karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 16/03/2016. 

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 


  Ο Μοναδικός Κορυφαίος Ελεγκτής για Διαχειριστικό και Οικονομικό Έλεγχο της ΕΛΟΚ

 είναι αναντίρρητα ο Θύμιος Περσίδης!

 

 Έλεγχος και Συγκάλυψη από την ΓΓΑ στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε!

 

 Αν θέλει η ΓΓΑ να ελέγξει πραγματικά και όχι "μαϊμουδένια" την ΕΛΟΚ και δεν ελέγξω εγώ την ομοσπονδία με τις 1000 απάτες σε Διαχειριστικό και Οικονομικό Έλεγχο, τότε αυτό αποτελεί από μόνο του Συγκάλυψη!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.

Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Ευχαρίστως, με κλικ εδώ!


 Έλεγχοι στις Ομοσπονδίες από τη ΓΓΑ!

Από τον Ιούνιο του 2015 είχε ανακοινώσει ο υφυπουργός Σταύρος Κοντονής μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό την επάνοδο των διαχειριστικών και οικονομικών ελέγχων στις αθλητικές ομοσπονδίες (βλέπετε τις δημοσιεύσεις). Ε, από την ανακοίνωση μέχρι την πραγματοποίηση λέμε να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα, αλλά όχι και τόοοσο μεγάααλο!

Δεν πειράζει: από το ολότελα καλή κι η ... Παναγιώταινα!

Το θέμα είχε αρχίσει από τον Γιάννη Ανδριανό και την Εισαγγελία Εφετών, αλλά άγνωστο γιατί είχε ατονίσει!

 

Καταγγέλλοντας τα τελευταία τρία χρόνια τις εξόφθαλμες, κυνικές και απροκάλυπτες πλέον παρανομίες της ΕΛΟΚ, αναρωτιόμουν πότε επιτέλους θα "ξυπνήσει" αυτή η ΓΓΑ να κάνει τον αυτονόητο διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο στην ΕΛΟΚ. Έβλεπα να περνάνε τα χρόνια και έλεγα μέσα μου:

"Θα προλάβω αυτόν τον έλεγχο σε ... αυτή τη ζωή ή θα πρέπει να ... ξανάρθω"!!!

Έχοντας πάρει στο κυνήγι την ΕΛΟΚ και τον Γερόλυμπο για τις παρανομίες τους από πολύ κοντά πλέον από το Νοέμβριο του 2013, αφότου συγκρούστηκε με τον Εσπίνος και τον πέταξαν έξω από τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε, και έχοντας φθάσει στο αναλυτικότατο πλέον τελευταίο άρθρο του karate.gr με τίτλο "8/3/2016-"Γερόλυμπος Ε.Ο.Δ.Ι. Α.Ε." και Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!" πιστεύω ότι η ΓΓΑ έχει πληθώρα βάσιμων ενδείξεων, αλλά και παρεχομένων αποδείξεων, δεκάδων παρανομιών για να διενεργήσει διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο στην ΕΛΟΚ!

Αν δεν το κάνει και τώρα, δυστυχώς θα αναγκαστώ να ξανάρθω (!) και ... δεν μου άρεσε καθόλου αυτός ο ... πλανήτης!

Ήδη, όμως, οι έλεγχοι που υποσχέθηκε ο Κοντονής άρχισαν σε άλλες ομοσπονδίες. Κατά τα δημοσιεύματα αθλητικών site το Μπάντμιντον αρνήθηκε να δώσει τα ζητούμενα στοιχεία, η Πυγμαχία ελέγχεται και η Ποδηλασία επίσης! Παρεμπιπτόντως, γιατί το Μπάντμιντον αρνήθηκε να δώσει στοιχεία για τους οικονομικούς ελέγχους? Μήπως το θεωρεί "ανάμειξη στο αυτοδιοίκητο των ομοσπονδιών" και γι' αυτό η ΕΟΕ προστατεύει και τον Γερόλυμπο? Είναι υπεράνω οικονομικών απολογισμών το Μπάντμιντον?

Για την Ποδηλασία μάλιστα έγινε και σχετική επερώτηση στη Βουλή γιατί καθυστερεί το πόρισμα του ελέγχου!

Ας θυμίσουμε εδώ ότι αντιπρόσωπος του Μπάντμιντον στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι ο πρόεδρός της Σπύρος Καπράλος και της Ποδηλασίας ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Θανάσης Τερζής!

Ήδη το karate.gr σαν διαμαρτυρία κατά της ΕΟΕ για την παράνομη κομματική της υποστήριξη του παράνομου Γερόλυμπου στο παράνομο Τρίαθλο έχει κάνει μια στοιχειώδη ανάλυση της "συμπεριφοράς" της ΕΟΕ και των αθλητικών ομοσπονδιών με τίτλους:

1/2/2016-Απληροφόρητοι και Ανεγκέφαλοι οι "Ημίθεοι" της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής!

22/2/2016-Υποθάλπουν τον Αθλητικό Εγκληματία στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή!

στην οποία αποδεικνύεται η σαπίλα του αθλητικού συστήματος στη χώρα μας!

Συνεπώς, συμπερασματικά σκεπτόμενος θα πρέπει όπου νά 'ναι να στείλει η Γραμματεία και ένα μικρό κλιμάκιο ελεγκτών, από ... 22 άτομα, ο πιο κατάλληλος αριθμός (!), για να ελέγξουν και την αμαρτωλή ΕΛΟΚ.

Για την Ποδηλασία η αντίστοιχη απόφαση ελέγχου του Κοντονή υπογράφηκε την 11-3-2015 (δεξιά) και θα αναφερόταν στο χρονικό διάστημα από 1-1-2012 έως και 31-12-2014 (3 χρόνια) από το οποίο καταλαβαίνω ότι πιάνει ένα χρόνο από το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο μέχρι και τη θητεία του τρέχοντος διοικητικού συμβουλίου, εκτός αν τα 3 χρόνια τα έχουν ταρίφα! Από την 11 Μαρτίου 2015, που υπογράφηκε η απόφαση, μέχρι σήμερα δεν έχει βγει στη δημοσιότητα καμιά είδηση για το Πόρισμα από τον έλεγχο της Ποδηλασίας!

Αν, λοιπόν, θεωρητικά υπογραφόταν σήμερα μια παρόμοια απόφαση για διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο στην ΕΛΟΚ, μάλλον θα έπιανε από 1-1-2012, δηλ. ένα χρόνο από το προηγούμενο ΔΣ/ΕΛΟΚ μέχρι και τέλος του 2015! Λογικό!

Άντε να δούμε πόσο θα περιμένουμε ακόμα!


 Αν θέλει η ΓΓΑ να ελέγξει πραγματικά και όχι "μαϊμουδένια" την ΕΛΟΚ και δεν ελέγξω εγώ την ομοσπονδία με τις 1000 απάτες σε Διαχειριστικό και Οικονομικό Έλεγχο, τότε αυτό αποτελεί από μόνο του "Συγκάλυψη"!

 

Ακούγομαι "γραφικός" αλλά δεν είμαι! Είμαι "πραγματιστής!" Γιατί εγώ και όχι οι επαγγελματίες Ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Οικονομικής Αστυνομίας, του Υπουργείου Οικονομικών, των Οικονομικών Εισαγγελέων, ή όποιας άλλης αρμόδιας υπηρεσίας ???

Υπάρχουν χίλια "Διότι" και εδώ θα αναφέρω ενδεικτικά μερικά!

1 - Διότι είμαι πιο σοφός από τους άλλους "συναδέλφους ελεγκτές"! Μια και είμαι 71 χρονών, ζωή νά 'χω!, τα μάτια μου έχουν δει περισσότερα σε αυτή τη ζωή από τους νέους "συναδέλφους" και εφόσον για τον πραγματικό έλεγχο της ΕΛΟΚ χρειάζεται εμπειρία, νομίζω ότι σε αυτό το προσόν υπερτερώ! Δεν πιστεύω να έχετε αντίρρηση!

2 - Διότι είμαι πιο έξυπνος από τους άλλους "συναδέλφους"! (Αυτό δεν είναι ούτε κακό ούτε προσβλητικό! Εσείς είσαστε πιο ... ψηλοί και πιο ... ωραίοι, εγώ είμαι πιο έξυπνος!) Ως μαθηματικό μυαλό (ηλ/γος-μηχ/γος του Πολυτεχνείου!) και επειδή ένας έλεγχος δεν είναι τίποτα άλλο από τον ταυτόχρονο συνδυασμό εκατοντάδων δεδομένων, πιστεύω ότι και σε αυτό το προσόν υπερτερώ των άλλων  "συναδέλφων"! Δεν πιστεύω να έχετε αντίρρηση!

3 - Διότι γνωρίζω την ιστορία, το αντικείμενο και την ιδιομορφία του αθλήματος και της ομοσπονδίας σε τέτοιο βάθος και λεπτομέρεια, που είναι αδύνατο να μάθουν σε μικρό χρονικό διάστημα οι αξιότιμοι  "συνάδελφοι ελεγκτές"! Δεν πιστεύω να έχετε αντίρρηση!

4 - Διότι γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα από τη διοίκηση και λειτουργία στην ΕΛΟΚ, αφού εγώ την έφτιαξα το 1986 με 19 συλλόγους, την λειτούργησα μέχρι τους 90 συλλόγους το 1991, έκανα μαθήματα στα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ (αφιλοκερδώς!) μέχρι και το 1994 και την παρακολουθώ από κοντά μέχρι σήμερα καταγγέλλοντας τις παρανομίες των διοικούντων! Και πάλι υπερτερώ των "συναδέλφων ελεγκτών"! Δεν πιστεύω να έχετε αντίρρηση!

5 - Διότι έχω έτοιμες καταχωρημένες στο μυαλό μου τις απάτες, που έχει διαπράξει το ΔΣ/ΕΛΟΚ, και ενώ οι συνάδελφοι ελεγκτές θα ψάχνουν να τις βρουν και ίσως να περνάνε από δίπλα τους χωρίς να τις εντοπίζουν, εγώ θα τους τις υποδείξω καρφωτά και καραμπινάτα!

6 - Διότι είμαι πιο έντιμος από τους "συναδέλφους ελεγκτές"! Σε αυτό το πιο "έντιμος" να μην παρεξηγηθώ βέβαια. Το "έντιμος" είναι σαν το "ηθική" για την γυναίκα του Καίσαρα! Δεν φτάνει να είναι, πρέπει και να το δείχνει! Και για να δείξουν οι ελεγκτές κάθε παρανομία της ΕΛΟΚ δεν πρέπει να έχουν αναστολές του τύπου "Α, αυτό θα βλάψει την υπηρεσία!" ή "Α, αυτό θα βλάψει τον/την συνάδελφο ή εμένα!" Για μένα δεν υπάρχουν αναστολές: η κάθε παρανομία θα εντοπιστεί και θα καταγγελθεί ακόμα και αν βλάπτει εμένα τον ίδιο! Δεν πιστεύω να έχετε αντίρρηση!

7 - Διότι είμαι "ατρόμητος"! Διότι, δηλαδή, δεν φοβάμαι μήπως ο εντοπισμός και η καταγγελία μιας παρανομίας γυρίσει εναντίον μου σε κάποιο μελλοντικό δικαστήριο και βρεθώ κατηγορούμενος! Οι "συνάδελφοι ελεγκτές" έχουν να σκεφτούν και το κεφάλι τους και την οικογένειά τους, πράγμα που ενεργεί ανασταλτικά για τις ακραίες ενέργειές τους! Αντίθετα εγώ δεν φοβάμαι κανέναν! Φυλακή από ποινικό δεν πάω λόγω ηλικίας, αποζημιώσεις από αστικά δεν μου παίρνουν γιατί δεν έχω περιουσία, κτλ. Δεν φοβάμαι κανένα, είμαι ένας "ελεγκτής καμικάζι" για να μην πω "τρελός καμικάζι"!!! Δεν πιστεύω να έχετε αντίρρηση!

8 - Διότι κάποτε αυτή η Έκθεση Ελέγχου θα πέσει στα χέρια μου και θα την αποδείξω διάτρητη! Όπως απέδειξα και την προηγούμενη του 2000 επί υφυπουργίας Γιώργου Ορφανού και με Διευθυντή της Διεύθυνσης Ελέγχων τον Θωμά Μεντεσίδη! (Βλέπετε κατωτέρω σχετικά άρθρα μου στο karate.gr!) Δεν πιστεύω να έχετε αντίρρηση!

24/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ:  ΔΙΑΠΛΟΚάαααααΡΑ ΣΤΗ ΓΓΑ

26/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ:  ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΟΚ     

28/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ: ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ!!!

29/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ: ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ?

30/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ: ΝΑ ΕΛΕΓΘΕΙ Η ΕΛΟΚ ΑΠΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!

01/12/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ:  Η ΓΓΑ  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ!!!

05/12/04 - ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ :  ΚΑΛΥΨΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΟΚ ΜΕ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΓΑ!

09/12/04 - ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ :  Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ!

11/12/04 - ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ :  ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΟΚ ΤΩΝ 2003, 2004!!!

9 - Αλλά το κυριότερο στο οποίο υπερτερώ είναι το ότι για κάθε εισερχόμενο ή εξερχόμενο έγγραφο ή παραστατικό της ΕΛΟΚ ή Πρακτικό του ΔΣ ή της ΓΣ, που θα βλέπω, θα γεννώνται αυτόματα δέκα περιπτώσεις απάτης στο μυαλό μου, στις οποίες δεν έχουν πρόσβαση τα μυαλά των άλλων "συναδέλφων ελεγκτών"! Δεν πιστεύω να έχετε αντίρρηση!

10 - Και άλλα πολλά "Διότι"! . . . . . . . . . . . . . . . . . Δεν πιστεύω να έχετε αντίρρηση!


 Σεμινάριο για τους Ελεγκτές της ΕΛΟΚ, αν μείνω απέξω!

Ποιόν αντιμετωπίζετε:

Το χαρακτηριστικό του δημόσιου υπαλλήλου είναι ότι αυτός τα ξέρει όλα και ο Πολίτης δεν ξέρει τίποτα! Είναι αυτό που λένε "πεφωτισμένος"! Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, έχετε να κάνετε με έναν Serial Killer και εγώ είμαι ο επαγγελματίας Profiler, που τον παρακολουθώ επί είκοσι χρόνια! Γνωρίζω την μεθοδολογία του, τον τρόπο που σκέπτεται και πού "θα χτυπήσει"! Γνωρίζω αυτό που θα σκεφθεί να κάνει πριν το σκεφθεί να το κάνει! Είμαι ο Ειδικός, είμαι ο Γνώστης της Κατάστασης! Γιατί να προσπαθείτε να λύσετε άγνωστα προβλήματα, ενώ έχω έτοιμες τις λύσεις? Παράδειγμα ξέρετε τι είναι τα "Νταν"? Οπωσδήποτε ΟΧΙ! Τι απάτες μπορούν να στηθούν με αυτά τα απλά "Νταν"? Δεν γνωρίζετε! Ξέρετε πώς κερδίζει τις Γενικές Συνελεύσεις? ΟΧΙ! Εγώ γνωρίζω ονομαστικά όσους του δίνουν λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπων και βάζει δικούς του να ψηφίζουν! Και οι Γενικές Συνελεύσεις είναι το Α και το Ω της εικοσαετούς απάτης του Γερόλυμπου! Συνεπώς, είμαι αυτό που λένε ... "The One"!

 

Δεν θέλετε τη βοήθειά μου? Δεν πειράζει. Ας μην σας χαλάσω την αυτοπεποίθηση!

Δείτε, όμως, μερικά σημεία που θα σας φανούν χρήσιμα στους ελέγχους σας!

Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα για ελέγχους ρουτίνας! Ο έλεγχος της ΕΛΟΚ, που πάτε να κάνετε, είναι ... "περπάτημα σε άλλο πλανήτη"! Όταν τελειώσετε θα λέτε ιστορίες στα ... εγγόνια σας: "Σαν τον έλεγχο της ΕΛΟΚ δεν υπήρχε άλλος!"

Έχετε απέναντί σας ένα διαβολεμένα αδίστακτο μυαλό, προγραμματισμένο εξ ενστίκτου να βγάζει χρήμα και από την ... καρφίτσα! (Δηλαδή, όταν η ΕΛΟΚ αγοράζει καρφίτσες, ο Γερόλυμπος παίρνει ... προμήθεια από αυτόν που τις πουλάει! Χα, Χα!) Να πιέζει τη μύγα στην πρέσα και να της βγάζει ξύγκι! Να γεννάει απάτες, που άλλο μυαλό δεν σκέπτεται και αν τις σκεφθεί δεν τολμάει να τις βάλει σε εφαρμογή!

Πρόκειται για έναν καραμπινάτο αθλητικό εγκληματία, ο οποίος έχει στήσει μια "Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για την απόκτηση και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος"! Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στο εσωτερικό της Ελλάδας ήταν μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του "Αθήνα 97" ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Διευθυντής Αθλημάτων στο "Αθήνα 2004" με 1,5 εκατ. μισθό το μήνα (!), Διευθυντής Αθλημάτων στην Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων για ένα διάστημα, μέλος της Επιτροπής Διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων στο Βόλο και την Λάρισα, πρόεδρος της παράνομης Ομοσπονδίας Τριάθλου, Εκμεταλλευτής της Ομοσπονδίας Τριάθλου, μέλος της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων, κτλ., κτλ. Δεν είναι επίσης καθόλου τυχαίο ότι στο εξωτερικό επί 18 χρόνια ήταν Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας και της Πανευρωπαϊκής του Καράτε και Πρόεδρος της Βαλκανικής και σήμερα τον έχουν εκδιώξει με τον ταπεινωτικό και για τη χώρα μας χαρακτηρισμό "Persona non Grata"!

Αυτό, όμως, ο διαβολεμένος άνθρωπος έχει τρία μοιραία ελαττώματα: είναι απόλυτα αχόρταγος, απόλυτα εκδικητικός και απόλυτα αλαζόνας! Αυτά και θα τον φάνε!

Αυτά τα τρία του ελαττώματα τον κάνουν ευάλωτο στους ελέγχους σας! Οπωσδήποτε πριν κάνει κάθε λαμογιά παίρνει τα μέτρα του όχι μόνο να καλύπτεται, αλλά κυριολεκτικά να μην ανιχνεύεται! Πραγματικά, μέσα στην ΕΛΟΚ και από το 2003 (?) που παραιτήθηκε δεν φαίνεται η υπογραφή του πουθενά, αλλά υπάρχουν εκατό τρόποι να αποδείξετε την ύπαρξή του ως τον απόλυτο και μοναδικό Αρχηγό της Συμμορίας! Αν δυσκολευτείτε, εδώ είμαι εγώ!

Ένα ακόμα από τα τελευταία του λάθη είναι ότι έχει χώσει βαθιά στα ... σκατά (σόρυ!) την ίδια του τη γυναίκα, η οποία μόλις δει στο βάθος τα ... ριγέ μοντελάκια των Γυναικείων Φυλακών της Θήβας θα τα ξεράσει όλα! Καλή τύχη σε όλους σας!

Και ένα τελευταίο: αν σας απειλήσει με οποιονδήποτε τρόπο ο ίδιος ή η ... Μπάρμπι μην κωλώνετε! Κότες είναι! Στην ανάγκη ... φωνάξτε με! 

 

Τι να προσέξετε χονδρικά!

Οδηγός Διαχειριστικού Ελέγχου: Πρώτο και κύριο, κάθε άτομο μέσα στα ΔΣ της ΕΛΟΚ είναι καραμπινάτα παράνομο! Στη συνέχεια, κάθε έγγραφο της ΕΛΟΚ κρύβει και μερικές απάτες και παρανομίες! Πρακτικά του ΔΣ, Πρακτικά των ΓΣ, επιστολές εισερχόμενες και εξερχόμενες, ορισμός επιτροπών, λειτουργία επιτροπών, πρακτικά επιτροπών, προκηρύξεις αγώνων, προκηρύξεις σεμιναρίων, προκηρύξεις εκδηλώσεων των λεγόμενων "στυλ" του καράτε, προκηρύξεις εκδηλώσεων "υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ", διοργανώσεις όλων των προηγουμένων, έκδοση δικαιολογητικών σχολών προπονητών (ειδικά εδώ, το 90% των εγγράφων προς την ΓΓΑ είναι πλαστά), ακόμα και οι ειδήσεις και τα νέα της ΕΛΟΚ προς τους φιλάθλους! Για κάθε λέξη που εγώ διαβάζω σε έγγραφο της ΕΛΟΚ, μέσα στο κεφάλι μου χτυπάνε καμπανάκια εντοπισμού παρανομιών!

Οδηγός Οικονομικού Ελέγχου: Κάθε παραστατικό είσπραξης ή πληρωμής κρύβει και μερικές απάτες και παρανομίες! Σε κάθε βήμα της ΕΛΟΚ κρύβεται και κάποια "κρυμμένη" είσπραξη ή πληρωμή για την οποία ΔΕΝ εκδόθηκε παραστατικό, κάθε προϋπολογισμός, κάθε απολογισμός και ισολογισμός, κάθε έξοδο αγώνων εσωτερικού ή/και εξωτερικού, κάθε αμοιβή σχολής προπονητών, κάθε αμοιβή για σεμινάρια ή για αγώνες, κάθε μικροέξοδο ακόμα και κυλικείου, κάθε υποχρέωση προς υπαλλήλους και προς ασφαλιστικά ταμεία, κάθε "μαύρη" πληρωμή προς υπαλλήλους που ποτέ δεν δηλώθηκαν, κάθε έξοδο οδοιπορικών και κάθε πληρωμή κινητού τηλεφώνου, κάθε πληρωμή σε λογιστές και δικηγόρους, κάθε πληρωμή αμοιβών εθνικών προπονητών και διαιτητών αγώνων, κάθε είσπραξη από αθλητές και γονείς με ψευδείς αποδείξεις προς τους συλλόγους, κτλ., κτλ.

 

Ήδη έχω δώσει μέσω τρίτου μια έκθεση σε φορολογική αρχή για τον οικονομικό έλεγχο της ΕΛΟΚ, την οποία, αν χρειαστεί, μπορώ να εμπλουτίσω και να σας την δώσω ως επώνυμη καταγγελία, όποτε μου το ζητήσετε!

Καλή τύχη σε όλους σας! Ελέγχοντες και ... ελεγχόμενους!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .