάκε για σεμινάρια και εξετάσεις Σότοκαν).

Σε αυτό έχει δίκιο!   

    "τι οντότητα έχει η εταιρεία αυτή σε επίπεδο Καράτε και ποια εξουσιοδότηση έχει να δίνει βαθμούς dan και να διοργανώνει αγώνες, τι εξετάσεις διενεργεί, τι διπλώματα dan εκδίδει και εάν για αυτά τα dan επίσης λαμβάνει χρήματα και πόσα?"

Για αυτό αναρωτιέμαι και εγώ!   

    "Θυμίζουμε οτι η ΕΛΟΚ δεν είχε εγκρίνει αγώνες και σεμινάρια της εν λόγω εταιρείας στα Λιόσια και στην Κορινθία και αυτό απετέλεσε την αφορμή για την κήρυξη του πολέμου από τους εταίρους εναντίον της ΕΛΟΚ και της διοίκησης της..."

Μέχρι τώρα όμως τα εγκρίνανε όλα επί 22 χρόνια!

    "Η πληροφόρηση μας είναι ότι μέλος της εταιρείας, έπαιζε ταυτόχρονα και με πρακτορείο, μέσω του "γονέα" μέλους του συλλόγου του, που ήταν και εκπρόσωπος του στις γενικές συνελεύσεις και έχει σοβαρά προβλήματα με την δικαιοσύνη..."

Αυτό χωρίς ονόματα και στοιχεία είναι λάσπη!

    "Παράλληλα με την εξέλιξη αυτή, ο αναπληρωματικός του Γ. Μπίκα και αποτυχών υποψήφιος του ΚΙΜΕ για την ΕΟΕ, έχει παραπεμφθεί στην Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ με την κατηγορία προσπάθειας αλλοίωσης ζύγισης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα υπέρ αθλητή του συλλόγου του."

Εννοεί τον Κώστα Παπαδόπουλο.

    "Επίσης ο "αναπληρωματικός" του αναπληρωματικού του ΚΙΜΕ, έχει προσφύγει στο Ειρηνοδικείο με αίτημα να ονομαστεί αναπληρωματικός του αναπληρωματικού!!"

Εννοεί τον Ηλία Χρήστου!

    "Τέλος δικάζεται η προσφυγή 2 συλλόγων και του επίτιμου προέδρου της ΕΛΟΚ κατά της συμμετοχής του ΚΙΜΕ και των υποψηφίων του στις εκλογές της ΕΛΟΚ, την οποία συμμετοχή του ΚΙΜΕ στις εκλογές της ΕΛΟΚ, οι προσφεύγοντες θεωρούν παράνομη και άκυρη."

Από τότε δεν μας έγραψε τίποτα για αυτήν!

 

Μεταξύ άλλων, στον πόλεμο του Facebook, ακολούθησε και το με κλικ εδώ κείμενο του Θανάση Φυλακτού, 6 (?) Νταν Σότοκαν, προέδρου του συλλόγου του Άρη Κραββαρίτη. Ο Φυλακτός θεωρεί τον εαυτό του "λόγιο Νομπελίστα" γράφοντας ασυνάρτητα κείμενα με επίσης ασυνάρτητες σκέψεις και παίρνει εύσημα από τους ασυνάρτητους Δρακόπουλο και Κυρλόγλου! Χωρίς επιχειρήματα και χωρίς αποδεικτικά στοιχεία στα κείμενά του είναι αδύνατο να απαντήσει κανείς στις βατραχο-μαλακίες ενός ψυχοπαθούς! Μόνο μια απορία μου θα του αντιπαραθέσω στα επόμενα κείμενά του:

1 - Γράφει: "Karate.gr (facebook και Site έκδοση), karate nea, τα λοιπά διάφορα εμετικά ψευτοπροφίλ του ΨευτοΓιώργη, αλλά και το γνωστό αξιωματούχο παπαγαλάκι, έχουν ήδη ξεκινήσει τον αγώνα δρόμου με τις δικαστικές αρχές, προκειμένου να προλάβουν να πείσουν όσους επιμένετε να αντιστέκεστε στην εκπόρνευση, ότι είτε το θέλουμε είτε όχι είμαστε τσούλες.!! Η μόνη επιλογή που μας επιτρέπεται είναι αυτή του να διαλέξουμε τον Νταβατζή μας."

2 - Γράφει: "Ο δεύτερος άξονας της γερολυμπιακής προπαγάνδας λοιπόν, προσανατολίζεται στο θέσει όλους τους βάτραχους στην κατσαρόλα ένωπιον του θεμελιώδους διλήματος: Πόρνες, μεταξύ των δύο Νταβατζήδων γιατί να μην προτιμήσετε εμένα που με ξέρετε, ξέρω καράτε και με επιστεύονται και 29 κατασκευαστές «offshores»;"
3 - Γράφει: "Γιώργο – Θύμιο – Γιάννη Συγχαρητήρια. Το παραμύθι, αν προσπεράσεις την αρχική αναγούλα, είναι πλήρες. Μέχρι και Δράκο(πουλο) βάλατε..!"

Και ιδού οι απορίες:

1α - Το www.karate.gr (site έκδοση) θεωρείται "παπαγαλάκι του Γερόλυμπου? Μήπως τους ξέφυγες?

1β - 20 χρόνια που ο δάσκαλός σου Άρης Κραββαρίτης ήταν εθνικός προπονητής και κολλητός του Γερόλυμπου, ενώ εσύ ήσουν πρόεδρος του συλλόγου του, ήσασταν και οι δύο "εκπορνευόμενες τσούλες"? Και αν ήσασταν "εκπορνευόμενες τσούλες", τότε ήσασταν τέτοιες με το ζόρι ή με τη θέλησή σας ... "εθελόντριες αδελφές του ελέους", που είχαν διαλέξει ενσυνείδητα τον "Νταβατζή τους"???

2 - Όχι "γερολυμπιακής", αλλά "γερολυμπικής"! Τώρα πώς την είδατε και οι δύο? Έβρασε το νερό και πηδήξατε έγκαιρα έξω από τη κατσαρόλα???

3 - "Γιώργο - Θύμιο - Γιάννη" (εννοεί τον Γιάννη Δρίβα) είναι τρία άτομα που δεν συνδέονται με τίποτα ως προς την ιστορία τους και τους σκοπούς τους!!! Είμαι ίδιος με τους άλλους δύο? Τουλάχιστον μην την παίζεις δημόσια!!!

 

Τέλος, μετά από τις δεύτερες εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) την 20-10-2017 το ΚΙΜΕ ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook το κείμενο με κλικ εδώ με τα επόμενα σχόλιά μας:

Καλογραμμένο μεν το κείμενο, αλλά με τα ελαττωματάκια του και την παρατήρηση ότι δεν είχε κανένα Like από τον ... Φου Μαν Τσου με τα είκοσι προφίλ ούτε από τους πατσοκοιλιάδες κλακαδόρους του. Ακολουθούν μερικές παρατηρήσεις:

 

1 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το Κ.Ι.Μ.Ε. συγχαίρει την Ε.Ο.Ε. για την εκλογή του νέου της προεδρείου και δηλώνουμε ότι αισθανόμαστε δικαιωμένοι από τις εξελίξεις της εκλογικής αναμέτρησης στους κόλπους του ανώτατου αθλητικού οργάνου της χώρας.

2 - Το πράξαμε δίκαια, με αξιοπρέπεια και κυρίως με σεβασμό σε όλους εκείνους τους κανόνες, που πιστεύουμε ότι πρέπει να διέπουν την λειτουργία ενός αθλητικού οργανισμού που θέλει να λειτουργεί μέσα σε πλαίσια. Αυτά της νομιμότητας και εκείνα της κοινωνικής του αποστολής.

3 - διαδικασίες έχουν συκοφαντήσει και απομακρύνει από κάθε ελεγκτικό τους δικαίωμα, όλους τους νόμιμα εκλεγμένους εκπρόσωπους της αντιπολίτευσης,

 4 - Ήδη οι εξελίξεις στην Ολυμπιακή Επιτροπή μας έχουν ηθικά επαληθεύσει, ενώ οι επερχόμενες ποινικές καταδίκες μελών της Διοίκησης θα μας δικαιώσουν και κατά την εκδίκαση της νομικής μας πρωτοβουλίας.

5 - Τόσο ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, όσο και η υπηρεσία της οποίας προΐσταται, δεν βρήκαν τον χρόνο εντός της τακτής εκ του νόμου προθεσμίας να αξιολογήσουν τις σοβαρότατες καταγγελίες μας, να μας ζητήσουν ενδεχομένως πρόσθετες διευκρινήσεις και τέλος να τις υιοθετήσουν, ή να τις απορρίψουν ως ανυπόστατες.

Αντί λοιπόν να προβούν σε μια οποιαδήποτε από τις τρεις πλέον προσδοκώμενες από θεσμικό όργανο ενέργειες επέλεξαν την αντίδραση της «μωρής παρθένας»,

6 - Όταν όμως οι εξελίξεις καταδείξουν ότι η αστοχία αυτή εξέθρεψε το αυγό το φιδιού, και επέτρεψε σε κακουργηματικής φύσης ανθρώπους να τύχουν θεσμικής προστασίας, τότε η «αθώα» αστοχία αναδεικνύεται σε συνομωσία. Και η συνωμοσία είναι αντικείμενο με το οποίο ασχολείται η Δικαιοσύνη.

7 - Το Κ.Ι.Μ.Ε. θεωρεί ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε με την ψήφο της για λογαριασμό όλων μας. Κανείς πια δεν έχει την πολυτέλεια να πει δεν γνώριζα, δεν συμμετείχα. Η έλλειψη αντίδρασης σε εγκληματική πράξη, είναι εξίσου καταδικαστέα με την εγκληματική πράξη καθεαυτή.

 

Αντίστοιχα Σχόλια:

1 - Πολύ αστείο αυτό! Χέστηκε η ΕΟΕ αν η πορδή το ανύπαρκτο ΚΙΜΕ της δώσει συγχαρητήρια για τις λαμογιές των εκλογών της!!!

2 - Παπαριές! Όλοι είσαστε παράνομοι επί 22 χρόνια και συνεχίζετε!

3 - Όλοι είσαστε όχι μόνο παράνομα εκλεγμένοι, αλλά και παράνομα υποψήφιοι! Σας δίνω αριστερά το κάδρο: βγάλτε τη φωτογραφία του Γερόλυμπου και βάλτε μια δική σας για τα εγγόνια σας!

4 - Καμιά απολύτως εξέλιξη στην ΕΟΕ δεν σας δικαίωσε. Ο Γερόλυμπος είναι μέσα στην ΕΟΕ και εσείς απέξω από τη ΕΛΟΚ! Το να προδικάζετε με εκφράσεις όπως "ποινικές καταδίκες" το έχουμε ξανακούσει και ηττηθήκατε δέκα φορές.

5 - Αυτό ήταν το πιθανότερο να συμβεί και συνέβη. Και με τον Συναδινό ΓΓΑ και τον κολλητό του Γιάννη Δρίβα συμβουλάτορά του για το καράτε θα συμβαίνει και στο μέλλον!

6 - Ποιός είναι πάλι το "αυγό του φιδιού"? Είναι ο Γερόλυμπος ή οι παρανομίες του? Είναι αυτή η τωρινή αστοχία που εξέθρεψε το αυγό του φιδιού"? Τα 22 χρόνια που δεν υπήρχε αυτή η αστοχία, υπήρχαν και βασίλευαν στο καράτε ο Γερόλυμπος και οι παρανομίες του, στις οποίες συμμετείχατε όλοι σας, ή όχι?

Αλλά και αυτή η φράση: "Ποιός εξέθρεψε το αυγό του φιδιού" σπάει ... ταμεία! Έχετε δει κανέναν να "τρέφει αυγά φιδιού"? Δηλαδή να βγάζει τα αυγά του φιδιού για ... βοσκή στα χωράφια, ώστε να τραφούν καλά και μετά να φέρνει πίσω για ύπνο? Λυπηθείτε τα δικά μας ... αυγά!!!

7 - Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δεν αποφάσισε με την ψήφο της για τον Γερόλυμπο, αλλά παρασκηνιακά και με την ατελείωτη βλακεία της! Η ΕΟΕ είναι ένα μπάχαλο, που επί χρόνια υποθάλπει τον Αθλητικό Εγκληματία Γιώργο Γερόλυμπο επειδή όλοι τους είναι ίδιοι με αυτόν, αλλά τώρα με την ατελείωτη βλακεία, που τους δέρνει, την ημέρα των εκλογών την πατήσανε άγρια, όπως θα αποδείξω πιο κάτω!!!

 

Και κάτι τελευταίο:

Ευτυχώς, όμως, για το ΚΙΜΕ εμφανίστηκε και ένα θετικό στοιχείο, όχι από τις ικανότητες του ΚΙΜΕ, αλλά από τον υπερ-εγωισμό και την απληστία του Γερόλυμπου!

Την 20-9-2017 - Ανακαλύφθηκε (με πολύ φυσιολογικό τρόπο) και καταγγέλθηκε από το ΚΙΜΕ στη ΓΓΑ η ίδρυση από τον Γιώργο Γερόλυμπο και τη γυναίκα του Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου της εταιρίας "ISSO" στην Αγγλία με αντικείμενο εργασιών τη διενέργεια σεμιναρίων διδασκαλίας καράτε, εκδηλώσεων καράτε και εξετάσεων Νταν στο καράτε, πράγμα που αποτελεί κόλλημα για τις υποψηφιότητές τους σε κάθε διοικητική θέση στην ΕΛΟΚ και ζητήθηκε η έκπτωση του ΔΣ της ΕΛΟΚ από τον ΓΓΑ.

 

 Για την πρότασή μου για την ακύρωση των εκλογών της ΕΛΟΚ επιβεβαιώνομαι και από την εξέλιξη στην ομοσπονδία Τζούντο!

 

Μέσα σε δύο μήνες από τις παράνομες εκλογές της 6/11/2016 στο Τζούντο η αντιπολίτευση με 9 συλλόγους έναντι 47 της παλιάς διοίκησης πήρε από το δικαστήριο προσωρινή διοίκηση με όλα τα μέλη δικά της (σε pdf).

Το ίδιο με περισσότερες λεπτομέρειες (σε pdf).

Προσπαθεί η παλιά διοίκηση να ακυρώσει την απόφαση του Πρωτοδικείου και αποτυγχάνει (σε pdf).

Στρατηγική ελέγχου των συλλόγων από την προσωρινή διοίκηση (σε pdf).

Επιστολή σους συλλόγους-μέλη (σε pdf).

Πρόσκληση για Γενική Συνέλευση και δηλώσεις ελέγχου των σωματείων (σε pdf).

Απολογισμός και Ισολογισμός της ομοσπονδίας που συνέταξε η παλιά διοίκηση υπό την εποπτεία της προσωρινής διοίκησης (σε pdf).

 

Δείτε με κλικ εδώ και τις τελευταίες εξελίξεις στο Τζούντο για να δείτε τι σας περιμένει.

 

 Αυτά θα είχαν γίνει και για την ΕΛΟΚ από το ΝΟΕ-ΔΕΚ του 2016, αν είχατε ακολουθήσει όσα δημοσίως σας είχα υποδείξει στα άρθρα μου:

26/9/16-Εκλογές ΕΛΟΚ-ΑπΗλ: Το χρονικό ενός πολυ-αναμενόμενου εγκλήματος!  Βίντεο!

30/9/16-Εκλογές ΕΛΟΚ-ΑπΗλ: Κέρδη και Ζημίες, Ευσεβείς Πόθοι και Βλακείες, Βαριές Αποφάσεις και ... (δεν το λέω!)

 


 2 - Ο Καπετάνιος την κοπάνησε χεσμένος!  Ενότητες

 

Είναι χρόνια γνωστή η περίφημη ISSO = International Shito-ryu & Shotokan Organization, που είχε δημιουργήσει ο Γερόλυμπος για να κάνει μέσω αυτής σεμινάρια και δίνει διπλώματα καράτε χειραγωγώντας συλλόγους, τις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΛΟΚ και τελικά να είναι ο Δικτάτορας της ΕΛΟΚ. Μην κάνετε τον ανήξερο, όλοι τα ξέρατε και όλοι τα είχατε αποδεχθεί για να σας αφήνει να κάνετε τα ίδια στα δικά σας στυλ, πάντα παράνομα, όπως έχω ξαναγράψει.

Η ISSO ήταν αρχικά ISO, δηλαδή είχε μόνο το Shito-ryu και είχε φτιαχτεί μετά το κλείσιμο της περίφημης "Kobe Osaka International-Hellas" με πρόεδρο τον "σερνόμενο" Μάστερ Παπαδημητρόπουλο των 6 Νταν (!), η οποία ήταν διάδοχος της "Ελληνικής Οργάνωσης Σίτο-ρίου" των Τσόγκα και Παπαδημητρόπουλου!!! Στη συνέχεια η ISO πήρε και Σότοκαν μέσω των Κέυβαν Γκάζι και Νικήτα Ζαρουχλιώτη και "μεγάλωσε" σε ISSO!

Είκοσι χρόνια οι μεγαλοδάσκαλοι του καράτε τα έβλεπαν αυτά, τα είχαν αποδεχθεί και είχαν υποταχθεί σε αυτά για να βγάζουν το δικό τους χαρτζιλίκι με τον ίδιο τρόπο από τα δικά τους στυλ! Καθάρματα!!!

Η ISO, λοιπόν, είχε εκδώσει διπλώματα σαν και το επόμενο και η συνέχειά της ISSO εκδίδει ακόμα και σήμερα διπλώματα Νταν και βεβαιώσεις για συλλόγους-μέλη της σαν τις επόμενες:

 

Το αριστερό δίπλωμα με αριθμό 247 το έχει εκδώσει η ISO την 15-1-2012 και το υπογράφει ο "Chairman of ISO" Γιώργος Γερόλυμπος!!! Τότε τα έβαζε όλα στη δική του τσέπη και από τότε έπρεπε να κηρυχθεί έκπτωτος από κάθε θέση στο καράτε! Το δεξί δίπλωμα, με αριθμό 736 της επιχείρησης ISSO του Γερόλυμπου και με ημερομηνία μόνο το έτος έκδοσής του (?), φέρει στη μέση την υπογραφή ενός μαϊμού αλλοδαπού αντιπροέδρου, αριστερά υπογράφει ο Παναγιώτης Χονδροματίδης ως μαϊμού-"National Chief Instructor" και δεξιά ο άλλος μαϊμού-"National Examiner" Παναγιώτης Ανδρεσάκης! Έτσι "γδύνανε" παιδάκια και γονείς! 800 διπλώματα σε οκτώ χρόνια επί 200-250 ευρώ το δίπλωμα μας κάνουν ένα τζίρο περί τις 200.000 ευρώ παράνομα και μαύρα αφορολόγητα!!!

Οι ανωτέρω βεβαιώσεις έχουν εκδοθεί για τον σύλλογο "ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ" του Παναγιώτη Χονδροματίδη και την υπογράφει ο ίδιος, και για τον σύλλογο "ΠΑΝΗΜΑΘΙΑΚΟΣ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ" του Νίκου Πανετσίδη και την υπογράφει ο Χονδροματίδης! Και για άλλους φυσικά!

Και φυσικά οι ανωτέρω βεβαιώσεις δεν δίνονταν δωρεάν! Κάτι εισέπραττε και από αυτές!

 

Και η βόμβα με τις αλυσιδωτές εκρήξεις είναι ότι την 20-9-2017 ανακαλύφθηκε (με πολύ φυσιολογικό τρόπο) και καταγγέλθηκε από το ΚΙΜΕ στη ΓΓΑ η ίδρυση από τον Γιώργο Γερόλυμπο και τη γυναίκα του Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου της εταιρίας "ISSO" στην Αγγλία με αντικείμενο εργασιών τη διενέργεια σεμιναρίων διδασκαλίας καράτε και εξετάσεων Νταν στο καράτε, πράγμα που αποτελεί κόλλημα για τις υποψηφιότητές τους σε κάθε διοικητική θέση στην ΕΛΟΚ και ζητήθηκε από το ΚΙΜΕ η έκπτωση του ΔΣ της ΕΛΟΚ μέσω του ΓΓΑ.

Η ίδρυση της ISSO έγινε μετά από την οριστικοποίησή του ως εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ και την απόφασή του να εξαλείψει το Σότοκαν του Μπίκα και λοιπών από προσώπου γης.

Αποδεικτικά στοιχεία για τα παραπάνω είναι οι επόμενες δηλώσεις των "εταίρων" (με όλες τις έννοιες !) από κάτω προς τα επάνω:

29/11/2016 - 7/9/2017a - 7/9/2017b - 7/9/2017c - 7/9/2017d - 7/9/2017e - 21/9/2017 - 3-10-2017

ενώ κάτω δίνονται οι πιο πάνω παραιτήσεις του Γερόλυμπου και της γυναίκας του!

(στο έχω πει: πάρε ριγέ συνολάκι!)

(Ο δικός σου εκεί που πάτε θα μας ντυθεί ... Κλεοπάτρα!)

 

Στις ανωτέρω δηλώσεις των διεθνών λαμόγιων η πρώτη είναι η ίδρυση της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης ISSO με μέλη τον Γερόλυμπο, τη γυναίκα του και τον Farzad Youshanlou και διεύθυνση αυτήν του τελευταίου, ενώ οι επόμενες είναι οι παραιτήσεις τους και η παύση της εταιρείας, η οποία παύση θα ισχύει δύο μήνες μετά την δήλωση της παύσης (από ότι με μια γρήγορη ματιά κατάλαβα, δηλαδή σήμερα ακόμα η εταιρεία είναι σε ισχύ)!

 Με δυό λόγια: η ISSO ψόφησε και ... ζωή στα ... κατσικομούλαρά μας!!!!

 Συνεπώς μαζί της ψόφησε και κάθε-κάθε-κάθε δίπλωμα Νταν που έχει εκδώσει και για προπονητές και για αθλητές!

Θυμίζουμε ότι η ISSO ήταν δημιούργημα των Γερόλυμπου, Ποντίδας, Χονδροματίδη και Κέιβαν Γκάζι, ενώ οι υποτιθέμενοι αγώνες της χρηματοδοτούνταν παράνομα από τη ΕΛΟΚ, διεξάγονταν παράνομα στο στάδιο που είχε παραχωρήσει το κράτος στην ΕΛΟΚ και διεκπεραιόνονταν παράνομα από την Sportdata, που είχε σύμβαση με την ΕΛΟΚ, και τα έσοδά τους ΔΕΝ τα έπαιρνε η ΕΛΟΚ, αλλά πήγαιναν στις τσέπες των επιτήδειων!

Να τα ακούνε κάτι μαλάκες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού όλα αυτά!

 

Το στήσιμο της ISSO έγινε από τον Γερόλυμπο και τον Κέιβαν Γκάζι, ο οποίος επιστράτευσε και τον γιό του Παύλο-Ντάριο Γκάζι στην Αγγλία με μερικούς απατεώνες συνεργάτες του εκεί, ώστε να δημιουργήσουν την ψευδο-ομοσπονδία ISSO με όλους-όλους τέσσερεις συλλόγους (δεξιά), πουλώντας την εκεί σαν ISSO-England και στην Ελλάδα ως ISSO-Hellas.

Βλέπε: http://ekdf.org/isso/

 

Στο μεταξύ ο απατεώνας (και ψευδομάρτυρας) Κέιβαν Γκάζι (κάτω δεξιά), πολυεργαλείο του αρχιγκάγκστερ Γερόλυμπου, το παίζει συνεχιστής του έργου των Φουνακόσι, Νακαγιάμα και Καναζάβα, τρομάρα του!

 

Βεβαίως, όπως η εταιρεία ΠΕΦΣΚ του Μπίκα έτσι και η εταιρεία ISSO του Γερόλυμπου είχαν και οι δύο "σιωπηρή σύμβαση" με την ΕΛΟΚ, διότι η ΕΛΟΚ για να δώσει Νταν προαπαιτούσε την ύπαρξη Νταν από τα στυλ καράτε μεταξύ των οποίων είναι και τα στυλ της ISSO και το στυλ της ΠΕΦΣΚ. Συνεπώς, οι ΠΕΦΣΚ και ISSO είχαν εκ του πλαγίου εμπορικές συναλλαγές με την ΕΛΟΚ! Βέβαια, δεν πούλαγαν οι ΜΕΝ στην ΔΕ κάποιο υλικό ή άυλο αγαθό, αλλά η ΕΛΟΚ του Γερόλυμπου εξασφάλιζε κέρδη στις ΠΕΦΣΚ και ISSO μέσω των Νταν με αντάλλαγμα την υποστήριξη από τους αρμόδιους των ΠΕΦΣΚ και ISSO της κυριαρχίας του Γερόλυμπου στην ΕΛΟΚ! Προφανώς και αυτό αποτελεί εμπορική συναλλαγή με σκοπό το αμοιβαίο κέρδος!


 3 - Οι Αρουραίοι του Καράτε εγκλωβίστηκαν στο Πλοίο της ΕΛΟΚ!  Ενότητες

 

Με τις εξελίξεις στην ISSO και με την επερχόμενη έκπτωση των Γερόλυμπου και Ποντίδας από το ΔΣ της ΕΛΟΚ, όλα τα μέλη-Αρουραίοι των τελευταίων ΔΣ/ΕΛΟΚ βρίσκονται εγκλωβισμένα σε ένα πλοίο που βουλιάζει και θα τα παρασύρει μαζί του. Όλοι έχουν βάλει υπογραφές σε παράνομες πράξεις, οι οποίες έχουν καταγγελθεί με πολλούς τρόπους και για μεγάλο χρονικό διάστημα με καταγγελίες, που έφθασαν επιτέλους στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Είναι φανερό ότι ο Γερόλυμπος προκειμένου να διασωθεί από την έκπτωσή του από εκπρόσωπος της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ θυσίασε όλο το ΔΣ της ΕΛΟΚ με μια κίνηση που προδίδει πανικό σε μια καταστροφή, που τους έρχεται σαν βουνό στην κεφάλα τους και είναι αναπόφευκτη! Και τους παίρνει όλους μαζί του! Φυσικά τους αξίζει απόλυτα η κάθε ανάλογη τιμωρία!!!

 

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν. Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!

 

Ράλλης

Ειδικός Γραμματέας

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Νέο Μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Νέο Μέλος

Χαρίσης Ιωάννης

Νέο Μέλος

(από το σύλλογο του Καρβούνη!?!?)

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, προπονητής, αστυνομικός!

Εξέπεσε!

 


Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!

Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


Χριστοδούλου

Η "ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

Όσοι παρανόμησαν παραμένουν για να πληρώσουν!

Ο Πουπουλιάρης!

Με τις πρόσφατες εκλογές προστέθηκε στους ανωτέρω και ο Δικηγόρος, τέως Νομικός Σύμβουλος της ΕΛΟΚ, κύριος Δημήτρης Μπαλασόπουλος! Του εύχομαι ... να ξέρει τι κάνει!

 

Προηγουμένως είδαμε την κατάρρευση της ISSO στην Αγγλία! Αλλά και στην Ελλάδα έχουμε ακόμα μια κατάρρευση: Έχουμε το "κλείσιμο" (αριστερά) της φοβερής επιχείρησης "Elpida Star Tours Τουριστική Μονοπρόσωπη ΕΠΕ", που είχε ανοίξει ο απατεώνας Γιώργος Γερόλυμπος με τον απατεώνα Κέιβαν Γκάζι στο όνομα της φιλενάδας του δεύτερου Ελπίδας Χριστοδούλου για να αρμέγουν τους αθλητές και τους γονείς από τα ταξίδια των εθνικών ομάδων στο εξωτερικό, όπως αποδεικνύεται από το αριστερά έγγραφο:

Για όλες αυτές τις γκαγκστερικές δραστηριότητες του Γερόλυμπου έχει ευθύνη ο από την Πολιτεία διορισμένος υπεύθυνος να εποπτεύει τις αθλητικές ομοσπονδίες Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού "κύριος" Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος όμως συλλαμβάνεται κλέπτων οπώρας, αφού με εντολή του πέρασαν την Σχολή Προπονητών 2014 εκατό πλαστογράφοι ευνοούμενοι του Γερόλυμπου παρά τις δημοσιεύσεις μου περί απατεώνων και τις εισηγήσεις της αρμόδιας επιτροπής της ΓΓΑ περί πλαστογραφιών.

Κάτω ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός μοιράζει ευτυχής διπλώματα προπονητών μαζί με την Εμμανουέλα Ποντίδα σύζυγο του Γερόλυμπου και συνεργό στις απάτες του. Συνεπώς, συμμετέχει και ο ίδιος σε αυτές τις απάτες είτε το καταλαβαίνει είτε όχι! Δηλαδή ο Συναδινός στα μουλωχτά δούλευε για τον Γερόλυμπο!

Η εικονιζόμενη "διπλωματούχος" είναι η "Μονοπρόσωπη ΕΠΕ", που έπαιρνε τις μίζες από τα ταξίδια των εθνικών ομάδων της ΕΛΟΚ!

Εδώ, ο Ιούλιος Συναδινός με τον Νίκο Πανετσίδη και την πρωταθλήτρια κόρη του, ο οποίος Πανετσίδης έχει τον Πανημαθιακό Σύλλογο Καράτε και δίνει αβέρτα διπλώματα της "καμένης" ISSO!

 

 


 4 - Το Πλοίο της ΕΛΟΚ βουλιάζει αύτανδρο!  Ενότητες

 

Τα είχαμε προβλέψει όλα από τα άρθρα μας:

14-12-16 - Ο Κοντονής ... μετώκησεν! Ζήτω ο Βασιλειάδης! (Για πόσο?)

Ντίγκι-Νταν πάει η Απάτη στην ΕΛΟΚ, κε Βασιλειάδη!  Ο Κοντονής μηδέν, ο Συναδινός συνένοχος! Εσύ τι κάνεις?

10/4/17-Παράνομοι και άκυροι οι βαθμοί Νταν που δίνουν οι μαϊμούδες παρα-ομοσπονδίες καράτε και η ΕΛΟΚ προς οποιονδήποτε!

15/5/17-Οι Ανεγκέφαλοι του Σότοκαν, Ο Δικολάβος σε ... οίστρο,  Παραπληροφόρηση ΕΟΕ, Να που ξύπνησαν και οι Γονείς!!!

23/6/17-ΕΛΟΚ-Απατεώνων εναντίον ΚΙΜΕ-Ηλιθίων! Τα χάλασαν στη μοιρασιά!

3/9/17-Δάσκαλε, τα Νταν που έδινες προκύπτουν ... μαϊμουδένια! Σ' εμάς όμως τα χρέωνες λες κι ήταν ... χρυσαφένια!

 

Οι Παναγιώτης Ανδρεσάκης και Παναγιώτης Χονδροματίδης γέμισαν την Εύβοια με διπλώματα ISSO, τα οποία σήμερα μετά την αποκάλυψη της κομπίνας του Γερόλυμπου με την ISSO αποδεικνύονται σκουπίδια!!!

Πώς να μην πέσουν θύματα της απάτης των Γερόλυμπου, Ποντίδας και Χονδροματίδη οι γονείς των αθλητών, αφού κάθε δίπλωμα ISSO (άνω) αποτελούσε προϋπόθεση για να πάρουν δίπλωμα της ΕΛΟΚ (κάτω) τα παιδιά τους, με το οποίο και μόνο στη συνέχεια είχαν δικαίωμα να πάρουν μέρος στις Σχολές Προπονητών της ΕΛΟΚ???

Επάνω η απόλυτη ευτυχία, όπου οι γονείς-κορόιδα πλήρωσαν 200 με 250 ευρώ τη μαύρη ζώνη της ανύπαρκτης ISSO, ώστε να έχουν δικαίωμα τα παιδιά τους να δώσουν εξετάσεις και θα πληρώσουν άλλα 100 με 150 ευρώ για τη μαύρη ζώνη της κρατικής ΕΛΟΚ!!!

Δεξιά η Πυραμίδα της Απάτης που έχει στήσει ο Γερόλυμπος στην ΕΛΟΚ εδώ και είκοσι χρόνια!

Η συμμετοχή των πολιτικών προϊσταμένων της ΓΓΑ στην απάτη είναι αυταπόδεικτη.

Κάτω τα παιδάκια-θύματα των απατεώνων του συγκεκριμένου συλλόγου στην Εύβοια!

 

Ίδια κατάσταση και στον Πανημαθιακό του Νίκου Πανετσίδη:

 

Την κατάρρευση του απατεώνα Γερόλυμπου θα ακολουθήσουν δυστυχώς πολλοί εκπαιδευτές και σύλλογοι από τους επόμενους συνεργάτες-υπηκόους του:

(Περιλαμβάνονται: Μπαλτάς, Κοντονής, Συναδινός, Γερόλυμπος, Μπουλούπασης, Γερολύμπου, Βόβλας, Ράλλης, Γκουβούσης, Καρβούνης, Χονδροματίδης, Πάσης, Δημητριάδης, Κραββαρίτης, Κανέλλης, Κέυβαν, Γκάζι, Χριστοδούλου, Σκοπελίτης, Ζαρουχλιώτης, Γκόλιας, Σιγάλας, Σκαρόγιαννης, Στυλιανόπουλος, Αιχμαλωτίδης, Σταθόπουλος, Ευθυμιάδης, Καραϊσκάκης, Καραπλιάγκος, Μοσχόβας, Νικόπουλος, Τζίμα, Καραχάλιος, Γκορέζης, Τριανταφύλλης, Ωραιόπουλος, Πανετσίδης, Κατσούρας, Κατσούρα, Παπαδόπουλος, Παπαδημητρίου, Στεφάνου, Τελκής, Παραστατίδης, Καμπανός, Τσαρούχας, Κίτσος, Μαθιός, Γατίδης, Σιδηρόπουλος, Τσιλιγκερίδου, Αετού, Δανδής, Μπούρας, Αγάθος, Μπίμπας, Βοντετσιάνος, Δερβίσης, Γκουντής, Αγγέλου)


 5 - Το αποτέλεσμα: Η Εθνική Καράτε πάτωσε στους Παγκόσμιους!  Ενότητες

Γύρισε η εθνική καράτε Cadet, Junior και U21 από τους Παγκόσμιους στην Τενερίφη (25-29/10/2017) με μηδέν μετάλλια στα μπαγκάζια τους!

Την ευθύνη της αποτυχίας προφανώς και την φέρει η διοίκηση της ΕΛΟΚ! Η κάτω φωτό λήφθηκε κατά την αναχώρηση και το γύφτικο σκεπάρνι, που καμαρώνει, είναι ο ασυνείδητος πρόεδρος-αχυράνθρωπος του Γερόλυμπου, που καταστρέφει την ΕΛΟΚ!

Λένε ότι "κερδίσαμε" μια θέση κάτω από την ...45η!!! Συγχαρητήρια ΕΛΟΚ!!!

Η γενική, όμως, επιτυχία των παγκόσμιων αγώνων οφείλεται στη στελέχωση με ικανότατα άτομα του γραμματειακού επιτελείου της Παγκόσμιας, στο οποίο κατά επιθυμία του προέδρου έχει ενταχθεί και ο Γιώργος Σαμούχος, τέως υπάλληλος της ΕΛΟΚ, τον οποίο απέλυσε ο Γερόλυμπος μαζί με άλλες τέσσερεις υπαλλήλους για να μειώσει τα έξοδα της ΕΛΟΚ κάτω από το 50% των εσόδων της, ώστε να αποφεύγει τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο της ΓΓΑ! Και η ΓΓΑ αυτό πρώτα το επέτρεψε και στη συνέχεια ποτέ δεν το διόρθωσε!

Ο Γιώργος Σαμούχος χαίρει άκρας εκτίμησης από τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα. Ο Γερόλυμπος?


 6 - Φωτό: Είκοσι Ένας Μαλάκες μαζί και ο Ψωριάρης χώρια!  Ενότητες

"Μα τι χυδαίες και υβριστικές λέξεις είναι αυτές που χρησιμοποιείς!" θα μου έλεγε κάποιος! Πραγματικά είναι και το πιο βαρύ κομμάτι του όλου άρθρου!

 

Μιλάμε για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) και έχουν προηγηθεί τα άρθρα μου:

1/2/2016-Απληροφόρητοι και Ανεγκέφαλοι οι "Ημίθεοι" της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής!  Βίντεο!

22/2/2016-Υποθάλπουν τον Αθλητικό Εγκληματία στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή!  Βίντεο!

13/2/2017 - "Ευ Αγωνίζεσθαι" ... "του κώλου" στις Εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής! 1/3/2017-Ενημέρωση   Βίντεο!

 16/7/2017 - Απαράδεκτη η Απόφαση του ΣτΕ Ακύρωσης των Εκλογών της ΕΟΕ!

 

Και ορίστε τα περιστατικά που ήδη συνέβησαν ή μέλλει να συμβούν!

 

Την Δευτέρα 6-2-2017 έγιναν κατά το καταστατικό της οι εκλογές της ΕΟΕ, μάλλον επιχειρήθηκε να γίνουν, διότι στην πραγματικότητα έγινε ένα μπάχαλο, που θα το ονομάσουμε το "Πρώτο μπάχαλο των Εκλογών στην ΕΟΕ το 2017"! Περιληπτικά:

1 - Οι δύο αντίπαλοι για τη θέση του προέδρου, ο οποίος θα ήταν στη συνέχεια και ο επικρατέστερος για τη θέση του Έλληνα "αθάνατου", δηλαδή "μέλους της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), που έχει αδειάσει, ήταν ο Σπύρος Καπράλος (προηγούμενος πρόεδρος, δεξιά) και ο Ισίδωρος Κούβελος (σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, αριστερά).

2 - Οι εκλογές ήταν να προκηρύχθηκαν από τον παλαιότερο πρόεδρο της ΕΟΕ και μετέπειτα μέλος της ΔΟΕ Λάμπη Νικολάου και ήταν να διενεργηθούν στις 5 το απόγευμα εκείνης της Δευτέρας.

3 - Οι δύο αντίπαλοι είχαν μετρήσει τα "κουκιά" τους και έβγαζαν 14 ο Καπράλος και 13 ο Κούβελος με τις δύο νέες ομοσπονδίες των δύο νέων Ολυμπιακών Αθλημάτων: του Καράτε και της Αναρρίχησης.

4 - Και εδώ αρχίζει η ... τραμπάλα και το Ολυμπιακό Ξεφτίλισμα!!!

5 - Βλέποντας να χάνει ο Κούβελος θέλει να κερδίσει χρόνο μήπως και μπορέσει να πάρει κανέναν ακόμα από τον Καπράλο. Έτσι κάνει τον ... ψόφιο κοριό και μπαίνει στο ... Ωνάσειο με ... βαρύ καρδιακό επεισόδιο!

6 - Ενήμερος για το παραμύθι ο Νικολάου και θέλοντας να υποστηρίξει τον Κούβελο ακυρώνει τις εκλογές για να ορίσει νέα ημερομηνία!

7 - Ενήμεροι και οι άλλοι 12 του Κούβελου από τον Κούβελο κάνουν την πάπια Πεκίνου και δεν πάνε στις εκλογές, διότι πήραν δήθεν την ειδοποίηση ακύρωσης των εκλογών από τον Νικολάου.

8 - Τσαμπουκάδες ο Καπράλος με τους άλλους 13 κάνουνε λάστιχο το καταστατικό της ΕΟΕ, βάζουν πρόεδρο της συνέλευσης τον "αρχαιότερο" Παύλο Κανελλάκη και κάνουν τις εκλογές βγάζοντας όπου ήθελαν τους εαυτούς τους ελλείψει αντιπάλων.

14 πραξικοπηματίες έκαναν παράνομες εκλογές μόνοι τους στην ΕΟΕ την 6-2-2017 αγνοώντας τους άλλους 13! Το Συμβούλιο της Επικρατείας τις ακύρωσε!

9 - Από ότι καταλαβαίνετε, μιλάμε για τη "Συμμορία των 14" εναντίον της "Συμμορίας των 13"! Περίτρανο Ολυμπιακό Ξεφτίλισμα υπό τα βλέμματα όλου του αθλητικού κόσμου του πλανήτη!

10 - Το Σάββατο της ίδιας εβδομάδας βγαίνει ο Κούβελος από το Ωνάσειο σε καρέκλα με ρόδες και τον ορό να κρέμεται από ψηλά! Ο τέλειος ασθενής σε ανάρρωση! Ποιός φεύγει έτσι από το Ωνάσειο???

11 - Αρχίζουν τότε οι διαμαρτυρίες προς ΓΓΑ, ΔΟΕ από τον Κούβελο και τους δικούς του καθώς και Αγωγή ακύρωσης των εκλογών στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

12 - Μετά από μερικούς μήνες το Συμβούλιο της Επικρατείας ακυρώνει τις εκλογές και ερχόμαστε πάλι στο σημείο μηδέν.

13 - Φυσικά για όλο αυτό το διάστημα (τελικά 10 μηνών) η χώρα μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ολυμπιακή Επιτροπή! Έχει, όμως, Ολυμπιακό Ξεφτίλισμα!

14 - Αλλά και μετά την απόφαση του ΣτΕ και παρά τις εγκλήσεις του Καπράλου ο Νικολάου, σε συνεννόηση με τον Κούβελο πάντα, κάνει το παγώνι και δεν ορίζει ημερομηνία των νέων εκλογών!

15 - Στο μεταξύ έγιναν διαβουλεύσεις μεταξύ τους (θα γίνονταν πιστεύω μέσω τρίτων) και τελικά με την παρέμβαση του Υφυπουργού Βασιλειάδη έρχονται σε συνεννόηση, αφού ο Καπράλος "έδωσε" μερικές θέσεις στον Κούβελο και σε τρεις δικούς του, και οι εκλογές ορίζονται για την Παρασκευή 20-10-2017.

16 - Σε αυτά έπαιξε ρόλο και το ότι θα έρχονταν Κορεάτες να πάρουν την Ολυμπιακή Φλόγα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς στην Πιονγκ Τσανγκ της Νότιας Κορέας και δεν υπήρχε Επιτροπή να τους την δώσει! Εκεί φτάσαμε!

17 - Αυτό, όμως, το Ολυμπιακό Αλισβερίσι για τις θέσεις στις επιτροπές της ΕΟΕ έγινε εν αγνοία των εκπροσώπων πέντε μεγάλων ομοσπονδιών, οι οποίοι εξαγριωμένοι γιατι τους έριξαν οι "μικροί", ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ στις εκλογές. Αυτό είναι το ιστορικό "Δεύτερο Μπάχαλο στις Εκλογές της ΕΟΕ το 2017"!

18 - Οι εκλογές, λοιπόν, έγιναν με εκπροσώπους 22 ομοσπονδιών (και όχι 27) μεταξύ των οποίων και ο Γερόλυμπος ως εκπρόσωπος του καράτε! Δεν έλαβαν μέρος, επειδή θεώρησαν χυδαίο τον συμβιβασμό-αλισβερίσι, οι επόμενοι: Βασιλάκης από το Γκολφ, Βασιλακόπουλος από το Μπάσκετ, Διαθεσόπουλος από τον Υγρό Στίβο, Σγουρός από την Άρση Βαρών και Συναδινός από την Τοξοβολία! Το Τζούντο δεν έστειλε αντιπρόσωπο γιατί είναι ακόμα μπερδεμένο!

 

Με κλικ εδώ βλέπετε τα σχετικά άρθρα των ΜΜΕ!

 

 Από εδώ και πέρα αρχίζει η τρέλα!

 

19 - Ο Γερόλυμπος έχει ισχυρούς δεσμούς "συνεργασίας" με τον Κούβελο από την εποχή των παρά λίγο Μεσογειακών του 2013 στο Βόλο και στη Λάρισα! Όταν λέμε ισχυρούς εννοούμε "πολύ ισχυρούς"!

20 - Ο Γερόλυμπος έχει μπει κατά καιρούς στην Ολυμπιακή Επιτροπή από το Χόκεϊ, παρά λίγο από το Σόφτμπολ, απαιτητικά από το Κέρλινγκ και έφαγε πόρτα και τελευταία από το Τρίαθλο επί δύο τετραετίες μέχρι να του κόψει το βήχα με αυτή την απάτη του Τριάθλου ο Γιάννης Ανδριανός. Τώρα τους μπαίνει από το καράτε, χωρίς να έχει θέση στο ΔΣ της ΕΛΟΚ και όντας ακόμα πρόεδρος του Τριάθλου, του οποίου έχει αφαιρεθεί η φίλαθλη αναγνώριση. Καραμπινάτη αθλητική παρανομία και υπόθαλψη αθλητικού εγκληματία από την ΕΟΕ!

21 - Ο Γερόλυμπος διαδίδει προ των εκλογών της 20-10-2017 ότι προσβλέπει σίγουρα σε θέση Αντιπροέδρου ή το λιγότερο προέδρου της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος!

22 - Ο Γερόλυμπος παίρνει ... παπάρια μετά από "σκοτεινές διαβουλεύσεις" μεταξύ των δύο "μεγάλων"! Δεν του έδωσαν απολύτως καμία θέση, διότι τον έκριναν "επικίνδυνο"!

23 - Και ξαφνικά τον βλέπω μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής!

24  - Πώς να μην αναφωνήσω: "Είκοσι Ένας Μαλάκες μαζί και ο ψωριάρης χώρια!!!" (Η φωτό από τις τελευταίες εκλογές στην ΕΟΕ!)

25 - Για το "ψωριάρης" δεν πιστεύω να έχετε αντίρρηση? Το βλέπετε και μόνοι σας: εκείνοι τον κρατάνε σε απόσταση γιατί δεν θέλουν να κολλήσουν ψώρα και αυτός δεν τους πλησιάζει γιατί ... θέλει τη ψώρα του ... μόνο για τον εαυτό του!

26 - Για το "Είκοσι Ένας" επίσης δεν θα έχετε αντίρρηση! Απλή μέτρηση είναι!

27 - Για το "Μαλάκες" τώρα!

28 - Πολύ σωστά έπραξαν και δεν του έδωσαν βαρύνουσα θέση μέσα στις Επιτροπές της ΕΟΕ φυλάγοντας τα νώτα τους (τι να σημαίνει άραγε αυτό?)!

Το αθλητικό ιδεώδες που "μεταλαμπαδεύει" η ΕΟΕ στον Παγκόσμιο Αθλητισμό!

29 - Αλλά του έδωσαν υπέρ-βαρύνουσα θέση στην εκλογική διαδικασία, διότι τον είχαν μέλος στην Εφορευτική Επιτροπή, νομίζοντας ότι έτσι τον είχαν ξεφορτωθεί, αφού όντας στην Εφορευτική Επιτροπή δεν θα μπορούσε να είναι και υποψήφιος για κάποια θέση.!!!

30 - Αυτό σημαίνει ότι μαζί με το άλλο (άλλα) μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής είχε αναλάβει την διεκπεραίωση των αρχαιρεσιών με ψηφοφορίες που γίνονται κάθε μια χωριστά για κάθε θέση μέσα στην ΕΟΕ, δηλαδή:

α) πήρε πίνακα δικαιουμένων ψήφου, κάλπη και ψηφοδέλτια,

β) καλούσε ένα-ένα τα μέλη που ψήφιζαν για κάθε ψηφοφορία,

γ) έδινε ψηφοδέλτια και φάκελο για κάθε ψηφοφορία,

δ) επέβλεπε να ρίχνουν τον φάκελο στην κάλπη και όχι απέξω (!),

ε) περαίωσε την κάθε ψηφοφορία,

ζ) καταμέτρησε τις ψήφους για κάθε ψηφοφορία,

η) σύνταξε το Πρακτικό Αρχαιρεσιών με τον άλλο (ή τους άλλους) της Εφορευτικής Επιτροπής, και

θ) ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ!!!

31 - Ταυτόχρονα, όμως, και μετά από τα τελευταία αποκαλυπτικά στοιχεία για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Γερόλυμπου με την ISSO στην Αγγλία, εκτινάσσεται στα ύψη η πιθανότητα ακύρωσης της εκλογής του ως εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ στο Εφετείο όχι μόνο διότι οι δραστηριότητές του αυτές αποτελούν κόλλημα, αλλά και διότι αποτελούν και ποινικό αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος "απόκτησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και ξεπλύματος μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες"!

32 - Και αν με τα νέα στοιχεία κατά του Γερόλυμπου το Εφετείο δικαιώσει το ΚΙΜΕ και ακυρώσει την εκλογή του Γερόλυμπου ως εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ, η εκλογή του αυτή θα ακυρωθεί από την ημέρα των εκλογών της ΕΛΟΚ, δηλαδή την 11-9-2016, και άρα από τότε ακυρώνεται αυτόματα κάθε πράξη, που έκανε υπό την ιδιότητά του ως εκπροσώπου του καράτε στην ΕΟΕ και ως μέλους της ΕΟΕ!

33 - Και άρα ακυρώνεται η συμμετοχή του ως μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής στις εκλογές της ΕΟΕ της 20-10-2017 με αποτέλεσμα να ακυρώνονται κάθε πράξη του κατά τη διαδικασία των αρχαιρεσιών, ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, με αποτέλεσμα οι εκλογές της ΕΟΕ να είναι καραμπινάτα άκυρες, διότι δεν υπήρχε η νόμιμη Εφορευτική Επιτροπή!

34 - Και άντε φτου κι απ' την αρχή για νέες εκλογές στην ΕΟΕ και νέο ξεφτίλισμα υπό τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη!!!

35 - Τέλος, για την ΕΛΟΚ και το ΚΙΜΕ, η εκλογή του Γερόλυμπου ως μέλους της εφορευτικής επιτροπής μάλλον δεν ήταν τυχαίος, διότι μόλις αυτό το σατανικό μυαλό είδε ότι από αξιώματα παίρνει παπάρια, είχε έτοιμο το σχέδιο να πάρει "εν υπνώσει" των άλλων σαν πλεονέκτημα στα δικαστήρια με το ΚΙΜΕ μια θέση στην Εφορευτική Επιτροπή, ώστε να έχει την υποστήριξη της ΕΟΕ για να μην ακυρωθούν η εκλογές της, αφού θα ήταν μέλος της εφορευτικής επιτροπής!!! Και έτσι ... αυτοπροτάθηκε!!!

36 - Και με αυτό το ατού θα σας έρθει στο Εφετείο! Με την ΕΟΕ και την ΓΓΑ μαζί του για να μην ξεφτιλιστούν και οι δύο!

37 - Τελευταία σας ελπίδα: ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΣΙΔΗΣ!!!

 

Το κλίμα μια μέρα πριν από τις εκλογές στην ΕΟΕ το δίνει αντιπροσωπευτικά το σχετικό άρθρο της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ":

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 19.10.2017

νταση και σχήμα... κοινής αποδοχής στην ΕΟΕ    ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΠΑΝΕΑ

Εν μέσω «πολέμου» δηλώσεων και κατηγοριών κατατέθηκαν χθες οι υποψηφιότητες στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία βρίσκεται ελάχιστες ώρες πριν από την αυριανή εκλογή της νέας ηγεσίας. Παράγοντες που βρίσκονταν στην αντιπολίτευση ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση και κάποιοι από αυτούς δεν θα μεταβούν αύριο στο κτίριο της ΕΟΕ για να ψηφίσουν.

Ο πρώτος που αναφέρθηκε σε μεθοδεύσεις ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος για να απαντήσει ο –μέχρι πρόσφατα στην ίδια ομάδα– πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τένις, Σπύρος Ζαννιάς:

«Έμπειρα στελέχη της ΕΟΕ και των Ολυμπιακών Ομοσπονδιών διαχωρίζουν τη θέση τους από την ενωτική διαδικασία. Η στάση τους δεν έχει εξήγηση παρά μόνο μεταφυσικά. Ή δίνουν τροφή στη δικαίωση αυτών που δεν αντιλαμβάνονται ότι “ο Αθλητισμός δεν είναι επιδόρπιο αλλά βασική τροφή”».

Στη συνέχεια, κύκλοι της ΕΟΚ ανέφεραν ότι «η ανήθικη συναλλαγή απέκτησε ονοματεπώνυμο». Στις αρχαιρεσίες δεν θα πάρει μέρος, όπως δήλωσε στην «Κ», και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κολύμβησης Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Εμπρός παιδιά, όλοι μαζί στο δρόμο που χάραξε ο ... Σάμαρανκ!

Ποιός είναι αυτός? Με κλικ εδώ!!!

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων, πέρα από το κλίμα έντασης, ανέδειξε τη συμφωνία των κ. Κούβελου και Καπράλου για ανακωχή. Έτσι, εκτός απροόπτου, αύριο μετά τη συγκρότηση της ολομέλειας σε σώμα και τις εκλογές, η νέα ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα είναι:

Πρόεδρος: Σπύρος Καπράλος,

Α΄ αντιπρόεδρος: Στέλιος Αγγελούδης, (υποστηρικτής Κούβελου)

Β΄ αντιπρόεδρος: Ξενοφών Αθανασίου, (υποστηρικτής Κούβελου)

Γενικός γραμματέας: Μανώλης Κολυμπάδης,

Ταμίας: Αντώνης Νικολόπουλος,

Εκτελεστική Επιτροπή: Αριστοτέλης Αδαμόπουλος, Πολυξένη Αργειτάκη, Γιάννης Καρράς,

Πρόεδρος Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας: Ισίδωρος Κούβελος, (καρα-υποστηρικτής Κούβελου)

Πρόεδρος Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος: Μανώλης Κατσιαδάκης,

Πρόεδρος Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας: Σπύρος Ζαννιάς, (υποστηρικτής Κούβελου)

Πρόεδρος Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας: Αθανάσιος Βασιλειάδης.

Όλα δείχνουν ότι αύριο το Ολυμπιακό Κίνημα της χώρας θα βγει από το τέλμα των τελευταίων μηνών, που πρωταγωνιστούσαν το παρασκήνιο και οι δικαστικές αίθουσες και όχι τα προβλήματα του αθλητισμού μας."

 

 Δηλαδή: το απόλυτο ξεφτίλισμα μιας στημένης εκλογικής διαδικασίας από τους ... "θεματοφύλακες του Αθλητικού Ιδεώδους"!

(Κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια!!!)


 7 - Οι Ηλίθιοι της ΓΓΑ καταστρέφουν τον Πλανήτη του Αθλητισμού!  Ενότητες

 

14-12-16 - Ο Κοντονής ... μετώκησεν! Ζήτω ο Βασιλειάδης! (Για πόσο?)

Ντίγκι-Νταν πάει η Απάτη στην ΕΛΟΚ, κε Βασιλειάδη!  Ο Κοντονής μηδέν, ο Συναδινός συνένοχος! Εσύ τι κάνεις?

10/4/17-Παράνομοι και άκυροι οι βαθμοί Νταν που δίνουν οι μαϊμούδες παρα-ομοσπονδίες καράτε και η ΕΛΟΚ προς οποιονδήποτε!

15/5/17-Οι Ανεγκέφαλοι του Σότοκαν, Ο Δικολάβος σε ... οίστρο,  Παραπληροφόρηση ΕΟΕ, Να που ξύπνησαν και οι Γονείς!!!

 

Τίποτα από όλα αυτά τα παρατράγουδα στον αθλητισμό δεν θα συνέβαινε αν οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι της ΓΓΑ έκαναν έστω και στο ελάχιστο τη δουλειά για την οποία τους χρυσοπληρώνει ο Ελληνικός Λαός! Όλα όσα σήμερα έχουν διογκωθεί και έχουν γίνει μακροχρόνια ανοιχτές πληγές, ώστε να θέλει κανείς να εγκαταλείψει τη χώρα, όπως 450.000 νέοι Έλληνες, με τις τις παρανομίες, τη διαφθορά και τη διαπλοκή των δύο προηγούμενων κομμάτων, που κυβέρνησαν τη χώρα, σήμερα λάβει τεράστιες διαστάσεις με την ανικανότητα, ασχετοσύνη, αδιαφορία και ακυβερνησία των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ κυβερνώντων.

Επί ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, αφού έφτυνες αίμα για να κάνεις τη δουλειά σου στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, και αν την έκανες τελικά, σου δίνανε και ένα ... λαμόγιο ΔΩΡΟ! Επί ΣΥΡΙΖΑ και υπό τις ίδιες συνθήκες ΔΕΝ κάνεις τη δουλειά σου, αλλά σου δίνουνε και ένα μαλάκα ΔΩΡΟ, γιατί έχουν τόσους πολλούς, που δεν ξέρουν τι να τους κάνουν!

Δεν επιτρέπεται η εποπτεύουσα τις αθλητικές ομοσπονδίες δημόσια αρχή να αφήνει επί 22 χρόνια τρεις αθλητικές ομοσπονδίες στα χέρια ενός αθλητικού εγκληματία να τις εκμεταλλεύεται και να τις απομυζά! Δεν επιτρέπεται αυτόν τον αθλητικό εγκληματία να τον σερβίρει σαν αθλητικό "κελεπούρι" στην Ολυμπιακή Επιτροπή η σημερινή Αθλητική Ηγεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού και εκείνοι με τη σειρά τους να τον ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ! Διότι όλες οι καταγγελίες έφθασαν και στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος και αυτά τα βλήματα ... ΔΕΝ του βρήκαν τίποτα! Αλλά έχετε γίνει όλοι σας χοντρόπετσοι και όταν σας λένε διεφθαρμένους λέτε ... ψιχαλίζει!!!

 

Οι ανίκανοι και άχρηστοι πολιτικοί προϊστάμενοι, διευθυντές και υπάλληλοι της ΓΓΑ, η οποία υποτίθεται ότι εποπτεύει τις αθλητικές ομοσπονδίες της χώρας, επί 20 χρόνια βλέπουν με το βλέμμα της ... "αγελάδας, που βλέπει τα τρένα να περνούν" τον Αθλητικό Εγκληματία Γιώργο Γερόλυμπο να έχει εκτρέψει από το σκοπό της την ΕΛΟΚ αναπτύσσοντας δραστηριότητες εκτός του αθλητικού ΣΚΟΠΟΥ της ΕΛΟΚ και παίζουν το ... πουλί τους επιχορηγώντας επί 20 χρόνια την παράνομη ΕΛΟΚ με τα λεφτά του Έλληνα Πολίτη και τα προνόμια του αθλητικού νόμου!

Αλλά πού να καταλάβουν τα βλήματα Βασιλειάδης και Συναδινός!!!

Και όπως έγραφε στο λογαριασμό του ο "μέγας αμπελοφιλόσοφος" και κολλητός του Ιούλιου Συναδινού Γιάννης Δρίβας πριν γίνουν "πετυχημένη" κυβέρνηση:

 

 

Με το Εξώδικο με τις αποδεδειγμένες καταγγελίες κατά των Γερόλυμπου και Ποντίδας καθώς και την κατά νόμο έκπτωση του ΔΣ της ΕΛΟΚ τι έχεις κάνει Άχρηστε?

Και κάτι που ξέχασα: Τον γλύφτη, όμως, του Κοντονή, τον Φιλιππούση, τον βάλατε στην ΕΟΕ εκβιάζοντας την Ποδηλασία μέσω των "ελέγχων" σας!!!

 

Από την πρώτη μέρα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η ΓΓΑ είναι ενήμερη για το ποιόν του Γερόλυμπου. Ο Κοντονής δεν έδωσε ποτέ καμιά σημασία και ο φουκαράς ο Συναδινός (αριστερά), ένας απλός γυμναστής που από 6 ώρες δουλειά ως αναπληρωματικός γυμναστής σε σχολείο βρέθηκε "αυτοκράτορας" όλου του αθλητισμού της χώρας, ήταν φυσικό να είναι ο "απόλυτα ανεπαρκής δημόσιος υπάλληλος".

Αν η ΓΓΑ είχε "καθαρίσει" την ΕΛΟΚ με τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο, που είχε αρχίσει και με βάση όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, που της παρείχαν όλοι από κάθε πλευρά και όπως είχε υποχρέωση να κάνει, θα είχαμε προλάβει ένα κομμάτι από την καταστροφή της ΕΛΟΚ αλλά και τον κίνδυνο να ακυρωθούν και πάλι οι εκλογές στην ΕΟΕ!

 

Αλλά ο Συναδινός ήθελε να ... δρέψει δάφνες δίνοντας διπλώματα προπονητών παρέα με την γκανγκστερική παρέα Γερόλυμπου-Ποντίδας-Μπουλούμπαση, ενώ τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο της ΕΛΟΚ τον διέκοψε πριν ολοκληρωθεί η έκθεση των ελεγκτών!

Με αυτό τον τρόπο έχετε παραδώσει τις αθλητικές ομοσπονδίες στους μαφιόζους που βγαίνουν 20 και τριάντα χρόνια εκπρόσωποι "των ομοσπονδιών τους", δηλαδή των "ιδιόκτητων ομοσπονδιών τους", στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή!!!

Με αυτό τον τρόπο έχετε παραδώσει την ΕΛΟΚ στον μαφιόζο Γερόλυμπο και τις ύαινες τους "συνεργάτες" του δίνοντάς τους τα προνόμια του αθλητικού νόμου και τα στάδια που πληρώνουν οι Έλληνες Πολίτες για να αρμέγουν επί σειρά ετών και να κάνουν περιουσίες με μαύρο χρήμα τις χρονιές που ο Ελληνικός Λαός υποφέρει από τα μνημόνια, που εσείς οι ανίκανοι μας φορέσανε μέχρι τα γόνατα για τα επόμενα 100 χρόνια!!!

 

Η πορεία του αθλητικού σαλτιμπάγκου Γιώργου Γερόλυμπου στις διάφορες αθλητικές ομοσπονδίες αποδείκνυε από μόνη της ότι έχει φάει από τον αθλητισμό με δέκα μασέλες! Τι άλλο περιμένετε για να τον ελέγξετε? Είκοσι επτά χρόνια δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος στα οικονομικά και διοικητικά της ΕΛΟΚ! Γιατί??? Γιατί σταματήσατε τον έλεγχο που αρχίσατε το 2016?

Με το Εξώδικο του Μπίκα με τις αποδεδειγμένες καταγγελίες κατά των Γερόλυμπου και Ποντίδας καθώς και την κατά νόμο έκπτωση του ΔΣ της ΕΛΟΚ τι έχετε κάνει???

Είσαστε ανίκανοι, άχρηστοι για τον αθλητισμό, διεφθαρμένοι, διαπλεκόμενοι και δολοπλόκοι!!!


 8 -Οι λίγοι Έντιμοι (και Έξυπνοι) φαντάζουν Αναρχικοί!

Οι αλήθειες πονάνε, αλλά αυτές είναι!

Είκοσι δύο χρόνια σας τα φωνάζω και όμως όλοι συμμετέχετε εξ ίσου σε όλες τις παρανομίες στον αθλητισμό!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."

 "I'm back!"


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .