karate.gr: ΚΕΦ. 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 8/2/2020. Τελευταία ενημέρωση 20/9/2022.

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2022 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στις "Δύο" συν "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (2014-2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξήμισυ χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 

 Η "Μητέρα" και η "Θείτσα" των Δικών σε ρεαλιστικές εκδοχές!

 Η "Μητέρα": - Μπουλούμπασης-Ποντίδα-Γερόλυμπος-Βόβλας-Χονδροματίδης

 εναντίον Κοσμίδη-Ι. & Α. Πανουσόπουλου-Αθανασόπουλου-Περσίδη-Δρακόπουλου!

 Η "Θείτσα": - Μπουλούμπασης-Ποντίδα-Δημητριάδης εναντίον Περσίδη!

Έγκλημα και Τιμωρία ή Έγκλημα χωρίς Τιμωρία ή Τιμωρία χωρίς Έγκλημα??? Τιμωρία-Μαϊμού ή Συγκάλυψη ή Εκμετάλλευση ή Ανταλλαγή ή Εκβιασμός??? ΜΠΑΧΑΛΟ!

 Μια Δίκη για το Ακροατήριο πήγε στο Αρχείο! Μια Δίκη για το Αρχείο έγινε απαράδεκτα αυστηρή τιμωρία!

 Καραμπινάτες παρανομίες εκατομμυρίων ευρώ των διοικούντων 1995 έως 2018 την ΕΛΟΚ πάνε για συγκάλυψη!

 Η Νέα Διοίκηση της ΕΛΟΚ με προεκλογική σημαία την κάθαρση, την εντιμότητα και τη διαφάνεια τώρα συμπλέει με τους παλιούς!!!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

 

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση και Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδει-κτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης!

 Συλλυπητήρια! - Ελαφρύ το χώμα, που τον σκεπάζει!

 Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!!!


Οι επόμενες ποινικές δίκες, που είναι άνευ σημασίας για τους πολλούς, αναλύονται εδώ διότι αποτελούν αντικείμενο δημοσίου ενδιαφέροντος για τον κόσμο του καράτε και υπάρχει καθήκον και ανάγκη πληροφόρησης για το ρόλο, που έπαιξε ο καθένας στη διατήρηση της διαφάνειας, της ενότητας και της δικαιοσύνης!

Θα παρατηρήσουμε ότι το "Έγκλημα" υπερτιμάται ή υποβαθμίζεται αλλοπρόσαλλα και η "Τιμωρία" δεν ακολουθεί καμιά αναλογικότητα! Το Σύστημα απόδοσης δικαιοσύνης θέλει κάποιες ρυθμίσεις, θα λέγαμε!

 

 Ε Ν Ο Τ Η Τ Ε Σ (με κλικ)

 Α - Η Αμαρτωλή Σχολή Προπονητών Καράτε του 2014!

 Β - Η Μηνυτήρια Αναφορά του Γιώργου Κοσμίδη και οι μαρτυρίες των Έξι!

 Γ - Η Αντίθετη Μήνυση των Πέντε δήθεν θιγομένων από την Πρώτη κατά των Έξι (5/6) και Εκδίκαση!

 Δ - Η έγκληση των Τριών κατά του Ενός και Μοναδικού (3/1)!

 Ε - Οι Αποφάσεις Πρωτοδικείου και Εφετείου της τελευταίας (3/1)!

 Ζ - Τα Σχετικά Άρθρα του karate.gr για την έγκληση 3/1!

 Η - Τα Σχετικά έγγραφα, που ήδη έχουν δημοσιευθεί πολλές φορές!

Θ - Αποφάσεις Δικαστηρίων και Εκθέσεις Οικονομικών για παράνομες πράξεις της ΕΛΟΚ!

 Ι - Οι διαχρονικές Αμαρτωλές Εκλογές της ΕΛΟΚ!

 Κ - Αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ)!

 Λ - Η Τεράστια Διαχρονική Απάτη των Προπονητών-Μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ!


 Α - Η Αμαρτωλή Σχολή Προπονητών Καράτε του 2014!  ΕΝΟΤΗΤΕΣ

 

Το θέμα αυτό το είχαμε εξαντλήσει με πληθώρα άρθρων μας, που μπορείτε να βρείτε στο www.karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub  από το άρθρο μας:

15/7/2014 - Σχολή Προπονητών Καράτε: Οι Ηλίθιοι, οι Πανηλίθιοι και η Τελευταία Αρπαχτή!  Βίντεο 2!

μέχρι το άρθρο μας:

7/9/2015 - Οι Δίκες κατά της ΕΛΟΚ των τεσσάρων παράνομα διαγραμμένων συλλόγων από τους αχυράνθρωπους του Γερόλυμπου, όπου αχυράνθρωποι είναι τα Ζώα του ΔΣ και τα Ζωάρια της ΓΣ, που ψήφισαν τις διαγραφές!  Βίντεο!

 

Τη Σχολή Προπονητών 2014 "έτρεξε" το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΟΚ:

1-Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ"

2-Μπουλούμπασης

Πρόεδρος

3-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

4-Δημητριάδης

Γεν. Γραμματέας

5-Κοσμίδης

Α'  Αντιπρόεδρ

7-Βόβλας

Ταμίας

8-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


9-Γκουβούσης

Έφορος Υλικού

10-Καρβούνης

Εφ. Εθν. Ομάδας


Χονδροματίδης

Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής

12-Πάσης...Σουπιά!

Με τα προηγούμενα άρθρα μου έχω ήδη αποδείξει ότι οι ανωτέρω είναι "προκλητικοί εγκληματικοί αθλητικοί και οικονομικοί επιχειρηματίες" που αρμέγουν την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε από τις θέσεις τους στο διοικητικό της συμβούλιο και ... παραπλεύρως, παραβιάζοντας ταυτόχρονα και καραμπινάτα και την αθλητική και την φορολογική νομοθεσία!!!

 

Κατά την ίδρυση και της Σχολής αυτής το www.karate.gr είχε δημοσιεύσει και είχε αποστείλει στη ΓΓΑ, σε Υπουργεία και στη Γραμματεία της Κεντρικής Κυβέρνησης το άρθρο του:

8/9/2014 - 100 Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε από την Ελληνική Ομοσπονδία ... Καραλαμόγιων και τη Γενική Γραμματεία ... Αρμεχτής!  Βίντεο!

(και με κλικ εδώ σε pdf) με αποτέλεσμα να διαταχθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό ενδελεχής έρευνα για κάθε δικαιολογητικό κάθε υποψηφίου προπονητή και φοιτητή της Σχολής!

Το αποτέλεσμα ήταν να γίνουν συζητήσεις επί συζητήσεων στην Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής και να δημιουργηθούν εντάσεις και συγκρούσεις μεταξύ των μελών της, αλλά και εξωτερικών παραγόντων, με θέμα πλαστογραφίες, παρατυπίες και παρανομίες, που έγιναν στα δικαιολογητικά των υποψηφίων και εντοπίστηκαν από την Επιτροπή Διοίκησης (και όχι όλες), αφού πρώτα είχαν υποδειχθεί από το παραπάνω άρθρο του www.karate.gr! Όλα αυτά φαίνονται ανάγλυφα στα Πρακτικά και το Πόρισμα Ελέγχου της Επιτροπής Διοίκησης, τα κυριότερα από τα οποία δίνονται στη συνέχεια!

Πρακτικό 1/19-6-14 της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής!

Πρακτικό 6/18-9-14 της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής!

Πρακτικό 7/15-10-14 της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής!

Πρακτικό 8/13-1-15 της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής!

Πρακτικό 9/15-1-15 της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής!

Πόρισμα 19-6-14 της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής!

Πρακτικό 12/1-7-15 της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής!

Και τέλος, ο παράνομος Οικονομικός Απολογισμός της Σχολής Ποροπονητών, που δεν είδαμε ποτέ!

 

Σαν αντιπρόσωποι της ΕΛΟΚ στην Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής ήταν η Αναπληρώτρια Πρόεδρος Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμίδης, ενώ ως Διευθυντής της Σχολής είχε αναλάβει ο Πρόεδρος της ΕΛΟΚ Χρήστος Μπουλούμπασης!

Στη συνέχεια δίνουμε αντιπροσωπευτικά αποσπάσματα αυτών των συζητήσεων στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής από όλα τα Πρακτικά και το Πόρισμα:

Οι καταγγελίες έγιναν με τη δημοσίευση του άρθρου του karate.gr "8/9/2014 - 100 Καραμπινάτες Παρανομίες κτλ", που με κλικ εδώ βλέπετε ολόκληρο σε PDF και στις επόμενες φωτό τα κυριότερα κομμάτια με σχόλια:!

 

Ο Κοσμίδης ομολόγησε ότι όλα τα χρόνια που ήταν μέλος του ΔΣ (από το 1999 που απαγορεύτηκε μέχρι το 2014), ήταν ταυτόχρονα και προπονητής, ενώ προπονητές ήταν και τα περισσότερα μέλη του ΔΣ, άρα και ο Χρήστος Μπουλούμπασης!

 

Η Επιτροπή Διοίκησης πήρε απόφαση να αναβληθούν οι εξετάσεις και οι Ποντίδα-Γερολύμπου με τον Μπουλούμπαση τις έκαναν πραξικοπηματικά!

 

Πρόκειται για το άρθρο του karate.gr:  8/9/2014 - 100 Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε από την Ελληνική Ομοσπονδία ... Καραλαμόγιων και τη Γενική Γραμματεία ... Αρμεχτής!  Βίντεο!

 

Ο Γιώργος Κοσμίδης έδειξε μετά από χρόνια την έντονη δυσαρέσκειά του για τα τεκταινόμενα στη Σχολή Προπονητών και στη συνέχεια με τη μηνυτήρια αναφορά του!

 

Ο Αθλητικός Εγκληματίας Γιώργος Γερόλυμπος και η συνεργός γυναίκα του δεν έχουν καμιά ρετσινιά! Απλά είναι το ίδιο το ... ρετσίνι!!!

 

Ο Αχυράνθρωπος του Γερόλυμπου Μπουλούμπασης μας "διαβεβαιώνει" για το Αγγελούδι Αφεντικό του!!!

 

Οι καταγγελίες του Περσίδη από το karate.gr ήταν βάσιμες και αυταπόδεικτες, ώστε συζητούνταν σε όλες τις συνεδριάσεις της Επιτροπής Διοίκησης!

 

Για τα δεδομένα του παρόντος Πρακτικού 9 ( (15/1/2015) δεν είχε ξεκινήσει ακόμα καμιά απολύτως δικαστική ενέργεια του Γερόλυμπου κατά του Περσίδη!

 

Καταθέτει ο Κοσμίδης εδώ ότι οι καθηγητές των θεωρητικών έστειλαν τα θέματα με μέιλ στην ΕΛΟΚ, δηλαδή στον ΓΓ Μανόλη Δημητριάδη, από όπου τα έμαθαν φυσικά και οι Ηλίας Γκουβούσης, μέλος του ΔΣ, ο Δημήτρης Μπουλούμπασης, γιός του Προέδρου της ΕΛΟΚ και Διευθυντή της Σχολής Χρήστου Μπουλούμπαση και όλοι οι ευνοούμενοι του Γερόλυμπου. Οι "Δασκάλες της πλάκας" των Πρακτικών Μαθημάτων (Κραββαρίτης και λοιποί) έκοψαν 32 μαθητές από συλλόγους της Αντιπολίτευσης. Ο Χρήστος Μπουλούμπασης πέρασε το γιό του και έκοψε 32 γιούς 32 πατεράδων!

 

Το Πόρισμα εδώ έχει πολλά ενδιαφέροντα κομμάτια και θα πρέπει να το διαβάσετε ολόκληρο!

Επίσης και το Πρακτικό 12 (εδώ) έχει πολλά ενδιαφέροντα κομμάτια, που συμπληρώνουν το Πόρισμα, καθώς και την παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα και άσχετου Συναδινού για να πει τις ασυναρτησίες του και να κλείσει το θέμα της Σχολής και ας έκοβαν στα πρακτικά 32 υποψήφιους προπονητές με διαταγή Γερόλυμπου τα ανδρείκαλά του τύπου Κραββαρίτη, Χονδροματίδη και Μπουλούμπαση! Το "κόψιμο" στα Πρακτικά των 32 αποτελεί ένα Έγκλημα χωρίς Τιμωρία!

 

Εδώ θα θυμίσουμε ποιοί ήταν οι εξεταστές στα Πρακτικά, που κόψανε τα παιδιά κατά παραγγελία Γερόλυμπου: Χρήστος Μπουλούμπασης, Γρηγόρης Βόβλας, Παναγιώτης Χονδροματίδης, Πέτρος Πάσης, Άρης Κραββαρίτης (ή ... Βασίλω η Πρώτη!), Κώστας Γκουβούσης, Νικήτας Ζαρουχλιώτης, Κέιβαν Γκάζι και Στέλιος Σκαρόγιαννης!!!

 

Τέλος θα θυμίσουμε και τον Απολογισμό της ΕΛΟΚ για το 2014, όπου οι εισπράξεις 59.000 € από τη Σχολή πάνε παράνομα στο Ταμείο της ΕΛΟΚ.

Όλες οι λεπτομέρειες των παρανομιών, που διαπράχθηκαν, είχαν ήδη αναλυθεί στα άρθρα μας από 15/7/2014 μέχρι 7/9/2015 στο www.karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub!  Όλα όσα είχαμε δημοσιεύσει αποδείχθηκαν αληθινά και φαίνονται στα Πρακτικά και το Πόρισμα της Επιτροπής Διοίκησης! Ακόμα και ο Οικονομικός Απολογισμός φέρει το ποσό από τις εισπράξεις της Σχολής να πηγαίνει στο Ταμείο της ΕΛΟΚ και να "χάνεται", ενώ η Απόφαση Ίδρυσης όριζε σαφέστατα ότι τα 250 € (επί 240 μαθητές ίσον 60.000 €), που κατέβαλε ο κάθε μαθητής της Σχολής ήταν "Ανταποδοτικά" πράγμα που σημαίνει "μόνο για τα έξοδα της Σχολής και τίποτα άλλο" και συνεπώς οι μαθητές έπρεπε να πάρουν και ρέστα!

Οι συγκρούσεις, όμως, μεταξύ των "παραγόντων" του καράτε, που αναμίχθηκαν στη Σχολή άφησαν πίσω τους μερικές δικαστικές υποθέσεις, οι οποίες έκαναν το χρόνο της ... χελώνας μέχρι να ολοκληρωθούν, αλλά ολοκληρώθηκαν τελικά, όπως θα δούμε στα επόμενα!

 

Έγκλημα και τιμωρία: Είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε όλοι οι διδάσκοντες στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ του 2014, επειδή έκοψαν στα Πρακτικά κατά διαταγή Γερόλυμπου τους 32 υποψήφιους, που ανήκαν σε συλλόγους της Αντιπολίτευσης!


 Β - Η Μηνυτήρια Αναφορά του Γιώργου Κοσμίδη και οι μαρτυρίες των Έξι!  ΕΝΟΤΗΤΕΣ

 

Τη λήξη της Σχολής Προπονητών την ακολούθησε μια Μηνυτήρια Αναφορά του Γιώργου Κοσμίδη!

Την ανωτέρω Μηνυτήρια Αναφορά την υποστήριξαν με Ένορκες Βεβαιώσεις 8 έως 20 σελίδων οι μάρτυρες Ιωάννης Πανουσόπουλος1, Αναστάσιος Πανουσόπουλος2, Θεόδωρος Αθανασόπουλος, Ευθύμιος Περσίδης, Σπύρος Δρακόπουλος και Ηλίας Χρήστου! (με κλικ στην καθεμιά τις διαβάζετε σε PDF).

Οι ένορκες αυτές βεβαιώσεις περιέγραφαν με απόλυτη ακρίβεια, αλήθεια και σαφήνεια την κατάσταση, που επικράτησε στη Σχολή Προπονητών Καράτε, αλλά και το γενικότερο κλίμα στη διοίκηση της ΕΛΟΚ από τον δικτάτορα Γιώργο Γερόλυμπο, την σύζυγο και συνεργό του σε όλες τις λοβιτούρες Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου και τους αχυράνθρωπους, που είχε τοποθετήσει σε κάθε πόστο μέσα στην ΕΛΟΚ!

Η τύχη αυτής της Μηνυτήριας Αναφοράς με ημερομηνία 23/1/2015 είχε απαράδεκτα τραγικό τέλος, που δίνουμε εδώ περιληπτικά:

Παρά τις ισχυρές και εμπεριστατωμένες Ένορκες Βεβαιώσεις ειδικών στο θέμα παραγόντων του καράτε, με Εισαγγελική Διάταξη του Αθλητικού Εισαγγελέα κ. Σωτήρη Μπουγιούκου με ημερομηνία 29/1/2019 (δηλ. τέσσερα χρόνια μετά τη μηνυτήρια αναφορά!) η υπόθεση πήγε στο αρχείο μετά από έλεγχο και από Εισαγγελέα Εφετών!!!

Τέλος, η με αυθαίρετα συμπεράσματα και παραδοχές Εισαγγελική Διάταξη του κ. Μπουγιούκου αναλύθηκε στο άρθρο μας:  Οι Πειρατές της Καρα(τ)ιβικής: ΕΛΟΚ και ΚΙΜΕ σερφάααρουν στον Ωκεανό της Βλακείας!  Το Έγκλημα είχε διαπραχθεί, αλλά η Τιμωρία ... μπήκε Αρχείο!


 Γ - Η Αντίθετη Μήνυση των Πέντε δήθεν θιγομένων από την Πρώτη κατά των Έξι (5/6) και Εκδίκαση!  ΕΝΟΤΗΤΕΣ

 

Ένα μόνιμο αντίμετρο άμυνας όταν σε μηνύουν είναι να τους μηνύσεις κι εσύ ακόμα και αν δεν υπάρχει λόγος!

Αυτό έκανε και ο Γερόλυμπος και τα πιόνια του! Και έτσι πρόκυψε η υπόθεση "Μπουλούμπασης-Ποντίδα-Γερόλυμπος-Βόβλας-Χονδροματίδης εναντίον Κοσμίδη - Ι. & Α. Πανουσόπουλου-Αθανασόπουλου-Περσίδη-Δρακόπουλου" ή "5/6" (5 του ΔΣ/ΕΛΟΚ εναντίον 6 της Αντιπολίτευσης) για συντομογραφία με ημερομηνία υποβολής την 9/9/2016!

Τη μήνυση αυτή τη βλέπετε με κλικ εδώ και είχε αντικείμενο τη μηνυτήρια αναφορά Κοσμίδη και τις πέντε ένορκες βεβαιώσεις των μαρτύρων υπέρ αυτής!

Παρά το ότι οι ένορκες βεβαιώσεις ήταν απόλυτα τεκμηριωμένες με ατράνταχτα στοιχεία βρέθηκαν οι παρανομούντες στο ... αρχείο και οι καταγγέλλοντες στο ... εδώλιο!  Πάμε, λοιπόν, για Τιμωρία σε ανύπαρκτο Έγκλημα!

Να προσθέσουμε εδώ για την αλήθεια των γεγονότων ότι οι Γιάννης και Τάσος Πανουσόπουλος, ενώ είχαν δώσει μαζί με τους άλλους ένορκες βεβαιώσεις την 2/10/2015, τις βεβαιώσεις αυτές τις ακύρωσαν με αντίθετες δηλώσεις, που υπέγραψαν υπέρ του Γερόλυμπου την 26/6/2018, ότι δήθεν παραπλανήθηκαν! Μιλάμε για την κωλοτούμπα του αιώνα!

Για να δικαστεί αυτή η χωρίς καμιά σημασία και αντικείμενο μήνυση δόθηκαν 5-6 αναβολές και έγινε και το ένα πέμπτο μιας δίκης μέχρι που κατάφεραν οι διάδικοι να συμβιβαστούν με κοινή τους δήλωση, η οποία έφερε την Απόφαση, που ακολουθεί:

 Έκλεισε, λοιπόν, και αυτή η από το 2015 άσχετη με το καράτε σεμνή τελετή των 5 κατά των 6!

Έγκλημα και Τιμωρία: Μηδενικό το έγκλημα, μηδενική και η τιμωρία!


 Δ - Η έγκληση των Τριών κατά του Ενός και Μοναδικού (3/1)!  ΕΝΟΤΗΤΕΣ

 

Παράλληλα με την προηγούμενη των 5 κατά των 6, έτρεχε από την 4/3/2015 και η έγκληση Μπουλούμπασης-Ποντίδας/Γερολύμπου-Δημητριάδης κατά Περσίδη (τρεις κατά ενός, 3/1) για τα τρία δημοσιεύματά του στο www.karate.gr με ημερομηνίες 16/10/2014 - 17/10/2014 - 27/10/2014:

 

Ημερομηνιακά, όμως, προηγούνταν περί τα 60 παρόμοια δημοσιεύματα

1/10/2014 - And the Winner of ... "Kafti Patata" is Dimitris Karastathis!!! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του!!!

16/10/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία! Μέρος Α (επίδικο)

17/10/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία! Μέρος Β, (επίδικο).

20/10/2014 - Ανθρωποθυσίες στο Βωμό της ... Θεάς Αρπαχτής, ή Το Χρονικό ενός Προαναγγελθέντος Φόνου εκ Προμελέτης!

28/10/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη ΓΣ/ΕΛΟΚ:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από τα Μέλη του ΔΣ και Αντιπροσώπους Συλλόγων!

7/11/2014 - "Persona non Grata", δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!!  (Το μωβάκι για το πένθος!)

15/11/2014 - Δεν πιστεύω να εμφανιστείς στους αγώνες του Σαββατοκύριακου!!!   19/11/14-Και όμως εμφανίστηκε ο ξεδιάντροπος!

27/11/2014 - Καταρρέουν οι απάτες του Εγκληματικού Αθλητικού Απατεώνα και "Μάγου του Αθλητισμού" Γιώργου Γερόλυμπου και του ΔΣ της ΕΛΟΚ! (Το μωβάκι είναι για το πένθος!) (επίδικο)

28/11/2014 - Terminator - 4: Η Εξόντωση των Ρομπότ!

11/12/2014 - Δώσε πίσω τα λεφτά που βούτηξες ρε Αρχι-Καραλαμόγιο κι άσε στη μπάντα τα σάπια που ξέρεις!!!

Και πάλι ημερομηνιακά έπονταν περί τα 100 παρόμοια δημοσιεύματα! Δηλαδή, πάρ' το αβγό και κούρευτο!  Ανύπαρκτο Έγκλημα, επιδίωξη Τιμωρίας!

 

Η έγκληση που υπεβλήθει (με κλικ εδώ) από τον Ακατανόμαστο Ελέφαντα με ημερομηνία κατάθεσης την 4/3/2015:

Με κλικ εδώ τα Σχετικά έγγραφα των Μηνυτών Μπουλούμπαση, Ποντίδας-Γερολύμπου και Δημητριάδη!

Οι μάρτυρες κατηγορίας έδωσαν τις επόμενες ένορκες βεβαιώσεις: Χονδροματίδης και Πριοβόλου.

Οι μάρτυρες υπεράσπισης έδωσαν τις επόμενες ένορκες βεβαιώσεις: Κοσμίδης και Ι. Πανουσόπουλος.

Εκ των ανωτέρω αξίζει να δούμε μερικά "καυτά" αποσπάσματα από τιε σελίδες 3 και 5 της ένορκης του Χονδροματίδη:

Από τα ανωτέρω αποσπάσματα από την ένορκη βεβαίωση μάλιστα του μάρτυρα κατηγορίας Π. Χονδροματίδη προκύπτει το συμπέρασμα ότι η έγκληση, που έχει προθεσμία τριών μηνών να υποβληθεί από την ημέρα γνώσης το "τέλος Νοεμβρίου 2014" των συκοφαντικών δημοσιευμάτων για όλους τους εγκαλούντες, υπεβλήθει την 4/3/2015, δηλαδή πέραν των τριών μηνών και άρα είναι εκπρόθεσμη!!!

 

Ο κατηγορούμενος Ε. Περσίδης υπέβαλε τις επόμενες Έγγραφες Εξηγήσεις (με κλικ εδώ)!

Στις Εξηγήσεις αυτές τόνισε μεταξύ άλλων και τα επόμενα:

Παρ' όλο που ο κατηγορούμενος είχε δώσει επαρκείς εξηγήσεις για το εκπρόθεσμο της έγκλησης, από την Εισαγγελία εκδόθηκε το Κλητήριο Θέσπισμά (με κλικ εδώ), ενώ θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί όλη η ταλαιπωρία και για τους αντίδικους και για τα Δικαστήρια για επτά ολόκληρα χρόνια!


 Ε - Οι Αποφάσεις Πρωτοδικείου και Εφετείου της τελευταίας (3/1)!  ΕΝΟΤΗΤΕΣ

 

Μετά από αρκετές αναβολές, εκδικάστηκε την 22/10/2021 στο Πρωτοδικείο η ανωτέρω έγκληση των Μπουλούμπαση, Ποντίδας-Γερολύμπου και Δημητριάδη κατά Περσίδη!

Ο Δημητριάδης δεν ήρθε σε καμιά δίκη, διότι ζει πλέον στη Σουηδία και η έγκληση για αυτόν απορρίφθηκε!

Στην Πρώτη Δίκη (σε Μονομελές Πλημμελειοδικείο) πήγα ως συνήθως χωρίς δικηγόρο και υπέβαλα έναν Αυτοτελή Ισχυρισμό Εκπροθέσμου υποβολής της έγκλησης. Έναν δεύτερο, που τον είπα Πασίγνωστης Αλήθειας, τον ενσωμάτωσα στην εκδίκαση της Ουσίας της υπόθεσης. Πασίγνωστη Αλήθεια σημαίνει "αλήθεια γνωστή τοις πάσι", δηλαδή "σε όλους"! Για να μην πλατειάζουμε, δεν δίνω εδώ τους δύο αυτούς ισχυρισμούς, διότι περιέχονται στην Απόφαση της Πρώτης Δίκης. Και πραγματικά όλα όσα είχα γράψει τα γνώριζε επί χρόνια όλος ο κόσμος του καράτε και όλοι οι γύρω του (ΓΓΑ, Υπουργεία και Κυβέρνηση) που ασχολούνταν έστω και λίγο με το καράτε και την ομοσπονδία του!

Στην αρχή της Δίκης η κα Πρόεδρος μας (με τον ογκώδη φάκελο μπροστά της) ρώτησε αν υπάρχει πεδίο συμβιβασμού. Από την πλευρά των μηνυτών μίλησε ο Μπαλασόπουλος και τα μάσησε προς την κατεύθυνση ότι ακομα τα δημοσιεύματα υπάρχουν στο διαδίκτυο. Η κα Πρόεδρος γύρισε σε εμένα, ο οποίος είπα ότι τα ίδια δημοσιεύματα υπάρχουν σε 150 άρθρα μου και είναι αδύνατο να διαγραφούν, ενώ ταυτόχρονα ήμουν ένας από τους έξι κατηγορούμενους για ψευδομαρτυρία σε παράλληλη δίκη για τα ίδια κείμενα σε ένορκη βεβαίωση και αν υπέγραφα δήλωση συμβιβασμού ότι έκανα λάθος σε ότι είχα γράψει τότε θα ήταν σαν να υπέγραφα την ενοχή μου στην παράλληλη δίκη. Η αρνητική μου απάντηση εξόργισε την κα. Πρόεδρο και τον κ. Εισαγγελέα και πυροδότησε αρνητικό κλίμα για μένα στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Το αποτέλεσμα ήταν η εκδίκαση της υπόθεσης να είναι γεμάτη λάθη, απροσεξίες, λανθασμένες κρίσεις, παραβάσεις καθήκοντος, προσωπικά εσκεμμένη και εμπαθή ενοχοποίηση και υπέρμετρη τιμωρητική  καταδίωξη του κατηγορουμένου από τον κ. Εισαγγελέα και την κα Πρόεδρο του δικαστηρίου, πράγματα που αποτελούν στοιχεία ΜΗ ΔΙΚΑΙΗΣ ΔΙΚΗΣ, αφού οδήγησαν ουσιαστικά στη στέρηση του πρώτου βαθμού της δικαιοδοσίας για τον κατηγορούμενο με βάση το Σύνταγμα της Ελλάδος και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αφήνοντας με αυτό τον τρόπο το Ελληνικό Κράτος εκτεθειμένο σε μια ακόμα καταδίκη από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ).

 

Την Απόφαση της Πρώτης Δίκης την βλέπετε με κλικ εδώ!

Έχει ενδιαφέρον, διαβάστε την! Εδώ δίνω μόνο την πρώτη και τις δύο τελευταίες σελίδες για το περίφημο "Έγκλημα και Τιμωρία" του Περσίδη! Το Έγκλημα ήταν ανύπαρκτο και η Τιμωρία ήταν 19 μήνες με αναστολή! Μέσα σε αυτήν θα βρείτε αυτούσιους και τους δύο Αυτοτελείς Ισχυρισμούς μου!

Δηλαδή, με δυό λόγια, πέρασα δέκα μήνες από την Πρώτη Δίκη την 22/10/21 μέχρι το Εφετείο την 20-9-2022 με την απειλή των 19 μηνών φυλάκισης στην πλάτη με 3ετή αναστολή και με τις συνεχείς έννοιες πώς θα το αντιμετωπίσω!!! Βαρύ φορτίο για την ηλικία μου!!!

 

Στο Εφετείο την 20/9/2022 (σε Τριμελές Πλημμελειοδικείο) πήγα επίσης ως συνήθως χωρίς δικηγόρο!

Η Δίκη άρχισε και παρόντες από τους εγκαλούντες ήταν μόνο ο Μπουλούμπασης, ενώ έλειπαν η Ποντίδα-Γερολύμπου και ο Δημητριάδης.

Ζήτησα αναβολή για να είνα παρούσα και η Ποντίδα, αλλά το Δικαστήριο μου το απέρριψε. Επικαλέστηκα ότι και στο πρωτοδικείο έλειπε ο Μπουλούμπασης, ώστε η μη εξέτασή του να αποτελεί στοιχείο μη Δίκαιης Δίκης, αλλά το Δικαστήριο πάλι μου το απέρριψε.

Προσαρμόστηκα και κατέθεσε ο Μπουλούμπασης ως πρώτος μάρτυρας!

Γενικώς, η μαρτυρία του Μπουλούμπαση ήταν πολύ γενική και πολύ αδύναμη. Δεν ήξερε τίποτα, δεν διάβασε τίποτα, απαντούσε αόριστα στις ερωτήσεις της κας Προέδρου και γενικά έτρεφε ένα ύφος τιμωρητικό εναντίον μου χωρίς αυτό να το στοιχειοθετεί με γεγονότα!

Άρχισε με το πρώτο παραμύθι με το οποίο τον έχει παραμυθιάσει ο Γερόλυμπος και το είχε χάψει:

"Από το 2010 η ΕΛΟΚ δεν επιχορηγείται από τη ΓΓΑ. Άρα δεν είχαμε υποχρέωση να δίνουμε Προϋπολογισμούς και Απολογισμούς στην ΓΓΑ."

Ναι, με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Το ότι η Εθνική Επιτροπή Διαφάνειας εγραψε στην έκθεσή της ότι εφόσον παίρνετε όλα τα προνόμια, που δίνει ο αθλητικός νόμος στις αναγνωρισμένες αθλητικές ομοσπονδίες, έχετε αδιάρρηκτα και όλες τις υποχρεώσεις, δεν σου το διαβάσανε? Γιατί φαίνεται ότι εσύ δεν ξέρεις ανάγνωση! Διότι αν ήξερες, τότε ως επί οκτώ ελεγχόμενα χρόνια πρόεδρος της ΕΛΟΚ θα είχες χάσει τον ύπνο σου για τα πρόστιμα που θα σε χτυπήσουνε!

Ο μοναδικός δικηγόρος των μηνυτών Δημήτρης Μπαλασόπουλος (ο Γερόλυμπος ήθελε να τη βγάλει όσο πιο φθηνά μπορούσε!) έκανε μερικές καλές ερωτήσεις για να ξυπνήσει τον Μπουλούμπαση, αλλά αυτός στον ύπνο του! Νόμιζε πως μόνο με την παρουσία του θα με καταδίκαζε και έκανε εντύπωση το κουτσαβάκικο ύφος του χωρίς κανένα αντίκρυσμα στη βαρύτητα των λόγων του.

Εντύπωση μου έκανε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν εχει καταλάβει τίποτα από την καταστροφή που προκάλεσε στην ΕΛΟΚ σε όλα τα χρόνια της θητείας του ως μέλος του ΔΣ, ενώ δεν είχε κανένα προσόν για τέτοια θέση, καθώς και τα κυριότατα οκτώ χρόνια της θητείας του ως Πρόεδρος της ΕΛΟΚ και αχυράνθρωπος του Γερόλυμπου με μόνο προσόν να είναι ανεγκέφαλος και να υπογράφει όποιο χαρτί του έβαζε ο Γερόλυμπος κάτω από το χέρι του! Ακόμα πιστεύει ότι ο Γερόλυμπος και η Γερολυμπίνα τον συναναστράφηκαν οικογενειακά για τη αριστοκρατική του "στόφα" και όχι για την αυτοκτονική υποταγή του στις παρανομίες του Ζεύγους!!!

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια καραμπινάτη περίπτωση όπου άλλος έκανε δεκάδες αθλητικά και οικονομικά Εγκλήματα και άλλοι θα την πληρώσουν τις Τιμωρίες με πρώτο τον Πρόεδρο της ΕΛΟΚ κύριο Χρήστο Μπουλούμπαση! Αλλά και για τον Μπουλούμπαση από μόνο του, αφού έχουμε περιγράψει πληθώρα παρανομιών, που έχει διαπράξει, κάποια τιμωρία θα πρέπει να του επιβληθεί!!!

 

Μια εμμονή του, που τσαμπουνάει τα τελευταία χρόνια ο Μπουλούμπασης και έχει απειλήσει και τη ζωή μου με αυτή ο θρασύτατος, είναι ότι εγώ έχω ενοχλήσει τα παιδιά του! Πότε και πού ρε βλήμα πείραξα εγώ τα παιδιά σου? Ίσα-ίσα είμαι ο πρώτος και μοναδικός που αφήνω τα παιδιά έξω από κάθε αντιπαράθεση των γονιών! Ο κολλητός σου ο Γερόλυμπος χτυπάει τα παιδιά των άλλων και εσύ ο ίδιος όταν τα κόβετε από τη Σχολή Προπονητών για να χτυπήσετε την Αντιπολίτευση, όπως κάνατε με τον Γιάννη Πανουσόπουλο και άλλους 32 υποψήφιους προπονητές!

Λες κάθε τόσο ότι πήγα και βρήκα την κόρη σου! Πότε βρε βλάκα πήγα και τι έκανα? Πήγα τον Απρίλιο του 2019 στην Περιφέρεια Αθηνών να θεωρήσω τα βιβλία της ομοσπονδίας μου και βρήκα την κόρη σου να υπηρετεί στο νευραλγικό σημείο θεώρησης Βιβλίων και Στοιχείων των σωματείων (πράγμα που δεν γνώριζα), θέση στην οποία δεν έπρεπε επ' ουδενί να βρίσκεται, όταν ο πατέρας της είναι πρόεδρος αθλητικής ομοσπονδίας, διότι υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων! Αλλά έπρεπε να της είχα κάνει μια αναφορά για το ασυμβίβαστο της θέσης της, αφού στην Περιφέρεια Αθηνών κοιμούνται με τα τσαρούχια!

Αντίθετα με εμένα, όμως, εσύ Μπουλούμπαση στη Σχολή Προπονητών πέρασες το γιό σου και έκοψες 32 γιούς 32 πατεράδων συλλόγων της αντιπολίτευσης για το καπρίτσιο του Γερόλυμπου και της Γερολυμπίνας! Τόσο ξευτίλας είσαι!

Τελικά, όμως αυτό δεν είναι εμμονή, αλλά σαν κότα που είναι αυτό είναι δικαιολογία πίσω από τις απειλές δήθεν για τα παιδιά του για να μην τολμώ να γράφω για τις παρανομίες του! Και μάλιστα κατέθεσε ότι όταν χτυπάνε τα παιδιά του το όνομά τους στο δίκτυο, βγαίνουν τα γραπτά τα δικά μου! Μα τα γραπτά τα δικά μου βγαίνουν για τον ίδιο τον Χρήστο Μπουλούμπαση, διότι τις επί χρόνια παρανομίες από τις θέσεις του στο ΔΣ αυτός τις έκανε και όχι άλλος! Ας αναλάβει τώρα τις συνέπειες των πράξεών του.

 

Στην ερώτηση της κας Προέδρου γιατί νομίζει ότι τα έγραφα όλα αυτά στα άρθρα μου ο φοβερός μάρτυρας απαντούσε ότι είμαι κομπλεξικός, δεν έχω τι να κάνω, δεν είμαι τίποτα και θέλω να προβάλλομαι και ότι είμαι πρόεδρος αντίπαλης ομοσπονδίας!

Ψάχνω να θυμηθώ τι άλλο ουσιαστικό είπε και δεν βρίσκω τίποτα!

 

Όταν ήρθε η σειρά μου να του κάνω ερωτήσεις τον ρώτησα:

Αν είχε χάσει η ΕΛΟΚ τα δικαστήρια από την ΠΟΠΚ για το Παραδοσιακό Καράτε, και είπε ΝΑΙ,

Αν είχε χάσει η ΕΛΟΚ το δικαστήριο, που έκανε για να μου πάρει το karate.gr, και απάντησε "δεν ξέρω",

Αν είχα γράψει άρθρα για το ότι οι εκλογές της ΕΛΟΚ για το 2008 και 2012 ήταν άκυρες χωρίς να μου κάνουν καμιά μήνυση, και είπε δεν διαβάζει το karate.gr,

Αν ακυρώθηκαν οι εκλογές του 2016, και δεν απάντησε,

Αν είχαν φτιάξει δικαστική επιτροπή από δικηγόρους συνεργάτες του Μπαλασόπουλου από το γραφείο του και καταδίωκαν αθλητές και συλλόγους των συλλόγων της αντιπολίτευσης με αποκλεισμούς από αγώνες και διαγραφές από την ΕΛΟΚ, και μου απάντησε δεν ξέρω,

Αν είχαν χάσει ΕΝΝΕΑ μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ τη φίλαθλη ιδιότητα από την ΕΦΙΠ για 18 μήνες λόγω αυτής της καταδίωξης των συλλόγων της αντιπολίτευσης και ταυτόχρονα για παραβιάσεις δικαστικών αποφάσεων, που δικαίωναν τα θύματά τους, και έχασε τη μιλιά του,

Αν κατέφυγαν οι τιμωρημένοι από την ΕΦΙΠ στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο και αυτό επιβεβαίωσε την απόφαση της ΕΦΙΠ, και είχε καταπιεί τη γλώσσα του!

Στο μεταξύ ο Μπαλασόπουλος να είχε γίνει ... μπαρούτι, διότι όλα αυτά έπιαναν και αυτόν στις ραδιουργίες για την Δικαστική Επιτροπή και την τιμωρία από την ΕΦΙΠ!

Αν έκοψε αθλητές από τη Σχολή Προπονητών μαζί με τους διδάσκοντες, και είπε καλώς κόπηκαν! Τώρα ποιός εκθέτει τα παιδιά του στους συναθλητές τους θα πρέπει να έχει πολύ χρόνο κανείς για να του το εξηγήσει!

Τον ρώτησα αν έχει δει την Αρχική σελίδα του karate.gr και του την έδειξα (δεξιά φωτό), και μου απάντησε ότι δεν διαβάζει τέτοια! Αυτό σημαίνει ότι δεν πιάνει υπολογιστή στα χέρια του! Πώς διάβασε, λοιπόν, τα επίδικα δημοσιεύματα? Ή μήπως ο Ακατανόμαστος Ελέφαντας έκανε τη μήνυση και αυτός απλά έβαλε μια ακόμα υπογραφή?

 

 Το ... μπουκέτο με τα ... λουλούδια των τιμωρημένων της ΕΦΙΠ!

Τον ρώτησα αν έχει διαβάσει την εδώ και πέντε χρόνια διαδικτυακή έκδοση "Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα" και απάντησε κοιτάζοντας την κα Πρόεδρο: "Όρίστε, τώρα μας λέει και κότες!"

Τον ρώτησα αν έχει διαβάσει την εδώ και πέντε χρόνια διαδικτυακή έκδοση "ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος!" και απάντησε "δεν διαβάζω τέτοια"!

Τον ρώτησα αν για τις παραπάνω διαδικτυακές εκδόσεις μου έχει κάνει κανένας μήνυση από το ΔΣ της ΕΛΟΚ? Έκανε την πάπια! (όχι του νοσοκομείου!)

Τον ρώτησα αν όσο ήταν Πρόεδρος η ΕΛΟΚ ανέβαζε τις αποφάσεις της στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, και μου απάντησε το δεύτερο παραμύθι, που του είχε σερβίρει ο Γερόλυμπος και το είχε χάψει, ότι "Δεν είχαν τέτοια υποχρέωση!"

Τον ρώτησα αν η Εθνική Αρχή Διαφάνειας τους έκανε οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο και τους βρήκε πλήθος παρανομιών με πιθανό καταλογισμό εκατομμυρίων ευρώ στα μέλη των ΔΣ για τα έτη 2014 έως 2018 και κοκκάλωσε! Εδώ πετάχτηκε ο Μπαλασόπουλος και είπε ότι ο έλεγχος έγινε το 2019! Ναι μεν ο έλεγχος έγινε το 2019, αλλά έπιασε τα έτη από το 2014 μέχρι το 2018, του απάντησα και κατάπιε τη γλώσσα του!

Τον ρώτησα αν όλα τα χρόνια της θητείας του στο ΔΣ/ΕΛΟΚ είτε σαν μέλος είτε σαν πρόεδρος ήταν καραμπινάτα παράνομος, διότι ήταν ταυτόχρονα και προπονητής!

 

Μου απάντησε ότι εδώ και 25 χρόνια είχε καταθέσει την άδεια άσκησης επαγγέλματος του προπονητή καράτε στην ΕΛΟΚ και ποτέ δεν ήταν προπονητής σε όλο αυτό το διάστημα! Τον είχε εκπαιδεύσει πολύ καλά ο Ακατανόμαστος Ελέφαντας!

Ρε αρχιψεύταρε!!! 25 χρόνια είσαι ταυτόχρονα προπονητής και μέλος ή πρόεδρος του ΔΣ/ΕΛΟΚ μπροστά στα μάτια όλου του καράτε και το αρνείσαι?

Ρε απατεώνα!!! Διοργάνωνες σεμινάρια σε δημόσια στάδια, που μάζευες τις εισπράξεις, υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ και με τη βοήθεια της Sportdata και κάνεις τον ανήξερο? Αρχηγός του Wado-ryu και εξεταστής βαθμών Νταν και κάνεις τον ανήξερο! "Δάσκαλε", οι δάσκαλοι του καράτε λένε την αλήθεια και ας τους ζημιώνει! Το ψέμα το λένε οι ... "δασκάλες του μπαλέτου"!!! Αυτοπροσδιορίσου επιτέλους τι είσαι?

Η άδεια άσκησης επαγγέλματος για έναν προπονητή καράτε είναι ένα κρίσιμο έγγραφο, διότι υποτίθεται ότι σταματάει και η ασφαλιστική του κάλυψη, και όπως είναι λογικό όταν κατατίθεται στην ΕΛΟΚ σε πιστοποιούμενη ημερομηνία, τότε ο προπονητής παίρνει απόδειξη, το έγγραφο καταγράφεται σε ειδικό Βιβλίο μαζί με άλλα παρόμοια και κρατείται σε ειδικό φάκελο μαζί με άλλα παρόμοια, ενώ η πράξη περνάει σε απόφαση του ΔΣ για να γράφεται στα Πρακτικά του ΔΣ και να πιστοποιείται το βέβαιο της ημερομηνίας κατάθεσης. Από τότε και μετά ο τέως πλέον προπονητής έχει δικαίωμα να παίρνει μέρος σε διοικητικές υποψηφιότητες και πράξεις. Εσύ και όλοι οι άλλοι απατεώνες προπονητές και ταυτόχρονα μέλη του ΔΣ του παρελθόντος και του παρόντος ποτέ δεν κάνατε κάτι τέτοιο!!! Και αυτό είναι καταγραμμένο, εφόσον δεν είναι γραμμένο τίποτα σχετικό στα Πρακτικά του ΔΣ!

Και να προσθέσω σε όλα αυτά το ότι έκοψες ψυχρά και αμετανόητα 32 παιδιά στη Σχολή Προπονητών του 2014! Μην πεις ότι δεν είσουν διδάσκων, διότι ήσουν ο Διευθυντής της Σχολής και συναίνεσες 100% σαν πιόνι του Γερόλυμπου! Αν το έκανε αυτό κάποιος άλλος στα δικά σου παιδιά τι θα έλεγες και τι θα έκανες?

Κουβαλάς πολλές αμαρτίες στην πλάτη σου! Αποδείξεις πολλές, μερικές με κλικ εδώ και στις επόμενες φωτό:

 

Ελέχθησαν και άλλα που έχω ξεχάσει, τα οποία απέδειξαν τον μάρτυρα υπέρ ... εμού και όχι υπέρ του εαυτού του!!!

 

Ο μάρτυρας τελείωσε την κατάθεσή του και ζήτησα από την κα Πρόεδρο να μου επιτρέψει να καταθέσω τέσσερις Αυτοτελείς Ισχυρισμούς που είχα ξεχάσει να καταθέσω (αν πιάσει έστω και ένας, τότε δικαιώνεσαι για αυτόν και παύει η δίκη).

Ο δύο ήταν οι προηγούμενοι Εκπροθέσμου και Πασίγνωστης Αλήθειας, που περιέχονται στην Απόφαση, και δύο καινούριοι: Κακοδικίας και Aποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηριου.

Στον Αυτοτελή Ισχυρισμό Εκπροθέσμου είχα συντάξει και μια Προσθήκη για το Εφετείο με τις επόμενες δύο πρώτες σελίδες:

Εδώ ακριβώς κατατέθηκε ο επόμενος Αυτοτελής Ισχυρισμός Αποφάσεων του ΕΔΔΑ:

20/9/2022 - Αυτοτελής Ισχυρισμός με άμεση επιρροή των Αποφάσεων του ΕΔΔΑ στην παρούσα δίκη του Θύμιου Περσίδη με τους Μπουλούμπαση-Ποντίδα-Δημητριάδη! Ενότητες Δ-Ε-Ζ-Η-Κ -.

Kατέθεσα τους Αυτοτελείς Ισχυρισμούς, είπα δυο λόγια για τον καθένα και το Προεδρείο τους πήρε για να τους διαβάσει σε σύσκεψη.

 

Όταν επέστρεψαν, το θέμα είχε ήδη λυθεί και ανέλαβε η κα Εισαγγελέας την αγόρευσή της στην οποία διατύπωσε με σαφήνεια ότι με βάση την ένορκη κατάθεση του Χονδροματίδη η έγκληση ήταν απαράδεκτη λόγω εκπρόθεσμης υποβολής της!

 

Στη συνέχεια αγόρευσε ο κ. Μπαλασόπουλος εξαπολύοντας ένα ατελείωτο υβρεολόγιο εναντίον μου και ξεφεύγοντας από την ουσία της δίκης, που ήταν τα δημοσιεύματα! Τον άφησα να ξεθυμάνει σκεπτόμενος τον ... Τσακ Νόρις!!!

Μη γελάτε, είναι γνωστό ότι όταν ο Τσακ Νόρις βρσκόταν σε αποστολή κομάντο στη ζούγκλα του Αμαζονίου, ξαφνικά του πετάχτηκε από το πουθενά μια King Cobra και τον δάγκωσε άγρια στο λαιμό! Μετά από πέντε ημερών φρικτούς πόνους η ... King Cobra ... πέθανε!!! Πρόσεχε, λοιπόν, ποιόν δαγκώνεις Μπαλασόπουλε!

Ήρθε η σειρά μου να "αγορεύσω" και, αφού απαξίωσα να απαντήσω στα λόγια του Μπαλασόπουλου, τόνισα τα ίδια με την κα Εισαγγελέα από τη δική μου σκοπιά με την παρατήρηση ότι αν ο Χονδροματίδης στην ένορκη βεβαίωσή του τρεις μήνες μετά τα γεγονότα είχε καταθέσει ότι έμαθε τα δημοσιεύματα στο τέλος του Νοεμβρίου του 2014 και στην κατάθεσή του στην Πρώτη Δίκη (22/10/2021) μετά από επτά χρόνια είχε ανασκευάσει λέγοντας ότι τα συζήτησαν στο ΔΣ 15-20 ημέρες αργότερα, τότε πιο αξιόπιστη ήταν η ένορκη βεβαίωση μετά από τρεις μήνες παρά η κατάθεση μετά από επτά χρόνια!

 

Και τελικά το Δικαστήριο ανακοίνωσε την Απόφασή του, που ήταν ίδια με την πρόταση της κας Εισαγγελέως με την πρόσθετη παρατήρηση ότι η μνήμη του μάρτυρα Χονδροματίδη ήταν πιο φρέσκια και αξιόπιστη κατά την ένορκη βεβαίωση την 18/2/2015 παρά κατά την κατάθεσή του στην Πρώτη Δίκη την 22/10/2021! Και η Απόφαση είναι η επόμενη σε απόσπασμα:

Έγκλημα και Τιμωρία: Μηδενικό το έγκλημα, μηδενική και η τιμωρία!

 

Και μετά από όλα αυτά, αναρωτιέμαι γιατί η αρχική Εισαγγελέας, που διατύπωσε το Κλητήριο Θέσπισμα, γιατί δεν έστελνε την υπόθεση στο αρχείο, αφού μετά από επτά χρόνια, 5-6 αναβολές με ανάλογες πληρωμένες κλήσεις με δικαστικούς επιμελητές και ανάλογα πηγαινέλα του ογκώδη φακέλου από τις γραμματείες στις αίθουσες (ο ειδικός φρουρός που με πήγε για την έφεση δεν κράτησε στη διαδρομή το φάκελο κάτω από τη μασχάλη του, αλλά τον φορτώθηκε στον ώμο!), μετά από όλα αυτά καταλήξαμε στα ίδια, που είχα γράψει αρχικά στις Έγγραφες Εξηγήσεις μου??????????

Κανένας, όμως, δεν θα απαντήσει σε αυτό, διότι οι Δικαστές και οι Εισαγγελείς δεν θέλουν να ακούν κριτική για τις πράξεις τους!!! Αλλά γιατί να μην θέλουν, αφού ο Θεός ακριβώς για αυτό το λόγο μας έβαλε την κρίση μέσα στο κεφάλι μας και μας έδωσε έτσι το δικαίωμα να κρίνουμε ακόμα και αυτόν τον ίδιο! Διότι τι άλλο είναι αν όχι κριτική για πράξεις του Θεού, που γνωρίζει τα μέλλοντα, η στροφή του Ιούδα προς τον ουρανό λίγο πριν κρεμαστεί και η με απόγνωση φράση του: "Θεέ μου, γιατί εμένα?" Αυτό ακριβώς είναι η κριτική!

 

Τέλος, τόσο η μήνυση των "5 κατά των 6" όσο και η μήνυση των "3 κατά του 1 και μοναδικού", ως γνωστόν, δεν έγιναν από τους φερόμενους ως μηνυτές, αλλά από τον Ακατανόμαστο Ελέφαντα στον οποίο με "Φιλάκια" του αφιερώνω και το επόμενο, εκτός των άλλων:


 Ζ - Τα Σχετικά Άρθρα του karate.gr για την έγκληση 3/1!  ΕΝΟΤΗΤΕΣ

 

Τα σχετικότερα με την υπόθεση άρθρα του www.karate.gr είναι τα επόμενα:

11/5/2015 - Ο Πόλεμος των Μηχανών! Έγκληση Μπουλούμπαση, Ποντίδας και Δημητριάδη κατά Περσίδη! ΜΕΡΟΣ Α!  Βίντεο 3!

14/10/2019 - Οι Δίκες του Αιώνα! Οι Κότες στον ... Αχυρώνα!

8/12/2019 - Ενημέρωση & Υπενθύμιση του από 11/5/2015 άρθρου μας: "Έγκληση Μπουλούμπαση, Ποντίδας και Δημητριάδη κατά Περσίδη! ΜΕΡΟΣ Α!"

9/12/2019 - Ενημέρωση & Υπενθύμιση του από 26/5/2015 άρθρου μας: "Η Μελέτη των Σχετικών Εγγράφων των Μπουλούμπαση, Ποντίδας και Δημητριάδη στην Έγκλησή τους κατά Περσίδη! ΜΕΡΟΣ Β!"

12/12/2019 - Τρίτο και φαρμακερό: "ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ... ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!" ΜΕΡΟΣ Γ!

27/10/2020 - ΤΟ ΕΝΑ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ! Απαράδεκτη η Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για την ΕΛΟΚ! Προτείνω την αλλαγή ονόματος σε "Εθνική Αρχή ... Συγκάλυψης"!!!


 Η - Τα Σχετικά έγγραφα, που ήδη έχουν δημοσιευθεί πολλές φορές!  ΕΝΟΤΗΤΕΣ

 

α/α

Έγγραφο και Περιεχόμενο

--- Τα σχετικά με τη Σχολή Προπονητών Έγγραφα δίνονται στην αρχή του άρθρου.
--- Η Μηνυτήρια Αναφορά του Κοσμίδη και οι Ένορκες των μαρτύρων του δίνονται κατά τη διάρκεια του άρθρου, όπως και άλλα έγγραφα των δικών, που δεν επαναλαμβάνονται εδώ.
--- Τα στοιχεία από το site www.karate.gr παραλείπονται γιατί είναι σε όλους γνωστά!
14γ Είναι τα μέιλς, που έστελνα στη ΓΓΑ, τα αρμόδια Υπουργεία και τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης με τα άρθρα μου, με το επόμενο αποτέλεσμα:
14δ Το αποτέλεσμα ήταν να ερευνηθούν ως προς τη νομιμότητά τους όλες οι μικρές ομοσπονδίες και να αφαιρεθεί λόγω παρανομιών η ειδική αθλητική αναγνώριση από εννέα από αυτές! Και όλα αυτά για τις ομοσπνδίες Καράτε, Κέρλινγκ και Τριάθλου, που εκμεταλλευόταν ο Γερόλυμπος! Και το ότι τέτοιος έλεγχος νομιμότητας για αθλητικές ομοσπονδίες έγινε μόνο στο τέλος του 2014 και ποτέ νωρίτερα και ποτέ αργότερα αποδεικνύει ότι η αιτία ήταν τα εμπεριστατωμένα άρθρα του www.karate.gr προς τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης!
15α Η διαδικτυακή έκδοση "Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα" και πιο κάτω λεπτομερώς.
16α Η διαδικτυακή έκδοση "Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος" φωτό τόμων.  και πιο κάτω λεπτομερώς.
16γ Οι αποστολές των μέιλς για τη διαδικτυακή έκδοση "Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος", που έστελνα στη ΓΓΑ, τα αρμόδια Υπουργεία και τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης
17 5/3/2014 -   ΕΛΟΚ-ΓΓΑ:  Η Πυραμίδα της Απάτης! Πώς η ΓΓΑ υποθάλπει μια εκτεταμένη φοροδιαφυγή!
18 20/10/2014 - Ανθρωποθυσίες στο Βωμό της ... Θεάς Αρπαχτής, ή Το Χρονικό ενός Προαναγγελθέντος Φόνου εκ Προμελέτης!  Βίντεο!
19

7/11/2014 - "Persona non Grata", δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!!  (Το μωβάκι για το ... πένθος!)  Βίντεο!

21α Η Απόφαση της ΕΦΙΠ με την τιμωρία των 9 του ΔΣ/ΕΛΟΚ
21β Η Απόφαση του ΑΣΕΑΔ με τη επικύρωση της τιμωρίας
22α1 Επιστολή ΓΓΑ προς ΕΛΟΚ για τη νόμιμη Δικαστική Επιτροπή
22α2 Η παράνομη Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ με δικηγόρους από το γραφείο του Μπαλασόπουλου.
22β Αμοιβές της ΕΛΟΚ προς δικηγόρους των Δικαστικών Επιτροπών της.
22γ Μονίμως στην παρανομία η ΕΛΟΚ έναντι της ΓΓΑ
22δ Η Έκθεση Ελέγχου της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας
22ε Έκθεση Ελέγχου της ΕΛΟΚ από τον ορκωτό λογιστή Ι. Μανώλη για το 2016α με διαπιστώσεις παραβάσεων
22ζ Έκθεση Ελέγχου της ΕΛΟΚ από τον ορκωτό λογιστή Ι. Μανώλη για το 2016β με διαπιστώσεις παραβάσεων
22η Έκθεση Ελέγχου της ΕΛΟΚ από τον ορκωτό λογιστή Ι. Μανώλη για το 2017 με διαπιστώσεις παραβάσεων
22θ Έκθεση Ελέγχου της ΕΛΟΚ από τον ορκωτό λογιστή Ι. Μανώλη για το 2018 με διαπιστώσεις παραβάσεων
22ι Δικογραφίες της ΕΛΟΚ θέμα συζήτησης στη Βουλή
23α Οι παράνομες εκλογές του 2008  με σημειωμένους τους παράνομους!
23β Οι παράνομες εκλογές του 2012  με σημειωμένους τους παράνομους!
24β Η ακύρωση των παράνομων εκλογών του 2016, Απόφαση 2332/3-3-2018.
24γ Οι εκλογές της 21/4/2018, το ΔΣ των οποίων εξέπεσε με την Απόφαση της ΕΦΙΠ την 30/1/2020
36α Ο Μπουλούμπασης ήταν πάντα προπονητής και παράνομος στο ΔΣ/ΕΛΟΚ
36γ Ο Χονδροματίδης ήταν πάντα προπονητής και παράνομος στο ΔΣ/ΕΛΟΚ
36δ Οι Γερόλυμπος και Ποντίδα ήταν πάντα προπονητές και παράνομοι στο ΔΣ/ΕΛΟΚ
36ζ Ο Πίνακας Προπονητών Καράτε της ΓΓΑ με σημειωμένους όσους ήταν παράνομα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ: Βόβλας - Γερόλυμπος - Καρατζάς - Καρβούνης - Κατσούρης - Κοσμίδης - Κουκάς - Μπίκας - Μπουλούμπασης - Νικηταρής - Παναγιωτίδης - Παπαδημητρόπουλος - Παπαναστασίου - Πάσης - Ποντίδα - Σανιώτης - Σιγάλας - Σταυροπιερράκος - Τζανάκος - Χονδροματίδης! (Με κίτρινο όσοι ήταν πρόεδροι!)
38 Οι κατά τον νόμο αναρτήσεις της ΕΛΟΚ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Λείπει το κομμάτι από το 2010 μέχρι το 2021 καραμπινάτα παράνομα με προέδρους τον Μπουλούμπαση και την Ποντίδα.
39α Διπλώματα Νταν-μαϊμού από τον Γερόλυμπο της ISO και τον Χονδροματίδη της ISSO!
39β Βεβαίωση για τα μέλη της ISSO με υπογραφή Χονδροματίδη
39γ Παράνομοι αγώνες 2015 Shotokan της ISSO
39δ Παράνομοι αγώνες 2015 Shito-ryu της ISSO
39ε Παράνομοι αγώνες 2014 Shito-ryu της ISSO
  Και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κοιμάται με τα  τσαρούχια!

Τέλος, για το "Λιοντάρι της Ζούγκλας" Και την "Εγκληματική Οργάνωση" έχουμε πάντα τις γνωστές εικόνες!

Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα!

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!
(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυ-μπο. (2004 – 2013)

Πορεία Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ. (2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία!

ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προ-πονητών. (2014–2015)

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται

 

 

 

Οδηγίες για τα άρθρα σε PDF: Κατεβάστε τα στον υπολογιστή σας, ώστε με σύνδεση στο δίκτυο να ανοίγετε άμεσα τα εσωτερικά Links.

 

 ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάζετε τα pdf στον υπολογιστή σας και με σύνδεση στο δίκτυο ανοίγετε τα Links)

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται

 

 

 

Οδηγίες για τα άρθρα σε PDF: Κατεβάστε τα στον υπολογιστή σας, ώστε με σύνδεση στο δίκτυο να ανοίγετε άμεσα τα Links.

 


Θ - Αποφάσεις Δικαστηρίων και Εκθέσεις Οικονομικών για παράνομες πράξεις της ΕΛΟΚ!  ΕΝΟΤΗΤΕΣ

 

Τα τελευταία χρόνια της λειτουργίας της από το 2010 περίπου μέχρι σήμερα, η ΕΛΟΚ έχει φορτωθεί στην πλάτη της αρκετές βαριές Αποφάσεις των Πολιτικών Δικαστηρίων και Εκθέσεις Ελέγχου των Οικονομικών της ακόμα και από επιλεγμένους από αυτήν Ορκωτούς Λογιστές παρανομώντας με την αποφυγή των ελέγχων από την εκλεγμένη Ελεγκτική Επιτροπή της! Κατωτέρω δίνουμε μερικές αποφάσεις και ελέγχους, που της αφήνουν αδιάσειστα αρνητικά βάρη σε κάθε δικαστική υπόθεση και σε κάθε οικονομικό έλεγχο του μέλλοντος!

 

Η αφαίρεση της Φίλαθλης Ιδιότητας από εννέα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ από την ΕΦΙΠΗΔ.

Επειδή η Αλήθεια διαστρεβλώνεται σκόπιμα από τον Γερόλυμπο και την παρέα του, με την Απόφαση 27/30-1-2020 της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος, Ηθικής και Δεοντολογίας (ΕΦΙΠΗΔ) αφαιρέθηκε για 18 μήνες η Φίλαθλη Ιδιότητα από τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ του επόμενου Πίνακα κατά τα επόμενα επί μέρους περιληπτικά αποσπάσματα της Απόφασης:

 

Η επιβεβαίωση της Απόφασης της ΕΦΙΠΗΔ και από το ΑΣΕΑΔ!

Επειδή η Αλήθεια διαστρεβλώνεται σκόπιμα από τον Γερόλυμπο και την παρέα του, οι τιμωρημένοι με την ανωτέρω Απόφαση της ΕΦΙΠΗΔ προσέφυγαν στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ), το οποίο απέρριψε την προσφυγή τους με την Απόφασή του 81/2-10-2020 (κλικ εδώ) με τα επόμενα κύρια αποσπάσματα!

 

Οι Εκθέσεις των Οικονομικών Ελέγχων από τους Ορκωτούς Λογιστές, που επέλεξε η ίδια η ΕΛΟΚ!

Επειδή η Αλήθεια διαστρεβλώνεται σκόπιμα από τον Γερόλυμπο και την παρέα του, ότι δήθεν ποτέ δεν διέπραξαν οικονομική παρατυπία στη διαχείριση της ΕΛΟΚ (παρά ένα πρόστιμο 100 € από την Εφορία της Νέας Ιωνίας!), δίνουμε και πάλι στη συνέχεια τούς κατά παραγγελία δήθεν οικονομικούς ελέγχους της ΕΛΟΚ για τα έτη 2016α(κλικ) - 2016β(κλικ) - 2017(κλικ) - 2018(κλικ) από τον Ορκωτό Λογιστή Ιωάννη Μανώλη με σωρεία υποδείξεων για εκτεταμένες λανθασμένες τακτικές κατά την τήρηση των λογιστικών στην ΕΛΟΚ!  Προσθέτουμε στα ανωτέρω την κριτική μας για τους ελέγχους του κ. Ιωάννη Μανώλη:

31/1/2022 - Διοικητικός, Οικονομικός Απολογισμός, Εκθέσεις Ορκωτών Λογιστών! ΜΕΡΟΣ Γ!  

 

Στη συνέχεια δίνουμε και τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο της ΕΛΟΚ για τα έτη 2014 - 2015 - 2016 - 2017 - 2018 από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας (με κλικ εδώ) και στα επόμενα κύρια αποσπάσματα:

 

Και φυσικά προσθέτουμε τη Δική μας κριτική (με κλικ εδώ) για τον παιδαριώδη έλεγχο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας!


 Ι - Οι διαχρονικές Αμαρτωλές Εκλογές της ΕΛΟΚ!  ΕΝΟΤΗΤΕΣ

 

Τον Πίνακα Προπονητών Καράτε της ΓΓΑ τον βλέπετε με κλικ εδώ για να διαπιστώσετε ότι προπονητές, που δεν είχαν δικαίωμα να αντιπροσωπεύουν συλλόγους, στις εκλογές της ΕΛΟΚ ψήφιζαν παράνομα και εν ψυχρώ! Ο Μεγάλος Μπίκας ισχυρίστηκε σε δικαστήριο ότι, αν είσαι προπητής σε ένα σύλλογο, μπορείς να ψηφίζεις νόμιμα για άλλο σύλλογο! Ο Ψεύτης!

 

Σχετικά με τις διαχρονικά παράνομες εκλογές της ΕΛΟΚ, και επειδή ο δικηγόρος του Γερόλυμπου Δημήτρης Μπαλασόπουλος στα δικαστήρια ισχυρίζεται ότι οι εκλογές της ΕΛΟΚ δεν έχουν προσβληθεί ποτέ, σας δίνουμε τον Πίνακα Ψηφισάντων για τις Εκλογές του 2008, όπου φαίνονται σημειωμένοι οι προπονητές που ψήφισαν παράνομα καθώς και τα μέλη άλλων συλλόγων, που ψήφισαν επίσης παράνομα για άλλους συλλόγους! Το να μην έχουν προσβληθεί ποτέ οι εκλογές των ετών 2008 και 2012 από τους ηλιθίους δεν σημαίνει ότι ήταν και νόμιμες! Ο Ακατανόμαστος Ελέφαντας πάντα παρών!  Δείγμα η πρώτη σελίδα του Πίνακα:

 

Σχετικά με τις διαχρονικά παράνομες εκλογές της ΕΛΟΚ, και επειδή ο δικηγόρος του Γερόλυμπου Δημήτρης Μπαλασόπουλος στα δικαστήρια ισχυρίζεται ότι οι εκλογές της ΕΛΟΚ δεν έχουν προσβληθεί ποτέ, σας δίνουμε τον Πίνακα Ψηφισάντων για τις Εκλογές του 2012, όπου φαίνονται σημειωμένοι οι προπονητές που ψήφισαν παράνομα καθώς και τα μέλη άλλων συλλόγων, που ψήφισαν επίσης παράνομα για άλλους συλλόγους! Ο Ακατανόμαστος Ελέφαντας πάντα παρών! Δείγμα η πρώτη σελίδα του Πίνακα:

 

Φυσικά για τις Εκλογές του 2016 τα καραλαμόγια Γερόλυμπος - Μπουλούμπασης  - Ποντίδα δεν θα έχουν αντίρρηση ότι διοργάνωσαν εκλογές με νοθεία, διότι έχει βγει και η αντίστοιχη Απόφαση Δικαστηρίου 2332/3-3-2018, που τις ακυρώνει:

Η ακύρωση των Εκλογών του 2016 μπορούσε να γίνει και σε δυό μήνες από τη διαξαγωγή τους και όχι να καθυστερήσει ενάμιση χρόνο και μόνο από τον Πίνακα Ψηφισάντων (με πρώτη σελίδα την επόμενη), διότι προφανέστατα ο Πίνακας αυτός δεν είναι συνταγμένος κατά τα πρότυπα εκλογών ομοσπονδίας, διότι φέρει μόνο τα ονόματα των ατόμων, που ψήφισαν, και αποκρύπτει τον απαραίτητο συλλόγο, που εκπροσωπεί το κάθε άτομο! Αυτό και μόνο είναι καραμπινάτη πάρανομία και ακυρώνει τις εκλογές!

Ο Ακατανόμαστος Ελέφαντας πάντα παρών!


 Κ - Αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ)!  ΕΝΟΤΗΤΕΣ

 

Η Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), που έχουν υπογράψει όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες, μαζί και η χώρα μας, έχει υπερνομοθετική ισχύ, πράγμα που σημαίνει ότι υπερισχύει των νόμων της κάθε χώρας και άρα και της χώρας μας και πρέπει οι διατάξεις της να τηρούνται από τα εσωτερικά δικαστήρια κάθε χώρας και άρα και της χώρας μας!

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) υπογραμμίζει εξαρχής στις αποφάσεις του τον εξέχοντα ρόλο, αυτόν του «μαντρόσκυλου» (γαυγίζει για να τραβήξει την προσοχή σε κάτι στραβό, που συμβαίνει), που παίζει ο τύπος μέσα σε μία δημοκρατική κοινωνία. Λόγω αυτής της λειτουργίας του τύπου, η δημοσιογραφική ελευθερία εμπεριέχει και την δυνατότητα να προσφεύγει κανείς σε μία συγκεκριμένη δόση υπερβολής, ακόμη και πρόκλησης ή οξείτητας. Προκειμένου περί της φύσεως εκφράσεων ικανών να βλάψουν την υπόληψη ενός ατόμου, το ΕΔΔΑ διακρίνει κατά παράδοση μεταξύ γεγονότων και αξιολογικών κρίσεων. Ενώ η υπόσταση των πρώτων μπορεί να αποδειχθεί, οι δεύτερες δεν προσφέρονται για επίδειξη της ακρίβειάς τους. Όταν μία δήλωση ερμηνεύεται ως αξιολογική κρίση, η αναλογικότητα της επέμβασης μπορεί να είναι συνάρτηση της ύπαρξης μιας επαρκούς πραγματικής βάσης, διότι, ελλείψει τέτοιας βάσης, μία αξιολογική κρίση μπορεί και αυτή να αποδειχθεί υπερβολική.

Με δεδομένο ότι το www.karate.gr είναι ένα δημοσιογραφικό site, που απευθύνεται στον κόσμο του καράτε, και λόγω αυτής του της ιδιότητας έχει δικαίωμα να κρίνει πολιτικά πρόσωπα, δημόσια πρόσωπα και πρόσωπα της επικαιρότητας ακόμα και με οξείες και προκλητικές με εκφράσεις σε ευρύτερα πλαίσια από όποιες μπορεί να είναι επιτρεπτές για ιδιώτες πολίτες, πράγμα το οποίο θεσμοθετείται από σχετικές αποφάσεις του , σε κάθε μου δικαστήριο και σε περισσότερους από έναν βαθμό δικαιοδοσίας κατέθετα και επικαλούμην τις σχετικές απόφάσεις του ΕΔΔΑ!

Δίνω στη συνέχεια δύο από τις Αποφάσεις του ΕΔΔΑ, τις οποίες υπέβαλα σε κάθε μου υπόθεση δήθεν συκοφαντικής δυσφήμησης! Σας τις δίνω σε PDF και σε εικόνες τα κυριότερα σημεία τους!

 

 ΚΑΤΡΑΜΗ κατά ΕΛΛΑΔΑΣ

   

 

 ΚΥΔΩΝΗΣ κατά ΕΛΛΑΔΑΣ


 Λ - Η Τεράστια Διαχρονική Απάτη των Προπονητών-Μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ!  ΕΝΟΤΗΤΕΣ

 

Τον Ιούνιο του 1999 βγήκε ο Αθλητικός Νόμος, ο οποίος μεταξύ των άλλων απαγόρευε σε προπονητές να είναι μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των σωματείων και των ομοσπονδιών, διότι προφανώς με τη διπλή τους αυτή ιδιότητα θα χειραγωγούσαν το άθλημα! Τα καραλαμόγια, όμως, προπονητές του καράτε, που απαιτούν και σεβασμό από τους "μαθητέςε" τους παρανομούσαν όλα τα χρόνια και ακόμα και σήμερα με το να είναι οι δήθεν αρχηγοί συστημάτων ταυτόχρονα και μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ. Με αυτό τον τρόπο απομυζούσαν την ΕΛΟΚ, τους συλλόγους και τους αθλητές!

Από τον Πίνακα των Προπόνητών Καράτε της ΓΓΑ και τους καταλόγους των μελών των ΔΣ από το 1999 μέχρι σήμερα είναι γνωστά τα ονόματα των καραλαμόγιων-προπονητών, που ήταν ταυτόχρονα και μέλη των ΔΣ της ΕΛΟΚ υπό την "αιγίδα" του Ακατανόμαστου Ελέφαντα! Τα δώσαμε πιο πάνω, τα δίνουμε και εδώ! Είναι οι:

 

Βόβλας - Γερόλυμπος - Καρατζάς - Καρβούνης - Κατσούρης - Κοσμίδης - Κουκάς - Μπίκας - Μπουλούμπασης - Νικηταρής - Παναγιωτίδης - Παπαδημητρόπουλος - Παπαναστασίου - Πάσης - Ποντίδα - Σανιώτης - Σιγάλας - Σταυροπιερράκος - Τζανάκος - Χονδροματίδης! (Με κίτρινο όσοι ήταν πρόεδροι!)

 

Το αποτέλεσμα ήταν η ΕΛΟΚ να έχει από 11 το περισσότερο μέχρι 7 το λιγότερο προπονητές σε κάθε ΔΣ αυτής από το 1999 μέχρι το 2020!

Το έγκλημα αυτό ήταν προμελετημένο και αυτό αποδεικνύεται από το ότι όλοι έλεγαν ότι δήθεν είχαν καταθέσει την άδεια εργασίας τους ως προπονητές στην ΕΛΟΚ, αλλά ποτέ δεν επιδείχθηκε καμιά σχετική βεβαίωση ούτε κατ' ιδίαν ούτε σε δικαστήριο, ούτε υπήρχε σχετικό Βιβλίο να καταγράφονται οι καταθέσεις αδειών προπονητών, ούτε υπήρχε κανένα Πρακτικό ΔΣ, που να γράφει τίποτα σχετικό!

Ο Αρχι-Ψεύταρος ο Μπουλούμπασης κατέθεσε στο δικαστήριο ότι είχε καταθέσει την άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή πριν από είκοσι πέντε (25) χρόνια στην ΕΛΟΚ, ώστε να μπορεί να θέτει υποψηφιότητες και να είναι μέλος του ΔΣ! Αθλητικό Έγκλημα χωρίς Τιμωρία!!!

 

Η άδεια άσκησης επαγγέλματος για έναν προπονητή καράτε είναι ένα κρίσιμο έγγραφο, διότι υποτίθεται ότι σταματάει και η ασφαλιστική του κάλυψη, και όπως είναι λογικό όταν κατατίθεται στην ΕΛΟΚ σε πιστοποιούμενη ημερομηνία, τότε ο προπονητής παίρνει απόδειξη, το έγγραφο καταγράφεται σε ειδικό Βιβλίο μαζί με άλλα παρόμοια και κρατείται σε ειδικό φάκελο μαζί με άλλα παρόμοια, ενώ η πράξη περνάει σε απόφαση του ΔΣ για να γράφεται στα Πρακτικά του ΔΣ και να πιστοποιείται το βέβαιο της ημερομηνίας κατάθεσης. Από τότε και μετά ο τέως πλέον προπονητής έχει δικαίωμα να παίρνει μέρος σε διοικητικές υποψηφιότητες και πράξεις. Επίσης, και όταν το μέλος του ΔΣ παίρνει πίσω την εν λόγω άδεια του πάλι καταγράφεται η πράξη στο ίδιο Βιβλίο και πάλι καταγράφεται στα Πρακτικά του ΔΣ.

Ουδέποτε, λοιπόν, δεν κατατέθηκε η άδεια οιουδήποτε προπονητή στην ΕΛΟΚ, ο οποίος έθετε υποψηφιότητα για μέλος του ΔΣ, είτε εκλεγόταν είτε όχι, και αυτό πιστοποιείται από την έλλειψη Βιβλίου Κατάθεσης Αδειών Επαγγέλματος Προπονητή καθώς και των σχετικών εγγραφών σε Πρακτικά του ΔΣ/ΕΛΟΚ!!!

Τώρα, αν ο Χρήστος Μπουλούμπασης μας λέει στα δικαστήρια ότι είχε καταθέσει την άδεια του στην ΕΛΟΚ εδώ και 25 χρόνια, τότε εγώ τον λέω Αρχι-καρα-λαμόγιο, διότι επί 25 χρόνια διέπραττε ένα Αθλητικό Έγκλημα χωρίς Τιμωρία και αυτός ας μου φέρει το σχετικό Βιβλίο και τα Πρακτικά της ΕΛΟΚ, που πιστοποιούν τους ισχυρισμούς του!


 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε